Moderigtige loftlamper i gangen

Hall er kendetegnende for hver lejlighed. Kommer til at besøge først og fremmest kommer vi ind i gangen. Det sætter tonen, foreslår bestemte tanker om indretningen af ​​lejligheden som helhed. Korrekt valgt belysning vil fremhæve kendetegnene ved den indvendige gang. Loftslamper i gangen er et glimrende valg, der giver dig mulighed for at skabe en grundlæggende belysning.

Grundlæggende belysningsprincipper

Når man vælger en loftslampe i korridoren, skal den afvises fra rummets dimensioner. For en rummelig hallway er en enkelt lampeskærm ikke nok. Et stort antal lamper i loftet ser også latterligt ud.

Du bør skabe den samme lysstyrke i korridoren som i andre stuer. Det er bedre at vælge en indstilling, der ikke vil være meget svag, men vil heller ikke skinne klart i øjnene.

Når du vælger et armaturdesign, er det nødvendigt at tage højde for stilens retning og farveskemaet.

Placeringen af ​​lysene påvirker indersiden af ​​gangen. Korrekt placeret lamper vil tillade at placere accenter, for at fremhæve de vigtigste områder af rummet. Med deres hjælp kan du visuelt forstørre rummet, skjule eller vælge nogle dele.

Forskellige modeller

Moderne producenter tilbyder en bred vifte af trendy loftlamper i gangen. Blandt sorten er luksuriøse lysekroner, attraktive punktlamper indbygget type.

Hvis du har brug for at skabe diffust lys i rummet, så skal loftmodeller kombineres med væglamper.

For at skabe høj kvalitet hallway belysning, er det nødvendigt samtidig at bruge to typer armaturer: modeller til central belysning og instrumenter til at skabe lokalt lys.

Normalt bruges den anden armaturgruppe i nærheden af ​​et spejl eller skab. Mange moderne versioner er udstyret med bevægelsessensorer.

Denne model vil reducere energiforbruget betydeligt, da lyset tændes og slukkes automatisk.

lysekroner

Plade lysekrone giver dig mulighed for visuelt at forstørre rummet, skabe et forenklende lys. Korrekt valgt belysning giver dig mulighed for at omdanne interiøret, tilføje rummelighed og stil.

For rummelige gange er mode lysekroner et glimrende valg. I dag i de trendmuligheder, der tiltrækker opmærksomheden af ​​roligt design. Loft enkelt lysekrone kan bruges til at dekorere små gange.

Moderne producenter anvendes til fremstilling af moderne lysekroner i korridoren af ​​forskellige materialer.

 • Til udformningen af ​​lysstyrke og højtidelighed perfekte model af krystal.
 • Glas lysekrone, præget af regelmæssige rækker af fremspring og udsparinger, giver dig mulighed for at redde et smukt lys.
 • Til udførelsesformen i fløjllysets korridor bør du se på modellerne af antireflekterende plast.
 • Tekstilmodeller har en behagelig og delikat farve.

Lofthøjde spiller en vigtig rolle, når man vælger en lysekrone model. For værelser med en lofthøjde på mindre end 2,5 meter skal du købe loftslysekroner med højest mulige armatur, der passer godt til loftet. Denne mulighed vil udvide rummet, såvel som visuelt "hæve" loftet. Modeller på en lang montering kan udelukkende anvendes til korridorer med en højde på tre meter.

pletter

Spot i dag som mange købere, fordi de er præsenteret i form af korte lamper, som er lavet på en beslag af træ eller metal. Opmærksomhed tiltrækkes til roterende loftlamper, fordi de giver dig mulighed for at ændre retningen af ​​kunstig belysning.

"Loft vindue"

Denne type loftslampe ser fashionabel og attraktiv ud. Den er præsenteret i form af en fladformet enhed, som er monteret i en specielt forberedt niche eller til loftet. "Loftvinduet" består af spot-type lamper.

Udenfor er modellerne suppleret med udsøgte glasmosaik, glas eller plastik. De er dekoreret med naturlige motiver. Smukt ser billedet af himlen eller trægrene.

Form og stil retning

For korridoren er det nødvendigt at vælge tilbehør af lyse farver. Denne regel gælder for loftlamper. Snehvide modeller ser smukke ud. For at gøre korridoren visuelt større skal du arrangere væggene i lyse farver.

Langstrakte modeller ser smukt ud i rektangulære rum. Til en firkantet gang kan du hente en fashionabel quadrangle eller runde model. Lampen toppe farven på rummet finish ser smukke ud.

Hvis der anvendes en stor lampe, skal den placeres udelukkende i midten.

Hvis gangen præsenteres i minimalistisk stil, så vil spotlights se smukke og stilfulde ud.

Hvis beklædningen af ​​rummet indeholder træ, kan lamperne også dekoreres med dette materiale.

Moderigtigt i dag er lamper af træ med firkantede nuancer af hvidt frostet glas. De vil tillade at legemliggøre et orientalsk tema i indretningen. Til korridoren, hvor interiøret bruges bambus og træ, kan du bruge luksuriøse lamper med nuancer af papir.

Moderigtigt og effektivt ser fusion lysekrone. Det er repræsenteret af geometriske former, der overrasker og fascinerer med udsøgt præcision.

Farve løsninger

Designere i belysningen af ​​gangen bruger en række farvepræstationer. Sort, brun, sand, grå og hvid lamper er i stor efterspørgsel.

Sand eller hvid lampe er ideel til en lille korridor. De mest fashionable muligheder er lamper med nuancer af træfarve af lyse farver. Dette skyldes, at træ tilhører miljøvenlige materialer, og i dag er de på toppen af ​​populariteten.

Til rummelige gange kan du sikkert bruge grå og brune toner. De ser smukke ud i kontrast til lys nuancer. For eksempel ser lampen med kuplen af ​​mælkchokolade eller rammet af en træramme ud på baggrund af mælkevæggene smukt. Det giver interiøret hjemlig varme og komfort.

Hvordan vælger man?

