Trin loft af gips kegle (trin på loftet)

Loftet i køkkenet blev lavet skråt (taghældningen) og det var nødvendigt at niveauere det ved hjælp af en gipspladekonstruktion. Men hvis du gør det helt fladt og justerer sig med det nederste niveau, så vil det falde betydeligt, så jeg besluttede mig for, at den bedste måde at montere et skrånende loft på er en trinvis metode. Det trængte loft gradvist niveauer overfladen, ikke pludselig og stjæler ikke de ekstra centimeter. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du installerer et trinløst gipsvægloft med dine egne hænder i køkkenet og senere dekorere det med venetiansk gips under en blå himmel med skyer.

Sådan så loftet ud inden installationen.

For det første isoleres loftet med polyethylenskum og fastgør det på skruerne direkte til loftet. Dens overflade er træ, så det var ikke nødvendigt at bore.

Udover metalprofilerne er rammen monteret under trappen på loftet, idet loftets bredde fordeles i tre dele, og en ramme lidt højere end den foregående er samlet på hver del. Således bliver loftet lige, men trin.

Når designen var klar, udføres en skjult belysning under spotlyset omkring omkredsen, og der vises en switch for dem.

Derefter syes alle sider med gipsvæg og skærer den med en kontorkniv. Vedhæftet til profilerne på små skruer med en stor hætte.

Og så er der det monotone arbejde shpatlevaniyu og fuger hele loftet. Til hjørner bruges et gitter til at maskere sømmen på gipsvæggen og fastgøres også til leddene. Perforerede hjørner kan bruges til hjørner. I sidste ende er dette loftet slået ud.

Derefter udsmykker jeg trinene med gipsprodukter omkring omkredsen, tørrer alt sammen med kitt og sandpapir. Nu er loftet klar til påføring af venetiansk gips. I den næste artikel (her kan du se), vil jeg fortælle dig, hvordan jeg gør det.

Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Hvordan man laver et loft på gips med egne hænder - trin for trin instruktioner

Indsamlet til at lave et gipsloft med dine egne hænder? Du kan forstå: det er et pålideligt og økonomisk materiale, der giver dig mulighed for at oversætte til virkelighed den mest ikke-trivielle designidee. For ikke at lykkes, som i Viktor Tjernomyrdins udødelige erklæring - "Vi ønskede det bedste, men det viste sig som altid" - det vil være nyttigt at gøre sig bekendt med den trinvise instruktion, der detaljeret beskriver alle trin til afslutning af loftoverfladen.

For nemheds skyld og klarhed leverede vi den med 47 fotos, så du har ingen problemer med materialets opfattelse.

Værelse forberedelse

 • Fjern alle store genstande og møbler, der potentielt kunne forstyrre arbejde og bevægelse under installationen.
 • hvis det er umuligt at udføre den første handling, dække møblerne med en film for at beskytte den mod bygningsaffald, lim og støv;
 • Rens loftet for alt, der er overflødigt: det samme støv, små knuder og alt, hvad du sandsynligvis ikke vil nå i overskuelig fremtid efter installationen.

Værktøjsforberedelse

Hvordan man laver et loft på gipset med dine egne hænder korrekt, så at du senere ikke behøver at fortryde kurven med plademonteret og uorganiseret belysning? Det er rigtigt, nøglen til en vellykket installation er den kompetente markering og de nødvendige værktøjer til rådighed.

Først vil vi liste alt, hvad du behøver for at udføre det rigtige layout af rummet:

Og nu skal vi røre ved det obligatoriske sæt direkte nødvendige byggeværktøjer:

Som du kan se, er det ikke noget ualmindeligt at lave loftet på gipsvæggen med dine egne hænder, du behøver ikke. Et standard sæt af værktøjer, der kan købes hos enhver bygning supermarked.

Overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger er grundlaget for enhver form for reparation, så tag denne anbefaling alvorligt.

Materiale forberedelse

I overensstemmelse med hvordan du ser dit fremtidige loft på HL'en, skal du lave en gipsplader af den ønskede størrelse. Det er ret nemt at beregne rummets samlede areal: længden multipliceres med bredden, og den præcise størrelse af materialematerialerne afhænger af gipspladestrukturens format, som du vil se i dit værelse.

Du skal også bruge:

 • UD loftsprofiler;
 • CD hoved loftprofiler;
 • direkte universelle suspensioner eller andre i overensstemmelse med layoutet
 • selvskærende skruer;
 • dyvler.

Det skal huskes, at UD profilerne er fastgjort til væggen omkring omkredsen, og cd'erne er allerede indsat i dem i længderetningen med det nødvendige trin i overensstemmelse med størrelsen af ​​gipspladens fragmenter.

Udgiftstabel

For at du groft kan forestille dig de fremtidige omkostninger og være i stand til at tilpasse dit budget forsigtigt, tilbyder vi dig et lille bord, der afspejler de gennemsnitlige faktiske priser på materialer, der bruges til at afslutte loftet med gipsplader.

mærkning

Et meget simpelt, men ret vigtigt skridt, om korrekt gennemførelse, som det endelige resultat afhænger af:

 • find det nederste hjørnepunkt på betonbunden af ​​loftet
 • Vi laver den nødvendige indrykning, styret af praktiske overvejelser: hvordan lysene vil blive monteret, hvor mange niveauer der kommer i det endelige design. Husk at der skal være en vis margen på nogle få centimeter, ellers bliver loftet af gipspap med dine egne hænder meget uhøfligt og uinteressant;
 • vi sætter et mærke ved hjælp af et niveau, hvis der er et hydraulisk niveau til rådighed, så kan problemet med glat overførsel af denne linje til hele planet betragtes som løst. Hvis ikke, så skal vi bruge den maskeringsledning, som vi har nævnt;
 • Vi forbinder alle mærker med hjælp af denne ledning og opnår en perfekt flad linje.

Mærkningens endelige slag tegner på loftet af det såkaldte gitter, som vil tjene som vejledning til installation af de forberedte suspensioner. Vær opmærksom på afstanden mellem linjerne, den er ca. 50 cm.

