Lyspaneler på loftet: fordele og ulemper

Folk søger altid muligheder for at omdanne deres egen lejlighed. Alle ønsker at lave et unikt interiør, i modsætning til den der skabte en nabo eller en ven. Fabrikanter og opfindere forsøger at tilfredsstille dette ønske, hvert år kommer nye koncepter op. En af dem er lette paneler i loftet. En sådan spektakulær og samtidig praktisk enhed kan omdanne selv det mest kedelige rum.

Hvad er lyspaneler?

De optrådte på markedet i forholdsvis lang tid - omkring 10 år siden. Indenlandske designere bruger dem aktivt i deres projekter. Men få blandt almindelige brugere ved, hvordan disse paneler er, og om det er sikkert at bruge dem i boligområder.

I lyset er lyspanelet en lampe, der har et specielt design. Den består af en aluminiumsramme, hvorpå lamperne er monteret. Lyset fra lamperne falder på lysstyringslinsen, som afspejler det gennem laserhak. For at opnå en ensartet fordeling af lys over hele overfladen af ​​lampen installeres en diffusor og reflekterende film. På grund af en så kompleks struktur får vi et farvepanel med ensartet luminescens.

En sådan konstruktion er fastgjort til loftet med skruer, skruer eller dowel-negle. For at sikre en stabil drift af enheden færdiggør fabrikanterne den med en stabiliseret strømkilde. Resultatet er et panel, der bruger en lille smule elektricitet, men har god lysudgang.

Særlige egenskaber

Følgende specifikke egenskaber er karakteristiske for sådanne produkter:

 • Til drift af LED-panelet er en spænding på kun 40 V nødvendig. Omdannelsen af ​​standarden 220-240 V til 40 sker i en stabiliseret strømkilde. De førende producenter leverer dem med indbygget kortslutningsbeskyttelse.
 • Installation kan udføres uafhængigt. Kittet har allerede alle de nødvendige fastgørelsesdele, så du behøver ikke at shoppe i lang tid og kigge efter dele af den rigtige størrelse.
 • Lyspaneler giver ikke ultraviolet og infrarød stråling.
 • Produkterne indeholder ikke kviksølv eller andre farlige materialer. I modsætning til energibesparende lamper, som kræver en bestemt bortskaffelsesprocedure, kan LED-paneler simpelthen smides ind i beholderen efter demontering.

Lyspaneler på loftet: funktioner og fordele

Anvendelsen af ​​lyspaneler i indretning af forskellige stilistiske orienteringer er en af ​​de moderne tendenser. Ud over det fremragende udseende kan panelerne let fokusere lyset på de nødvendige områder uden at rumme rummet med skillevægge. De kan bruges både i hjemmet og på kontoret / erhvervssektoren, og den nemme installation og drift af det færdige produkt øger kun lyspanelernes popularitet.

Særlige egenskaber

Lyspaneler har en kompakt størrelse og moderne design. Til belysning ved hjælp af LED-elementer. Lyspaneler består af flere hovedkomponenter, der er forbundet i et praktisk og praktisk design, der giver nem betjening og nem vedligeholdelse.

Lysstrimler består af flere grundelementer, som omfatter:

 • LED lyskilde. Antallet af lamper afhænger af panelets størrelse og den nødvendige lysintensitet;
 • Produktets krop består af en gennemskinnelig polymer, som giver en tydelig belysning. På bagvæggen er der en reflekterende film, der forstærker og normaliserer gløden, hvis der er en fejl i en af ​​dioderne;
 • hjælpelektronik (transformer, stabilisator og andre).

Styrker og svagheder

Fordelene ved lyspaneler på loftet inkluderer:

 • Attraktivt design med et stort udvalg af former og farver;
 • Du kan bestille et panel af en passende stil og størrelse, da deres produktion er baseret på brug af færdige LED-lamper og ikke har nogen særlige vanskeligheder;
 • relativt små dimensioner, sammenlignet med tilsvarende strømbelysningsanordninger, overstiger deres tykkelse ikke 14 mm, hvilket sparer plads betydeligt uden at sænke lofterne
 • Enkel installation af det færdige produkt gør det muligt at installere sådanne paneler, selv for folk der ikke forstår elektriciteten;
 • Sådanne produkter kan skabe zonet belysning og fremhæve det ønskede område. Denne mulighed bruges ofte til store værelser, studiolejligheder og værelser, hvor flere mennesker bor sammen;
 • behagelig belysning er tilvejebragt ved evnen til at styre panelets intensitet gennem kontroldrivere, det er også muligt at ændre lysets farve fra varm gul til en koldere enhvid;

Lyspaneler i loftet til bogmærke 14

Stilfuldt interiør i en studie lejlighed

Belysning er et vigtigt element i ethvert rum; det er svært at forestille sig både offentlige steder og lejligheder og huse uden det. I dag er mulighederne for at organisere belysning mange, og de er ikke kendt for alle. En af disse muligheder - lyspaneler på loftet. Hvad det er og hvad de er, skal demonteres i detaljer.

