LED-lamper til lamper

Populariteten af ​​slattedloft skyldes originaliteten af ​​designet og kompatibilitet med ethvert ruminteriør. Men uanset valg af et bestemt loft system for hver af dem at finde de mest egnede belysningsarmaturer.

Et stort antal spørgsmål stammer fra forbrugere, der har valgt nedsatte lofter. Faktisk er alt ret simpelt. Her er det vigtigste at bestemme på forhånd hvilke lamper til rackloftet der skal bruges i fremtiden. Afhængigt af dette skal du tage højde for en række designfunktioner og bruge en bestemt belysningsplan.

Design funktioner i racket loftet

Rackloft hedder en struktur bestående af metalplader (laths) og hængende elementer, der monteres på et hårdt loft ved hjælp af lange eger. I fremtiden bruges alle disse lameller til at dække loftet med forskellige materialer.

Før du installerer et sådant loft, er det nødvendigt at bestemme, hvor mange lamper der skal bruges i rummet, hvilke typer de vil være, og i hvilke punkter de vil være placeret. Designet af belysningssystemet er lavet ved montering af rackloftet!

Sørg for at bruge bølgede rør og ærmer på badeværelset, i badeværelset eller i køkkenet for at beskytte ledninger fra fugt og støv. Desuden er der ikke behov for fuldstændig demontering af beklædningsmaterialer på loftet, hvis reparationer er påkrævet.

Typer af armaturer til rackloft

De bedste muligheder for slattedlofter er punktudstyr og rasterindretninger. Den første indebærer brug af pærer af enhver type, den anden - LED eller fluorescerende.

Instrumenter med glødelamper

De samlede dimensioner af sådanne belysningsarmaturer er signifikant større i forhold til andre typer. I dette tilfælde er det nødvendigt at beregne loftet på forhånd.

Installation af lyskilder i stativstrukturer er karakteriseret ved enkelhed. Produkter anvendes hovedsageligt i suspenderede enheder.

Lygter er også karakteriseret ved lave omkostninger, men har mange ulemper:

 • højt strømforbrug
 • kort levetid - det skal udskiftes hver 1000 arbejdstimer;
 • Designelementerne i glødelamper tillader ikke skabelse af dæmpet belysning, der kræves til et rekreativt område (for eksempel i et soveværelse).

Den største fordel ved glødelamper anses for at være blødt lys, behageligt for øjet og så tæt som muligt på spektret af den naturlige sol. Tilsæt her en god farvegengivelse, som kun foregår med en god strålingsintensitet. Dim glødelamper giver gulv til enhver farve.

lysdioder

Den første fordel ved sådanne lamper er relateret til deres holdbarhed. Fordelene ved LED-lyskilden slutter ikke der. Dette er en fantastisk mulighed for slattedloft af flere grunde:

 1. Apparater opvarmes næsten ikke under drift, hvilket ikke er tilfældet med kviksølv fluorescerende lamper. Diode lygter vil ikke varme op panelerne af loftet i loftet, hvilket letter processen med installation og udvælgelse af beklædningsmateriale.
 2. Lysets spektrum så tæt som muligt på det naturlige. Denne funktion er relevant for fluorescerende enheder. Spektret af LED-kilder er også meget bredt. Husk et koncept som f.eks. En dagslysdiode (lampe).
 3. Lang levetid. Det nøjagtige liv afhænger af det specifikke produkt, men det er stadig bedre at fokusere på dyrere LED-modeller. De vil betale for deres levetid.
 4. Høj fugtbeskyttelse. LED'er kan installeres i ethvert rum.
 5. Dette er en god mulighed for at skabe dekorativ belysning på grund af det store antal forskellige nuancer.

Punkt mulighed

Valget af armatur til lofter påvirker meget. Udover forskelle i lys nuancer varierer instrumenterne i størrelse. Lav en beregning af loftet, afhængigt af dataene og antallet af brugte armaturer, vælg størrelsen. Loftet er installeret i samme højde som lamperne. Sørg for at tage højde for fejlen - mindst 1 cm.

Her er nogle regler og tips til placering af spotlights i lamellofter:

 1. Hvis værelset udelukkende anvendes til punktindretninger, så for hver 2 kvadratmeter. m skal installeres mindst en lampe.
 2. Produktets placeringer afhænger af individuelle præferencer. De er vant til at skabe en smuk komposition, zonering et værelse eller afhængig af funktionel bekvemmelighed. Rummet kan opdeles i områder til at sove, læse, spise osv.
 3. Mange tror fejlagtigt, at når loftet ikke er bange for høje temperaturer, er det muligt at installere lamper af enhver strøm. Dette er relevant, hvis det samme dækkemateriale (temperaturafhængigt) er valgt.
 4. Prøv at bruge lamper, der skaber belysning så tæt som muligt på naturligt lys.

Det rigtige belysningssystem kan have en positiv effekt på det samlede indtryk, som hele rummet producerer.

Halogenlamper

Faktisk taler vi om en forbedret version af Ilyich pæren. Princippet om drift bevares, men på bekostning af visse designfunktioner skinner kilden meget lysere og forbruger en kvart mindre strøm. Tilføj til dette en fremragende farvegengivelse, takket være, at enhederne endda bruges i dag i museer og udstillinger.

Vi opregner de vigtigste fordele ved halogenlamper på baggrund af almindelige glødelamper:

 • modeller fra mærkevareproducenter vil vare mindst 2500 timer;
 • pæren af ​​pæren er fyldt med en inert gas, der giver normal lysintensitet;
 • kan placeres fra loftet op til 30 mm;
 • nem installation (udskiftning).

