LED gulvbelysning og baseboards muligheder

I moderne interiørdesign vises flere og flere originale ideer. En af dem - LED lyser på gulvet, vægge eller loft. Som regel er det uden praktisk brug og bruges udelukkende til at skabe en smuk visuel effekt. Det er bemærkelsesværdigt, at det ikke er svært at installere en glødende bundplade, og næsten alle med lidt viden om elektrisk installation kan gøre det.

Indhold:

Valg af materiale

På grund af de særlige betingelser for installation og drift er det nødvendigt at tage en ansvarlig tilgang til valget af soklens materiale, hvor det er planlagt at installere LED-strimlen. Det kan være:

 • Plast. Skørt fra det er mest almindelige i byggematerialer butikker. De kendetegnes af et stort udvalg af farver og teksturdesign, som efterligner nogle træarter.
 • Skumplinter er meget lette. Sjældent brugt på gulvet, hovedsagelig loftfileter. På trods af de store muligheder for at skabe indviklede mønstre, kan det ikke bruges til at fremhæve gulvet af to grunde: for det første anses det for brandfarligt; For det andet, ikke tilgængelig i den ønskede konfiguration.
 • Træstumper betragtes som klassikere, men på grund af de høje omkostninger, de bruges i relevante projekter. Belysning af gulvet i træplinter udføres ikke på grund af, at materialet er udsat for spredning af ild.
 • Metalskørt er den sikreste brandmodstand, men materialestrukturen gør det dyrt. Derudover er metalbagetter godt monteret kun på lige vægge.
 • Polyurethan. Basebordet af dette materiale anvendes i vid udstrækning på grund af, at det helt skjuler ujævnheder, der passer til vikling af vægge og søjler. Sammen med elementerne i duropolymer betragtes som en af ​​de bedste muligheder for montering af gulvets lysomrør med hensyn til pris til brandsikkerhed og holdbarhed.

Det er værd at huske på, at gulvstiften til montering af baggrundsbelysning skal have et specifikt design. Nemlig - at repræsentere en kabelkanal med snap-on låg. Ideelt set bør denne sokkel være designet til denne slags arbejde. Derefter bliver låget lavet af et delvist gennemsigtigt lysdiffuserende materiale. I mangel af sådanne modeller kan aftagelige stik købes separat. I dag sælges der i nogle butikker lister med installeret tape, som du kun skal oprette forbindelse til netværket.

fordele

Årsagen til den hurtige vækst i popularitet er kombinationen af ​​skønhed og effektivitet af LED-baggrundsbelysning i lejligheden eller hjemme. Evnen til at skabe multi-farvede lyseffekter med forskellig lysstyrke gør det muligt for designere at skabe fantastiske projekter. En bred vifte af indstillinger, såsom valg af lysstyrke, en specifik belysningslampe, driftstilstand for lamper osv. Giver endnu større frihed.

Glem ikke, at LED-bånd forbliver et af de mest økonomiske lysarmaturer. I nogle tilfælde kan LED-båndet vare op til 10 år uden afbrydelse og forbrænding. Sammen med multifunktionelle styreenheder kan deres effektivitet kun øges. Hvis du f.eks. Bruger en fotosensor, kan du få det glødende bundkort til at lyse om natten, når nogen går på den.

montering

Installer en glødende bundplade omkring omkredsen af ​​rummet kan næsten alle. Alt, hvad der kræves, er at installere bundkortet selv, fastgør båndet inde i det og tilslut det til styreenheden. I de fleste tilfælde behøver det ikke engang at blive demonteret - den gamle klap er simpelthen trukket ud og erstattet med et gennemsigtigt diffusionsplug.

Som regel er den bedste mulighed for installation et LED-tape med en SMD 5050-mærkning. Det er lidt dyrere end en mindre SMD 3028, men har en meget højere lysstyrke på grund af det større antal lamper. Før du samler kæden, skal du gøre følgende:

 1. Mål omkredsen af ​​rummet eller konturen, langs hvilken båndet vil blive lagt.
 2. Baseret på antallet af glødelamper pr. Meter længde, bestem strømforbruget af belysningskredsløbet.
 3. Vælg en strømforsyning, der passer til strøm og strøm. Hvert bånd har brug for sin egen blok.
 4. Hvis det er nødvendigt, kompleks lysstyring med skiftefunktioner og intensitet, skal du hente styringen.

Efter at ordningen er samlet og installeret i basispladen, er det nødvendigt at forsigtigt isolere krydset af kredsløbselementerne. Professionelle anbefaler at bruge krympeslange til dette. Efter isolering er båndet forbundet til netværket og kontrolleret for funktionsdygtighed.

Montering af kæden kan være lettere at montere ikke på soklen, men på bordet med fri adgang til nogle af dens elementer, og kun derefter indsætte den i rillen. Efter installationen er kassen lukket med en diffusionsdæksel, og du kan nyde smukke gulv-til-væg belysning.

Belyset gulvborde til designerindretning

Leder du efter en designer baseboard med LED baggrundsbelysning til udsmykning af stuen, børns, korridor gulv? Her finder du hvad du har brug for! Du kan vælge enhver model af gulvplint fra katalogområdet, og vi vil supplere det ved at fremhæve den ønskede farve.

Vær opmærksom! For at udstyre med LED-strimmel kan du sætte alle modeller undtagen P10 og P15.

Også vores firma tager ordrer til individuelle projekter. Vi udvikler og producerer en sokkel med LED-belysning, idet der tages hensyn til alle ønsker eller gøres i henhold til den skabelon, der leveres af dig.

Har du brug for mere detaljerede oplysninger?

Book en gratis konsultation med vores specialist!

Bestil en gratis konsultation

Prisen på sokkel med LED baggrundsbelysning

Udgifterne til LED-soklen beregnes for hver enkelt kunde individuelt. Prisen afhænger af modellen, kompleksiteten af ​​arbejdet, tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner og designeffekter. Du kan se de foreløbige priser i tabellen.

Vær opmærksom! Beskyttelseskasser og en kasse med MDF til strømforsyningen er inkluderet i prisen.

Hvilke gulvstifter med lys kan bestilles i "Mr.Profile"?

Vi har et stort udvalg af farve løsninger til LED-strimler til baseboards - 11 variationer med varmt, naturligt og koldt lys, som hjælper med at forsigtigt oplyse rummet, samt at rummere rummet.

For dem der kan lide at eksperimentere, udover det traditionelle hvide lys, kan du bestille en mere original - grøn, blå, rød, orange og andre farver. Ud over LED-strimlen har du mulighed for at vælge bundkortets farve på RAL-paletten (217 nuancer) eller for at bestille designeffekter - patinering, craquelure og andre.

Farver af LED-strimler til belysning af soklen, som kan bestilles i "Mr.Profile":

Gulvstiften med belysning består af 5 komponenter. Se hvad der er inkluderet i kittet på billedet.

