Vælge et loft tørretumbler - installationsvejledning

Hver værtinde er bekendt med problemet med at tørre tøj på trods af de foreslåede tørrers mangfoldighed. Til gulv og væg muligheder har ofte ikke nok plads i lejligheden. Tørring af tøj på ydersiden af ​​balkonen med reb eller fiskelinjer er kun god i godt vejr, og selv det udelukker ikke, at støv på nyvasket tøj sættes op.

Den bedste løsning på dette problem ville være at købe og installere et lofthængende tørretumbler på balkonen.

Fordelene ved lofttørrere

Lofttørrere er et par metalstænger, der bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller.

Lofttørrere er et par barer fra en metalprofil eller holdbar plastik, som bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller. Mens de hænger tøj, går de ned og derefter går op. Dette opnås ved at justere ledningen kastet over rullen.

Så hvad er det godt med en lofttørrer? Her er blot nogle af dens fordele:

 1. Let at installere.
 2. Beholder ikke det nyttige område på en balkon og er ret kompakt.
 3. Det har en lille størrelse og æstetisk udseende.
 4. Opretholder en temmelig stor belastning, op til 15 kg.
 5. På grund af at tørretumbleren er under loftet tørrer tøjet hurtigt.
 6. Du kan tørre ting på enhver højde.
 7. Let at bruge.
 8. Det er installeret på ethvert loft dekoration, det være sig træ, plast eller gips.
 9. Ubegrænset brugstid.

Valg af et loft tørretumbler

Når du køber, skal du være opmærksom på den maksimale belastning, kontroller pålideligheden

Før du køber denne type tørretumbler måles bredden og længden af ​​balkonen.

Dette vil hjælpe dig med at vælge en tørretumbler af optimal størrelse. Længden af ​​lofttørrer er normalt fra 1 til 2,5 meter. Det er især vigtigt at tage hensyn til afstanden mellem loftet og den øvre kant af rammen af ​​den glaserede altan, så vinduet åbnes frit, mens tørretumbleren er oprejst.

Hver tørremodel er designet til en bestemt vægt, så vær opmærksom på de maksimale belastningsindikatorer, kontroller fastgørelsessikkerheden.

Det er tilrådeligt at vælge rustfrit stål tørretumblere, fordi de er stærkere og mere pålidelige end aluminium og ikke efterlader sorte pletter på ting.

Tørretumbler med runde tværbjælker foretrækkes end med reb eller fiskelinje, fordi de tillader at undgå krøller på tøj. Og den maksimale belastning på en polystyrenkern er op til 2,5 kg.

Når du køber en tørretumbler, skal du kontrollere dens fuldstændighed. Afhængig af loftdækningen på din balkon kan du købe selvdrejende skruer til en mere sikker vedhæftning og dowels - negle eller ankerbolte.

Hvordan man laver reparationer til balkoner og loggier og gør dem til et hyggeligt sted, fortæller vores artikel.

Alt om aluminiumsglasloggier kan du læse her.

Denne vejledning hjælper med at gøre sving garage døre på egen hånd.

Installation af loftet tørretumbler

Bor huller i de symmetrisk markerede punkter for dowels eller træpinde, i hvilke skruer derefter skrues.

Hvis du kan bruge en boremaskine og en skruetrækker, er det ikke svært at installere en lofttørrer.

 1. Forbered en del af loftet og den tilstødende balkonvæg, fjernelse af støv og snavs.
 2. Vælg et sted at installere tørretumbleren med hensyn til vinduer og døre. Lofttørrer bør ikke forstyrre deres åbning.
 3. Læs vejledningen, der fulgte med tørretumbleren, da nogle gange kan der være nogle små forskelle, når du installerer tørretumbler fra forskellige producenter.
 4. Fastgør loftbøjlerne til loftet og lav et blyantmærke på loftet gennem hullerne i beslagene. Afstanden mellem beslagene skal være lig med længden af ​​skinnerne på tørretumbleren.
 5. Bor huller i de symmetriske markerede punkter for dykker eller træstænger ("fingre"), hvorpå skruerne skrues fast.
 6. Fastgør beslagene med ruller med dykker eller skruer til loftet. For loftet af monolitisk armeret beton er det bedst at anvende ankerbolte. Dette vil sikre større pålidelighed af fastgørelsen af ​​tørretumbleren. Et særligt problem med at installere en lofttørrer er tilstedeværelsen af ​​stræk- eller loftslofter. I dette tilfælde skal du i forvejen bekymre sig om at installere en træbjælke til montering af beslaget under loftmaterialet. Ellers er du desværre nødt til at opgive loftet tørretumbler og bruge gulv eller væg indstilling.
 7. Fastgør fastgørelsesbeslaget til væggen med skruerne i en højde på 120-150 cm fra gulvet.
 8. Hver bar har en lang og kort ledning. Langt passerer i tur gennem begge ruller på parenteserne, der ligger modsat hinanden. Før kun den korte ledning gennem rullen placeret på siden af ​​beslaget.
 9. Derefter føres begge disse ledninger først gennem topdækslet på beslaget og derefter gennem bunden. Den øverste hætte holder tørretørstangen øverst og bunddækslet nederst.
 10. Kontroller den samlede konstruktion for pålidelighed og juster spændingen af ​​alle ledninger. Alle dele af tørretumbleren, der kommer i kontakt med vasken, skal tørres af med en fugtig klud.

Som du kan se, vil installationen af ​​tørretumbleren på balkonen tage lidt tid, men det vil tjene dig i lang tid, hvilket eliminerer alle de ulemper, der er forbundet med tørring af tøj.

Sådan installeres og bruges tørretumbleren "Liana"?

Først og fremmest, selv før installationen, skal du finde et sted til tørretumbleren, hvor det vil være bedst at bruge det. Samtidig skal linned hængende på det eller andre ting ikke forstyrre nogen.

Det er vigtigt at huske på, at en "liana" tørretumbler har brug for tilstrækkelig plads under den, så vaskekablerne kan sænkes og hæves. I nærheden bør der være ledig plads på væggen for at installere en højdejustering.

Bedst af alt, for dette passer enten en balkon med en loggia eller et badeværelse. Men badeværelset er normalt meget fugtigt, så tingene vil tørre ud lidt længere. Ved at installere en sådan enhed på balkonen kan du løse næsten alle problemerne på én gang.

Bare husk på, at hvis balkonen eller loggia ikke er glaseret, vil gade støvet helt sikkert slå sig ned på alt, der blev hængt ud for at tørre.