Det er hvad du skal have til sidst.

Hvis det samme er observeret på dit loft, tillykke med at du har gennemført det første skridt i vores trinvise vejledning.

ramme

Hvis markeringen er udført korrekt, skal konstruktionen af ​​rammen ikke give dig særlige problemer:

 • Start fra omkredsen, fastgør den forberedte UD vægprofil gennem et givet trin (op til 60 centimeter);
 • fortsæt med at fastsætte suspensionerne - brug dowels til dette, og igen skal forberedte suspensioner placeres i skæringspunktet mellem de langsgående og tværgående linjer af gitteret på loftets betonbase (se foregående afsnit);
 • forberede realkreditlån fra lysestagerne til lysekronen, hvis det vil blive brugt indendørs og også lede ledninger til de steder, hvor installation af pletter og andre typer belysningsarmaturer er planlagt;
 • Indsæt længdeprofilen af ​​cd'en i sporene på væggen og fastgør den med skruer. De burde være lige ved hånden, ikke?

Hvis du ikke vidste hvordan man laver et gipsloft med dine egne hænder korrekt, men fulgte de foreslåede trinvise instruktioner, er halvdelen allerede færdiggjort. Oprettelse af en ramme kronet med en montage kaldet drejning, på hvilket ark fra gipspap vil fastgøre.

Plader gipsplader

Sandsynligvis det mest grundlæggende og ukomplicerede trin, når du installerer gipsvæggen, som dog vil kræve hjælp i form af et par eller to ekstra hænder.

For at fremskynde eller endda forenkle loftets udsmykning med gipsplader med egne hænder, skal du bruge hjælp fra kamerater til at fastsætte lagnerne i loftet. Faktum er, at alene du næppe kan rette pladerne af gipsvæg med selvdrejende skruer.

 1. start fra en væg, systematisk at flytte til modsat;
 2. installationen af ​​det sidste fragment udføres ved at skære arket i overensstemmelse med dine målinger;
 3. læg fragmenterne i leddet, hvilket eliminerer forekomsten af ​​huller og uregelmæssigheder. Hvis vi taler om det sidste ark, anbefaler erfarne eksperter, at i dette tilfælde efterlade et lille hul.

dekoration

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan man laver et gipspladerloft med egne hænder, logisk nærmede sig efterbehandling af en allerede monteret overflade. Ved antallet af mikrooperationer skubber denne fase imidlertid selvfølgelig tilbage alle de tidligere:

 • kitteledd og huller;
 • overflade primer;
 • dekorative trim.

Valget af at implementere sidstnævnte er udelukkende på din samvittighed. Typisk for at give loftet af gipsplader mere udtryksfuldhed bruge smukke tapet, anvende dekorative gips, male loftet bunden med vandbaseret maling. Vælg en eller anden løsning, lav rabat på rummets funktionelle formål.

Det siger sig selv, at for et køkken eller et badeværelse, hvor der er høj luftfugtighed, og temperaturvariationer ikke er ualmindelige, er det bedst at foretrække gipsvæg til den mest praktiske type finish - maleri med en pålidelig vandbaseret maling.

konklusion

Gipsplankloftet lavet med egne hænder er ikke kun færdiggørelsen af ​​et hvilket som helst stadium i din større revision i en lejlighed eller et hus, men også en fremragende grund til din stolthed. Det er altid behageligt at skabe noget nyttigt manuelt, baseret på erfaringer fra velrenommerede specialister. Den foreslåede trin-for-trin instruktion opfylder sin funktion på den bedst mulige måde - at hjælpe med installationen af ​​gipsvæg til de ejere, der ønsker at pumpe bestemte typer af deres monterings- og efterbehandlingskompetencer. Hvis du har gennemført alle trinene korrekt og helt tilfreds med resultatet, kan du lykønske dig med et andet besejret punkt på vej til den ønskede professionelle top. Men der er ingen grænser til perfektion, og derfor præsenterer vi dig næste højdepunkt for erobringen: artiklen er en instruktion om, hvordan man selv gør loftet til plastpaneler.

Sådan installeres et gipspladeloft på flere niveauer

Multi-niveau lofter er moderne. Ideen gik rod, da studiolejligheder blev brugt - boligarealer uden indvendige vægge. Steplofter løser problemet med at opdele en sådan lejlighed i forskellige zoner.

Multilevel loft kan være af to typer: Trækket uden belysning og med det. Overvej installationen af ​​hver af mulighederne for et loft på flere niveauer.

Hvorfor er det bedre at sætte lofter på flere niveauer

Der er en række overvejelser, der kan reduceres til tre:

 1. Det er godt at lave spotlights til et loft på flere niveauer. De skaber effekten af ​​"flydende" loftet, fordi de skjulte dekorative elementer vender opad.
 2. Under flere niveauer kan du skjule bjælker, rør, ventilation, vandforsyning og kloakering.
 3. Installation er tidskrævende, men ifølge designerne er lofterne miljøvenlige og æstetiske. Og holdbar - livet i mere end 50 år.

Sådan installeres et trådet gipsplankloft

Montering af et trin med loftsplader består af to trin:

 1. Installation af "boksen" omkring omkredsen af ​​rummet.
 2. Facing loftet.

Installation af "boksen" omkring omkredsen af ​​rummet

1. Marker loftet i henhold til en skitse, der er tegnet på forhånd.

2. Sæt den vandrette højde af boksens nederste del ud.

3. Installer guideprofiler langs rummets omkreds. Mere om dette i artiklen på vores hjemmeside "Enheden af ​​loftet af gipsplader i små værelser."

4. Fastgør guideprofilerne til bundloftet langs kanten af ​​kassen.

5. Lav et andet sæt loftsprofiler, svarende til det, der er fastgjort til loftet.

6. Skær fra ledeprofilsegmenterne. Længde - fra 120 til 140 mm.

7. Skru disse stykker i trin på ca. 600 mm til det samlede sæt styreprofiler. En profilhylde kræver to selvskærende skruer - "bugs" (de såkaldte skruer, der ligner bugs er 3,5 × 11 mm eller 4,6 × 16 mm).

