ABC reparation

Sort er måske den mest mystiske og uløste. Det er ikke farven på regnbuen, samtidig med at det understreger sine farver og skaber muligheden for deres kontrastvalg. I forskellige kulturer symboliserer den gensidigt eksklusive begreber: fra sorg, overtro, afgang fra jordiske glæder, anarkisme og fascisme til symbolet på oplevelse og alder (japansk kultur) og begreberne "stor", "stor", "uovervindelig" (tyrkisk historie). "Black Square" Marc Chagall priste denne farve til det højeste niveau.

Soveværelse med sort loft. Interiørbilleder

For nylig er designere i stigende grad blevet til sort farve, der gradvis introduceres i skabelsen af ​​indretningsrum i boliger og offentlige bygninger. Dybest set er sådanne designbeslutninger lavet, når man skaber det originale interiør, idet man lægger vægt på kundens individualitet, med sit ønske om noget usædvanligt og fredeligt.

Sort loft i det indre af stuen. foto

Den alsidige sort farve gør det muligt at kombinere det med både saftige, lyse, nuancer og med pastelfarve, sarte toner. Den mest udviklede retning i anvendelsen af ​​denne farve er det sorte loft i det indre af lejligheden. En stram, klar og stilfuld farve giver dig mulighed for at skabe muligheder for et unikt indre rum, der kan imponere venner og bekendte.

Hvor kan jeg bruge sort loft? Hovedregler

Brug af sort farve i indretningen skal du vide og følge visse regler og anbefalinger samt lytte til råd fra eksperter og specialister.

Hvis du lavede en ret dristig beslutning om at arrangere et værelse med et sort loft, skal du sørge for at følge reglerne:

 • Rummets lofthøjde skal være mindst tre meter, ellers vil det mørke loft gøre rummet visuelt mindre;
 • Det er nødvendigt at overveje antallet og størrelsen af ​​vinduer. Hvis de er få eller små, bliver rummet for mørkt og ubehageligt;
 • Ved belysning af sorte lofter er det meget vigtigt at undgå spotlights, der spredte lys i en lille diameter. Den mest passende belysning er en smuk lysekrone. Da sort farve har evnen til at absorbere lys, skal lysekronen have øget lysstyrke og fortrinsvis stor;
 • Et værelse med et sort loft kan arrangeres i bestemte stilarter, så det vil se stilfuldt og dyrt ud. Dette er normalt: art deco, minimalisme, hi-tech. Især ofte er de tilfredse i det dristige og urbane interiør. Når en klassisk eller rustik stil sorte loft ser helt uhensigtsmæssigt ud.

Sort loft og hvide vægge i rummet. foto

For at understrege mætningen af ​​det sorte loft anbefaler eksperter også brugen af ​​lyse, mættede farver som et supplement til den sorte farve.

Sort loft i interiøret anses for at være den mest acceptable inden for indretning af restauranter, cafeer, indkøbs- og underholdningscentre. Men med et bestemt mod hos ejerne kan det overføres til boligområder, men det skal nært og omhyggeligt henledes.

Sort hængende loft i indretningen

Stretch loft enhed giver dig mulighed for at bruge enhver farve, herunder sort. Effekten af ​​nattstjernen himmel, så elsket af mange kunder, i en ramme af kontrasterende farver på væggene vil give den indre dybde og udtryksevne. Det indre af rummet med et sort loft er mange naturers originale, kreative, rastløse.

Stretch loft muligheder for et lille soveværelse

Soveværelset er et sted, som alle traditionelt forbinder med hvile og afslapning. Og selvfølgelig vil jeg have hende til at være smuk og hyggelig. Korrekt design hjælper med til at opnå dette - selvom rummet ikke kan prale med store dimensioner. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på loftets afslutning - de kan både øge og "klemme" rummet endnu mere.

Vi har samlet mere end 40 billeder af stræklofter i et lille soveværelse, der viser vellykkede eksempler på at arbejde med rummet.

Generelle anbefalinger

Før du går for at se det smukke interiør, vil jeg gerne give dig nogle tip.

 1. 1. Du skal omhyggeligt måle væggenes højde - for et enkeltniveau strækloft skal du have mindst 2,5 meter, og mere komplekse strukturer kræver nogle gange 2,7-3 m. Ellers bliver rummet mærkbart lavere og som følge heraf mørkere.
 2. 2. To eller flere niveauer er måske ikke den bedste løsning i princippet. Tal med designeren, hvis et simpelt lærred virker kedeligt for dig - du skal være forsigtig.
 3. 3. Arbejde med farve - mast. Alle ved, at lys toner stiger, og mørkere tværtimod falder. Det kan være smukt beat. Det blev dog ikke gjort uden undtagelser - vi vil fortælle om dem mere detaljeret nedenfor og vise ved eksempler.
 4. 4. Overdrive det ikke med dekorationer. Overfladen af ​​dekorative elementer ser godt ud i rummelige værelser.
 5. 5. Glem ikke lyset! Han er i stand til at påvirke atmosfæren i rummet væsentligt, hvilket skaber den ønskede effekt.

Iagttagelse af disse fem enkle anbefalinger kan du nemt arrangere et stilfuldt og hyggeligt design selv i det mindste soveværelse.

Ansøgning i interiøret

Stræklofter giver et stort rum for fantasi - forskellige teksturer, en stor farvepalette, muligheden for at anvende fotoprints, komplekse designs. Lad os se, hvordan al denne mangfoldighed sættes i praksis i små spalenki.

Standardversionen er minimalistisk stil. Enkle, men højkvalitetsmøbler, pæne finishvægge og frostet lys lærred. Det er ikke nødvendigt at tage præcis hvid - beige vil også være passende. Det vigtigste er, at det kombineres med resten af ​​interiøret.

At dekorere loftet vil hjælpe en usædvanlig lysekrone med nuancer til at matche væggene - vælg en ikke for massiv, ellers vil du smøre indtrykket.

Det kombinerede loft med en blank indsats i en gipsplade er en anden populær løsning. Det er vigtigt ikke at lave niveauovergange for stærke - 5-8 centimeter er nok.

Et interessant trick: Bestil en trykt belægning, som et reflekterende tapetmønster. Dette vil tilføje originalitet og stil til dit design.

Ud over spotlights skal du bruge LED-strimmel til at belyse spændingsvævet omkring omkredsen. Sådan vælges det, læs her.

