Lyspaneler på loftet: funktioner og fordele

Anvendelsen af ​​lyspaneler i indretning af forskellige stilistiske orienteringer er en af ​​de moderne tendenser. Ud over det fremragende udseende kan panelerne let fokusere lyset på de nødvendige områder uden at rumme rummet med skillevægge. De kan bruges både i hjemmet og på kontoret / erhvervssektoren, og den nemme installation og drift af det færdige produkt øger kun lyspanelernes popularitet.

Særlige egenskaber

Lyspaneler har en kompakt størrelse og moderne design. Til belysning ved hjælp af LED-elementer. Lyspaneler består af flere hovedkomponenter, der er forbundet i et praktisk og praktisk design, der giver nem betjening og nem vedligeholdelse.

Lysstrimler består af flere grundelementer, som omfatter:

 • LED lyskilde. Antallet af lamper afhænger af panelets størrelse og den nødvendige lysintensitet;
 • Produktets krop består af en gennemskinnelig polymer, som giver en tydelig belysning. På bagvæggen er der en reflekterende film, der forstærker og normaliserer gløden, hvis der er en fejl i en af ​​dioderne;
 • hjælpelektronik (transformer, stabilisator og andre).

Styrker og svagheder

Fordelene ved lyspaneler på loftet inkluderer:

 • Attraktivt design med et stort udvalg af former og farver;
 • Du kan bestille et panel af en passende stil og størrelse, da deres produktion er baseret på brug af færdige LED-lamper og ikke har nogen særlige vanskeligheder;
 • relativt små dimensioner, sammenlignet med tilsvarende strømbelysningsanordninger, overstiger deres tykkelse ikke 14 mm, hvilket sparer plads betydeligt uden at sænke lofterne
 • Enkel installation af det færdige produkt gør det muligt at installere sådanne paneler, selv for folk der ikke forstår elektriciteten;
 • Sådanne produkter kan skabe zonet belysning og fremhæve det ønskede område. Denne mulighed bruges ofte til store værelser, studiolejligheder og værelser, hvor flere mennesker bor sammen;
 • behagelig belysning er tilvejebragt ved evnen til at styre panelets intensitet gennem kontroldrivere, det er også muligt at ændre lysets farve fra varm gul til en koldere enhvid;

Lyspaneler på loftet: fordele og ulemper

Folk søger altid muligheder for at omdanne deres egen lejlighed. Alle ønsker at lave et unikt interiør, i modsætning til den der skabte en nabo eller en ven. Fabrikanter og opfindere forsøger at tilfredsstille dette ønske, hvert år kommer nye koncepter op. En af dem er lette paneler i loftet. En sådan spektakulær og samtidig praktisk enhed kan omdanne selv det mest kedelige rum.

Hvad er lyspaneler?

De optrådte på markedet i forholdsvis lang tid - omkring 10 år siden. Indenlandske designere bruger dem aktivt i deres projekter. Men få blandt almindelige brugere ved, hvordan disse paneler er, og om det er sikkert at bruge dem i boligområder.

I lyset er lyspanelet en lampe, der har et specielt design. Den består af en aluminiumsramme, hvorpå lamperne er monteret. Lyset fra lamperne falder på lysstyringslinsen, som afspejler det gennem laserhak. For at opnå en ensartet fordeling af lys over hele overfladen af ​​lampen installeres en diffusor og reflekterende film. På grund af en så kompleks struktur får vi et farvepanel med ensartet luminescens.

En sådan konstruktion er fastgjort til loftet med skruer, skruer eller dowel-negle. For at sikre en stabil drift af enheden færdiggør fabrikanterne den med en stabiliseret strømkilde. Resultatet er et panel, der bruger en lille smule elektricitet, men har god lysudgang.

Særlige egenskaber

Følgende specifikke egenskaber er karakteristiske for sådanne produkter:

 • Til drift af LED-panelet er en spænding på kun 40 V nødvendig. Omdannelsen af ​​standarden 220-240 V til 40 sker i en stabiliseret strømkilde. De førende producenter leverer dem med indbygget kortslutningsbeskyttelse.
 • Installation kan udføres uafhængigt. Kittet har allerede alle de nødvendige fastgørelsesdele, så du behøver ikke at shoppe i lang tid og kigge efter dele af den rigtige størrelse.
 • Lyspaneler giver ikke ultraviolet og infrarød stråling.
 • Produkterne indeholder ikke kviksølv eller andre farlige materialer. I modsætning til energibesparende lamper, som kræver en bestemt bortskaffelsesprocedure, kan LED-paneler simpelthen smides ind i beholderen efter demontering.

Ultra-tynde LED-paneler - altid i trend

Lyspanelet til loftet er en af ​​de mest lovende anordninger til tilrettelæggelse af belysning, ikke kun til kontor, men også til boligområder. Sådanne paneler fremstilles på basis af lysdioder. I interiøret ser de nyskabende ud. Hvad er så interessante lyspaneler?

Fordele ved LED-loftspaneler

 • Lavt strømforbrug. Eksperter mener, at sådanne paneler kan spare op til 50% af budgettet sammenlignet med konventionel belysning.
 • En række forskellige modeller. De kan variere ikke kun i form, men også i farve og metode til installation. Ser stort runde panel.
 • Værelset tager et attraktivt og moderne udseende. Specielt godt med denne opgave håndterer LED overhead panel. Som et resultat ser værelset moderne ud og individuelt.
 • Nem installation. Sådanne paneler bruges ofte som baggrundsbelysning. Dette skyldes, at de er nemme at installere. Du kan endda selv gøre installationen, uden at have stor erfaring med at udføre sådant arbejde. Led paneler giver dig mulighed for at udstyre ikke kun generel belysning, men også lykkes med at håndtere zoneinddeling af rummet.
 • Lys accenter. Lyspanelet giver dig mulighed for at fokusere på visse detaljer, hvilket giver nogle områder dæmpet. Dette er en fantastisk løsning til et moderne hjem.
 • Glat og stærkt lys. Takket være denne egenskab ved panelet kan isen med succes kombineres med klassiske lysekroner, pletter og forskellige typer armaturer. Du kan ændre lysstyrken og intensiteten af ​​gløden. Og lysets nuancer kan variere.
 • Øget brugervenlighed og høj ydeevne. Loftsplader af overdimensioneret forskelligt i disse indikatorer. Et sådant panel dækker et areal på op til 40 kvadratmeter. m.
 • Ingen grund til at skifte lamper regelmæssigt. Samtidig behøver sådanne strukturer til belysning ikke yderligere pleje. Af denne grund kan de bruges selv på svært tilgængelige steder i hjemmet. Og når man installerer egne hænder på forholdsvis høje lofter, skabes en følelse af storhed og harmoni.

