LED-lamper til hævede lofter

LED-lamper er blevet et af de mest populære elementer i indretningen. Markedet har et stort antal udenlandske og indenlandske mærker. Produkter Bellson, Brille, Electrum, Enerlight, Intelite, Realux, Evrosvet, Optima, Lezard og mange andre vil hjælpe med at løse problemerne med høj kvalitet og spektakulær belysning i ethvert rum med loftslofter. Der er ikke plads til, at de kan monteres som "plade", men på den anden side peger de indbyggede lysekroner med lysdioder "perfekt i rod".

Særlige egenskaber

Moderne LED-lamper til hævede lofter er ikke begrænset i design eller form. Det er dog vigtigt at tage højde for strømmen af ​​de anvendte lamper for ikke at beskadige selve PVC-filmprofilen. Dette materiale har en lav temperaturbestandighed, så kluden kan klare temperaturer op til 50 ° C. I modsat fald bliver det gult, taber elasticitet, dækket af revner.

LED-lamper har en vigtig forskel inden halogen og konventionelle glødelamper. De forvandler strøm til lysstråling, sparer energi og giver en fantastisk effekt af komfort, uanset hvilken stil du vælger.

De vigtigste fordele ved sådanne lamper er:

energieffektivitet op til 70%

enkel installation, selv når det drejer sig om hængende lofter

gulligt eller køligt hvidt lys, der er perfekt og behageligt for øjnene;

besparelser på forbrugsvarer, fordi på grund af den lange levetid er der ikke behov for regelmæssigt at ændre dioderne (op til 50-60.000 timer uafbrudt drift);

evnen til at styre graden af ​​belysning ved at reducere forsyningsspændingen;

høj pålidelighed, sikkerhed, vibrationsmodstand;

ingen skadelig virkning af lavfrekvente pulsationer.

Loftslamper af høj kvalitet er foretrukne til lejligheder, huse, hvor plastik og andre brændbare materialer anvendes som dekoration. Dette er en fantastisk løsning til værelser med lofter.

Diodemodeller udsender næsten ikke varme under drift, og det må derfor ikke skade PVC-folien.

De kan installeres både i huset, på kontoret og i produktionslokaler, i et indkøbscenter, en underholdningsklub. Dette er en synlig fordel foran traditionelle glødelamper. Indretningerne understreger bedst styrken af ​​layoutet, indretningen. Funktionelle lys kan diffunde lyset i en vis vinkel. De vil bringe atmosfæren i en lejlighed eller et landsted en følelse af varme, komfort.

De specifikke egenskaber ved produkterne er lav effekt (fra 3 til 40 W), men de producerer så meget lys som traditionelle lamper (400 W).

Prøv at vælge led-lamper med en neutral, kølig farve til kontorer, offentlige institutioner, til reklameformål og blødere nuancer - til soveværelset, stuen.

Der er et stort udvalg af modeller af LED-lamper til hævede lofter. Hovedtyperne af sådanne enheder omfatter indbygget, overhead og suspenderet.

Det absolutte hit i de sidste år er indbyggede apparater, der næsten ikke tager plads, er nemme at vedligeholde. Modeller er blevet et rigtigt fund for stretch, plast, gipsplader, Armstrong designs.

For dem der gerne vil spare plads selv over deres hoveder, er det bedre at købe overhead lamper med en lille vægt, størrelse, kompakte dioder.

Suspended kopier, tværtimod, er egnet til værelser med højt til loftet. De er også nemme at betjene og vedligeholde.

Hvis halogen, er energibesparende lamper også velegnet til en stofklud, så for en PVC-film, kun lysdioder. Stof tolererer høje temperaturer. Modeller med diffuser og prismatiske refraktionselementer ser ganske interessante ud.

Et interessant design til værelser med lave lofter er monteret LED-lamper. Med deres hjælp kan du dekorere rummet eller kontoret på en original måde, belys kun bestemte områder, det er interessant at zone rummet. Deres design kan have flere lamper, hvor den optimale temperatur er 4.000 K. Ofte installeres de i kontorer, i køkkenet eller i badeværelserne.

Prisen på monterede modeller varierer afhængigt af materialematerialet: stål, aluminium, miljøvenlig plast. Sådanne produkter leveres med et kabel med en mini-stik, og kontakten kan have flere ekstra muligheder.

Dimmable led-lamper til stræklofter er meget populære. Deres egenskab er, at de giver dig mulighed for jævnt at justere lysstyrken af ​​gløden. Navnet på den modtagne enhed på grund af processen med justering af lyset.

Hvis du ikke har brug for et konstant, stærkt lys, elsker romantiske datoer eller slapper af i dæmpede toner, vil dimmere være den bedste løsning.

Ikke alle LED-lamper har en lignende mulighed, så når du vælger, skal du være opmærksom på specifikationerne for modellerne.

Med deres hjælp kan du:

juster graden af ​​belysning ved ændring af dagslysets lysstyrke

Indstil tænd / sluk-timeren;

brug loftlampen som den oprindelige natlampe;

at blive en reel "mester" af lys på afstand (fra køkkenet, soveværelset, badeværelset, børnenes værelse mv.).

Enheden har en indbygget sensor og flere nyttige programmer. Det sparer stor energi, bogstaveligt "justerer" til dine behov.

Mange ser i retning af lineære LED-lys. De er vant til at se direkte over arbejdsfladen, men disse modeller kan dog også findes under loftet. Enheden består af superlysede LED-krystaller. Med et mindste overfladeareal af glød har de høj lysstyrke.

Smukt fremhævede styrken af ​​de indvendige lamper med en prismatisk diffusor samt forskellige modulære systemer med traditionel eller dobbelt belysning.

I lofterne, dekoreret med gipsplader og strakt film ofte monteret skjult belysning. Det belyser lærredet omkring omkredsen, skaber interessante lysbilleder. Der er også specielle profiler af gennemsigtig film. Sammen med korrekt valgte lamper skabes effekten af, at spændingsstrukturen skinner og gløder indefra. I dette tilfælde spiller designere ofte med former og størrelser, der viser loftet i form af en porthole med udsigt til "rummet", havbunden eller himlen.

For at give dynamik til rummet skal du installere et glødende loft. Du får en fantastisk spredt og behagelig glød.

Ultra-tynde led paneler er en anden interessant mulighed. De giver en flot, frostet glød. Fordelen ved denne sort er absolut sikkerhed for synet. Modeller er overhead og indlejret.

Fans af udsøgte interiører får stor glæde af en sådan LED-lampe. Det har upåklagelige tekniske egenskaber, der kan bruges både hjemme og i kontorbygninger og konferencelokaler.

design

Smukke ledede lys har mange samlinger. Købere er opmærksomme ikke kun på specifikationerne, men også dekorative egenskaber. Hvis du vælger ultratynde, dimmer, punkt og andre muligheder, bør du overveje indretningens indretning.