Vær opmærksom! På din anmodning kan sættet genopfyldes med en lysdæmper, der justerer lysets lysstyrke.

På grund af teknologiske funktioner kan baggrundsbelysningen ikke indlejres i hver model. Tjek gulvstifterne, hvor vi installerer LED-strimlen:

Eventuelle spørgsmål? Skriv til os!

Stages checkout

Vælg det ønskede produkt i kataloget på vores hjemmeside.

Bestil en bestilling gennem kurven eller bestil et opkald

Bekræft køb ved at diskutere alle detaljer med vores manager

Lav en 50% forskud på det valgte produkt.

Forvent at levere varer eller tage det personligt fra vores lager og betale det resterende beløb

Brug af gulvstativ med belysning til indretning - interessante løsninger, ideer og fotos

Gulvlister med belysning er ikke kun en fremragende designløsning, der hjælper med at fremhæve indretningen af ​​rummet, men også praktisk belysning af rummet. LED strip baggrundsbelysning kan bruges:

 • Som et natlys i børnenes værelse. I modsætning til en lampe eller en natlampe, der står ved sengen, blokerer LED-soklen ikke øjnene og forhindrer ikke barnet i at falde i søvn. Tværtimod opretholder den en svag belysning i rummet, som giver dig mulighed for at sove komfortabelt.
 • I korridorerne som et natlys. For at nå badeværelset eller køkkenet kan du ikke tænde overlyset og ikke være bange for at snuble eller falde.
 • Til ekstra dekorative belysning. En sokkel med lys på gulvet i soveværelset, stuen eller køkkenet vil skabe en særlig atmosfære.

LED stripen er placeret i den bredeste del af profilen i en speciel metalboks, der er indlejret i selve bundkortet. Over baggrundsbelysningen er lukket med en plastikstrimmel, som:

 • beskytter båndet mod snavs og støv;
 • giver mulighed for at tørre en sokkel med en fugtig klud.

På grund af den pålidelige isolering af baggrundsbelysningen er dens anvendelse absolut sikker i ethvert rum og under alle omstændigheder.

Køb baggrundsbelyst sokkel til en overkommelig pris

I vores online butik kan du købe designer gulvstifter med LED-baggrundsbelysning i forskellige farver for at belyse gulvet i en børnehave, stue, korridor og andre værelser. Vi udfører også individuelle ordrer - både i vores og din skitse. For detaljer kontakt os på en bekvem måde - via telefon eller ring et opkald.

Vil du bestille?

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig for at afklare alle detaljer!

Sådan laver du en loftsplint med lys, fotodemonstrationer

Strenge krav til moderne reparation og ønsket om at gøre boliger eksklusive, originale og mere komfortable gør os til at søge nye designløsninger til indretning. Og med al tillid kan vi sige, at den mest relevante og spektakulære søgning i denne retning er søjlens fluorescerende, neon og LED-belysning.

I artiklen fortæller vi hvordan man realiserer denne ide i praksis, hvordan en baguette skal klistres, hvilken slags lys der kan bruges, og hvordan man laver belægningen baggrundsbelysning med egne hænder.

Lamper i soklen

Et kompetent spillet scenarie af lys dekorerer og forvandler rummet, lysprofilen ændrer rummets geometri, interiøret ophører med at være statisk. I dag er der udviklet flere typer lamper og bånd, hvorved det er muligt at organisere belysning, og hver af dem har sine egenskaber, som senere beskrives mere detaljeret.

Belyset loftsplint, fotoburvet design med diodebelysning

Lysstofrør

Fluorescerende lamper var blandt de første, der skulle bruges til lysstofplader. Disse er meget lyse lyskilder takket være fosfor. Sådanne armaturer er som regel installeret på væggen, før bundpladen er installeret til skjult belysning. Ulempen ved denne form for belysning er, at der opstår et lyskløft mellem lamperne - skyggefulde områder.

Rope

Duralight i den klassiske form - det er en krans af små glødelamper, i et gennemsigtigt rør af polyvinylchlorid. PVC hældes også mellem lamperne, hvilket gør kransen til en meget holdbar og praktisk lyskilde, der kan formes til enhver form. Rørets elasticitet gør det nemt at installere det, selv i en buet loftsplint med belysning. Sådanne rør er ikke bange for fugt og støv. I den moderne præstation har LED'erne erstattet de mini glødelamper, de er utvivlsomt meget foretrukne for pærerne: lysere, mere holdbare og forbruge meget mindre elektricitet.

Rope til lysstofplader

Neonrør

Skirting af loftet med belysning fra neon skaber følelsen af ​​at loftet er indhyllet omkring omkredsen af ​​en mystisk dråbe. Gasrøret har enorme farver og en blød luminescens uden pletter og skygger. På grund af dets elastik kan den bøje og skabe komplekse former. Loft og bundplade med baggrundsbelysning fra neon opvarmes ikke. Der er ingen glødetråd i neonrøret, hvilket betyder, at det ikke kan lukke eller brænde ud, hvilket er et stort plus: Vedligeholdelses- og vedligeholdelsesomkostningerne ved en sådan baggrundsbelysning under drift er meget lettere.

Tip: Da duralight- og neonrørene har en vis vægt, er det bedre at installere dem på væggen, i stedet for at sætte dem på basispladen. Til dette formål fastgøres specielle klemmer til væggen, som holder rørene.

Neonrør giver smukke dæmpet belysning

lysdioder

Loftplinten med LED-belysning holder i dag stadig lederskab blandt konkurrenter. Diodene er tynde, lette, energieffektive og langvarige, nemme at vedligeholde, varme ikke op, når de tændes, øjeblikkeligt lyser og blinker ikke.

LED-baggrundsbelysning er sort / hvid med varm eller kold glød samt fuld farve, som giver dig mulighed for at oprette originale lysforhold. RGB-tape forbinder strømme af tre grundlæggende farver, og ved hjælp af den indbyggede controller kan du skabe nogen skygge til dit interiør. Desuden kan du ved hjælp af en lysdæmper justere lysstyrken af ​​belysningen.

For skjult belysning er det bedre at bruge lysdioder i en speciel silikone skal, der beskytter dem mod fugt og snavs, hvilket i høj grad letter vedligeholdelsen af ​​udstyr uden frygt for gnidning eller støvsugning. For nem installation er der et specielt klæbelag på bagsiden.

Pro sokkel til belysning

Ofte er lysene arrangeret til polyurethan, plast eller polystyren skørt. Det er bedre at vælge tykvæggede strimler med sider på mindst 60 mm, bag dem kan du nemt skjule ethvert udstyr.

Skema, hvordan man installerer soklen

Montering af loftsplint med lys er lavet på samme måde som installation af en konventionel baguette, men der er vigtige funktioner: Profilen er kun fastgjort til væggen, og dens øvre kant skal falde ud fra loftet og danne en spids niche 50 mm bred og mere.