Når man vælger moderigtige lamper til gangen på loftet, skal der tages højde for den type loftsbeklædning, såvel som indretningen af ​​rummet. Eksperter anbefaler at følge flere regler, når man vælger loftmodeller:

 • For smalle rum er rektangulære og ovalformede lamper det ideelle valg. Sådanne lamper skal placeres over hele bredden af ​​loftet.
 • Den fashionable, store og effektive lysekrone bliver det storslåede valg til store haller med den korrekte geometriske form. Det er værd at hænge i centrum. Ved hjælp af spotbelysning kan du fokusere på tilbehør.

Moderigtige loftlamper i gangen

Ofte udseendet af gangen er ikke betalt grundig opmærksomhed, med fokus på stuer. Og det er helt forgæves, fordi det første indtryk af huset, smagen af ​​dets ejere, afhænger af typen af ​​dette lille rum. Moderigtige loftslamper i gangen, omhyggeligt udvalgt og med særlig besvær, vil bidrage til at gøre korridoren hyggelig, lyst og gæstfri.

De vigtigste kriterier for valg af belysning

Vinduer placeret i gangen - et sjældent fænomen, selvfølgelig, hvis vi ikke taler om korridorerne i private huse og hytter. Lejligheder på dette sted er allerede velkendte mørke, og derfor er højkvalitetsbelysning særligt vigtig her. Hans valg og karakter afhænger af mange faktorer.

Så det første valgkriterium er den samlede belysning af huset. Hvis hele lejligheden er indkapslet i et blødt blødt lys, vil den kolde farve i armaturerne forårsage en lys resonans i belysningen og hurtigt begynde at forårsage træthed i øjet. Den lyse lejlighed kræver tværtimod kraftig belysning i gangen, for ikke at passere for mørk, kedelig og dyster. Det er værd at bemærke, at selv et blødt lys burde belyse hele rummet i rummet, og derfor kan du tænke på at købe flere enheder og placere dem langs hele korridorens længde eller omkredsen af ​​gangen.

Et andet kriterium er lysets retning. Som det blev klart, er hovedopgaven for belysningen til gangen at give et diffust lys, der kan omslutte hver eneste detalje af interiøret. I dette, mærkeligt nok, kan det hjælpe loftet. Lys og bedre end den glatte overflade afspejler det diffuserede lys fra loftet rettet opad. Det er godt, hvis glas eller plast i dekorative elementer laves i mat gennemsigtigt design.

Typer af belysning

Der er ganske få sorter af lamper og lysekroner i dag, og hvis vi taler om højkvalitetsbelysning i gangen, så har vi brug for mindst to af dem. Den første type er centrale belysningsanordninger, såsom en lysekrone, den anden er lokale belysningsenheder, såsom spotlights eller væglamper. Sidstnævnte variant gælder for området nær kabinettet eller spejlet.

Så lysekroner er acceptable for gangen, men deres udseende bør være så passende som muligt for et lille rum. Så, modeller med fem eller flere nuancer skal overlades til stuen, idet de foretrækker belysningsudstyr med 1-3 lamper. Det skal siges, at udviklingen af ​​denne sæson i interiøret - enkelthængende lamper med et simpelt design, for eksempel i form af cylindre. Sådanne modeller placeres i loftet i størrelsen 4-5 stykker i kaotisk eller forskudt rækkefølge tæt på hinanden.

Lyser i gangen som lys i den mørke nat

Ja, der er ingen vinduer i gangene. Og ja, her kommer dagslyset fra de tilstødende værelser næsten ikke ind og tusinder regerer. Så hvad, fordi du kan udstyre et værelse med lysarmaturer! Ved du, hvilken slags lamper der er i dag? Nej? Så vil jeg fortælle om det.

Kompetent udstyret hallway belysning vil gøre det hyggeligt og behageligt.

Lysekroner og væglamper i det indre af korridoren ser koncise og fastholdte.

Da lyskilderne oftest brugte væg- eller spotlys samt loftslysekroner. Og for at belysningen skal være diffus og blød, er det bedst at bruge ikke en enhed, men flere.

Belysning regler

Når man overvejer hvilken lampe man vælger i gangen, skal man overveje følgende faktorer.

Hvad skal man overveje

Der bør ikke være en dramatisk forskel i lysstyrken af ​​belysningen mellem gangen og stuerne.

 1. Når du vælger strømmen af ​​lamper til belysning i gangen, skal du overveje intensiteten af ​​belysning i nærliggende rum. Dine øjne må ikke lide af pludselige lysdioder.

En blunder - rummet er for mørkt.

 1. Dim pærer bør straks udelukkes fra udvælgelsen.

Dette er nødvendigt, fordi:

 • det vil være svært at finde den nødvendige ting eller en detaljer i garderobeskabet;
 • i et dårligt oplyst rum er det svært at se i spejlet, gøre hår og makeup, vælg en kombination af farver;

Denne afslappet oplyste entré ser meget dystre ud.

 • mørke hallway deprimerende virkning på psyken og ser ugjestmild.

Unødigt lyse hallway belysning er lige så irrelevant som dim. Det vil irritere dine øjne eller permanent blinde dig overhovedet, når du begynder at komme hjem fra en mørk indgang.

Bedste af alt, hvis lyset sconces og loft apparater vil blive rettet opad.

 1. Den optimale løsning til entreen er at installere belysningsarmaturer, der giver diffust lys. For at gøre dette kan du bruge sconces eller lysekroner, udstyret med frostede nuancer. Armaturerne skal være tæt på loftet eller have loftet rettet opad.
  Lysstråler i dette tilfælde afspejles fra loftets lette overflade, hvilket gør belysningen mere kvalitativ. Så du vil genskabe et blødt lys. Desuden forhindre skader, der kan opnås, når lysekronen er installeret for lavt.

Lysekroner på lange vedhæng bør udelukkes fra udvælgelsen.

 1. Hængende loftlamper i gangen på lange vedhæng er bedre at vælge ikke. Apparater bør placeres tættere på loftet, så lejere og gæster ikke rører dem i gangen.
 2. Sidelys bør ikke bruges, når hovedfokus i rummets design er vægbeklædning. I dette tilfælde vil lamperne kaste for lange skygger. De vil forkæle indtryk af efterbehandling.

LED belysning vil fuldt oplyse rummet med et minimum af el omkostninger.

