Armstrong Loft: Tekniske Specifikationer

Ved etableret tradition bliver navnet på det firma, der først importerede produkter til Rusland, fælles for alle produkter med lignende egenskaber. Denne artikel fokuserer på Armstronglofter, der forener mange producenter fra Europa, Asien og Amerika.

Armstrong Classic Loft med indbyggede lys

De tekniske egenskaber ved Armstrongs loft indebærer installation af mineralfiberplader (moduler) i ophængningssystemet skabt i underloftrummet fra:

 1. metalprofiler;
 2. wire bøjler.

Og forfaderen til denne metode til udsmykning af lofter var firmaet Armstrong, som tilbød en sådan teknologi, der senere blev ekstremt populær. Derefter styrede andre virksomheder fra forskellige lande i verden også produktionen af ​​dette produkt.

I dag tilbyder det russiske marked for byggematerialer mange sorter af denne type ophængningssystemer, der hedder det samme for at gøre det lettere for forbrugerne:

 1. Armstronglofter;
 2. Loft systemer som Armstrong.

Typer og former for lofter

Armstrong var det første firma, der brugte forskellige materialer til fremstilling af moduler. Sammensætningen af ​​loftdesign Armstrong kan være alt afhængigt af kundernes ønsker.

Sammensætningen består oftest af:

 1. mineralfiber;
 2. polycarbonat;
 3. basalt fiber;
 4. stål;
 5. et træ;
 6. aluminium og andre.

Armstrongs loftssystems tekstur er også forskelligt og kan være:

 1. med præget
 2. med perforering;
 3. forenet af et fælles geometrisk mønster;
 4. med tilsætning af dekorative elementer.

Armstrong perforerede loftmoduler i hvid og sort

En sådan bred vifte og rige farver giver unikke muligheder for at skabe eksklusivt interiør og unikke lofter.

Armstrong taksystem størrelse kan også være som helst:

 1. fra 1,5 m2 (størrelse er ideel til en korridor og bryggers);
 2. og op til 1000 m2 (størrelse er ideel til handelsrum, venter områder i lufthavnen eller togstationen).

Armstrong system i indkøbscenteret

Ved hjælp af dette loftindretningssystem kan du oprette:

 1. glatte overflader;
 2. tredimensionale strukturer;
 3. farvepaneler;
 4. kompositioner på flere niveauer

i boligområder eller offentlige lokaler, i kontor- og industrifaciliteter. Disse kan være strukturer med et skjult eller synligt fjedringssystem, såvel som med indbyggede ventilationskanaler, belysningsudstyr, lyd- og videoudstyr mv.

moduler

Kernen i Armstrong loftsystemer består af mineralfiberplader kaldet moduler.

De fås i to størrelser:

 1. 600x600mm (firkanter);
 2. 600x1200mm (rektangler).

Armstrong loft tegning med moduler 600x600mm

Til reference: Pladens tykkelse varierer fra 8 til 25 mm, og vægten på 1 m2 af loftet ligger inden for 2,5-8,0 kg / m2. Denne variation skyldes brugen af ​​forskellige materialer - brugen af ​​træ- eller metalmoduler gør strukturen tungere, mens modulerne af mineral- og basaltfibre tværtimod gør det nemmere.

Moduler er også almindeligt præget af formen af ​​kanterne.

I dag er der 3 typer på det russiske marked:

 1. Board - moduler med glatte kanter, designet til montering på monteringstrimlerne (flush);
 2. Tegular - moduler med et bredt trin under et niveau 24 mm bredt;
 3. MicroLook - moduler med et smalt trin til ophængningssystemer 15 mm brede.

Tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet med en anden form af modulernes kanter

Suspension system

For at sikre, at modulerne er forsvarligt fastgjort over hovedet, er ophængningssystemet, der er monteret i underrummet, designet.

Den er lavet af metalelementer og består af:

 1. Carrier profil;
 2. Kryds profil;
 3. Hjørne profil;
 4. Justerbare trådbøjler.

Kombinerer profiler til et enkelt design ved hjælp af tekniske slots

Til reference: Profiler på forsiden er belagt med en polymer belægning, hvis farve kan matches med den generelle stil af rumindretning. Den mest almindelige er hvid matfarve.

Beregning af materialer

Efter at have besluttet at designe loftrummet ved hjælp af Armstrong-systemet, skal du bestemme mængden af ​​forbrugsstoffer.

Og til dette formål vil Armstrongs loftkonstruktion være påkrævet, da den på en så klar måde vil være umiddelbart synlig:

 1. Tegning fremtidige loft;
 2. Profil vedhæftede punkter.

Trådfastgøringsprofiler til loftet

For det første markeres en vandret linje på væggene, hvorigennem en støtteprofil vil blive installeret, og så lægges en række parallelle lige linjer på loftet, der tjener som landemærker til fastsættelse af tværgående profiler.

Profilerne har selv teknologiske slots og riller, så de kan slås sammen i en enkelt struktur. Og højden af ​​systemet bestemmes af tilstedeværelsen af ​​armaturer og kanalarbejde, som også bør overvejes, når markeringerne påføres.

Derudover er det let at beregne det krævede antal suspensioner ved hjælp af markeringen. Fabrikanter anbefaler at fastgøre dem i trin på højst 450 mm. Formen af ​​fastgørelsesorganerne har ofte en krog eller et øje, hvor det er nemt at fastgøre gimbalen.

Fordele ved Armstrong hæftet loft

Denne type loft har de højeste kvalitetsstandarder, som er bekræftet af et certifikat til Armstrong loftdesign, udstedt til kunder af installatøren. Både modulerne og suspensionselementerne i strømkassen opfylder alle kravene fra miljøforkæmpere.

Armstrong loft certifikat af russisk fremstilling

Den nuværende GOST R 53298-2009 beskriver kravene til ophængte loftsstrukturer.

Og i henhold til normerne for SNiP 21.01.97 tilhører Armstrong-type lofter lofter med lavfarekonstruktioner, og deres anvendelse er tilladt i lokaler med ethvert formål, hvor:

 1. temperaturregulering ikke lavere end + 12 grader Celsius;
 2. luftfugtigheden overstiger ikke 70%

Armstrong-loftsfunktioner giver dig mulighed for at bruge det i områder, hvor luftfugtigheden er 100%. Til sådanne genstande er moduler fremstillet af vandtætte og ikke-hygroskopiske materialer, og suspensionssystemet er desuden bearbejdet med polymer og indefra for at modstå korrosion.

Konklusioner: Armstrong-systemer blev udstillet for et par årtier siden og blev ekstremt populære på det russiske marked. På grund af dens forbrugskvaliteter har denne type loftindretning opnået anerkendelse.

Det anvendes med succes i bolig- og offentlige bygninger, hvor der er massemøder af mennesker og i produktionsforretninger.

