DIY lysekrone: produktionsmetoder, eksempler, fotos

En indendørs lysekrone er ikke kun en lysarmatur. Uden overdrivelse kan vi sige, at det er den vigtigste udsmykning af værelset. Særligt værdifulde ting er lavet med egne hænder. Dette giver dig mulighed for at fremhæve den særlige smag af husets ejere, samt et ekstraordinært og kreativt sind. Selvfølgelig er denne type arbejde ret kompliceret og kræver øget koncentration. Men på samme tid, når du opretter dekorationer til dit hjem, kan du finde mange interessante og kreative løsninger i det!

Denne artikel præsenterer nogle ideer til dekoration af en lysekrone med egne hænder samt instruktioner til dem. Alt er skrevet så simpelt og tydeligt, at enhver person vil være i stand til at opfylde sine planer derhjemme.

For at lave en lysekrone, brug nogle gange de mest usædvanlige materialer. For eksempel er alle allerede vant til glas eller træ, plast og så videre. Men nogle gange, når du vil have noget helt "usædvanligt", træspidser, glasvinflasker, dåser, forskellige trægrene, pap og endda strå kommer i spil. Du skal vælge alt efter ideen om skaberen og ønskerne fra ejerne af lejligheden. Det er også nødvendigt at tage hensyn til det generelle indre af rummet, hvor det er planlagt at placere det færdige produkt.

En interessant ide om en plastisk ske lysekrone

Plastic disponible mad skeer er et af de enkleste og mest tilgængelige materialer til at skabe en lysekrone i rummet. Deres fordele er lav pris, forskellige farver og vil tjene et lignende materiale i temmelig lang tid. For at skabe en sådan ekstraordinær lysekrone, har du brug for et minimum af investeringer, både fysisk og materiale.

 • en tom drikkevandsflaske på 5 liter;
 • plastsked (mængden afhænger af flaskeens størrelse);
 • lim til plastik;
 • en gammel lysekrone (eller rettere en patron fra den);
 • skærpet kniv.
 1. Først skal du forberede en plastikflaske til yderligere handling. Fjern etiketten på forhånd, afskåret bunden, tør godt.
 2. Derefter skal du få plastikkene ud af pakken og omhyggeligt afskære de unødvendige håndtag med en kniv, der efterlader ca. 2-3 centimeter over scoopen.
 3. Limemner "scoops" har brug for bunden af ​​flasken. Påfør en stor mængde lim til venstre "hale" og tryk den på overfladen (med den konvekse side af skeden udad). Det er nødvendigt at dække hele flasken i en cirkel, indtil hele omkredsen er optaget af plastiske "skeer". Det er tilrådeligt at arrangere dem i et tavlermønster og flytte lidt sammen. Så der vil være mindre "frie pletter".
 4. Med de gamle unødvendige lysekroner skal du fjerne patronen, og læg den derefter i den allerede indsatte og tørrede flaske og fiks den på rammen.
 5. En dekorativ skål kan også laves af plastiske skeer: stok "scoops" rundt om halsen.
 6. Installer og tilslut lysekronen, kontroller dens arbejde.

Vær opmærksom! Muligheden for dekorative malerier eller maleriske skeer i absolut enhver farve er muligt. Således vil dit produkt se endnu smukkere og mere originalt!

Lyseblomsterkronekroner

En anden usædvanlig mulighed i indretningen vil være en lysekrone, lavet i form af blade. Det er skabt af enkle plastflasker, en række farver, som giver dig mulighed for at arbejde i de mest usædvanlige farver og legemliggøre de mest dristige ideer.

 1. Skær plastflasker i emner, formet som fremtidige blade.
 2. Hvert emne har allerede endelig fastgjort formens form.
 3. Et loddestang med et tykt sting og en ensidig skråning er nødt til lidt at smelte snitene på hvert stykke papir for at give det fremtidige produkt den største effekt.
 4. På samme måde, takket være loddejernet, skal du give arkstrukturen til emnerne. Du skal handle meget nøje og præcist, fordi du nemt kan lave et hul i plastik. Et sådant blad med skitserede vener og lidt smeltede kanter vil se fuldstændigt ud.
 5. En varm nål på "benene" i hvert blad skal smelte et par huller for at fastgøre dem.
 6. Takket være en tynd wire formes grenene og fastgøres til ståltrådrammen.

Det er også en god ide at lave en ny lysekrone i form af et loft til en gulvlampe eller en lampe på bordet. Således vil det være en god tilføjelse til det foregående produkt!

Papir Butterfly Lysekrone

Den mest almindelige version af produktet er en lysekrone med sommerfugle. Og det er ikke tilfældigt. Til at begynde med ser denne mulighed luksuriøst og dyrt ud, og for det andet kræver dets produktion ingen særlige fysiske omkostninger. Således kan et barn endda deltage i skabelsen af ​​en lysekrone.

 1. Det er baseret på enten en gammel lysekrone eller en lignende ramme. Hvis der ikke er nogen, så kan du tage den enkleste træ- eller metalfælge. Hvis dette materiale ikke er tilgængeligt, kan du som en mulighed tage en tyk ledning og lave ca. 2-3 skækker, så der dannes en cirkel.
 2. Skær papir sommerfugle på mønsteret. Det er nødvendigt at tage et sommerfuglmønster og justere det til den ønskede størrelse. Det er også meget usædvanlig mulighed, når sommerfuglene ligger sommerfugle af flere størrelser på en gang (igen afhængigt af ønsket). Overfør konturerne til papir og skar forsigtigt, helst med en skarp papirmaskine eller med små, ikke-afrundede saks. Materialet til skabeloner selv er bedre at bruge tæt, ikke meget snavset og ikke tiltrækker støv. For eksempel er det meget dårligt velegnet til fløjlpapirprodukter, fordi i fremtiden skal du støvsuge lysekronen ganske ofte.
 3. Tag en tråd fra caprone eller gennemsigtig fiske linje og fastgør sommerfugle på den. Du kan løse det på to måder: enten pierce sommerfuglens kroppe eller klæb dem på silikonelim.
 4. Dernæst føjes trådene med sommerfugle til bunden af ​​rammen og dekorere det.
 5. Du kan også prøve en interessant mulighed, hvis du laver en trådbold! Det er nødvendigt at tage et vedhæng fra en lysekrone i det og placere flere sommerfuglmønstre på den ved hjælp af en limpistol.

Stof lysekrone

Denne lysekrone er også baseret på rammen. Som i den tidligere version er enten gamle metalkonstruktioner eller tæt wire egnet til fremstilling.

