Moderigtige loftlamper i gangen

Hall er kendetegnende for hver lejlighed. Kommer til at besøge først og fremmest kommer vi ind i gangen. Det sætter tonen, foreslår bestemte tanker om indretningen af ​​lejligheden som helhed. Korrekt valgt belysning vil fremhæve kendetegnene ved den indvendige gang. Loftslamper i gangen er et glimrende valg, der giver dig mulighed for at skabe en grundlæggende belysning.

Grundlæggende belysningsprincipper

Når man vælger en loftslampe i korridoren, skal den afvises fra rummets dimensioner. For en rummelig hallway er en enkelt lampeskærm ikke nok. Et stort antal lamper i loftet ser også latterligt ud.

Du bør skabe den samme lysstyrke i korridoren som i andre stuer. Det er bedre at vælge en indstilling, der ikke vil være meget svag, men vil heller ikke skinne klart i øjnene.

Når du vælger et armaturdesign, er det nødvendigt at tage højde for stilens retning og farveskemaet.

Placeringen af ​​lysene påvirker indersiden af ​​gangen. Korrekt placeret lamper vil tillade at placere accenter, for at fremhæve de vigtigste områder af rummet. Med deres hjælp kan du visuelt forstørre rummet, skjule eller vælge nogle dele.

Forskellige modeller

Moderne producenter tilbyder en bred vifte af trendy loftlamper i gangen. Blandt sorten er luksuriøse lysekroner, attraktive punktlamper indbygget type.

Hvis du har brug for at skabe diffust lys i rummet, så skal loftmodeller kombineres med væglamper.

For at skabe høj kvalitet hallway belysning, er det nødvendigt samtidig at bruge to typer armaturer: modeller til central belysning og instrumenter til at skabe lokalt lys.

Normalt bruges den anden armaturgruppe i nærheden af ​​et spejl eller skab. Mange moderne versioner er udstyret med bevægelsessensorer.

Denne model vil reducere energiforbruget betydeligt, da lyset tændes og slukkes automatisk.

lysekroner

Plade lysekrone giver dig mulighed for visuelt at forstørre rummet, skabe et forenklende lys. Korrekt valgt belysning giver dig mulighed for at omdanne interiøret, tilføje rummelighed og stil.

For rummelige gange er mode lysekroner et glimrende valg. I dag i de trendmuligheder, der tiltrækker opmærksomheden af ​​roligt design. Loft enkelt lysekrone kan bruges til at dekorere små gange.

Moderne producenter anvendes til fremstilling af moderne lysekroner i korridoren af ​​forskellige materialer.

 • Til udformningen af ​​lysstyrke og højtidelighed perfekte model af krystal.
 • Glas lysekrone, præget af regelmæssige rækker af fremspring og udsparinger, giver dig mulighed for at redde et smukt lys.
 • Til udførelsesformen i fløjllysets korridor bør du se på modellerne af antireflekterende plast.
 • Tekstilmodeller har en behagelig og delikat farve.

Lofthøjde spiller en vigtig rolle, når man vælger en lysekrone model. For værelser med en lofthøjde på mindre end 2,5 meter skal du købe loftslysekroner med højest mulige armatur, der passer godt til loftet. Denne mulighed vil udvide rummet, såvel som visuelt "hæve" loftet. Modeller på en lang montering kan udelukkende anvendes til korridorer med en højde på tre meter.

pletter

Spot i dag som mange købere, fordi de er præsenteret i form af korte lamper, som er lavet på en beslag af træ eller metal. Opmærksomhed tiltrækkes til roterende loftlamper, fordi de giver dig mulighed for at ændre retningen af ​​kunstig belysning.

"Loft vindue"

Denne type loftslampe ser fashionabel og attraktiv ud. Den er præsenteret i form af en fladformet enhed, som er monteret i en specielt forberedt niche eller til loftet. "Loftvinduet" består af spot-type lamper.

Udenfor er modellerne suppleret med udsøgte glasmosaik, glas eller plastik. De er dekoreret med naturlige motiver. Smukt ser billedet af himlen eller trægrene.

Form og stil retning

For korridoren er det nødvendigt at vælge tilbehør af lyse farver. Denne regel gælder for loftlamper. Snehvide modeller ser smukke ud. For at gøre korridoren visuelt større skal du arrangere væggene i lyse farver.

Langstrakte modeller ser smukt ud i rektangulære rum. Til en firkantet gang kan du hente en fashionabel quadrangle eller runde model. Lampen toppe farven på rummet finish ser smukke ud.

Hvis der anvendes en stor lampe, skal den placeres udelukkende i midten.

Hvis gangen præsenteres i minimalistisk stil, så vil spotlights se smukke og stilfulde ud.

Hvis beklædningen af ​​rummet indeholder træ, kan lamperne også dekoreres med dette materiale.

Moderigtigt i dag er lamper af træ med firkantede nuancer af hvidt frostet glas. De vil tillade at legemliggøre et orientalsk tema i indretningen. Til korridoren, hvor interiøret bruges bambus og træ, kan du bruge luksuriøse lamper med nuancer af papir.

Moderigtigt og effektivt ser fusion lysekrone. Det er repræsenteret af geometriske former, der overrasker og fascinerer med udsøgt præcision.

Farve løsninger

Designere i belysningen af ​​gangen bruger en række farvepræstationer. Sort, brun, sand, grå og hvid lamper er i stor efterspørgsel.

Sand eller hvid lampe er ideel til en lille korridor. De mest fashionable muligheder er lamper med nuancer af træfarve af lyse farver. Dette skyldes, at træ tilhører miljøvenlige materialer, og i dag er de på toppen af ​​populariteten.

Til rummelige gange kan du sikkert bruge grå og brune toner. De ser smukke ud i kontrast til lys nuancer. For eksempel ser lampen med kuplen af ​​mælkchokolade eller rammet af en træramme ud på baggrund af mælkevæggene smukt. Det giver interiøret hjemlig varme og komfort.

Hvordan vælger man?

