Vi skærer hjørnerne af loftsplinten: værktøjer og skæremetoder

Reparation af loftet er afsluttet med udsmykningen med brug af loftsplinter. Beskæring dem er ikke en skræmmende opgave, men det kræver nogle færdigheder og nøjagtighed. Vi vil fortælle dig hvordan man skal klippe loftet baguettes ved hjælp af et specielt værktøj - miter boxen. Da det ikke er tilgængeligt i alle boliger, vil vi også overveje en alternativ mulighed, hvor du kan klare dig uden det.

Og nu - om alt i orden.

Hvilke værktøjer er der brug for?

 • Stuslo - dette aluminiums-, plast- eller træprofessorens værktøj har udseendet af en rille i form af et omvendt bogstav P. Med hjælp kan materialet skæres i den ønskede vinkel. Normalt er det fastgjort på bordet eller arbejdsbordet. Det er sikkert og nemt at bruge;
 • Elektromotorisk sav erstatter stuslo. Giver høj præcision nedskæringer;
 • Elektrisk stiksav med hvilken du let kan skære hjørner;
 • Skarp og godt skærpet kniv til behandling af skumplinter;
 • Såg til manipulationer med træbagetter eller lærred - når du arbejder med alle andre, herunder skum og plast.

Vi skærer ved hjælp af panden

Brug af fartøjet er berettiget i tilfælde, hvor rummet har relativt lige hjørner og vægge. For korrekt skæring af vinklen er den del, i hvilken den skal vaskes ned, lagt i en stålstang, og en sav indsættes i værktøjsstyrene. Opløsningen gør det muligt at "skære sig selv" i den ønskede vinkel.

For at skærefileterne skal være effektive skal de være i tæt kontakt med begge overflader samtidigt. Dette er muligt, hvis det er tæt presset mod instrumentets væg tættere på arbejdet.

Antag at du vil skære en vinkel på 45 grader. Først og fremmest skal baguetten placeres korrekt i kluden.

Skæringssekvens:

 • Efter at have bestemt retningen, hvor klippet vil blive lavet, afskåret et hjørne;
 • Sammensæt de snittede sektioner, vi får to hjørner: ekstern og intern;
 • Vedhæftning af blokken til loftet skal du kontrollere, hvor smidige nedskæringerne er. Om nødvendigt kan noget korrigeres med en kniv eller bruge kittens ydelser.
↑ tilbage til indhold

Skæring uden hjælp fra fartøjet

Ofte er det simpelthen ikke fornuftigt for en reparation at købe dette værktøj til en professionel. Du kan helt undvære køjen med en blyant, en skarp, skærpet kniv og et godt øje. Hvordan? Her er der flere måder.

Metode en: tilberede noget lignende. For at gøre dette skal du skubbe bakken op ved hjælp af tre planker, derefter skære igennem i en vinkel på 45 grader, og for at lette yderligere handlinger skal du mærke ved hjælp af en skolepulver eller en firkant.

Metode to: Skær et papir eller en karton skabelon, som en vejledende linje er tegnet på. I dette tilfælde, når de sammensætter en plank i en vinkel på 90 grader, behøver de ikke tre, men to! Hvordan er beskæring? Vi sætter baguetten i den forberedte analog af bakken på en sådan måde, at dens position svarer til den med hvilken basispladen er fastgjort til loftet, så sætter vi bakken langs kanten af ​​vores standard. Endvidere er det nødvendigt at skære baguetten langs linjen trukket på standarden, idet skæreværktøjet holdes i opretstående stilling.

En anden metode ved brug af vilkårlig bakke. Det kan endda imiteres af et bord, der skubbes mod væggen, eller i det mindste en vinkel, der adskiller væggen og gulvbelægningen.

Skære hjørner:

 • Vi markerer på loftet og væggen samt på fileten selv, de formodede vinkler, med fokus på en imaginær linje, der skærer gennem begge dele af baguetten;
 • Vi installerer soklen i bakken på samme måde som den efterfølgende fastgøres til loftet og skærer den med en kniv eller klud i stående lodret stilling.
↑ tilbage til indhold

Hvordan skæres helt af uden gadgets?

I dette tilfælde er det nødvendigt:

 • Lav de nødvendige mærker på baguettes;
 • Tilslut kanterne af baguetter med mærker ved hjælp af en almindelig linjal. I fremtiden kan trimning foretages ved allerede at lave målinger øverst;
 • Efter at have lagt på bordet segmentet beregnet til trimning, med det område, der skal forbindes med loftet, skærer vi det i en 45 graders vinkel. Behovet for at rette sig vil være meget mindre i dette tilfælde;
 • Ovennævnte trin gentages for det udendørs hjørne.

Du har bemærket, at vi ikke havde brug for nogen specielle værktøjer: vi skal bare indstille det faktum, at der kan være behov for justering.

Hvordan laver man den korrekte docking?

Hvis der efter limning af en del af baguetten er en vis afstand til hjørnet, skal du tænke på, hvordan man undgår en fejl - en lille forsyning vil ikke skade. For det første er det bedre at skære et stykke med en god margen på ca. 10-15 cm. Derefter skæres hjørnet af med en passende metode, så den passer til en tør overflade. For at gøre dette skal du vedhæfte en plank til loftet og markere det punkt, hvor forkortelseslinjen vil passere. Trim udføre vinkelret.

Ikke mindre vigtigt er en kompetent docking vinkler. Færdige skørtplader er normalt fastgjort i en vinkel lidt under 45 grader, så der kan være uoverensstemmelser mellem skærekanter og hullernes udseende. Her følger den primære trimning af hjørnerne en tør, så vidt muligt præcis dockning af bundpladerne allerede på loftet selv. Problemer opstår normalt ved brug af træ- og plastmaterialer.

Ved afslutningen af ​​de hårde led af fileterne skal de limes eller fastgøres, og derefter om nødvendigt bruge tyndens hjælp og derefter forsegle alle eksisterende sømme.

Nogle nyttige tips

Før du begynder at installere loftbagetter, er det tilrådeligt at gøre dig fortrolig med nogle hemmeligheder:

 1. For at måle bundkortet i mellemrummet mellem to hjørner, bør du ikke glemme en simpel regel: Ved måling af størrelsen af ​​de indvendige vinkler er udgangspunktet vinklen selv. For ydre hjørner skal du gøre dette på basis af et punkt, der er adskilt fra det til dybden af ​​rummet ved bredden af ​​baguetten;
 2. Sokkelpladen er kun fastgjort til loftets overflade efter montering af det tilstødende hjørne af den næste slat. Til montering af snit må du ikke bruge en trinladder - det er meget mere behageligt at gøre det lige på gulvet;
 3. Monteringsbesparelser i denne sag er en uundgåelig begivenhed. Nogle gange skal dette gøres mere end en eller to gange, hvilket er umuligt uden ordentlig tålmodighed;
 4. Hvis der er små huller i hjørneafsnittene, kan de let monteres, med undtagelse af træloftplanker.

