Ceiling LED lamper: typer, udvælgelseskriterier, bedste producenter

Vil du modernisere dit hjem belysningssystem ved at erstatte glødelamper med mere økonomiske på dioder? Udsigten til at få velorganiseret dækning og samtidig spare på brugsregninger er meget fristende, ikke? Men du ved ikke, hvordan man vælger LED-taklamper og hvilken fabrikant at foretrække?

Vi hjælper med at håndtere LED'er til loftlamper - artiklen diskuterer typer af enheder, deres fordele og ulemper. Kriterier for valg af den optimale variant er givet under hensyntagen til den forventede effekt af nye pærer. Det er usandsynligt, at produkter, der udsender koldt hvidt lys, ikke er passende i stuer. Og de vil ikke være i stand til at skabe en hyggelig atmosfære der.

Artiklen diskuterer også de bedste producenter med fremragende ry på markedet for belysning. Udvalgte fotobilleder med billedet af LED-produkter.

Der er nyttige video anmeldelser og anbefalinger til at vælge. Så det er bedre at købe produkter i en specialbutik, hvor konsulenter hjælper dig med at vælge den bedste mulighed for individuelle behov, vise certificeringscertifikater og udstede et garanticertifikat.

Hvad er et LED-modul?

Basis for produkterne er princippet om elektrisk luminescens. På grænsen af ​​to forskellige halvledere passerer strømmen.

På dette tidspunkt er der et udvalg af elektromagnetisk stråling liggende i farvespektret synligt for det menneskelige øje.

Strukturelt består lampen af ​​et hus, inden for hvilket der er placeret halvlederkilder, en diffusiv linse, en køle radiator og en strømforsyningsenhed (driver).

De første lysdioder havde en udtalt rød tone og var ekstremt dyre. Når de blå elementer blev opfundet, blev lamperne meget billigere og blev tilgængelige for den bredeste anvendelse i industrien og hverdagen.

Typer af loftlamper

Islamper til loftbelysning er lavet i de mest usædvanlige konfigurationer og afviger i typen af ​​base. Skrueprodukter er gevindskruet i nederste del og er markeret med bogstavet "E". Ved siden af ​​er det normalt tal, der angiver bunddiameteren på gevindforbindelsen.

Den anden type hætte kaldes en nål og er markeret med bogstavet "G". Strukturelt består den af ​​to små metalantenner, der spiller rollen som elektriske kontakter.

Med deres hjælp er lampen stramt fast i lampeholderen og fastholdes der i hele arbejdstiden.

De resterende baser, der betegnes med bogstaverne B, R, P, S, K, T, W, har en mere snævert specialiseret retning og bruges meget mindre ofte i hverdagen.

Hvad skal man se på, når man vælger?

LED loftslamper skelnes mellem følgende vigtige kriterier:

 • forsyningsspænding;
 • driftstrømniveau
 • basiskraft
 • lysstyrke
 • nuance (temperatur) af den medfølgende lysflux;
 • strålingsvinkel;
 • form og størrelse;
 • nedbrydningstid.

Alle disse nuancer skal overvejes, når de køber. Kun de vil hjælpe med til at træffe det rigtige valg og købe enheden, der præcist opfylder alle de krav, som klienten stiller til hjemmebelysningssystemet.

Hvis du ignorerer nogen af ​​ovennævnte ting, vil omkostningerne ved køb af midler blive forgæves, og i et boligområde vil du ikke være i stand til at skabe det nødvendige niveau af komfort og bekvemmelighed.

LED-produkter til almindelig husholdningsbrug har en arbejdskapacitet på 3 til 15 watt. Lignende indikatorer for moduler beregnet til industriel brug, når op til 100 watt.

Den udstrålede strøm af lys viser høj intensitet, og til minimale omkostninger kan elektrikere oplyse lokalerne for ethvert område.

Effektiviteten af ​​produkter er 90%, og i dette parameter er ledprodukterne langt forud for andre lyskilder.

Kriterium nr. 1 - temperaturen på det genererede lys

Emissionsspektret for alle forsyningskilder er opdelt i tre hovedgrupper. Den første indeholder elementer, der producerer varmt hvidt lys (Warm White), meget ligner effekten af ​​den klassiske glødelampe.

De arbejder i temperaturområdet fra 2700K til 3200K og anbefales til brug i boligområder.

Den anden gruppe indbefatter spektret fra 3500K til 5000K. Dette lys kaldes normal eller dag hvid (Neutral White) og ligner visuelt farven på morgensolens glød med god lysstyrke.

Med øjet opfattes det som neutralt og er velegnet til brug i tekniske lokaler i et hus eller lejlighed, i kontorer, klasseværelser og auditorier, produktionsværksteder mv.

Eksperter påpeger, at neutral belysning hjælper med at øge effektiviteten, hjælper med at koncentrere sig og ikke fører til træthed i øjet.

I området fra 5000K til 7000K er der kølige hvide lamper, der producerer meget lyst dagslys (Cool White). I stuer er de praktisk taget ikke brugt.

I grund og grund anvendes disse moduler i hospitalbygninger, laboratorier, korridorer og i lokaler til tekniske formål.

Kriterium nr. 2 - strålingsvinkelindikator

En sådan vigtig parameter som strålingsvinklen for lamper fra forskellige fabrikanter varierer fra 20 til 360 grader. Dette betyder, at lysdioderne lyser mere i midten og reducerer belysningsniveauet til kanterne af spredningsvinklen.

Dette funktionsprincip giver os mulighed for at levere en højkvalitets lysforsyning til et bestemt rum og bruger en væsentligt mindre mængde strøm til at udføre opgaven.

