Lamper til Armstrong hævet loft - praktiske lamper i ethvert rum

Armstrong hæmmede loftssystemer er et forholdsvis populært produkt, der ikke kun findes i kontorer og butikker, men også i boligområder. De er billige, praktiske og passer perfekt ind i ethvert interiør. Lamper til Armstrong-hængende loft er en af ​​de mange fordele ved denne type finish.

Om hvad de er så gode om deres egenskaber og typer, vil ordren for installation og vedligeholdelse blive diskuteret i dette materiale.

Hængende loftarmaturer

Suspended loft er en stiv, suspenderet fra en understøtende bundramme af aluminium, som er lagt mod materiale. Rammen er fremstillet i form af et gitter med en maskestørrelse på 60 × 60 cm. Specielt for størrelsen af ​​disse celler fremstilles firkantede lamper med sider på 595 mm. Dette er meget praktisk til konstruktion og installation af en hængslet struktur, da sådanne dimensioner er helt i overensstemmelse med parametrene for sektionspladerne, hvorfra hovedetagen er lavet.

Armstrong belægningslampen er meget nem at installere. Det er nok at skubbe det ind i hullet, læg det i vandret position, juster hullerne i form og sænk det på profilens støtteflade. Alt, hvad der er tilbage, er at forbinde de to ledninger til terminalerne på belysningsenheden. Det er ret nemt at gøre dette, da der er fri adgang fra alle fire sider til loftlampen. Når du har installeret lyspærerne og kontrolleret enhedens ydeevne, kan du fortsætte med at lægge fliser.

Til noten: Den suspenderede struktur kan til enhver tid demonteres helt eller delvis for adgang til belysningsenheden eller reparation af det elektriske ledninger. Du kan også erstatte selve apparatet. Det tager få minutter.

Arrangering af disse funktionelle enheder er ret simpelt.

Uanset hvilken type model "Armstrong" består af sådanne dele:

 1. Boliger. Det er grundlaget for fastsættelse af de resterende komponenter.
 2. Elektriske ledninger, der forbinder enhedens dele. Tilslutningsdiagrammet for lamperne kan være serielt eller parallelt.
 3. Betjeningsudstyr. Det er elektronisk eller elektromekanisk.
 4. Lyskilder Disse er LED eller fluorescerende pærer.
 5. Lampeskærm. Den kan være lavet af plast eller glas. Ifølge fremstillingsmetoden kan loftet være gennemsigtigt, mat, farvet eller i form af farvet glas.
 6. Reflektor. Denne del tjener til jævnt at distribuere lyset produceret af lamperne. Reflektoren er udstyret med en aluminium radiator, som fjerner overskydende varme fra enhedens krop.

Indbygget i loftets overfladearmaturer giver ensartet og høj kvalitet belysning af store områder.

Suspended ceiling lamper

Valget af lyskilde spiller en væsentlig rolle for at skabe høj kvalitet indendørs belysning. Desuden udsender forskellige lamper stråler i et bestemt spektrum og har forskellig effekt. Dette er af stor betydning, når du planlægger et belysningssystem til værelser af forskellige typer og formål.

Lamper til Armstrong-hængende loft er af to typer: fluorescerende og LED.

Lysstofrør

I dag er disse produkter den mest almindelige kilde til lys i forsænket armaturer. Som regel er fire af dem installeret i en Armstrong. Effekten af ​​fluorescerende lamper er 14 watt eller 18 watt. Dette svarer til 280 watt eller 360 watt glødelampeffekt.

Fluorescerende pærer skelnes af følgende funktioner:

 • Tilstedeværelsen af ​​kontrol gear, hvilket gør pæren tyngre og dyrere;
 • levetiden er op til 10.000 timer;
 • gennemsnit sammenlignet med andre typer lamper effekt og effektivitet;
 • Behovet for bortskaffelse, da kviksølv er inkluderet i produktet;
 • effektiviteten er ca. 65%;
 • prisen er højere end en glødelampe, men lavere end den for LED-produkter.

Ulemperne ved fluorescerende lamper kan tilskrives ikke helt behagelige for øjnene skinnende, kølig farve. Derfor anvendes lamper af denne type i varehuse, jernbanestationer, korridorer og hjælpeværelser, såsom badeværelser, bryggerier eller lagerrum.

LED belysning armatur

Denne relativt nye lyskilde er en samling af flere lysdioder i en transparent pakke. LED-enheder har en effekt på 10-18 watt. På en lampe har de brug for 4 stk. Med samme effekt med en anden type lampe giver de den mest kraftfulde stråle.

Funktionerne i LED-lampen er:

 • manglende kontrol gear;
 • længe, ​​op til 50000 timer, driftsperiode
 • behageligt for øjet, rigt lys;
 • høj effektivitet, som er omkring 95%;
 • miljøsikkerhed
 • høj lysstyrke
 • lavt elforbrug, hvilket gør deres anvendelse omkostningseffektiv.

Den eneste ulempe ved LED-produkter er deres høje pris. Men denne ulempe er elimineret, når det er nødvendigt at installere et stort antal armaturer til Armstrong-hæftet loft til udstyr i store områder. I disse tilfælde kommer energibesparelser ud på toppen.

Hvor bruges Armstrong armaturer?

I betragtning af at loftslofter er kendetegnet ved lav pris og høj installationshastighed, anvendes de til færdiggørelse af store bygninger og strukturer.

Disse produkter er i høj efterspørgsel, når de færdiggør sådanne lokaler:

 • sportskomplekser;
 • indkøbs- og underholdningscentre;
 • kunststudier;
 • skønhedssaloner;
 • udstillingshaller og haller;
 • pakhuse og pakhuse;
 • togstationer og lufthavne
 • statslige og kommercielle kontorlokaler.

Forskellige muligheder for produktion af loftfliser udelukker ikke muligheden for at installere ophængte strukturer i boligområder. Lamper til et hængslet loft "Armstrong" vil se godt ud på en blank eller spejloverflade. Forskellige modeller af denne enhed vil passe godt, ikke kun i badeværelset eller korridoren. De vil finde et sted i hallen, stuen, køkkenet og endda i soveværelset.

Sammenfatning

Ligesom ethvert produkt har lanterner til ophængte strukturer deres fordele og ulemper. Med deres hjælp kan du hurtigt og effektivt installere belysningssystemet på store områder og derefter spare betydelige mængder elektricitet. Suspenderede loftarmaturer er nemme at vedligeholde og kan let demonteres. Produkter fra en dokumenteret producent har ikke mistet deres egenskaber gennem årene. Den relativt høje pris kompenseres fuldt ud af de mange positive egenskaber ved anordningen.