Stuslo med egne hænder

Under konstruktion eller reparationsarbejde kan det være nødvendigt at skære delen i en vinkel på 45 grader. For eksempel, når du installerer loftplanker, som er monteret på ydersiden og indersiden. Hvis du ikke har et særligt værktøj, kan denne proces medføre vanskeligheder og stoppe alle aktiviteter. I dette tilfælde vil hjemmelavede ting komme til undsætning.

Selvfølgelig kan du ikke være generet, men bare gå til butikken og købe de nødvendige værktøjer, men kun plastmasser er til salg, som er skrøbelige og dyre. Efter at have lavet flere nedskæringer, vil du bemærke, hvordan værktøjsholderne er blevet udvidet, og det vil simpelthen ikke træne i en 45 graders vinkel på den.

making

Problemet kan løses ganske enkelt ved at gøre dette værktøj selv, bruge mindst tid, indsats og materialer. Et bestemt plus er også det faktum, at du selv kan bestemme længden af ​​støbt metal, hvilket er vigtigt ved fremstilling af lange elementer, såsom baseboards eller hylstre.

Anvendelse af

Produktionsteknologi

Materialet til uafhængig produktion er træ, da fremstilling af plast kun er mulig i industrien. Det er nødvendigt at vælge en solid type træ, som en sidste udvej, brug en nåletræ, men med en tykkelse på mindst 2 centimeter. Hvis du bruger aske eller eg, kan tykkelsen reduceres til 1-1,5 centimeter. Emnerne skal være helt flade med vinkler på 90 grader.

Tips

Dette værktøj er absolut ikke svært at bruge, du behøver kun at tage hensyn til nogle regler:

Hvis du har fulgt teknologien nøje gennem hele fremstillingsprocessen, vil tønde lavet med dine egne hænder ikke være ringere i kvalitet til butiksholderen. Derudover kan du lave mere end et sådant værktøj for at lette arbejdet med forskellige materialer og elementer.

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten uden mursten

Loftplinten giver dig mulighed for at skjule det ujævne led af forskellige finishmaterialer på loftet og i væggene.

Derudover udfører den også en dekorativ funktion: det gør det generelle udseende af rummet komplet, harmonisk. Dette element er fastgjort ganske enkelt - ved hjælp af lim. Men ikke alle ved, hvordan man dræber loftsplinten korrekt, når den limes til de ydre og indre hjørner i rummet.

Sådan skæres en loftsplint

For at vælge et værktøj til opskæring af loftpladen skal der tages hensyn til materialet, hvorfra det er lavet. I dag på byggemarkedet kan du finde baseboards fra:

 • polyfoam, polystyrenskum;
 • polyvinylchlorid (PVC);
 • træ;
 • polyurethan.

Polystyrenfileter er billige, men de er ret skrøbelige, let smuldre. Derfor er de nødt til at skære en meget skarp kniv eller hacksav til metal. På samme tid forsøger du ikke at trykke på basispladen.

Ekstruderet polystyren fyldstof er meget tættere, så det smuldrer mindre. Men det er sværere at skære (de samme værktøjer bruges).

PVC sokkel har en lav pris, men duer og kinks er trykt på den. Som en anden ulempe ved dette materiale kan kaldes hurtig forurening (materialet er elektrostatisk). At klippe en PVC-filet skal være en hacksav eller en speciel konstruktionskniv.

Træplinten adskiller sig i betydelig vægt. Præcis skåret det kan være en hacksav til metal med hyppige små tænder.

Polyuretanfileter betragtes som de dyreste. God elasticitet, holdbarhed og fugtighedsbestandighed gør dem meget praktiske at bruge. Du kan skære dem med en byggekniv.

Sådan skæres loftsplinten ud af kroppen

Stuslo er et specielt snedkeredskab, en bakke med lodrette slidser, som hjælper med at skære emnet i en vinkel.

Den mest anvendte hældning er 45 og 90 °, i nogle modeller findes den også 60 °. Den professionelle krop har en drejemekanisme, takket være hvilken du kan få ønsket vinkel. Det er hensigtsmæssigt at bruge blokken, når vinklen mellem væggene er 90 °.

Sådan skæres det indvendige hjørne

For at skære loftplinten til det indvendige hjørne skal du udføre disse trin.

 1. Mål længden af ​​soklen ved at fastgøre den til loftet.
 2. Placer fileten i kassen og tryk den mod den fjerne væg.
 3. Med din venstre hånd hold soklen; Sæt kædesaven, så håndtaget er så tæt som muligt i venstre hånd, og vinklen er 45 °. Skær baren forsigtigt.
 4. Mål længden af ​​den anden filet (den ligger på den anden side af hjørnet).
 5. Placer den på den fjerne side af urten og tryk den med din højre hånd.
 6. Håndtaget skal være tæt på højre hånd, og vinklen skal være 45 °. Skær forsigtigt.

Sådan trimmer du soklen til det udvendige hjørne

Hvis du skærer soklen i en vinkel på 90 °, får du et hul mellem lamellerne

Det ydre hjørne skal skæres i henhold til denne ordning.

 1. Skitse planken ved at fastgøre det til loftet.
 2. Læn soklen mod kroppens nærvæg og hold den med din venstre hånd. Vælg en position på 45 °, så håndtaget nærmer sig venstre hånd. Skær fileten.
 3. Indstil den anden bjælke på samme væg, og hold den med din højre hånd.
 4. Vælg en 45 ° vinkel, så hacksaggrebet kommer tæt på højre hånd. Afskåret.

Skæring loftplinterne uden bagagerummet

Væggene i rummet er ikke altid glatte, de kan slet ikke være 90 ° med hinanden. Hvordan i så fald at dræbe en loftsplint? Du kan bruge et simpelt layout på loftet.

 1. Skær soklen i 90 ° vinkel, fastgør den til loftet, hviler mod væggen.
 2. Tegn en blyantledning over loftet på loftoverfladen. Gentag proceduren med den anden sokkel.
 3. På det punkt, hvor linjerne krydsede, skal du skære en filet. Linjen skal gå til den del af planken, som hvilede mod væggen.

Hvis fartøjet ikke er der, kan du måle vinklen manuelt.

Når du skærer loftsplinten, skal du være opmærksom på at det indre hjørne måles direkte fra hjørnet, og det ydre hjørne stikker ud i indersiden. Derfor er det bedre at starte med at trimme indersiden og derefter flytte til udvendigt hjørne. Det er nødvendigt at klæbe stangen efter at de to led, der er dannet af skrankerne, er sammenfaldende.

Video: hvordan man trimmer loftet baguette

Loftplinten udfører ikke kun en dekorativ funktion, der visuelt adskiller væggene fra loftet, men det kan også skjule leddene i forskellige loft- og vægdekorationsmaterialer.