Den vellykkede kombination af lyspaneler og lysekroner i korridorens indre

Konstruktionsegenskaber

Udformningen af ​​en sådan belysningsenhed er ikke kompliceret, den omfatter:

 1. LED-lampe med en vis effekt og farve.
 2. Strømforsyning.

 • Boliger. Den er lavet af mat plexiglas, som giver høj kvalitet dispersion. På bagsiden er anodiseret aluminium, der er kendetegnet ved lethed og høj termisk ledningsevne. Inde i huset indeholder en reflekterende film, og hvis en LED fejler, vil den generelle kvalitet af gløden ikke påvirke.
 • Fakta! At spare energi ved brug af paneler er signifikant, så de bliver ofte valgt til at belyse indkøbscentre og butikker. I gennemsnit er sådanne enheder 10-15 gange billigere at anvende end glødelamper.

  Det er meget vigtigt, at sådanne enheder er absolut miljøvenlige, da der ikke er skadelige materialer i deres design. De er ofte monteret i en gipspladekonstruktion på loftet, men der er forskellige muligheder og modeller.

  Fordele og ulemper

  Sådanne moderne belysningsanordninger har deres positive og negative sider. Blandt fordelene er:

  • Mindste strømforbrug, hvilket er vigtigt både hvad angår lejligheden og for kommercielle faciliteter.
  • Lys kommer fra dem med det samme, det er ikke nødvendigt at opvarme tid til opvarmning.

  Loft-stil stue

  LED belysning har mange fordele

  • Nem installation af strukturer af enhver type. Panelerne er lette, så behøver ikke specielle, meget holdbare fastgørelsesdele.
  • En enhed kan med succes lyse op på et areal på 40 kvadratmeter. m.
  • Visningen af ​​værelset med sådan belysning er moderne, usædvanlig og original.
  • LED'erne, der anvendes i samme pakke, kan være af forskellige farver, på grund af hvilke forskellige effekter opnås.

  Vellykket kombination af køkken, spisestue og stue i et rum

   • Lys selv, lyst, giver ikke ubehag for øjnene.
   • Ingen punkt lyseffekt.
   • Paneler er med succes kombineret med andre belysningselementer.

  Det er vigtigt! Tåler genanvendelse til og fra i modsætning til halogen, fluorescerende og glødelamper.

  • Arbejd stille.
  • Da det ikke er nødvendigt at ændre lyselementerne regelmæssigt, kan de placeres højt på et svært tilgængeligt sted.
  • Panelerne kan med succes anvendes både indendørs og udendørs, da de har beskyttelse mod fugt og støv.
  • Installation af sådan belysning vil ikke være et problem selv for en læge.

  3D LED paneler

  Zoning plads ved hjælp af belysning

  LED paneler med farvet glas ser meget interessant ud

  Vi bør også ikke gå glip af ulemperne, fordi de eksisterer, og den vigtigste er den høje pris. Selv de "svageste" koster meget, og alt på grund af behovet for specielle radiatorer til fjernelse af varmen, der produceres under gløden. Til normal drift er der brug for en specialkonverter, da LED'erne fungerer fra en lavspændingsstrøm.

  Typer af lyspaneler

  I øjeblikket er der forskellige typer af sådanne paneler i butikkerne, og du skal vælge dem ud fra dine behov og evner. I form er de:

  1. Firkantede størrelser kan være fra 20 til 60 cm.
  2. Runde diameter når 24 cm.
  3. Rektangulær.

  Det er vigtigt! Uanset formen er gennemsnitstykkelsen 14 mm, og det er meget praktisk, hvis installationen udføres i et værelse med standard eller lavt loft.

  Disse størrelsesintervaller er ikke begrænsede, da der er mulighed for at lave paneler med en hvilken som helst konfiguration og størrelse på bestilling, gælder dette især for kommercielle lokaler.

  LED belysning er perfekt til badeværelset

  LED lamper til at oplyse terrassen

  Derudover er der en opdeling i følgende typer:

  Indvendig korridor af et privat hus i en klassisk stil

  LED belysning giver dig betydelige besparelser

  Det er vigtigt! Der er specielle paneler med bøjler, der ikke kan hænge fra loftet, men i en afstand på 20-30 cm fra den. Dette gør det muligt at kvalitativt belyse en separat sektion, for eksempel et spiseplads eller en arbejdsplads.

  Installationsprocedure

  Panelet er specielt designet til at lette deres installation. Således vil en lignende indretning af den indbyggede type stikke et par millimeter over loftets overflade. Næsten alle typer kan monteres på suspensioner, hvorfor det er muligt at justere højden.

  Hyggelig stue med adgang til terrassen

  Armstrong-type lofter, der er monteret fra individuelle elementer af standardstørrelser, passer perfekt til deres installation. Belysningsenheden er i dette tilfælde monteret på den hårde overflade. Desuden kan installationen udføres med en ramme i enhver form for fly. Dette bruger en speciel monteringsbeslag.

  Nogle regler at følge i processen:

  1. Alt arbejde skal udføres med strømmen afbrudt.
  2. Strømforsyningen skal svare til netspændingen.
  3. Før installationen kontrolleres integriteten af ​​kroppen af ​​andre elementer i belysningsenheden. Hvis der opdages skade, bør dette panel ikke bruges.

  DIY lyspanel installation

 • Jordingen skal foretages på instrumentet.
 • Vand bør ikke komme ind på panelet.
 • Montering på brændbare overflader anbefales ikke.

