String gardin stænger

Korrekt design af vinduesåbningen består i udvælgelsen af ​​matchende gardiner og gardinstænger. Særligt populære nu snoet cornices. Takket være deres enkle design passer de perfekt i klassisk stil, højteknologi og minimalisme. Sådanne små cornices kan monteres både på væggen og i loftet - ved hjælp af særlige beslag. Efter at have læst denne artikel vil du lære om taggrene, strenge, en masse nyttige og interessante.

Særlige egenskaber

Hovedtræk, der skelner snorkorn fra andre modeller, er et specielt design. De vigtigste dele af denne taggafskærmning (uanset hvilken type installation) er:

 • strengen til gardiner er en spændestål tråd farvet i sølv, guld eller bronze;
 • beslag er armaturer til fastgørelse af stålstrenge (i form af parenteser), de kan fremstilles i form af dekorative tip;
 • kroge eller pinde til at forbinde gardiner og gardinstænger, som normalt laves for at matche kabels farve.

String gardin stænger kan vedhæftes:

 • på væggen - direkte ved vinduesåbningen
 • på loftet, på grund af hvilket højden af ​​rummet visuelt øges;
 • mellem to modsatte vægge, der bliver til en skærm;
 • på væggen (i en vinkel).

String til gardiner kan nå fem meter pr. Tønde, men dette er ikke grænsen. En sådan tråd kan placeres ikke kun i en, men også i to, tre rækker (mellem parenteser). Dette giver dig mulighed for at kombinere flere forskellige farvetoler og skabe et usædvanligt smukt interiør. Efter justering kan du fjerne overskydende længde af tråden med tang eller rulle den op og forsigtigt skjule den fra siden. Det er værd at være opmærksom ikke kun på designet, men også på følgende funktioner i brug. På hjørnerne, snore, kan du kun hænge et let tekstilstof: chiffon, tulle, slør er bedst egnet til dem. Gardiner eller gardiner er for tunge, ståltråden under deres vægt vil slynges ved fastgørelsespunktet med beslag.

Letvægts jacquard-, satin- eller bomuldsgardiner er bedre at krog med kroge på to kabler på én gang. For at imødekomme lambrequins kan du bruge den tredje række af strenge.

Installation af tagskæggene afhænger ikke af overfladetype. Mursten, beton, trævægge eller standardbeton og lofter i armeret beton - en snorret cornice til dem er perfekt. Der er dog en undtagelse: denne cornice er ikke installeret på gipsplader og stræklofter.

En strakt lærred af stof eller PVC kan ikke kun strække sig ud, men også rive under vægten af ​​strukturen. Hvis din lejlighed har sådanne lofter, er det tilrådeligt at installere cornice-strengen på væggen.

Stålstrengen er udsat for korrosion såvel som andre metaller, omend i mindre grad. Det er ikke nødvendigt at hænge snorhornene i fri luft - for eksempel i det åbne sommerhus. I våde områder skal de være omhyggeligt overvåget.

Tråde overtrukket med specielle korrosionsløsninger forhindrer korrosion. Men de giver ikke pålidelig og langsigtet beskyttelse, men forlænger kun produktets levetid i rumforhold.

arter

Forskellene mellem modellerne af snorskårer er udtrykt af forskellige farver, former og tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer. Som nævnt ovenfor er strængerne til gardiner lavet i forskellige farver: sølv, guld, bronze.

Produktet kan ikke kun have stål, men også messing, krom eller kobber belægning med et beskyttende lag. Det er muligt at skelne enkelt- og flerrørs typer af trådinstallation. Nu er en to-tret wire væg cornice særlig populær.

Universel metode til maskering af loftsplanker af loftet type - brugen af ​​strimler. Ved at lukke stængerne, kroge og fastgørelser af corniceen gør stangen designet mere subtilt og let. En bred vifte af farveindstillinger baguette lameller giver dig mulighed for at komme ind i cornices, strenge i forskellige stilarter af interiør. Gennemsigtig plastpose er perfekt til zonering af et værelse med lysgardiner.

Til dekoration af tagbøjlerne anvendes forskellige former og nuancer. Disse holdere giver produktet et unikt og spektakulært udseende. De materialer, de er fremstillet af, er ganske forskellige. Det kan være alle slags metaller, træ - eller endda syntetiske materialer. Sidstnævnte kan efterligne messing, guld, kobber, bronze eller sølv. Udseendet af beslagene skal svare til stilen på rummet. For at gøre dette er de dekoreret med glas, rhinestones, træ, plast eller malet. Og selve form af indehavere er anderledes. De kan laves i form af simple geometriske former, tip, top eller en mere kompleks form.

For ikke at blive forvirret i alle mulige muligheder, husk om to hovedpunkter. Først bør strengen til gardiner, beslag, bånd og klip passe sammen i design og proportioner. For det andet skal de strengede tagskinner (som et enkelt produkt) harmonisk kombineres med gardiner. Det er bedst at kombinere dem med et let lærred (chiffon, organza, taft).

installation

Stringafskærmninger er enkle i design, men installationen kan stadig forårsage problemer for en uerfaren person. Algoritmen nedenfor hjælper med at håndtere alle vanskelighederne og bidrager til hurtig og korrekt drift. For installation vil kræve:

 • installationsanvisninger;
 • adskilt snor cornice;
 • boremaskine eller hammerbor
 • en blyant
 • plug;
 • stige eller trinladder.

Definer et sted for tagskægget på forhånd. Ved hjælp af blyant og stiger markerer du væggen eller loftet. Dette er knudepunktet på beslaget med overfladen. Marker op til den anden ende af tagene. Sørg for, at begge punkter er på en lige linje vinkelret på den anden væg.

Placér beslaget på målpunktet og træk en cirkel. Dette er nødvendigt for boring af huller.

Tag en hammerboremaskine eller bore. Fastgør beslaget, lav en rille. Fastgør beslaget til overfladen ved hjælp af dowels. Gør disse operationer på den anden side.

Gennem hullet i den monterede mount, spring over ståltråden og stræk den til den anden side af corniceen. Der passerer den igen gennem hullet og kommer til det første punkt. Arranger tøj eller kroge langs hele længden (i den krævede mængde). Sikre nu snoren, så man undgår slingende tråde. Den nødvendige spænding kan opnås ved at dreje en speciel bolt.

Efter at have bekræftet pålideligheden af ​​konstruktionen, trim eller fold de rester af strengen i en pæn cirkel. Det er nyttigt, hvis du skal forlænge tagskægget. Hvis der er en dekorativ strimmel i sættet med skruer eller negle, skal du sætte det fast i beslagene. Nu kan du begynde at hænge ud tyl.

Sådan rengøres?

Behovet for at rengøre strengskårene skyldes forlængelsen af ​​levetiden og bevarelsen af ​​strukturens attraktive udseende. Hyppig rengøring er bedre for alle produkter end sjældne. Jo mindre du rengør overfladen af ​​taggrene, desto sværere er det at slippe af med snavset på det. Støv, rust og forskellige pletter er typiske for husholdningsplader. Fra støvet på tagbøjlerne for at slippe af med det nemmeste. Det er nok fra tid til anden at tørre strengene, beslagene, kroge og lameller med en klud. Efter våd rengøring skal du tørre alle genstande tørt. Dette undgår rust på metaloverflader. Brug kun bløde naturlige stoffer eller bløde børster for at undgå beskadigelse af taggulvet.