Når du har forberedt basen, skal du fortsætte med at skære det stof, som lampeskyggen vil blive lavet i fremtiden. Hvor længe det færdige produkt vil være, afhænger af dit ønske, men det skal huske på, at stoffets bredde skal være den samme som rammens diameter! Så snart du er færdig med mønsteret, skal du gøre et passende.

En anden nuance er, at det bliver nødvendigt at sy det øverste stof lige på rammen, hvilket betyder at det (rammen) skal være solidt. Ellers, hvis det er muligt at tråd det direkte ind i stoffet, bør du først bøje den øverste kant af mønsteret og blinke det og derefter stryge det med et strygejern. Søm derefter sømmen på siden af ​​produktet.

Loftlysekrone gør-det-selv: 60 foto ideer

Lygterne er ikke kun en kilde til kunstig belysning i indretningen, men også et vigtigt element i indretningen, uden hvilken sammensætningen ser ufærdig ud. Du kan skabe lyse accenter ved at lave en lysekrone til din egen lysekrone, fordi det ikke er nødvendigt at bruge store mængder penge på køb af designer-modeller. Om nuancerne af arbejdet - læs vores artikel!

Hvor skal man starte?

Når du opretter et loft med dine egne hænder, skal du huske på at bruge glødelampe ikke er en god idé. Det er bedre at opholde sig på energibesparende lyspærer, som ikke opvarmer så meget og derfor ikke opvarmer tætte dele og dermed sikrer sikkerhed. Derudover er de ret økonomiske, hvilket giver mulighed for ikke at bruge penge på elektricitet, samt varige.

Valg af materiale til loftet, fokus på både æstetiske egenskaber og tekniske egenskaber. For det første skal det være miljøvenligt, fortrinsvis naturlige baser, som ikke distribuerer usikre stoffer med minimal opvarmning.

For det andet må dækslet ikke samle meget støv: nogle overflader, som stoffer, er mere tilbøjelige til dette end andre. Vælg en indstilling, som er nem at rengøre, let at tørre med en fugtig klud. Dette er ikke tilfældet for papir, men på grund af materialets billedkvalitet og enkelhed - sådan lysekrone kan altid udskiftes efter behov.

For det tredje bør lysekronen belyse rummet godt uden at skjule det. Men for nogle indretninger er et dæmpet lys mere egnet: i børnehaven, soveværelset eller stuen til en intim atmosfære. I sådanne tilfælde kan du vise fantasi ved at lave en lampeskærm og skabe lyse mønstre i rummet. Du som forfatter kan gøre nogle af dine beslutninger - og det er nok den største fordel ved hjemmebagte loftlamper.

Vi vælger loftet for den indvendige stil

Lysekrone kan være en klar accent i interiøret eller dens usynlige, men en vigtig tilføjelse. Med ethvert valg af loftet skal harmonisk tilpasses til stilen i rummet.

Desværre kan du med egne hænder oprette ikke alle produkter. For eksempel er klassikerne præget af elegante krystal-, glas- eller metalprodukter, der ikke kan fremstilles uafhængigt. Men der er andre muligheder.

minimalisme

Den lakoniske og lakoniske sammensætning af minimalisme kan let brydes på grund af en ekstra detaljer, som i et sådant interiør vil være særligt mærkbart. Uanset rumtypen vil det være hensigtsmæssigt at se på simple geometriske former, fraværet af hængende elementer samt det ensartede farveområde, som indgår i rummets overordnede palette.

Metalrammens strukturer, der dæmper lyset lidt eller papir nuancer uden dekorative detaljer er velegnede.

Det er her, du virkelig kan strejfe, så det er i loftet, som organisk ser ud som hjemmelavede produkter fra usædvanlige materialer. Det er ikke skræmmende, hvis lysekronernes udseende giver deres ikke-produktive oprindelse, fordi mange af detaljerne i denne stil fremfører deres ufuldkommenhed som den største fordel.

Det er endda muligt at bruge kendte genstande til lofter: gennemsigtige dåser, metalapparater, wire eller trådrammer. Hvis lofthøjden tillader det, vil en lang suspenderet lysekrone med en minimalistisk hætte være en glimrende løsning.

Skandinavisk stil

På trods af sin nordlige oprindelse ser denne trend i det indre meget hyggeligt og moderne ud. Helt minimalistisk, den skandinaviske stil foretrækker naturlige materialer, såvel som lys, for det meste hvide, farveskala.

Lysekrone design muligheder er mange - stilen er ikke meget begrænset i formularerne. Men ikke alt kan skabes uafhængigt. Sfæriske, luftige modeller af tråd eller papir vil gøre.

Provence

Kom til os fra fjerne franske landsbyer, Provence foretrækker simple hyggelige æstetik af naturlige materialer, blomstermønstre samt lys nuancer. Ca. dette bør være loftet for lysekronen.

Passende udseende produkter fra stoffet eller runde blonder. Med et lille håndværk kan du lette glasdækslet med en decoupage, hvorved du sparer penge - fordi trods sin enkelhed betyder autentiske Provence betydelige omkostninger i arrangementet.

Papir nuancer

På trods af at papir ikke betragtes som det mest pålidelige grundlag for lampeskærme, men enkelheden ved at arbejde med den og den mærkbare billighed har gjort dette materiale meget attraktivt blandt håndværkere. Derudover kan den bruges til at opdatere indretningen mindst hver måned, hvilket skaber nyt håndværk.

Origami loft

Hvem var ikke glad for origami i barndommen, designe små dyr eller komplekse modulære papirprodukter? Nu kan du anvende dine færdigheder til mere praktiske formål. Men selv mennesker, der først kom over denne aktivitet, kan også nemt mestre det og gøre origami lysekroner med egne hænder.

Disse er lakoniske mønstre af forskellige geometriske former, der passer perfekt ind i et moderne interiør. Det anbefales ikke at bruge meget stærkt papir, da det ikke passerer godt godt.

Figurerede produkter

Imidlertid kan elskere af en mere varieret indretning skabe papir nuancer af forskellige former. For eksempel omgiver en lampe med papirhuse, sommerfugle eller konvolutter.

Udseendet af et sådant loft afhænger også af overfladen - monokromatisk, mønstret, avis og så videre. Ved at kombinere disse materialer kan du opnå helt forskellige effekter.

Kinesiske lanterne

Hvis du har papir lanterne hjemme, skal du ikke have travlt med at bruge dem som et separat loft, fordi dette er et glimrende grundlag for andre eksperimenter.

Du kan klæbe det med alt, hvad du vil, men for at undgå et hjemmelavet look, foreslår vi at dekorere bolden med små papirskalaer eller lange "fjer", der lækkert vil hænge ned til bunden.

Loftslamper

Forskellige tråd og tovværk er et glimrende grundlag for en lampeskærm, som er egnet til at skabe en intim atmosfære på grund af mørkningen.