  Montering og tilslutning af panelet med lysdioder

 • Hvis lamperne begyndte at blinke og begyndte at skinne ikke så klart, betyder det, at det er tid for systemet at udskifte lamperne.
 • Det anbefales at regelmæssigt kontrollere panelets tilstand en gang om året og rengør det fra støv og snavs.
 • Spisestue projekt med loft interiør

  Projekt belysning konferencelokale

  Det er vigtigt! Hvis der ikke er nogen erfaring med installation af elektriske apparater, er det tilrådeligt at se en video om installation af lamper.

  Brug i interiøret

  Som nævnt er det ikke svært at installere panelerne, men du skal kende ordren, hvordan du gør det korrekt. Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, om de vil være hovedelementet i belysning eller yderligere, og ud fra dette vælger du et sted for deres installation. Da elementets tykkelse er minimal, kan du med succes organisere belysningen i et værelse med lave lofter.

  Tip! Samtidig sikrer uigennemsigtige diffusorer en så nødvendig visuel effekt som at hæve højden.

  Røde taklamper i harmoni med møblernes farve

  Afhængigt af deres størrelse kan de monteres på følgende elementer:

  Det spektakulære design af søjlerne og kassen i hjemmebiografen

  LED-baggrundslys

  Hvis de defineres som primærbelysning, fylder panelerne jævnt loftet. For at gøre dette kan de placeres parallelt med hinanden eller i et tavlermønster. Hvis du korrekt beregner deres placering, kan du zoning.

  Tip! De rektangulære aflange paneler sammen med runden bruges aktivt til at skabe accenter i rummet, især store.

  Dekorativt loft på en moderne stue

  Kombination med et stretch lærred

  I moderne interiører finder du i stigende grad ophængte lofter som en mulighed for dekoration. Dette er ikke overraskende, fordi de er praktiske og nemme at bruge.

  Tip! Det er ikke sværere at montere et lyspanel i det end en punktlampe, selvom dens dimensioner er meget større.

  På grund af det faktum at det er muligt at montere lampen flush med overfladen, ser dette design økologisk og original ud.

  Stretch loft med LED-baggrundsbelyst

  Lyspaneler over kogezonen

  Forskellige farveindstillinger til både lofter og belysningsarmaturer giver rigelige dekorative muligheder for indretningsarkitekter.

  Lyspaneler på loftet: 4 typer, regler for udvælgelse og installation

  Lyspaneler på loftet gør din lejlighed ikke kun hyggeligt, men også unik. Lyspaneler er kendetegnet ved, at de ikke kun kan dekorere et værelse perfekt og give det en unik stil, men også bidrage til at spare penge, fordi de bruger meget lidt elektricitet. Ved hjælp af velvalgte lyspaneler er det muligt at visuelt udvide rummet, zone rummet, gøre belysningen jævnt. Ved hjælp af dekorative LED-paneler er det muligt at fremhæve de enkelte områder i rummet og give dem et unikt og sofistikeret udseende. Det er meget smukt og originalt at ligne en sammensætning af skiftende lys og mørke paneler, i midten af ​​hvilket du kan arrangere et panel med et mønster.

  Moderne LED-paneler på loftet

  Moderne LED-paneler af høj kvalitet på loftet kan være af forskellige former.

  Nemlig som:

  For at kreativt dekorere loftet, kan du købe lyspaneler af uregelmæssig form.

  Derudover er det muligt at bestille fremstilling af lamper og ikke-standardformularer, alt afhænger af ejeren af ​​lejligheden. Tykkelsen af ​​alle LED-lamper er 14 centimeter, men designet kan vælges absolut alle.

  Denne form for belysning kan have forskellig kraft og nuancer, så det er muligt at skabe interiøret i enhver stil.

  Hvis lofterne er lavet af gipsvæg, så kan sådan belysning monteres direkte ind i den. Derudover kan der være overhead og suspenderede strukturer.

  Hvordan man vælger lamper i PVC-paneler på loftet

  Loftet får en unik form med en velvalgt version af belysningen. Lamper monteret i PVC-paneler betragtes som et universelt belysningsværktøj, der ser godt ud på alle farver i loftet, uanset hvilken form de er lavet i. Sådanne lamper giver dig mulighed for at indstille belysningen korrekt, og om nødvendigt er det let at justere.

  Fordelen ved lyspaneler er, at de hurtigt monteres og er helt billige.

  Moderne armaturer i PVC-paneler til loftet er kendetegnet ved, at de:

  • billig;
  • Hurtigt monteret;
  • De hjælper med at skabe en unik finish.

  Det er vigtigt! Når du vælger en lampe monteret i et PVC-panel, skal du tage højde for rummets stilistiske egenskaber.

  Med denne type belysning er det muligt at vælge nøjagtigt det område, der er nødvendigt.

  Hvad er spotlights til plastpanellofter

  I løbet af de sidste par år er spotlights blevet meget populære, og i forhold til deres popularitet er de lig med traditionelle belysningsmetoder.

  Spotlights til plastpaneler giver dig mulighed for at oprette:

  • Uforlignelig komfort;
  • Unikt design;
  • Fremragende niveau af belysning.

  Stilfulde spotlights bidrager til at skabe et fremragende niveau af omgivende lys.

