Testning af loftslyspaneler under Armstrong

For en uge siden måtte vi arbejde med moderne LED-paneler til indlejring i loftet. Prisen på 1250 rubler og kvaliteten viste sig at være meget attraktive i forhold til den tilsvarende bestående af andre typer af ICE lamper.

Den lave pris skyldes, at LED-paneler er samlet i Rusland ved hjælp af japansk LED Nishia. Vi får høj kvalitet til en rimelig pris. Konkurrenter er som altid kinesiske producenter, men nu vil de ikke have fordele i forhold til produkter af russiske og europæiske mærker på grund af at dollaren er steget med halvanden gang, at prisen på produkter fra det himmelske rige er steget med halvdelen. Derfor nu halvdelen af ​​himlen i sorg.

Panelerne er konstrueret til installation i kontor-, detail- og boligområder. På grund af tilstedeværelsen af ​​et certificeret elektrisk laboratorium blev egenskaberne testet for nøjagtighed. Sammenligner også effektiviteten af ​​lysstrømmen med en prismatisk og mat diffusor.

LED-panel specifikationer

Denne lampe er optimal med hensyn til pris og forbrugeregenskaber,
Nøglefunktioner:

 • effekt: 36 watt;
 • Størrelse: 595 x 595 x 25 (højde med strømforsyning), 10 mm. uden blok
 • farvetemperatur: 5000K, middagssol;
 • lysstrøm: 3600 lumen;
 • levetid: 50 tons
 • arbejdstemperatur: -50 til +70 grader;
 • luftfugtighed: højst 95%
 • krusningsfaktor: 0%;
 • vægt: 1,1 kg.

Sammenlign med en almindelig lampe

Oftest er fluorescerende lamper, der består af 4 18 watt lamper, installeret i loftet. I dette tilfælde forbruges lamperne 72 watt plus 10 watt forbruger ballast, det samlede forbrug vil være 82 watt. Den gennemsnitlige lysstrøm er 2400 lumen, de er oftest tavse eller overspilede, fordi de fleste armaturer vælges ud fra kraft, ikke energieffektivitet. Desuden lyser den øvre halvkugle af lysstoflampen op, men selve lampen, som blokerer den, tillader ikke lampen at reflektere helt ned, hvilket reducerer effektiviteten med 35%.

Ved at sammenligne lampens grundparametre viser det sig, at dette diodepanel er mere end 2 gange mere økonomisk, giver mere lys med 50% og skinner kun ned.

Som et resultat er ICE-panelet 3 gange mere økonomisk, hvis du tæller, hvor mange rubelbelysning per kvadratmeter vil koste. Og med stigningen i taksterne for elektricitet vil i fremtiden øge omkostningseffektiviteten.

Farvetemperaturen på 5000K-panelet er den optimale figur, som svarer til solens position ved middagstid. Hvidt lys med samme lysstrøm giver bedre belysning end hvid varm eller kold hvid.

Ripple faktor

Når man vælger belysning, betaler næsten ingen opmærksomhed på en så vigtig indikator som krusningsfaktoren, dvs. flimmer. Det er 30% for billige fluorescerende lamper, og 5% for dyre. Ifølge resultaterne af adskillige undersøgelser fører flimmer til træthed og nedsat ydelse, især når man arbejder med en computer. Ofte er folk der arbejder på en computer, herunder mig, følsomme over for dette.

LED-panelet giver en lysestrøm med nul-rippelfaktor, fordi lampedriveren sikrer stabilisering af effekten ved 100%.

Sammenlign prismatisk og matt

Resultaterne af måling af lampens lysstrøm med forskellige linser, udført i vores laboratorium:

 • prismatiske 3.600 lumen
 • matt 3200 lumen.

Lysstyrke af det prismatiske panel

Så skinnende frosted ispanel

Effektiviteten af ​​mattsprederen er lavere på grund af dens gennemskinnelighed. Prismatisk er klart bedre, i så fald afhænger valget kun af dine præferencer og egnetheden af ​​din design stil. I praksis vil ingen se på din lampe i loftet og diskutere diffusoren.

Størrelser af lamper

Brug af lysdioder i loftlamper giver dig mulighed for at gøre dem tynde og ultra-tynde. Lysdiodens tykkelse er kun 25 mm. med strømforsyning, bredde og højde 600x600 mm. Hvis strømforsyningen skal transporteres eller adskilles, vil tykkelsen kun være 10 mm. Minimumstykkelsen giver dig mulighed for ikke at skille sig ud i loftet og foretage installation uden at indlejre den i loftet, men bare i en afslappet måde. Tykkelsen af ​​det fluorescerende minimum på 85 mm.

Lad os opsummere

Denne lampe har et fremragende forhold mellem pris og forbrugeregenskaber, mindst 3 gange bedre end luminescerende. Dens nærmeste analoger koster fra 1.400 rubler, men det garanterer ikke de samme fremragende egenskaber.

Moderne udseende og ultratynde tykkelser gør det muligt at bruge det på lofter i lejligheder, selv på almindelige beton eller træ.

En sådan lampe ville jeg sætte mig i køkkenet og værelserne. Loft rozhkovy lampe til 4 lamper, som står i mit køkken koster 1000 rubler. Det har 4 LED lamper på 600 lumen og prisen på 300 rubler hver. Den samlede pris for loftbelysning i mit køkken er 2200 rubler. Brug af dette LED-panel ville reducere omkostningerne med næsten 2 gange, og ville øge belysningen med 50%.

Vi tester de forsænket LED spotlights

Vi tester LED lamper Armstrong 600x600 SL serien

Typer af installation af LED lamper Armstrong i loftet

Din feedback og spørgsmål

Hvor skal man lede efter LED-strimler for at udskifte brændt. Efter et halvt år brændte sådanne lamper ned. Og der er ikke noget at reparere. Er der overalt til salg sådanne LED-strimler, der bruges i lamper?

LED-ledningen er bedre at se fra producenten eller på det sted, hvor de købte Armstrongs. Egnede vil være vanskelige at finde. Hvis de brænder ned i et halvt år, så har du købt direkte affald for 500-700 rubler, det er bedre at erstatte det på én gang, det vil stadig mislykkes.

