String gardin stænger

Tekstilgardiner bruges i hvert værelse, og for at behage øjet og supplere det generelle indre af rummet, skal de være fast over vinduet. Til denne store snorafskærmninger, som usynlige fastgørelsesdele til gardiner.

Særlige egenskaber

Gardiner er uerstattelige og unikke tilbehør i hvert værelse. De skaber komfort og giver rummet en speciel stil. I forbindelse med indretning og valg af stil til værelset er fokus ikke kun på gardiner, men også på taggrene.

Den mest attraktive og bekvemme at bruge er snorkroner.

Produktet er let og næsten skjult for menneskelige øjne, så det er perfekt til enhver design beslutning. Tynd stålstreng lægger oprindeligt vægt på teksturerede og flerfarvede tekstiler. Til udsmykning af interiøret i mange år monteret snoet cornice, som et slidstærkt produkt, der ikke gør sig til at bære og beskadige. Det påvirkes ikke af et aggressivt miljø.

Gardiner er hængt på fastgørelsesanordninger med unikke egenskaber, så de er velegnede til alle typer værelser: stuer, loggier, køkken- eller toiletrum samt for alle hjørner af landhuset.

Design funktioner

Søjlen af ​​strings er universel, fordi den er fastgjort til loftet og til væggen. Det tynde kabel er lavet af nye stållegeringer, det er næppe mærkbart og ødelægger ikke det generelle indre af rummet. Enheden ser stilfuld ud, den er sikker at bruge og smuk.

Universal streng til gardiner med fastgørelse har en standardlængde - fem meter. Det er muligt at reducere det med den ønskede afstand. Alle modeller af parentes har flere slots, hvor op til tre stålkabler er fastgjort. Modeller med et stort antal rækker er designet til at fastgøre flere lag tekstilgardiner, der er hængt på klip. Der er flere modeller af taggrunde, som er udsat for korrosion.

Eaves dækket med et beskyttende lag er egnet til badeværelser og værelser med høj luftfugtighed.

For at holde strengene i spænding anvendes et særligt og forbedret system. Under drift kan strengen strammes med en stærk sagning. Montering af beslag udføres på en afstand af to meter fra hinanden. At skabe et solidt og pålideligt design er et par referencepunkter.

Stringkonstruktioner har flere beslag, hvorfra de trækker strengene. På grund af konstruktionen af ​​beslagene er gardinerne placeret med forskellige afstande fra hinanden og fra vinduet. Hvis der er behov, kan du flytte eller lukke gardinerne.

Indkvartering i det indre af værelset

Designet har en lille størrelse og lav vægt, hvorfor den bruges i store og små værelser. Eaves er umærkelige og efter installationen opdele ikke rummets generelle rum. String loft modeller er gode til et værelse med lave lofter. Stålstrenge er monteret i forskellige højder og på alle overflader, og det er også muligt at montere fastgørelser på de smaleste vægge.

Designløsninger indehavere er forskellige:

 • Lys nuancer under loftet af rummet.
 • Sølv, guld eller messing samt grå matte nuancer.
 • Rustfrit stål.
 • Kombineret design med en række indlæg.
 • Tekstur, der minder om naturligt træ.
 • Smukke skær og originale klip.

Tynde suspensionskabler passer perfekt ind i designet af alle nye stilarter. De fanger ikke øjet og ser ikke overflødigt ud i rummet, i de fleste tilfælde er de ikke synlige. Strenge er gemt bag dekorative paneler eller bag en vindues niche.

Fastgørelse smukke og originale lammekremer til krogen til taggaflet er muligt, hele systemet skjuler perfekt en dekorativ skærm. Det er monteret på væggen eller til loftet, med dekorative detaljer af tekstiler hængende fra det. Rektangulære åbninger er ideelle til montering af tagbøjler med strenge.

De strenge tagger på balkonen, loggier og vinduer med ikke-standardiserede, buede linjer ser perfekt og smukt ud.

Effektivt design af gardinskinner til gardiner gør dem elegante og ukomplicerede, såvel som praktiske. Monteringer fås i to versioner: væg og loft. Dette er ikke de vigtigste fordele ved snorskinner, der er også et andet plus - enkelheden af ​​designet.

Strengproduktet kan bruges til zonering af opholds- og spisestueområder. Denne løsning bruges i små lejligheder. Tagene under loftet vil se godt ud, og opdele rummets rum i zoner.

Beslagene er dekoreret med forskellige materialer:

 • alle slags naturligt træ;
 • keramik og glas;
 • naturlige eller kunstige polymerer;
 • alle former for kompositmaterialer.

Strenge i loftet eller vægkanten bruges ikke kun den klassiske stålversion, men også med kobber, krom og messingbelægning. Oftest er strængerne dækket med et beskyttende lag mod korrosion.

Kombination med tekstiler

Stringprodukter på grund af deres design og særpræg er ideelt kombineret med vægtløse gardiner. En stålstreng er fastgjort til en solid konstruktion til loftet eller væggen. Ikke for tunge tekstilstof er hængt på wire cornice, på grund af de tunge gardiner, strængerne sag og ser ikke æstetisk glædeligt ud.

Strenge kan nemt modstå chiffon, tyll og organza, samt andre lette nye materialer. For tæpper, trykte og fløjlgardiner skal du installere en dobbelt række eller flere rækken cornice.

Takket være cornices med strenge flyder gennemskinnelige tekstiler i luften og holder ikke på noget, fordi den tynde streng er næsten usynlig.

At fastgøre gardinerne ved hjælp af dekorative klip eller kroge. De er lavet i forskellige farver eller med en metallisk farve, der passer til enhver indretning.

Vinduets form er en lige så vigtig egenskab for at vælge typen af ​​taggrunde. Stringprodukter og metalholdere til tagbøjlerne er gode til rektangulære vinduer.

Vanskeligt afgrænsede vinduesåbninger, bug eller afrundede er ikke egnede til brug og installation af stængerstænger.

Driftsregler

For at opretholde produktets perfekte udseende og forlænge dets levetid skal du følge visse regler for driften. Alle, der installerer denne enhed for første gang, beder om installationen. Det vigtigste er at fastgøre det sikkert, så det ikke under arbejdet ikke går i stykker. Før strenge strækkes, er det nødvendigt at foretage en nøjagtig mærkning på stedet for tilslutning af enheden.

Følg derefter trinene nedenfor:

 1. Markér de steder, hvor fastgørelseselementerne skal installeres.
 2. Bor huller på mærket.
 3. Fix mekanismen med specielle dowels.
 4. Træk en tynd stålstreng ind i de specielle huller og fastgør den.
 5. Tag det nødvendige spændingsniveau op og reparer det.
 6. Afhængig af strengklemmerne til tagskæggene, der er beregnet til fastsættelse af gardiner.