Tip: Polyurethan baguette er bedst egnet til montering af skjult belysning, men det er i sig selv tungere end analoger af polystyren eller skum. Derfor er polyurethanloftplinten med belysning på flere steder anbefales til fastgørelse af fastgørelsen, så den fastgøres til tømmerne, som derefter let maskeres af kitt og maling.

Hvordan man laver en fremhævning med egne hænder

Normalt er LED-strimlen monteret på væggen til soklen, men i salg kan du også finde specielle profilmodeller, der har en side til fastgørelse af baggrundslyset.

uddannelse

Mål rummets omkreds for at finde ud af den ønskede længde af LED'erne. Baseret på længden, driftsspænding og effektdensitet kan alle disse data findes på emballagen, strømforsyningen er valgt - en strømkonverter fra 220 til 12 eller 24 V. Hvis du har problemer, skal du kontakte sælgeren. Du skal også bruge en lysdæmper til at styre lysstyrken. For multikol baggrundsbelysning er der også behov for en controller.

Overfladen, hvorpå dioderne skal limes, skal være rene, uden skarpe fremspring, der kan beskadige printkortet. Sæt væggen eller bundpladen med et tyndt slibemiddel, og tør det derefter af med alkohol.

Vigtigt: Båndet kan kun skæres på specielle linjer. Multipliciteten af ​​skæring er bestemt af fabrikanterne og markeret med en speciel linje. Normalt kan du skære gennem 3 dioder, hvilket er 50 mm.

Du kan kun klippe båndet på specielle linjer.

Sådan loddes

Fjern beskyttelsen, lim båndet på installationsstedet. For at øge længden er det nødvendigt at lodde 2 stykker dioder. Til lodning udpegede særlige steder. Når selvmontering er bedre at bruge stik. Hvis du beslutter dig for lodning, skal solstrålens temperatur ikke være mere end 250 o C, lodningstidspunktet er 5-10 sekunder. Ved længere opvarmning forringes båndet.

tilslutning

For simpelt tape behøver kun strømforsyning. For at forbinde forbindelsen skal du bruge skrueterminaler. Opmærksomt: "+" på båndet - "+" på blokken, minus til minus.

For farvebånd skal du tilslutte en controller. Tilslut "+" på strømforsyningen til henholdsvis "+" på regulatoren, ulemper. Derefter er farvebåndet forbundet til controlleren, ledningerne er mærket R, G, B og V + på controlleren med henholdsvis samme betegnelser: R til R, G til G, B til B og V + til V +.

Kontroller forbindelsens polaritet. Enhver fejl vil deaktivere alt udstyr. Du kan forbinde højst 15 m bånd i serie. Det er bedre at forbinde hver 5 m fra controlleren til båndet parallelt med ledninger med et tværsnit på 1,5 mm 2.

Båndets længde må ikke overstige 5 m

Regulatoren, lysdæmper og strømforsyning kan gemmes bag basisplader. En almindelig ledning med stik er tilsluttet strømforsyningen, men det er bedre at udskifte stikket og stikkontakten med en kontakt, den skal være adskilt fra hovedlyset.

Diagram over, hvordan man korrekt forbinder udstyr

Efterbehandling berører

Moderne reparationer gør sjældent uden interessante designerfund, og dekorativ belysning åbner et stort løfte om interiørdesign. Denne zoneinddeling og accenter, hjælpelys og udvælgelsen samt evnen til at dempe nogle detaljer.

Skørt til skjult belysning til flere kilder

Ud over de sædvanlige sokler er der specielle modeller, hvor du kan indlejre spotlights og samtidig skjule andre lyselementer. Glem ikke belysningen af ​​gulvplinten. Vær ikke bange for at kombinere flere muligheder på én gang, dette vil medvirke til at skabe en særlig atmosfære, og det er gavnligt at understrege alle fordelene ved rummet.

Valg af bordplade med belysning til gulv og loft

Nu er der mange efterbehandlinger, der giver dig mulighed for at udføre arbejde med høj kvalitet og smuk. Men i en sådan sort er det meget nemt at gå vild. Derfor er mange ikke engang klar over, at der er lister med belysning. Sådanne muligheder gør det muligt at forenkle alle designhændelser betydeligt, hvilket eliminerer behovet for at installere en falsk kasse lavet af gipsplader. Selvom det skal tages i betragtning, at gulv- og loftprodukter har betydelige forskelle.

Valg af lyskilde

For at få en fremragende loftsplint med belysning, skal du omhyggeligt vælge belysningskilden. I øjeblikket er der flere muligheder, men det mest populære er brugen af ​​LED tape. Den har følgende funktioner:

 1. Fleksibilitet. LED'erne er monteret på et meget fleksibelt bånd af små størrelser. Det skal huske på, at det ofte sælges i 5 meter bugter.
 2. Lysstyrke og stort farveområde. Du kan skabe et interessant spil farve, fordi du har brug for et kontrolpanel, der giver dig mulighed for at vælge en tilstand.
 3. Nem installation. Fastgør båndet er meget simpelt: Du skal bare fjerne tape fra sin forkerte side.
Ofte skjult under baseboard baggrundsbelysning skabt ved hjælp af LED tape

Det er vigtigt at bemærke, at denne indstilling skal begrænse den indgående strøm, fordi den fungerer på 12 eller 24 V strøm, så en strømforsyning er nødvendig for forbindelsen. Men jo større kraften af ​​alle installerede bånd er, desto mere massive er en sådan adapter. Derfor bør du passe på den skjulte placering.

Tip! For at undgå sådanne problemer anbefaler mange mestere at bruge flere små blokke.

Plint til belysning: loft og gulv

Gulv- og loftsplint til belysning - disse er to helt forskellige produkter, der adskiller sig i udseende og tekniske egenskaber.

Loftfilet

Designere bemærker, at den rigtige placering af lyskilder kan omdanne selv det mest kedelige interiør. Derfor er loftsplinten med belysning en integreret del af mange moderne stilarter. Man bør huske på, at denne mulighed tjener mere som et dekorativt element, som skal suppleres med en permanent lyskilde.

I øjeblikket kan du finde to praktiske måder at opnå det nødvendige resultat på:

 1. Den første er, at specielle baguetter bruges til arbejde, som har en niche til at installere båndet. De er firkantede eller halvcirkelformede dele, der udelukkende er fastgjort til væggen. Der er færdige muligheder, men det vil være meget mere effektivt at gøre installationen af ​​lysdioder på egen hånd. Små vanskeligheder kan opstå, når der tilsluttes to tilstødende elementer, men det løses let ved at lodde båndet. Et træk ved sådanne produkter er, at de er fastgjort i en lille afstand fra loftet, men på grund af formen skabes illusionen om fuldstændig fuldstændighed.

Særlige baguetter med niche til indlejring af skjult belysning

 • Den anden metode er meget enklere, men ikke meget sofistikeret. Til processen bruges en almindelig klassisk baguette, som simpelthen er placeret i en afstand fra loftet. Det resulterende hul tjener som et installationssted for lyskilden. Denne mulighed har en stor ulempe: LED'erne vil være synlige, hvilket noget svækker den ønskede effekt.