Armstrong loftslamper

Indholdet af artiklen

 • 1. Armstrong loft funktioner
 • 2. Styrker og svagheder
 • 3. Forskellige armaturer
 • 4. Kriterier for valg af belysning
 • 5. Hvor mange lamper er der brug for
 • 6. Video
 • 7. Foto

I dag har byggemarkedet et stort udvalg af loftkonstruktioner. De har deres egne designfunktioner. Når det kommer til at afslutte loftrummet i kommercielle og kommercielle lokaler, er det værd at tænke på Armstronglofterne. De bruges i industrielle, kontorlige og endda ikke-residentielle lokaler. Ved udførelsen af ​​arbejdet skal der lægges særlig vægt på sådanne elementer som loftlamper Armstrong. Sådanne anordninger præsenteres på markedet i bredt sortiment. Men for at træffe det rigtige valg, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle faktorer.

Armstrong loft funktioner

Armstrong moderne lofter har mange fordele, som bestemte deres popularitet på markedet. Disse fordele omfatter:

 • Enkel installation design.
 • Hurtig reparation af finish som følge af fejl.
 • Økonomi. Med dette design kan du rentabelt afslutte et stort område.

Til enhedens loftstruktur ved brug af en metalprofil. Gør det kasse. Cellestørrelsen skal være 60 × 60 cm. Mineralfiberplader installeres i disse celler i fremtiden. Armstrong-loftkonstruktioner er udstyret med specielle belysningsindretninger af en vis størrelse. Armstrong modulære armaturer til et hængende loft har et metalhus, hvor lyskilder er monteret.

Alle belysningsanordninger, der anvendes i sådanne loftsstrukturer, har visse designfunktioner. Lukkede plexiglas eller skærmlys bruges ofte i industrielle lokaler. I de administrative og kontorlokaler har lamperne et spejlgitter. Med det kan du forbedre belysningspladsen. Lamper med plastiklinse anvendes hovedsageligt på hospitaler, børnehaver og andre institutioner.

I industrielle lokaler er det almindeligt at installere lysarmaturer, der har en høj grad af beskyttelse mod støv, fugt og aggressive kemikalier. Faktisk er valget af lamper til Armstrong-loftet ret omfattende. På markedet kan du finde en mulighed, der passer bedst til det indre af et værelse.

Styrker og svagheder

Belysningsanordninger, der anvendes i Armstronglofterne, har visse fordele og ulemper. Fordelene ved sådanne lamper omfatter:

 • enkel installation;
 • fri adgang til montering og ledninger;
 • let udskiftning af beskadigede komponenter og brændte lyskilder;
 • høj luminescens effektivitet.

Armstrong loftslamper kan udstyres med forskellige lamper. LED- og fluorescerende lamper kan ikke kun give effektiv belysning, men også betydeligt spare på strømforbruget. Mount fixtures kan være overalt i loftet. Dette giver dig mulighed for at skabe effektiv belysning og dekorere det indvendige rum. Installation af enheder på forskellige punkter giver dig mulighed for at skabe optimal belysning i et bestemt rumområde. Om nødvendigt kan antallet af lamper øges eller formindskes. Steder, hvor enheden tidligere var installeret, kan let lukkes med en loftsenhed.

Selvfølgelig, ligesom mange andre ting, har Armstrong loftslys også nogle ulemper. Først og fremmest er det værd at bemærke lampens standardudseende. Derfor kan de næppe betegnes som dekorative designelementer. For på en eller anden måde at dekorere loftet er det udstyret med lamper med en opal diffuser. Under drift kan de miste lysstyrken af ​​glød og dækudseende. For at eliminere denne ulempe er det nødvendigt med jævne mellemrum at ændre ikke kun lamperne, men også lamperne selv.

Forskellige armaturer

Traditionelt har Armstrong loftsstrukturer været udstyret med lysende belysningsarmaturer.

Standard armaturmodeller har 4 18 W lamper. Installation af sådanne lamper har sine egne egenskaber. Først og fremmest er det værd at bemærke, at de er udstyret med forkoblinger. Sådant udstyr kan både være elektronisk og elektromekanisk.

Når man vælger armaturer med elektromekanisk styreudstyr, er det værd at overveje, at når de tænder og betjener lamperne, udsender de en stærk pulsering. Pulserende lys påvirker synligt. Derfor bør sådanne indbyggede belysningsindretninger ikke anvendes i lokaler, hvor der arbejdes med dokumenter og små detaljer. Et sådant lys påvirker ikke kun arbejdernes syn, men også deres evne til at arbejde. Elektroniske styreanordninger er helt fri for denne ulempe. Derudover kan ved hjælp af sådanne indretninger forlænge levetiden for modulære lamper væsentligt.

Flere moderne muligheder er lamper med LED-lamper. Med deres hjælp kan du skabe en ensartet belysning i lang tid.

Lysvalgskriterier

Ved valg af belysningsarmaturer til Armstrong-loftet er det værd at overveje deres tekniske egenskaber. Særlig opmærksomhed anbefales at henlede opmærksomheden på lamperne med lysstofrør. De særlige lyskilder er, at de bruger meget lidt elektricitet. En mere attraktiv mulighed er LED-pærer. De bruger næsten tre gange mindre strøm end lysende lyskilder, hvor styringskrævende udstyr bruger meget strøm.

Hvis vi sammenligner belysningenes kvalitet og lysstyrke, er LED-lamper til Armstrong-loftet en mere effektiv løsning. De er i stand til at skabe et ensartet og lyst lys. Illuminantens sådan produktivitet forklares af dens designfunktioner. Lys fra lampen er spredt alle 360 ​​grader. I sådanne anordninger er der ingen flimmer, og lysstrømmen er rettet mod en bestemt zone.

Et vigtigt udvælgelseskriterium er levetiden for belysningsenhederne. I gennemsnit arbejder fluorescerende lamper i 7 tusinde timer. Hvad angår LED-lamper, kan de vare flere gange længere - op til 50 tusinde timer. Det kan således konkluderes, at LED-lamper, sammenlignet med fluorescerende, varer flere år længere.

LED-lamper har en relativt høj pris, men en længere levetid opvejer denne ulempe.

