String gardin stænger

Tekstilgardiner bruges i hvert værelse, og for at behage øjet og supplere det generelle indre af rummet, skal de være fast over vinduet. Til denne store snorafskærmninger, som usynlige fastgørelsesdele til gardiner.

Særlige egenskaber

Gardiner er uerstattelige og unikke tilbehør i hvert værelse. De skaber komfort og giver rummet en speciel stil. I forbindelse med indretning og valg af stil til værelset er fokus ikke kun på gardiner, men også på taggrene.

Den mest attraktive og bekvemme at bruge er snorkroner.

Produktet er let og næsten skjult for menneskelige øjne, så det er perfekt til enhver design beslutning. Tynd stålstreng lægger oprindeligt vægt på teksturerede og flerfarvede tekstiler. Til udsmykning af interiøret i mange år monteret snoet cornice, som et slidstærkt produkt, der ikke gør sig til at bære og beskadige. Det påvirkes ikke af et aggressivt miljø.

Gardiner er hængt på fastgørelsesanordninger med unikke egenskaber, så de er velegnede til alle typer værelser: stuer, loggier, køkken- eller toiletrum samt for alle hjørner af landhuset.

Design funktioner

Søjlen af ​​strings er universel, fordi den er fastgjort til loftet og til væggen. Det tynde kabel er lavet af nye stållegeringer, det er næppe mærkbart og ødelægger ikke det generelle indre af rummet. Enheden ser stilfuld ud, den er sikker at bruge og smuk.

Universal streng til gardiner med fastgørelse har en standardlængde - fem meter. Det er muligt at reducere det med den ønskede afstand. Alle modeller af parentes har flere slots, hvor op til tre stålkabler er fastgjort. Modeller med et stort antal rækker er designet til at fastgøre flere lag tekstilgardiner, der er hængt på klip. Der er flere modeller af taggrunde, som er udsat for korrosion.

Eaves dækket med et beskyttende lag er egnet til badeværelser og værelser med høj luftfugtighed.

For at holde strengene i spænding anvendes et særligt og forbedret system. Under drift kan strengen strammes med en stærk sagning. Montering af beslag udføres på en afstand af to meter fra hinanden. At skabe et solidt og pålideligt design er et par referencepunkter.

Stringkonstruktioner har flere beslag, hvorfra de trækker strengene. På grund af konstruktionen af ​​beslagene er gardinerne placeret med forskellige afstande fra hinanden og fra vinduet. Hvis der er behov, kan du flytte eller lukke gardinerne.

Indkvartering i det indre af værelset

Designet har en lille størrelse og lav vægt, hvorfor den bruges i store og små værelser. Eaves er umærkelige og efter installationen opdele ikke rummets generelle rum. String loft modeller er gode til et værelse med lave lofter. Stålstrenge er monteret i forskellige højder og på alle overflader, og det er også muligt at montere fastgørelser på de smaleste vægge.

Designløsninger indehavere er forskellige:

 • Lys nuancer under loftet af rummet.
 • Sølv, guld eller messing samt grå matte nuancer.
 • Rustfrit stål.
 • Kombineret design med en række indlæg.
 • Tekstur, der minder om naturligt træ.
 • Smukke skær og originale klip.

Tynde suspensionskabler passer perfekt ind i designet af alle nye stilarter. De fanger ikke øjet og ser ikke overflødigt ud i rummet, i de fleste tilfælde er de ikke synlige. Strenge er gemt bag dekorative paneler eller bag en vindues niche.

Fastgørelse smukke og originale lammekremer til krogen til taggaflet er muligt, hele systemet skjuler perfekt en dekorativ skærm. Det er monteret på væggen eller til loftet, med dekorative detaljer af tekstiler hængende fra det. Rektangulære åbninger er ideelle til montering af tagbøjler med strenge.

De strenge tagger på balkonen, loggier og vinduer med ikke-standardiserede, buede linjer ser perfekt og smukt ud.

Effektivt design af gardinskinner til gardiner gør dem elegante og ukomplicerede, såvel som praktiske. Monteringer fås i to versioner: væg og loft. Dette er ikke de vigtigste fordele ved snorskinner, der er også et andet plus - enkelheden af ​​designet.

Strengproduktet kan bruges til zonering af opholds- og spisestueområder. Denne løsning bruges i små lejligheder. Tagene under loftet vil se godt ud, og opdele rummets rum i zoner.

Beslagene er dekoreret med forskellige materialer:

 • alle slags naturligt træ;
 • keramik og glas;
 • naturlige eller kunstige polymerer;
 • alle former for kompositmaterialer.

Strenge i loftet eller vægkanten bruges ikke kun den klassiske stålversion, men også med kobber, krom og messingbelægning. Oftest er strængerne dækket med et beskyttende lag mod korrosion.

Kombination med tekstiler

Stringprodukter på grund af deres design og særpræg er ideelt kombineret med vægtløse gardiner. En stålstreng er fastgjort til en solid konstruktion til loftet eller væggen. Ikke for tunge tekstilstof er hængt på wire cornice, på grund af de tunge gardiner, strængerne sag og ser ikke æstetisk glædeligt ud.

Strenge kan nemt modstå chiffon, tyll og organza, samt andre lette nye materialer. For tæpper, trykte og fløjlgardiner skal du installere en dobbelt række eller flere rækken cornice.

Takket være cornices med strenge flyder gennemskinnelige tekstiler i luften og holder ikke på noget, fordi den tynde streng er næsten usynlig.

At fastgøre gardinerne ved hjælp af dekorative klip eller kroge. De er lavet i forskellige farver eller med en metallisk farve, der passer til enhver indretning.

Vinduets form er en lige så vigtig egenskab for at vælge typen af ​​taggrunde. Stringprodukter og metalholdere til tagbøjlerne er gode til rektangulære vinduer.

Vanskeligt afgrænsede vinduesåbninger, bug eller afrundede er ikke egnede til brug og installation af stængerstænger.