Det er ikke svært at installere en gardinstang lavet af tynde strenge, men det er nødvendigt at have små færdigheder og et stort ønske. Driftsreglerne er ikke komplicerede, det vigtigste er at følge dem, så tilbehøret varer lang tid.

Der er flere hovedpunkter at overveje:

 • Hvis gardinerne er tunge, så strængene vil helt sikkert sakke efter en kort periode.
 • Nat gardiner og gennemsigtige tekstiler er hængt på to strakte strenge.
 • Gardinstænger er ikke egnet til montering på stræklofter.
 • Rustfrit stålprodukter kræver optimale rumforhold. Temperatur og fugtighed skal være på det krævede niveau for at forhindre korrosion.

String cornice til gardiner (27 fotos)

Hvor vidunderligt, efter en hård dags arbejde, vil de vende tilbage til deres varme og komfortable hjem. Der, hvor hver eneste detalje er hans: søde og kære. Funktion, charme, komfort og varme i hvert hus giver sit design, herunder og tekstil. Tapestries på væggene, dækker på sofaer, duge på bordet, gardiner på vinduerne - alt betyder noget. Alt dette kan oprettes for hånd. Alt du behøver er lyst og lidt tålmodighed. Og uanset huset har gardinerne altid været et uundværligt tilbehør i enhver stue. Men når indretning i en bestemt stil er det meget vigtigt at vælge det rigtige, ikke kun gardiner, men også gardinstænger til dem. Fortjener særlig opmærksomhed, som i stigende grad vinder popularitet.

Dens vigtigste fordele er:

 • Mulighed for brug i ethvert hus. String cornice kan monteres både på væggen og på loftet. For denne type af cornices er vægten ikke ensbetydende med væggen. Eller snarere med hjælp er det muligt at slå det ujævne eller multi-niveau loft meget rentabelt.
 • Tilgængelighed af priser på materialer.
 • Let at installere.
 • Visuel enkelhed og brugervenlighed.
 • Kompakt størrelse
 • Varighed af brug.

Konstruktionen af ​​strengen cornice

Hovedelementet i denne cornice er en strakt streng til gardiner lavet af meget stærkt stål. Den er fastgjort ved hjælp af specielle enheder - beslag.

Den maksimale længde af cornice er fem meter. Tagene er om nødvendigt monteret i flere rækker, på parenteser. Valget af antal rækker af cornice afhænger af tekstildesign vinduet. For hvert element af gardinindretningen: lambrequin, gardiner, tule, en separat streng er planlagt. Strenge til loftsgardiner er lavet af stål, så snorlisten er ikke kun den mest elegante, men også ret holdbar.

For at sikre gardinerne på snoren skal du bruge specielle kroge, klip eller klip.

Kroge. Dette er et klassisk element i nogen taggrunde.

Kroge skal have et specielt band med løkker på gardinen.

Under drift ser det sådan ud:

Klip. Disse er to magneter kombineret med et kabel.

Clips erobrede brugere med deres lethed og brugervenlighed. Kaste klipet over snoren af ​​cornice, det er meget nemt at fastgøre gardinet. Ud over brugervenlighed kræver klip ikke yderligere gardinbånd med hængsler eller andre enheder. Denne type fastgørelse traumatiserer ikke gardinens stof, hvilket uden tvivl er en vigtig fordel ved den.

Under drift ser det sådan ud:

Men klipene har deres ulempe. De er enkle, lyse, smukke i interiøret for lette stoffer og slør, men ikke ønskelige at bruge med tunge gardiner. Der er risiko for, at de simpelthen ikke vil holde dem.

Klemmer er et godt element i en snorflise, som er meget nem at bruge, kræver ikke en gardinfletning og kan holde tykkere gardiner end klip.

Det eneste, der ville være værd at være opmærksom på, er, at "tænderne" på klemmen kan skade gardinet.

Under drift ser det sådan ud:

Designet er ikke kompliceret. Variationer i brugen er forskellige. Afhængigt af vinduets gardin design kan du vælge de passende fastgørelser, både gardiner og selve strengen. Alt dette taler om universalitet af strengens cornice. Du behøver ikke at være en virtuos for at gøre disse taggrunde usynlige for øjet, og vinduets design er så blid og luftig som muligt.

Montering af snørebånd til gardiner.

Inden du installerer en snorflise til gardiner i dit værelse, er det meget vigtigt ikke at gå glip af den allerførste fase - købet af cornice selv. I processen med at købe skal du kontrollere:

 • Er alle drivelementerne i tagskæggene i driftstilstand;
 • Fungerer tilspændingsskruen godt?
 • Kablet, dekorative klip eller kroge bør være fri for metalhuller og have en glat kørsel.

Hvis kvaliteten af ​​tagpladerne passer, kan du fortsætte til installationen.

 1. Tegn en blyantplacering på væggen eller loftet. Hvis strengen er dækket med en profil, er det bedre at gøre dette ved hjælp af et niveau parallelt med gulvet. Ellers strengt parallelt med loftet. Det er også nødvendigt at skitsere mellembeslagene om nødvendigt.
 2. Derefter skal du vælge en bor, hvis tæthed afhænger af byggematerialet i loftet, hvor kronen eller væggene er fastgjort. Med værktøjet huller er lavet.
 3. Hullerne styrkes med dykker (koteletter), hvorefter skruer skrues ind i dem. Drej dem op, indtil støttebeslagene er fastgjort til væggen eller loftet.
 4. Strengen er opløst for at forhindre vridning.
 5. Strengen skal trækkes gennem åbningen af ​​den første beslag, derefter gennem mellemproduktet og så videre til sidst. I den sidste beslag drejes snoren forsigtigt gennem et specielt hul i modsat retning. Tilbage til det oprindelige hul i den første beslag. At fastgøre.
 6. Rul bolten i beslaget for at opnå den ønskede spænding.
 7. Fastgør kablet. Ekstra at slette.

Under drift er det muligt at sænke gardiner. Vær ikke bange for dette. String kan altid vride.

Driftsregler

String - er universel blandt tagskæggene. Han vil ikke forstyrre stavens ujævne loft eller kurve. Moderne snoet cornice er næsten umærkelig, og dets beslag er udsøgt. Et gardin på en sådan kant vil ideelt set understøtte en sammensætning med persienner eller et romersk gardin, hvilket gør det universelt i ethvert rum. Dette er et fremragende element i indretning for at skabe komfort i hvert værelse.

Men det er ikke desto mindre vigtigt at huske, at det er bedre at installere strengens cornice i et rum, der er ventileret. Derefter vil elementerne i tagskægget ikke give ind i korrosion.