Funktioner af lyspaneler

Hvis vi overvejer panelet med hensyn til design, er de så enkle som muligt at installere belysningselementer, give en pålidelig og holdbar mount. Som et resultat kan du selv gøre jobbet, selvom du har en rund konstruktion.

Rammen er organiseret på en sådan måde, at den forreste del af ledningen er flush med den ophængte loftsstruktur. Om nødvendigt kan panelet fastgøres til betonbunden af ​​loftet. Til dette formål anvendes specielle suspensioner, så du kan justere niveauet for installationen af ​​ledningen i højden. Denne monteringsmulighed er perfekt kombineret med spændingsark, som ikke er i stand til at modstå vægten af ​​lamper.

Med udgivelsen af ​​belysningsarmaturer kommer ofte i sættet. Men hvis de ikke er der, køb dem separat. Med hensyn til hængende lofter er ledpaneler ideelle til installation med Amstrong-lofter.

Typer af LED-paneler

Produktlinjen "Økologisk vækst" er blevet genopfyldt med nye typer ultratynde LED-lamper.

Med hensyn til formen af ​​disse belysningsarmaturer er følgende muligheder tilgængelige:

Dimensioner af disse produkter kan variere betydeligt. De fleste modeller har en tykkelse på højst 1,4 cm, hvilket er det bedste valg til hjemmet. Hvis lofterne er lave, er det ikke noget problem. Denne belysningsmulighed har en diffust, frostet glød. Og dette øger visuelt højden af ​​lofterne. På samme tid vises der ikke noget ubehag.

Ultra-tynde led modeller er nemme at rette med dine egne hænder i et hængende eller overflade arrangement med spotlights. De er optimale til installation i gipsplader. Overvej at de flade ledede modeller ikke kun er forskellige i lyset, men også i magten.

I dag er LED-paneler det sidste ord i den ledede industri. Deres vigtigste træk er den uovertruffen stil. Men de bruges ikke kun af grunden til, at standard lyskilder kan kede sig. Paneler er det bedste valg for kontorer og virksomheder, hvor omkostningseffektivitet og kompetent beregning er højt værdsat. Standardvalg i dette tilfælde er ikke det bedste valg. Og hvis kontoret har et usædvanligt design, kan der endda bruges et rundt design.

Strømforsyning

Tynde og højkvalitets paneler leveres med en stabiliseret strømkilde, som har en bred vifte af arbejde fra 100 til 240 V. Disse belysningsenheder, der produceres af dokumenterede virksomheder, har øget elektrisk sikkerhed. Effekten af ​​ledningen udføres via en strømkilde, som har et indbygget kortslutningssikringssystem. Og strømforsyningsenhederne giver en garanti, som giver en ekstra garanti for kvalitetsarbejde.

Lamper lmprs 595x595

Installationsfunktioner

Om nødvendigt udføres arbejdet med hånden. Pakken indeholder alle fastgørelsesdele. Ofte er ultra-tynde forsænket belysningsudstyr udstyret med et specielt fjederbeslag, der gør det muligt hurtigt og sikkert at løse lampen på loftpanelet.

Installation af LED LP paneler på kabler

Alle paneler fremstillet i dag er nemme at installere med egne hænder i Armstrong-type lofter, gipsplader og spændingsstrukturer. De er i stand til helt at erstatte standard lysekroner og lamper med fluorescerende lamper. Det er også muligt at montere på lodrette og vandrette overflader ved hjælp af stropper, som leveres i sættet.

Stråling og lys

LED-lamperne præsenteret i form af paneler giver ikke ultraviolet og infrarød stråling. Denne ejendom er af stor betydning for dem, der har brug for at bevare det oprindelige udseende af de belyste overflader og genstande. Dette er især vigtigt for dem, der har dyre møbler af naturlige materialer i lejligheden eller huset.

Disse lamper indeholder ikke kviksølv og skadelige metaller. De er helt sikre og kræver ikke særlig bortskaffelse.

Vælg ikke bare monokrome modeller, men også modeller med justerbar lysstyrke og flerfarvede RGB paneler.

Således kan du vælge næsten alle panelvalg. Dette kan være et rundt eller firkantet panel. Samtidig er der mulighed for at hente gløden så præcist som muligt.

Lyspaneler på loftet: 4 typer, regler for udvælgelse og installation

Lyspaneler på loftet gør din lejlighed ikke kun hyggeligt, men også unik. Lyspaneler er kendetegnet ved, at de ikke kun kan dekorere et værelse perfekt og give det en unik stil, men også bidrage til at spare penge, fordi de bruger meget lidt elektricitet. Ved hjælp af velvalgte lyspaneler er det muligt at visuelt udvide rummet, zone rummet, gøre belysningen jævnt. Ved hjælp af dekorative LED-paneler er det muligt at fremhæve de enkelte områder i rummet og give dem et unikt og sofistikeret udseende. Det er meget smukt og originalt at ligne en sammensætning af skiftende lys og mørke paneler, i midten af ​​hvilket du kan arrangere et panel med et mønster.

Moderne LED-paneler på loftet

Moderne LED-paneler af høj kvalitet på loftet kan være af forskellige former.