For romantikens stil er det bedre at bruge en lysende glød og visuelt tilføje kvadratmeter. Udover gulvlamper og sconces er indbyggede loftsbelysningssystemer sikker på at tage rod. LED armaturer er bedre at vælge en klassisk form: kvadratisk, rund, volumetrisk pyramidal osv.

For engelsk, vintage, Victorian-stil interiør stræber efter at skabe et diffunderet og blødt lys. Det er vigtigt at være opmærksom på de varme nuancer. Sagen af ​​selve lampen kan findes "under krystal" for at tilføje flere patos, chokerende og højtidelighed.

Afslappende lys er karakteristisk for japansk stil. LED dimmelygter vil være her på et passende tidspunkt. I dit hjem vil altid være domineret af naturligt lys om dagen og blødt - i mørket. Plastpaneler kan passe på højteknologisk stil. I det indre af techno, minimalisme, fusion, kan du inkludere flade aluminiumstrukturer, produkter med virkning af forkromet metal.

Producentoversigt

Den, der forfølger kvalitet, er bedre at henvende sig til europæiske og japanske mærker. Universalprodukter til hævede lofter er LED lamper mærker Philips, Osram, Nichia.

Et vigtigt kendetegn ved samlingerne er miljøvenlighed, lyskildernes højpræstationsegenskaber, holdbarhed på arbejdspladsen. Den nyeste teknologi er repræsenteret af Gauss. Derudover vil du støde på det originale design og minimal opvarmning af dets enheder. I kategorien af ​​budgetprodukter anses det bedste for at være serien af ​​LED-lamper af mærkerne Optogan, Cameliom.

Eksperter anbefaler at købe den nyeste generation af modeller, fordi de har installeret moderne og garanterede holdbare LED'er. Feron-mærket er blevet en "veteran" på det russiske marked. Hver lampe er ikke kun et effektivt lysværktøj, men en ægte designer finder, en vellykket udsmykning af dyre interiører.

Jazzway-varemærket producerer kraftfulde superlyse hjemme-lamper med et farvegengivelsesindeks på 75 Ra. Salgsføreren er stadig Phillips-mærket, der bevæger sig i flere retninger: sundhedspleje, belysningsløsninger, forbrugsvarer.

LED lamper er en glimrende tilføjelse til stræklofter.

Med deres hjælp er det så nemt at blande forskellige stilarter af interiør for at skabe en utrolig atmosfære. Popularitet får design med farve RGB-baggrundsbelysning.

Hvordan vælger man?

En vigtig fordel ved valget er lysets temperatur. For ethvert rum er det optimale interval 2 600-3 200 K, som opfattes som varm hvid og også 3 700-4 200 K - som naturlig hvid. I det første tilfælde er sådanne ledede paneler egnet til soveværelser, en koldere glød er til kontorer, klasseværelser og konferencelokaler.

I badet er at sætte en dimmer enhed med justerbar grad af belysning. Til morgenprocedurer slukkes naturligt lys og for natten - dæmpet, afslappende.

Når du vælger, skal du huske en simpel regel: Jo større antal LED'er der er anbragt i lampen, jo længere enheden varer

For en lejlighed eller et landhus, se på modeller med frostet glas, lavet af plast eller aluminium. I elegante klassiske interiører ser keramikprodukter fantastisk ud. For offentlige institutioner er det bedre at være opmærksom på det gennemsigtige glas.

Produktionsomkostningerne afhænger af det materiale, som ledede paneler er fremstillet af. Designets kompleksitet påvirker også de endelige omkostninger. Det oprindelige udseende vil være lamper i form af en bold, pærer, gobs, stearinlys.

Hvordan man arrangerer?

Før du installerer spotlights, er det vigtigt at oprette et diagram over deres placering. Ved ukorrekte beregninger vil belysningen påvirke interiøret, strømforbruget negativt. Husk at minimumsafstanden fra vægkanten til spotlights skal være 20 cm og fra PVC-sømmen. 15 cm. Loftlampen kan placeres både symmetrisk og asymmetrisk.

I lange rektangulære rum placeres pletterne langs loftet. For rummelige værelser er den "ovale" ordning egnet - et cirkulært arrangement, der maksimalt belyser enten den centrale del eller hjørnerne.

Med en lysekrone er det bedre at kombinere vinkelarrangementet i form af halvcirkler. Hvis du ikke vil "arm" en lysekrone, foretrækker du et korsformet mønster. Til den visuelle udvidelse af kvadratmeter, brug skitseet "rektangel". Til kompetent zonering er der ikke mere optimal løsning end "buen", som placerer de rigtige accenter i interiøret.

Hvordan udskiftes?

Installation og vedligeholdelse af LED-lamper til lofter er noget mere kompliceret end for de vigtigste. For at udskifte eller installere modeller skal du bruge specielle monteringer, skære huller til dem.

Spotlightet skal monteres i et stativ i form af en ring og "ben". På denne måde sikrer du en pålidelig og holdbar konstruktion. Overvej effekten af ​​høj temperatur på strækloftet.

LED-lampen eller lampen bliver den bedste beslutning for at undgå revner, overophedning, deformation af et panel.

Du bør hænge led-panelet, og efter at du har afsluttet installationen af ​​et strækloft. Dekorer din lejlighed med stilfulde, funktionelle, energibesparende lamper.

Alle modeller skaber godt dagslys i lejligheder og kontorer med lave lofthøjder. Nogle designere "inkludere" alle deres kreative og lave ikke-standardbelysningsløsninger til hævede lofter. Så vil den interessante form af hullet i gipsplader skillevægge se elegant ud. Det er vigtigt at stramme spændekluden, markér den korrekt indefra med dioder.

Ved hjælp af denne metode opnår du ikke bare naturligt lys om natten, men skaber også et unikt natlys, et smukt kunstobjekt. Det glødende lakeret loft (lokalt) vil se godt ud. Du holder bare LED-strimlen på selve strukturen. Sidstnævnte kan være mat eller blank, afhængigt af dine præferencer.

Når du installerer en film med et mønster, skal du være forberedt på, at luminansen er mere kontrast end hvor der er områder med lyse pletter på billedet. For naturlige "farver" forsøger du at hente paneler af pastelfarver.

Hvis du skal bruge LED-strimlen på bundloftet, skal den limes med en frekvens på 8 cm. Diodelamperens størrelse på filmen skal være mindst 10 cm. Med et sådant kunstværk virker det ikke bare for at "spytte i loftet". De kan kun nyde!

For at lære at installere LED-lampen i loftet, se nedenstående video.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Armaturer til lofter

I dette afsnit af kataloget kan du købe ★ lamper til hævede lofter fra førende producenter. Vi garanterer ★ pålidelighed og kvalitet, vi tilbyder ★ gunstige priser og ★ hurtig levering til enhver by i Rusland!