Hvis der er behov for at øge det nyttige belysningsområde, indsættes en yderligere diffuserende linse i armaturet.

Kriterium nr. 3 - Markeringsstørrelse Bar

Alle producenter af LED-loftprodukter producerer lamper af fundamentalt forskellige størrelser og konfigurationer.

De mest almindelige er følgende former:

 • A - svarer til den klassiske glødelampe;
 • B - ligner en oval med en stump ende;
 • C - ligner en lysflamme;
 • CA hedder "stearinlyset i vinden" og har en let spids kant bøjet til siden;
 • CW - er som et lys twisted til den ene side;
 • G - er en traditionel bold;
 • E - er en langstrakt ellipse;
 • R - forsynet med reflektor (reflektor);
 • BR - har en konvekse reflekterende overflade og lidt større end R-modulet;
 • MR - udstyret med spejlreflektor
 • PAR - har en reflektor af en usædvanlig parabolisk form;
 • T - er lavet i form af et rør, på hvis overflade arbejdslamperne er placeret.

Sådanne islamper er de mest populære og bruges oftest til at arrangere husholdnings- og hjemkomfortbelysningssystemer.

Kriterium 4 - tid nedbrydning af glød

Faldet i lysstyrkenes intensitet over tid er en naturlig proces forårsaget af krystallernes oversvømmelse under langvarig brug. Professionelle kalder det nedbrydning.

Når dette sker, falder lyselementets effektivitet og lysmætningen af ​​strømmen mindskes mærkbart.

I led-produkter af kendte mærker falder lysintensiteten mod slutningen af ​​det angivne levetid. Namnløse kinesiske moduler er mere modtagelige for dette og kan begynde at falme i begyndelsen af ​​deres arbejde.

Fordele og ulemper ved Led-lamper

Lamper, der arbejder med LED-elementer, har mange unikke fordele, så de ikke kun kan bruges til belysning, men også til at organisere en original og unik atmosfære i værelserne.

Ved hjælp af disse progressive midler kan du tilføje lyse accenter til selv det enkleste interiør og gøre et almindeligt værelse stilfuldt og eksklusivt.

Plusser af produkter på LED'er

Driftstemperaturen er så lav, at det gør det muligt for anlægget at blive placeret i nærheden af ​​materialer, der er meget brandbare eller tilbøjelige til at smelte.

Muligheden for at justere retningen af ​​lysstrømmen gør det muligt at lave zonal belysning i rummet, hvorved designbeslutningen stiles og originaliseres.

I denne udførelsesform vil nogle steder fremhæves lysere, mens andre vil gå ind i skyggerne og erhverve noget intimitet og intimitet.

Et andet ubestrideligt plus udtrykkes i LED'ernes modstand til cyklisk belastning.

De modstår nemt en enorm aktivering, straks flare op i fuld kraft, når de er tændt, og straks gå ud, når brugeren trykker på "off" knappen.

Evnen til at forbruge elektricitet økonomisk giver også point til Led-pærer. De bruger 20 gange mindre elektricitet end lignende klassiske enheder, mens de leverer belysning af samme effekt.

LED'ernes levetid måles i hundredtusinder af timer. De brænder for en rekord lang tid uden udskiftning uden at tvinge ejeren til konstant at bruge penge på køb af nye lamper.

Fraværet af UV-stråling er et af de meget attraktive funktioner i LED'er.

Arbejder i lokalerne, selv i lang tid, fremkalder de ikke opblussen af ​​møbeltøjsbelægning, bidrager ikke til tarnishing af tapetet og må ikke forårsage revnedannelse af malingen i malerierne.

Det er disse øjeblikke, der gør isprodukterne attraktive og tilskynder brugerne til at give præference for dem.

Ulemper LED-produkter til loftet

Ulemperne ved LED-produkter er også til stede, men ikke i så store mængder som fordele.

Den mest grundlæggende rebuke til ledede elementer er den oprindelige høje pris. Dette gælder selvfølgelig for moduler udgivet under kendte og populære mærker.

Kinesiske muligheder uden at angive mærket er ret overkommelige, men de bør købes med stor omhu. Ja, og forventer, at billige muligheder vil opfylde alle parametre og vil vare lang tid, det burde du ikke.

Prisreduktionen her opnås ved at spare på komponenter, hvilket naturligvis har en dårlig indvirkning på produkternes kvalitet.

Desuden kan LED-produkter ikke fungere korrekt med kontakter, der er udstyret med baggrundsbelysning.

De flimrer eller begynder at lyse svagt, når enhedens nøgler er i slukket tilstand og gør det ubelejligt for folk i rummet på dette tidspunkt.

Top liste over de bedste producenter

Markedet for progressivt LED-udstyr er mættet med tilbud fra forskellige mærker.

I segmentet af lamper, der er designet til at skabe en komfortabel loftsbelysning, er ledelsespositionerne optaget af flere mærker, som har vist sig at producere pålidelige, højkvalitets, holdbare og miljøvenlige produkter.

Nr. 1 - Philips produkter

Philips fremstiller en bred vifte af LED-loftlamper. I linjen er der moduler, der adskiller sig fra hinanden i kraft, intensitet af lysflow, farvetemperatur og energieffektivitet.

Produkter fra Philips betragtes som en af ​​de mest pålidelige og miljøvenlige, der næsten altid producerer den operationelle periode, der er angivet af producenten, og sælges til ganske rimelige penge.

Mærket har officielle kontorer over hele verden, så det er nemt at købe et ægte produkt fra Phillips, ikke en kinesisk falsk.