Forskellige monteringsmetoder

Under navnet "liana" kan den gemmes som en loftsversion af tørretumbleren og med en vægmontering. Derudover er der ingen særlige forskelle mellem dens forskellige ændringer, men det er vigtigt at vælge installationsmuligheden.

Nogle gange er det bare ikke muligt at installere en sådan ting i loftet. For eksempel - når spændedækslet er lavet, men realkreditlån ikke er installeret. Ja, og nogle andre typer af finish er ikke så let at montere tørretumbleren.

I sådanne tilfælde skal du vælge vægversionen. Det adskiller sig fra versionen med montering i loftet, kun det sted, hvor beslagene med ruller vil blive monteret.

På billedet - bare sådan en tørretumbler. Som du kan se, svarer det meget til de traditionelt installerede muligheder for tørretumbler.

Nogle gange har udstyr til tørring med denne fastgørelsesmetode en begrænsning af belastningen. Det bør afklares, før du køber, hvor meget en bestemt model kan modstå.

installation

I hver boks, hvor klatreren er pakket, er der en installationsmanual. Men normalt er installationsprocessen ikke beskrevet detaljeret her, men angiver simpelthen de vigtigste teknologiske dimensioner og fastgørelsesskruer med dowels.

Vi vil forsøge at udfylde manglen på information. Når problemet er løst med installationsstedet, skal du forberede de nødvendige værktøjer til jobbet.

Listen er ikke særlig stor, og oftest er de fleste i hvert hjem:

 • Markup blyant
 • Roulette eller lineal
 • Perforator eller hammerboremaskine
 • Skruetrækker eller skruetrækker

Når du er monteret på væggen, skal du desuden bruge en bygning eller husstand. Du kan også fylde på et sikkerhedssæt med skruer med dowels, da komplette er ofte ikke af den bedste kvalitet.

Efter at have forberedt arbejdsområdet, frigør det fra alt, hvad der kan forstyrre, og har forberedt værktøjet, kan du fortsætte til markeringen.

Huller skal mærkes således, at afstanden mellem dem er omtrent lig med suspensions længde. Du kan trække sig tilbage fra gulvet til et centimeter eller en tomme, men det er ikke længere det værd.

I henhold til de markerede huller. Forsøg ikke deres nummer.

Nogle forenkler processen ved at bore ikke det rigtige antal huller, men reducere antallet af huller. Motiverer dette ved, at mange ikke vil hænge. Men en sådan tilgang vil svække hele monteringen betydeligt, og den monterede tørretumbler kan falde sammen.

Derefter indsættes dowels i de borede huller. Skruerne fastgør fastgørelsesbeslagene med valser i dem.

Skruerne strammes kraftigt, men uden fanatisme - for ikke at rive hovedet eller trække skruen.

I nedhængte lofter skal alt arbejde på monteringsbeslag udføres med den indledende installation af realkreditbjælker.

Tip: Hvis loftet er spændt, skal du ved fastgørelsespunkterne, hvor skruerne skrues ind, være nødt til at holde små stykker tape eller andet selvklæbende materiale - de vil ikke tillade lærredet at rive.

Derefter skal du montere højdejusteringsbjælken på væggen. En sådan anordning har en tørretumbler, selv med en vægmontering, selv med et loft.

Når du placerer denne del, skal du overveje længden af ​​ledningerne. De bør være nok til at sænke suspensionerne for linned til det ønskede niveau ned. Samtidig skal det være på et sted, hvor det vil være bekvemt at bruge det.

Højdejusteringen er fastgjort nøjagtig samme måde som beslagene på toppen - ved hjælp af borede huller, dykker og skruer. Holdbarhed er også vigtig her som i den øvre del, da der ikke ligger mindre belastning på kablernes spændinger på denne del.

Det sidste trin vil være samlingen af ​​hele strukturen, nemlig at trække snore gennem en beslag med ruller og sikre specielle låse på den.

Når du har justeret længden af ​​ledningerne og fastgjort stikkene på dem, kan du overveje at montering og installation er færdig, og fortsæt til rengøring.

Anvendelse af

Det er meget nemt at bruge en sådan enhed - hvis du skal hænge noget, skal du bare sænke en af ​​bøjlerne og frigøre ledningsholderen.

Når du har hængt vasketøjet, skal den samme ledning trækkes, løft den til det ønskede niveau for at tørre. Spærren indsættes igen i en speciel plads på højdejusteringen.

konklusion

Du kan gøre uden detaljerede instruktioner, men det er bedre at gøre alt korrekt. Hvis der stadig ikke er nogen erfaring med sådanne installationer, vil en detaljeret beskrivelse af alle handlinger og deres ordre absolut ikke være overflødig.

http://wikipotolok.com

Hjem / Funktioner af forskellige værelser / Balkon / Loggia / Sådan installeres og bruges vasketøjstørrer "Liana"?

Først og fremmest, selv før installationen, skal du finde et sted til tørretumbleren, hvor det vil være bedst at bruge det. Samtidig skal linned hængende på det eller andre ting ikke forstyrre nogen.

Det er vigtigt at huske på, at en "liana" tørretumbler har brug for tilstrækkelig plads under den, så vaskekablerne kan sænkes og hæves. I nærheden bør der være ledig plads på væggen for at installere en højdejustering.

Bedst af alt, for dette passer enten en balkon med en loggia eller et badeværelse. Men badeværelset er normalt meget fugtigt, så tingene vil tørre ud lidt længere. Ved at installere en sådan enhed på balkonen kan du løse næsten alle problemerne på én gang.

Bare husk på, at hvis balkonen eller loggia ikke er glaseret, vil gade støvet helt sikkert slå sig ned på alt, der blev hængt ud for at tørre.

Forskellige monteringsmetoder

Under navnet "liana" kan den gemmes som en loftsversion af tørretumbleren og med en vægmontering. Derudover er der ingen særlige forskelle mellem dens forskellige ændringer, men det er vigtigt at vælge installationsmuligheden.

Nogle gange er det bare ikke muligt at installere en sådan ting i loftet. For eksempel - når spændedækslet er lavet, men realkreditlån ikke er installeret. Ja, og nogle andre typer af finish er ikke så let at montere tørretumbleren.

I sådanne tilfælde skal du vælge vægversionen. Det adskiller sig fra versionen med montering i loftet, kun det sted, hvor beslagene med ruller vil blive monteret.