Nemlig som:

For at kreativt dekorere loftet, kan du købe lyspaneler af uregelmæssig form.

Derudover er det muligt at bestille fremstilling af lamper og ikke-standardformularer, alt afhænger af ejeren af ​​lejligheden. Tykkelsen af ​​alle LED-lamper er 14 centimeter, men designet kan vælges absolut alle.

Denne form for belysning kan have forskellig kraft og nuancer, så det er muligt at skabe interiøret i enhver stil.

Hvis lofterne er lavet af gipsvæg, så kan sådan belysning monteres direkte ind i den. Derudover kan der være overhead og suspenderede strukturer.

Hvordan man vælger lamper i PVC-paneler på loftet

Loftet får en unik form med en velvalgt version af belysningen. Lamper monteret i PVC-paneler betragtes som et universelt belysningsværktøj, der ser godt ud på alle farver i loftet, uanset hvilken form de er lavet i. Sådanne lamper giver dig mulighed for at indstille belysningen korrekt, og om nødvendigt er det let at justere.

Fordelen ved lyspaneler er, at de hurtigt monteres og er helt billige.

Moderne armaturer i PVC-paneler til loftet er kendetegnet ved, at de:

 • billig;
 • Hurtigt monteret;
 • De hjælper med at skabe en unik finish.

Det er vigtigt! Når du vælger en lampe monteret i et PVC-panel, skal du tage højde for rummets stilistiske egenskaber.

Med denne type belysning er det muligt at vælge nøjagtigt det område, der er nødvendigt.

Hvad er spotlights til plastpanellofter

I løbet af de sidste par år er spotlights blevet meget populære, og i forhold til deres popularitet er de lig med traditionelle belysningsmetoder.

Spotlights til plastpaneler giver dig mulighed for at oprette:

 • Uforlignelig komfort;
 • Unikt design;
 • Fremragende niveau af belysning.

Stilfulde spotlights bidrager til at skabe et fremragende niveau af omgivende lys.

Spotlights til plastpaneler monteres ikke kun for at give basisbelysning, men også som baggrundsbelysning. Denne type armaturer giver dig mulighed for at tilpasse ikke kun til den traditionelle traditionelle belysning, men også have mulighed for fuldt ud at oversætte alle deres design ideer til virkelighed. I små værelser anvendes spotbelysning som den vigtigste, og samtidig udføres deres installation direkte i gipsplader eller plastpaneler. Sådan belysning er hovedsageligt iboende i bad, køkken og gang.

For visuelt at udvide rummet i et rum eller at zone et værelse, anvendes i mange tilfælde ikke kun en standard lysekrone, men også et vist antal spotlights. Ved hjælp af en spotlight er det muligt at give loftet multifunktionalitet og unikke skønhed.

Høje kvalitet loftsforsyede LED paneler

Loftsplader af høj kvalitet har flere forskellige typer lamper.

Især som:

 • glødelampe;
 • LED;
 • fluorescerende;
 • Halogen.

LED lamper er ikke kun smukke, men også holdbare

En sikker mulighed - brugen af ​​sagen med en sort belægning ovenpå, så lysstrålen ikke falder på loftet, men kun spredes rundt i rummet. Halogen type spotbelysning anses for at være den bedste mulighed for at skabe et unikt niveau af belysning i ethvert rum. De er karakteriseret ved holdbarhed, nem installation og rimelige omkostninger.

LED armaturer har fremragende ydeevne, fordi de er holdbare nok, forhindrer overophedning af plastpaneler og hjælper også med at spare energi.

Sådan monteres LED-panelet i loftet

LED-panel har fremragende ydeevne og moderne design. LED-panelet er kendetegnet ved, at det er muligt at give et blødt lys i rummet, som vil blive jævnt fordelt.

LED-paneler har mange forskellige fordele, især som:

 • Energibesparelser;
 • Godt lys output;
 • Nem installation.

Fastgøring af LED-paneler afhænger af loftkonstruktionens egenskaber og selve LED-panelet. Hvis LED-panelerne skal fastgøres på grundkonstruktionen, så monteres sådanne paneler ved at fastgøre armaturet direkte til loftet ved hjælp af specielle kabelbøjler, hvilket gør det muligt at justere højden.

LED-paneler er som regel monteret, før der installeres et loft.

LED-paneler kan monteres i et hængende loft. Ved montering af en sådan konstruktion er det afgørende, at armaturets forside falder helt sammen med det hængende lofts plan. Når du monterer et hængende loft, skal du sørge for at tage højde for fastgørelsespunkterne. På fastgørelsespunkterne skal du installere specielle metalprofiler, der skal udføres for at fuldføre installationen af ​​baggrundslyset.

Det er meget sværere at installere LED-lamper i et hængende loft, fordi det skal monteres med specielle kabler. Men det kan også bruges som indlejrede armaturer.

Ved installation af et strækloft, præmonterede lys, og kun derefter afregner lærredet.

Stilfulde lyspaneler i det indre (video)

Glødepærer bruges i vid udstrækning til spotlights, og giver dig mulighed for at skabe det ønskede niveau af belysning i et rum, uanset størrelsen. Højkvalitets lamper og lyspaneler på loftet er præget af fremragende præstation, en række valgmuligheder, elegant stil.

Fordele ved lyspaneler på loftet - designfunktioner

Hjem / Belysning / Lamper, lysekroner, lamper / Hovedfordele og typer af lyspaneler på loftet

Suspended loft systemer udvider signifikant designerens evne til at skabe harmonisk belysning. For at gøre dette kan du bruge alle de velkendte lamper og lysekroner samt moderne højteknologiske enheder. Ikke så længe siden opstod en ny enhed på belysningsmarkedet - lyspaneler monteret på loftet.

Fordele ved panelerne

Hvis du selv vælger de sædvanlige armaturer, kan du perfekt lyse rummet, men det vil være for traditionel og velkendt løsning. Markedet tilbyder konstant nye genstande, og dem, der ønsker at bruge de mest avancerede løsninger, kan være opmærksomme på LED-lyspaneler til loftet. Sammenlignet med de traditionelt anvendte apparater og lysekroner har sådanne paneler mange fordele.