Hvor mange lamper er der brug for

Når det kommer til værelser med høj deltagelse af mennesker, skal vi ikke glemme reglerne og reglerne her. Det drejer sig især om valg af antal armaturer. Når du vælger det, er det værd at overveje kraften i lysstrømmen, som udgiver lyskilden. Hvis vi taler om værelser, hvor der udføres visuelle opgaver, så for 1 m 2. Square vil have brug for 150 lumen. For biblioteker og kontorlokaler øges tallet til 500 lumen. I industrielle lokaler, hvor der arbejdes med tegninger, små dele og mange andre, skal der være mindst 1 tusind lumen for at belyse en kvadratmeter rum.

Når du kender den nødvendige lysstyrke, kan du fortsætte med valget af antallet af belysningselementer. En 4 W fluorescerende lampe udsender en lysflow på 120 lumen. Lamper 8 W - 450 Lumen. Med stigende lampeffekt øges lysstrømmen. Det er værd at overveje, at LED-lamperne har en kraftigere lysstrøm end fluorescerende belysningselementer.

Når man vælger antallet af belysningsarmaturer, er det værd at overveje ikke kun antallet af lamper i dem og lysstyrken, men også højden af ​​deres installation. Med en stigning i lampens indstilling sænkes lysstyrken. Så installationen af ​​enheden kun en halv meter højere vil reducere lysstyrken med halvdelen. For at skabe effektiv belysning er det derfor nødvendigt ikke blot at tage hensyn til armaturernes tekniske egenskaber, men også rummets egenskaber.

video

Denne video demonstrerer konverteringen af ​​Armstrong fluorescerende lampe til en LED i 5 minutter:

Funktioner ved brug af lamper til loftet Armstrong, fordele og ulemper

Hør armstrongloftets armaturer, det er usandsynligt, at mange mennesker straks kan svare på hvad det er. Men næsten enhver person har set sådanne enheder i indkøbscentre og kontorer. Navnet på lampen modtaget af navnet på loftet, som de er monteret i, eller rettere indbygget, hvilket er ret rimeligt.

Hvad er specielt med dem?

Armstrong loftsstruktur består af metalprofiler. De laver en kasse, der er beklædt med lyspaneler. Størrelsen af ​​hver celle er mere standard - 60x60 cm. Armstrong-hængende loftslamper selv har også et tilfælde af lette metaller, og lamper er monteret i den.

Lamper af denne type kan belyse store rum.

Alle Armstrong-lamper har en fælles egenskab - de er dækket af plexiglas eller en skærm. Desuden skal alle have spejlflader, som hjælper med at bruge hver lampe mere effektivt. Varianter med plastiklinser anvendes ofte i børnehospitaler.

Disse lamper ses alle i indkøbscentre og supermarkeder.

Vær opmærksom! Øget beskyttelse af sådanne loftbelysningsanordninger giver dem distribution til brug i industrielle lokaler.

Det ser ud til, at alle Armstrong lamper skal være mere eller mindre ens, men det er ikke sådan. Disse indbyggede belysningsenheder er forskellige og kan vælges til ethvert miljø.

Armstrong forsænket armatur - intet ekstra

design

Armstrong type belysningsenheder har følgende standard design:

 • Kroppen, som er monteret i loftet med samme navn.
 • Lampe og startholdere.
 • Raster gitter.
 • Choke.
 • Starter.
 • Kondensator.
Forsendelse Armstrong ser originalen ud

Positive og negative sider

Lampen til loftet af denne type har sine fordele, blandt dem:

 • Enkel installation, der kan udføres på nogen del af loftet. Dette gør det muligt at gøre belysningen effektiv og præcis i de krævede zoner.
 • Nem adgang til skruer og ledninger.
 • Nem udskiftning af beskadigede komponenter og lamper, der er brændt ud.
 • Høj lystransmission effektivitet.
 • Evnen til at bruge forskellige typer lamper: LED eller fluorescerende. Og den ene og den anden mulighed vil være økonomisk.
 • Hvis behovet for lokal belysning er forsvundet, kan du udskifte enheden med lamper på loftpanelet. Og det vil være helt ubemærket.
Den oprindelige løsning ved hjælp af lysdioder

Der er også ulemper, blandt dem er:

 • Uanset hvordan deres design ændres, er Armstrong-typen af ​​lamper standard, så de vil bestemt ikke være et dekorativt element.
 • En anden ulempe kommer fra at forsøge at dekorere dem. Til dette bruges opal diffusorer, som hurtigt mister deres lysstyrke og skal ændres.
 • Lampens koldt lysspektrum kan være trættende.

Typer efter installationsmetode

Armstrong armaturer i loftet kan indbygges eller anbringes eksternt. Dette påvirker ikke belysningenes kvalitet, men kan ændre loftets udseende lidt.

Loftslampe designet til lysstofrør

Bygget, fuldt indbygget inde i strukturen. Hele fyldningen er skjult i rummet mellem armstrong og loft. Dens største fordel er ergonomi, loftet ser monolitisk ud.

Med hensyn til udendørstypen er den lidt udragende fra loftlinjen. En vigtig fordel ved denne type er en stor lyseffekt. Du kan med held montere en og den anden type, valget afhænger udelukkende af dine egne præferencer.

LED'er inde i belysningen

Det er værd at bemærke, at ikke alle design af belysningsenheder, der nu er på markedet, har standardstørrelser. Så de amerikanske, der var de første på markedet, er 60,5x60,5 cm. Den europæiske standard er 59,5x59,5 cm. På dette tidspunkt skal du også være opmærksom, når du vælger en lampe ifølge installationsmetoden.