Graceful cocoon

Meget simpel og stilfuld på samme tid ligner et rundt loft af tilfældigt viklede tråde. For at holde dette materiale i den ønskede form, er den fastgjort med lim i en ballon, som efter arbejde er fjernet delikat.

Selv om feltet for kreativitet er lille her, kan du altid eksperimentere med farver, vævning i flere nuancer.

Strikket cover

En sådan løsning af tråde ser mindre kaotisk ud. De vigtigste betingelser for sin fremstilling - evnen til at strikke eller tilstedeværelsen af ​​en bedstemor, der vil binde dig en serviet. Det færdige produkt skal anbringes på ethvert grundlag - metalramme, gennemsigtig beholder, kinesisk bold. På samme måde kan du med den første mulighed lette lampeskærmen i en ballon med lim.

Flaskelofter

Stilfulde lysekroner til værelser af forskellige typer kan endda laves fra flasker. Dette omfatter både glas- og plastbeholdere.

Glasflasker eller krukker

Princippet om at arbejde med et sådant fundament er simpelt: Vælg den smukkeste og gem lampen i den. Langstrakte flasker eller små krukker kan bruges. Du skal sørge for, at glasset passerer den ønskede mængde lys til rummet, og i tilfælde af mangel - du kan bruge flere kilder.

Hvis lysekronen spiller en mere dekorativ funktion, kan flasken være belagt med akrylmaling eller maling.

Plastplade

Plastflasker bør ikke bruges intakt. Men for at lave dem billige dele til et hjemmelavet loft er det helt rigtigt.

Luksuriøse (så vidt dette ord er almindeligt anvendeligt til plastik) lysekroner fra den nederste del af almindelige flasker ligner en blomst. De er fastgjort sammen med en ledning til bedre fiksering og skaber en række forskellige kompositioner.

En anden mulighed - en 10-liters ægplade, gipset med plastiske skeer, der er opstillet i flere rækker, som skalaer. Designet vil passere det dæmpede, men ensartede lys, der desuden vil dekorere et produkt.

Metallofter

Metalprodukter er også ret usædvanlige løsninger til lysekroner. Heldigvis behøver du ikke gøre dem selv, så du behøver ikke specielle færdigheder til at arbejde med metal. Men et spektakulært udseende gives under alle omstændigheder.

Køkkenapparater

Forsøg ikke at smide gamle skjeer og gafler - de vil være nyttige for dig at skabe et originalt design. Placerer et dusin apparater rundt om lampen, du får et godt dæksel til køkken lysekrone, som passer perfekt til emnet.

Den samme effekt kan opnås ved hjælp af for eksempel en rivejern. Generelt kan du eksperimentere med nogen enheder, især hvis dit interiør er indrettet i stil med et loft. Bare sørg for, at metaldelene ikke bliver meget varme.

Kuglehjul

Hvis du vil tilføje en lille steampunk i dit liv, skal du lave et loft for lysekronen. De kan opnås ved at demontere den gamle cykel eller købe på loppemarkedet. Men resultatet er absolut værd at indsatsen!

Loft lysekrone gør-det-selv - foto

Vi kiggede på detaljerne ved fremstilling af lysekroner til gør-det-selv lysekroner og de mest populære løsninger fra forskellige materialer. Men selvfølgelig er der meget mere interessante muligheder - som det fremgår af vores udvalg af fotos. Glad visning!

Hvordan man laver en loftslampe gør det selv

Lys i huset er en meget vigtig komponent, når du skaber komfort og skønhed i rummet. Hertil kommer, at menneskers sundhed afhænger af belysning. Synetiveauet og øjenhelsen er direkte relateret til den slags dækning, som vi har på arbejde og hjemme. Selvom mange mennesker ikke er opmærksomme på dette, afhænger en persons psykiske tilstand også af belysningenes kvalitet. En meget god mulighed ville være at lave et loftlys med egne hænder.

Figur 1. En loftslampe med lygter inde holder loftet rent.

Typer af belysning

Når huset bliver renoveret, er belysningsarmaturet et uundværligt nyt element i indretningen. Det moderne marked for sådanne produkter er ret forskelligt. Udvalget af belysningsprodukter er forskellige design, form, driftsprincip og designfunktioner. Hvad skal man vælge? Hvad er parametrene til at vælge en lysekrone?

Et meget vigtigt og relevant øjeblik i dag er erhvervelsen af ​​en sådan enhed, hvor du kan installere en energibesparende pære. På dette afhænger af besparelser i fremtiden. Det er bedst at vælge design, lamperne der ligger inden for loftet, og ikke udenfor. Takket være dette vil loftet altid forblive rent og smukt (fig. 1).

Figur 2. Loftslampe med nedadgående lamper egnet til små værelser.

Hvis du virkelig kunne lide loftlysekronen med åbne pærer, så sørg for at strømmen af ​​lyset bliver rettet nedad. Og det er meget vigtigt at huske, at jo enklere designet er, jo lettere bliver det at installere loftlamper (figur 2).

Når man vælger en lampe til loftet, er det vigtigt at tage højde for egenskaberne for det rum, som det er beregnet til. Den rummelige hal med et højt loft angiver suspenderede lysekroner. Og i en lille lejlighed er det bedst at få en flad version af loftlampen.

Alle loftlamper er opdelt i traditionelt og fladt ophængt, hvilket medfører montering så tæt på overfladen som muligt (figur 3). Flad enheder er igen opdelt i indbygget og overhead.

Overhead loftslamper er den perfekte løsning til et badeværelse, køkken, korridor eller hall. De køles hurtigt af en speciel separationsplatform, så de er helt sikre.

Figur 3. Flad armatur fastgjort til loftet så tæt som muligt.

Indbygget eller spotlights installeres ofte i møbelafskærmninger, ophængte strukturer og buede åbninger.

I øjeblikket er der flade belysningsenheder af forskellige typer, former, farver og konfigurationer.

Ud over de typer armaturdesign udmærkes lyskilderne selv:

 1. Glødelampe er den mest almindelige, enkle og billige lyskilde. Sådanne produkter er ret let at beskadige, de har en sårbar struktur og ofte brænder ud.
 2. Fluorescerende lamper - disse er de samme energibesparende lamper i en mere bekvem præstation. Deres fordel i effektivitet, lang levetid. I alle udviklede lande er det den mest populære lyskilde.
 3. Lysdioder er ganske dyre lyskilder og anvendes sjældent. Det er dog værd at bemærke, at de har en meget høj effektivitet (mere end 90%), har stor holdbarhed og pålidelighed.

Materialer til installation

Installation af loftslys giver mulighed for følgende materialer og værktøjer:

Ordningen om fastsættelse af lysekronen til betonloftet.