 • Deres vigtigste fordel er energibesparelse. Lysdioder, der anvendes i sådanne apparater, forbruger meget mindre elektricitet sammenlignet med glødelamper eller halogen lyskilder.
 • Den anden fordel ved sådanne belysningsbesparelser på driftsomkostninger. Lampe behøver ikke at blive ændret i hele levetiden, og dette vil muliggøre betydelige besparelser.
 • En anden fordel vil være evnen til at skabe både et solidt lysfelt og kun lyse nogle dele af rummet ved at montere panelet på det rigtige sted.
 • Nem installation vil også være en positiv ting. Selv en person, der aldrig har gjort det, vil nemt kunne klare en så simpel operation.
 • Lysstrømmen er stor nok. Kun et stort panel kan belyse et rum på omkring fyrre kvadratmeter.
 • Du kan ændre lysets farve. Hvis du bliver træt af lyst hvidt lys, kan du gøre det til blåt, grønt, rødt eller andet, der passer til dit humør. Desuden kan du ændre glødets lysstyrke.

Fixture form

Producenter af sådanne usædvanlige enheder tilbyder tre grundlæggende former for belysning.

 • omgang
 • firkantet
 • rektangulære
 • Dette er nok til at vælge den mulighed, der passer til ethvert interiør.

  Med den korrekte geometriske form kan de arrangeres i grupper af forskellige former. Derudover kan du vælge den mest passende størrelse på enheden fra flere muligheder. Belysningen af ​​belysningen overstiger normalt ikke to centimeter, hvilket vil tillade at bruge dem i næsten ethvert design.

  Et af de populære valg af kompositioner bestående af flere enheder er en lysstrimmel til loftet eller en kombination af flere runde lamper placeret ved siden af ​​hinanden. Sammen giver de nok lys, og på samme tid ser de meget smukke og originale ud. Antallet af kombinationer er ret stort, og du kan eksperimentere ikke kun med den generelle form af sammensætningen, men også med dens placering.

  installation

  Der er forskellige monteringsmuligheder for sådanne belysningsapparater. De vigtigste er monteret på en suspension, indlejring det i et plan af et suspenderet gipsplader og montering i en celle af et Armstrong fjedringssystem.

  Alle monteringsmuligheder er meget enkle, og der er ingen problemer med installationen. Løsningen ved brug af lange suspensioner, der er fastgjort til et betonloft, ser særligt smukt ud. I denne variant af montering er det muligt at justere højden på installationen og området af det oplyste rum.

  Monteringsindstillingerne er dog ikke begrænset til suspensionsløsninger lavet af gipsplader, suspensioner eller Armstrong-type systemer. Moderne designtendenser og nye belysningsteknologier tillader brugen af ​​en sådan lampe til et slattedækt. Det er kun nødvendigt at forberede sædet korrekt og kan installeres.

  Det er vigtigt at vælge det rigtige punkt, hvor enheden vil blive monteret. Hvis du vil belyse hele rummet, og der kun er en belysning, er det bedre at placere det i midten af ​​rummet. Du kan oprette og lokal belysning og indstille panelet direkte på de steder, hvor det er nødvendigt.

  I vores tid i udviklingen af ​​de såkaldte lyspaneler, der er monteret på loftfladen og er baseret på lysdioder.

  Fordele ved LED-baserede paneler

  Fordelene ved disse belysningsenheder vægt:

  1. Det ubetydelige volumen af ​​den forbrugte energi. Hvis kun lyspaneler installeres i et hus eller lejlighed, vil det være muligt at betale for belysning med halvdelen;
  2. Disse belysningsenheder er et rigtigt fund for designere. Panelerne giver dem mulighed for at realisere de mest modige kreative projekter og eventuelle "lette" fantasier. Som følge heraf kan en imponerende lyseffekt opnås;
  3. Sådanne belysningsanordninger er meget nemme at installere, derfor bliver de i stigende grad udstyret med overhængssystemer. De har allerede skubbet ind i baggrunden lysende belysningsenheder;
  4. Disse produkter giver mulighed for at fokusere på æstetisk attraktive områder eller ting, så du kan eksperimentere med skyggerne. Et eksempel er ikke for attraktive vinkler, der perfekt skygger sådanne paneler;
  5. Lyspaneler behøver ikke at skifte pærer og gøre mere triste manipulationer med dem. De er nemme at placere selv i de vanskeligste områder i rummet.

  Designfunktioner af lette produkter

  Panelet design blev oprettet på en sådan måde, at du kan installere dem så enkelt som muligt.

  Samtidig er forbrugerne behageligt overrasket af pålidelighedsudstyrets holdbarhed og holdbarhed, som normalt følger med disse produkter. Hvis køberen ikke fandt dem i de indkøbte paneler, så bør du ikke være ked af det. Fastgørelsesanordninger til dem sælges i enhver specialbutik.

  Hvis det ønskes, monteres lyspanelerne fra stedet http://vvg.kiev.ua/g10886822-svetodiodnaya-panel-led let til loftet, der er lavet af beton på grund af deres eksisterende suspensioner. Disse suspensioner er også i stand til klart at justere højden af ​​de monterede paneler.

  Særlig opmærksomhed tiltrækkes til panelrammen, som er let at installere på samme niveau med det hængende loftsystem.

  Typer af lyspanel enheder

  På nuværende tidspunkt tilbyder producenterne firkantede, rektangulære og runde produkter af forskellige parametre. Men hvad angår tykkelsen af ​​panelerne, så har de alle det samme og er ikke mere end 14 millimeter.

  Vær ikke bange for at installere LED-paneler på lave loftsflader. Faktum er, at panelerne har frostet diffus belysning, som visuelt "løfter" loftkonstruktionerne og dermed fjerner det ubehag, der kan opstå i en person i et værelse med lave lofter.