Når man vælger moderigtige lamper til gangen på loftet, skal der tages højde for den type loftsbeklædning, såvel som indretningen af ​​rummet. Eksperter anbefaler at følge flere regler, når man vælger loftmodeller:

 • For smalle rum er rektangulære og ovalformede lamper det ideelle valg. Sådanne lamper skal placeres over hele bredden af ​​loftet.
 • Den fashionable, store og effektive lysekrone bliver det storslåede valg til store haller med den korrekte geometriske form. Det er værd at hænge i centrum. Ved hjælp af spotbelysning kan du fokusere på tilbehør.

Loftslamper i gangen

Loftslamper i gangen - dette er den komfort, som huset begynder!

Teatret begynder med bøjler, og huset begynder med en gang. Det er ikke tilfældigt, at vi lægger så stor vægt på billedet af dette rum. Det skal være behageligt, hyggeligt - og let. Hvad er loftlamperne til korridoren, og gangen er bedre at købe, så de laver deres noter i den samlede harmoni af familietræthed?

Først og fremmest bør du bygge på gangens størrelse og layout. Hvis du har en stor og rummelig hall, vil store lamper i form af en lysekrone eller en lanterne gøre. Hvis korridoren er smal og lille, er det bedst at købe en billig koncis og lille lampe, hvis lys ikke er rettet nedad, men opad. I vores online butik "World of Chandeliers" kan du bestille enhver tiltrukket lampe på loftet i gangen.

Se gennem vores katalog, kontroller prisen, og du vil helt sikkert vælge en interessant mulighed for dig selv - måske vil det være en Tiffany lampe lavet af farvet glas eller en rotting kurv eller måske en spektakulær skabelse af metal og glas designere. Uanset hvad du vælger, uanset hvor mange lys du bestiller engros og detailhandel, kan du sætte pris på bekvemmeligheden ved online salg og leveringshastigheden, som er berømt for vores butik. Vi sælger kun det bedste! Alle lamper har kvalitetscertifikater, og kvaliteten er 100%, og det vurderes efter feedback fra vores kunder.

Hvis du har et loftsloft, passer specielle lamper i hallloftet, designet til halogen- eller LED-lamper, deres pris er lav, og de er desuden energibesparende. Og vigtigst af alt er billige loftslamper til gangen ikke kun en kilde til lys i huset, men også et slående slag i indretningen, hvilket giver gangen et stilfuldt og spektakulært udseende.

Lyser i gangen som lys i den mørke nat

Ja, der er ingen vinduer i gangene. Og ja, her kommer dagslyset fra de tilstødende værelser næsten ikke ind og tusinder regerer. Så hvad, fordi du kan udstyre et værelse med lysarmaturer! Ved du, hvilken slags lamper der er i dag? Nej? Så vil jeg fortælle om det.

Kompetent udstyret hallway belysning vil gøre det hyggeligt og behageligt.

Lysekroner og væglamper i det indre af korridoren ser koncise og fastholdte.

Da lyskilderne oftest brugte væg- eller spotlys samt loftslysekroner. Og for at belysningen skal være diffus og blød, er det bedst at bruge ikke en enhed, men flere.

Belysning regler

Når man overvejer hvilken lampe man vælger i gangen, skal man overveje følgende faktorer.

Hvad skal man overveje

Der bør ikke være en dramatisk forskel i lysstyrken af ​​belysningen mellem gangen og stuerne.

 1. Når du vælger strømmen af ​​lamper til belysning i gangen, skal du overveje intensiteten af ​​belysning i nærliggende rum. Dine øjne må ikke lide af pludselige lysdioder.

En blunder - rummet er for mørkt.

 1. Dim pærer bør straks udelukkes fra udvælgelsen.

Dette er nødvendigt, fordi:

 • det vil være svært at finde den nødvendige ting eller en detaljer i garderobeskabet;
 • i et dårligt oplyst rum er det svært at se i spejlet, gøre hår og makeup, vælg en kombination af farver;

Denne afslappet oplyste entré ser meget dystre ud.

 • mørke hallway deprimerende virkning på psyken og ser ugjestmild.

Unødigt lyse hallway belysning er lige så irrelevant som dim. Det vil irritere dine øjne eller permanent blinde dig overhovedet, når du begynder at komme hjem fra en mørk indgang.

Bedste af alt, hvis lyset sconces og loft apparater vil blive rettet opad.

 1. Den optimale løsning til entreen er at installere belysningsarmaturer, der giver diffust lys. For at gøre dette kan du bruge sconces eller lysekroner, udstyret med frostede nuancer. Armaturerne skal være tæt på loftet eller have loftet rettet opad.
  Lysstråler i dette tilfælde afspejles fra loftets lette overflade, hvilket gør belysningen mere kvalitativ. Så du vil genskabe et blødt lys. Desuden forhindre skader, der kan opnås, når lysekronen er installeret for lavt.

Lysekroner på lange vedhæng bør udelukkes fra udvælgelsen.

 1. Hængende loftlamper i gangen på lange vedhæng er bedre at vælge ikke. Apparater bør placeres tættere på loftet, så lejere og gæster ikke rører dem i gangen.
 2. Sidelys bør ikke bruges, når hovedfokus i rummets design er vægbeklædning. I dette tilfælde vil lamperne kaste for lange skygger. De vil forkæle indtryk af efterbehandling.

LED belysning vil fuldt oplyse rummet med et minimum af el omkostninger.

 1. Du behøver ikke bruge kraftige og lyse pærer, udgifter til store elregninger. Det er bedre at bruge energibesparende typer lamper og belysningsenheder. De med et minimumsforbrug af elektrisk energi vil give mulighed for at optimere belysningen optimalt.

Refleksion af lamper i spejlet giver en god effekt.

 1. En god modtagelse ville være placeringen af ​​lamper på overfladen af ​​spejlet eller i nærheden af ​​dem. Reflekterede lysstråler vil næsten fordoble lysstyrken, såvel som visuelt udvide rummet.

