Lette striber på loftet

Lysstrimler, der giver dit interiør en ny retning.

Lysstrimler på loftet er for nylig blevet stadig mere populære på grund af deres futuristiske design. Men også, de passer med succes i mere traditionelle og konservative interiør stilarter.

Lysstrimler er enkle geometriske strukturer, der udfører lysindretningernes funktion. På grund af deres kompaktitet kan lysstrimler indbygges i de mest utilgængelige steder i interiøret uden at miste de enkelte egenskaber af dit design.

Designet i lysstrimlerne på loftet ligner lign. Lign. Produkter fra vores firma - det være sig et lyst loft, et lyspanel eller en lys væg - dette er en speciel profil indbygget i loftet, LED-striber og et diffuserende halvt transparent stof med ikke-reflekterende overfladeegenskaber.

Kraftige og samtidig ikke blændende øjne bliver lyset den vigtigste kilde til belysning i dit hjem præcis, hvor du har brug for det. Vil understrege, hvad du vil se. Indstil tone og retning i dit indre. Vil bringe lys til, hvad du har brug for.

Vores team vil hjælpe dig med at skabe og implementere ideen om lysstrimler i dit interiør i henhold til dine individuelle præferencer.

Fordele ved belysningsbånd på loftet

 1. Spektakulært interiør design;
 2. Ensartet belysning af hele rummet;
 3. Frihed til at gennemføre designideer på grundlag af komplekse former;
 4. Stort udvalg af lys nuancer;
 5. Effektiv støjisolering;
 6. Energibesparelser;
 7. Brandsikkerhed.

Brugen af ​​lysstråler på loftet

Stretch Light Design har vist sig på forskellige områder:

Flydende linjer på et gipsplankloft

For at skabe et individuelt design er der mange innovationer, som vil skabe en unik atmosfære i rummet. Det var oprindeligt gipsvæg. Arbejde med ham kunne kun mestere, der vidste, hvordan man fikset det korrekt. Derefter førte den voldsomme fantasi af håndværkere, designere og ejere af lokaler til tanken om at bøje gipsvæg og skære fancy former ud af det. Alle, der laver reparationer til denne dag, skaber unikke krøllede strukturer fra dette materiale.

Eksempler på svævende linjer på et gipsplankloft

Ud over udsøgte lysekroner begyndte spotlights at blive udbredt, og lysstrimler på loftet og væggene optrådte. Og også på byggemarkederne og i butikkerne var der LED-tape. Det bruger lidt energi og er samtidig meget lys. På grund af de mange farver har brugen øget betydeligt. Belysningskabiner coupe, vægge, nicher, kasser af gipsplader. Og dette er ikke grænsen. Nu er loftet, gipspladens vægge dekoreret med "skyhøje linjer". Hvad er det? Er det muligt at lave en gipspladeroverflade med "flydende" belysningselementer?

Lyse linjer på loftet og vægge

Hvad er den svære linje?

Flydende linjer er skabt på loftet og vægge til zoneinddeling et værelse, der øger størrelsen, fremhæver visse elementer af interiøret. LED stripen til loftet skaber et unikt design og interessant belysning. Ud over disse funktioner har denne belysning flere fordele:

 1. Perfekt i harmoni med interiøret i korridoren og lange værelser.
 2. LED strips på loftet, opdele et stort rum i dele til te drikke og hvile.
 3. Justerbar strøm gør baggrundslyset primært eller valgfrit.

Installation af lysstrimler i gipspladens loft udføres under forudsætning af, at rummet ikke har pludselige temperaturændringer samt høj luftfugtighed. Disse belysningsbånd er monteret ikke kun i lejligheder, men også på offentlige steder.

Færdigfremstillede løsninger anordning skarpe linjer

Belysningsprofilkasse (LED-bånd) er monteret i loftet, væggen.

Denne vare er lavet af aluminium. Det er let i vægt, hvilket er meget vigtigt, når du installerer i et gipsplankloft. I grunden anvendes for den lette flydende linje en profil af mærket PLS, som er monteret på TEK holderprofilen, har en tykkelse på 12,5, 13, 16 mm.

PLS-profilkompatibilitet med TEK:

Og der er også mulighed for at bruge en profil uden indehaver. Dette er mærket 019409 PLS-LOCK-H25-F-HIDE-2000. Den er monteret i loftet uden yderligere elementer.

plexiglas

Den er lavet af specielle materialer, der kan modstå temperatur samt spredte retningsstrålerne i lyset. Det er en holdbar skærm. Glas er let monteret og demonteret til reparation med LED tape.

Plexiglas anvendt i konstruktionen af ​​den flydende linje

LED tape og dets tilbehør

Stort udvalg af lysstrimler, både i farve og i andre parametre (antal dioder pr. 1 kvadratmeter). Til LED-strimlen i loftet anvendes forskellige LED-strimler, der er forbundet til dimmeren og styreenheden. På grund af dette er det muligt at ændre farveskala, samt lysstyrken.

LED strip medfølger

Yderligere elementer

Yderligere detaljer er:

 1. Slutdele - nødvendigt til montering af harpunen. Mest anvendelig til hængende lofter. Denne del indeholder riller til fastgørelse til profilen.
 2. Drejelig del. Lavet til montering af to profiler i rette vinkler (glat drejning). To typer plexiglas blev udviklet til drejedelen: matbelægning og knust is.

 • Svejset vinkel Bruges til montering vilkårlig tilslutning af to profiler i et plan. Anvendelse af denne vinkel gengiver figurer for individuelle retninger. Overgangen fra væg til loft anvendes også.
 • Svejsede tværsnits. Montering af dette element af svævende linjer på loftet, figurer af en fancy form vises, bryder i en spids vinkel.
 • Triple forbindelser. Velegnet til at forbinde tre profiler i et enkelt plan.
 • Buede elementer. De produceres hovedsageligt under ordren hos virksomheden.
 • Svejsede dele til loftlyslinjen

  Uden yderligere elementer er skabelsen af ​​LED-strimler i loftet mulig, men det medfører ekstra tidsomkostninger og tålmodighed.

  Installation af flydende linje ved hjælp af professionelt udstyr

  Montering af den flydende linje er lavet i et gipspladloft med en holdeprofil, som giver ekstra stivhed til hele konstruktionen. Denne profil er installeret på tidspunktet for oprettelsen af ​​en metalramme til et gipsplankloft.

  Installationsskema af komplet lysdesign

  Montering af lysstrimler i loftet uden profilholderen

  Dette er en budgetmulighed, men mindre holdbar. I færd med at skabe en metalramme til et gipsloft, er der stillet plads til en lys linje på forhånd. Samlede systemer af flydende linjer er installeret i disse riller og er fastgjort til gipsfjedrene.