Armstrong hævet loft: fordele og ulemper

Armstrong-lofter er alsidige, velegnede til både kontorer og butikker samt til boliger. Dette loft ser smukt ud, monteret hurtigt, er relativt billigt. Jeg vil gerne sige med det samme, at producenterne ofte siger, at Armstrong er et nyt designord, men det er ikke sådan.

Kassette (plade-cellulære) lofter blev meget udbredt i Sovjetunionen, men ikke i boliger, men i industrielle lokaler. Under sådanne lofter kan du med fordel skjule enhver kommunikation - ledningsføring, ventilation.

Overvej i detaljer armstrongloftets egenskaber.

Særlige egenskaber

Armstrong hævede lofter kan opdeles i fem hovedklasser. For at forstå, hvilke materialer du vil beskæftige dig med, spørg sælgeren om et fabrikatcertifikat. Det skal indeholde alle de tekniske egenskaber ved loftet fliser.

Sådanne overtræk er opdelt i følgende typer:

 • Economy klasse. Som plader anvendes mineral-organiske plader, som ikke har sådanne fordele som fugtresistens eller varmeisolering. Sandt nok koster de lidt. De fleste modeller i økonomiklasse har et stort farveområde og ser pæne og smukke ud. Det vigtigste er ikke at bruge dem i fugtige værelser.
 • Loft klasse "Prima". Fremragende tekniske egenskaber - fugtmodstand, holdbarhed, holdbarhed kombineret med en række farver og reliefs. Sådanne plader er fremstillet af metal, plast, akryl og andre holdbare materialer. For lignende produkter giver producenterne en garanti på mindst 10 år.
 • Acoustic. Sådanne lofter med pladetykkelse op til 22 mm er nødvendige, hvor der er behov for støjreduktion. Disse er pålidelige stærke lofter med lang levetid.
 • Hygiejnisk. Lavet af specielle fugtighedsbestandige materialer med antibakterielle egenskaber.
 • En særlig kategori er designerlofter. Kan være meget anderledes og fra materialer med en række forskellige teksturer.

Armstrong-loftfliserne er også forskellige i deres monteringsmetoder: Den klassiske måde er, når pladen er indsat fra indersiden ind i rammen og den moderne udgave, når pladerne er monteret udefra (de snapper ind i rammen med et lille tryk).

Fordele og ulemper

Armstrongloftet har mange fordele:

 • Et stort udvalg af paneler til hævede lofter giver dig mulighed for at vælge den passende farve, tekstur, tykkelse og størrelse for ethvert værelse.
 • denne finish er perfekt til et stort rum;
 • Loftet vil klare sig godt med isoleringen af ​​rummet, da lysisolering kan lægges i mellemrummet mellem hovedloftet og loftet
 • Fugtmodstanden i loftet afhænger af kvaliteten af ​​fliserne. De fleste Prima klasse lofter er ikke bange for fugtighed;
 • hvis dit loft ikke er perfekt og har revner, sømme, højdefald og andre fejl, så er Armstrong trim en glimrende løsning på problemet;
 • ledninger, ventilation og anden kommunikation er nemmest at gemme i et Armstrong-loftdesign;
 • installation af et ophængt loft kan gøres af dig selv;
 • hvis en af ​​fliserne viser sig at være beskadiget, vil du selv kunne erstatte elementet;
 • Efterbehandling materialer, der anvendes i designet af Armstrong loftet, i langt størstedelen er nemme at rengøre og endda vaske;
 • flisebelagte paneler er miljøvenlige og sikre for mennesker. Hverken plastik eller mineralplader udsender skadelige stoffer, lugter ikke og ødelægges ikke af varme eller sollys;
 • designet udøver ikke overdreven pres på loftet;
 • Armstrongloftet har gode lydisoleringsegenskaber.

Selvfølgelig har denne finish nogle ulemper:

 • stilen er ikke altid egnet til udsmykning af en lejlighed eller et privat hus, da det ser ud til "kontor";
 • brugen af ​​billige materialer vil føre til, at panelerne ikke varer længe. De er let ridset eller beskadiget af enhver utilsigtet virkning;
 • loftet design vil uundgåeligt "spise" en del af højden af ​​rummet.

enhed

Loftet er et ophængningssystem bestående af en ramme, ophængningssystem og fliser. Rammen er lavet af lyslegeringer, den samlede vægt afhænger af rummets rum (jo større område er jo tungere strukturen), men generelt er belastningen på gulvet meget lille.

Designet kan monteres på næsten ethvert loft.

En stor rolle er spillet af højden af ​​rummet.

Husk, at Armstrongloftet vil "spise" mindst 15 centimeter højt. Designere anbefaler at bruge lofter i værelser med en højde på mindst 2,5 m. Hvis i et lille lavt værelse er de en nødvendighed (skjul ledninger eller ventilation), så husk at overveje at bruge spejlede paneler. Spejlpaneler øger visuelt højden af ​​rummet.

De tekniske egenskaber ved suspension ramme elementer er som følger:

 • Lejerprofiler af typen T15 og T24, længde i henhold til GOST 3.6 meter;
 • tværgående profiler af typen T15 og T24, længde i henhold til GOST 0,6 og 1,2 meter;
 • væg hjørne profil 19 24.

Suspension system består af:

 1. Fjederbelastede eger (strenge) til understøtning af profiler, hvorved du kan justere rammens højde. Standard strikkepinde (strenge) af to slags - strikkepinde med øjen i slutningen og striknåle med krog i enden.
 2. sommerfuglfjeder med 4 huller.

Efter installation af rammen og ophængningssystemet kan du montere den vigtigste del - pladen (finish). Tallerkener kan være af forskellige størrelser, men de mest almindelige er standard kvadratiske 1m.

mount

Loftet består af et sæt elementer (profiler og paneler), der er let at forbinde med hinanden. Derfor er størrelsen ikke så vigtigt for et sådant loft, vanskeligheder kan kun opstå med ikke-lineære former for lokalerne. Korrekt fastgørelse af aluminium eller galvaniserede profiler til vægge og lofter er en garanti for hele strukturens holdbarhed. Der er ikke noget kompliceret her, men det er værd at bo på nogle detaljer.

Det sæt af værktøjer, du måtte have brug for, er lille: tænger, perforationsbor, metalskær, dowels og en hammer. Profillængden overstiger normalt ikke 4 meter. Forresten, hvis du har brug for profiler af mindre (eller større) længde, så kan du næsten altid bestille dem fra sælgeren eller producenten. I dette tilfælde behøver du ikke at skære rundt med skæring eller opbygning.

Det er vigtigt at forstå, at forskellige materialer i bundloftet dikterer for os og valget af forskellige dele fastgørere.

Så, stenflader eller silikatblokke kræver brug af dykker mindst 50 mm. 40 mm dykker med en diameter på 6 mm er egnede til beton eller mursten. Det er enklere med trægulve - Suspensionrammen til et sådant loft kan også fastgøres ved hjælp af skruer.