Nedenfor giver jeg et bord, der viser den samlede effekt af pærer, der er nødvendige for at genskabe lys eller blød belysning i rummet.

Bra ansøgning

Det er ikke tilrådeligt at bruge sconces på sådanne reliefvægge.

Hvis du vil installere væglamper (sconces), skal du overveje nogle vigtige punkter.

 1. Når væggen er færdig i gangen, har en voluminøs lettelse, afstå fra at bruge væglamper. De vil kaste for mange skygger, hvilket vil gøre lokalet ubehageligt og vil have negativ indflydelse på målets æstetiske kvaliteter.

Glat og mat vægbeklædning er ideel til væglamper.

 1. Under installationen af ​​sconces er de bedste matte og glatte typer af beklædning.
 2. Med hensyn til væglamper - de skal placeres med egne hænder i en højde på mindst to meter fra gulvplanet. I dette tilfælde vil lysemissionen diverge ensartet langs gangen og ikke strejke direkte ind i øjnene.

Hver form har sin egen størrelse.

Og en lille gang kan tændes, så visuelt vil det virke mere.

Problemet med at vælge lamper til gangen er tæt forbundet med dets størrelse og form.

Hvis gangen er meget, meget lille

Og i et lille "venteværelse" bør lyset være fælles og lokalt.

Selvom korridorrummet er ret lille, skal det stadig være udstyret med generelle og lokale lyskilder. Den bedste mulighed for et begrænset område - dette er et loft lysekrone til gangen. Bedst af alt, hvis det vil have et klassisk simpelt cover til en lyspære.

Spotlights indlejret i et ophængt loft.

En mere moderne løsning er at installere spotlights. De kan være indlejret i stræk eller gipsplader lofter.

Overfladerne på overfladerne er sløret - så værelset ser ud til at være større.

Når du vælger lysarmaturer til små gange, skal du overveje, at det er bedst for lyset at blive rettet opad. Således kan du genskabe effekten af ​​visuel sløring af grænsen mellem loftet og væggene.

Hvis værelset er langt og smalt

Smalle vægge kræver særlig opmærksomhed.

Meget gange er gange og korridorer i lejlighederne et langt og smalt rum. Valg af belysning til et sådant rum skal være så visuelt at udvide det.

På nogle områder bliver du nødt til at justere geometrien.

LED stripe hjælper med at løse problemet med at belysning et langt rum.

 1. Den bedste løsning, der hjælper dig med at løse problemet med at lette en lang korridor, er at bruge apparater monteret i et hængende loft. Ved sådanne belysning anvendes LED-strimler eller (og) spotlights.

Placering af spotlights langs væggene i en smal og lang korridor.

 1. Sted disse lamper skal være som følger: et par stykker (2-3) over indgangen til lejligheden. Næste - et apparat med samme stigning langs hele gangen. Yderligere lys vil give møbler lys og sconces på begge sider af spejlet.

Opdelingen af ​​belysning til funktionelle områder.

 1. Hvis rummet er smalt og har en høj loftbelysning, er det bedre at placere sig langs væggene. Så du nedsætter visuelt højden på rummet og gør interiøret mere harmonisk.
 2. For at kunne installere flere lamper korrekt skal du prøve at kombinere dem i zonefunktionelle grupper. Så du kan tænde lyset kun i den del af gangen, du har brug for, baseret på situationen.

Hvis korridoren er firkantet og ikke-standardformet

Plade lysekrone er ideel til et firkantet rum.

En gang eller en firkantet korridor er ideel til at bruge en traditionel lysekrone i midten. Det tjener som den vigtigste kilde til lys. Derfor bør du vælge denne enhed baseret på det overordnede design af lejligheden.

Belysning i L-formet gang inddelt i funktionelle områder.

Der skal lægges særlig vægt på arrangementet af belysning i gangen, hvis den har en ikke-standard geometri. For eksempel L-formet.

Den bedste løsning ville være at opdele rummet i funktionelle områder. For hver af disse zoner skal du vælge belysningen separat.

Prøv at tænde alle hjørnerne.

Prøv at reparere lamperne, så lysstrålerne trænger ind i alle hjørner og hjørner af ikke-standard plads. For at gøre dette kan du bruge flere fælles lette enheder, og de skal suppleres med lokale lyskilder.

Sidstnævnte bruges ofte til belysningsspejle, nicher, møbler, malerier mv.

World of fixtures

Til lejligheden gang og korridor kan du bruge følgende typer belysningsenheder:

Loft og spotlights - en fælles teknik.

 1. Spot- og loftlamper. Denne løsning er universel. Det er perfekt til en lille hall i Khrusjtjov-lejligheden og til en stor sal i dit eget hus.

Et eksempel på en lampe med en drejelig baldakin.

Praktisk, når den valgte lampe har mulighed for at justere loftet. Sådanne indretninger kan placeres både langs væggen og på loftet.

Lysekrone er god til et rummeligt værelse.

 1. Den traditionelle armatur i gangen er et loftlysekrone. En sådan løsning ville ikke være bedst, hvis værelset er meget lille. Den bedste måde at bruge takkronen på er i gangen, som har et stort område og den korrekte geometri.

Væglamper er optimale som lokale lyskilder.

I alle tilfælde kan loftlampen i form af en lysekrone suppleres med sconces som lokale lyskilder.

 1. Væg "lys" er ikke i stand til fuldt ud at genskabe belysning af høj kvalitet. Men de genererer det diffuserede lys, der er nødvendigt i gangen.

Fokus på maleri med sconces.

En anden sconces er optimal i de tilfælde, hvor du skal fokusere opmærksomhed ved hjælp af belysning på en slags dekorative element af interiøret.

LED lyser rundt om omkredsen.

 1. LED lamper i form af punkt enheder eller bånd i de seneste år er blevet meget populære. De er meget økonomiske hvad angår energikostnader, forskelligt i reproducerbare farver i lys og design.
  Selv om LED'erne er praktiske i drift, er deres spektrale luminescens ikke altid behagelig for vores øjne.