Hvordan man vælger

Ved installation af hængelofter foretages installation af lyskilder på specielt konstruerede armaturer eller armaturer, der tager hensyn til lampens type og vægt og deres placering. Derfor kan du vælge små og tynde lamper til stræklofter eller massive lyskilder med dekorative hængende elementer. Priserne varierer alt efter type og konfiguration.

Hvad skal man overveje, når man vælger lamper til hævede lofter:

 • Den temperatur, som lampen opvarmes på. Stretch loft er et vinyl materiale, der er følsomt for høje temperaturer, så LED eller energibesparende lysstofrør er bedst egnet til sådanne formål.
 • Hvis du vælger lamper med glødelamper, skal du vælge modeller med lyskilder, der ikke kommer i kontakt med loftmaterialet (placeret i en afstand på mindst 200-300 mm). Til varmebestandige spotlights af denne type skal du installere specielle varmebestandige pakninger.
 • Loft højde og rummets størrelse. For små og lave rum er det bedre at vælge tynde lamper til lofter - de skaber en atmosfære af lysstyrke og udvider visuelt rummet. Når du vælger armaturer til et strækloft i gangen, anbefales det at holde på pletter for at oplyse individuelle zoner og spare plads.
 • Indretningsdesign. Kilder til belysning er et af nøgleelementerne i rummets design, så når man vælger en model og farve på lampen, skal man i tillæg til prisen også tage højde for rummets design.

Indbygningsarmaturer til lofter: typer og regler for installation

Indbygget loftsbelysning

Stræklofter er for nylig blevet den mest populære mulighed for konstruktion af lofter i husholdninger, hvilket ikke er overraskende, fordi de ser fantastiske ud og er praktiske at bruge. Men hvad er et ophængt loft uden smuk belysning og belysning?

En af måder at arrangere belysningen på i et værelse designet på denne måde er forsænket lys.

På typer og funktioner ved installation af lamper af denne type og vil blive diskuteret i vores artikel (se. Ceiling lamper til gangen: typer og funktioner ved installationen).

Typer af armaturer indbygget i loftet

Indbyggede armaturer til stræklofter er hovedsageligt placeret i det rum, der er dannet af hovedloftens bund og strækloftet. Derfor bør valget af lamper af denne art laves under hensyntagen til afstanden mellem hoved- og strækloftet eller omvendt.

Variationer af forsænket armaturer til stræklofter

Den mest kompakte af alle belysningselementer er indbyggede LED-lamper til et strækloft, men de har en svagt blålig farvet lys, hvilket ikke er acceptabelt for alle (se LED-lysekroner - en kvalitativt ny belysning).

Halogenlamper er monteret i en afstand på ca. 6-7 cm mellem hoved- og strækloftet, mens det for glødelamper normalt er ca. 12 cm.

Afhængigt af konstruktionstypen er forsænket lys opdelt i:

 • roterende - med mulighed for at skifte lysflow ved at dreje lampens hængseldel med lampen i den; Rotationsvinkel er som regel 35-40 grader;
 • fast - ude af stand til at dreje lampen, som i dette tilfælde udsender en strøm af lys vinkelret nedad i forhold til strækloftets lærred.

Forsænket forsænket armatur

Tip! Indbyggede armaturer udsender konsekvent en vis mængde varme afhængigt af typen. Således lider konventionelle glødelamper og halogenlamper mere end andre, hvilket betyder, at deres magt skal styres strengt, da det ved høje temperaturer kan strække loftsvævet tabe form.

Monteringsregler for indbyggede loftarmaturer

Beregning af strømindbyggede armaturer, afhængigt af placeringen af ​​dem

Tabel over beregning af belysning for værelser af forskellige typer og områder

For at belysningen i rummet skal være ensartet, er det nødvendigt at vælge lamper med hensyn til følgende parametre:

 • hvilken type lamper der anvendes og deres magt
 • størrelsen på det rum, der kræver belysning
 • operationelle formål med rummet.

For forskellige typer lokaler tilvejebringes visse standarder for lysstyrkenes specifikke kraft, som afviger noget fra hinanden og er afledt af beregningen af ​​brugen af ​​glødelamper:

 • til stuen - 22W / m2;
 • til soveværelset - 15 W / m2;
 • til køkkenet - 26 W / m2;
 • til planteskolen - 60 W / m2;
 • til badeværelset - 20 W / m2;
 • til korridoren - 12 W / m2.

Funktioner med valg af strøm og positionering af lamper:

 1. Indbyggede lys, der involverer lysstofrør, bør have en kapacitet på 3-4 gange mindre i forhold til ovenstående. Hvis der vælges LED-belysningselementer, skal effekten være 8-12 gange mindre sammenlignet med glødelamper.

Ensartet belysning af badeværelset med et strækloft

 1. Når man vælger mellem et lille antal kraftdrevne armaturer og et stort antal svagt kraftfulde elementer med identisk total effekt, bør man vælge den anden mulighed, da rummet i dette tilfælde vil blive tændt bedre på grund af den ensartede fordeling af lyset igennem rummet (se LED-loftarmatur: valg og installation).

Tip! Hvis det som følge heraf er besluttet at montere mere end to dusin forsænkede armaturer på strækloftet, ville det være tilrådeligt at opdele armaturerne i grupper og give hver gruppe individuelle strømforsyninger for at spare elektricitet.

Monteringsvejledning for indbyggede loftarmaturer

Indbyggede armaturer til hængende lofter monteres i henhold til vejledningen.

Monterede forsænkede armaturer i hævede lofter i henhold til følgende regler:

 1. Inden du installerer PVC eller stofklæde på loftet, skal du markere stedet for installation af lamper, bringe ledninger til dem og fastgør dem til betonbunken på stativet (speciel armatur) til efterfølgende fastsættelse af lamper.
 2. Derefter strække lærredet og noterer samtidig pladsen for opholdsstativer.
 3. Derudover limes specielle ringe til de markerede områder, som ikke kan lade lærredet rives ved åbning af huller i lærredet.
 4. Lav huller inde i de limede ringe og træk de tidligere forberedte ledninger ud af dem.
 5. Energiser lampen og fastgør den til et stativ på en loftsbase. Den limede ring vil blive gemt af lampens dekorative profil.

Tilslutning af armaturet til ledningssystemet

Stræklofter med integreret belysning vil se endnu mere imponerende i kombination med LED-belysning og hovedbelysning (lysekrone). I dette tilfælde er indbyggede lamper tilrådeligt at levere zonelys.

Når du har korrekt valgt belysningselementerne og deres placering, samt at have monteret dem kvalitativt, i sidste ende vil du helt sikkert få et smukt loft og høj kvalitet variabel belysning i rummet.

Strek-loftslygter

Lysprodukter, der præsenteres i dette afsnit, vil være nødvendige af dem, der planlægger at installere stræklofter. Hvis du ikke har købt spotlights til stræklofter, skal du være opmærksom på produkterne fra producenterne fra Tyskland, Italien og Kina i onlinebutikken Slå lyset på.