Forskellige pletter skrubbes med almindelige vaskemidler. Under rengøring er der brug for delvis eller fuldstændig demontering af konstruktionen. Takket være dette kommer du til alle vanskelige at nå og undgå at strække tråden. Rengøringsplanker kræver hyppige ændringer i rent vand, arbejder i beskyttende gummihandsker og ved brug af milde rengøringsvæsker og pulvere.

Den sværeste ting er at slippe af med rust på overfladen af ​​strengen cornice. I denne situation vil du i stedet for bløde klæder og sæbeopløsning have brug for stærkere midler.

Ved hjælp af en metalbørste, sandpapir, specielle husholdningskemikalier og visse anstrengelser, kan du klare næsten enhver rust. Desuden skal strengen til gardiner behandles med emalje eller speciel lak - for at beskytte metallet og forøge levetiden. Herudover rådede mesteren at dække tråden med antistatisk effekt.

Eksempler i interiøret

Kronestrengen kan bruges i stuen eller soveværelset, på balkonen eller loggia, i køkkenet, på kontoret eller i børnenes værelse. På grund af den lette konstruktion, kan nem installation og evnen til at justere længden af ​​sådanne produkter kaldes en glimrende løsning. Især godt de ser med rektangulære vinduer. Denne model er perfekt til værelser med lave lofter, da det ikke bryder væggen vandret. Disse mønstre overbelaster ikke interiøret, de er bekvemme til installation i en niche.

Cornice-strengen harmonerer perfekt med den klassiske stil. Planker med komplekse stucco er et særpræg og grundlaget for et sådant interiør. Lyssymmetriske strenge med skinnende kroge vil give et strejf af nåde og lethed. Varianten med komplekse dekorative tips på kanten af ​​en gylden nuance vil se helt passende ud. Hvis ønskeligt, kan sådanne strengskårer være skjult i en niche.

Denne model passer perfekt til minimalisme. Takket være sin enkle konstruktion anvendes den her oftest i forhold til andre typer gardinstænger. Klarhed af linjer og sværhedsgraden af ​​metal snor cornices svarer til stilen af ​​"high-tech".

Du kan med succes kombinere denne stil og dette produkt på kontorer. Sammen repræsenterer de funktionalitet og konsistens.

anmeldelser

Købere af snor cornices er enstemmige i deres feedback på sådanne produkter. Dette er en god model til små værelser eller værelser med lave lofter. Ja, sådanne produkter er ikke designet til tunge gardiner, de kan ikke anbringes på et loft, men det er mindre ulemper. Talrige positive svar bekræfter, at stængerstænger igen bliver populære.

I mange anmeldelser skriver forbrugerne om lavpris og nem installation af produktet. Nogle bemærker muligheden for at montere to typer lys tulle ved brug af flere strenge. Andre sætter pris på et stort udvalg af ekstra dekorative elementer og længdejustering i snorskinner. Den utvivlsomme fordel for mange købere er muligheden for loftinstallation af tagskægget.

String gardin stang til gardiner - enkelhed og elegance i interiøret

Moderne indretning til vinduer er simpelthen fantastisk med sin mangfoldighed. Ud over et omfattende udvalg af gardiner er der et stort antal gardinstænger til fastgørelse af dem - fra simpel plast til træ og metal. Stringkonstruktioner fortjener særlig opmærksomhed.

Disse tagger har en simpel struktur og er derfor praktiske, funktionelle og alsidige - egnet til interiør af forskellig stilistisk orientering. Mest harmonisk ser de i en minimalistisk indstilling. Også cornice-strengen vil være passende i high-tech stil, hvilket giver atmosfæren en særlig elegance.

I dag, hvor vægt på enkelhed er placeret i design af interiører, er strengstænger igen faldet på listen over modetrends. De er trods alt i stand til at give almindelige gardiner et andet liv for at gøre dem mere elegante.

Det enkle design i form af en spændt streng giver dig mulighed for at installere cornice på vanskelige steder, som giver dig mulighed for at dekorere loggier, balkoner, buer, åbninger af ikke-standardiserede konfigurationer, buer.

Sådan en cornice kan fastgøres til væggen såvel som til loftet, hvilket er vigtigt, når dekorere små lokaler. Denne type fastgørelse gør det muligt at understrege al den skønhed og elegance af det materiale, som gardinerne sys til, og komplementere interiøret med lyse, bløde accenter.

Cornice-streng: design funktioner

Strukturens grundlag er et stålkabel. I den spændte form ligner den en guitarstreng, deraf navnet på kronen "streng". Dette kabel er fastgjort til overfladen af ​​væggen eller loftet med beslag. Længden af ​​strengen varierer inden for 2-5 meter, som giver dig mulighed for at udfylde åbningen af ​​en hvilken som helst bredde.

Ved hjælp af beslag kan kablet fastgøres til et (hvis vinduet kun skal gardineres med tyl) eller flere rækker (hvis åbningen er dekoreret med flerlags gardiner).

Efter at strengen er fast og strækket, er gardinerne hængt på den, overskudene er afskåret eller pænt foldet på siden af ​​tagene.

Den anden mulighed giver dig mulighed for at justere spændingskraften og længden af ​​strengen ved sagning eller udskiftning af gardiner.

Gardiner eller gardiner er fastgjort til kablet med specielle klip. De er inkluderet i sættet.

Der er klip, tøjnåle, som bruges til fastgørelse af tule gardiner. Klemmer med kroge er egnede til fastgørelse af tyngre gardiner på skjulte sløjfer eller fletninger.

På trods af designens enkelhed har cornice-strengen flere typer af design.

 • Bronze farve
 • Mimic antik messing,
 • sølv,
 • Forgyldning.

Det giver mulighed for at bruge det i forskellige interiører.

String gardin, fordele

Hvad er hemmeligheden om kronikkernes popularitet i form af en streng? Dette design, på trods af sin enkelhed, har flere fordele:

 1. Kompaktitet - sådan en cornice optager minimal plads. Dette er især vigtigt i udformningen af ​​små lokaler. Strengen og parenteserne er næsten umærkelige, så vægten i interiøret vil blive skiftet til gardinerne;
 2. Enkelhed og alsidighed i montering - en sådan cornice kan installeres på væg, loft, i en niche (undtagen spændingsstrukturer);
 3. Forskellige designmuligheder;
 4. Rimelig pris.

Montering af snørebånd til gardiner

Enkelt design giver dig mulighed for at installere denne tagger selv for en nybegynder. Der er dog stadig brug for færdigheder. Det består i det faktum, at det er nødvendigt at holde sig til en bestemt algoritme af lukninger af cornice.