  Oprettelse af en skjult baggrundsbelysning ved hjælp af almindelige nederdel

 • Baseret på den specifikke situation vælges materialet af produktet. Dette skal gøres under hensyntagen til, at loftsplinten til LED-belysning skal have fuld brandsikkerhed. Derfor bør der foretrækkes produkter fremstillet af polyurethan, polystyren og PVC.

  Tip! Det er vigtigt at være opmærksom på gennemsigtigheden af ​​delene. Det bedste er fileter, der ikke har gennemsigtighed.

  Produkter til gulvet

  Stiften under LED-strimlen til gulvet er meget lettere at vælge, fordi den for det meste allerede har en speciel rille, hvor belysningen er installeret. Der er hovedvarianter:

  1. PVC. Dette er den mest populære mulighed, som har mange teksturer. Omkostningerne ved dette produkt er lave, hvilket giver dig mulighed for let at bekymre sig om den finansielle komponent. PVC-element har en speciel indsats, under hvilken båndet er installeret.
  2. Træ. Dette er en klassiker med en højere pris. Det antages, at denne mulighed ikke er egnet til installation af belysning, fordi materialet er brændbart.
  3. Polyurethan. Faktisk bliver dette materiale stadig mere populært for alle typer finish. Det har alle de fordele, der er nødvendige, så stiften til LED-strimlen ikke forårsager problemer. Meget ofte bliver vedhæftningen af ​​lyskilden udført direkte på toppen af ​​delene, hvilket kræver forsigtighed og forsigtighed.
  4. Aluminium. Mange mestre foretrækker denne særlige sort. Aluminiumsplinten ser godt ud, og giver dig også mulighed for hurtigt at gennemføre alle trin i installationen. Men der er en række funktioner. Således kan prisen på elementer være højere end ved træprodukter, og fastgørelsesanordninger udføres kun på velforberedte vægge.
  Aluminium baggrundsbelyst sokkel har mange fordele, men adskiller sig i en forholdsvis høj pris

  Hvis der ikke er noget ønske om at ødelægge med tilslutning af elektriske ledninger og lodning af båndet, er det bedre at overbetale lidt, men vælg et helt færdigt produkt, som du bare skal installere og tilslutte til netværket.

  Plinth installation

  Montering er ret simpelt. Alt går glat, hvis du følger nogle regler.

  Fastgørelse af loftfileterne

  Loftplinten under belysning er installeret som følger:

  • På grund af det faktum, at lyskilden er placeret direkte bag den del, skal den limes væk fra loftet. Afstanden bestemmes af hvilket resultat du vil have. Det er vigtigt at huske på, at små værelser kræver fastgørelse af en baguette i en mindste afstand med et lille mellemrum.
  Installationsdiagram over loftsplinten med lys
  • Alle færdige prøver har en stor del, som er fastgjort til væggen, fordi fikseringen kun udføres på denne overflade. Hvis værkerne udføres med standardfileter, vælges de ud fra denne funktion.
  • Fastgørelse udføres direkte på belægningen, som endnu ikke er dekoreret. Det vil sige, at tapetsticket eller andre procedurer udføres sidst.
  • Til installation, vælg et pålideligt klæbemiddel: det kan være et kit med tilsætning af PVA eller hurtigtørrende lim.
  • Afsluttede versioner kræver lodning af kontakter i tilstødende fragmenter. Selvbelægningsbånd kræver planlægning og forankring af alle handlinger.
  Montering af soklen med belysning på loftet: 1 - installation af LED-strimmel, lodningskontakter; 2- fastgørelsesfilet

  Tip! Et fleksibelt neonrør kan bruges til at belyse loftet. Men det kræver erfaring og specialværktøjer.

  Installation af produktet på gulvet

  Installationen af ​​dette design er en række successive faser:

  • Det hele starter med foreløbige beregninger, der hjælper med at få det nøjagtige beløb af alle de nødvendige materialer.
  • Få bedre muligheder, der har en rille med en sikker lukningsskærm. Det er bedre at overbetale lidt, men eliminere situationen, når det gennemsigtige panel falder ud med en vis effekt på gulvet.
  • LED-soklen er fastgjort til gulvet på skruer og dowels. To-element valgmuligheder er meget bekvemme, når den forreste del blot klikker på monteringspladen.
  • Hvis trimning er påkrævet, udføres den af ​​en hacksav. Men her er det vigtigt at være opmærksom på båndet, hvis det allerede er indsat i designet. Du bør altid følge de instruktioner, der skal vedhæftes. Når en separat metode anvendes og LED-produktet købes separat, er det bedre at kontakte sælgeren.

  Således belyser loftet med LED-strimmel under bundkortet eller bruger en ufuldstændig version med en speciel rille, der er en glimrende løsning til indvendig omdannelse, som du kan gøre med dine egne hænder.

  Skirting baggrundsbelyst. At købe sokliste til LED-tape billigt engros - Astra-Eks

  Aluminiumsborde BIL 70

  Artikel: BIL 70

  Materiale: anodiseret aluminium

  Højde: 70 mm

  Bredde: 11 mm

  Farve: mat sølv

  Plint med LED belysning BUL

  Artikel: BUL AS

  Materiale: anodiseret aluminium

  H / b = 40x10 / 60 x 10 mm

  Farve: mat sølv

  Baseboard med aluminium LED baggrundsbelysning BG260 AS

  Artikel: BG160 AS med monteringsbase

  Materiale: anodiseret aluminium

  H = 60 mm

  b = 13 mm

  Længde: 3 m

  Farve t: mat sølv

  Baseboard med aluminium LED baggrundsbelysning BG160 AS

  Artikel: BG260 AS med monteringsbase

  Materiale: anodiseret aluminium

  H = 60 mm

  b = 13 mm

  Længde: 3 m

  Farve t: mat sølv

  Skirtbræt BLL 94 AS aluminium med LED baggrundsbelysning

  Artikel: BLL 94 AS

  Materiale: anodiseret aluminium

  Hxb = 90x15 mm

  Farve: mat sølv

  Universal PUL-profil til LED-bånd (Kopi) (Kopi)

  Artikel: PUL AS

  Materiale: anodiseret aluminium

  HxAxBxS = 12,5x9,5x14,5x1,2 mm

  Længde: 3 m

  Farve t: mat sølv

  BZL sokkel til LED-strimmel uden aluminiumbeslag

  Artikel: B ZL

  Materiale: anodiseret aluminium

  Størrelse: 80x17mm

  Farve: mat sølv

  Skørt til skjult belysning er den bedste mulighed for implementering af LED belysning. Produktet bidrager til radikalt at omdanne designen af ​​en lejlighed eller et hus, mens det forbliver praktisk i brug. Hvis du beslutter dig for tæt at engagere sig i design af belysningen i rummet, så vil du helt sikkert have brug for en sockel til LED stripen. Enheden har udseende af en klassisk foring, som lukker krydset af gulv og vægge.

