Typer og funktioner i teleskopstænger, deres fordele og ulemper


Når man køber gardinstænger til et badeværelse, tænker de fleste først på attraktivitet og nem installation. Teleskopstangen til badeværelset opfylder disse krav. Dette er et attraktivt og temmelig robust system, som alle kan klare med installationen, og det tager kun et par minutter at fuldføre arbejdet. Fremstillet af moderne materialer af høj kvalitet, vil fastgørelsessystemet ikke skabe særlig besvær under operationen og vil ikke kræve særlig pleje. Men i tillæg til de mange positive kvaliteter i stangen har en række negative egenskaber.

Teleskopisk gardineskinne til gardiner: fordele og ulemper

Teleskopstangen består af to rør (hvoraf den ene har en mindre diameter og er placeret i den anden) og to dele, der tjener som støttepunkter. En sådan struktur tillader produktet at bevæge sig fra hinanden til den ønskede længde, hvilende mod modsatte vægge. Arbejder som stiver, sådanne strukturer er let installeret på grund af tilstedeværelsen af ​​fastgørelsessvingemekanismen.

Sådanne systemer kan kun være direkte, fordi de har brug for to modsatte fly. For nylig kan du mødes med design i form af en buet, men denne bar skal have specielle sugekopper, ellers vil den falde under gardinens vægt.

De teleskopiske taghætter til badeværelset har følgende fordele:

 1. enkelhed og hastighed på installationen;
 2. relativ billighed af systemer;
 3. styrke tilstrækkelig til at modstå standard vinyl eller polyethylen gardiner;
 4. attraktivitet, mulighed for at bruge i forskellige stil retninger;
 5. Anvendelse af strukturen beskadiger ikke overfladen af ​​væggen.

Systemet har sine ulemper.

 1. En sådan stang kan ikke anvendes med badets vinkelplacering. Designet er ligetil og bruges kun i små badeværelser eller værelser med passende reparation og installation af to modsatte fly (nichetype arrangement).
 2. Gardiner hængt på et sådant produkt bør ikke være massive eller tunge, systemet kan ikke modstå.
 3. Hvis der oprindeligt blev foretaget fejl under installationen, vil stangen gradvist glide af væggen og til sidst falde sammen.
 4. Teleskopstænger er ikke lavet af meget tunge materialer, de kan simpelthen ikke opretholde deres egen vægt.

I nogle tilfælde er afstandsstænger den perfekte løsning. Hvis det viser sig, at de af en eller anden grund ikke er egnede, er de nemme at demontere og afhente en anden mulighed. Overfladen af ​​væggene vil ikke blive beskadiget, og prisen på produktet er ikke så høj, at det forårsager et alvorligt slag på tegnebogen.

Materialer og former for teleskopskærme

Følgende materialer kan anvendes til fremstilling af teleskopskinner.

 • Aluminium. Letvægts og ubeskriveligt materiale, der ikke ruster og står helt i standardgardinerne. Det er ikke så holdbart som rustfrit stål, men det kan vare i mange år uden udskiftning og reparation. Det kan males i den ønskede farve, som vil tillade at bruge den i ethvert interiør.
 • Plast. Til dato er den billigste og mest almindelige mulighed. Det vil ikke vare meget længe, ​​men takket være prisen kan produktet ændres mindst hvert år. Af fordelene udledes en række farver, evnen til at vælge et produkt med behandling af træ, metal eller endda læder. De åbenlyse ulemper er et kort levetid og en tendens til hurtig forurening.
 • Wood. Denne indstilling bruges ikke så ofte, men tiltrækker undertiden med sin originalitet. Stangen af ​​træ skal behandles med en særlig sammensætning, som forhindrer en ændring i materialets struktur. Positive aspekter - attraktivitet, æstetik, unikhed. Minus - kan til sidst svulme i forhold med høj luftfugtighed i badeværelset, så kan cornice være vanskeligt at fjerne. Ja, og sådanne produkter er ikke billige.

Brug ikke rustfrit stål. Hvis du ikke installerer systemet meget fast, vil det simpelthen glide. Hvis du bruger al mulig kraft til at styrke stiverne, kan du beskadige væggene, især når de er flisebelagt.

Sådan installeres en barbell med dine egne hænder?

Montering af teleskopkornet på badeværelset kræver ikke forudgående forberedelse og tager kun et par minutter. Du skal kun bestemme installationshøjden, som afhænger af gardinens længde og komme ned til arbejde.

I sætet er klare instruktioner for installationsprocessen gå til alle taggbilleder, du skal bare følge reglerne - og alt vil fungere. I tilfælde af en teleskopisk bar er alt særligt enkelt. Stangen er monteret, længden er sat på plus 2 cm, det fremspringende element er indstillet til det tidspunkt, hvor monteringen vil forekomme, og den roterende (eller fjeder) mekanisme frigives simpelthen. Systemet gør alt selv, det er kun for at hænge gardinet.

Ved samme princip arbejder vertikale stænger til badeværelset, hvortil funktionelle hylder er fastgjort.

konklusion

Teleskopdesign vil være den perfekte løsning til et standard og ikke meget stort badeværelse. Det vil modstå lysgardiner, vil glæde tiltrækkende og lette pleje. Hvis det ønskes, kan systemet nemt demonteres, efterfølgende vil der ikke være spor på væggene.

Blandt moderne analoger af lignende modeller er der flere interessante produkter, men teleskopiske systemer vil ikke miste deres velfortjente popularitet og forbrugergenkendelse i lang tid.

Teleskopisk cornice. Vælg. Installation. Egenskaber af materialer.

Moderne liv har en negativ egenartethed: For hurtigt en rytme, forfængelighed og tung arbejdsbyrde hos en person. Derfor har huset opnået en endnu dybere betydning end før: alle forsøger at skabe komfortable forhold i det for at kunne slappe af og slappe af. For denne reparation er gjort, bruges de mest moderne og bekvemme apparater, en af ​​dem er en teleskopisk cornice til gardiner på badeværelset.