Ikke alle indretninger indebærer brug af loftsplint, men oftest synes den generelle opfattelse af værelset at være ufuldstændig uden den. Ved fastgørelsen af ​​dette element - filet - er der intet kompliceret, næsten alle typer bundplader er fastgjort til limen. Men spørgsmålet om, hvordan man korrekt skærer loftplinten i hjørnerne af værelser, kan sætte mange i en blindgyde.

Selv i det enkleste rum er der indvendige hjørner, hvor loftsplintens lameller skal være præcist og smukt forbundet. Og i en mere kompleks konfiguration af rummet bliver nødt til at dockke basispladerne og udføre det ydre hjørne. I denne artikel vil vi se på forskellige muligheder for at skære loftplint med og uden værktøj.

Først skal du håndtere spørgsmålet om, hvordan man klipper loftplinten, svaret afhænger af det materiale, hvorfra fileten er lavet. I øjeblikket sælges loftsplinter af polyvinylchlorid (PVC), polystyrenskum (polystyren), polyurethan og træ.

PVC loftsplinter er de billigste.

De er let dannede buer og folder, der ikke kan fjernes, så produktet skal smides væk. Desuden er deres ulempe elektrostatisk - evnen til at tiltrække støv. Du kan skære dem med en skarp konstruktion kniv eller hacksav.

Loftsbeklædning af udvidet polystyren er også billigt. Dette materiale er meget skrøbeligt, det smuldrer nemt under behandlingen, så du skal skære polystyrenskummet med en skarp kniv eller hacksav til metal uden at presse for meget.

Loftsbeklædning af ekstruderet polystyren er lidt dyrere end polystyrenskum, deres tættere og sværere at skære. Men de smuldrer mindre, så det er nemmere og mere bekvemt at arbejde med dem. De er skåret med en byggekniv og en hacksav.

Polyurethan loft sokler er de dyreste i øjeblikket. De er holdbare, fleksible og fugtighedsbestandige, kan nemt skæres med en byggekniv og ikke smuldrer.

Ulempen ved polyurethan sokler er deres afhængighed af temperatur ekstremer. For eksempel over en gaskomfur vil en polyurethan bundplade erhverve resterende deformationer og begynde at knække lidt. Hvis du forsøger at behandle eller skære sådan sokkel, kan den blive snoet eller på anden måde deformeret.

Træloftstænger er tætte tunge produkter, der kun kan trimmes med en hacksav, helst med små hyppige tænder. Du kan også bruge lærredet til metal.

Før jeg går videre til opgørelsen af ​​måder til korrekt skæring af loftsplinten, vil jeg gerne bemærke, at der er mulighed for ikke at skære soklen med særlig præcision.

Til salg er der specielle hjørneelementer, i hvilke soklens kanter er indsat. I dette tilfælde er det nok at trimme bundkortstrimlen i en vinkel på 90 °, og hjørneelementet vil skjule alle fejlene. Men denne metode anvendes ikke altid, da hjørneelementernes dimensioner er noget større end basispladerne selv, så hjørnerne i rummet vil skille sig ud over den generelle baggrund.

Nogle gange kan det se nalyapisto. Men hvis designen af ​​rummet tillader brugen af ​​hjørneelementer til loftsplinterne, giver det mening at bruge dem. Yderligere anvisninger vil være nyttige for dem, der alligevel besluttede at præcist trimme bundkortene i en given vinkel.

Sådan skæres hjørnet af loftplinten med mousse

Stuslo er et simpelt snedkeredskab, der gør det muligt at skære emnet i den ønskede vinkel.

Ofte er det en bakke lavet af plast, træ eller metal med lodrette spalter til skæring i en vinkel på 90 ° og 45 °. Der er også mere komplekse konstruktioner af miterboksen - til skæring i vinkler på 90, 60 og 45 grader. Til mere professionelt arbejde anvendes miterboksen med en drejemekanisme, hvor hacksaven kan fastgøres i alle vinkler til emnet.

Sådan skåres en loftsplint ved hjælp af kroppen - det indre hjørne:

 • Vi anvender soklen i loftet, måler den ønskede længde.
 • Derefter sætter vi bundplanken i blokken, så stillingen falder sammen med bundpladens placering i loftet.
 • Skørtpladen skal presses mod farvandsens fjerne væg.
 • Hold baseboard med din venstre hånd.
 • Vi vælger positionen af ​​hacksaven, når vinklen er 45 grader, og samtidig kommer hacksaggrebet så tæt som muligt på venstre hånd.
 • Vi skærer emnet uden at lægge for højt tryk på saven.
 • Det næste trin er at trimme baseboard sokkel. Vi installerer den også til den høje væg på squat.
 • Vi trykker og holder med højre hånd.
 • Vælg en position for en hacksav, når vinklen på 45 grader og hacksaw håndtaget kommer tættere på højre hånd.
 • Skær soklen.

Derefter går vi sammen med de trimmede skørtplanker og kontrollerer skæringsnøjagtigheden. For en mere præcis orientering er det også sagt, at for at opfylde det indvendige hjørne er det nødvendigt at begynde at skære fra forsiden af ​​soklen. Træplader efter trimning, vil sandsynligvis stadig være nødt til at passe filen.

Sådan afmonteres loftsplinten ved hjælp af miterboksen - udvendigt hjørne:

 • For ikke at forveksle med dimensionerne, er det bedre at begynde med at markere det indre hjørne og derefter skære det ydre hjørne ud. Ellers er det muligt, at stangen måske ikke er tilstrækkelig i længden.
 • Det er nødvendigt at fastgøre stangen til loftet og skitsere dimensionerne.
 • Sæt loftsstøbestiften og tryk den på nærmeste væg.
 • Vi holder det med venstre hånd og vælger positionen til hacksaven i en vinkel på 45 grader, når håndtaget bevæger sig tættere på venstre hånd.
 • Skær emnet.
 • Indstil den gensidige stang til nærmeste væg, hold den med din højre hånd.
 • Monter hacksaven i 45 graders vinkel, når håndtaget bevæger sig tættere på højre hånd.
 • Skær arbejdsstykket af og tag hjørnet.

At skære emnet med kludens hjælp er kun egnet, hvis vinklen mellem væggene er flad - 90 grader. Hvis nøjagtigheden efterlader meget at ønske, skal du bruge andre metoder.

Sådan trimmer du hjørnet af loftsplinten med markeringer på loftet

Markeringen af ​​soklen i loftet giver dig også mulighed for jævnt og præcist at afskære hjørnet.

Den eneste ulempe ved denne fremgangsmåde er, at det er vanskeligt og ubelejligt at holde basispladen på vægten under skæreprocessen. For resten kan vinklen til skæring på denne måde være endnu mere præcis end på andre måder. Ved at sætte soklen til installationsstedet tages der straks hensyn til alle fejlene i væggene og afvigelserne i vinklen.