Sorter efter type lampe

Lamper i lampen til Armstrong-hængende loft kan være LED eller fluorescerende.

fluorescerende

Denne type er den mest almindelige, og det er ikke overraskende, fordi de er overkommelige, nemme at installere og vedligeholde, giver lysende belysning. Armstrong fluorescerende lamper til det hængende loft - indeholder 4 standardelementer på én gang. Dens base kan være:

 • T8.
 • T5 - dette bruges mindre hyppigt.
Placeringen af ​​lamperne på loftet på kontoret

For at en sådan belysningsenhed skal fungere korrekt, skal den monteres korrekt, køres og betjenes. De elementer, der forsyner spænding, er af to typer:

 • Elektromekaniske blokke - de overfører en puls for at opretholde lampens glød. Men de har en lav frekvens af det udsendte lys, og det fører til, at folk, der har meget i rummet med sådan belysning, trætte øjne. Sådanne lamper er billigere, men bruges ofte kun i varehuse.
 • Elektronisk - de er dyrere, men deres flimmerhastighed er så accelereret, at den er usynlig for det menneskelige øje. Problemet med dem er, at sådanne lamper er følsomme for spændingsfluktuationer, derfor er det bedre at straks installere en stabilisator til indgående spænding.
Chipped is diffusor

LED lys

Dette er i øjeblikket de mest økonomiske enheder. De har en længere levetid i forhold til fluorescerende, og deres drift er billigere. Lys i dette tilfælde skyldes halvledere, de har en række ubestridelige fordele, blandt dem:

 1. Lav vægt.
 2. Kompakthed.
 3. Lysstyrke.
 4. Nem installation.
 5. Modstand mod netspænding ændres.
 6. Fraværet af flimmer, der påvirker menneskets øjne negativt.
Diffusionspanel til loftlys

Den mængde energi, der vil blive brugt til belysning af et rum med en sådan enhed, vil være mindst 2 gange mindre, end når man bruger fluorescerende lamper. LED-elementer er forbundet direkte til konverteren, hvilket eliminerer behovet for konstant udskiftning af enkelte elementer.

Det er vigtigt! På trods af alle fordele er der et problem, eller snarere en funktion - sådan lyskilde har en mindre spredningsvinkel. I sammenligning med en konventionel lampe, 3 gange, det er 120 ° i stedet for 360 °. Dette fører til, at belysningen kan gå striber. For at komme væk fra dette er det nødvendigt at placere lysene tættere.

Armstrong lampe med uregelmæssig form på loftet på kontoret

Spotlights til Armstrong

Separat vil jeg sige om spotlygterne. Det bruges også med succes til lofter af lignende design. I loftet er de monteret på samme måde som i spændingen. Der er lidt lys fra dem, men udseendet er originalt og stilfuldt.

Designet i dem er helt anderledes - fælles med den tidligere type, kun installation i loftet. Der er 1-2 lamper i loftet spotlight. For at installere dem skal du lave huller i loftpladen. Lampens design er sådan, at hans antenner presser den, som han sidder fast på.

En stor fordel er den lave vægt og manglen på startelektronik. Her kan du uafhængigt afgøre, hvilken type lamper du skal bruge.

Overflademonteret lampe med diffuser

Hvad er en diffusor?

Diffusoren i armstrongloftet er en plade, der passer på bunden af ​​lysarmaturet. Den er lavet af gennemsigtigt materiale, hvorfra forskellige virkninger stammer fra. I dag er linserne:

Hver har sine egne egenskaber og originale udseende. En sådan indendørs loftslampe ser mere solid ud. Ulempen ved dens anvendelse er tabet af ca. 100 lumen fra den oprindelige lysstyrke.

Hvordan vælger man?

For at få nok lys, skal du være opmærksom på de tekniske egenskaber ved valg af en sådan lampe. Med hensyn til energiforbrug vil en fluorescerende lampe være mere økonomisk sammenlignet med glødelampen 5 gange, men energiforbruget går også til ballastsystemet. Hvis vi taler om LED, så er de 2 gange mere økonomiske end luminescerende.

Også værd at være opmærksom på levetiden. For den type lamper, der vurderes, er disse:

 • Luminescerende - 7 tusinde timer.
 • LED - 50 tusind timer, men det er kun muligt, hvis negative faktorer udelukkes. For eksempel, for at give en stabil spænding og eliminere "clatter", det vil sige, sådanne lamper er billigere at slukke.
Original LED Glow

Ved valg skal man også være opmærksom på den foreslåede placering af belysningspaneler. Det er ofte et skakspil, så det er muligt at blokere alle zoner og gøre belysningen komplet og lys.

konklusion

Armstrong lamper giver meget lys, hvilket betyder, at de er ideelle til belysning af store rum. Deres lyse, men koldere, luminescens bruges i kontorer og indkøbscentre i fremstillingen.

Hvilke lamper at vælge til Armstrong type loft

Suspended lofter er bekvem installation hastighed og brugervenlighed, især til armstrong design. Det er vigtigt at vide, at lampen i Armstrong har sine egne specifikationer og bør tages i betragtning ved valg af belysning. Vi vil tale om alle mulighederne for enheder, der passer til rackloftet.

Armstrong loft funktioner

Armstronglofter (Armstrong), som i dag har fundet deres fordeling på forskellige felter, er let genkendelige af deres karakteristiske udseende. Hvorfor dette sker, er forståeligt, du skal bare se på de vigtigste fordele. Blandt dem er:

 1. Enkelhed og hastighed på installationen.
 2. Muligheden for lokal reparation - du skal bare udskifte den enhed, der er ude af drift.
 3. Økonomi. Udsmykning af lige store områder af loftet opstår hurtigt.
 4. Tilgængelighed af teknologi. Under kraften til at installere et sådant loft, lygter til ham også nogen, endda en novice mester.

Grundlaget for Armstrongs loftsdesign er en metalprofil, som er fastgjort til loftet med hjælp af særlige suspensioner. Sidstnævnte behøver ikke at lave mad og endda rengøre den gamle finish. Størrelsen af ​​hver celle i loftet er 60x60 cm. Senere er mineralfiberplader indlejret i disse sektioner.

Belysningsenheder, som er skabt specifikt til sådanne konstruktioner, har også standardcelle dimensioner - 600 × 600 mm. Sjældent, men du kan finde lange modeller 1200x600, det vil sige en enhed tager op 2 celler på én gang. Da længden er stor, er der behov for yderligere fiksering af lampen til loftet. De selv er metal, de er indsat i belysningselementerne af en eller anden type.

Typer af passende armaturer og installationsmetoder

Alle lamper, uanset hvilken type lyskilde, har fælles funktioner, der gør det muligt at bruge dem specielt til Armstronglofter. Blandt dem er:

 • Let er at fjerne behovet for at installere yderligere suspensioner.
 • Overfladen er dækket med plexiglas eller gennemsigtig skærm. Dette behov kommer fra præferenceområdet - offentlige steder, hvor der er mange mennesker. Beskyttelse af lyskilden for at forlænge sit liv.
 • Reflektorer. På grund af deres brug er det muligt at øge lysstrømmen.
 • I nogle modeller er der øget beskyttelse mod støv, fugt, aggressive kemikalier. Lignende muligheder er installeret i industrielle værksteder.
 • Designet omfatter følgende elementer: Et tilfælde af standardstørrelser, en lampe og en holder til en starter, et rastergitter, en choke, en starter, en kondensator.