Driftsregler

For at opretholde produktets perfekte udseende og forlænge dets levetid skal du følge visse regler for driften. Alle, der installerer denne enhed for første gang, beder om installationen. Det vigtigste er at fastgøre det sikkert, så det ikke under arbejdet ikke går i stykker. Før strenge strækkes, er det nødvendigt at foretage en nøjagtig mærkning på stedet for tilslutning af enheden.

Følg derefter trinene nedenfor:

 1. Markér de steder, hvor fastgørelseselementerne skal installeres.
 2. Bor huller på mærket.
 3. Fix mekanismen med specielle dowels.
 4. Træk en tynd stålstreng ind i de specielle huller og fastgør den.
 5. Tag det nødvendige spændingsniveau op og reparer det.
 6. Afhængig af strengklemmerne til tagskæggene, der er beregnet til fastsættelse af gardiner.

Det er ikke svært at installere en gardinstang lavet af tynde strenge, men det er nødvendigt at have små færdigheder og et stort ønske. Driftsreglerne er ikke komplicerede, det vigtigste er at følge dem, så tilbehøret varer lang tid.

Der er flere hovedpunkter at overveje:

 • Hvis gardinerne er tunge, så strængene vil helt sikkert sakke efter en kort periode.
 • Nat gardiner og gennemsigtige tekstiler er hængt på to strakte strenge.
 • Gardinstænger er ikke egnet til montering på stræklofter.
 • Rustfrit stålprodukter kræver optimale rumforhold. Temperatur og fugtighed skal være på det krævede niveau for at forhindre korrosion.

String cornice til gardiner (27 fotos)

Hvor vidunderligt, efter en hård dags arbejde, vil de vende tilbage til deres varme og komfortable hjem. Der, hvor hver eneste detalje er hans: søde og kære. Funktion, charme, komfort og varme i hvert hus giver sit design, herunder og tekstil. Tapestries på væggene, dækker på sofaer, duge på bordet, gardiner på vinduerne - alt betyder noget. Alt dette kan oprettes for hånd. Alt du behøver er lyst og lidt tålmodighed. Og uanset huset har gardinerne altid været et uundværligt tilbehør i enhver stue. Men når indretning i en bestemt stil er det meget vigtigt at vælge det rigtige, ikke kun gardiner, men også gardinstænger til dem. Fortjener særlig opmærksomhed, som i stigende grad vinder popularitet.

Dens vigtigste fordele er:

 • Mulighed for brug i ethvert hus. String cornice kan monteres både på væggen og på loftet. For denne type af cornices er vægten ikke ensbetydende med væggen. Eller snarere med hjælp er det muligt at slå det ujævne eller multi-niveau loft meget rentabelt.
 • Tilgængelighed af priser på materialer.
 • Let at installere.
 • Visuel enkelhed og brugervenlighed.
 • Kompakt størrelse
 • Varighed af brug.

Konstruktionen af ​​strengen cornice

Hovedelementet i denne cornice er en strakt streng til gardiner lavet af meget stærkt stål. Den er fastgjort ved hjælp af specielle enheder - beslag.

Den maksimale længde af cornice er fem meter. Tagene er om nødvendigt monteret i flere rækker, på parenteser. Valget af antal rækker af cornice afhænger af tekstildesign vinduet. For hvert element af gardinindretningen: lambrequin, gardiner, tule, en separat streng er planlagt. Strenge til loftsgardiner er lavet af stål, så snorlisten er ikke kun den mest elegante, men også ret holdbar.

For at sikre gardinerne på snoren skal du bruge specielle kroge, klip eller klip.

Kroge. Dette er et klassisk element i nogen taggrunde.

Kroge skal have et specielt band med løkker på gardinen.

Under drift ser det sådan ud:

Klip. Disse er to magneter kombineret med et kabel.

Clips erobrede brugere med deres lethed og brugervenlighed. Kaste klipet over snoren af ​​cornice, det er meget nemt at fastgøre gardinet. Ud over brugervenlighed kræver klip ikke yderligere gardinbånd med hængsler eller andre enheder. Denne type fastgørelse traumatiserer ikke gardinens stof, hvilket uden tvivl er en vigtig fordel ved den.

Under drift ser det sådan ud:

Men klipene har deres ulempe. De er enkle, lyse, smukke i interiøret for lette stoffer og slør, men ikke ønskelige at bruge med tunge gardiner. Der er risiko for, at de simpelthen ikke vil holde dem.

Klemmer er et godt element i en snorflise, som er meget nem at bruge, kræver ikke en gardinfletning og kan holde tykkere gardiner end klip.

Det eneste, der ville være værd at være opmærksom på, er, at "tænderne" på klemmen kan skade gardinet.

Under drift ser det sådan ud:

Designet er ikke kompliceret. Variationer i brugen er forskellige. Afhængigt af vinduets gardin design kan du vælge de passende fastgørelser, både gardiner og selve strengen. Alt dette taler om universalitet af strengens cornice. Du behøver ikke at være en virtuos for at gøre disse taggrunde usynlige for øjet, og vinduets design er så blid og luftig som muligt.

Montering af snørebånd til gardiner.

Inden du installerer en snorflise til gardiner i dit værelse, er det meget vigtigt ikke at gå glip af den allerførste fase - købet af cornice selv. I processen med at købe skal du kontrollere:

 • Er alle drivelementerne i tagskæggene i driftstilstand;
 • Fungerer tilspændingsskruen godt?
 • Kablet, dekorative klip eller kroge bør være fri for metalhuller og have en glat kørsel.

Hvis kvaliteten af ​​tagpladerne passer, kan du fortsætte til installationen.

 1. Tegn en blyantplacering på væggen eller loftet. Hvis strengen er dækket med en profil, er det bedre at gøre dette ved hjælp af et niveau parallelt med gulvet. Ellers strengt parallelt med loftet. Det er også nødvendigt at skitsere mellembeslagene om nødvendigt.
 2. Derefter skal du vælge en bor, hvis tæthed afhænger af byggematerialet i loftet, hvor kronen eller væggene er fastgjort. Med værktøjet huller er lavet.
 3. Hullerne styrkes med dykker (koteletter), hvorefter skruer skrues ind i dem. Drej dem op, indtil støttebeslagene er fastgjort til væggen eller loftet.
 4. Strengen er opløst for at forhindre vridning.
 5. Strengen skal trækkes gennem åbningen af ​​den første beslag, derefter gennem mellemproduktet og så videre til sidst. I den sidste beslag drejes snoren forsigtigt gennem et specielt hul i modsat retning. Tilbage til det oprindelige hul i den første beslag. At fastgøre.
 6. Rul bolten i beslaget for at opnå den ønskede spænding.
 7. Fastgør kablet. Ekstra at slette.