  1. Profil PLS-LOCK-Y25_FM-2000 er monteret i en metalramme med lidt fremspring ud over gipsvæggenes eneste plan.
  2. PLS-profilen er fastgjort af et separat element (ved hjælp af suspensioner), grænser ikke over metalrammen og skaber et enkelt plan på loftet.
  3. Fastgør profilen til gipsplader med lim. For at gøre dette skæres en 30 mm rille i gipspladens loft skabt. lim påføres på profilens udragende "vinger", og profilen limes til overfladen af ​​gipsvæggen. Når limen er tørret, anbring serpebånd og belæg den med en kitt. Skjult installation skaber effekten af ​​en flydende linje i et gipsplankloft.
  4. Overhead design til at skabe lyse linjer. Disse typer af lysstrimler på loftet er monteret oven på gipsvæggen. De har en anden sektion (rund, kantet, rektangulær) og hætter på siderne. Disse belysningsenheder er nemme at installere, samt reparationer.

  Hvilken installationsmetode er mere acceptabel afhænger af gipsplankloftets designfunktioner (single-level, multi-level), såvel som på de enkelte anmodninger fra ejeren.

  Svævende linje på loftet gør det selv

  Dette er ikke en standard LED tapekonsol. For at skabe det skal du have en gipsplad niche i loftet eller i væggen.

  Venstre niche for skjult belysning, højre niche skabt til lyslinjen i loftet

  For at oprette en flydende linje i denne metode gælder ikke en speciel profilholder, samt en aluminiumprofil for lyslinjen.

  Inden du installerer nichen, skal du lave en markering. Ved hjælp af et laserniveau lægges en linjal, en blyant, linjer på loftet (væggen) under ledeprofilerne og de tværgående.

  Loftslayout for en gipsplad niche under lyslinjen

  Nichens bredde vælges individuelt afhængigt af hvad der skal være lyslinjen. I forvejen bør du overveje, hvor kontakten er placeret, hvordan LED-strimlen skal tilsluttes.

  På linjen, der er lavet på væggen og i loftet, begrænser nichen, dowel-nails monteret guide profil PNP (UD).

  Fastgøringsguideprofiler

  Fra bagsiden af ​​den fremtidige niche skal man løse den udskårne del af gipsvæggen. Fastgørelsen foretages til PNP'et med selvskærende skruer "frø" hver 15. cm. På gipsvæggen er den nederste linje for profilen markeret med en snitkabel.

  På en fast gipsplade springer en linje svarende til en guide på væggen.

  Fra guiden PNP i loftet skæres stativene ud af profilerne, højden er lig med dybden af ​​nicheen - gå ned til perlinjen for den nederste profil. Standen er skåret på en sådan måde, at den ene side støder op til gipsvæggen, er 5 cm længere end hele kanten. Trin af fastgørelse af stativ på 25-30 cm.

  Stativene fastgjort i styringsprofilen og til GKL

  På bunden af ​​FCL, langs den markerede linje og på siderne af stativene, er styringsprofilen UD fastgjort i længden. Overskydende gipsvæg, der stikker ud over grænserne for nichens nedre profil, er trimmet. Fra vejledningerne UD på væggen til styret på nichens faste jumper skåret fra loftprofil PP (CD). Hvis afstanden er stor (mere end 30 cm), er det tilrådeligt at anvende suspensioner, der er fastgjort til loftet ved hjælp af kilen 6/60. Lintelene er fastgjort i trin på 30 cm. Længden af ​​nichens kanter på bagsiden (forsiden af ​​gipsvæggen) er også monteret i lodret stilling af stativet. Dette vil skabe strukturel stivhed, såvel som bekvemmelighed ved fastgørelse af gipsvæg fra enden til nicheen.

  Racks på bagsiden af ​​nichen

  I den skabte niche skal være øverst, afvige fra loftet på 5 cm. Fastgør PNP til fastgørelsesdele af de samme hoppere.

  Den skabte niche for den svævende linje på loftet

  Hele strukturen er beklædt med gipsplader. Inde i nichen er nødvendigvis forstærket, puttied.

  LED-stripmontering

  Til den stigende linje anvendes LED strip LED med forskellig effekt og lysstyrke. For at ændre lysstyrken, farve, er båndet forbundet til controlleren, lyser.

  Controller, dimmer til LED tape

  I den skabte niche bund kan du ikke syge gips. På jumperens faste loftsprofil-cd. I midten er et LED-tape limet og forbundet til strømforsyningsnetværket, controlleren.

  Tilslutning af LED-båndet til lysnettet

  For at øge lysstyrken, såvel som at sikre brandsikkerhed, er nichens inderside dækket med folie.

  Plexiglas installation i en niche til lyslinjen

  Ved hjælp af denne metode er afgifter af forskellige designs mulige: lige, kileformede, skærende, runde. Og det er også muligt at skabe linjer, der ikke kun spyler med loftet, men også på en hvilken som helst gunstig højde.

  Tegning af en niche med plastikelementer til plexiglas

  For at montere lysstrimlen skal du have følgende dele:

  1. Plast hjørne af 2 typer: Bred - 40x40, lille - med en mindste bredde på hylden.
  2. All-purpose klæbende polymer.
  3. Selvdrejende skruer med forsænket hoved.
  4. Falga selvbinding.

  Det første skridt er at skære siden af ​​plasthjørnet 40x40 for at lave en strimmel. Den er fastgjort med lim fra indersiden af ​​nichen i længden. Dette gøres på denne måde: den afskårne del af strimlen ser opad, og den flade del er flush med loftets plan. For at sikre, at strimlen er fastgjort på gipsvæggen og ikke "bevæger ud" til siden, anvendes stop. Kanten af ​​plastik bør ikke bevæge sig under loftet. Strimlerne skal limes til begge sider af nichen.

  Fast plaststrimmel til GCR

  Derefter skal du skrue hjørnerne til plastikstrimlerne. Sidedelen skal se inde i boksen. Sporene opnås. For at fastgøre hjørnet skal du tage en selvdrejende skrue og skrue skruen ikke i stykker (halvdelen) ved lav hastighed på skruetrækken. Når du har skruet den af, skal du lave en lille indrykning på et tomt flagermus af en skruetrækker på dette sted. Når man skruer i skruen, vil hovedet således helt skjule sig i plastik.

  Boltede hjørner med skruer

  Dataoprettede hylder er sammenklappelige. Dette er nødvendigt for at installere diod tape. Plexiglas lægges på hylderne. Mellemrummet mellem plast og gipsplader er forseglet med en blanding til forstærkning af KNAUF FOGEN-leddene.