Skæring hjørnet af loftplinten:

 • Den første ting, to emner skal skæres i en vinkel på 90 grader.
 • Så anvender vi først en stang og skubber dens ende i en vinkelret væg. Tegn en linje i loftet, der beskriver konturen af ​​soklen.
 • Vi fjerner denne stang og fastgør den gensidige stang og trykker også sin stød mod væggen. Planlægningslinje.
 • Krydsningspunktet for de markerede linjer bliver det mærke, hvormed basispladen skal trimmes.
 • Igen anvender vi hver stang skiftevis og markerer skæringspunktet på dem.
 • Tegn en linje fra dette punkt til den anden kant af soklen.

Vi afskår basispladerne langs de planlagte linjer, vi slutter dem sammen og anbringer dem til installationsstedet. Vær opmærksom på at ved hjælp af denne metode er det mere bekvemt at skære de indvendige hjørner.

Sådan trimmer du loftplinten med formskabelonen

Noget der ligner en afføring kan gøres ved at anvende de nødvendige skærevinkler på papir, pap eller træ.

Det er nødvendigt at tegne to parallelle linjer, bestemme midten og derefter afsætte de nødvendige vinkler ved hjælp af en grader. Fordelen ved denne metode er, at du kan afskedige enhver vinkel, herunder en større 90 grader. Selvfølgelig, før du skærer hjørnerne af loftsplinten, skal du kontrollere vinklen mellem væggene på forhånd ved hjælp af et hjørne og måle det med en vinkel.

Teknikken til at skære loftpladen med det malede lærred er nøjagtig det samme som ved hjælp af selve linnedet. Vi trykker planken på soklen på en af ​​de parallelle linjer, og sæt derefter hacksaven i den ønskede vinkel, som allerede er skitseret, og skær den af.

En improviseret bakke med dine egne hænder

Det er også nemt at lave en sag med egne hænder.

Du skal bruge tre træplanker eller plader, som du skal sammensætte i en U-formet kasse. Så på væggene af kassen er de nødvendige vinkler markeret, og en hacksav er skåret. Resultatet skal være en træblok med riller udskåret.

Kombinationen af ​​en improviseret klud og et mønster med skitserede linjer. For at gøre det lettere at skære, skal du bygge noget, der bekvemt holder loftplintstangen, da det er svært at holde det på vægten. Det er nok at sammensætte et hjørne fra to træplanker eller brædder.

På papir skal du tegne linjer med vinkler til skæring ved 45 grader eller under andre. Derefter anvender vi soklens forberedelse til hjørnet, trykker den med hånden, som beskrevet i teknologien for at bruge skibet, flytter papiret med skabelonen til kanten, hvor vi skal skære og klippe det af. I færd med at skære fokus på linjen tegnet på papir.

Metode 3. Du kan bruge alt hvad du kan lide, alt det vi laver som en vinkel som en improviseret klud. For eksempel skubbede et bord på væggen.

Det er vigtigt! Vær opmærksom på målreglen for at trimme loftplinten.

For at skitsere den indvendige vinkel er det nødvendigt at måle længden direkte fra selve hjørnet. For at skitsere den ydre vinkel er det nødvendigt at navigere, at soklen stikker ud i rummet på en afstand svarende til dens bredde.

Det er ikke nødvendigt at fastgøre lamellerne i loftsplinterne før afskæring af den gensidige plank og forsøger på deres placering.

Først efter de to strejker har perfekt matchet i hjørnet, kan du begynde at montere dem i loftet. Mindre fejl kan ændres med en fil eller en neglefil i tilfælde af træ- og polyurethanskørt. For at passe til skumprodukterne skal der skiftes en skarp kniv.

Hvis pludselig, selv efter montering af bundpladerne mellem dem, forbliver der et lille hul, fortvivl ikke, du kan forsegle det med kitt. Trim loft soklen alene er ikke svært. Men for ikke at ødelægge mange produkter, er det bedre at øve på små emner.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Sådan laver du en sokkel i loftet (hjørner)

Loftplinten har mange forskellige funktioner, her er de vigtigste.

 1. Æstetisk funktion. Plinten dækker forskellige led og uregelmæssigheder på loftet og væggene og gør overgangen fra loft til væg smuk og elegant.
 2. Dekorativ funktion. Der er mange typer sokler. Mange af dem er perfekt udført og færdige, så de virkelig kan tiltrække gæsterne. Derfor kan soklen tjene som en separat udsmykning af lejligheden, en slags "fremhævning", som vil give det indre komplette og unikke originalitet.

Sådan laver du en sokkel i loftet (hjørner)

Desværre er det ikke så let at montere et skørtbræt som det lyder. Hovedproblemerne ligger i udsmykningen af ​​hjørnerne. Fra første gang lykkes næsten ingen at udføre denne vanskelige opgave korrekt. Derfor vil vi i dag tale om, hvordan vi skal installere bundkortet korrekt, så dets hjørner ser harmonisk og tæt sammen med hinanden?

Hvilke værktøjer har du brug for at arbejde?

At arbejde skal du forberede:

Om det sidste værktøj er det værd at nævne separat. Kroppen er ikke for kompliceret i enheden enhed, som kan købes i enhver butik af byggematerialer. Det er en træ- eller plastbakke med slidser, hvorved hacksaven er indsat. Hullerne er sædvanligvis indrettet således, at produkterne kan skæres i en vinkel på 45 og 90 grader. Mere avancerede modeller har mulighed for at skære i en vinkel på 60 grader. De mest professionelle og sofistikerede modeller i enheden gør det muligt at gøre det i alle retninger og i alle vinkler takket være knivens drejeblade.

Tønde til skæring af loftsplint

Hvad skal vi skære?

Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at bestemme hvilket materiale loftsplinterne er lavet af.

Tabel. Materialer anvendt til fremstilling af loftplanker.

Tip! Der er en særlig hardware, der gør det lettere at installere fileter. Disse er de specielle hjørner beregnet til en indsats i dem sokler.

De er nyttige, fordi de skjuler forskellige fejl, der gøres ved arbejde med installation af fileter. Det er nok at skære soklen i en vinkel på 90 grader, og resten af ​​arbejdet for dig vil lave et hjørne. Det vil maske hullerne og hullerne, hvis de vil, give loftet et smukt udseende og lette arbejdet meget.

Kom ned til erhvervslivet

Så er alle forberedelserne blevet gennemført, skørtpladerne er blevet udvalgt, og det vigtigste er at skære dem pænt og præcist, så du ikke skal genoprette alt arbejdet igen. Der er to måder at skære på: med og uden stuslom. Begge måder vil blive beskrevet her. Lad os starte med en lighter.

Skæring af fileter ved hjælp af rassla

Hjørner kan være både eksterne og interne. Lad os se nærmere på hver af mulighederne.