  Spotlights til plastpaneler monteres ikke kun for at give basisbelysning, men også som baggrundsbelysning. Denne type armaturer giver dig mulighed for at tilpasse ikke kun til den traditionelle traditionelle belysning, men også have mulighed for fuldt ud at oversætte alle deres design ideer til virkelighed. I små værelser anvendes spotbelysning som den vigtigste, og samtidig udføres deres installation direkte i gipsplader eller plastpaneler. Sådan belysning er hovedsageligt iboende i bad, køkken og gang.

  For visuelt at udvide rummet i et rum eller at zone et værelse, anvendes i mange tilfælde ikke kun en standard lysekrone, men også et vist antal spotlights. Ved hjælp af en spotlight er det muligt at give loftet multifunktionalitet og unikke skønhed.

  Høje kvalitet loftsforsyede LED paneler

  Loftsplader af høj kvalitet har flere forskellige typer lamper.

  Især som:

  • glødelampe;
  • LED;
  • fluorescerende;
  • Halogen.

  LED lamper er ikke kun smukke, men også holdbare

  En sikker mulighed - brugen af ​​sagen med en sort belægning ovenpå, så lysstrålen ikke falder på loftet, men kun spredes rundt i rummet. Halogen type spotbelysning anses for at være den bedste mulighed for at skabe et unikt niveau af belysning i ethvert rum. De er karakteriseret ved holdbarhed, nem installation og rimelige omkostninger.

  LED armaturer har fremragende ydeevne, fordi de er holdbare nok, forhindrer overophedning af plastpaneler og hjælper også med at spare energi.

  Sådan monteres LED-panelet i loftet

  LED-panel har fremragende ydeevne og moderne design. LED-panelet er kendetegnet ved, at det er muligt at give et blødt lys i rummet, som vil blive jævnt fordelt.

  LED-paneler har mange forskellige fordele, især som:

  • Energibesparelser;
  • Godt lys output;
  • Nem installation.

  Fastgøring af LED-paneler afhænger af loftkonstruktionens egenskaber og selve LED-panelet. Hvis LED-panelerne skal fastgøres på grundkonstruktionen, så monteres sådanne paneler ved at fastgøre armaturet direkte til loftet ved hjælp af specielle kabelbøjler, hvilket gør det muligt at justere højden.

  LED-paneler er som regel monteret, før der installeres et loft.

  LED-paneler kan monteres i et hængende loft. Ved montering af en sådan konstruktion er det afgørende, at armaturets forside falder helt sammen med det hængende lofts plan. Når du monterer et hængende loft, skal du sørge for at tage højde for fastgørelsespunkterne. På fastgørelsespunkterne skal du installere specielle metalprofiler, der skal udføres for at fuldføre installationen af ​​baggrundslyset.

  Det er meget sværere at installere LED-lamper i et hængende loft, fordi det skal monteres med specielle kabler. Men det kan også bruges som indlejrede armaturer.

  Ved installation af et strækloft, præmonterede lys, og kun derefter afregner lærredet.

  Stilfulde lyspaneler i det indre (video)

  Glødepærer bruges i vid udstrækning til spotlights, og giver dig mulighed for at skabe det ønskede niveau af belysning i et rum, uanset størrelsen. Højkvalitets lamper og lyspaneler på loftet er præget af fremragende præstation, en række valgmuligheder, elegant stil.

  Glødende paneler på loftet

  Clipso AeroLight gennemskinnelige strukturer produceres i form af lightboxes, lyspaneler og paneler med intern belysning. De kan bruges som en hovedkilde til lys i rummet, samt en hjælpeprogram, der hjælper med at skabe et helt unikt miljø. Bare tilføj baggrundslysfunktionen, bestil en fotoudskrivning af ethvert digitalt billede, du kan lide på Clipso's gennemsigtige stof, og du får et vidunderligt panel, der vil være perle af dit interiør!

  Lyspaneler på loftet eller væggen er også en fremragende moderne markedsføringsløsning, fordi dette er en fantastisk måde at "fremhæve" et mærke i en butik eller pavillon. Desuden kan du altid nemt udskifte lærredet med fotoudskrivning med en ny, hvilket gør selve panelets design uforandret.

  Lyspaneler med lydabsorberende egenskaber

  Hængende paneler Aeroceiling giver dig også mulighed for at kombinere lys og akustiske paneler i en. Dette design passer organisk ind i indretningen og hjælper med at skabe gunstig lydkomfort og rumbelysning. Sådanne paneler kan have forskellige former og placering i rummet for at opnå den optimale lydabsorberende effekt i dette særlige rum.

  Variant af det gennemskinnelige byggeskema med lydabsorberende materiale:

  Lyspaneler på loftet: fordele, designfunktioner og typer

  LED panel til loftmontering

  Et af de mest lovende områder i arrangementet af belysningssystemer til boliger og kontorer er brugen af ​​lyspaneler til loftet, lavet på basis af lysdioder.

  I indretning er panelerne innovative, og deres anvendelighed er ikke langt væk.

  Hvad er så gode LED-loftpaneler, såvel som andre karakteristika ved denne belysningsmetode vil fortælle vores artikel.