Fotophæng til gardiner på badeværelset

Valg af fastgørelse til gardiner

Badeværelse - et af værelserne i huset, der kræver brug af kun højkvalitets finish og tilbehør. Dette behov opstod på grund af tilstedeværelsen af ​​høj fugtighed, rummet kræver også en høj grad af komfort.

Et af tilbehør, uden hvilket det simpelthen ikke er muligt at lave på badeværelset, er et gardin. Det forhindrer bedst vand i at stænke under badning eller brusebad.

Gardinekomponenten er en multifunktionel metal teleskopisk cornice. Takket være ham er det muligt at montere dette produkt på badeværelsesvæggen.

En funktion af stangen er evnen til at bevæge sig fra hinanden og foldes i henhold til teleskopprincippet: et rør passer ind i det andet. I enden af ​​denne enhed er der fastgørelsesanordninger forsynet med pakninger.

De beskytter væggenes overflade mod ridser og anden mekanisk skade. Det er bedre at installere dette produkt ved hjælp af forårslås.

Der er flere muligheder for cornice, som ikke kun varierer i materialet til fremstilling eller pris, men også i andre egenskaber:

 • Metal cornice.
 • Træstang.
 • Enheden er lavet af plastik.

Gardin i badeværelset - en nødvendig sikkerhedsforanstaltning

Metalprodukter

Teleskopisk gardinstang, lavet af metal, er en kvalitetsenhed, der har følgende muligheder:

 1. Rustfrit stålprodukt. Det er en stilmodel og harmonisk supplerer ethvert design. Bedst af alt er velegnet til et planteskole, vil også perfekt dekorere et soveværelse, hallen eller en balkon. Materialet, hvorfra cornice er lavet, er meget holdbart og pålideligt. Det er praktisk taget ikke udsat for fugt.
  Denne kvalitet forbedrer den beskyttende belægning, lavet i forskellige farver. Chrome eller hvide produkter ser godt ud.

Rustfrit stål er et godt materiale til badeværelset.

 1. Aluminium stang. Et sådant element af indretning ser ikke kun godt ud i noget badeværelse, men har også lethed og holdbarhed.
  Til efterbehandling anvendes forskellige materialer, herunder den specielle film, der efterligner forskellige typer belægninger. Dette produkt har en høj grad af beskyttelse mod virkningerne af negative faktorer og anvendes godt i forhold til høj luftfugtighed.

Plastarmaturer

Plast er et økonomisk, let og holdbart materiale. Kvalitetsdataene blev overført til produktet fra den.

Plastafskærmninger til badeværelset har mange positive kvaliteter:

 • Lav pris, og som følge heraf høj tilgængelighed af produktet.
 • Lav vægt, og dermed let transport og installation.
 • Høj modstandsdygtighed over for nedbrydning, hvilket gør tagskæggene ideelle til brug på badeværelset, og er også perfekte til havearbejde.
 • En række belægninger, der efterligner træ, marmor og andre naturlige materialer. Tillader produktet at blande sig harmonisk med ethvert design.

Plastik design kan vælges i enhver farve.

Der er flere ulemper ved plastikanordningen:

 • Under påvirkning af tid og andre faktorer kan materialet blive gulligt. Dette er især mærkbart på taggrænserne med en hvid farve.
 • Under drift kan produktet falde under vægten af ​​et gardin.

Træ taggrunde

Træ er et vidunderligt materiale. Det har høje dekorative egenskaber og økologisk renhed. Disse taggrunde vil dekorere dit soveværelse og hallen. Dens ulempe er modtagelighed for hævelse og deformation under indflydelse af fugt.

Moderne teknologier har løst dette problem: Brug af specialbehandling gjorde det muligt at udstyre træ med høj modstand mod indflydelse af negative faktorer. Tagene af det ser meget imponerende og rige ud.

Træprodukter bruges sjældent i badeværelset på grund af følsomheden af ​​materialet til fugt

Montering af cornice i badeværelset

Installation af glideblade kræver ikke særlig viden og færdigheder. Processen behøver ikke at bruge specialiserede værktøjer. Derfor kan installation gøres manuelt.

Installation af et gardinarmatur i et badeværelse kræver en stige, blyant eller andet skriveobjekt, målebånd og niveau.

Da cornice er lavet i forskellige længder, varierer i størrelse og bevæger sig adskilt med det nødvendige antal meter, forsvinder spørgsmålet om hvordan man klipper barbell af sig selv. I denne handling er der ikke brug for, du behøver kun at købe et produkt af den passende størrelse.

Installation af produktet udføres i flere faser.

For dette er der en klar instruktion:

 1. Det første skridt er at bestemme størrelsen af ​​mellemrummet mellem de to vægge, hvilket vil tjene som en begrænsning for tagskægget. For at skabe harmoni og skønhed i badeværelset skal du rette produktet på en afstand på ca. 15 centimeter fra badeværelset.
  Gardinen skal være lang nok til at dække badeværelset eller bruseniche. Efter afslutningen af ​​alle beregninger kan du markere stedet for fremtidig fastgørelse af cornice på væggen.

Opmærkning af den fremtidige monteringsstav - den første fase

 1. I anden fase opstår spørgsmålet om, hvorledes produktet skal installeres. Det er produceret ganske enkelt. Gardinestangen, der fjernes fra emballagen, skubbes til den ønskede længde svarende til afstanden mellem væggene, øget med en centimeter.
  Den ene kant af tagene er tæt knyttet til overfladen, og den anden fremmes fra bunden op til det ønskede punkt. På grund af tilstedeværelsen af ​​fjedre er stangen sikkert fastgjort til begge vægge.
  En ekstra garanti og skridsikkerhed er pakningerne i enderne af monteringen. Således er kløften monteret uden et enkelt søm, og fliseoverfladen forbliver intakt, hvilket er meget vigtigt for eksempel til et børnerum.
 1. Det tredje trin er at kontrollere pålideligheden af ​​monteringen af ​​gliderenheden. For at gøre dette skal du blot trykke let på midten af ​​tagene. Men inden du fastgør stangen til et fast sted, skal du hænge ringe på den for at hænge gardinerne.