Brug ikke cornice til meget tunge gardiner. Kablet kan sænke.

Den snorede cornice er fejlfri til letvægts jacquardstof, voile, satin eller bomuld. Det skaber lyshed og luftighed i interiøret. På grund af sin usynlighed er der ingen følelse af storhed på vinduerne. Han er berettiget i små værelser, udvide dem og visuelt hæve lofterne.

I rummet, med behovet for at begrænse strømmen af ​​sollys, kan du nemt bruge to strenge og dekorere vinduet med et slør og gardiner. Den største fordel er den nemme bevægelse af gardiner. I denne form holder kløften hænger sammen til hinanden, og en stribe stof forhindrer ikke den anden i at glide.

Hvis strengkornet er installeret korrekt, vil det under drift ikke forårsage ulejlighed og skuffelse.

Kendskab til alle fordele og ulemper, kan du vælge et valg til stræklisten eller forlade det. Men hvis designløsningen finder støtte blandt præstationsmaterialerne, og svaghederne i cornice ikke vil påvirke brugerens behov, så vil dette være det perfekte æstetiske center i ethvert rum.

String gardin stænger

Korrekt design af vinduesåbningen består i udvælgelsen af ​​matchende gardiner og gardinstænger. Særligt populære nu snoet cornices. Takket være deres enkle design passer de perfekt i klassisk stil, højteknologi og minimalisme. Sådanne små cornices kan monteres både på væggen og i loftet - ved hjælp af særlige beslag. Efter at have læst denne artikel vil du lære om taggrene, strenge, en masse nyttige og interessante.

Særlige egenskaber

Hovedtræk, der skelner snorkorn fra andre modeller, er et specielt design. De vigtigste dele af denne taggafskærmning (uanset hvilken type installation) er:

 • strengen til gardiner er en spændestål tråd farvet i sølv, guld eller bronze;
 • beslag er armaturer til fastgørelse af stålstrenge (i form af parenteser), de kan fremstilles i form af dekorative tip;
 • kroge eller pinde til at forbinde gardiner og gardinstænger, som normalt laves for at matche kabels farve.

String gardin stænger kan vedhæftes:

 • på væggen - direkte ved vinduesåbningen
 • på loftet, på grund af hvilket højden af ​​rummet visuelt øges;
 • mellem to modsatte vægge, der bliver til en skærm;
 • på væggen (i en vinkel).

String til gardiner kan nå fem meter pr. Tønde, men dette er ikke grænsen. En sådan tråd kan placeres ikke kun i en, men også i to, tre rækker (mellem parenteser). Dette giver dig mulighed for at kombinere flere forskellige farvetoler og skabe et usædvanligt smukt interiør. Efter justering kan du fjerne overskydende længde af tråden med tang eller rulle den op og forsigtigt skjule den fra siden. Det er værd at være opmærksom ikke kun på designet, men også på følgende funktioner i brug. På hjørnerne, snore, kan du kun hænge et let tekstilstof: chiffon, tulle, slør er bedst egnet til dem. Gardiner eller gardiner er for tunge, ståltråden under deres vægt vil slynges ved fastgørelsespunktet med beslag.

Letvægts jacquard-, satin- eller bomuldsgardiner er bedre at krog med kroge på to kabler på én gang. For at imødekomme lambrequins kan du bruge den tredje række af strenge.

Installation af tagskæggene afhænger ikke af overfladetype. Mursten, beton, trævægge eller standardbeton og lofter i armeret beton - en snorret cornice til dem er perfekt. Der er dog en undtagelse: denne cornice er ikke installeret på gipsplader og stræklofter.

En strakt lærred af stof eller PVC kan ikke kun strække sig ud, men også rive under vægten af ​​strukturen. Hvis din lejlighed har sådanne lofter, er det tilrådeligt at installere cornice-strengen på væggen.

Stålstrengen er udsat for korrosion såvel som andre metaller, omend i mindre grad. Det er ikke nødvendigt at hænge snorhornene i fri luft - for eksempel i det åbne sommerhus. I våde områder skal de være omhyggeligt overvåget.

Tråde overtrukket med specielle korrosionsløsninger forhindrer korrosion. Men de giver ikke pålidelig og langsigtet beskyttelse, men forlænger kun produktets levetid i rumforhold.

arter

Forskellene mellem modellerne af snorskårer er udtrykt af forskellige farver, former og tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer. Som nævnt ovenfor er strængerne til gardiner lavet i forskellige farver: sølv, guld, bronze.

Produktet kan ikke kun have stål, men også messing, krom eller kobber belægning med et beskyttende lag. Det er muligt at skelne enkelt- og flerrørs typer af trådinstallation. Nu er en to-tret wire væg cornice særlig populær.

Universel metode til maskering af loftsplanker af loftet type - brugen af ​​strimler. Ved at lukke stængerne, kroge og fastgørelser af corniceen gør stangen designet mere subtilt og let. En bred vifte af farveindstillinger baguette lameller giver dig mulighed for at komme ind i cornices, strenge i forskellige stilarter af interiør. Gennemsigtig plastpose er perfekt til zonering af et værelse med lysgardiner.

Til dekoration af tagbøjlerne anvendes forskellige former og nuancer. Disse holdere giver produktet et unikt og spektakulært udseende. De materialer, de er fremstillet af, er ganske forskellige. Det kan være alle slags metaller, træ - eller endda syntetiske materialer. Sidstnævnte kan efterligne messing, guld, kobber, bronze eller sølv. Udseendet af beslagene skal svare til stilen på rummet. For at gøre dette er de dekoreret med glas, rhinestones, træ, plast eller malet. Og selve form af indehavere er anderledes. De kan laves i form af simple geometriske former, tip, top eller en mere kompleks form.

For ikke at blive forvirret i alle mulige muligheder, husk om to hovedpunkter. Først bør strengen til gardiner, beslag, bånd og klip passe sammen i design og proportioner. For det andet skal de strengede tagskinner (som et enkelt produkt) harmonisk kombineres med gardiner. Det er bedst at kombinere dem med et let lærred (chiffon, organza, taft).

installation

Stringafskærmninger er enkle i design, men installationen kan stadig forårsage problemer for en uerfaren person. Algoritmen nedenfor hjælper med at håndtere alle vanskelighederne og bidrager til hurtig og korrekt drift. For installation vil kræve:

 • installationsanvisninger;
 • adskilt snor cornice;
 • boremaskine eller hammerbor
 • en blyant
 • plug;
 • stige eller trinladder.