Nr. 2 - Osram LED moduler

Ikke mindre populære er produkterne fra det tyske firma Osram. Dette er et af de ældste mærker inden for fremstilling af belysningsudstyr.

Det kom ind på markedet for første gang i foråret 1906 og har siden da været stigende produktion og giver kunderne kvalitetselementer til behagelig og økonomisk belysning.

I dag er Osram en del af industrisektoren i den internationale interesse Siemens og anses for at være en af ​​de førende producenter af innovative high-end lysprodukter.

Selskabets årlige omsætning overstiger 5 mia. Euro. Lamper af det tyske mærke er fremstillet i 48 moderne virksomheder, der er udstationeret i 17 lande i verden.

5% af alle overskud, som et mærke bruger på avanceret forskning, der bidrager til forbedring af LED-produkter.

Nr. 3 - lamper fra Foton Lighting

Foton Lichting Ltd er beliggende i London. Det producerer og sælger forskellige typer af elementer, der er nødvendige for moderne belysningssystemer.

Brandets prioritet er produktionen af ​​avancerede, innovative og højteknologiske produkter.

Produktprogrammet er meget bredt og indeholder både standardmodeller og kreative produkter, der opfylder de mest usædvanlige kundernes krav til belysningssystemer.

Nr. 4 - produkter fra Gauss fra Vatron-selskabet

Gauss varemærket ejes af det unge, men meget lovende russiske firma Vatron, der blev grundlagt i 2009 af den tidligere udviklingsdirektør for Wimm-Bill-Dan Corporation Denis Frolov.

Ved begyndelsen af ​​sin grundlæggelse solgte firmaet under det personlige mærke Gauss kompakte kinesiske fluorescerende lamper.

I 2010 købte Vatron medejer Ilya Sivtsev. Lidt senere besluttede begge ledere at omorientere sig til implementeringen af ​​elementer til LED-belysning.

Denne tankevækkende bevægelse gav et stort overskud til iværksættere og fik lov til at købe en forladt fabrik i Tula-regionen for at organisere produktionen af ​​sine egne LED-produkter.

Effektiv investering i udvikling, oprettelsen af ​​et avanceret forskningslaboratorium og tilrettelæggelsen af ​​et forsknings- og produktionscenter gjorde det muligt for virksomheden at begynde at producere avancerede LED-produkter.

I 2015 tog Vatron kontrol med ca. 18% af det indenlandske russiske marked for belysningsudstyr og relaterede genstande.

I dag fremstiller firmaet moduler af forskellige former og designs og overgiver ikke sine ledende stillinger inden for budgetsegmentet af LED-produkter.

Nr. 5 - Kreonix brand LED'er

KREONIX Ltd, en russisk producent af LED-udstyr og relaterede elementer, tilbyder kunderne ca. 400 typer avancerede produkter fremstillet efter forbrugernes grundlæggende behov.

Moduler fremstilles i deres egen fabrik eller købes hos populære og pålidelige kinesiske fabrikker, mærket og solgt på hjemmemarkedet under eget mærke.

Blandt fordelene ved produkter er rekordbesparende elforbrug, fraværet af flimmer synlig for øjet, et imponerende levetid.

Samt et moderne, attraktivt og funktionelt design, der giver dig mulighed for at indlejre Kreonix-lamper i loftslysene på nogen, selv de mest komplekse designs.

Nyttig video om emnet

Detaljeret og tilgængelig beskrivelse af LED-lampen til loftlamper. Anbefalinger til brug.

Et komplet overblik over LED-lamper til et loftbelysningssystem. Fordele og ulemper ved modellerne, forskelle i det materiale, hvorfra basen er lavet.

Hvad er fordelen ved aluminiumsbeholderen over glas, plastik og keramik.

Praktiske råd om valg af LED lamper til hjemmebrug. Hvad skal du være opmærksom på, når du køber. Hvilke lamper passer mere til loftbelysning.

LED-lamper, der er designet til at skabe et behageligt loftlys, sikkert og ikke belastende syn, kan købes i butikker.

Høje omkostninger kompenseres af lang levetid og minimum forbrug af el. Ved at købe LED moduler, vil du give et hjem med høj kvalitet lys og i lang tid vil glemme, hvad en blæst pære er.

LED pærer 220v til loft lamper

Selvfølgelig, efter at have erobret markedspladserne på lysmarkederne, blev LED-lamperne fastgjort i hvert hjem, på gader og pladser, i butikker, hoteller, belysning af de rummelige haller i lufthavne og togstationer.

LED Belysning Egenskaber:

 • drift ved fuld effekt fra de første minutter af forbindelseslys
 • energieffektivitet
 • Ikke afhængig af spændingsfald
 • miljøvenlighed, udledning ikke giftige stoffer, påvirker ikke menneskers sundhed negativt
 • levetid over 40000 timer
 • modstand mod tilfældige mekaniske vibrationer i rummet
 • lang garantiperiode fra producenten og evnen til at udskifte lampen i denne periode.