På billedet - bare sådan en tørretumbler. Som du kan se, svarer det meget til de traditionelt installerede muligheder for tørretumbler.

Nogle gange har udstyr til tørring med denne fastgørelsesmetode en begrænsning af belastningen. Det bør afklares, før du køber, hvor meget en bestemt model kan modstå.

installation

I hver boks, hvor klatreren er pakket, er der en installationsmanual. Men normalt er installationsprocessen ikke beskrevet detaljeret her, men angiver simpelthen de vigtigste teknologiske dimensioner og fastgørelsesskruer med dowels.

Vi vil forsøge at udfylde manglen på information. Når problemet er løst med installationsstedet, skal du forberede de nødvendige værktøjer til jobbet.

Listen er ikke særlig stor, og oftest er de fleste i hvert hjem:

 • Markup blyant
 • Roulette eller lineal
 • Perforator eller hammerboremaskine
 • Skruetrækker eller skruetrækker

Når du er monteret på væggen, skal du desuden bruge en bygning eller husstand. Du kan også fylde på et sikkerhedssæt med skruer med dowels, da komplette er ofte ikke af den bedste kvalitet.

Efter at have forberedt arbejdsområdet, frigør det fra alt, hvad der kan forstyrre, og har forberedt værktøjet, kan du fortsætte til markeringen.

Huller skal mærkes således, at afstanden mellem dem er omtrent lig med suspensions længde. Du kan trække sig tilbage fra gulvet til et centimeter eller en tomme, men det er ikke længere det værd.

I henhold til de markerede huller. Forsøg ikke deres nummer.

Nogle forenkler processen ved at bore ikke det rigtige antal huller, men reducere antallet af huller. Motiverer dette ved, at mange ikke vil hænge. Men en sådan tilgang vil svække hele monteringen betydeligt, og den monterede tørretumbler kan falde sammen.

Derefter indsættes dowels i de borede huller. Skruerne fastgør fastgørelsesbeslagene med valser i dem.

Skruerne strammes kraftigt, men uden fanatisme - for ikke at rive hovedet eller trække skruen.

I nedhængte lofter skal alt arbejde på monteringsbeslag udføres med den indledende installation af realkreditbjælker.

Tip: Hvis loftet er spændt, skal du ved fastgørelsespunkterne, hvor skruerne skrues ind, være nødt til at holde små stykker tape eller andet selvklæbende materiale - de vil ikke tillade lærredet at rive.

Derefter skal du montere højdejusteringsbjælken på væggen. En sådan anordning har en tørretumbler, selv med en vægmontering, selv med et loft.

Når du placerer denne del, skal du overveje længden af ​​ledningerne. De bør være nok til at sænke suspensionerne for linned til det ønskede niveau ned. Samtidig skal det være på et sted, hvor det vil være bekvemt at bruge det.

Højdejusteringen er fastgjort nøjagtig samme måde som beslagene på toppen - ved hjælp af borede huller, dykker og skruer. Holdbarhed er også vigtig her som i den øvre del, da der ikke ligger mindre belastning på kablernes spændinger på denne del.

Det sidste trin vil være samlingen af ​​hele strukturen, nemlig at trække snore gennem en beslag med ruller og sikre specielle låse på den.

Når du har justeret længden af ​​ledningerne og fastgjort stikkene på dem, kan du overveje at montering og installation er færdig, og fortsæt til rengøring.

Anvendelse af

Det er meget nemt at bruge en sådan enhed - hvis du skal hænge noget, skal du bare sænke en af ​​bøjlerne og frigøre ledningsholderen.

Når du har hængt vasketøjet, skal den samme ledning trækkes, løft den til det ønskede niveau for at tørre. Spærren indsættes igen i en speciel plads på højdejusteringen.

konklusion

Du kan gøre uden detaljerede instruktioner, men det er bedre at gøre alt korrekt. Hvis der stadig ikke er nogen erfaring med sådanne installationer, vil en detaljeret beskrivelse af alle handlinger og deres ordre absolut ikke være overflødig.

 • orcmaster.com
 • legkoe-delo.ru
 • wikipotolok.com
 • repaireasily.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Installation af tørretumbler

For at installere en tørretumbler behøver du kun at vælge den type, der er praktisk for dig:

 • glidende - princippet om drift af en sådan konstruktion som "målebånd", når der ikke er linned, kan strengene foldes,
 • foldning - foldet i længde og bredde, og lavet i form af lameller,
 • "Liana" - giver dig mulighed for at tørre tøj på forskellige niveauer på grund af at hver streng falder og stiger.
Fordelene ved lofttørrere
 • mere ledig plads i lejligheden,
 • skader ikke interiørdesignet og forstod næsten ikke,
 • plads til mere vaskeri
 • tørring tager mindre tid, fordi tøjet er øverst,
 • at hænge tøj, er du kun nødt til at sænke tørretumbler og der er ingen grund til at bruge en stol eller trinladder.

Det er meget nemt at bruge en sådan enhed - hvis du skal hænge noget, skal du bare sænke en af ​​bøjlerne og frigøre ledningsholderen. Når du har hængt vasketøjet, skal den samme ledning trækkes, løft den til det ønskede niveau for at tørre. Spærren indsættes igen i en speciel plads på højdejusteringen.

Forskellige monteringsmetoder

Under navnet "liana" kan den gemmes som en loftsversion af tørretumbleren og med en vægmontering. Derudover er der ingen særlige forskelle mellem dens forskellige ændringer, men det er vigtigt at vælge installationsmuligheden.

Nogle gange er det bare ikke muligt at installere en sådan ting i loftet. For eksempel - når spændedækslet er lavet, men realkreditlån ikke er installeret. Ja, og nogle andre typer af finish er ikke så let at montere tørretumbleren.

I sådanne tilfælde skal du vælge vægversionen. Det adskiller sig fra versionen med montering i loftet, kun det sted, hvor beslagene med ruller vil blive monteret.

Nogle gange har udstyr til tørring med denne fastgørelsesmetode en begrænsning af belastningen. Det bør afklares, før du køber, hvor meget en bestemt model kan modstå.

Hvordan man laver en lofttørrer til dit eget tøj

Af alle typer tørretumblere er loftmodeller de mest populære. Dette skyldes deres egenskaber - sådanne design er nemme at betjene, kompakte og funktionelle. Derudover er de uundværlige i et lille boligareal, hvor hvert centimeter betyder noget.

Vælg den mest bekvemme tørretumbler i butikken er ikke svært. Her vil vi se på, hvordan man selv kan lave og installere en sådan struktur. Vi vil forstå alt i orden.

