Bjælker på loftet - den oprindelige designløsning. Foto eksempler

Circle of Light Festival i Moskva 2018: Officielt websted, tidsplan, hvordan man køber billetter

Inden for rammerne af VII Moskva International Festival "Cirkel af Lys", vil Moskva igen tage form af en fantastisk lysby! Gør dig klar til uventede transformationer, behagelige overraskelser og fantastiske møder, der venter på dig på alle spillesteder. Festival "Light" 2018 i Moskva afholdes 23.-27. September 2018, ifølge Tver-Portal.ru.

Circle of Light Festival 2018, køb billetter

Besøg festivalen, som i tidligere år, er helt gratis! Detaljer her: www.lightfest.ru. Sidste år blev festivalen "Circle of Light" deltog af 6 millioner mennesker! I år afholdes festivalbegivenhederne parallelt på to overdækkede spillesteder. 24. september i teater-koncertsalen "World" vil blive afholdt konkurrencen "Art Vision VJ", hvor hold fra forskellige lande vil konkurrere om evnen til at skabe lyse billeder til musikken. Og den 23. og 24. september afholder Digital October Center gratis undervisningsforedrag af lysdesignere fra hele verden.

Cirkel af Lys Festival i Moskva 2018, Ostankino

Grand Opening Ceremony af den internationale festival "Lysets Circle" sluttede med en stor salute. Festivalen afholdes for syvende år i træk og samler et stort antal gæster og deltagere. I Moskva er der seks steder, hvor indtil den 27. september kan alle se de lyse lysshow. Ostankino tv-tårn er en af ​​de vigtigste deltagere i projektet. Hun vil få en hel række fantastiske transformationer, og du kan se dem selv fra lange afstande.


Circle of Light Festival 2018 i Moskva, tidsplan

Andre festivaler af festivalen vil være teaterpladsen, Tsaritsino, Strogino, Digital oktober og Mir cinema hallen. Festivalprogrammet Circle of Light på disse spillesteder kan ses på den officielle festivalwebside.

Circle of Light 2018 officielle hjemmeside, tidsplan

Ifølge formanden for kommunikationsgruppen LBL Tatiana Lifantevoy, 2018 VII Moskva International Festival "Circle of Light", hvor lysdesignere og eksperter på området for audiovisuelle kunst fra hele verden vil omdanne den arkitektoniske udseende af kapitalen, vil blive afholdt på seks steder. Denne begivenhed, der starter i Moskva den 23. september, forventes at blive til stede af 6 millioner mennesker.

Overlapningen af ​​gaderne i Moskva på grund af festivalen Circle of Light den 23., 24., 24., 26., 27. september

Flere gader i Moskva lukkes fra 23. september til 27. september i forbindelse med afholdelsen af ​​den internationale festival "Circle of Light", meddelte hovedstads transportafdeling onsdag.

Så forventes fuld overlapning fra 23. september til 27. september fra 5 til 11 pm Moskva tid på Petrovka Street fra krydset med Kuznetsky Most Street til krydset med Teatralny Pass. Vejen vil også blive blokeret i perioden fra 15,00 til 23,00 MSK fra 23-24 september på gaden akademiker Korolev fra Botanisk Street til krydset med Argunovskaya gade, i passagen fra Ostankino park af krydset med 1st Ostankino gade til gade akademiker Korolev om Novomoskovskaya gaden fra krydset med 1. Ostankinskaya Street til krydset med Akademik Korolev Street og også på 1. Ostankinskaya Street fra krydset med Botanicheskaya Street til skæringspunktet med Ostankinsky-pladsen.

Hertil kommer, at i perioden fra 21,00 til 23,00 MSK fra 23-24 september passage af køretøjer vil begrænse det område botanisk gade fra krydset med 1st Ostankino til skæringspunktet med gaden akademiker Korolev, uden Oak Grove fra krydset med vedtagelsen af ​​egetræ lund til krydset med gaden akademiker Korolev, rejser i Oak Grove fra krydset med Oak Grove til skæringspunktet med gaden Novomoskovsk og Novomoskovsk gaden fra krydset med 1st Ostankino til skæringspunktet med rejser til Oak Grove.

Kilde: RIA News

Festival of Light 2018 i Moskva rutetabeller


I forbindelse med afholdelsen af ​​Moskva International Light Festival, ændrer ruterne for landbaseret bypassagertransport, rapporterer Mosgortrans.
23. og 24. november 2018 fra kl. 13.30 til slutningen af ​​arrangementet afbrydes ruten for bus nr. Sh1 midlertidigt Fra 14:00 til slutningen af ​​arrangementet vil trolleybusser følge som følger: Nr. 36 - fra stop "Hotel Ostankino" til Beskudnikovsky Lane; Nr. 37 - fra stop "ENEA (sydlige)" til Kapelsky Lane; Nr. 73 - fra stop "6. mikrodistrict Bibireva" til stop "Hotel" Ostankino ".