Hej. LED-panelerne i LP-serien PRO er installeret i cirka et år, de har bemærket udseendet af en violet nuance. I nogle paneler i midten vises i resten (de fleste af dem) violet "blomst" fra hjørnet eller fra kanten. Fortæl mig hvad der er galt?
Med venlig hilsen.

Udseendet af en blå og violet nuance er en udbrænding af fosforet på LED'en, et tegn på dårlig kvalitet LED og dårlig varmeafledning.

Hej, tak for anmeldelsen!
Du delte en kommentar om, at du ville sætte en sådan i køkkenet. Fortæl mig, jeg skal sætte en i køkkenet 8 m. Vil der være nok et enkelt panel fastgjort til midten, og hvilke egenskaber vil være den mest optimale? Efter at have læst forskellige fora kom jeg til den konklusion, at 1250 lumen er nok til min optagelse, nu er panelerne 3000 lumen, men jeg vil bare have en mat diffusor, og den vil spise 30 procent. belyser hele køkkenet, sammenlignet med 5 lamper, lysekroner, og eksperimenterne er ret dyre, og loftets design er baseret på valg af belysning. Jeg ville være taknemmelig for dit hurtige svar, fordi jeg vil være engageret i loftet allerede i weekenden på forhånd tak

På panelerne svindler producenterne også, såvel som på lamperne. For en grov beregning er området multipliceret med 200 lumen pr. Kvadrat, det mindste belysning. Du læser sikkert en anmeldelse om Sibertec, den ser solid ud på loftet, den skinner med en ensartet firkant. Jeg bruger dem endda i et fotostudio. Afhængig af farverne i køkkenet, mørk absorbere. Jeg har nu anstændig belysning i køkkenet: 4 lamper med 700 lumen hver, men med nuancer af 11 firkanter.

God eftermiddag, Sergey! Besværet at løse problemet med belysning børns dansstudio med armstronglofter. Studiet din meget nyttige hjemmeside og kontaktede sibertec. Det viste sig meget dyrt for os, du har brug for 60 paneler på én gang. Der er en version af ledcraft og de har et repræsentationskontor i Kaliningad. Her er en mulighed for 1749 rubler. Her er en beskrivelse. Har du stødt på denne producent? På forhånd tak for svaret.

Jeg ville ikke risikere at købe kinesiske forbrugsvarer fra Ledcraft med venstre certifikater, så der er noget at skjule. Og parametrene er for høje, det vides ikke, hvad de egentlig er.

Hej Fortæl mig, hvilke lamper der er bedre at installere i frisørsalonen på 20 kvm. tilstrækkelig lysstyrke

Pærer med mindst 10.000 lumen, neutralt hvidt lys.

Kan du venligst fortælle om det er muligt at bringe den elektroniske ballast fra en lignende lampe, med samme parametre (fabrikant asd: DC36-40V, 1040mA) til en lang afstand, for eksempel 5-6 meter? For eksempel prokinut kabel PUGNPbm 2x2,5 mm2?

Du kan lave. Strømmen er kun 1 amp, det vil sige, et stort tværsnit af ledningen er ikke påkrævet.

Jeg skal udskifte lamperne med dioder i de firkantede armstronglamper i butikkerne. Der er diodelamper, de er indsat i stedet for luminescerende. For nylig blev jeg tilbudt i stedet for lamper at sætte aluminiumstrimler, på hvilke dioder er placeret. Monteret i lampehuset med magneter. Omkostninger 1200 r pr. Sæt pr. Armatur med installation. Jeg bestilte en lignende plade på ebake, prisen er omkring 200 r for 4 strimler (uden 12V strømforsyning), men disse dioder skinner meget dårligt. Har du nogen information om sådanne kits, hvor du kan få osv. ?

En besøgende talte til mig, han fandt gode og billige kits til modernisering af Armstrong lamper. Men jeg finder ikke et link til butikken. Han ønskede at opgradere hele sportskomplekset med LED-barer.

Navigatorens usp-os2-36-4k lampe blinker, når den er tændt, hvordan man løser den?

Først skal du bestemme fejlen, det er LED'erne eller driveren. Hvis LED'erne derefter udskifter den defekte LED-linje. C-fører lettere i Armstrong kan sætte enhver passende chauffør.

Hej Jeg læser din anmeldelse af LED-paneler med interesse. Jeg vil sætte et sådant panel i køkkenet på 10 m2. Fortæl, hvor du kan købe dette

Oversigten er længe skrevet, jeg ved ikke, om de sælges eller ej.

Velkommen!
Kan jeg finde ud af producenten og modellen af ​​panelet?
Du kan også anbefale en gennemprøvet højkvalitets butik til LED-belysning med levering til regionerne?

Model og producent kan ikke sige.
Jeg kan ikke anbefale butikken, fordi sortimentet og priserne konstant ændrer sig.

Hej Giv venligst kontaktpersoner til nogen, der kan levere / sælge disse armaturer til eget brug. Tak

Besvarede dig via e-mail.

En normal anmeldelse, et emne afslører, og du kan argumentere for terminologi i meget lang tid. Måske ikke for en specialist inden for halvledere, men stadig. Jeg har et par spørgsmål om denne lampe samt gasudladningsrør.
1. På armaturet fra din opfattelse af pladen limes kun linsen? Ødelægger det ikke akryl?
2. Jeg blev konfronteret med oplysningerne om, at gasudladningsrørene ikke har strømkalibrering - det afhænger direkte af omgivelsestemperaturen, da der er gas under tryk, kan strømforbruget af 4x18 lampen nå op til 100-120W. Jeg selv har lige begyndt sådanne målinger, men kan du lave en sådan måling?