Varianter af loftet tørretumbler

Alle modeller klassificeres traditionelt i flere typer. De adskiller sig i udseende, installationsmetode og kapacitet.

Ved design er lofttørrere opdelt i følgende kategorier:

 1. Stationær. Den mest primitive og enkle mekanisme, der består af almindelige reb eller fiskelinie, strækkes mellem lamellerne. Den største ulempe ved en sådan tørretumbler er, at den ikke kan justeres i længde og højde. For at hænge tøj skal du også bruge en stol eller trinladder.
 2. Sliding. Mere praktisk og teknologisk model. Den består af en ramme med spændetov. Monteret i loftet med konsoller, hvor højden af ​​tørretumbleren er indstillet (designet kan sænkes med 40-50 cm).
 3. Teleskop. En sådan mekanisme har glidende metalholdere, på grund af hvilke ikke blot højden, men også afstanden mellem strengene er indstillet.
 4. "Creepers" (væg og loft). Stationær massiv model med udvidet funktionalitet. Består af rør, der er forbundet med reb med monteringsblokke. Kontrolmekanismen er på væggen. Dette design giver dig mulighed for at justere højden af ​​hvert enkelt rør. Den eneste ulempe ved en sådan tørretumbler er installationens kompleksitet.

Ifølge typen af ​​installation af enheden til tørring tøj er opdelt i to typer:

 1. Aftagelig. Denne funktion er oftest til stede i to-tier-modeller, der har en stor kapacitet og har stor plads.
 2. Stationær. Den mest almindelige form for lofttørrer design anvendes til alle dens typer.

Ud over disse muligheder er der i løbet af det seneste årti sket nye teknologier og moderne modeller:

 • Automatiseret. En række tilbagetrækbare tørringsapparater med fjernbetjening, som er monteret i loftet. Desuden har disse designs flere fans, der letter processen og tørretiden. Standardmodellen modstår vægt op til 30 kg.
 • Bunk. De er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​den nederste del med et stort antal planker, som er forbundet med metalfastgørere. Den øverste del af en sådan tørretumbler er stationær, den nederste del er aftagelig, efter drift kan den fjernes.
 • Loft med bevægelige hængsler. Kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​bøjler til tøj. De er to profiler, der er fastgjort i loftet med tværformede beslag. Rullesystemet gør det muligt at hæve og sænke enheden til den ønskede højde.

Materialevalgskriterier

Lofttørrere er som regel lavet af aluminium, plast, rustfrit stål eller træ. Enhver af disse strukturer har sine fordele og ulemper, for at bestemme materialet til tørretumbler derhjemme, bør du grundigt studere dem:

 1. Aluminium. Det nemmeste, men skrøbelige materiale. Med en stor mængde linnedørkere af aluminium kan bøje og bryde. Derudover er dette metal oxideret i luften, en sort patina er dannet på overfladen, hvilket kan ødelægge ting. Ikke det nemmeste materiale til at lave en hjemmelavet tørretumbler. At lave en ramme af aluminiumsrør derhjemme er ret vanskelig.
 2. Rustfrit stål. Sådanne tørrere er de mest holdbare, men også de tyngste. Det er vigtigt at huske på, at metalrammen vil skabe en betydelig belastning på fastgørelserne i loftet, så standard kroge til installation ikke virker. Denne designmulighed er i stand til at modstå det maksimale antal linned, men at lave hjemme vil kræve yderligere værktøjer og færdigheder i en svejsemaskine. Begyndere til at skabe en metal loft tørretumbler med egne hænder er næsten umuligt.
 3. Plast. Let og let at bruge materiale, der ikke pletter vasketøjet og oxiderer ikke. Plast tørretumbler med de mest skrøbelige, og processen med hjemmelavet meget dyrt og tidskrævende.
 4. Træ. Det mest egnede og overkommelige materiale, let at håndtere, miljøvenligt, ret holdbart, oxiderer ikke og smitter ikke ting. Den eneste ulempe ved træstrukturer er, at kroppen ved hyppig brug begynder at svulme ud fra vandet.

Vælg og installer et loft tørretumbler på balkonen

Hver værtinde er bekendt med problemet med at tørre tøj på trods af de foreslåede tørrers mangfoldighed. Til gulv og væg muligheder har ofte ikke nok plads i lejligheden. Tørring af tøj på ydersiden af ​​balkonen med reb eller fiskelinjer er kun god i godt vejr, og selv det udelukker ikke, at støv på nyvasket tøj sættes op.

Den bedste løsning på dette problem ville være at købe og installere et lofthængende tørretumbler på balkonen.

Fordelene ved lofttørrere

Lofttørrere er et par barer fra en metalprofil eller holdbar plastik, som bevæger sig ved hjælp af to beslag med ruller. Mens de hænger tøj, går de ned og derefter går op. Dette opnås ved at justere ledningen kastet over rullen.

Så hvad er det godt med en lofttørrer? Her er blot nogle af dens fordele:

 1. Let at installere.
 2. Beholder ikke det nyttige område på en balkon og er ret kompakt.
 3. Det har en lille størrelse og æstetisk udseende.
 4. Opretholder en temmelig stor belastning, op til 15 kg.
 5. På grund af at tørretumbleren er under loftet tørrer tøjet hurtigt.
 6. Du kan tørre ting på enhver højde.
 7. Let at bruge.
 8. Det er installeret på ethvert loft dekoration, det være sig træ, plast eller gips.
 9. Ubegrænset brugstid.

Valg af et loft tørretumbler

Før du køber denne type tørretumbler måles bredden og længden af ​​balkonen. Dette vil hjælpe dig med at vælge en tørretumbler af optimal størrelse. Længden af ​​lofttørrer er normalt fra 1 til 2,5 meter. Det er især vigtigt at tage hensyn til afstanden mellem loftet og den øvre kant af rammen af ​​den glaserede altan, så vinduet åbnes frit, mens tørretumbleren er oprejst.

Hver tørremodel er designet til en bestemt vægt, så vær opmærksom på de maksimale belastningsindikatorer, kontroller fastgørelsessikkerheden.

Tørretumbler med runde tværbjælker foretrækkes end med reb eller fiskelinje, fordi de tillader at undgå krøller på tøj. Og den maksimale belastning på en polystyrenkern er op til 2,5 kg.