Skære hjørner med hjælp fra stousla

Trimning af det indvendige hjørne af produktet

Først skal du vedhæfte delen til loftet. Dette gøres for at måle den ønskede længde af fileten. Når alle målinger er udført, er det muligt at installere skørtpladen i en tidligere forberedt blok. Prøv at installere det, så placeringen af ​​fileten er nøjagtig den samme som i loftet. Hold loftsplinten med din venstre hånd og sørg for, at fileten læner sig mod instrumentets væg yderligere placeret. Den del, der er beregnet til at blive fastgjort til loftet, skal være på toppen, og bunden skal presses tæt på bunden af ​​kroppen.

Hvad kræves i arbejdet

Knivbladet skal drejes under 45 graders niveau. Kontroller om dette er tilfældet, og begynd at beskære. I dette tilfælde bør hacksaven være så tæt som muligt på venstre hånd. Når du skærer, skal du ikke trykke hårdt på værktøjet.

Efter at delen er skåret, fortsæt til behandling af tilstødende skørt. Den skal skæres på samme måde som den foregående, kun omvendt, i et "spejlbillede".

Advarsel! Når du arbejder med fileter lavet af PVC eller polystyrenskum, skal du starte med den forreste del af produktet. Så bliver det endelige resultat mere præcist og æstetisk.

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten med mousse

Afrimning af det ydre hjørne af produktet

For det første er det nødvendigt at foretage korrekte beregninger og målinger til perfekt trimning af soklen. For at gøre dette måler du den afstand, som fileten tager fra hjørnet udenfor til nærmeste væg. På indersiden af ​​soklen tegner du en linje, der angiver den krævede længde, og husk at huske at den øvre del af fileten kommer ud lidt.

Når alle mål og beregninger er gennemført, fortsæt til trimning af modellen. Placer fileten i kassen og trim forsigtigt produktet. Mål den tilstødende sokkel på samme måde som den forrige, lav en bestand. Skær i spejlbilledet til den første sokkel.

Trim loftplinten. Yder- og indvendige hjørner

Tilpasning af det færdige resultat

Nu kan du vedhæfte den resulterende sokkel til loftet og se hvad der skete. Steder leddene af dele skal være glatte, uden revner og indskæringer, passer snævert til hinanden. Hvis dette ikke sker, skal du ikke bekymre dig: du vil blive reddet af en almindelig kniv. Med det kan du trimme kanterne af soklen, så længe du ikke er tilfreds med resultatet.

Vær opmærksom! Processen med at trimme fileterne med kroppen er kun egnet, når vinklen mellem væggene er 90 grader. Ellers skal du manuelt trimme.

Forsøger trimmede nederdele

Loftsplinter: trimme med manuel mærkning

Hvis det ikke er muligt at bruge en arbejdsbyrde på arbejdspladsen, skal du først forberede dig på arbejde uden det. Det er bedst at øve på loftet filet dummy. Monter og trim sokler, der er tilbage fra tidligere arbejde.

Det skal bemærkes, at metoden til at trimme skørtpladen uden mousse er mere præcis, da vinklen til skæring kan nøjagtigt og præcist noteres. På denne måde er det mere bekvemt at trimme de indvendige hjørner af basisplader. Det er sandt, at der også er ulemper ved manuel beskæring - en filet af træ eller polyurethan er svært at holde vægt under målerbejdet.

 1. Kom i gang. Først og fremmest skære to specielle emner i en vinkel på 90 grader med et tidligere forberedt værktøj.
 2. Når dette er gjort, kan du vedhæfte stangen til loftet, hvile sin ende på væggen, vinkelret på basispladen. Vi tager en blyant og lige på loftet tegner vi linjer, der indikerer filets kontur.
 3. Vi udfører lignende handlinger med et tilstødende niveau, vi lænner det også mod loftet og tegner en blyantlinie.
 4. Undersøg derefter den improviserede tegning grundigt. Det punkt, hvor linjerne skærer hinanden, er det sted, hvor soklen skal skæres. Men det er bedre at være sikker. På anden måde fastgør hver filet til dit loft, og allerede på dem markere det sted, hvorpå trimningen skal udføres. Fra dette sted til den anden kant af soklen skal du tegne en linje. Så på alle de trækede linjer skal du klippe fileterne.
 5. Efter at trimningsprocessen er forbi, skal du tilslutte bundpladerne sammen og anvende dem til loftet på det sted, hvor du skal installere.

Trimning af hjørnerne af loftsplinten ved mærkning: 1. Marker linjen på den første sokkel. 2. Marker linjen i den anden sokkel. 3. Krydsningspunktet fejres på basispladerne. 4. De trimmet bundplader er sammenføjet i hjørnet.

Hvis du efter alt det arbejde du har lavet, bemærker, at bundpladerne er installeret ujævnt, er der huller, huller eller andre fejl i arbejdet - ikke skynd dig til fortvivlelse og gentag alt på ny. Du vil blive reddet af kitt eller andet fugemasse. Du kan nøjagtigt fylde hulrummet med dem uden at beskadige basispladerne og deres udseende. Hurtig og bekvem og vigtigst - smuk.

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinterne?

For at finde ud af, anbefaler vi at læse denne artikel. Du kan også være interesseret i materialet om, hvordan du reparerer stræklofterne efter et snit.

Sådan laver man en køje med egne hænder

Overvej et par enkle muligheder.

Papirversion

Hvis du har evnen til at arbejde med tegninger, kan du prøve at lave et improviseret værktøj ud af papir med egne hænder.

Til dette skal du:

 • papir (pap, tegnepapir mv);
 • vinkelmåler;
 • simpel blyant.

Skabelonen er lavet som denne. Først skal du tegne to linjer, som er placeret parallelt, og bestemme stedet, hvilket er deres center. Så har vi brug for en grader. Sæt med alle de rette vinkler på papiret. Vi gør opmærksom på, at det er værd at kontrollere afstanden mellem væggene med et særligt hjørne, og måle dem med en vinkelgrader, inden man fortsætter med at trimme bundplader. Først efter alle de udførte manipulationer kan fileterne skæres af.

Papirskabelon

Husk at højre side af delen er afskåret fra venstre side. Og venstre side, henholdsvis til højre. Men i travlheden er disse detaljer placeret i omvendt. Højre side skal placeres på venstre side og venstre del med højre.

Træudgave

Der er to måder at lave sådan en køje på.

 1. Den første vej. Forbered brædder i mængden af ​​3 stk. Hvis du ikke har håndbrædder, kan du tage plankerne lavet af krydsfiner eller træ. Tag en hammer og negle, lav en figur fra brædderne, der ligner bogstavet P. Derefter markerer du de hjørner, der er nødvendige for arbejdet på siderne af figuren og skærer dem. Du vil have en improviseret blok, hvor huller vil blive lavet med en hacksav. Du kan indsætte sokler i dem og dristigt lave beskæring.