1. Diffuser separat, plader separat.
2. Der var ikke tid nok til at måle alt helt.

Tin. Det er her anmeldelsen? Obzolr om noget. Ripple ord om noget andet. Revisionen skal indeholde oplysninger om egenskaberne. Komponenter, drivere, hvilke lysdioder, tilslutning, radiator. Og hvad læste jeg? Pulsering og andre vilkår fra fysik kursus? Sådanne anmeldelser kan slås på alle slags lamper. I dit laboratorium, som målt lumen? Hvis det er tilfældet, som i videoen, så føler jeg mig ked af dig og dine sælgeres købere. Forstår du hvad du taler om? Ville hænge i køkkenet og værelset. Men reparationer lavet. Jeg ville se, hvordan Armstrongs lampe ser godt ud i dit køkken. Eller i soveværelset. Dette er generelt... Jeg er overrasket. Sådan tull er skrevet. Og hvad betyder en handelshemmelighed? Skal han sælge dem eller skubbe dem i spisekammeret? Brad. Efter min mening viser nogle interessante situationer... Jeg sælger, men jeg vil ikke fortælle nogen, hvad jeg sælger... Annoncehandler... Nå vil jeg i princippet læse et andet indlæg. Og hvis det samme format - webstedet bliver sortlistet))) Eller skriv eller rør ikke dette emne overhovedet. Og så narre uvidende mennesker... Så de ved lidt, de sælges af deres hjerner, og du dumper stadig uforståeligt og i øvrigt uverificerede oplysninger

Her er situationen enkel, kan ikke lide det - læs ikke.

Hej . Jeg havde et spørgsmål, du angav ikke navnet på det firma, der fremstiller russiske lamper, angiver kun omkostningerne, fortæl mig venligst venligst firmaet og lampens fulde navn, ellers finder jeg det svært at vælge, jeg vil have min egen og en garanti. Jeg syr og reparerer tøj, og jeg har brug for meget lys, og elektricitet er dyrt. Tak.

Jeg kan ikke sige navnet, som de blev givet til mig under betingelserne om ikke at specificere fabrikanten og modellen, en handelshemmelighed. Min ven er involveret i lamper, jeg kan give sine kontakter, diskutere med ham.

Oversigt og installation af LED-paneler, fordele og ulemper

LED loftspaneler

Ceiling LED-paneler er et innovativt funktionelt belysningssystem, der giver dig mulighed for fuldt ud at erstatte den traditionelle belysning i hjemmet, på kontoret eller i butikken. På grund af deres tekniske egenskaber har høj kvalitet, uovertruffen design og økonomi, som ikke påvirker belysningens effektivitet, vundet deres ledende stillinger.

Egenskaber og typer af design

LED Panel Design

LED-loftpanelet består af perimetermonterede LED'er monteret på et slidstærk aluminiumhus, som giver høj varmeledningsevne i konstruktionen. Det udstrålede lys, der falder på enderne af lysstyringslinsen med laserhakket påført, falder på en refleksfilm bag linsen og styrer lysfluxen ind i det vinkelrette plan. En ekstra polymer diffusor med høje lysdæmpende egenskaber, der er installeret foran linsen, fordeler ligevægten lige rundt om hele omkredsen af ​​systemet, hvilket giver mulighed for at opnå maksimal effektivitet.
LED-panelet er udstyret med en stabiliseret strømforsyning, hvis rækkevidde er inden for 110-240 V, samt fastgørelsesanordninger, der gør det muligt at montere panelet i loftkonstruktionen.

Runde LED-paneler

De mest almindelige er ledede paneler 600x600 mm. Deres gennemsnitlige tykkelse er 14 mm. Panelerne fås i tre nøgleversioner:

 • Runde paneler passer perfekt i et klassisk og usædvanligt futuristisk interiør. De kan indstilles individuelt eller oprette små gruppesammensætninger.
 • 600x600 firkantede paneler anvendes hovedsageligt i kontorer eller lokaler af store virksomheder. Sådanne paneler er bygget i ophængte eller klyngelofter.
 • Rektangulære paneler, hovedsageligt zonet eller visuelt

  Rektangulære LED-paneler

  juster rummet, "trække" højden af ​​væggene.

Ud over geometrien skelnes LED-paneler af niveauet af stråleffekt, som bestemmes af antallet af lysdioder og lysskyggen.

Styrker og svagheder

De vigtigste fordele ved LED-paneler 600x600 inkluderer:

 • effektivitet;
 • miljøvenlighed, som tillader brugen af ​​ledede paneler i børns og medicinske institutioner;
 • holdbarhed (op til 50 tusinde timers arbejde);
 • ensartet fordeling af lysstrømmen, som gør det muligt at koncentrere opmærksomheden og undgå træthed;
 • konstant ensartethed af belysning, som opretholdes, selv om en LED er beskadiget;
 • lethed af installationsarbejde, der ikke kræver særlig viden;
 • muligheden for zoneinddeling, hvilket opnås ved at bruge LED'er i forskellige nuancer;
 • Mindste paneltykkelse er 8-25 mm;
 • muligheden for at bruge paneler i lave rum
 • Æstetik design, der giver dig mulighed for at skabe et unikt design.

De vigtigste ulemper er lav modstandsdygtighed over for fugt (paneler kan ikke installeres i rum med høj luftfugtighed) og høj pris.

Installationsfunktioner

LED-paneler er fastgjort til loftet på to måder.

 • LED-paneler, på grund af deres design, er monteret i et ophængt loft. Således kan du få et enkelt lærred uden udtalt forskelle. Overhead installationsmetode er acceptabelt for høje værelser.
 • LED-paneler kan installeres ved hjælp af specialformede suspensioner, der er fastgjort til betonbunden af ​​loftet. Denne installation giver dig mulighed for at ændre højden af ​​selve strukturen.

Installationsmuligheder for LED-paneler (forsænket og faktura)

Paneler er godt kombineret med forskellige belysningsenheder.

LED paneler i design

Som den vigtigste og ekstra belysningskilde passer LED-paneler 600x600 perfekt ind i alle indvendige stilarter - klassisk, moderne og etnisk. For eksempel, i loftet stil, overhead led paneler "feel" komfortabelt, som du kan opdele et stort rum i små zoner.

Ultra-tynde led paneler er velegnede til japansk stil, som ikke kun spiller lyssystemernes rolle og er dekorative elementer, men også erstatter vinduer.

Kombinationen af ​​LED-paneler og japansk stil

I de klassiske stilarter anvendes ledede paneler af lille størrelse, der tjener som hjælpekilder.