Definer et sted for tagskægget på forhånd. Ved hjælp af blyant og stiger markerer du væggen eller loftet. Dette er knudepunktet på beslaget med overfladen. Marker op til den anden ende af tagene. Sørg for, at begge punkter er på en lige linje vinkelret på den anden væg.

Placér beslaget på målpunktet og træk en cirkel. Dette er nødvendigt for boring af huller.

Tag en hammerboremaskine eller bore. Fastgør beslaget, lav en rille. Fastgør beslaget til overfladen ved hjælp af dowels. Gør disse operationer på den anden side.

Gennem hullet i den monterede mount, spring over ståltråden og stræk den til den anden side af corniceen. Der passerer den igen gennem hullet og kommer til det første punkt. Arranger tøj eller kroge langs hele længden (i den krævede mængde). Sikre nu snoren, så man undgår slingende tråde. Den nødvendige spænding kan opnås ved at dreje en speciel bolt.

Efter at have bekræftet pålideligheden af ​​konstruktionen, trim eller fold de rester af strengen i en pæn cirkel. Det er nyttigt, hvis du skal forlænge tagskægget. Hvis der er en dekorativ strimmel i sættet med skruer eller negle, skal du sætte det fast i beslagene. Nu kan du begynde at hænge ud tyl.

Sådan rengøres?

Behovet for at rengøre strengskårene skyldes forlængelsen af ​​levetiden og bevarelsen af ​​strukturens attraktive udseende. Hyppig rengøring er bedre for alle produkter end sjældne. Jo mindre du rengør overfladen af ​​taggrene, desto sværere er det at slippe af med snavset på det. Støv, rust og forskellige pletter er typiske for husholdningsplader. Fra støvet på tagbøjlerne for at slippe af med det nemmeste. Det er nok fra tid til anden at tørre strengene, beslagene, kroge og lameller med en klud. Efter våd rengøring skal du tørre alle genstande tørt. Dette undgår rust på metaloverflader. Brug kun bløde naturlige stoffer eller bløde børster for at undgå beskadigelse af taggulvet.

Forskellige pletter skrubbes med almindelige vaskemidler. Under rengøring er der brug for delvis eller fuldstændig demontering af konstruktionen. Takket være dette kommer du til alle vanskelige at nå og undgå at strække tråden. Rengøringsplanker kræver hyppige ændringer i rent vand, arbejder i beskyttende gummihandsker og ved brug af milde rengøringsvæsker og pulvere.

Den sværeste ting er at slippe af med rust på overfladen af ​​strengen cornice. I denne situation vil du i stedet for bløde klæder og sæbeopløsning have brug for stærkere midler.

Ved hjælp af en metalbørste, sandpapir, specielle husholdningskemikalier og visse anstrengelser, kan du klare næsten enhver rust. Desuden skal strengen til gardiner behandles med emalje eller speciel lak - for at beskytte metallet og forøge levetiden. Herudover rådede mesteren at dække tråden med antistatisk effekt.

Eksempler i interiøret

Kronestrengen kan bruges i stuen eller soveværelset, på balkonen eller loggia, i køkkenet, på kontoret eller i børnenes værelse. På grund af den lette konstruktion, kan nem installation og evnen til at justere længden af ​​sådanne produkter kaldes en glimrende løsning. Især godt de ser med rektangulære vinduer. Denne model er perfekt til værelser med lave lofter, da det ikke bryder væggen vandret. Disse mønstre overbelaster ikke interiøret, de er bekvemme til installation i en niche.

Cornice-strengen harmonerer perfekt med den klassiske stil. Planker med komplekse stucco er et særpræg og grundlaget for et sådant interiør. Lyssymmetriske strenge med skinnende kroge vil give et strejf af nåde og lethed. Varianten med komplekse dekorative tips på kanten af ​​en gylden nuance vil se helt passende ud. Hvis ønskeligt, kan sådanne strengskårer være skjult i en niche.

Denne model passer perfekt til minimalisme. Takket være sin enkle konstruktion anvendes den her oftest i forhold til andre typer gardinstænger. Klarhed af linjer og sværhedsgraden af ​​metal snor cornices svarer til stilen af ​​"high-tech".

Du kan med succes kombinere denne stil og dette produkt på kontorer. Sammen repræsenterer de funktionalitet og konsistens.

anmeldelser

Købere af snor cornices er enstemmige i deres feedback på sådanne produkter. Dette er en god model til små værelser eller værelser med lave lofter. Ja, sådanne produkter er ikke designet til tunge gardiner, de kan ikke anbringes på et loft, men det er mindre ulemper. Talrige positive svar bekræfter, at stængerstænger igen bliver populære.

I mange anmeldelser skriver forbrugerne om lavpris og nem installation af produktet. Nogle bemærker muligheden for at montere to typer lys tulle ved brug af flere strenge. Andre sætter pris på et stort udvalg af ekstra dekorative elementer og længdejustering i snorskinner. Den utvivlsomme fordel for mange købere er muligheden for loftinstallation af tagskægget.

String gardin stænger - moderne dekoration vinduer af lejligheder eller kontorer. De kombinerer rigor og let konstruktion med originalitet - på grund af de mange forskellige tip.

Det klassiske udseende af sådanne tagruter gør dig opmærksom på gardinerne, der er knyttet til dem. I kombination med lige gardiner tiltrækker de opmærksomhed for sig selv - på grund af den ædle metalliske farve. Eaves-strings adskiller sig fordelagtigt fra andre modeller i en række dekorative overflader og enkelhed.

Gennemgå gardinstangen til gardiner, se følgende video.

Gardinstænger gør det selv

String gardin stang til gardiner - enkelhed og elegance i interiøret

Moderne indretning til vinduer er simpelthen fantastisk med sin mangfoldighed. Ud over et omfattende udvalg af gardiner er der et stort antal gardinstænger til fastgørelse af dem - fra simpel plast til træ og metal. Stringkonstruktioner fortjener særlig opmærksomhed.

String gardiner - sammentrækning

Disse tagger har en simpel struktur og er derfor praktiske, funktionelle og alsidige - egnet til interiør af forskellig stilistisk orientering. Mest harmonisk ser de i en minimalistisk indstilling. Også cornice-strengen vil være passende i high-tech stil, hvilket giver atmosfæren en særlig elegance.

I dag, hvor vægt på enkelhed er placeret i design af interiører, er strengstænger igen faldet på listen over modetrends. De er trods alt i stand til at give almindelige gardiner et andet liv for at gøre dem mere elegante.

Det enkle design i form af en spændt streng giver dig mulighed for at installere cornice på vanskelige steder, som giver dig mulighed for at dekorere loggier, balkoner, buer, åbninger af ikke-standardiserede konfigurationer, buer.