Priserne for spot taklamper

Funktioner af armaturer til hævede lofter

 • De vigtigste parametre, herunder strøm, type lyspærer og lysstrøm.
 • Lampens placering i forhold til lærredet. Den kan ligge på samme niveau med den eller lidt lavere. I det første tilfælde indsnævres lysstrømmen, derfor falder dens intensitet.
 • Eksistensen af ​​den indbyggede rotationsring. Afhængigt af dette drejer de sig og ikke-drejning. Ved hjælp af enheder med en ring kan du ændre lysretningen.
 • Typen af ​​lyskilde afhængigt af, hvilke produkter der er opdelt i LED-lamper, halogenlamper og glødelamper. De mest populære LED'er. Lamper af denne type er lyse, holdbare, varme ikke op, tillader dig at ændre skyggen af ​​baggrundslyset.

12 måneders garanti på spotlights

Virksomheden Turn on Light tilbyder en bred vifte af produkter, der adskiller sig i design, tekniske egenskaber og design. Købere, der ønsker at købe produkter i onlinebutikken Sluk lyset vil være tilfreds med prisen på spotlights til hævede lofter. Produkterne præsenteres i et bredt prisklasse. Du kan købe billige lamper eller drage fordel af rabatter, hvilket sparer et betydeligt beløb på dit køb.

Ring og bestill belysning i online butik Tænd lyset med yderligere 12 måneders garanti på alle produkter.

LED Ceiling Downlights

Indbyggede LED-loftlamper bruges til montering af ophængte strukturer og spændingsfilm. Ved hjælp af disse belysningsenheder kan du skabe den ønskede lyse atmosfære i rummet.

LED Ceiling Downlights

Loftregler med indbyggede LED-lamper

Spotlights er ideelle til installation af yderligere belysning i store områder (soveværelser, haller, køkkener) og de vigtigste i små værelser (badeværelser og gange). Men brugen af ​​indlejrede belysningsenheder har en ulempe - behovet for at sænke loftet med en afstand svarende til lampens højde. For enheder med glødelamper bør loftet sænkes med 10-12 cm, med halogenlamper - med 8 cm, med lysdioder - med 6 cm.

LED lamper er perfekte til ethvert interiør

Da den vigtigste retning af moderne interiørdesign er at stræbe efter at visuelt forstørre rummet, vil det være en uheldig beslutning at sænke loftet med 6-12 cm over hele rummet. Den rigtige løsning er at vælge en lysekrone placeret i den centrale del af loftet som hovedkilden til lys. Og forsænket lys bør installeres omkring rummets omkreds, samtidig med at loftet sænkes til den afstand, der kræves til installation af specifikke enheder.

LED lyser indvendigt

Ved brug af multi-level design med indbygget spotbelysning kan du skabe et bestemt humør og visuelt ændre mængden af ​​plads. Ved samtidig tilkobling af hoved- og ekstraudstyr er der skabt en atmosfære af en lys solskinsdag. Når man kun bruger ekstra lys, får de en hyggelig atmosfære, der bidrager til afslapning og samtale.

Spot belysning indstilling

I badeværelser, badeværelser og gange, er hængende eller spændingsstrukturer traditionelt monteret. I dette tilfælde falder bundfladeniveauet uundgåeligt. Derfor er det i disse værelser mest hensigtsmæssigt at bruge indbyggede LED-taklamper som hovedbelysning. Ved hjælp af lamper med forskellig lysstyrke kan du fokusere på nogle elementer i interiøret og skjule andre.

Strek-loftslygter

Typer af LED Ceiling Light

LED-lamper optager et af de første steder blandt apparaterne til indendørs og udendørs belysning. Loft indbygningsarmaturer producerer mange virksomheder, indenlandske og udenlandske. Men for alle typer produkter af disse virksomheder er der ensartede standarder for mærkning, størrelser af kolber og hætter.

Enheden af ​​LED-lampen Navigator NBL-R1-8-4K-WH-IP65-LED

Diode armatur til stræklofter Ecola GX53 H4

LED-belysningen er lys og jævn, og lamperne selv er energieffektive og holdbare

Indbyggede loftslamper på professionelle sprog har deres eget navn - "spot". Nogle modeller er udstyret med en beslag, der giver mulighed for at rotere og ændre indfaldsvinklen af ​​lysstråler. Lampene kan installeres ikke kun vandret, men også vertikalt.

Således kan alle indlejrede belysningsindretninger opdeles i to kategorier:

De første er udstyret med en bevægende øvre del, som styres i den rigtige retning.

Dot lampen den indbyggede roterende LED Paulmann 92024

Fabrikanter tilbyder spotbelysningsanordninger til forskellige typer lokaler: med normale og høje fugtighedsniveauer. Armaturets udside kan være lavet af gips, glas, krystal eller aluminium. I konstruktionen af ​​apparatet kan der anvendes en række krystaller, indfarvede glasindsatser, træ eller glasforing.

LED-lamper ECOLA GX-53

Design af lamper kan være meget anderledes: fra højteknologiske til antikke. Der er modeller, hvis opgave er at minimere tilstedeværelsen af ​​enheden på loftet. Disse lamper er forskellige minimalistiske design. På grund af de mange forskellige stilarter og farver kan du vælge præcis den model, som harmonisk passer ind i rummet.

Enheden er indbygget LED-taklamper

Ifølge fremstillingsmetoden er alle spotlights opdelt i to grupper: stemplet og støbt. Den første er let at skelne fra den anden: du skal tænde lampen og overveje sit sæde. I stemplet er det det samme omkring hele omkredsen. Siddets bredde skal være mindst 9 mm. I støbte lamper er tekniske tidevand synlige på overfladen af ​​sædet - områder af en lysere og mørkere farve.

Cast Spot Lampe

Til belysningsapparater kan stræklofter kun benyttes stemplet lamper.

Badeværelsesarmaturer

Instrumentbasisene er af to typer: gevind og stift. Den første er mærket E, den anden - G. Ved siden af ​​bogstavbetegnelsen af ​​typen af ​​base angiver dimensionerne i tal. For eksempel, E27, GU5. G-type bundplader er mere moderne. Men i indretningen af ​​de indbyggede armaturer anvendes lamper med begge typer socles.

Typer af lampe base

Tabel. De vigtigste typer af socles.

Hvilke forsænkede armaturer er velegnede til ophængt loft

Efter gipspladens lofter er stræklofter blevet meget populære. Deres reflekterende overflade er smukt overvejet med en række lysarmaturer. Men her er det nødvendigt at vide, at valget af lamper til en sådan overflade kræver at tage hensyn til visse nuancer.

Strækloft og indbyggede lys

I dag bruges ofte indbyggede lamper som belysningsanordninger til lofter. Dagens artikel vil fortælle dig, hvilke funktioner der er typiske for spændingsloftflader, og også hvordan man vælger indbyggede lamper til dem og installerer dem korrekt.

