Hvilken LED strip er bedst til loftbelysning

Ikke så længe siden syntes LED-bånd som et underholdende, næsten barnligt legetøj, der kun passer til juletræer. Men nu bliver de i stigende grad købt som den vigtigste eller ekstra kilde til belysning: det er smukt og usædvanligt og overkommeligt.

Men rækkevidden af ​​butikker er fantastisk: et stort antal producenter med produkter af helt forskellige parametre er forvirrende. Hvilken slags LED-strimmel at vælge til loftbelysningen? Vi analyserede en række kriterier for at hjælpe dig med at beslutte.

Lad os starte med det behagelige

For ikke at skræmme dig straks med tekniske egenskaber, foreslår vi at overveje den enkleste men vigtigste parameter til begyndelsen - farve matching.

Du bør ikke overveje dette en lille smule - den rigtige skygge kan påvirke opfattelsen af ​​rummet, mens fejlen kan ødelægge interiøret betydeligt.

Overvej ikke kun farvedesign af væggene og loftet, men også formålet med rummet.

Så kølige hvide eller blålige toner passer godt til badeværelset, og i soveværelset er det bedre at vælge varme. Det afhænger imidlertid kun af farveformularen - vi tvivler på, at den blå baggrundsbelysning vil se anstændigt ud på de grønne vægge.

Du kan ikke foretage et valg eller er du bange for at han vil bore dig hurtigt? Køb farve skiftende bånd! Ved hjælp af en speciel fjernbetjening kan du nemt justere ikke kun farven, men også intensiteten af ​​baggrundslyset - du er enig, det er praktisk. Så du kan skabe en dæmpet hyggelig atmosfære i stuen eller arrangere en rigtig lysmusik i børnehaven.

Båndtype

Efter at have besluttet om farveskemaet, fortsæt til valget af modellen af ​​LED-bånd - de adskiller sig i installationsmetoden og nogle af designfunktionerne. Vi anbefaler, at du konsulterer bygherrerne, så de bestemmer hvilken som passer til dine formål.

Det afhænger af mange faktorer: For eksempel bruges forskellige bånd til at belyse strækloftet eller skabe skummende tørvægskonstruktioner. Derudover er der forskellige effekter og yderligere egenskaber, der bestemmer deres formål.

Lad os se nærmere på, hvilke typer der findes.

Hvad angår højkvalitets LED-bånd, som du ikke ville købe, skal du passe på det nødvendige niveau af beskyttelse mod støv og fugt. Det er logisk, at det er umuligt at købe det samme til hele huset eller lejligheden - afhængigt af hvilket rum du vil installere sådan belysning, varierer parametrene:

 • IP20 LED strips er designet til brug i tørre og rene værelser - for eksempel i soveværelser, planteskoler, stuer eller kontorer. De modstår ikke fugt, men i disse værelser er risikoen minimal.
 • En simpel mulighed er en almindelig tape. Den mest populære type er IP43. Diodene er anbragt i et lukket kabinet, hvilket forhindrer deres fiasko. For at installere båndet skal du fjerne beskyttelsesfilmen og fastgøre båndet. Den mest alsidige løsning.
 • For badeværelset er det bedre at vælge beskyttelsesklasse IP65.
 • Til bad eller sauna skal du have belysning med en IP67 eller 68 mærkning - deres hus er modstandsdygtigt over for konstant fugtighed og temperatur ekstremer.
 • RGB bånd er mere skrøbelige, da en controller er indbygget i dem - det er bedre at skjule dem under omslaget. Du kan styre deres farve og lysintensitet med fjernbetjeningen. Den indbyggede infrarøde sensor registrerer de signaler, du giver ved at trykke på en knap og overføre dem til controlleren. Sidstnævnte aktiverer din valgte tilstand. Antallet af tilstande kan variere fra to til tre i ældre modeller, op til tyve og mere i de moderne. Bemærk dog, at prisen er meget højere.

Det er klart, at der ikke er noget i overbetaling for vandtæt tape, hvis det ikke er et badeværelse eller et bad.

Lysintensitet

Et vigtigt kriterium, der skal tages i betragtning - Lysstyrken af ​​LED'erne.

For svagt lys vil ikke være nok, og en overvægt af belysning dækker øjnene. Vi foreslår, at du gør dig bekendt med graderingen af ​​denne parameter, som hjælper med at navigere.

Det er logisk at antage, at intensiteten påvirker diodens størrelse. Det er det virkelig.

Fabrikantens standardmærkning er fire cifre, hvilket betyder længde og bredde.

Tre typer anvendes mest - SMD3528 (3,5 mm ved 28), SMD5050, SMD5630 med en effekt på henholdsvis 5, 18 og 18 W. Jo mere den sidste indikator, jo lysere lyset.

Dette er imidlertid ikke det eneste valgkriterium - vi tvivler på, at en enkelt LED-pære vil være nok for dig.

Det er nødvendigt at tage højde for deres nummer - minimumet for alle typer bælter er 30 pr. Meter, og maksimumet varierer - 240 for SMD3528, 120 for SMD5050 og 72 for SMD5630.

Aritmetik er meget enkel - jo mere dioder, jo lysere lyset. Det påvirker sandt lysstyrken - afhængigt af antal og størrelse varierer det fra 2,8 til 25 watt.

Valg af strømforsyning

LED-bånd på princippet om tilslutning afviger fra almindelige glødelamper. De forbinder ikke direkte til en 220-volts udgang, men via 12 eller 24-watt konvertere. For at bestemme det passende skal du være opmærksom på markeringen - de rigtige tal angiver hele længden af ​​båndet.

Bemærk, at du ofte bruger tolv volt bånd - 24 V er mindre almindelige og bruges udelukkende til RGB bånd.

Ansvarligt øjeblik: Det er vigtigt ikke kun spændingen, men også styrken af ​​den strøm, der genereres af transformeren (målt i ampere). Fabrikanter skriver som regel disse oplysninger i den medfølgende dokumentation. Men hvad nu hvis du tabte det? Beregn den ønskede parameter selv!

Det er ikke så svært, som det ser ud til. Vi vil forsøge at vise dig beregningerne ved hjælp af eksemplet på en populær model, som oftest bruges til at belyse perimeterloftet.

Formlen er ekstremt enkel - du skal tælle dioderne og formere deres nummer ved det aktuelle forbrug. Lad os antage, at vi har brug for et LED-CW-SMD5050 bånd der er 18 meter langt, for hver af dem er der 30 lyspærer.

Find ud af mærkning på båndet, præcis hvor meget strøm der falder på hver diode - 0,02A for denne model.

Så kommer tidspunktet for beregninger. Arm dig selv med en lommeregner, en blyant og en notesblok.

Det samlede antal LED'er på 18 meter - 540 stk. Multiplicér nu dette tal med 0,02. Som følge heraf får vi 10,8 A.

Derfor skal vi have en strømforsyning med en spænding på 12V og en tilladt strømbelastning på mindst 10,8 A. Selvom det højst sandsynligt vil den korrekte transformator blive anbefalet til dig på samme sted, hvor du købte båndet.