 1. Du behøver ikke bruge kraftige og lyse pærer, udgifter til store elregninger. Det er bedre at bruge energibesparende typer lamper og belysningsenheder. De med et minimumsforbrug af elektrisk energi vil give mulighed for at optimere belysningen optimalt.

Refleksion af lamper i spejlet giver en god effekt.

 1. En god modtagelse ville være placeringen af ​​lamper på overfladen af ​​spejlet eller i nærheden af ​​dem. Reflekterede lysstråler vil næsten fordoble lysstyrken, såvel som visuelt udvide rummet.

Nedenfor giver jeg et bord, der viser den samlede effekt af pærer, der er nødvendige for at genskabe lys eller blød belysning i rummet.

Bra ansøgning

Det er ikke tilrådeligt at bruge sconces på sådanne reliefvægge.

Hvis du vil installere væglamper (sconces), skal du overveje nogle vigtige punkter.

 1. Når væggen er færdig i gangen, har en voluminøs lettelse, afstå fra at bruge væglamper. De vil kaste for mange skygger, hvilket vil gøre lokalet ubehageligt og vil have negativ indflydelse på målets æstetiske kvaliteter.

Glat og mat vægbeklædning er ideel til væglamper.

 1. Under installationen af ​​sconces er de bedste matte og glatte typer af beklædning.
 2. Med hensyn til væglamper - de skal placeres med egne hænder i en højde på mindst to meter fra gulvplanet. I dette tilfælde vil lysemissionen diverge ensartet langs gangen og ikke strejke direkte ind i øjnene.

Hver form har sin egen størrelse.

Og en lille gang kan tændes, så visuelt vil det virke mere.

Problemet med at vælge lamper til gangen er tæt forbundet med dets størrelse og form.

Hvis gangen er meget, meget lille

Og i et lille "venteværelse" bør lyset være fælles og lokalt.

Selvom korridorrummet er ret lille, skal det stadig være udstyret med generelle og lokale lyskilder. Den bedste mulighed for et begrænset område - dette er et loft lysekrone til gangen. Bedst af alt, hvis det vil have et klassisk simpelt cover til en lyspære.

Spotlights indlejret i et ophængt loft.

En mere moderne løsning er at installere spotlights. De kan være indlejret i stræk eller gipsplader lofter.

Overfladerne på overfladerne er sløret - så værelset ser ud til at være større.

Når du vælger lysarmaturer til små gange, skal du overveje, at det er bedst for lyset at blive rettet opad. Således kan du genskabe effekten af ​​visuel sløring af grænsen mellem loftet og væggene.

Hvis værelset er langt og smalt

Smalle vægge kræver særlig opmærksomhed.

Meget gange er gange og korridorer i lejlighederne et langt og smalt rum. Valg af belysning til et sådant rum skal være så visuelt at udvide det.

På nogle områder bliver du nødt til at justere geometrien.

LED stripe hjælper med at løse problemet med at belysning et langt rum.

 1. Den bedste løsning, der hjælper dig med at løse problemet med at lette en lang korridor, er at bruge apparater monteret i et hængende loft. Ved sådanne belysning anvendes LED-strimler eller (og) spotlights.

Placering af spotlights langs væggene i en smal og lang korridor.

 1. Sted disse lamper skal være som følger: et par stykker (2-3) over indgangen til lejligheden. Næste - et apparat med samme stigning langs hele gangen. Yderligere lys vil give møbler lys og sconces på begge sider af spejlet.

Opdelingen af ​​belysning til funktionelle områder.

 1. Hvis rummet er smalt og har en høj loftbelysning, er det bedre at placere sig langs væggene. Så du nedsætter visuelt højden på rummet og gør interiøret mere harmonisk.
 2. For at kunne installere flere lamper korrekt skal du prøve at kombinere dem i zonefunktionelle grupper. Så du kan tænde lyset kun i den del af gangen, du har brug for, baseret på situationen.

Hvis korridoren er firkantet og ikke-standardformet

Plade lysekrone er ideel til et firkantet rum.

En gang eller en firkantet korridor er ideel til at bruge en traditionel lysekrone i midten. Det tjener som den vigtigste kilde til lys. Derfor bør du vælge denne enhed baseret på det overordnede design af lejligheden.

Belysning i L-formet gang inddelt i funktionelle områder.

Der skal lægges særlig vægt på arrangementet af belysning i gangen, hvis den har en ikke-standard geometri. For eksempel L-formet.

Den bedste løsning ville være at opdele rummet i funktionelle områder. For hver af disse zoner skal du vælge belysningen separat.

Prøv at tænde alle hjørnerne.

Prøv at reparere lamperne, så lysstrålerne trænger ind i alle hjørner og hjørner af ikke-standard plads. For at gøre dette kan du bruge flere fælles lette enheder, og de skal suppleres med lokale lyskilder.

Sidstnævnte bruges ofte til belysningsspejle, nicher, møbler, malerier mv.

World of fixtures

Til lejligheden gang og korridor kan du bruge følgende typer belysningsenheder:

Loft og spotlights - en fælles teknik.

 1. Spot- og loftlamper. Denne løsning er universel. Det er perfekt til en lille hall i Khrusjtjov-lejligheden og til en stor sal i dit eget hus.

Et eksempel på en lampe med en drejelig baldakin.

Praktisk, når den valgte lampe har mulighed for at justere loftet. Sådanne indretninger kan placeres både langs væggen og på loftet.

Lysekrone er god til et rummeligt værelse.

 1. Den traditionelle armatur i gangen er et loftlysekrone. En sådan løsning ville ikke være bedst, hvis værelset er meget lille. Den bedste måde at bruge takkronen på er i gangen, som har et stort område og den korrekte geometri.

Væglamper er optimale som lokale lyskilder.

I alle tilfælde kan loftlampen i form af en lysekrone suppleres med sconces som lokale lyskilder.

 1. Væg "lys" er ikke i stand til fuldt ud at genskabe belysning af høj kvalitet. Men de genererer det diffuserede lys, der er nødvendigt i gangen.

Fokus på maleri med sconces.

En anden sconces er optimal i de tilfælde, hvor du skal fokusere opmærksomhed ved hjælp af belysning på en slags dekorative element af interiøret.

LED lyser rundt om omkredsen.