De generelle principper for installation af et gipsloft fremgår af vores hjemmeside i artiklen "Installation af et loftslag af gipsplader"

For at lære hvordan man korrekt udfører suspensionen af ​​gipsloftet læses her: http://remontspravka.com/gypsocartoon-ceil-suspend/

Sådan bøjes gipsvæggen, så arket ikke går i stykker, lær fra vejledningen på vores hjemmeside

8. Klip segmenterne fra loftets basisprofil. Deres længde skal være lig med afstanden fra bundloftet til ledeprofilens øverste hylde. Denne profil er fastgjort på væggen. Og glem ikke at tage yderligere 5 mm.

9. Sæt de udskårne dele ind i profilens profil på loftet. Trin - omkring 600 mm. Derefter skrues disse dele til loftprofilen ved hjælp af "bugs".

10. Sæt loftguideprofilen sammen med de dele, der er skruet på den, i styrprofilerne, der er fastgjort til væggene.

11. Strek linjen under loftsguideprofilen. Læs mere om dette i artiklen på vores hjemmeside "Sådan hænger du et gipsplankloft."

12. Juster styrprofilen med de snoede dele langs fiskelinjen og fastgør den med selvdrejende skruer på de vertikale loftprofiler.

13. Skær fra segmentets hovedprofil. Deres længde skal være lig med afstanden fra den ene til den anden af ​​den vandrette loftsguideprofil. På samme tid tager 5 mm.

14. Fastgør disse stykker til loftets profil og fastgør dem med "bugs".

15. Skær de trekantede huller ud for rørene i vandforsyningen og spildevandsanlæggene, elektriske ledninger mv.

Først skæres en del af gipspladerne på markeringen med en sav eller elektrisk puslesag. Skub derefter gipsvæggen til røret i det installerede rum og fastgør dette område med skruer med skruerne.

16. Rammen omkring omkredsen af ​​rummet er installeret. Fortsæt med at "sy" loftet med gips.

Nuancerne i den første fase af installationen af ​​et multi-level trappet loft

Loft overfor

 1. I slutningen af ​​"kassen" lægges vandret loftsguideprofiler lige igennem gipspladerne. Det er vigtigt! Fix dem til de lodrette dele af hovedprofilerne.
 2. Installer i loftet direkte loft loftsprofiler.
 3. Coat den færdige ramme med gipsplader.
Facing loftrammerne af gipsplader

Sådan installeres et forhøjet loft med skjult belysning omkring omkredsen

Et forhøjet loft med dekorativ belysning er installeret for ikke at belyse hele rummet, men for at belyse en lille del af loftet med blødt lys. Dette skaber illusionen om vægten af ​​loftet, dets "flyvning".

Installationsskema af et loft med flere niveauer med lys

1. Marker hydraulikniveauet (elastisk slange med rør med skillelinjer) vandret linje i loftet.

2. Fastgør loftgirprofilerne langs hele rummets omkreds.

3. Marker "trin" linjen i loftet og sæt 150 mm fra den til side af væggen. Her ved hjælp af dowel-negle, fastgør guide profiler til loftet. 150 mm er bredden af ​​"visiret" (bag det er placeret en neon tube, fluorescerende lamper osv.) På "trin" af loftet.

Artiklen "Belysning til badeværelset og toilettet" indeholder en liste over modeller af lamper og armaturer, der er egnet til belysning af højtliggende lofter

Sådan organiseres belysningen af ​​et loft på flere niveauer med LED-stripe, læs her: http://remontspravka.com/illumceilbathroom/

Ofte forårsager opvarmning af materialet med varme belysningsarmaturer revner i gipsvæggen. Hvordan undgår man det? Læs ekspertrådene på vores hjemmeside.

4. Mål afstanden mellem bundloftet og den øverste hylde på føringsskinnen, som er fastgjort til væggen, og trækker 5 mm af. Så du vil kende længden af ​​segmenterne af loftets hovedprofil.

5. Skru disse segmenter ved hjælp af "bugs" til styringsprofilen.

6. Sæt styrprofilen på hovedsegmenterne fast, som er fastgjort på loftets profil.

7. Juster denne profil med linjen. Læs mere om dette i artiklen på vores hjemmeside "Sådan hænger du et gipsplankloft."

8. Fastgør dette loftguideprofil på de vertikale dele af hovedprofilerne med selvskærende skruer. Rammen for de bærende hovedprofiler er klar.

Ramme af et gipspladeloft på flere niveauer

9. Fastgør bærerkernens profiler.

Fix profiler ved hjælp af enkeltniveau stik - "krabber" og selvdrejende skruer - "bugs".

10. Sæt styrprofilen på kanterne af de understøttende hovedprofiler og fastgør den med selvskærende skruer - "bugs".

11. Ansigt i slutningen af ​​"trin" af loftspladerne af gipsplader.

Artiklen "Værktøj til arbejde med gipsplademateriale" indeholder de nødvendige oplysninger til enhver, der har til hensigt at lave lofter af dette materiale i deres bolig- eller vægbeklædning

Hvilke fastgørelsesanordninger der skal anvendes til montering af lofter eller beklædning af gipsplader. Forklaring og liste over dele, se her: http://remontspravka.com/fastener-gypsocartoon/

Hvordan man bruger gipsvæg til at bekæmpe støj i lejligheden? Anbefalinger fra eksperter til din tjeneste på vores portal

12. Monter rammen (inde i "boksen") af loftet på direkte bøjler.

13. Installer elektriske ledninger til belysning.

14. Sy den nederste del af loftet med plader af gipsvæg og fastgør siden på "visiret".

Plader bunden af ​​et gipspladeloft på flere niveauer

15. "Lomme" til gardiner eller gardiner udføres på samme måde som ved montering af et forhøjet loft uden belysning - denne proces er beskrevet ovenfor.