Fastgørelse af pladerne er ikke svært, selv for en novice master. Før installationen anbefales det at kontrollere alle vinklerne mellem guiderne (de skal være nøjagtigt 90 grader). Derefter installeres panelerne og fører dem ind i hullets "kant". Dernæst giver vi panelerne en vandret position og sænker dem forsigtigt til profilen.

Bemærk venligst, at hvis kanten af ​​pladerne er synlige, indikerer dette fejl ved installation af rammen. Desværre sker det ofte, at pladerne skal skæres.

Installation af sådanne plader skal ske i den sidste fase af arbejdet, når alle de andre allerede er i kassetter. Sørg for, at vægkanten er glat, og brug evt. Loftsplinten. Det vil give fuldstændighed og nøjagtighed af hele strukturen.

Rammeindretning og montage

Oftest er installationen foretaget af firmaer, der sælger loftlofter, da de omfatter denne service på bekostning af hele strukturen. Ikke desto mindre tager mange hjemmeherrer installationen af ​​Armstrong-loftet med egne hænder.

Vi tilbyder dig trinvise instruktioner til installation af et hæftet loft, som hjælper dig med nemt at beherske teknikken til forberedelse og hurtigt samle strukturen:

 • Før installationen af ​​loftet påbegyndes, er det nødvendigt at afslutte alt arbejdet med lægning af kommunikation.
 • Start installationen med markering, definere startpunktet. For at gøre dette skal du fra den nederste vinkel ned mærke afstanden svarende til suspensionens højde. Minimumindrykket er 15 cm. Det hele afhænger af størrelsen og antallet af kommunikation, der vil blive gemt inde i den ophængte struktur.
 • Nu skal du installere en L-formet profil med en sektion på 24X19 langs væggenes omkreds. For at gøre dette gør vi markeringen ved hjælp af en piskekabel. Det er nemt at gøre det selv - du skal smøre ledningen med et specielt farvelement (du kan bruge almindelig grafit), vedhæfte det til markerne i hjørnerne og "slå af". Nu kan vi se niveauet for vores nye loft.
 • Startprofilen (hjørne) er fastgjort til væggen med dowels, som skal vælges afhængigt af det materiale, hvor de er installeret - beton, mursten, træ eller sten. Afstanden mellem dowels er normalt 500 mm. I hjørnerne trimmer vi profilen med en hacksav.
 • Det næste skridt er at bestemme midten af ​​rummet. Den nemmeste måde er at strække tovene fra modsatte hjørner. Krydset vil være midt i rummet.
 • Fra midten ligger vi 1,2 meter i hver retning - bæreprofiler vil blive installeret på disse steder.
 • Fastgørelse af støtteprofiler af sektion T24 eller T15 til loftet udføres ved hjælp af suspensioner. Længden af ​​støtteprofilerne er standard - 3,6 meter, men hvis denne længde ikke er nok, kan profilerne tilsluttes ved hjælp af specielle låse.
 • Efter at bæreprofilerne er fikset, begynder vi at installere den tværgående. Til dette er der specielle slots i støtteprofilerne, hvor du skal indsætte de tværgående. Forresten kan de enten være korte (0,6 m) eller lange (1,2 m).

Ramme strukturen i form af celler med celler er klar, du kan installere flisen. Teknologien til installation af fliser som helhed er enkel og er beskrevet ovenfor, funktioner er kun tilgængelige for installationsplanen af ​​lofter af lofter af lukket type. Til sådanne lofter anvendes specielle profiler (med et hul i profilens nederste hylde).

Kanterne på panelerne indsættes i det, indtil et karakteristisk klik. Plader kan flyttes langs profiler.

Hvis du skal installere lamper i et loft, skal du bestemme behovet for at installere lamper af den pågældende type (roterende eller fast), deres strøm og generelle stil på rummet. Hvis du beslutter dig for at bruge drejelamper, anbefales alle ledninger og belysningsanordninger selv at blive "monteret" før du installerer pladerne. Men i dag er der et stort udvalg af indlejrede belysningsenheder - de erstatter et vist antal paneler. Installation af færdige indbyggede armaturer er simpel og generelt ligner installation af fliselag.

Beregning af materialer

Begynd ved at beregne længden af ​​væghjørnet. Vi folder alle længder af væggene, hvor hjørnet bliver fastgjort. Glem ikke at tilføje på de projekterende dele og nicher. Beløbet skal divideres med længden af ​​et hjørne. For eksempel, hvis rummets omkreds er 25 m, og længden af ​​en profil er 3 meter, så er antallet af hjørner vi har brug for, lig med 8.33333... Nummeret er afrundet. Resultatet - vi har brug for 9 hjørner.

Stor hjælp i beregningerne har tegningsguider (hoved og tværgående) - du kan se elementernes direkte arrangement.

Det er godt, hvis suspensionsrammen indeholder et helt tal af celler, men det sker sjældent. Nogle gange bruger designere et "trick" med komponenter af forskellige størrelser, for eksempel at have store identiske paneler i midten af ​​et værelse og små paneler omkring væggene. Men hvis du selv er involveret i ophængningen af ​​strukturen, skal du blot arrangere de trimmet elementer i en eller begge ender af rummet.

For at kunne træffe en beslutning om hvor du vil have "ufuldstændige" celler, skal du opdele loftområdet i firkanter lige på diagrammet. Standardceller - 60 kvadratmeter. se. Tæl antallet af kvadrater du fik, herunder "ufuldstændige celler." Træk antallet af paneler i stedet for, hvor armaturerne vil blive installeret.

Nu kan du beregne antallet af guider, der vil være placeret på tværs af rummet, fra væggen. Hvis du ser at længden af ​​rummet ikke er opdelt i et lige antal guider, og du har et lille stykke tilbage, så skal du prøve at placere "ufuldstændige celler" på den side, hvor de ikke bliver tydelige.

Hvis der arbejdes med en tegning, er det vanskeligt, at en enkel formel hjælper. Det er nødvendigt at beregne loftets areal (multiplicér længden ved bredden).

For hvert element i loftet skal vi have en individuel koefficient.

Koefficienten for fliser er 2,78. Til hovedprofilen - 0,23 og for kryds-1.4. Suspensionsforhold - 0,7. Så hvis området i rummet er 30 meter, så skal fliserne 84 stykker, mens tykkelsen af ​​dens rolle ikke afspilles.

Ifølge størrelsen af ​​hele loftet tæller antallet af lamper. Standard - en pr. 5 kvadratmeter.

Indkvarteringsmuligheder

Armstrong loftkonstruktion er universel og velegnet til placering i offentlige bygninger og i private hjem og lejligheder.

Kontorer og indkøbscentre med store arealer, hospitaler og skoler - Armstrong-loftet vil tjene trofast i disse lokaler i mange år. Placering af plader er normalt standard - de er alle de samme og veksler kun med belysningselementer. Nogle gange kan du finde en skak eller lineær kombination af matte og spejlflader.

