LED strip

Ideel til at skabe lys dekorativ belysning. Du kan endda placere
i den mindste niche, og et behageligt hvidt lys vil skabe en hyggelig atmosfære.

Velegnet til at skabe et ret lyst dekorativt lys. Det er meget populært, når høj lysstyrke ikke er kritisk, og der er en ret dyb niche.

Den fremragende beslutning for lys dekorativ belysning. Dimensioner som Magna S, med en mere jævn lysflow og 2 gange højere lysstyrke.

Velegnet til at skabe super-lyse lys eller funktionel belysning. Synlig lysere end Magna 2S, og dimensionerne er ikke så store som Magna 4S. I mange projekter er dette bånd simpelthen uerstatteligt.

Magna Type 2M LED Strip

Udskiftning af den centrale lyskilde med belysning fra loftet eller væggenene placeret langs konturens rum har mange fordele. Med sådan belysning i rummet skabes der ikke hårde skygger, og der er ingen lyskilde, et kig på, hvilket ville medføre et ønske om at skælde eller lukke øjnene helt. Øjnene i dette lys er ikke spændte og slapper af efter en aktiv dag.

Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, vil der i alle felter altid være win-win muligheder for at gennemføre denne eller den samme ide. Ved tilrettelæggelsen af ​​funktionel belysning uden central lyskilde - dette er Magna Type 2M.

 • dekorative lys
 • dimmer kontrol
 • 1712 lm / m, 12 w / m, 24V

Selv oversvømmelseslys

Alle LED-strimler har en minimumsafstand, hvor lyset af alle lysdioder er fuldt blandet og bliver ensartet, af samme lysstyrke over hele længden af ​​baggrundsbelysningskredsløbet.

For eksempel er Magna Type L og Magna Type S ca. 6 cm. En funktion af LED lysstråler med høj lysstyrke med et hyppigt arrangement af lysdioder er et jævnt oversvømmelys i en afstand af 1 cm fra båndet.

Magna Type 2M baseret baggrundsbelysning vil være glædeligt for øjet selv uden evnen til at lave en dyb niche.

Vil beskytte øjne, lindre spænding og træthed

Primærbelysning ved hjælp af skjult belysning gøres oftest for at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære. Som det er velkendt påvirker nogle lyskilder imidlertid en persons psykiske og fysiske tilstand, nogle gange endda forårsager alvorlig angst, hovedpine. Årsagen til dette er de særegenheder ved det lys, de udsender.

Ved udviklingen af ​​Magna-bånd i hvidt lys blev den sikre øjenstandard "Safe Eye" oprettet. Standarden er baseret på Kruisof komfortkurve og den seneste forskning om øjets farvetilpasning med lette variationer. Omhyggeligt udvalg af phosphorsammensætningen tillod Magna Type 2M båndene til fuldt ud at opfylde kravene i standarden for sikkert lys.

Dette lys har virkelig unikke egenskaber. Så behageligt som muligt for øjnene, giver det dig mulighed for helt at slappe af og nyde dit ophold derhjemme.

Varmebæringssystem - grundlaget for holdbarhed

En funktion af alle LED-strimler med høj effekt er stor varmegenerering. Denne varme skal udtømmes effektivt og spredes i det omgivende rum, ellers reduceres LED'ernes levetid flere gange. I mindre lyse bånd afspilles denne rolle af et trykt kredsløb.

Men som praksis har vist, er et standard printkort med langvarig inklusion af lyse bånd ikke nok. Derfor blev der udviklet et specielt ThermoPad printkort til hele serien af ​​højlysthedsbånd (Magna Type 2M, 2RGB osv.), Hvor varmeoverføringseffektivitetskoefficienten er 1,7 gange højere end den for standardværdien.

Takket være de unikke egenskaber ved det printkort, der produceres af "ThermoPad" -teknologien, vil Magna Type 2M LED-strippen vise dig i mange år.

Magna - Hvid LED Strip

Produktion af LED-tape i henhold til europæiske standarder giver os mulighed for at opnå en længere levetid, som sammen med høj lysstyrke og farvegengivelse gør det til det bedste valg.

Kvaliteten bekræftes af producenten - 3 års garanti!

Side glød. Lyset er rettet parallelt med det plan, som båndet er limet på.

Mængden af ​​lys udsendt af en meter af en udvidet lyskilde.

For at tænde skal du have en strømforsyning med en konstant spænding på 12V.

LED tape Led Eleganz.