Blandt fordelene ved at bruge standard-armaturer er:

 • Nem installation. Det firkantede loftelement erstattes simpelthen af ​​en lampe. Selvom der ikke er kabelledninger, er det nemt at gøre dem med et sådant loft.
 • De giver ensartet belysning uanset den anvendte lyskilde.
 • Lang levetid.
 • Det specifikke design med reflektorer udelukker udelukkende en overophedning af lamper.
 • Lampen virker lydløst.
 • Takets konstruktion giver nem adgang til alle elementer i elektrisk ledningsføring.
 • Om nødvendigt kan en hvilken som helst firkant i loftet erstattes med en lampe eller tværtimod med et loftpanel.

Hvad angår ulemperne, ser belysningsudstyret ud som standard, ofte kedeligt. De er meget problematiske at bruge til andre lofter.

Armstrong Standard Fluorescerende Lys

Type installation

Der er også en adskillelse i henhold til typen af ​​installation, deres 2 typer: forsænket og eksternt. Den første mulighed er forsænket indeni, mens afstanden mellem hovedloftet og udkastet skal være mindst 20 cm. Ellers passer standardfaderen ikke. Samtidig er det muligt at skabe en glat overflade af loftet, uden fremspringende elementer. Dette er især vigtigt i industrielle værksteder, kontorer og lignende lokaler.

Med hensyn til den overflademonterede installation giver sådanne lamper en stor lysudgang og spredning, men de ser ikke ud som ergonomiske som de indbyggede modeller.

Og den ene og den anden type kan placeres i en hvilken som helst ønsket rækkefølge. Ofte er optionen "skak" valgt, så det er muligt at opnå en ensartet fordeling af lysflusser over hele området.

Når du vælger en lampe, skal du huske nogle få punkter:

 1. Hvis den er lavet i USA, så er dens størrelse 605x605 mm. Disse er nu sjældne, men du bør vide dette øjeblik.
 2. Hvis enheden kommer fra ethvert europæisk land, så er dets dimensioner 595x595 mm. Der er meget mere lignende på markedet.

fluorescerende

Armstrong fluorescerende lamper til lofter modtog den mest udbredte. Det er let at forklare dette - enhedenes overkommelighed samt lyskildernes holdbarhed. Ikke den sidste rolle spillet lethed ved vedligeholdelse.

Overflademonteret armatur

Ved udformningen af ​​sådanne enheder:

 • Boliger.
 • Startudstyr.
 • Reflektor.
 • Emitter.
 • Lamperne. Her kan modeller med en T8 base med en effekt på 18 W bruges, T5 kan opfyldes noget mindre ofte. I et armatur, uanset strømmen, er der plads til 4 lamper.

Det er værd at overveje flere muligheder for at starte sådanne lamper. De elementer, der giver spænding - elektromekanisk eller elektronisk.

Den første mulighed er bedre kendt som gasspjældet, selvom dette navn er noget forkert. En elektromekanisk enhed bruges til at starte sådanne lamper, og de giver en puls for at opretholde lamperne glød. Disse lamper har en betydelig ulempe - lyset, som de udsender, er ikke lyst nok, der er en flimmer, hvilket fører til hurtig øjenmattning. Et andet problem er behovet for at ændre starteren ofte. Selvom lignende modeller er mere overkommelige.

Det er vigtigt! Throttle fluorescerende lys monteret i Armstrong lofter i varehus eller i korridorerne, deres fejl er ikke så kritiske her.

Hvad angår elektroniske modeller, er de flere gange dyrere, men på grund af specifikationerne for overvågning af lysemissionsprocessen øges flimmerfrekvensen, og den bliver usynlig for menneskets øjne. For at en sådan enhed skal arbejde længere, anbefaler eksperter at bruge en spændingsstabilisator på den indkommende netværkslinie. Dette forhindrer skade som følge af en stor netforskel. Sådanne indretninger vejer mindre og i de fleste tilfælde behøver ikke yderligere suspensioner til loftet.

Både i den ene og den anden version af armaturets spejl eller hvide ikke-spejle elementer bruges til at forbedre forplantningen af ​​lysstrømmen. Non-spejlelementer giver en lidt lavere lyseffekt, men de er mere behagelige for øjnene og kan blødgøre kolde toner. Men de giver stadig dagslys.

LED lys

Armstrong loftslamper med lysdioder er en forholdsvis ny løsning, som allerede er meget populær, selv om deres omkostninger er højere end den tidligere model. Denne version af lyskilden gør enheden endnu mere rentabel - den tjener mange gange længere uden at skulle udskifte belysningselementet. Plus, dette er mindre strømforbrug. Hovedelementet er en diod tape, lampe er praktisk taget ikke brugt.

Armatur med diodeelementer

Blandt de positive kvaliteter af LED-lamper:

 1. Let - båndet er næsten vægtløst.
 2. Kompakt og simpel enhed.
 3. En mulighed for at hente et bånd af den krævede effekt.
 4. Nem installation.
 5. Modstand mod spændingsfald.
 6. Økologisk sikkerhed.
 7. Ingen flimmer.
 8. Nem fejlfinding.
 9. Evnen til at vælge lysets spektrum, herunder gul.
 10. Strømforsyning fra 12 V.

Det er værd at opretholde strømforbruget af denne type enhed. Hvis du sammenligner med fluorescerende lamper, hvor 4 lamper er installeret, vil forbruget være 50-60 W i stedet for 100-120 W.

Hvad angår design og lancering, er det i så mange lamper meget enklere. Særlige træk:

 • Ingen grund til at ændre individuelle elementer.
 • Designet er straks klar til tilslutning.
 • Alle LED-elementer er forbundet til en spændingsomformer - en transformer enhed.
 • Under arbejdet foregår der en lille opvarmning; for dette er kølepladerne nødvendigvis til stede i konstruktionen.
 • Lignende lygter giver mere direkte lys. Hvis man skal sammenligne med luminescerende, så er spredningsvinklen 3 gange mindre - 120 °, i stedet for 360 °.
 • Diodene opvarmes ikke, men giver umiddelbart efter at have tændt en sådan lysstrøm, hvilket er muligt på grundlag af deres effekt.
 • Lampen er tynd.

punkt

Designet af disse lamper er helt anderledes, de er meget mindre i størrelse. Der kan være single, double, triple, der er drejelige og ikke-roterbare modeller. På hvert punkt på en lampe: fluorescerende, LED eller halogen. Deres installation er også anderledes - de styrter i en separat blok eller er monteret ved hjælp af overlay-metoden.