Oftest for lokal belysning anvendes spotlights.

Lokal belysning er oftest udstyret med forskellige modeller af forsænket spotlights. De er ikke kun funktionelle, men kan også være meget originale i design.

Praktiske anbefalinger

Originalbelysning omkring gulvet.

 1. Brug mere aktivt dekorative lys. Samtidig kan den installeres ikke kun på loftet eller på væggene, men også omkring omkredsen af ​​gulvet. Således kan du genskabe de originale dekorative effekter og fjerne følelsen af ​​begrænset plads.

Døre med ruder vil tillade naturligt lys at komme ind i gangen.

 1. Vejledningen anbefaler at vælge indvendige døre, der åbner ind i entreen med glaselementer på lærredene. Dette vil give mulighed for at mætte rummet med naturligt lys fra andre værelser.

Sådan arbejder en lampe med en bevægelsesføler.

 1. Se efter lysarmaturer udstyret med bevægelsesfølere. Sådanne lamper er praktiske og praktiske i drift. De gør det muligt at spare elektrisk energi betydeligt uden at kræve din personlige deltagelse.
  I øjeblikket er prisen på sådanne produkter blevet helt acceptabel for alle kategorier af brugere. Monter den samme lampe kan være alene.

Billeder - et interessant designbevægelse.

 1. For lange værelser, en fremragende teknik, der spredes monotoni af væggene vil være objekter af kunstnerisk eller anvendt kunst. De kan fremhæves med mejslede instrumenter.
  For eksempel kan du lave barre vægge som en udstilling til håndværk og produkter fremstillet af dine hænder og dine familiemedlemmer.
 1. Fremskrivninger eller nicher i rummet har også brug for belysning. For dens arrangement er det ret nok at installere en punktlampe over toppen af ​​strukturelementet.

Når du køber produkter for at belyse korridoren, skal du være opmærksom på deres farve. Den mest komfortable til opfattelse og behagelige lygter og LED'er med gul farve. Kold hvid belysning gør rummet ubeboeligt. Rød - Irriterer øjnene, og blå kan lægge pres på psyken.

Lys mit spejl...

God spejlbelysning er en smuk refleksion!

Spejlet, især når det er stort eller vækst, skal belyst så godt som muligt.

Og du får mulighed for at se et ryddeligt og smilende ansigt i refleksionen.

Makeup kræver også høj kvalitet belysning.

 1. Den bedste løsning har altid været at placere sconces på begge sider af spejlet på væggen.

Den traditionelle placering af væggen lyser ved spejlet.

Men teknologidesignet er ikke det værd. Nu producerer producenterne mange modeller af spejle, der har indbygget belysning i form af punktlys.

Men spejlet er bedre at belyse toppen.

 1. Spejlbelysning bør ikke kun være æstetisk tiltalende, men funktionel og praktisk. Den bedste løsning her er en lampe, der har en kortfattet form og et lyst matte loft. Det vil give plads med et diffust og blødt lys, der ikke spænder dine øjne.

Lampen på den fleksible beslag.

 1. Et fremragende valg ville være lamper med en roterende baldakin eller placeret på en fleksibel beslag.

Overvej - Lygter placeret ved spejlet er en lokal lyskilde. De kan ikke erstatte generel belysning.

konklusion

En korrekt oplyst entré vil blive kendetegnende for din lejlighed.

Som du allerede har forstået, er det muligt at arrangere bekvem, komfortabel og hyggelig belysning i gangen, uanset dens område og geometri. Det vigtigste her er at bruge til den maksimale moderne teknologi og alle resultaterne af design ideer.

Ved at anvende dem kan du kompetent oplyse rummet, fremhæve sine fordele og skjule ulemper. Videoen i denne artikel vil demonstrere denne erklæring med al åbenhed. Og jeg venter på spørgsmål i kommentarerne!

Hvilken lampe at vælge i gangen

Hvordan man vælger lamper til gangen og korridoren, billeder af interessante ideer, hvilke designtricks, tips vil hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning - dette vil blive diskuteret i denne artikel. Nedenfor er LED og halogen belysning muligheder, loft, væglamper, fotos af interessante designløsninger.

Belysning design

Entréhallen betragtes nogle gange som et lille fejlrum, det er lille, dårligt oplyst. Derfor udfører dette rum ofte en ekstrem praktisk, sjældent æstetisk, væsen, sammen med korridoren, kun en passage til den højre del af lejligheden. Men det er her, at gæsterne bliver mødt og eskorteret, dette værelse giver det første indtryk på besøgende. De fleste gange er smalle, mørke, har ikke adgang til naturligt lys. Derfor er et vigtigt spørgsmål om arrangementet valget af korrekt belysning. Velvalgte lamper i indretningen af ​​hallen vil skabe en atmosfære, der giver dig mulighed for at føle sig godt tilpas med familiemedlemmer og inviterede gæster.

Ved planlægning af korridorbelysning skal følgende faktorer overvejes:

 1. størrelsen af ​​rummet
 2. loft højde
 3. rumform
 4. adgang til naturligt lys
 5. farver af vægge, møbler.

Dette er den eneste måde at vælge den rigtige belysning på, harmonisk koordineret med hele rummet og understrege fordelene ved at maskere ulemperne.

For at organisere den rigtige belysning skal du bruge:

 1. hovedlyskilde (loftlamper);
 2. Yderligere lyskilder:
 • side væg lys - sconces;
 • gulv, for eksempel gulvlamper;
 • LED;
 • forsænkede armaturer, for eksempel indfældede gipsarmaturer.

Hall belysning skal være funktionel. Selv i et lille rum, uden naturligt lys, skal det være nemt at kunne bruge alle funktionaliteterne nemt. Korrekt belysning er også et dekorativt element, der giver dig mulighed for at skabe det rigtige humør og understrege charmen i rummet.

Lamper, lysekroner af lille størrelse

I en smal, lille korridor hvor der er små møbler, er brug af diffunderet lys nødvendigt. En lyskilde skal være placeret i midten, dette er nok til at belyse rummet korrekt. Interessante lysekroner, originale loftlamper med nuancer.