Sådan en cornice kan fastgøres til væggen såvel som til loftet, hvilket er vigtigt, når dekorere små lokaler. Denne type fastgørelse gør det muligt at understrege al den skønhed og elegance af det materiale, som gardinerne sys til, og komplementere interiøret med lyse, bløde accenter.

Cornice-streng: design funktioner

Strukturens grundlag er et stålkabel. I den spændte form ligner den en guitarstreng, deraf navnet på kronen "streng". Dette kabel er fastgjort til overfladen af ​​væggen eller loftet med beslag. Længden af ​​strengen varierer inden for 2-5 meter, som giver dig mulighed for at udfylde åbningen af ​​en hvilken som helst bredde.

Ved hjælp af beslag kan kablet fastgøres til et (hvis vinduet kun skal gardineres med tyl) eller flere rækker (hvis åbningen er dekoreret med flerlags gardiner).

Efter at strengen er fast og strækket, er gardinerne hængt på den, overskudene er afskåret eller pænt foldet på siden af ​​tagene.

Den anden mulighed giver dig mulighed for at justere spændingskraften og længden af ​​strengen ved sagning eller udskiftning af gardiner.

Gardiner eller gardiner er fastgjort til kablet med specielle klip. De er inkluderet i sættet.

Der er klip, tøjnåle, som bruges til fastgørelse af tule gardiner. Klemmer med kroge er egnede til fastgørelse af tyngre gardiner på skjulte sløjfer eller fletninger.

På trods af designens enkelhed har cornice-strengen flere typer af design.

 • Bronze farve
 • Mimic antik messing,
 • sølv,
 • Forgyldning.

Det giver mulighed for at bruge det i forskellige interiører.

String gardin, fordele

Hvad er hemmeligheden om kronikkernes popularitet i form af en streng? Dette design, på trods af sin enkelhed, har flere fordele:

 1. Kompaktitet - sådan en cornice optager minimal plads. Dette er især vigtigt i udformningen af ​​små lokaler. Strengen og parenteserne er næsten umærkelige, så vægten i interiøret vil blive skiftet til gardinerne;
 2. Enkelhed og alsidighed i montering - en sådan cornice kan installeres på væg, loft, i en niche (undtagen spændingsstrukturer);
 3. Forskellige designmuligheder;
 4. Rimelig pris.

Montering af snørebånd til gardiner

Enkelt design giver dig mulighed for at installere denne tagger selv for en nybegynder. Der er dog stadig brug for færdigheder. Det består i det faktum, at det er nødvendigt at holde sig til en bestemt algoritme af lukninger af cornice.

Sekvensen af ​​dens installation:

 1. Mærket er lavet i stedet for fastgørelse af strukturen (på væg eller loft). For det første skitserer en blyant installationsbeslaget for parenteserne. Det er nødvendigt, at de er på samme niveau. Påfør derefter holderen på væggen og marker hullernes placering.
 2. Ved hjælp af en perforator bores huller på fastgørelsespunkterne.
 3. Styrk parentes med dowels.
 4. Strengen trækkes ind i hullet i den første beslag, båret til en anden holder, passerer gennem en speciel rille, vendt tilbage til sin oprindelige position. Således opnås der to rækker af strenge. Derefter fastgøres kablet.
 5. Ved hjælp af en bolt i beslaget er strengen spændt.
 6. Gardin hængende
 7. Obrazk, eller maskerer enderne af strengen.

Tip: Hvis gardinerne under driften sænker, kan strengen strammes.

Korrekt brug af snor cornice

For at strengstrukturen skal opfylde alle de funktioner, der er tildelt den, er det nødvendigt at bruge det korrekt:

 • Det er ønskeligt at hænge lys tule og gardiner på strengen (fra organza, chiffon, silke, letvægts jacquard, satin) - så vil den ikke falde under deres vægt;
 • Kablet skal trækkes mindst i 2 rækker - til tyll med gardiner og i 3 rækker, hvis lambrequin er installeret;
 • For at forhindre korrosion af metalelementer med tiden anbefales det at installere en sådan cornice i et tørt, ventileret rum.
 • Det er ikke nødvendigt at installere en snoet cornice på et hæftet loft - over tid vil kablet begynde at sænke under gardinens vægt, hvilket truer med et utilsigtet udseende og endda skade på gipspladestrukturen.

Bemærk. String gardiner ser godt ud på åbningerne af enhver form, men bedst af alt - på rektangulære brede vinduer.

String gardiner - en simpel, men samtidig elegant måde at dekorere vinduer på. Ultra-tyndt kabel overtræder ikke den holistiske opfattelse af rummet, og vil gøre gardinerne til hovedindretningen af ​​interiøret. Det ser ud til, at gardinerne synes at falde helt ned til et loft - dette skaber en uovertruffen effekt.

For at anvende denne type design vinduer åbninger kan være i værelser af enhver størrelse, form, konfiguration, lavet i forskellige stilarter.

Hvordan man laver strengegardiner selv

Designets enkelhed gør det muligt at lave gardinerne på tovet selv. Det er bedst at lave gardiner lukket type, hvor installationen udføres direkte på væggen. Stålbeslag kan bruges som beslag. I strengens rolle tjener en tynd, slidstærkt wire fremstillet af kobber, rustfrit stål.

For det første skal metalbeslagene lave huller til montering af bolte, der fastgør snoren. Derefter bor små huller i boltene, og sæt dem i beslagene.

Træk derefter ledningen i 2-3 rækker, træk den og fastgør dens ender med bolte. Nu kan du begynde at gardin gardiner på de sædvanlige kroge. Det vil vise sig enkle, men effektive snorede cornice. Dette er en praktisk designmulighed for enhver vinduesåbning, der vil se win-win i ethvert interiør.

Relaterede Nyheder

Hvordan er cornice-strengen fastgjort?

I vores tid, cornice-strengen - det mest overkommelige valg til interiøret.

De strenge tagstænger understøtter lysstyrken og vægten af ​​strukturen. Den kan monteres på væg eller loft.

Installationen af ​​denne enhed har imidlertid nogle vigtige funktioner. Det er bedre at lære om dem inden starten af ​​vedhæftet fil.

Sådan fastgøres krosstykket streng

Kronestrengen har et ret simpelt design. Den består af understøtnings- og mellembeslag, kabel- og spændingsmekanismer. Normalt indeholder pakken stadig kroge og fastgørelsesdele.

Det er helt muligt at montere en snor cornice til gardiner med dine egne hænder. De vigtigste faser af dette arbejde foreskriver klart installationsprogrammet. Det kan have nogle forskelle, afhængigt af designfunktionerne i en bestemt mekanisme.

Det åbne og lukkede fastgørelsessystem af en strengkornet.

Men dens fælles punkter er universelle.