Sekvensen af ​​dens installation:

 1. Mærket er lavet i stedet for fastgørelse af strukturen (på væg eller loft). For det første skitserer en blyant installationsbeslaget for parenteserne. Det er nødvendigt, at de er på samme niveau. Påfør derefter holderen på væggen og marker hullernes placering.
 2. Ved hjælp af en perforator bores huller på fastgørelsespunkterne.
 3. Styrk parentes med dowels.
 4. Strengen trækkes ind i hullet i den første beslag, båret til en anden holder, passerer gennem en speciel rille, vendt tilbage til sin oprindelige position. Således opnås der to rækker af strenge. Derefter fastgøres kablet.
 5. Ved hjælp af en bolt i beslaget er strengen spændt.
 6. Gardin hængende
 7. Obrazk, eller maskerer enderne af strengen.

Tip: Hvis gardinerne under driften sænker, kan strengen strammes.

Korrekt brug af snor cornice

For at strengstrukturen skal opfylde alle de funktioner, der er tildelt den, er det nødvendigt at bruge det korrekt:

 • Det er ønskeligt at hænge lys tule og gardiner på strengen (fra organza, chiffon, silke, letvægts jacquard, satin) - så vil den ikke falde under deres vægt;
 • Kablet skal trækkes mindst i 2 rækker - til tyll med gardiner og i 3 rækker, hvis lambrequin er installeret;
 • For at forhindre korrosion af metalelementer med tiden anbefales det at installere en sådan cornice i et tørt, ventileret rum.
 • Det er ikke nødvendigt at installere en snoet cornice på et hæftet loft - over tid vil kablet begynde at sænke under gardinens vægt, hvilket truer med et utilsigtet udseende og endda skade på gipspladestrukturen.

Bemærk: Streng gardiner ser godt ud på åbninger af enhver form, men bedst af alt - på rektangulære brede vinduer.

String gardiner - en simpel, men samtidig elegant måde at dekorere vinduer på. Ultra-tyndt kabel overtræder ikke den holistiske opfattelse af rummet, og vil gøre gardinerne til hovedindretningen af ​​interiøret. Det ser ud til, at gardinerne synes at falde helt ned til et loft - dette skaber en uovertruffen effekt.

For at anvende denne type design vinduer åbninger kan være i værelser af enhver størrelse, form, konfiguration, lavet i forskellige stilarter.

Hvordan man laver strengegardiner selv

Designets enkelhed gør det muligt at lave gardinerne på tovet selv. Det er bedst at lave gardiner lukket type, hvor installationen udføres direkte på væggen. Stålbeslag kan bruges som beslag. I strengens rolle tjener en tynd, slidstærkt wire fremstillet af kobber, rustfrit stål.

For det første skal metalbeslagene lave huller til montering af bolte, der fastgør snoren. Derefter bor små huller i boltene, og sæt dem i beslagene.

Træk derefter ledningen i 2-3 rækker, træk den og fastgør dens ender med bolte. Nu kan du begynde at gardin gardiner på de sædvanlige kroge. Det vil vise sig enkle, men effektive snorede cornice. Dette er en praktisk designmulighed for enhver vinduesåbning, der vil se win-win i ethvert interiør.

String cornice til gardiner (27 fotos)

Hvor vidunderligt, efter en hård dags arbejde, vil de vende tilbage til deres varme og komfortable hjem. Der, hvor hver eneste detalje er hans: søde og kære. Funktion, charme, komfort og varme i hvert hus giver sit design, herunder og tekstil. Tapestries på væggene, dækker på sofaer, duge på bordet, gardiner på vinduerne - alt betyder noget. Alt dette kan oprettes for hånd. Alt du behøver er lyst og lidt tålmodighed. Og uanset huset har gardinerne altid været et uundværligt tilbehør i enhver stue. Men når indretning i en bestemt stil er det meget vigtigt at vælge det rigtige, ikke kun gardiner, men også gardinstænger til dem. Fortjener særlig opmærksomhed, som i stigende grad vinder popularitet.

Dens vigtigste fordele er:

 • Mulighed for brug i ethvert hus. String cornice kan monteres både på væggen og på loftet. For denne type af cornices er vægten ikke ensbetydende med væggen. Eller snarere med hjælp er det muligt at slå det ujævne eller multi-niveau loft meget rentabelt.
 • Tilgængelighed af priser på materialer.
 • Let at installere.
 • Visuel enkelhed og brugervenlighed.
 • Kompakt størrelse
 • Varighed af brug.

Konstruktionen af ​​strengen cornice

Hovedelementet i denne cornice er en strakt streng til gardiner lavet af meget stærkt stål. Den er fastgjort ved hjælp af specielle enheder - beslag.

Den maksimale længde af cornice er fem meter. Tagene er om nødvendigt monteret i flere rækker, på parenteser. Valget af antal rækker af cornice afhænger af tekstildesign vinduet. For hvert element af gardinindretningen: lambrequin, gardiner, tule, en separat streng er planlagt. Strenge til loftsgardiner er lavet af stål, så snorlisten er ikke kun den mest elegante, men også ret holdbar.

For at sikre gardinerne på snoren skal du bruge specielle kroge, klip eller klip.

Kroge. Dette er et klassisk element i nogen taggrunde.

Kroge skal have et specielt band med løkker på gardinen.

Under drift ser det sådan ud:

Klip. Disse er to magneter kombineret med et kabel.

Clips erobrede brugere med deres lethed og brugervenlighed. Kaste klipet over snoren af ​​cornice, det er meget nemt at fastgøre gardinet. Ud over brugervenlighed kræver klip ikke yderligere gardinbånd med hængsler eller andre enheder. Denne type fastgørelse traumatiserer ikke gardinens stof, hvilket uden tvivl er en vigtig fordel ved den.

Under drift ser det sådan ud:

Men klipene har deres ulempe. De er enkle, lyse, smukke i interiøret for lette stoffer og slør, men ikke ønskelige at bruge med tunge gardiner. Der er risiko for, at de simpelthen ikke vil holde dem.

Klemmer er et godt element i en snorflise, som er meget nem at bruge, kræver ikke en gardinfletning og kan holde tykkere gardiner end klip.

Det eneste, der ville være værd at være opmærksom på, er, at "tænderne" på klemmen kan skade gardinet.

Under drift ser det sådan ud:

Designet er ikke kompliceret. Variationer i brugen er forskellige. Afhængigt af vinduets gardin design kan du vælge de passende fastgørelser, både gardiner og selve strengen. Alt dette taler om universalitet af strengens cornice. Du behøver ikke at være en virtuos for at gøre disse taggrunde usynlige for øjet, og vinduets design er så blid og luftig som muligt.

Montering af snørebånd til gardiner.

Inden du installerer en snorflise til gardiner i dit værelse, er det meget vigtigt ikke at gå glip af den allerførste fase - købet af cornice selv. I processen med at købe skal du kontrollere:

 • Er alle drivelementerne i tagskæggene i driftstilstand;
 • Fungerer tilspændingsskruen godt?
 • Kablet, dekorative klip eller kroge bør være fri for metalhuller og have en glat kørsel.

Hvis kvaliteten af ​​tagpladerne passer, kan du fortsætte til installationen.