Armstrongloft: typer og størrelser af plader

Et pænt og smukt loft gør hele lokalet tiltalende. I denne henseende, når man reparerer det, er han, der lægger særlig vægt på - loftet skal ikke kun harmonisk passe ind i det omkringliggende rum, men også vare lang tid. Afslutningen af ​​lofter er dog normalt forbundet med visse vanskeligheder - du skal håndtere revner og ubehagelige sømme, niveauforskelle, virkningerne af lækager og iøjnefaldende kommunikation.

Hvis du har mindst noget fra denne liste, og du skal rette loftet hurtigt, anbefaler vi at tænke på at vælge en Armstrong-suspenderet struktur.

Hvad er det?

Moderne producenter af lofter af denne type stiller målet som "amerikansk design innovation", men det er bestemt ikke tilfældet. Fliserne-cellulære strukturer er blevet brugt meget i Sovjetunionen og Europa siden omkring midten af ​​60'erne af det sidste århundrede. Sandt i industrielle lokaler, og ikke i private huse eller lejligheder.

Moderne teknologi har gjort det muligt at producere loftfliser fra materialer, der er egnede til alle lokaler i overensstemmelse med alle kendetegn - fra et lille køkken til afslutning af et kontor eller skolerum. Derfor kan vi i dag med sikkerhed sige, at finishen af ​​Armstrong-typen tilhører måske den mest universelle gulvfinish.

Designet ser ud som et system af profiler, der danner kvadratiske eller rektangulære celler. Cellerne er plader og lamper, og profilerne selv er fastgjort til loftbaseret med suspensioner. Suspension system vil med succes skjule uregelmæssigheder, ledninger eller ventilation, beskytte mod støj (i dette tilfælde er plader med særlige egenskaber valgt), vil gøre det muligt at varme rummet.

Installation af sådanne strukturer udføres hurtigt og kræver ikke særlig forberedende arbejde. Profiler og plader er relativt billige (selvfølgelig, hvis vi ikke taler om eksklusiv designudvikling). Før vi begynder reparationsarbejder, anbefaler vi dog at konsultere en specialist, som vil hjælpe dig med at vurdere loftet baseret på følgende kriterier: om det vil modstå den ekstra belastning og hvilken; om det er nødvendigt at fjerne gamle gips og reparere revner Hvilke byggematerialer er overlappninger lavet af. De færdige materialer, der vælges af dig, afhænger af dette, såvel som den relevante vægt af profilen, størrelsen på dowels og så videre.

Produktionen af ​​loftpaneler i de seneste år udvikler sig særligt hurtigt. En bred vifte af innovative materialer og deres unikke egenskaber, en overflod af farvevariationer og teksturer, evnen til at fremhæve loftet indefra - alt dette giver dig mulighed for at vælge den indstilling, der bedst supplerer interiøret og passer dig.

Suspended fliser design har mange fordele, vi snakker om dem lidt senere. Den største fordel, som du skal nævne - loftets "fuldstændighed". Dette betyder, at du vil præsentere loftets konstruktion allerede inden installationen, og efter arbejdet er der ikke behov for yderligere montage eller farvetone.

værdighed

Overvej de vigtigste fordele ved Armstrongs suspenderede strukturer:

 • Rummets størrelse er ligegyldigt - Armstrong kan installeres i både små og meget store rum.
 • Loftsfliser er meget lette for det meste, hvorved unødig belastning på strømningsbasis undgås.
 • Kun Armstrong vil bedst skjule alvorlige fejl i lofter.
 • Armstrong er uundværlig, hvor det er nødvendigt at skjule kommunikation - det vil med succes "dække" forskellige kabler, ledninger og udstødning. Hvis kommunikationen skal repareres, er det desuden tilstrækkeligt, at du fjerner det nødvendige antal fliser uden at forstyrre hele loftkonstruktionen.
 • Skader på et trimelement vil ikke medføre, at hele konstruktionen skal demonteres - det er nemt at udskifte loftpladen.
 • Montering og montering af Armstrongloftet kræver ikke nogen speciel viden og evner hos nogen hjemmehåndværkere. Der kræves heller ikke specielle værktøjer - det sædvanlige byggemateriale vil gøre.
 • Materialerne til fremstilling af loftsfliser er meget forskellige. Du kan nemt finde det bedste forhold i form af pris / kvalitet.
 • Teksturerne og farverne på efterbehandlingspanelerne er meget forskellige, og udvælgelsen af ​​overflader, der passer til indretningsstilen, er ikke svært.
 • I rummet mellem hovedloftet og hængende kan du lægge isolering og kombinere smukke overflader og isolering - ideel til værelser på landehuse.
 • Om nødvendigt kan du vælge paneler med gode lydisoleringskvaliteter - derfor er Armstrong ofte monteret i klubber og optagestudier.
 • De fleste moderne finishpaneler er velegnede til installation i rum med høj luftfugtighed.
 • Moderne efterbehandling materialer ikke tiltrækker støv og om nødvendigt er nemme at rengøre og vaske.
 • Alle efterbehandlingskanaler er specielt certificerede og sikre for mennesker. De udsender ikke nogen skadelige stoffer, og den ubetydelige lugtkarakteristik af en ny plast forsvinder inden for en eller to dage.
 • Efterbehandling paneler er ikke modtagelige for temperaturændringer, ikke sammenbrud og ændrer ikke farve under påvirkning af ultraviolet stråling.

Der er klynger og nogle ulemper:

 • Armstrong-finish er ikke egnet til alle stilarter af interiør. For f.eks. Klassisk interiør er det bedre at vælge et enkelt matte strækloft.
 • I hjemmet kan det se "rustikke". For at undgå dette skal du bruge de originale teksturer af panelerne og en spektakulær belysning.

Jo billigere loftflise, jo mindre er dets levetid. Også billige muligheder er normalt ikke fugttætte.

 • Desværre kan loftsfliser af lav kvalitet ændre farve, når de udsættes for sollys eller begynder at smuldre ud fra udsættelse for varme eller kulde.
 • Loftet kan beskadiges af et uheldigt slag eller ridser (børns pistoler og slingshots, legetøjshelikoptere og fly, en uhensigtsmæssig champagnekork eller et uhyggeligt smidt objekt).
 • Suspended konstruktion vil uundgåeligt "spise" 15-25 centimeter rumhøjde.
 • Desværre vil konstruktionen ikke give mulighed for at udføre nogle krøllede figurer - kun lige linjer eller diagonaler.

Tekniske specifikationer

Ceiling suspended structures anvendes over hele verden, så du kan altid bede sælgeren om overensstemmelsescertifikater med generelt accepterede standarder.