Canvas funktioner

Stretch Loft er i øjeblikket den mest populære løsning til boligindretning. For at skabe dem anvendes der et specielt PVC-stof, der strækkes ved hjælp af en bygningsvarmepistol. Som følge heraf tager loftets overflade simpelthen fantastisk udsigt, mens den forbliver praktisk i plejen.
Strukturbygningskonstruktioner har følgende fordele i forhold til andre loftsmål:
PVC'en en klud over tid ændrer ikke farve, springer ikke, og ændrer heller ikke strukturen;

 • Et sådant loft kan have en anden form (simpel, brudt, sfærisk osv.);
 • enkel pleje. Overfladen af ​​filmen vaskes godt med vand og konventionelle vaskemidler;
 • kluden passerer ikke vand, der er det vindende kendetegn ved et sådant loft;
 • forbedret rumakustik;
 • kluden har antibakteriel imprægnering, der forhindrer udviklingen af ​​svampe og mikrober på den;
 • høj brandsikkerhed;
 • varmebevægelse

Det er værd at bemærke, at et sådant design med egne hænder uden særlig viden og værktøjer næppe kan gøres. Derfor er det bedst at ansætte et specialhold, så de kan samle denne gulvplade.

Vær opmærksom! Korrekt udvalgte lamper giver mulighed for at opnå et ufatteligt spil af lys og skygger, hvilket vil give rummet eksklusivitet og unikhed.

Strækbelysning

Bedst egnet til denne indbyggede spotlights. Men for at kunne vælge den rigtige type belysning, skal du kende funktionerne i de indstillede lofter. Disse omfatter følgende punkter:

 • Forlænget kontakt af spændingsvævet med et opvarmet element (for eksempel en pære) kan føre til dens deformation;
 • Ukorrekt installation af belysningsanordninger kan også medføre forringelse af loftets udseende.

Derudover kan følgende punkter have en negativ indvirkning på PVC-arkets holdbarhed og udseende:

 • den første installation af lærredet, udført med krænkelser;
 • brugen af ​​materialer af lav kvalitet, herunder lamper og pærer;
 • ansøgning om at installere forældet eller defekt udstyr.

Den største skade for PVC-folien (baseret på strækloftet) bæres af de indbyggede belysningsenheder. For at beskytte dit smukke loft mod hurtig beskadigelse behøver du ikke kun en dygtig og professionel installation, men også korrekt udvalgt og installeret forsænket armaturer.

Udvalg af belysningsprodukter, der passer til PVC-sengetøj

Lampe indbygget i det hængende loft er hovedsageligt placeret i rummet mellem polyvinylchloridpladen og startoverfladen. Derfor er det nødvendigt at tage højde for denne afstand for at vælge en passende enhed. Ellers ville det være umuligt at installere sådanne armaturer i loftet.

Indbyggede loftarmaturer

Til dato er sådanne overbevisninger blevet opdelt i grupper afhængigt af hvilken type lyskilde der anvendes i dem:

 • LED. Det er bedst at vælge nøjagtigt LED-modellerne, da sådanne lyskilder i løbet af deres arbejde næsten ikke opvarmes, hvilket gør det muligt at montere enheden tæt på lærredens PVC. Men sådanne pærer bruges til at belyse stræklofterne er kendetegnet ved en lidt blålig luminescens, som ikke alle kan lide;

Vær opmærksom! LED-indbyggede lamper vil også være bedre, fordi de bruger den minimale mængde elektricitet.

 • Halogen. Her skal du være meget forsigtig, som halogenpærer i løbet af deres arbejde bliver de meget varme. Derfor er installationen af ​​forsænket spotlights med sådanne lyskilder ikke udført. Deres installation er kun mulig i en afstand på mindst 6-7 cm til lærredens PVC.

Den samme situation som halogen lyskilder er typisk for glødelamper. De bliver temmelig varme under deres arbejde. Som følge heraf er deres installation til ophængte loftsstrukturer kun mulig i en afstand af 12 cm.
Desuden kan armaturerne indbygget i det hængende loft også variere i deres konstruktionsmæssige træk. Ifølge denne egenskab er de af følgende typer:

 • roterende. Tilstedeværelsen af ​​en roterende mekanisme giver dig mulighed for at ændre lysstrømmen ved hjælp af rotation af hængseldelen af ​​enheden;

Vær opmærksom! Normalt er rotationsvinklen for sådanne modeller 35-40 grader.

Drejemodel

 • fast. Sådanne modeller mangler en hængselsmekanisme. Derfor giver de en retningsstrålende lysstrøm i kun én retning - vinkelret nedad i forhold til gulvet.

Fast armatur type

Hvilke typer belysningsenheder er bedst at vælge, du skal bestemme, på grundlag af personlige præferencer, dine økonomiske muligheder samt behovet for at organisere en bestemt type belysning.

Hvad er det sikkert at huske

Uanset hvilke modeller af belysningsanlæg, du har valgt, skal du huske, at en lampe i løbet af dit arbejde vil udstede mindst den mindste mængde varme. Dette er ikke kun forbundet med lyskilden, men også med ledninger.

Vær opmærksom! Ukorrekt valgt tværsnit af ledningerne i ledningerne til armaturerne indlejret i strækloftet vil føre til opvarmning af ledende elementer, som er fyldt med en kortslutning og efterfølgende brand.

Derfor er det vigtigt at vælge ikke kun typen af ​​belysningsarmatur af den indbyggede type, men også tværsnittet af ledningerne i ledningerne.
Separat er det værd at erstatte det, hvis du planlægger at bruge halogenpærer eller glødelamper til at belyse rummet, bør de være strengt valgt for strøm. Jo større lyspærens kraft er, desto mere vil den varme op. Derfor er det bedst at vælge lygter med lavt strømforbrug for hængelofter. Den samme betingelse gælder for LED-produkter, da en sådan pære vil varme op i sit arbejde, men minimalt.

Hvordan man vælger

Ofte fungerer indfældede armaturer i lofterne som ekstra belysning. Derfor skal de opfylde følgende krav:

 • vær kompakt
 • have en overkommelig pris;
 • give mulighed for at fokusere lys på en bestemt del af rummet (drej modeller);
 • skabe usædvanlige lys sammensætninger.

Det vigtigste valgparameter vil være opvarmning af lampemodellen, du kan lide, samt lyskilden skruet ind i den. Eksperter anbefaler, at de indstillede lofter vælges for at vælge LED-roterende indbygget spotbelysning.
Desuden kan valget være baseret på følgende parametre:

 • lampe design. Til dato er denne slags belysningsinstallationer repræsenteret ret bredt. Derfor kan udseendet af enheden være både den mest almindelige og overordentlig smukke;

Udseendet af lampen

 • tilstedeværelsen eller fraværet af evnen til at lave dine egne hænder erstatning af lyskilden. Nogle modeller har indbyggede LED'er;
 • funktionalitet. For forskellige typer belysning skal du vælge forskellige modeller. For eksempel er roterende produkter egnede til accentbelysning af bøger, malerier og andre indvendige elementer og faste til generel eller zonal belysning;
 • vægt. Lamperne skal have en lille vægt, som vil opretholde den konstruerede spændingsloftkonstruktion.