Byg kvalitet

Vær opmærksom på, hvordan båndene er lavet - de skal være fuldstændigt forseglede, dioder og modstande er symmetriske, tæt fastgjort. Hvis noget af ovenstående er forkert eller simpelthen ikke får dig til at stole på, er det bedre at nægte at købe.

Nuance: Lidt tilbage fra emnet bemærker vi, at det i denne sag ikke er værd at spare. Hvis forkert pokleennye tapet bare ødelægge interiøret, så en fejl i belysningsforhold kan have tragiske konsekvenser. Derfor er det ikke nødvendigt at bestille bånd på aliexpress. Kontakt de gode butikker og vælg betroede producenter, der har mange positive anmeldelser.

Vær opmærksom på modstandsparameteren - 150 eller 300 ohm betragtes som optimale (med henholdsvis mærkning 151 og 301). Hvis du ser 100 (101), skal du kigge efter en anden model - dette er et billigt lavkvalitetsbånd.

Hertil kommer, at skroget har ringe betydning - hvis det er for tyndt, det bøjer let, så kan det hurtigt svigte.

producent

Som vi har sagt, afhænger meget af tapeets mærke - det kinesiske substantiv er usandsynligt at prale af holdbarhed og høj kvalitet. På fora kan du finde en masse forfærdede indlæg, at nogle af dioderne fejler umiddelbart efter installationen.

Vi kan rådgive flere dokumenterede producenter, hvis produkter har vist sig. Forsøg ikke at trække en vindende billet i et bevidst tabende lotteri - se vores liste:

Alle har arbejdet i lysmarkedet i mange år og har tjent mange positive anbefalinger.

Generelle tips

Vi håber at du har forstået fabriksindstillingerne. Men stadig ikke sikker på rigtigheden af ​​deres beslutning? For ikke at begå en fejl, når du køber en LED-strimmel for at belyse loftet, tænk på hvilken effekt du planlægger at få.

Måske har du brug for blødt og diffust hvidt lys? Eller måske vil du understrege moderne højteknologisk design i køkkenet?

Derudover skal du analysere om der vil være yderligere kilder til belysning i rummet - måske i dette tilfælde kan du spare meget på bekostning af bånd.

Hvis hovedfunktionen falder på dioderne, skal du vælge en kraftfuld indstilling.

Husk at overveje indretningen af ​​rummet, hvis du vil opnå et harmonisk design. Hvis du ikke er sikker, skal du kontakte bygherrer eller designere. De vil fortælle dig, hvordan den valgte skygge vil påvirke opfattelsen af ​​det overordnede udseende.

Overvej hvordan LED strips vil blive arrangeret. I tilfælde af skjult belysning er det nødvendigt at tegne et diagram over det ønskede mønster og indstille belysningen strengt langs de påtænkte linjer.

Hvis du planlægger at bruge dem til lofter på to niveauer, anbefaler vi dig at være mere forsigtig med den blanke tekstur: installationen skal udføres, så dioderne ikke afspejler lærredet - det vil ødelægge udseendet.

Som du kan se, er det umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om, hvilken LED-stripe der er bedst til at fremhæve et bestemt loft - det hele afhænger af en række nuancer. Vi håber, at vores anbefalinger hjælper dig med at finde den perfekte mulighed for dig selv.

Sådan laver du LED-baggrundsbelyst (skjult lys) på loftet

Den hurtige udvikling af teknologi udvider i stigende grad mulighederne for at dekorere lokalerne. En af disse funktioner - LED-loftslamper LED-stripe. Dens installation er ikke særlig vanskelig, men kræver viden om visse punkter.

LED strip til loftbelysning

Ved udførelse LED-bånd er normale og vandtætte. Fugtbevis indstilles, hvis loftbelysningen med LED-strimmel gøres i værelser med høj luftfugtighed (badeværelse, pool, bad) eller på gaden. I normale lokaler (og også i køkkenet) er et almindeligt bånd nok. Hvis du vil gøre belysningen af ​​arbejdsfladen i køkkenet, skal du tage vandtæt i en gennemsigtig plastslange - det er lettere at passe på det.

LED taklamper - en af ​​de mest populære typer indretning

Monokrom eller universal

På den udsendte lys LED-strimmel er:

 • Monokrom (lys i en farve). Kan give hvid, blå, grøn eller rød. I beskrivelsen er det normalt skrevet, hvordan det skinner, men man kan se på markeringene, sæt R, hvis den lyser rødt (fra engelsk rød), B - blå (blå) og G - grøn (grøn).

Dette er et hvidt bånd med LED'er i forskellige størrelser.

Hvilken LED-stripe er bedre at bruge til at markere loftet? Mange er lokket til multi-color RGB tape - på grund af evnen til at ændre farver. Dette er sandt, men denne "legetøj" er interessant i højst en måned. Så vælges en af ​​farverne, og den forbliver næsten uændret. I dette tilfælde er lysstyrken af ​​RGB-båndene i basisfarverne (rød, blå, grøn) tre gange mindre - da kun en af ​​de tre krystaller lyser. Derfor, hvis du læner dig mod en slags farve, er det bedre at købe en monokrom-en - LED-baggrundsbelysningen bliver mere spektakulær og lys.

Tekniske parametre

LED strimler fremstilles ved hjælp af krystaller af forskellig størrelse. De mest populære er 3528 (sit spejlbillede er 2835) og 5050. Dette er ikke kun tal - det er LED'ernes dimensioner: henholdsvis 3 mm * 2,8 mm og 5 mm * 5 mm. Der er stadig mindre populære - 2020 og 5630, 5730. Du kan bruge disse størrelser, men for dem skal dataene søges uafhængigt.

LED-lamper kan se sådan ud

Hvad er dimensionerne af LED'erne? På lysstyrke og strømforbrug. Jo større LED'erne er, desto lysere er de, og jo mere elektricitet forbruges de. Dette er et generelt mønster, men krystallerne kan være af forskellig kvalitet - mere og mindre lyse, og spredningen er signifikant. Og en anden funktion, der skal huskes - monokrome lysdioder skinner lysere end universelle:

 • 3228 - monokrom 0,6-2,2 lm, RGB - 0,3-1,6 lm;
 • 5050 - monokrom 2-8 lm, RGB - 0,6-2,5 lm.

Denne lysstyrke gives uden at tage hensyn til tab på de beskyttende belægninger (til almindelige lysdioder). Enhver form for belægning (lak eller gennemsigtig slange) reducerer lysstyrken.

Det drejede sig om en enkelt LED af en given størrelse. Der er flere dusin af dem på båndet, og de kan arrangeres med forskellige tætheder. I det mindste - 30 stykker pr. 1 meter, er der stadig 60 stykker og 120. Dette er med en enkelt rækkeudgave. I den dobbelte række er der en tæthed på 240 stykker pr. Meter. Det er klart, at jo mere krystaller på en meter, jo mere lys giver det.