  Her er i stedet for glas indsat krydsfiner for at vurdere rigtigheden og fladheden af ​​den opbyggede struktur.

  LED strips i loftet og vægge er populære ikke kun i lange korridorer, store værelser. De bruges i køkkenet, balkonen, loftet. Til denne type belysning er der ingen grænser i rummets rummelighed. Ved opbygning af et svævende loft er der en let linje omkring omkredsen af ​​rummet ved hjælp af plexiglas. Samtidig skabes yderligere belysning i gipsvæggen i selve loftet.

  Lofter og vægge

  Hvad er et loftlys?

  Lofter og vægge er et system af spænding eller membranklæder, specielle profiler og LED-udstyr.

  Typer af belysningsløsninger:

  1. Glat lysende overflade - hovedbelysning

  2. Lineære armaturer

  Alternativ til lineære lamper fra aluminium (LED profiler). Enhver form og bredde af strimlen uden samlinger op til 100 lineære meter lange. Enhver lysstyrke af en luminescens. Kan være dekorative og hovedbelysning. Kan installeres i ethvert loft (stræk, membran, gipsvæg)

  3. Lys linjer på loftet

  LED strips er placeret bag det gennemskinnelige lærred. Stripes har en sløret omrids. Med baggrundsbelysningen slukket - et glat hvidt loft. Blødt dekorativt lys fylder rummet. Du kan lave hovedbelysningen i rummet, men oftere er det gjort for en dekorativ effekt.

  4. Lys løsninger med skygge partitioner

  I de tilsyneladende almindelige hvide lofter fremstår der en bizar skuespil af lys og skygge. Skygge skillevægge bruges til at skære lys og skygge inde i loftet. Du kan klare lige kanter på at skære lys og skygge, slørede kanter, efterligne farvede glasstrukturer, sæt et klart billede med en skygge fra den indvendige skillevæg.

  5. Flydende lyse lofter

  Højdepunktet bag loftet skaber effekten af ​​et flydende loft. Samtidig lyser hele loftet. Kanterne er lysere, og i midten falder det. Opretter blød, hyggelig, ekstra belysning i rummet. Hvis du bruger høj-effektdioder, kan det være hovedbelysningen.

  6. Lofter med flydende lys

  Fremhævning i nicher. Retningsbelysning i loftet skaber effekten af ​​et flydende loft. En populær løsning til at fremhæve gardiner i en niche under gardinet. Hvis du bruger kraftfulde dioder, kan du gøre hovedbelysningen i rummet. Det er vigtigt at rette lysstrømmen korrekt.

  7. Kunstneriske lyslofter og vægge

  Løsningen består af et gennemskinneligt lærred, på hvilket fotoprint anvendes. Ved hjælp af konventionelt belysning og gennemskinneligt loft med fotoudskrivning kan du få interessante dynamiske effekter fra loftet. Belysning indefra giver et realistisk og voluminøst billede.

  8. Dynamiske lyse lofter, video lofter

  Videolofter og vægge - et sofistikeret LED-belysningssystem gemt bag loftet sender et videobillede. Loft tjener som en skærm. Loftet kan bruges som hovedbelysning og til visuelle specielle effekter.

  9. Komplicerede lysformer (kolonner, vægge, volumetriske lamper) Specielle løsninger

  Specielle løsninger til at skabe en WOW effekt! Kan tjene som dekorativ belysning og grundlæggende. Du kan lave atrium illusionen, glatte linjer og vinkelformer. Alt er begrænset kun af din fantasi. Du kan få en fantastisk løsning med dynamisk baggrundsbelysning.

  Lyspaneler på loftet: funktioner og fordele

  Anvendelsen af ​​lyspaneler i indretning af forskellige stilistiske orienteringer er en af ​​de moderne tendenser. Ud over det fremragende udseende kan panelerne let fokusere lyset på de nødvendige områder uden at rumme rummet med skillevægge. De kan bruges både i hjemmet og på kontoret / erhvervssektoren, og den nemme installation og drift af det færdige produkt øger kun lyspanelernes popularitet.

  Særlige egenskaber

  Lyspaneler har en kompakt størrelse og moderne design. Til belysning ved hjælp af LED-elementer. Lyspaneler består af flere hovedkomponenter, der er forbundet i et praktisk og praktisk design, der giver nem betjening og nem vedligeholdelse.

  Lysstrimler består af flere grundelementer, som omfatter:

  • LED lyskilde. Antallet af lamper afhænger af panelets størrelse og den nødvendige lysintensitet;
  • Produktets krop består af en gennemskinnelig polymer, som giver en tydelig belysning. På bagvæggen er der en reflekterende film, der forstærker og normaliserer gløden, hvis der er en fejl i en af ​​dioderne;
  • hjælpelektronik (transformer, stabilisator og andre).

  Styrker og svagheder

  Fordelene ved lyspaneler på loftet inkluderer:

  • Attraktivt design med et stort udvalg af former og farver;
  • Du kan bestille et panel af en passende stil og størrelse, da deres produktion er baseret på brug af færdige LED-lamper og ikke har nogen særlige vanskeligheder;
  • relativt små dimensioner, sammenlignet med tilsvarende strømbelysningsanordninger, overstiger deres tykkelse ikke 14 mm, hvilket sparer plads betydeligt uden at sænke lofterne
  • Enkel installation af det færdige produkt gør det muligt at installere sådanne paneler, selv for folk der ikke forstår elektriciteten;
  • Sådanne produkter kan skabe zonet belysning og fremhæve det ønskede område. Denne mulighed bruges ofte til store værelser, studiolejligheder og værelser, hvor flere mennesker bor sammen;
  • behagelig belysning er tilvejebragt ved evnen til at styre panelets intensitet gennem kontroldrivere, det er også muligt at ændre lysets farve fra varm gul til en koldere enhvid;

  LED strip valg og loft installation instruktioner

  Installation af et LED-loftlys er ikke et nyt emne. Men det var faktisk før det var problematisk at opdele et værelse i lyszoner eller at fremhæve loftet med forskellige farver. Selvfølgelig opstår sådanne problemer ikke på grund af det rige valg af belysningsformer og det antal virksomheder, der producerer det. Med al den mangfoldighed er den mest almindelige mulighed i dag LED-stripens loftbelysning.