Busser vil gå ad denne rute: Nr. M9 - fra VDNH (sydlige) stop til metrostationen Kitay-Gorod; Nummer T13, 15 - fra stop "ENEA (. SOUTH)" efter stop "1st Ostankino Street" af Zander Street stjerne Boulevard, Novomoskovsk gade, så hans rute tilbage fra stop "Kalibrovskaya Street" om Star Boulevard, 6- Mu Novoostankinsky indkørsel, Zander Street, Akademika Korolev Street, så på sin rute; № 24 - fra stop "ENEA (SYD.)" At metrostationen "Pipe" (når de flytter til et stop "ENEA (SOUTH) 'Fra stop." Kalibrovskaya gade "af Star Boulevard, 6. Novoostankinskomu passage, gade Zehnder Street Akademiker Korolev, Ostankino Drive; tilbage ned Zander Street, Star Boulevard, Novomoskovskaya Street, derefter på sin rute); Nr. 24k - fra stop af "VDNKh Hotels" til stop "Ostankino Hotel"; Nr. 76 - fra gaden Akademika Komarov til metrostationen "Timiryazevskaya" (når du kører fra metrostationen "Timiryazevskaya" fra Akademik Komarov gaden til Botanicheskaya gaden, derefter langs sin egen rute); Nr. 85 - Fra Kalibrovskaya Street stop til Rizhsky Railway Station; Nr. 803 - fra stop "Hotel Ostankino" til stop "Station Beskudnikovo."

Cirkel af Lys Festival i Moskva 2018: Hvornår vil fyrværkeri

Festlighedsfestivalen finder sted den 23. september i Ostankino. Denne side blev ikke tilfældigt valgt: i år fejrer landets største tv-tårn sin 50 års jubilæum.
Slutningen af ​​festivalen "Cirkel af Lys" i år bliver et grandiøst fyrværkeri. Ved denne lejlighed vil det første japanske pyrotekniske show i Rusland blive afholdt i Stroginsky flodplade.

Kombinationen af ​​dekorative bjælker med kunstig belysning

Dekorative bjælker af polyurethanskum i kombination med kunstig belysning kan skabe mange gode designløsninger. De bidrager til visuelt at hæve loftet og gøre lokalet mere behageligt. Du kan kombinere bjælker og lyskilder som følger:

 • Byg inventar i bjælker. Til dette formål vil AMARO loftsbjælker med en sektion på 12x12, 15x13, 19x17 og 20x13 passe. Lamperne er bygget ind ganske enkelt. Huller, der svarer til apparatets størrelse, bores i strålen, og lamper sættes i dem. Denne mulighed giver dig også mulighed for at skjule ledningerne og give fri adgang til det.

 • Hang lamper på loftet mellem bjælkerne. Placeringsrækkefølgen og antallet af lyskilder afhænger af rummets størrelse, stil og formål. For eksempel kan en stråle være grundlaget for placeringen af ​​en sådan struktur, når hver lampe er hængt på den med et reb. Også den oprindelige løsning ville ramme lysekronen med loftbjælker.

 • Hæng en eller flere lysekroner på de falske bjælker. Dette gøres ved hjælp af en særlig krog, der passerer gennem et hul i strålen. Lysekronen hænger på den. Det anbefales ikke at montere lyskilden på selve strålen uden en krog - det kan ikke modstå.

 • Placer lampen i loftbjælken. En fremragende løsning ville være placeringen af ​​lyskilder i hulrummet af strålen. Hulrummet til dette er dækket af folie, og lamperne er placeret der. En sådan stråle med lamper er normalt hængt på væggen. Det viser sig altså en stilfuld og funktionel lyskilde, lavet under træet. I vores artikler "Lysekrone fra dekorative falske" er en proces beskrevet i detaljer, hvordan man laver en lysekrone.
 • Læg LED-strimlen. LED stripen lægges oven på polyurethanskum bjælker, hvilket gør dem visuelt vægtløse.

  Hvordan man vælger dekorative bjælker og loftbelysning

  Alle disse muligheder kan kombineres i samme rum. Det er dog vigtigt, at interiøret ser harmonisk ud og ikke skiller sig ud fra den valgte stil.

  Farverne på bjælkerne kan variere meget afhængigt af belysningen. Det er værd at overveje, når du vælger lamper. Af den samme måde er det bedre at se den dekorativ falshbalki AMARO live. Selv det bedste billede kan ikke formidle deres skønhed og fylde af farve.