 1. LED lamper i form af punkt enheder eller bånd i de seneste år er blevet meget populære. De er meget økonomiske hvad angår energikostnader, forskelligt i reproducerbare farver i lys og design.
  Selv om LED'erne er praktiske i drift, er deres spektrale luminescens ikke altid behagelig for vores øjne.

Oftest for lokal belysning anvendes spotlights.

Lokal belysning er oftest udstyret med forskellige modeller af forsænket spotlights. De er ikke kun funktionelle, men kan også være meget originale i design.

Praktiske anbefalinger

Originalbelysning omkring gulvet.

 1. Brug mere aktivt dekorative lys. Samtidig kan den installeres ikke kun på loftet eller på væggene, men også omkring omkredsen af ​​gulvet. Således kan du genskabe de originale dekorative effekter og fjerne følelsen af ​​begrænset plads.

Døre med ruder vil tillade naturligt lys at komme ind i gangen.

 1. Vejledningen anbefaler at vælge indvendige døre, der åbner ind i entreen med glaselementer på lærredene. Dette vil give mulighed for at mætte rummet med naturligt lys fra andre værelser.

Sådan arbejder en lampe med en bevægelsesføler.

 1. Se efter lysarmaturer udstyret med bevægelsesfølere. Sådanne lamper er praktiske og praktiske i drift. De gør det muligt at spare elektrisk energi betydeligt uden at kræve din personlige deltagelse.
  I øjeblikket er prisen på sådanne produkter blevet helt acceptabel for alle kategorier af brugere. Monter den samme lampe kan være alene.

Billeder - et interessant designbevægelse.

 1. For lange værelser, en fremragende teknik, der spredes monotoni af væggene vil være objekter af kunstnerisk eller anvendt kunst. De kan fremhæves med mejslede instrumenter.
  For eksempel kan du lave barre vægge som en udstilling til håndværk og produkter fremstillet af dine hænder og dine familiemedlemmer.
 1. Fremskrivninger eller nicher i rummet har også brug for belysning. For dens arrangement er det ret nok at installere en punktlampe over toppen af ​​strukturelementet.

Når du køber produkter for at belyse korridoren, skal du være opmærksom på deres farve. Den mest komfortable til opfattelse og behagelige lygter og LED'er med gul farve. Kold hvid belysning gør rummet ubeboeligt. Rød - Irriterer øjnene, og blå kan lægge pres på psyken.

Lys mit spejl...

God spejlbelysning er en smuk refleksion!

Spejlet, især når det er stort eller vækst, skal belyst så godt som muligt.

Og du får mulighed for at se et ryddeligt og smilende ansigt i refleksionen.

Makeup kræver også høj kvalitet belysning.

 1. Den bedste løsning har altid været at placere sconces på begge sider af spejlet på væggen.

Den traditionelle placering af væggen lyser ved spejlet.

Men teknologidesignet er ikke det værd. Nu producerer producenterne mange modeller af spejle, der har indbygget belysning i form af punktlys.

Men spejlet er bedre at belyse toppen.

 1. Spejlbelysning bør ikke kun være æstetisk tiltalende, men funktionel og praktisk. Den bedste løsning her er en lampe, der har en kortfattet form og et lyst matte loft. Det vil give plads med et diffust og blødt lys, der ikke spænder dine øjne.

Lampen på den fleksible beslag.

 1. Et fremragende valg ville være lamper med en roterende baldakin eller placeret på en fleksibel beslag.

Overvej - Lygter placeret ved spejlet er en lokal lyskilde. De kan ikke erstatte generel belysning.

konklusion

En korrekt oplyst entré vil blive kendetegnende for din lejlighed.

Som du allerede har forstået, er det muligt at arrangere bekvem, komfortabel og hyggelig belysning i gangen, uanset dens område og geometri. Det vigtigste her er at bruge til den maksimale moderne teknologi og alle resultaterne af design ideer.

Ved at anvende dem kan du kompetent oplyse rummet, fremhæve sine fordele og skjule ulemper. Videoen i denne artikel vil demonstrere denne erklæring med al åbenhed. Og jeg venter på spørgsmål i kommentarerne!

Loftslamper i gangen

Loftslamper i gangen - dette er den komfort, som huset begynder!

Teatret begynder med bøjler, og huset begynder med en gang. Det er ikke tilfældigt, at vi lægger så stor vægt på billedet af dette rum. Det skal være behageligt, hyggeligt - og let. Hvad er loftlamperne til korridoren, og gangen er bedre at købe, så de laver deres noter i den samlede harmoni af familietræthed?

Først og fremmest bør du bygge på gangens størrelse og layout. Hvis du har en stor og rummelig hall, vil store lamper i form af en lysekrone eller en lanterne gøre. Hvis korridoren er smal og lille, er det bedst at købe en billig koncis og lille lampe, hvis lys ikke er rettet nedad, men opad. I vores online butik "World of Chandeliers" kan du bestille enhver tiltrukket lampe på loftet i gangen.

Se gennem vores katalog, kontroller prisen, og du vil helt sikkert vælge en interessant mulighed for dig selv - måske vil det være en Tiffany lampe lavet af farvet glas eller en rotting kurv eller måske en spektakulær skabelse af metal og glas designere. Uanset hvad du vælger, uanset hvor mange lys du bestiller engros og detailhandel, kan du sætte pris på bekvemmeligheden ved online salg og leveringshastigheden, som er berømt for vores butik. Vi sælger kun det bedste! Alle lamper har kvalitetscertifikater, og kvaliteten er 100%, og det vurderes efter feedback fra vores kunder.

Hvis du har et loftsloft, passer specielle lamper i hallloftet, designet til halogen- eller LED-lamper, deres pris er lav, og de er desuden energibesparende. Og vigtigst af alt er billige loftslamper til gangen ikke kun en kilde til lys i huset, men også et slående slag i indretningen, hvilket giver gangen et stilfuldt og spektakulært udseende.

Lysekrone i gangen - 100 billeder i interiøret

Alle ved, hvor vigtigt valget af farve i interiøret. Men få mennesker tænker på, hvor meget lys der kan ændres.

En kompetent udvalgt lysekrone i gangen kan omdanne et værelse fra noget uforståeligt (hvilket som regel er gangen i en typisk lejlighed) til et helt behageligt værelse.

