Belysning i et træhus

Moderne boliger design er repræsenteret af forskellige nyheder, blandt hvilke minimalisme hersker - for en sådan stil er præget af et stramt interiør med brug af glas og metal. Men enhver drømmer om et hjem fyldt med komfort og varme.

I de senere år har mange foretrukket den rustikke stil, og det vigtigste efterbehandlingsmateriale, som er træ, samt læder og natursten.

I dag er træhuse meget populære, fordi de ikke kun er meget interessante at se på, men også gode til familieferier. Hertil kommer, at sådanne huse hjælper en person til at hvile fra hverdagens travlhed og nedsætte træt bevidsthed i naturens verden. Selvfølgelig skal du passe på belysning.

Særlige egenskaber

Således, at "naturlig" boliger ikke udviser en dårlig landsbyhytte med lave lofter, skal designet tage højde for mange nuancer, blandt andet valg af stil, indretningsdetaljer og møbler spiller en meget vigtig rolle. Særlig opmærksomhed fortjener også belysningen i et træhus. Før installation af belysningsarmaturer er det værd at udføre ledningerne, og kun da vil det være muligt at vælge belysningselementer, som harmonisk passer til de generelle udseende af værelserne. Det kan være keramiske lampeskærme, lamper dekoreret med stoffer, vandrette eller lodrette bussystemer, indbyggede lamper.

Træboliger præget af en "varm" atmosfære, men (i modsætning til andre efterbehandling materialer) har træ tendens til at absorbere lys.

I huset af træ skal du tage højde for denne vigtige funktion: Belysningssystemet skal udarbejdes korrekt. Illiterat placering af lamper i sådanne huse kan føre til, at rummet bliver skumrende og koldt, og dette vil fratage komfort og varme. Hvis træhuset har store vinduer, vil der om dagen være lys i værelserne, men med ankomst af aftenen og natten vil lyset ikke være nok, så ejerne skal overveje alle muligheder for god kunstig belysning.

Funktioner af belysning i et træhus

Belysningen af ​​et træhus har sine egne egenskaber. Sikre det på en sådan måde, at hvert familiemedlem er komfortabelt og behageligt er ikke en nem opgave. Hvis du distribuerer belysningsenhederne forkert, kan du få en glædelig atmosfære i huset i stedet for komfort. Overvej de grundlæggende regler for lys arrangement.

Særlige egenskaber

Når du vælger belysning, skal du overveje rummets egenskaber.

indendørs

Ved udformning af belysning skal det bemærkes, at træet absorberer lys, derfor er der i tillæg til den generelle diffusion brug for yderligere (punkt) lyskilder påkrævet. For eksempel i køkkenet - i arbejdsområdet over spisebordet; i stuen - i aflæsningsområdet. Placering af lysekronerne i midten af ​​loftet, fortrinsvis gives til dem, der har diffusorer lavet af frostet glas eller hvor lysstrømmen er rettet opad.

Den optimale løsning er roterende lyskilder monteret på loftet eller monteret på en ledende bus.

Belysning af forskellige funktionelle områder har sine egne egenskaber.

I stuen er du nødt til at organisere belysning for at udføre forskellige funktioner: fra at bruge tid sammen med familiemedlemmer til at modtage gæster og holde frodige ferie. Ofte kombineres stuen med spisestue og arbejdsområde. Derfor er det nødvendigt at give både lyse, festlige belysning og rolige, bløde, komfortable. Du kan ikke være begrænset til lysekrone eller spotlights i loftet.

Med lave lofter skal du tænke på, at afstanden fra lysekronens bund til gulvet skal være mindst 2,1 meter, undtagen hvis den ligger over spisebordet eller sofabordet. I dette tilfælde kan afstanden være omkring en og en halv meter.

At fremhæve et område i stuen ved hjælp af spotlys, som enten kan være udendørs eller vægmonteret eller på skrivebordet.

Organisk look vil parre sconce. Godt at installere halogen spotlights for at fremhæve billederne. Hvis du fremhæver soklen, kan du visuelt forstørre rummet.

Belysningsenheder kan tjene som et glimrende middel til at dekorere boligareal. Ved hjælp af belysning kan du gøre dit hjem unikt. Men du skal observere en følelse af proportioner, for ikke at overbelaste det lille rum.

For at belyse køkkenpladsen er et tilstrækkeligt, korrekt orienteret lys nødvendigt, og dets ensartethed skal overholdes. Nå, hvis det bliver et naturligt spektrum. Det skal sikres, at der ikke er nogen blændende overfladehøjpunkter. Det anbefales at placere belysningsenheder i loftet, i en afstand på 60-70 centimeter fra væggene og lidt over den øverste kant af hylderne. Lineære og spotlights er ofte installeret på toppen af ​​vægskabene. Hvis der ikke er nogen taggrunde, er det muligt at bruge enheder på fleksible beslag, der anbefales belysning af hylder og skuffer.

I spisepladsen anbefales det ikke at anvende fluorescerende lamper, da de forvrider farven på kogt mad.

Hallen skal være lys. Udover loftbelysningen, for at se dig godt i spejlet, skal du installere et par sconces på hovedniveau.

Trappen skal ikke kun være behagelig, smuk, men også sikker. Med dets udstyr kan spotlights installeres eller oplyses med vertikale lamper med diffust lys. Når man arrangerer trappen, er det nødvendigt at tage højde for, at belysningsanordningerne ikke forstyrrer den fri passage.