  Lyspaneler er ret tynde, så de er nemme at rette i enhver stilling, der er nødvendig for en person. De kan fastgøres til væggen, anbringes fladt eller hængt på loftet og vedhæftes til deres lys lyset af spotlights, som også er placeret i loftet. Panelerne kan endda indlejres i en gipspladeroverflade.

  Forbrugeren skal være opmærksom på, at forskellige typer lyspaneler har deres egen magtgrad, såvel som lysets tone.

  Disse produkter i dag er den mest avancerede udvikling, som LED-industrien har.

  Eksperter navngiv en højdepunkt af LED-paneler eksklusiv og unik stil. Men mange virksomhedsejere foretrækker disse lamper til andre belysningsenheder, ikke kun på grund af deres originale og umatchede design. De er imponerede over deres energibesparende egenskaber, som kan reducere udgifterne til elektrisk energi betydeligt.

  LED-belysning bliver gradvis primær blandt andre typer belysning. Lyspaneler er en meget lovende belysningsarmatur, der introduceres ikke kun i kontorer, men også i boliglejligheder.

  Hvilke fordele har de?

  Her er det i princippet muligt at skelne mellem en række standardfunktioner, der er karakteristiske for enhver type LED-enhed. For det første er det ekstremt lavt strømforbrug.

  Energiforbruget kan reduceres tredobbelt. Derfor reduceres omkostningerne tre gange.

  LED-paneler er meget nemme at installere. På grund af dette, såvel som på grund af de mange farver og former, de kan bruges i indretningen meget bredt - hvor meget er nok til en flyvning af designer fantasi.

  LED-loftsplader kan fungere som hovedbelysningsenhed. I dette tilfælde er de monteret jævnt over loftet i rummet.

  De kan også bruges til zonering. I dette tilfælde installeres panelerne kun på et bestemt sted.

  Design funktioner

  Lyspaneler har en række designfunktioner, hvorfor installationsprocessen er meget forenklet.

  For det første er det muligt på grund af rammens design. Takket være det er den forreste del af lyspanelet flush med loftet.

  Desuden kan lette paneler fastgøres lige til betonloftet. Installation i dette tilfælde udføres ved hjælp af suspensioner.

  LED-paneler kan være af forskellige typer.

  Så de kan afvige i tykkelse. Et tyndt lyspanel kan være mindre end 10 mm tykt.

  Standard modeller er ca. 13 mm tykke. Panelerne varierer også i form.

  De kan være i form af en firkant, et rektangel eller en cirkel. Desuden ligger forskellene i apparatets kraft og skyggen af ​​dets glød.

  I øjeblikket er lyspaneler det sidste tegn på teknologi, en reel trend. De er velegnede ikke kun for dem, der ønsker at få reelle besparelser, men også for dem, der er kede af traditionel belysning.

  Se også videoen med eksempler på brug af lyspaneler i det indre af lejligheden.

  Der er et ønske om at gøre en højdepunkt i interiøret? Derefter bør du give fortrinsret til nye teknologier. Uden tvivl vil loftet med lyspaneler være en vindende mulighed.

  Med denne løsning er det muligt at helt opgive den traditionelle belysning. Forældede teknologier bliver gradvist forældede, de erstattes af enheder med uovertruffen design og pålidelig kvalitet. Men den virkelige popularitet, der markant øgede forbrugernes efterspørgsel, fortjente de takket være energieffektiviteten.

  På nuværende tidspunkt anvendes lyspaneler i vid udstrækning til udformning af kommercielle og uddannelsesmæssige institutioner, industribygninger. Oftere er sådan belysning installeret i boligområder. Det eneste, hvor panelerne ikke kan bruges, er i åbent rum, det vil sige på gaden.

  Det første kriterium, hvor lyspaneler er forskellige, er form.

  Producenterne identificerer tre standarder: rektangulære, firkantede og runde. Men det betyder ikke, at du ikke kan få noget usædvanligt. Ved den enkelte ordre på fabrikken vil lyspaneler oprette et loft på de mest uforudsigelige former.

  Det andet kriterium er typen af ​​installation.

  I øjeblikket tilbydes køberen fakturaer, indlejrede og suspenderede muligheder. Metoden til fastgørelse vælges afhængigt af loftets overflade. For eksempel er forsænkede paneler bedst egnet til gipsvægskonstruktioner, men hvis du foretrækker det, kan rumhøjde også bruges.

  Det tredje kriterium er størrelsen. Firkantede paneler er tilgængelige med en side på 30 cm. Rektangulær er præsenteret i to muligheder: 120 × 30 cm og 60 × 30 cm.

  Men rundens diameter kan variere fra 12 til 60 cm. Med hensyn til tykkelsen overstiger den ikke 15 mm. Dette gør det muligt at installere panelerne i alle lokaler.

  Og til sidst, det sidste kriterium - de forskellige nuancer af lys og magt.

  enhed

  Lyspaneler på loftet er samlet fra følgende elementer:

  • Aluminiumshus. Radiatorens funktioner er tildelt den. Det er vigtigt at overveje, at det er kroppen, som reducerer risikoen for brand og varme betydeligt.
  • LED strip. Anvendes som belysningselement. Den er monteret på omkredsen af ​​sagen.
  • Glas med prismer. Takket være ham er lyset bragt, overskriften vinkelret på jorden.
  • Driver. Det bruges til at konvertere spænding, det vil sige indgående 220 til 40 V.
  • Frostet glas. Designet til at diffunde lys. Som du ved, udsender LED-strimler for stærkt lys. Dette kan medføre alvorlig ubehag. For at undgå ubehagelige følelser bruger producenterne frostet glas.
  • Substrat. Gælder kun hvid. Hun fungerer som en reflektor.
  • Klip. Designet til montering af lyspaneler under installationen.