Led lampe ledet kredsløb

Ulempen ved LED-belysning i prisen: prisen på en pære er meget højere end andre typer. Det kan beregnes ved at sammenligne, hvilken type belysning der er mere rentabel for en almindelig forbruger med en 40 watt glødelampe med kun en lampe, der arbejder 4 timer om dagen:

 • 1 lampe x 40 watt = 40 watt strømforbrug pr. Time
 • 40 watt x 4 timer = 160 watt strømforbrug pr. Dag
 • 160 watt x 365 dage = 58400 watt elforbrug pr. År
 • 58.400 kW x 3 gnid. = 175,2 gnid. årlig pris pr. lampe

Omkostninger til LED-lampe:

 • 1 lampe x 4 watt = 4 watt strømforbrug pr. Time
 • 4 watt x 4 timer = 16 watt om dagen
 • 16 watt x 365 dage = 5840 watt om året
 • 5,84 kW x 3 rubler. = 17,52 gnid.
 • 175,2 gnidning. - 17,52 gnid. = 157,68 rubler om året besparelser ved brug af en LED-lampe.

Der er ikke behov for at bevise, hvor økonomisk anvendelsen af ​​LED-lamper er. Udskiftning af belysningskilderne i de lokaler, hvor de længste pærer er tændt, vil omkostningerne ved køb af LED-lamper snart blive refunderet.

Standardkablerne i hver lejlighed er beregnet til forbrug af vekselstrøm på 220V spænding, LED-lampen svarer til disse specifikationer. LED'en installeret i lampen absorberer likestrøm, men den spændingsskiftede omformer er integreret i LED-lampehuset. Lampen er beskyttet mod interferens ved belysning med et specielt kredsløb styret af en lysdæmper.

LED-lamper til spotlights i deres parametre ligner glødelamper og nogen af ​​dem kan udskiftes.

Lysstofrør ændrer sig også uden problemer, og i produktion begyndte de at producere grundlæggende formater. Før udskiftning er det nødvendigt at præcisere, hvilken spænding denne fluorescerende lampe bruger. I nogle tilfælde blev en transformer bygget i armaturet, spændingen ville ikke svare til forbruget af LED-lampen, og det ville ikke lyse op.

Energieffektiviteten af ​​teknologien mellem lamperne er forskellig, så den sædvanlige måling af lysstyrken i antallet af watt er ikke relevant for LED-lamper. Når du vælger en LED-lampe for at bestemme, hvor stærkt det skinner, skal du være opmærksom på enheden i Lumen. Udskiftning af lampen med en effekt på 40W, en analog er valgt med en lysflow på 400Lm.

Forbedring af produktionen af ​​LED-lamper reducerer strømforbruget og øger lysstyrken og lysstyrken. Når du vælger en lampe, skal du være fortrolig med egenskaberne på emballagen, lumenet fortæller dig, hvor lyse det vil lyse.

Spektrummet af rumbelysning påvirker menneskers sundhed. Om, hvordan lejligheden er oplyst med varmt lys, "dets" lys og omvendt med en forkølelse, ubehagelig for oplevelsesspekteret, afhænger også trøst og indflydelse af belysningsenheder på beboernes trivsel. Hvilket spektrum udsender LED-lamper? Det hele afhænger af valget af lampens spektrale egenskaber og den strøm, der bruges til belysning af rummet. Belysning af specifikt område, glødelampe 60 watt, ved en spænding på 220 V forekommer konstant, på et bestemt niveau, ikke mere og ikke mindre. LED-pærer skinner som behageligt for forbrugeren. Belysningsfladen eller overfladen afhænger af valg af LED-lamper til et bestemt rum. LED-lamper flimmer ikke som alle andre. Flimmer påvirker en persons vision synligt. LED'en er ikke afhængig af spændingsfald, den skinner på samme niveau, og kun når den aktuelle kilde er afbrudt, stopper den øjeblikkeligt sine funktioner. LED-lampen i skrivebordet, og du kan arbejde uden at trætte dine øjne, det er det flimrende lys, der påvirker hvor behagelig en person føler, mens han arbejder under kunstig belysning. LED-lamperne opløste lysproblemerne ikke kun ved det økonomiske forbrug, men også i det rigtige rumrumsbelysning, spotbelysning og opvarmning af lampen faldt.

Sammenfattende brugen af ​​LED lamper kan vi konkludere:

 • Den mest effektive brug af LED'ens retning, i natbelysningsenhederne, bordlamper, belysning i hjemmet sjældnere osv.
 • I rum med forøget vibration er lysdioder i deres fysiske essens faste elementer, halvledere brydes ikke ned fra vibrationer med hyppige rumstrøm osv.
 • i rum, hvor konstant belysning er nødvendig uden at ændre farve og dens tone fra kold til varme osv. LED-lamper belyser ikke rummet med et gult, blinkende lys uanset spændingsstød
 • at installere på steder, hvor en konstant ændring af glødelampe lamper ved hjælp af en stige er et besværligt arbejde. LED-lampernes levetid er meget højere end dets analoger
 • Installation af LED-lamper, hvor sikkerhed er påkrævet, er nyttig. Glødepærer var ansvarlige for forekomsten af ​​brande.

Alle disse tilfælde til delvis brug af LED'en er LED-lamper blevet udbredt blandt forbrugerne, som i alle henseender overgik deres konkurrenter. Belysning ved hjælp af LED-loftlamper, ingen sammenligning er ikke med andre typer.

Lysdioder er små og kompakte i størrelse, hvilket gør det muligt at fremstille belysningsindretninger i forskellige størrelser og former på dette grundlag. Placeringen af ​​loftslys indebærer ikke blot opretholdelse af interiøret, men også udførelse af visse funktioner ved det.

Ceiling spot LED lamper deres typer

Det indbyggede lyselement er en LED-spotlight. Den bedste mulighed for at gøre deres installation, med designet af loftet på panelerne af gipsplader, plast eller MDF.

I rumrammen til det hængende loft er der placeret ledninger til lamper. Lamper til hjemmet, kontoret, industrilokalerne - der er mange tilbud på de handelsgulve, der adskiller sig fra hinanden, bortset fra prispolitik, antallet af pærer, former og størrelser.