Alle single-row LED-strimler er forsynet med en konstant spænding på 12 V, for der kræves dobbeltstrømforsyninger på 24 V. Det betyder, at de kan tilsluttes direkte til et batteri eller batterier med de relevante parametre. For at oprette forbindelse til et netværk på 220 V kræves en konverter (også kaldet strømforsyning eller adapter).

Strømforsyning til LED-belysning

Strømforsyningens spænding er let at vælge - efter type bånd - 12 V eller 24 V, men strømmen eller den nuværende karakteristik skal overvejes. For det første beregner vi, hvad den nuværende skal producere strømforsyning. Beregningen er enkel:

 • vi finder den aktuelle forbrug af båndmåleren (der er på pakken);
 • multiplicere med antallet af meter, der vil blive forbundet til denne enhed;
 • Vi tager en margen på 30% - således at strømforsyningsenheden ikke virker ved grænsen (multipliceres med 1,3 det beløb, der er opnået i stk. 2).

Med en sådan nuværende værdi (eller mere) skal du kigge efter en adapter 220/12 V. Tag bare en strømforsyning uden 30% margen - det vil hurtigt svigte, og du bliver nødt til at købe en ny.

Du kan finde på etiketten eller i de tekniske specifikationer

Eksempel: Et bånd med lysdioder 3528 og en tæthed på 50 stk / m forbruger 0,4 a / m (fra billedet ovenfor). Fremhævning af loftet med LED-tape kræver et 14 meter tape. Vi overvejer den krævede strøm: 0,4 A / m * 14 m = 5,6 A. Tilføj 30% af margenen - 5,6 A * 1,3 = 7,28 A. Efter afrunding får vi 7,3 A. Vi skal finde adapteren hvilket giver ikke mindre end 7,3 A.

Ved samme metode kan betragtes som magt. Du kan finde den på etiketten eller i de tekniske specifikationer. Multiplicer med måleren, du har brug for den strøm, der forbruges af en meter af båndet, tilføj samme margen.

Metoden til tilslutning afhænger af den type enhed, du vælger. Der er de sædvanlige strømforsyningsadaptere med flere typer stik. Hvis du beslutter dig for at tilslutte via en sådan strømforsyning, skal du finde den passende stik og loddetid på båndets klemmer. Slut derefter strømforsyningen til LED-båndet - sæt bare stikket i.

Typer af strømforsyninger til LED-strimler

Andre typer strømforsyninger kræver lidt større indsats, men du kan tilslutte flere LED-strimler til dem. Derudover har de en indbygget spændingsregulator, som forlænger LED'ernes levetid. Disse strømforsyninger har kontaktpuder og trykskruer, der giver kontakt. For at forbinde dem skal du tage ledningerne, fjerne isoleringen med 7-10 mm, indsætte i de relevante stik, stram boltene.

Forbindelsesregler

Fra fabrikkerne kommer LED-båndet i ruller på 5 meter. For at kunne "ringe" den ønskede længde, kan den skæres ved bestemte mærker. For at gøre dette har et hvilket som helst bånd en særlig markering. Det er for hende skæret et stykke af den ønskede længde (eller tæt på den). I nærheden af ​​hver af skærelinierne er der kontaktpuder, hvorved det klippede stykke er forbundet med adapteren eller et andet stykke tape.

Sådan skæres en LED strip

Forbindelsesdiagrammer af to bånd til en strømforsyning

Takbelysningen med LED-strimmel er lavet under hensyntagen til den maksimale længde af strømforsyningen må ikke være mere end 5 meter. Det er på denne nuværende styrke, at krystallerne og sporene, der forbinder dem, er designet. Adapteren kan være kraftig, men så skal du tilslutte hvert stykke tape til det med separate ledninger.

Hvis du skal tilslutte en LED-stribe længere end 5 meter - fra strømforsyningen til hvert stykke træk adskilte ledninger. Når RGB-båndet er tilsluttet efter strømforsyningen, er controlleren tilsluttet, og allerede fra det trækkes ledningerne til to stykker af båndet

Hvis du tilslutter et kredsløb med en længde på f.eks. 6 eller 7 meter, kan de første lysdioder fra adapteren efter et stykke tid brænde ud (sandsynligvis det vil ske). Dette er i bedste fald. I værste fald vil sporene komme sig. Selvom dette ikke sker (kvaliteten vil være et bånd), vil LED'erne begynde at nedbrydes fra konstant overophedning (da mere strøm går igennem, mere varme genereres), vil deres lysstyrke reducere meget, meget hurtigt. Fordi den anbefalede længde er bedre ikke at overskride.

På samme måde kan loftbelysningen med LED-strimmel på tre, fire eller flere stykker laves. Bare brug for en mere kraftfuld strømforsyning og controller. Men det vil kræve et stort antal ledninger, så det er ikke den bedste måde.

Hvis du har brug for at forbinde fire bånd

Hvis du skal lave et skjult lys på loftet omkring omkredsen, er det bedre at bruge fire stykker tape - to til hver adapter.

Ved tilslutning af fire LED-strimler er det bedre at bruge to separate strømforsyninger.

Vi giver den mest almindelige ordning for tilslutning af LED-strimler til strømkilden, når belysningen af ​​loftet eller nicheen lyser. Lad omkredsen af ​​den skjulte loftsbelysning være 12 meter. Den ønskede længde kan være som følger: 3.5 + 3.5 + 2.5 + 2.5. Enhver anden kombination er mulig. Det er ligegyldigt.

Til strømforsyning tager vi to adaptere og forbinder to bånd til hver. Denne mulighed er mere økonomisk - kraftige adaptere kan koste meget mere end to med en tilsvarende total kapacitet. Derudover er forbindelsen ifølge denne ordning enkel - der er ikke meget brug for ledninger.

Tilslutning af RGB bånd

Universalbånd er forskellige, fordi de er 4-leder. Fra strømforsyningen går to ledninger - fase og neutral. Så uden en adapter er ikke nok. Derfor tilføjes en controller til kredsløbet efter strømforsyningen. Det koordinerer strøm, og modtager også signaler fra kontrolpanelet, hvormed farvebåndet ændres.

Ved indgangen på controlleren modtager to ledninger fra strømforsyningen, ud af det fire. Ved tilslutning er det vigtigt at observere polariteten - fasen og nulet kan ikke forveksles. Nul - dette er normalt en sort ledning, der tilsluttes stikket, underskrevet af det latinske bogstav N. Den anden variant af mærkning af det nødvendige input er V- (bogstav V med minus). Fasen er forbundet til den anden indgang (oftest - rød tråd). Det kan angives med bogstavet L eller V +.