Børneværelserne skal have et stærkt lys, men samtidig er det ønskeligt at bruge frostede pærer for ikke at irritere børn. På skrivebordet skal du anbringe en bordlampe til klasser.

Når du planlægger soveværelset, skal du vide, at hoved- og ekstrabelysningen skal være den samme ved magten. Lyset skal diffunderes, hvilket skaber en atmosfære med fuldstændig afslapning. Det er nødvendigt at stille betingelser for læsning.

loftsrum

Korrekt belysning loft vil skabe skønhed og komfort. Hvis du har lave lofter, er det bedre at installere væglys, og hvis du sætter gulvlamper, kan du gøre loftet mere visuelt bredere. I landhuse er bjælker en integreret del af bygningen, de kan gøres til et smukt designelement. I bjælken af ​​sådanne bjælker kan du montere belysningselementer.

Ofte i loftet hælder loftet på grund af taget, så det er bedre at nægte generel belysning, som visuelt reducerer rummet.

veranda

Veranda belysningen skal ikke kun være smuk, men også funktionel. For udendørs verandaer brug gadelamper, som er mere holdbare og beskyttet mod fugt. De kan være enten fladt loft eller hængende, hvis lofterne er høje. For at gøre belysningen mere ensartet kan du placere dem på en væg, rækværk eller søjler.

sikkerhed

Tilrettelæggelsen af ​​belysning i et træhus kræver følgende regler:

 • I træhuse er det vigtigt at levere brandsikkerhed. Brande skyldes ofte forkert ledninger. Arbejde med design og installation af belysningsudstyr skal være specialister. I bygninger af tømmer og tømmer anbefales det at installere åbne elektriske ledninger, for hvilke der anvendes kabelkanaler eller fastgørende ledninger på isolatorer af porcelæn.
 • Ved ledninger er det nødvendigt at overveje, at logbygninger er tilbøjelige til at krympe. Indvendige ledninger skal omhyggeligt gennemtænkes og udføres. Den udføres ved hjælp af ledninger beskyttet af ikke-brændbar isolering. Sørg for at jordkredse kredsløbet for at undgå sammenbrud eller gnistning.
 • Læg ikke kablet på træet, brug bølgepap, plastkasser, metalslange. Når flammen spredes inde i væggen, er det jo meget svært at slukke det. Til ledninger er det bedre at installere kassen og rørene i stål og kobber. Kobberledninger med faste ledere i en mængde på op til fem anvendes til træbygninger.
 • Elektrificeringen af ​​bygningen kræver installation af et godt elektrisk panel. Den er udstyret med elektriske maskiner og en beskyttelsesafbryder (RCD).

Online hjem guiden

Håndlavede trælamper passer perfekt til indretningen, hvilket gør atmosfæren i hjemmet mere varmt og hyggeligt. Originale lamper fremstillet af træ er ganske populære i de seneste tider og bliver et sædvanligt element ikke kun af boligindretninger - de findes ofte i caféer, restauranter, museer og andre offentlige steder.

En sådan ting kan perfekt passe ind i interiøret og forædle det, hvis du henter materialer, der passer bedst til indstillingen.

Resume af artiklen:

Materialegenskaber

Naturligt træ, ud over dets æstetiske egenskaber, har en række væsentlige fordele. Produkter fremstillet af det er nemme at bruge og miljøvenlige. Ved opvarmning udsender træ ikke giftige stoffer og omvendt - har en gavnlig effekt på mennesker med kroniske respiratoriske sygdomme, der har helbredende egenskaber. Især karakteristisk for en sådan handling for nåletræer.

Træ er et materiale, der er tilstrækkeligt fleksibelt, således at en mester i stand til at finde præcis de former, han opfattede. Derfor kommer ethvert kreativt designidé til liv. Luksuriøse billeder af eksklusive trælamper er let overbevisende.

Materialet er ret alsidigt, som det kan bruges bredt i næsten enhver form for interiør. Interessante konfigurationer og en række forskellige former giver dig mulighed for organisk at tilpasse ting i enhver stil.

Lamper af træ i interiøret ser godt ud og ædle og eksisterer også sammen med genstande fra forskellige materialer: plastik, glas, metal.

Sammen med de nævnte fordele har træet også ulemper. Det er meget brandfarligt, hvorfor produkter ikke bør placeres i lokaler, hvor der er pejse, gaskomfurer og andre kilder til mulig antændelse.

Materialet er meget følsomt for ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, så placering af lamper fra træ i badeværelset eller køkkenet er yderst uønsket. Derudover tiltrækker træ små skadedyr - termitter og andre insekter. Produkter skal fortrinsvis være dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer deres udseende og beskytter materialet mod deformation.

Følg en række enkle forholdsregler ved brug af apparatet:

 • Placer lyskilden i en tilstrækkelig stor afstand fra en åben ild (pejs, komfur);
 • Husk at det optimale sted at lokalisere enheden betragtes som værelser med et normalt fugtighedsniveau og stuetemperatur;
 • træ lamper tillader ikke installation af almindelige glødelamper i dem: deres opvarmningstemperatur er for høj, det er ikke sikkert; Brug LED, halogen, lysstofrør.