Når du køber en tørretumbler, skal du kontrollere dens fuldstændighed. Afhængig af loftdækningen på din balkon kan du købe selvdrejende skruer til en mere sikker vedhæftning og dowels - negle eller ankerbolte.

Hvordan man laver reparationer til balkoner og loggier og gør dem til et hyggeligt sted, fortæller vores artikel.

Alt om aluminiumsglasloggier kan du læse her.

Denne vejledning hjælper med at gøre sving garage døre på egen hånd.

Installation af loftet tørretumbler

Hvis du kan bruge en boremaskine og en skruetrækker, er det ikke svært at installere en lofttørrer.

 1. Forbered en del af loftet og den tilstødende balkonvæg, fjernelse af støv og snavs.
 2. Vælg et sted at installere tørretumbleren med hensyn til vinduer og døre. Lofttørrer bør ikke forstyrre deres åbning.
 3. Læs vejledningen, der fulgte med tørretumbleren, da nogle gange kan der være nogle små forskelle, når du installerer tørretumbler fra forskellige producenter.
 4. Fastgør loftbøjlerne til loftet og lav et blyantmærke på loftet gennem hullerne i beslagene. Afstanden mellem beslagene skal være lig med længden af ​​skinnerne på tørretumbleren.
 5. Bor huller i de symmetriske markerede punkter for dykker eller træstænger ("fingre"), hvorpå skruerne skrues fast.
 6. Fastgør beslagene med ruller med dykker eller skruer til loftet. For loftet af monolitisk armeret beton er det bedst at anvende ankerbolte. Dette vil sikre større pålidelighed af fastgørelsen af ​​tørretumbleren.

Som du kan se, vil installationen af ​​tørretumbleren på balkonen tage lidt tid, men det vil tjene dig i lang tid, hvilket eliminerer alle de ulemper, der er forbundet med tørring af tøj.

Loftet tørretumbler: Hvordan vælger man et passende design?

Uden vask kan ingen familie gøre. Med udviklingen af ​​den tekniske udvikling er denne proces blevet meget lettere. Den efterfølgende tørring af vådt vaskeri er dog stadig et presserende problem. Endnu et par årtier siden blev køkkener og korridorer af kommunale lejligheder hængt med tove og ting der hængte på dem. De repræsenterede et æstetisk problem, interfereret med let adgang. Heldigvis er disse vanskeligheder i dag i dag takket være de viste apparater til tørring af tøj. Der er flere sorter af disse enheder. Denne artikel vil diskutere loftstrukturer.

Særlige egenskaber

Loftanordninger til tørring af linned består af flere smalle rør med en længde på 0,5 til 2 meter. Normalt er de lavet af metal eller plast, det samlede antal overstiger ikke 5-6 stk. At konstruktionen ikke var for tung, bliver rørene hule. 2 nylon tov af forskellig længde er fastgjort til enderne af rørene, som justeres ved hjælp af en speciel klemme. Tørretumbleren er ophængt fra loftet ved hjælp af rullestænger. Sådanne konstruktioner kaldes "elevator" på grund af mekanismernes særlige egenskaber: specielle beslag gør det muligt at sænke tørretumblerne, lægge tøj på det og hæve ryggen op igen.

Fordelene ved denne mekanisme er indlysende.

 • Tilgængelig montage. En trin-for-trin instruktion med en detaljeret beskrivelse af hvert trin samt alle de nødvendige fastgørelsesanordninger er knyttet til hver forekomst af tørretumbleren.
 • Optager ikke et knappe sted på gulvet og forstyrrer ikke passagen.
 • Kompakt størrelse og alsidig design giver dig mulighed for at bruge tørretumbleren på forskellige steder i rummet.
 • På højden er luftcirkulationen bedre end nedenfor. Derfor sker processen med at tørre tøj på kort tid.
 • Tørretumbleren er indstillelig i højden, hvilket eliminerer brugen af ​​yderligere enheder for at nå det (stol, trappe). Hun kan drage fordel af en person af enhver højde, endda et barn.
 • Loftkonstruktionen kan installeres absolut på en hvilken som helst overflade (det være sig beton, plast eller træ).
 • En enhed købt en gang fra en pålidelig producent vil tjene i mange år. Tørretidens levetid er ikke økologisk.

Hvert enkelt rør kan modstå en belastning på mere end 2 kg. Denne omstændighed gør det muligt at hænge et stort antal ting på tørretumbleren. Produktet kan modstå en samlet belastning på ca. 15 kg i gennemsnit. Hvis du skal hænge et stort emne som et tæppe eller tæppe, kan flere rør sammenføjes med specielle plastikmekanismer.

Ulemperne med dette design omfatter flere faktorer.

 • Tyngdepunktet for lofttørreren er begrænset. Hvis man overskrider det og lægger linned på vej mere end det er i stand til at opretholde, kan røret bøje eller bryde.
 • I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at bore beton for at installere tørretumbleren, og der kræves specielle værktøjer. Dette gør omgående brug umuligt og mindre attraktivt end andre typer tørretumblere.

Funktionsprincippet for alle lofttørrere er det samme. Forskellen er kun i nogle designfunktioner. For eksempel kan de afvige i vejen for fastgørelsesanordninger: nogle modeller monteres direkte på loftet, andre er fastgjort til vægoverfladen. Der er flere hovedtyper af apparater til tørring af tøj.

Mobil

Det enkleste eksempel på en sådan model er en bøjle med tøjspidser. Du kan tage den med dig på en tur, hænge den overalt på en krog, søm eller reb. Installation af en sådan tørretumbler er ikke nødvendig, det er billigt. Dette design har en lille kapacitet, der hovedsagelig anvendes til tørring af små genstande.

En anden type bærbar tørretumbler er en maske med en stiv bund på siderne, opdelt i flere rum. I disse rum tørkes tingene i vandret position. Gitteret tager lidt plads, det kan indsamles om nødvendigt. Normalt bruges denne model til at tørre ting, der kan miste deres form. På grund af den lille kapacitet af denne type er imidlertid egnet til individuelle ting.

stationære

De er fastgjort til loftet, væggen, ofte foldes ikke eller er ikke fuldt monteret. Sådanne tørreapparater består af to stålbeslag, vandrette rør og styretov. Beslagene er fastgjort til overfladen, rørene er fastgjort med reb. Dette design har ruller til hævning og sænkning. Ulempen ved det er, at den har en fast længde, som begrænser brugen af ​​tørretumbleren i lokaler af en given størrelse.

glidende

Disse muligheder er populære på grund af deres kompakthed. De har faste og aftagelige dele. Den første blok er konstant monteret på overfladen. Strammer eller reb bliver skubbet ud af det og fastgjort ved hjælp af en særlig mekanisme i en afstand.