 1. Tegn en blyantplacering på væggen eller loftet. Hvis strengen er dækket med en profil, er det bedre at gøre dette ved hjælp af et niveau parallelt med gulvet. Ellers strengt parallelt med loftet. Det er også nødvendigt at skitsere mellembeslagene om nødvendigt.
 2. Derefter skal du vælge en bor, hvis tæthed afhænger af byggematerialet i loftet, hvor kronen eller væggene er fastgjort. Med værktøjet huller er lavet.
 3. Hullerne styrkes med dykker (koteletter), hvorefter skruer skrues ind i dem. Drej dem op, indtil støttebeslagene er fastgjort til væggen eller loftet.
 4. Strengen er opløst for at forhindre vridning.
 5. Strengen skal trækkes gennem åbningen af ​​den første beslag, derefter gennem mellemproduktet og så videre til sidst. I den sidste beslag drejes snoren forsigtigt gennem et specielt hul i modsat retning. Tilbage til det oprindelige hul i den første beslag. At fastgøre.
 6. Rul bolten i beslaget for at opnå den ønskede spænding.
 7. Fastgør kablet. Ekstra at slette.

Under drift er det muligt at sænke gardiner. Vær ikke bange for dette. String kan altid vride.

Driftsregler

String - er universel blandt tagskæggene. Han vil ikke forstyrre stavens ujævne loft eller kurve. Moderne snoet cornice er næsten umærkelig, og dets beslag er udsøgt. Et gardin på en sådan kant vil ideelt set understøtte en sammensætning med persienner eller et romersk gardin, hvilket gør det universelt i ethvert rum. Dette er et fremragende element i indretning for at skabe komfort i hvert værelse.

Men det er ikke desto mindre vigtigt at huske, at det er bedre at installere strengens cornice i et rum, der er ventileret. Derefter vil elementerne i tagskægget ikke give ind i korrosion.

Brug ikke cornice til meget tunge gardiner. Kablet kan sænke.

Den snorede cornice er fejlfri til letvægts jacquardstof, voile, satin eller bomuld. Det skaber lyshed og luftighed i interiøret. På grund af sin usynlighed er der ingen følelse af storhed på vinduerne. Han er berettiget i små værelser, udvide dem og visuelt hæve lofterne.

I rummet, med behovet for at begrænse strømmen af ​​sollys, kan du nemt bruge to strenge og dekorere vinduet med et slør og gardiner. Den største fordel er den nemme bevægelse af gardiner. I denne form holder kløften hænger sammen til hinanden, og en stribe stof forhindrer ikke den anden i at glide.

Hvis strengkornet er installeret korrekt, vil det under drift ikke forårsage ulejlighed og skuffelse.

Kendskab til alle fordele og ulemper, kan du vælge et valg til stræklisten eller forlade det. Men hvis designløsningen finder støtte blandt præstationsmaterialerne, og svaghederne i cornice ikke vil påvirke brugerens behov, så vil dette være det perfekte æstetiske center i ethvert rum.

Gardinstænger gør det selv

String gardin stang til gardiner - enkelhed og elegance i interiøret

Moderne indretning til vinduer er simpelthen fantastisk med sin mangfoldighed. Ud over et omfattende udvalg af gardiner er der et stort antal gardinstænger til fastgørelse af dem - fra simpel plast til træ og metal. Stringkonstruktioner fortjener særlig opmærksomhed.

String gardiner - sammentrækning

Disse tagger har en simpel struktur og er derfor praktiske, funktionelle og alsidige - egnet til interiør af forskellig stilistisk orientering. Mest harmonisk ser de i en minimalistisk indstilling. Også cornice-strengen vil være passende i high-tech stil, hvilket giver atmosfæren en særlig elegance.

I dag, hvor vægt på enkelhed er placeret i design af interiører, er strengstænger igen faldet på listen over modetrends. De er trods alt i stand til at give almindelige gardiner et andet liv for at gøre dem mere elegante.

Det enkle design i form af en spændt streng giver dig mulighed for at installere cornice på vanskelige steder, som giver dig mulighed for at dekorere loggier, balkoner, buer, åbninger af ikke-standardiserede konfigurationer, buer.

Sådan en cornice kan fastgøres til væggen såvel som til loftet, hvilket er vigtigt, når dekorere små lokaler. Denne type fastgørelse gør det muligt at understrege al den skønhed og elegance af det materiale, som gardinerne sys til, og komplementere interiøret med lyse, bløde accenter.

Cornice-streng: design funktioner

Strukturens grundlag er et stålkabel. I den spændte form ligner den en guitarstreng, deraf navnet på kronen "streng". Dette kabel er fastgjort til overfladen af ​​væggen eller loftet med beslag. Længden af ​​strengen varierer inden for 2-5 meter, som giver dig mulighed for at udfylde åbningen af ​​en hvilken som helst bredde.

Ved hjælp af beslag kan kablet fastgøres til et (hvis vinduet kun skal gardineres med tyl) eller flere rækker (hvis åbningen er dekoreret med flerlags gardiner).

Efter at strengen er fast og strækket, er gardinerne hængt på den, overskudene er afskåret eller pænt foldet på siden af ​​tagene.

Den anden mulighed giver dig mulighed for at justere spændingskraften og længden af ​​strengen ved sagning eller udskiftning af gardiner.

Gardiner eller gardiner er fastgjort til kablet med specielle klip. De er inkluderet i sættet.

Der er klip, tøjnåle, som bruges til fastgørelse af tule gardiner. Klemmer med kroge er egnede til fastgørelse af tyngre gardiner på skjulte sløjfer eller fletninger.

På trods af designens enkelhed har cornice-strengen flere typer af design.

 • Bronze farve
 • Mimic antik messing,
 • sølv,
 • Forgyldning.

Det giver mulighed for at bruge det i forskellige interiører.

String gardin, fordele

Hvad er hemmeligheden om kronikkernes popularitet i form af en streng? Dette design, på trods af sin enkelhed, har flere fordele:

 1. Kompaktitet - sådan en cornice optager minimal plads. Dette er især vigtigt i udformningen af ​​små lokaler. Strengen og parenteserne er næsten umærkelige, så vægten i interiøret vil blive skiftet til gardinerne;
 2. Enkelhed og alsidighed i montering - en sådan cornice kan installeres på væg, loft, i en niche (undtagen spændingsstrukturer);
 3. Forskellige designmuligheder;
 4. Rimelig pris.

Montering af snørebånd til gardiner

Enkelt design giver dig mulighed for at installere denne tagger selv for en nybegynder. Der er dog stadig brug for færdigheder. Det består i det faktum, at det er nødvendigt at holde sig til en bestemt algoritme af lukninger af cornice.

Sekvensen af ​​dens installation:

 1. Mærket er lavet i stedet for fastgørelse af strukturen (på væg eller loft). For det første skitserer en blyant installationsbeslaget for parenteserne. Det er nødvendigt, at de er på samme niveau. Påfør derefter holderen på væggen og marker hullernes placering.
 2. Ved hjælp af en perforator bores huller på fastgørelsespunkterne.
 3. Styrk parentes med dowels.
 4. Strengen trækkes ind i hullet i den første beslag, båret til en anden holder, passerer gennem en speciel rille, vendt tilbage til sin oprindelige position. Således opnås der to rækker af strenge. Derefter fastgøres kablet.
 5. Ved hjælp af en bolt i beslaget er strengen spændt.
 6. Gardin hængende
 7. Obrazk, eller maskerer enderne af strengen.