Ordningen om at skabe træ stusla

En simpel version af fremstillingen af ​​egne hænder

Der er også en tredje måde at erstatte en købt rassla på. Men han indebærer ikke at lave en model af et værktøj ud af træ eller papir. Du skal blot tage ethvert objekt, der danner en vinkel. De kan tjene som et hjørne eller bordplade, lavet af træ. Før måling af nederdel måles forsigtigt. For at skitsere vinklen af ​​fileten inde i, må længden måles fra sig selv. Men for at skitsere det ydre hjørne skal du fokusere på det faktum, at bordpladen stikker ud i rummet i en afstand svarende til bredden af ​​fileten. Ifølge alle disse beregninger skal du lave oversigt over soklelinjer.

Afslutningsvis bemærker vi, at arbejdet med at trimme bundplader er meget vanskeligt og omhyggeligt. Det er sjældent muligt at skære fileterne fra første gang, så de helt falder på plads og ikke danner revner og huller. Hvis dette sker - fortvivl ikke, fordi du altid kan arbejde på fejlene og fylde hullet med kitt. Så bliver værelset velplejet, og du vil med rette blive betragtet som en mester i hans håndværk.

Hvordan kan du lave en køjeseng?

Alle kan gøre med deres egne hænder.

Dette er et simpelt værktøj til at arbejde med emner.

Stuslo er et værktøj fra kategorien snedkerarbejde.

Det er en bakke til at skære profilmaterialet i visse vinkler.

Du sætter emnet i sporet efter savning og sætter hacksaven igennem sideskinnerne - de fungerer som hjælpelinjer og stiller en lige snit i en vinkel.

I denne artikel vil vi afsløre begrebet "squabble", sorter, eksempler på brug og give trinvise instruktioner om, hvordan man monterer en blok med egne hænder derhjemme og en video med fotos, der opsummerer hele processen.

Typer af Stusla

Der er 2 typer sussel:

 1. Den sædvanlige plastik, træ, metalboks (mere præcist i form af en kanal - bogstavet "P"), hvor vi indsætter emnet og så så i en vinkel i det vandrette projektion. Skærevinklen og hacksaven skaber en fælles lige linje takket være en række spalter, og du kan klippe emnet i den rigtige vinkel nøjagtigt uden forvrængninger;
 2. Drejning: Normalt et metalværktøj, der har en markering fra 15 til 135 grader. En hacksaw installeret direkte på miteren roterer i en valgt vinkel på op til 60 cm. Dette "vanskelige" design er fuldt berettiget - dette professionelle værktøj gør det muligt at skære helt nøjagtigt og til højre, selv den mindste vinkel eller skære flere dele i træk størrelse (betyder vinkeltrin - 1 grad, 10, 15, 50 osv.).

Det er også værd at nævne om 3 versioner af udførelse, hvis vi taler på sproget for arbejdsvinkler:

 • 45 og 90 grader - det absolutte flertal;
 • 15, 22,5, 30, 45, 90 grader - et professionelt værktøj;
 • drejemekanisme fra 15 til 135 grader - et sjældent, men meget alsidigt udseende, også et professionelt værktøj.

Taler om professionel rotus med svivel hacksav (se foto), er det værd at sige, at dette værktøj er mere alsidigt, da hacksagbladet nemt klæber med plast, træ og ikke-jernholdige jernholdige metaller.

Hvis du vil lave en blok med dine egne hænder, er det ikke nødvendigt at udføre et sofistikeret værktøj til en sav med en roterende gradient. Til skæring af loftsplinter nok og den sædvanlige stusla.

Nuancer og ansøgning

En hackney kan synes at være et rent snedkereværktøj, men det er ikke helt sådan. Lad os se på hele det arbejde, der kan gøres ved hjælp af denne enkle enhed:

 • skære nogen brædder i en vinkel;
 • såning baseboard er perfekt glat for en ultrafint pasform;
 • du kan glat så en flise til VVS med en hacksav;
 • kan skæres tyndt stålplade.

Når værktøjet giver dig mulighed for at skære meget glat, i den rigtige vinkel - skift den slags hacksav og skær alt.

Men der er altid en rigtig chance for at ødelægge værktøjet, da det for det meste er lavet af træ, plast.

Et hack kan virke som en simpel ting, men dens enkelhed har sine egne nuancer:

 • Plast slid er bogstaveligt talt på øjnene - en stor bredde af slidserne, blødt materiale under konstant kraft (hacksaw tryk) er acceptabelt, og nøjagtigheden af ​​klippet er brudt;
 • Bredden på stuvningsstrimlen er meget vigtig - hvis du vil se en rent sokkel, en smal stang, for et ord, for at gøre omhyggeligt arbejde, så kan du bruge en hvilken som helst streng, helst med en smal bredde af stødstrimlen. Men for store emner er det bedre at tage en bred blok - og emnet vil passe, og en bred håndsav vil gå ind i rillerne;
 • Det bedste er selvfølgelig metal. Selv en hacksav skal forsøge at ødelægge revner og genopfyldningsstrimler;
 • Væggene, der holder emnet, skal være lavet samtidig og stærke, så de ikke går i stykker med mulig lossning under brugen af ​​hacksaven, og også for at have en optimal højde - hvis væggene er korte, vil emnet ikke holde fast, da der vil være risiko for, at hacksagen eller emnet selv glide ud.

Overvej disse nuancer før du laver dit eget squat.

Montering: instruktion

Kom til forsamlingen.

For at lave en køje skal vi have følgende materialer og værktøjer:

 • kantet bord af massivt træ: 20 mm tykt, længde - vilkårlig, 2 stk.
 • bord til siderne og til bunden - 1 stk.
 • hacksaw med fine tænder;
 • nedstryger;
 • 4 stykker bekræftende
 • nøglen er bekræftende;
 • bore;
 • træ øvelser;
 • skrue / klemme;
 • den fineste fil.

Vælge en hacksav

Vi har kun brug for et værktøj til fremstilling. Selvebarnet er lavet til en bestemt hacksav, men ikke omvendt.

En god håndsav til fremstilling bør have et tyndt, stift blad med små tænder. Sådanne tænder skærer et træ glat, tyndt, uden forvrængninger, hvilket er vigtigt for præcis såning af basisplader, for eksempel.

Enhver tynd lærred er sikker på at være fleksibel, hvilket er en stor minus for en mousse. I så fald skal hacksaven have en krone - en speciel stiver.

Du kan gå lettere - med en cirkelsag kan du hurtigt udføre meget lige stykker, det vigtigste er at markere korrekt.

Vi samler sidevæggene

På sidevægge bruger vi et tæt bord:

 1. Brættykkelse - 20 mm;
 2. Sidens højde vælges på vilje, men 5 cm er mere end nok;
 3. Længden af ​​værktøjets sidevæg - fra 25 cm, hvis emnerne er bredere, skal længden af ​​miterboksen være længere - fra 35 cm;
 4. Udskæres ved hjælp af en cirkelsav / hacksav to identiske sidevægge. Dimensionerne af de to sider er fra 6 cm høje (+1 cm til højden til fastgørelse), fra 25 cm lange - 2 stk.
 5. Størrelsen af ​​basen - fra 8 cm bred og mere, af samme længde - fra 25 cm, 1 stk. Tykkelsen af ​​alle emner - fra 2 cm.