Lysstofrør

Også kaldet energieffektiv. En god mulighed, hvis du skal udskifte standard glødelamper:

 • øget belysningseffektivitet - 4-5 gange lysere og mere rentabel end glødelamper;
 • Operationsperioden når 12-20.000 arbejdstimer (muligvis underlagt stabilisering af strømforsyninger og fravær af spændingsfald);
 • minimal varmegenerering;
 • kompakt størrelse (CFL - kompaktlysrør).

På baggrund af disse fordele har husholderske deres ulemper, som tillod LED-pærerne at komme fremad:

 • anbragt inde i pæren af ​​kviksølvdampe - hvis beskadigede strukturelle integritet lækager (selv en mængde kviksølv minimum er skadelig for det menneskelige legeme);
 • lav farve gengivelse;
 • flimring af lette kilder af dårlig kvalitet, hvilket fører til øjenprophed og forringelse af det generelle trivsel (ekstremt negativ indvirkning på arbejdet)
 • under drift falder intensiteten af ​​gløden gradvist.

Raster belysning

Sådanne belysningsanordninger passer bedst til store områder med stort rum. Operere raster lamper derhjemme bør være med stor omhu. Disse er omfangsrige produkter. Men de er ideelle til Armstrong loftsstrukturer.

Anbefalinger til udvælgelse

Før du fortsætter med at designe et fremtidigt belysningssystem, skal du sørge for at foretage specielle beregninger. Sørg for, at dit valgte system fuldt ud opfylder kravene til det, udfør grundlæggende funktioner. Dette skal gøres, selvom det er et badeværelse med to spotlights.

Mindste belysningsbelysning vil være hensigtsmæssigt i rekreativt område, men i alle andre rum påvirker det personens præstationer, humør og psyke som helhed. For sådanne værelser er det bedre at tage belysning med en margen!

Hvis zoneinddeling udføres, skal der tages hensyn til beregninger med endnu større ansvar. I rekreativt område skal du forsøge at give to driftsformer - lys til læsning og dæmpet belysning til at sove (du vil ikke tænde lyset om natten om du går op på toilettet).

Beslutte om den nødvendige belysning i rummet, beregne, hvor meget strøm er påkrævet for hver lampe, og hvor mange af dem bør være en kvadratmeter (rolig, kan resultatet ikke være et heltal, så den afrundede opad).

Når du vælger et spektrum af belysning, skal du prøve at bringe det tættere på det naturlige til det maksimale og for at sikre den bedste farveoverførsel. Den sidste parameter er betegnet Ra og for boliger skal være i området 80-100%.

Hvis du har svært ved at lave uafhængige beregninger, skal du kontakte autoriserede elektrikere og bygherrer. Selvom du selvstændigt kan installere belysningsenheder, anbefales det at overlade beregningerne til fagfolk.

Typer af stativsystemer

Racksystemer er udviklet i to typer - åben og lukket. I sidstnævnte tilfælde installeres lamellerne i en vis afstand fra hinanden. Formede huller er skjult under dekorative paneler og indsatser. De kan også være åbne. Tilstedeværelsen af ​​perforerede paneler vil give høj kvalitet ventilation.

Åbent rack system - et stykke design med en tæt pasform til hinanden.

Suspenderede komponenter

Hovedelementerne i hævede lofter er:

 • stingers - strimler kræves til fastsættelse af beklædningsplader;
 • suspensioner - forårstype med strikkepinde (nødvendig til fastgørelse af ophængningsstrukturen og eliminering af afbøjningen);
 • mellemliggende og guide profiler - loftramme;
 • beklædningsmaterialer (dekoration).

Elektrisk installation

Beregning af ledninger og ledninger udføres før arbejde i forbindelse med montering af loft. Dette vil undgå, at shtabirovaniya generelt lette installationen, da det vil forblive bare at lægge ledningerne gennem særlige kanaler mellem lamellerne og udkastet. En anden fordel ved denne metode er brandsikkerhed, hvilket er vigtigt i de tilfælde, hvor brændbare plastmaterialer anvendes til plettering.

Ofte er ledningerne skjult i bølgepapirer. Denne mulighed er meget bedre end den forrige, da det forbedrer den allerede fremragende brandsikkerhed betydeligt. Gør det lettere at reparere elektriske ledninger. Hvis det er nødvendigt, behøver du ikke helt at afmontere huden (fjern kun panelet i det ønskede område).

Belysningsanordninger til stativkonstruktioner er normalt karakteriseret ved lav effekt, så der er ikke behov for at lægge ledninger for stort afsnit - nok 2 kvadratmeter. mm. Den bedste løsning ville være at bruge et kabel med et tværsnit på 1,75 kvadratmeter. mm.

Til fastgørelse af metalslangen anvendes standardfastgørelsesanordninger. På den anden side er det ikke nødvendigt at dvæle på det specielt - intet forfærdeligt vil ske, hvis du bruger håndlavede fastgørelsesdele.

Ved brug af visse typer lyskilder skal særlige forhold overholdes. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at installere en down-down transformer (for eksempel hvis en 12 V LED-strimmel er monteret).

Monteringsarmaturer

På markedet kan du finde et stort udvalg af lamper, hvilket gør det svært at vælge det rigtige og mest egnede. Men når man vælger dem, er et vigtigt kriterium installationen i slattedækket i fuld overensstemmelse med reglerne og anbefalingerne.

Enheder kan placeres både under installationen og ved færdiggørelsen. Uanset den valgte løsning skal du ikke glemme, at hullerne til indbyggede apparater og konventionelle elektriske ledninger foretages før installation.

Før installationen skal du bestemme antallet af lysarmaturer, deres placering og derefter lave huller. For at gøre disse huller så glatte og glatte som muligt, afhent en lille borekrone. Hulets diameter skal være lidt mindre end lampens kant. Sørg for at male alle skæringspunkterne, og installer derefter produkterne.