For at lukkeren skal bevæge sig glat langs armaturet, er det nødvendigt at vælge de ideelle ringe og installere strukturen korrekt.

Den perfekte kombination af skønhed og funktionalitet

Hvilke fakta skal du vide:

 • Lavet af metal, disse produkter har godt greb, men dårlig glidning.
 • Plastringe går hurtigt ud, er kortvarig armatur.

Advarsel!
Det er nødvendigt at huske, at de mest praktiske i drift, der tillader at bruge dem i lang tid, er kombinerede produkter.
Deres base er lavet af metal, og belægningen er lavet af plastik.

Resumé af

Glidestænger til badeværelset - En bekvem, holdbar og nem at installere enhed, der gør det nemt at udskifte nogen del af det og gardinet. (Se også artiklen Sådan hænger gardiner på loftet cornice: funktioner.)

I den præsenterede video i denne artikel finder du yderligere oplysninger om dette emne.

Teleskop gardin stænger til badeværelse

Kategori: Teleskop Badeværelset

 • Produktkode: 322047
 • Dimensioner (shgv): 185x2.5x2.5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Varenummer: 327251
 • Dimensioner (shgv): 200x6x6
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: stål / krav. sten
 • Produkt kode: 321871
 • Dimensioner (shgv): 300x3x3
 • Eaves til bad
 • Materiale: stål
 • Produktkode: 293021
 • Dimensioner (shgv): 125x2,5x2,5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium / plast
 • Produktkode: 356843
 • Dimensioner (shgv): 220x2,5x2,5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produktkode: 358394
 • Dimensioner (shgv): 200x3x3
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produktkode: 358377
 • Dimensioner (shgv): 200x3x3
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produkt kode: 322046
 • Dimensioner (shgv): 185x2.5x2.5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produkt kode: 322049
 • Dimensioner (shgv): 245x2.5x2.5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produkt kode: 322206
 • Dimensioner (shgv): 185x2.5x2.5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produktkode: 283480
 • Dimensioner (shgv): 190x3x3
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: stål
 • Produkt kode: 327270
 • Dimensioner (shgv): 200x6x6
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: stål
 • Produktkode: 283483
 • Dimensioner (shgv): 190x2,6x2,6
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: stål
 • Produkt kode: 327269
 • Dimensioner (shgv): 200x6x6
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: stål
 • Produktkode: 283484
 • Dimensioner (shgv): 183x2,6x2,6
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: stål / krav. sten
 • Produkt kode: 358384
 • Dimensioner (shgv): 200x3x3
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produkt kode: 322199
 • Dimensioner (shgv): 183x9x2,5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium
 • Produkt kode: 322207
 • Dimensioner (shgv): 245x2.5x2.5
 • Type: bad gardin stang
 • Materiale: aluminium

Teleskop gardin stænger til badeværelse

Trods det faktum, at i Europa tager brusekabinernes popularitet sig fra oldtiden, hvor folk foretrak at tage et bad for at tage et bad for at spare tid på andre ting. I vores land er disse enheder endnu ikke blevet udbredt. Faktum er, at for os er den mest traditionelle mulighed for at tage hygiejneprocedurer et bad, og derfor er nogle enige om at ofre det for en booths skyld. Imidlertid begyndte moderne lejlighedsopstillinger af højhuse at tildele et ret stort rum til et badeværelse - 6-7 kvadratmeter, hvilket gør det muligt for folk, der ikke kan beslutte, at det er bedre at installere to enheder derhjemme. I denne situation foretrækker de normalt hjørnerne, fordi de har brug for mindre ledig plads.

Hvis du ikke kan bruge ovenstående metode til løsning af dette problem, anbefaler vi at du tænker på at købe en kombineret model, der kombinerer begge dele. Som regel er det en hytte med en dyb palle, som om nødvendigt kan bruges til at tage vandprocedurer i vandret position. Et andet alternativ er at købe teleskopiske gardinstænger til badeværelset: De er ret nemme at installere og giver dig mulighed for at bruge forskellige gardiner. Teleskopskinner til badeværelset er billige - fra 300-500 rubler, hvilket gør dem tilgængelige for de fleste segmenter af befolkningen i vores land.

Badekar Gardin

Du kan købe en gardinstang til et badeværelse fra os ved at vælge mellem flere typer: til brusebadbrætter, til bad - lige, L-formet, kantformet, U-formet.

Funktioner af tagbøger i vores butik.

1. En særlig fordel ved alle produkter er let installation. 2. Produktion Rusland. 3. 100% rustfrit stål. 4. Manglende plastikdele. 5. Enkelhed, pålidelighed, holdbarhed og skønhed. 6. Et stykke design uden forbindelser. 7. Et rør med en diameter på 25 mm, en vægtykkelse på 1,0 mm af mærket AISI 304. 8. Belastningen på en montering kan modstå 5 kgf.m. 9. Universitet - det er nemt at skære (forkorte) til den ønskede størrelse. 10. Garanti.

Eaves i rustfrit stål badeværelse

Hvordan slippe af med stænk efter et bad, beskyt apparater, fra direkte kontakt med vanddråber? Svaret er simpelt: Du skal købe en cornice i badeværelset af rustfrit stål, som er vedhæftet olieklæde eller klud gardin. Designet beskytter ikke blot væggene mod fugt, men er også et storslået indretning, hvilket giver rummet et færdigt udseende. Chrome rustfrit stål badeværelse gardinskinner, fremstillet af det russiske firma Tugatti, ser godt ud i enhver indstilling, med lyse glans, mekanisk styrke, vandtæt belægning.