Moderne højteknologisk løsning til original dekorativ belysning

LED Strip Led Eleganz - De vigtigste typer LED strips og unikke fordele

LED stripe Led Eleganz - en unik kategori af belysningsenheder designet specielt til dekorative belysning af interiør, ydre, reklamestrukturer, individuelle møbler elementer og områder af forskellige typer lokaler.

På grund af de næsten ubegrænsede muligheder for at ændre formen, længden og tilstedeværelsen af ​​mange modeller med meget forskellige kræfter og tekniske egenskaber, kan LED-bånd købes hos Eleganz til gennemførelse af dekorativ belysning af forskellige niveauer af kompleksitet.

Fås som en enhed med et standardniveau for fugtbeskyttelse (IP 20) og fuldt forseglede (IP 65) modeller. Diodebånd er også forskellige med understøttelsen af ​​forskellige stilarter og farver i gløden.

Så under hensyntagen til de vigtigste forskelle kan diodebåndene sædvanligvis opdeles med graden af ​​fugtbeskyttelse i:

 • Eleganz (IP20) uforseglede diodebånd beregnet til installation og drift i lukkede rum med normale fugtighedsindikatorer;
 • Forseglet LED strip Eleganz (IP65), som kan installeres i bad, saunaer, vandruter, og endda direkte i poolerne.

Efter type installation er der forskel:

 • LED strips i blister (på flad basis),
 • Diodebånd på basis af selvklæbende, som er særligt velegnede til selvinstallation.

Farven på det udsendte lys er:

 • Monofoniske LED-bånd;
 • LED strip RGB, der understøtter det bredeste farvespektrum af gløden med evnen til automatisk at justere farveændringen og intensiteten af ​​belysningen. Disse modeller er især efterspurgte, når de organiserer professionel dekorativ belysning, som dog ikke forstyrrer deres fri brug i hjemmedesign, fordi det er nemt at bruge en speciel controller til at oprette et personligt program til ændring af baggrundslysindstillingerne. Derudover har LED RGB-bånd en meget overkommelig pris, hvilket gør dem til at skille sig ud fra baggrunden for meget dyrere professionelt belysningsudstyr. Desuden er køberen rentabel som den optimale pris på LED-strimler og deres energieffektive arbejde.

LED'erne placeret langs hele længden af ​​den femmåne strimmel giver en blød ensartet glød, der bruger en lille mængde elektricitet.

Dette er især gavnligt i tilfælde, hvor det er nødvendigt at organisere et forholdsvis omfattende netværk ved at kombinere en række diodebånd. Forresten er den endelige længde af netværket ikke begrænset, og hvis ønsket kan længden af ​​en model forkortes til den ønskede værdi.

Ud over det meget økonomiske arbejde bør de største fordele ved LED-strimler også indeholde deres holdbarhed. Hver model, uanset niveauet af beskyttelse og strømforbrug, kan vare op til 40.000 timer.

På samme tid, for hele driftsperioden, vil apparaterne være tilfredse ikke kun med effektivt, men også sikkert arbejde. At være forbundet til netværket via særlige strømforsyninger, er de pålideligt beskyttet mod netværksspændingsfald. De er ikke bange for ændringer i temperaturen.

De fleste modeller kan fungere ved temperaturer fra -25 til + 50˚є, og hermetiske modeller med beskyttelsesklasse (IP 65) og LED-bånd i RGB-blisteren er endnu højere.

Alle disse unikke egenskaber kombineret med den overkommelige pris for de fleste brugere samt tilstedeværelsen af ​​mange forskellige modifikationer, der er designet til at fungere under mange forskellige forhold, gør LED-strimler til et universalværktøj til originalt belysningsdesign.

LED LED DIODEX PLAN MAGNA (4000K, 14W, opal., D240x21mm, IP40, grå ramme, A01)

Garanti på alle produkter

beskrivelse

Betaling og levering

Vi tilbyder følgende betalingsmetoder til vores kunder:

- Betaling kontant ved modtagelse af varer

- Kontantløs overførsel af konto for juridiske personer og enkeltpersoner. Vi arbejder både med moms og uden moms

- Betaling med kreditkort (i udstedte punkter)

Butikken er åben fra kl. 9.00 til 20.00 på hverdage, fra kl. 9.00 til 18.00 på lørdag, søndag er en fridag. Før ankomst er nødvendigt foretage en ordre via hjemmesiden eller ring til os på 8 (495) 782-37-87 og præcisere tilgængeligheden af ​​dit valgte produkt.

Kontoradresse findes i afsnittet " Kontakt os ".