Tip: Hvis gardinerne under driften sænker, kan strengen strammes.

Korrekt brug af snor cornice

For at strengstrukturen skal opfylde alle de funktioner, der er tildelt den, er det nødvendigt at bruge det korrekt:

 • Det er ønskeligt at hænge lys tule og gardiner på strengen (fra organza, chiffon, silke, letvægts jacquard, satin) - så vil den ikke falde under deres vægt;
 • Kablet skal trækkes mindst i 2 rækker - til tyll med gardiner og i 3 rækker, hvis lambrequin er installeret;
 • For at forhindre korrosion af metalelementer med tiden anbefales det at installere en sådan cornice i et tørt, ventileret rum.
 • Det er ikke nødvendigt at installere en snoet cornice på et hæftet loft - over tid vil kablet begynde at sænke under gardinens vægt, hvilket truer med et utilsigtet udseende og endda skade på gipspladestrukturen.

Bemærk. String gardiner ser godt ud på åbningerne af enhver form, men bedst af alt - på rektangulære brede vinduer.

String gardiner - en simpel, men samtidig elegant måde at dekorere vinduer på. Ultra-tyndt kabel overtræder ikke den holistiske opfattelse af rummet, og vil gøre gardinerne til hovedindretningen af ​​interiøret. Det ser ud til, at gardinerne synes at falde helt ned til et loft - dette skaber en uovertruffen effekt.

For at anvende denne type design vinduer åbninger kan være i værelser af enhver størrelse, form, konfiguration, lavet i forskellige stilarter.

Hvordan man laver strengegardiner selv

Designets enkelhed gør det muligt at lave gardinerne på tovet selv. Det er bedst at lave gardiner lukket type, hvor installationen udføres direkte på væggen. Stålbeslag kan bruges som beslag. I strengens rolle tjener en tynd, slidstærkt wire fremstillet af kobber, rustfrit stål.

For det første skal metalbeslagene lave huller til montering af bolte, der fastgør snoren. Derefter bor små huller i boltene, og sæt dem i beslagene.

Træk derefter ledningen i 2-3 rækker, træk den og fastgør dens ender med bolte. Nu kan du begynde at gardin gardiner på de sædvanlige kroge. Det vil vise sig enkle, men effektive snorede cornice. Dette er en praktisk designmulighed for enhver vinduesåbning, der vil se win-win i ethvert interiør.

Relaterede Nyheder

Hvordan er cornice-strengen fastgjort?

I vores tid, cornice-strengen - det mest overkommelige valg til interiøret.

De strenge tagstænger understøtter lysstyrken og vægten af ​​strukturen. Den kan monteres på væg eller loft.

Installationen af ​​denne enhed har imidlertid nogle vigtige funktioner. Det er bedre at lære om dem inden starten af ​​vedhæftet fil.

Sådan fastgøres krosstykket streng

Kronestrengen har et ret simpelt design. Den består af understøtnings- og mellembeslag, kabel- og spændingsmekanismer. Normalt indeholder pakken stadig kroge og fastgørelsesdele.

Det er helt muligt at montere en snor cornice til gardiner med dine egne hænder. De vigtigste faser af dette arbejde foreskriver klart installationsprogrammet. Det kan have nogle forskelle, afhængigt af designfunktionerne i en bestemt mekanisme.

Det åbne og lukkede fastgørelsessystem af en strengkornet.

Men dens fælles punkter er universelle.

 1. For det første er fastgørelsesstedet for tagskægget nøjagtigt bestemt.
  Beslagene på beslagene er markeret på væg eller loft. Det er nødvendigt at fastgøre både støtte- og mellembeslag. Afstanden mellem sidstnævnte er som regel 30-50 cm.
 2. Ved hjælp af en boring eller hulning bores huller.
  Afhængigt af byggematerialet i væggen eller loftet udføres øvelser. Strengen kan fastgøres til absolut ethvert loft. Med en vis færdighed kan den endda monteres på et hæftet loft.
 3. Dowels indsættes i hullerne.
  Monteringsskruerne skrues ind i dem. De bør klemmes, indtil støttebeslagene er fastgjort til væg- eller loftoverfladen.
 4. Næste går til bunden af ​​parenteserne.
  Derefter gennem hullerne i fastgørelsespidsen skal du trække strengen. Den ene ende er fastgjort i ærmet. Sæt spidsen på den samlede bund.
 5. Mellemliggende beslag er installeret.
  En streng trækkes gennem sporene på understøtningen og mellembeslagene. Dens frie ende er fastgjort af en ærme, der er placeret i den anden støttebeslag. Ved hjælp af beslag sættes spændingen. For at gøre dette, stram spændingsboltene for at afslutte strækningen.
 6. Den resterende del af strengen er skåret eller forsigtigt skjult under spidsen.
  Hvis strengen ikke svækkes, kan du vedhæfte gardiner til den. Det er nødvendigt at overveje 2 flere point. De yderste klemmer (ringe) til gardiner skal placeres uden for støttebeslagene. Derefter bliver gardinerne jævnt fordelt over hele længden af ​​strukturen. Før slutningen af ​​den samlede rammekonstruktion skal kroge og stik monteres.
 7. Fra tid til anden er det nødvendigt at bruge spændingsbolte.
  Under vægten af ​​gardinerne strengen kan sag. Derefter er det nødvendigt at genoprette startspændingen og skrue boltene fast.

Formålet med cornice-strengen

Gardinstænger til gardiner anvendes ikke kun ved udformning af vinduer eller nær vinduespladsen. Dette element af indretning, funktionelt og dekorativt, vil være berettiget i forskellige dele af rummet. Det er tilrådeligt at installere en strenget cornice i lave værelser, halv etager, boliger loftsrum og loftet gulve.

Gardiner med forskellige dekorative egenskaber kan fastgøres til den snorede cornice:

 • glidende;
 • romersk;
 • østrigsk;
 • gardiner paneler (japansk eller noren).

Stang gardin stænger kan være dobbelt række og tre-rækken. De er placeret på de klassiske gardiner og tyll. Strengen kan være stål eller plast. Sidstnævnte version er velegnet til drift i rum med høj luftfugtighed eller temperaturfald.

String gardin stang kan bruges i badeværelset. Det er bekvemt monteret på gardinet, som beskytter mod spredning af stænk. Designet vil se let ud. Samtidig vil det være pålideligt og praktisk at bruge.

Letvægtsafskærmning design understreger selvforsynelsen af ​​gardiner, deres stræben opad. Derfor silke gardiner med rige mønstre ser elegant på strings. En iriserende taft (glans tyndt tyndt stof) er ikke dårligt for gardiner, strækket langs snoren.

Køkkenet kan dekoreres med et gardin af skinnende eller mat organza. Et godt materiale til gardiner, fastgjort til strengen, vil også være et slør, batiste, chiffon, let bomuld, letvægts jacquard, kunstig satin.

Søjlebåndet kan bruges ikke kun i boligområder. Dette design bruges med succes, når du dekorerer altaner, loggier, terrasser. Ved hjælp af sneglestykker og gardiner kan du opdele rummet af disse rum i separate sektioner.