Anvendelse i forskellige interiører

Trælampens alsidighed giver dem mulighed for at finde anvendelse i udformningen af ​​et bredt udvalg af værelser, uanset stil. De er mest hensigtsmæssige i rammerne af et landsted, indrettet i stil med land, Provence, orientalske stilarter. Kombinationen af ​​naturlig enkelhed med sofistikation er den mest værdifulde kvalitet af træ.

Originale lamper "antikke" lavet af træ er meget efterspurgt i retro stilarter. Ofte er de lavet i form af hjul fra en vogn, omkring omkredsen er der lamper i form af stearinlys. Et sådant design bruges normalt i restauranter, barer, hoteller.

Loftmodeller ser godt ud i store værelser og stuer, hvilket bringer luksus og elegance til interiøret. Spotbelysning er relevant for små rum, især hvis de har lave lofter.

Til landstil passer armaturer af enkle former, uden alle overflødigheder. De kan se lidt ru, men de vil skabe en følelse af enhed med naturen og vil organisk passe ind i rummet uden at være i konflikt med andre objekter.

Orientalsk stil kræver brug af massivt træ, glæder sig over klare former og linjer, tilføjelsen af ​​orientalske motiver.

Til klassiske retro klassiske muligheder eller flere originale modeller, stiliseret antik.

Klassikeren giver mulighed for at bruge farvet glas, lampeskyggen kan laves af det; træstrukturer har glatte, strømlinede former.

High-tech giver dig mulighed for at lave originale designs, der kombinerer træ med metal, frostet glas og andre materialer.

Sådan laver du en lampe af træ med egne hænder

Selvfølgelig bestiller du produktet i specielle værksteder, får du et perfekt fremstillet poleret produkt. Men hvis du har erfaring med træ, kan du forsøge at lave en eksklusiv ting fra det materiale, der er tilgængeligt for dig.

Trælamper med egne hænder er lavet af:

 • grene;
 • boards;
 • bark;
 • SPIL;
 • logfiler;
 • finer.

Hvis du har en ide, som du ikke kan vente med at implementere, er du velkommen til at starte. Til at begynde med skal træet være forberedt, behandlet med beskyttelsesopløsninger og imprægneringer, vent til fuldstændig tørring.

Denne fase er obligatorisk: råproduktet vil ikke tjene dig i lang tid. Derefter samles strukturen og forsegles. Vi foreslår at du forsøger flere originale indstillinger.

Lygternes lampe

Denne kreative idé kræver ikke meget arbejde og omkostninger til at implementere - brug snags fundet i skoven under dine fødder. De er eksklusive i sig selv: Hver bøjning af en gren er unik. Alt du skal gøre er at finde en passende prøve, rengør den af ​​bark og overskydende træ, og tør derefter grundigt. Til tørring er et ventileret sted velegnet væk fra direkte sollys.

Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at sande snagbrønden med sandpapir. Bestem den side, der vil blive fastgjort til loftet. Blad gør det til riller, hvor du lægger ledningerne. Ved afslutningen af ​​arbejdet med ledningerne skal hullerne anbringes grundigt og derefter behandles med en plet til kitt i træets farve.

Patronerne er fastgjort til enden af ​​snaggen, du kan tænke på forskellige måder at fastgøre dem på. Ved afslutningen af ​​processen træ lak. Det er nødvendigt at lægge flere lag tørring hver. Vælg akryl eller vandtæt lak.

På samme måde kan du også designe en bordlampe eller en væglampe - en snag vil tjene som et glimrende grundlag. Denne ide er let at implementere, selvom du ikke har tømrerfærdigheder.

Branchekroner

Omhyggeligt udvalgte mellemstore grene samler sig på en sådan måde, at nogle af dem er placeret vinkelret på loftet. Dernæst skal du fikse på enderne af loftets grene, og ledningerne blæser forsigtigt omkring dem. I stedet for grene kan du bruge det rigtige rhizoom, hvis du er heldig at finde den i skoven.

Find og oversæt dine egne ideer - træet giver mange muligheder for at eksperimentere ved hjælp af fantasi. Du vil blive belønnet for kreative impulser, der modtager forfatterens produkt, som vil dekorere interiøret.

Lamper i et træhus - punkt og hoved: formål, egenskaber og installation

Lampe i et træhus giver dig mulighed for at visuelt isolere loftet eller skabe effekten af ​​plads på flere niveauer. De bruges i kombination med overhead belysningsudstyr eller bruges som primær belysning.

Belysningsudstyr i husets rækkevidde

Formål med enheder

Det består i nødvendigheden af ​​at zoning rummet, fremhæve individuelle elementer af interiøret (figurer eller malerier) og skabe baggrundsbelysning.

Lamper til et træhus på billedet præsenteret som indlejrede, suspenderede og overliggende elementer. De kan anvendes i loftslofter lavet af gipsplader, plastpaneler, vægpaneler eller lathrukturer.

Typer af loftlamper

Loftslys - overlygter med 1, 2... 5 lamper gemt under en fælles loftdiffusor. Fastgørelse til loftoverfladen udføres med skruer gennem hullerne i huset. De er passende i bygninger med lave lofter. Designet er repræsenteret af et metalhus og en glaskappe.

Indbyggede spotlights i et træhus er passende til placering på møbler og teknologi. Udenfor er de enkle og består af en dekorativ flange (ring) med et hul under lampen, en patron og to fjederholdere.