Original loftbelysning på flere niveauer

Trin loft af gipsplader

Smukke gipsplanklofter: installationsfunktioner og fordele.

Det er rygter om, at alle reparationer vurderes af loftets kvalitet og originalitet. Hvis du vil lykkes i denne forretning.

 • Framework. Det andet niveau i dette tilfælde er fastgjort omkring perimeteren og er ofte repræsenteret af en kanal af en bestemt geometrisk form. Denne variation giver dig mulighed for at tilføje spotlights til hovedlysekronen og sænke dem nedenfor, hvilket gør belysningen mere effektiv.
 • Diagonal. Dette er en mere æstetisk tiltalende type ophængt loft, hvor det nedre niveau er bygget diagonalt mellem de to hjørner af rummet. Det ser normalt ud som en bølge eller en anden ikke-standardformular.
 • Zone. Her er det baseret på det funktionelle formål med forskellige dele af rummet, hvilket kan understreges ved hjælp af belysning. Designet i dette tilfælde udelades kun på bestemte steder og kan være af nogen form.

Montering af loftet på gipsplader DIY manual.

Mange bygge- og anlægsarbejder i forbindelse med installation af gipsvæg er hjemmehåndværkere taget til at lave egne hænder.

Det er meget vigtigt:

Montering af loftet på gipsplader og applikationsfunktioner.

Hvis du beslutter dig for at lave reparationen af ​​loftet, men ikke ved, hvilken mulighed du skal holde, så sørg for at gøre opmærksom på loftet på.

Så gå til mål. Det kan være alt: farvestof, tapet, selvklæbende film osv. Alt afhænger af din fantasi og økonomiske ressourcer. Den mest almindelige form for efterbehandling af gipsloftet er dets farve.

Gipsplankophæng: installation fra bunden.

Til dato er det bedste indretning loft design suspenderet metal konstruktion, beklædt med gipsplade. Men her.

På den praktiske side giver rammesystemet dig mulighed for at skjule rummets mangler. Et kraftigt loft reducerer fysisk højden, men visuelt multi-leveling gør det muligt at hæve. At skabe høje buer er en realitet selv for et lille rum.

Bjælker på loftet af gipsplader: Den korrekte installation.

Når man opretter et loft, trækker nogle mennesker til en sådan designbeslutning som skabelsen af ​​forskellige bjælker. Med deres hjælp.

Selv et så simpelt design, som en bølge på et falsk loft, kan give rummet et helt andet udseende.

Gipspladens loft i køkkenet: foto, indretning.

Loftet af gipsplader i køkkenet vil spille en vigtig rolle i indretningen. Det vil bidrage til visuelt at opdele rummet i zoner, skabe.

Dette vil gøre dit loft til et unikt designelement.

Cirkel på loftet på gipsplader gør det selv.

Først og fremmest bør du vide, at for at lave et loftsloft skal du have en rumhøjde på mindst 2 m 50 cm. Dette skyldes, at.

Materialer, som du skal bruge i installationen:

Gipsplade på flere niveauer: montering af ramme og gipsplade.

Moderne lofter på flere niveauer - dette er et rigtigt anvendelsesområde for design fantasi. Med dette design kan du ikke.

Loftet er et vigtigt designelement. Dens design er meget vigtigt for at skabe en bestemt stil, en visuel forøgelse i rummet og et rummikroklima. Ikke så længe siden på toppen af ​​populariteten var designs fra GCR. Efter udseende af spændingsmateriel, de, som alt nyt, optog håndfladen i design af lejligheder og offentlige steder. Men på trods heraf er gipspladerne stadig relevante og efterspurgte. Dette skyldes enkelheden i deres installation og æstetiske appel.

Et niveau loft med gips gør-det-selv: en række værker.

Relativt nemme at installere og billige loftgipsplader ark, der for nylig er fortjent.

De opnåede hele plader eller deres fragmenter limes forsigtigt eller fastgøres med selvdrejende skruer til hovedprofilerne. Dette skal ske sammen med sine assistenter, men hvis der ikke er nogen assistenter, er det nødvendigt at fastgøre gipspladen ved hjælp af klemmer. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at skruerne med deres hætter er helt nedsænket i gipspladen.

Sådan laver du et trangt loft af gipsplader

Montering af gipsplader i loftet: En instruktion om montering af gipspladens krøllede loftkonstruktioner med egne hænder til en, video, skema, foto.

Du kan gøre meget med dine egne hænder, i.

 • Først og fremmest være opmærksom på svampen og skimmelsvampen. Hvis du bor i en lejlighedsbygning, hvor naboer fra toppen regelmæssigt opvarmer dig, bliver du nødt til at isolere loftet selv. Tæt alle led og sprækker med et kit, leddene i loftet og væggen kan behandles med fugemasse.
 • Hvis der er maling eller hvidvask på loftets overflade, afhænger alt af det færdige materiales integritet.

Loftet på gipsplader i køkkenet: hvordan man laver dine egne hænder ophængt køkkenloftbelægning, videoinstruktion, foto.

Suspended og suspenderet lofter er de mest populære løsninger til.

 • gipsplader;
 • loft guide profiler;
 • suspensioner;
 • tilslutning og fastgørelsesanordninger.

Gipsplade på flere niveauer: montering af ramme og gipsplade.

Moderne lofter på flere niveauer - dette er et rigtigt anvendelsesområde for design fantasi. Med dette design kan du ikke.

Installation skal begynde med hele plader af gips eller de største stykker. Ark skal sættes i et skakbræt mønster, hvilket vil styrke strukturen væsentligt. Sørg for at følge anbefalingerne fra eksperter på afstanden mellem stykkerne af GCR. Kun 5 mm mellem arkene gemmer materialet fra mulige problemer i fremtiden, da enhver mekanisk belastning vil blive antaget af kittet, der er indlejret i sømmen.

Smukke gipsplanklofter: installationsfunktioner og fordele.