Appel af streng gardin stænger

Denne type af tagrunde anses ikke for at være særlig stærk eller holdbar. Dens appel ligger i sin alsidighed - evnen til at montere enten til loftet eller til væggen.

Fastgørelsesskema streng cornice.

Cornice-strengen har en række egenskaber og kvaliteter:

 1. Denne type konstruktion har en kompakt størrelse.
  Du kan sætte pris på denne fordel ved transport af produktet samt på pladsen, der er besat efter installationen.
 2. Strømens usynlighed i det samlede billede af interiøret skaber en følelse af lys og vægtløshed af hele dekorationssystemet.
  Det skaber effekten af ​​flydende gardiner.
 3. Metallisk snorelement tilbydes i sølv eller guld versioner.
  Dette kan tjene som en ekstra indretning og vil bidrage til at styrke nogle af dens accenter.
 4. Den mest attraktive træk ved snorkornet er i sin lave pris.
  Den demokratiske prisfastsættelse af snorskårer bidrager til den stabile popularitet af dette produkt.

Den uklare strengskårne hjælper med at understrege gardinens nåde og skønhed.

Strengen distraherer ikke opmærksomhed med visuel opfattelse. Så er det muligt at fokusere på stofmaterialet.

Bedste snorede hjørner er velegnede til gardiner af lette stoffer og tyll.

Materialet til gardiner skal være luftigt og ikke for voluminøst. Originale og attraktive strenge ser i harmoni med rektangulære åbninger.

De er egnede til udformning af forholdsvis brede åbninger (op til 5 m).

String taggitter til gardiner ved registrering af design af rummet

Et uundværligt tilbehør i ethvert boliginteriør er gardiner, der hjælper med at skabe en særlig behagelig atmosfære og stilfuldt udseende. Ved indretning i en bestemt stil er det vigtigt at vælge ikke blot gardinerne selv, men også gardinstænger til dem. En af de interessante, attraktive og bekvemme valgmuligheder er snorskinner til gardiner, som effektivt supplerer sådanne moderne stilarter som højteknologi og minimalisme. Køb færdige produkter eller lav dem selv - du bestemmer!

String gardin stang til gardiner

Enkelhed, elegance og anvendelighed

Når man ser på de spektakulære snorskinner til gardiner i billedet, kan man se, hvor elegant og enkelt de er. En anden vigtig kvalitet, der er forbundet med dem, er praktisk.

String gardin stang til gardiner

Denne slags cornice er ideel til gardiner af lys og mellemvægt på forskellige områder. I den henseende er populariteten af ​​sådanne produkter meget høj. Som i tilfældet med andre varianter af tagringene er der to monteringsmuligheder - væg og loft.

En vigtig fordel, at denne afskærmning har sin simple konstruktion. String bruges som det vigtigste element her, nogle gange kan der være to eller tre. I diameter er det kun få millimeter. Med hensyn til længden kan det være anderledes, og nogle gange overstiger tre meter. For at beskytte en sådan cornice fra deformation, som kan forekomme over tid, er den udstyret med en særlig mellembeslag. Denne betingelse er imidlertid kun obligatorisk for de strengskårer, hvis længde er 3 m eller mere.

Takket være dens praktiske og raffinerede enkelthed er loftstrengede gardinskinner meget populære. I et stort udvalg af disse produkter præsenteres i Leroy Merlin. Her kan du nemt vælge den mest passende mulighed for ethvert værelse - stue, soveværelse, køkken, børnebassin, hjemmekontor og andre. På grund af dets specielle design anvendes snorskårer til at arrangere balkoner og nicher, hvilket giver dem et unikt udseende, visuel lysstyrke og luftighed.

Hvad er den bedste kombination af strengetype gardinstænger

På grund af sin konstruktion og unikke egenskaber er stængerstænger en ideel løsning til gardiner lavet af de mest lette stoffer som silke, organza, chiffon og tyll. Ved hjælp af specielle beslag kan holdbar stålstreng fastgøres til loftet eller til væggen afhængigt af dine præferencer og mål, som du forfølger. Husk på, at hvis du hænger tunge og ret massive gardiner på en sådan cornice, kan det begynde at sænke i tide, så det er bedre for dem at finde andre muligheder. Ja, og denne løsning vil ikke se den bedste måde.

String gardin stænger med gardiner fra enhver lys, gennemskinnelig gardiner er i perfekt harmoni. Det ser ud som om de hænger i luften, da strengen selv er næsten usynlig. For at hænge gardinerne smukt på dem, anvendes praktiske kroge eller klip. De er præsenteret i forskellige farver - sølv, guld og bronze, som giver dig mulighed for at vælge den mulighed der vil være i overensstemmelse med den overordnede stil i interiøret.

Sådan fungerer korrekt

For at cornice i form af en streng skal se attraktivt og tjene så længe som muligt, er det vigtigt at overveje nogle af reglerne for brug af dette stilfulde produkt.

Hvordan man hænger en snor cornice til gardiner er spørgsmålet, der interesserer alle, der først møder dette tilbehør. Hovedopgaven på dette stadium er at gøre alt så sikkert som muligt for at forhindre uønsket sagging.

Før du strækker de strengede tagskinner til gardiner, skal du lave de mest præcise markeringer på loftet eller væggen, alt efter hvor du planlægger at vedhæfte det. Derefter skal du udføre flere sekventielle handlinger:

 1. Markér stedet for montering af beslag med en simpel blyant.
 2. Lav huller på markerede steder ved hjælp af en perforator eller en boremaskine.
 3. Fastgør hver beslag med stærke og holdbare dowels.
 4. Træk stålstrengen i begge retninger gennem de specielle huller i beslagene og fastgør den så tæt som muligt.
 5. Ved afslutningen af ​​processen bør du vælge det optimale niveau af strengspænding - det er nemt at gøre ved at dreje bolten.
 6. Nu er det kun at hænge gardinet og derefter forsigtigt trimme de ekstra stykker snor.

Som du kan se, er det ikke vanskeligt at installere en strengkornet, men det er også nødvendigt at henvende sig til hvert trin ansvarligt.

For at dette tilbehør skal vare i lang tid og pålideligt, er det vigtigt at vide ikke kun, hvordan man spænder det, men også hvordan man bruger det korrekt. Husk derfor nogle vigtige punkter:

 • Hvis du beslutter dig for at hænge gardiner af betydelig vægt, er det efter et stykke tid uhensigtsmæssigt at sænke metalstrengen.
 • At hænge gardiner og tyll på samme tid, er det nødvendigt at fordoble denne tagbøjle.
 • Ceiling cornice-streng kan monteres på alle typer overflader undtagen stræklofter.
 • Hvis dette produkt er lavet ikke af rustfrit stål, men af ​​en anden legering, er det nødvendigt at sikre en optimal temperatur og fugtighedstilstand i rummet - dette forhindrer korrosion.

At vide, hvordan man strækker strengen i tagskægget, kombineret med korrekt drift, er en garanti for pålidelig service af dette produkt.