Omkostningerne ved levering med bud inden for Moskva Ringvej - 300 rubler, levering sker inden for 1-3 dage.

Med en ordre mængde på 5.000 rubler og mere er levering inden for Moskva Ringvejen gratis.

Leveringsomkostninger til Moskva Ringvej 300 rubler + 30 rubler per kilometer.

Med en ordre mængde på 5.000 rubler eller mere, er ekstra gebyr kun for kørslen fra Moskva Ringvejen.

Levering af ordrer foretages 7 dage om ugen inden for 1-3 hverdage fra datoen for afsendelse af ordren (afhængig af tilgængeligheden af ​​varer på lager).

Levering af et transportselskab i alle regioner i Den Russiske Føderation (hovedsagelig via Business Lines, Energy og PEC)

1) Leveringsprisen bestemmes af kostprisen for det valgte transportselskabs tjenester. Hvis du er interesseret i levering af transportfirmaet, skal du skrive om det i en notat til ordren eller umiddelbart efter bestilling.

2) Leveringsomkostningerne består af omkostningerne ved levering af varerne til terminalen for transportselskabet i Moskva og omkostningerne ved transport af varerne af transportselskabet til bestemmelsesstedet.

Efter aftale med lederen kan vi sende ethvert andet transportselskab efter eget valg.

Levering af russisk post til alle regioner i Den Russiske Føderation! ("Russian Post", "EMS", "DPD")

Afsendelse af russisk post er muligt. Prisen kan forhandles afhængigt af varens specifikation (vægt, volumen, leveringsafstand). Beregn de foreløbige afgangsomkostninger her. (link http://postcalc.ru/ )

Betaling kun ved forudbetaling på kontantløs måde (betaling ved overførsel til en bankkonto eller til generaldirektørens kort).

At sende kontant ved levering ved modtagelse af varerne i det russiske post er umuligt.

Ordrer afsendes inden for tre arbejdsdage (afhængig af lagertilgængelighed).

Vilkår for tilbagelevering.

Retur af varer er mulig i tilfælde af en fejl fra sælgerens side eller på købers anmodning

1) Udveksling og refusion af fejl sælger

Årsager til udveksling af retur, bytte ved en fejl sælger:

- Ufuldstændig pakke af varer

- Ægteskab eller mangel på varerne

- Dette produkt svarer ikke væsentligt til det foto og de karakteristika, der er angivet på webstedet.

Hvis du finder en defekt, defekt eller ufuldstændig produktpakke, skal du tage et billede af defekten, send det til [email protected] Vi vil erstatte den defekte vare, eller vi vil levere de manglende dele. Forsendelsen er gratis.

2) Udveksling af retur efter anmodning fra køber

Hvis produktet ikke passer til dig af en eller anden grund, har du ret til at returnere eller bytte den til en anden inden for syv dage fra købsdatoen, underlagt følgende betingelser:

- Produktet har bevaret sin oprindelige præsentation og er i komplet sæt

- Produktet blev ikke brugt, dvs. ikke tilsluttet og har ingen tegn på installation

- Varernes emballage er intakt og har den oprindelige præsentation

- Der er et dokument, der bekræfter købet i vores onlinebutik.

For at returnere et uegnet produkt skal du overholde alle betingelserne for retur og bringe det til vores kontor.

restitutioner

Polyus Sveta-netbutikken forpligter sig til at returnere midlerne inden for 10 dage fra datoen for det tilsvarende krav, med undtagelse af sælgerens udgifter til levering af returvarer fra forbrugeren. Restitutioner sker kontant, når varerne returneres, eller ved bankoverførsel til købers konto.

Levering er en separat tjeneste, der ikke er en integreret del af købte køb, hvilket slutter, når kunden modtager varerne og betaler for dem. I denne henseende, når en refusionsbutik påløber, er det ikke underforstået med tilbagebetaling af leveringsomkostninger.

Magna led stripe

Vi accepterer ordrer fra juridiske enheder, individuelle iværksættere og enkeltpersoner. Priserne på hjemmesiden er gældende for LE og IP. I Moskva kan enkeltpersoner placere deres ordre hos ul. Kantemirovskaya, 65 og st. Automotive, 5B.

Tilgængelighed af varer, priser og arbejdsvilkår med enkeltpersoner i regionerne bør kontrolleres hos vores partnere.