Ligesom den stjerneklare himmel, men ønsker ikke at lave hele loftet? Indsatsen hjælper dig også i dette tilfælde. Du skal blot placere det formede element med spotlights over sengen - som falder i søvn under overstrømningen af ​​stjerner, du har angivet.

Forresten, i dette tilfælde kan du uden en lysekrone - lyset fra små lamper vil være nok for dig.

Hvis soveværelset er kombineret, for eksempel med en undersøgelse, prøv at bruge et tofarvet loft til at adskille zonerne. Det ser meget flot kontrasterende finish på dette billede. Vælg nuancer, som du personligt kan lide. Men husk at for mørke farver reducere visuelt rummet.

Bemærk: effekten af ​​"stjerneklar himmel" er let at gøre på enhver baggrund, og ikke kun på nogen mørk. Hvorfor udnytter du ikke det? Så på dagtimerne får du muligheden i blide toner, og om natten føler du dig selv i det åbne rum.

Husk, vi sagde, at alle restriktioner har deres undtagelser? Glossy sort indsats hjælper dig med at slå den lille størrelse på rummet. På grund af dens tekstur, skjuler det ikke rummet - Bemærk venligst, at dette trick ikke vil fungere med matte og satin lærred.

Vælg en krøllet lysekrone, men sørg for, at hornene ikke er rettet opad - det vil dræbe to fugle med en sten. For det første undgå overophedning, der ødelægger lærredet. For det andet vil udseendet af rummet ikke lide af den grimme afspejling af lampens indside.

Vi kan lide denne mulighed, som i dette eksempel. Hvidt loft, reflekteret i lærredet, kontrasterer positivt med en sort baggrund. Vi anbefaler at prøve.

Vil du have noget mere sjovt? Vær opmærksom på vinyl klistermærker på loftet. De koster mindre end trykning, og de er let at ændre i humør.

Overvej at et lille soveværelse sandsynligvis ikke ændres til det bedre, hvis du foretrækker store tegninger: emne lærred, store billeder, fresker. Vælg små billeder, der bliver en lys farve accent - sommerfugle, blomster, stjerner.

Forresten, i dette tilfælde kan du flytte væk fra den uforanderlige regel - ikke mere end tre farver. I tilfælde af vinylbilleder tager du dristigt det lyseste - sandt, kun hvis soveværelset design er ensfarvet.

Forskellen i teksturer tjener ofte som en værdig udsmykning. Hvad med en lille skinnende blank indsats af en blid lilla skygge på en beige mat baggrund? På den ene side er en sådan modtagelse god selv for de mindste værelser. På den anden side ser det ud til at være stilfuldt og usædvanligt.

Vigtigt: Vi anbefaler at kontakte byggefirmaet og ikke selv foretage installationen. Installation af krøllede elementer kræver visse færdigheder og erfaring, så du selv risikerer at ødelægge lærredet.

Væggen og loftet kan dekoreres med et enkelt blomstermønster. I de senere år er denne teknik i stigende grad mere populær. Hvorfor vender du ikke til ham? Derudover vil maleri (eller rettere sagt dens efterligning ved hjælp af fotoudskrivning) fortynde det indre og adskille sengen fra resten af ​​møblerne. I små soveværelser hjælper sådan zoneinddeling ikke kun for at give rummet nøjagtigheden, men også for at gøre det mere visuelt.

Har du et temmelig langt, men smalt soveværelse? To-niveau strækloft hjælper med at korrigere indtrykket. Beige eksteriør med spotlights er smukt indrammet med et trykt lærred. Vælg enten abstrakte mønstre (røg, svetoperelivy osv.), Eller bare bløde skyer, belyst for at matche væggene.

Forresten, prøv at bruge skjulte lys for at skabe en mere luftig effekt. Det løfter visuelt loftet og gør billedet volumetrisk og realistisk.

En anden interessant løsning til et lille soveværelse er det flydende loft. Et todelt design med LED-strimler monteret på niveau grænsen giver dig en følelse af rummelighed. Det vigtigste er ikke at blive involveret i for mættede eller kontrasterende farver - hvide eller delikate, pastell nuancer, som du kan lide.

En satinindsats med en usædvanlig belysning, der tjener som hovedkilden til belysning, er en smuk måde at dekorere et lille rum på. Sandt nok kan installationen forårsage visse problemer. Du skal nøje overveje ledningerne.

Stoffet med foldninger bliver mere og mere populært. På den ene side ser det ud til, at dets masse er en minus. Men det er det ikke. At skabe relief på lærredet hjælper med at aflede opmærksomheden fra rummets beskedne dimensioner. Ja, og det ser meget stilfuldt ud.

Kan du lide sorte og hvide værelser? Lys indsats i en blank mørk boks - hvad du har brug for! Sandt, sørg for at du har nok højde. Ellers vil du i stedet for et smukt design få et lille rum, hvor loftet hænger over hovedet.

Som du kan se, er brugen af ​​stræklofter i et lille soveværelse en fantastisk måde at skabe et originalt interiør på og gøre rummet større. Vi håber du inspirerer vores ideer. Et udvalg af muligheder for større størrelser af soveværelser - se denne artikel.

Sort loft i det indre +75 billeder

Loft i design af rummet er forskellige. Men den mest usædvanlige og stilfulde indstilling er det sorte loft i interiøret og dets variationer. At forklare en sådan ide i virkeligheden er ikke mulig i hvert rum, men hvor det er hensigtsmæssigt, kan atmosfæren omdannes på en utrolig måde.

Farvefunktioner

Hvad er så specielt med sort? Ud over det indlysende monokrom er det værd at overveje det attraktive dybde, det besidder.

Sort i interiøret tiltrækker visuelt objekter. Det absorberer noget af rummet, hvilket gør det lavere og lavere. Derfor, at lave sorte lofter kan kun være i værelser med tilstrækkelig højde af væggene. I små og lave værelser vil et sådant loft valg knuse og handle deprimerende.

Mindstehøjde på loftet til gennemførelse af et sort loft skal være mindst 3 meter. Ved denne mulighed for efterbehandling er der mange fordele. Her er nogle af dem:

 • Balancerer farve og lyse interiører;
 • Korrektion for højt til loftet;
 • Tilsætning af store panoramavinduer;
 • Zoning af rummet uden yderligere skillevægge;
 • Oprettelse af en ægte stjernehimseffekt.

Det sorte loft gør interiøret ekstraordinært og unikt. Dens forskellige variationer er altid unikke med dygtige og kompetente kombinationer med væggen af ​​mure og møbler.