Armstrong Spotlight

I det første tilfælde laves der et hul i pladen af ​​den krævede størrelse og en "prik" indsættes i den, der er forbundet til netværket. På grund af minimumsvægten kræves der ikke ekstra forstærkning, med undtagelse af at snappe op ved hjælp af "antenner", som er i designet.

Spotlights, uanset hvilken type lamper der anvendes, giver ikke opstart eller elektronisk kontrol. En anden funktion er, at den har et mere dekorativt udseende, hvorfor sådanne enheder vælges til installation i en lejlighed, hus, hvis Armstrong er den valgte loftmontering. Stikkernes form: kvadratisk, rund, oval, der kan være forskellige dekorative elementer.

diffusorer

Et vigtigt element i enhver standard Armstrong fixture er en diffuser. I lamperne præsenteres den i form af en plade, der dækker lyskilderne. Denne løsning ser mere solid ud end bare åbne lamper. Panelet skjuler alle interne elementer, som skyldes, at lysfluxen blødgøres. Panelet kan være sådanne muligheder:

 • "Opal", også kaldet matte. Dens specificitet er, at når du passerer gennem pladen, får lysfløjen en varmere nuance. Men der er et problem her, lysstyrken fra hver sådan enhed reduceres med 100 lumen fra lyselementernes oprindelige lysstyrke.
Opal diffuser
 • "Prism". Et sådant design stjæler ikke lyset, men ligner et panel med små firkanter. Denne enhed understreger sværhedsgraden af ​​rummets stil, så den bruges ofte i officielle institutioner.
Diffusor "prisme"
 • "Chipped ice". En sådan diffusor adskiller sig ikke i et bestemt mønster på overfladen, det ligner splittet is for at flyde i vand, det vil sige, at det fuldt ud retfærdiggør navnet. I modsætning til den tidligere version bruges det mere ofte i uformelle institutioner til at fremhæve Armstrongs loft.
Chipped is diffusor

Desuden giver linsen en yderligere beskyttende effekt, mere præcist dets lygter.

Beregning af det optimale antal lamper

Da Armstronglofterne overvejende er monteret på offentlige steder, er kravene til belysningens kvalitet høje her. Der er visse regler, der skal overholdes. Når du vælger, skal du tage højde for strømmen af ​​lysstrømmen, som giver en bestemt enhed og lampen der bruges i den. Naturligvis vil dette tal for særlige firkantede armaturer være højere end for kompakte spotlights.

Hvad angår reglerne for rummet, er de:

 • Hvis der ikke er et stort behov for lysstyrke, udfører rummet ikke visuelle opgaver, for eksempel en korridor og derefter med 1 kvadratmeter. m du har brug for 150 lumen.
 • Hvis vi taler om biblioteker, kontorer, kontorer, er det allerede 500 lumen.
 • Produktion workshops, arbejdspladser hvor ekstrem opmærksomhed til små detaljer er nødvendigt - 1000 lumen.

Hvad angår de specifikke beregninger, produceres de på baggrund af lampens kraft og rummets størrelse, selvfølgelig under hensyntagen til den angivne norm. Så hvis en lineær 4W energibesparelseslampe giver ca. 120 lm, så fra en armatur vil den udstråle - 480 Lm. Hvis 8 W lamper - 450 Lm, så er der et totalt lys fra en enhed - 1800 Lm. På samme måde kan du beregne lysstrømmen fra LED-lamper.

Det er vigtigt! Ved beregninger er det også værd at huske på enhedens højde, da fordelingen af ​​lysflowen afhænger af dette.

Installationsanbefalinger

Installation af belysningsenheder, der er designet specielt til Armstronglofter, er ekstremt enkel. Proceduren:

 1. Fra det sted, hvor installationen er planlagt, fjernes det dekorative panel.
 2. Om nødvendigt leveres strømkabler.
 3. Fra lampen fjernet alle de elementer, der kan fjernes, herunder pærer.
 4. Han vender op i en celle i loftet og falder på rammen i stedet for et dekorativt panel.
 5. Gennem den nærliggende celle, hvorfra du også skal fjerne panelet, skal du oprette forbindelse til elnettet. I dette tilfælde skal kablet være frakoblet. Forbindelsesdiagram som for en standard elektrisk enhed.
 6. Tidligere fjernede elementer er lamper monteret på lampen, dens arbejdskapacitet kontrolleres.

Med hensyn til de nævnte punktanordninger udføres deres installation på samme måde som det er gjort for gipspladerlofter. I den ekstra suspension fra loftet behøver de ikke - alt, der skal indlejres i den valgte celle. Og på grund af fjedrene og fastgørelsesfanerne er fastgørelsesanordninger, der er i designet, fastholdt i loftet.

Hvis det er besluttet at montere lysekronen, er processen ligner den, ifølge hvilken en sådan anordning er installeret i gipspladerlofter.

konklusion

Belysning til Armstronglofter er ikke så svært at afhente, fordi modellerne er ret alsidige. Hvad skal være opmærksom på, er den anvendte version af lyskilden, denne egenskab kan påvirke effektiviteten af ​​brugen.

Billige loftlamper Armstrong

Armstrong armaturer består af profiler, der er forbundet med en cellulær konstruktion. Installationen udføres sammen med elementer i det hængende loft. På grund af dette er det ikke svært at spise og installere enheder. Det elektriske kredsløb er en blok af lysdioder, der er forbundet fra netværket til omkredsen af ​​strukturen. Effekten af ​​en blok bestemmes af antallet og egenskaberne af lysdioder.

Loftslamper til Armstrong kontor: fordele:

 • rentabilitet - omkostningerne ved elektricitet reduceres til en og en halv gange i forhold til glødelamper;
 • anti-vandal beskyttelse giver pålidelig beskyttelse af enheden mod fysiske påvirkninger;
 • holdbarhed - enhedens levetid er mere end 50 tusinde timer;
 • miljøvenlighed - LED "Armstrong" indeholder ikke kviksølv;
 • lydløst - lampen udsender ikke støj under drift, flimmer ikke, udsender en ensartet strøm af koldt lys.