Loftslamper i gangen, foto

Indretning af et lille rum skal tages i betragtning - lyse farver øger visuelt rummet, mørke reducerer det.

Originale mønstre vil øjeblikkeligt skabe en unik atmosfære, gøre pladsen interessant, attraktiv, original. Øvre diffust lys, det anbefales at tilføje belysning:

 • punkt,
 • side,
 • LED stripe i et falsk loft, en niche, der understreger nogle elementer, for eksempel nicher, spejle.

Lysekroner til gangen, foto

Lamper-sconces i gangen væg, foto

Lyser i en lang, smal korridor

Et langt smalt rum skal tændes med et komplekst sæt bestående af flere:

Lette vægge er konturen af ​​rummet perfekt understreget af belysningen af ​​basisplader. Fremhævning af skørtet vil i høj grad øge trappernes sikkerhed. Moderne energibesparende lysdioder - en økonomisk ide om lysrum selv hele natten.

Plinth LED lamper, foto

Længden af ​​loftet skal der placeres langs væggene:

 • små sconces,
 • plet pære,
 • gipsarmaturer.

Antallet af yderligere lyskilder afhænger af længden af ​​korridoren.

Hvis væggene i en lang korridor er dækket af mørk maling, flise, mørk mursten, er det tilrådeligt at arrangere belysningen i øjenhøjde eller på loftsplinten.

Lysets intensitet skal tilpasses til de rum, hvor gangen fører. Det er værd at købe belysning med evnen til at justere lysets intensitet.

Det smalle rum vil supplere den integrerede generelle belysning på loftet, suppleret af indbyggede lys. Vægmonterede spotlights og gipsloft skaber en smuk effekt. Gipsloft kan effektivt males, hvilket skaber stilfulde, dekorative accenter.

Moderne gipsvægslamper i korridoren, foto

En interessant løsning - lommelygter. Lommelygter er tilgængelige i mulige stilarter, giver dig mulighed for at integrere dette stilfulde element af belysning under forskellige stilarter:

 • antikke udseende,
 • rustikke charme
 • moderne appel.

Wall fakler, foto

En smal, lang korridor kan optisk korrigeres, omformes, dividere den i sektioner ved brug af lys. For at realisere ideen vil hjælpe loft eller væglamper, placeret i samme afstand. Den lange korridor er opdelt i 2-4 sektioner. For at understrege formen på rummet vil hjælpe lange lamper i form af et bånd, en række individuelle små pærer langs rummet. Lav en lang lampe vil gøre lokalet attraktivt!

Usædvanlig Belysning

På den usædvanlige formen eller med en naturkilde kan du fremhæve en væg med vægsconces, fremhæve den interessante karakteristiske detalje af væggen med lamper og opmærksom på dem:

 • malerier
 • fotogalleri,
 • spejlet
 • niche
 • kolonne
 • original tekstur,
 • ornament.

Rummet bliver afbalanceret, lyset rettet mod væggen vil opfylde rollen som praktisk og dekorativt.

Wall sconce på væggen, foto

Korridoren kommer levende med fotos af familien, smukke malerier, plakater. Du kan forbinde dem med specifikke oplevelser, arrangementer, arrangere en udstilling af deres egne kunstværker, kunsthåndværk. Vær opmærksom på de værdifulde elementer af eksponeringen, bedre interessant belysning. Lampene kan belyse hvert billede, billede eller fremhæve hele sammensætningen, præsentationen. De belyste billeder præsenteres specielt præsentativt og opmærksomme. For at understrege billedet kan en niche være forskellige typer lamper i form af:

 • lampe rettet mod dem
 • guirlander,
 • baggrundsbelyste malerier.

Lamper med bevægelsesfølere, mørke

Flere stier krydser i korridoren, af sikkerhedsmæssige årsager skal det være godt oplyst. Sterk korridorbelysning er ikke nødvendig, den optimale løsning - lamper med justerbar intensitet. En interessant mulighed, der giver dig mulighed for rationelt at belyse korridoren - en lampe med bevægelsesføler, tændes automatisk, når en person vises.

Twilight sensoren fungerer komfortabelt, så du kan tænde lyset, når det bliver mørkt udenfor. Praktiske lyspærer - halogener, LED'er, der straks giver lysets fulde intensitet.

Varm lys farve

Temperaturen af ​​kunstigt lys er vigtigt. På gangen passer den varme farve af lyset, tæt på dagen. Hvis du vælger forskellige lamper, skal du differentiere dem med hensyn til dekoration:

 • hvis der er halogener i loftet, lysdioder - for de vægge du skal vælge sconces;
 • Når det er installeret i loftet, kan belysningen i loftsplinten, den vigtigste belysningskilde omfatte enkle lineære fluorescerende lamper.

Hall i modsætning til stue, soveværelse, køkken - rummet er ikke beregnet til et længere ophold. Men nogle gange i gangen kan der være en lang samtale med venner, naboer, før gæsterne forlader lejligheden. Mange betragter gangen, korridoren er en ubetydelig del af lejligheden, som ikke er et særskilt rum, der kun giver mulighed for at tage skoene af, tage af overklæder, gå videre. Men i denne del af lejligheden er der mulighed for at blive et permanent, integreret, væsentligt element i lejligheden. En væsentlig faktor er tilføjelsen til dekoration, møbler, høj kvalitet, æstetisk belysning.

Hvilken lampe at vælge i gangen

Hvordan man vælger lamper til gangen og korridoren, billeder af interessante ideer, hvilke designtricks, tips vil hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning - dette vil blive diskuteret i denne artikel. Nedenfor er LED og halogen belysning muligheder, loft, væglamper, fotos af interessante designløsninger.