Hvordan kan en lysekrone ændre gangen?

I stedet for at rive ned vægge, stansvinduer og buer, kan du forsøge at ændre rummets rum ved hjælp af lysstykket.

Loftlysekrone i gangen skaber et forenklende lys, simulerer og forbedrer visuelt rummet.

Fyldning af entré med et behageligt diffust lys, vil lyskronen (takket være flere teknikker, der vil blive diskuteret nedenfor) skabe illusionen af ​​åbne vægge og loftet, der er blevet højere.

Det kan også dreje en uendeligt kedelig langstrakt korridor i et rum med øjenfornemmende hjørner. Hvis loftlysekronen er valgt korrekt - dette er halvdelen af ​​succesen i designbeslutningen på gangens design.

Lad os forsøge at forstå: hvad der skal overvejes, så loftet lysekrone i gangen passer ind i rummets overordnede designløsning.

Hvordan kombineres hallens og lysekronernes dimensioner?

I kombination med rummets og lysekronens dimensioner er det første, der skal overvejes, rummet og lysekronens størrelse.

Lysekronen i indgangen til gangen vil se godt ud, hvis rummets form og lyskronens form ud over rummets størrelse også tages i betragtning. Opgaven her er enkel - for at opnå en harmonisk pasform.

Til dette er der flere enkle designregler.

Når korridorrummet er meget lille, er det bedre at opgive vægbelysning og udstyre det med en almindelig og lokal lyskilde - loftlysekronen. Lys skal rettes mod loftet. Suspensionen af ​​lysekronen skal være så høj som muligt. Således: grænsen mellem væggene og loftet er visuelt sløret (væggene virker bredere), og loftet er visuelt højere.

Lysekronen i det indre af gangen ligner en firkant ser meget godt ud. Her kan du vælge enhver form for takkroner. Det er kun nødvendigt at observere den stilistiske enhed i det indre. En kvadratisk eller rund lysekrone kan trods alt relateres til en bred vifte af indretningstilstande.

Mørk korridor tilføjer ikke komfort i huset. Hvis du er en glad ejer af en stor gang, lyser du op med en takkroner for at opnå en stabil strøm af lys. Men det kan være nødvendigt at tilføje det nødvendige antal væglamper.

Den eneste, omend store (6-8 loft) loftkroner på en lav hænger, vil det være svært at belyse alle hjørner.

Lyspunktreglen hjælper med at gøre store gange mere behagelige. Ved hjælp af rummodellering med en lysplade kan du opnå et udvalg af hyggelige hjørner. Justerbart loft specielle lysekroner, fremhæver det lys, du har brug for steder.

Dette gøres ved at dreje lyskilderne på hængslerne, eller ved at bøje, specielt tilpasset til dette, "lysene" af lysekronen.

Korridorens højde, når du vælger en lysekrone

Jo lavere loftet er, desto højere er lysekronens armatur. Suspended ceiling lysekrone på en stor, lav suspension er ikke egnet til gange og korridorer 2,5-3 m i højden. Årsagerne er indlysende. For ikke at genere med at gå langs korridoren, er det bedre at vende sig til lysekronerne med den højest mulige armatur og tæt på loftet.

Deres hovedkarakteristika er en lille højde. Sådanne lamper, som allerede nævnt, giver dig mulighed for visuelt at "hæve" loftet og udvide rummet.

Kun ejere af gange med højt til loftet (fra 3 meter) kan få taklysekroner på en lang montering, hvilket giver en lav suspension.

Efter at have fundet ud af, hvilken lysekrone der passer på vores gang, diskuterer vi mangfoldigheden af ​​modeludvalget.

Valg af lysekroner

Hvilke lyskilder kan bruges til loftlysekronen i gangen?

Glødelamper er et velkendt og velkendt lys. Tæt på en levende ild er glødelampe behageligt. Manglen på glødelamper - de er kortvarige og forbruges meget elektricitet. Sandt nok, for at tænde en lille entré, behøver de ikke meget.

LED lamper. Lysekroner med LED lamper bruges i vores hjem for nylig. Høj rentabilitet gjorde dem ganske populære. Problemet med at bruge lysekroner med LED-lamper bestemmes af personlige foretrukne. Nogen deres lys er ikke behageligt, men nogen egnet. Anvendelsen af ​​LED-lamper forbliver et spørgsmål om personlig valg.

Lysekroner med halogenlamper kommer bare ind i mode. Men halogenlampens popularitet vokser. Spektret af halogenlamper er behageligt til opfattelse. Designet af halogenlamper er tæt på glødelamper. Kvaliteten af ​​lys og økonomi, lysekroner med halogenlamper ser meget attraktive ud.

Hvilken slags lysekrone at vælge?

Som allerede nævnt er lysekronen det vigtigste element i hallens hele designkoncept. Vi fandt også, at lysekronen i det mindste konsekvent skulle passe ind i hallens dimensioner.

Nå, når valget af lysekroner går forud for hele designkonceptet af gangen. Og måske springer endda dette koncept. Stil sorten af ​​lysekroner til gangene er enorm. Kun i listen over stilarter kan du allerede blive forvirret.

Derfor bør du være opmærksom på nogle design ideer.

Trærammede armaturer med firkantede nuancer af frostet hvidt glas henviser til orientalske temaer. I indretningen, dekoreret med træ og bambus, vil en påmindelse om de klassiske orientalske lamper med papir nuancer se stilfuldt ud.

I gangen vil der være en lysekrone med en præcis udsmykning af geometriske former. Moderigtigt jazznote i interiøret på gangen kan tilføje en fusion-stil lysekrone. En blødere landestil eller blomsterstil kan reserveres til køkkenet eller soveværelset.

Da teatret begynder med en hænger, begynder kendskabet til vores hjem i gangen. Jeg kunne godt lide indgangen og jeg vil gå videre. Ved udformningen af ​​gangen danser vi ikke fra komfuret, men fra lysekronen. Loftlysekrone - det bliver "hjerte" af gangen. Den vigtigste dominerende genstand, der styrer og organiserer opfattelsen af ​​hele dit hjem!