  Ubestridelige fordele

  Disse belysningsenheder er blevet populære på grund af det store udvalg af fordele. Vi opregner de vigtigste:

  • Et bredt udvalg af former og nyanser af lys.
  • Lav vægt panel design.
  • Nem demontering og installation.
  • Lyspaneler på loftet er monteret på tre måder.
  • Pålidelighed og holdbarhed (varighed af arbejdet op til 100 tusinde timer).
  • Miljøvenlig (ingen kviksølvelementer).
  • Paneler er ikke bange for temperaturændringer. Det tilladte område er fra -20 ° til + 40 ° С.
  • Komfort for det menneskelige øje, da der ikke er flimmer.
  • Væsentlige energibesparelser. Sammenlignet med konventionelle pærer er lyspanelernes effektivitet 10 gange større.
  • Ikke bange for strømstigninger.
  • Små tykkelse giver dig mulighed for at installere varer i ethvert rum.
  • Lydeværdien af ​​arbejdet øger brugervenlighed betydeligt.
  • Nem vedligeholdelse. Hvis panelet fejler, tager det flere minutter at udskifte det.
  • Naturlig belysning. Panelerne udsender et behageligt blødt lys.
  • Nem pleje. Hvis støv er ophobet på overfladen, er det let at fjerne med en fugtig klud.

  Hvad er manglen på lyspaneler?

  De købere, der beslutter at købe lyspaneler, er det vigtigt at kende ikke kun fordelene, men også deres ulemper. I sammenligning med fordelene ved deres ikke så meget.

  Det er værd at fremhæve de to mest betydningsfulde. Den første er LED'ernes evne til at nedbrydes. Dette fører til det faktum, at apparaterne mister strømmen over tid, det udstrålede lys falder betydeligt.

  Den anden ulempe er mere signifikant. Det handler om manglen på modstandsdygtighed mod fugt. Det er derfor, at du i intet tilfælde skal installere lyspaneler på loftet i badeværelset, saunaen og andre rum, hvor fugtighedsniveauet er markant forhøjet.

  Originale design ideer

  Overraskende nok kan moderne interiørdesignere anvende de mest uventede ideer. For at opnå originalitet bryder de ned alle stereotyper. Hvis du nærmer dig sagen med en standardindstilling, kan du bruge lyspaneler på loftet.

  Men for at få en klar accent anbefales det at duplikere dem på væggene. Denne teknik hjælper oftest ikke alene med at fylde rummet med naturligt lys, men også trække opmærksomheden på bestemte genstande. Desuden er dette design egnet til zoneinddeling.

  Disse paneler er perfekt kombineret med andre belysningsartikler. Og det gør det muligt at fantasere uden begrænsninger. Hvis vi overvejer at skræddersyede lyspaneler af enhver form, takket være dem, kan du oprette ekstraordinære kompositioner.

  Nøjagtigheden af ​​installationen

  Den mest populære indstilling er forsænket lyspaneler. Til loftet i en lejlighed eller i et privat hus, kan denne monteringsmetode anses for optimal. Installation af belysningsarmaturer udføres på gipsplader eller Armstrong-design.

  En detaljeret undersøgelse af sidstnævnte mulighed gør det klart, hvor let installationen er. Det er nok at installere lyspaneler i stedet for plader. Det eneste du skal være opmærksom på er størrelsen.

  Brug af denne type belysning på gipsplader lofter strukturer vil tage lidt længere. Masters bliver nødt til at skære huller i den ønskede størrelse, og derefter fastgøre panelerne med specielle klip.

  Overhead lys findes sjældent i interiører.

  Denne vedhæftningsmetode anvendes kun i tilfælde, hvor det ikke er muligt at anvende andre muligheder. For at udføre installationen skal du købe et ekstra sæt fastgørere. På denne måde kan du installere lyspaneler på loftet, selv om det vil være ret svært.

  Den mest originale installationsmetode er monteret. Med denne montering udfører belysningsarmaturer ikke kun hovedopgaverne, men fungerer også som en indretning. Installation foretages ved hjælp af specielle kabler.

  Prisen på lyspaneler på loftet

  Forbrugernes efterspørgsel stiger betydeligt, efter at køberne har lært om alle fordelene ved lyspaneler.

  Og det er helt naturligt, at mange af dem begynder at være interesserede i værdi. Prisen er baseret på visse kriterier. Først og fremmest er det størrelsen af ​​panelerne og ekstra muligheder, for eksempel forskellige nuancer af lys.

  Den nemmeste løsning koster ca. 2000-3000 rubler. Den endelige pris afhænger af antallet af elementer, der er monteret på loftet, og fastgørelsesmetoden. Glem ikke mesterens løn.

  Men under alle omstændigheder kan disse belysningsenheder ikke tilskrives dyre muligheder, da det er nødvendigt at tage højde for den høje energieffektivitet og den lange levetid, som koster helt ud af prisen.

  Lad os opsummere

  Lyspaneler dukkede op til salg ikke så længe siden, men har allerede vundet popularitet. En sådan høj efterspørgsel skyldes fremragende egenskaber, enkel installation og nem vedligeholdelse. I øjeblikket er disse belysningsenheder stadig meget udbredt i private lokaler, men meget snart vil deres anvendelsesområde udvides betydeligt.

  • wikipotolok.com
  • postroy-prosto.ru
  • euroelectrica.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Lyspaneler på loftet: fordele, designfunktioner og typer

  LED panel til loftmontering

  Et af de mest lovende områder i arrangementet af belysningssystemer til boliger og kontorer er brugen af ​​lyspaneler til loftet, lavet på basis af lysdioder.

  I indretning er panelerne innovative, og deres anvendelighed er ikke langt væk.

  Hvad er så gode LED-loftpaneler, såvel som andre karakteristika ved denne belysningsmetode vil fortælle vores artikel.

  Fordele ved LED-loftspaneler

  Overvej de fordele, de har:

  • Ikke mindst er deres unikhed berettiget af det lave elforbrug. Således ifølge eksperter, kan et tilsvarende niveau af belysning af rummet nu nås, samtidig med at man sparer mere end 50% af pengene for energi.