En anden vigtig faktor vil være et sådant aspekt som producenten. Hvis du vil købe et rigtigt højkvalitetsprodukt, der vil vare i lang tid, skal du give præference til kendte producenter (for eksempel NovoTech, Lightstar osv.), Der allerede i flere år har produceret de forsænkede armaturer og pærer. Men købet af kinesiske produkter på markedet kan indpakke skuffelse, når efter et stykke tid enten lyspæren fejler eller lysarmaturen fejler.

Sådan installeres dine egne hænder

For at installere de indbyggede armaturer på strækloftet med succes skal du beregne den strøm, som en lyskilde skal have, afhængigt af placeringen, inden den starter. Til denne beregning skal du bruge formlen og tabellerne nedenfor.

For at beregne den effekt, du har brug for, vil der desuden være standarder for niveauet af belysning, udviklet til hver type rum og opført i SNiP. Først efter at alle beregningerne er udført, kan du starte den direkte installation. Installation af lampens indbyggede plan i loftet er udført i henhold til følgende skema:

 • Sluk først strømmen i lokalet, hvor installationen skal udføres;
 • Desuden skal du inden du installerer PVC-lærredet markere de steder, hvor belysningsarmaturet skal placeres;
 • så leder vi ledningerne og begynder at montere fikseren på det markerede sted;

Vær opmærksom! Med sin armatur skal enheden være korrekt fastgjort på startloftet. Til dette skal du bruge specielle ventiler.

Installation af den indbyggede lampe

 • først efter det strækker vi PVC-lærredet. Det skal noteres placeringen af ​​stativene;
 • På mærkerne lim derefter de specielle ringe. De vil ikke tillade nettet at rive, når huller er lavet i det;
 • vi laver et hul på det angivne sted og trækker ledningerne gennem det;
 • Derefter forbinder vi lampen med ledningerne i ledningerne;
 • på toppen af ​​at klæde en dekorativ ring, der vil skjule alle uregelmæssigheder i installationen.

Således kan et andet antal lysarmaturer installeres på strækloftet. Det vigtigste er at følge instruktionerne beskrevet nøjagtigt og arbejde omhyggeligt med PVC lærred.

konklusion

Løftet om et smukt og holdbart strækloft i huset bliver ikke kun professionelt udført installation af PVC lærred, men også det rigtige valg af den indbyggede lampe med sin yderligere installation. Husk, at korrekt organiseret belysning giver dig mulighed for at tage et nyt kig på værelset og dit loft.

Ceiling LED lys til hængende loft

 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • E27
 • E14
 • G4
 • G13
 • GU 10
 • GU 5.3
 • GU10
 • GU5.3
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • 115 °
 • 10 °
 • 15 °
 • 16 °
 • 20 °
 • 25 °
 • 30 °
 • 35 °
 • 40 °
 • 45 °
 • 50 °
 • 55 °
 • 60 °
 • 90 °
 • 120 °
 • 15 ° x45 °
 • 60 ° x 120 °
 • 140 ° x70 °
 • 160 ° x60 °
 • 120 ° x90 °
 • 135 ° x75 °
 • 160 ° x 120 °
 • ingen
 • D
 • W
 • SH1
 • R2
 • R3
 • SH7
 • SH8
 • SH9
 • D
 • G1
 • G15
 • -30
 • G60
 • K
 • R0
 • K1
 • K1D
 • K8
 • K15
 • L45
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen
 • indlejret
 • glidende
 • Kabelmontering
 • At konsolere
 • trim
 • drejelig
 • beslag
 • universel
 • Fast vinklet
 • ingen

Isarmaturer til hævede lofter - hvordan man vælger

 1. Fastgørelsestype - indbygget, forsendelsesnota. I det første tilfælde nedsættes isen til stræklofter i installationshullet og fastgøres med låsesløjfer. Overhead anvendes på bunden af ​​loftet, hvilket efterlader en del af den synlige platform.
 2. Priserne for LED lamper til hængende loft: kan være fra den billigste (økonomiklasse) til dyre (til eksklusive prøver).
 3. Skyggen af ​​stråling er varm, kold og neutral. Værdien måles i Kelvin med en digital værdi.
 4. Kropstype - enkelt eller kardan. Sidstnævnte kan have par eller flere lamper med / uden linser. Ekstra optik diffunderer lys og gør det lysere og mere mættet.
 5. Tekniske specifikationer. Du kan købe LED-loftlamper til hævede lofter til effekt, farvetemperatur, effektivitet, grad af beskyttelse.

Alle diodelamper til hævede lofter, der skaber behagelig belysning, forbruger et minimum af elektricitet og er holdbare i drift.

Omkostningerne ved LED-lamper til lofter

© LED Store 2011-2018

Officiel distributør af LED LED belysningssystemer, engros-og detailhandel, garanti.

Shop Led-Store: 109147 Moskva, st. Marxistisk, 7

Elektrisk udstyr, lys, belysning

Stilfulde og praktiske stræklofter er ved at få fart i popularitet. Med deres hjælp gemmer du loftets strukturfejl og øger visuelt rummets rum, når du bruger reflekterende belægninger. Med sådanne materialer kan du ikke bekymre dig om længe om renlighed og skønhed i loftet. Artiklen vil diskutere, hvilke lamper der skal vælges for lofter.

Indhold:

Belysningsorganisation

Men når man taler om loftkonstruktionerne, er det umuligt for ikke at nævne dets vigtigste komponentbelysning. Ikke kun udseendet og holdbarheden af ​​stramningsdugerne, men også beboernes sikkerhed afhænger af det korrekte udvalg af belysningsudstyr og selve spotlightsens kvalitet.

 • Placering af belysningsprodukter er lavet for at sikre ensartet og behageligt for øjnene af lys. Især populær er den kombinerede version, hvor den traditionelle lysekrone suppleres med spotlights. Denne teknik forhindrer udseendet af skyggefulde hjørner.

Lamper til hævede lofter foto

 • Loftbelysning skal have funktionalitet. For et afslapningsområde i stuen eller soveværelset er en blød diffuserende glød organiseret. Arbejdsområder (skrivebord på kontoret eller køkkenet) afregnes lysere, her anvendes retningsstrømme.

Grundlæggende krav til armaturer til lofter

Elastiske materialer, der anvendes til spænding, fremsætter deres krav ikke kun til de tekniske egenskaber ved belysningsanordninger, men også metoden til deres installation.