  Mørke bjælker er ønskelige at vælge i nærvær af et stort antal belysningskilder. Det er dog værd at huske, at de visuelt reducerer rummets størrelse, mens lysstråler tværtimod øger det.

  Køb bjælker til montering af armaturer

  Erhverv bjælker, der ikke kun vil dekorere dit værelse, men også give dig mulighed for at installere inventar i dem, i selskab med AMARO. Siden 2005 har vi produceret træbjælker af skummet polyurethan i Rusland. Kvaliteten af ​​vores bjælker er anerkendt af tyske kolleger, og priserne er lavere end kineserne.

  Hjem og Have

  Interiører, Design, Boligindretning, Hytte og Landskab

  Loft med bjælker: de grundlæggende regler for belysning

  Der er mange smukke metoder til loftdesign, hvoraf det ene er naturligvis bjælkerne. Bjælker kan være en del af understøtningsstrukturen, men også loftet er ofte dekoreret ved hjælp af dekorative elementer af polyurethan, krydsfiner og gipsvæg, stiliseret som naturligt træ.

  Det er værd at bemærke, at for dem, der stræber efter at skabe en unik atmosfære i deres hjem, kan loftbjælker hjælpe med dette. Selv før de er installeret, er det nødvendigt at tage højde for sådanne nuancer som rummets højde og rumfang, da et sådant element i et lille rum ville være klart overflødigt.

  Når man beslutter at installere dekorative bjælker, er det vigtigt at tænke på forhånd om, hvordan loftet vil blive tændt, da det visuelt bliver tyngre og lavere. Det er dette spørgsmål, som vi vil løse i denne artikel i håb om, at det i dag vil være nyttigt og rettidigt for vores kære læsere.

  Regel 1: Der skal være meget lys.

  Det rum, hvor lofterne er dekoreret med dekorative bjælker, kan ikke være trange og lave. Derfor, hvis du bruger sådanne elementer i den øverste del af rummet, betyder det at rummet har en betydelig højde og volumen. Til gengæld indebærer et stort rum brugen af ​​høj kvalitet og meget rigelig belysning i alle større funktionelle områder. Et loft dekoreret med dekorative bjælker understreger kun dette behov.

  Så først og fremmest bør du passe på ikke blot det øverste oversvømmelseslys (lysekroner, spotlights eller spotlights, suspensioner), men giver også ekstra (væg sconces, bordlamper, gulvlamper).

  Husk, at et stort værelse med lofter indrettet med træbjælker (dekorative eller bærende) burde bogstaveligt begraves i et lyst, varmt lys.

  Regel 2: Det vigtigste er enkelhed.

  Loft bjælker er en effektiv uafhængig måde at dekorere loftet og rummet som helhed. Sådanne elementer tiltrækker straks opmærksomhed for sig selv, der konkurrerer med mindre accentobjekter.

  Så netop på grund af sin flashiness er det bedre at fremhæve bjælker med apparater, der mangler alle former for overskud. For eksempel vil en fremragende type belysningsarmaturer i dette tilfælde være pletter (spotlights), spotlights, diodetape, lygteopskæringer, lette versioner af lysekroner.

  I nogle tilfælde, når loftbjælkerne understøtter elementer i et højt rum, kan lysekroner med suspensioner i to eller tre tier være passende. Men ikke desto mindre bør du selv ikke komme for væk, men kender foranstaltningen.

  Regel 3: Det er vigtigt at minimere skygger.

  Det er interessant, men jo oftere er bjælkerne placeret i loftet, for eksempel i et tryk rytmisk eller i form af kasser (kryds), ​​jo større er antallet af lamper, du vil bruge for at fremhæve loftet.

  Sagen er, at strålerne støder unødvendige skygger på overfladen, derfor bliver loftet visuelt mørkere og vægter rummet.

  Det følger heraf, at det korrekte antal belysningsanordninger, der skifter med dekorative bjælker, vil bidrage til at opretholde rummets faktiske højde visuelt, samt at danne en slags smuk rytme af det strålede loft.

  Regel 4: Du skal bringe lys

  Installation af spotlights rundt om loftets omkreds med bjælker, gør du helt sikkert den rigtige ting, fordi det bliver lettere og lettere. Samtidig er det muligt at fremhæve et bestemt område (arbejder i køkkenet eller en sofa i stuen) ved hjælp af retningslys.

  For eksempel til yderligere belysning i et værelse med bjælkelofter, kan du bruge funktionelle vedhængslamper og installere dem i madlavning eller spiseplads. Ved hjælp af lange ledninger er det praktisk at justere instrumentets højde, så det nødvendige funktionelle område vil modtage nok lys.