Stænger og tilbehør

Eaves teleskopisk TATKRAFT D22steel 110-200cm

Eaves teleskopisk Wess Dandra D 22/25 140-260 cm

Euroshower dækker fleksibel krom 3 m

Verran cornice til badeværelse teleskopisk 140x260 cm

Eaves Euroshower fleksibel hvid 3 m

Teleskopisk cornice Tatkraft D25 stål 130 - 240 cm

Euroshower cornice kombineret hvid 90 cm

Verran teleskopisk cornice farvet 140 - 260 cm

Verran teleskopisk cornice beige 140 - 260 cm

Verran eaves teleskopisk hvid 105 - 190 cm

Lokee ringe til gardiner Lokee gennemsigtig diameter 5 cm

Eaves til badeværelse teleskopisk Sibo hvid

Kun i stormarkedet

Wess cornice teleskopisk messing

Eaves til badeværelse teleskopiske Sibo krom

Euroshower eaves kombineret krom på 90 cm

Lokee ringe til gardiner hvid diameter 5 cm

Lokee ringe til gardiner Lokee blå diameter 5 cm

Lokee ringe til gardiner Lokee sort diameter 5 cm

Verran ringe til Lokee gardiner grøn diameter 5 cm

Nyligt set

Køb barer og badeværelse tilbehør i online-butik OBI

I onlineforretningen til OBI kan du købe en teleskopisk gardinestang til et badeværelse med en længde på 1100-2600 mm. Evnen til at justere længden af ​​produktet giver en integreret fjedermekanisme. Modeller er nemme at installere og passer til et badeværelse af enhver størrelse. Når du køber en spændingsindstilling, skal du forud måle afstanden mellem væggene i rummet, ellers er der risiko for ikke at gætte størrelsen. Et stort udvalg af former (L-formet, buet) giver dig mulighed for at købe en model til et runde eller hjørnebad. Fleksible tagskærme af aluminium kan tage enhver form og er den bedste løsning til design af ikke-standard designprojekter.

Fordelene ved de modeller, der præsenteres i OBI-kataloget:
• Fremstillet af aluminium eller rustfrit stål, hvoraf de har høj styrke og tåler op til 10 kg;
• er egnet til drift under forhold med høj luftfugtighed og temperatur ekstremer;
• er ikke udsat for korrosion og kalkdannelse
• har en forkromet belægning, som den glatte overflade ikke vil falme i løbet af hele driftsperioden
• Afviger i den lille vægt og bekvemmeligheden ved installationen.

Til metalaksler anbefaler vi at bestille billige gardinringe fra OBI online kataloget. Plastmodellerne, i modsætning til metal, vil stille stille langs baren, og deres brede farvelinje vil hjælpe dig med at vælge en indstilling præcis i tone med gardinerne.

For at købe en teleskopisk cornice til et badeværelse fra, er det nok at placere en online ordre. Alle produkter på hjemmesiden har en detaljeret beskrivelse af prisen, så vælg den rigtige mulighed er ikke svært. Levering i Moskva vil blive gennemført inden for 1-2 dage på et passende tidspunkt for dig. Kureren kontakter dig 1 time før ankomst.

Du kan også hente en ordre ved selvopkald på nærmeste OBI butik i Moskva, St. Petersborg, Nizhny Novgorod, Volgograd, Krasnodar, Saratov, Kazan, Yekaterinburg, Surgut, Omsk, Ryazan, Bryansk og Tula.

Eaves i et badeværelse, r og p formet, og andre typer

Nu vil få mennesker overraske bade med ikke-standardiserede former. Usædvanlige produkter giver rummet et stilfuldt design og gør det mere moderne. Men valget af VVS er ikke alt, fordi du skal installere gardiner for at beskytte hovedzonen. Faktisk vil valget af gardiner ikke være svært i modsætning til valget af tagskægget, især hvis badet har en vinkelform. Tagene til et bad af denne type skal nøjagtigt passe under det, derfor er det bedre at vælge et element med en figurativ form. Men få mennesker ved, hvad man skal kigge efter, når man vælger et badeværelsesark og hvilket design der foretrækker.

Sorter efter type design

På tidspunktet for køb af stangen til badeværelset skal man først og fremmest overveje skålens type og parametre til svømning. Takket være denne ejendom vil der i fremtiden være mulighed for at afhente egnede gardiner, der passer godt til produktet, og de vil derfor kunne beskytte mod sprøjtning af vand. Så lad os se på de typer badeværelsesstænger:

 • tagskærter under badekar med direkte design. De er meget populære blandt mange forbrugere. De bruges i lokaler, hvor ovale eller rektangulære skåle er installeret. Produkter med en lige konstruktion er installeret på overfladerne af modstående vægvægge i en lige linje;
 • hvis cornice er installeret under et badekar med en vinkelform eller rummet har et usædvanligt asymmetrisk layout, så ville en vinkel design være bedst. Disse produkter anvendes, når badet er vinklet;
 • taggafler til et badekar med et fleksibelt design. Disse produkter anvendes hovedsagelig i værelser med runde og halvcirkelformede former. Lavet af aluminiummateriale, det kan bøjes og formes. For at installere det behøver du ikke have stor erfaring, alt kan gøres for hånd. Der er dog en ulempe - efter en vis periode sætter de sag
 • tagger under badet med asymmetrisk lige design. Asymmetrisk cornice bruges til bade med et usædvanligt design. Den er lavet af specielle legeringer af metal med tilsætning af plast. Koblinger af en forbindelsestype installeres på asymmetriske elementer, hvorved produktet kan bøjes og give det forskellige former. Fastgøring udføres på væggene i rummet langs kontur af VVS. Deres største fordel er, at de giver rummet et smukt og usædvanligt design;
 • teleskopisk cornice til badeværelset. Teleskopelement har et glidende design. Den består af rør med forskellige diametre. I enderne af rørene er der monteret gummipakninger, der beskytter produktet mod beskadigelse og ridser. Den største fordel er, at den kan installeres for enhver størrelse af rummet. Desuden er bølgebladene til badet stort nok, i den udfoldede tilstand når dens længde 3 meter. Produkterne er produceret i forskellige nuancer, og du kan vælge et element, der passer perfekt til farver og design af rummet. Fremstillet af plast eller rustfrit stål. Det er bedre at købe fra metal, det er vigtigt at bronze er til stede i sammensætningen, dette metal har høj styrke og er ikke underlagt korrosion;
 • cornice under badstrengetype. Dette design har udseendet af en tynd, men ret stærk metalstreng. På grund af dette har den en lav vægt, men den har en høj funktionalitet. Den består af rustfrit stål, så det korroderer ikke.