Tilslutning af RGB-bånd med controller

Fire ledninger forlader allerede controllerens udgang. Det er bedst at forbinde farvede ledere til dem - for ikke at blive forvirret i fremtiden. På regulatoren har vi:

 • Den fælles ledning, der betegnes ved bogstavet W. Her kan du tilslutte en leder af enhver farve, men ikke rød / grøn / blå.
 • Tre farver - for at aktivere LED-stierne i den tilsvarende farve. Her er det ønskeligt at bruge ledninger til farve: Forbind den røde til udgangen med bogstavet R (rød), indskriften G (grøn) - grøn, til kontakten B (blå) - blå / blå. Og når du forbinder de følgende bånd, skal du holde samme farve logik.

Regulatorparametre vælges af strømmen af ​​bånd, der er tilsluttet det. Men med ovenstående skema, for at controllerne ikke skal "brænde", skal du tage dem med en stor magtmængde - cirka to gange den beregnede belastning. Dette er problematisk - det er svært at finde udstyr med sådanne parametre, og det er dyrt. For at forhindre, at controllerne brænder, når der tilsluttes flere bånd, kan du bruge en forstærker. Forbindelsesskemaet for en flerfarvet LED-strimmel bliver vanskeligere, fordi der foruden en forstærker er nødvendigt med en ekstra adapter.

Forbindelsesdiagram over to RGB bånd med forstærker

Plus, i dette tilfælde med en sådan forbindelse virker loftbelysningen med LED-tape i lang tid og uden problemer. Derudover kan du bruge mindre kraftfulde strømforsyninger, men de er mindre og billigere.

Hvilke ledninger at bruge

Ved belysning af loftet med LED-strimmel bruger de multicore kobberkabler med et tværsnit på mindst 1,5 kvadratmeter. mm. Wire type - nogen, men ved køb, kontroller den faktiske størrelse af ledere, som mange angiver forkerte data.

Installationsfunktioner

De fleste LED-strimler er selvklæbende. Limbasen har god vedhæftning med gipsvæg, det vil sige, de kan limes direkte på gipsvæggenes vægge. Desuden er de godt limet til møbler og andre materialer med en glattere overflade.

For nem montering på bagsiden påføres klæbemiddelsammensætning

På radiatoren eller uden

Under drift udsender LED'erne varme. Kraftige krystaller varme så meget, de kræver afkøling. For dette bruger normalt metalstrimler. LED stripe med krystaller på 3528 eller 2835 eller mindre i en enkelt række version (tæthed på 30 eller 60 stykker pr. Meter) kan monteres uden radiator. Krystallerne selvfølgelig opvarmes, men ikke til kritiske værdier.

Når overophedning nedbrydning kan være meget hurtig...

Hvis uden en køler at montere større - 5050 eller mere - begynder de hurtigt at tabe lysstyrken - nedbrydning. Dette vil virkelig ske meget snart. Med ikke meget høj kvalitet krystaller - efter et par dusin timers arbejde. Et eksempel er på billedet. Dette bånd med krystaller 5050, købt på Ali, arbejdede i 36 timer uden varmefjernelse. Til sammenligning er det resterende uafhentede stykke af samme tape forbundet. Forskellen er signifikant. Så det er bedre at tage sig af den normale drift af LED'erne.

Hvad skal man bruge som radiator

Til montering af LED-striber findes der mange specielle metalhjørner af aluminiumlegeringer. De leveres med gennemsigtige plastikdæksler med hylder - til mere bekvem installation. Udover at de fjerner varme, beskytter de også mod støv. Alt er godt, men de har en god pris. Så du skal kigge efter billigere muligheder.

En god udvej er en aluminiumstrimmel eller et hjørne, men stål kan også bruges (fortrinsvis galvaniseret, selv om dette er ukritisk i "tørre" rum). Til disse formål kan du tage profiler til gips. De kan bruges hele (lille sektion) eller skæres i strimler / hjørner.

Aluminium Corner... selvom kobber fjerner varmen endnu bedre.

Når den monteres på metal, skal den rengøres, helst fortyndes. Dette sikrer en god limning. For yderligere at forbedre vedhæftningen til metalet kan du varme det. Hvis du har en byg tørretumbler, varme profilen, metalstrimmel, hjørne, og indsæt derefter LED-båndet. LED-loftbelysningen lavet på denne måde vil blive afholdt i årevis uden problemer.

Sådan tilsluttes LED-strimlen

Under installationen af ​​loftet eller nichebelysningen er det nødvendigt at forbinde båndsegmenter. Dette kan gøres på to måder: Brug af specielle kontaktklemmer eller brug af loddejern. Hvis et almindeligt tape er tilsluttet uden et beskyttende silikone lag, er det umiddelbart klar til installation. Hvis LED'erne er fyldt med silikone, skal det omhyggeligt rengøres med en skarp kniv eller kniv. Det er nødvendigt at rengøre silikone fra forsiden over kontaktpladerne (ikke fra den ene, hvor klæbemidlet anbringes, men stå, hvor krystallerne er placeret).

Før du tilslutter LED-båndet, fyldt med silikone, er det nødvendigt at fjerne beskyttelsesfilmen fra puderne

De pads, der er forberedt på denne måde, er klar til tilslutning. Når du installerer stik, skal du vælge et element af en passende type (ved antallet af kontakter og tilslutte eller slutte), og åbn derefter låget på klemmen, tag stikket til slutningen af ​​båndet, fyld båndet under kontakterne, luk låget og press det godt med fingrene. Det er alt sammen. Forbindelse er klar.

Tilslutning af LED-bånd uden lodning -
brug af stik

Ikke alle kan lide forbindelsesdele - der er en mulighed for, at kontakternes kvalitet vil forringes med tiden. Lodning er mere pålidelig. Hvis du har et loddejern og ved, hvordan du håndterer det, vil denne type forbindelse være mere pålidelig, takbelysningen med LED-tape vil fungere uden problemer i mange år.

Loddejern til lodning er bedre at bruge lav effekt - 40-60 watt. Da loddemålet er lille, er det bedre at skærpe loddejernspidsen - i en skarp kegle. Du kan også prøve en af ​​de universelle metoder til skærpning - skæring i vinkel og få en oval i tværsnit. Efter lodning er standard:

 • tinnede isolerede ledninger;
 • tape kontakt puder på båndet;
 • bring ledningerne til stedet, varme forbindelsen med et loddejern med loddemetal;
 • Når loddet går i stykker, skal du fjerne loddejernet, hold tråden, indtil tinet afkøles.

Vi har brug for et lav-power loddejern med et tyndt eller skærpet spids

Hvis du ved, hvordan man lader det, er det let, men du bør forsøge ikke at overdrive loddejernet - båndet er for tyndt, det kan blive beskadiget. Derfor er højkvalitets tinnede ledninger og kontaktpuder vigtige. Hvis du stadig er bange for at overophede stedet for lodning, læg ned metalpladen. Hun vil fjerne den ekstra varme. Men med en sådan enhed skal man også kunne lodde.

LED taklamper: placering og design muligheder

LED-loftbelysning er en original designløsning, der gør loftet unikt. For at dette loftdesign skal være stilfuldt og hensigtsmæssigt, er det nødvendigt at studere finesserne af dets placering og de mest rentable designteknikker.