  Fordele ved LED-loftspaneler

  Overvej de fordele, de har:

  • Ikke mindst er deres unikhed berettiget af det lave elforbrug. Således ifølge eksperter, kan et tilsvarende niveau af belysning af rummet nu nås, samtidig med at man sparer mere end 50% af pengene for energi.

  Former, farver og måder at montere LED-loftspaneler på

  • Ud over betydelige besparelser vil innovative energibesparende teknologier, der implementeres i LED-belysning, give næsten ubegrænset plads til kreativitet i indretning af interiører (se loftets design i køkkenet: vi vælger det rette).
  • Pladepaneler, der bruges til at organisere indvendig belysning af boliger, kontorer og lejligheder, vil gøre ethvert værelse originalt, moderne og i stand til at ramme uovertruffen lyseffekter.
  • Panelerne er simpelthen at blive installeret, som de ofte bruges som baggrundsbelysning til hængende loftkonstruktioner, og foretrækker LED-teknologier til luminescerende lamper, som gradvist bliver forældede.

  Tip! Ved hjælp af LED-paneler kan du udstyre både den generelle belysning af et rum ved at montere dem jævnt over loftet og zonal belysning af indvendige genstande ved at koncentrere flere paneler over det krævede sted.

  Farvemængden af ​​loftpaneler vil tilføje variationer i indretningen af ​​ethvert rum

  • Sådanne paneler giver dig mulighed for at fokusere på smukke områder eller genstande, lege med skygger, hvilket for eksempel giver svag lys i uimarkable hjørner.
  • Panelens lys er lyst og jævnt, hvilket gør det muligt at kombinere dem perfekt med klassiske lysekroner, lamper af andre typer og lige pletter. Lysstyrkenes intensitet og lysstyrke samt dens nuancer kan variere på grund af LED'ernes karakteristika, der er indlejret i hver af panelerne (se Spejlpaneler på loftet: enhedens egenskaber).
  • LED-loftsplader med store dimensioner er bemærkelsesværdige for deres høje anvendelighed og ydeevne. Et stort LED-panel kan for eksempel oplyse et helt rum med en kvadratur på op til 40m2.

  Runde LED-paneler harmonerer harmonisk ind i ethvert interiør

  • Loftslamper i form af paneler behøver ikke regelmæssig udskiftning af lamper samt enhver anden særlig pleje, så de kan bruges på de mest utilgængelige steder i hjemmet. Fastgørelse af panelerne til højt til loftet vil tilføre rummet af harmoni og storhed, og samtidig bliver det ikke et evigt problem med at passe dem.

  Designfunktioner af moderne loftslyspaneler

  Konstruktionsmæssigt er LED-paneler først og fremmest rettet mod maksimalt forenkling af installationen af ​​belysningselementer, hvilket sikrer tilstrækkelig pålidelighed og fastgørelsesstyrke.

  Overflade mount til LED paneler

  Rammerne på loftpanelerne er implementeret på en sådan måde, at under panelet i de ophængte loftkonstruktioner er de forreste dele af panelerne nøjagtigt fladt med loftets overflade.

  Hvis det er nødvendigt, er der mulighed for at montere LED-paneler på en betonloft med suspensioner. Suspensioner tillader justering af monteringsniveauet på panelerne i højden.

  Tip! Fastgørelsesanordninger er ofte inkluderet i salget af belysningsarmaturer, men hvis de ikke er der, køber de dem hver for sig ikke noget problem.

  Med hensyn til nedhængte lofter, som er ideelle til montering af lyspaneler i dem, er de i øjeblikket Armstrong-type suspenderede strukturer (se Armstrong Ceiling Tile: parametre og funktioner).

  Lyspaneler monteret i Armstrong-loftet

  Typer af LED-paneler

  Panelet fås i tre former: firkantet, rektangulært og rundt. Dimensioner af produkter på samme tid kan være forskellige. De fleste typer af paneler i tykkelse må ikke overstige 13-14 mm.

  Lofter til lyspaneler er ikke noget problem, da deres frostige diffuse luminescens bidrager til den visuelle forhøjelse af loftet uden ubehag.

  Tynde belysningspaneler monteres let i overhead samt suspenderet stilling i forbindelse med spotlights, der passer perfekt til tapping blandt andet i gipsplader. LED-flade paneler er også kendetegnet ved deres strømniveau og nuance.

  Kontrollerede LED-paneler til loftet med evnen til at ændre lysets farve

  LED-paneler til loftet er i dag det sidste ord i retning af LED-industrien. Visitkortet af sådanne lamper er en uovertruffen stil. Men de bruges ikke kun fordi traditionelle lyskilder allerede keder sig.

  For kommercielle og andre virksomheder, hvor en kompetent beregning er værdsat, spiller økonomien i elektricitetsudgifter en af ​​de vigtigste roller, når de vælger disse enheder blandt en lang række alternativer.

  Glødende paneler på loftet

  Andre firma mærker

  Glow OneSpace loftspaneler

  Lav et pulserende design med OneSpace præfabrikerede paneler.

  Komplet transformation af lofter

  Lav et pulserende design med Philips OneSpace modulopbyggede loftspaneler og transformer ethvert interiør med jævn hvid belysning, der kan dæmpes, eliminerer skygger og forbedrer akustikken.