 • Tynde klæder tåler ikke høje temperaturer, så du bør overholde en bestemt lampeffekt. Formen af ​​armaturerne er også af stor betydning. Til installation vil lyskilder i form af en åben plade ikke passe, samt lysekroner på en kort suspension med nuancer, der kigger opad.
 • Armaturhus skal ikke have transparente elementer. I dette tilfælde falder lysstrømmene ind i interceilrummet, der belyser alle de lagrede kommunikationer og uregelmæssigheder i basen. På baggrund heraf vælges instrumenterne med et lukket hus. Tilstedeværelsen af ​​en reflekterende plade vil være en yderligere fordel.
 • Installation af enhver form for belysningsarmaturer udføres på hovedloftet eller specielt installerede profiler. Derfor udføres konstruktionen af ​​elektriske ledninger og placeringen af ​​lyskilderne før installation af strækloftet.

Typer af armaturer til hævede lofter

Når man vælger lysprodukter, er det vigtigt at følge ikke kun designopgaven, men også tage hensyn til antal og placering af vinduer, et rums naturlige lys. Med hjælp fra kompetent organisation kan du til tider øge rummets funktionalitet.

Markedet tilbyder et stort udvalg af loftslamper til lofter, som de siger "alt det sjælen ønsker."

 • Produkterne er opdelt efter type fastgørelse: suspenderet, indbygget, nær-loft.

Vedhæng lys

 • Denne type omfatter lysekroner og vedhængslamper, som er monteret på bunden af ​​bundloftet. Den uhyggelige del af designet er skjult bag lærredet. Loftslamper eller horn skal pege nedad. Med denne tilgang vil der ikke forekomme en overdreven opvarmning af membranen, og det vil også eliminere dannelsen af ​​blænding på et blankt lærred.
 • Valget af spotlights på suspensioner er baseret på længden af ​​stangen, som kroppen er knyttet til. Det må ikke glemmes, at en væsentlig del af stangen falder på loftrummet, og derfor er der risiko for, at lamper er placeret i umiddelbar nærhed af nettet. Derfor er suspensionens længde afgørende.

Indbyggede lys

 • Armaturerne er klassificeret efter type konstruktion: fast (skinne strengt ned) og dreje (spot). Den anden type gør det muligt at justere retningen af ​​lysstrømmen ved at ændre lampens vinkel.
 • Deres installation foregår i præfabrikerede arbejdshuller. Til installation er det bedre at vælge stemplede modeller udstyret med en speciel termisk ring. Plastfælgen forhindrer yderligere spredning af kluden og beskytter materialet mod at blive opvarmet af lampen.
 • Tænk på følgende egenskaber ved indbyggede apparater - deres tekniske del er skjult i lofterne i loftet, så afstanden mellem bund- og stræklofterne skal være mindst 7 cm. For nogle modeller kan denne parameter være 16 cm.
 • Spotlys til lofter er tilgængelige i forskellige former. At afhente produkter til ethvert interiør er ikke svært. De er arrangeret i henhold til streng geometri eller i vilkårlig rækkefølge.

Loftslamper

 • Denne type lysekrone er populær på grund af dens design. De er en kompakt løsning til belysning af et lille rum. Fraværet af en suspension eller dens mindste størrelse giver dig mulighed for at installere spotlights i værelser med lave lofter.
 • En speciel platform beskytter internettet på en forsvarlig måde mod overophedning. Hvis du har parenteser med nuancer, skal du være opmærksom på deres placering (op eller ned). Selvom brugen af ​​LED-lamper fjerner begrænsninger for brugen af ​​sådanne modeller til hævede lofter.
 • Hvis konstruktionen er udstyret med en krog, er fastgørelsen lavet til krog på basislået. I dette tilfælde skal der tages højde for afstanden pr. Mellemrum.
 • Nogle lamper er fastgjort på linjen, der kommer i sættet. Her er det vigtigt at lægge forstærkningsprofilerne på fastgørelsespunktet på enheden eller installere en bar af en vis tykkelse og lave et teknisk hul i membranen.

Lamper til lamper

I det store og hele er lampen, der bruges i stedet for belysningsanordningens form, ansvarlig for overophedning af spændevævet. Visse standarder og krav pålægges deres magt, idet man observerer hvilken man kan være sikker på brandsikkerhed og fraværet af filmdeformation på grund af indflydelse af høje temperaturer. De påvirker også priserne på armaturer til hævede lofter.

LED strip

 • Alene i en række spotlights er et fleksibelt bord med dioder. Det tjener kun som en ekstra lyskilde. Lysstyrken af ​​en luminescens afhænger af densiteten af ​​et arrangement af lysdioder. Den samlede effekt er dog ikke tilstrækkelig til højbelysning.
 • Imidlertid er reduceret lysudgang en afgørende faktor i dens anvendelse. Især når der er et reelt behov for at installere det, og kontakten på båndet med loftet ikke kan undgås. De udstrålede bløde lysstrømme giver mulighed for at afgrænse rummet, det er fordelagtigt at placere indretningens accenter.
 • Dens installation kan udføres både i spalten mellem strækloftet og bundloftet og på ydersiden af ​​membranen. Med et lille indre mellemrum (op til 2-3 cm) anbefales det ikke at bruge LED'er. I multilevel design er båndet lagt i specielt dannede nicher.

Glødelamper

 • Denne type lampe er mere traditionel og overkommelig. De bruges i spotlights åbne og lukkede. Men de er meget varme og påvirker stoffet negativt.
 • For stræklofter lavet af klud er lamperne ikke mere kraftige end 60 watt og fra PVC-film - ikke mere end 40 watt. Samtidig skal afstanden mellem dem og membranen være mindst 25-30 cm. Hvis armaturet er udstyret med en reflekterende plade, kan denne parameter reduceres en smule.
 • Lysstrømme skal styres nedad. Ellers vises gule pletter af udbrænding på lærredet, og PVC-folien deformeres generelt. Af de væsentlige ulemper er det nødvendigt at bemærke størrelsen af ​​lampens bund, hvilket er særlig vigtigt, når det anvendes i spotlights. Patronens højde kan nå 10-12 cm, derfor skal loftet være lidt større.

Halogenlamper til lofter

 • Sammenlignet med glødelamper har de flere fordele. Halogen giver en lysere strøm af lys, men kun en varm gul farve, og bundens dimensioner er meget mindre. Patronens højde er 5-6 cm. Denne mulighed giver dig mulighed for at bruge til indlejrede spotlights på stræklofter med et lille hul.
 • Udskiftning og montering af en sådan lampe er lavet med handsker, som normalt leveres med produktet. Smøre pletter efterladt af ubeskyttede hænder, krystallisere og ødelægge kvartsglaset, der fører belysningsprodukter til forfald.
 • Til PVC lofter anbefales ikke at anvende lamper med en kapacitet på mere end 35 watt.

Lysstofrør

 • Lamper i energibesparende armaturer til hævede lofter opvarmes mindre end de foregående muligheder og er kendetegnet ved effektivitet. Desuden giver de ikke blænding bag kluden, og til installationen behøver du kun 2-3 cm.
 • De høje omkostninger kompenseres let af energibesparelser. Af minerne kan man notere et langsomt magt af glød og dårligt udvalg af ydre finish.
 • De anbefalede strømforsyningslampe fra 40 til 60 watt.