Under drift er det muligt at sænke gardiner. Vær ikke bange for dette. String kan altid vride.

Driftsregler

String - er universel blandt tagskæggene. Han vil ikke forstyrre stavens ujævne loft eller kurve. Moderne snoet cornice er næsten umærkelig, og dets beslag er udsøgt. Et gardin på en sådan kant vil ideelt set understøtte en sammensætning med persienner eller et romersk gardin, hvilket gør det universelt i ethvert rum. Dette er et fremragende element i indretning for at skabe komfort i hvert værelse.

Men det er ikke desto mindre vigtigt at huske, at det er bedre at installere strengens cornice i et rum, der er ventileret. Derefter vil elementerne i tagskægget ikke give ind i korrosion.

Brug ikke cornice til meget tunge gardiner. Kablet kan sænke.

Den snorede cornice er fejlfri til letvægts jacquardstof, voile, satin eller bomuld. Det skaber lyshed og luftighed i interiøret. På grund af sin usynlighed er der ingen følelse af storhed på vinduerne. Han er berettiget i små værelser, udvide dem og visuelt hæve lofterne.

I rummet, med behovet for at begrænse strømmen af ​​sollys, kan du nemt bruge to strenge og dekorere vinduet med et slør og gardiner. Den største fordel er den nemme bevægelse af gardiner. I denne form holder kløften hænger sammen til hinanden, og en stribe stof forhindrer ikke den anden i at glide.

Hvis strengkornet er installeret korrekt, vil det under drift ikke forårsage ulejlighed og skuffelse.

Kendskab til alle fordele og ulemper, kan du vælge et valg til stræklisten eller forlade det. Men hvis designløsningen finder støtte blandt præstationsmaterialerne, og svaghederne i cornice ikke vil påvirke brugerens behov, så vil dette være det perfekte æstetiske center i ethvert rum.

String gardin stænger

Korrekt design af vinduesåbningen består i udvælgelsen af ​​matchende gardiner og gardinstænger. Særligt populære nu snoet cornices. Takket være deres enkle design passer de perfekt i klassisk stil, højteknologi og minimalisme. Sådanne små cornices kan monteres både på væggen og i loftet - ved hjælp af særlige beslag. Efter at have læst denne artikel vil du lære om taggrene, strenge, en masse nyttige og interessante.

Særlige egenskaber

Hovedtræk, der skelner snorkorn fra andre modeller, er et specielt design. De vigtigste dele af denne taggafskærmning (uanset hvilken type installation) er:

 • strengen til gardiner er en spændestål tråd farvet i sølv, guld eller bronze;
 • beslag er armaturer til fastgørelse af stålstrenge (i form af parenteser), de kan fremstilles i form af dekorative tip;
 • kroge eller pinde til at forbinde gardiner og gardinstænger, som normalt laves for at matche kabels farve.

String gardin stænger kan vedhæftes:

 • på væggen - direkte ved vinduesåbningen
 • på loftet, på grund af hvilket højden af ​​rummet visuelt øges;
 • mellem to modsatte vægge, der bliver til en skærm;
 • på væggen (i en vinkel).

String til gardiner kan nå fem meter pr. Tønde, men dette er ikke grænsen. En sådan tråd kan placeres ikke kun i en, men også i to, tre rækker (mellem parenteser). Dette giver dig mulighed for at kombinere flere forskellige farvetoler og skabe et usædvanligt smukt interiør. Efter justering kan du fjerne overskydende længde af tråden med tang eller rulle den op og forsigtigt skjule den fra siden. Det er værd at være opmærksom ikke kun på designet, men også på følgende funktioner i brug. På hjørnerne, snore, kan du kun hænge et let tekstilstof: chiffon, tulle, slør er bedst egnet til dem. Gardiner eller gardiner er for tunge, ståltråden under deres vægt vil slynges ved fastgørelsespunktet med beslag.

Letvægts jacquard-, satin- eller bomuldsgardiner er bedre at krog med kroge på to kabler på én gang. For at imødekomme lambrequins kan du bruge den tredje række af strenge.

Installation af tagskæggene afhænger ikke af overfladetype. Mursten, beton, trævægge eller standardbeton og lofter i armeret beton - en snorret cornice til dem er perfekt. Der er dog en undtagelse: denne cornice er ikke installeret på gipsplader og stræklofter.

En strakt lærred af stof eller PVC kan ikke kun strække sig ud, men også rive under vægten af ​​strukturen. Hvis din lejlighed har sådanne lofter, er det tilrådeligt at installere cornice-strengen på væggen.

Stålstrengen er udsat for korrosion såvel som andre metaller, omend i mindre grad. Det er ikke nødvendigt at hænge snorhornene i fri luft - for eksempel i det åbne sommerhus. I våde områder skal de være omhyggeligt overvåget.

Tråde overtrukket med specielle korrosionsløsninger forhindrer korrosion. Men de giver ikke pålidelig og langsigtet beskyttelse, men forlænger kun produktets levetid i rumforhold.

arter

Forskellene mellem modellerne af snorskårer er udtrykt af forskellige farver, former og tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer. Som nævnt ovenfor er strængerne til gardiner lavet i forskellige farver: sølv, guld, bronze.

Produktet kan ikke kun have stål, men også messing, krom eller kobber belægning med et beskyttende lag. Det er muligt at skelne enkelt- og flerrørs typer af trådinstallation. Nu er en to-tret wire væg cornice særlig populær.

Universel metode til maskering af loftsplanker af loftet type - brugen af ​​strimler. Ved at lukke stængerne, kroge og fastgørelser af corniceen gør stangen designet mere subtilt og let. En bred vifte af farveindstillinger baguette lameller giver dig mulighed for at komme ind i cornices, strenge i forskellige stilarter af interiør. Gennemsigtig plastpose er perfekt til zonering af et værelse med lysgardiner.