Små tricks

Indbyggede LED-paneler anvendes aktivt i kontordesign. Med deres hjælp kan du:

 • for at gøre belysningen mere ensartet ved brug af neutrale nuancer af lysdioder;
 • zone individuelt rum, skiftevis lys og mørke paneler;
 • visuelt udvide eller indsnævre værelset ved at placere panelerne langs eller over loften af ​​loftet, og den kaotiske orden vil give mulighed for at opnå unikhed.

Embedded LED-loftpanel, som er den nyeste udvikling af LED-industrien, kombinerer med succes funktionalitet, praktisk og enkelhed. Til belysning af et rum på 40 kvadratmeter er et stort LED-panel nok. Installation af disse systemer kræver ikke særlig viden. På grund af deres design passer ultra-tynde paneler perfekt ind i loftet af det hængende loft og passer ind i forskellige stilarter af interiør. Brug af lysdioder med forskellig lysstyrke gør det muligt at ændre intensiteten af ​​lysflow og spektrofotometrisk (farvetemperatur). Ultra-tynde LED-paneler i erhvervslokaler minimerer energiomkostningerne, og i hjemmet hjælper de med at skabe et unikt interiør.

Ultra-tynde LED-loftpaneler til hjemmet - en moderne form for belysning

Selv for 10 år siden var det kun luminescerende at vælge et hjem belysning alternativ til glødepærer. De fik naturligvis lov til at spare nogle penge ved betaling for elektricitet, men de havde også en række problemer: kort levetid, flimring, problemer med sikker bortskaffelse mv. Nogle af disse mangler blev overladt til de luminescerende energibesparende lamper, der kom ind i vores liv, og tilføjer dem også de øgede omkostninger.

Men for få år siden begyndte detailhandlerne at tilbyde et radikalt alternativ - LED-lyskilder, der bruger flere gange mindre elektricitet med en konstant og endnu mere kraftig lysflow.

Og det bredeste udvalg af farver og layoutmuligheder tæller ikke. Og der er ikke tale om nogen form for blinkende, og levetiden vurderes at være så meget som 50.000 timer og endnu mere, og der er ikke noget problem med genanvendelse, selvom prisen bider. Hvor retfærdigt det er - lad os prøve at finde ud af det. Vi taler ikke om lamper, lommelygter og spotlights - disse er genstande til direkte brug, hvor der er praktisk taget intet arbejde for hjemmebrugsmænd.

LED loftpaneler: størrelser, pris

Først og fremmest overveje de ultra-tynde loftpaneler. Oftest produceres LED-paneler med dimensioner på 600 x 600 (eller lidt mindre) til installation i Armstrong-type loftsystemer.

Der er også versioner af paneler 2 gange bredere, påfyldning af 2 kassetter af et ophængt loft på én gang.

Kinesiske LED-loftspaneler er hovedsageligt repræsenteret på det russiske marked, selv om du også kan finde dem fremstillet i Tyskland. Ikke så længe siden begyndte sådanne paneler at blive samlet i Rusland selv ved hjælp af japanske LED'er. Prisen på indenlandske - 1250 rubler. Samtidig giver de 2 gange mere lys end tilsvarende luminescerende lamper, som er ens i størrelse, installeret i de fleste kontorlokaler og forbruger 2 gange mindre elektricitet. Tekniske indikatorer på importerede lamper er tæt på de nævnte, men de er dyrere end vores.

Tykkelsen af ​​panelet selv er 9 - 10 mm, men for dens drift er der brug for strømforsyning - en chauffør, der tilføjer endnu en halv centimeter. I de fleste tilfælde, når de er installeret i Armstrong, er denne afstand tilgængelig på grund af ophængningssystemet, men nogle gange er lamperne monteret på et andet loft, der ikke har hulrum over finishbelægningen. I dette tilfælde skal strømforsyningerne bæres til et passende sted uden for det eller monteres på bøjler.

Når monteret på suspensioner, kan føreren placeres direkte over lampen.

Nogle gange installeres LED-loftspaneler i lofter eller gipsplader. I dette tilfælde er strømforsyningen fastgjort til udkastet til loftet. Når du installerer i et strækloft, er det vigtigt at huske, at diodeens driftstemperatur kan nå 70 ° C, hvilket er mere end kritisk for PVC-film (link til loftet), så det er umuligt at komme i kontakt med LED-panelet - luftgab og afstandsstykker er ikke nødvendige.

Hjemmelavede LED-loftsplader af andre størrelser er tilgængelige, fordi Armstrong-type lofter i stuer næsten aldrig findes - det er snarere et kontorvalg.

Konvertering af lysstofrør i LED

Men det er netop i dette spørgsmål for hjemmesteren - fuldstændig udvidelse. Der er trods alt en hel del muligheder for sådan ændring. Vi vil kun fortælle om nogle få af dem - efter vores mening den mest optimale.

1. Det nemmeste er at erstatte standard fluorescerende lamper med LED. Sandt nok, fra armaturet er der kun blunderen selv, stikkontakterne til lamperne og ledningerne, der skal skiftes.

Faktum er, at i T8-lamper, der har samme dimensioner som standardgasudladningslamperne, tilføres kun en fase til den ene side og kun nul til den anden. Dette ses tydeligt i eksemplet på en lampe i følgende korte video:

Føreren i disse lamper er allerede, derfor er en fjern strømforsyning ikke nødvendig. Men dette, selvom den nemmeste måde at omarbejde loftslys, men ikke den mest økonomiske.

2. En lidt mere kompliceret, men interessant på bekostning af metoden til ændring er brugen af ​​LED strip.

Disse bånd er forskellige, de adskiller sig i:

 • LED størrelser - SMD 3028 og SMD 5050 henholdsvis 30? 28 mm og 50? 50mm;
 • deres nummer - for SMD 3028 - 60, 120, 240 stk / mp, og for SMD 5050 - 30, 60, 120 stk / mp;
 • effekt svarende til størrelsen og antallet af lysdioder;
 • fugtbeskyttelse - bånd er belagt med silikone, som kan bruges i værelser med høj luftfugtighed.

Ved hjælp af et LED-bånd ved genopbygning af lampen kan du uafhængigt afvige deres strøm og en lys strøm. Og udover, vælg lysets farve.

Ordningen er enkel og klar: Når du øger LED-strimlens længde, øges forsyningskablets tværsnit fra føreren. Den er præsenteret for standardlængder af de fleste bånd - 5 m.