Det sorte loft i et blankt design vil afspejle alt i rummet, og maden skal fortyndes med lyse lys, ellers bliver torgets atmosfære for tung.

Mørke loftsbeklædning kan enten være spænding eller træ. Valg af materiale afhænger af det overordnede koncept i interiøret. Og også fra de dekorative elementer, der er planlagt at blive placeret i den.

Sort loft i forskellige stilarter af interiør

Den første stil, der kommer til at tænke, når man ser et mørkt loft, er minimalisme. Hvordan er denne variant af loftsbeklædning implementeret i forskellige interiør stilarter? Overvej dette spørgsmål mere detaljeret:

Delvis anvendelse af sort i loftet er tilladt i andre indvendige retninger.

Ansøgning i forskellige lokaler

Det sorte lofts triumfiske indre procession begyndte med et bad. En lang periode på designområdet, der var helt mørkt fra gulv til loft bad, blev betragtet som en smuk måde at efterbehandle.

Derefter blev sorte lofter lavet af plastik, strækstof og jævnt glas, der søgte spotlights og LED-belysning.

I stuen er denne designmulighed mere almindelig end i andre værelser. I soveværelset er det også en god indvendig løsning. Men i børnens mørke lofter gør det ikke. Da denne færdiggørelsesmetode naturligvis vil skubbe barnet til psyken.

I køkkenet er det muligt at anvende en sådan loftindstilling, både delvis og fuldstændigt. Sorte haller er absolut kontraindiceret til små gange. Alle værelser, undtagen børnehaverne, kan indrettes med blot et sådant loft, men kun når højden af ​​væggene er tilstrækkelig til realiseringen af ​​ideen.

Stue

Stuen med et sort loft er lidt som et troneværelse. Alligevel giver denne mulighed rummets højtidelighed og festlighed. Hvis der er et ønske om at hæve højden af ​​rummet ved hjælp af en mørk farve, skal sorte dekorative striber hældes langs væggene og smelte sammen med loftet.

Drømmer du om en lys stue, men er du bange for at overdrive det med dine yndlingsfarver? Den mørke top af rummet vil dæmpe enhver optagelse af farver, og også tilføje et område af elegance. Den sorte og hvide tonalitet i rummet ser altid seriøs, luksuriøs og prætentiøs ud. Det er derfor ideelt til stuer, haller og store værelser i et blankt design.

soveværelse

De matte lofter i soveværelset virker beroligende på en person. Dette soveværelse er perfekt til en afslappende ferie. Og sort her ser det mest hensigtsmæssigt ud. Det eneste problem, der kan opstå med denne version af finishen - valget af vægfarve. Til det skal næres med alt ansvar.

Sort loft er forbudt at bruge i kombination med pastelltoner. Han vil gøre delikate farver falmet og udtrykløs.

I alle andre henseender betyder mørket i det indre af soveværelset ikke nogen forbud. Det kan kombineres med spejlflader, farvede øer og ekstraordinær indretning.

køkken

Køkkenet, som er kronet med et sort loft, bør udføres i henhold til minimalismens love. Bright køkken sæt, vægge uden blackouts og et minimum af detaljer - dette er nøglen til interiør succes.

Selv i køkkenet med et mørkt loft, kan du bruge overfladen af ​​alle naturlige materialer af naturlig farve. De synes at være designet til at blive kombineret med et mørkt loft.

badeværelse

Bad design her kan være noget. Loftet i sådanne tilfælde er ikke kun sort, men også mørkebrunt. Mætningen af ​​den mørke farve her afhænger af de materialer, der bruges i interiøret. For eksempel ligner sort flise med hvide pletter visuelt ædelmarmor.

En kork, der er malet i mørket, er ikke kun attraktiv, men også miljøvenlig. Se godt ud i en mørk tone træ og endda plastik. Kun i tilfælde af brug af plast i badeværelset er det nødvendigt at tilføje glans til alle overflader.

materialer

Hvilke materialer kan bruges til at lave et mørkfarvet designerloft ser godt ud? For at gøre dette skal du tage en af ​​følgende muligheder:

 • Stræk loft
 • Ophængt konstruktion af gipsvægge;
 • flise;
 • Rail mosaik;
 • Tapeter;
 • krydsfiner;
 • Paint.

Hver af de foreslåede muligheder er god på sin egen måde. Her afhænger valget af økonomiske muligheder, personlige præferencer og trends i interiøret.

Nogle gange giver en kombination af forskellige materialer uventede effekter. For eksempel gør brugen af ​​sort laminat og maling på loftet det indre og ultimoderne og mindeværdige.

Sådan tilføjes lysstyrken til loftet mørkere skyer

Udsmykningen af ​​standard Khrushchev kan varieres, hvis du bruger et mørkt loft der. Men hvordan man fortynder dens virkning på udseendet af rummet?

Du kan tilføje lyse detaljer til interiøret: puder, paneler, glasmosaik, malerier, kapper og lamper. En anden mørk farve fortyndes ved at kombinere den med lyse hvide vægge, tapet med farveprinter, legetøj og usædvanligt møbeldesign. Det er også muligt at gøre loftet hult, og inde i det for at arrangere LED-belysning. Smukke og farverige gardiner bringer til det samme design det højdepunkt, der simpelthen er nødvendigt, når du bruger et sort loft.

Sleeping indstilling indebærer en række slør, planter, farvede gardiner af lyse perler og frynser. Generelt vil alt, der bringer rene farver og usædvanlige nuancer ind i lokalet.

Når interiøret er sort fra et sådant loft, er det nødvendigt at maksimalt lette alle væggene og relaterede detaljer. Stadig mulige kombinationer af sort og rødt, mørkt guld og sorte og sølv nuancer på loftet.

En stor rolle i denne sag er spillet af belysningen af ​​rummet. Overheadlyset bør suppleres med vægsconces og lamper med en usædvanlig farve. Lyserøde lys vil gøre interiøret blødt og hyggeligt, og den blålige glød vil tilføje de nødvendige accenter.

For at gøre det mørke loft lærred ser elegant ud, er det lavet uensartet. Nicher, ledges, tegninger og plader ovenfor vil kun dekorere denne designmulighed.

Et enkelt lærred er velegnet til alle moderne design. Jo ældre retningen af ​​stilen, jo rigere dens historie, det smigrende rum skal være, og dermed dens top. Minimalisme taler tværtimod ikke indviklede mønstre, så en enkelt loftsstil her er bedre egnet end med implementeringen af ​​andre muligheder.

konklusion

Sort loft er passende i mange stilarter. De kan arrangere et pensionat, soveværelse eller en stor stue. Det vigtigste er at følge reglerne for at håndtere mørk farve. Og ikke krænke proportionerne i rummet skarpe overgange.