  Regel 5: Fordel belysning jævnt

  Loftet, dekoreret med bjælker, bærer det en visuel belastning og gør rummet mørkere, hvilket efterlader ingen tvivl. Derfor, selvom dimensionerne af rummet er store, og der er mange store vinduer, bør bjælkerne ligeledes oplyses om loftets omkreds. Dette betyder ikke, at du skal lave ekstra huller til spotlights eller i de fire hjørner af rummet for at installere på lysekronen, men det vil være hensigtsmæssigt at bruge guider eller snore med spotlights.

  Som et resultat ser det ud som om blinkende stjerner hænger i træets tykke magtfulde grene, hvilket er usædvanligt smukt.

  Posten Ceiling med bjælker: De grundlæggende regler for belysning dukkede først op på Homester - Indretningsdesign og dekorationsideer.

  Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

  I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

  Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

  Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

  Hvilken stil er passende bjælker

  Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

  Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

  Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

  Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

  Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

  Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

  Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

  Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

  Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

  Typer af strålekonstruktioner

  Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

  Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

  I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

  Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

  Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

  Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

  Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

  Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

  I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

  For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

  Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

  Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

  De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

  Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

  For hvilke værelser er loft bjælker egnede

  Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

  Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

  Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

  Hvad er gode bjælker i interiøret

  Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

  Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

  Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

  Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

  Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

  Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

  Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

  Loftbjælker i interiøret - et dekorativt element eller arkitektonisk træk

  Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

  Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

  • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
  • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
  • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
  • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
  • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

  Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

  • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
  • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
  • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

  Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

  • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
  • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
  • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

  Loft med bjælker: de grundlæggende regler for belysning

  Der er mange smukke metoder til loftdesign, hvoraf det ene er naturligvis bjælkerne. Bjælker kan være en del af understøtningsstrukturen, men også loftet er ofte dekoreret ved hjælp af dekorative elementer af polyurethan, krydsfiner og gipsvæg, stiliseret som naturligt træ.

  Det er værd at bemærke, at for dem, der stræber efter at skabe en unik atmosfære i deres hjem, kan loftbjælker hjælpe med dette. Selv før de er installeret, er det nødvendigt at tage højde for sådanne nuancer som rummets højde og rumfang, da et sådant element i et lille rum ville være klart overflødigt.

  Når man beslutter at installere dekorative bjælker, er det vigtigt at tænke på forhånd om, hvordan loftet vil blive tændt, da det visuelt bliver tyngre og lavere. Det er dette spørgsmål, som vi vil løse i denne artikel i håb om, at det i dag vil være nyttigt og rettidigt for vores kære læsere.

  Regel 1: Der skal være meget lys.

  Det rum, hvor lofterne er dekoreret med dekorative bjælker, kan ikke være trange og lave. Derfor, hvis du bruger sådanne elementer i den øverste del af rummet, betyder det at rummet har en betydelig højde og volumen. Til gengæld indebærer et stort rum brugen af ​​høj kvalitet og meget rigelig belysning i alle større funktionelle områder. Et loft dekoreret med dekorative bjælker understreger kun dette behov.

  Så først og fremmest bør du passe på ikke blot det øverste oversvømmelseslys (lysekroner, spotlights eller spotlights, suspensioner), men giver også ekstra (væg sconces, bordlamper, gulvlamper).

  Husk, at et stort værelse med lofter indrettet med træbjælker (dekorative eller bærende) burde bogstaveligt begraves i et lyst, varmt lys.

  Regel 2: Det vigtigste er enkelhed.

  Loft bjælker er en effektiv uafhængig måde at dekorere loftet og rummet som helhed. Sådanne elementer tiltrækker straks opmærksomhed for sig selv, der konkurrerer med mindre accentobjekter.

  Så netop på grund af sin flashiness er det bedre at fremhæve bjælker med apparater, der mangler alle former for overskud. For eksempel vil en fremragende type belysningsarmaturer i dette tilfælde være pletter (spotlights), spotlights, diodetape, lygteopskæringer, lette versioner af lysekroner.

  I nogle tilfælde, når loftbjælkerne understøtter elementer i et højt rum, kan lysekroner med suspensioner i to eller tre tier være passende. Men ikke desto mindre bør du selv ikke komme for væk, men kender foranstaltningen.

  Regel 3: Det er vigtigt at minimere skygger.

  Det er interessant, men jo oftere er bjælkerne placeret i loftet, for eksempel i et tryk rytmisk eller i form af kasser (kryds), ​​jo større er antallet af lamper, du vil bruge for at fremhæve loftet.

  Sagen er, at strålerne støder unødvendige skygger på overfladen, derfor bliver loftet visuelt mørkere og vægter rummet.

  Det følger heraf, at det korrekte antal belysningsanordninger, der skifter med dekorative bjælker, vil bidrage til at opretholde rummets faktiske højde visuelt, samt at danne en slags smuk rytme af det strålede loft.