Det er rygter om, at alle reparationer vurderes af loftets kvalitet og originalitet. Hvis du vil lykkes i denne forretning.

Loftet på gipsplader kan installeres i ethvert rum, fordi specielle sorter af gipsplader, der har vandafvisende og brandhæmmende egenskaber, gør det godt med forhold med høj luftfugtighed eller brand. I et enkelt niveau design kan du nemt indlejre spotlights eller lade plads til en lysekrone. Generelt er dette den nemmeste måde at niveauere overfladen på, og desuden er det altid grundlaget for to-, tre- og flerniveau lofter.

Sådan laver du en stjerne på loftet af gipspladen: vejledning til montering af loftet - Starry Sky - gør det selv, video, foto.

Sådan laver du en stjerne på loftet på gipspladen: vejledning til montering af loftet "Starry Sky" med egne hænder, video, foto Hvis du har sigtet gennem alle indstillingerne for at dekorere, ved du det.

Alt! Vores "Starry Sky" på gipsens falske loft er klar, det er på tide at lave en testoptagelse!

To-niveau gipsplankloft.

Brug gips giver dig mulighed for at udføre smukke lofter, der bliver en rigtig dekoration af interiøret.

 • marmor crumb
 • kvarts granulater,
 • granit,
 • træfiber osv.

Hvordan man laver et loft på gipspladen: principperne om arbejde og arbejdsredskaber.

Gipsvæg, ifølge eksperter, henviser til en række uerstattelige materialer. Ingen kan klare sig uden det.

På rammen af ​​loftet kan du skjule ledningerne, rørene. Det er også muligt at indbygge yderligere lys til et mere spektakulært udseende, at isolere og samtidig producere lydisolering.

Kassen på loftet på gipsvæg med baggrundslys - vi gemmer kommunikationen.

Hvordan man laver en loftkasse med gipsvæg med egne hænder. Steg-for-trin installationsvejledning til ramme og boks, fotos og videoer, nyttige tips.

For at dække boksen med egne hænder oftere anvendte plader af gipsvæg. De har passende tekniske egenskaber, letvægts, de er nemme at bruge. Under loftrammen anvendes GCR tykkelse på 9 eller 6,5 mm: deres omkostninger er lavere, og risikoen for deformation over tid under vægten af ​​deres vægt er minimal.

Et niveau loft med gips gør-det-selv: en række værker.

Relativt nemme at installere og billige loftgipsplader ark, der for nylig er fortjent.

Figuren "flydende" konstruktion af gipsplader monteret på en enkelt niveau ramme.

Do-it-yourself do-it-yourself loftinstallation

Ved afslutning af vægge og lofter anvendes gipsplader ofte, eller det andet navn er gyprok. Dette materiale, praktisk og praktisk til brug under byggearbejde, består af plader af pap fastgjort med gips. Økologisk sikkerhed og universal anvendelighed af gipsvæg sikrede fortjent sin popularitet og udbredt anvendelse under reparationer af interne lokaler. En af måderne at bruge den til at skabe et originalt og unikt interiør er installationen af ​​et trængt loft. Installation af loftet på gipsvæg med egne hænder kan gøres på to måder: ramme og rammeløs. Man kan undvære brugen af ​​rammen, bortset fra at ved afslutning af meget flade vægge, i alle andre tilfælde skal arkene monteres på rammen. Dette vil ikke bare skjule overfladens fejl, men også tillade sømløs kommunikation.

Afslutning af loftet med gipsplader har både en praktisk og æstetisk betydning. Ud over yderligere isolering fra støj fra et enkelt niveau loft, giver et klip eller flere niveauer af gipsvæg på grund af en mere kompleks lettelse mange muligheder for at implementere de mest interessante designerløsninger. Installation af et eksklusivt belysningssystem, toner, kombineret med et mosaik eller strækloft, hele arsenalen står til din rådighed.

Gipsplankloftet på flere niveauer kan installeres uafhængigt, det kræver ingen speciel træning. Arkene er fastgjort til en aluminiumsprofil, der danner rammepladsen, hvor ledninger og anden kommunikation er placeret. Her er om nødvendigt varme- og støjisolering anbragt.

Til selvinstallation af et gipspladloft skal du bruge værktøjer, som er tilgængelige i næsten ethvert hjem eller en garage. Denne puncher, laser niveau, skruetrækker, håndsav, metal skære saks, tang og en firkant. I ekstreme tilfælde kan de let købes på ethvert marked eller i en hardware butik. Erhvervelsen af ​​de nødvendige materialer, såsom plader af gipsvæg, aluminiumsprofiler, dykker og skruer, bør heller ikke medføre store vanskeligheder.

Installering af et forhøjet loft begynder med at markere rummets omkreds. Dette arbejde vil i høj grad lette anvendelsen af ​​laserniveauet. Som følge heraf er det nødvendigt at bemærke alle fastgørelsespunkterne i guiderne. Hvor skal du så bore huller. Ved at markere med dykker og skruer fastgør vi en vandret profil. I de monterede guider installeres og fastgøres rackprofilen. Vi sætter inde i rammen isolering og støjisolering. Så snart rammen er klar, begynder vi at fastgøre arkene på pladen ved hjælp af en skruetrækker for at fremskynde arbejdet. På ark på første niveau markerer vi grænserne for det andet niveau. Skær dem om nødvendigt med en hacksav. Profilerne af det andet lag er fastgjort til den monterede del af loftet. Foretag et strengt lodret "trin" vil hjælpe en særlig to-niveau stik, fastgørelse profiler en strengt under den anden.

Trin loft af gipsplader

Hoveddesignet af hævede lofter fra GKL

Forfatter: Rudenko V.I.

Suspended gipsplader lofter med forskellige belysning muligheder er næsten et uundværligt element i moderne lejlighed renovering. Gipsvæg giver dig mulighed for at skabe en kompleks fladt overflade med fancy krumme og tredimensionale former: hvælvinger og kupler buede friser indført i loftet på "øen", dybdegående og konvekse dele af kompleks form. Derudover smelter gipsvæg godt sammen med andre materialer og loftssystemer.