  Skørt til LED-baggrundsbelysning er lavet af forskellige materialer. Vores online butik i Moskva tilbyder kvalitetsprodukter til organisering af belysning fra anodiseret aluminium. Dette materiale er slidstærkt og holdbart, og pleje af produktet tager ikke meget tid og kræfter. Detaljerede priser på varer er præsenteret i kataloget, hvor du også kan vælge den optimale størrelse, type produkt og købe det billigt.

  Fordelene ved at bruge skørt

  Populariteten af ​​skjult baggrundsbelysning er for nylig blevet forøget. Det anses for praktisk, praktisk og ukompliceret. Mange i Moskva foretrækker denne form for belysning i huset, lejligheden eller kontoret, fordi soklen til LED-strimlen har et stort antal fordele:

  • højkvalitets og holdbart materiale;
  • nem installation;
  • bred vifte af applikationer;
  • Kompatibel med forskellige typer diodebånd.

  Til udformningen af ​​den skjulte belysning er praktisk taget ingen specielle værktøjer og færdigheder nødvendige, så selv en inkompetent bruger kan gøre installationen. Det vigtigste er at følge de generelle regler og anbefalinger, der hjælper med at implementere fastgørelserne korrekt og pålideligt. I dette tilfælde tjener soklen til skjult belysning dig så længe som muligt.

  Det skal bemærkes, at priserne på disse produkter varierer afhængigt af produktets type og størrelse. I vores butik i Moskva kan du købe en stativ under baggrundsbelysningen uden beslag eller med den. Komponenterne omfatter stik, forbindelser, indre og ydre hjørner. Disse enheder forenkler installationen af ​​produktet meget, så det er bedre at bestille en stativ til LED-belysning med ekstra tilbehør til selvinstallation. Produktionsomkostningerne vil naturligvis være noget højere end de forenklede muligheder, men det vil være muligt at spare på at tiltrække en specialist til installation.

  Praktisk og smuk

  Vil du dekorere en lejlighed, et kontor eller et andet rum på en original måde, men ved ikke hvordan man gør det? Hvorfor spilde tid på at søge efter en passende løsning, når du kan kontakte vores butik i Moskva! Her kan du ikke kun købe en passende sokliste til LED-strimlen, men også rådføre dig med eksperter om dit valg. Skynd dig til at bestille ganske billige højkvalitets armaturer til organisering af skjult belysning, der vil føje til din indvendige kreativitet og unikhed. Vi har også et stort udvalg af profiler til diod tape.

  © 2018 Astra-Eks
  Joomla! er fri software frigivet under GNU General Public License.

  LED-gulvlys gør det selv. Plint med en sub.

  LED-gulvlys gør det selv

  LED-belysning i vores dage bliver stadig mere populær. LED tape til prisen har længe været til rådighed, og mange tænker: hvordan kan vi bruge LED tape til at belyse interiøret?

  Det er ingen hemmelighed for nogen, at LED-stripe kan bruges til at belyse loftet, væggene, nicherne, møblerne osv. Men ikke mange mennesker ved, hvordan man bruger LED tape til at tænde gulvet med egne hænder. Det viser sig, at gulvbelysningen kan laves ved hjælp af en sokkel med baggrundsbelysning! På det russiske marked er der grundplader med kabelkanal, men kun en producent har gættet at lave et uigennemtrængeligt lysdiffuserende dæk til sådanne basisplader.

  En sådan sokkel er fastgjort til væggen som enhver anden sokkel, og har også et udvalg af relaterede tilbehør: stik, ydre hjørner, indvendige hjørner og stik. Farveskalaen giver mulighed for at hente en sokkel til ethvert interiør. Omkostningerne ved en sådan sokkel er kun ca. 100 rubler til 2,5 meter! Matdiffusionsskærmen leveres separat og koster ca. 150 rubler per 2,5 meter.

  Ved montering af bundplade i rummet kan du installere LED stripen. Jeg vil anbefale 60SMD3628 eller 60SMD5050 bånd. Selv om sidstnævnte har en effekt på 14,4 W / m, med en rumstørrelse på 3x4 m, vil omkredsen være 13 meter (minus døren). Den samlede effekt vil være næsten 200W. Strømforsyningen af ​​en sådan strøm er ikke lille i størrelse, så du bør tænke på forhånd, hvor du skal skjule den. Hvis du løser alle de tekniske problemer, bliver resultatet imponerende!

  Du kan købe en LED stripe for at belyse soklen med dine egne hænder ved at oprette en ordre i vores online butik eller ved at ringe til +7 (843) 258-12-26. Levering i hele Rusland!

  Konturbelysningsloft: montering af bundplade til LED-bånd

  Loftplinten bruges som et dekorativt element, som ikke kun hjælper med at supplere denne eller den indvendige stil, men også effektivt skjuler samlingen mellem loftet og væggene, hvilket gør overgangen mindre mærkbar. I dag har interiørdesignere med succes brugt loftsplint til LED-belysning for at skabe dekorative, zonede eller natbelysning.

  Belysningsbånd kan placeres rundt om rummet, i et hjørne eller et separat segment i et bestemt område, og fremhæve og fokusere på et af indretningens objekter. Afhængigt af lysstyrken og andre båndparametre, samt baseboardets type og placering kan du oprette forskellige belysningsalternativer: diffus eller retningsbestemt, enkelt eller flerfarvet, dæmpet eller intens, kontur eller punkt.

  Konturbelysning ser godt ud med enhver form for loft, herunder med stræk, multi-niveau, gipsplader.

  Typer af loftstik til LED-strimmel

  materiale

  Dekorativ bundplade til loftet kan være lavet af forskellige materialer: MDF, PVC, massivt træ, polyurethan, plast, skum. Til dekorativ LED-belysning af loftet er en strimmel fremstillet af ubrændbart materiale, såsom polystyrenskum, duropolymer, polystyren eller polyurethan bedst egnet. I stedet for en sokkel kan du lave en skrå plank af gipsvægge, men det vil være lidt sværere at montere en sådan konstruktion end en almindelig filet.

  Plint form

  I modsætning til de klassiske fileter, der er tætte på hjørnet, har plankerne en udsparing eller specielle riller på indersiden. Afhængig af installationsmetoden kan dette bånd både indeholde båndet selv og ledninger samt andre lyskilder.

  Med hensyn til profilen kan det være næsten alt: figureret, rektangulært, glat osv. Båndet kan samtidig fastgøres til en væg og til en baguette (sokkel).

  Vigtigt: Strålens indfaldsvinkel afhænger af LED-strimlens placering og afstanden mellem den øverste kant af bundpladen og loftet og dermed lysets type: blødt diffus, lys retning osv.