De bedste producenter af tagbøjler af streng type

På nuværende tidspunkt er produktionen af ​​strengskårer, kendt siden 60'erne af det sidste århundrede, blevet etableret i mange dele af verden. Belgien, såvel som nogle andre producerende lande - især Tyskland, Rusland, Schweiz og Italien, tilbyder de bedste kopier af loftet. Ved at købe sådanne produkter kan du være helt sikker på deres høj kvalitet og pålidelighed. Et bredt udvalg af de bedste modeller af snorskårer produceret i Belgien og andre fremstillingslande er repræsenteret i salerne af Leroy Merlin. Besøger en af ​​dem, kan du nemt vælge den bedste mulighed for længden, typen af ​​parentes, farve og andre parametre. Belgiens stræktyper er kendetegnet ikke kun af deres høje kvalitet og stilfulde udseende, men også af deres nemme installation, og derfor er de meget populære.

Når du vælger en streng cornice, være opmærksom på firmaet og oprindelseslandet, materialets styrke og pålidelighed, tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater og andre punkter.

Hvordan laver man en cornice selv?

I tilfælde af at du ikke er interesseret i nogen af ​​de eksemplarer, der præsenteres i salget, eller hvis du ikke er tilfreds med fremstillingslandet, vil det være nyttigt for dig at lære, hvordan den uafhængige produktion og installation af dette produkt udføres. Når man ser på billedet, kan man nemt finde ud af, hvordan denne proces opstår.

Faktisk er det slet ikke svært at lave strenge tagskærter med egne hænder, især hvis vi taler om en lukket struktur, som er monteret direkte på væggen. For at gøre dette skal du:

 • træplank;
 • holdbar metal wire;
 • stålvinkler som parentes
 • stålbolte.

Fremstillingsprocessen er som følger:

 1. Bolte med huller i dem skal installeres i hullerne i beslagets hjørner.
 2. To eller tre gange - afhængigt af typen af ​​gardiner - for at strække ledningen.
 3. Ved at stramme boltene skal du justere stramtrådens spændingsniveau.

For at hænge gardiner, kan du bruge de mest enkle kroge. Som du selv kan se, er det nemt at lave et element, der i kombination med velvalgte gardiner effektivt dekorerer interiøret.

Populariteten af ​​streng gardin stænger skyldes mange faktorer - lav pris, praktisk og bekvemmelighed, samt æstetisk udseende. Til deres udsmykning er der et bredt udvalg af stilfulde elementer. Derudover kan loftet eller vægkornet af denne type fremstilles manuelt. Dette produkt i kombination med attraktive lysgardiner giver et strejf af elegance til ethvert rum.

Installation af snor cornice - funktioner i drift

Hjem / Komponenter og tilbehør / Enhed og funktioner streng gardinstang til gardiner

Ikke så længe siden var gardinstænger i form af strakt wire meget populære. Efter udseendet af nye typer af sådanne enheder har de lidt mistet deres tidligere popularitet, men nu er snor gardin stænger til gardiner, som dem, der vises på billedet i denne artikel, blevet populære igen.

Gardin enhed

Hovedtræk, der fremhæver snorophænget til gardiner, er manglen på en stiv guide til fastgørelsesgardiner. Dens rolle udføres af tæt strakt metal wire. Dette tillod designere at udvikle flere sorter af sådanne enheder, som adskiller sig fra typen af ​​vedhæftning og antallet af spændte guider.

Fastgørelsesanordningen er normalt en metalbeslag eller beslag, hvor enden af ​​metalkablet er fast, og antallet af strenge varierer fra en til tre. I overensstemmelse med antallet af kabler er sådanne gardiner kaldt enkelt række, dobbelt række og tre rækker. Sådan installeres strengens cornice, du kan lære af dette materiale, i slutningen af ​​der vil blive præsenteret en video, der viser de vigtigste vigtige punkter i installationen.

Vejledningen i form af et kabel er lavet af metal og er derfor underlagt de negative virkninger af vand. For at forhindre korrosion er det ikke nødvendigt at installere sådanne gardiner i våde områder. For dem fremstilles en særlig slags sådanne anordninger behandlet med en særlig forbindelse, som forhindrer udseendet af korrosion.

Kabellængden bestemmer længden af ​​hele strukturen.

String suspension er tilgængelig i længder fra to til fem meter og om nødvendigt er trimmet til den ønskede størrelse ved hjælp af wire cutters eller metal saks. Det er dog bedre at undgå at skære strengen. Det er meget mere praktisk at blot rulle overskydende til en ring og skjule monteringsbeslaget inde i hulrummet.

Gardinens stof er fastgjort til den spændte styring med kroge eller klip, som er inkluderet i gardinpakken. Til lette stoffer som tyll er det bedre at bruge klip, og at vedhæfte tungere materialer til en universel snor cornice er meget bedre med kroge. Til gardinet til en sådan vedhæftning skal du sy et specielt band med løkker eller komme med en anden mulighed for fastsættelse af kroge.

Særlige egenskaber

Takket være enhedens enkelhed kan en sådan cornice laves selv med egne hænder. Til dette er det nok at købe et metalkabel med den ønskede længde og beslag til fastgørelse af det. Men praksis har vist, at køb af komponenter separat er meget sjældent begrundet økonomisk.

Den eneste mulighed, når sådanne handlinger giver mening, er en ikke-standard størrelse eller enhedskonfiguration. Den nemmeste måde at købe en snor cornice på er at besøge nærmeste byggemateriale butik eller finde en online butik, der sælger sådanne løsninger online.

Derudover er selvfremstillede strukturer ofte dårligere i styrke end dem, der er lavet på fabrikken. Men selv fabriksprodukter er ikke beregnet til brug med de tyngste typer af stoffer. Derfor, hvis dine gardiner er tunge nok, er det bedre at være opmærksom på design af en anden type.

installation

For at fastgøre en sådan enhed på væggen skal du blot vælge det ønskede vindue, markere punkterne på væggen, hvor bærebøjlerne skal fastgøres og bor hullerne med en perforator.

Derefter installeres en dowel, en skrue skrues ind i den, og lejet beslag er fastgjort. Den fleksible guide trækkes ind i de specielle huller og fastgøres med en speciel klembolt. Spændingen til den ønskede tilstand udføres ved hjælp af justeringsskruen.

Hvis du har brug for at installere loftstrengsgardiner, vil hovedarbejdet se ud som det er ved montering på væggen, undtagen markeringen. Her skal du tage højde for den afstand, hvorpå hængende gardins plan ligger. Den skal hænge på en sådan måde, at den ikke berører vindueskarmet.

Det følgende er en video, der viser, hvordan man hænger en gardinskinne til en væg eller et loft. De generelle installationsprincipper er uændrede for alle typer gardiner, og der er simpelthen ingen særlig instruktion til strengtyper af sådanne anordninger. Men alt er så simpelt, at sådanne instruktioner ikke er nødvendige.

Faktiske designmuligheder for vinduesåbninger involverer ikke kun en række gardiner, men også hjørner, hvor moderne gardiner og gardiner er monteret. Blandt hele havet af plast, metal og træ sorter, beskedne, ved første øjekast, stræk gardin stænger til deres gardiner tage deres retmæssige sted. Og det ser ud til, at de ikke vil give det op.