Til dekoration af tagbøjlerne anvendes forskellige former og nuancer. Disse holdere giver produktet et unikt og spektakulært udseende. De materialer, de er fremstillet af, er ganske forskellige. Det kan være alle slags metaller, træ - eller endda syntetiske materialer. Sidstnævnte kan efterligne messing, guld, kobber, bronze eller sølv. Udseendet af beslagene skal svare til stilen på rummet. For at gøre dette er de dekoreret med glas, rhinestones, træ, plast eller malet. Og selve form af indehavere er anderledes. De kan laves i form af simple geometriske former, tip, top eller en mere kompleks form.

For ikke at blive forvirret i alle mulige muligheder, husk om to hovedpunkter. Først bør strengen til gardiner, beslag, bånd og klip passe sammen i design og proportioner. For det andet skal de strengede tagskinner (som et enkelt produkt) harmonisk kombineres med gardiner. Det er bedst at kombinere dem med et let lærred (chiffon, organza, taft).

installation

Stringafskærmninger er enkle i design, men installationen kan stadig forårsage problemer for en uerfaren person. Algoritmen nedenfor hjælper med at håndtere alle vanskelighederne og bidrager til hurtig og korrekt drift. For installation vil kræve:

 • installationsanvisninger;
 • adskilt snor cornice;
 • boremaskine eller hammerbor
 • en blyant
 • plug;
 • stige eller trinladder.

Definer et sted for tagskægget på forhånd. Ved hjælp af blyant og stiger markerer du væggen eller loftet. Dette er knudepunktet på beslaget med overfladen. Marker op til den anden ende af tagene. Sørg for, at begge punkter er på en lige linje vinkelret på den anden væg.

Placér beslaget på målpunktet og træk en cirkel. Dette er nødvendigt for boring af huller.

Tag en hammerboremaskine eller bore. Fastgør beslaget, lav en rille. Fastgør beslaget til overfladen ved hjælp af dowels. Gør disse operationer på den anden side.

Gennem hullet i den monterede mount, spring over ståltråden og stræk den til den anden side af corniceen. Der passerer den igen gennem hullet og kommer til det første punkt. Arranger tøj eller kroge langs hele længden (i den krævede mængde). Sikre nu snoren, så man undgår slingende tråde. Den nødvendige spænding kan opnås ved at dreje en speciel bolt.

Efter at have bekræftet pålideligheden af ​​konstruktionen, trim eller fold de rester af strengen i en pæn cirkel. Det er nyttigt, hvis du skal forlænge tagskægget. Hvis der er en dekorativ strimmel i sættet med skruer eller negle, skal du sætte det fast i beslagene. Nu kan du begynde at hænge ud tyl.

Sådan rengøres?

Behovet for at rengøre strengskårene skyldes forlængelsen af ​​levetiden og bevarelsen af ​​strukturens attraktive udseende. Hyppig rengøring er bedre for alle produkter end sjældne. Jo mindre du rengør overfladen af ​​taggrene, desto sværere er det at slippe af med snavset på det. Støv, rust og forskellige pletter er typiske for husholdningsplader. Fra støvet på tagbøjlerne for at slippe af med det nemmeste. Det er nok fra tid til anden at tørre strengene, beslagene, kroge og lameller med en klud. Efter våd rengøring skal du tørre alle genstande tørt. Dette undgår rust på metaloverflader. Brug kun bløde naturlige stoffer eller bløde børster for at undgå beskadigelse af taggulvet.

Forskellige pletter skrubbes med almindelige vaskemidler. Under rengøring er der brug for delvis eller fuldstændig demontering af konstruktionen. Takket være dette kommer du til alle vanskelige at nå og undgå at strække tråden. Rengøringsplanker kræver hyppige ændringer i rent vand, arbejder i beskyttende gummihandsker og ved brug af milde rengøringsvæsker og pulvere.

Den sværeste ting er at slippe af med rust på overfladen af ​​strengen cornice. I denne situation vil du i stedet for bløde klæder og sæbeopløsning have brug for stærkere midler.

Ved hjælp af en metalbørste, sandpapir, specielle husholdningskemikalier og visse anstrengelser, kan du klare næsten enhver rust. Desuden skal strengen til gardiner behandles med emalje eller speciel lak - for at beskytte metallet og forøge levetiden. Herudover rådede mesteren at dække tråden med antistatisk effekt.

Eksempler i interiøret

Kronestrengen kan bruges i stuen eller soveværelset, på balkonen eller loggia, i køkkenet, på kontoret eller i børnenes værelse. På grund af den lette konstruktion, kan nem installation og evnen til at justere længden af ​​sådanne produkter kaldes en glimrende løsning. Især godt de ser med rektangulære vinduer. Denne model er perfekt til værelser med lave lofter, da det ikke bryder væggen vandret. Disse mønstre overbelaster ikke interiøret, de er bekvemme til installation i en niche.

Cornice-strengen harmonerer perfekt med den klassiske stil. Planker med komplekse stucco er et særpræg og grundlaget for et sådant interiør. Lyssymmetriske strenge med skinnende kroge vil give et strejf af nåde og lethed. Varianten med komplekse dekorative tips på kanten af ​​en gylden nuance vil se helt passende ud. Hvis ønskeligt, kan sådanne strengskårer være skjult i en niche.

Denne model passer perfekt til minimalisme. Takket være sin enkle konstruktion anvendes den her oftest i forhold til andre typer gardinstænger. Klarhed af linjer og sværhedsgraden af ​​metal snor cornices svarer til stilen af ​​"high-tech".

Du kan med succes kombinere denne stil og dette produkt på kontorer. Sammen repræsenterer de funktionalitet og konsistens.

anmeldelser

Købere af snor cornices er enstemmige i deres feedback på sådanne produkter. Dette er en god model til små værelser eller værelser med lave lofter. Ja, sådanne produkter er ikke designet til tunge gardiner, de kan ikke anbringes på et loft, men det er mindre ulemper. Talrige positive svar bekræfter, at stængerstænger igen bliver populære.