  Valg af LED strip til baggrundsbelysning

  I dag er rækkevidde af LED'er ikke kun fantastisk, men får os også til at tænke på den akutte undersøgelse af specialiseret litteratur. Nå, hvis du ved hvad du har brug for til dine opgaver. Hvis ikke, så kan du bruge de mindste tips nedenfor. Så når du vælger lysdioder til loftbelysning, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

  • Type LED: Den mest anvendte model SMD 3525 og SMD 5050, de adskiller sig i størrelsen af ​​dioderne og antallet af krystaller.
  • Antal farver: Der er monokrome bånd af forskellige nuancer samt RGB-modeller, hvor du kan skifte farver ved hjælp af en speciel controller (fjernbetjening).
  • Tæthed pr. 1 m: Lysstyrke og ensartethed af luminescens afhænger af densitet, oftest anvendes bånd med 30, 60, 120 og 240 LED'er / meter. Bånd med en høj densitet af dioder kan udføre ikke blot en dekorativ funktion, men også blive en ekstra kilde til belysning i rummet.
  • Fugtmodstand: IP-parameteren angiver graden af ​​beskyttelse, og både fugt- og almindelige modeller kan bruges til at belyse loftet med LED-strimmel under basispladen.

  Du kan købe et færdigt bånd af den ønskede længde med en strømforsyningsenhed, eller du kan selv konfigurere kredsløbet, idet du tidligere har beregnet den nødvendige strømforsyningskapacitet, baseret på båndets længde.

  For øvrig har du brug for en temmelig stor blok, der er svært at forklare, for at levere 5 meter tape, så du kan klippe båndet i stykker og forbinde dem med flere små strømforsyninger.

  Belysning af loftet med LED-strimmel under bundkortet gør det selv

  Først skal du måle rummet og beregne den ønskede optagelse af soklen og båndet, vælg strømforsyningen og køb alt, hvad du har brug for til installation. Hvis du køber stykker tape og selvstændigt forbinder alt i en enkelt kæde, så skal du passe på at isolere stederne med vedhæftning med krympeslanger.

  1 trin. Bestem afstanden fra loftet til soklen: Jo større afstanden er, desto mere diffunderer lyset, og jo bredere lysstrimlen vil være på loftet. Følgelig er jo mindre spaltet, jo lysere baggrundsbelysningen vil være. Mindst afstanden mellem soklen og loftet er 50 mm! Maksimumet afhænger af lofterne i rummet og de ønskede lyseffekter, det er normalt ikke mere end 20 cm.

  2 trin. Vi bestemmer fastgørelsesstedet for LED-strimmel: retningen af ​​lyskilden, refleksionsvinklen og dispersionsgraden afhænger af dette. Den kan monteres på: en væg, sokkel, loft (hvis soklen er fastgjort til loftet og lyset er rettet mod væggen). Eksemplet viser flere muligheder for placeringen af ​​lyskilder.

  3 trin. Løs basispladen under LED-båndet kan være på flydende negle eller lim afhængigt af overfladetype. For at gøre dette skal du omhyggeligt påføre klæbemiddelsammensætningen på basispladen, og tryk derefter på den på en tidligere forberedt overflade, og hold den i et bestemt stykke tid (læs vejledningen til klæbemiddelsammensætningen).

  LED-båndet kan fastgøres direkte til væggen, hvis afstanden mellem bundpladen og loftet er ret lille. Hvis der er mulighed for at gøre dette, efter at soklen er fastgjort, vil dette være en mere acceptabel løsning, da du selvstændigt kan justere båndets fikseringspunkt afhængigt af det ønskede resultat (intensitet og lysstyrke). Den anden mulighed er at fastsætte båndet på basispladen selv i en speciel rende.

  Der er tape på bagsiden af ​​LED-båndet, men når man køber det, er det bedre at sikre sig dets kvalitet, da ikke alle producenter finder det nødvendigt at tage sig af styrken af ​​den fremtidige vedhæftning.

  Luminous gulvstiften - tips om valg og installation

  Plinth er et integreret element i det moderne interiør, uden hvilket designet synes at være ufuldstændigt. Hovedproduktet ved dette produkt er at skjule fugen mellem gulvbelægningen og væggen.

  Hvilket materiale bruges til fremstilling?

  Gulvstiften, der er udstyret med belysning, kan være fremstillet af sådanne materialer:

  • Plast. Denne indstilling er meget almindelig. Dens fordel er en stor palette af farver. Valget af sådanne dekorative elementer er ret bredt: du kan købe almindelige plader eller produkter, der efterligner ethvert mønster. Plastplinten er modstandsdygtig overfor fugt, rotter ikke, giver ikke korrosion. Men baggrundsbelysningen i et sådant produkt er ikke altid installeret.
  • Skum. Afviger i lille vægt, forenkling af forarbejdning. Det er dog ikke egnet til fremstilling af gulvplinter på grund af dets skrøbelighed. Selvom mesteren i dette tilfælde vil kunne realisere de mest modige beslutninger.
  • Træ. Dette materiale bruges oftest til fremstilling af gulvborde. Det er dog bedre at bruge det i tilfælde, hvor gulvet også vil være lavet af træ.
  Plast bundplade
  • Metal. En sådan plint har et tomt hulrum, hvor du kan sætte alle ledninger og ledninger. Det er modstandsdygtig overfor slid, holdbarhed og holdbarhed. Det er ofte lavet med belysning, hvilket gør interiøret originalt og mystisk.
  • Cork. Dette materiale har længe etableret sig fra den bedste side. Det har fleksibilitet, holdbarhed, miljømæssig renlighed, modstandsdygtighed over for mekaniske belastninger og slid.
  • Polyurethan. Dette materiale er meget slidstærkt og fleksibelt, derfor bruges det til at lave bundplader til dekoration af buede overflader.
  Metalsokkel

  På trods af overflod af materialer til produktion er indretningen med belysning ofte lavet af metal.

  Typer af gulvglødende bundplader

  Der er sådanne typer af produkter:

  1. Diode. Dioder indsættes i en særlig niche i soklen. De er i stand til at give godt lys uden at forbruge store mængder energi. En anden fordel er, at dioderne kan installeres i form af et bånd eller i form af punkter. Dybestandens baggrundsbelysning har i grunden ingen farve.
  2. Neon. Dette lys er et fleksibelt rør, som kan være hvid eller flerfarvet. Du kan bruge dem til udsmykning af trapper, korridorer, hall. Neonlys kan give et særligt udseende til interiøret. Men i dette tilfælde skal du vælge den rigtige farve.
  Gulvlister med LED og neonbånd

  Lysstyrken kan justeres ved hjælp af controlleren, som er installeret på båndet. Justering kan foretages både automatisk og manuelt.

  Hvordan vælger du produktet?