Ved at installere en vendepunktslampe kan den og strålerne drejes i forskellige retninger og justeres.

Efter at have fastgjort i loftet en ikke-drejelig LED-lampe, begynder strålerne at belyse en bestemt del af rummet.

LED-kardanlys, skift retning af strålerne i alle retninger og juster strømmen.

Placering af spotlights på stræktappen foto

I tilfælde, hvor der ikke er noget falskt loft, er det muligt at installere LED-lamper. De er kendetegnet ved et design, ensartet lysdispersion. Et vilkårligt antal LED'er monteret indeni er ikke synligt. Lamper kan bestilles individuelt og de vil blive fremstillet i henhold til det valgte rums størrelse.

Den mest rationelle tid for installation af armaturer under installation af lofter. Lamper vælges, kombineret med det indvendige rum. Loftet indeni, som vil blive installeret lysarmatur, kræver i rammen, overholdelse af temperaturen og LED-lamperne opfylder alle krav, under drift opvarmer disse enheder ikke op. For at give værelset usædvanlig belysning, anvendes forskellige typer belysning i kombination, kan LED-lamper være i harmoni med nogen af ​​dem.

LED lamper anses for at være den mest moderne og overlegen i kvaliteten af ​​belysning alle andre lignende belysningsenheder.

Ved køb er det nødvendigt at fastslå, hvilken slags lys lampen udsender i farve, da de er forskellige. Lampen kan skabe blå, lyserød, hvid stråling, valget er stort, og det er muligt at vælge LED'en, ikke kun i form.

Karakteristika for LED lamper til loftlamper

Økonomiske og holdbare LED-loftlamper har været populære i mange år. Pålidelig, nem at installere, de brænder ikke fra strømforstyrrelser og giver et lyst, kontrast, lige lys. De er ikke bange for hyppige tænd og sluk, høj luftfugtighed. De har ingen ekstra dele, nemme at installere og udskifte.

Fordele ved LED belysning

LED lamper har mange positive egenskaber, her er nogle af dem.

 • Holdbarhed. Gennemsnitlig levetid er 100.000 timer.
 • Minimumsniveauet for pulsering. Det er videnskabeligt bevist, at krusningsfaktoren for en sådan lampe ikke overstiger 4%.
 • Fremragende lydudgang - med lavt energiforbrug giver de en meget kraftigere lysstrøm end anden lysteknologi.
 • Behov for vedligeholdelse, udskiftning af lamper eller andre forbrugsstoffer.
 • LED-lamper til loftlamper udsender bløde, ikke-irriterende øjne naturligt lys.
 • Farvegengivelse uden at forvrænge farven på omgivende objekter.
 • Ufølsomhed over for strømforstyrrelser.
 • Miljøvenlighed. Fraværet af giftige stoffer, kviksølv i apparaterne, frigør ejerne fra behovet for særlig bortskaffelse. Intet behov for at bruge tid og penge, lampen kan bortskaffes med normalt affald.
 • Vandtæt - kan vaskes og behandles med desinfektionsmidler.
 • Mindste belastning på øjnene. Den LED-skyggefrie loftlampe giver jævn lys uden skygger på hele arbejdsfladen.

Typer og egenskaber

Moderne LED lamper til loftet er opdelt i 2 hovedtyper: forsænket, overhead.

Indbyggede armaturer er ideelle til dekoration af lofter. Når alt kommer til alt opvarmer de næsten ikke op. Ved hjælp af bjælker af lysindbyggede loftslamper kan du accent belysning på alle indvendige emner, tilføje lysstyrke i den aktive zone og dæmpe i hvilesteder.

Overhead loftslamper er designet til værelser uden hængende lofter. Sådanne indretninger er som regel lavet i form af tynde, elegante lyspaneler med uigennemtrængeligt glas og giver naturlig diffus belysning.

magt

Low-power 4V apparater bruges almindeligt til apparater som dekorative lys, stearinlys og kranser. Disse pærer kan ikke give tilstrækkelig belysning. De tjener ofte til at dekorere interiøret, vinduerne, vinduerne.

De mest populære blandt befolkningen er 12-volt modeller. De bruges i stedet for glødelamper, halogen lyskilder. God kraft, lav varmeudslip gør dem værdige konkurrenter på markedet for belysningsenheder.

De meget kraftfulde 220-volt LED-loftslamper er udstyret med en integreret transformer og kræver ikke en separat forbindelse.

Farvetemperatur

LED-enheder kan udstråle farven på forskellige nuancer. Farvetemperaturen er normalt angivet på emballagen i grader Kelvin.

Fra 2700 til 3500 K - lys med en gul farvetone, der minder om den traditionelle glødelampe af glødelamper. Jo lavere grad, lysets farve bliver gul. Derfor vil teknikken med den højeste figur i denne kategori - 3500 grader, have et lysere og hvidere lys.

Fra 4000 til 5000 K - omfatter denne kategori loftslysrør, som er meget almindelige i kontorlokaler. De er præget af neutral hvid ikke trættende øjne belysning.

Mere end 6500 K - enheder med koldt lys. Bruges normalt kun på gaden.

Konstruktionsegenskaber

Loftsbelagte lamper kan svinges eller fastgøres. I det første tilfælde kan lampen roteres i en hvilken som helst retning i en vinkel på 30-40 grader. I den anden udførelsesform er teknikken fikseret, og lyset falder vinkelret på gulvet.