  Regel 4: Du skal bringe lys

  Installation af spotlights rundt om loftets omkreds med bjælker, gør du helt sikkert den rigtige ting, fordi det bliver lettere og lettere. Samtidig er det muligt at fremhæve et bestemt område (arbejder i køkkenet eller en sofa i stuen) ved hjælp af retningslys.

  For eksempel til yderligere belysning i et værelse med bjælkelofter, kan du bruge funktionelle vedhængslamper og installere dem i madlavning eller spiseplads. Ved hjælp af lange ledninger er det praktisk at justere instrumentets højde, så det nødvendige funktionelle område vil modtage nok lys.

  Regel 5: Fordel belysning jævnt

  Loftet, dekoreret med bjælker, bærer det en visuel belastning og gør rummet mørkere, hvilket efterlader ingen tvivl. Derfor, selvom dimensionerne af rummet er store, og der er mange store vinduer, bør bjælkerne ligeledes oplyses om loftets omkreds. Dette betyder ikke, at du skal lave ekstra huller til spotlights eller i de fire hjørner af rummet for at installere på lysekronen, men det vil være hensigtsmæssigt at bruge guider eller snore med spotlights.

  Som et resultat ser det ud som om blinkende stjerner hænger i træets tykke magtfulde grene, hvilket er usædvanligt smukt.

  Loft bjælker i moderne interiør

  For nylig ændrer beboerne i megacities i stigende grad urban glamour for et enklere og mere afslappet forstæderliv. For at føle den fulde mulige enhed med naturen, er mange nye bosættere og interiører af deres nye hytter designet i en ægte rustik stil. Denne stil er valgt ikke kun for sin unikke originalitet, men også for det faktum, at for at spille det behøver du ikke at pådrage store omkostninger. Det er ret nok at indsætte over væggene med uhøjtideligt tapet i de samme uhøjtidelige blomster, fylde interiøret med masser af træmøbler og dekorative elementer.

  loft bjælker i en skandinavisk stue interiør

  Det endelige billede bliver loftbjælkerne. Dette element af indretning i landhuse er altid den måde, uanset hvilken af ​​de indvendige stilarter den bliver brugt. Og denne kendsgerning er et godt incitament til at bekendtgøre bjælkerne, som med elementerne i dekoration, tættere.

  Hvilke stilarter har stråleindretning?

  Loft bjælker i dag kan findes i de mest uventede decors. De kan dekorere både historiske klassikere og avanceret hi-tech. Hvis vi snakker om etnisk interiør, så er bjælkerne generelt den vigtigste karakteristiske stilfunktion, og uden dem er det simpelthen umuligt at få et realistisk billede. At understrege bjælkens identitet til en eller anden stil hjælper deres korrekte udsmykning.

  bjælker på loftet i den victorianske stil interiør

  I det klassiske interiør med krav på luksusdesign af bjælker på loftet er dekoreret med vignetter, udskæringer eller dækket med maleri.
  De kan også simpelthen er malet i sarte farver eller dekoreret med sølv.

  Stærk klassiker foretrækker helt glatte, klare (mørke eller lette) lakerede bjælker. Sådanne modeller ser ikke mindre imponerende ud i moderne omgivelser. Den eneste forskel er, at den nuværende indretning tager dristige beslutninger godt og er klar til kreativitet, så bjælker i det kan ikke kun være neutrale, men også ret udfordrende farver. Fantasy designer kan godt se dem i pink, rød eller blå nuance.

  almindeligt lakede bjælker i loftet passer perfekt ind i stuen

  Til loftet og højteknologien er det bedre at bruge metalbjælker. Det er tilladt at oprette strukturer fra dele af anden tekstur, men kun på betingelse af at de er malet med maling, der efterligner metalets glans. I det betragtede interiør vil en fremragende følgesvend til loftbjælkerne være murværk på væggene. I dette tilfælde får du den virkelige "industrielle æstetik" karakteristik af forladte varehuse og fabrikker, som nemt kan gøre dine oprindeligt enkle og beskedne forstæder "lejligheder" til et luksuriøst interiør.

  Elementer af loftmøbler kan ikke kun bruges i udsmykningen af ​​et hus i landsbyen, men også i en lille by lejlighed. Et par bjælker, en smule modstående mursten, suppleret med glansen af ​​glas, metal og dekoreret med "bare" lamper, såvel som defiantly stikker ud ledninger - og loft-atmosfæren er klar.

  smalle bjælker på loftet i det indre af soveværelset i loftet stil

  For landdistrikter er det bedre at vælge bjælker, der formidler farven på et alderen træ. I denne indretning kan de være ganske mørke, forskellig ruhed og tekstur, og deres farve behøver ikke at blive kombineret med rummets hoved baggrund, de kan godt forblive kontrasterende i hele interiøret.