  Philips OneSpace præfabrikerede paneler udsender lys, der ligner naturligt lys, hvilket skaber et rum med ro og ro. Panelerne er designet til at være usynlige, tynde og kompakte og passer perfekt ind i dit indretning. Takket være integrationen af ​​LED lamper og tekstiler til at skabe loftoverflader med hvidt lys, skjuler præfabrikerede paneler helt lyskilden og absorberer støj.

  LED-loftspaneler under strækloftet

  Kan LED-loftspaneler anvendes under et loftsloft? Funktioner af den konstruktive løsning af disse produkter. Fordele og ulemper ved LED-loftsenheder. Klassificering og udstyr. Installationsfunktioner. Anbefalinger om valg af produkter.

  LED-loftpaneler er ideelle til strækloft, eller rettere til installation i denne type loft.

  Design funktioner

  Denne lysarmatur er placeret i et slidstærkt aluminiumhus med lav varmeledningsevne. Diodene selv er anbragt omkring omkredsen af ​​indretningens ramme. Lyset fra dioderne passerer gennem enden af ​​linsen med laserhak. Lige efter linsen er der installeret en speciel lysreflekterende film, som styrer lysstrømmen i en ret vinkel til enhedens hovedplan.

  Enheden er udstyret med en ekstra diffusor, som hjælper med at opnå en ensartet, jævn glød i hele enhedens plan. Til fremstilling af denne del af enheden anvender et specielt metal med en høj lysledende evne.

  Enhedens krop er udformet således, at når den er indbygget i strækloftet, er forside af rammen flush med spændingsfladen. Enheden selv er fastgjort til betonloftet på specielle bøjler, så du kan justere afstanden til spændingsfladen.

  Fordele og ulemper ved LED-paneler

  LED paneler til hængende lofter vinder hidtil uset popularitet. Alt dette takket være en stor liste over fordele:

  • Enheden forbruger et minimum af elektricitet, hvilket gør det til førende inden for effektivitet blandt belysningsarmaturer.
  • Lampens holdbarhed er et andet ubestrideligt plus i sin favør. Ifølge fabrikanterne kan enheden fungere i 50.000 timer.
  • Takket være den indbyggede transformer udsender enheden en ensartet flimmerfri lysstrøm, som på bedste måde påvirker vores vision.
  • Enheden er i stand til at opretholde balance, det vil sige, hvis en af ​​dioderne bliver ubrugelig, vil intensiteten og ensartetheden af ​​belysning slet ikke lide.
  • Enkel og hurtig installation gør det muligt at gøre det selv.
  • Enheden kan bruges i ethvert rum, fordi der ikke er behov for hyppig ændring af lyspærer.
  • LED-paneler kan udstråle en lysflux af forskellig farve. Dette gør det nemt at udføre funktionel zoneinddeling af rummet.
  • Paneler kan forsænkes og monteres. Da sokkelens højde ikke overstiger 8-25 mm, behøver den indbyggede enhed ikke et stort mellemrum mellem strækloftet og bundfladen, og vedhæftningen reducerer ikke højden af ​​rummet.
  • Skønheden og anvendeligheden af ​​produktet er dens vigtige fordel.

  Den eneste ulempe er enhedenes lave fugtighedsbestandighed, så den kan ikke monteres i værelser med høj luftfugtighed.

  Varianter af LED paneler

  LED-paneler under det hængende loft er lavet af runde, firkantede og rektangulære former. Under ordren kan du gøre enheden til en anden, ikke-konventionel form, men prisen vil være lidt højere end den for serielle enheder.

  Pladens højde er typisk kun 1,4 cm. Enheden bruger en matdiffusor, som giver dig mulighed for visuelt at øge rummets højde. Som du allerede har forstået, kan enheden indbygges og monteres.

  Derudover klassificeres disse produkter af niveauet af strømforbrug, såvel som af farven på den udstrålede lysstrøm. Lampeffekt er direkte relateret til antallet af dioder, der er placeret inden for enhedens lysplan. Denne indikator kan ligge i området fra 10 til 100 dioder.

  Komponenter og strømforsyning

  Når du køber en enhed i sættet, udover selve apparatet, kan du købe:

  • Strømforsyning med stabilisator
  • Loftmontering hardware

  Typisk er strømforsyningen designet til et effektområde fra 110 til 240 watt. Det har enheder, der beskytter enheden mod en kortslutning. Når du køber en lampe, kan du regne med en garanti, som ikke kun gælder for selve apparatet, men også til strømforsyningen.

  Installationsfunktioner

  Der er to måder at installere denne enhed på:

  • Enheden er bygget i et spændingsloft
  • LED-loftspaneler er monteret under det hængende loft (hængt)

  Afhængig af afstanden mellem spændbelægningen og bundloftet kan enten loftbøsninger (træstænger) eller justerbare ophæng anvendes til montering af anordningen.