I mange anmeldelser skriver forbrugerne om lavpris og nem installation af produktet. Nogle bemærker muligheden for at montere to typer lys tulle ved brug af flere strenge. Andre sætter pris på et stort udvalg af ekstra dekorative elementer og længdejustering i snorskinner. Den utvivlsomme fordel for mange købere er muligheden for loftinstallation af tagskægget.

String til gardiner - simpelt loftkornet

String til gardiner - en klassisk tidløs. Så du kan beskrive strengen cornices, som igen er i trenden og interesse, som for nylig er steget betydeligt og identificeret dem som en af ​​de mest praktiske og funktionelle til gardiner.

Minimalisme er en stil, hvor strenge gardinstænger til gardiner ser harmonisk ud. High-tech stil er i stand til at præsentere stræk gardiner usædvanligt relevant og elegant. "Den enklere, jo dyrere" er et ideelt udtryk, som kan karakterisere det ydre billede og den praktiske komponent af strenggardiner.

Designerne gav bogstaveligt talt strengene et andet liv, de fremhævede deres minimalisme og gjorde det ikke til en ulempe (som det blev troet på perestrojstidspunktet), men værdighed. De blev simpelthen genoplivet og lavede de mest elegante gardinstænger.

Gardiner er monteret på tagskægget, som har en usædvanlig udsigt - typen af ​​en strakt streng. En stor fordel, der gør det muligt for denne type gardiner at være så populær på markedet for tekstilvarer og tilbehør, er deres harmoni og kompatibilitet med næsten alle typer design stilarter og trends. De kan dekorere ethvert interiør: fra boliger til loggier og balkoner, selv nicher er ikke en hindring for dem.

String til gardiner - ideel når du skal fokusere på stoffet, understrege materialets elegance, dets naturlige skønhed. Strenge, der holder silke gardiner og organza eller taft gardiner ser godt ud.

Fordele ved streng gardin stænger

Hvad kan tiltrække enkelhed? Hvad gør snørebåndstænger populære og efterspurgte? Et stort antal positive punkter - en afgørende faktor.

 • Kompakt design. Mindste beboet rum, nem vedhæftning. Er det ikke det, du vil have?
 • Kronen-strengen er en usynlig detalje af interiøret. Al opmærksomhed vil være fokuseret på de "vægtløse" gardiner, der ser ud til at hænge i luften.
 • Strenge til enhver smag. De kan være af enhver farve og overfladebelægning. Du kan vælge dem i farven af ​​guld eller platin, kobber eller sølv nuancer vil tilfredsstille alle ikke-standard ønsker. Anstændigt udseende er dyrt.
 • Alsidighed af produktet. Loft- eller vægtråde - strenge accepterer alle variationer. De fungerer perfekt i ethvert område.
 • Den optimale priskategori - det mest kraftfulde trompetkort. Demokratisk prisfastsættelse, støttet af populær brug, er en åbenbar og ubestridelig fordel.

Nøglefunktioner

Stringskovler har flere funktioner i deres struktur, som hver især bærer sin egen funktionelle og semantiske belastning, så det er meget vigtigt at lægge vægt på de vigtigste punkter.

 • Strengen er en meget tynd, men holdbar ståltråd - det grundlæggende element i strukturen. I udseende er det identisk med den musikalske streng, især guitaren.
 • Fastgørelse kabel er loft, væg og endda niche.

Strengen kan strækkes:

 • ved vinduet;
 • mellem modsatte vægge (denne mulighed vil gøre gardinerne til en skærm eller partition);
 • på loftet på loftet
 • mellem vægge, der absolut ikke er parallelle med hinanden.

Lavt og kompakt rum indbefatter organisk indvendig snor gardin stænger - både loft og væg. Loftsstængerstænger - den perfekte mulighed for vinduet. Skift dine gamle gardinstænger til loftstrengene, og du vil se, hvordan den nye trend vil opdatere interiøret. Hertil kommer, at loftbøjler øger rummets højde markant.

 • Beslag, holdere, kaliper - ekstra strukturelle elementer, en vigtig detalje til fastgørelse af kablet.
 • Afstande er meget forskellige (længden af ​​cornice fra en streng kan være meget imponerende, selv fem meter er ikke grænsen for dem).
 • Antallet af kabler kan variere, og i nogle udførelsesformer er den trestrengede cornice det perfekte udseende. Strenge er let skåret med saks til udskæring på metal, de skæres simpelthen med almindelige nippers.

Skynd dig ikke for at afskære den overskydende del af strengen. Det er bedre at ikke skynde sig og forsøge at minimere overskuddet i form af en ringlet, som efter beskeden styrkelse fra siden.

 • Strammerne er fastgjort med specielle kroge eller klip.
 • Belægningen kan være alt fra beskidt stål til luksuriøst guld, der ligner antikke smykker.

Vi studerer funktionerne i operationen

Strengen er en uundværlig del af interiøret, men også ikke universel. Vil du skabe et perfekt billede af dit interiør? Så vær opmærksom på følgende anbefalinger og praktiske råd, de vil helt sikkert hjælpe dig med at lægge de rigtige accenter på elementer og tilbehør.