 1. vigtigste
 2. Vejviser
 3. Møbler belysning
 4. LED belysning
 5. LED tape i bugter

Art.: LS-2835NW-IP33-10-L

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835NW-IP20-4.8

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835NW-IP20-9.6

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-5050NW-IP20-14.4

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-3014W-IP33-24

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-3014WW-IP33-24

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS24V-3528W-IP33-19

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS24V-3528WW-IP33-19

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS24V-5050W-IP33-14

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS24V-5050WW-IP33-14

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

Art.: LSA-10-PC-L50-PC

Art.: LSA-10RGB-PC-L50-PC

Art.: LSA-8-PC-L50-PC

kode: LS-2835W-IP33-4.8

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835W-IP33-9.6

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835W-IP33-9.6-N

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835W-IP65-4.8

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835W-IP65-9.6

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835WW-IP33-4.8

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835WW-IP33-9.6

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835WW-IP65-4.8

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-2835WW-IP65-9.6

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-3528W-IP65-4.8

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-3528W-IP65-9.6

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-3528WW-IP65-4.8

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-3528WW-IP65-9.6

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-5050RGB-IP33-14.4

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-5050RGB-IP65-14.4

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-5050W-IP33-14.4

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-5050W-IP65-14.4

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-5050WW-IP33-14.4

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

kode: LS-5050WW-IP65-14.4

Dette produkt sælges af hjul. I hjulet 5m

Art.: LSA-10-PC-L15-D

Art.: LSA-10-PC-L15-PC

Art.: LSA-10-PC-PC

Art.: LSA-10RGB-PC-L15-D

Art.: LSA-10RGB-PC-L15-PC

Art.: LSA-10RGB-PC-PC

Art.: LSA-8-PC-L15-D

Art.: LSA-8-PC-L15-PC

Art.: LSA-8-PC-PC

Vi accepterer ordrer fra juridiske enheder (LE), individuelle iværksættere og enkeltpersoner (FL). Priserne på webstedet gælder for LE og IP.
Advarsel! Priserne for personer adskiller sig fra dem, der er angivet på hjemmesiden. I Moskva kan FL bestille din bestilling hos ul. Kantemirovskaya, 65 og st. Automotive, 5B. Download prisliste for FL i Moskva.
Tilgængelighed af varer, priser og arbejdsvilkår med enkeltpersoner i regionerne bør kontrolleres hos vores partnere.

Magna led stripe

Vi arbejder sammen med juridiske personer og enkeltpersoner. Personlig manager. Alle former for betaling.

Gratis konsultationer, valg af varer til dine behov. Lad os levere over hele Den Russiske Føderation og CIS.

Fandt du ikke produktet - skriv til os. Vi gør under ordren, egen produktion base.

SMD 5050 (5060)

SMD 5050 (5060)

I dagens verden har kvaliteten af ​​belysning en væsentlig rolle. Og dette er ikke blot forbundet med, hvad slags lys en enhed giver, men også med omkostningerne ved strømforsyning fra strømnettet. Hvis forældede glødelamper gav en relativt lille belysning i forhold til deres strømforsyning, er der i øjeblikket LED-bånd på markedet, hvor lysniveauet er meget højere med mindre elforbrug. Gradvist er anvendelsesområdet for diodelamper og -bånd blevet udvidet, og nu findes de ikke blot i hverdagen, men også i industrielle lokaler. Særligt populært er deres distribution i underholdningssektoren (caféer, barer, klubber) og blandt arkitektoniske og designstudier, der forbereder projekter til private huse og lejligheder.

LED tape SMD 5050 er i stor efterspørgsel, hvis mærkning angiver overflademontering og størrelsen af ​​LED'en selv - bredden og længden på 5mm. Hver LED består af tre lyskilder - krystaller, som giver et lysere lys i sammenligning med bånd af andre mærker. Desuden afspejles driftsspændingen i båndets fulde nomenklaturposition, så smd 5050 12v LED-båndet er en klassisk fælles mulighed med udbredt brug af husholdninger.

Tape er præsenteret i ruller på flere meter, og for at vælge den rigtige mulighed for at sikre høj kvalitet luminescens, skal du være opmærksom på antallet af dioder i 1 meter. For eksempel vil smd 5050 30 LED stripen have 30 dioder og smd 5050 60 leddiode strip på 1 meter overflade. Men den ledede tape smd 5050 300 led indebærer tilstedeværelsen af ​​tre hundrede dioder til 5 meter tape eller 60 for hver meter.