  Årsagen til dette er lavt strømforbrug (og som følge heraf lavt opvarmningsniveau), relativt lav pris og lav kompleksitet af installationen. Derudover kan forskellige lyseffekter opnås ved forskellige arrangementer af elementer. Først skal du forsøge at finde ud af, hvordan du kan montere LED-taklamper med dine egne hænder. For dette vil det være nyttigt at besvare nogle spørgsmål.

  LED baggrundsbelysning muligheder

  Der er flere muligheder for belysning af loftet, som oftest bruges:

  • I form af diffunderet belysning langs kontouren af ​​rummet (konturbelysning af loftet) -installationen anvender en LED-strimmel placeret i en niche (på billedet). Lyset fra det er rettet opad og er placeret i en kontinuerlig strimmel. Samtidig kan lysbelysning ikke opnås, men som et element af indretning, sammen med spotlights, ser det godt ud.

  Hvordan vælger du den rigtige LED strip?

  Den bedste LED-strimmel, der passer i alle henseender. Nogen kan sige: "Intet kompliceret, vælg farve og arbejde", men ikke alt er så let løst. Det er nødvendigt at forstå kriterierne for valg af lysstrimlen.

  Efter farveområde

  Valget af LED tape - et vanskeligt spørgsmål. En vigtig parameter for en lysstrimmel er dens farve. Når man vælger huset, er den eneste rigtige beslutning et bånd, hvor alle farver er til stede, det vil sige et RGB-tape og controllere til det. Hvad angår omkostningerne ved selve elementerne, vil der ikke være nogen forskel med enfarve, og prisen på controlleren vil være lavere end ved køb af bånd af ekstra farver.

  Spørgsmålet opstår, hvad er brugen af ​​belysning til LED-strimmel med en farve? De bruges om nødvendigt belysning på lange afstande. Dette kan være belysningen af ​​et vindue eller et stort rum.

  Ved tæthedsparameter

  Også vigtigt er parameteren for tætheden af ​​lysdioder, som skal vælge båndet. Deres tal kan variere fra 30 til 120 enheder placeret på en meter af båndet. Når du installerer diffust belysning langs konturen i rummet, er det ønskeligt at have en densitet på mere end 60 og ideelt 120 enheder pr. Meter. Tja, forudsat at du har brug for retningsbelyst belysning, vil det være tilrådeligt at bruge 30 eller 60. Afhængigt af hyldeens størrelse til skjult belysning er det muligt at bruge to bånd - i nichen kan du indstille en til 60 og den anden til 120 30, og den anden ved 60.

  Selvfølgelig med denne installation er det nødvendigt at installere fire kilder og controllere, men hvor meget mulighederne for sådan belysning vil udvide, kan vi ikke sige. Her kan du spille med lys, kombinationer og forskellige effekter, som f.eks. En dobbeltfarve grænse eller få intermitterende stråler.

  magt

  En anden af ​​de parametre, hvormed båndlysstrimlen vælges, er dens effekt. Hvilken LED strip er bedre for denne parameter - du skal selv bestemme hver gang. Mærket (vist på billedet ovenfor) har bogstaverne SMD - dette er betegnelsen at båndet er LED. Herefter kommer tallene, for eksempel SMD 3528. De to første angiver strømmen. For eksempel er der to muligheder, det er SMD 3528 og SMD 5730. Så den anden LED-stribe bliver kraftigere end den første.

  Strøm kan også findes i produktets pas. For eksempel til spredt belysning langs konturen er det helt tilrådeligt at bruge LED-strimmel på 8 watt pr meter, og til retningsversionen - 5 watt pr meter. Det rigtige valg af strøm gør det muligt at spare penge ved at købe udstyr, som ikke kan justeres i lysstyrke. Derudover vil det være meget nemmere at justere farverne.

  Ved total baggrundsbelysningseffekt

  Her beregnes strømmen ikke af måleren på båndet, men langs hele længden. Før du laver LED-belysningen, skal du beregne den ønskede optagelse af lysstrimlen og multiplicere den med samme målerparameter. Og allerede baseret på disse data, kan du udføre valg af controller og strømkilde.

  Naturligvis bør strømmen være den, der er nødvendig for den valgte type LED-strimmel. Der produceres tre typer lysstrimler med LED'er på fem, tolv og fireogtyve volt. Strømkilden skal vælges præcist med en sådan spænding, det samme gælder for controlleren.

  Montering af lysstrimlen i loftet

  Installation af LED-baggrundsbelysning er ret simpel, hvis ikke elementær. På indersiden er der en speciel klæbebase, der er beskyttet af olietank. For at installere på æsken behøver du kun at fjerne filmen og fastgøre en klæbrig overflade til flyet langs kassen.

  Den eneste alvorlige ulejlighed ved at beslutte, hvordan man laver LED-baggrundsbelysning er behovet for loddetråd. På samme tid synes de lette elementer at være enkle, såvel som selve båndmaterialet, der nemt kan overophedes. Derfor skal i fremstillingen af ​​disse værker være yderst forsigtig. I det omfang, at hvis der ikke er nogen erfaring med lodning af sådant udstyr, ville den bedste løsning være at ansætte en professionel.

  Under installationen er det ikke nødvendigt at forbinde mere end tre meter LED-strimmel til en ledning fra controlleren, da den er fyldt med overophedning og brænding af ledende stier på grund af høj effekt. Det er bedre at tilslutte ved hjælp af separate ledninger fra styreenheden af ​​strips 2,5-3 meter.

  Når du gør loftbelysningen med LED-strimmel selv, er det nødvendigt at overvåge den nøjagtige matching af polaritet og stiftopgaver. "Plus" fra strømforsyningen kan under ingen omstændigheder forbindes med "minus" på controlleren. Tilsvarende skal terminal "B" svare til kontakten på båndet.

  Du kan kun klippe lysstrimlen direkte på specielle linjer, de er angivet på ydersiden (på billedet). Denne regel gælder ikke kun for den sidste del af bandet. Det er opdelt nøjagtigt i midten mellem lysdioderne.

  Valg LED-lys strækloft

  Baggrundsbelysning ved hjælp af LED-strimlen i loftet kan udføres på fire måder, der er mest almindelige:

  • Ved at fastgøre lysbåndet på væggen bag monteringsprofilen (boks), kan du opnå ikke blot belysningen af ​​loftet selv, men også rummet. Ved at flytte LED-strimlen i profilen op og ned justeres bredden af ​​det belysede rum i rummet.
  • Placering af strimlen inde i profilen med lyse elementer op giver følelsen af ​​at loftet flyder i vægtløshed. Den optimale farve med en sådan højdepunkt er lyseblå, himmelsk.
  • LED stripen er placeret på loftet over stræk lerret. Som følge heraf er der mulighed for et simpelt lysmønster på lærredet, når det er tændt.
  • Båndet er monteret udenfor profilen (boks) og styret af lysdioder på den modsatte væg. Baggrundsbelysningen viser sig ensartet over hele lærredet på strækloftet. En lille kasse, ligesom monteringsprofilen, vil skabe en følelse af at øge området.