 1. Kun lette stoffer er egnede til strækgardiner. For eksempel ser et chiffongordin i soveværelset, et tyllegardin i stuen, et slør i børnenes værelse eller i soveværelset godt ud på en snor. Selv Jacquard, men en letvægtsversion af den, tager gardin-strings. Atlas er ingen undtagelse, bomuld er et let stof. Hæng aldrig tunge teak eller gobeliner på strængerne. Du vil forkæle alt: strengen vil helt sikkert falde på grund af manglende evne til at holde tekstilvasken.
 2. Vil du have klassiske gardiner? Tilladt, men forudsat at kablerne strækkes i to rækker. Kun et dobbelt kabel kan holde nok vægtige gardiner. Drømmer du om en pelmet, men ønsker ikke at opgive gardiner i form af strenge? Der er ingen grund til bekymring. Tre rækker kabler - og problemet er løst.
 3. Stringskærme passer til alle overflader. Dette betyder, at installationsprocessen ikke vil føje til vanskelighederne og besværet. Men som i enhver regel er der en undtagelse. Installer ikke strængerne på stræklofterne, da foden vil bidrage til punktering af det strakte stof og indblæsningen af ​​luft. Ceiling cornices og suspenderet loft - "eksplosiv blanding." En meget tidskrævende proces - fastsættelse af snoren på et hængende loft. Vanskeligheden ligger i loftets evne til at synke under stoffets vægt. Sommetider kan selv mellemstore stoffer være afgørende for hele tagene.
 4. String gardiner ser meget fordelagtigt på rektangulære vinduer, eller hvis vinduesåbningerne er bred nok.
 5. Forskellige strengspændingssystemer. Spændvidden er meget rig på typer fastgørelses- og spændingssystemer. Før du køber et stringsystem, skal du studere designfunktionerne, læse instruktionerne til fastgørelse, evaluere loftlisterne og lære at selvstændigt justere kraften i strengspændingen.
 6. Metal streng er sårbar. Ligesom ethvert metalprodukt er de modtagelige for korrosion. Er rumtemperaturen ustabil? Er der høj luftfugtighed i rummet? Så skal strengene være belagt med et anti-ætsende stof.

Det vigtigste - det ultra-tynde kabel bryder ikke den visuelle opfattelse, og rummets proportioner overholder reglerne. Styrkens strengstænger er i deres enkelhed, takket være dette er de endda i stand til at aflede opmærksomheden fra yderligere indvendige elementer for at fokusere på gardiner.

Loftet cornice

Et uundværligt tilbehør i ethvert boliginteriør er gardiner, der hjælper med at skabe en særlig behagelig atmosfære og stilfuldt udseende. Ved indretning i en bestemt stil er det vigtigt at vælge ikke blot gardinerne selv, men også gardinstænger til dem. En af de interessante, attraktive og bekvemme valgmuligheder er snorskinner til gardiner, som effektivt supplerer sådanne moderne stilarter som højteknologi og minimalisme. Køb færdige produkter eller lav dem selv - du bestemmer!

String gardin stang til gardiner

Enkelhed, elegance og anvendelighed

Når man ser på de spektakulære snorskinner til gardiner i billedet, kan man se, hvor elegant og enkelt de er. En anden vigtig kvalitet, der er forbundet med dem, er praktisk.

String gardin stang til gardiner

Denne slags cornice er ideel til gardiner af lys og mellemvægt på forskellige områder. I den henseende er populariteten af ​​sådanne produkter meget høj. Som i tilfældet med andre varianter af tagringene er der to monteringsmuligheder - væg og loft.

En vigtig fordel, at denne afskærmning har sin simple konstruktion. String bruges som det vigtigste element her, nogle gange kan der være to eller tre. I diameter er det kun få millimeter. Med hensyn til længden kan det være anderledes, og nogle gange overstiger tre meter. For at beskytte en sådan cornice fra deformation, som kan forekomme over tid, er den udstyret med en særlig mellembeslag. Denne betingelse er imidlertid kun obligatorisk for de strengskårer, hvis længde er 3 m eller mere.

Takket være dens praktiske og raffinerede enkelthed er loftstrengede gardinskinner meget populære. I et stort udvalg af disse produkter præsenteres i Leroy Merlin. Her kan du nemt vælge den mest passende mulighed for ethvert værelse - stue, soveværelse, køkken, børnebassin, hjemmekontor og andre. På grund af dets specielle design anvendes snorskårer til at arrangere balkoner og nicher, hvilket giver dem et unikt udseende, visuel lysstyrke og luftighed.

Hvad er den bedste kombination af strengetype gardinstænger

På grund af sin konstruktion og unikke egenskaber er stængerstænger en ideel løsning til gardiner lavet af de mest lette stoffer som silke, organza, chiffon og tyll. Ved hjælp af specielle beslag kan holdbar stålstreng fastgøres til loftet eller til væggen afhængigt af dine præferencer og mål, som du forfølger. Husk på, at hvis du hænger tunge og ret massive gardiner på en sådan cornice, kan det begynde at sænke i tide, så det er bedre for dem at finde andre muligheder. Ja, og denne løsning vil ikke se den bedste måde.

String gardin stænger med gardiner fra enhver lys, gennemskinnelig gardiner er i perfekt harmoni. Det ser ud som om de hænger i luften, da strengen selv er næsten usynlig. For at hænge gardinerne smukt på dem, anvendes praktiske kroge eller klip. De er præsenteret i forskellige farver - sølv, guld og bronze, som giver dig mulighed for at vælge den mulighed der vil være i overensstemmelse med den overordnede stil i interiøret.

Sådan fungerer korrekt

For at cornice i form af en streng skal se attraktivt og tjene så længe som muligt, er det vigtigt at overveje nogle af reglerne for brug af dette stilfulde produkt.

Hvordan man hænger en snor cornice til gardiner er spørgsmålet, der interesserer alle, der først møder dette tilbehør. Hovedopgaven på dette stadium er at gøre alt så sikkert som muligt for at forhindre uønsket sagging.

Før du strækker de strengede tagskinner til gardiner, skal du lave de mest præcise markeringer på loftet eller væggen, alt efter hvor du planlægger at vedhæfte det. Derefter skal du udføre flere sekventielle handlinger:

 1. Markér stedet for montering af beslag med en simpel blyant.
 2. Lav huller på markerede steder ved hjælp af en perforator eller en boremaskine.
 3. Fastgør hver beslag med stærke og holdbare dowels.
 4. Træk stålstrengen i begge retninger gennem de specielle huller i beslagene og fastgør den så tæt som muligt.
 5. Ved afslutningen af ​​processen bør du vælge det optimale niveau af strengspænding - det er nemt at gøre ved at dreje bolten.
 6. Nu er det kun at hænge gardinet og derefter forsigtigt trimme de ekstra stykker snor.

Som du kan se, er det ikke vanskeligt at installere en strengkornet, men det er også nødvendigt at henvende sig til hvert trin ansvarligt.