Husk! Inden du udfører arbejde med elektricitet, skal du helt afbryde huset eller lejligheden. Dette er en vigtig sikkerhedsregel.

Et vigtigt skridt i installationen af ​​belysning er dens design. Du skal på forhånd vide, hvilke lamper der skal installeres og hvor, installer kablet og bor de nødvendige huller.

Valg af lamper til lamper

Før du installerer lysene på et slattedæksel, skal du tænke på belysningssystemet. Rackloft er en bekvem og fashionabel løsning til dit hjem. Men ethvert loft skal indeholde belysningsanordninger, og i tilfælde af et nedhængt loft har mange mennesker spørgsmål om, hvilke lamper der kan installeres. Der er ikke noget svært her! Det vigtigste er at tænke på forhånd i belysningsordningen, og dit loft bliver simpelthen annulleret. Læs om de forskellige typer af inventar nedenfor.

Spotlight til rackloft

Meget afhænger af hvilken lampe du vælger til dit loft. Forskellige lamper skelnes ikke kun af skyggen af ​​det lys, de udsender, men også af deres størrelse. Således er der en beregning af loftets størrelse. Loftene er indstillet til armaturets højde og tilføjer til dette yderligere 1 cm for fejl.

Derudover er der stadig mange anbefalinger til installation af spotlights i loftet:

 • For at have tilstrækkelig belysning i rummet kun på grund af spotbelysning, er det nødvendigt at lave 1 lampe for hver 2 m 2, i det mindste!
 • Spotlights kan være placeret på princippet om smuk sammensætning eller på princippet om funktionel bekvemmelighed. I sidstnævnte tilfælde skal du overveje, hvordan det ville være hensigtsmæssigt for dig at dække forskellige områder i rummet: læsning, spise, sove, og så videre.
 • Rackloftet er ikke bange for høje temperaturer, så du kan vælge de mest kraftfulde lamper, der vil skabe en lys og klar atmosfære i rummet.
 • Sørg for, at pærens kvalitet giver jævnt naturligt lys. Du bør læse om forskellige typer lamper og luminescens separat for at vide, hvad du vil støde på, når du vælger i retning af denne eller den slags lampe.

Da lathaket ikke er bange for høje temperaturer, kan en spotlight vælge høj effekt til det.

Valget af belysning bestemmer stort set indtryk af, at hele rummet vil producere.

LED lys til rackloft

LED lamper er berømt for deres holdbarhed, frem for alt. Disse enheder har en række positive egenskaber.

Hvad er gode LED lamper til rackloft:

 1. Lav temperatur på enheden under drift, end det kunne f.eks. Ikke prale med fluorescerende lamper. Diodelyset opvarmer ikke lathøjet, hvilket vil lette driften af ​​en sådan loftkonstruktion.
 2. Lys som naturligt. Normalt er lum light berømt for denne ejendom, men spektret af diode er ret stort. Til loftarmaturer bruges LED'er med dagslys oftest.
 3. Lang levetid. Hver model har sine egne vilkår, men det er bedre at stole på de dyrere LED-lamper, fordi de betaler for deres omkostninger med en lang levetid.
 4. Modstandsdygtighed over for fugt giver dig mulighed for at installere LED'en, hvor du vil.

LED armaturer er kendt for deres lange levetid og blødt naturligt lys.

LED lamper kan have forskellige nuancer, der giver mulighed for at skabe dekorativ belysning.

Gør lampens forsænket loft: LED-trend

For at installere armaturerne skal du overveje deres placering før loftet er installeret. Alle belysningselementer er fastgjort til bundloftet, og huller er lavet til disse armaturer i vedhænget. Valget af LED'er er begrundet i, at disse er af høj kvalitet, lyse og holdbare lamper, samt ved, at mange modeller af LED-lamper ikke tager meget plads og kan endda passe ind i et ikke meget lavt ophængt loft.

Det samlede forløb af installationen er beskrevet nedenfor:

 • Tilbring det nødvendige antal ledninger, læg dem i korrugeringer eller anden isolering, og fix det på loftet.
 • I de ønskede skinner laves huller til lamperne.
 • Monter loftet i overensstemmelse med lampens placering.
 • Nu, efter at have sørget for, at armaturerne er i stedet for åbningerne, tilføj en særlig termisk ring til åbningen og installer den nødvendige armatur.

Før du installerer et slattedloft, skal du overveje lampens layout

Lav et LED-lys med dine egne hænder, mens du installerer et slattede loft.

Lampen til rackloft ip54

Ip54 er en indikator for høj klasse belysning. Denne form for mærkning er blevet anvendt i lang tid. Hvert ciffer i etiketten har sin egen betydning, og tallene 5 og 4 er blandt de højeste.

Armaturet til rackloftet ip54 er nemt at installere og er også økonomisk.

LED-lampen ip54 har en række nyttige egenskaber:

 1. Økonomi. Omkostningerne ved en gennemsnitlig LED-lampe med denne indikator er helt acceptabel for enhver tegnebog.
 2. Beskyttelse mod stænk, fugt og støv. En sådan lampe finder sin anvendelse på badeværelset, i køkkenet og endda i venteværelset.
 3. Ligesom et projektør er det let at installere. Derfor, hvis du er på udkig efter god belysning til dit badeværelse med et slattedække, så er ip54 LED-lamper det, du har brug for.
 4. LED'en, i modsætning til fluorescerende lamper, opfatter let spændingsfald. Mærkning i dette tilfælde giver en garanti for kvalitet og lethed ved overførsel af spændingsfald.

Udover toiletter, badeværelser og køkkener bruges ip54 LED-lamper til industrielle lokaler med højt forureningsniveau og støv. Deres lyse lys hjælper med at navigere i rummet, selvom lofterne er høje.