Varianter af vinkeludformninger i form

Badeplanker med forskellige former og usædvanlige layout af rummet bør vælges i henhold til forskellige faktorer. I første omgang tager der hensyn til nuancerne:

 • mount - strukturer kan installeres på loftet eller væggenes overflade. Forskellige fastgørelsesanordninger anvendes som fastgørelsesanordninger;
 • Materiale - hjørne badekornet er lavet af rustfrit stål, det er ønskeligt, at stålets sammensætning havde bronze. Dette metal giver lang levetid;
 • styrke - gardinstænger under badet skal modstå tunge gardiner og fugtigt sengetøj på op til 10 kg;
 • former - de kan være af forskellige typer:
  • r formet;
  • n formet;
  • bueformet, ovalt eller radialt;
  • halvrunde.

På typerne af vinklede strukturer skal tale i detaljer og overveje alle deres design egenskaber.

L-formet

L-formet bruges til rektangulære bade med længde fra 160 til 190 cm og til produkter med vinkeludseende. I udseende er det et buet rør i rette vinkler. Det materiale, hvorfra røret er lavet, er rustfrit stål eller bronze. Diameterens størrelse er 20-25 mm og vægtykkelsen er 1 cm. Den er monteret på væggens overflader, hvis det ønskes, kan den installeres på loftoverfladen. Fastgørelseskonstruktioner kan udføres med selvdrejende skruer.

L-formet cornice har en høj styrke, fordi den indeholder bronze. Det er ikke udsat for ætsende virkninger, falder ikke sammen og falder ikke under gardiner og linned. Badeplanker er udstyret med skruer, fastgørelsesskrue, fastgørelsesflange og dekorative reflektorer.

Materiale L-formet produkt

Produkter til gardiner i badeværelset er lavet af følgende typer materialer:

 • oftest er det g-formede element lavet af rustfrit stål (for eksempel bronze). På grund af materialets høje holdbare kvaliteter kan produkterne gives forskellige former. De kan modstå gardiner eller fugtige tøj med en vægt på op til 10 kg;
 • i sjældne tilfælde er der en cornice for badet af aluminium. Disse muligheder har en lav pris og er ikke udsat for korrosion i længere tid. Men de har lav styrke og er ikke holdbare;
 • Nogle gange kan forskellige ekstra plastmaterialeelementer være til stede på hjørnestangen.

P formet

Cornice med p-formet lige form bruges til VVS-runde eller oval form, som er installeret tæt på væggen på badeværelset. I byggevarer og VVS-butikker er den P-formede cornice ret sjælden, fordi disse produkter hovedsagelig er lavet på bestilling.

Rammen er lavet af rustfrit stål, det kan indeholde bronze. Eaves under et bad har to fastgørelser til en væg og to ekstra fastgørelseselementer til et loft.

Radius eller bue

Buen bruges til ovale formede bade, til asymmetriske produkter samt til skåle med afrundinger. I design af badeværelsesbuen ser det stilfuldt og elegant ud i forhold til andre muligheder.

Buen kan monteres på to vægge i rummet ved hjælp af bolte. Hvis du har brug for at spare brusebad, er bågen monteret på lodrette stativer. Takket være disse stativer vil produktets slid stige, og buen vil ikke bøje sig over tid under vægten af ​​gardiner og linned. Buen er lavet af rustfrit stål, også bronze kan være til stede i sammensætningen. Der er også et tag til et badeværelse fra aluminiummetal, produkter fra denne struktur har ret lave omkostninger. Men de har en lav holdbarhed.

Halv runde produkter

Eaves til badeværelse halvcirkelformet form bruges som dekoration VVS med oval eller trekantet former. Produkterne har en enkel og kompleks type vedhæftning. Normalt er et halvcirkelformet element færdigt med en mere plank. Dobbeltelementet kan bruges til at tørre tøj og linned. Den dobbelte version er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Det er bedst at vælge produkter, der indeholder bronze.

Uanset hvad den kantede cornice er valgt - med en lige konstruktion, skal en bue, g-formet, p-formet, halvcirkelformet, oval, være opmærksom på kvaliteten. Cornices under badet skal have fremragende egenskaber. Stål og bronze skal være til stede i deres sammensætning, de skal have en solid konstruktion og have et smukt design. For at gardinstavene passer perfekt ind i lokalet, skal du også overveje designet af rummet, formen og placeringen af ​​VVS.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Når du vælger en cornice til badeværelset, skal du tage højde for funktionerne:

 • Hjørneelementet, hvis fold der er små folder, er lavet af lav kvalitet stål. Efter en vis periode kan der forekomme revner og korrosion på strukturen, så ved at bruge dette element i badeværelset ville det være en meget uegnet løsning;
 • lige taggange for bad af ikke-metallisk sammensætning sagen over tid, selvom der anvendes yderligere fastgørelsesanordninger;
 • fastgørelsestype - de mest pålidelige fastgørelsesanordninger - disse er selvlukkende skruer;
 • Det er vigtigt at tage højde for den type loft i rummet, hvis der er monteret et loftformet loft i badeværelset, vil det være umuligt at installere konstruktionen til loftoverfladen;
 • ringe og grommets lavet af metal på en metalstang, selv om de vil se æstetisk glædeligt, vil de stadig levere meget støj. Den bedste løsning ville være aluminium grommets belagt med en blød plastik struktur;
 • hvis du har brug for en cornice for et bad af uregelmæssig form, så er det ikke tilrådeligt at tage målinger selv. Det er bedre at overlade denne opgave til fagfolk, de vælger det rigtige produkt og kan installere det korrekt.