Du kan klæbe båndet med nogen stykker, hovedforbindelsen med denne forbindelse er at forbinde disse stykker i serie. I dette tilfælde kan du strømme flere lamper fra en driver, idet du overholder disse enkle regler.

En interessant mulighed er at forbinde LED-båndet uden strømforsyning overhovedet, vist i den følgende video.

Også på det russiske marked dukkede indenlandske kits til nem omdannelse af fluorescerende lamper til LED.

Deres brug i den yderligere beskrivelse behøver ikke.

Afslutningsvis

Interessant, efter vores mening, muligheder for brug af hjemme LED loftpaneler, ikke kun i loftet.

Og ikke kun en rektangulær form.

Desuden giver de ovenfor beskrevne teknologier til brug af LED-strimler dig mulighed for at eksperimentere med former på ubestemt tid. Også på markedet er der både individuelle lysdioder af forskellig form og kapacitet samt monteret på hele platforme, hvilket giver andre monteringsmuligheder, herunder og loftlamper.

Kære læsere, hvis du har spørgsmål, så spørg dem ved hjælp af nedenstående formular. Vi vil være glade for at kommunikere med dig;)

Lyspaneler på loftet: funktioner og fordele

Anvendelsen af ​​lyspaneler i indretning af forskellige stilistiske orienteringer er en af ​​de moderne tendenser. Ud over det fremragende udseende kan panelerne let fokusere lyset på de nødvendige områder uden at rumme rummet med skillevægge. De kan bruges både i hjemmet og på kontoret / erhvervssektoren, og den nemme installation og drift af det færdige produkt øger kun lyspanelernes popularitet.

Særlige egenskaber

Lyspaneler har en kompakt størrelse og moderne design. Til belysning ved hjælp af LED-elementer. Lyspaneler består af flere hovedkomponenter, der er forbundet i et praktisk og praktisk design, der giver nem betjening og nem vedligeholdelse.

Lysstrimler består af flere grundelementer, som omfatter:

 • LED lyskilde. Antallet af lamper afhænger af panelets størrelse og den nødvendige lysintensitet;
 • Produktets krop består af en gennemskinnelig polymer, som giver en tydelig belysning. På bagvæggen er der en reflekterende film, der forstærker og normaliserer gløden, hvis der er en fejl i en af ​​dioderne;
 • hjælpelektronik (transformer, stabilisator og andre).

Styrker og svagheder

Fordelene ved lyspaneler på loftet inkluderer:

 • Attraktivt design med et stort udvalg af former og farver;
 • Du kan bestille et panel af en passende stil og størrelse, da deres produktion er baseret på brug af færdige LED-lamper og ikke har nogen særlige vanskeligheder;
 • relativt små dimensioner, sammenlignet med tilsvarende strømbelysningsanordninger, overstiger deres tykkelse ikke 14 mm, hvilket sparer plads betydeligt uden at sænke lofterne
 • Enkel installation af det færdige produkt gør det muligt at installere sådanne paneler, selv for folk der ikke forstår elektriciteten;
 • Sådanne produkter kan skabe zonet belysning og fremhæve det ønskede område. Denne mulighed bruges ofte til store værelser, studiolejligheder og værelser, hvor flere mennesker bor sammen;
 • behagelig belysning er tilvejebragt ved evnen til at styre panelets intensitet gennem kontroldrivere, det er også muligt at ændre lysets farve fra varm gul til en koldere enhvid;

Ultratynde LED-loftspanel

Usædvanlige og stilfulde belysningsløsninger, ultratynde LED-loftspaneler, giver særlig raffinement til boliger og erhvervslokaler. De er en flerlags struktur i forskellige størrelser med lysdioder placeret rundt om omkredsen. Ud over det ikke-standardiserede design har LED-paneler mange andre fordele. At købe loft LED-paneler i eget produktionsselskab tilbyder "LED Retail".

Konstruktion og variationer

Disse belysningsenheder består af tre lag:

 • reflekterende overflade;
 • lys leder;
 • spredningsskærm.

De er fastgjort omkring profilens omkreds, hvor LED'erne er placeret - takket være denne enhed er lyset spredt og danner en blød og jævn glød.

Sortimentet af sådanne enheder er ret omfattende - LED-paneler fra Svetodiod Retail har en kold, neutral eller varm glød, som varierer i lysstyrke og strøm. Du kan også vælge de mest passende panelmål:

 • 300x300 mm - størrelsen for cellen 295x295;
 • 300x600 mm - størrelsen for cellen 295x595;
 • 300x1200 mm - størrelsen for cellen 295x1195;
 • 600x600 mm - størrelsen for cellen 595x595;
 • 600х1200 mm - størrelsen for cellen 595х1195.

Blandt de præsenterede modeller finder du også IP54 vandtætte paneler - de kan bruges i værelser med høj luftfugtighed og dæmpbare enheder med dæmpbar belysning.

Fordele ved LED-paneler

LED-paneler på lofter er velegnede til lokaler med ethvert formål: boliglejligheder og huse, kontorer, offentlige og kommercielle bygninger. De ser meget originale og fordelagtige ud, og har følgende fordele:

 • jævnt og diffust lys på grund af teknologien til sluteksponering;
 • et stort udvalg af farvetemperaturer, herunder multi-farve RGB;
 • muligheden for dæmpning
 • universalitet af fixture (forsendelsesnota, suspenderet, indbygget).

LED-paneler er monteret på en hvilken som helst type loft, der smelter sammen med overfladen på grund af dens lille tykkelse. De udsender et blødt diffunderet lys uden flimmer. LED-paneler har en lang levetid - i gennemsnit 50 tusind timer, de overophedes ikke og er beskyttet mod spændingsfald. Takket være en mærkbar reduktion i energiforbruget betaler prisen på LED-loftspaneler hurtigt.

TM "Svetodiod Retail": de bedste løsninger til indendørs lys

I vores katalog finder du et stort udvalg af højkvalitets apparater til belysning i kontor-, offentlige, administrative og boliger. Vi tilbyder loft LED paneler engros og detailhandel. Alle produkter er underlagt obligatorisk garanti.