Hall belysning

Leder du efter hvor du kan købe billige lamper til gangen og korridoren, vil online-shop Zdes-Svet tilbyde det bedste valg af belysning til at arrangere et stilfuldt og bekvemt "visitkort" af ethvert hus eller lejlighed. I lyset af lysniveauet skal indgangen svare til belysningen af ​​de tilstødende rum; et lyst nok men ikke stærkt lys foretrækkes, for hvilke produkter med frostede nuancer anvendes.

Når du korrekt har valgt en kombination af belysningsteknik af forskellige typer, vil du sikre ensartethed af belysning, samt være i stand til visuelt at justere rummet. Den lodrette belysning af væggene ved hjælp af sconce giver dig således mulighed for visuelt at "løfte" det lave loft, et smalt rum kan udvides med flere væglamper anbragt symmetrisk. Højt loft balancerer vedhængslys i korridoren.

Den traditionelle belysningsmulighed til placering af en korridor er en eller to loftsmodeller plus sconces, lys til et spejl eller en garderobe. Hvis det ledige rum giver dig mulighed for at udstyre et lille hjørne til rekreation, så er det tilrådeligt at installere en gulvlampe. Belysning af den zone, hvor telefonen er placeret, vil give en bordlampe.

Korridorlamper - typer, typer og funktioner

Afhængigt af rummets dimensioner vælges loftslys i gangen. Det kan være kompakte loftmodeller med et lukket loft til lave lofter eller hængende lysekroner til rummelige korridorer. Øget komfort og anvendelighed er kendetegnet ved lyskilder på stangen, med en justerbar drejningsvinkel på lysene. Hovedbetingelsen er, at de skal installeres i en højde over menneskets højde og ikke hæmme åbningen af ​​skabsdøre.

Til belysningen af ​​spejlet anvendes parrede sconces, placeret symmetrisk eller en belysningsanordning i midten over den. Det indbyggede lys i kabinettet i visiret eller huset gør det lettere at finde de nødvendige tøj i den. Væg belysning til en entré og en korridor med en rettet lysstrøm vil gøre det muligt at understrege funktionerne i layout og arkitektoniske løsninger (buer, nicher, skillevægge).

Lampen i gangen loftet

Belysning i gangen spiller en stor rolle. Du må indrømme, at ingen ønsker atmosfæren i kælderen at møde ham efter arbejde. Professionelle af "Smile Light" online butik anbefaler at være opmærksom på række moderne taklamper i gangen. Se vores kvalitetsproduktkatalog, som kombinerer et æstetisk tiltalende udseende og ergonomi.

Vælg din lysarmatur nu!

Udvalget af belysningsudstyr har indbygget luksusmodeller, der er designet ved hjælp af innovative løsninger og miljøvenlige råmaterialer. Indretningerne hjælper ikke kun med at skabe høj kvalitet belysning, men også for at gøre atmosfæren mere komfortabel og hjemlig. Taklamperne, der præsenteres i kataloget i korridoren, kendetegnes af dimensioner, former og dekorative elementer. Du kan købe luksuriøse lysekroner lavet af følgende materialer:

 • glas;
 • plast;
 • et træ;
 • metal;
 • andre naturlige materialer.

For ikke at forveksle med valget er det vigtigt at være opmærksom på tekniske egenskaber, f.eks. Dimensioner, monteringsmetode og generel stil på værelset. Hvis loftet har højt til loftet, ville den perfekte løsning være lamperne i gangen suspenderet. Overhead modeller er egnet til lavere lofter og små mellemrum. Professionelle i "Smile Light" -butikken hjælper dig med at vælge korrekt en rationel mulighed, der opfylder dine krav til kvalitet og værdi.

Hvis du sætter pris på hygge og komfort, er hængende lamper i hallen præcis det, du har brug for! Du kan ikke kun oprette højkvalitetsbelysning og bringe en slags skum i rummet, men også spare meget, da omkostningerne ved vores produkter altid forbliver på et overkommeligt niveau. For at købe en lampe i loftet hallway, skal du bare forlade en forespørgsel på vores hjemmeside eller kontakte fagfolkene i Smile Light online butik på en af ​​telefonerne på webstedet.

Loftslamper til gangen

Indretningsarkitekter anbefaler at vælge loftslys i gangen og anteroomet, hvis du vil spare plads. Moderne lejligheder har sjældent tilstrækkelig størrelse til at rumme en pendelkroner. For ikke at røre hendes hoved og undgå ophobning af støv, kan du installere en forsænket loftlampe i korridoren. Komplet med en væglampe, vil han oprette en sammensætning af direkte lysstrømme, hvilket giver et blødt, men rigt lys.

Loftlampen i gangen er mest velegnet, fordi den ikke optager meget plads, og lysstrålerne afviger i alle retninger. Dette giver dig mulighed for at se på dig selv i et spejl i fuld længde, før du går ud af døren, eller for at skabe en atmosfære af varme og lys for indkommende gæster. Belysning i korridoren spiller en afgørende rolle i færdiggørelsen af ​​hele boligens udformning, lægger vægt på indgangs- og udgangszone. En række loftdesigner giver dig mulighed for at supplere det indre af enhver stil: fra klassisk til moderne. Samtidig skal man holde sig til harmoni og vælge instrumenter i en enkelt skala.

"Online butik af lysekroner og lamper Gamma Light"

Hvilken lampe at vælge i gangen

Hvordan man vælger lamper til gangen og korridoren, billeder af interessante ideer, hvilke designtricks, tips vil hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning - dette vil blive diskuteret i denne artikel. Nedenfor er LED og halogen belysning muligheder, loft, væglamper, fotos af interessante designløsninger.

Belysning design

Entréhallen betragtes nogle gange som et lille fejlrum, det er lille, dårligt oplyst. Derfor udfører dette rum ofte en ekstrem praktisk, sjældent æstetisk, væsen, sammen med korridoren, kun en passage til den højre del af lejligheden. Men det er her, at gæsterne bliver mødt og eskorteret, dette værelse giver det første indtryk på besøgende. De fleste gange er smalle, mørke, har ikke adgang til naturligt lys. Derfor er et vigtigt spørgsmål om arrangementet valget af korrekt belysning. Velvalgte lamper i indretningen af ​​hallen vil skabe en atmosfære, der giver dig mulighed for at føle sig godt tilpas med familiemedlemmer og inviterede gæster.