Montering af spotlights i rackloftet (video)

Evnen til at lave indbyggede lys er en fantastisk ting, der giver os installation af et ophængt loft på skinnerne. Den belysningsteknologi, der er tilgængelig ved installation af lamper i loftet, er slående i sin mangfoldighed. Ud over spotbelysning anvendes en raster fixture ofte til lamellofter. Dette alternativ er godt for både hjem og kontor.

Spotlys til slattedlofter

Ved slattede lofter menes smalle paneler af plast, aluminium eller stål i kombination med et fastgørelsessystem. Dot lys til slattedæpper (herunder i badeværelset) er præsenteret i overflod i Moskva af BasicDecor butikken.

Fordele ved spotlights til lamellofter

 • Kompensere for tabet af loftets højde - er indlejret inde i rackloftet.
 • Let at installere - de fleste armaturer kræver ikke ekstra monteringer.
 • Der er ingen begrænsninger på lampens magt, lamperne er modstandsdygtige over for opvarmning af lamperne.
 • Ligegyldigt hvad lampens reflektor, lamplader ikke sender lys.
 • Nemt at skifte en lampe eller installere en transformer.

I badeværelses- og metalpladeloftet anbefales det at bruge spotlights med en transformer og en 12 volt lampe.

Rack loftslamper

Rack loftarmaturer: indbyggede LED lamper

På denne side kan du købe spot LED-lamper til et rackloft. Sådanne lamper har flere fordele:

 • de kan være indlejret i ethvert sted i loftet, hvilket skaber et lyst mønster på overfladen;
 • Indbyggede fluorescerende lamper til et rackloft kan koncentrere belysning på en bestemt plads eller overflade, hvilket hjælper indretning eller rent praktisk formål (madlavning, læsning osv.);
 • LED-spotlights, indbygget i rackloftet, er nemme at installere og demontere, når det er nødvendigt, fordi skinnerne nemt kan udskiftes, byttes osv.

Her er eksempler på sådanne lamper:

 • Era ST1 WH. Denne hvide lampe har en lampetype MR16, patron GU5.3, designet til en spænding på 12V / 220V, har en effekt på 50W og en diameter på 80 mm;
 • der er andre lignende lamper, forskellige i farve: krom, guld, nikkel;
 • LED Era lampe Indstøbt i racket loftet er støbt fra Square i form og størrelse (85 ved 85 cm).

Priserne på aluminiumslygter er meget små, så indretningen med deres hjælp kan arrangeres i ethvert kontor og lejlighed. Vi vil med glæde rådgive dig om disse enheder, deres sortiment og omkostninger (både detailhandel og engros). Ring til os!

LED lys til rackloft

 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • E27
 • E14
 • G4
 • G13
 • GU 10
 • GU 5.3
 • GU10
 • GU5.3
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • E27
 • E14
 • G4
 • G13
 • GU 10
 • GU 5.3
 • GU10
 • GU5.3
 • ingen

Rack LED lamper - klassificering

 1. Rotary - med indretningens indre ring, som ændrer lampens position. Brugeren kan skabe forskellige lyseffekter og lede strømmen i den ønskede retning. Efter at have købt LED-lamperne i rack-type loftet af drejningstypen, kan de bruges både til hovedbelysningen og til yderligere belysning (for at fremhæve bestemte områder / zoner, objekter).
 2. Fast eller fast - i enhedens design er der ingen bevægelige dele. Lad en direkte stråle af lys ud.
LED-loftslygter har en anden kropsform (firkantet / rundt). Antallet af enheder og princippet om deres placering kan være forskellige. Fra et par til et par kan spotlights placeres i kaotisk rækkefølge eller i et bestemt mønster.
Hvad skal belysningen (dets parametre og lysstyrkeniveau) afhænge af rummets specifikationer. For eksempel vælges diodelamper til racklofter i badeværelset ikke kun af typen af ​​glød, men også af graden af ​​beskyttelse / IP. Ved salg af LED lamper er der stikprøver af panel type. Forskelligt i tykkelse og form, de klassificeres i standard og ultra-tynd. Giv en lys og god luminescens uden synlige højdepunkter og punkter.

Fordele ved indbyggede LED armaturer til lamper

 1. Holdbarhed. LED'ernes levetid er ret stor - op til 50 tusinde timer. I gennemsnit kan lampen vare fra 3 til 10 år, hvor sikkerheden af ​​dets egenskaber garanteres. Instrumenterne er vibrationsresistente; Fortsæt med at arbejde ved lave / høje temperaturer.
 2. LED armaturer forsænket i loftloftet er helt sikkert. Apparater skaber ikke overophedning og brænder ikke ud af overspændingen. Tilgængelig med forskellige beskyttelsesgrader: Fuld vandtæt, fugtbestandig mod dråber / kondensat, eksplosionsbeskyttelse, beskyttelse mod støv / snavs.
 3. Designet til værelser af enhver art. Brugeren kan vælge en lampe med sin skygge (i Kelvin) - varm, kold, neutral. Kan kombineres med andre lyskilder.
 4. Priserne på LED-lamper til loftet kan være fra billige til de dyreste. Det afhænger af prøveens tekniske egenskaber, design af sagen og fabrikantens mærke.
 5. Økonomi. Selv med store mængder forbruger LED'er et minimum af elektricitet.
 6. Når det er aktiveret, skaber du straks et stærkt lys uden en jævn start. Ved langvarig drift må man ikke efterlade spor af udbrændthed i de omkringliggende områder af loftet.

Billige diode lamper til slattedlofter

© LED Store 2011-2018

Officiel distributør af LED LED belysningssystemer, engros-og detailhandel, garanti.