  Men i herkomst er bjælkerne altid pæne og forbløffende med deres "nåde", for her forbliver prioriteten for rent hvidkalkede modeller.

  bjælker på loftet efterligner støttestrukturen i det indre af Provence

  Bjælker på loftet: stilistiske variationer

  arter

  Så stråler kan være:
  1. Metal;
  2. Træ;
  3. Polyurethan.

  Overvej fordelene ved hver foreslået formular. Klassisk strålegenre er selvfølgelig træstrukturer. De er de førende elementer af øko-og rustik stil. Af tradition, til fremstilling af bjælker af høj kvalitet, der bruger eg, ask eller fyr. Bjælker kan laves af et solidt array eller har hulrum. Sidstnævnte mulighed er mere elsket af designere, fordi det hjælper med at skjule forskellige interne kommunikationer som ledninger.

  krøllede bjælker på loftet vil være en højdepunkt i det indre af stuen

  I mere moderne decors anvendes metalbjælker imidlertid, da de er store og tunge, kan du simpelthen ikke gøre det uden hjælp fra specialister under installationen. Besparelser er ikke på plads her, fordi en dårligt fastgjort metalstråle kan forårsage mange problemer.

  Polyuretanbjælker til loftet er blandt de mest budgetmæssige design. Det er ikke nødvendigt at bruge store summer på deres køb, og det kræver en masse tid og kræfter for at rette dem. Dette er den eneste type bjælker, der uden frygt kan fastgøres til loftet med egne hænder. Produkter fra polyurethan er lette og altid hule indeni.

  Materialet efterligner let træets konsistens og farve, men det absorberer ikke lugt og lider ikke af for høj fugtighed, så polyurethanbjælker bruges med fornøjelse i køkkener og badeværelser.

  langsgående bjælker - den nemmeste og mest sofistikerede måde at implementere

  Du kan installere flashbjælker på forskellige måder. Hvis de er små, bliver de simpelthen plantet på flydende negle, i andre tilfælde er en kasse præ-skabt af en træ- eller aluminiumsprofil. Fastgørelse i dette tilfælde er lavet af selvdrejende skruer. Lange og tunge bjælker er fastgjort til loftet på en kombineret måde. Loftet er forudrustet med træblokke, hvortil der påføres smøreelementer. Deres ekstra fixering til blokkene er lavet af lange skruer. Dette gør det muligt for bjælken at hænge sikkert på det valgte sted.

  Farve aspekter

  Farven på bjælkerne, der anvendes i indretningen, afhænger af dens stilistiske orientering. Hvis indretningen har brug for udtryksevne, er det bedre at gøre det ved hjælp af kontrasterende lofter og den generelle baggrund af bjælkerne. De vil nemt trække over opmærksomhed.
  Du kan gøre det indvendige bløde ved hjælp af bjælker malet for at matche loftet. Bare rolig, selv om de vil lægge mindre opmærksomhed på sig selv, men de vil aldrig forblive ubemærket. Opholder sig i baggrundsskyggen, vil de tilføje det manglende volumen til loftet, gøre det strukturelt og dynamisk. Harmonisk fusionere med loftet vil være de sædvanlige hvide bjælker eller deres variationer i træens tone. I moderne hjem er ofte bjælkerne på loftet og selve loftet malet i rige farver, for eksempel lilla, gule, blå.

  ekspressiv indretning: mørk brun loftstråle i det lyse indre af stuen

  Kombination af loftets farver og bjælkerne kan være så forskellige som de stilistiske træk ved det valgte interiør tillader. Faktum er, at sidstnævnte kan være i overensstemmelse med noget i indretningen. De kan afspejle trægulve eller møbler, og kan matche væggenes farve eller kontrast med loftet. I denne henseende eksisterer der ikke strenge kanoner.

  Det vigtigste ved valget af farverige bjælker er at huske på, at hvide giver vægtløshed til rummet, mørke ser mere besværlige ud og virker utroligt tunge, sorte bringer grafik, gør atmosfæren rytmisk, hård og kun design imiterer træ, endda gør interiøret køligt, giver det ro i sindet og roen.

  indvendige stue skabet farve skema

  Hvor kan loftbjælker anvendes?

  På bjælkerne, der var på loftet af gamle bygninger, blev der oprindeligt tildelt en fuldstændig ikke-dekorativ mission. De var bærende strukturer, der overtog lasten af ​​huset tag, og parallelt tjente som et loft gulv. Over tid fandt bjælkerne unødvendige detaljer om hjemmemiljøet og begyndte at skjule dem bag finishen. Længslen efter det farverige interiør har rehabiliteret bjælkerne, og nu er de igen i mode, kun de bruges udelukkende til dekoration.