Til belysning af kogepladen, bordet, spejle og andre områder anvendes produkter af retningslys. Placering i pools, små værelser, køkkener, trapper og andre rum kan udføres med omgivende lys.

Belysningsenheder til huset fra en bar

Varianter af lyskilder

Loftslamper i et træhus er designet til at skabe en guide eller diffus stråle af lys produceret ved hjælp af forskellige lamper:

 • Halogen mulighed. Den optimale løsning, forholdsvis lav pris og kvalitetsindikator for belysning. Ulempen er opvarmning af lampen, undtagen installation på hængende og stræklofter. De drives af strømforsyning og transformer (12 V og 220 V).
 • LED belysning. Omkostningerne ved produkter over analoger. Lavt energiforbrug, lang levetid, manglende varme og æstetisk udseende gør det imidlertid muligt at bruge enheder rentabelt i lang tid. For at forbinde enheden er det vigtigt at opbygge en transformer.
 • Glødepærer tilhører en række velkendte lamper, der belyser godt, forvrænger ikke farverne og har en lav pris. Ulemperne omfatter glødelamper og kort levetid.

Advarsel! Lamper til spotlights bruges refleks (spejl), samler lys i strålen og styrer det. De har en kolbe diameter på 39 mm, 50 mm, 63 mm og 80 mm glas.

 • E14 - "Minion";
 • E27 - standardversionen;
 • G4, G5, G9 - til to lige elektrodepind.

Til det hængende lofts udstyr anvendes de nyeste serier, som har optimale parametre.

Funktionsfunktioner

 • Rotary-indstillingen giver en ændring i lysretningen ved at dreje lysindretningens stikkontakt;
 • Fast eller fast type belyser overfladen i en position.

Uafhængig installation

Ved forberedelse af de specificerede huller og forudlægning af kablet, kan du installere ved at indsætte armaturet. Hver lampe har en holder, der holder den i spalten.

Tilslutning af halogen (lavspænding 12 V) eller LED-enhed, ekstra transformatorer anvendes. Der er:

 • Induktionstype transformatorer.
 • Elektronisk udgave af udstyret.

Den første mulighed har en lav pris og store dimensioner. Den anden vedrører en række småprodukter med et lavere niveau af operationelle egenskaber.

Placering af lamper kræver fjernelse af ledningen fra transformatoren fra 2 m. Ellers vil der være en svagere strøm og et lavt belysningsniveau.

For at udføre den korrekte beregning af transformerkraft er det nok at opsummere indikatoren for alle energikilder med en margen.

For at installere et stort antal armaturer, kan du vælge flere lav-effekt transformatorer.

Placering af ledninger

Belysningsboksen er placeret ved hjælp af et bølgepap, ledninger VVGng 3x1.5 er placeret. Ledere er forbundet til lamper eller ved hjælp af en klemme. Så er belysningsudstyret fastgjort i hullerne ved hjælp af fjedre og dekorativ beskyttelse sættes på. Efter installation af lamperne på transformeren, kontrolleres deres ydeevne.

Belysning i et træhus: kendetegn ved ledninger og valg af lamper

Belysning i et træhus er altid meget vigtigt: nu udfører det ofte en dekorativ designfunktion. Desuden er det i tilfælde af et træhus vigtigt at overveje sikkerheden ved de brugte belysningskanaler.

Typer af ledninger

Før du opretter et værelse design, bør du forstå funktionerne i ledningerne og dens typer. Når alt kommer til alt kan undertiden endda ledninger være en del af det indre af rummet.

 1. Åben ledningsføring er den nemmeste måde at føre strøm på. I dette tilfælde går ledningerne udenfor, de kan fastgøres ved hjælp af kabelkanaler eller, som de tidligere gjorde, ved hjælp af porcelænisolatorer. Jeg må sige, med en god tilgang, kan denne type ledninger omdannes til et designbevægelse. Derudover kan det gøres med egne hænder.
 2. Skjulte ledninger gøres oftest i moderne hjem. For sikkerheden skal der dog tages højde for vigtige punkter: Kablet skal være i metalrør og jordet.
 3. Radio dæk bruges, hvis du ikke vil lede ledningen til afbryderne. I dette tilfælde bruges kontrolpanelet ofte.

Belysning muligheder

Selvfølgelig er der mange muligheder for at dække helt, alting vil ikke fungere, men vi vil forsøge at røre de vigtigste og mest populære øjeblikke.

Valg af belysning, du skal beslutte:

 1. Til hvilke formål er belysningsarmaturet installeret og hvilke opgaver det har.
 2. Hvilket rum vil have denne eller den belysning.
 3. Passer det i rummets overordnede design.

Så de vigtigste belysning muligheder i træhuse:

 1. Produkter med træelement.
 2. Produkter med keramiske lampeskærme.
 3. Fabric lamper vil se godt ud.
 4. Lamper med smedejernselementer.
 5. Lodrette og vandrette bussystemer.
 6. Indbyggede lamper med reflekslamper.

Funktioner og belysningsmuligheder

 • tjene som en original design løsning;
 • øge højden af ​​rummet
 • understrege betydningen af ​​en bestemt del af rummet mv.

Indbyggede lamper belyser en vis del af interiøret, da lyset er fokuseret og rettet nøjagtigt til ét sted. Sådanne indretninger er godt anbragt over en hylde eller niche i væggen.