Takket være de tre anvendte krystaller er det muligt at implementere RGB-teknologien. Det betyder, at hver af de tre krystaller giver en anden farve (rød-rød, grøn-grøn, blå-blå), som blander giver den ønskede skygge. LED-stripe smd 5050 rgb er egnet som en ekstra lyskilde, hvis du skal oprette en lilla, lyserød eller anden kompleks farve. Smd 5050 24v LED stripen bruges også til installation af professionelle eksperter til mere intens lysbelysning.

Du vil kunne købe LED tape smd 5050 ved at udfylde en ansøgning på vores hjemmeside. Kvalificerede konsulenter er klar til at besvare alle spørgsmål om produktet og vælge den rigtige mulighed for dig.

Vi leverer i Moskva og Skt. Petersborg samt i hele Rusland gennem kurer- og transportvirksomheder. Realisering af varer er mulig engros i detailsalg. Der er forskellige betalingsmuligheder fra indbetaling af kontanter til betaling via bankoverførsel og elektroniske penge. Individuelle engrospriser er fastsat for grossister.

Alle smd 5050 led LED strimler garanteres i op til 5 år. Også på hjemmesiden er et stort katalog af relaterede produkter til at skabe høj kvalitet belysning til ethvert rum.

Installation af loftbelysning fra loftplintens tip

Installation af loftbelysning fra loftsplinten

Skjult loftsbelysning kan gøres ved hjælp af LED-stripe, der ligger bag loftpladen. I dette tilfælde vælges soklen lidt tykkere end normalt, så den ikke skinner igennem, og dens længde er 10 centimeter under loftet. LED-båndet limes på toppen af ​​soklen, så det skinner på loftet.

uddannelse

Den første ting at gøre er at finde ud af den nødvendige længde af LED-strimlen. For at gøre dette måles den samlede omkreds af soklen, på hvilken du vil installere LED-strimlen.

Til dekorative loftsbelysning er Magna S og Magna L. eller Magna RGB til flerfarvet belysning perfekt. Hvis du vil have en lysere baggrundsbelysning, skal du vælge mellem Magna 2S og Magna 2L. eller Magna 2RGB i tilfælde af flerfarvet baggrundsbelysning.

Der er en endnu lysere LED stribe Magna 4S. men dets lysstyrke kan være overdreven: det kan begynde at skinne gennem basispladen.

Så skal du vælge den nødvendige strømforsyning. Dette spørgsmål er beskrevet i vores artikel "Valg af strømforsyning."

Hvis du beslutter dig for at lave en flerfarvet baggrundsbelysning eller vil styre lysstyrken af ​​det monokrome bånd, skal du bruge en RGB-controller. Den mest populære og nemme at lære er LEDX Radio controller og Traxon kontrolpanelet.

LED strip installation

Efter at alt udstyr er købt, og bundpladen er fastgjort på væggen omkring omkredsen af ​​rummet, kan installationen af ​​LED-strimlen påbegyndes.

LED strips på bagsiden er klæbrige. Det er nok at adskille det beskyttende lag, og båndet kan limes. Dette giver dig mulighed for at installere hele båndet på få minutter.

Båndet klæber godt til glatte, fede, ikke-skrælle overflader. I tilfælde af loftsplint skal du kontrollere, at det ikke smuldrer og børster støv af overfladen.

Hvis stykker tape viste sig at være et sted længere end nødvendigt, kan de skæres. Men det kan kun ske i specielle snitpunkter, som er få centimeter.

To stykker tape kan nemt forbindes med specielle stik. Du kan også lodde dem til hinanden med ledninger, men bemærk at temperaturen på loddejernet ikke skal være over 260 ° C, og lodningstiden skal ikke være mere end 10 sekunder.

Efter at du har installeret båndet, skal du tilslutte det til strømforsyningen. Hvis der i slutningen af ​​båndet ikke er ledninger loddet på fabrikken, kan du bruge udskiftelige kontakter med ledninger. På dette stadium er det vigtigste ikke at forvirre input med output og "plus" med "minus". Dette er vigtigt, men ikke svært, du skal bare være forsigtig.

Hvis du laver en flerfarvet eller kontrolleret baggrundsbelysning, skal du ikke glemme, at du skal tilslutte en controller mellem strømforsyningen og LED-strimlen. Alt er også enkelt her, ved strømforsyningens udgang er der to stik "+" "-", de samme stik er til indgangen til controlleren. De er forbundet via ledning, indbyrdes.

Vi tilslutter strømforsyningen til 220V ved hjælp af konventionelle klemme. Ved indgangen til strømforsyningen er der to stik L + og N-. Fasen er forbundet til L +, og nul (almindelig ledning) til N-. Hvis baggrundslyset var gjort uden en controller. så kan spændingen på strømforsyningen leveres via en konventionel nøglekontakt.