  Tips til valg

  1. For at belyse et rum med ensartet lys er det bedre at købe paneler med en lysfløde af neutrale farver.
  2. For at udføre funktionel zoneinddeling er det nok at bruge vekslende paneler med mørke og lyse farver.
  3. For at visuelt forlænge rummet kan du placere enheden efter hinanden i rummets længderetning.
  4. Hvis du tværtimod har brug for at reducere rummets længde, placeres panelerne bag den anden på tværs af rummet.
  5. Belysning, placeret på kaotisk vis, giver rummet originalitet og identitet.
  6. Når du installerer LED-paneler i et lavt rum, kan du visuelt øge dens højde. Hvis du fastsætter panelerne på loftet på et højt rum, bliver det aristokratisk og respektabelt.
  7. Paneler harmonisk passer ind i den moderne stil, hi-tech, loft og minimalisme.
  8. Ved hjælp af ultra-tynde LED-paneler i japansk stil kan du få effekten af ​​vinduer i loftet.
  9. Hvis du vil bruge panelerne i et klassisk interiør eller i et værelse indrettet i imperium eller barokstil, er det bedre at bruge dem kun som ekstrabelysning, da de samlede indretningsprodukter ikke er særegne for disse stilarter.

  Som du kan se, kan moderne paneler med diodelys fungere som hoved- og hjælpekilder til belysning. De giver ikke blot mulighed for at belyse rummet, men også at udføre et dekorativt design i det. Du kan kontakte os telefonisk og bestil installationen af ​​et strækloft med monterede eller indbyggede LED paneler.

  LED loftspaneler

  Bright LED-loftspaneler er meget udbredt i udstyr til kontorlokaler, kontorbygninger, indkøbscentre. Denne type belysningsudstyr kombinerer lavt strømforbrug, lysstyrken af ​​det udsendte lys, pålidelighed og holdbarhed, hvilket sikrer dem stor popularitet blandt indenlandske forbrugere.

  Online-butikken "9 watt" giver sine kunder i Moskva og regionen en enestående mulighed for at købe et passende ultratynde LED-panel, der passer perfekt ind i et moderne interiør og vil give høj kvalitet i belysningen. Kataloget præsenterer produkter fra sådanne kendte virksomheder som Sparkied, WOLTA, ERA, ASD, Smartbuy, Ambrella til en overkommelig pris.

  • St. Petersborg,
  • Rostov ved Don,
  • Krasnodar,
  • Nizhny Novgorod,
  • Ryazan.

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3000 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3000 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3100 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Strøm (W): 25 W

  Belysning Lm: 2700 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2800 Lm

  Strøm (W): 45 W

  Belysning Lm: 5000 Lm

  Strøm (W): 48 W

  Belysning Lm: 4200 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3000 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2700 Lm

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2700

  Strøm (W): 40 W

  Belysning Lm: 3300 Lm

  Strøm (W): 48 W

  Strøm (W): 40 W

  Belysning Lm: 3200 Lm

  Strøm (W): 40 W

  Belysning Lm: 3300 Lm

  Strøm (W): 72 W

  Strøm (W): 32 W

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 3300 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Belysning Lm: 2500Lm

  Strøm (W): 40 W

  Strøm (W): 40 W

  Belysning Lm: 3300 Lm

  Strøm (W): 36 W

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 3 W

  Belysning: 240 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 6 W

  Belysning: 420 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 14 W

  Belysning: 1120 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 18 W

  Belysning: 1080 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 24 W

  Belysning: 1920 Lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 18 W

  Belysning: 1440 lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 8 W

  Belysning: 640 Lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 24 W

  Belysning: 1920 Lm

  Lampetype: LED-panel

  Strøm (W): 24 W

  Belysning: 1920 Lm

  Fordele ved LED LED paneler

  LED-paneler på loftet passer organisk ind i kontorrummet og skaber lysende belysning. Fordelene ved sådanne anordninger kan også omfatte:

  • Høj pålidelighed og holdbarhed
  • Lav varmeledningsevne og lille varmeevne, hvorved man eliminerer muligheden for at brænde ilt i rum
  • Lavt strømforbrug
  • Infrarøde bevægelsessensorer for automatisk at tænde lyset, når folk nærmer sig
  • Høj lysstyrke af det udstrålede lys med minimal lampeffekt
  • Evnen til at justere lysstyrken af ​​belysningen
  • Stort udvalg af lyse temperaturer, fra gul til blålig hvid
  • Velegnet til store områder
  • Enkelhed og nem installation.

  LED-belysningspaneler fås i en række forskellige design, som giver dig mulighed for at vælge den optimale løsning til lokaler af enhver størrelse, idet der tages hensyn til placeringen af ​​arbejdspladser.

  Sortiment af LED paneler

  I online-butikken sælger "9 watt" LED-paneler af forskellige størrelser og specifikationer.

  Her kan du vælge og bestille den type belysningsenhed, der passer bedst til dine praktiske behov.

  Kataloget præsenterer modeller af forskellig kraft, der spænder fra 3 watt til 72 watt. Den lysstrøm, der udledes af enheden, kan nå op til 5000 lm afhængigt af modellen. De foreslåede ultra-tynde loft-LED-paneler kan have en firkantet eller rektangulær form. Desuden kan du i sektionen købe lavtliggende armaturer, der passer til installation i korridorer, gange, lobbyer af administrative bygninger.

  Sådan gør du det rigtige valg

  Blandt de mange forskellige modeller, der præsenteres i online-butikken "9 watt" i Moskva, er det ret svært for en uerfaren køber at vælge det rigtige valg, især hvis du ikke har brugt denne slags belysning før.