For at dette tilbehør skal vare i lang tid og pålideligt, er det vigtigt at vide ikke kun, hvordan man spænder det, men også hvordan man bruger det korrekt. Husk derfor nogle vigtige punkter:

 • Hvis du beslutter dig for at hænge gardiner af betydelig vægt, er det efter et stykke tid uhensigtsmæssigt at sænke metalstrengen.
 • At hænge gardiner og tyll på samme tid, er det nødvendigt at fordoble denne tagbøjle.
 • Ceiling cornice-streng kan monteres på alle typer overflader undtagen stræklofter.
 • Hvis dette produkt er lavet ikke af rustfrit stål, men af ​​en anden legering, er det nødvendigt at sikre en optimal temperatur og fugtighedstilstand i rummet - dette forhindrer korrosion.

At vide, hvordan man strækker strengen i tagskægget, kombineret med korrekt drift, er en garanti for pålidelig service af dette produkt.

De bedste producenter af tagbøjler af streng type

På nuværende tidspunkt er produktionen af ​​strengskårer, kendt siden 60'erne af det sidste århundrede, blevet etableret i mange dele af verden. Belgien, såvel som nogle andre producerende lande - især Tyskland, Rusland, Schweiz og Italien, tilbyder de bedste kopier af loftet. Ved at købe sådanne produkter kan du være helt sikker på deres høj kvalitet og pålidelighed. Et bredt udvalg af de bedste modeller af snorskårer produceret i Belgien og andre fremstillingslande er repræsenteret i salerne af Leroy Merlin. Besøger en af ​​dem, kan du nemt vælge den bedste mulighed for længden, typen af ​​parentes, farve og andre parametre. Belgiens stræktyper er kendetegnet ikke kun af deres høje kvalitet og stilfulde udseende, men også af deres nemme installation, og derfor er de meget populære.

Når du vælger en streng cornice, være opmærksom på firmaet og oprindelseslandet, materialets styrke og pålidelighed, tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater og andre punkter.

Hvordan laver man en cornice selv?

I tilfælde af at du ikke er interesseret i nogen af ​​de eksemplarer, der præsenteres i salget, eller hvis du ikke er tilfreds med fremstillingslandet, vil det være nyttigt for dig at lære, hvordan den uafhængige produktion og installation af dette produkt udføres. Når man ser på billedet, kan man nemt finde ud af, hvordan denne proces opstår.

Faktisk er det slet ikke svært at lave strenge tagskærter med egne hænder, især hvis vi taler om en lukket struktur, som er monteret direkte på væggen. For at gøre dette skal du:

 • træplank;
 • holdbar metal wire;
 • stålvinkler som parentes
 • stålbolte.

Fremstillingsprocessen er som følger:

 1. Bolte med huller i dem skal installeres i hullerne i beslagets hjørner.
 2. To eller tre gange - afhængigt af typen af ​​gardiner - for at strække ledningen.
 3. Ved at stramme boltene skal du justere stramtrådens spændingsniveau.

For at hænge gardiner, kan du bruge de mest enkle kroge. Som du selv kan se, er det nemt at lave et element, der i kombination med velvalgte gardiner effektivt dekorerer interiøret.

Populariteten af ​​streng gardin stænger skyldes mange faktorer - lav pris, praktisk og bekvemmelighed, samt æstetisk udseende. Til deres udsmykning er der et bredt udvalg af stilfulde elementer. Derudover kan loftet eller vægkornet af denne type fremstilles manuelt. Dette produkt i kombination med attraktive lysgardiner giver et strejf af elegance til ethvert rum.

Loftet cornice

Dit navn Efternavn Mellemnavn

Dit telefonnummer

 • vigtigste
 • Vejviser
 • Husholdningsartikler
 • Eaves-string
 • PRODUCT
 • Lavspændingsudstyr
 • Kablet tilbehør
 • Husholdningsartikler
 • Tifloizdeliya
 • fastgørelsesmidler
 • Elektriske produkter

115230, Moskva, Kashirskoye shosse 1, blok 2

String gardin stænger

Vinduesdekoration udføres på forskellige måder, hvoraf den ene er brugen af ​​tagskæggene til gardiner i minimalistisk stil. Disse produkter omfatter snor cornices, som er næsten usynlige mod baggrunden af ​​tekstiler. Hvis du bestiller luksuriøse gardiner i vores studie, og du vil have gæsterne til at fokusere kun på dem, så er metal snor gardin stænger perfekte.

Omkring 15-20 år siden var dette meget eftertragtede på grund af sin overkommelige pris, nem installation og drift. Over tid syntes der mere fashionable indstillinger, og den snorede snørebånd til gardiner falmede ind i baggrunden. Bliver en god tilføjelse til den nu fashionable minimalistiske stil og højteknologiske, snorede cornice igen på toppen af ​​populariteten. Selvfølgelig er dets moderne udseende væsentligt forskelligt fra dets forgængere af originaliteten og forskellige dekorative elementer i form af forskellige tips. I dette tilfælde kan monteringen være både loft og væg. Denne mulighed for mini-eaves er egnet til udsmykning af stuer, balkoner, loggier.

String gardin skinne til gardiner: typer og design funktioner

Basiset af cornice er strenge med en messing eller kobber belægning fra 2 til 5 meter lang. På strængerne er klip, der holder gardinerne. Eaves fastgøres ved hjælp af armene henrettet i de mest forskellige stilarter og farver. Vi vælger for dig alle taggbilleder, fra funktionelle og lavnøgle til lyse og originale. Indehavere kan være i form af en blomsterknopper, en indviklet geometrisk figur, pile osv. Hvis strengen har en længde på mere end 3 meter, skal der desuden kræves en ekstra beslag.

Det næste element i tagskægget - tips. Til fremstilling af træ, metal, glas, aluminium, plast. Den ikke-standard type tip, utvivlsomt vil dekorere ethvert interiør.

Ved design kan snorskårne til gardiner være:

Når man beslutter hvad man skal købe gardinskinner til gardiner, skal man tage højde for konceptet med design. For eksempel, hvis projektet skal dekorere vinduet med et gardin, tule og lambrequin, så vælges en tre-rækken cornice, det vil sige, at der skal være en separat streng for hvert lærred.