Gardin stænger (barer) til badeværelse gardiner

Til dato har mange ideer ændret sig om, hvad der skal være hovedindretningen i det indre af et badeværelse: kæmpe VVS eller små dele. Det er værd at bemærke, at disse detaljer understreger alle fordelene ved situationen og giver bedst muligt muligt charme og større funktionalitet.

Vi taler om et sådant tilbehør som en cornice, med andre ord - en bar eller en holder til badeværelset. Vores online butik tilbyder dig alle mulige muligheder for dette produkt.

Sådan vælger du cornice til badeværelset?

I den indledende fase af reparationen skal du forstå, hvilken holder til gardiner passer bedst. Når alt kommer til alt vil dette element bidrage til visuelt at udvide rummet og tilføje ledig plads.

Online butik "MrKARNIZ" hjælper dig med at bestemme den ønskede form, type, materiale samt fastgørelse. Alle disse parametre kan specificeres på webstedet, vælg den rigtige mulighed og køb online uden at forlade hjemmet.

I dag er bade og bakker lavet af forskellige former og typer, og du skal også vælge en barbell for dem. Vi har et bredt udvalg af forskellige former for taggrunde:

 • radius
 • halvcirkelformet
 • Asymmetrisk / Symmetrisk
 • bue
 • L-formet
 • Geometrisk form (ovalt, lige, rektangulært, firkantet).

Hovedkravet er at gentage formen på badet eller bruseren. Dette tilbehør til badeværelset er meget behageligt og har praktiske egenskaber:

 • holdbarhed
 • justerbar stanglængde
 • rimelig pris i online butik "MrKARNIZ" i Moskva
 • hypoallergen og ikke-toksisk
 • ikke svært at installere.

Vi anbefaler dig at vælge den rigtige type cornice:

Alle disse parametre er præsenteret her for nem valg, og du kan også angive badets ønskede længde og bredde.

Ud over alle de billige færdige muligheder, som vi har på lager, kan du bestille en bestilling for at lave din egen unikke cornice, hvis layout du udvikler dig selv eller med vores hjælp. Alle nuancerne på dette spørgsmål kan du diskutere med lederen og få en fuld høring.

I næsten alle tilfælde skal tagpladerne fastgøres til væggen, men der er andre muligheder for fastgørelsesanordninger. Sådanne undtagelser omfatter produkter af en unik form eller størrelse, så de er installeret direkte til loftet og for at skjule unødvendige elementer - brug dekorationen.

Kære vores køber, uanset hvilket valg du laver, garanterer vores produkt kvalitet og pålidelighed. Vi sørgede for, at du blev serveret på højeste niveau, og du var tilfreds med køb og samarbejde med os.

Ved bestilling vil du få mulighed for bekvem betaling og levering af varer ikke kun i Moskva, det er i alle regioner i Rusland.

Vi håber meget, at vores service, sortimentet af dette produkt vil tilfredsstille dig, og du vil være tilfreds med dit køb i MrKARNIZ online butik. Varesortimentet og servicekvaliteten forbedres hver dag. Din mening er vigtig for os.

Teleskopiske gardinstænger

Har du allerede bekendtgjort vores sortiment af direkte rustfrit stålkorn og besluttet, at du vil undvære boring af fliser? I dette tilfælde tilbyder butikken Karni.ru dig en glidestang til et bad. Almindelige glidende hjørner er nedsænket i glemsel på grund af deres upålidelighed. De blev erstattet af gardinstænger med en moderne fjeder teleskopmekanisme, hvilket skaber tilstrækkelig kraft til at bruge tunge stofgardiner. Operationsprincippet for en sådan cornice er noget anderledes end sine forgængere: det går ikke bare adskilt, men afløb (i en fjeder spiral), så det kun kan revet af væggen med en ret seriøs indsats. Silikontopperne i enderne beskytter fliserne mod ridser og fastgør dem ordentligt på væggen og forhindrer det i at glide. Et andet design af cornices gør det muligt at finde en løsning til næsten ethvert interiør.

Med andre ord, hvis du beslutter dig for ikke at bore fliser - disse gardinstænger vil være en god løsning for dig!

8-499-322-43-05

8-812-363-16-75

8-800-333-57-08
Gratis opkald

Dagligt fra kl. 9.30 til 21.00

Reproduktion helt eller delvis uden ophavsretsindehaverens skriftlige tilladelse er forbudt.

Montering af hjørne gardin skinne til badeværelset

Hjørnehornet til gardiner i badeværelset giver efter installationen mulighed for at udstyre rummet med et specielt gardin, der forhindrer vand i at sprøjte under vandbehandling.

Denne konstruktion er stadig meget almindelig, da layoutet på vores lejligheder er forblevet uændret, og der er ikke noget andet design, der passer til dem. Samtidig producerer moderne industri mange sorter af sådanne skovlænder, som gør det muligt for dem at passe ind i næsten enhver moderne version af badeværelsesdesign.

Hjørneflader til gardiner i et badeværelse giver efter installationen mulighed for at udstyre et værelse med et specielt gardin, som forhindrer vand i at stænke under processen med at modtage vandprocedurer

Typer af gardinstænger

Hjørnefliser til badet er opdelt i flere typer afhængigt af deres form, de materialer, hvorfra der er lavet lignende strukturer og typen af ​​cornice. For eksempel er afhængigt af formen af ​​disse produkter opdelt i standard og ikke-standard. Samtidig er prøver af den anden type normalt modeller af forskellige krøllede former, som er installeret i værelser med en usædvanlig konfiguration.

Hjørnefliser til badet er opdelt i flere typer afhængigt af deres form, de materialer, hvorfra der er lavet lignende strukturer og typen af ​​cornice-apparatet

Hvad angår standard gardin stænger, er de:

 1. Direkte, som oftest er på salg og er enkle. De har mange monteringsmuligheder, så de er bare perfekte til indretning af rektangulære rum.
 2. Arcs, der er gode til både hjørne og runde bade. Samtidig kræver det nogle gange installation af et ekstra fastgørelseselement, som er værd at huske, når de køber dem.