Standardspecifikationer for en Armstrong sele omfatter:

 • Størrelsen på en flise er fra 600 kvadratmeter. mm, der er også til salg fliser på 1200 x 600 mm.
 • Flisetykkelsen ligger mellem 0,8 og 2,5 centimeter.
 • Vægten af ​​en kvadratmeter konstruktion afhænger af vægten af ​​efterbehandling materialer og kan variere fra 2,5 kg til 8.
 • Afhængigt af egenskaberne ved finishmaterialet varierer fugtmodstanden i loftet fra 70 til 100%.
 • Armstrongs design gennemgår speciel certificering (du kan stille de relevante dokumenter fra sælgeren eller producenten) og har en høj grad af miljøvenlighed, så disse lofter er helt sikre for mennesker. Disse strukturer er godkendt til installation i børns pædagogiske og medicinske institutioner, hvilket angiver deres høje kvalitet.
 • Refleksivitet er op til 90%, dvs. alle Armstronglofter har god lysrefleksion.
 • Lydabsorptionskoefficienterne afhænger af pladens materialer og varierer fra 0,2 til 0,5.
 • Armstrong har en lav grad af brandbarhed. Dette er et brandhæmmende loft, da de fleste af de materialer, som pladerne er fremstillet af, er ubrændbare. På grund af mangfoldigheden af ​​materialer kan brandegenskaberne også være forskellige og bestemmes af en indikator kaldet "brandmodstands grænsen" (det er den tid, materialet står op til ilden).
 • Ifølge GOST er Armstrong-systemer design af en lavfareklasse og kan anvendes i lokaler med forskellige formål.
 • Hvis loftspladerne udsættes for yderligere behandling med specielle forbindelser (dette gøres indefra), så kan de modstå korrosion og fugt i lang tid. Loftplader med tre kanter: "Microlook", "Tegular", "Board" er til salg, da strimlerne i ophængningssystemet kan have forskellige bredder og forskellige former (lige lige kanter eller kanter af "trin").

De væsentligste forskelle i hævede lofter er forskelle i materialet i finishpladerne. Fabrikantens certifikater skal angive deres vigtigste tekniske egenskaber. I dag på salg kan du finde flere typer design som Armstrong.

 • Taket i økonomiklassen indebærer billige og enkle materialer - mineral-organiske plader, der er ret tynde og skrøbelige, bruges som loftsmål. Deres produktion bruger ikke vandtæt materiale, så enhver lækage eller for høj fugt vil beskadige finishen. Men økonomiklassedesignerne har deres fordele, såsom en bred vifte af sortiment, en bred palette af farver og selve vægten af ​​pladerne selv.
 • De særlige egenskaber ved fugtisolerede loftsplader gør det muligt at anvende et kassetteloft i svømmebassiner, badeværelser og saunaer, på loggier og uopvarmede verandaer.
 • Farve- og gitterpaneler, muligheder med unikke ornamenter og belysning - designprojektet giver mulighed for at realisere dine vildeste drømme. Sandt nok vil omkostningerne ved dette design være lidt højere end standardversionen af ​​Armstrong.

Armstrong hævet loft: 8 udvælgelseskriterier

Armstrong-loftet er egnet til forskellige typer lokaler, men oftest kan det findes i administrative institutioner. Det russiske byggemarked repræsenterer i dag en lang række typer af loftkonstruktioner lavet af mineralfiber. Armstrong Loft er et velkendt navn for loftkonstruktionerne af denne type produkt. Sådanne designs bruges til at dekorere lokaler af forskellige typer. Disse er hovedsageligt administrative institutioner.

Armstrong loft type: fordele og ulemper

Armstrong Company var den første organisation, der introducerede sit produkt på hjemmemarkedet. Dette navn sidder fast for alle typer loftkonstruktioner lavet af mineralfiber i sin klassiske version. Det hængende loft er repræsenteret på det moderne marked i store mængder og overgået populariteten af ​​bunken ark.

Det er vigtigt at forstå, at mineralsammensætningen består af et uafhængigt loftmateriale. Det kan laves som Armstrong suspenderede strukturer, og kan have andre funktioner og egenskaber.

Suspenderede lofter varierer efter type. Omkostningerne ved pladerne afhænger af deres kvalitet og funktionelle belastning. For at forstå behovet for at installere strukturen, skal du være bekendt med dens kvaliteter.

Armstrongloftet har flere fordele, men også nogle ulemper, så du bør gøre sig bekendt med dets egenskaber inden du køber.

Armstrong type loft funktioner:

 • Modulære lofter er nemme at bruge til at skjule sig fra visningen af ​​ingeniørkommunikation.
 • Designet giver dig mulighed for at forberede og ændre loftet, så det passer til en bestemt stil i det indre. Spejlpaneler ser rigtig godt ud. Plader kan have et gennemsigtigt udseende eller frostet glas. Nogle gange er det dekorative udseende meget vigtigt, især til dekoration i boligområder.
 • Udformningen af ​​hævede lofter giver dig mulighed for at installere den rigtige belysning.
 • De har høje lydisoleringsegenskaber.

Til plader af denne type er meget enkel pleje. Der er specielle vaskbare tallerkener, der er gode til badeværelset. Til bade anbefaler eksperter at vælge hygiejniske eller fugtsikre fliser. Sådanne designs har dog nogle ulemper.

Ulemper ved Armstrong type loft:

 • Armstrong-type loft strukturer bør matche typen af ​​rum. De er fugtbestandige, men ikke fugtbestandige. I tilfælde af oversvømmelse af rummet bliver loftet ubrugeligt.
 • Plader kan miste deres kvaliteter under pludselige og hyppige ændringer i temperaturforholdene og i vådrumsforhold.
 • Strukturer er ret skrøbelige og er let udsat for mekaniske skader.

Før du foretager et køb og installation af strukturer af denne type, skal du afveje fordele og ulemper. Hvis der er risiko for skader på loftet, er det bedre at installere en mere pålidelig type loftfliser. Armstrongloft kræver omhyggelig håndtering.

Armstrong loft enhed

Armstrong-loftet består af firkantede plader og en metalramme, der er fastgjort til særlige lofter ved hjælp af en suspension. Loftmodulet er aluminium, lath, raster, kassette, mesh, plast, træ. Loftsplader kan være af forskellig størrelse, så det er ikke svært at vælge den rigtige løsning.

Det er værd at bemærke, at standardstørrelserne på pladerne er lig med følgende værdier: 60 ved 60 og 20 med 120.

Lofter har også forskellig vægt og tykkelse af plader. Før du køber, skal du bestemme hvilken type konstruktion der passer bedst til loftet i huset. Kendskab til de grundlæggende egenskaber vil hjælpe med at bestemme valg af design.

Armstrong loftsplader kommer i forskellige størrelser og har også forskellig vægt og tykkelse.

Loftets egenskaber:

 • Tykkelse. Valget af pladetykkelsen påvirkes af typen af ​​reparationsarbejde. Pladesystemet kan vælges uafhængigt i området: 8-25 mm.
 • Vægt. Armstrong plader har en lille vægt, derfor problemer med fastgørelse bør ikke opstå. Selvfølgelig er størrelsen påvirket af materialet og det valgte system. Det kan variere fra 2,7 til 8 kg pr. Kvadratmeter.

Producenter producerer plader, så fliserne kan lægges på kanten på forskellige måder. Plader kan have tre slags kanter. Det er vigtigt at vælge kun dokumenterede, originale og højkvalitetsmaterialer.