Godt at vide

 • Når du vælger lamper til loftet på gipsplader eller andre suspenderede belægninger, er det vigtigt at købe et apparat, som ikke vil varme op. LED-teknologi er som regel udstyret med køleelementer. Hvis de ikke er, vil en sådan lampe ikke kun overophedes, men også hurtigt svigte.
 • Jo større rummet er, desto mere lys skal det have. Så en to-lampe loftslampe i en rummelig hal er meget mere relevant end en enkelt-lampe en.
 • Moderne LED-pærer kan være af meget forskellige former: kvadratisk, rund, sfærisk, skal. I forfølgelsen af ​​originalitet må du ikke glemme æstetik og design. Ofte ser en klassisk firkantet lampe sig meget mere elegant og interessant end en enhed med en usædvanlig silhuet til øjnene.

Monterings trin for halogenlamper i hævede lofter

Halogenlamper er meget populære blandt ejere af hævede lofter. Funktionen ved montering af disse lyskilder er, at du kun kan røre dem med handsker. Ellers vil fingeraftryk snart forårsage, at lampen mislykkes. Resten af ​​installationstrinnene er ret standard.

 1. Planlæg og mærke på loftet, hvor lampene skal placeres.
 2. Kør ledningerne.
 3. At danne huller i loftsbeklædningen.
 4. Installer et loftsloft.
 5. Træk tråden gennem hullerne.
 6. Monter lysarmaturer.

Sådan udskiftes lampen

Udskift loftlampen kan endda et barn. Det vigtigste er at observere sikkerheden. Sluk lyset, tag forsigtigt fastgørelsesarmaturet ud, tag det ud og udskift den mislykkede pære med en ny, reparer den. Alt er klar!

Efter at have valgt diode belysningsteknologi, vil du i mange år kunne nyde høj kvalitet og billigt lys, for at holde muntert, optimistisk og i god ånd. Når alt kommer til alt, påvirker belysning som intet andet arbejdskraftens livskraft, vitalitet og humør.

LED Ceiling Light i Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på LED taklamper i butikker i Moskva

På stedet kan du vælge LED taklamper i henhold til deres egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Moskva online-butikker. Det er nemt at købe loftslampe lamper billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Moskva.

LED-lamper til hævede lofter

LED-lamper er blevet et af de mest populære elementer i indretningen. Markedet har et stort antal udenlandske og indenlandske mærker. Produkter Bellson, Brille, Electrum, Enerlight, Intelite, Realux, Evrosvet, Optima, Lezard og mange andre vil hjælpe med at løse problemerne med høj kvalitet og spektakulær belysning i ethvert rum med loftslofter. Der er ikke plads til, at de kan monteres som "plade", men på den anden side peger de indbyggede lysekroner med lysdioder "perfekt i rod".

Særlige egenskaber

Moderne LED-lamper til hævede lofter er ikke begrænset i design eller form. Det er dog vigtigt at tage højde for strømmen af ​​de anvendte lamper for ikke at beskadige selve PVC-filmprofilen. Dette materiale har en lav temperaturbestandighed, så kluden kan klare temperaturer op til 50 ° C. I modsat fald bliver det gult, taber elasticitet, dækket af revner.

LED-lamper har en vigtig forskel inden halogen og konventionelle glødelamper. De forvandler strøm til lysstråling, sparer energi og giver en fantastisk effekt af komfort, uanset hvilken stil du vælger.

De vigtigste fordele ved sådanne lamper er:

energieffektivitet op til 70%

enkel installation, selv når det drejer sig om hængende lofter

gulligt eller køligt hvidt lys, der er perfekt og behageligt for øjnene;

besparelser på forbrugsvarer, fordi på grund af den lange levetid er der ikke behov for regelmæssigt at ændre dioderne (op til 50-60.000 timer uafbrudt drift);

evnen til at styre graden af ​​belysning ved at reducere forsyningsspændingen;

høj pålidelighed, sikkerhed, vibrationsmodstand;

ingen skadelig virkning af lavfrekvente pulsationer.

Loftslamper af høj kvalitet er foretrukne til lejligheder, huse, hvor plastik og andre brændbare materialer anvendes som dekoration. Dette er en fantastisk løsning til værelser med lofter.

Diodemodeller udsender næsten ikke varme under drift, og det må derfor ikke skade PVC-folien.

De kan installeres både i huset, på kontoret og i produktionslokaler, i et indkøbscenter, en underholdningsklub. Dette er en synlig fordel foran traditionelle glødelamper. Indretningerne understreger bedst styrken af ​​layoutet, indretningen. Funktionelle lys kan diffunde lyset i en vis vinkel. De vil bringe atmosfæren i en lejlighed eller et landsted en følelse af varme, komfort.

De specifikke egenskaber ved produkterne er lav effekt (fra 3 til 40 W), men de producerer så meget lys som traditionelle lamper (400 W).

Prøv at vælge led-lamper med en neutral, kølig farve til kontorer, offentlige institutioner, til reklameformål og blødere nuancer - til soveværelset, stuen.

Der er et stort udvalg af modeller af LED-lamper til hævede lofter. Hovedtyperne af sådanne enheder omfatter indbygget, overhead og suspenderet.

Det absolutte hit i de sidste år er indbyggede apparater, der næsten ikke tager plads, er nemme at vedligeholde. Modeller er blevet et rigtigt fund for stretch, plast, gipsplader, Armstrong designs.

For dem der gerne vil spare plads selv over deres hoveder, er det bedre at købe overhead lamper med en lille vægt, størrelse, kompakte dioder.