De mest populære gipsplanklofter kan grupperes som følger:

- kasser med belysning omkring rummets omkreds

- kasser med forskellige konfigurationer uden belysning

- alle slags "bølger" og ledges.

På samme tid består gipsbaserede hæmmede lofter af bærende konstruktioner, suspensioner, forbindelseselementer og beklædningsgenstande - gipsplader.

Ved installation af et loftsloft er det også vigtigt at huske behovet for foreløbig forberedelse af elektrisk ledningsføring, kommunikation, ventilation og andet teknisk udstyr, som er planlagt at blive placeret i interceilrummet. En almindelig fejl, hvis det ønskes, er at placere overfladen af ​​et falskt loft i en mindste afstand fra det eksisterende loft - ikke tage hensyn til højden af ​​det indbyggede tilbehør installeret i systemet (lamper, fans, akustiske systemer osv.)

Generelt er installationen af ​​hævede lofter udført i følgende rækkefølge:

forberedelse af overflader (slibning af gips, rengøring osv.);

mærkning af fastgørelsespunkter til styringsprofiler samt vedhæftede punkter for suspensioner

fastgørelse af suspensioner til støttekonstruktioner af loftet ved hjælp af dowel-negle eller selvdrejende skruer;

fastgørelse på suspensioner af lejeprofilerne

justering af lejerprofiler i et plan ved hjælp af suspensioner

fastgørelse til jumpers lejeprofiler

installation af gipsplader og fastgør dem med skruer til rammen med en hældning på højst 250 mm;

tætningsledninger mellem plader af gipsvæg og riller fra selvlukkende skruer;

 • priming gipsvæg overfladen til maling.
 • Hastighedsloft

  Hele arbejdet med at skabe dette, i princippet, den simpleste form for et falsk loft kan opdeles i to faser:

  installation af kassen omkring omkredsen eller i henhold til designprojektet;

  syning af loftets plan.

  Bredden af ​​kassen er sædvanligvis lig med 400-500 mm og højden - afhængigt af designprojektet og er placeret i interceilrummet for kommunikation, lamper mv.

  Først og fremmest er det nødvendigt at udføre en markering med bindende skitse af loftet til loftets ægte plan. Herefter slås det vandrette niveau af kasseens bund ned, og PNP-profilerne monteres langs rummets omkreds.

  Den næste operation er installationen af ​​PNP profiler til bundloftet langs kassen. Når der foretages markeringer for disse guider, er det nødvendigt at tage højde for, at bredden af ​​kassen i den færdige form vil være bredere af tykkelsen af ​​gipspladen (dvs. 9,5 mm eller 12,5 mm). Næste er et andet sæt PNP profiler, der er identiske med de faste i loftet.

  Derefter skæres det fra en PNP-profil (hvis der er affald, er det bedre at bruge dem) segmenter på 120-140 mm i længden. Nøjagtighed er valgfri. Fra kanten er disse segmenter rettet til det forberedte sæt PNP profiler. Det er nødvendigt at fiksere med et trin på 600 mm på en af ​​profilens hylder til to selvskærende skruer - "bug".

  Afsnit er skåret fra PP-profilen, hvis længde er lig med afstanden fra bundloftet til den øverste hylde af PNP-profilen fastgjort på væggen minus 5 mm. Disse segmenter indsættes i PNP-profilen, monteret på loftet, med et trin på 600 mm (til mærkning anvendes en PNP-profil med boltede stykker). Nu er det nødvendigt at fastgøre de udskårne segmenter til loftprofilen, så de "ser" ned.

  PNP-profilen, med segmenterne fastgjort til den, indsættes i PP-profilen, der er fastgjort i loftet, rettet vandret og fastgjort med skruer på PP-profils lodrette segmenter.

  Fra PP-profilen skæres segmenter af længde svarende til afstanden mellem ryggen af ​​de vandrette PNP profiler minus 5 mm, installeres i PNP profilen, som vist på billedet og fastgjort med skruer. Når rammen skal monteres rundt om rummet, kan den sys op med gips.

  Som regel er der en lomme til gardiner og gardiner mellem væggen ved vinduet og boksen. For at gøre dette skal du trække sig tilbage fra væggen til den rette afstand og markere den fremtidige boks her under hensyntagen til denne afstand. Derefter er der ved loftet langs lommens omkreds en PP-profil monteret, og lommen sutureres med gipsplader.

  I så fald skal boksenes bredde være mere end 600 mm. Det er nødvendigt at forstærke det i midten med en ekstra PP-profil, fastgjort enten på direkte bøjler eller på sektioner af PP-profilen.

  Med en væsentlig bredde af kassen på en eller flere sider af rummet, bør dens installation henføres som installation af et enkeltrammet falsk loftbur. Det betyder, at arbejdet udføres i overensstemmelse med den konventionelle teknologi af en hængende loftindretning fra gipsplade, men PNP-profilen anvendes som anden væg, fastgjort i den passende højde i PP-profilafsnittene.

  Ved dette kan den første fase af oprettelsen af ​​et falsk loft betragtes som komplet.

  Det andet trin er beklædningen af ​​vandrette overflader med gipsplader. På samme tid, først på kanalens enderdel, fastgøres vandrette PNP profiler direkte gennem gipsplade (kontroller vandret linje ved hjælp af et laserniveau). Fastgørelsen udføres til de vertikale segmenter af PP-profiler. Derefter installeres PP-profiler til det falske loft på lige bøjler, hvorefter den færdige ramme er beklædt med gipsplader.

  Trækloft med skjult belysning omkring omkredsen

  Renovering indebærer udskiftning af den traditionelle lysekrone i midten af ​​loftet med et omfattende belysningssystem, herunder lokale lyskilder placeret i funktionelle områder, indbyggede lamper, der som regel ligger omkring rummets omkreds (herunder de ovennævnte bokse) og dekorative belysning. understrege og visuelt hæve loftet.