Bestil online eller via telefon - I tilfælde af problemer med valg eller køb er vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe. LED belysning loftsplader fra Svetodio Retail vil i mange år fylde rummet med lys uden at kræve udskiftning og giver dig besparelser!

Ceiling LED Paneler

LED-loftspaneler kombinerer fordelene ved alle moderne funktionelle belysningssystemer og har et stilfuldt design. På kort tid har sådanne produkter formået at vinde forbrugernes tillid og etablere sig bedst muligt. Disse belysningsanordninger kan ses i private hjem, lejligheder, kontorer, forretninger, udstillingshaller, museer. Kataloget af paneler skabt af innovative teknologier er repræsenteret af det tyske selskab Wolta - en af ​​de førende globale producenter af belysningsteknik.

Fordele ved LED-loftspaneler

Et af de vigtigste krav til belysningsenheder er den ensartede fordeling af lysflusser. Ceiling LED-paneler gør jobbet på højeste niveau. I arbejdsprocessen flimmer de ikke, hvilket skaber en behagelig atmosfære i rummet og gør det muligt for en persons øjne at hvile. Derudover ser sådanne produkter elegant, koncist og moderne ud. Med deres hjælp kan du tilføje og dekorere ethvert interiør.

Ligesom alle lamper, der er baseret på LED-teknologi, sparer paneler energi - op til 85% i forhold til traditionelle lamper. Effektiviteten af ​​strømmen af ​​lys på samme tid forbliver på et konsekvent højt niveau.

Blandt fordelene ved loftet bør også LED-paneler noteres:

 • lang arbejdskapacitet
 • Intet behov for yderligere vedligeholdelse
 • nem installation;
 • unikt design;
 • upåklagelig byggekvalitet;
 • mulighed for at gennemføre en række design ideer.

Produkterne i Wolta-kataloget er lavet af materialer af høj kvalitet - komponenter fra verdens førende producenter anvendes. For at skabe kabinetter anvendes en robust aluminiumskasse, der er modstandsdygtig over for mekanisk belastning.

Egenskaber ved valg af paneler

Panelerne med lysdioder i indretningen bruges uafhængigt eller sammen med andre enheder: ultraviolet, infrarød. Med deres hjælp kan du tænde hele rummet såvel som individuelle zoner: køkken, arbejde mv. Installation af LED-loftspaneler er lavet i en ramcelle, indbygget eller på suspensioner. Af særlig betydning er lampernes vægt og dimensioner. I dag er ultratynde produkter med en tykkelse på mindre end ti millimeter særligt populære på markedet. De kan nemt kombineres med lofter.

Når du vælger produkter, skal du være opmærksom på funktionerne i deres design. Hvert panel, uanset formularen, består af et hus, langs omkredsen af ​​hvilke lysdioder er installeret. Belysningsniveauet i lokalet afhænger af deres antal såvel som lysstyrken.

Det ville ikke være overflødigt at blive bekendt med en sådan karakteristik som graden af ​​IP beskyttelse. Det viser, hvilke slags negative faktorer panelet kan klare. For eksempel kan nogle modeller være beskyttet mod snavs, fremmedlegemer eller vanddråber.

Sådan bestiller du paneler til loftet

Wolta-firmaet producerer LED-produkter med høj ydeevne, blandt hvilke et særligt sted er optaget af loftpaneler. Du kan købe dem ved at vælge i katalogenheder med optimale egenskaber til løsning af specifikke opgaver. Du kan kontakte gratis ved at kontakte telefonledere.

For at bestille varer, læg dem i kurven og vælg de foretrukne metoder for levering og betaling. Du kan købe, være i enhver by - dine yndlingsprodukter vil blive sendt til dig af transportfirmaet. Gunstige priser gælder for alle belysningsteknikker.

LED-loft indbygget

LED-loftpaneler er en ny rumbelysningsteknologi. Disse lyspaneler er perfekte til belysningskontorer, indkøbscentre, fitnesscentre, barer, restauranter, biografer mv. Panelerne kan installeres ikke kun i lofterne, men også på væggene. Dette giver et bredt anvendelsesområde for designers fantasi i at skabe indre rum. Desuden bruger LED-paneler betydeligt mindre energi ved arbejde end forældede lyskilder - glødelamper og dagslys. Denne kendsgerning er især vigtig, når den dækker store områder.

LED-loftspaneler giver et blødt, behageligt diffust lys uden at forårsage øjenirritation. Indendørs med installerede lyspaneler er meget hyggelige og folk føler sig mere komfortable.

Oversigt og installation af LED-paneler, fordele og ulemper

LED loftspaneler

Ceiling LED-paneler er et innovativt funktionelt belysningssystem, der giver dig mulighed for fuldt ud at erstatte den traditionelle belysning i hjemmet, på kontoret eller i butikken. På grund af deres tekniske egenskaber har høj kvalitet, uovertruffen design og økonomi, som ikke påvirker belysningens effektivitet, vundet deres ledende stillinger.

Egenskaber og typer af design

LED Panel Design

LED-loftpanelet består af perimetermonterede LED'er monteret på et slidstærk aluminiumhus, som giver høj varmeledningsevne i konstruktionen. Det udstrålede lys, der falder på enderne af lysstyringslinsen med laserhakket påført, falder på en refleksfilm bag linsen og styrer lysfluxen ind i det vinkelrette plan. En ekstra polymer diffusor med høje lysdæmpende egenskaber, der er installeret foran linsen, fordeler ligevægten lige rundt om hele omkredsen af ​​systemet, hvilket giver mulighed for at opnå maksimal effektivitet.
LED-panelet er udstyret med en stabiliseret strømforsyning, hvis rækkevidde er inden for 110-240 V, samt fastgørelsesanordninger, der gør det muligt at montere panelet i loftkonstruktionen.

Runde LED-paneler

De mest almindelige er ledede paneler 600x600 mm. Deres gennemsnitlige tykkelse er 14 mm. Panelerne fås i tre nøgleversioner:

 • Runde paneler passer perfekt i et klassisk og usædvanligt futuristisk interiør. De kan indstilles individuelt eller oprette små gruppesammensætninger.
 • 600x600 firkantede paneler anvendes hovedsageligt i kontorer eller lokaler af store virksomheder. Sådanne paneler er bygget i ophængte eller klyngelofter.
 • Rektangulære paneler, hovedsageligt zonet eller visuelt

  Rektangulære LED-paneler

  juster rummet, "trække" højden af ​​væggene.