Er der hyggelige interiører lavet i mørke farver fra gulv til loft? Selvfølgelig, men det er bedre at overlade oprettelsen af ​​disse billeder til fagfolk, da det er meget svært at finde en balance alene og at vælge tilbehør til et sådant originalt interiør.

Sort loft i rummet: funktioner i design, design, typer, kombinationer, fotos

Sort loft i det indre af huset vil skabe en charmerende og mystisk atmosfære. Spille med lys og tekstur, du kan få et originalt og helt unikt interiør af huset. Sort farve er forbundet med kosmos magt og uendelighed.

Betydning og egenskaber ved farve

Sort er farven på styrke og mysterium. Det kan skabe en følelse af sikkerhed fra omverdenen. Men samtidig kan dets anvendelse føre til deprimeret og deprimeret tilstand. I mange lande refererer sort farve til sorgsfarverne. I hjemmet er det værd at bruge det i doser for at undgå en knusende atmosfære.

 • I et lille rum kan mørk farve skjule plads;
 • Glat materiale vil bidrage til visuelt at forstørre rummet;
 • Sort loft ser harmonisk ud med en kontrastfarve på væggene;
 • Sort bruges bedst i åbne lysværelser.

Billedet har et blankt strækloft, der hjælper visuelt at forstørre stuen.

Lofttyper

Forskellige finish muligheder giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør, og tekstur og materialer vil fremhæve den valgte skygge.

spænding

En af de mest almindelige efterbehandlingsmuligheder er et hængende loft. Lerret er spændt og fastgjort i vægprofilen. Afhængigt af det valgte materiale kan overfladen være blank, mat eller satin, forskellen i visuel effekt og bredden af ​​lærredet.

 • Den glatte overflade vil visuelt forøge rummet i rummet på grund af spejleffekten.
 • Matt materiale har ingen reflekterende egenskaber og skaber en backstage-atmosfære.
 • Satin stof har en silkeagtig overflade, lyset spredes forsigtigt over overfladen. Hertil kommer, at denne metode til efterbehandling skjuler uregelmæssigheder.

maleri

For denne metode til efterbehandling kræver en glat overflade. Maling udføres i tre faser: Primering af overfladen, anvendelse af det første lag, anvendelse af det andet lag. For jævn anvendelse er korrekt belysning, energibesparende hvid pære nødvendig.

suspenderet

Det er lavet af to typer: fra gipsvæg og rack, det skjuler støder og giver dig mulighed for at skabe en multi-tiered kompleks struktur. Plader af gipsvæg er monteret på profilen.

Rack type er bygget på princippet om mosaik, i vægprofilen lagt ud lameller. Rack type materiale kan have nogen farve og tekstur.

tapetsering

Tapet er den nemmeste mulighed for at afslutte. Der kræves også en glat overflade til dette. En interessant interiørløsning vil klistres med fotobaggrunde, for eksempel med nathimmelens billede.

træ

Træbeklædning er egnet til indretning i landlig stil, træpaneler kan være helt malede sorte eller delvist i form af loftbjælker.

På billedet træloft ser harmonisk ud med en kontrastfarve på væggene.

Glat, mat eller satin?

Udseendet af loftet kan drastisk ændre indretningen af ​​rummet. Forskellige effekter kan ændre område og stil i rummet.

blank

Brug i små værelser. Spejleffekten trækker visuelt rummet. Glans vil være et godt valg for sort, på trods af den mørke skygge, vil rummet ikke have en pressende følelse og effekten af ​​et lavt loft. Minuset af det glatte materiale er lærredets lille bredde, i sædvanlig størrelse er sømene synlige.

Fotoet blanke strækloft med en spejl effekt.

kedelig

Mørkt matmateriale skaber en hyggelig backstage-atmosfære i huset. Overfladen har ingen reflekterende egenskaber og eliminerer lysblænding. Velegnet til udsmykning af hallen og soveværelset, i køkkenet er brugen upraktisk på grund af rengøringsproblemet. Matte lærred, i modsætning til glans, har en stor bredde, der giver dig mulighed for at gøre overfladen uden led. Den samme matte effekt kan opnås med tapet og maling.

satin

Materialet er et kryds mellem en mat og blank overflade. Visuelt har den en silkeagtig overflade, reflekterer let lys, men har ikke en spejl effekt. Satinfinishen ser harmonisk ud i et klassisk og moderne interiør.

Kombination med tapet

Kombinationen med gulvets farve

Foto i det indre af værelser

Stue

I den rummelige stue kan du bruge en mat overflade og et lysstykke. I stuen kombineret med køkkenet vil en delvis dekoration i mørk farve hjælpe med at zone rummet, og dele kogezonen fra hvilestedet. Den samme effekt kan opnås ved anvendelse af en multi-tiered struktur.

På billedet er loftet færdiggjort i sort / hvid, og dermed visuelt opdele rummet i funktionelle zoner.

Mørk farve er velegnet til udsmykning af stuen i moderne stil. Med træbjælker eller ventilationsrørkonstruktion kan du få loft eller landstil. For en lille stue er mere hensigtsmæssigt at bruge en blank overflade, vil reflekterende egenskaber bidrage til visuelt at fordoble rummet i rummet.

køkken

Af praktiske grunde bør du vælge en blank overflade, det er let at rengøre. Derudover adskiller standardbylejligheder sig ikke i rummelige køkkener, hvilket betyder, at modtagelse med spejloverflade også vil bidrage til at udvide køkkenet.

Succesfuldt vil se loftstativ type eller malet. Til lyse belysning kan du bruge en overflod af spotlights og LED stripe langs køkkenet.

soveværelse

I soveværelset skaber sort en intim og backstage atmosfære. Du bør ikke bruge glatte overflader, med dem vil rummet miste komfort. Registrering kan være i flere niveauer eller med en jævn overgang fra mørk til lysere nuance.

I det klassiske interiør ser du harmonisk massiv lysekrone i metallisk eller guldfarve, som bliver hovedobjektet for opmærksomhed og giver soveværelset en særlig charme. For et minimalistisk og moderne værelse kan spotlights bruges.