Særlige egenskaber

LED stripe er en funktionel belysningsenhed med en masse diodelamper. Designet består af en bund med en klæbende overflade og en beskyttende film. Nogle sorter er knyttet til loftet med plastikklip. I selve basen er hjælpekomponenterne, kontaktpuden og lysdioderne. For at gøre belysningen ensartet placeres lyskilderne i samme afstand fra hinanden.

Dette materiale er ret fleksibelt, båndet sælges i hjul, hvilket udelukker dannelsen af ​​krøller og har skærelinjer. Det er en hjælpelys, selv om strømmen i denne belysningsenhed ofte giver dig mulighed for at udskifte den centrale belysning. Strømforbruget på 1 m af båndet er fra 4,8 til 25 watt.

Antallet af lysdioder pr. 1 m kan være fra 30 til 240 stykker. Dens unikke karakter ligger i sin økonomi: Segmentet på 10 meter længde med hensyn til strømforbrug er mindre end en almindelig glødelampe.

Modstande eliminerer muligheden for en spændingsbølge, de begrænser strømmen. Bredden på båndet kan nå 5 cm. LED'ernes størrelse er også anderledes, og derfor skinner nogle sorter lysere end andre. Hvis det er nødvendigt at øge intensiteten af ​​loftbelysningen, sommetider bliver en yderligere række dioder loddet til båndet.

Ved tæthed er LED-strimler opdelt i tre typer:

 • ikke har tæthed (for sædvanlige værelser);
 • med en gennemsnitlig grad af beskyttelse mod fugt (for værelser med høj luftfugtighed);
 • i silikone, resistent over for vand (til badeværelset).

På det moderne marked præsenteres sådanne produkter i form af bånd af klassisk hvid farve, RGB sorter og enfarvet baggrundsbelysning.

fordele

LED-baggrundsbelysning i form af et bånd er praktisk og anderledes kvalitet.

Det er et efterspurgt loftdesignværktøj af flere grunde:

 • er en perfekt metode til at opdatere den indre sammensætning af det indre af et hvilket som helst rum;
 • sætter en unik atmosfære for ethvert rum
 • adskiller sig i lige og blødt rettet luminescens uden blinking og støj;
 • fastgjort direkte til loftet
 • reducerer energiforbruget betydeligt
 • har et attraktivt design
 • holdbar - har en levetid på ca. 10 år
 • det skelnes af muligheden for at vælge farveskygge for den indre sammensætning;
 • På grund af fleksibiliteten kan du tage nogen form;
 • uskadelig, udsender ikke giftige stoffer i luften under driften;
 • brandsikker;
 • Påvirker ikke tv-signaler og kommunikation (forstyrrer ikke).

Et sådant bånd kan være dekoration af ethvert rum i boligen.

Du kan dekorere loftet med det:

 • køkken;
 • arbejder kabinet;
 • hjemmebibliotek;
 • glaseret loggia;
 • balkon;
 • spisekammer.

Tape LED-baggrundsbelysning har en overkommelig pris. Det er let at installere, dets installation kan gøres manuelt uden at involvere eksterne eksperter.

Udvælgelseskriterier

Tape belysning på LED'er har mange sorter. Før du køber bestemt med typen af ​​belysning.

Hvis dette bånd udfører funktionen af ​​generel belysning, skal du fjerne alle belysningsenheder fra loftet. Derefter fastgør man på loftet flere bånd med større kraft, placerer dem rundt omkretsen, såvel som bag stretchfilmen (dyr metode). For at fremhæve konturerne fastgøres denne selvklæbende baggrundsbelysning omkring nichernes omkreds, hvilket skaber diffust lys og en visuel effekt af stigende plads.

Hvis du har brug for at fremhæve det formede fremspring, kan du gentage sin form delvis, hvilket er særligt vigtigt for ophængte strukturer. Båndets fleksibilitet begrænser ikke krumningen af ​​linjen.

Hvis loftbelysningen er planlagt at gentages, f.eks. Ved at fremhæve spejlets form eller overfor et køkkenforklæde, erhverve sorter, der er identiske i luminescens. For at vælge LED-strimlen korrekt og ikke gå tabt i en bred vifte af det viste område, skal du bestemme hvilken type montering, glødens skygge, lyskildernes strøm og deres mængde. Design ideen, hvorpå den endelige effekt af lystransmissionen afhænger også, er vigtig.

Derfor, når du køber det, er det værd at være opmærksom på substratet. Det er uønsket, at det fanger øjet. Det bliver farven på loftets vigtigste baggrund. Det kan ikke kun være hvidt. På markedet for sådanne produkter kan du finde muligheder med en brun, grå og lige gennemsigtig base.

Glødfarve

Bånd er ikke simpelthen opdelt i monokromatiske og farvede. I det første tilfælde er det pære, der kun brænder i en skygge (for eksempel hvid, blå, gul, orange, grøn). Desuden kan disse sorter udstråle infrarød og ultraviolet lys. Den anden er et bånd med indbyggede pærer, der kan tændes i forskellige farver skiftevis eller samtidigt. Forskellige karakteristika ved båndene påvirker prisen: muligheder med lysskift er dyrere.

Kraft og tæthed af indkvartering

Hvis det primære krav til belysning er lysstyrken af ​​lysstrømmen, er det nødvendigt at købe et produkt med et mindre interval mellem dioderne. I dette tilfælde vil strømforbruget være større end for sorter med sparsomme pærer. Hvis belysningen i loftets design kun har en dekorativ funktion, er det nok at købe til design af loftzonen LED - et system med antallet af lysdioder pr. 1 m ca. 30-60 stykker. Til hovedbelysningen er et bånd med antallet af pærer 120-240 stykker pr. 1 m længde egnet.

Samtidig er nuancen vigtig: Jo større rummet er, desto større er båndets bredde. En smal udgave på det store loft på et stort område vil gå tabt. Det er bedre at dekorere loftet med et bredt udvalg af lysdioder i 2 rækker.

Læringsgebyr

Faktisk er alt simpelt: Forkortelsen SMD, der er angivet på båndet, betyder "enhed til montering på overfladen." Ved siden af ​​bogstaverne er 4 cifre: Dette er længden og bredden af ​​en enkelt LED. Af de viste muligheder er de mest relevante muligheder parametrene 3020 (3 x 2 mm), 3528 (3,5 x 2,8 mm), 5050 (5 x 5 mm). Jo flere dioder og dens placering er, desto lysere lyser de. Hver type tape har en anden effekt. For eksempel forbruger SMD 3528 med antallet af dioder 60 stykker pr 1 m 4,8 W, hvis lyskilderne er 120, er effekten 9,6 W. Hvis de er 240, er forbruget 19,6 watt.

Metrisk område

Bandets metriske område afhænger af omkredsen af ​​det limede loftplan. Da LED'erne er karakteriseret ved lysets intensitet, købes den ikke tilfældigt: Hvis rummet er lille, vil overskydende lys ramme øjnene. Kort sagt, et samlet volumen på 11 watt vil erstatte en 100 watt glødelampe.