  Men hvis du skal ikke montere belysning, nemlig belysning, bør LED bånd fastsættes under loftet, eller spændinger (ved den måde, nedhængt loft mount med deres hænder er usandsynligt, at lykkes, så professionel hjælp er nødvendig, i modsætning til den suspenderede gipsplader). Derefter forsvinder spredningsvirkningen af ​​loftoverfladen, lyset bliver lysere og mere mættet. Sådan belysning anvendes i mangel af andre arter.

  Det er også muligt at kombinere belysning og belysning ved hjælp af en lysstrimmel. I dette tilfælde får man virkelig intet som, eksklusiv belysning af rummet. Under alle omstændigheder ser loftet med LED-lys i det mindste usædvanligt ud.

  Køber rådgivning

  Du bør ikke tage LED-strimler til belysning af loftet i Kina, for det meste efterlader kvaliteten af ​​sådanne elementer meget at ønske, deres egenskaber er ukendte, og certifikater er oftest ikke tilgængelige. Faktisk er der ingen garantier for, at elementerne ikke vil mislykkes i den første uge. Og derfor er det usandsynligt, at et sådant køb vil spare. Det er meget mere rentabelt og som følge heraf billigere at købe høj kvalitet LED stripe på gode elementer, hvilket er certificeret.

  Og med den rigtige tilgang til installation af loftbelysning LED-tape, vil besparelserne nøjagtigt blive genopfyldt og erfaring og viden inden for elteknik.

  Hvordan man laver glødende linjer i loftet?

  Stretch loft, suppleret med LED belysning - altid spektakulære og mindeværdige design, der vil være en dekoration til interiøret, lavet i enhver stil. Sådan belysningsdesign har mange fordele i forhold til traditionelle spotlights. Selv LED-båndet med højeste effekt er energieffektiv, opvarmer ikke nettet og giver mulighed for at organisere grundlæggende eller ekstra belysning. Lysende linjer i loftet - en af ​​de nyeste måder at konstruere lysdesign på, hvilket giver en bred vifte af designmuligheder. Til dato er der flere måder at oprette sådan baggrundsbelysning på.

  Design funktioner

  På et strækloft kan glødende linjer opstilles på to måder, som hver især har sine egne designfunktioner, fordele og ulemper. Disse omfatter følgende typer af strukturer:

  • gennemsigtigt loft med LED-loftpanel;
  • lamper "svævende linjer", skabt ved hjælp af delingsprofiler.

  Selvom disse designs er forskellige i vejen for installationen og kræver brug af forskellige komponenter, forener en ting dem: brugen af ​​LED-strimmel. For at oprette lysende linjer kan du vælge en sort / hvid LED-stribe med forskellig effekt og dermed lysstyrke. For at justere lysets farve og lysstyrke er LED'erne forbundet til specielle styringer og dimmere. For at give automatisk og fjernbetjening af belysning, kan du forbinde lysstyrene til Smart Home-systemet fra Astamroup-firmaet.

  Lysende linjer med baggrundsbelyste lys

  For at gennemføre et sådant projekt anvendes et gennemskinneligt lærred, som er inkluderet i katalogerne af PVC-film med en dekorativ struktur. Det er også nødvendigt at fremstille et plastpanel, hvorpå det krævede antal rækker af LED-tape skal fastgøres. For at skabe lysende linjer på loftet på denne måde gør mesteren flere paneler og arrangerer dem i loftet i overensstemmelse med en bestemt geometrisk figur eller tilfældigt. Du kan også arrangere panelerne i form af lodrette eller vandrette linjer.

  Derefter installeres spændingsarket i en afstand på mindst 7 centimeter fra panelet. Ved at bevare denne afstand kan du skjule punkterne fra LED'erne og opnå en ensartet lysdispersion. I dette usædvanlige design tjener PVC-film med en dekorativ gennemsigtig tekstur som et "loft".

  For at fjerne de glødende linjer er plastikpladerne monteret på begge sider af LED-panelet. De forhindrer lyset i at gå ud over rammen og rette det ned. Bredden af ​​linjerne kan være absolut alle: alt afhænger af størrelsen af ​​LED-panelerne.

  Dette design har flere vigtige fordele.

  • Lysende linjer, dekoreret ved hjælp af loftbelysning, er et glimrende værktøj til zoneinddeling og fokuserer på visse dekorative elementer i interiøret.
  • Brugen af ​​en sådan baggrundsbelysning giver dig mulighed for at skabe et originalt belysningsdesign til et strækloft. Når du lukker linjerne, kan du dekorere loftrummet med forskellige lysende figurer, og ved hjælp af LED-strimmel af forskellige farver og lysstyrke, kan du justere belysningen til atmosfæren i rummet.
  • Sådan belysning kan visuelt ændre rummet, hvilket gør det længere (med lodret arrangement af linjer) eller bredere (med vandret placering).
  • Lysende linjer, der er lavet med et gennemskinneligt lærred i loftet, vil være skjult i løbet af dagen og vises kun, når baggrundsbelysningen er tændt. Dette giver dig mulighed for at nyde et perfekt fladt loft i løbet af dagen og et usædvanligt lyst design om aftenen.
  • Dette design kan udføre hoved- eller ekstrabelysningen afhængigt af antallet af lyslinjer, deres placering og båndets lysstyrke.

  På trods af en så omfattende liste over positive egenskaber har lysstråler med en takbelysning baggrundsbelysning en stor ulempe. Det består i behovet for at reducere højden af ​​strækloftet for at sikre ensartet lys. Derfor anbefales det ikke at bruge en sådan struktur i værelser med lave lofter.

  For at bestille fremstilling af LED-paneler af enhver størrelse og form, samt at skære et gennemsigtigt lærred og svejseparameter til det til en overkommelig pris, kan du hos AstamGroup. Du har også mulighed for at bestille ordrer til installation af design med lysende linjer. Vores herrer vil udføre noget, selv det sværeste arbejde, hurtigt og effektivt!

  "Soaring lines": design features

  Den anden måde at skabe lysende linjer på strækloftet indebærer brug af innovative delingsprofiler af slidstærk aluminiumslegering. Deres design er designet til at fastsætte to dåser på samme niveau. Mellem dem er der et teknologisk hul med en speciel rille til LED stripen. En af de mest populære modeller er KP 4075 profilen, som giver en niche til fastsættelse af to rækker af LED-strimler.