Nedskæringer

Før vi vedhæfter sidens bekræftelsesmedlemmer til basen, skal du udføre nedskæringer:

 • vi sætter sidevægge til hinanden;
 • vi kontrollerer kanter for ensartethed - begge emner skal være ens i alle størrelser;
 • vi klemmer sideveje med en skrue eller klemme;
 • måle nøjagtigt midten - fra det vil vi måle alle vinkler;
 • mål vinkler på 45 og 90 grader på hver side af midten;
 • udføre diagonale nedskæringer: Brug en hacksav til metal, og når skærene er lavet til den ønskede dybde, tager vi den sædvanlige hacksav til træ og udvider udskæringerne. Hurtigere at udføre straks ved hjælp af cirkulærer. Vær opmærksom på billedet: I billedet er markeringsprincippet angivet;
 • nedskæringer udføres til selve arkets fundament - det er umuligt at gå dybere;
 • såning vinkelret slids, som er nødvendig for at afskære arbejdsemner i en ret vinkel;
 • Vi renser alle udskæringer indefra med en meget tynd fil.

Samling af fartøjet

Propyler er lavet - vi samler tønder:

 1. Fastgør sidedele til bunden for at fastgøre bundens ender med sidestyrene;
 2. Bor huller gennem mærkerne, hvis der ikke er nogen speciel øvelse til bekræftelser, så borer vi først på en grund dybde med en bred borekrone efter en tynd boring, som svarer til diameteren til gevindets gevind. Med en tynd bore bor bor hullerne på den krævede dybde på bunden. Hvis du ser på billedet, stikker ikke bekræfterne sig ud af træet;
 3. Fastgør sidevæggene til bunden af ​​bekræftelserne. Kroppen kan også fastgøres til bordet for permanent skæring på en solid base. Ting er klar.

Følgende video viser hele forsamlingen trin for trin.

Den færdige blok er god, fordi den er sammenklappelig - hvis skæringerne er for brede, kan du ikke klippe præcist, så kan siderne fjernes og gøres nye om blot en time med en cirkelsag, en blyant og en linjal.

Ofte er stuslo lavet af metal, men et sådant værktøj vejer anstændigt, og derudover er der en snag i form af nedskæringer.

Aluminium passer kun som en base, men for sidevægge er det bedre at bruge stål. I så fald kan du klippe det med en cirkelsav med en tynd disk eller i metalværket på maskinen.

Sådan laver du et hjørne på loftplinten med dine egne hænder

Loftsplade udfører mange funktioner. Detaljerne æstetisk skjuler alle uregelmæssigheder på loftet, vægge, og gør også samlingen glat. Derudover er sortimentet af lister stort, så du kan vælge smukt foring, der bliver en sand udsmykning af loftrummet. Installation af lameller kræver en vis færdighed. Hovedspørgsmålet for håndværkere er, hvordan man laver et hjørne på loftpladen. Processen er virkelig kompliceret og virker ikke altid første gang. Overvej hvad du har brug for til at udføre arbejdet, og hvordan man får leddene glatte.

Værktøj til arbejde

Guiden skal bruge følgende sæt:

Hvad er en loftsplint? Denne enhed er en skuffe af træ eller plastik og er udstyret med slots. Hullerne er lavet således, at der med deres hjælp udføres trimning på 45 og 90 grader. Nogle bakker har evnen til at trimme og med en vinkel på 60 grader, såvel som i enhver vinkel - for dette drejer det om knivbladene.

Hvad og hvad man skal skære

En skarp papirmaskine eller en hacksaw - hvad skal man vælge? For at begynde at bestemme hvilket materiale der er lavet loftsplint. Og afhængigt af dette, skal du vælge et skæreværktøj:

 1. Styrofoam. Et skrøbeligt materiale som smuldrer nemt. Billig løsning er egnet til ethvert loft, og er skåret med en kniv eller hacksav. Under arbejdet er det umuligt at trykke stærkt på en lamell, så det ikke knækker. Du bør heller ikke trykke på støbeformen til bunden, teksturerne herfor forværres, og fingeraftryk forbliver.
 2. PVC. Lidt mere holdbart materiale til budgetreparation. Men også pleje er nødvendig ved forarbejdning. Skær med en kniv eller hacksav. Men når du installerer, skal du tage højde for de høje elekrostatichnost-lameller - alt støv i rummet vil slå sig på dem.
 3. Ekstruderet polystyren skum. Den har tilstrækkelig styrke og pålidelighed, hvorfor det koster mere. Når skæringen ikke smuldrer, bryder den ikke. Skær med en konstruktion kniv eller en hacksav.
 4. Træ. Holdbart, praktisk og dyrt materiale. Skær med en hacksav med meget fine tænder, så udskæringerne er glatte. Store tænder forlader ofte jags, lamellen forværres uopretteligt.
 5. Polyurethan. Også pålideligt og holdbart materiale, men dårligt tolerant overfor klimaændringer. Skær med en byggekniv, en hacksav. Løs bedre i stuer, haller eller soveværelser - hvor der absolut ikke er overskud af kulde / varme eller fugt.

Tip! I den fuldstændige mangel på erfaring trimmes hjørner lettere at bruge færdige overhead hjørner til loft sokler. I dette tilfælde er trimning af fileter i en vinkel på 90 grader tilstrækkelig, fejlene vil blive dækket med en overhead vinkel.

Trimming hjørnerne af loftet sokkel

Når lamellerne er valgt, kontrolleret for defekter, er basen klar, det er på tide at komme ned til forretningen. Der er to muligheder for trimning: med og uden stuslom. Overvej hvordan klippe soklen til loftet i hjørnerne på begge måder.

Skiveskåret med mos

Og her er også to muligheder for at skære: vinklen på det ydre og det indre. Lad os starte med det enkle.

Fremstilling af støbt materiale fra skrotmaterialer

Kroppen er en instrumental enhed i form af en U-formet bakke med sideskår til en sav, der er beregnet til savning ved en given vinkel af stativmaterialet.

Ved installation af gulv- eller loftsplinter, dørbeklædning, ledninger i kabelkanaler eller møbler, bliver det nødvendigt at skære materialet i segmenter af en given længde i en ret vinkel eller 45 grader. Du kan selvfølgelig skære materialet på linjen ved hjælp af en firkant. Men i dette tilfælde kræver arbejdet omsorg, og det er nemt at lave en uoprettelig fejltagelse.

For at forbedre ydeevnen og kvaliteten af ​​savning er en simpel enhed blevet opfundet, som kaldes en hammer. Billedet er et tilfælde af industriel plastik, som du kan bruge sav, stænger, hjørner af træ, spånplader, MDF, gipsvæg, plast og andre bløde materialer med en håndsave med tilstrækkelig nøjagtighed i en vinkel på 45 ° og 90 °.