String gardin stang til gardiner: montering nuancer

Umiddelbart skal det bemærkes, at i tilfælde af spændings- og gipsplader skal sådanne gardinstænger opgives. I andre tilfælde, især hvis loftet ikke er meget højt, kan du købe gardinstænger i form af strenge.

Hvis designeren har til opgave at opbevare de bærende dele af tagskæggene, skal de være gennemsigtige. Effekten er simpelthen fantastisk - det ser ud til, at gardinerne hænger som i luften.

Det ideelle forhold mellem gardiner - hjørner - vinduer

Den strengede cornice er kendetegnet ved forholdsvis lave bærende egenskaber, så stoffet til gardinerne er valgt lys: batiste, taft, slør, silke, organza, chiffon. Hvis en tung gardin er placeret på en sådan cornice, vil strengen saks.

Ikke mindre vigtigt punkt, der tages i betragtning ved valg af tagskærme - vinduets form. String gardin stang til gardiner egnet til en bred rektangulær vindue åbning. Udsmykning af komplekse vinduer (afrundet, bugt) ved hjælp af en sådan cornice er ikke helt vellykket.

Gardinstang i form af en streng: opsummering

Så blandt de vigtigste fordele ved snor cornice kan noteres:

 • overkommelig pris
 • enkelhed af design
 • uhøjtidelig brug
 • Luk gardinerne til væggen
 • et stort udvalg af dekorative elementer
 • evnen til at bruge fra 1 til 3 rækker af strenge med et lille mellemrum, der kræves til fastsættelse af tagene
 • det kan let kombineres med andre taghætter, hvis der kræves en ekstra linje til gardiner
 • montering både på væggen og til loftet

Ubetydelige ulemper omfatter:

 • sænke, når du placerer tunge gardiner på tagskægget
 • Ikke egnet til alle typer lofter

Designere af vores studie tager hensyn til alle fordele og ulemper ved dannelsen af ​​tekstilindretning. Du behøver absolut ikke at pusle over problemet, hvilken slags cornice til gardiner at købe. Vi vælger flere egnede valg på én gang, både enkle og eksklusive. Vores sortiment omfatter indenlandske og udenlandske produkter, hvis kvalitet er på niveau med verdensstandarder.

Særligt populær i dag er de engelske hjørner med strenge, der kombinerer god design og holdbarhed. Italienske taggrunde med originale holdere lavet af dyre metal er ideel til dekoration af high-end interiør. Elsker klassikerne, men vil stadig have noget moderne? Så skal du købe taggrunde til gardiner i fransk stil, hvilket giver en unik charme til indretningen.

Ring til os, bestil indretning med tekstiler og sammen med dig vælger vi den perfekte gardinstang til gardiner.

Vælge snor gardin stænger til gardiner

For tredive år siden, i næsten ethvert hus eller lejlighed, kunne du finde stræk gardin stænger, hvor gardinerne blev hængt på specielle kabler. Efterhånden er mode for denne type konstruktion forsvundet, og nu vender den tilbage, fordi den nye er en grundigt glemt gammel.

String gardin stang til gardiner

Definition og designfunktioner

Stringskorn er en struktur bestående af to eller flere parenteser, der også opfylder rollen som tips, mellem hvilke en stålstreng er strunget (flere strenge) (i billedet).

Braketter (kaliper) kan monteres på:

 • vægge;
 • lofter.

Loft- og vægstrengskørsler har en maksimal længde på 3-5 meter (i dette tilfælde er yderligere mellemliggende beslag installeret).

Til hængende gardiner kan bruges ikke en streng, men flere. I dette tilfælde taler vi om de strukturelle forskelle mellem single-row og multi-row strukturer. Rækkerne kan være fra to til tre, og dette bestemmes af det generelle koncept om indretning af et bestemt rum, det vil sige, hvor og hvor meget, hvilke gardiner der vil blive hængt på.

Bemærk også, at loftsgardinet kan visuelt udvide rummets rum, så relevansen af ​​deres anvendelse skyldes værelser med lave lofter.

Funktioner af drift

Denne form for cornices er ikke i stand til at modstå store belastninger (gardinerne vil sænke), derfor bruges de til at hænge lette stoffer (chiffon, organza, slør, silke, tule, taft, batiste, kat, slør og lignende).

For at øge de dekorative egenskaber af snorede cornices i nogle tilfælde er udstyret med en baguette bar, bag som er skjult et kabel og fastgørelseselementer. Som et fastgørelsesmiddel, hvor gardinerne er hængt, anvendes kroge eller klip (i billedet).

Der er en anden original måde at maskere parenteser og fastgørere på - brugen af ​​gennemsigtig plastik, hvorfra grundelementerne i strengens cornice er lavet. Som et resultat ser det ud til, at gardinerne af lette stoffer blot flyder i luften (på billedet).

Beslagene er lavet i forskellige stilarter og farver, de kan bære både funktionelle og dekorative belastninger (i dette tilfælde bruges parenteser med meget originale former, som du kan se på billedet).

Til dekorering af beslag anvendes en række forskellige materialer:

 • forskellige træarter;
 • keramik;
 • glas;
 • polymerer;
 • kompositmaterialer.

String loft og væg cornices kan ikke kun have en klassisk stål streng, hvor gardiner er hængt. Der findes en række andre farveindstillinger, for eksempel kobber, krom eller messingbelægning. I de fleste tilfælde er strængerne også dækket af et lag beskyttelseslak.

Det primære anvendelsesområde for tagpladerne af denne type er rektangulære vinduesåbninger. Det anbefales ikke at bruge strenge i vinduesåbninger af kompleks form, f.eks. Vinduer, ovaler, buer - dette er et komplekst og teknisk ineffektivt design, og det er problematisk at hænge gardiner i dette tilfælde.

Der er utvivlsomt - hjørner med et kabel (streng) har mange ubestridelige fordele, blandt andet f.eks. Lav pris, nem installation og alsidighed kan noteres, hvilket gør det muligt at bruge dette design til hængende gardiner i værelser med næsten ethvert design.