Ud over geometrien skelnes LED-paneler af niveauet af stråleffekt, som bestemmes af antallet af lysdioder og lysskyggen.

Styrker og svagheder

De vigtigste fordele ved LED-paneler 600x600 inkluderer:

 • effektivitet;
 • miljøvenlighed, som tillader brugen af ​​ledede paneler i børns og medicinske institutioner;
 • holdbarhed (op til 50 tusinde timers arbejde);
 • ensartet fordeling af lysstrømmen, som gør det muligt at koncentrere opmærksomheden og undgå træthed;
 • konstant ensartethed af belysning, som opretholdes, selv om en LED er beskadiget;
 • lethed af installationsarbejde, der ikke kræver særlig viden;
 • muligheden for zoneinddeling, hvilket opnås ved at bruge LED'er i forskellige nuancer;
 • Mindste paneltykkelse er 8-25 mm;
 • muligheden for at bruge paneler i lave rum
 • Æstetik design, der giver dig mulighed for at skabe et unikt design.

De vigtigste ulemper er lav modstandsdygtighed over for fugt (paneler kan ikke installeres i rum med høj luftfugtighed) og høj pris.

Installationsfunktioner

LED-paneler er fastgjort til loftet på to måder.

 • LED-paneler, på grund af deres design, er monteret i et ophængt loft. Således kan du få et enkelt lærred uden udtalt forskelle. Overhead installationsmetode er acceptabelt for høje værelser.
 • LED-paneler kan installeres ved hjælp af specialformede suspensioner, der er fastgjort til betonbunden af ​​loftet. Denne installation giver dig mulighed for at ændre højden af ​​selve strukturen.

Installationsmuligheder for LED-paneler (forsænket og faktura)

Paneler er godt kombineret med forskellige belysningsenheder.

LED paneler i design

Som den vigtigste og ekstra belysningskilde passer LED-paneler 600x600 perfekt ind i alle indvendige stilarter - klassisk, moderne og etnisk. For eksempel, i loftet stil, overhead led paneler "feel" komfortabelt, som du kan opdele et stort rum i små zoner.

Ultra-tynde led paneler er velegnede til japansk stil, som ikke kun spiller lyssystemernes rolle og er dekorative elementer, men også erstatter vinduer.

Kombinationen af ​​LED-paneler og japansk stil

I de klassiske stilarter anvendes ledede paneler af lille størrelse, der tjener som hjælpekilder.

Små tricks

Indbyggede LED-paneler anvendes aktivt i kontordesign. Med deres hjælp kan du:

 • for at gøre belysningen mere ensartet ved brug af neutrale nuancer af lysdioder;
 • zone individuelt rum, skiftevis lys og mørke paneler;
 • visuelt udvide eller indsnævre værelset ved at placere panelerne langs eller over loften af ​​loftet, og den kaotiske orden vil give mulighed for at opnå unikhed.

Embedded LED-loftpanel, som er den nyeste udvikling af LED-industrien, kombinerer med succes funktionalitet, praktisk og enkelhed. Til belysning af et rum på 40 kvadratmeter er et stort LED-panel nok. Installation af disse systemer kræver ikke særlig viden. På grund af deres design passer ultra-tynde paneler perfekt ind i loftet af det hængende loft og passer ind i forskellige stilarter af interiør. Brug af lysdioder med forskellig lysstyrke gør det muligt at ændre intensiteten af ​​lysflow og spektrofotometrisk (farvetemperatur). Ultra-tynde LED-paneler i erhvervslokaler minimerer energiomkostningerne, og i hjemmet hjælper de med at skabe et unikt interiør.

LED paneler

Ultra-tynde LED-paneler er tynde lamper med en frostet linse, hvor der ikke er nogen lysdioder, der er synlige, er beregnet til installation i Armstrong-hængende loft med en celle på 600x600. Hovedforskellen mellem sådanne lamper er en tynd krop, hvis tykkelse ikke overstiger en centimeter. Ultratynde paneler med frontflare er ikke konstruktivt opbygget som lamper vi er vant til. LED linjaler er placeret rundt om perimeteren fra lampens ende og skinner i midten af ​​panelet. Takket være en speciel reflektor og en matdiffusor lyser lampen med en firkant, og ingen lysdioder er synlige. Med dette design er lysfløjen spredt jævnt, har ingen blænding og er behageligt for øjet.

Wolta 40w LPD40W60 ultratynde LED-paneler er ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også takket være universelle monteringsmetoder - en fremragende mulighed for at arrangere ethvert interiør! Har et moderne stilfuldt look, der sparer strøm betydeligt. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m.

Ultra-tynde LED-paneler fra Wolta 40w LPC40W60 er ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også takket være universelle monteringsmetoder - en fremragende mulighed for at arrangere ethvert interiør! Har et moderne stilfuldt look, der sparer strøm betydeligt. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m.

Wolta 40w LPD40W60 ultratynde LED-paneler er ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også takket være universelle monteringsmetoder - en fremragende mulighed for at arrangere ethvert interiør! Har et moderne stilfuldt look, der sparer strøm betydeligt. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m.

LED-panel WOLTA LPD40W60-02 40W 4000 K (komplet med driver LD1-40) er lavet af materialer af høj kvalitet, der bruger professionelt udstyr og opfylder høje kvalitetsstandarder. Wolta LED-panelet er let monteret, har fremragende indikatorer for lysets kvalitet og er perfekt til brug som hovedbelysning af kontorlokaler, butikker, skoler, børnehaver, medicinske faciliteter mv. Ultra-tynd LED-panel, ikke kun en fremragende udskiftning af almindelige kontorlamper, men også en god mulighed for at arrangere interiør. LED-panel sparer betydeligt energi. Denne model med mulighed for montering på kabler op til 2m. Produktmateriale: Aluminium, Polycarbonat

LED-panel WOLTA LPС40W60-02 40W 6500 K med en hvid ramme (komplet med driver LD1-40) er lavet af materialer af høj kvalitet, der bruger professionelt udstyr og opfylder høje kvalitetsstandarder. Wolta LED-panelet er let monteret, har fremragende indikatorer for lysets kvalitet og er perfekt til brug som hovedbelysning af kontorlokaler, butikker, skoler, børnehaver, medicinske faciliteter mv.