  De foreslåede paneler kendetegnes ikke kun af de gunstige omkostninger og funktionalitet, men også af kendetegnene ved lystemperaturen, lysstyrken af ​​det udsendte lys, kraft, størrelse og meget mere. For at købe en passende belysningsenhed skal du fokusere på området og formålet med rummet, driftsparametrene for det elektriske netværk.

  Traditionelt er lamper med et koldt (hvidt og blåligt-hvidt) spektrum af det udsendte lys efterspurgte i kontorlokaler, da et sådant lys har en forfriskende effekt og øger effektiviteten. Et blødere gult lys bruges i boligbelysning. Hvis vi fortsætter med egenskaberne af belysningsenheder, omfatter det varme spektrum enheder med en lys temperatur på 2000-3800 K, det neutrale hvide lys er 4000 K, og over dette indikatorlys hører til koldspektret.

  Effektparametrene for belysningsanordninger påvirker også lysstyrken af ​​lysstrømmen, som kan nå 5000 lm. Sådanne modeller er velegnede til værelser i stort område (hangarer, sportshuse, hospitaler), mens mindre effektive enheder på 500-1500 lm er optimale til kontorer og handelsrum.

  I vores butik præsenteres den bedste pris for LED-paneler, mens du kan regne med eksperternes hjælp til at vælge den rigtige belysning til dit værelse.

  For at købe et køb skal du bruge indkøbskurvstedet eller ringe til vores konsulenter!

  Lyspaneler på loftet: fordele, designfunktioner og typer

  Indsendt af Admin 717 dage siden
  Kategori: Loft

  Lyspaneler på loftet: fordele, designfunktioner og typer

  I vores tid i udviklingen af ​​de såkaldte lyspaneler, der er monteret på loftfladen og er baseret på lysdioder.

  Fordele ved LED-baserede paneler

  Fordelene ved disse belysningsenheder vægt:

  1. Det ubetydelige volumen af ​​den forbrugte energi. Hvis kun lyspaneler installeres i et hus eller lejlighed, vil det være muligt at betale for belysning med halvdelen;
  2. Disse belysningsenheder er et rigtigt fund for designere. Panelerne giver dem mulighed for at realisere de mest modige kreative projekter og eventuelle "lette" fantasier. Som følge heraf kan en imponerende lyseffekt opnås;
  3. Sådanne belysningsanordninger er meget nemme at installere, derfor bliver de i stigende grad udstyret med overhængssystemer. De har allerede skubbet ind i baggrunden lysende belysningsenheder;
  4. Disse produkter giver mulighed for at fokusere på æstetisk attraktive områder eller ting, så du kan eksperimentere med skyggerne. Et eksempel er ikke for attraktive vinkler, der perfekt skygger sådanne paneler;
  5. Lyspaneler behøver ikke at skifte pærer og gøre mere triste manipulationer med dem. De er nemme at placere selv i de vanskeligste områder i rummet.

  Designfunktioner af lette produkter

  Panelet design blev oprettet på en sådan måde, at du kan installere dem så enkelt som muligt. Samtidig er forbrugerne behageligt overrasket af pålidelighedsudstyrets holdbarhed og holdbarhed, som normalt følger med disse produkter. Hvis køberen ikke fandt dem i de indkøbte paneler, så bør du ikke være ked af det. Fastgørelsesanordninger til dem sælges i enhver specialbutik.

  Hvis det ønskes, monteres lyspanelerne fra stedet http://vvg.kiev.ua/g10886822-svetodiodnaya-panel-led let til loftet, der er lavet af beton på grund af deres eksisterende suspensioner. Disse suspensioner er også i stand til klart at justere højden af ​​de monterede paneler.

  Særlig opmærksomhed tiltrækkes til panelrammen, som er let at installere på samme niveau med det hængende loftsystem.

  Typer af lyspanel enheder

  På nuværende tidspunkt tilbyder producenterne firkantede, rektangulære og runde produkter af forskellige parametre. Men hvad angår tykkelsen af ​​panelerne, så har de alle det samme og er ikke mere end 14 millimeter.

  Vær ikke bange for at installere LED-paneler på lave loftsflader. Faktum er, at panelerne har frostet diffus belysning, som visuelt "løfter" loftkonstruktionerne og dermed fjerner det ubehag, der kan opstå i en person i et værelse med lave lofter.

  Lyspaneler er ret tynde, så de er nemme at rette i enhver stilling, der er nødvendig for en person. De kan fastgøres til væggen, anbringes fladt eller hængt på loftet og vedhæftes til deres lys lyset af spotlights, som også er placeret i loftet. Panelerne kan endda indlejres i en gipspladeroverflade.

  Forbrugeren skal være opmærksom på, at forskellige typer lyspaneler har deres egen magtgrad, såvel som lysets tone.

  Disse produkter i dag er den mest avancerede udvikling, som LED-industrien har. Eksperter navngiv en højdepunkt af LED-paneler eksklusiv og unik stil. Men mange virksomhedsejere foretrækker disse lamper til andre belysningsenheder, ikke kun på grund af deres originale og umatchede design. De er imponerede over deres energibesparende egenskaber, som kan reducere udgifterne til elektrisk energi betydeligt.