Ved planlægning af korridorbelysning skal følgende faktorer overvejes:

 1. størrelsen af ​​rummet
 2. loft højde
 3. rumform
 4. adgang til naturligt lys
 5. farver af vægge, møbler.

Dette er den eneste måde at vælge den rigtige belysning på, harmonisk koordineret med hele rummet og understrege fordelene ved at maskere ulemperne.

For at organisere den rigtige belysning skal du bruge:

 1. hovedlyskilde (loftlamper);
 2. Yderligere lyskilder:
 • side væg lys - sconces;
 • gulv, for eksempel gulvlamper;
 • LED;
 • forsænkede armaturer, for eksempel indfældede gipsarmaturer.

Hall belysning skal være funktionel. Selv i et lille rum, uden naturligt lys, skal det være nemt at kunne bruge alle funktionaliteterne nemt. Korrekt belysning er også et dekorativt element, der giver dig mulighed for at skabe det rigtige humør og understrege charmen i rummet.

Lamper, lysekroner af lille størrelse

I en smal, lille korridor hvor der er små møbler, er brug af diffunderet lys nødvendigt. En lyskilde skal være placeret i midten, dette er nok til at belyse rummet korrekt. Interessante lysekroner, originale loftlamper med nuancer.

Loftslamper i gangen, foto

Indretning af et lille rum skal tages i betragtning - lyse farver øger visuelt rummet, mørke reducerer det.

Originale mønstre vil øjeblikkeligt skabe en unik atmosfære, gøre pladsen interessant, attraktiv, original. Øvre diffust lys, det anbefales at tilføje belysning:

 • punkt,
 • side,
 • LED stripe i et falsk loft, en niche, der understreger nogle elementer, for eksempel nicher, spejle.

Lysekroner til gangen, foto

Lamper-sconces i gangen væg, foto

Lyser i en lang, smal korridor

Et langt smalt rum skal tændes med et komplekst sæt bestående af flere:

Lette vægge er konturen af ​​rummet perfekt understreget af belysningen af ​​basisplader. Fremhævning af skørtet vil i høj grad øge trappernes sikkerhed. Moderne energibesparende lysdioder - en økonomisk ide om lysrum selv hele natten.

Plinth LED lamper, foto

Længden af ​​loftet skal der placeres langs væggene:

 • små sconces,
 • plet pære,
 • gipsarmaturer.

Antallet af yderligere lyskilder afhænger af længden af ​​korridoren.

Hvis væggene i en lang korridor er dækket af mørk maling, flise, mørk mursten, er det tilrådeligt at arrangere belysningen i øjenhøjde eller på loftsplinten.

Lysets intensitet skal tilpasses til de rum, hvor gangen fører. Det er værd at købe belysning med evnen til at justere lysets intensitet.

Det smalle rum vil supplere den integrerede generelle belysning på loftet, suppleret af indbyggede lys. Vægmonterede spotlights og gipsloft skaber en smuk effekt. Gipsloft kan effektivt males, hvilket skaber stilfulde, dekorative accenter.

Moderne gipsvægslamper i korridoren, foto

En interessant løsning - lommelygter. Lommelygter er tilgængelige i mulige stilarter, giver dig mulighed for at integrere dette stilfulde element af belysning under forskellige stilarter:

 • antikke udseende,
 • rustikke charme
 • moderne appel.

Wall fakler, foto

En smal, lang korridor kan optisk korrigeres, omformes, dividere den i sektioner ved brug af lys. For at realisere ideen vil hjælpe loft eller væglamper, placeret i samme afstand. Den lange korridor er opdelt i 2-4 sektioner. For at understrege formen på rummet vil hjælpe lange lamper i form af et bånd, en række individuelle små pærer langs rummet. Lav en lang lampe vil gøre lokalet attraktivt!

Usædvanlig Belysning

På den usædvanlige formen eller med en naturkilde kan du fremhæve en væg med vægsconces, fremhæve den interessante karakteristiske detalje af væggen med lamper og opmærksom på dem:

 • malerier
 • fotogalleri,
 • spejlet
 • niche
 • kolonne
 • original tekstur,
 • ornament.

Rummet bliver afbalanceret, lyset rettet mod væggen vil opfylde rollen som praktisk og dekorativt.

Wall sconce på væggen, foto

Korridoren kommer levende med fotos af familien, smukke malerier, plakater. Du kan forbinde dem med specifikke oplevelser, arrangementer, arrangere en udstilling af deres egne kunstværker, kunsthåndværk. Vær opmærksom på de værdifulde elementer af eksponeringen, bedre interessant belysning. Lampene kan belyse hvert billede, billede eller fremhæve hele sammensætningen, præsentationen. De belyste billeder præsenteres specielt præsentativt og opmærksomme. For at understrege billedet kan en niche være forskellige typer lamper i form af:

 • lampe rettet mod dem
 • guirlander,
 • baggrundsbelyste malerier.

Lamper med bevægelsesfølere, mørke

Flere stier krydser i korridoren, af sikkerhedsmæssige årsager skal det være godt oplyst. Sterk korridorbelysning er ikke nødvendig, den optimale løsning - lamper med justerbar intensitet. En interessant mulighed, der giver dig mulighed for rationelt at belyse korridoren - en lampe med bevægelsesføler, tændes automatisk, når en person vises.

Twilight sensoren fungerer komfortabelt, så du kan tænde lyset, når det bliver mørkt udenfor. Praktiske lyspærer - halogener, LED'er, der straks giver lysets fulde intensitet.

Varm lys farve

Temperaturen af ​​kunstigt lys er vigtigt. På gangen passer den varme farve af lyset, tæt på dagen. Hvis du vælger forskellige lamper, skal du differentiere dem med hensyn til dekoration:

 • hvis der er halogener i loftet, lysdioder - for de vægge du skal vælge sconces;
 • Når det er installeret i loftet, kan belysningen i loftsplinten, den vigtigste belysningskilde omfatte enkle lineære fluorescerende lamper.