  Former, farver og måder at montere LED-loftspaneler på

  • Ud over betydelige besparelser vil innovative energibesparende teknologier, der implementeres i LED-belysning, give næsten ubegrænset plads til kreativitet i indretning af interiører (se loftets design i køkkenet: vi vælger det rette).
  • Pladepaneler, der bruges til at organisere indvendig belysning af boliger, kontorer og lejligheder, vil gøre ethvert værelse originalt, moderne og i stand til at ramme uovertruffen lyseffekter.
  • Panelerne er simpelthen at blive installeret, som de ofte bruges som baggrundsbelysning til hængende loftkonstruktioner, og foretrækker LED-teknologier til luminescerende lamper, som gradvist bliver forældede.

  Tip! Ved hjælp af LED-paneler kan du udstyre både den generelle belysning af et rum ved at montere dem jævnt over loftet og zonal belysning af indvendige genstande ved at koncentrere flere paneler over det krævede sted.

  Farvemængden af ​​loftpaneler vil tilføje variationer i indretningen af ​​ethvert rum

  • Sådanne paneler giver dig mulighed for at fokusere på smukke områder eller genstande, lege med skygger, hvilket for eksempel giver svag lys i uimarkable hjørner.
  • Panelens lys er lyst og jævnt, hvilket gør det muligt at kombinere dem perfekt med klassiske lysekroner, lamper af andre typer og lige pletter. Lysstyrkenes intensitet og lysstyrke samt dens nuancer kan variere på grund af LED'ernes karakteristika, der er indlejret i hver af panelerne (se Spejlpaneler på loftet: enhedens egenskaber).
  • LED-loftsplader med store dimensioner er bemærkelsesværdige for deres høje anvendelighed og ydeevne. Et stort LED-panel kan for eksempel oplyse et helt rum med en kvadratur på op til 40m2.

  Runde LED-paneler harmonerer harmonisk ind i ethvert interiør

  • Loftslamper i form af paneler behøver ikke regelmæssig udskiftning af lamper samt enhver anden særlig pleje, så de kan bruges på de mest utilgængelige steder i hjemmet. Fastgørelse af panelerne til højt til loftet vil tilføre rummet af harmoni og storhed, og samtidig bliver det ikke et evigt problem med at passe dem.

  Designfunktioner af moderne loftslyspaneler

  Konstruktionsmæssigt er LED-paneler først og fremmest rettet mod maksimalt forenkling af installationen af ​​belysningselementer, hvilket sikrer tilstrækkelig pålidelighed og fastgørelsesstyrke.

  Overflade mount til LED paneler

  Rammerne på loftpanelerne er implementeret på en sådan måde, at under panelet i de ophængte loftkonstruktioner er de forreste dele af panelerne nøjagtigt fladt med loftets overflade.

  Hvis det er nødvendigt, er der mulighed for at montere LED-paneler på en betonloft med suspensioner. Suspensioner tillader justering af monteringsniveauet på panelerne i højden.

  Tip! Fastgørelsesanordninger er ofte inkluderet i salget af belysningsarmaturer, men hvis de ikke er der, køber de dem hver for sig ikke noget problem.

  Med hensyn til nedhængte lofter, som er ideelle til montering af lyspaneler i dem, er de i øjeblikket Armstrong-type suspenderede strukturer (se Armstrong Ceiling Tile: parametre og funktioner).

  Lyspaneler monteret i Armstrong-loftet

  Typer af LED-paneler

  Panelet fås i tre former: firkantet, rektangulært og rundt. Dimensioner af produkter på samme tid kan være forskellige. De fleste typer af paneler i tykkelse må ikke overstige 13-14 mm.

  Lofter til lyspaneler er ikke noget problem, da deres frostige diffuse luminescens bidrager til den visuelle forhøjelse af loftet uden ubehag.

  Tynde belysningspaneler monteres let i overhead samt suspenderet stilling i forbindelse med spotlights, der passer perfekt til tapping blandt andet i gipsplader. LED-flade paneler er også kendetegnet ved deres strømniveau og nuance.

  Kontrollerede LED-paneler til loftet med evnen til at ændre lysets farve

  LED-paneler til loftet er i dag det sidste ord i retning af LED-industrien. Visitkortet af sådanne lamper er en uovertruffen stil. Men de bruges ikke kun fordi traditionelle lyskilder allerede keder sig.

  For kommercielle og andre virksomheder, hvor en kompetent beregning er værdsat, spiller økonomien i elektricitetsudgifter en af ​​de vigtigste roller, når de vælger disse enheder blandt en lang række alternativer.

  Lyspanel på loftet

  Clipso AeroLight gennemskinnelige strukturer produceres i form af lightboxes, lyspaneler og paneler med intern belysning. De kan bruges som en hovedkilde til lys i rummet, samt en hjælpeprogram, der hjælper med at skabe et helt unikt miljø. Bare tilføj baggrundslysfunktionen, bestil en fotoudskrivning af ethvert digitalt billede, du kan lide på Clipso's gennemsigtige stof, og du får et vidunderligt panel, der vil være perle af dit interiør!

  Lyspaneler på loftet eller væggen er også en fremragende moderne markedsføringsløsning, fordi dette er en fantastisk måde at "fremhæve" et mærke i en butik eller pavillon. Desuden kan du altid nemt udskifte lærredet med fotoudskrivning med en ny, hvilket gør selve panelets design uforandret.

  Lyspaneler med lydabsorberende egenskaber

  Hængende paneler Aeroceiling giver dig også mulighed for at kombinere lys og akustiske paneler i en. Dette design passer organisk ind i indretningen og hjælper med at skabe gunstig lydkomfort og rumbelysning. Sådanne paneler kan have forskellige former og placering i rummet for at opnå den optimale lydabsorberende effekt i dette særlige rum.