Shop Led-Store: 109147 Moskva, st. Marxistisk, 7

Vælge vandtætte lamper til rackloft på badeværelset

Det er vigtigt at vælge et armatur til et loftsloft i badeværelset i henhold til to kriterier - modstand mod fugt og temperaturændringer. Til bekvemmelighed for kunderne har fabrikanter af belysningsudstyr tildelt badeværelsesapparater i en særskilt kategori kaldet "fugtsikker". Enheder mister ikke deres funktioner under drift under konstante forhold med høj fugtighed, men ikke kun. Fuld tæthed af enhederne gør dem uskadelige og foran en overflod af støv.

Funktioner af vandtæt udstyr

Traditionelt er armaturer til battlofter i badeværelset og andre typer af ophængte strukturer spotlights. Lavet af en pålidelig kombination af metal og glas, er produkterne ikke udsat for korrosion, de håndterer fugt, dampe og forurening. Jo højere grad af gennemsigtighed i glasset er, desto lysere og mere fokuseret vil lysstrømmen være.

Loftarmaturer til badeværelset er opdelt efter graden af ​​beskyttelse mod fugt, hvilket bekræftes af en særlig markering fra kombinationen af ​​bogstaver ІР med et par tal, hvor den første er beskyttelse mod faste partikler og den anden er graden af ​​beskyttelse mod fugt. Hver vandtæt lampe er markeret. Disse kan være følgende muligheder:

 • ІР65 - Indretninger med maksimal beskyttelse mod støv og vandstråle;
 • ІР54 - enheder med delvis beskyttelse mod støv og stænk;
 • IP44 - beskyttelse mod fordampning og små støvpartikler op til 1 mm.

Med hensyn til lyskilden har det for nylig været LED'erne, der vandt glødelamper og halogen.

Når man vælger LED-lamper til lamper, vil køberne have mulighed for at evaluere en række fordele, herunder:

 • lang driftsperiode
 • minimumsopvarmning
 • evne til at oprette forbindelse til et netværk på 220 volt;
 • Garanti fra fabrikanten til tre år.

Vælg et badeværelse armaturer behøver ikke kun i udseende og størrelse. Det er vigtigt at vælge sådanne enheder, som fuldt ud opfylder sikkerhedsstandarderne.
Typer af fugtsikre enheder efter type installation

Den største forskel mellem fugt-resistente badeværelse armaturer fra konventionelle apparater i deres design funktioner. Indretningerne er opdelt i flere typer, afhængigt af hvad der vil være installation af lamper i rummet. Disse kan være enheder:

Løftearmaturer monteret direkte i loftets overflade, der maskerer ledningerne i loftloftet. En sådan variant af udstyr ville være passende i badeværelser, hvor spotlysets højde ikke er kritisk, det vil sige i værelser med lofter fra 2,5 meter.

Ceiling vandtætte enheder har en vigtig funktion - de kan kun monteres på loftoverfladen og er ikke egnet til vægge, møbler eller gulv. Lyse repræsentanter for denne gruppes udstyr er flade lysekroner "piller".

Overlygter er monteret på overfladen af ​​rackloftet. I modsætning til det indbyggede punkt kræver de ikke ekstra plads, så de vil være en god løsning til små værelser med begrænset lofthøjde.

Overvej flere mærker, hvis produkter på hjemmemarkedet nyder en velfortjent tillid.

Belgisk kvalitet fra MASSIVE

Installer lampens indbyggede belgiske mærke foretrækker folk, for hvem i første omgang har dokumenteret kvalitet og pålidelighed. Virksomheden har haft succes i lysmarkedet i næsten et århundrede og har derfor et upåklageligt ry. Firmaet blev grundlagt i 1926 og tilbyder kunder et stort udvalg af lamper, herunder dem til et badeværelse med et fugtisoleret hus.

Et særpræg ved produktets mærke er et usædvanligt design i forskellige retninger, alt fra klassisk til moderne. Enheder opfylder europæiske standarder, som testes på hvert trin i fremstillingen, er helt sikre. Fugtbeskyttelsespletter og spotlights passer til badeværelset.

Belysning fra det østrigske mærke - hvad er bemærkelsesværdigt

De fugtbestandige LED-lamper fra den østrigske produktion af Eglo-mærket er også populære på hjemmemarkedet. Virksomheden har produceret udstyr i mere end 40 år, idet det drejer sig om høj kvalitet og fremragende design af modeller. I selskabets katalog er der mere end 2000 navne på armaturer, blandt hvilke du kan vælge spektakulære enheder med funktionen beskyttelse mod fugt.

De fleste af virksomhedens modelprogrammer er fremstillet i østrigske og ungarske planter. Producentens prioritet er produktets funktionalitet, sikkerhed og miljøvenlighed kombineret med en gunstig pris.

Fransk producent - Legrand selskab

Installationen af ​​franskfabrikata fra Legrand-mærket er fuldt berettiget. Virksomheden har været i drift siden slutningen af ​​det 19. århundrede og fylder markedet med virkelig højkvalitets, pålidelige produkter. Udstyr under dette mærke er lige så effektive i driften af ​​beboelsesbygninger og administrative bygninger.

Produkterne fremstilles i fabrikker med moderne, konstant opdateret udstyr. Virksomhedens katalog er en af ​​de største i verden og har omkring 130 tusind enheder, hvoraf mange modeller er designet udelukkende til værelser med høj luftfugtighed.

Indenlandsk teknologi - overkommelig og pålidelig

På det russiske marked er en af ​​lederne i produktionen af ​​lamper til lamper, herunder dem, der er modstandsdygtige over for fugt med en hermetisk konstruktion, AMBRELLA ligner. Virksomheden har etableret produktion af udstyr til ophængningssystemer siden 2012, og før det var også implementatør af de største europæiske mærker.