Hall i modsætning til stue, soveværelse, køkken - rummet er ikke beregnet til et længere ophold. Men nogle gange i gangen kan der være en lang samtale med venner, naboer, før gæsterne forlader lejligheden. Mange betragter gangen, korridoren er en ubetydelig del af lejligheden, som ikke er et særskilt rum, der kun giver mulighed for at tage skoene af, tage af overklæder, gå videre. Men i denne del af lejligheden er der mulighed for at blive et permanent, integreret, væsentligt element i lejligheden. En væsentlig faktor er tilføjelsen til dekoration, møbler, høj kvalitet, æstetisk belysning.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hall - Værelset er meget specielt. Selv om det faktisk er ikke-bolig, vil det humør, som en person, der vender tilbage fra arbejde, opleve i løbet af aftenen, afhænge af den komfortable del af dette værelse. Forladt til arbejde, forresten, han, personen, modtager også en byrde for humør.

I rummet af en lejlighed spiller et rum, der ikke har windows en vigtig rolle, derfor er spørgsmålet om belysning ikke i det hele taget inaktiv. Loftlampen i gangen skal vælges ikke med pegefingeren i butikken, men med hovedet ved bestemmelse af indretningens overordnede stil og design af rummet.

Banal tilbud til den gennemsnitlige forbruger

Moderne design tilbyder en række teknikker til belysning af gangen, let zoneinddeling, accentuering, dosering af strømmen af ​​lysstrømmen og mange andre interessante teknikker, der gør en almindelig hall til et hyggeligt og komfortabelt hjem. For at løse disse problemer er der loftlamper i gangen, varieret med formål, type og kilde til lys.

Uden hjælp fra designere er det ret svært at selvstændigt bestemme type og form samt retning, lysstyrke, forvirring og andre tekniske indikatorer og egenskaber.

Typiske lamper til gangen

Generelt er det ret vanskeligt at kalde en typisk lysarmatur, da de er meget forskellige. De kan gå tabt, især hvis du vælger en loftslampe til gangen på billedet i onlinebutikkens katalog.

Her er en omtrentlig gradation efter type:

 • husholdnings lamper og dekorative lyskilder;
 • lamper af generel belysning og lokalt;
 • lysemitterende retningsbestemt og diffus
 • direkte belysning og reflekteret lys.

Lamper i hallloftet kan variere alt efter lampens type. Disse er små lysekroner med glødelamper, med halogenlamper og fluorescerende lamper, blandt hvilke er energibesparende eller lang levetid lamper, der er så populære i dag.

Glødelamper udsender velkendt behageligt lys, luminescerende giver et hårdt, noget ubehageligt lys, men de er meget økonomiske. Halogen er ubelejligt at installere, da de kræver styringsenheder og transformatorer, for hvilke der ikke altid er plads.

Installationsproblem

Taklamperne til gangen adskiller sig også i fastgørelsesmetoden. Disse kan være enheder, som du har brug for at hænge med dine egne hænder på en krog, stramt fastgjort til loftet med selvlukkende skruer og heller ikke med fast fastgørelsespunkt.

Og selvfølgelig taklamper, der er overhead, suspenderet, på stangen, nær-overflade og indbygget.

 • Vær ikke bange! Denne del er bare enkel i forhold til valg, fordi hver model leveres med detaljerede instruktioner fra producenten, der ønsker at hans produkter skal hænge ordentligt, snarere end at falde fra loftet.
 • Indbyggede loftslamper til gangen er en velkendt del af ophængte lofter, de skaber direkte belysning rettet nedad og afslører perfekt hele dybden af ​​rummet i rummet gennem lysdiffusor.
 • Små portioner af gangen, som er beregnet til at blive understreget, accentueres ved hjælp af spotlights. De kan installeres både på loftet og i møblerne i væggene i nicherne - hver af dem er også en loftslampe til gangen. De kan drejes og retningsbestemt og bruges til dekorative dekorationer med lys af separate områder.
 • Til samme formål for nylig anvendte pletter. Planker, hvor flere halogenlamper er fastgjort på en gang, skaber smukke lysbilleder afhængigt af indretningen af ​​gangenes rum og de kunstneriske og praktiske opgaver, der vil gøre rummet til et symbol på et behageligt hjem.

Valg til forskellige gange

Loftslamper i gangen skal opfylde de grundlæggende krav til belysningslokaler. Uanset formen og placeringen af ​​din gang og korridorer!

 • Hovedreglen: Gangene skal være stærkt oplyste!
 • Nummer to: Mængden af ​​lys eller intensitet af belysningen skal svare til lyset i de tilstødende rum. Dette gælder både dagtid og aften - når det naturlige lys i hallen næsten ikke falder, og kun redde loftlysene.

Det er vigtigt! Uanset hvor meget tid du bruger i skymningen af ​​gangen, når du går til det næste rum, "fænger du" dit syn på grund af et kraftigt fald i lysstyrkenes intensitet. Alle ud af skumringen!

 • Dårlig belysning forstyrrer i høj grad interiøret - hvis det selvfølgelig er godt. Men hvis du har et uigenkaldeligt ønske om at skjule sine fejl, så kan du ikke hænge lysene tæt på loftet, men kom med, siger med små sconces. Eller en splinter.
 • Dim lys skaber en generel fjendtlighed over for lejligheden hos gæster, der aldrig har været her før. God, lys, men blød belysning - tværtimod disponerer for at åbne kommunikation og giver dig mulighed for at føle dig afslappet allerede fra tærsklen af ​​lejligheden.

Tip! Prøv at skifte lamperne i gangen til lysere i et par timer, og du vil føle forskellen! Så tilbage for at vende tilbage den tidligere tusmørke, sandsynligvis, vil ikke have.

Det er tilrådeligt at se en forklarende video om design af interiører i gangene, der vedrører lys og ikke færdiggørende materialer. Det hjælper meget.

Du får meget ny viden om dette, hvis du finder en professionel video og ikke tips fra hjemmemarkede indretningsarkitekter.

Husk at prisen i dette tilfælde ikke betyder noget - du kan vælge en loftslampe i gangen til den laveste pris, men det opfylder alle kravene perfekt. Og du kan købe en krystal misforståelse, hvorfra lyset kun vil forkæle dit syn og nervesystemet.