Når tøjet tørrer, trækker tovet sig tilbage, og tørretumblen kollapser. I denne form er det næsten usynligt og forstyrrer ikke passagen. Fordelen ved sådanne tørretumbler ligger i deres overkommelige pris. Ulempen er, at tøjets styrke og længde ofte ikke er store nok, hvilket ikke tillader tunge ting at blive hængt på dem.

Slidstyrkere kan opdeles i tre undergrupper.

"Harmonika"

Sådanne modeller kan monteres på væggen på forskellige niveauer, såvel som under loftet. Denne enhed er uundværlig i et værelse med et lille område. Designet med accordeonmekanismen er praktisk, fordi det kan bruges ikke kun som tørretumbler, men også som tøjhænger. Ulempen er, at det er umuligt at hænge meget på det: Fastgørelser tåler ikke mere end 15 kg.

Teleskop

Den teleskopiske model er en krydset stang på en stålramme. De er lavet på samme princip som møbelmekanismen. Modstå sådanne tørretumbler mere end 20 kg, men deres pris er lidt højere.

Nedstigningen og stigningen af ​​denne struktur udføres ved at bøje tværbjælkerne, hvorpå den hviler. Mekanismen er enkel og pålidelig, men meget dyr.

Moderne loftarmaturer glidende type udstyret med forskellige ekstra funktioner, der udvider deres evner. For eksempel har nogle tørretumbler en mekanisk forlængelsesmekanisme, der drives af en elektrisk rørmotor. Til brug for brugerne er der et kontrolpanel.

Der er modeller med indbyggede elektriske lamper, hvilket giver en blød diskret glød. På grund af varmen, der kommer fra lamperne, accelereres processen med tørring af våde ting. Derudover er der flere tørretumbler til salg. De kan bruges til det tilsigtede formål og som en bøjle til tørre tøj samt hylder til opbevaring af forskellige genstande. Sådanne tekniske vidundere er dog ganske dyre, de er ikke overkommelige for alle. Hvis der er små børn i huset, skal du se på de modeller, der har en indbygget blæser og en UV-lampe. Ventilatorer accelererer processen med fordampning af fugt, og lampen desinficerer linned.

System "Liana"

Dette design består af flere rør, indenfor hvilke passerer tovet. Du kan vedhæfte det på loftet eller på væggene ved hjælp af specielle rullebeslag. Dette system har en kaskadeform på flere niveauer, hvorved vasken tørrer relativt hurtigt. Det særegne ved dette system er, at det er muligt at sænke hver tværstang separat. For at gøre dette skal du bare vælge spændetovet fastgjort til det og trække det. Længden af ​​rørene i "Liana" kan være fra 0,5 til 2 meter.

Bredden kan også være anderledes, så alle kan vælge de størrelser der passer til sig selv. Ulemper omfatter installationens kompleksitet. I et stort antal tovværk kan forveksles. Hvis du selv forstår instruktionerne selv, er det ikke muligt, skal du ty til hjælp fra betalte specialister.

materialer

De mest almindelige materialer til fremstilling af tørremekanismer er træ, plast, aluminium, rustfrit stål. Hver har sine fordele og ulemper.

træ

Dette naturlige materiale har en stor sikkerhedsmargen, forårsager ikke allergier og er derfor sikkert at bruge. Træbjælker ikke rust eller sag, installation af en sådan struktur kræver ikke lange forsøg. Men lofttørrere af træ er ikke uden ulemper. Træet er bange for fugt, over tid forværres udseendet, og de rebdele, der er til stede i trætørrere, slides hurtigt ud.

plast

Dette er et let og billigt materiale. Imidlertid svigtes plastfittings hurtigt. Det er ikke muligt at udskifte det i nogle tilfælde.

aluminium

Aluminiumsdele er mere holdbare, men de er bange for fugt. Over tid oxiderer de, der er en ubehagelig blomst der ødelægger ting. Derfor skal aluminiumsdele males. Aluminium betragtes som et blødt metal, tilbehør fra det er ikke meget mere pålidelige end plastik.

Almindeligt stål

Stålrør modstår meget vægt og deformeres ikke. For at beskytte metaldele fra rust behandles de med korrosionsforbindelser. For at give et mere æstetisk udseende, er de dækket af specielle pulvermalinger eller lagt på en plastmuffe.

Rustfrit stål

Rustfrit stål fører i sine kvaliteter. Det har et attraktivt udseende og korroderer ikke. Tilbehør fra dette materiale tjener ikke en ti år. Den eneste ulempe er den høje pris.

Hvor skal man installere?

Inden du begynder at vælge en tørretumbler, skal du beslutte dig for installationsstedet. Herved afhænger det direkte af valget af produktets type og størrelse. Den ideelle løsning anses for at være et særligt bryggersværelse, hvor strygebræt, vaskemaskine og andre husholdningsartikler er placeret. I private hjem til tørring af tingene passer ofte en veranda eller en overdækket terrasse.

Hvis tørretumbleren er valgt til en bylejlighed, er det traditionelle sted at installere det en balkon eller loggia. Til balkon loftet tørretumbler passer næsten alle modeller. Hvis vi taler om stationære strukturer, så er det vigtigste her ikke at forveksle med dimensionerne. Ikke mindre populært installationssted er badeværelset.

Hvis badeværelset er adskilt, kan du vælge permanent tørretumbler. Når det kommer til et fælles badeværelse, er det bedre for ham at vælge en foldning eller glidning, så du kan udvide anvendelsesområdet. Nogle gange er der tørretumbler monteret på loftet i gangen eller i køkkenet. Her vil moderne automatiserede modeller med belysning og andre tekniske klokker og fløjter være passende.

Tips

For at tørretumbleren skal fungere ordentligt i lang tid og opfylde det tilsigtede formål, anbefaler eksperter dig at overholde visse regler.