  I hvilket bestemt rum kan sådanne oplysninger findes? Ja, i princippet i nogen. De udsmykker helt køkkenet, ser organisk ud i stuen og soveværelset, vil ikke være overflødigt på kontoret og endda i gangen. Hvor meget at bruge bjælker, og hvor massiv, bestemmes udelukkende af størrelsen af ​​rummet. For eksempel i de rummelige stuen kan de "dot" hele loftet, mens det i en lille hall vil være nok til kun at bruge et par stykker.

  Hvis bjælkerne er placeret på køkkenloftet, kan holdere til briller og kroge til redskaber monteres på dem. I individuelle interiører kan de dekoreres med klumper af urter og tørrede buketter.

  farvekombination af bjælkelofter og vægpaneler i køkkenet

  Dekorative bjælker er uundværlige i zonering. Med deres hjælp bliver det nemt at opdele stuen i to dele eller vælge spiseplads i køkkenet.

  Hvordan passer du ind i det indvendige loftbjælke?

  Smagen og farven, som de siger, ingen venner. Denne erklæring er ret sandt for et sådant element af indretning som bjælker. Nogen insisterer på at opbygge massive bjælker på loftet af den sædvanlige "Khrusjtjov", og nogle "glade ejere" af huse med bjælker vil gøre dem minimalt synlige og tilføje funktionalitet til dem.

  Krydsloft i køkkenets indre

  Overvej en situation, hvor vi allerede har bjælker på hjemmet loftet. Den første handling, der kommer i betragtning med hensyn til stigningen i deres funktionalitet er at tiltrække dem til at belyse rummets rum. Med deres hjælp kan du oprette meget usædvanlige designs. Ud over det faktum, at de kan klare en lysekrone, der hænger på kæder, kan du indlejre spotlights i bjælkerne selv. I det tilfælde, hvor loftet er trimmet med metal modeller af bjælker, er det rationelt at installere armaturer på fjernbetjeningen på dem.

  LED bjælker kan placeres oven på bjælkerne. Det vil ikke være mindre interessant loftbelysning, hvilket gør en massiv struktur flydende i luften. Et sådant designbevægelse vil være særlig vellykket i tilfælde, hvor en kombination af bjælker og PVC-film blev brugt i loftets konstruktion.

  bjælker på et slattede loft

  En anden favorit designer reception dekoration bjælker på loftet er at trimme dem med et reb. Bemærk, at hverken æstetisk komponent i indretningen eller dens miljøvenlighed krænkes i dette tilfælde. Rope-wrapped beam findes ofte i middelhavsinteriør, landsstil og etnik.
  Helt at slippe af med bjælkerne i indretningen kan kun være en radikal måde: sy dem. Med denne opgave klare alle muligheder for hævede lofter.

  Strålens rolle i rumkorrektion

  Ved hjælp af bjælker kan du justere rummets geometri. Visuelt udvide rummet vil hjælpe bjælker lagt over loftets bredde, men for at gøre det langstrakt, er strukturelle elementer lagt i lige vinkelret retning. Hvis du skal lave et værelse over bjælkerne, der ligger på loftet, få deres fortsættelse på væggene. Hvis der ikke er behov for at justere rummet, er det rationelt at fastlægge bjælkerne med et gitter, det vil sige på tværs. I dette tilfælde vil loftet simpelthen øge mængden.

  langsgående bjælker i loftet forlænger visuelt stuen

  Er lofterne for høje? Great! Bjælker kan ikke fastgøres direkte til deres overflade, men sænkes til den ønskede afstand og fastgøres på væggene.

  konklusion

  Siden loftbjælkerne kom tilbage til os fra den fjerne middelalder, havde vi igen mulighed for at gøre interiøret i vores huse meget ligner gamle slotte og give dem en passende atmosfære. Ud over at introducere romantik ind i interiøret er denne dekorationsteknik blevet en fantastisk måde at skjule nogle rumlige fejl i værelserne. Værelserne, hvor der er bjælker i loftet, får altid den korrekte klare form, og det bliver rummeligt og behageligt i dem, så når du skal udstyre dit landsted, skal du ikke skynde dig for at opgive den specifikke indretning, så du kan leve i en eliteindstilling.

  Sådan slår du bjælken på loftet. Arter. Bjælker i forskellige stilarter af interiør. dekoration

  Vil du lave et design i stil med et landsted? Et af kendetegnene ved dette interiør er bjælker. Hvis mange mennesker i lejligheder er bange for at bruge dette element af indretning, så i landet huset er stedet for dem!

  Nogle gange sker det også, at du skal maskere de eksisterende understøtninger i loftet, som stærkt rager nedad. Du spekulerede sikkert på hvordan man slår takstrålen? I dag vil vi tale om det.