Belysning design

Entréhallen betragtes nogle gange som et lille fejlrum, det er lille, dårligt oplyst. Derfor udfører dette rum ofte en ekstrem praktisk, sjældent æstetisk, væsen, sammen med korridoren, kun en passage til den højre del af lejligheden. Men det er her, at gæsterne bliver mødt og eskorteret, dette værelse giver det første indtryk på besøgende. De fleste gange er smalle, mørke, har ikke adgang til naturligt lys. Derfor er et vigtigt spørgsmål om arrangementet valget af korrekt belysning. Velvalgte lamper i indretningen af ​​hallen vil skabe en atmosfære, der giver dig mulighed for at føle sig godt tilpas med familiemedlemmer og inviterede gæster.

Ved planlægning af korridorbelysning skal følgende faktorer overvejes:

 1. størrelsen af ​​rummet
 2. loft højde
 3. rumform
 4. adgang til naturligt lys
 5. farver af vægge, møbler.

Dette er den eneste måde at vælge den rigtige belysning på, harmonisk koordineret med hele rummet og understrege fordelene ved at maskere ulemperne.

For at organisere den rigtige belysning skal du bruge:

 1. hovedlyskilde (loftlamper);
 2. Yderligere lyskilder:
 • side væg lys - sconces;
 • gulv, for eksempel gulvlamper;
 • LED;
 • forsænkede armaturer, for eksempel indfældede gipsarmaturer.

Hall belysning skal være funktionel. Selv i et lille rum, uden naturligt lys, skal det være nemt at kunne bruge alle funktionaliteterne nemt. Korrekt belysning er også et dekorativt element, der giver dig mulighed for at skabe det rigtige humør og understrege charmen i rummet.

Lamper, lysekroner af lille størrelse

I en smal, lille korridor hvor der er små møbler, er brug af diffunderet lys nødvendigt. En lyskilde skal være placeret i midten, dette er nok til at belyse rummet korrekt. Interessante lysekroner, originale loftlamper med nuancer.

Loftslamper i gangen, foto

Indretning af et lille rum skal tages i betragtning - lyse farver øger visuelt rummet, mørke reducerer det.

Originale mønstre vil øjeblikkeligt skabe en unik atmosfære, gøre pladsen interessant, attraktiv, original. Øvre diffust lys, det anbefales at tilføje belysning:

 • punkt,
 • side,
 • LED stripe i et falsk loft, en niche, der understreger nogle elementer, for eksempel nicher, spejle.

Lysekroner til gangen, foto

Lamper-sconces i gangen væg, foto

Lyser i en lang, smal korridor

Et langt smalt rum skal tændes med et komplekst sæt bestående af flere:

Lette vægge er konturen af ​​rummet perfekt understreget af belysningen af ​​basisplader. Fremhævning af skørtet vil i høj grad øge trappernes sikkerhed. Moderne energibesparende lysdioder - en økonomisk ide om lysrum selv hele natten.

Plinth LED lamper, foto

Længden af ​​loftet skal der placeres langs væggene:

 • små sconces,
 • plet pære,
 • gipsarmaturer.

Antallet af yderligere lyskilder afhænger af længden af ​​korridoren.

Hvis væggene i en lang korridor er dækket af mørk maling, flise, mørk mursten, er det tilrådeligt at arrangere belysningen i øjenhøjde eller på loftsplinten.

Lysets intensitet skal tilpasses til de rum, hvor gangen fører. Det er værd at købe belysning med evnen til at justere lysets intensitet.

Det smalle rum vil supplere den integrerede generelle belysning på loftet, suppleret af indbyggede lys. Vægmonterede spotlights og gipsloft skaber en smuk effekt. Gipsloft kan effektivt males, hvilket skaber stilfulde, dekorative accenter.

Moderne gipsvægslamper i korridoren, foto

En interessant løsning - lommelygter. Lommelygter er tilgængelige i mulige stilarter, giver dig mulighed for at integrere dette stilfulde element af belysning under forskellige stilarter:

 • antikke udseende,
 • rustikke charme
 • moderne appel.

Wall fakler, foto

En smal, lang korridor kan optisk korrigeres, omformes, dividere den i sektioner ved brug af lys. For at realisere ideen vil hjælpe loft eller væglamper, placeret i samme afstand. Den lange korridor er opdelt i 2-4 sektioner. For at understrege formen på rummet vil hjælpe lange lamper i form af et bånd, en række individuelle små pærer langs rummet. Lav en lang lampe vil gøre lokalet attraktivt!

Usædvanlig Belysning

På den usædvanlige formen eller med en naturkilde kan du fremhæve en væg med vægsconces, fremhæve den interessante karakteristiske detalje af væggen med lamper og opmærksom på dem:

 • malerier
 • fotogalleri,
 • spejlet
 • niche
 • kolonne
 • original tekstur,
 • ornament.

Rummet bliver afbalanceret, lyset rettet mod væggen vil opfylde rollen som praktisk og dekorativt.

Wall sconce på væggen, foto

Korridoren kommer levende med fotos af familien, smukke malerier, plakater. Du kan forbinde dem med specifikke oplevelser, arrangementer, arrangere en udstilling af deres egne kunstværker, kunsthåndværk. Vær opmærksom på de værdifulde elementer af eksponeringen, bedre interessant belysning. Lampene kan belyse hvert billede, billede eller fremhæve hele sammensætningen, præsentationen. De belyste billeder præsenteres specielt præsentativt og opmærksomme. For at understrege billedet kan en niche være forskellige typer lamper i form af:

 • lampe rettet mod dem
 • guirlander,
 • baggrundsbelyste malerier.

Lamper med bevægelsesfølere, mørke

Flere stier krydser i korridoren, af sikkerhedsmæssige årsager skal det være godt oplyst. Sterk korridorbelysning er ikke nødvendig, den optimale løsning - lamper med justerbar intensitet. En interessant mulighed, der giver dig mulighed for rationelt at belyse korridoren - en lampe med bevægelsesføler, tændes automatisk, når en person vises.

Twilight sensoren fungerer komfortabelt, så du kan tænde lyset, når det bliver mørkt udenfor. Praktiske lyspærer - halogener, LED'er, der straks giver lysets fulde intensitet.