Hvis det er nødvendigt at installere et ikke-standardprodukt, er det bedst at bestille det individuelt fra producenten, som vil tage højde for kundens ønsker og ønsker så meget som muligt.

 1. Corner. Tagene i hjørnebadeværelset kræver installation af en ekstra mellemliggende fastgørelse til væggen. Modeller af denne form passer bedst til udformningen af ​​disse værelser af ikke-standard størrelse og layout. Som en ekstra vedhæftning til loftet kan man bruge metalstrenge.

Afhængig af designet i dag skelner specialister to typer af disse produkter:

 • streng eller spændestænger;
 • teleskopisk eller glidende.

Skydderne til badeværelset glider er en bekvem designmulighed, dens funktion er mere komfortabel og bekvem sammenlignet med spændingsoptionerne gardinstænger. Dette skyldes det faktum, at dens længde kan variere i en betydelig rækkevidde på husejers anmodning. Imidlertid har dets installation ikke nogen særlige vanskeligheder. Spændingssystemer har længe været betragtet som forældede designs. Ulempen ved sådanne indretninger er evnen til at sænke over tid, og i tilfældet med udskiftning af gardinet kan det være nødvendigt at forlænge eller forkorte bærermetallestrengen. Faktisk kan udskiftning af gardin i badeværelset kræve udskiftning af hele strukturen af ​​cornice.

Ved køb af gardinstænger er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på deres form og design, men også på det materiale, hvorfra produktet fremstilles. Gardinestænger til badeværelset kan laves og materialer som for eksempel polyethylen, stål, bronze eller messing. Til lette gardiner er det bedst at købe stænger af polyethylen, og for gardiner lavet af et materiale, der har stor vægt, er det bedre at installere metalstænger. Desuden kan stræk gardinstænger til badeværelset bruges til montering af lette og tunge gardiner.

Ved køb af gardinstænger er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på deres form og design, men også på det materiale, hvorfra produktet fremstilles.

Hvis det er nødvendigt at installere et ikke-standardprodukt, er det bedst at bestille det individuelt fra producenten, som vil tage højde for kundens ønsker og ønsker så meget som muligt. Hvis ejeren er svær at afgøre om valget af den ønskede type design af badeværelset, er det bedre at kontakte en specialist i denne sag for at få hjælp.

Tip! Derudover kan en inviteret ekspert udføre hele installeringsarbejdet, hvilket gør det muligt at undgå fejl ved installation af gardiner på badeværelset.

Hovedegenskaberne i plast, metal og kombinerede stænger

Gardinestænger afhænger af de materialer, der anvendes til fremstilling af dem, kan variere væsentligt i deres egenskaber:

 1. Plaststang. Har et glimrende udseende, lav vægt samt ganske overkommelige priser. I processen gør de praktisk talt ingen lyde. Dette er et stort plus, selv om der er ret alvorlige ulemper. For eksempel mister sådanne produkter hurtigt deres farve og form hurtigt. Derudover er ting fremstillet af plast ikke designet til store belastninger, så hvis du ikke har købt en bar med speciel højstyrkeplastik, så prøv ikke at hænge tunge gardiner på dem.
 2. Metal. Disse er de mest almindelige modeller af rustfrit stål, børstet aluminium og andre metaller. De koster en størrelsesorden dyrere end plastik, men de er mere holdbare, hvorfor du kan hænge tunge gardiner på dem. Når du køber sådanne gardinstænger, skal du være opmærksom på de ringe, der følger med dem i sættet. Metalringene er meget støjende, når de bevæger sig, og plastringerne er for skrøbelige, så den bedste mulighed i dette tilfælde er at bruge kombinerede produkter fremstillet af metalplast.

Plast stænger har fremragende udseende, lav vægt og meget overkommelige priser.

 1. Eaves lavet af de kombinerede materialer. Disse produkter kombineres typisk i deres designmetal og plastik. Som et resultat opnår de høj styrkeegenskaber kombineret med et lavt støjniveau, som de udsender.

Hvis vi betragter separat metalstængerne til gardiner, så er det nødvendigt at tage højde for egenskaberne og kvaliteterne af de metaller, de er fremstillet af, når de vælges. For eksempel modstår aluminium perfekt eksponering for fugt og kemikalier samt temperaturfald. Samtidig vejer produkter af denne type en lille, men meget holdbar, men det er ubehageligt i dem, der er deres matte overflade, som ikke ser for godt ud på baggrund af moderne finishmaterialer.

Aluminium modstår fuldt ud eksponering for fugt og kemikalier samt temperaturfald.

Forkromede stålprodukter ser godt ud i ethvert interiør, mens de er meget holdbare. Dine børn kan endda hænge på dem, sådanne tagbøjler vil ikke brydes og vil ikke bøjes. Derudover kan metalet lave stave af næsten enhver form og endda en cornice til et asymmetrisk bad, selv om prisen på et sådant produkt kan være ret højt.

Forkromede stålprodukter ser godt ud i ethvert interiør, mens de er meget holdbare

Denne omstændighed skal tages i betragtning ved valg af en passende badestang.

Funktioner monteringsafskærmninger

Alle modeller af gardinstænger er monteret på samme princip. De halvcirkelformede badeflader installeres på plads ved hjælp af almindelige flanger, der er fastgjort til væggen. Men selvfølgelig er der nogle nuancer, for eksempel vil det e-formede badeværelse cornice installeres i mere end to punkter på væggen.

Måleskemaet for tagskæggene på et asymmetrisk bad

Under alle omstændigheder for at udføre disse værker skal du bruge et specielt værktøj. Denne punch med øvelser på en flise eller beton med en diameter på fem millimeter, en konstruktion kniv, samt en skruetrækker og en hammer. Du skal bruge en firkant, en blyant, et målebånd til mærkning. Derudover skal du sørge for at forberede fastgørelseselementer, såsom skruer eller dowels. Det skal huskes, at sådanne fastgørelsesanordninger kan leveres komplet med tagene selv.