På billedet er et soveværelse i klassisk stil med loftsstrækstof.

planteskole

Udsmykning af et børnelokale i en så mørk skygge vil være en usædvanlig indvendig løsning. I ren sort bliver rummet dyster, en passende mulighed vil være en kombination med andre nuancer. En god ide ville være at afslutte billedbaggrunden med nathimmelens billede. Denne mulighed vil understøtte barnets lyse stemning.

badeværelse

Sort top i badeværelset ser harmonisk ud med kontrastfarve på vægge og gulv. Metal hængslede paneler vil være det bedste valg. Interiøret vil blive suppleret med sorte indvendige detaljer, såsom en spejlramme, står for sæbe og tandbørster og et skab til vask.

Korridor og hall

Sort farve, der bevæger sig på en af ​​væggene, for eksempel med en indgangsdør, strækker rummet. Sort finish ser harmonisk ud i de åbne ganger og bevæger sig ind i stuen.

Balkon og Loggia

På grund af den rigelige tilgængelighed af dagslys vil en balkon eller loggia ikke forekomme lille og mørk. I kombination med lette vægge vil interiøret suppleres med et par barstole eller en stolepose. Det vil vise sig at være et hyggeligt sted til morgenkaffe eller aften resten.

Kombinerer med andre farver

Sort og hvid

Klassisk farvekombination. Sort kan tages som basis, og indsatser eller lister er malet i hvidt.

Billedet viser et sort-hvidt loft i klassisk stil med en volumenkroner.

Sort rød

Ved hjælp af en kombination af sort og rød kan du få et værelse i asiatisk stil. En glat overgang fra en farve til en anden er velegnet til efterbehandling af et badeværelse eller en gang.

Sort og grå

Afhængigt af den gråtoner du vælger, vil interiøret have en klassisk eller moderne karakter.

Sort og guld

Kombinationen af ​​sort og guld skaber en atmosfære af luksus. Guld detaljer kan være i form af individuelle dekorative elementer eller lysekroner.

På billedet er der en klassisk stue med sort og guld trim.

Sort og blå

Toner tæt på hinanden er forbundet med nathimlen eller dybhavet. På trods af de mørke nuancer bærer det indre af rummet en beroligende karakter.

Sort og orange og sort og gul

Kombinationen passer til interiøret i moderne stil og retro. Lyse farver kan gentages i udsmykningen eller møblerne.

Loft design

To-niveau og multi-level

Som regel er reparationen af ​​loftet i to eller flere niveauer lavet af gipsvæg. Dette design er egnet til soveværelset og stuen i en klassisk og moderne stil. Efterbehandling kan ske i en farve eller forskellige nuancer. Ved hjælp af et multi-level design kan du opnå effekten af ​​et loft, der svæver i luften, hvilket vil hjælpe belysning, forsænket i et af niveauerne.

På billedet er hovedfarven på loftet på to niveauer taget sort, og gipspladen er malet hvidt.

Mønstre og ornamenter

Mønstre kan laves ved hjælp af håndmalede eller ved hjælp af tapet. Det valgte mønster kan understøtte det overordnede tema i rummet eller blive hovedmets accent i rummet.

Med tegning

Moderne teknologi giver dig mulighed for at sætte et hvilket som helst billede på lærredet. En lys sort baggrund med et mønster er velegnet til efterbehandling af et soveværelse, en rummelig stue eller et planteskole. Billedets stil afspejler den stilistiske retning af rummet.

Starry Sky eller Galaxy Design

Billedet af galaksen eller stjerneklar himmel er velegnet til efterbehandling af børnenes værelse. Tegning anvendes manuelt eller ved brug af fotoudskrivning. Billedet vil supplere de små spotlights.

Billedet viser et mørkt diamantformet loft med en stjerneklar himmel.

sequined

Loft med glitter er velegnet til efterbehandling af køkken og stue. Spændingsstrukturens teknologi anvendes, små reflekselementer påføres overfladen, hvilket skaber en flimrende effekt.

Runde loft

Suspended design runde form vil markere midten af ​​rummet eller siddeområdet. Velegnet til udsmykning af hallen i en moderne stil.

kombineret

Kombinationen af ​​gipsvæg og spændingselement gør det muligt at skabe komplekse strukturer, den centrale del kan dekoreres med et billede.

Med bjælker

Træ karakter bjælker til land stil interiør og hems. Farven kan afvige fra baggrunden eller have samme skygge.

Billedet har et sort matte loft med massive træbjælker.

belysning

Lysarmaturer

Spotlights og pletter ser harmonisk ud i et moderne interiør. Retningslys vil fremhæve de nødvendige zoner, samt skabe et lysstykke på en mørk overflade.

En lav hængende lampe over spisebordet hjælper med at adskille madlavningsområdet fra spisepladsen.

lysekroner

Bulk lysekroner vil dekorere det klassiske interiør. I kombination med sort guld eller metal lysekrone vil se særligt smukke. Et sådant valg af belysning, der passer til et soveværelse eller stue, vil se harmonisk ud på en matt baggrund.

Loft belysning bånd

Ved hjælp af LED tape skaber følelsen af ​​et loft flydende i luften. Båndet er skjult mellem tierne. Dekoration af LED-strimlen passer til interiøret i højteknologisk stil.

På billedet er der en lille entré med LED-loftbelysning.

Valg af sokkel

Hvid sokkel lyser den mørke skygge. På farvernes kontrast kan du bruge massive dekorative bordplader, de vil især skille sig ud. Denne mulighed er egnet til en lejlighed i klassisk stil.

En sort sokkel vil øge overfladearealet, en smuk relief vil være synlig, rullende over fra væggen.

Den samme sokkel har en farve, der ekko indretningspartierne.

Billeder i forskellige interiør stilarter

Minimalisme og hi-tech

Et fladt et niveau loft er egnet til et minimalistisk interiør. Til højteknologisk stil kan du bruge baggrundslyset i form af spotlights eller LED-stripe. Interiøret er lavet i to eller tre primære farver.

Loftet i loftet kan indrettes med rør eller loftbjælker, de kan være i samme farve eller farve. Groft pudset sort overflade ser også godt ud.

På billedet er der et loft-stil stue med metal trimning af loftet.

klassisk

Klassisk interiør dekorere matte eller satin loft. Den stilistiske retning vil fremhæve den elegante loftsplint og volumenkroner.

Valget af sort farve i det indre af huset vil være en usædvanlig og dristig beslutning. Det valgte dekorationsmateriale vil bidrage til at forøge rummet eller give rummet en særlig charme. Efter at have hentet den korrekte applikation, vil det sorte loft dekorere ethvert værelse.