  For at sprede lyset fra båndet ensartet, og punkterne fra LED'erne var usynlige, anbragtes en translucid lysoverførende film oven på den. Det gør det også muligt for armaturerne at ligge i spidsen med spændingsdækket, hvilket giver strukturen et smukt udseende på ethvert tidspunkt af dagen. Lyset fra båndet forbliver rettet på grund af profilvæggene, som ikke tillader det at gå ud over strukturens grænser og afspejle det. For at maskere mellemrummet mellem lærredet og det gennemsigtige indlæg anvendes der dekorative tape.

  På grund af muligheden for skylning og bøjning af profiler kan "flydende linjer" gentage enhver geometrisk form og anvendes på krøllede sektioner. Dette design har følgende fordele:

  • muligheden for at opdele plads i funktionelle zoner;
  • design af de vigtigste eller dekorative belysning;
  • muligheden for en visuel forandring af rummet
  • skabelsen af ​​forskellige lysende figurer på loftet
  • maksimal bevarelse af loftets højde
  • brugen af ​​flere webs af forskellige farver og teksturer uden svejsninger og mærkbare overgange;
  • Nem adgang til LED-strimlen, når du skal reparere eller udskifte den.

  Der er ingen væsentlige ulemper ved sådanne lysende linjer i loftet. De er hurtigt monteret, har en lang levetid og smukt udseende.

  Du kan købe komponenter og materialer af høj kvalitet, der er nødvendige til installation af "flydende linjer" i AstamGroup's online-butik. Også på vores hjemmeside kan du efterlade en anmodning om fremstilling af klæder og installation af en sådan spændingsstruktur.

  Glødende loft: hvordan og hvad man skal gøre

  En interessant måde at designe boligareal på er et glødende loft. På grund af sin dekorative kvaliteter og originalitet er han nu på toppen af ​​populariteten.

  Diversificere interiøret kan være på forskellige måder, men en af ​​de mest spektakulære kan betragtes som en kontinuerlig lysstyrkehældning oven på rummet. For at realisere en sådan ide skal du lave et loft og skjule lyskilden bagved det. Hvilke typer af sådanne strukturer eksisterer og af hvilke materialer til at lave et glødende loft? Lad os tale om dette sammen med Dream House.

  Glødende loft som hovedfoto belysning

  Hvordan man laver et glødende loft: ophængte strukturer

  En af de bedste muligheder for fremstilling af et lysende loft kan betragtes som en suspenderet struktur, for hvilken lyskilder er placeret. Desuden bør det ikke være en lyspære, der kan belyse et lille rum i en radius på 15-30 cm rundt om det. Vi bliver nødt til at tænke over den slags belysning, der kan udstråle lys selv i de yderste hjørner af rummet. Bedste af alt håndteres denne opgave med LED tape, der er arrangeret i striber over hele loftet, og ikke kun i midten eller på siderne.

  Med en lyskilde besluttede vi os. Nu skal du tænke over, hvilket materiale der er i stand til at transmittere lysstråler og samtidig ikke deformeres af varmen udstrålet af lamperne. Denne funktion kan tildeles PVC-film, med andre ord at lave et hæftet loft. Her skal det bemærkes, at stoffet ikke er egnet til disse formål, du skal vælge filmen.

 • Strækloft - dette er den perfekte måde at skabe en smuk belægning på, måske med det viste billede, som fremhæves indefra. Denne indstilling baggrundsbelysning kan bruges selv som hovedbelysningen.

  Glødende hængende loftfoto

 • Glasloft - denne mulighed er forbundet med store økonomiske omkostninger, fordi man laver blokke af hærdet glas, bringe dem til objektet, og installationen vil ikke være billig. Selvom den ydre effekt af glaslysloftet er imponerende. Ved hjælp af denne metode, såvel som ved hjælp af den forrige, kan du skabe effekten af ​​dagslysstrømning fra loftet.
 • Glasmosaik - en slags glas. Kun i modsætning til ham på nogle af de spejlede loftsgrænser afspilles nogle handlinger, billeder er afbildet, der bærer en vis undertekst. I dag er mattelofter med et gennemsigtigt mønster, som er lavet af sandblæsende spejle, relevante. Også populære er klassiske glasmosaikker, belyset indefra.

  Glasmosaik med belyset billede

 • Gipsloft med baggrundsbelysning - Denne metode vil ikke belyse hele overfladen af ​​loftet, fordi gipspladen ikke sender lys. For enheden af ​​et sådant loft fremstilles nicher eller hylder, hvorpå LED-båndet er fastgjort. Men i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at regne med lys (hoved) belysning, fordi lysloftet bliver diffunderet, rettet mod siderne og ikke nedad. Dette er kun en dekorativ enhed, der kan sprede interiøret.

  Glødende loftfoto

 • Lyspaneler, de bruges stadig i udendørs reklame. Disse er separate firkantede eller rektangulære segmenter af akrylglas med høj kapacitet, på bagsiden af ​​hvilken der er vedhæftet LED-lamper (de ligger tæt på hinanden). På grund af dette arrangement af lamperne udsender panelerne ensartet lys og kan bruges som hovedbelysning. Ud fra et synspunkt af indretning er fordelen ved denne metode, at det er muligt at samle loftet fra paneler af forskellig farve.

  Lyspaneler skaber et ensartet lysrum, i modsætning til stræklofter med indbygget lysbånd. Hvorfor? Lyspærerne i panelerne er placeret tæt på hinanden, så de udsender en ensartet glød. Og LED-båndene bag strækvasken er anbragt i strimler, og disse strimler skinner gennem PVC-folien.

  Fordele og ulemper ved svækkede lofter

  Både fordele og ulemper ved hver type lysende loft vil være deres egen. Prøv at opsummere dem.

  • Det lysende loft, der bruges som hovedbelysning, udvider rummet og visuelt gør det større.
  • Det er muligt at justere rummet ved at placere de fremhævede fragmenter, som har forskellige størrelser og former. For eksempel kan et smalt langt rum udvides visuelt ved at arrangere vinkelrette brede lysstrimler på loftet.
  • De dekorative egenskaber ved sådanne overflader er ikke begrænset til at vælge kun en farveopløsning (lamper kan placeres i loftrummet ikke kun med en hvid glød, men også med en farve). Også på glas eller ophængt loft kan anvendes til enhver tegning ved fotoudskrivning eller bestille autentisk farvet glas.
  • Hvide eller farvede lysstriber over dit hoved vil hjælpe dig med at skabe et moderne, stilfuldt rum, der er karakteristisk for energiske og aktive mennesker.