 • belysningsenhed;
 • forbindelseskasser;
 • skruetrækker;
 • dimmere eller switche;
 • tråd;
 • isolerende tape eller polymer caps;
 • sondeindikator eller spændingstester
 • tænger;
 • skrueterminal klemmer (tilslutningsblokke).

Det er bedst at installere loftlamper for uafhængigt at tilslutte ledninger ved hjælp af tilslutningsdækslerne. Men hvis du af en eller anden grund ikke har et sådant produkt, kan du simpelthen vride de ledige ledere med tang og derefter pakke dem tæt sammen med elektrisk tape eller placere dem inde i polymerhætterne. Det er vigtigt, når du drejer for at sikre, at ledningerne snoet snoet sig om hinanden.

Det er nødvendigt at overveje ved installation og materiale af ledninger. Det er fortrinsvis identisk: aluminium-aluminium; kobber - kobber. Hvis du drejer ledningerne fra forskellige materialer, så vil de med tiden brænde, og kontakten vil blive brudt.

Arbejdsalgoritme

Trinnene til at lave et loftlys fra en plastflaske og skeer.

I første omgang er det nødvendigt at bestemme fasen af ​​ledningerne på loftet for at installere loftlys med egne hænder. Brug en dipstick til dette. Når den sluttes til faseledere, lyser den, og når der er tilsluttet til nulfase, opstår der ikke lynnedslag.

Det andet trin er at bestemme faserne på belysningsenheden. For at gøre dette skal du sætte de to ledninger i stikket uden at røre den tredje. Hvis lysekronen har flere pærer, så skal halvdelen som regel lyse op. Så skal du forlade en ledning i stikkontakten, og den anden skal udskiftes, den anden halvdel af lyspærerne skal lyse op. Det er vigtigt at opnå en sådan effekt, at de to ledninger tænder lamperne en efter en, og den tredje, der er i stikket, vil hele tiden være nul.

Derefter er loftet fastgjort til loftet. Installation af mange moderne produkter udføres ikke ved hjælp af en krog, der stikker ud af loftet, men ved hjælp af en speciel fastgørelsesskinne, der følger med belysningsarmaturet. Hvis en krog forbliver fra den gamle lysekrone, skal den fjernes.

Tilslutningsarmaturer

Klassificering af armaturer i henhold til lysstrømmen.

Hvis du skal tilslutte en gulvlampe eller en lampe til et to-core-kabel, og lysekronen også har to grene, så har du den nemmeste måde at installere belysning på. Det er nok at forbinde en gren med en vene, og den anden - med en anden. Når der er flere komponenter i armaturer, er det vigtigt at dreje dem parvis i to grupper og forbinde hver enkelt gruppe til en bestemt kerne af kablet.

Når et kabel har tre ledere betyder det, at de to ledere bærer 2 faser, og den tredje kerne er nul. Det er vigtigt at omhyggeligt afgøre med en måleindikator, hvilken kerne der ikke er spænding, og kun derefter slukke for strømmen og installere armaturet.

Overvej at ledningerne kommer ud af selve lyset. Blå isolerede ender snoet sammen. Endvidere forbinder vi parvis udtag med brun isolering. Begge brune grupper skal tilsluttes to ledere, hvor spændingen under testen var, men de blå ledninger er forbundet til kernen, hvor der ikke var fasespænding.

Nogle gange har kablet i loftet 4 jordledninger. Ofte har den en gul-grøn farve. Det skal skrues til armaturets krop med en skrue. Alle tilsluttede ledninger skal isoleres. Installation er klar.

Kreativt på loftet

Nogle gange ønsker ejeren af ​​et hus eller lejlighed at organisere usædvanlig belysning i sit værelse. I dette tilfælde skal du selv lave lysarmaturet.

Landbolig eller landsted kan foreslå tilstedeværelse af lamper fra naturlige eller skrotmaterialer.

De mest usædvanlige ting kan bruges til at fremstille en lysekrone: Tykke grene af træer, blade, forlakeret, tykt garn af enhver farve og diameter, kurve af kurv og endda gamle vinylplader. DIY-made lysekroner koster næsten ingenting. Er nødt til at købe kun elementerne af elektrikere. Det er vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne og forstå, at de udvalgte materialer kommer i kontakt med en varm pære i en eller anden grad.

Loftslamper med egne hænder

Jeg er i permanent tilstand med opførelse og reparation, alle faste aktiver går til globale virksomheder, fordi indretningen og noget simpelt er gjort i super-super økonomi mode)

Efter at barnets værelse fik et boligbillede, var der behov for at lave belysning. Besøger de store smukke butikker med lamper indså jeg, at det var enten dyrt eller slet ikke.

Nå, det er for tidligt at blive modløs, og internettet er foran

Det blev købt en lille bar 20 * 30, et plast hjørne, M6 stud, møtrikker og skiver til det. Imprægnering af linned forblev med andre værker, og en ven bragte to beskyttelsesbriller fra enkle skærme.

Her er en plan

Reiki drak og malede i to lag

Vi samler en brønd fra dem, fra bunden lægger vi glas og vi klemmer klemmer

bor huller (ikke forveksles med huller), indsæt pinde, skiver, møtrikker.

Som en suspension brugt en tykk tråd.

På forsiden bruger vi blinde nødder. For at lukke glasets nerve kanter, brug et plasthjørne.

Sådan laver du en lysekrone med dine egne hænder

Ethvert objekt lavet for hånd vil være kære for dig som en hukommelse. Derudover kan du spare på køb ved blot at genbruge den gamle og unødvendige ting.
I dag skaber skønhed og komfort i huset mange forskellige elementer. Men blandt dem er hovedstedet besat af lysekroner, som fremhæver opmærksomhed og sætter den generelle tone for hele rummet. Ofte er belysningsarmaturen du kan lide lidt dyrere end den skulle være. Og her kommer muligheden for at hjælpe ham med hænderne.

I dagens artikel undersøger vi alle stadierne af selvmontering af loftlysekronen og de øjeblikke, der går forud for hovedarbejdet. For at gøre dette skal du have et passende sæt værktøjer og materialer samt lidt tålmodighed og fantasi.

Bestem lampen

I den moderne verden forbløffer en række lysarmaturer med sit store udvalg af former, størrelser og stilarter. Loftkroner, lavet i hånden, kan laves af forskellige materialer:

 • fra et træ. Dette er det mest almindelige materiale, der nemt kan behandles. Med det kan du gøre lysekroner i enhver stil, form og størrelse;

Vær opmærksom! Ønsker at lave en loftslampe lavet af træ, skal du huske at dette materiale er udsat for negativ indflydelse fra siden af ​​fugtighed og temperaturændringer. Alle lysekroneelementer af træ skal behandles med specielle løsninger, der forhindrer skader på træ og forekomsten af ​​insekter i den.