LAMPART shop tilbyder at købe i detailhandel, og leverer engrospartier af Armstrong lamper fremstillet af Elektrostandard (Kina) og SLV (Tyskland). Vælg en model ved hjælp af beskrivelsen af ​​lampen med et billede. Varer leveres i hele Rusland. Købere kan betale ved kontantløs overførsel af midler, kontanter eller elektroniske penge, kontant ved levering, plastkort.

Vi arbejder syv dage om ugen, vi tager ordrer fra kl. 9.00 til 23.00.

Belysning.

Sorter efter pris

 • 1 af 23
 • >>

Lamper til hængende loft.

Som regel er Armstrong-type lofter indbygget i kontor og andre arbejdsområder, hvorfor spørgsmålet om Armstrong loftbelysning er så vigtigt.

Belysningen på arbejdspladsen bør ikke være for svag - det kan føre til svækkelse af synet og ikke for stærk - det kan føre til hurtig træthed.

For et optimalt belysningsniveau er det nødvendigt at installere et tilstrækkeligt antal armaturer på loftet.

Armstrongs mest enkle loftarmaturer er en 600x600 firkantet konstruktion. Ud over armaturer til loftslofter er armaturerne indbygget i det ophængte system - derfor kaldes de indbyggede armaturer.

4 luminescerende lamper bruges til belysning i Armstrong loftarmaturer. Afhængig af den type belysning, der kræves til loftet, kan lamperne være kolde eller varme.

Typer af indbyggede lamper i loftet.

På forsiden er enten aluminiumreflektorer eller opal diffusorer installeret på lamperne til det hængende loft.

Armaturer på loftsloft med aluminium reflektor - dette er den nemmeste mulighed for belysning af lofter. Designet ser ud som et gitter lavet af fint spekulært aluminium.

På grund af fraværet som et eksternt cover er prisen på en lampe til Armstrong-loftet af denne type den laveste. Denne type belysning er perfekt til kontor, erhvervslokaler, kontorbygninger, skoler, hospitaler, banegårde og lufthavne.

Prisen på en lampe med en aluminium reflektor i vores virksomhed er 738 rubler for ordrer fra 20.000 rubler.

Opal diffusor i armaturer til hængende loft gør belysningen blød og diskret, som ser meget attraktiv ud. Skønhedssaloner, kurbade, afslapningsområder, klubber, restauranter er de vigtigste steder for brug af opallamper.

Beregning af antallet af lamper på et falsk loft.

For at skabe optimal belysning i lokalerne anbefaler fabrikanterne at bruge 1 lampe pr. 5 kvm. loft, forudsat at loftets højde ikke er mere end 3m.

Oplysninger om nedhængte lofter findes her.

For at se oplysninger om suspension systemer klik her.

Armstrong lamper

Lampen Armstrong 36W - 3240Lm Husholder

Lampen Armstrong 38W - 3420Lm Husholder

Lampen Armstrong 30W - 3600Lm Standard

Armstrong 34W lampe - 4100Lm

Lamp Armstrong 40W - 4800Lm Standard

Lampen Armstrong 30W - 3900Lm Standard

Armstrong 36W lampe - 4600Lm Super effektiv

Lampen Armstrong 48W - 5700Lm Supereffective

Lampen Armstrong 56W - 6600Lm Standard

Lampen Armstrong 80W - 9600Lm Standard dobbelt

Lamp Armstrong 30W -3900LM Premium

Lamp Armstrong 30W -3900LM Premium IP65

Højkvalitetsbelysning er nøglen, ikke kun for god synlighed i det valgte rum, men også en måde at øge medarbejdernes produktivitet og effektivitet. Med den er det muligt at skabe de mest behagelige forhold, reducere stressniveauet på synet. Til gengæld påvirker dette hastigheden af ​​udførelsen af ​​opgaver, både lyse og komplekse. LED armaturer er et godt alternativ til eksisterende glødelamper.

Armstrong-lamperne er blevet populær blandt mange forbrugere og kunder, da de bliver opdaget af den moderne verden.

Fordelene ved at bruge LED-lys

LED-belysning har bredt spredt sig blandt kunderne og har givet sine fans mange positive kvaliteter, som adskiller dem fra glødelamper og halogen lyskilder:

 • Sikkerhed. Må ikke indeholde giftige stoffer.
 • Muligheden for genanvendelse. Alle belysningsanordninger genanvendes efter forarbejdning.
 • Økonomi. Den forholdsvis lave omkostning kan betydeligt reducere omkostningerne ved afskrivning og udskiftning af udstyr.
 • Nem installation. For at installere LED lysene kræver ikke et stort sæt viden og ekstra værktøjer.

Bestilling af belysningsudstyr i firmaet "Vsesvetodiody" giver dig mulighed for at købe højkvalitets LED-lamper fra producenten til de mest overkommelige og konkurrencedygtige priser i Moskva.

Hvorfor os?

Produktionen af ​​LED-lamper er vores vigtigste opgave og prerogative, hvorefter alle målene i selskabet er baseret. Udvalget af produkter udvides og suppleres løbende, hvilket gør det muligt at bedre imødekomme kundernes behov.

Til vores kunder tilbyder vi følgende typer armaturer: universelt loftarmaturer (indbygget, indbygget, indbygget), armstrong armaturer med fremragende egenskaber ved lysflow, diodeloft og meget mere. For hver klient vælger vi en bestemt type enheder afhængigt af de mål og målsætninger, vi deltager hos kunden.

Vi giver garanti for kvalitet for hele sortimentet af solgte produkter. Vi udfører levering og installation af udstyr på en tid, der er aftalt med kunden. På grund af tilstedeværelsen af ​​forskellige størrelser af LED-taklamper, kan kunden vælge den perfekte pasform til sit kontor eller arbejdsområde.

Overfladen af ​​farver og teksturer vil skabe en unik atmosfære for arbejdere.

For at blive bekendt med de nuværende tilbud og prislisten, skal du bare forlade en anmodning på firmaets officielle hjemmeside. Lederen vil ringe tilbage og besvare alle dine spørgsmål vedrørende omkostninger og leveringstid for de bestilte produkter.

Lamper til Armstrong hævet loft - praktiske lamper i ethvert rum

Armstrong hæmmede loftssystemer er et forholdsvis populært produkt, der ikke kun findes i kontorer og butikker, men også i boligområder. De er billige, praktiske og passer perfekt ind i ethvert interiør. Lamper til Armstrong-hængende loft er en af ​​de mange fordele ved denne type finish.