Suspended kopier, tværtimod, er egnet til værelser med højt til loftet. De er også nemme at betjene og vedligeholde.

Hvis halogen, er energibesparende lamper også velegnet til en stofklud, så for en PVC-film, kun lysdioder. Stof tolererer høje temperaturer. Modeller med diffuser og prismatiske refraktionselementer ser ganske interessante ud.

Et interessant design til værelser med lave lofter er monteret LED-lamper. Med deres hjælp kan du dekorere rummet eller kontoret på en original måde, belys kun bestemte områder, det er interessant at zone rummet. Deres design kan have flere lamper, hvor den optimale temperatur er 4.000 K. Ofte installeres de i kontorer, i køkkenet eller i badeværelserne.

Prisen på monterede modeller varierer afhængigt af materialematerialet: stål, aluminium, miljøvenlig plast. Sådanne produkter leveres med et kabel med en mini-stik, og kontakten kan have flere ekstra muligheder.

Dimmable led-lamper til stræklofter er meget populære. Deres egenskab er, at de giver dig mulighed for jævnt at justere lysstyrken af ​​gløden. Navnet på den modtagne enhed på grund af processen med justering af lyset.

Hvis du ikke har brug for et konstant, stærkt lys, elsker romantiske datoer eller slapper af i dæmpede toner, vil dimmere være den bedste løsning.

Ikke alle LED-lamper har en lignende mulighed, så når du vælger, skal du være opmærksom på specifikationerne for modellerne.

Med deres hjælp kan du:

juster graden af ​​belysning ved ændring af dagslysets lysstyrke

Indstil tænd / sluk-timeren;

brug loftlampen som den oprindelige natlampe;

at blive en reel "mester" af lys på afstand (fra køkkenet, soveværelset, badeværelset, børnenes værelse mv.).

Enheden har en indbygget sensor og flere nyttige programmer. Det sparer stor energi, bogstaveligt "justerer" til dine behov.

Mange ser i retning af lineære LED-lys. De er vant til at se direkte over arbejdsfladen, men disse modeller kan dog også findes under loftet. Enheden består af superlysede LED-krystaller. Med et mindste overfladeareal af glød har de høj lysstyrke.

Smukt fremhævede styrken af ​​de indvendige lamper med en prismatisk diffusor samt forskellige modulære systemer med traditionel eller dobbelt belysning.

I lofterne, dekoreret med gipsplader og strakt film ofte monteret skjult belysning. Det belyser lærredet omkring omkredsen, skaber interessante lysbilleder. Der er også specielle profiler af gennemsigtig film. Sammen med korrekt valgte lamper skabes effekten af, at spændingsstrukturen skinner og gløder indefra. I dette tilfælde spiller designere ofte med former og størrelser, der viser loftet i form af en porthole med udsigt til "rummet", havbunden eller himlen.

For at give dynamik til rummet skal du installere et glødende loft. Du får en fantastisk spredt og behagelig glød.

Ultra-tynde led paneler er en anden interessant mulighed. De giver en flot, frostet glød. Fordelen ved denne sort er absolut sikkerhed for synet. Modeller er overhead og indlejret.

Fans af udsøgte interiører får stor glæde af en sådan LED-lampe. Det har upåklagelige tekniske egenskaber, der kan bruges både hjemme og i kontorbygninger og konferencelokaler.

design

Smukke ledede lys har mange samlinger. Købere er opmærksomme ikke kun på specifikationerne, men også dekorative egenskaber. Hvis du vælger ultratynde, dimmer, punkt og andre muligheder, bør du overveje indretningens indretning.

For romantikens stil er det bedre at bruge en lysende glød og visuelt tilføje kvadratmeter. Udover gulvlamper og sconces er indbyggede loftsbelysningssystemer sikker på at tage rod. LED armaturer er bedre at vælge en klassisk form: kvadratisk, rund, volumetrisk pyramidal osv.

For engelsk, vintage, Victorian-stil interiør stræber efter at skabe et diffunderet og blødt lys. Det er vigtigt at være opmærksom på de varme nuancer. Sagen af ​​selve lampen kan findes "under krystal" for at tilføje flere patos, chokerende og højtidelighed.

Afslappende lys er karakteristisk for japansk stil. LED dimmelygter vil være her på et passende tidspunkt. I dit hjem vil altid være domineret af naturligt lys om dagen og blødt - i mørket. Plastpaneler kan passe på højteknologisk stil. I det indre af techno, minimalisme, fusion, kan du inkludere flade aluminiumstrukturer, produkter med virkning af forkromet metal.

Producentoversigt

Den, der forfølger kvalitet, er bedre at henvende sig til europæiske og japanske mærker. Universalprodukter til hævede lofter er LED lamper mærker Philips, Osram, Nichia.

Et vigtigt kendetegn ved samlingerne er miljøvenlighed, lyskildernes højpræstationsegenskaber, holdbarhed på arbejdspladsen. Den nyeste teknologi er repræsenteret af Gauss. Derudover vil du støde på det originale design og minimal opvarmning af dets enheder. I kategorien af ​​budgetprodukter anses det bedste for at være serien af ​​LED-lamper af mærkerne Optogan, Cameliom.

Eksperter anbefaler at købe den nyeste generation af modeller, fordi de har installeret moderne og garanterede holdbare LED'er. Feron-mærket er blevet en "veteran" på det russiske marked. Hver lampe er ikke kun et effektivt lysværktøj, men en ægte designer finder, en vellykket udsmykning af dyre interiører.