  Glødende striber på loftet foto

 • Glasmalerier, belyset indefra, vil supplere det klassiske interiør.
 • Du kan justere lysstyrken ved hjælp af indbyggede elektroniske kontrolpaneler.
 • Af minerne bør man bemærke vanskeligheden ved at udskifte en udbrændt pære. Hvis en pære brænder i LED-båndet eller andre lamper, skal hele loftet demonteres for at ændre det. Og i tilfælde af et spændingsdug, er det nødvendigt at demontere det, og efter at lampen er udskiftet, stram det igen. Dette er den vigtigste og mest signifikante ulempe. Hvis vi taler om andre, mindre minusser, skal vi bemærke de høje omkostninger ved glas- og farvede lofter samt lyspaneler.

  Efterligning af det lysende loft: tapet, maleri, klistermærker

  Hvis du af en eller anden grund ikke kan bestille et fuldt lysende loft, og du vil se flimrende over hovedet, kan du bruge andre mere tilgængelige indstillinger.

  • Glødende tapet på loftet. Det kan være almindeligt papir tapet med et reflekterende mønster påført, som lyser i mørket. Der er også et tapet med en 3d-effekt, der gløder med rammen af ​​UV-stråler og skaber et tredimensionelt billede.
  • Paint. Den indeholder et fluorescerende pigment, som lyser i mørket. I løbet af dagen ophobes overfladen malet med sådan maling lys, og om natten, når lyset er slukket, giver det energi og glød i mørke. Denne maling er sikker og beskadiger ikke menneskers sundhed.
  • Klistermærker bruges som dekoration. Disse er som regel små klistermærker i form af stjerner af forskellig kaliber og planeter af solsystemet, der bruges til at designe stjerneskibet. De sælges i sæt, så det er ikke nødvendigt at vælge enkelte elementer og knytte dem sammen. Blandt de mindre almindelige muligheder for klistermærker kan du finde figurer i form af hjerter, blomster, fugle, sommerfugle mv. Hvordan virker de? Efter slukning af lyset udsender de lys i flere titusinder, så begynder intensiteten at falme, indtil den falder væk.

  Glødende klistermærker på loftet foto

  Ovennævnte muligheder for lyset er hovedsagelig brugt til at dekorere et barns værelse - alle disse elementer, der udsender lys i mørket, giver rummets komfort og visuel varme. De kræver ikke betydelige finansielle omkostninger til fremstilling af ophængningssystemer og installation af lamper bag dem. Men den fulde effekt af gløden fra dem kan ikke tælle.

  Solidt loftslys

  Valg og installation

  Kontinuerlig belysning af strækloftet -

  • Den mest fantastiske beslutning.
  • LED belysning sikker til din familie.
  • Minimale energikostnader.

  Valg af et sted at installere LED-strimlen (linje)

  Når belysningen af ​​et lille rum, hvor vægens bredde ikke overstiger 3m, kan belysning gøres ved at klæbe LED-strimler med høj effekt (linjaler) langs omkredsen.
  Ellers skal placeringen af ​​bånd (linjaler) være som i billedet.

  montering

  Den kontinuerlige belysning giver væksten og støv godt, så du skal strække lærredet i to niveauer eller lag.
  Det første lag skal være gennemsigtigt for at beskytte de vigtigste (gennemskinnelige) mod snavs, støv, plaster fra at falde på det.

  Brug vinkelprofil eller ej

  For at opnå den maksimale effekt af lyseksponering er det værd at bruge en vinkelprofil for at maksimere lysdiffusionen.

  Lysdiffuserende skærm

  Hvis din afstand fra lærredet til loftet er for lille (

  5 cm), så for ensartet belysning er det bedre at bruge en diffusionsskærm.

  1. Valg af lærred til strækloft

  Grundlaget for sådanne sammensætninger er det samme som sædvanligt PVC-stof. På grund af det faktum, at dets gennemsigtige sort kan overføre op til 90% af lyset, er et sådant loft normalt lavet med baggrundsbelysning placeret over den strakte film. Når den er tændt, skaber den effekten af ​​fuld blænding.

  2. Valg af lyskilde

  At installere en sådan belægning kræver ikke noget særligt. Installationen selv, når et suspenderet gennemskinneligt loft installeres med belysning, adskiller sig kun fra standarden ved installation af dekorative eller grundlæggende belysningselementer. Alle belysningsdetaljer installeres først. Lærredet er kun spændt, når lysene er monteret og kontrolleret.
  Efter installation af loftet vil der ikke være adgang til båndene (lenekam), så vi anbefaler kraftigt kun at bruge LED-lyskilder og kun den højeste kvalitet!

  3. Installation af strømforsyning

  Det er nødvendigt at tage højde for en vigtig nuance. strømforsyning (strømforsyning) er den eneste del, der kan kræve udskiftning, det er bedre at montere det på en sådan måde, at det ikke ville være nødvendigt at afmontere hele belægningen for at udskifte eller reparere det.

  4. Kontakt eksperterne

  Enhver fejl ved installation af en kontinuerlig belysning, kun afsløret efter færdiggørelsen, kræver mange kræfter og midler til at eliminere det.
  Vi råder dig til at henvende dig til specialister for at minimere risikoen.

  Vores eksperter hjælper dig.
  og udpege en gratis exit gager.

  Lyspaneler på loftet: fordele og ulemper

  Folk søger altid muligheder for at omdanne deres egen lejlighed. Alle ønsker at lave et unikt interiør, i modsætning til den der skabte en nabo eller en ven. Fabrikanter og opfindere forsøger at tilfredsstille dette ønske, hvert år kommer nye koncepter op. En af dem er lette paneler i loftet. En sådan spektakulær og samtidig praktisk enhed kan omdanne selv det mest kedelige rum.

  Hvad er lyspaneler?

  De optrådte på markedet i forholdsvis lang tid - omkring 10 år siden. Indenlandske designere bruger dem aktivt i deres projekter. Men få blandt almindelige brugere ved, hvordan disse paneler er, og om det er sikkert at bruge dem i boligområder.

  I lyset er lyspanelet en lampe, der har et specielt design. Den består af en aluminiumsramme, hvorpå lamperne er monteret. Lyset fra lamperne falder på lysstyringslinsen, som afspejler det gennem laserhak. For at opnå en ensartet fordeling af lys over hele overfladen af ​​lampen installeres en diffusor og reflekterende film. På grund af en så kompleks struktur får vi et farvepanel med ensartet luminescens.