I dag fremstilles AMBRELLA-produkter i Kina, hvilket gør det muligt at reducere omkostningerne ved færdige produkter, ikke på bekostning af den kvalitet, som fabrikanten kontrollerer i hvert trin.

Lygten til lamellofter Varer 1-40 af 89

Sorter efter:

Vis emner:

 • 40
 • 100

Vælg de billigste priser for lamper til sladderlofter i Moskva. Billig levering af dine indkøb i Rusland. De bedste tilbud i online butik AKTEK! Pickup er tilgængelig på metrostationen Baumanskaya.

Om virksomhed

Service og assistance

VIS ROOM

Moskva, Kursk metrostation, Baumanskaya metrostation,
emb. Academic Tupolev, 15

hverdage fra kl. 09.00 til 19.00
Lørdag fra kl. 10.00 til 19.00
Søndag er en fridag.

Armaturer til racklofter: installation af elektriske ledninger, apparater med glødelamper, halogen og LED, rastertyper, valg

Rackloft i interiøret

Denne slags ophængte lofter som slat, giver dig mulighed for at sprede og dekorere interiøret markant. Det vigtigste er at udføre det korrekte udvalg af belysningsudstyr, som vil kunne skabe et behageligt miljø i rummet. Normalt installation af armaturer i et rackloft indebærer brug af punkt- eller raster-modeller.

Elektrisk installation

Før du begynder at installere et ophængt loft, skal du sørge for at lægge elektrisk kabel til tilslutningslamper. En faktor, der vil forenkle installationen af ​​ledningen, er, at der ikke er behov for at udføre tungt arbejde med at slå portene, kablet monteres ved at lægge i specielle kanaler eller metalslanger.

Denne metode til installation vil give brandsikkerhed, det gælder især ved brug af brændbare efterbehandling materialer.

Ledninger til hævede lofter, brugen af ​​metalslange

Tip! Brugen af ​​metalslangen vil spare dig for problemer med udskiftning af beskadigede dele af ledningerne. Til dette vil der ikke være behov for at afmontere headliner.

Da strømforbruget fra armaturer til lamper eller raster ikke er stort nok, bør du ikke bruge et dyrere kabel med stort tværsnit. Det vil være ret nok at have en kobbertråd med et tværsnit på 1,5-2 mm2.

Selvom brugen af ​​aluminiumtråd også er tilladt, kan du med henblik på genforsikring vælge en større sektion. Metalslangen er fastgjort til loftet ved hjælp af standardfastgørere. Hvis du vil spare penge, kan du nemt bruge håndlavede fastgørelsesdele.

Nogle modeller af armaturer kræver installation af specielle down-down transformere, angiv dette spørgsmål ved køb (se. Suspended ceiling armatur - funktionel belysningsteknik).

Typer af armaturer, der anvendes til lamper

De mest populære er spotlights, derudover kommercielt tilgængelige og raster modeller af belysning.

Spotlights er forskellige i typen af ​​lamper, der anvendes i dem, såvel som i design (drejelig og ikke-drejelig) (se Armaturer til loftslofter i køkkenet: typer).

Lamper med glødelamper

Armaturer med glødelamper har flere store overordnede dimensioner, hvilket skal tages i betragtning ved bestemmelse af niveauet for det nedhængte loft. De adskilles med relativt lave omkostninger, selvom denne værdighed næsten er negeret af en række negative kvaliteter.

Spotlampe med glødelampe

En spotlampe med glødelampe tjener normalt ikke mere end 2 år, lampens ressource er ikke nok til mere. Alle lamper af denne type er idag karakteriseret ved et betydeligt strømforbrug, så belysning af et værelse med 3-4 lyskilder vil være ret dyrt.

Halogenlamper

Halogenlamper. Mere moderne og økonomisk version af en modificeret glødelampe. Elektriciteten forbruges 3 gange mindre, den garanterede levetid når op på 10 år (selvom kun mærkevarer, bør du ikke forvente en sådan holdbarhed fra Kina).

Dette opnås takket være injektionen af ​​en inert gas i en kolbe med et glødelampe. Fordelene skal tilskrives, og en lille afstand fra loftet til loftet er kun 3-5 cm. Installation af sådanne spotlights i et lattegrænse er meget nemt at implementere, og der kræves ingen specielle færdigheder fra dig.

Halogen spotlys

LED lamper - en økonomisk nyhed

En af de nyeste innovationer på markedet for belysningsartikler - LED lamper. Dette er måske den mest økonomiske mulighed. Forskel i høj effektivitet, modstand mod mekaniske påvirkninger. Det kan endda installeres i værelser med høj luftfugtighed og temperatur. Det er selvfølgelig dyrere end ovenstående modeller, men det betaler helt for sin pris.

Tip! Når du vælger typen af ​​lamper til spotlights, aldrig lægge lave omkostninger i forkant, vil de tilsyneladende besparelser resultere i behovet for hyppig udskiftning.

Raster lys

Raster lys. Denne type belysning er mere velegnet til store, for eksempel kontorlokaler, er enige om, at hovedarmaturen med en størrelse på 600x600 mm ikke ser økologisk ud på et badeværelse på 4 kvadratmeter.

Indbygget rasterlampe

Lysoverføringsparametrene, som kan tilvejebringe rasterarmaturer, afhænger i vid udstrækning af farven og designet af den anvendte gitter.

 • Skærmens spejlgitter er måske den mest almindelige løsning, primært på grund af dens lave omkostninger.
 • Et parabolisk gitter vil hjælpe med at skabe en jævn, trættende belysning.
 • Biparabolsk design sparer dig fra blænding og kontrastfarve skygger, så til installation på kontoret, hvor belysningen spiller en vigtig rolle for arbejdet, vil dette design være optimalt.