 • plast. Plasthus kan laves til lampen. Men husk at nogle producenter i fremstilling af plast bruger skadelige stoffer, der slippes ud i luften, når det opvarmes. Derfor bør du for en sådan lysekrone vælge de pærer, der ikke opvarmes under deres arbejde;
 • glas. Deres materiale kan gøre dækslet eller andre glasindsatser. Det hele afhænger af formen af ​​den fremtidige armatur. Glas og træelementer ser mere harmonisk ud med hinanden. Deres kombination giver dig mulighed for lidt at blødgøre atmosfæren i huset, især hvis du bruger bløde og lette sorter af træ.

Kombinationen af ​​træ og glas

 • klud og reb. Ved hjælp af disse materialer kan du hurtigt og nemt lave mange kurvkugler, der vil fungere som nuancer til den nye lysekrone. Dette betragtes som den nemmeste måde at lave belysningsarmaturer på med egne hænder.

Nogle mennesker kan endda lave deres eget loftlysekrone lavet af stål. Men dette kræver viden om kunst smedning og praksis i arbejdet. Uden dette vil et materiale som stål ikke komme efter dig. Derfor er det bedst at vælge design af træ med glasindsatser eller baldakin.
Ud over materialet vil det sted, hvor loftslyset installeres, påvirke den videre produktion. Afhængig af installationsstedet kan du vælge den optimale type materiale.

Hvor skal man installere

Så fandt vi ud af, at lysekronens placering vil påvirke lysekronens udseende, når de vælger dets design, materiale og installationsmetode. Det kan være som følger:

 • køkken og badeværelse. Her er det bedst at bruge plastik, som er vasket godt og rengøres med rengøringsmidler. Derudover passer ballongdæksler vævet af tråde perfekt her. Men bygningen af ​​træ her vil konstant blive testet for styrke, da der i disse værelser er forskelle i temperatur og fugtighed;
 • soveværelse, hal og korridor. I disse værelser kan du bruge forskellige design af lamper fremstillet af træ og glas. I princippet kan du bruge produkter fra ethvert materiale. Det vigtigste er, at de er kombineret med det eksisterende indre rum;
 • børn. For dette rum i reglerne for design og belysning er der specielle anbefalinger, der skaber den optimale atmosfære for barnets vækst og udvikling. For større sikkerhed af barnet i børnenes værelser bør der installeres enheder med stødsikker tændinger, såvel som udelukkende takmodeller af lamper. Dette er en stor træ lysekrone med nogle fantastiske indretning.

Som vi ser, bestemmer hvert rums specifikitet valget af materiale til selvstændig produktion. Der skal lægges særlig vægt på materialerne og deres miljøvenlighed, hvis vi beskæftiger os med en børnehave, fordi barnets helbred direkte afhænger af det.

Beslutning om en stil

Det andet vigtige punkt i at skabe en lofttype lysekrone med egne hænder er definitionen af ​​sin stil. Interiøret påvirker direkte, hvordan behageligt og behageligt du vil være i rummet. Samtidig kan lysekronen på loftet både forbedre opfattelsen af ​​det omkringliggende rum og fuldstændig ødelægge det. Og for at forkæle alt, behøver vi kun lidt - en forkert valgt stil. Derfor er det meget vigtigt at bestemme lampens design, inden det samles.

Vær opmærksom! Betydelig lette arbejdet med montage af belysningsenheden med dine egne hænder kan tegnes skitse. I dette tilfælde vil jo mere komplekse designet skitsen få brug for detaljer i mere detaljeret for hvert komplekst element.

I dag er de mest almindelige stilarter til lysekroner:

 • high tech Denne stil kombinerer glas og metal. Denne moderne løsning er velegnet til belysning af værelset eller soveværelset. I dette tilfælde kan lysekronens udseende være kaotisk og foret med en vilkårlig stil. Denne stil vil være et glimrende valg for dem, der ønsker at modernisere deres hjem, men ved ikke rigtig, hvordan man laver sine egne hænder, fordi der kan gives fejl til en særlig designbeslutning;
 • Nouveau. Denne stil indebærer brugen af ​​glas og træ. Loftlysekrone i denne stil vil have klare linjer og regelmæssig geometrisk form;
 • Provence. Den nemmeste stil til needlewomen og mennesker, der konstant beskæftiger sig med håndværk. Materialer såsom stoffer, tråde, perler og forskellige broderier anvendes her. Dette er en blid og samtidig romantisk stil, der vil give rummet airiness og pomp. Ved hjælp af denne stil kan du oprette en unik og uendelig lampe, der passer ind i næsten ethvert hjemværelse.

Og selvfølgelig har der altid været og vil være en faktisk klassiker. Derfor kan du altid lave dine egne hænder taklampe i en klassisk stil. Her er det nødvendigt at overholde minimalisme og glatte, men klare linjer.

Efter at have valgt stil og materialer, kan du begynde at lave dine egne loftslysekroner.

Yderligere sæt materialer

Ud over de grundlæggende materialer til montering af lysekronen, kan du få brug for yderligere:

 • lim;
 • negle;
 • indretning i form af ryushechek, perler, applikationer mv.
 • elementer af den gamle lysekrone (base, wire, stik).

Vi bør også foretage en reservation, at du skal vælge en kilde til lys. I dag findes der flere typer pærer, der afviger fra hinanden i tekniske egenskaber. Den bedste løsning ville være at vælge LED-lamper, da sådanne lyskilder er kendetegnet ved gode lysflowsatser, lang levetid, fravær af negative virkninger under driften samt høj effektivitet af elforbrug.
Fra værktøjerne skal du bruge lidt:

Med dette sæt kan du nemt klare arbejdet i forvejen.

Vi samler os selv

Loftkroner, afhængigt af materialer, design og lyskilde, kan monteres på forskellige måder. Overvej en ikke-standard valgmulighed, hvor LED stripen og dens komponenter vil virke som en lyskilde.

Monteringsprocessen i dette tilfælde vil være som følger:

 • sluk for strømmen til netværket i det rum, hvor installationen skal udføres;
 • Vi samler et system med LED strip og strømforsyning, som vist i figuren ovenfor;
 • Yderligere gør vi en lampe ramme. Afhængigt af konstruktionstypen samles den fra træ eller plast. Formularen her er bestemt af den type rum, såvel som dit ønske;

Vær opmærksom! Rektangulære og firkantede strukturer, der er lette at lave fra flere stykker træ og negle, er nemmere at montere. Men med runde og ovale former skal tinker.