  Dekorativ belysning omkring omkredsen af ​​det forhøjede loft er indrettet således, at lyskilderne ikke er synlige. Opgaven af ​​sidstnævnte er ikke at belyse rummet, men kun for at fremhæve med et blødt lys en del af loftet, hvilket skaber illusionen om dens vægtløshed og flyvning. For at gøre dette er det nødvendigt at gøre visir på det falske lofts trin, og efter at det er placeret lyskilder - luminescerende lamper, et neonrør, en ledning, en duralight eller en diode tape.

  Arbejdet begynder med markering på laserniveauet af det falske lofts vandrette linje og montering langs omkredsen af ​​PNP-profilens rum. Derefter markerer man på loftet den linje af det falske lofts trin og lægger 150 mm fra det mod væggen - her fastgøres PNP-profilerne til døren. 150 mm er bredden af ​​fremtidens visir.

  Vi måler afstanden mellem bundloftet og den øverste hylde af PNP-profilen, der er fastgjort på væggen og trækker 5 mm. Dette er længden af ​​PP-profilens segmenter, som skal fastgøres med skruer til loftet PNP-profil. Afstanden mellem segmenterne - 600 mm.

  Vi sætter PN-profilen på de sektioner af PP-profiler, der er fastgjort på loftet PPN-profilen. Denne PPN-profil er en transportør, så den skal indstilles vandret vandret. Nu er det kun at reparere denne PNP-profil med skruer på PP-profilerens vertikale segmenter.

  Derefter skal du vedhæfte bærer PP-profiler, hvis længde er lig med bredden af ​​det falske loft plus 150 mm på toppen. For at gøre dette kan du bruge enkeltniveau-stik, "krabber", som skrues til PNP-profilens bund.

  Ved enderne af PP-profilerne lægger vi PNP-profilen og fastgør den med skruer. Nu kan du gipser slutningen af ​​et falsk lofts trin med gips.

  Derefter monteres rammen af ​​et falskloft, der ligger inde i kassen, på bundboden på direkte bøjler. Derefter kan du begynde at installere belysningsarmaturer til dekorativ belysning. Gipspladens blinkende nederste del af det hævede loft og fastgørelsen af ​​siden på visiret fuldender arbejdet.

  Lommen til gardiner i dette tilfælde udføres på samme måde som i den tidligere version af det falske loft uden belysning.

  Visninger: 37007

  Kommentar tilføjet (a): Tryk på
  Indsendt: 2009-02-24

  Alt støvet i loftet

  Kommentar tilføjet (a): hoo
  Tilføjet: 2009-03-06

  Jeg kan godt lide dette loft

  Kommentar tilføjet (a): Bear
  Sendt: 2009-05-25

  Jeg har et sådant loft i næsten alle værelser og intet støv, jeg skal bare gøre rent lejlighedsvis lejlighedsvis, og generelt ser det smukke ud

  Kommentar tilføjet (a): Anton
  Indsendt: 2009-10-26

  tak først stødte på en sådan ordre, men alt fungerede, så lagde han et frakke på huset og om rengøring, højre

  Kommentar tilføjet (a): Olga
  Sendt: 2012-09-25

  For nylig flyttet til en ny lejlighed. Begyndte at reparere - og det var svinget til lofterne. På anbefalingen henvendte sig til selskabet i Skt. Petersborg, som er involveret i installationen af ​​hævede lofter. Kaldet: 8 (812) 716-76-30. De forklarede alt i detaljer for mig, gik ind for at kalde måleren - og gratis. Franske stræklofter i virksomheden er: fra 600 rubler per m², der tror minimumsprisen i Skt. Petersborg. Installationen var inkluderet i prisen, alt blev gjort meget effektivt og hurtigt. Generelt meget tilfreds med lofterne. Venner er alle begejstrede. Så jeg anbefaler, her er hjemmesiden for dette firma: http://potolok-metr.com

  Kommentar tilføjet af: Sue
  Tilføjet: 2014-02-24

  • Gør et 2-niveau gipsplankloft under pladerne - trin for trin - 45 billeder

  Loftene havde ikke nogen efterbehandling. Det vil sige, bare plader med noget som spildt søm.

  Højden af ​​loftet er 260cm, jeg besluttede at justere med plader af gipsplader. At gøre 2-niveau, i centrene for at undervurdere minimumet med 2-3 cm, og omkring omkredsen for at gøre et smukt skridt med pærer 8 cm høje.
  Og sat til arbejde!

  Markerede "horisonten" - på niveauet af den synlige vandrette linje på væggen omkring omkredsen af ​​rummet. Det viste sig straks, at afstanden mellem gulv og loft i et værelse i et hjørne adskiller sig fra den modsatte vinkel med 3 cm. Så de bygger det i vores hus!

  Derefter målt fra "horisonten" den samme afstand for trinene omkring loftets omkreds. Og han begyndte at bore en profil.

  Værelset i min lejlighed er ikke almindeligt, det har 5 hjørner! :-)

  Der er en skrånende bærende væg, der adskiller loggia fra rummet. Afslut til loggia fra køkkenet.

  Jeg besluttede at lave et skridt på loftet ikke lige, men et svagt buet, glat gentaget skrå hjørne.

  Der er et problem! Hvordan tegner man en buet på loftet, så det præcis falder sammen i enderne med trappernes kanter?

  Han kom bare ud af situationen - han markerede samme afstand fra trappets ender på begge sider, fandt punktet og hamrede i dyvelen. Den selvlukkende skrue tjente som grundlag for rebet "Circuit", hvis ende er en blyant. Så jeg tegner en helt cirkelbue.

  Nu var det nødvendigt at vedhæfte en profil til den.

  Profilen blev skæret med saks til metal og gentaget linjen på loftet fastgjort med dowels. Han gjorde alt alene uden assistenter. Så uden at have brugt uhyggeligt sprog på adressen til en profil, der bøjer som en slange, har det ikke været! :-)

  Men jeg gjorde det!