Varm lys farve

Temperaturen af ​​kunstigt lys er vigtigt. På gangen passer den varme farve af lyset, tæt på dagen. Hvis du vælger forskellige lamper, skal du differentiere dem med hensyn til dekoration:

 • hvis der er halogener i loftet, lysdioder - for de vægge du skal vælge sconces;
 • Når det er installeret i loftet, kan belysningen i loftsplinten, den vigtigste belysningskilde omfatte enkle lineære fluorescerende lamper.

Hall i modsætning til stue, soveværelse, køkken - rummet er ikke beregnet til et længere ophold. Men nogle gange i gangen kan der være en lang samtale med venner, naboer, før gæsterne forlader lejligheden. Mange betragter gangen, korridoren er en ubetydelig del af lejligheden, som ikke er et særskilt rum, der kun giver mulighed for at tage skoene af, tage af overklæder, gå videre. Men i denne del af lejligheden er der mulighed for at blive et permanent, integreret, væsentligt element i lejligheden. En væsentlig faktor er tilføjelsen til dekoration, møbler, høj kvalitet, æstetisk belysning.

Lamper i indgangen af ​​gangen

Som det viser sig, giver velvalgte belysning i korridoren ikke kun mulighed for at placere de nødvendige accenter i interiøret, men også for visuelt at forstørre rummet. Alt dette er meget vigtigt for små gange i bymæssige lejligheder. Dette rum har som regel ingen kilder til naturligt lys, derfor er det nødvendigt at anvende nogle modeller af kunstigt lys for at skabe den nødvendige komfortable atmosfære. Til dette formål bruger de loftslysekroner, væglamper eller indbyggede lamper. For at opnå en blød diffust belysning er det bedre at bruge ikke en, men flere muligheder for lamper.

Grundlæggende regler for valg af lamper

Når du tænker på, hvilke lamper der skal vælges til installation i gangen, bør du overveje nogle funktioner.

Lyspærens kraft og lysstyrken i belysningen i gangen bør ikke afvige fra lysets intensitet i andre rum. Belysning i alle rum skal være omtrent på samme niveau for ikke at skabe ubehag for øjnene.

Trenden med konstant vækst af elpriser kan ikke være årsagen til brugen af ​​lavpowerlamper og dårlig belysning. Der er en række objektive forklaringer, hvorfor du ikke bør gøre dette:

 • en svag, svagt oplyst entré skaber et meget undertrykt første indtryk. Jeg vil ikke virkelig gå ind i et sådant hus og besøge det i fremtiden;
 • i svagt lys er det meget svært at se dit udseende i spejlet, makeup eller hår.

Det er slet ikke nødvendigt at bruge lyse, stærke lamper, mens du betaler imponerende regninger til lyset. Det er nok at bruge energibesparende typer lamper og pærer, der bruger mindst el og tillader tilstrækkelig belysning af gangen. Der bør ikke være et lyst, blændende lys.

Den bedste mulighed for gangen er en diffust lyskilde. Til disse formål skal du bruge lamper med frostede nuancer. Det er en god mulighed, når lamperne er enten meget tæt på loftets overflade, eller armaturerne er rettet opad. På denne måde kan blød belysning opnås såvel som for at forhindre skader, der kan opstå, hvis lysekronen er monteret for lavt.

Vælge vægsconces, det er også værd at huske om nogle funktioner. Så hvis der for eksempel er en stor lettelse på hallens vægge, er det uønsket at bruge væglamper. De vil kaste mange skygger, der gør værelset ubehageligt. Glatte matoverflader er mere egnede til montering af væglamper. Mount væg sconces brug i en højde på mindst to meter. Dette vil gøre det muligt for strålerne at blive jævnt fordelt over området og ikke blinde øjnene, der passerer langs korridoren.

Ideen om at placere lamper på en spejloverflade er meget aktuelt. Reflekterede stråler fordobler ikke kun lysets kraft, men giver dig også mulighed for visuelt at forøge rummet.

Sådan lyser du en lang gang

Traditionelt gange i bylejligheder er et ret snævert og langt rum. Det er nødvendigt at vælge lamper til et sådant rum på en sådan måde, at den visuelt udvides, og nogle steder for at justere geometrien. Den bedste mulighed for at kunne udføre alle opgaver er belysning af korridoren, indbygget i loftet. I sådanne belysning anvendes spotlights.

Det er bedre at have sådanne lamper som følger: Flere punkter over indgangsdøren, og så en lampe langs hele korridoren. Yderligere belysning kan være belysning i møbler og lamper placeret omkring spejlet.

For smalle gange med meget højt til loftet kan problemet med god belysning løses af lamper, der ligger langs væggene. Denne teknik hjælper med at reducere loftets højde visuelt og harmonisere rummet.

Belysning en lille hall

Selv den mindste plads skal have et lokalt og fælles lys. Traditionelt er hovedkilden til lys i et lille område et lysekrone. Dette er et klassisk loft med en lyspære. En mere moderne mulighed er et punktmonteret loftslys monteret i et lærredspændings loftsystem.

I betragtning af hvilke lamper der vælges til installation i små gange, husk at lysstrålerne i de valgte modeller blev rettet opad. Så du kan opnå den visuelle effekt af manglen på grænser mellem væg og loft.

Spejlbelysning Regler

Den nemmeste mulighed er at fastsætte væglampen nær spejlfladen. Fabrikanten står imidlertid ikke stille, og i dag er der et tilstrækkeligt stort antal spejle med allerede monterede drejede lamper.

Spejlet, især hvis det er op til sin fulde højde, skal nødvendigvis være godt oplyst. Dette vil tillade ikke kun et godt kig på dit outfit, men også make up eller frisure.

Det er vigtigt at huske, at lysstrålerne skal være behagelige for menneskets visuelle opfattelse. Derfor ville det være bedst, hvis lampen på spejlet er placeret øverst på rammen. Lampe til spejlet bør ikke kun være smukt udseende, men også praktisk, funktionelt. Den bedste mulighed er en lakonisk lampe med en mat, lys baldakin, som giver dig mulighed for at gøre lyset blødt, diffust og behageligt for øjnene.