 • i tilfælde af at vi laver huller til yderligere at fastgøre lampen til loftet og tråde den tråd, der kommer fra båndet;
 • Derefter lægger vi LED-strimlen inde i sagen.
 • LED tape bare limet til kroppen indefra;
 • Derefter tilslutter vi strømforsyningen på det mindst synlige sted. Under enheden skal der anbringes en stribe elektrisk isolering;
 • Tilslut ledningerne til strømforsyningens indgangskabler. Hvis der er en jordledning, skal du forbinde den med lysekronens krop;
 • Kontakterne mellem ledningerne er isoleret med elektrisk tape;
 • vi dækker toppen af ​​loftet. Den kan laves af en lille glasvase eller et loft, arvet fra en gammel lysekrone;
 • Vi tilslutter elektricitet og kontrollerer rigtigheden af ​​loftlampens tilslutning.

Når du er overbevist om, at lysekronen fungerer korrekt, sætter vi et dekorativt beklædningsrør på det for at skjule ledningerne og afslutte dets udsmykning (hvis det er et børnerum). Men husk at smag og måling følges i lysekronens udsmykning. Det er ikke nødvendigt at hænge på det alt, hvad dit barn gjorde i børnehaven eller i klasseværelset.
Som du kan se, kan du i fremstillingen af ​​deres eget loftkroner bruge alle slags materialer, stilarter og former. Alt afhænger af dine præferencer, placeringen af ​​den fremtidige placering af enheden og det indre af rummet.
Med korrekt betjening og efter alle anbefalinger kan du i dit hjem skabe et unikt lysarmatur. som gør det muligt at tage et helt andet kig på værelset og se det i et nyt lys.

Loftslamper gør det selv i højteknologiske, moderne og Provence-stil, hvilket gør en lampe med LED-strimmel og indbyggede apparater

alt afhænger kun af din designer fantasi: både færdige gamle loftlamper og tilsyneladende helt uegnede ting kan bruges

Alt, der gøres for hånd, giver altid ægte beundring og giver en følelse af komfort og varme. Så hvorfor ikke forsøge at lave en lampe i loftet med dine egne hænder? Efter alt behøver du kun ønsket og det mindste sæt af værktøjer. Hvad angår materialerne, afhænger alt kun af din designer fantasi: enten færdige gamle loftlamper, og tilsyneladende helt uegnede ting kan bruges.

Designer loft til loftlamper

Den enkleste loftlampe - vedhæng. For at omdanne det uden anerkendelse, behøver du kun at ændre loftet. Og det er ligegyldigt hvad der forårsagede denne udskiftning - dit ønske om at ændre den indvendige stil eller den utrolige død af lampens yderside som følge af mødet med en champagnekork. Prøv at tænke kreativt, ikke skynd dig til butikken til nye nuancer, men gør dem selv (se. Loftslamper til gangen: typer og funktioner ved installationen).

Højteknologiske lamper

Metal og glas - disse materialer vil hjælpe dig med at lave en usædvanlig loftsbelysning i den mest moderne stil.

Lys fra tromlevaskerne

Det kan være nye eller forældede husholdningsartikler: glas krukker og flasker, spande og rustfri stålskåle. Eller som i billedet ovenfor, metal dele af husholdningsapparater.

Selv fra udbrændte pærer eller beskadigede cd'er kan du, hvis du ønsker det, bygge en meget usædvanlig og original lysekrone. Og der er absolut ingen grund til at skjule skruerne og skruerne, der fastgør individuelle dele - den højteknologiske stil glæder sig kun over demonstrationen af ​​den tekniske del af strukturen.

Lamper i moderne stil

En af dem du kunne se i starten af ​​artiklen. Den er lavet af tre stykker multi-farvet finer rullet ind i en cylinder. På samme måde kan du lave en lampe i loftet med dine egne hænder af tykt papir, efter at du har påført det et design, der passer til dit interiør (se. Belysning til loftet - eksklusivt design og funktionalitet).

Hvordan kan du lide en sådan romantisk mulighed?

Lygten af ​​kludstykker

Den er lavet af almindelige hoops og stofskårne kronblade, sammenføjet med en lang pisk. For at gøre dette limes kronbladene parvis sammen, og der lægges en lang bomuldstråd mellem dem.

Provence stil lamper

Denne stil giver den største mulighed for nålevenner. Lofter og lampeskærme kan fremstilles af stof, væve eller strik, dekorere med broderi og perler. Lamper vævet af kurv eller halm lavet af et hjul i en vogn fundet i skov af hak eller hjorte gevirer vil se meget originale.

Det er næsten umuligt at nævne alle mulige produktionsmuligheder for sådanne lamper, og du kan også have dine egne originale ideer.

Men hvis alt er ret simpelt med nuancer og lampeskærme, hvad med den funktionelle del, hvis du vil gøre alt selv?

Hvordan man laver en loftslampe

LED Strip Ceiling Light

LED'er bliver mere og mere populære hvert år og bruges i stigende grad til at skabe grundlæggende belysning og dekorative belysning (se LED-loftarmatur: udvælgelse og installation).

Hvis du har gamle fluorescerende lamper eller andre, hvis design giver dig mulighed for at placere specielt udstyr i tilfælde, kan du lave dine egne loftlamper på kort tid.

 • LED strip strips. Antallet og effekten af ​​lysdioder afhængigt af lysets ønskede lysstyrke.
 • En strømforsyning, der konverterer netspænding til de nødvendige 12 eller 24 volt for lysdioder. Dens effekt bør være lidt højere end diodernes samlede effekt.
 • Armaturhus.

Rådet. I stedet for den gamle lampe kan du bruge ethvert objekt med gennemsigtige vægge. For eksempel rammen af ​​et stort vægur eller endda en glasvas af frostet eller farvet glas. I bunden er præfabrikat hul til fastgørelseselementer og ledninger.

Hvis du ved, hvordan du tænder loftet med LED-strimler, så bygg lampen uden problemer:

 1. Stick LED-strimlen til bunden af ​​den fremtidige lampe. Du kan forklare under dem en hjemmelavet reflektor lavet af aluminiumsark.
 2. Fastgør strømforsyningen på det mindst synlige sted ved at placere en stribe elektrisk isolering under den (hvis sagen er lavet af ledende materialer).
 3. Slut LED'erne til strømforsyningens udgang, vær sikker på at observere polariteten.

Ændring af den gamle lampe

 1. Afbryd netspændingen og tilslut strømkablerne til strømforsyningens indgang. Hvis der er en jordledning (helst det var), tilslut den til lampehuset.
 2. Fastgør lampen på loftet, monter et dekorativt hus eller dæksel, og du kan bruge den nye smukke og økonomiske lysarmatur.