Sådan visuelt forstørres rummet ved hjælp af tapet: udvidelse af det smalle rum

Problemet med smalle og små lokaler er kendt for mange. Og alle forsøger at løse det på forskellige måder. Især er der vanskeligheder med udvælgelsen af ​​efterbehandling materialer, fordi du aldrig ved, hvor harmonisk de vil blive kombineret i det indre af et lille rum. Hvis du vil gøre dit hjem behageligt, på trods af det lille område, ville den bedste måde være at vælge tapeter til et lille rum, der visuelt forstørrer rummet.

Hvad vil gøre rummet større?

Små lokaler er iboende i mange lejligheder Khrusjtjov. Og betingelserne tillader ikke en tilfredsstillende ombygning - mængden af ​​plads forbliver den samme og oprettelsen af ​​en "udvidelse" virker ikke. Hvordan visuelt forstørre rummet? Der er flere enkle måder at visuelt føje "luft" til rummet. Den første er brugen af ​​gardiner og spejle.

Du kan omdanne et lille værelse ved at vælge de rigtige gardiner. For at gøre dette skal du huske hovedreglerne:

 • Vælg lyse farver og tynde, løse tekstiler;
 • lærredet skal være lang, komprimeret i form af et accordeon, der falder på gulvet;
 • Gardinens farver skal kombineres med murenes dækning; brugen af ​​kontrasterende og mørke nuancer er uacceptabel;
 • der skal være lodrette striber på tekstiler;
 • vandrette linjer, store udskrifter og mønstre bør undgås.

Det mest passende valg vil være lyse, lyse og varme toner af gennemsigtige gardiner. De skal være længere end vinduet og optage plads på gulvet og derved skabe illusion af højt til loftet.

Spejle er de mest populære og nemmeste at håndtere omhyggeligt. Et overdrevent antal spejle må ikke øge et lille rum, men tværtimod, omdanne det til en lommeboks.

Til rektangulære rum er det almindeligt at placere et spejl på en af ​​de lange sider. Rummets rum er således "klippet", og det tager form af en firkant. Normalt forekommer dette smalle rumproblem i gange og korridorer.

I lejligheder på badeværelserne gemme kvadratmeter. Spejle, glas og glatte overflader afhjælper denne fejl. På badeværelset er det værd at opgive rammen og bruge spejlpaneler - sådan skabes effekten af ​​frihed. Til vægge anvendes fliser med en blank finish, bruser er adskilt af en glasdør, og loftet spejles.

Brug tapetet

De tager også til fotobaggrunde, visuelt forstørrer rummet. Dette er en smuk og effektiv måde. Men man bør tage højde for egenskaberne af hver af lærredene. Ikke alle billederne på panelet giver det ønskede resultat.

Rumforbedrende wallpapers skal indeholde billeder, der ligger dybt ind i billedet:

 • skovspor
 • gade i en storby;
 • undervands verden.

En anden regel kan tilskrives den kendsgerning, at vertikale billeder optisk hæver loftet.

Udvælgelse og stakning af billedbaggrunde er en kompliceret proces, og der er flere designhemmeligheder, der vil hjælpe med at placere panelerne i et lille rum:

 • Baggrund med perspektiv skal limes på væggen af ​​rummet, hvor der ikke er vinduer og døre.
 • Du kan ikke skjule eller klippe billedet med møbler. Til en væg med foto wallpapers egnet lav sofa, bord eller seng.
 • Jo mindre rummets størrelse, jo lysere skal være mønsteret på tapetet.
 • For værelser, der har vinduer ud mod solsiden, skal du hente kolde farver, og for dem der har brug for lys, vil varme farver gøre.

Designere bruger også ofte tapet baggrundsbelysning. Denne metode er stedet at være. Det bruges til små og store værelser. For små bør bruge lamper af små størrelser. De kan placeres i tagskægget, "løfte" deres sengeborde eller seng.

Også ofte brugt indbyggede lys i nicherne - det hjælper med at opnå effekten af ​​lydstyrken og tilføjer visuelt plads i rummet.

På videoen: tapet, udvidelse af rummet.

Farver og tapet mønstre

Baggrund til et lille værelse skal vælges ud fra den farve og mønstre, der er placeret på dem. Mange mennesker er bange for at forbinde lette vægge og møbler, fordi de frygter, at de vil slå sammen og interiøret bliver kedeligt. Der er mange succesfulde eksempler på design ved hjælp af hvid, grå, beige. For et lille værelse vil denne løsning være den bedste.

Det skal huskes, at møblerne skal have en anden skygge - at være mørkere end tapetet og det omgivende interiør.

Det er hensigtsmæssigt at vælge kolde farver. De arbejder på ekspansion. Det er nødvendigt at nægte følgende:

 • Kontraster. De skærer visuelt rummet adskilt fra hinanden. De er passende at bruge til værelser, der er større i størrelse. For eksempel til deres zoneinddeling. For små områder er denne metode ikke egnet.
 • Lysmættede farver. En sådan baggrund begrænser rummet visuelt og omdanner det til kasser.
 • Store og kontrasterende mønstre. Deres opfattelse i et sådant rum vil blive forstyrret, da de overordnede tegninger understreger et lille område, og lysstyrken forværrer situationen.

Accept af en kontrastvæg er tilladt. Til dette isoleres den ene side i rummet ved hjælp af en tegning. Det er bedre, hvis det er en geometrisk form. Hvad er funktionen? Farveskemaet på denne overflade skal være rolig og ikke meget forskellig fra den generelle stil. På denne måde vil det være muligt at bedrage visionen - enhver vil tro at rummet er større end det rent faktisk er.

Der er flere regler for udsmykning af vægge med tapet:

 • Modsatte sider kan udføres i en farve skala, men kontrasterer dem med kolde og lyse nuancer.
 • Hvordan laver man lange vægge kortere? For at gøre dette, brug tapet med et lille tryk, det er bedre at forlade et stort mønster til korte vægge.
 • Diagonal placering af billeder på lærredets tapet strækker også visuelt rummet.
 • Distribueret og metoden til forskellige farvemætninger. For at opnå den ønskede effekt er bunden af ​​væggene pudset med mørkere toner, og de lyser anbragt på toppen. Denne metode er ideel til små værelser med lavt loft.
 • Tilladt og skiftende tapet med et billede og uden. Men for at udvide rummets rum bør almindelige lærred være større end tapet med et ornament.
 • Det anbefales at bruge glatte overtræk. De skaber en stigning i rummet, fordi de har egenskaberne til at afspejle genstande foran dem.