Forskellige typer loft Armstrong

Armstronglofter kommer i mange former. Det vigtigste er at korrekt bestemme den funktionelle belastning, som strukturen skal bære. Glaskonstruktioner er meget skrøbelige og kræver en særlig tilgang under installationen. Lydisoleringsloftet skal også installeres korrekt.

Afhængig af typen af ​​konstruktion installeres pladerne i forskellige typer lokaler. Det er værd at overveje, når de vælger dem.

Nogle plader har øget modstandsdygtighed mod fugt og høje temperaturer. Men de behøver ikke at blive brugt i værelser med stabile indikatorer. Nogle plader er designet specielt til udsmykning af værelset.

Der er flere typer lofter, så i betragtning af rummets egenskaber og egenskaber kan du vælge det perfekte design

Typer af loft:

 • universel;
 • Modstandsdygtig mod fugt
 • akustisk;
 • hygiejnisk;
 • design;
 • Økonomisk.

En sådan sort gør lofter moderne og populære. Afhængigt af rummets egenskaber og egenskaber kan du vælge det ideelle design, der skal udføre sine funktioner korrekt. Omkostningerne ved sådanne strukturer varierer afhængigt af typen af ​​loftsbeklædning.

Hvad er panelerne til loftet Armstrong

Loftkonstruktioner er normalt installeret til ophængningssystemet T-24 - T-25. Meget mindre ofte anvendes sådanne paneler til de skjulte systemer af falske lofter. Sådanne plader har sædvanligvis standardstørrelser.

Loftpladens størrelse kan være et flertal på 300 mm. En populær størrelse er 600mm til 600mm. Det er muligt at fremstille paneler med dimensioner på 600 til 1200 eller 1200 til 1200.

Armstrong-loftfliser kan også bestilles under hensyntagen til loftets egenskaber og typen af ​​rum. Til dette formål er der udviklet særlige lofter, der hver især har sin egen gruppe. I forskellige typer lokaler anvendes en anden gruppe, hvis priskategori adskiller sig fra hinanden.

Armstrong loftspaneler er af tre typer: økonomiklasse, mid-priced og akustiske paneler

Beskrivelse af panelerne:

 • Economy klasse Normalt repræsenterer sådanne paneler kontorvalg.
 • Den gennemsnitlige priskategori. Kontorer er velegnet til udsmykning, offentlige lokaler, receptionslokaler, mødelokaler.
 • Akustiske paneler "Baikal" har en højere væg. Velegnet til installation i specialiserede rum, haller med særlige akustiske krav, biografer.

Serien af ​​paneler skal vælges alt efter hvilket formål de er installeret og det beløb, der er tildelt for deres køb. Hver panelklasse er forskellig i kvalitet. I de billige klasser er der ingen kvaliteter, der er til stede i dyrere paneler.

Varieret lofttekst Armstrong

Loftets tekstur er skabt med et dekorativt formål. Takket være panelets forskellige udseende kan du vælge enhver stil i interiøret. Valget af tekstur påvirker panelernes prisklasse.

I dag anses den mest populære farve for strukturer at være sort / hvid farve af paneler indeholdende perforerede moduler.

Valget af teksturpanel påvirker rummets design, dets udsmykning og belysning. Ikke så vigtigt er størrelsen af ​​rummet. Paneler med forskellige teksturer er velegnet til montering på både store og små områder. Designerplader ser godt ud i og i det indre af et bolighus eller lejlighed.

Takets varierede tekstur gør det muligt at passe ind i enhver indretningstilstand.

Typer af tekstur:

 • stempling;
 • perforeret;
 • Med et generelt geometrisk mønster;
 • Med ekstra dekorative elementer.

Ofte installeres perforerede paneler af medicinske anlæg. De har et simpelt udseende. Derudover er deres omkostninger ret økonomiske. For disse typer institutioner er også passende loftgitter.

Hvordan male loftet Armstrong

Efter installationen stiller mange spørgsmålet: "Er det muligt at male loftkonstruktionerne?" Grundlæggende opstår dette spørgsmål for dem, hvis lofter har været udsat for fugt eller temperatur. Mange står over for problemet med at oversvømme loftet, hvorefter det mister sit udseende.

Det er vigtigt at huske, at Armstrongs loft består af individuelle fliser, der nemt kan udskiftes.

Hvis udskiftning ikke er mulig af nogen grund, kan loftet males. Men det skal gøres korrekt. Manglende overholdelse af reglerne, og brugen af ​​upassende sammensætning kan ødelægge hele strukturen.

Armstrongloftet kan males med vandbaseret maling, men det skal være af høj kvalitet

Loftmaleri regler:

 • Brug vandbaseret maling.
 • Brug primer.
 • Paneler før maling skal fjernes og anbringes på en plan overflade.

Maleri af loftkonstruktioner tager ikke meget tid. Selvfølgelig er det bedre at udskifte dem med nye i tilfælde af stor skade på panelerne. Hvis ønsket om at male ikke er forbundet med skader på pladerne, så skal den vælge den bedst mulige farve. Loftet kan være monofonisk eller farve.

Armstrong Loft: Tekniske specifikationer, GOST

Specifikationer for hver type produkt har forskellige indikatorer. Afhængigt af dem er der en stigning eller et fald i prisen. Alle dele til belægning er lavet af forskellige materialer.

Til fremstilling af rammen ved hjælp af plast eller metal. Dette påvirker strukturens styrke og holdbarhed.

Det er vigtigt at forstå, at tekniske specifikationer skal overholdes nøje, ellers vil lofternes kvalitet være lav. Det er også nødvendigt at overholde brandsikkerhedsteknikken, selvom lofterne tilhører formularen med en lav grad af brandbarhed. Når du køber, skal du kontrollere certifikatet for overholdelse af de angivne egenskaber. Køb ikke en analog i stedet for originalen. Der er sådanne karakteristika, som forbliver uændrede. For eksempel forbliver vægten af ​​loftkonstruktioner altid lille.

Armstrongloftets hovedkarakteristika er: lydisolering, fugtmotstand, termisk ledningsevne og lysreflektion

Varianter af tekniske egenskaber:

 • Lydisolering;
 • Lydabsorption
 • Fugtbestandighed;
 • Lysrefleksion;
 • Termisk ledningsevne.

Ved valg af plader skal man være opmærksom på sådanne elementer som størrelse, farve, overfladebehandling, overfladebehandling og beskyttelse mod mikroorganismer. Når du installerer strukturen, skal du være opmærksom på dens vægt. Det bliver mere, da alle former for belysning og andet udstyr er fastgjort til pladerne.

Armstrong sekventiel loftslayout

Layoutet af loftkonstruktionerne er meget simpelt. Det er derfor, de er blevet så populære. Installation af plader kan udføres uafhængigt.

For at installere strukturen skal du bruge et sæt værktøjer: en skruetrækker, en hammer, en skruetrækker, tænger, byggepenner, niveau.