  For at dit interiør skal være harmonisk, skal du vælge det rigtige element i indretningen, såsom soklen, især hvis den er udstyret med belysning. For at gøre dette skal du overveje følgende kriterier:

  • Materialet til fremstilling. Til udendørs version er mere egnet træ eller metal.
  • Udseende og farve. Det hele afhænger af det overordnede design af rummet. Soklens skygge kan afvige fra gulvbelægningens farve med en tone. Selvom du kan spille godt i kontrast. Derudover skal du være opmærksom på baggrundslysets farve. Det bør ikke kun være behageligt for øjet, men også passer til den overordnede stil.
  • Dimensioner. Mest opmærksomhed bør betales til indretningens højde. Det skal svare til lofthøjden.
  • Egenskaber ved installation. Det tager hensyn til udformningen af ​​overfladen, som soklen fastgøres på.
  • Kvaliteten af ​​produktet. Det er bedre at købe indretning fra pålidelige producenter, og kun på certificerede salgssteder.
  • Omkostninger. Generelt har gulvplinten ikke for høj en pris. På samme tid for en standard lejlighed behøver ikke at købe for meget materiale. Men du behøver heller ikke at være opmærksom på for billige produkter. Under alle omstændigheder skal produktet have et kvalitetscertifikat.

  Monteringsfunktioner

  For at købe og korrekt installere den baggrundsbelyste sokkel skal du:

  1. Først skal du beregne, hvor meget materiale der er brug for til arbejde. For at gøre dette må du blot måle rummet omkring omkredsen.
  2. Nu skal du købe det krævede antal produkter. På samme tid være opmærksomme på deres udseende. Soklen må ikke have fejl, revner eller alvorlige skader.
  3. Til fastgørelse af de anvendte skruer. Det vil sige, du skal først fastgøre basen og derefter snappe topdækslet på den.
  4. Det er bedre at bede sælgere at skære bundpladen til at passe. Hvis du vil gøre det selv, så bemærk at for arbejdet skal du have en hacksav med et blad til metal.

  Belyset sokliste er en god løsning til ethvert interiør. Du skal dog vælge og rette det korrekt. Hvis du har noget at tilføje eller du vil forlade din mening om artiklen - skriv os i kommentarerne!

  LED-sokkel: Vi vender det sædvanlige rum til en farverig verden (24 billeder)

  Korrekt organiseret belysningsløsning hjælper med at omdanne rummet. Takket være baggrundslyset ændrer det sin geometri og ophører med at være statisk. En af de mest relevante og effektive måder at gøre dit hjem til en eksklusiv, original og hyggelig er belysningen af ​​soklen med LED-strimler. Han er usandsynligt, at han kan erstatte den fulde belysning, men han kan ganske enkelt skabe en romantisk skumring i rummet.

  LED-soklen bringer indvendige designnotater af eksklusiv og originalitet. Kun du skal vælge den rigtige baguette og en passende lyskilde. Værelset er væsentligt omdannet efter installation af loft eller gulvbelysning.

  Ulemper og fordele ved LED'er

  Designere har vedtaget lysdioder og indbefatter dem i indretningen af ​​forskellige lokaler. LED'ernes popularitet på grund af tilstedeværelsen af ​​følgende fordele:

  • kraftig lysstyrke med lavt strømforbrug. Energiforbruget i sammenligning med andre lamper (fluorescerende, glødelampe) er 5 gange mindre med samme lysudgang;
  • lang levetid. I gennemsnit er det 50 000-100 000 timer. Båndet er ikke bange for vibrationer, og når det er beskyttet, er det ikke bange for fugtighed;
  • sikkerhed. Disse pærer har et lavt niveau af ultraviolet og infrarød stråling, der er ikke noget farligt kviksølv;
  • stort udvalg. Forskellige farver på LED strimler er tilgængelige;
  • brandsikkerhed. Lysdioder næsten ikke opvarmes.

  Der er lysdioder og ulemper. Disse omfatter:

  • ringere lysstyrke (LED-belysning er nyttig som en ekstra lyskilde);
  • pris. Den relative ulempe er den høje pris sammenlignet med en halogenlampe eller glødelampe. Men efter en tid vil du se energibesparelser;
  • vanskeligheder at erstatte. Hvis mindst en diode fejler, skal du afmontere hele båndet for at erstatte det. Du skal fastgøre båndet igen for at klæbe, fordi klæbestoffet ikke holder det.

  Oprettelse af en glødende sokkel: bestem materialerne

  For selvproduktion af sokkel med baggrundsbelysning er kun den mest grundlæggende viden om fysikens love nødvendig for korrekt samling af et elektrisk kredsløb. Installationsarbejdet selv tager ikke mere end to dage. Hvis der ikke er noget ønske eller tid til at vove med at samle en kæde af lysdioder, kan du købe en færdig lysdiode. Det skal kun monteres på væggen og tilsluttes.

  Valg af tape

  Til salg er der flere typer lamper og bånd, takket være hvilken person der kan arrangere belysning på loftet på værelset.

  LED loftbelysning har flere fordele:

  • lavt strømforbrug;
  • lamperne opvarmer ikke meget og opvarmer ikke nærliggende overflader;
  • båndet kan skæres i enhver længde, der er egnet til at placere en vis størrelse;
  • Du kan justere indstillingerne, der ændrer mætningen af ​​lyset, tænde og slukke for loftslysene.

  Når du køber, skal du vælge farvebåndet. Du kan stoppe valget i enkeltfarve eller multi-farve version, som giver mulighed for at styre farvemodus.

  Lysstyrken afhænger af de installerede dioder, i deres størrelser. Jo større LED'ens størrelse er, jo lysere lyser den. De mest anvendte LED'er er SMD 3528 (størrelse henholdsvis 35 × 28) og SMD 5050 (LED størrelse 50 × 50 mm).

  Vær opmærksom på beskyttelsen mod fugt. Båndet kan være åbent og beskyttet (forseglet) med en silicone belægning, der forhindrer fugt i at komme ind i ledende elementer. Hvis båndet er beskyttet mod fugt, har det en IP-mærke og en tilsvarende digital værdi.

  Diodens densitet. Jo højere det er, jo lysere bliver gløden. I overensstemmelse med standarderne kan båndet være enkelt række med normal eller dobbelt densitet med 60, 120, 240 dioder pr. Meter eller dobbelt række med dobbelt densitet med 30, 60, 120.

  Valg af sokkel

  Båndet på lysdioder er fastgjort ved hjælp af en sokkel. Den holder den i en statisk position og beskytter den mod skader. Plinten til et gulv eller til et loft hedder baguette eller en filet.

  Fileten, der passer godt til loftet og væg- og maskeringsfejl på leddene, er ikke egnet til skjult belysning, så der er udviklet specielle lister til LED-bånd, som er fastgjort til loftet eller væggen i en vinkel. Dette gør det muligt for lyset at diffunde, hvilket skaber effekten af ​​dekorativ belysning. I soklen er der en speciel rynke til at lægge båndet. Galtel har små sider, som også forbedrer lysudgangen. Indvendigt kan der være et tyndt lag folie, udenfor risten er lukket med silikoneforing.