For at tænde en trappe, f.eks. Ved hjælp af spotlights, er det også populært at fremhæve trin med vertikale enheder med diffust lys, lavet ud fra lysdioder.

Det er nysgerrig, at for det udvendige design af et træhus og det omkringliggende område kan du også bruge interessante tilgange:

 • almindelige lys;
 • indbyggede lys;
 • projektører;
 • spor belysning;
 • Undervandslys, hvis der er reservoirer mv.

Korrekt valg af belysning

Det er vigtigt for hvert værelse at vælge dit personlige sæt belysning. Du kan selvfølgelig hænge en lysekrone i hvert værelse, men den mangfoldighed af moderne belysning gør det muligt at ty til et mere sofistikeret valg af lamper og lave et designer candy ud af værelserne.

Lad os starte med belysningen af ​​køkkenet. På den skal der være flere kilder til lys. Gør det vigtigste diffuse lys, som normalt kommer fra loftet. Uden det kan det ikke. Men der skal også være mange lamper over de funktionelle områder. Desuden er det godt at installere separat belysning over spisepladsen, det er bedst at bruge væg- eller gulvsconces til dette.

Til belysning soverum bruger ofte lysekroner. Men det er godt som et fælles lys. Belysningssammensætninger lavet ved hjælp af led baggrundsbelysning er nu populære. For yderligere lys kan du bruge sconces og sengelamper og gulvlamper.

Til den øverste stuen belysning ved hjælp af en lysekrone med en række lamper. De kan være af forskellige former og farver, såvel som ved hjælp af LED-elementer. Som i soveværelset kan du fremhæve malerier, hylder og andre dekorative elementer. Det er godt at installere vægsconces og gulvlamper for at gøre spotbelysning på de mest interessante tilbehør i rummet.

Badeværelse og toiletbelysning er oftest repræsenteret af et par små lamper eller et stort antal punktindlejrede apparater.

Belysning loft i et træhus spiller en stor rolle. I løbet af dagen er der ingen mangel på lys, da den ligger direkte under taget. Men om natten skal du komme med interessante muligheder. Ofte anvendes lette sammensætninger til dette formål, som omfatter både spotlights, væglamper og gulvlamper. Det er godt, hvis væggene er lavet i lyse farver og der er spejle. Så bliver lyset meget mere.

Verandaen adskiller sig ved at den har mange vinduer og dermed dagslys. Men om natten er det nødvendigt at belyse så meget som muligt. Designere anbefaler at anvende her den generelle og lokale belysning. På grund af sådan en overflod af belysningsapparater ser verandaen meget lyst og elegant ud af gaden.

Lavt loftbelysning

Hvis et træhus har lave lofter, er det nødvendigt at følge en række regler, når man vælger inventar.

 1. Lysekroner kan kun bruges over spisebordet, hvis det er placeret i midten af ​​køkkenet eller stuen.
 2. Plade lysekroner bør slå op, hvilket bidrager til en visuel forøgelse i rummet.
 3. Glat eller spejlet loft. I dette tilfælde er det ikke så meget de belysningsenheder, der er vigtige som selve loftet.
 4. Du kan trække stoffet (som et sejl) i loftet, hvor du kan montere spotlights. Der kan du også rette den vigtigste. Takket være stoffet er følelsen af ​​at enhederne tager den rigtige højde væk.
 5. At lave en lampe i form af en glødende firkant, vil det næppe skille sig ud fra loftet og vil give meget lys.
 6. Du kan bruge lysskærmens belysning.

Se følgende video for et eksempel på brug af forskellige typer belysning i et træhus:

Træ lysekroner

Produktkode: 169-922

Produktkode: 157-359

Produktkode: 157-358

Produktkode: 156-880

Produktkode: 156-879

Produktkode: 154-756

Produktkode: 154-015

Produktkode: 152-718

Produktkode: 152-592

Produktkode: 152-591

Produktkode: 152-578

Produktkode: 152-574

Produktkode: 152-573

Produktkode: 152-572

Produktkode: 151-381

Produktkode: 151-380

Produktkode: 151-385

Produktkode: 151-384

Produktkode: 151-397

Produktkode: 151-396

Produktkode: 151-389

Produktkode: 151-388

Produktkode: 151-395

Produktkode: 151-394

I onlinebutikken Seven Candles kan du købe en lysekrone til en lav pris med levering i Moskva, Moskva og hele Rusland. Salget udføres både online og offline til den mest attraktive pris. Alle varer er dækket af en garanti fra producenten, med mulighed for at udskifte og returnere træ lysekroner.

Copyright 2018 © Online shop belysning "Seven Candles"

Træ lysekroner

Lysekroner af træ kan ofte ses i det indre af landhuse. Hvad er årsagen til sådan lysets popularitet? Selvfølgelig er det først og fremmest vigtigt at bemærke det naturlige træs økologiske sikkerhed. Dette nyttige materiale af høj kvalitet er ideel til at lave en trækroner med egne hænder.

Træ lysekroner af træ fylder rummet med et behageligt og blødt lys, så ejeren af ​​en lejlighed eller et hus kan slappe helt af efter en travl dag.

Træ lysekroner har fremragende tekniske og operationelle egenskaber. Professionelle interiør stylister fejrer deres unikke holdbarhed, samt muligheden for at lave sådanne belysningsarmaturer med egne hænder.