For at vælge lysniveauet måles det krævede målområde for det belysede område ved hjælp af et målebånd. Herefter multipliceres den resulterende tal med kraften på 1 m tape. Denne værdi giver dig mulighed for at træffe beslutning om køb af strømforsyning eller controller, hvis du til dekoration af loftet planlægger at købe et bånd med farvede lys.

Længden af ​​båndet til belysning af loftet er som regel 5 meter, selv om et sådant produkt i dag kan købes i et segment af mindre længde.

Beskyttelsesklasse

Hver type bånd med LED'er er designet til at dekorere loftet på forskellige typer lokaler.

Tilbage til emnet for notation er det værd at overveje mærkerne:

 • IP 20 er en etiket, der angiver muligheden for at bruge LED-strimler i værelser med tørtype (stuer, børne-, arbejdslokaler, korridorer).
 • IP 65 er en indikator, der viser, at bordet holder kontakt med fugt, det kan bruges i "våde" zoner (steder, hvor lækage er muligt i toppen af ​​naboerne).
 • IP 68 - kategori med isolering.

Ved køb er det værd at overveje, at sorterne med et silikone lag til at dekorere loftet ikke er egnede, da de forhindrer intensiteten af ​​lysfløften og tvinger substratet til at varme op, hvilket fremkalder opvarmning af overfladen af ​​loftet.

montering

Installer LED-lys med dine egne hænder er let. Men inden installationen er det værd at overveje, at båndene forsvinder en del af energien som varme. Derfor, inden du reparerer og tilslutter baggrundslyset, er det i nogle rum nødvendigt at overveje isolering. For højere effektdioder kan dette være et aluminiumsubstrat. Hvis baggrundsbelysningen er lille, er lampen nødvendig som dekorativ belysning, isolering er ikke nødvendig.

I soklen

Denne metode er praktisk, fordi baggrundsbelysningen kan monteres i loftet efter installationen af ​​loftdækket. Hovedopgaven er at købe en attraktiv ydersokkel, mens det er vigtigt at overveje, at det ikke var tyndt. Dette kan medføre, at baggrundsbelysningen taber ekspressivitet. I begyndelsen af ​​arbejdet er soklen fastgjort til loftet med et pålideligt klæbemiddel (for eksempel flydende negle), der efterlader en kanal omkring 8 - 10 cm fra loftet. For at sikre, at tagene er lige, kan du markere ud med et niveau.

Efter indstilling og tørring, fortsættes limen til båndets installation. For at gøre dette bliver pladens overflade rengjort, klæbemiddellaget fjernes fra bagsiden af ​​baggrundsbelysningen, og de er monteret på loftet eller bagsiden af ​​basispladen i spalten tilbage. Hvis det er upålideligt at lægge selvklæbende tape, kan du klæbe det på flere steder med silikone lim eller dobbeltsidet tape. Det forbliver at tilslutte strømforsyningen, og for mangefarvede sorter af RGB-boks, givet polariteten. Efter kontrol af spændingen i systemet kan du slutte båndet til strømforsyningen 220V.

I gipset cornice

Du kan gemme baggrundslyset i en gipsvægs boks under installationen af ​​loftet. På tidspunktet for installationen af ​​systemet er der lavet en åben eller lukket niche til at lægge den indbyggede båndbelysning. Boxens design er lavet ved at markere, forbinde bærerprofiler med cd-elementer til væggene og danne en niche. I dette tilfælde skal uanset system (enkelt niveau, to eller flere niveauer) monteres med et hul på 10 cm for at sikre lysets passage fra LED'erne.

Sådan vælges led strip 12v til loftbelysning

I gamle dage i æra med "forbrænding" lamper var der intet undtagen små spotlights med farvet eller gennemsigtigt glas. Selv om de ønskede at dekorere interiøret elegant, var det umuligt at gøre dette i en lejlighed. I vores århundrede er LED-strimler 12v til belysning af loftet de mest populære i design. Deres evner giver dig mulighed for at realisere ethvert design ideer om farve design. Men hvordan man vælger, så jeg senere ikke kan omdanne alle LED-belysningen, vil jeg skrive i detaljer. De beskrevne udvælgelsesregler gælder ikke kun lofterne.

Karakteristika og parametre

Vandtæt og vandtæt IP67 og IP68

De vigtigste tekniske egenskaber ved LED-bånd til belysning af loftet og lokalerne:

 1. type installerede lysdioder, hoved SMD 3528, 5050, 5630;
 2. watt effekt per meter;
 3. antallet af lysdioder til os måler;
 4. farve, monokrom eller trefarvet RGB;
 5. forsyningsspænding 12V, 24B, 220B;
 6. IP65, IP67, IP68 grad af beskyttelse mod fugt;
 7. montering metode, ende, vinkel, dip eller plain;

Hvordan vælger man det bedste

Forskellen mellem billige kinesiske og corporate

Vi bliver nødt til at forstå egenskaberne og producenterne for at vælge de bedste komponenter til loftbelysning LED-strimmel 12v. De fleste læsere af denne artikel gik til de kinesiske onlinebutikker og så der billige modeller og troede, at det ville være mere rentabelt. Dette skyldes de oppustede egenskaber, og du ved ikke, at hun har den værste kvalitet.

En kollega vil vise og fortælle dig, hvordan du vælger og forbinder.

Shopping Tips i Kina

Køb ikke i kinesiske butikker, de bruger lav kvalitet LED'er, for hvilke karakteristika er ukendte, og de er ikke certificeret. Sælgeren giver faktisk ikke en garanti, men du bliver nødt til at gøre en returforsendelse for dine penge. Og hvis du har læst gode anmeldelser, offentliggøres de efter køb, og ikke efter drift. Og anmeldelserne er ikke skrevet af eksperter, men af ​​dem, der ikke forstår dette, fordi fagfolk ikke køber der. Mange tror simpelthen, at det er billigere på AliExpress og ikke tænker på kvalitet. Mere eller mindre god kinesisk koster det samme i Rusland.

Billeder af varer i butikken kan være forskellige, men få varerne fra kælderen til hånden. Som i eksemplet på kurvesolderen, loddet med hånden og ikke af maskinen.

Monokrom og tricolor RGB

Med hensyn til pris / kvalitet forholdet passer produktet af det gennemsnitlige prisklasse til dig. Brug lidt tid og find en god hjemmebutik, som regel overvurderer de sjældent parametrene.

Du kan købe dimmere, strømforsyningsenheder, RGB controllere, kontrolenheder fra kineserne. Men ved den billigste overstatement af magt kan det vise sig, at den elektroniske transformer i stedet for sætet 100W vil trække kun 70-80W. For at bevise det til sælgeren skal du prøve, tage målinger med enhederne og vise det i tide til tvisten om Aliexpress's handelsplatform. Men det garanterer heller ikke tvistens løsning til din fordel, i bedste fald modtager du 10-20% af det brugt beløb.