Før installationen er det nødvendigt at udarbejde et installationsdiagram. Det vil hjælpe med at bestemme arbejdets fremskridt for en bestemt type værelse. Når ordningen er klar, kan du passe på tilgængeligheden af ​​alle materialer.

Armstrong loftinstallation kan udføres uafhængigt, men det kræver et vist sæt værktøjer

Installationsvejledning:

 • Forberedende arbejde
 • Gennemførelse af kommunikation;
 • samling;
 • Mærkning;
 • Monteringsskinner;
 • Rammeindretning;
 • Byg profiler;
 • Layoutplader.

At installere profiler ved hjælp af simple værktøjer. Fyldning af overfladen skal ske konsekvent. Installationen kan altid udføres af en erfaren mester.

Montering af et hængende loft Armstrong (video)

Armstrongs loftteknologi har gjort dem populære. Den nemme installation af panelerne giver dig mulighed for selv at gøre installationen af ​​pladerne. Afhængigt af funktionaliteten af ​​lofterne er opdelt i typer. Hver type har sine egne egenskaber og egenskaber, hvilket påvirker deres kvalitet og priskategori. For hver type værelse er der et ideelt valgpanel.

Armstrongloft: typer og udstyr, typer og overensstemmelsesattest, Baikal-paneler, mineral og spejl

Forside »Publikationer» Armstrongloft: typer og udstyr, typer og overensstemmelsesattest, Baikal, mineral- og spejlpaneler

Armstrong-loftet er egnet til forskellige typer lokaler, men oftest kan det findes i administrative institutioner. Det russiske byggemarked repræsenterer i dag en lang række typer af loftkonstruktioner lavet af mineralfiber. Armstrong Loft er et velkendt navn for loftkonstruktionerne af denne type produkt. Sådanne designs bruges til at dekorere lokaler af forskellige typer. Disse er hovedsageligt administrative institutioner.

Indhold:

Armstrong loft type: fordele og ulemper

Armstrong Company var den første organisation, der introducerede sit produkt på hjemmemarkedet. Dette navn sidder fast for alle typer loftkonstruktioner lavet af mineralfiber i sin klassiske version. Det hængende loft er repræsenteret på det moderne marked i store mængder og overgået populariteten af ​​bunken ark.

Det er vigtigt at forstå, at mineralsammensætningen består af et uafhængigt loftmateriale. Det kan laves som Armstrong suspenderede strukturer, og kan have andre funktioner og egenskaber.

Suspenderede lofter varierer efter type. Omkostningerne ved pladerne afhænger af deres kvalitet og funktionelle belastning. For at forstå behovet for at installere strukturen, skal du være bekendt med dens kvaliteter.

Armstrongloftet har flere fordele, men også nogle ulemper, så du bør gøre sig bekendt med dets egenskaber inden du køber.

Armstrong type loft funktioner:

 • Modulære lofter er nemme at bruge til at skjule sig fra visningen af ​​ingeniørkommunikation.
 • Designet giver dig mulighed for at forberede og ændre loftet, så det passer til en bestemt stil i det indre. Spejlpaneler ser rigtig godt ud. Plader kan have et gennemsigtigt udseende eller frostet glas. Nogle gange er det dekorative udseende meget vigtigt, især til dekoration i boligområder.
 • Udformningen af ​​hævede lofter giver dig mulighed for at installere den rigtige belysning.
 • De har høje lydisoleringsegenskaber.

Til plader af denne type er meget enkel pleje. Der er specielle vaskbare tallerkener, der er gode til badeværelset. Til bade anbefaler eksperter at vælge hygiejniske eller fugtsikre fliser. Sådanne designs har dog nogle ulemper.

Ulemper ved Armstrong type loft:

 • Armstrong-type loft strukturer bør matche typen af ​​rum. De er fugtbestandige, men ikke fugtbestandige. I tilfælde af oversvømmelse af rummet bliver loftet ubrugeligt.
 • Plader kan miste deres kvaliteter under pludselige og hyppige ændringer i temperaturforholdene og i vådrumsforhold.
 • Strukturer er ret skrøbelige og er let udsat for mekaniske skader.

Før du foretager et køb og installation af strukturer af denne type, skal du afveje fordele og ulemper. Hvis der er risiko for skader på loftet, er det bedre at installere en mere pålidelig type loftfliser. Armstrongloft kræver omhyggelig håndtering.

Armstrong loft enhed

Armstrong-loftet består af firkantede plader og en metalramme, der er fastgjort til særlige lofter ved hjælp af en suspension. Loftmodulet er aluminium, lath, raster, kassette, mesh, plast, træ. Loftsplader kan være af forskellig størrelse, så det er ikke svært at vælge den rigtige løsning.

Det er værd at bemærke, at standardstørrelserne på pladerne er lig med følgende værdier: 60 ved 60 og 20 med 120.

Lofter har også forskellig vægt og tykkelse af plader. Før du køber, skal du bestemme hvilken type konstruktion der passer bedst til loftet i huset. Kendskab til de grundlæggende egenskaber vil hjælpe med at bestemme valg af design.

Armstrong loftsplader kommer i forskellige størrelser og har også forskellig vægt og tykkelse.

Loftets egenskaber:

 • Tykkelse. Valget af pladetykkelsen påvirkes af typen af ​​reparationsarbejde. Pladesystemet kan vælges uafhængigt i området: 8-25 mm.
 • Vægt. Armstrong plader har en lille vægt, derfor problemer med fastgørelse bør ikke opstå. Selvfølgelig er størrelsen påvirket af materialet og det valgte system. Det kan variere fra 2,7 til 8 kg pr. Kvadratmeter.

Producenter producerer plader, så fliserne kan lægges på kanten på forskellige måder. Plader kan have tre slags kanter. Det er vigtigt at vælge kun dokumenterede, originale og højkvalitetsmaterialer.

Forskellige typer loft Armstrong

Armstronglofter kommer i mange former. Det vigtigste er at korrekt bestemme den funktionelle belastning, som strukturen skal bære. Glaskonstruktioner er meget skrøbelige og kræver en særlig tilgang under installationen. Lydisoleringsloftet skal også installeres korrekt.

Afhængig af typen af ​​konstruktion installeres pladerne i forskellige typer lokaler. Det er værd at overveje, når de vælger dem.

Nogle plader har øget modstandsdygtighed mod fugt og høje temperaturer. Men de behøver ikke at blive brugt i værelser med stabile indikatorer. Nogle plader er designet specielt til udsmykning af værelset.

Der er flere typer lofter, så i betragtning af rummets egenskaber og egenskaber kan du vælge det perfekte design

Typer af loft:

 • universel;
 • Modstandsdygtig mod fugt
 • akustisk;
 • hygiejnisk;
 • design;
 • Økonomisk.

En sådan sort gør lofter moderne og populære. Afhængigt af rummets egenskaber og egenskaber kan du vælge det ideelle design, der skal udføre sine funktioner korrekt. Omkostningerne ved sådanne strukturer varierer afhængigt af typen af ​​loftsbeklædning.