Det er ikke nødvendigt at bruge penge på køb af en færdig belysningsarmatur, fordi det kan gøres med egne hænder og gøre dine kreative ideer og originale ideer til virkelighed.

Desuden er en lysekrone med egne hænder en garanti for unikhed og individualitet.

Årsagerne til at vælge træ til fremstilling af lampen

I vores århundrede af videnskabelige og teknologiske fremskridt og innovative teknologier er polymere materialer blevet udbredt og skubber naturligt træ i baggrunden. På trods af den mangfoldighed af efterbehandling og dekorative materialer, der tilbydes af producenter af belysningsudstyr på det moderne marked, stopper indretningsarkitekterne ikke at bruge naturligt træ i deres arbejde.

Den originale trækroner med egne hænder, trinvise instruktioner samt billeder findes i videoen:

Naturligt træ har visse fordele. For eksempel bevarer dette naturlige materiale i bearbejdningsprocessen sine oprindelige egenskaber.

Også blandt fordelene ved naturligt træ vælges den lette behandling. Hvis det ønskes, kan du lave en halv antikke træ lysekrone, en moderne version, med nogen grad af kompleksitet.

Når du vælger et træ til at dekorere det indre af en bolig, kan du gøre det hyggeligt og harmonisk.

Træ loftslysekroner hjælper med at bringe accent ind i lokalet og understreger hovedideen valgt til dekoration.

For eksempel kan "antikke" lysekroner være lavet af eg eller lærk, og moderne belysningsarmaturer kan laves af fyrretræ.

Blandt fordelene ved at vælge træ til at skabe takkroner peger professionelle stylister på den perfekte kombination af dette dekorative materiale med andre indretningsmuligheder: glas, plastik, metal, klud.

Ulempene ved træloftlys

Det ser ud til, at med et så stort antal positive egenskaber bør træet være den ideelle mulighed for fremstilling af loftbelysning. Men desværre har selv træet nogle væsentlige ulemper, der bør nævnes.

Træ lysekroner er nemme at antænde, da træ ikke er modstandsdygtig overfor høje temperaturer.

Af sikkerhedsmæssige grunde foretrækker fagfolk, der arbejder med dette naturlige materiale, at vælge fluorescerende eller LED-lamper, som ikke kan skabe brandfarlige situationer.

Blandt ulemperne ved træloftkroner, der anvendes i rum med høj luftfugtighed, fremhæver vi ustabiliteten af ​​træet til de negative virkninger af miljøet: fugt, temperaturudsving.

Loftsbelysning af træ er udsat for insekter.

Også blandt ulemperne ved valget af belysningsarmaturer, lavet med hånd fra træ, noterer vi deres høje omkostninger. Som det tørrer, kan i nogle tilfælde også det indvendige udseende af lysekronen ændre sig.

Hvis vi tager højde for alle disse mangler, der er forbundet med træprodukter, kan du lave en original og funktionel belysningsarmatur, der bliver en stolthed hos ejeren af ​​en lejlighed eller et hus.

Materialer til arbejde

For at montere en træloftekroner med egne hænder, skal du bruge værktøjer og materialer:

 • målebånd;
 • skruetrækker og hammer;
 • en blyant
 • elektrisk boremaskine;
 • hammer og tænger;
 • antiseptisk til behandling af træprodukter;
 • base, pære, elektrisk ledning;
 • dekorative elementer

Afhængigt af hvilken bestemt model af belysningsenhed der oprettes, kan denne liste suppleres med andre materialer og værktøjer.

Der er visse regler, der skal følges, når man påbegynder arbejde i forbindelse med oprettelsen af ​​træloftkroner.

Først og fremmest skal du passe på den fuldstændige behandling af materialet med en særlig antiseptisk sammensætning.

Derudover er det nødvendigt at være opmærksom på fastgørelsessystemet af det færdige produkt til loftoverfladen. For eksempel kan du afhente den originale metalkæde for ikke at frygte, at lysekronen falder fra loftet.

I forbindelse med tilslutning af en trælampe er det bedre at bruge tjenester fra en professionel elektriker til at forhindre nødsituationer.

konklusion

Udformningen af ​​et landhus, bylejlighed, er i øjeblikket svært at forestille sig uden brug af et så miljøvenligt materiale som naturligt træ. Den fantastiske tekstur af dette materiale, dets overholdelse af behandlingen samt sikkerheden for indbyggernes sundhed i huset gjorde det populært i fremstillingen af ​​belysningsarmaturer. Et sådant produkt passer i næsten enhver indretningstilstand, hvis du vælger den rigtige type træ, placeres de vigtigste accenter.

Trælofter: 20 usædvanlige ideer

Hvordan kan jeg dekorere loftet med træ?

 • Materiale fremstillet af: Anastasia Shneps-Shneppe

I dag bruger designere i stigende grad træ i udformningen af ​​lofter og vægge.

Vi tilbyder dig 20 illustrative eksempler på brugen af ​​trælofter i interiører (realiserede og designprojekter), som blev offentliggjort på siderne i bladet "Idéer i dit hus".

1. Træ dekorative paneler

Arkitekt Alexander Gusev. Foto: Alexander Ivasenko (IVD 2/2017)

I dette rum er afslutningen af ​​rummet over hovedet lavet ved brug af forskellige materialer. Loft bjælker er kombineret med paneler i form af træ dekorative paneler med indbyggede lys, mellem hvilke et metal gitter er strakt.