LED-lamper til hævede lofter

 • LED lamper giver en kontinuerlig luminescens i mange år. Samtidig er de meget økonomiske og udsender ubetydelig mængde varme. Power LED'er stammer fra DC med lav volt (12 eller 24 V).
 • Både LED-strimler og lignende lamper med forskellige baser er tilgængelige på markedet. Derfor er det ikke svært at vælge produkter til en bestemt lampe (det vigtigste er, at soffit er udstyret med en ekstra stik).
 • Blandt manglerne er det værd at bemærke behovet for at bruge en transformer, som ofte installeres i interceilrummet. Når det fejler, vil det være svært at nå det uden at beskadige membranen. I den forbindelse anbefales det at bruge en lampe på 220 V.

Hvordan man vælger lamper til hævede lofter

 • Afstanden mellem hornene og panelet skal være mindst 15 cm. Hvis PVC-film blev brugt, skal mindst 20 cm fjernes fra sømmen for at installere lampen.
 • En indlejret soffit kan belyses omkring 1,5 kvm. Derfor at bruge dem som den vigtigste kilde til lys pr. 25 kvm. har brug for omkring 15-16 stykker.
 • Glem ikke forholdet mellem afstanden mellem gulvpladen og bundloftet og belysningsarmaturets højde. Længden af ​​lampens suspension eller højden af ​​spotlysets bund skal vælges med maksimal nøjagtighed.
 • For at belyse et bestemt område er det bedre at bruge pletter. Deres roterende mekanisme giver dig mulighed for at lede lysstrømmen til det ønskede område. Det er således muligt at undgå overdreven overbelastning af et stort antal belysningsprodukter.

Monteringsarmaturer på strækloftet

 • Belysningsanordninger på lofter er installeret lidt anderledes end på andre loftkonstruktioner. Selv den letteste soffit, der er fastgjort direkte på kluden, får det til at sænke.
 • Fastgørelse af belysningsprodukter udføres før membranets spænding og dens gennemførelse. Fastgørelsesmetoden bestemmer designfunktionerne i en bestemt model.
 • Uanset hvilken type enheder der anvendes og typen af ​​montering, begynder processen med deres installation på samme måde, nemlig med elektriske ledninger. På dette tidspunkt er det nødvendigt at installere alle fastgørelseselementer, kør ledningerne og kontrollere dens drift.
 • Princippet om tilslutning af strømforsyningen er det samme for alle belysningsprodukter. Det vigtigste er at overholde sikkerhedsforanstaltningerne og følge tilslutningsdiagrammet, der er vedhæftet hvert produkt.

Montering af lysekroner på loftet

Den traditionelle måde at fastgøre en lysekrone på er en suspension af en eksisterende metalkrog i gulvpladen. Her skal du sørge for, at ankeret er pålideligt og dets længde er konsekvent, fordi det ikke skal være under niveauet af den spændte membran.

 • Ved udgangsstedet af lysekronen på lærredet, monter en plastring, forsigtigt smøre klæbemidlet rundt omkretsen;
 • efter tørring skæres en membran inde i ringen;
 • Suspensionen af ​​lysekronen er fastgjort på krogen og forbinder ledningerne;
 • så samles alle komponenterne i strukturen;
 • dekorative cup cover uæstetisk hul.

Hvis krogen mangler af en eller anden grund, kan den købes i butikken af ​​fastgørelsesmaterialer. Når du vælger det, skal du tage højde for at kardentykkelsen på 2 mm vil give støtte til lysekroner på op til 3 kg, 3 mm - op til 5 kg osv.

Installation af loftbelysningsarmaturer

Denne type belysning i sættet har en monteringsbjælke (metalplatform, som er fastgjort til lampens bund). For korrekt installation skal der udføres forberedende arbejde.

 • Til installationsstedet er der et elektrisk kabel. For sikkerheden ved oversvømmelse af naboer ovenfra anbefales det at bruge et plastikbølgepap. Og specielle klip hjælper med at eliminere sin sagging.
 • En træbjælke er fastgjort til bundloftet med dykker eller skruer, hvis tykkelse skal være lig med spændingsmaterialets niveau. Hvis mellemrummet er stort nok, kan du bruge metalbøjler til gipsvæg, som gør det muligt at justere afstanden til kluden.
 • Hulet for udgangen af ​​elektriske ledninger styrkes af en ring.
 • Før du monterer platformen, skal du sørge for, at der ikke er grus på den. Under installationen kan du ved et uheld hænge membranen.
 • Stangen er fastgjort til stangen med selvdrejende skruer, som skal modstå lampens vægt. Hvis fastgørelseselementerne i kittet passer ikke til nogen parametre, kan du altid bruge anden hardware. Hvis det er nødvendigt, er det nemt at bore arbejdshullerne i strimlen i overensstemmelse med diameteren af ​​de nye fastgørelsesdele.
 • Når du har tilsluttet forbindelsesledninger, er lampens basis installeret. Basen har som regel en bred form, som giver dig mulighed for at skjule installationsområdet. Hvis stangen er smal, kan du bruge dekorative elementer specielt designet til dette formål.

Installation af indbyggede armaturer (spotlights)

 • Ved installation af spotlights tages der hensyn til to vigtige parametre - afstanden mellem gulvpladen og nettet og behovet for at bruge en transformer. Placeringen af ​​enhederne indikerer først på papir, så ordningen overføres til udkastet.
 • Til de markerede steder udfører et to- eller tre-kerne kabel. På hvert punkt forlader 10-15 cm ledning til lager. Der er plads til installation af en transformer (ved brug af halogenlamper).
 • Installation af platforme til lamper. Særlige suspensioner gør det muligt at justere højden af ​​placeringen af ​​enheder. Suspensionens nederste del skal flushes med loftets spændingsoverflade.
 • Efter montering af panelet, strengt under installationspunktene i spotlightsne, er ringene limet, hvilket beskytter membranen mod yderligere brud. Efter tørring skæres materialet til ringens indvendige diameter. I de modtagne åbninger slipper man på forhånd ledninger.
 • Dernæst foretages forbindelsen via terminaler efter mærkning på produktet (L, N, PE).
 • Installation af soffit er lavet i henhold til dets designfunktioner. Monteringsanvisninger, der er vedhæftet produktet, gør det muligt at udføre arbejdet uden problemer. Ringen er lukket med en lampe eller dekorative overlay.

For at gøre valget om typen armaturer og deres tildelte strøm ikke skuffet, skal du omhyggeligt nærme sig dette problem. Undlad at oversende informationer fra butikskonsulenter, familie og venner eller fra internetsider. Ethvert arbejde, uanset om det er strømforsyning, montering og installation af belysningsprodukter, kræver nøjagtighed, præcision og visse færdigheder. Hvis du er i tvivl om din styrke, skal du kontakte specialiserede virksomheder, der skal udføre en række opgaver på højt niveau.