  En sådan konstruktion er fastgjort til loftet med skruer, skruer eller dowel-negle. For at sikre en stabil drift af enheden færdiggør fabrikanterne den med en stabiliseret strømkilde. Resultatet er et panel, der bruger en lille smule elektricitet, men har god lysudgang.

  Særlige egenskaber

  Følgende specifikke egenskaber er karakteristiske for sådanne produkter:

  • Til drift af LED-panelet er en spænding på kun 40 V nødvendig. Omdannelsen af ​​standarden 220-240 V til 40 sker i en stabiliseret strømkilde. De førende producenter leverer dem med indbygget kortslutningsbeskyttelse.
  • Installation kan udføres uafhængigt. Kittet har allerede alle de nødvendige fastgørelsesdele, så du behøver ikke at shoppe i lang tid og kigge efter dele af den rigtige størrelse.
  • Lyspaneler giver ikke ultraviolet og infrarød stråling.
  • Produkterne indeholder ikke kviksølv eller andre farlige materialer. I modsætning til energibesparende lamper, som kræver en bestemt bortskaffelsesprocedure, kan LED-paneler simpelthen smides ind i beholderen efter demontering.

  Lette striber på loftet

  En interessant måde at designe boligareal på er et glødende loft. På grund af sin dekorative kvaliteter og originalitet er han nu på toppen af ​​populariteten.

  Diversificere interiøret kan være på forskellige måder, men en af ​​de mest spektakulære kan betragtes som en kontinuerlig lysstyrkehældning oven på rummet. For at realisere en sådan ide skal du lave et loft og skjule lyskilden bagved det. Hvilke typer af sådanne strukturer eksisterer og af hvilke materialer til at lave et glødende loft? Lad os tale om dette sammen med Dream House.

  Glødende loft som hovedfoto belysning

  Hvordan man laver et glødende loft: ophængte strukturer

  En af de bedste muligheder for fremstilling af et lysende loft kan betragtes som en suspenderet struktur, for hvilken lyskilder er placeret. Desuden bør det ikke være en lyspære, der kan belyse et lille rum i en radius på 15-30 cm rundt om det. Vi bliver nødt til at tænke over den slags belysning, der kan udstråle lys selv i de yderste hjørner af rummet. Bedste af alt håndteres denne opgave med LED tape, der er arrangeret i striber over hele loftet, og ikke kun i midten eller på siderne.

  Med en lyskilde besluttede vi os. Nu skal du tænke over, hvilket materiale der er i stand til at transmittere lysstråler og samtidig ikke deformeres af varmen udstrålet af lamperne. Denne funktion kan tildeles PVC-film, med andre ord at lave et hæftet loft. Her skal det bemærkes, at stoffet ikke er egnet til disse formål, du skal vælge filmen.

  1. Strækloft - dette er den perfekte måde at skabe en smuk belægning på, måske med det viste billede, som fremhæves indefra. Denne indstilling baggrundsbelysning kan bruges selv som hovedbelysningen.

  Glødende hængende loftfoto

  Glasmosaik med belyset billede

  Glødende loftfoto

  Lyspaneler skaber et ensartet lysrum, i modsætning til stræklofter med indbygget lysbånd. Hvorfor? Lyspærerne i panelerne er placeret tæt på hinanden, så de udsender en ensartet glød. Og LED-båndene bag strækvasken er anbragt i strimler, og disse strimler skinner gennem PVC-folien.

  Fordele og ulemper ved svækkede lofter

  Både fordele og ulemper ved hver type lysende loft vil være deres egen. Prøv at opsummere dem.

  • Det lysende loft, der bruges som hovedbelysning, udvider rummet og visuelt gør det større.
  • Det er muligt at justere rummet ved at placere de fremhævede fragmenter, som har forskellige størrelser og former. For eksempel kan et smalt langt rum udvides visuelt ved at arrangere vinkelrette brede lysstrimler på loftet.
  • De dekorative egenskaber ved sådanne overflader er ikke begrænset til at vælge kun en farveopløsning (lamper kan placeres i loftrummet ikke kun med en hvid glød, men også med en farve). Også på glas eller ophængt loft kan anvendes til enhver tegning ved fotoudskrivning eller bestille autentisk farvet glas.
  • Hvide eller farvede lysstriber over dit hoved vil hjælpe dig med at skabe et moderne, stilfuldt rum, der er karakteristisk for energiske og aktive mennesker.

  Glødende striber på loftet foto

  Af minerne bør man bemærke vanskeligheden ved at udskifte en udbrændt pære. Hvis en pære brænder i LED-båndet eller andre lamper, skal hele loftet demonteres for at ændre det. Og i tilfælde af et spændingsdug, er det nødvendigt at demontere det, og efter at lampen er udskiftet, stram det igen. Dette er den vigtigste og mest signifikante ulempe. Hvis vi taler om andre, mindre minusser, skal vi bemærke de høje omkostninger ved glas- og farvede lofter samt lyspaneler.

  Efterligning af det lysende loft: tapet, maleri, klistermærker

  Hvis du af en eller anden grund ikke kan bestille et fuldt lysende loft, og du vil se flimrende over hovedet, kan du bruge andre mere tilgængelige indstillinger.

  • Glødende tapet på loftet. Det kan være almindeligt papir tapet med et reflekterende mønster påført, som lyser i mørket. Der er også et tapet med en 3d-effekt, der gløder med rammen af ​​UV-stråler og skaber et tredimensionelt billede.
  • Paint. Den indeholder et fluorescerende pigment, som lyser i mørket. I løbet af dagen ophobes overfladen malet med sådan maling lys, og om natten, når lyset er slukket, giver det energi og glød i mørke. Denne maling er sikker og beskadiger ikke menneskers sundhed.
  • Klistermærker bruges som dekoration. Disse er som regel små klistermærker i form af stjerner af forskellig kaliber og planeter af solsystemet, der bruges til at designe stjerneskibet. De sælges i sæt, så det er ikke nødvendigt at vælge enkelte elementer og knytte dem sammen. Blandt de mindre almindelige muligheder for klistermærker kan du finde figurer i form af hjerter, blomster, fugle, sommerfugle mv. Hvordan virker de? Efter slukning af lyset udsender de lys i flere titusinder, så begynder intensiteten at falme, indtil den falder væk.

  Glødende klistermærker på loftet foto

  Ovennævnte muligheder for lyset er hovedsagelig brugt til at dekorere et barns værelse - alle disse elementer, der udsender lys i mørket, giver rummets komfort og visuel varme. De kræver ikke betydelige finansielle omkostninger til fremstilling af ophængningssystemer og installation af lamper bag dem. Men den fulde effekt af gløden fra dem kan ikke tælle.