Med dagens dollar på 64 p. Når du køber i Kina, vil du blive værre kvalitet end i Rusland for samme pris.

enhed

Overvej hvordan det virker på en enkel ordning. LED-stripe til belysning af loftet er drevet af 12 volt, for hver diode kræves en spænding på 3,5V. For at levere 3 stykker skal spændingen være mindst 10,5V. Derfor er de forbundet i serie af 3 stykker, og strømmen er indstillet af en modstand. Det er kun muligt at skære på markerede steder mellem disse blokke.

Hvis en af ​​LED'erne brænder ud, stopper kun 3 stykker skinner, de andre har slet ingen effekt.

SMD5630 snyde eksempel

Parametre lovet af den kinesiske sælger

Nu køber mange mennesker LED-strimmel 12v på SMD5630 og foretrækker at gøre det i Kina, de tror, ​​det vil være mere rentabelt. De ønsker at købe magtfulde og ikke dyre, men de glemmer bedrag. Hun nyder den højeste popularitet. Mange, der købte, glæder sig, skinner skarpt, alt er sejt. Dette skyldes, at de køber en 12 volt bånd for første gang og ikke ved, hvad parametrene skal være. På Aliexpress valgte jeg den mest solgte på SMD 5630, inklusiv farve. Men eksemplet vil være på hvide dioder.


Det kinesiske løfter:

 • lysstyrke pr. diode 36-40 lumen,
 • tæthed på 1 meter 60 led / m.
 • kun 300 stykker leds;
 • længde 5 m.
 • pris 350r.

Efter at have købt 5 meter målte klienten strømmen, strømmen var 2,5A, det vil sige strømmen vil være 30W. Hvordan så? fordi en diode skal forbruge 0,5W, det vil sige 300 stykker vil forbruge 150W, og vi har kun 30W.
Vi deler 30W med 5 m. = Kun 6W ved 1 meter.

Sammenlign med den sædvanlige SMD5050
Som du ser på billedet har vi egenskaberne:

Sammenlign forbrug: SMD5050 er 2,5 gange kraftigere end den kinesiske 5630.
2 meter er nok 5050 for at få 30W, i stedet for 5m.

Sammenlign prisen ved 30W:

 • 5630 ved 30W koster 350 rubler;
 • 5050 ved 30W koster 260 rubler.

Jeg tror jeg tydeligt forklarede og viste, hvordan kinesiske butikker bedrager dig, og desuden får du ingen garanti, du skal vente 3-4 uger for pakken.

Typer og typer

Hvad er hovedtyperne

Jeg vil især gerne nævne kinesisk lavede produkter på svage lysdioder. De angiver ikke producenten, så det er umuligt at skrive anmeldelser eller finde dem. Kineserne i standard sagen 2835, 5630, 5730 satte svage lysemitterende krystaller, normalt 3-5 gange svagere end på mærket. Visuelt skelner du ikke kinesisk fra kvalitet, for eksempel, hvis du køber på AliExpress. Men Aliexpress kan returnere dine penge delvist gennem en tvist, hvis sælgeren bedrager dig, og du kan bevise det.

De visuelle forskelle i dioderne i størrelse

Power brand tabel

Rigtig kinesisk magt

Brug af disse indenlandske og udenlandske netbutikker sælger den med overdrevne egenskaber.

Forskel på et bånd til huset fra gaden

Street 220V, i en silikone skal

Under gaden LED-strimmel betød oftest med strøm direkte fra lysnettet 220V, det er et alternativ til duralight. Den er lavet i silikone eller PVC skede. I nærvær af sådan beskyttelse kan den sædvanlige 12V og 24V også kaldes street. Gadekraft kan kun kræve en diodebro, hvilket gør vekslingsspændingen til konstant polær.
Det har nogle forskelle i forhold til de sædvanlige 12 volt:

 1. længden af ​​et enkelt stykke kan nå 100m., på gaden bruger normalt en stor længde. I min by blev tårnkranen indrettet til det nye år;
 2. I stedet for strømforsyningsenheden skal du have en ensretter på 50 rubler. strøm op til 700-900W. Hvilket er nok til at drive 80m. på SMD 5050 LED'er;
 3. af minuserne skæres det kun i multipler på 1 meter med 60 dioder;
 4. hun har en flimmer med en frekvens på 100 hertz, som ikke er til stede i hjemmet;
 5. sikkerhedsforanstaltninger er påkrævet på grund af 220 volt.

Brug ikke 220V diodebånd til hjemmet, det flimrer med en hyppighed på 100 Hertz, og dette påvirker din sundhed og trivsel negativt. Du kan installere på gaden eller baglokalerne. Hvis du bruger LED-stripe i køkkenet til at belyse arbejdsområdet eller andre små områder, er dette stadig acceptabelt, men stadig ikke sikkert.

Ved hjælp af 24V strømforsyning i stedet for 12V øges længden af ​​det tilsluttede stykke med 2 gange. Højere spænding øger kobberbaseffekten.

Levetid

Brændte LED-elementer

Levetiden for LED-strimlen 12v til loftbelysning afhænger af driftsforholdene. Hvis det virker i de krævede temperaturforhold og elektriske forhold, vil det fungere i de foreskrevne 20-50 tusinde timer. Ifølge internationale standarder, efter udløbet af den angivne arbejdstid, vil lysstyrken falde med 30%, men ikke alle følger disse regler, de kan bruge 50%. Jo dyrere jo bedre LED'erne installeres, kan ressourcen være 50.000 timer,

Hvis du sparer på aluminiumsprofilen for varmeafledning, skal du vente på overophedning. Ressourcen kan udvides, hvis du køber bedre, men du vil udnytte under sparsomme forhold. For eksempel købte du en model SMD 5050 ved 14,4 W / m, men det kræver en profil, hvis forbruget af elektrisk energi er højere end 10 W / m. På strømforsyninger som elektronisk transformer er der en udgangsspændingsregulator, mærket som "ADJ". Med det vil du reducere strømmen til 8-10 W / m. Lysdioder vil skinne i en tilstand under nominel, hvilket vil øge deres levetid.

producenter

I Rusland er nedenstående mærker de mest efterspurgte, og de har bevist sig i produktionen af ​​LED-lamper. Du kan sikkert købe, kvalitet kontrolleret. I modsætning til den navngivne kinesiske LED-strimmel 12v skriver de anmeldelser om mærket, og de værdsætter deres omdømme. Du får en garanti for, at det ikke vil dø pludselig, at omdanne belysningen er dyrt og tidskrævende. Indenlandske producenter overstyrer ikke de tekniske egenskaber, kun butikken kan gøre dette. Men det kan kontrolleres ved at gå til producentens officielle hjemmeside.

 1. Feron, Feron;
 2. Camelion, Camellion;
 3. Arlight, Arlight;
 4. Gauss, Gauss;
 5. Era, Era;
 6. Jazzway, Jazzway;
 7. Navigator, Navigator;
 8. Drømmede, Drømmede.