Måleskemaet til tagskæggene på et symmetrisk bad

Det skal bemærkes, at moderne tagruter er etableret på tre måder:

 • mod væggen;
 • til loftet i rummet
 • universel måde.

Overvej at begynde med installationen af ​​denne type stænger som en teleskopisk cornice til badeværelset. På grund af det faktum, at teleskopmodellerne er meget upålidelige, anbefales de ikke kategorisk til installation i de hjem, hvor der er børn, selv om denne type gardinstænger er meget almindelig i moderne badeinteriør. Faktum er, at "teleskoper" ser moderne og stilfulde ud, hvilket gør det muligt for moderne kvinder at sætte dem i stedet for mere solide monolitiske metalprodukter.

Hvis du har købt en teleskopstang, så ved at du kun skal markere stedet for installationen, behøver du ikke at bore væggene og loftet. Sekvensen af ​​handlinger i dette tilfælde vil være som følger:

 1. Mål afstanden fra loftet - 15 centimeter. I dette tilfælde bør kanten af ​​gardinen være fri til at gå ned inde i badet og ikke være placeret over kanten.
 2. Ved hjælp af niveauet indstilles monteringsstedet til tagskægget og markerer det med en markør.
 3. Tjek hvordan teleskopmekanismen fungerer.
 4. Læs vejledningen, der følger med den indtrækbare stang.
 5. Spred din gardinstang til den ønskede længde og tilføj lidt mere (0,5-1 centimeter).
 6. Sæt kroge eller ringe på stangen, hvis de ikke kan fjernes.
 7. Geninstaller produktet og kontroller pålideligheden af ​​hele strukturen.

Naturligvis pålægger installation uden fastgørelseselementer en begrænsning på brugen af ​​et sådant design, så du skal sørge for, at dine børn ikke hænger på det.

Installation uden fastgørelsesanordninger begrænser brugen af ​​et sådant design, så du skal sørge for, at dine børn ikke hænger på det

Derudover må du ikke hænge tunge gardiner på en sådan stang. Hvis de er nødvendige, skal du vælge andre muligheder for deres placering, med en stærkere montering.

Montering af tagskinner med flanger

I så fald skal du stadig bore badeværelsesvæggene og muligvis loftet, når du vil montere kanten på badeværelset g-formet med flanger. Først skal du markere stedet for den fremtidige installation. For at gøre dette vil det være nødvendigt at markere to huller til fastgørelse af flangerne. Afstanden mellem dem vil sætte længden af ​​dine taggrunde.

For at lette denne procedure skal du fastgøre gardinstangen til væggen og bruge markøren til at markere de punkter, hvor flangerne passer til den.

For at lette denne procedure skal du fastgøre gardinstangen til væggen og bruge markøren til at markere de steder, hvor flangerne passer til den. Samtidig vil det være nødvendigt at huske, at den optimale højde til fastgørelse af cornice vil være 1,6 meter fra badet. Det vil tillade dig at hænge på barridgen i en afstand på omkring 20 centimeter under niveauet af dit bad. Som et resultat, når du tager et bad, vil du ikke stænke på gulvet.

Fastgørelse loftet tagger til gardiner

Flangerne er normalt lavet rundt, og de har tre huller til skruerne, så du skal markere tre punkter til boring. Det selv udføres efter at du har fjernet flangen fra væggen ved hjælp af en perforator. Derefter påføres flangen på installationsstedet og skrues til væggen med skruer.

Ved et lignende system er der monteret en ekstra montage - en beslag, om nødvendigt. Fastgøring kan gøres ikke kun med selvdrejende skruer, men også med de medfølgende dowels eller skruer, som er strammet med en speciel hex. Eaves til et badeværelse med en direkte form bliver stærkere i et specielt klip af en flange og en arm.

Det er vigtigt! Det er værd at huske, at industrien i dag producerer et stort antal stænger til gardiner af forskellige designs.

I den henseende er det værd at undersøge dem meget omhyggeligt, inden installationen påbegyndes. For eksempel er det i nogle mønstre afgørende, om klemskruen er placeret med hovedet opad eller ej. I dette tilfælde vil kun den rigtige placering af en sådan skrue hjælpe dig med at undgå glidende gardiner, som du hænger på en bestemt tagskinne.

Det er værd at huske på, at hjørnestrukturerne kræver yderligere fastgørelse, da de er lange. Pladserne er ofte fastgjort - hjørnerne, da det er her, hvor den truende trussel er mest sandsynlig. Til dette anvendes en suspension normalt. Installation af et sådant fastgørelsesorgan er ikke anderledes end at installere flangerne på plads.

Gør taggrunde til bade

Nogle gange sker det, at disse muligheder dækker bade, der tilbyder handel, du er ikke tilfreds. Dette skyldes normalt, at layoutet på dit badeværelse er ikke-standardiseret og typiske løsninger passer til det. I dette tilfælde er det fornuftigt at tænke på, hvordan man gør baren selv af størrelser og former af interesse for dig. Således kan du tilfredsstille dine mest usædvanlige behov.

En lige konstruktion kan bruges, når dit bad er stort og standard gardinstænger til det er simpelt lille.

Den enkleste løsning ville være en lige konstruktion. Det kan bruges, når dit bad er stort og standard gardin stænger til det vil simpelthen være lille. For at gøre kuglen af ​​den ønskede længde, er det i dette tilfælde nok til at købe en aluminiumsprofil eller et rustfrit rør. Derefter skæres de til den ønskede længde og sættes på plads. I enderne er dekorative hætter og cornice klar til brug.

For at gøre kuglen af ​​den ønskede længde, er det i dette tilfælde nok til at købe en aluminiumsprofil eller et rustfrit rør.

I tilfældet, når du har brug for et krøllet design, for eksempel til et halvcirkelformet bad, bør du tænke på, hvordan man gør det til ordre. Sådanne tjenester leveres af designkontorer, der beskæftiger sig med design af badeværelsesinteriør. Samtidig kan de afslutte projektet med efterbehandling og udstyre dit badeværelse "nøglefærdige".