Hvis det er muligt, skjuler vi controlleren og strømforsyningen bag basispladen eller i en niche eller hylde, som vil blive overført af den baggrundsbelyste plint.

Nu er alt klart! Du kan beundre resultatet og endda styre båndets glød.

LED tape CLASSIC

Lysdesign er af stor betydning for løsningen af ​​forskellige designproblemer. Et af værktøjerne til at gøre dette er et bånd med en monokrom glød eller en flerfarvet LED-strimmel - et fleksibelt printkort, hvor lysdioder er lige adskilt. Multi-farve LED-strimmel og monokromt glødbånd bruges i designet:

 • badeværelser,
 • butiksvinduer;
 • niche møbler;
 • lofter;
 • facader og landskabsdesignelementer.

Multicolor selvklæbende LED-strimmel og bånd med monokrom glød, hvis pris fuldt ud svarer til dens kvalitet, er i stand til at tage en oval, firkantet, ellipsoid form og bøje i forskellige vinkler.

LED tape, omkostningerne ved engros det er et ganske rimeligt beløb, holdbart, har et lille strømforbrug. Et bredt farveområde og evnen til at justere lysets lysstyrke gør det simpelthen uundværligt i designkunst. Et sådant LED-bånd, som ikke er vanskeligt at købe i Moskva, takket være dets kvaliteter, gør det muligt at gennemføre endnu dristige design ideer.

Søgeindstillinger

Lamper 306SQ i projektet "Soveværelse i en yew grove"

20. januar klokken 12.00 på NTV-kanalen kom ud.

Kommer snart! ELVAN lamper i designprojektet på NTV

Vi vil mødes på tv kl. 12:00 på lørdag eftermiddag.

Udstillingen var en stor succes!

For en måned siden, en gruppe af virksomheder ELVAN.

LED strip

 • Sorter efter:
 • pris
 • navn
 • nye varer
 • af popularitet
 • Sorter efter:
 • pris
 • navn
 • nye varer
 • af popularitet

Hvis du plejede at bruge LED-lys, har du nu LED-striber af ubegrænset længde i dit arsenal: det er blevet meget nemmere at organisere belysning. Det er bekvemt, at du selv kan vælge længden af ​​et sådant bånd selv, bestil nøjagtigt sådanne længder, som du har brug for. Derudover kan et sådant bånd gives næsten enhver geometrisk form, hvilket gør anvendelsen endnu mere bekvem. Faktisk kan du købe LED stripe og de samme lamper, du kan skabe det mest komplekse og multifunktionelle belysningsdesign rum. Funktionerne i disse produkter bruges oftest i underholdningsindustrien, hvor lyset løser meget. Meget ofte købes LED-bånd, når der lægges puljer, placerer belyste skilte og installerer gade skilte. Bygningens facader belyser også med deres hjælp.

Typer af LED strimler

Der er forskellige prøver af LED strips. Ofte køber de universelle, luminescensen af ​​sådanne bånd kan indstilles uafhængigt ved hjælp af fjernbetjeningspanelet. Men du kan købe et monokromt mønster, så lyset vil være strengt en forudvalgt farve. Forresten kan du ændre ikke kun blændens farvetone, men også dets intensitet: farverne skifter gradvist med en given hastighed.

Vandtætte egenskaber af LED-strimler

Før du køber et produkt, skal du kontakte sælgeren, hvilken type LED-striber der er til rådighed. Du kan få brug for fugtsikre bånd eller tværtimod billigere fugtighedsprøver til tørrum. Hvis dit mål er at installere bånd i et bad eller en pool eller arrangere belysning til facader, bør du absolut vælge mellem de mest pålidelige LED-lamper med fuld beskyttelse mod fugtindtrængning. For øvrig kan gode fugtbestandige LED-striber installeres selv i akvarier og i bunden af ​​vandtanke.

Tekniske egenskaber ved LED-strimler

Så hvor meget dit bånd vil brænde, skyldes ikke kun typen af ​​lysdioder, men afhænger også af dens placering på båndet. For at finde ud af, hvilket tape der passer dig bedst, sammenligner du tæthedsværdierne for hvert produkt. Normalt angiver i parametrene, hvor mange lysdioder i en meter af produktet. Denne indikator ligger i området fra 30 til 120 stykker, jo flere lamper, desto mere intense lysstrømmen.