2. Gulv, rullende i loftet

Designer: Anna Demushkina. Foto: Yevgeny Kulibaba (IVD 6/2015)

Den originale version: egetræsgulv går fra gulv til væg og fylder derefter delvist i stuen. I dette tilfælde er alle taklamperne indlejret i gips på begge sider af træplanet.

3. Kontrastfyldte loft på gulvbrættet

Arkitekt: Olga Simagina. Foto: Konstantin Smilga (IVD2 / 2017)

Ikke kun gulvet, men også en del af loftet og væggene i stue / spisestuen, der ligger i en lille St. Petersborgs lejlighed, blev dekoreret med gulvbrædder med brede og kontrastfyldte langsgående striber. På samme tid er lette "indeslutninger" forbundet med lysstråler, der kommer fra et vindue.

4. Volumetrisk loft

Designere: Anastasia Mezenova, Larisa Gracheva. Foto: Vladimir Burtsev / Fazenda TV-program (IVD 4/2017)

Muligheden for at bruge naturligt træ i udformningen af ​​stuen i ecostyle. Grundlaget for den tredimensionelle struktur med egpanel, der optager en del af loftet og væggen, er en kompleks ramme af metalprofil og spånplader. Symmetrien af ​​mønsteret af diamantformede moduler, der ligner et bikube, er brudt for at give dynamikken til sammensætningen.

5. Loft fra termobord

Arkitekter: Tatiana Levin, Mikhail Levin. Foto: Denis Vasilyev (IVD 5/2015)

Udsmykningen af ​​loftet og væggen i området ved vinduet er lavet af en mørk brun skygge termobord, som giver rummet i en Moskva lejlighed en følelse af varme og komfort, som i et landhus.

6. Træloft på badeværelset

Arkitekt-designer: Tatiana Zhivolupova. Visualisering - Anastasia Yashchenko (IVD 1/2016)

I et fugtigt rum kan rummet over dit hoved også trimmes med træ. For eksempel fortsætter træbeklædningen på en af ​​væggene og gentages i dekoration af håndvaskbordet. De resterende overflader er hvide med en blank effekt eller spejlet, og sorte skaller virker som kontrasterende accenter.

7. Loft lavet af kunstigt alderen brædder.

Designere: Pavel og Svetlana Alekseevy. Visualisering af Pavel Alekseev (IVD 4/2016)

I dette projekt var materialet til loftet kunstigt forældede brædder, som blev lagt i henhold til en skema, der lignede et spillechess felt. I rummet over loftet er der en ventilationskanal, der løber fra køkkenhætte til ventilationskanalen.

8. Belyset loft

Designer: Olga Podolskaya. Foto: Ivan Sorokin (IVD 1/2016)

Over køkkenets arbejdsområde blev rammebelægningen dækket af paneler, fineret med tonet egetræ. En ventilationskanal var gemt inde i denne "boks", og der blev monteret en baggrundsbelysning i det nederste plan.

9. Delvist laminatloft

Arkitekt: Maria Elmanova. Foto: Andrey Avdeenko (IVD 8/2015)

At lave loftet i denne Kiev lejlighed er blevet en stilfuld accent i det diskrete udseende af stuen. Loftet er delvist færdigt med et laminat af behagelig varm farve og udelades omkring omkredsen for at indlejre flere par lyskilder. Træpladsens centrum er markeret med en lysekrone med en gennemskinnelig, visuelt næsten vægtløs lampeskærm.

10. Loft som et middel til zoneinddeling.

Arkitekt: Marina Izmaylova. Visualisering af projektets forfatter (IVD 2/2014)

I dette eksempel markerer en anden loftmængde grænsen mellem køkkenets spisestue og arbejdshalvdeler. Loftet i kogezonen er foret med de samme MDF-paneler som møbelfasaderne.

11. Loft niche

Designer: Egle Prunskite. Foto: Darius Gumbrevičius (IVD 8/2015)

Et andet eksempel på succesfulde zoneinddeling er: fineret paneler af loftet niche adskiller visuelt det sted at slappe af og se tv fra køkken og spisestue.

12. Træloft og minimalistisk stil.

Designere: Alexey Strelyuk, Nasim Boymatov. Foto: Sergey Tomenko (IVD 5/2015)

I indretningen, lavet i minimalistisk ånd med elementer af funktionalisme, er træets udtalte tekstur på loftet imod glatte selvnivellerende gulve og hvide vægge.

13. Lagt på finérplade lys

Arkitekt-designer: Ilona Boleyshits, arkitekt Igor Orlov. Visualisering: Arseny Lavrukhin (IVD 11/2015)

Belysningen af ​​børnenes halvdel af soveværelset er lavet med en loftslygte af træfiner med slidser i form af blade, det samme som pryder radiatorskærmen.

14. Træplader som et element af indretning

Designer: Nina Romanyuk. Visualisering: Design Studio Idéer (IVD 5/2016)

Sammensætningen af ​​træplader på loftet i soveværelset giver den indre dynamik og fremhæver visuelt søvnområdet visuelt.

15. Trægitter med overlys

Designer: Olga Alexandrova. Visualisering: Archivizer (IVD 5/2016)

Ved konstruktionen af ​​loftet anvendes trægitter med lineære lineære lyskilder, som afspejles i de blanke køkkenfacader, hvilket giver yderligere dybde til rummet.