Om hvad de er så gode om deres egenskaber og typer, vil ordren for installation og vedligeholdelse blive diskuteret i dette materiale.

Hængende loftarmaturer

Suspended loft er en stiv, suspenderet fra en understøtende bundramme af aluminium, som er lagt mod materiale. Rammen er fremstillet i form af et gitter med en maskestørrelse på 60 × 60 cm. Specielt for størrelsen af ​​disse celler fremstilles firkantede lamper med sider på 595 mm. Dette er meget praktisk til konstruktion og installation af en hængslet struktur, da sådanne dimensioner er helt i overensstemmelse med parametrene for sektionspladerne, hvorfra hovedetagen er lavet.

Armstrong belægningslampen er meget nem at installere. Det er nok at skubbe det ind i hullet, læg det i vandret position, juster hullerne i form og sænk det på profilens støtteflade. Alt, hvad der er tilbage, er at forbinde de to ledninger til terminalerne på belysningsenheden. Det er ret nemt at gøre dette, da der er fri adgang fra alle fire sider til loftlampen. Når du har installeret lyspærerne og kontrolleret enhedens ydeevne, kan du fortsætte med at lægge fliser.

Til noten: Den suspenderede struktur kan til enhver tid demonteres helt eller delvis for adgang til belysningsenheden eller reparation af det elektriske ledninger. Du kan også erstatte selve apparatet. Det tager få minutter.

Arrangering af disse funktionelle enheder er ret simpelt.

Uanset hvilken type model "Armstrong" består af sådanne dele:

 1. Boliger. Det er grundlaget for fastsættelse af de resterende komponenter.
 2. Elektriske ledninger, der forbinder enhedens dele. Tilslutningsdiagrammet for lamperne kan være serielt eller parallelt.
 3. Betjeningsudstyr. Det er elektronisk eller elektromekanisk.
 4. Lyskilder Disse er LED eller fluorescerende pærer.
 5. Lampeskærm. Den kan være lavet af plast eller glas. Ifølge fremstillingsmetoden kan loftet være gennemsigtigt, mat, farvet eller i form af farvet glas.
 6. Reflektor. Denne del tjener til jævnt at distribuere lyset produceret af lamperne. Reflektoren er udstyret med en aluminium radiator, som fjerner overskydende varme fra enhedens krop.

Indbygget i loftets overfladearmaturer giver ensartet og høj kvalitet belysning af store områder.

Suspended ceiling lamper

Valget af lyskilde spiller en væsentlig rolle for at skabe høj kvalitet indendørs belysning. Desuden udsender forskellige lamper stråler i et bestemt spektrum og har forskellig effekt. Dette er af stor betydning, når du planlægger et belysningssystem til værelser af forskellige typer og formål.

Lamper til Armstrong-hængende loft er af to typer: fluorescerende og LED.

Lysstofrør

I dag er disse produkter den mest almindelige kilde til lys i forsænket armaturer. Som regel er fire af dem installeret i en Armstrong. Effekten af ​​fluorescerende lamper er 14 watt eller 18 watt. Dette svarer til 280 watt eller 360 watt glødelampeffekt.

Fluorescerende pærer skelnes af følgende funktioner:

 • Tilstedeværelsen af ​​kontrol gear, hvilket gør pæren tyngre og dyrere;
 • levetiden er op til 10.000 timer;
 • gennemsnit sammenlignet med andre typer lamper effekt og effektivitet;
 • Behovet for bortskaffelse, da kviksølv er inkluderet i produktet;
 • effektiviteten er ca. 65%;
 • prisen er højere end en glødelampe, men lavere end den for LED-produkter.

Ulemperne ved fluorescerende lamper kan tilskrives ikke helt behagelige for øjnene skinnende, kølig farve. Derfor anvendes lamper af denne type i varehuse, jernbanestationer, korridorer og hjælpeværelser, såsom badeværelser, bryggerier eller lagerrum.

LED belysning armatur

Denne relativt nye lyskilde er en samling af flere lysdioder i en transparent pakke. LED-enheder har en effekt på 10-18 watt. På en lampe har de brug for 4 stk. Med samme effekt med en anden type lampe giver de den mest kraftfulde stråle.

Funktionerne i LED-lampen er:

 • manglende kontrol gear;
 • længe, ​​op til 50000 timer, driftsperiode
 • behageligt for øjet, rigt lys;
 • høj effektivitet, som er omkring 95%;
 • miljøsikkerhed
 • høj lysstyrke
 • lavt elforbrug, hvilket gør deres anvendelse omkostningseffektiv.

Den eneste ulempe ved LED-produkter er deres høje pris. Men denne ulempe er elimineret, når det er nødvendigt at installere et stort antal armaturer til Armstrong-hæftet loft til udstyr i store områder. I disse tilfælde kommer energibesparelser ud på toppen.

Hvor bruges Armstrong armaturer?

I betragtning af at loftslofter er kendetegnet ved lav pris og høj installationshastighed, anvendes de til færdiggørelse af store bygninger og strukturer.

Disse produkter er i høj efterspørgsel, når de færdiggør sådanne lokaler:

 • sportskomplekser;
 • indkøbs- og underholdningscentre;
 • kunststudier;
 • skønhedssaloner;
 • udstillingshaller og haller;
 • pakhuse og pakhuse;
 • togstationer og lufthavne
 • statslige og kommercielle kontorlokaler.

Forskellige muligheder for produktion af loftfliser udelukker ikke muligheden for at installere ophængte strukturer i boligområder. Lamper til et hængslet loft "Armstrong" vil se godt ud på en blank eller spejloverflade. Forskellige modeller af denne enhed vil passe godt, ikke kun i badeværelset eller korridoren. De vil finde et sted i hallen, stuen, køkkenet og endda i soveværelset.

Sammenfatning

Ligesom ethvert produkt har lanterner til ophængte strukturer deres fordele og ulemper. Med deres hjælp kan du hurtigt og effektivt installere belysningssystemet på store områder og derefter spare betydelige mængder elektricitet. Suspenderede loftarmaturer er nemme at vedligeholde og kan let demonteres. Produkter fra en dokumenteret producent har ikke mistet deres egenskaber gennem årene. Den relativt høje pris kompenseres fuldt ud af de mange positive egenskaber ved anordningen.