 1. For det første er fastgørelsesstedet for tagskægget nøjagtigt bestemt.
  Beslagene på beslagene er markeret på væg eller loft. Det er nødvendigt at fastgøre både støtte- og mellembeslag. Afstanden mellem sidstnævnte er som regel 30-50 cm.
 2. Ved hjælp af en boring eller hulning bores huller.
  Afhængigt af byggematerialet i væggen eller loftet udføres øvelser. Strengen kan fastgøres til absolut ethvert loft. Med en vis færdighed kan den endda monteres på et hæftet loft.
 3. Dowels indsættes i hullerne.
  Monteringsskruerne skrues ind i dem. De bør klemmes, indtil støttebeslagene er fastgjort til væg- eller loftoverfladen.
 4. Næste går til bunden af ​​parenteserne.
  Derefter gennem hullerne i fastgørelsespidsen skal du trække strengen. Den ene ende er fastgjort i ærmet. Sæt spidsen på den samlede bund.
 5. Mellemliggende beslag er installeret.
  En streng trækkes gennem sporene på understøtningen og mellembeslagene. Dens frie ende er fastgjort af en ærme, der er placeret i den anden støttebeslag. Ved hjælp af beslag sættes spændingen. For at gøre dette, stram spændingsboltene for at afslutte strækningen.
 6. Den resterende del af strengen er skåret eller forsigtigt skjult under spidsen.
  Hvis strengen ikke svækkes, kan du vedhæfte gardiner til den. Det er nødvendigt at overveje 2 flere point. De yderste klemmer (ringe) til gardiner skal placeres uden for støttebeslagene. Derefter bliver gardinerne jævnt fordelt over hele længden af ​​strukturen. Før slutningen af ​​den samlede rammekonstruktion skal kroge og stik monteres.
 7. Fra tid til anden er det nødvendigt at bruge spændingsbolte.
  Under vægten af ​​gardinerne strengen kan sag. Derefter er det nødvendigt at genoprette startspændingen og skrue boltene fast.

Formålet med cornice-strengen

Gardinstænger til gardiner anvendes ikke kun ved udformning af vinduer eller nær vinduespladsen. Dette element af indretning, funktionelt og dekorativt, vil være berettiget i forskellige dele af rummet. Det er tilrådeligt at installere en strenget cornice i lave værelser, halv etager, boliger loftsrum og loftet gulve.

Gardiner med forskellige dekorative egenskaber kan fastgøres til den snorede cornice:

 • glidende;
 • romersk;
 • østrigsk;
 • gardiner paneler (japansk eller noren).

Stang gardin stænger kan være dobbelt række og tre-rækken. De er placeret på de klassiske gardiner og tyll. Strengen kan være stål eller plast. Sidstnævnte version er velegnet til drift i rum med høj luftfugtighed eller temperaturfald.

String gardin stang kan bruges i badeværelset. Det er bekvemt monteret på gardinet, som beskytter mod spredning af stænk. Designet vil se let ud. Samtidig vil det være pålideligt og praktisk at bruge.

Letvægtsafskærmning design understreger selvforsynelsen af ​​gardiner, deres stræben opad. Derfor silke gardiner med rige mønstre ser elegant på strings. En iriserende taft (glans tyndt tyndt stof) er ikke dårligt for gardiner, strækket langs snoren.

Køkkenet kan dekoreres med et gardin af skinnende eller mat organza. Et godt materiale til gardiner, fastgjort til strengen, vil også være et slør, batiste, chiffon, let bomuld, letvægts jacquard, kunstig satin.

Søjlebåndet kan bruges ikke kun i boligområder. Dette design bruges med succes, når du dekorerer altaner, loggier, terrasser. Ved hjælp af sneglestykker og gardiner kan du opdele rummet af disse rum i separate sektioner.

Appel af streng gardin stænger

Denne type af tagrunde anses ikke for at være særlig stærk eller holdbar. Dens appel ligger i sin alsidighed - evnen til at montere enten til loftet eller til væggen.

Fastgørelsesskema streng cornice.

Cornice-strengen har en række egenskaber og kvaliteter:

 1. Denne type konstruktion har en kompakt størrelse.
  Du kan sætte pris på denne fordel ved transport af produktet samt på pladsen, der er besat efter installationen.
 2. Strømens usynlighed i det samlede billede af interiøret skaber en følelse af lys og vægtløshed af hele dekorationssystemet.
  Det skaber effekten af ​​flydende gardiner.
 3. Metallisk snorelement tilbydes i sølv eller guld versioner.
  Dette kan tjene som en ekstra indretning og vil bidrage til at styrke nogle af dens accenter.
 4. Den mest attraktive træk ved snorkornet er i sin lave pris.
  Den demokratiske prisfastsættelse af snorskårer bidrager til den stabile popularitet af dette produkt.

Den uklare strengskårne hjælper med at understrege gardinens nåde og skønhed.

Strengen distraherer ikke opmærksomhed med visuel opfattelse. Så er det muligt at fokusere på stofmaterialet.

Bedste snorede hjørner er velegnede til gardiner af lette stoffer og tyll.

Materialet til gardiner skal være luftigt og ikke for voluminøst. Originale og attraktive strenge ser i harmoni med rektangulære åbninger.

De er egnede til udformning af forholdsvis brede åbninger (op til 5 m).

String taggitter til gardiner ved registrering af design af rummet

Et uundværligt tilbehør i ethvert boliginteriør er gardiner, der hjælper med at skabe en særlig behagelig atmosfære og stilfuldt udseende. Ved indretning i en bestemt stil er det vigtigt at vælge ikke blot gardinerne selv, men også gardinstænger til dem. En af de interessante, attraktive og bekvemme valgmuligheder er snorskinner til gardiner, som effektivt supplerer sådanne moderne stilarter som højteknologi og minimalisme. Køb færdige produkter eller lav dem selv - du bestemmer!

String gardin stang til gardiner

Enkelhed, elegance og anvendelighed

Når man ser på de spektakulære snorskinner til gardiner i billedet, kan man se, hvor elegant og enkelt de er. En anden vigtig kvalitet, der er forbundet med dem, er praktisk.

String gardin stang til gardiner

Denne slags cornice er ideel til gardiner af lys og mellemvægt på forskellige områder. I den henseende er populariteten af ​​sådanne produkter meget høj. Som i tilfældet med andre varianter af tagringene er der to monteringsmuligheder - væg og loft.

En vigtig fordel, at denne afskærmning har sin simple konstruktion. String bruges som det vigtigste element her, nogle gange kan der være to eller tre. I diameter er det kun få millimeter. Med hensyn til længden kan det være anderledes, og nogle gange overstiger tre meter. For at beskytte en sådan cornice fra deformation, som kan forekomme over tid, er den udstyret med en særlig mellembeslag. Denne betingelse er imidlertid kun obligatorisk for de strengskårer, hvis længde er 3 m eller mere.