16. Sort træloft

Arkitekt-designer: Tatiana Zhivolupova. Visualisering: Anastasia Yashchenko (IVD 1/2016)

Loftet og en af ​​stuen vægge er trimmet med sorte dekorative paneler. En ret voluminøs mørk overflade blev effektivt fortyndet med lineære lamper med et sammensætningsmæssigt verificeret rytmisk mønster.

17. Loft, visuelt stigende plads

Design Studio: Zi-Design Interiors. Visualisering: Opret i rummet (IVD 11/2016)

En anden illustration af brugen af ​​træplader og lineære lamper under loftet, men denne gang i udformningen af ​​gangen. Takket være denne løsning, såvel som indbyggede skabe med spejlvendte facader, fordobles et lille rumareal.

18. Træpanel loft

Arkitekt: Mariana Aften. Visualisering af projektets forfatter (IVD3 / 2014)

Ualmindelig ide: Loftet i køkkenet, entreen og badeværelserne er beklædt med FSF træpaneler, i leddene mellem hvilke RGB-LED'er er indstillet med justerbar farve og lysstyrke. Således ligner loftet et geometrisk puslespil med en glødende spindelvæv mellem dets elementer.

19. Ceiling falshbalki

Designere: Natalia Grischenko, Anna Kashutina. Visualisering af projektets forfattere (IVD 9/2015)

I dette eksempel justerer loftbjælkerne visuelt den samlede højde af loftet i studiet og tjener også som basis for fastgørelseslygter.

20. Træbjælker og gipsvæg

Hovedarkitekten af ​​projektet: Rodion Holidays. Foto: Ilya Ivanov (IVD 7/2016)

Loftene i Moskva-studielejligheden var ujævne, så de skabte et sæt med skjulte elektriske ledninger, der efterligner kanalhvelvet lavet af gipsplader og træbjælker.

Kommentarer (0)

Design projekt af en to-værelses lejlighed med et samlet areal på 53,5 m²

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

BII. 3-værelseslejligheder

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

IVD.ru-webstedet er et førende internetprojekt dedikeret til genopbygning og indretning af boliger. Hovedindholdet på webstedet er arkivet af bladet "Idéer i dit hus" - eksklusive forfatterartikler, højkvalitets illustrationer, praktiske råd og lektioner. Et team af fagfolk arbejder på projektet i tæt samarbejde med kendte designere, arkitekter og førende forlagseksperter.

På vores hjemmeside kan du finde omfattende designløsninger; se detaljerede markedsanmeldelser af byggematerialer, møbler, maskiner og udstyr; sammenligne dine egne ideer med design projekter af førende arkitekter; Direkte chat med andre læsere og redaktører på forummet.

Er du en professionel arkitekt eller designer?

Lamper af træ

I vores online butik er i dag hundredvis af forskellige modeller, der afspejler modet i designfindene, perfektioneret af nye teknologier inden for produktion og forarbejdning. I dette afsnit har vi samlet alle lamperne ved hjælp af træ i deres design eller indretning. Naturlige materialer, især i vores industrielle og højteknologiske alder, kan medføre ægte varme, lys og komfort til et hjem.

Installer dem ikke på gaden eller på den åbne veranda! Indendørs er det ønskeligt at opretholde et normalt fugtighedsniveau. Alle elementer under maling er imprægneret med en speciel løsning designet til at forhindre tænding eller revner på grund af udtørring. Vi anbefaler at bruge LED-pærer. Fabrikantens sædvanlige garantiperiode er 6 måneder. Med korrekt drift og levetid er ikke begrænset!

LED taklamper i et træhus

97 stillinger fundet for din forespørgsel

LED taklamper i et træhus: hvordan man vælger og køber

Fair Masters er et hypermarked, der forener mange håndlavede butikker af forskellige sælgere fra hele verden.

Købere og håndværkere samarbejder direkte uden at betale ekstra margener og provisioner fra formidlere. Masters selv fastsætter priserne på værker og leveringsbetingelser og betaling, de selv sender købet til kunden. Vær opmærksom på at i hver butik på Mesterens Mester kan forskellige betalings- og leveringsmetoder anvendes - vælg den der passer bedst til dig. Du diskuterer alle faser og køber direkte fra sælgeren, hvilket betyder at du ikke behøver at kommunikere med tredjeparter - du vil hurtigt og fuldt ud kende alle de vigtigste ting og købe produktet førstehånds.

Vælg hvad du kan lide? Angiv alle detaljer fra mesteren ved at kontakte ham gennem "Beskeder" - diskuter alle nyanser i en personlig samtale og om nødvendigt foretage korrektioner.

Og vores omfattende og detaljerede katalog giver dig mulighed for hurtigt at vælge hvad du har brug for - filtre til pris, farve, nøgleord og materialer, der bruges af herrerne, kommer til undsætning. Forfatterens fotos, en detaljeret beskrivelse, størrelse og detaljerede kundeanmeldelser bliver et komplet billede - du får en klar ide om, hvad du skal købe.

Hvis du har fundet det, du har brug for, men du vil ændre udseendet af dette arbejde lidt, tilføj eller fjern detaljer, øg eller formindsk produktets størrelse, skift farve, du har mulighed for at bestille dit ønske direkte fra mesteren. Hav en god shopping!