  Variant af det gennemskinnelige byggeskema med lydabsorberende materiale:

  LED-loftspaneler under strækloftet

  Kan LED-loftspaneler anvendes under et loftsloft? Funktioner af den konstruktive løsning af disse produkter. Fordele og ulemper ved LED-loftsenheder. Klassificering og udstyr. Installationsfunktioner. Anbefalinger om valg af produkter.

  LED-loftpaneler er ideelle til strækloft, eller rettere til installation i denne type loft.

  Design funktioner

  Denne lysarmatur er placeret i et slidstærkt aluminiumhus med lav varmeledningsevne. Diodene selv er anbragt omkring omkredsen af ​​indretningens ramme. Lyset fra dioderne passerer gennem enden af ​​linsen med laserhak. Lige efter linsen er der installeret en speciel lysreflekterende film, som styrer lysstrømmen i en ret vinkel til enhedens hovedplan.

  Enheden er udstyret med en ekstra diffusor, som hjælper med at opnå en ensartet, jævn glød i hele enhedens plan. Til fremstilling af denne del af enheden anvender et specielt metal med en høj lysledende evne.

  Enhedens krop er udformet således, at når den er indbygget i strækloftet, er forside af rammen flush med spændingsfladen. Enheden selv er fastgjort til betonloftet på specielle bøjler, så du kan justere afstanden til spændingsfladen.

  Fordele og ulemper ved LED-paneler

  LED paneler til hængende lofter vinder hidtil uset popularitet. Alt dette takket være en stor liste over fordele:

  • Enheden forbruger et minimum af elektricitet, hvilket gør det til førende inden for effektivitet blandt belysningsarmaturer.
  • Lampens holdbarhed er et andet ubestrideligt plus i sin favør. Ifølge fabrikanterne kan enheden fungere i 50.000 timer.
  • Takket være den indbyggede transformer udsender enheden en ensartet flimmerfri lysstrøm, som på bedste måde påvirker vores vision.
  • Enheden er i stand til at opretholde balance, det vil sige, hvis en af ​​dioderne bliver ubrugelig, vil intensiteten og ensartetheden af ​​belysning slet ikke lide.
  • Enkel og hurtig installation gør det muligt at gøre det selv.
  • Enheden kan bruges i ethvert rum, fordi der ikke er behov for hyppig ændring af lyspærer.
  • LED-paneler kan udstråle en lysflux af forskellig farve. Dette gør det nemt at udføre funktionel zoneinddeling af rummet.
  • Paneler kan forsænkes og monteres. Da sokkelens højde ikke overstiger 8-25 mm, behøver den indbyggede enhed ikke et stort mellemrum mellem strækloftet og bundfladen, og vedhæftningen reducerer ikke højden af ​​rummet.
  • Skønheden og anvendeligheden af ​​produktet er dens vigtige fordel.

  Den eneste ulempe er enhedenes lave fugtighedsbestandighed, så den kan ikke monteres i værelser med høj luftfugtighed.

  Varianter af LED paneler

  LED-paneler under det hængende loft er lavet af runde, firkantede og rektangulære former. Under ordren kan du gøre enheden til en anden, ikke-konventionel form, men prisen vil være lidt højere end den for serielle enheder.

  Pladens højde er typisk kun 1,4 cm. Enheden bruger en matdiffusor, som giver dig mulighed for visuelt at øge rummets højde. Som du allerede har forstået, kan enheden indbygges og monteres.

  Derudover klassificeres disse produkter af niveauet af strømforbrug, såvel som af farven på den udstrålede lysstrøm. Lampeffekt er direkte relateret til antallet af dioder, der er placeret inden for enhedens lysplan. Denne indikator kan ligge i området fra 10 til 100 dioder.

  Komponenter og strømforsyning

  Når du køber en enhed i sættet, udover selve apparatet, kan du købe:

  • Strømforsyning med stabilisator
  • Loftmontering hardware

  Typisk er strømforsyningen designet til et effektområde fra 110 til 240 watt. Det har enheder, der beskytter enheden mod en kortslutning. Når du køber en lampe, kan du regne med en garanti, som ikke kun gælder for selve apparatet, men også til strømforsyningen.

  Installationsfunktioner

  Der er to måder at installere denne enhed på:

  • Enheden er bygget i et spændingsloft
  • LED-loftspaneler er monteret under det hængende loft (hængt)

  Afhængig af afstanden mellem spændbelægningen og bundloftet kan enten loftbøsninger (træstænger) eller justerbare ophæng anvendes til montering af anordningen.

  Tips til valg

  1. For at belyse et rum med ensartet lys er det bedre at købe paneler med en lysfløde af neutrale farver.
  2. For at udføre funktionel zoneinddeling er det nok at bruge vekslende paneler med mørke og lyse farver.
  3. For at visuelt forlænge rummet kan du placere enheden efter hinanden i rummets længderetning.
  4. Hvis du tværtimod har brug for at reducere rummets længde, placeres panelerne bag den anden på tværs af rummet.
  5. Belysning, placeret på kaotisk vis, giver rummet originalitet og identitet.
  6. Når du installerer LED-paneler i et lavt rum, kan du visuelt øge dens højde. Hvis du fastsætter panelerne på loftet på et højt rum, bliver det aristokratisk og respektabelt.
  7. Paneler harmonisk passer ind i den moderne stil, hi-tech, loft og minimalisme.
  8. Ved hjælp af ultra-tynde LED-paneler i japansk stil kan du få effekten af ​​vinduer i loftet.
  9. Hvis du vil bruge panelerne i et klassisk interiør eller i et værelse indrettet i imperium eller barokstil, er det bedre at bruge dem kun som ekstrabelysning, da de samlede indretningsprodukter ikke er særegne for disse stilarter.

  Som du kan se, kan moderne paneler med diodelys fungere som hoved- og hjælpekilder til belysning. De giver ikke blot mulighed for at belyse rummet, men også at udføre et dekorativt design i det. Du kan kontakte os telefonisk og bestil installationen af ​​et strækloft med monterede eller indbyggede LED paneler.