Takket være dens praktiske og raffinerede enkelthed er loftstrengede gardinskinner meget populære. I et stort udvalg af disse produkter præsenteres i Leroy Merlin. Her kan du nemt vælge den mest passende mulighed for ethvert værelse - stue, soveværelse, køkken, børnebassin, hjemmekontor og andre. På grund af dets specielle design anvendes snorskårer til at arrangere balkoner og nicher, hvilket giver dem et unikt udseende, visuel lysstyrke og luftighed.

Hvad er den bedste kombination af strengetype gardinstænger

På grund af sin konstruktion og unikke egenskaber er stængerstænger en ideel løsning til gardiner lavet af de mest lette stoffer som silke, organza, chiffon og tyll. Ved hjælp af specielle beslag kan holdbar stålstreng fastgøres til loftet eller til væggen afhængigt af dine præferencer og mål, som du forfølger. Husk på, at hvis du hænger tunge og ret massive gardiner på en sådan cornice, kan det begynde at sænke i tide, så det er bedre for dem at finde andre muligheder. Ja, og denne løsning vil ikke se den bedste måde.

String gardin stænger med gardiner fra enhver lys, gennemskinnelig gardiner er i perfekt harmoni. Det ser ud som om de hænger i luften, da strengen selv er næsten usynlig. For at hænge gardinerne smukt på dem, anvendes praktiske kroge eller klip. De er præsenteret i forskellige farver - sølv, guld og bronze, som giver dig mulighed for at vælge den mulighed der vil være i overensstemmelse med den overordnede stil i interiøret.

Sådan fungerer korrekt

For at cornice i form af en streng skal se attraktivt og tjene så længe som muligt, er det vigtigt at overveje nogle af reglerne for brug af dette stilfulde produkt.

Hvordan man hænger en snor cornice til gardiner er spørgsmålet, der interesserer alle, der først møder dette tilbehør. Hovedopgaven på dette stadium er at gøre alt så sikkert som muligt for at forhindre uønsket sagging.

Før du strækker de strengede tagskinner til gardiner, skal du lave de mest præcise markeringer på loftet eller væggen, alt efter hvor du planlægger at vedhæfte det. Derefter skal du udføre flere sekventielle handlinger:

 1. Markér stedet for montering af beslag med en simpel blyant.
 2. Lav huller på markerede steder ved hjælp af en perforator eller en boremaskine.
 3. Fastgør hver beslag med stærke og holdbare dowels.
 4. Træk stålstrengen i begge retninger gennem de specielle huller i beslagene og fastgør den så tæt som muligt.
 5. Ved afslutningen af ​​processen bør du vælge det optimale niveau af strengspænding - det er nemt at gøre ved at dreje bolten.
 6. Nu er det kun at hænge gardinet og derefter forsigtigt trimme de ekstra stykker snor.

Som du kan se, er det ikke vanskeligt at installere en strengkornet, men det er også nødvendigt at henvende sig til hvert trin ansvarligt.

For at dette tilbehør skal vare i lang tid og pålideligt, er det vigtigt at vide ikke kun, hvordan man spænder det, men også hvordan man bruger det korrekt. Husk derfor nogle vigtige punkter:

 • Hvis du beslutter dig for at hænge gardiner af betydelig vægt, er det efter et stykke tid uhensigtsmæssigt at sænke metalstrengen.
 • At hænge gardiner og tyll på samme tid, er det nødvendigt at fordoble denne tagbøjle.
 • Ceiling cornice-streng kan monteres på alle typer overflader undtagen stræklofter.
 • Hvis dette produkt er lavet ikke af rustfrit stål, men af ​​en anden legering, er det nødvendigt at sikre en optimal temperatur og fugtighedstilstand i rummet - dette forhindrer korrosion.

At vide, hvordan man strækker strengen i tagskægget, kombineret med korrekt drift, er en garanti for pålidelig service af dette produkt.

De bedste producenter af tagbøjler af streng type

På nuværende tidspunkt er produktionen af ​​strengskårer, kendt siden 60'erne af det sidste århundrede, blevet etableret i mange dele af verden. Belgien, såvel som nogle andre producerende lande - især Tyskland, Rusland, Schweiz og Italien, tilbyder de bedste kopier af loftet. Ved at købe sådanne produkter kan du være helt sikker på deres høj kvalitet og pålidelighed. Et bredt udvalg af de bedste modeller af snorskårer produceret i Belgien og andre fremstillingslande er repræsenteret i salerne af Leroy Merlin. Besøger en af ​​dem, kan du nemt vælge den bedste mulighed for længden, typen af ​​parentes, farve og andre parametre. Belgiens stræktyper er kendetegnet ikke kun af deres høje kvalitet og stilfulde udseende, men også af deres nemme installation, og derfor er de meget populære.

Når du vælger en streng cornice, være opmærksom på firmaet og oprindelseslandet, materialets styrke og pålidelighed, tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater og andre punkter.

Hvordan laver man en cornice selv?

I tilfælde af at du ikke er interesseret i nogen af ​​de eksemplarer, der præsenteres i salget, eller hvis du ikke er tilfreds med fremstillingslandet, vil det være nyttigt for dig at lære, hvordan den uafhængige produktion og installation af dette produkt udføres. Når man ser på billedet, kan man nemt finde ud af, hvordan denne proces opstår.

Faktisk er det slet ikke svært at lave strenge tagskærter med egne hænder, især hvis vi taler om en lukket struktur, som er monteret direkte på væggen. For at gøre dette skal du:

 • træplank;
 • holdbar metal wire;
 • stålvinkler som parentes
 • stålbolte.

Fremstillingsprocessen er som følger:

 1. Bolte med huller i dem skal installeres i hullerne i beslagets hjørner.
 2. To eller tre gange - afhængigt af typen af ​​gardiner - for at strække ledningen.
 3. Ved at stramme boltene skal du justere stramtrådens spændingsniveau.

For at hænge gardiner, kan du bruge de mest enkle kroge. Som du selv kan se, er det nemt at lave et element, der i kombination med velvalgte gardiner effektivt dekorerer interiøret.

Populariteten af ​​streng gardin stænger skyldes mange faktorer - lav pris, praktisk og bekvemmelighed, samt æstetisk udseende. Til deres udsmykning er der et bredt udvalg af stilfulde elementer. Derudover kan loftet eller vægkornet af denne type fremstilles manuelt. Dette produkt i kombination med attraktive lysgardiner giver et strejf af elegance til ethvert rum.