Designfunktioner af snorskinner

Disse umærkelige arbejdere er altid klar til at komme til vores hjælp i enhver situation. Hvordan arrangeres de?

 1. Grundlaget for de snorede cornices er et tyndt stålkabel, som meget ligner en guitarstreng, selv i en kasse ligger den rullet op som en almindelig streng til en guitar.
 2. Et tyndt, men slidstærkt kabel er fastgjort til overfladen af ​​en væg eller et loft ved hjælp af små, kompakte beslag, der ligner hæfteklammer.
 3. Kabellængden kan være fra to til fem meter, og ved konstruktionen af ​​parenteserne kan du fastsætte strengen i en, to eller tre rækker. Overskydende kabel kan skæres med metal saks eller wire cutters. Men det er bedre at udføre denne operation, efter at cornice er helt sikret og gardinet er hængt. Det er bedst at ikke skære de overskydende strenge, men rull dem forsigtigt og sæt dem fast på siden. Det kan f.eks. Være nyttigt efter en tid, hvis du vil ændre vinduets design og tilføje et ekstra lag transparente gardiner. Nå, eller lambrequin styrke.
 4. Gardiner eller gardiner er fastgjort til strengstrengen ved hjælp af specielle klip. De kommer komplet med en cornice. Der er muligheder med kroge. Klip vil være nyttige, hvis du vil hænge et lys gardin gardin. Til dette vil det være nok bare at få fat i det med klip-tøjspidser. Det er bekvemt at vedhæfte gardiner til kroge på flettet eller på hemmelige sløjfer.
 5. På trods af det enkle design kan gardinstængerne laves meget elegant i farven af ​​antik messing eller bronze, patineret sølv eller guld.

Sådan vedhæftes cornice-strengen

Selvom disse typer af fastgørelseselementer skelnes af deres ædle enkelhed i konstruktionen, kan den person, der installerer cornice-streng for første gang, opleve nogle vanskeligheder. Installationen af ​​en sådan cornice er imidlertid helt ukompliceret, og det vil ikke tage meget tid, hvis fastgørelsesalgoritmen observeres.

 • Først skal du markere loftet eller væggen på det sted, hvor dine tagplader skal installeres. For at gøre dette skal du markere monteringsstedet for beslag med en blyant. Derefter fastgøres beslagene og markerer hullerne gennem hullerne i beslagene.
 • Bor de nødvendige huller i loftet eller vægpladen med et slag.
 • Fastgør beslagene med dowels.
 • Træk snoren gennem hullet i bjerget, og før det derefter til den modsatte side af tagene, hvor bolten med rillen er placeret. Før snoren gennem sporet og træk den igen gennem tagskægget i modsat retning. Fastgør strengen.
 • Drej bolten, træk snoren til den ønskede elasticitetsgrad. Forresten, hvis dine tagbøjler slipper lidt under operationen, så hjælper du med den samme bolt, at du kan stramme den igen.
 • Sørg for, at strengen er stram. Derefter kan du hænge gardinet.
 • Når du har færdiggjort installationen af ​​tagbøjlerne og gardinbjælken, kan du klippe snoren eller forklæde det pænt.

Funktioner af driften af ​​snor cornices

Søjlebåndet er et meget uhøjtideligt element i interiøret, men for at den kan udføre alle de nødvendige funktioner fuldt ud, er det nødvendigt at kende nogle funktioner i dens funktion.

 1. String cornice er designet til lette og mellemstore stoffer. Det vil sige chiffon, tule, organza, slør, muslin - for alle disse gardiner er denne slags cornice perfekt. I en knivspids, til letvægts jacquard, kunstig satin, letvægts bomuld. Til tunge teak- og tapestrystof er denne type af cornices ikke beregnet. Strengen vil simpelthen sakke, ude af stand til at klare belastningen.
 2. Hvis du vil hænge en klassisk version af gardinerne, det vil sige dagtulle og tættere gardiner, så skal du trække strengen i to rækker, og hvis du beslutter dig for at tilføje en lambrequin, skal du have tre rækker af strengen.
 3. Monteringskanaler er mulige til næsten alle overflader. Undtagelserne er stræklofter, de kan ikke vedhæfte en strengkornet. Der er også betydelige uoverensstemmelser om muligheden for at fastgøre en cornice-streng til gipsplader lofter eller vægge. Nogle eksperter siger, at under ingen omstændigheder skal dette gøres, men andre kilder anser en sådan forankring tilladt. Alt vil afhænge af, hvilken slags gardiner der er planlagt til at hænge på tagskægget. Hvis du beslutter at risikere og styrke strengen på gipsloftet, så vælg de letteste gardiner. Selv stoffets gennemsnitsvægt kan være kritisk for dit design.
 4. Ud fra designsynspunktet ser strengstængerstænger mest fordelagtige ud på rektangulære vinduer eller i udformningen af ​​brede vinduesåbninger.
 5. Når du vælger en cornice, skal du være opmærksom på, at der nu på markedet er muligheder med forskellige spændingssystemer. Derfor, før du køber en gardinstang, hvis opbygning ikke er helt klar for dig, så spørg sælgeren om at forklare dig, hvordan du hænger en sådan gardinstang korrekt og justerer strengen.
 6. Kronen-strengen er lavet af metal, så det kan være udsat for korrosion. Hvis du planlægger at installere en sådan cornice i et rum med en ustabil temperatur eller høj luftfugtighed, så pas på at købe en cornice med en speciel belægning. For almindelige, ventilerede og opvarmede lokaler er dette krav ikke obligatorisk.

Fordele ved streng cornice

Hvorfor er sådan en simpel og ærlig, ukompliceret, version af taggrene stadig populær, og vil ikke opgive deres positioner? Faktum er, at det har en række vægtige fordele i forhold til mere teknologiske muligheder.

 • Kronestrengen har en kompakt størrelse. Efter at have købt det, vil du bringe det hjem i en almindelig kvinders håndtaske, og til placering og fastgørelse skal du have et minimum af plads.
 • Denne skygge gemmer sig let bag gardinerne, det er næsten usynligt i indretningen. Dette giver en særlig lethed og vægtløshed til hele fastgørelsessystemet. Det ser ud til, at gardinet i sig selv flyder i luften.
 • Hvis du vil lægge vægt på dette element af interiøret, kan du købe det i en gylden eller sølv-version. Han ser meget værdig ud og vil dekorere dit værelse.
 • String cornice er universel. Det kan monteres i soveværelset eller i stuen, i køkkenet eller i stuen. Du kan hænge på det ikke kun vinduet gardin, men også en rumdeler eller et gardin på badeværelset. Sådanne taglister bruger lige så godt til lejligheden, derhjemme, giver eller garage.
 • Prisen er en af ​​de vigtigste tromper af denne metode til fastgørelsesgardiner. Omkostningerne ved cornice-strengen starter fra 100 rubler. Sådan demokrati er yderst befordrende for populariteten blandt befolkningen.

Så stringed cornice fortsætter med at leve og finde sin anvendelse i de mest moderne design interiører. Prøv det og værdsætter den elegante enkelhed af dens brug.

 • podborshtor.ru
 • wikipotolok.com
 • mymansion.ru
 • kirpich174.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.