Rådet. Hvis du bruger et færdigt loft, en vase, et akvarium eller lignende, så vil LED-lamperne med egne hænder vise sig meget elegante og usædvanlige, hvis du holder båndet i form af en spiral på plastikflasker inde i.

Original LED Tape Light

Indbyggede loftlamper

Det sværeste er at lave din egen lampe, som kan indbygges i loftets design. Selv om du kan handle i henhold til ovenstående skema, i stedet for at bruge overhead indvundne lysstofrør.

Og du kan bruge færdige indbyggede loftslamper - gør det selv at samle et lysekrone fra dem.

For at gøre dette skal du lave en kasse af lamineret spånplader, krydsfiner eller andet materiale, lav huller i dem til installation og elektriske ledninger samt monteringshuller. Som følge heraf kan du få denne usædvanlige lampe.

Lysekrone af forsænkede armaturer

konklusion

For at dekorere dit hus, gør det stilfuldt og hyggeligt, behøver du ikke altid at bruge mange penge. Nogle gange er det nok bare at arbejde med dit hoved og lidt med dine hænder. Selvom dine lamper ikke ser ud som forventet, vil du helt sikkert vide, at ingen virkelig har sådan.

DIY lampe til køkkenet - 3 måder og design ideer baseret på dem

Der er ingen tvivl om, at korrekt udført belysning køkkenet sætter lyden i hele interiøret. En lysekrone kan blive et centralt element i dette hyggelige og varme rum.

Ved hjælp af de materialer, der er til rådighed - eller endda junk - kan du lave en lampeskærm fra tråde, en øko-stil lampe af jutertråd eller plastflasker, eller du kan lave et rigtigt mesterværk - en smuk lysekrone lavet af træ eller glasperler.

Og alligevel kan en lygte lavet af dine egne hænder ikke kun hænges i køkkenet eller i spisepladsen, men også doneres til kære.

Metode 1. Fra skrotmaterialer kan alle!

Den nemmeste lampe med egne hænder er lavet af tråd. Ja, selv et barn kan klare dette design. Så, for at lave en lysekrone af tråde, har vi brug for:

 • Tråd - du kan tage de sædvanlige jutetråd eller bomulds tykke tråde, med en samlet længde på mindst 100 meter, farven er valgt ud fra din fantasi og det allerede eksisterende interiør;
 • PVA lim og børste til dens anvendelse;
 • vaseline;
 • 2 balloner - en til arbejde, den anden til testning; bolden er bedre at tage ikke det sædvanlige, men runde, så lampens form vil være den rigtige form.

Tip! Også egnet til børn eller gummistrandbold. Til meget store lamper kan du f.eks. Sætte fitball på bolden.

Oprettelsen af ​​en trådkugle udføres i følgende rækkefølge:

 1. Inflate bolden af ​​den ønskede størrelse. Glem ikke, at den resulterende nuance fra tråden vil gentage boldens form. Tegn en eller to cirkler på toppen og bunden med en markør (du kan få mere nedenunder).
 2. Hæld limen i beholderen og omhyggeligt behandle trådene. Og selve bolden kan dækkes med en vaselin børste.

Tip! Læg ikke straks lim på alle tråde - det er bedre at flytte til viklingsstedet.

 1. Dette efterfølges af vikling af trådene på bolden, idet der tages hensyn til de trukket huller - viklingsdensiteten afhænger af, hvordan din lampeskærm slutter.
 1. Når bolden er indpakket, skal du lade den fremtidige lysekrone tørre i mindst 24 timer.
 2. Kuglen bryder og dens rester er let fjernet fra den nu stærke struktur. Resultatet var en skygge af solide tråde.
 3. Et hul er skåret fra toppen - under patronen.
 4. Det er nødvendigt at kontrollere styrken - en anden kugle indsættes i lampen og oppustes. Dette vil vise fleksibiliteten af ​​designet.

Således kan du udføre lokal belysning i køkkenet og skabe nogle få lamper fra trådene med dine egne hænder. Og du kan hænge i spisepladsen som vist på billedet.

Glem ikke at for en kugle af tråde kan du lave yderligere indretning i form af interessante farver, perler, sommerfugle eller kunstige blomster, men du kan lave en hel masse bolde af forskellig størrelse.

Med samme princip kan du tænke op lampens unikke design. For eksempel fra blonde eller en loftslampe som i billedet nedenfor.

Metode 2. Opret et mesterværk - du skal prøve!

Fin belysning af køkkenet vil vise sig, og hvis du gør din egen lampe armatur af perler eller stof. Det vil vise sig en lampe i stil med chebbi-chic eller en ægte lysekrone-kandelabrum.

Til sådan arbejde skal du bruge:

 • Old hoop, garden kurv, hængende metal potter eller wire til at skabe en ramme;
 • Dekorative kæder;
 • Perler, perler, bånd, stærke tråde;
 • Patron med lampe.

Lampen vil være en to- eller tre-niveau struktur af ringene placeret oven over den anden og forbundet via kæder eller ledninger.

Ringe kan tages i forskellige størrelser, hvilket skaber en lampeskærm i ånden i vintage klassikere, eller det samme - det er denne slags belysning, der er lavet i moderne stil.

Lampens bund er bestemt malet, indpakket eller dekoreret, og derefter fortsæt til stringsperler.

Forbruget af perler i dette projekt er som følger:

Nederste del: perler med en diameter på 16 mm, 15 stk. på tråden;

Øverste del: perler med en diameter på 12 mm, 31-32 stk. på tråden.

Her kan du variere spændingsgraden og antallet af tråde.

Tip! Arbejdet skal udføres, efter at have hængt lysekronen og indsat en patron i den.

Tilsvarende kan du til køkkenet skabe en lysekrone lavet af kunstige frugter. Og dæmpet belysning vil vise sig, hvis du bruger stof til at trimme rammen. Som regel er en sådan lampeskærm lavet til landstile og Provence.

Metode 3. Lamper fra affaldsmaterialer - til et moderne køkken!

Den mest originale lampe kan laves af sådant affaldsmateriale som plastflasker og engangsskjeer - det er smukt, billigt og miljøvenligt!

Vi laver en lampeskærm i stil med minimalisme og højteknologi - ingen ekstra dekorationer fra tråde og perler, kun mat hvid eller farvet plast. For at gøre en sådan dæmpet køkkenbelysning med egne hænder, har vi brug for:

 • Bunden af ​​en 5-liters plastflaske;
 • Patron med ledning og lampe;
 • Klæbemiddel til højkvalitativ fiksering;
 • Mange engangsspoiler.