Hvad er panelerne til loftet Armstrong

Loftkonstruktioner er normalt installeret til ophængningssystemet T-24 - T-25. Meget mindre ofte anvendes sådanne paneler til de skjulte systemer af falske lofter. Sådanne plader har sædvanligvis standardstørrelser.

Loftpladens størrelse kan være et flertal på 300 mm. En populær størrelse er 600mm til 600mm. Det er muligt at fremstille paneler med dimensioner på 600 til 1200 eller 1200 til 1200.

Armstrong-loftfliser kan også bestilles under hensyntagen til loftets egenskaber og typen af ​​rum. Til dette formål er der udviklet særlige lofter, der hver især har sin egen gruppe. I forskellige typer lokaler anvendes en anden gruppe, hvis priskategori adskiller sig fra hinanden.

Armstrong loftspaneler er af tre typer: økonomiklasse, mid-priced og akustiske paneler

Beskrivelse af panelerne:

 • Economy klasse Normalt repræsenterer sådanne paneler kontorvalg.
 • Den gennemsnitlige priskategori. Kontorer er velegnet til udsmykning, offentlige lokaler, receptionslokaler, mødelokaler.
 • Akustiske paneler "Baikal" har en højere væg. Velegnet til installation i specialiserede rum, haller med særlige akustiske krav, biografer.

Serien af ​​paneler skal vælges alt efter hvilket formål de er installeret og det beløb, der er tildelt for deres køb. Hver panelklasse er forskellig i kvalitet. I de billige klasser er der ingen kvaliteter, der er til stede i dyrere paneler.

Varieret lofttekst Armstrong

Loftets tekstur er skabt med et dekorativt formål. Takket være panelets forskellige udseende kan du vælge enhver stil i interiøret. Valget af tekstur påvirker panelernes prisklasse.

I dag anses den mest populære farve for strukturer at være sort / hvid farve af paneler indeholdende perforerede moduler.

Valget af teksturpanel påvirker rummets design, dets udsmykning og belysning. Ikke så vigtigt er størrelsen af ​​rummet. Paneler med forskellige teksturer er velegnet til montering på både store og små områder. Designerplader ser godt ud i og i det indre af et bolighus eller lejlighed.

Takets varierede tekstur gør det muligt at passe ind i enhver indretningstilstand.

Typer af tekstur:

 • stempling;
 • perforeret;
 • Med et generelt geometrisk mønster;
 • Med ekstra dekorative elementer.

Ofte installeres perforerede paneler af medicinske anlæg. De har et simpelt udseende. Derudover er deres omkostninger ret økonomiske. For disse typer institutioner er også passende loftgitter.

Hvordan male loftet Armstrong

Efter installationen stiller mange spørgsmålet: "Er det muligt at male loftkonstruktionerne?" Grundlæggende opstår dette spørgsmål for dem, hvis lofter har været udsat for fugt eller temperatur. Mange står over for problemet med at oversvømme loftet, hvorefter det mister sit udseende.

Det er vigtigt at huske, at Armstrongs loft består af individuelle fliser, der nemt kan udskiftes.

Hvis udskiftning ikke er mulig af nogen grund, kan loftet males. Men det skal gøres korrekt. Manglende overholdelse af reglerne, og brugen af ​​upassende sammensætning kan ødelægge hele strukturen.

Armstrongloftet kan males med vandbaseret maling, men det skal være af høj kvalitet

Loftmaleri regler:

 • Brug vandbaseret maling.
 • Brug primer.
 • Paneler før maling skal fjernes og anbringes på en plan overflade.

Maleri af loftkonstruktioner tager ikke meget tid. Selvfølgelig er det bedre at udskifte dem med nye i tilfælde af stor skade på panelerne. Hvis ønsket om at male ikke er forbundet med skader på pladerne, så skal den vælge den bedst mulige farve. Loftet kan være monofonisk eller farve.

Armstrong Loft: Tekniske specifikationer, GOST

Specifikationer for hver type produkt har forskellige indikatorer. Afhængigt af dem er der en stigning eller et fald i prisen. Alle dele til belægning er lavet af forskellige materialer.

Til fremstilling af rammen ved hjælp af plast eller metal. Dette påvirker strukturens styrke og holdbarhed.

Det er vigtigt at forstå, at tekniske specifikationer skal overholdes nøje, ellers vil lofternes kvalitet være lav. Det er også nødvendigt at overholde brandsikkerhedsteknikken, selvom lofterne tilhører formularen med en lav grad af brandbarhed. Når du køber, skal du kontrollere certifikatet for overholdelse af de angivne egenskaber. Køb ikke en analog i stedet for originalen. Der er sådanne karakteristika, som forbliver uændrede. For eksempel forbliver vægten af ​​loftkonstruktioner altid lille.

Armstrongloftets hovedkarakteristika er: lydisolering, fugtmotstand, termisk ledningsevne og lysreflektion

Varianter af tekniske egenskaber:

 • Lydisolering;
 • Lydabsorption
 • Fugtbestandighed;
 • Lysrefleksion;
 • Termisk ledningsevne.

Ved valg af plader skal man være opmærksom på sådanne elementer som størrelse, farve, overfladebehandling, overfladebehandling og beskyttelse mod mikroorganismer. Når du installerer strukturen, skal du være opmærksom på dens vægt. Det bliver mere, da alle former for belysning og andet udstyr er fastgjort til pladerne.

Armstrong sekventiel loftslayout

Layoutet af loftkonstruktionerne er meget simpelt. Det er derfor, de er blevet så populære. Installation af plader kan udføres uafhængigt.

For at installere strukturen skal du bruge et sæt værktøjer: en skruetrækker, en hammer, en skruetrækker, tænger, byggepenner, niveau.

Før installationen er det nødvendigt at udarbejde et installationsdiagram. Det vil hjælpe med at bestemme arbejdets fremskridt for en bestemt type værelse. Når ordningen er klar, kan du passe på tilgængeligheden af ​​alle materialer.

Armstrong loftinstallation kan udføres uafhængigt, men det kræver et vist sæt værktøjer

Installationsvejledning:

 • Forberedende arbejde
 • Gennemførelse af kommunikation;
 • samling;
 • Mærkning;
 • Monteringsskinner;
 • Rammeindretning;
 • Byg profiler;
 • Layoutplader.

At installere profiler ved hjælp af simple værktøjer. Fyldning af overfladen skal ske konsekvent. Installationen kan altid udføres af en erfaren mester.

Montering af et hængende loft Armstrong (video)

Armstrongs loftteknologi har gjort dem populære. Den nemme installation af panelerne giver dig mulighed for selv at gøre installationen af ​​pladerne. Afhængigt af funktionaliteten af ​​lofterne er opdelt i typer. Hver type har sine egne egenskaber og egenskaber, hvilket påvirker deres kvalitet og priskategori. For hver type værelse er der et ideelt valgpanel.