Klassificering og anvendelse

En god informativ video om brugen i LED belysning til biler, lofter og værelser, afhængigt af typen. Principen for drift af multi-farve RGB farve.

Sådan vælges en LED-lampe til hjemmet 2018

LED pærer til hjemmet hvordan man vælger

Sådan vælges en led lampe H4

Din feedback og spørgsmål

Tak, fortæl mig, ved hvilke parametre at vælge linsen? Måske for virksomheder. Jeg ser faktura rektangulær med en lige diffusor. Jeg så hvad der sker i en halvcirkel, men jeg er bange for, at det vil ramme øjnene, hvis du sidder ved bordet.
I butikken hvor jeg skal tage LED stripen er der profiler feron og jazzway.

Profilen med diffusoren vælges til afledning af varme fra båndet af watt pr. Meter. Bemærk at på en matte diffusor vil du miste 25% - 40% af lyset.

Fortæl mig fra de producenter, som du har angivet, hvor strøm- og lysstrømmen er tættest på de deklarerede?

Er det rigtigt, at det er bedre at sætte 2835 120 stk i stedet for 5050 60 stk i køkkenet, fordi de vil have en mere jævnt tændt baggrundsbelysning?

Tak på forhånd for dit svar.

Jo højere tætheden af ​​lysdioderne er, jo mere ensartet lyser baggrunden. Men det afhænger også af profilen med en uigennemsigtig diffusor, den kan give en ensartet luminescens selv ved 60 lysdioder pr. Meter.

Lad os endelig sige noget til slutningen, og derefter artiklens bund om, at kineserne er dårlige, mens andre ("indenlandske") er gode, ærlige. De, ligesom ikke kinesisk eller noget, skar øret til sin gud. Der er nu, og der var ikke, og der vil aldrig være (nok) ingen "indenlandske producenter". Alle producenter er kinesiske, og vores giver kun Kina til deres mærker. Desuden er der ofte både modbydelig kvalitet og acceptabel kvalitet (dette er det bedste, du har råd til uden direkte kontakt med producenten, fremragende kvalitet er nu fraværende som en klasse, i hvert fald i det russiske marked) produceret af samme fabrik. Kina fungerer som dette: Der er en fabrik, der er udstyr til produktion af noget. Derudover er der anmodninger fra store handlende fra forskellige lande, herunder fra den russiske føderation. Disse forhandlere støber ind i de navne, de ønsker og giver ud for deres eget eller fremtrædende internationale mærke. Sådan bliver de bedt om at gøre det - så kineserne vil gøre det. Hvis du beder om kvalitet og kontrollerer korrekt, så vil produktionen være et anstændigt produkt, men prisen vil ikke være lille. Men nu er det ikke moderigtigt og det gør ikke meget penge med det samme, meget få mennesker er interesserede i sådanne ting, fordi du skal betale, men de fleste ønsker nu billigt og effektivt, og at dette ikke sker, er ikke interessant for dem. Derfor er vores anmodning - gør det billigere, men mere af os og hurtigt - og få den tilsvarende kvalitet ved udgangen. Og han spiser folk, men han vil være glad for at han har købt billigt.
Nå er der stadig et frankt skridt, samlet på knæet, det er en kendsgerning. Men pointen er, at alt er Kina, og kvalitetsloftet er acceptabelt / tilfredsstillende. Og det er værd at sammenligne tilfredsstillende Kina med frank håndværk, og ikke Kina og de mytiske "indenlandske producenter" eller andre modsætninger i Kina.

Godt forsøgt, det ville være kortere.

Hej Sergey!
Er du uden chance fra Murmansk? I år installerede porten belysning på kranen, meget smuk.
Og nu er tilfældet artiklen informativ, men her har jeg denne situation, jeg vil installere båndet over strækloftet, det ser ud som et flydende loft, med et trin et sted 10-15 cm. Der vil være mange bånd omkring 200 m. mit projekt SMD 5050 il SMD3528 og om det er nødvendigt at installere en aluminiumsprofil under den. Med venlig hilsen Andrew.

På min side er det alle beskrevet. Lav et lysprojekt, og det vil være klart for dig, hvad tape og hvor mange meter der skal bruges.

God eftermiddag
Jeg skal lave belysning under tagskægget (Tesori KF701) med tape SMD5050 60 (14.4W / m), området 24 m - omkring omkredsen af ​​rummet. Der er flere spørgsmål, måske er det første gang)). Har du stadig brug for en metalprofil til afkøling under en sådan indstilling? Kan jeg godt forstå, at dette er 2 strømforsyningsenheder (300W + 300 W) + forstærker? Vil båndet have nok af sin egen klæbende del eller skal du tilføje vedhæftning (tape, pistol osv.)?

Dette beskrives alle detaljeret i "LED Strip" sektionen. Først måle den faktiske magt af båndet, det kan være meget mindre end 14,4 watt.

Tak for artiklen. Gik til butikken i dag for Arlite-båndet og tog måleren. Tape af 2835, 60pcs / m. Den krævede effekt er 9,6 W / m, det vil sige at 5 meter tape skal forbruge 4A. Imidlertid viste måleren kun 2,2. Jeg sammenlignede også lysstyrken på dette bånd med Epistar triple LED, der tændes ved 2W (forresten, Arlight i dataarket er forresten så meget som 200 LM ved 1 W for denne diode). Ved meget grove estimater skal dioden skinne som en 20 cm strimmel tape. Det er klart, at dette er en meget grov antagelse, det er klart, at det ikke er muligt at fokusere lyset fra en 20 cm tape lige som fra en diode. Men i sidste ende var dioden signifikant lysere end båndet. Hvilket indirekte antyder, at noget sandsynligvis er forkert med båndet, og Arlight er ikke så ærlig producent.

Tiden bedrager meget, fordi meget få mennesker forstår dette.

Nå, lad os gå på den anden side - fra den kinesiske "kundemålte kapacitet" efter købet. Og dømme efter beskrivelsen tog du simpelthen de tekniske data fra "brand" -tape fra webstedet uden faktisk at måle noget? En interessant sammenligning.

Du kan tjekke alt selv.

Jeg forstod rigtigt, at for sammenligning af "kinesiske" og "almindelige" lamper tællede du blot strømmen, målinger blev ikke udført med en lux meter?

Og du køber en billig kinesisk tape og tjekker. Dette er den mest pålidelige måde, hvis du ikke tror.

God eftermiddag Webstedet er meget nyttigt, jeg ville have kendt tidligere, jeg kunne have omgået mange af faldgruberne af LED-belysning. Selv om jeg eksperimenterer på lager, vil det gå så langt. Jeg besluttede mig for at starte hjemme med bad og toilet, jeg ville gerne høre, hvor det er bedre at købe i Rusland via internettet? Jeg vil prøve 5630 eller 5730.

Priser og sortiment ændrer sig konstant, jeg følger ikke dette. Det afhænger af hvad man skal købe.