 • Begynd installationen af ​​tørretumbleren skal først være efter alt efterbehandling i værelset.
 • Hvis installationsstedet er en glaseret balkon eller loggia, og dørene er hængslede og åbne indad, må du først måle afstanden fra loftet til den åbne dør. Tørretumbleren bør ikke forstyrre åbningen af ​​skodderne og altandøren.
 • Vær opmærksom på størrelsen af ​​belastningen. Med en længde på mere end 150 cm konstruktion må den modstå mere end 15 kg.
 • Det er bedre at vælge modeller med metalbeslag. De betragtes som de mest pålidelige.
 • Ved køb af en model med en Liana-type løftemekanisme skal tykkelsen af ​​nylonkablet være mindst 3 mm.
 • Hvis tørretumbleren er fra en importeret producent, skal instruktionen med oversættelsen til russisk leveres. I dette tilfælde skal kopien være original, trykt i trykkeriet. En fotokopi af tvivlsom kvalitet bør være alarmerende.
 • En tørretumbler på mere end 120 cm lang er bedst monteret på ankerbolte. Almindelige negle med dowels modstår ikke designet med våde tøj.
 • På tørretumbleren, som har rør i stedet for tråde, tørrer tøjet hurtigere. Derudover forlader det ikke spor af tovet.
 • Når du vælger en elektrisk tørretumbler, bør du kontrollere lydniveauet og mængden af ​​forbrugt energi, så lyden af ​​motoren kører og elregningerne ikke bliver en ubehagelig overraskelse.

montering

Hvis du planlægger at gøre installationen af ​​loftet tørretumbler med egne hænder, skal du omhyggeligt læse instruktionerne, hvor installationsskemaet beskrives trin for trin, og funktionerne i den købte model er angivet.

Hele processen med at installere tørretumbleren består af flere trin.

 • Layout for fixings. For at korrekt måle afstanden, hvorved bygningen skal fastgøres, skal du fastgøre beslaget til overfladen og mærke gennem hullerne i den.
 • Derefter skal du lave huller i væggen eller loftet. Til dette kan du have brug for en boremaskine med et sæt øvelser eller en hammerboremaskine med øvelser med forskellige diametre. For at forhindre støv i at komme i øjnene, kan du lægge en plastikboks eller en skåret plastflaske på boret.
 • Dowels indsættes i de forberedte huller, hvorefter du kan begynde at fastgøre beslagene. Så skal de fastgøres på loftet eller på væggen. Gennem dem passerer reb eller metalkabler og fastgøres til rammen.

Producent Rating

I dag i forretningerne kan du vælge et stort antal tørretumbler fra forskellige lande. De mest krævede modeller af europæiske mærker. For det første kan du sætte produkter fra Tyskland, for eksempel firmaet Leifheit, der beskæftiger sig med produktion af husholdningsredskaber. Dens produkter er kendetegnet ved moderne design og traditionelt høj kvalitet, for hvilket alle tyske varer er berømte.

Ikke mindre populære tørrere italienske virksomheder. For eksempel sælges Gimi-mærkevarer ikke kun i Europa, men i hele verden. Selskabets rækkevidde er forskelligt. I sit sortiment er der næsten alle typer moderne lofttørrere. Materialerne i deres produktion er stål og ikke-giftig plast af høj kvalitet.

For at beskytte mod ydre farer er tørretumbler udstyret med beskyttelsesdæksler og stik. Alle komponenter er sammenkoblet ved elektrisk svejsning. Virksomheden har en række stationære og glidende versioner af tørretumbler. Nogle glidemodeller kan foldes op til 20 meter i længden.

Belgiske producenter forsøger også at følge med deres europæiske kolleger. For eksempel har Quick skabt en unik unik enhed til tørring af vådt tøjvask med et blæsesystem, der gør det tørt på kort tid. Nogle modeller af dette firma kan have en UV desinfektionslampe, en luft ionizer, der renser luftrummet. Derudover har produkterne yderligere funktioner.

Stærkt værdsat og tørretumbler Schweizisk firma Eurogold. De er pålidelige og af høj kvalitet. Med hensyn til funktionalitet, komfortniveau og design er de ikke mindre end nogen europæisk producent. Systemet "Liana" af russisk produktion er kun tilgængelig i loftsversionen. Disse modeller kan installeres i ethvert rum (i badeværelset, opbevaringsrum, på verandaen, loggia eller balkon).

Loftudstyr fra de tyrkiske firmaer Bierhof og Dogrular produceres hovedsagelig i den stationære version. De er præget af enkelhed. Plast- og metaldele kan modstå belastninger på op til 10 kg. Efter at have holdt et æstetisk design, forlod fabrikanterne kun et minimalt sæt funktioner og fjernede alt unødvendigt. På grund af dette har modellerne en attraktiv lav pris.

Liana til tørring af tøj: montage- og monteringsvejledning

Mange har balkoner og loggier, hvor linnet tørres på de gamle måder. Mistresses strækker hele længden af ​​tøjlinjen, tøjspidserne hænger eller hænger sammen osv. Dette ødelægger betydeligt æstetikken i hele rummet. Og hvad kan vi sige i de tilfælde, hvis balkonen eller loggia var veludviklet og har et moderne design! I sådanne tilfælde er det nødvendigt at "Liana" til tørring af tøj. Dette er et specielt design, der ikke tager meget plads og vil blive perfekt kombineret med indvendig altan eller loggia.

Tørretumbler "Liana": designfunktioner og fordele

"Liana" er en teknisk simpel, brugervenlig tørretumbler, der kan installeres i ethvert rum. Denne tørretumbler fik sit navn på grund af dets udseende - loftkonstruktionen, som flere ledninger til justering passer på vægoverfladen passer til, tillader sænkning af ledninger med linned til forskellige niveauer.

Hvordan arbejder en lofttørrer?

Generel oversigt over konstruktionen: Flere plast- eller metalrør med en speciel belægning, der beskytter mod korrosion. Rørene kan have forskellige størrelser - fra 50 cm til 2 meter. Disse rør kan om nødvendigt sænkes til forskellige højder, som er reguleret på en særlig blok, som er monteret på den tilstødende væg. Dette letter i høj grad hængende tøj - ikke stå på afføring eller nå loftet. Om nødvendigt kan du sænke røret til båndets niveau.

Multi-level design giver ikke blot brugervenlighed, men giver dig også mulighed for hurtigt at tørre tøj. Cascading arrangementet på flere niveauer giver hurtigere tørring.

fordele

De vigtigste fordele ved "Liana" til tørring af tøj på balkonen er:

Det ligner et loft tørretumbler Liana i det indre af balkonen

 • Evne til at udholde stor vægt. Designet giver dig mulighed for at hænge selv en stor mængde linned - strækkabler giver dig mulighed for at modstå meget vægt;
 • Udseende. "Liana" ser meget pænere ud end almindelige reb på en balkon eller loggia, der passer fint ind i ethvert interiørdesign;
 • Enkelhed af et design og nem installation. For at installere creepers kræves der et minimum af værktøjer og en lille instruktion, som er fastgjort til hver enhed.