Gardinstreng og strækgardiner: installationshemmeligheder og driftsfunktioner

Ny og fashionabel - det er godt glemt gammelt. Erklæringen er også egnet til valget af gardinskinner til gardiner. Strengene er ikke en ny løsning, men er i øjeblikket ved at blive populær i design af vinduesåbninger. Sådan vælges det snorede snørebånd til gardiner, installer og dekorér med passende lærred - komplet instruktioner.

String design features

Enhver model af en sådan cornice er en tynd stålstang monteret på to beslag. Ved fastsættelse på væg eller loft strækker den sig og derved skaber den nødvendige modstandsdygtighed for at holde lærredet.

Fordelene er som følger:

 1. Designet er simpelt og installationen er tilgængelig selv for ikke-professionelle. Hvis vi tager i betragtning, at kvinden er involveret i husets udsmykning, så vil proceduren være i hendes magt.
 2. Metal indbygget tagskærme til gardiner er umærkelige. Dette er især vigtigt, hvis du vil understrege skønhedens gardiner eller en minimalistisk stil. Strengen bruges til enhver design vision - højteknologisk, land, klassisk, moderne.
 3. Brackets og strings, belagt med guld, i platin eller messingfarver ser dyre og præsentabel ud - ubemærket eller sløvhed vil ikke. Desuden vil fastgørelsen af ​​gardiner på dekorative kroge, klip eller tøjspidser understrege tagskægget, understrege adel af naturlige stoffer eller monotonien af ​​lærredet.

 • Strengen er installeret til gardiner i alle værelser - fællesrum, soveværelser, badeværelser, balkoner, nicher. Fastgørelser indbygget, loft, væg - vil give god spænding af kablet.
 • Strengen vil være en løsning til en ikke-standard vinduesåbning, hvor det er ret problematisk at arrangere en traditionel tagskinne - for eksempel trapezformede eller skrå vinduer på loftet. Men for snedækkede åbninger virker strengversionen ikke - fikseringen er strengt parallel med gulvet.
 • Måske er den største fordel ved en sådan cornice i sin værdi prisen på snorskinner til gardiner, der starter omkring 50 rubler. Længden varierer fra 3 til 10 m. Fordelene, sammen med prisen, gør dem super populære.

  Funktioner af driften af ​​snor cornices

  Der er ulemper ved cornice med en streng, som helt sikkert påvirker operationen - de er forbundet med ethvert design. Blandt dem er:

  • Flænge. Desværre er tagbøjlen med et tyndt reb ikke beregnet til at hænge tunge stoffer, der består af traditionelle dobbeltsidede lærred. Ligegyldigt hvor tæt kablet er, vil det sænkes under stoffets vægt over tid, og prisen på strængerne til gardiner påvirker ikke resultatet. Anbefales ikke - tæpper, gobeliner, tunge jacquard. Det er hensigtsmæssigt at hænge - tulle, bomuld, satin, silke, organza, taft og andre lette variationer.

 • Øget konstruktion i tilfælde af flerlag. Dette betragtes som en ulempe, når åbningerne er små i form - flere lag stof er designet til visuelt at udvide den. For at bruge det traditionelle design i to lag, måske kun med et par vinduetråde - to strings er strakt, eller endda tre, hvis ejerne ikke tænker på et sæt uden lambrequin. Det vil ikke påvirke bygningskonstruktionen, men du skal vælge de relevante beslag.
 • Strækloftstrengkroner er ikke installeret. Dette kan gøres, hvis det er muligt at installere træstænger i stedet for fastgørelsen af ​​beslagene. Men det dekorative loftsstof vil uundgåeligt forværres og "krybe" selv fra vægtykkelsens vægt. Hvis ejerne rent faktisk har brug for nøjagtigt strengen version af fastgørelsen af ​​cornice, så er installationen overladt til fagfolk.
 • En vigtig ulempe - ligesom ethvert metal, er spændekablet modtageligt for korrosion. Installation af loftsstrenge til gardiner anbefales i et rum med stabilt klima. For badeværelset vælger rustfri indstillinger.

  Sådan forstærkes strengens cornice korrekt

  Før køb er det vigtigt at sikre integriteten og fuldstændigheden - de bevægelige dele skal være i funktionsdygtig stand, strammeskruen skal have et godt slag, kroge eller dekorative fastgørelseselementer - glat glide, kablet - overfladen uden metalhuller. Prisen på snorskinner til gardiner bør ikke påvirke kvaliteten. Hvis kittet opfylder, fortsæt til installationen.

  Værktøjerne kræver en boremaskine med diamantboringer, hvis væggen er solid. Trinnene er som følger:

  1. Markeret plads til montering af strenge til gardiner i parenteserne. For at gøre dette er den ønskede længde af strengen deponeret på væggen. Punkter sættes i blyant.
  2. Huller er boret i tags, og holderne er fastgjort med dowels.
  3. String opløses, cupping torsion, og kun derefter monteret i hullerne i parenteserne.
  4. Den ene ende passerer gennem spændingsbolten med en rille og er fastgjort i den modsatte ende af tagene.
  5. Nu skal du stramme strengen til gardiner og dreje bolten til den ønskede elasticitet. Efterfølgende, når gardinen allerede er suspenderet, justeres spændingen igen.

  De faste ender af strengen må ikke skære i almindelighed - de snoede med pæne omdrejninger og efterlades i enderne for fremtidig fixering. Hvis du ikke laver et lager, falder strengen ud af sporet i bolten.

  For at sætte gardiner på snorene kører de straks på dekorative kroge. Stoffet er syet med et tekstilbånd, der danner sløjfer og folder.

  Hjemmelavet streng

  Fans for at arbejde med hænder vil sætte pris på opførelsen af ​​snorede gardiner, lavet selvstændigt. Operations- og vedhæftelsesprincippet er det samme. Fra materialerne køber de selve kablet eller bruger kobbertråd. Stål hjørner og bolte med forborede huller i stiften vil være nyttige. Deres tal er lig med de ønskede lag af gardiner.

  En simpel installation af snorlisten består i at indsætte bolte med fast ledning i de huller i de improviserede beslag og efterfølgende tilspænding. Selvfølgelig, hvis du bruger ufremsættelige dele fra din egen garage til arbejde, behøver du næppe at vente på skønhed. Derfor er det værd at købe dekorative varer for at skabe et bedre udseende. Det er fortsat at styrke kroge eller klip og gardinet kan hænges.

  Efter at have overvejet fordelene og ulemperne ved strengkornet og selvstændigt arbejde, kan man træffe et valg til hans fordel eller afvise det, idet minuserne i høj grad påvirker den valgte variant af dåserne.