Til indendørs belysning af kontor- og boligområder, handelsgulve, caféer, restauranter, uddannelses- og medicinske institutioner. Direkte udskiftning af raster armaturer med fluorescerende lamper - de kan nemt indsættes i Armstrong-type lofter.

Til indendørs belysning af kontor- og boligområder, handelsgulve, caféer, restauranter, uddannelses- og medicinske institutioner. Direkte udskiftning af raster armaturer med fluorescerende lamper - de kan nemt indsættes i Armstrong-type lofter.

På grund af det faktum, at LED-lampen med frontflare har en tynd krop, er det strukturelt umuligt at placere en elektronisk forkobling inde i den. Derfor bruges den eksterne driver, som simpelthen lægges på toppen. Et sådant LED-panel har i sin grundlæggende konfiguration en integreret installationsmetode, men ved hjælp af specielle fastgørelsesdele (købes separat) kan armaturet opnås til udendørs installation og ved hjælp af kabler af forskellig længde - et ophængt, matfeltpanel.

Fordelene ved ultratynde LED-paneler

I nærvær af et stort udvalg af LED-udstyr vælger virksomhedsejere produkter med en tynd krop og ensartet belysning. Ultratynde LED-lamper har opnået en sådan popularitet på grund af følgende fordele:

 • Lang levetid. Produktets krop er lavet af aluminiumsprofil, fastgjort i form af en firkant. Reflektorens funktion er et hvidt reflekterende ark. LED-linjer på aluminiumskortet limes til det termisk ledende klæbemiddel omkring omkredsen (fra profilens ende). Dette design tjener som en radiator og har en god køleskab, hvilket reducerer risikoen for overophedning af LED'erne.
 • Øget lysegenskaber. Lysets refleksion passerer gennem en matdiffusor, hvorved blændingen forsvinder. Takket være frontlysbelysningen og en speciel diffusor til personer i kontorer, hvor sådanne lamper er installeret, reduceres øjets træthed og effektiviteten øges. Derfor er det i henhold til normerne for SNIP i skoler, hospitaler og børnehaver kun tilladt at anvende lamper med en matdiffusor.
 • Attraktivt design. LED-panelet kan installeres flush med loftet - når det er slukket, smelter det sammen med det, så det ikke umiddelbart er klart, hvilken pladeplade der er en lampe. Ultratynde LED lamper fås i kvadratisk, rektangulær og også i en rund taske af forskellige størrelser, som giver designere mange muligheder inden for indretning.

Omfanget af LED-paneler

På grund af sin høje ydeevne bruges ultra-tynde LED-paneler ikke kun i kontorer, men også i indkøbscentre, barer, restauranter, butikker og endda boliginteriør. De kan bruges både som en primær kilde til belysning og som en hjælpemekanisme (i kombination med andre lyskilder). Sådanne lamper kan også bruges som et lyst reklamebanner.

I dag tilbyder mange producenter LED-lamper af forskellig kapacitet. I virksomhedens "LEDKOM" -butik kan du købe forskellige LED-udstyr, herunder paneler til overkommelige priser engros-og detailhandel. Du kan også bestille levering til Skt. Petersborg og andre regioner i Rusland.

Tynde LED-paneler og Downlights

LED paneler er forsænket eller overhead LED taklamper, der giver ensartet belysning over hele overfladen af ​​diffusoren. Denne effekt opnås på grund af LED'ernes placering på omkredsen. Lys reflekteret fra bagsiden på et specielt lysglas skaber effekten af ​​ensartet belysning over hele området af objektivet og giver ikke en "blændende" effekt. Lyspaneler er indbygget eller overhead type. Uanset hvilken type installation, er armaturets form normalt firkantet eller rundt.

Tynde LED-paneler samt ultra-tynde LED-paneler er forsænket lys. Deres største fordel er den lille tykkelse. Dette gør det muligt at reducere afstanden mellem hoved- og suspenderet loft og dermed opretholde rummets maksimale rumfang.

Overhead LED paneler - bruges, hvor der ikke er nogen bestemmelse for at skabe et falsk loft system. De adskiller sig positivt fra almindelige lamper med et mere elegant design, mindre dimensioner og belysningskvalitet. I konventionelle LED-armaturer er LED'erne placeret på bagdækslet, og derfor skinner de kun bedre lige under dem, og de øverste paneler giver en jævn belysning af hele området.

Downlight indbyggede armaturer (downlight). Med alle de positive sider af LED-panelerne har de alle en funktion - relativt lav effekt og store tab som følge af det reflekterede lys. De er ubrugelige at installere i værelser med højt til loftet. I sådanne tilfælde er det mere relevant at bruge indbyggede downlight type lamper. På grund af retningslyset kan vertikalt ned sådanne lamper anvendes i værelser med højt til loftet. Det drejer sig for eksempel om indkøbscentre, koncerter og udstillingshaller, hvor det elegante design af lamper og høj energieffektivitet er særligt nødvendige.

De vigtigste fordele ved LED-paneler og downlight type lamper:

 • Elegant moderne design. Du kan nemt vælge en lampe til dit interiør.
 • Lavt strømforbrug. LED-lamper og paneler af energiklasse - den højeste (A eller A +).
 • Evne til at vælge lysets farve. Du kan vælge en neutral hvid, varm hvid eller kølig hvid glød til din opgave. Uanset farvefarven får du et højt farvegengivelsesindeks.
 • Ingen skadelig flimmer. Vi tilbyder kun kvalitetscertificerede produkter af velkendte mærker med garanteret stabil kvalitet.
 • Når du køber et LED-panel eller en downlight type lampe, behøver du ikke købe noget ekstra at forbinde.
 • Nem installation. Installation af LED-paneler eller downlight-lamper kræver ikke engang involvering af specialister. Dette kan gøres uafhængigt i henhold til de instruktioner, der følger med hver lampe.
 • Forlang ikke service under hele levetiden. LED-modulets gennemsnitlige levetid er flere gange længere end garantiperioden.
Læs mere