Nogle tips om valg af belysning

 • Valget af lamper til ethvert værelse skal foregå med en særlig beregning. Ellers vil en spotlight, installeret uden at følge visse regler, ikke være i stand til effektivt at klare opgaven (se LED takarmatur: valg og installation.
 • Den særlige egenskab ved denne type udstyr er belysningen af ​​kun en bestemt sektor af rummet, så det er værd at overveje, hvor du har brug for den maksimale mængde lys. Typisk kræver maksimal belysning et arbejdsområde, f.eks. Et skrivebord, så installationen af ​​spotlights over den skal ske med øget tæthed.
 • Et af kriterierne for valg af lampelys er også dets lysstyrke, kun på basis af denne indikator kan du beregne det krævede antal point. Den vigtige rolle, som spektral af lysstråling spiller, vil være bedre, hvis det er tæt på naturlig belysning.
 • Markering på spotlights angiver de betingelser, hvor lamperne i loftet er mulige, det første tal angiver niveauet for beskyttelse mod støv, den anden fugtighedsbestandighed.
 • Den særlige egenskab ved denne type udstyr er belysningen af ​​kun en bestemt sektor af rummet, så det er værd at overveje, hvor du har brug for den maksimale mængde lys. Typisk kræver maksimal belysning et arbejdsområde, f.eks. Et skrivebord, så installationen af ​​spotlights over den skal ske med øget tæthed.
 • Et af kriterierne for valg af lampelys er også dets lysstyrke, kun på basis af denne indikator kan du beregne det krævede antal point. Den vigtige rolle, som spektral af lysstråling spiller, vil være bedre, hvis det er tæt på naturlig belysning.
 • Markering på spotlights angiver de betingelser, hvor lamperne i loftet er mulige, det første tal angiver niveauet for beskyttelse mod støv, den anden fugtighedsbestandighed.

Tip! Du bør ikke stole på mærkning på produktet af tvivlsom produktion, for iværksættere fra Kina er det ikke svært at sætte nogle tal.

Prøv at vælge en lampe, der ser ud i rummet, tro mig, selv om den guld-trimmet version sandsynligvis ikke er passende i asketikens rum. Kun god smag vil medvirke til at undgå overdreven kontrast i rummets detaljer, og så kan lamper til lamperne blive en rigtig dekoration, et højdepunkt i designet.

Noget ved at vælge et slattedak

Separat vil jeg gerne sige et par ord om valget af slattedakmodellen:

 • Hvis det er muligt, så prøv at købe produkter fra en betroet leverandør, som f.eks. Lyumsvet. Rackloftet, som Lyumsvet tilbyder, er ikke kun smukt og pålideligt, det opfylder de strengeste miljøkrav, alle produkter er certificeret. Selvfølgelig er dette ikke den eneste producent af et sådant produkt, udenlandske virksomheder er bredt repræsenteret på vores marked, så det er nødvendigt at udarbejde dette emne dybt inden de vælger.
 • Ellers risikerer du at købe varer, som i et år vil miste deres tiltrækningskraft. Sådanne besparelser vil ikke blot føre til ekstraudgifter, men vil også kunne forkæle stemningen i lang tid, fordi det altid er svært at opfatte dine fejl.
 • Derfor, når du vælger, være tilfreds med ikke kun sælgerens ros og kredit, men også verificerede pålidelige oplysninger. Den bedste løsning ville være at se, hvordan produkterne fra en bestemt producent ser på levevilkår.

Regler for valg af armaturer til rackloftet

Rackloft - dette er en af ​​de nuværende tekniske løsninger, takket være hvilket indretning der kan omdannes. Den er modstandsdygtig over for negative eksterne faktorer, modstår kontakt med åben ild og vand, og er heller ikke modtagelig for korrosion. Ved installation af et slattedæksel er det vigtigt at tage højde for højkvalitets belysningsarmaturer, der understreger originalets oprindelse.

Indflydelse på rackloftets designfunktioner på belysning

Rackloft er en kombination af metal smalle paneler og et system af suspensioner, der er fastgjort på en solid understøtningsbase ved hjælp af specialdesignede striknåle. Dette design gør det let at integrere ethvert belysningsudstyr.

Mellem overfladen af ​​hovedetagen og slattedækket er der dannet et under-loftrum, hvor det er muligt at placere elektrisk kommunikation uden hindring.

Inden du begynder at installere belysningssystemet, skal du løse problemet med ledninger. Skjulte ledninger kan ikke strække sig efter at have overflade på loftet uden at afmontere hele strukturen. Lokalisering af enderne vil også være umulig. For at lette arbejdet anbefales det at købe kabelkanaler og bruge dem til at lægge ledningerne inde i rammen inden den afsluttende proces. Du skal også sørge for den nøjagtige placering af hvert lysarmatur på loftet. I denne henseende skal udformningen af ​​belysning til skrålofter begynde længe før deres endelige efterbehandling, nemlig i designfasen af ​​hovedrammens konfiguration. Det er værd at bemærke, at brugen af ​​metalslanger eliminerer behovet for at adskille det ydre beklædning af slattedækket i tilfælde af reparation af ledningerne eller udskiftning af en af ​​dens sektioner.