Vi udvider det smalle rum

En af de sværeste er indretningen af ​​et smalt rum. Og hvis der ikke er plads nok i det, så skal du omhyggeligt vælge ethvert design. Og inden du starter en handling, bør du gøre dig fortrolig med råd fra fagfolk om, hvordan du visuelt udvider et smalt rum.

Hovedproblemet ved et sådant rum er afstanden til en af ​​parterne. For at tilpasse det kan du bruge følgende teknikker:

 • Placer spejlet på en lang væg. Dette vil visuelt skære rummet og dreje den rektangulære struktur til en firkant.
 • Brug tapet varme nuancer. Ved limning af en sådan belægning til den fjerne side kan du let reducere afstanden.
 • Horisontale striber - de skal være smalle og lette. Så på samme tid viser det sig at strække væggene i højden og niveauere rummet.
 • Kontraster. At skabe balance i et smalt rum skal placeres på korte vægge af et andet mønster. På en af ​​dem er små, og på den anden store.
 • For mørke og smalle rum anbefales det at lim en lysere strimmel tapet på væggen der tændes mindst. Dette vil hjælpe med at tilpasse det overordnede design.

Møbler til at udvide rummet

Indretning af små rum bør også tages alvorligt. Valget af valget afhænger af mange faktorer: det enkelte elements farve, form, størrelse og stil.

Kassér de overordnede headsets. Store garderobeskabe og sofaer har længe været ude af mode. De kan kun efterlades på grund af varme minder. Men de kan ødelægge ethvert interiør. Det er bedre at vende sig til stilfulde og ikke tage meget plads ting. De kan nemt flyttes, transporteres eller endda skjules i tilfælde af en designændring. Også meget praktiske er de indbyggede strukturer eller møbeltransformatorer.

Hold dig til minimalisme. Denne regel vil hjælpe med at slippe af med unødvendige ting, der ofte forvirrer for meget plads. Jo mindre møblerne er, desto mere lys og frihed har rummet.

Det er vigtigt at vælge design og møbler i en bestemt stil. En af de bedste muligheder er high-tech. Det er designet til unge og aktive mennesker, der har brug for funktionalitet og komfort hjemmefra. Materialerne, der bruges til at skabe denne stil er glas og metal. De bidrager til atmosfæren af ​​airiness, så high-tech er ideel til små rum.

Du kan forstørre et værelse på forskellige måder. Det kan være tapet, materialer, møbler og dekorative elementer. Men alle bør vide, hvordan man bruger dem korrekt. Ellers kan du få et helt andet resultat, og det omgivende interiør bliver endnu mindre.

Mørke lofter i det indre: et tegn på smagsoplevelse eller et mislykket eksperiment?

Hver af os hørte, at mørke lofter ikke skulle bruges i interiøret: de formodes at reducere og forkorte rummet. Denne udtalelse styrker troen på, at loftet skal være lys eller pastel. Men hvis en lille sort kjole altid har været betragtet som et must-have i en garderobe, så hvorfor kan ikke et mørkt loft dekorere interiøret uden at reducere rummets størrelse? InMyRoom, sammen med eksperter, er klar til at fjerne denne myte.

Nogle beslutninger er fast etableret i folks sind og har vundet stor popularitet, mens andre tvert imod har været ufortjent inddraget i kategorien "mislykkede forsøg".

Så det vurderes, at det mørke loft sænker rummet, skaber en dyster atmosfære i rummet. Ikke desto mindre er mange interiørtendenser simpelthen utænkelige uden inddragelse af mørke loftelementer - for eksempel orientalske og middelalderlige stilarter, gotiske, loft, art deco og endog de engelske klassikere med deres tunge coffered loft af mørke skove elsket af mange. Det vigtigste er at være i stand til at passe dem godt i rummet. Ved hjælp af et mørkt loft kan du oprette et unikt hyggeligt interiør, der overholder flere vigtige regler.

Hvis loftet er lavt.

 • Brug ikke en ensartet tekstur i et stort rum, hvis loftets samlede højde ikke er for stor. Det ville være mere korrekt at lave zoneinddeling og fremhæve en del i mørk farve.
 • Vær opmærksom på valg af materiale. Hvis du har brug for visuelt at udvide rummet og "hæve" loftet, er de glatte overflader af strakte lærreder uundværlige. Træloftet vil give det indre varme og tekstur, og betonmalede fly vil skabe en følelse af åbne hems.

Hvis du sætter pris på komfort.

 • Der er ingen særlige begrænsninger på områderne der anvendes mørke lofter, men i nogle rum fungerer denne teknik særligt godt. For eksempel at skabe en fredelig kammeratmosfære i soveværelset, kan du lave en del af loftet chokolade eller indigo. Derudover spiller sort, antracit, brun og mørkblå farver sig godt i badeværelset.
 • Også et meget interessant træk er udsmykningen af ​​gulv og vægge med lette materialer og loftet - mørkt. Dette skaber en spejleffekt af rummet, og hele accentet flytter til loftet. Et mørkt træloft vil helt sikkert passe ind i kontorets indre, veranda eller loggia.

Hvis du ikke er bange for forsøg.

 • Jeg vil især nævne stilen All Black, hvilket ikke kun indebærer sort loft, men også sorte overflader af vægge, gulve og endda sorte møbler. En af de få begrænsninger er brugen af ​​for mørke lofter i børnenes værelser - børn er meget følsomme for farver, og et sådant træk kan forårsage øget nervøs irritabilitet eller omvendt en deprimeret tilstand.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I de senere år bruger de i boligbyggeri mere og mere ofte layoutet, hvor lejligheden ser mere ud som et studie. Dette er gjort, så en person selv kan bestemme, hvor meget plads han har brug for.

Studierummet er om nødvendigt let at opdele ved gipsplader og få to mindre værelser. Og hvad skal de, der bor i huse af sovjetisk konstruktion, gøre, hvor selv i tre-værelseslejligheder er der seks firkantede køkkener og fire badeværelser.

Nå er et soveværelse ikke mere end ni kvadratmeter, og selv da ser det mere ud som et blyantshus. Nogle ejere af sådanne lejligheder løser problemet med kardinal metoder: forene badeværelser; overføre skillevægge, udvide køkkenet på bekostning af soveværelset; rengør spisekammeret, så du kan øge børnehaven.
Pointen er ikke let, dyrt og ikke altid muligt. Det er den eneste chance - at opnå mindst en visuel udvidelse af rummet.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man løser dette problem ved hjælp af designet, og hvilken slags strækloft i et lille rum kan gøres.