Nok på skinnen, som skal justeres i størrelse, skal du anvende et punkt, indsætte skinnen i kassen, så markeringen er på styrelinien og skære skinnen med en håndholdt kædesav, der er indsat i spalten i spalten. Kroppen vil ikke tillade savklinge at bevæge sig til siden, og enden af ​​skinnen vil vise sig at være påkrævet.

Kommercielt fremstillede plaststøbte dele har en betydelig ulempe på grund af den større bredde af slidserne på styrene og deres hurtige slid med savtænderne, er vinkelsens nøjagtighed lav, og der spalter ofte op til en millimeter bred ved krydset af bundplader eller sokkler. Der er stxa med høj præcision til salg, hvor der endda er mulighed for at ændre vinklen inden for alle grænser, og der er klemmer til fastgørelse af det materiale, der skæres. Men de er meget dyre, og for en engangsreparation i lejligheden til at erhverve en sådan enhed er det ikke fornuftigt. Desuden kan højtryksstål fremstilles med egne hænder om et par timer fra improviseret materiale.

Til fremstilling af hjemmelavet stusla behøver kun et par metal, fortrinsvis aluminiumplader med en tykkelse på 1,5-2 mm og en plade til bunden af ​​melasse ca. 10 cm bred fremstillet af træ, spånplader eller krydsfiner.

Gør håndværket med egne hænder

Dimensionerne af delene er ikke grundlæggende. Men jo bredere bordet er, jo mere præcist klippet og evnen til at skære bredere lameller. Mitervoksens bredde må ikke overstige halvdelen af ​​savbladet, ellers vil det være ubelejligt at skære.

Fremstillingen af ​​miterboksen begynder med et mønster af dele og deres mærkning. I midten af ​​brættet af bunden af ​​støbehuset anbringes en retlinie i en ret vinkel på sidevæggene. Vinkelret linje kan påføres ved hjælp af en særlig firkant eller tage et ark papir bøjet to gange.

Fra enderne af denne linje i en afstand af halvdelen af ​​brættet af brættet langs dets længde sættes risiciene, som er forbundet med en markør med linjestykker. Resultatet er en linje placeret i en vinkel på 45˚ og 90˚ i forhold til den langsgående side af brættet. Men den vigtigste på bunden er en vinkelret linje, i forhold til hvilken kroppens sidevægge vil blive orienteret under installationen.

På begge sidevægge, i midten såvel som på bunden påføres først den ene vinkelret linje. Fra dem i en afstand af halv bredden af ​​basen har jeg 5 cm, to parallelle linjer tegnes. Markeringen udføres ved hjælp af en linjal eller tykkelse. Her er det nødvendigt at forsøge at anvende linjerne nøjagtigt, da nøjagtigheden ved at skære materialet i sidste ende vil afhænge af dette. Det skal bemærkes, at jo bredere planken basen er, desto højere er nøjagtigheden af ​​at skære.

Dernæst skal du tegne et afsnit af hver væg, som vil støde op til bunden af ​​kroppen. Da jeg har en 18 mm tykk spånpladerbase, skal jeg tegne en strimmel 18 mm bred. Midt i denne stribe tegner du en linje og markerer punkter på den på en lige afstand fra hinanden til boring af huller til skruer.

Således at boringen i begyndelsen af ​​boringen ikke løber væk, laves der små hulrum på de udpegede punkter i kernen, så bores huller med en diameter på 4 mm, og hvis der er nedsænket hovedskruer, er det bedre at lave en forsænkning, selv om dette ikke er nødvendigt.

Det næste skridt er at skære rillerne i væggene i sliberen. Strimlen skal fastgøres i en skruestik eller ved hjælp af klemmer på bordet og savnes langs de markerede linjer med en hacksav. Mellemlinien er savet i en vinkel på 90˚, og den ekstreme linje i en vinkel på 45˚. Nøjagtighed her er ikke nødvendigt høj, men det er ønskeligt at udføre dette arbejde omhyggeligt. Propylen bør kun gå så langt som fastgørelseslinjen til væggene til bunden af ​​kroppen.

Da bunden af ​​spånplader er et blødt materiale, er det bedst at montere vægge egnede skruer med en sjælden trådhøjde. Selvom du kan bruge noget der er til stede med en længde på 25-50 mm.

Efter fremstilling af bund og vægge kan du fortsætte til næste trin, samlingen af ​​støbt metal. For at gøre dette er det nødvendigt at justere midtskåret i væggen med den vinkelrette linje på bunden af ​​legemet, gennembore bundpladen af ​​spånpladerne med en arm og stram skruerne. I krydsfiner er det bedre at bore et hul med en diameter svarende til diameteren af ​​skruens indvendige gevind i længden af ​​dybden.

Det er bekvemt at samle fartøjet ved at fastgøre sin bund med klemmer på et hjemmelavet bord til reparation. Således er den nederste ende af sidevæggen let at sætte på samme plan med den nederste overflade af bunden af ​​miterboksen.

Ved testning af savning i en miter i en vinkel på 45˚ viste det sig, at hacksagbladet var stramt og gniddt mod skærens vægge. Jeg var nødt til at bore lidt med deres flade fil.

Jeg lavede sidevæggene i miterboksen af ​​en aluminiumslegering, men de kan være lavet af krydsfiner eller noget andet tæt arkmateriale. Jo tykkere sidevæggene bliver, jo længere krop vil vare.

Eksempler på arbejde med fartøjet

Det hjælper mig med at skære rackmaterialet med høj kvalitet hele tiden. For eksempel kan det være nødvendigt at skære en kabelkanal i en ret vinkel og 45 ° ved anbringelse af elektriske ledninger.

For at gøre dette er det nok at placere kabelkanalen på basis af det støbte stykke, hvile det i den fjerne væg og bruge en hacksav til metal til præcist at afskære det nødvendige segment.

Efter fjernelse af burrs fra væggene på skæringsstedet, er delene parret næsten uden clearance.

Det er dejligt at sav- og loftsskumplint i installationen. Takket være sagbladets fine tænder til metal, opnås soklens endeflade klar til dockning uden yderligere behandling.

På samme måde savnes loftsplinten i en vinkel på 45˚. Den kan roteres på nogen måde og skabe en stram pasform, både på indersiden og ydersiden af ​​væggene.

Væsentlig stouslo og ved installation af gulvstiften. Du kan ikke kun afsætte de nødvendige længder af soklen, men også ved tilpasning afkorte soklen selv med en millimeter, hvilket næsten er umuligt at gøre uden kroppen.

Som du kan se, er kroppen en nødvendig enhed til at opnå højkvalitets arbejde med minimal indsats. Jeg råder dig, skal du købe eller lave en blok med dine egne hænder, det er nyttigt ikke kun, når du reparerer en lejlighed. Ved hjælp af dåsen er det muligt at lave en ramme til et billede eller et billede for at se gennem et plastrør ved udførelse af VVS-arbejde. Alle tilfælde af anvendelse af murer af hjemmet mester er vanskelige at opregne.