Et naturligt spørgsmål opstår: er der nogen ulemper ved denne lofttørrer? Ifølge mange vurderinger af mennesker kan vi tegne følgende konklusion: Der blev ikke fundet væsentlige mangler. Nogle brugere har noteret sig kompleksiteten af ​​installationsprocessen. Af hensyn til retfærdighed bemærker vi, at sådanne kommentarer hovedsagelig kommer fra kvinder. For vores besøgende, hvem er bestemt interesseret i alle nuancer for at arrangere balkoner og loggier, er installationen sandsynligvis ikke kompliceret.

Vigtigt: På trods af at Lianas vaskerumtørrer er i stand til at modstå en masse vægt, bør du ikke "overdrive" dette - det anbefales at hænge ikke mere end 2,5 kg linned på hver stang.

Komplet sæt tørretumbler "Liana"

Denne tørretumbler er teknisk simpelt, som det fremgår af et lille antal komponenter:

 • Bærebeslag - 2 stk.
 • Kontrol sidebeslag;
 • Stænger til linned (sæt);
 • Ledninger til hver stang (2 stk.).

Arranger en balkon eller loggia? Læs vores artikel om design af loggia kombineret med værelset. I den finder du forskellige designideer og mange fotos om dette emne.

Og om bokse til balkon blomster læs her. Gennemgang af materialer og anbefalinger til udvælgelse.

Ikke alle ejere vælger lofttørrere. Nogen foretrækker gulv- og vægtørretørrere, deres egenskaber er præsenteret i en særskilt artikel.

Sådan installeres en lofttørrer

Vi nævnte, at nogle værktøjer er nødvendige til installation. Og her er en lille liste:

 • Puncher. Det er bedre at ikke bruge en boremaskine - den er ikke så pålidelig som en perforator, hvor du kan lave huller ikke kun i efterbehandlingmaterialet, men også i betonbunden. Kittet skal have en boremaskine til 6 mm (under standardstørrelsen af ​​selvlukkende skruer til fastgørelse af strukturen).
 • Roulette og markør. Selvom der ikke er brug for lange og komplicerede målinger, er det nødvendigt at foretage de enkleste målinger (markering på bunden, mærkning af fastgørelsespunkter, fastgørelsespunkt).
 • Fastgørelsesanordninger - skruer og nylon dowels. Standard dowel størrelse er 5 mm, selvdrejende skrue er 3,5-4 mm.
 • Skruetrækker. Kræves for fastsættelse af fastgørelsesanordninger.

Lad os nu gå videre til den direkte installation af Liana tørretumbleren:

Installationsskema af loftet tørretumbler

 1. Erhvervet "Liana" skal pakkes ud og fjernes fra emballagebeslagene.
 2. På loftet holder parentes hele strukturen. Vi tager dem, anbringer dem til loftet på de rigtige steder og gør de tilsvarende mærker på overfladen med en markør.
 3. Huller bores på præmærkede punkter.
 4. Beslagene er fastgjort med selvdrejende skruer, hvorefter stik monteres på toppen.
 5. Fastgørelsesbeslaget fastgøres på væggen ved hjælp af de samme skruer. Du kan vælge vilkårlig højde og placering - det vigtigste er, at du kan nå det.

Billedet viser, hvordan du tørrer tørretumbleren korrekt.

 • Ledninger, der følger med stænger, føres gennem rullerne i højre beslag. En lang ledning passerer gennem venstre beslag.
 • Derefter føres både den lange og den korte ledning gennem højre beslag.
 • Enderne af de to ledninger føres gennem fastgørelseshætter på fastgørelsesbeslaget for at kunne indstille den øverste eller nederste position.
 • På samme måde er "Liana" faste og andre stænger.
 • Vigtigt: På trods af de medfølgende monteringsvejledninger anbefaler vi, at du læser instruktionerne i kittet. Det er muligt, at den tørretumbler, du har købt, kan have lidt forskellige installationsfunktioner.

  Almindelige installationsfejl

  Ofte begynder begyndere fejl, der efterfølgende fører til en krænkelse af "Liana" integriteten eller til dens demontering. Følgende fejl er mest almindelige:

  • Gør forkerte beregninger. Dette fører til overdreven eller utilstrækkelig spænding på stængerne. For at løse problemet skal du målte korrekt inden du installerer tørretumbleren.
  • Forkert valg og installation af fastgørelsesdele. Meget ofte er der situationer, hvor skruerne er fastgjort i væggen, ikke er dybt nok, eller deres diameter passer ikke til hullets diameter. For at løse problemet er det nødvendigt at vælge den korrekte diameter på bor og skruer. Under boringen til 6 mm er det nødvendigt at vælge de dowels af samme størrelse, der passer godt ind i hullet.
  • Brug af dowel-negle. Designet, der er fastgjort af disse elementer, vil vare bogstaveligt til den første tørring og derefter falde sammen under linnens vægt.

  Hvordan vælger man en lofttørrer?

  Selvfølgelig skal du først og fremmest, når du vælger en tørretumbler, være opmærksom på balkens eller loggias dimensioner. Afhængig af størrelsen kan du vælge tørring af forskellige længder.

  Vi anbefaler dig at bruge disse anbefalinger, når du vælger lianas til tørring af tøj:

  • Før du køber, skal du læse instruktionerne, som angiver den maksimale vægt, der kan modstå "Liana".
  • Du skal vælge et design, hvis dimensioner ikke forhindrer åbning af vinduer på balkonen eller loggia.
  • Lofttørrere kan laves af forskellige materialer - aluminium, stål eller slidstærk plastik. Mange vælger straks til fordel for aluminium - det er lettere og synes mere holdbart. Stålmetalstrukturer er dog mere pålidelige og er belagt med en særlig polymer eller maling, der forhindrer muligheden for at pletter vasketøjet.

  Og selvfølgelig kan du ikke ignorere oprindelseslandet. Kinesiske tørretumbler er lavet af lav kvalitet plast, som ikke er i stand til at modstå en masse vægt. Den bedste mulighed er enten indenlandske eller europæiske design.

  Loft tørretumbler liana foto

  I dette afsnit inviterer vi dig til at se på billederne på emnet i vores artikel "Sådan installeres en vaskemaskine" Liana ": Instruktioner". Alle billeder er klikbare.