  Hvordan man laver bjælker i loftet.

  Varianter af dekorative bjælker

  Bjælker er lavet af træ, metal eller polyurethan.

  • Den klassiske version - træbjælker til loftet er lavet af egetræ, aske, fyr. De kan være integrerede eller hule indvendige, hvilket er særligt godt til at gemme forskellige kommunikationer under dem.
  • Metal bjælker, som regel, er meget tunge, så de skal fastgøres "tæt".
  • Polyuretanbjælker har en forholdsvis lille vægt, de kan frit fastsættes uafhængigt. Fordelen ved dette materiale er, at den ikke er bange for fugt og ikke absorberer lugt, så du kan bruge den i næsten ethvert rum. Derudover kan polyurethan efterligne mange teksturer og farver, såsom træ.

  Design med brug af dekorative bjælker

  I begyndelsen blev bjælkerne brugt som en støtte til loftet og tog hele belastningen på sig selv. Over tid begyndte de at skjule under loftet, men i det seneste har mange designere begyndt at bruge i deres interiør.

  Bjælker vil organisk passe ind i designet:

  Tip! Deres antal og størrelse skal vælges afhængigt af rummet i rummet.

  Zoning lokaler ved hjælp af bjælker.

  Af den måde kan selv den mest almindelige dekorative loftbjælke udføre nyttige funktioner. Du kan vedhæfte usædvanlige lamper eller lysekroner hængende fra kæder på den. Du kan også zone et stort værelse med velplacerede bjælker i loftet.

  Bjælker i forskellige stilarter af interiør

  Træbjælker bruges normalt i stilarter domineret af træ dekorative elementer:

  • skandinavisk;
  • Village;
  • Country musik;
  • Eco;
  • viktoriansk;
  • Provence;
  • Middelhavsstil...

  Til højteknologisk stil anvendes der normalt metalbjælker, som understreger den præcise og praktiske indretning af rummet.

  Skjul eksisterende bjælker

  Nogle mennesker tænker på, hvordan man laver en loftstråle, mens andre "heldige" forvirrer sig over, hvordan man skjuler det.

  Lad os se på muligheder for at slå bjælkerne i loftet.

  1. Det første der kommer til at tænke på er at lave usædvanlig belysning på dem. På bjælkerne selv kan du installere de indbyggede lamper eller vedhæfte dem til fjederbelægningerne.

  Sådan skjuler du bjælken på loftkassen med belysning.

  Tip! For at strålen ikke skal skille sig ud, gør den den samme farve som loftet. Hjørner kan udjævnes med en loftsplint.

  1. Udover belysning kan strålen påføres tegning eller ornament til stilen på dit design. Til denne mulighed kan nævnes tapeter og spejle. De vil visuelt øge loftets højde.

  Sådan lukkes en stråle i loftet med et spejl.

  1. Hvis strålen er i køkkenet, så kan du bruge den som en hænger til køkkenredskaber, der sikrer rækværket på det.
   Desuden kan du installere baren, og du får en ø i køkkenet. Denne metode kan ofte ses i fremmede film.

  Hvordan gemmer bjælkerne på loftet i køkkenet.

  1. Hvis strålens størrelse ikke er meget stor, så kan du gemme den med en polyurethan falshbalki. Det vil se smukkere ud end standardbeton eller jern.

  Sådan skjuler du bjælken på loftet ved hjælp af foringen.

  1. Halvdelen er oftest dekoreret med reb. Denne teknik bruges ofte i øko-stil, middelhav og land.


  Men hvad skal man gøre, hvis strålen ikke ser æstetisk ud, og det er umuligt at forkæle det på nogen måde? Hvordan gemmer loftet bjælker helt?

  I dette tilfælde vil den bedste løsning være at skjule det under et suspenderet eller nedhængt loft. Der er mange sorter af dem, og det er ikke nødvendigt at lave loftet helt, du kan bare lave en kasse med gipsplader. Rammen vil se i dette tilfælde i form af bogstavet P.

  Det er nødvendigt at fastsætte rammens ramme til loftet, det er umuligt at bore huller i bjælken selv, ellers vil det miste dets egenskaber.

  Vigtigt at vide! Mindste indrykning af gipsvæggen konstruktion fra bunden er 15-20 centimeter, og strækloftet er 2 centimeter.

  Hvis du tillader bjælkens placering, kan du gøre sin ulempe til en fordel. Lav en indbygget garderobe og helt gem den. Meget nyttigt lagerplads vises.

  Som du kan se, ved at bruge små detaljer ved første øjekast, skabes et smukt og behageligt interiør. Vis din fantasi til det maksimale, og du vil helt sikkert få en eksklusiv designerrenovering. Vi håber du finder en måde for dig selv at slå bjælken.