God belysning, som har evnen til at dreje loftet, samt lyskilden på de fleksible beslag.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at huske, at lamperne ved spejlet er en lokal lyskilde, der ikke fuldt ud kan belyse hele rummet.

Sådan lyser du en hal i form af et firkant eller et brev

Selvfølgelig er den firkantede gang mest bekvem for at bruge den centrale lysekrone som hovedkilden til lys. Det er valgt i overensstemmelse med det overordnede koncept for lejligheden. Men hvad skal man gøre, når gangen ikke er helt en standardformular, for eksempel i form af bogstavet "G".

I dette tilfælde vil det være mest praktisk at opdele rummet i små funktionelle områder, og vælg belysningen for hver af dem. Lamperne skal monteres på en sådan måde, at strålerne falder ind i alle hjørner af gangen. Du kan bruge flere kilder til fælles lys, der supplerer dem med lokale belysningslygter. Som regel bruger de til dette formål belysning til nicher af malerier, møbler, spejle.

Hvad er typer af lamper til gangen

For at belyse korridoren i lejligheden bruger man oftest følgende typer lamper:

 1. Lamperne er loft, punkt. Denne mulighed er perfekt til begge tætte gange i Khrusjtjov og til rummelige haller i nye bygninger. En god mulighed, når loftslysene har funktionen til at justere loftet. Sådanne lamper kan placeres både på loftet og langs væggene.
 2. Klassisk loftslysekrone. Ikke den bedste mulighed, hvis du har en lille firkant indgang. Traditionelt er disse lamper monteret i rum af den rigtige form og ret rummelige i størrelse, i hvert fald er loftlysekronen bedre til at supplere vægsconces som lokal belysning i korridoren.
 3. Væglamper kan ikke fuldt ud opfylde behovet for god belysning, men med deres hjælp kan du opnå en masse omgivende lys. Vægstænger er også gode, når der er behov for at fremhæve et bestemt dekorativt interiør.
 4. Lokal belysning i gangen er et stort antal modeller af indbygget spotlights, som ikke kun er originale i udseende, men også meget funktionelle. Med deres hjælp kan du nemt understrege den ønskede detalje af interiøret, men også belyse hvert hjørne af gangen.

Nyttige tips fra eksperter

Vælg indvendige døre med glasindsatser. Så du kan lade i gangen have en tilstrækkelig mængde naturligt lys fra stuerne.

Vær opmærksom på lampen med en bevægelsesføler. Dette er en meget praktisk og praktisk enhed, der giver dig mulighed for at spare elektricitet uden personlig inddragelse af mennesker. Til dato er sådanne lamper blevet overkommelige for forbrugernes masser. Denne enhed er ret nem at installere på egen hånd.

Brug dekorative lys. Monteret ikke i loftet, men på omkredsen af ​​gulvet, giver det dig mulighed for at opnå en meget interessant dekorativ effekt. På en sådan original måde kan du slippe af med følelsen af ​​et lukket rum.

Ved lange gange er en god løsning, der hjælper med at diversificere væggenes monotone overflade, elementer af kunstnerisk kunst, belyst af et skarpt lys. Tomme vægge kan bruges som udstillingsplads til håndlavede produkter.

Eksisterende nicher eller fremspring kræver også belysning. For at gøre dette skal du bruge en mejslet lampe, der er placeret på elementets øvre kontur.

Ved køb af pærer skal der lægges særlig vægt på deres farve. Den mest behagelige for visuel opfattelse er den glødelampe gule lampe. Kold farve på en lampe gør rummet ubeboet.

konklusion

At skabe en behagelig, hyggelig hallway, uanset størrelse, er ikke så svært. Det er nok at bruge alle moderne teknologier og evner til at lette rummet korrekt, for at understrege alle fordele med lyset og at skjule manglerne.

Et eksempel på installation af belysning i gangen på strækloftet vil blive diskuteret mere detaljeret i den næste video

Lampen i gangen loftet

Belysning i gangen spiller en stor rolle. Du må indrømme, at ingen ønsker atmosfæren i kælderen at møde ham efter arbejde. Professionelle af "Smile Light" online butik anbefaler at være opmærksom på række moderne taklamper i gangen. Se vores kvalitetsproduktkatalog, som kombinerer et æstetisk tiltalende udseende og ergonomi.

Vælg din lysarmatur nu!

Udvalget af belysningsudstyr har indbygget luksusmodeller, der er designet ved hjælp af innovative løsninger og miljøvenlige råmaterialer. Indretningerne hjælper ikke kun med at skabe høj kvalitet belysning, men også for at gøre atmosfæren mere komfortabel og hjemlig. Taklamperne, der præsenteres i kataloget i korridoren, kendetegnes af dimensioner, former og dekorative elementer. Du kan købe luksuriøse lysekroner lavet af følgende materialer:

 • glas;
 • plast;
 • et træ;
 • metal;
 • andre naturlige materialer.

For ikke at forveksle med valget er det vigtigt at være opmærksom på tekniske egenskaber, f.eks. Dimensioner, monteringsmetode og generel stil på værelset. Hvis loftet har højt til loftet, ville den perfekte løsning være lamperne i gangen suspenderet. Overhead modeller er egnet til lavere lofter og små mellemrum. Professionelle i "Smile Light" -butikken hjælper dig med at vælge korrekt en rationel mulighed, der opfylder dine krav til kvalitet og værdi.

Hvis du sætter pris på hygge og komfort, er hængende lamper i hallen præcis det, du har brug for! Du kan ikke kun oprette højkvalitetsbelysning og bringe en slags skum i rummet, men også spare meget, da omkostningerne ved vores produkter altid forbliver på et overkommeligt niveau. For at købe en lampe i loftet hallway, skal du bare forlade en forespørgsel på vores hjemmeside eller kontakte fagfolkene i Smile Light online butik på en af ​​telefonerne på webstedet.