For at lave en lysekrone med dine egne hænder skal du skære bunden af ​​flasken og afskære håndtagene fra skedene (ikke helt, så en lille skæring er tilbage). Ved hjælp af lim fastgøres de beskårne skeer på flaskebunden. De skal have en ensartet, velordnet, så lampeskærmen vil se attraktivt ud.

Tip! Hver næste række er overlappet uden huller.

Den resulterende lysekrone vil ligne fiskeskalaer. Det skal dog huskes, at dette design er ret tæt, hvilket betyder, at der vil være brug for yderligere belysning i køkkenet.

Lampens form kan være anderledes, for eksempel i form af en lotus.

Fra disponible skeer kan laves og sådanne dekorationer.

En armatur lavet af plastflasker, eller rettere fra bunden, lavet med egne hænder, kan virke snoet eller bestå af mange små blomster.

Tip! En sådan lampeskærm kan laves ikke hvid, men farvet - det betyder at du skal tage farvede flasker eller male den med den originale farves maling: kobber, guld, stål, lyserød, sort osv.

Den resulterende lampeskærm kan hænges i køkkenet eller over spisebordet.

Lad dit køkken være hyggeligt og lyst! Vi ønsker dig kreativ succes og præsenterer nogle mere vidunderlige ideer til at lave køkkenlamper med egne hænder fra improviserede midler.

20 ideer til at skabe inventar med egne hænder

I denne artikel vil vi inspirere dig med forskellige ideer til at skabe lamper med egne hænder. Og vigtigst af alt vil vi tilbyde lyskilder, som nemt og bekvemt kan tilpasses til de mest usædvanlige designløsninger. Du behøver ikke tænke på, hvor du finder LED'erne, platformen til at klæbe dem, lodde ledningerne og gøre andre tekniske ting. Vi har allerede tænkt på dig og fri dig tid til fantasier og lyse ideer til at dekorere lampen!

Med egne hænder lavet af træ, metal, stof, papir, plast eller tråd realiseres utrolige ideer. Et eksempel på at skabe et armatur fra plastikkapper:

Gulvlampe gør-det-selv fra papir kopper og kranser.

Desktop LED-lampe gør-det-selv fra pap. Inde i den skjulte pære.

Loftslampe gør det selv antikt.

Lampen til loftet gør det selv fra træ- og metalgratere.

Vægmonteret LED-lampe gør det selv papir (origami).

Væglampen fra krydsfiner.

Brugen af ​​dekorative hjemmelavede lamper

Hjemmelavede lamper udfører perfekt rollen som dekorativ belysning. De bruges sjældent til primærbelysning. Til fremstilling af materialer, der anvendes svagt transmitterende lys, og lyskilder er begrænset i størrelse eller strøm. For at undgå beskadigelse af konstruktionen anbefales det at anvende lysopvarmede LED-lamper eller bånd som lyskilde, som i modsætning til glødepærer ikke bærer brandfare.

Hjemmelavede lamper som hovedbelysning

Da de vigtigste belysning hjemmelavede lamper i stigende grad anvendes på grund af teknologiske, kraftfulde og sikre lyskilder.

Hjemmelavet lampe baseret på LED lampe Armstrong 595x595.

LED-lampe til hovedbelysning.

Loftslampe gør det selv papir. OPPLE LED-arrays er sikre som lyskilde i dette design, da det ikke opvarmes.

Hvordan laver man DIY LED-lampe?

For eksempel kan tynde (5 mm) LED-lamper 600x600 (Armstrong system) tages som basis.

LED-hjemmelavet lampe baseret på Armstrong 600x600 LED-panel.

LED moduler til fremstilling af armaturer med egne hænder fra improviserede midler er blevet et stærkt alternativ. Mange størrelser og former giver dig mulighed for at skabe gulv-, væg-, lofts- eller vedhængslampe af usædvanligt design og høj effekt. Bruges til at reparere en gammel lampe eller til at designe sit eget unikke lysdesign.

OPPLE Led Module modulmoduler til reparation og udskiftning af en gammel lampe eller skabelse af en ny lampe med egne hænder.

LED modul med indstillelig lys temperatur og fjernbetjening.

Føreren og al den nødvendige elektronik er allerede indbygget i OPPLE LED-arrays. Til forskel fra LED strips er matrixen (modulet) forbundet direkte til et 220 volt netværk. OPPLE LED-modulet er kompakt i størrelse, har tankevækkende afkøling, og hver LED på den er udstyret med sin egen linse til den mest jævne fordeling af lys.

Objektiv på hver LED for den mest jævne fordeling af lys.

Et lille 12 W modul (analoge 95 W) passer til hjemmebagte dekorative lamper:

Dekorativ LED lampe lavet af antik træ.

Hængende lampe DIY papir (origami kusudama).

For de mest strålende løsninger blev der udviklet et 80 W-modul (analog til 600 W) med fjernbetjening, lysstyrkekontrol (indbygget lysdæmper) og variabel lystemperatur fra varmt lys (3000 K) til koldt (6000 K).

Hvordan laver man fra skrotmaterialer en lys LED-lampe med fjernbetjening, lysstyrke og temperaturregulering af lys fra varmt til koldt.

Originale lamper blev muligt at lave high-tech og endnu mere usædvanlige takket være forskellige lysindstillinger. Nu kan du spille med lysets temperatur (fra gul til hvid) og justere lysets lysstyrke.

Det er vigtigt, at OPPLE LED-modulerne har et gennemtænkt kølesystem, og de bliver næsten ikke opvarmede. Dette gør det muligt at skabe designløsninger fra dine yndlingsmaterialer: lamper af træ, vedhængslamper fremstillet af papir, væglamper af krydsfiner, udendørsmaterialer fremstillet af skrotmaterialer. Nu, som aldrig før, gør-det-selv hjemmelavede LED-lys.

Bordlampe (natlys) lavet af træ (krydsfiner) med egne hænder.

Hjemmelavet LED (ICE) lampe lavet af papir.

Lofthængende lampe i loft stil gør det selv.

Laget på lampe hjemmelavet stof.

Ideen om en hjemmelavet LED-lampe lavet af fjer.

Sådan laver du en smedejerns lampe med dine egne hænder.

Vælg dit LED modul til hjemmelavet armatur

Når den hjemmelavede lampe er klar, vil OPPLE-matrixen af ​​lysdioder perfekt supplere resultatet af kreativitet med en højteknologisk accent. Low-power LED-moduler til dekorative lamper eller lyse med fjernbetjening egnet til store lamper fra gruppen af ​​basisbelysning. Brug dem til at skabe originale som loftet, og væg- eller bordlamper og lamper. En fjernbetjening kan styre flere OPPLE-matricer på én gang. LED-arrays er tilsluttet direkte til netværket på 220 V og kræver ikke yderligere ændringer.