  Dernæst var det nødvendigt at bygge selve skridtet. Trinbredde fra væggen 50cm.

  Der var intet kompliceret, snavsede med sakse, niveau med tang og fastgøres.

  Processen med at lave anden del af buen var meget mere kompliceret og underholdende!

  Hvilket skal nøjagtigt gentage det første og være knyttet til det.

  Der er mange boringer, torsion, skærearbejde :-) og et hav af skruer!

  Det er endnu vanskeligere at vedhæfte hele sagen til den første bue, da alt igen dangler, er forsinket, går ned. Kort sagt, hvis du har nogen til at hjælpe dig, så ring til denne person!

  Jeg havde ingen til at ringe til hjælp :-( men jeg fandt en vej ud! :-)

  Jeg bundet bøjlerne til den første profil og hang den nederste del og begyndte så langsomt at feste det hele sammen!

  Nå, nu skal hele strukturen styrkes med yderligere broer, hver 50 cm.

  Her er en jernbane - Rails skinner - sleepers sleepers. :-)

  Jeg besluttede at dække sømmen mellem pladerne med Volma putty. Her havde jeg allerede en hjælper! Den lille kvinde, der har haft denne besættelse så meget, at hun satte alle sømme i loftet i hele lejligheden!

  Dette er den første del af loftet konstruktion! Næste er fastgørelsen af ​​gipsvæg og åh, rædselspartel!

  Fastgørelse af gipsplader på loftet.

  Før dette allerede monteret tværgående monteringer til gipsplader. Han forbund suspensionerne til loftet og bragte profilen ud af niveau og tråd. Også, blev GCR-strimmel boltet til enden af ​​graden.

  Der er ingen måde at gøre uden en assistent. Det er også umuligt uden en skruetrækker! Som blev tigget som en gave til det nye år :-)

  Den tredje assistent var en støtte fra en profil! Det letter arbejdet og forsikrer det godt!

  Men uden en hjælper overalt i denne situation. Mange tak for din hjælp!

  Putty masker GKL!

  Den mest forfærdelige opgave for mig er puttying af GKL sømme. Jeg er bange for, fordi jeg aldrig gjorde det. Generelt gjorde jeg heller ikke hc-designet, men jeg er bange for at sætte

  Men som de siger, er øjnene bange og hænderne gør. Efter at have studeret en flok af alle mulige tips, artikler om emnet, startede jeg.

  Først gennemblød jeg hver søm og indpakket et lag karton til gips. Dette er nødvendigt for bedre binding af to ark.

  Broderet søm primeret med akryl primer. Når det tørrer, påføres det direkte på sømmen, det første lag af grov kittet. Jeg valgte en fugenfüller. Serpyanka net påføres på det første lag. Og gnid forsigtigt ind i det første lag. Det hele tørrer.

  Parallelt skød han skruerne på skruerne. Og så hvert ark.

  Tør alle tilbage til en dag.

  Derefter påførte han et andet lag af "fugen", allerede 50 cm bred spatel, men ikke hele spatelens bredde.

  Dette er allerede ikke let, du skal gøre alt så præcist som muligt. Anvend ikke for tykt.

  Efter tørring af det andet lag begynder den mest ubehagelige procedure - SCORING!

  Dette er et meget kedeligt og støvet erhverv! :-) Sørg for at gøre med briller og beskyt luftvejene!

  Skrubbe til glat, lad ikke noget stikke ud.

  Derefter, hvis alt er pænt gjort, kan du holde tapetet og male det. Men hvis du ikke har planer om at indsætte tapet, så er der stadig et lag af efterbehandlingstæt!

  Jeg begyndte at afslutte loftet. Lukkede den modsatte, buede side. I hvilken vil i fremtiden blive installeret løg.

  Ved først vedhæftede ikke skåret stykker. Derefter skar han buen med et stiksav.

  Jeg måtte lidt lidt ved at skære kanten med en kniv.

  Efter at hele omkredsen er foret med hl, er det nødvendigt at give hjørneforbindelsen af ​​trinet en jævnt og ret form.

  Først fjernede jeg en stribe karton fra kanterne. At bære gipset.

  Så omkring omkredsen. Teknologien, såvel som på lige led, skær forsigtigt pap med en kniv til gips. Derefter sukker vi og tager langsomt af pap. Skrabning sandpapir.

  Jeg vil justere hjørnet med et metal specielt hjørne.

  Det er meget tyndt, det skal håndteres meget omhyggeligt, let knust og deformeres.

  Montering hjørne. Et lag af kittet påføres på hjørnet af to ark og hjørnet presses på plads over hele planet. Når du flytter et hjørne med en spatel, presses den ekstra kitt gennem perforeringerne i tin. På toppen af ​​hele området er dækket med kitt.

  Der er ingen detaljerede fotos, da der ikke var tid til at fotografere. Putty tørrer hurtigt.

  Hjørnet efter det bliver lige og direkte.

  Det mest interessante var fremad! Buet hjørne

  Folk plejer i dette tilfælde at bruge "buet hjørne" denne plastik er allerede et hakket hjørne. Men min største ulempe er efter min mening ca. 3 mm tykkelse. Anvendelse af et sådant hjørne skal derefter påføres et tykt lag af kitt for at glatte og justere. Jeg besluttede at indse tin, tyndt hjørne. Det er meget tyndere end plastik, og det var allerede til stede. :-)

  Omhyggeligt skæres hver 4. cm og udjævner indsnittene med tænger.

  Og bruge den samme teknologi, stop det på plads. Nu efter tørring begynder du igen at rense og skrælle. Og igen putty finish kitt.

  Hele helgen tilbragte igen i kontinuerlig slibning af loftet. Slibning af skridtet. Smør små uregelmæssigheder.

  Ikke oshkurennaya overflade var på begge sider, en temmelig stor mængde arbejde.

  Stadig vmazal hjørne på kanterne af nichen til beslaget. Mens kun på "fügen", er zashpaklyu klar til at tørre.