  Valget af sokkel skal laves på baggrund af rummets geometri, hvor den vil blive placeret. Til halvcirkelformede områder er det bedre at vælge skumplaster. For at afslutte en stor omkreds skal du vælge en fleksibel indstilling, da væggene ofte er ujævn. Polyurethan soklen er velegnet til hævede lofter, da den har en høj densitet.

  Plintens længde, som sælges, er 2 meter. Før du køber det, skal du beregne rummets omkreds, hvor den baggrundsbelyste sokkel skal installeres.

  Fastgør soklen med LED-belysning på forskellige måder afhængigt af det materiale, hvor soklen er lavet. Træfileten er fastgjort med selvdrejende skruer, og soklen lavet af lette materialer fastgøres ved hjælp af flydende negle.

  Takfileter på grund af mangfoldigheden af ​​deres design er i stand til at skjule LED'erne, og ved hjælp af fleksible strukturer kan du fremhæve rummets buede omkreds.

  Du skal vælge en profil på en sådan måde, at den øvre kant afviger i rummet, og inde i den danner der en niche, hvor LED-systemet er fastgjort. Profilen er fastgjort til bundkanten.

  Hele loftbelysningssystemet under skørtbrættet er skjult nedenunder, en diffus blød glød opnås ovenfra, som betegner loftet langs hele omkredsen. Et sådant dekorativt design kan suppleres med små lyspærer.

  Valget af loftelementer til LED-belysning er fantastisk. De har forskellige størrelser, former, dekorative elementer.

  Det anvendte materiale er:

  • Skum. Det producerer meget lette bundplader, men skum anvendes ikke til gulvbelysning på grund af brandfare.
  • Træ. Træplanker er meget dyre og tilbøjelige til at brand.
  • Metal. Den mest brandsikre mulighed, men sådanne bundplader er ret dyre og kan kun monteres på lige vægge. Aluminiumskørt er mere velegnet til højteknologisk stil og er skabt med specielle riller til LED-strimler.
  • Polyurethan. Det er et af de bedste materialer til profiler. Nå skjuler støder, der passer til snoede vægge, har en god værdi for pengene. En kombination af polyurethan og aluminium anvendes ofte.

  Gulvstiften til belysning afviger i design fra loftet. Det er en kabelkanal og snap-on låg. Dækslet skal være fremstillet af gennemsigtigt materiale, der diffunderer lyset.

  Yderligere materialer

  Ud over LED strip og fileter skal du have strømforsyninger, controllere og stik. Der kræves en stikforbindelse til tilslutning af et elektrisk kredsløb uden loddemetal. Controllers er nødvendige for at ændre lysstyrken af ​​baggrundsbelysningen og dens kromaticitet. En strømforsyningsenhed eller spændingsomformer konverterer spændingen på 220 volt af en almindelig stikkontakt til dem, der er nødvendige til 12 eller 24 volt dioder og beskytter det elektriske kredsløb fra strømforstyrrelser i netværket.

  installation

  Baggrundsbelysning af soklen med dine egne hænder er helt muligt, medmindre du planlægger at ændre ledninger eller gøre skilsmisse fra kommunikation fra det elektriske panel.

  Før du laver lyset, skal du måle rummet og beregne optagelsen af ​​LED-båndet. Bestem derefter kraften i hele kredsløbet, baseret på lyspærernes tæthed pr. Meter længde. På LED-båndet er strømforbruget pr. Meter normalt angivet. Du behøver kun at multiplicere det med det antal meter, der kræves til det oplyste rum, og som følge heraf får du strømforsyningen, men det er bedre at købe flere strømforsyninger.

  Tag strømforsyningsregulatoren op. Hvis der er flere bånd, vælges der en ekstra strømforsyning for hver bånd. Båndet sælges til 5 meter, standardbredde en centimeter, tykkelse 0,3 mm. Det er fleksibelt og består af ligeværdige lysdioder. Strømmen, der er nødvendig for en klar luminescens af lysemitterende dioder, gør 12-24 volt.

  Tilslutte båndet ved hjælp af strømforsyningen. For at begrænse mængden af ​​likestrøm og for at forhindre, at det elektriske kredsløb brænder, er der en modstand i båndet. Strømforsyningen skal svare til summen af ​​strømmen af ​​alle lysdioder. Hvis den overstiger 50 watt, er der behov for en stor strømforsyning, hvilket vil være svært at skjule. Det er bedre at bruge flere små blokke. Lysstyrke, chroma baggrundsbelysning indstillelig via fjernbetjening.

  Hvis du planlægger at indsætte et sort / hvidt bånd, er det direkte forbundet til strømforsyningen og til netværket. Hvis der er flere farver af dioder, skal du først forbinde controlleren og derefter LED-kortet. Efter montering af båndet skal alle loddepladser isoleres med et varmekrympeligt rør, som ikke alene vil isolere de elektriske kredsløbsforbindelser, men også gøre dem holdbare og stærke. Der kommer tid til at tjekke kredsløbet. Det er inkluderet i stikkontakten, og hvis alt er normalt, så fortsæt til installationen på loftet baguette.

  LED'er kan anbringes over bordpladen, i den tekniske afstand mellem bundpladen og loftet. I dette tilfælde kan du bruge de billigste fileter, så de ikke er bange for temperaturen på +60 grader.

  Nederdelene til loftet er bedre at præskære og passe i hjørnerne, men de er fastgjort ikke i rumpen, men så at der er et hul på mindst 50 mm bredt over topkanten. Profilen er monteret på kort afstand fra loftet. Det er bedre at feste soklen på et lag af gips eller på en betonoverflade, og ikke på tapet. Gabet mellem loftet og baguettens øvre kant skal være 60-70 mm.

  Du skal først docke bundpladerne og skære dem i hjørnerne. Det sted, hvor tagene skal placeres, er forglattet, behandlet med en primer. Fileten er fastgjort med flydende negle eller plantet på skruer.

  LED tape er let at montere. Den har en limbase på bagsiden, dækket af en beskyttende strimmel, som fjernes inden fastgørelsen. Båndet kan let klippes for at matche filets størrelse. Båndets klæbende zone er primet med specielle midler, selv før installationen af ​​loftsprofilerne. Båndet limes lidt under kanten af ​​baguetten, og kablet er skjult i en niche. Belyset loftplade monteret.

  Almindelig LED-strimmel i kombination med velvalgt og monteret loftsplint vil omdanne rummet uden for anerkendelse. Med sin hjælp kan du vende et børns værelse, badeværelse, gæsteværelse til en lys, flerfarvet verden. Man har kun at vise fantasi, og hvis noget ikke virker, kan man altid ty til professionelle service.

  Skørt med LED tape - en kombination af skønhed, effektivitet i det indre af rummet. Med det kan du skabe en række lyse lyseffekter. Et stort udvalg af lysstyrkeindstillinger, lampemodus giver mere fantasifrihed.