Jazzway-varemærket producerer kraftfulde superlyse hjemme-lamper med et farvegengivelsesindeks på 75 Ra. Salgsføreren er stadig Phillips-mærket, der bevæger sig i flere retninger: sundhedspleje, belysningsløsninger, forbrugsvarer.

LED lamper er en glimrende tilføjelse til stræklofter.

Med deres hjælp er det så nemt at blande forskellige stilarter af interiør for at skabe en utrolig atmosfære. Popularitet får design med farve RGB-baggrundsbelysning.

Hvordan vælger man?

En vigtig fordel ved valget er lysets temperatur. For ethvert rum er det optimale interval 2 600-3 200 K, som opfattes som varm hvid og også 3 700-4 200 K - som naturlig hvid. I det første tilfælde er sådanne ledede paneler egnet til soveværelser, en koldere glød er til kontorer, klasseværelser og konferencelokaler.

I badet er at sætte en dimmer enhed med justerbar grad af belysning. Til morgenprocedurer slukkes naturligt lys og for natten - dæmpet, afslappende.

Når du vælger, skal du huske en simpel regel: Jo større antal LED'er der er anbragt i lampen, jo længere enheden varer

For en lejlighed eller et landhus, se på modeller med frostet glas, lavet af plast eller aluminium. I elegante klassiske interiører ser keramikprodukter fantastisk ud. For offentlige institutioner er det bedre at være opmærksom på det gennemsigtige glas.

Produktionsomkostningerne afhænger af det materiale, som ledede paneler er fremstillet af. Designets kompleksitet påvirker også de endelige omkostninger. Det oprindelige udseende vil være lamper i form af en bold, pærer, gobs, stearinlys.

Hvordan man arrangerer?

Før du installerer spotlights, er det vigtigt at oprette et diagram over deres placering. Ved ukorrekte beregninger vil belysningen påvirke interiøret, strømforbruget negativt. Husk at minimumsafstanden fra vægkanten til spotlights skal være 20 cm og fra PVC-sømmen. 15 cm. Loftlampen kan placeres både symmetrisk og asymmetrisk.

I lange rektangulære rum placeres pletterne langs loftet. For rummelige værelser er den "ovale" ordning egnet - et cirkulært arrangement, der maksimalt belyser enten den centrale del eller hjørnerne.

Med en lysekrone er det bedre at kombinere vinkelarrangementet i form af halvcirkler. Hvis du ikke vil "arm" en lysekrone, foretrækker du et korsformet mønster. Til den visuelle udvidelse af kvadratmeter, brug skitseet "rektangel". Til kompetent zonering er der ikke mere optimal løsning end "buen", som placerer de rigtige accenter i interiøret.

Hvordan udskiftes?

Installation og vedligeholdelse af LED-lamper til lofter er noget mere kompliceret end for de vigtigste. For at udskifte eller installere modeller skal du bruge specielle monteringer, skære huller til dem.

Spotlightet skal monteres i et stativ i form af en ring og "ben". På denne måde sikrer du en pålidelig og holdbar konstruktion. Overvej effekten af ​​høj temperatur på strækloftet.

LED-lampen eller lampen bliver den bedste beslutning for at undgå revner, overophedning, deformation af et panel.

Du bør hænge led-panelet, og efter at du har afsluttet installationen af ​​et strækloft. Dekorer din lejlighed med stilfulde, funktionelle, energibesparende lamper.

Alle modeller skaber godt dagslys i lejligheder og kontorer med lave lofthøjder. Nogle designere "inkludere" alle deres kreative og lave ikke-standardbelysningsløsninger til hævede lofter. Så vil den interessante form af hullet i gipsplader skillevægge se elegant ud. Det er vigtigt at stramme spændekluden, markér den korrekt indefra med dioder.

Ved hjælp af denne metode opnår du ikke bare naturligt lys om natten, men skaber også et unikt natlys, et smukt kunstobjekt. Det glødende lakeret loft (lokalt) vil se godt ud. Du holder bare LED-strimlen på selve strukturen. Sidstnævnte kan være mat eller blank, afhængigt af dine præferencer.

Når du installerer en film med et mønster, skal du være forberedt på, at luminansen er mere kontrast end hvor der er områder med lyse pletter på billedet. For naturlige "farver" forsøger du at hente paneler af pastelfarver.

Hvis du skal bruge LED-strimlen på bundloftet, skal den limes med en frekvens på 8 cm. Diodelamperens størrelse på filmen skal være mindst 10 cm. Med et sådant kunstværk virker det ikke bare for at "spytte i loftet". De kan kun nyde!

For at lære at installere LED-lampen i loftet, se nedenstående video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Led taklamper

LED loftslamper af forskellige former, størrelser og designs anvendes i forskellige områder til forskellige formål. Der er både originale produkter og produkter, der allerede er kendt, for eksempel fluorescerende lys. Kun i stedet for lysstofrør monteret inde i LED-lamperne. LED'er er halvlederelementer, som bruger betydeligt mindre elektrisk energi under drift end deres ældre brødre - glødelamper og dagslys. Bare glem ikke den LED-lampes høj lysstyrke og en spektakulær glød og lang levetid.

LED loftslamper af forskellige former, størrelser og designs anvendes i forskellige områder til forskellige formål. Der er både originale produkter og produkter, der allerede er kendt, for eksempel fluorescerende lys. Kun i stedet for lysstofrør monteret inde i LED-lamperne. LED'er er halvlederelementer, som bruger betydeligt mindre elektrisk energi under drift end deres ældre brødre - glødelamper og dagslys. Bare glem ikke den LED-lampes høj lysstyrke og en spektakulær glød og lang levetid.