Typer af inventar til slattedlofter

Valget af lamper til et rackloft er stort nok. Hver af dem har sine egne karakteristika ved at vide, hvem det bliver lettere at bestemme den bedste løsning.

punkt

Denne type belysning er meget populær i udsmykningen af ​​værelser og indretning, for eksempel til belysning af gipsplanklofter. Dotlys til slattedlofter anvendes med succes både som primær og sekundær belysning. Deres største fordel er evnen til at ændre retningen af ​​lys. I øjeblikket tilbyder markedet et stort antal forskellige modifikationer af spotlights. De kan være klassiske, dekorative, efterligne en glødelampe eller "stjerneklar himmel". Lavstrømsanordninger, hvis pakke indeholder spændingsreducerende transformatorer, er anerkendt som den bedste mulighed for en slattede loftkonstruktion.

forsænket

Et loftarmatur indbygget i et rackloft installeres under loftinstallationsprocessen. Oftest for deres placering bruger de en niche dannet mellem ophængningssystemet og den understøttende base. Det er vigtigt at tage højde for, at belysningssystemet direkte påvirker ændringen i loftets højde. Indbyggede LED-lamper er de mindste, men de har en blålig tint lys, som ifølge eksperternes teori kan resultere i en irritabel reaktion.

Samtidig med at man foretrækker indlejret belysningsudstyr, skal man også huske på, at lampen udsender en vis mængde varme, hvis overskud kan forårsage deformation af den del af den ophængte struktur.

overliggende

Når man vælger ovenlysarmaturer, er det nødvendigt at tage højde for, at sådanne anordninger ofte karakteriseres af stor vægt, derfor bør de ikke fastgøres direkte til pladetakets plan. Hvis lampen er udstyret med en tung baldakin, er den desuden udstyret med specielle kroge fastgjort til hovedetagen, fx fra beton. Nogle gange brugt lamper drejegruppe. I sådanne anordninger kan loftet med en lyskilde drejes i den vinkel, der kræves til brugeren.

raster

I rasterloftarmaturer til et rackloft udføres en reflektors rolle med et rist af spekulært aluminium eller dets ækvivalent i hvidt. Enhederne er ret vægtige, så de er monteret med en fiksering på loftet eller hovedloftet. Raster belysning er bedst at matche takets tone mod f.eks. Forgyldt, forkromet eller hvidt. Når du køber et instrument, skal du være opmærksom på typen af ​​styreudstyr. Belysning kan have en negativ effekt på synet i tilfælde af elektromagnetisk ballast. Nogle modeller af rasterbelysning til et rackloft er udstyret med lameller med færdige huller med henblik på komfortabel installation.

Hvilke lyskilder passer til rackloft?

Til lamellofter er alle typer belysningselementer egnede, hvis valg først og fremmest bør fokuseres på effekt- og emissionsspektret.

LED lys

Sådanne lyskilder er kendetegnet ved en lang operationel ressource til en relativt lav pris. I deres design er der ingen glasflasker og filamenter, der er forbundet med traditionelle lamper. LED lamper kombinerer den ubesmittede kvalitet af belysning med økonomisk forbrug af elektricitet, mere herom. Desuden har disse lyskilder et godt æstetisk potentiale, så de kan skabe en harmonisk union med ethvert interiørdesign. Armaturer til lamperne LED vil ikke lide af ustabil spænding. De fremstilles ved hjælp af miljøvenlige materialer, der er sikre for sundhed. LED-enheder kan udstyres med sensorer, som giver dig mulighed for at tænde lys i en bestemt algoritmemodus.

LED lamper - den bedste løsning til rackloft

selvlysende

Luminescerende lamper er et klassisk udvalg af lyskilder, som især er gode til lamper i produktions- og kontorlokaler, handelsrum og workshops. De giver en lys og ensartet lyseffekt. På de tekniske egenskaber ved energibesparende lamper findes i denne artikel. De mest anvendte er langstrakte luminescerende lamper som et rektangel med et par lysrør. Der er også runde og firkantede konfigurationer.

Fluorescerende lamper er ideelle til lamper i et badeværelse, køkken eller spisestue.

Glødelamper

Armaturer med glødelamper har imponerende overordnede dimensioner, hvilket er vigtigt at tage højde for ved beregning af niveauet af den ophængte struktur. Disse lyskilder tilhører budgetkategori, men fordelene ved lave priser overskrides af en række negative egenskaber. Et spotlys til et rackloft i tandem med en glødelampe vil fungere i højst to år. Sådanne indretninger bruger ganske mange strøm, så belysning med 3-4 løg for mange kan være økonomisk byrdefuldt.

Halogenlamper

Dette er en bedre løsning i forhold til ovennævnte vare. Halogenlamper fra certificerede producenter kan vare i næsten ti år, samtidig med at energiforbruget reduceres med tre gange. I tilfælde af deres brug er der ikke behov for at reducere højden på rackloftet, da de kun tager 3-5 cm mellem loftet og ophængningssystemet.

Halogen spotlights installeres uden problemer, så du behøver ikke have særlige færdigheder til at installere dem.

Tips til valg

 • Inden du vælger en armatur til et rackloft i et bestemt rum, er det nødvendigt at lave en foreløbig beregning ved hjælp af specielle formler. Ellers vil belysningsenheden installeres forkert og vil ikke klare de opgaver, der er tildelt den.

Belysningslokale med slattede loft

 • Når du vælger et armatur til et rackloft, er det nødvendigt at overveje graden af ​​belysning af bestemte områder i rummet. For eksempel kræver et hvileplads en dæmpet tilstand samt en læserilstand. Om belysningsnormerne beskrives her.
 • Det bedste udvalg af belysning er den, der er så tæt på naturen som muligt.
 • At kende lampens lysstyrke til rackloftet hjælper med at mærke. Baseret på denne indikator kan du bestemme det ønskede antal point pr. Værelse.

Opgaven med at vælge et belysningssystem til et rackloft er vigtigt at henvende sig ansvarligt. Rationelt udvalgte lamper skaber behagelige forhold og giver dig mulighed for at maksimere fordelene ved stativkonstruktionen.