Sådan øges rummet

Det er klart, at hvis et værelse er rodet med mange detaljer, vil det virke endnu mindre. Hvad angår møblerne, er der nu mange muligheder for at løse dette problem: køjesenge eller senge, der stiger op til væggen, væghyller og skabe, indbyggede skabe.
Dette gør rummet mere funktionelt, og den visuelle opfattelse afhænger af indretningens farveopløsninger.

Hovedreglen i designet af et lille rum er, at alle detaljer i interiøret skal vælges i en farve og helst lys. Dette gælder ikke kun loftet eller væggene, men også situationen, som på billedet.

Spændingsoverfladernes rolle

Og alligevel vil hovedrollen i den visuelle udvidelse af rummet spille overfladen af ​​loftet. Der er mange teknikker i sin udsmykning, der er i stand til at gøre rummet og over og bredere.
Designere har længe vedtaget materialer med reflekterende virkning:

 • Og det behøver ikke at være et spejl: Hvad er godt for et badeværelse er ikke egnet til et soveværelse eller en børnehave. Blot blank overflade.
  Og den første ting at tilbyde i denne henseende - strække lofter for små værelser ved hjælp af blankt lærred.
 • Det er ikke nødvendigt, at hele overfladen var blank. Det er nok, at den glatte del er indlejret i den matte overflade.
  I et lille rum er det ønskeligt, at denne del er firkantet eller flerfacetteret som i ovenstående billede.
 • Konfigurationen og placeringen på loftet på den glatte indsats kan tilpasse rummets form. For eksempel: Et smalt langt rum, der ligner en parallelepiped, kan således zoneres ved at dividere det i to eller tre dele med et kontrastfarget blankt lærred.
 • Og det er muligt at placere et rektangulært indlæg over rummet og dermed kompensere for manglen på bredde. Streklofter til et lille rum, der viser den stjerneklare himmel (se Stretch-loftet "Starry Sky": materialer og teknologiske værker) eller skyer, ville være en ideel mulighed.
  Og det er ikke engang noget, hvad funktionaliteten i dette rum er.
 • Et hvilket som helst billede af himlen, selv om natten, får os til at forbinde med de endeløse udvidelser af rummet. I princippet kan et sådant billede oprettes ved hjælp af loft tapet eller selvklæbende film med et tilsvarende mønster.

Inden du vælger et strækloft til et lille rum, skal du tænke på, hvordan det kombineres med dets interiør.

Kombinationen af ​​loftet med væggene

Det indre af rummet bør selvfølgelig ikke være helt ensformigt, ellers vil det ligne en hospitalsafdeling. Hvis det er et soveværelse, er mørke farver kun tilladt i en kontrasterende kombination.

 • Denne rolle kan spille som møbler, og en væg, resten - i farven på loftet. I stuen kan dette gøres med tapet eller selvklæbende film med et klart, lyst mønster, indsat i form af paneler.
  Kontrast kan være cornices, lamper, gardiner.
 • Et indendørs lysdimensionelt loft, eller dele af væggen, udvider også visuelt rummets rumfang. Ikke kun over hovedet, men også på væggene kan du arrangere de originale spejle.

Til visuel udvidelse af rummet kombinerer designere ofte flere sådanne teknikker. På billedet ovenfor, i det indre af et lille soveværelse og et blankt loft, og lys og spejlelementer på væggen.

Andre typer af loftkonstruktioner

Opret en illusion af et rummeligt værelse kan ikke kun strække blankt lærred. Effekten af ​​lysreflektion har nogle andre materialer: latexmaling, plastpaneler, glatte film, som er plasteret med gipsplader.

 • Men den bedste mulighed kan kaldes et spejlhængt loft - i et lille rum udvider det meget effektivt rummet. Ligesom et blankt lærred er en spejlindsats bedre at gøre i midten af ​​rummet.
  Så er der ingen følelse af en bundløs brønd.
 • Med samme succes kan du lave et glasloft. Glas anvendes både naturligt og akryl.
  Forskellige mønstre eller billeder kan anvendes til det. Frostet glas med intern belysning løser problemet med visuel ekspansion.
 • Der er mange typer af lofter: helt fremstillet af glas eller ved hjælp af indsatser af forskellige konfigurationer. Glasindsatser kan indbygges i alle typer lofter og perfekt kombineret med træ, plast, gipsvæg.
 • Ikke alle kan skabe en sådan struktur med egne hænder, og prisen er ret høj, men slutresultatet vil ikke forlade nogen ligeglade. Som eksperter gør, kan du se videoen.
 • Frostet akrylglas bruges også til vinduer på loftet. I dette tilfælde skaber de samme effekt som et falskt loft med glasindsats.
 • Kun dens belysning vil være naturlig og ikke skabt ved hjælp af belysningsenheder. Takket være disse vinduer ser loftet ikke så trængt ud.
 • Hvis du synes det godt, kan du endda komme ind i et to-niveau loft i et lille rum. For at undgå fornemmelsen af ​​en pressende overflade er det andet niveau muligvis ikke konveks, men konkave.
  Den indre del kan laves i det mindste blank og kontrast.
 • I ovenstående billede er loftet lavet af gipsplader i to niveauer - dets indre sektor er dækket af tapet med fotoprint i harmoni med væggene. To typer kontrastarmaturer gør loftets design interessant og usædvanligt.
 • Hvis du ikke ønsker en suspenderet struktur, kan du bruge tapet med et lille mønster, ligesom på væggene, for at afslutte loftet på et lille rum. De lim ikke over hele området, men kun en del i midten i form af et tæppe.
 • Ikke-limede sektioner af loftet og væggene er dekoreret med dekorative lister, der skitserer omkredsen af ​​den indsatte overflade. Dette skaber effekten af ​​et fjernt loft, hvilket betyder, at det visuelt gør rummet højere.
 • I et værelse med en lille højde for at dekorere loftet kan du bruge 3D tapet (se 3d tapet på loftet: fordele og funktioner), der viser en kuppel eller individuelle konkave elementer, som i vores eksempel. Billeder med himlenes billede, stjernens galakser er perfekte.

Vi håber meget, at vores lille instruktion hjalp dig med at træffe det rigtige valg, og for at opnå effekten af ​​visuel udvidelse af rummet. Kompetent kombination af teksturer af efterbehandling materialer med hjem tekstiler vil gøre indre af rummet komplet og skabe harmoni og komfort.