Dekorer interiøret med grene og snags: 50 fotos for at hjælpe!

Brugen af ​​grene, pinde og snags til indretning er en strålende ide, fordi det viser sig ikke bare smukke dekorative elementer, men også miljøvenlige. Desuden giver du det "andet liv" til det gamle træ, som ellers ville gå undtagen på ildkammeret i pejsen eller stege kebabs. Grener og snags bruges ofte i interiøret i økologisk, land og skandinavisk stil, samt når man designer et hus i stil med en gård eller strandhus.

Hvad designerne ikke skabte ved hjælp af "fod" træstykker: sengeborde, lamper, borde, afføring og bøjler, lysestager, hylder. Selvlærte håndværkere skaber fantastiske design, der er i skønhed og funktionalitet på ingen måde dårligere end dyre designer-modeller. For eksempel, ligesom dette glasbord på benene på flere kufferter. For at gøre dette skal du have gamle tørrede grene, pinde eller stubber af interessante former, der kan findes på gaden. Eller snags fanget fra en flod eller havet.

Hvad kan der skabes med en bunke af grene?

1. Møbler

Meget originale og smukke borde og afføring opnås i nærvær af smukke, nodulære store trunker og snags. Du kan lave et simpelt sengebord, men et meget smukt bord med en glasplade, hvorigennem bøjningerne og træmønsteret er tydeligt synlige. Og hvis du er heldig nok til at finde en meget stor snag, kan du lave en liggestol ud af den. Mere eller mindre lige trunker behøver heller ikke kastes væk - du kan sammensætte meget nyttige reoler.

2. Belysning

Ved hjælp af filialer kan du oprette bare fantastiske designs. For eksempel er dette en loftslampe lavet af en log, på hvilken ledninger med lyspærer er sårede.

Du kan også lave lysekroner, gulvlamper og bordlamper, hvilket vil øge komforten til det indre af din lejlighed.

3. Funktionelle husholdningsartikler

Hvis du samler mange passende spisepinde og plader, kan du nemt forsyne dig med originale bøjler til tøj eller smykker, hylder til trinkets og fotografier, rammer til spejle, holdere til noter og fotos, forskellige kurve, bakker og står for varme genstande. Og du kan endda lave et ur eller trappe rækværk.

4. Forskellig indretning

Der er mange flere måder at dekorere en lejlighed med tørre grene. For at bekræfte dette, skal du bare se på billedet nedenfor.

Gør det selv: Lav en snaglampe

8. november 2013 kl. 14:21

Rack fra IKEA eller gammel lampe kan ændres uden for anerkendelse med enkle værktøjer derhjemme. Landsbyen fortsætter historien om, hvordan man laver indvendige genstande med egne hænder. I det nye nummer - en lampe fra filialen, som blev lavet af parret Konstantin og Alexandra Kucher til deres renoverede lejlighed.

Constantin
og Alexandra Kucher

Efter at have gennemført de vigtigste reparationer i lejligheden tog vi møblerne og indretningen op. Med lethed fandt vi egnede lamper til værelset, badeværelset og korridoren, og køkkenet var altid ude af arbejde - loftet var kun dekoreret med en trist lyspære.

En dag, mens vi gik gennem skoven, fandt vi en smuk, tørret snag, hun lå lige på vejen. Vi lo det

nogen har allerede båret sit hjem, men bragte det ikke og tog det væk. De studerede spørgsmålet om sikkerheden af ​​en lygte af træ og fandt mange designer snags og grene i skandinavisk interiør. Gik videre til skoven for grene, hvorfra de besluttede at lave omslag på patronerne. Det var simpelthen fordi i efteråret var der mange faldne og tørrede træer i løbet af sommeren. Selv efter regnen tørrer sådanne grene hurtigt hjemme.

Nu er problemet med belysningen i køkkenet lukket, fordi vi har en lang gren med fem lyspærer. De giver et varmt omsluttende lys, der ligeledes belyser vores hele aflange køkken. Lampen bruger 25 watt / time. Dens længde er 1,3 meter, højde 65 centimeter. Vægt 1,2 kg. Omtrentlig pris uden løg - fire dollars.

Værktøj og materialer

Passende tør gren, tråd, tynd montage kabel, klemmer til det, plastikpatroner E-14, energibesparende pærer med samme base, tørre grene 3,5 cm i diameter, et dusin små negle, træskruer (2 korte, 1 lange), firkantede bord (8 x 8 x 2 centimeter), akryllak, hvid akrylmaling, maskeringstape. Såg, bor, bor (gravør), loddejern, skruetrækker, tænger.

Gør lysekroner ud af snags med egne hænder

Hver ejer ved registrering af et indre af huset stræber efter at bruge de kvalitative materialer, der har nyttige egenskaber. Et af disse materialer er træ. Træbelysningsindretninger kendetegnes ikke kun af det oprindelige udseende, holdbarhed, holdbarhed, pålidelighed, men også af blød og behagelig belysning for at skabe en atmosfære, der fremmer perfekt hvile og afslapning.

Samtidig er det helt muligt at bruge lysekroner lavet af træ samlet i huset. Sådanne lyskilder kan være lavet af planker, krydsfiner og endda snags. Du vil lære om, hvordan du laver en lysekrone med dine egne hænder, dens egenskaber, metoder til beskyttelse og sorter i denne artikel.

Du kan betale for lys med 30-50% mindre, afhængigt af hvilken slags elektriske apparater du bruger.

Træet er en temmelig dyr ressource. Først og fremmest skyldes dette fordelene ved dette materiale, hvis vigtigste er:

 • Høj miljømæssig ydeevne af træprodukter på grund af minimale ændringer i materialets forarbejdning. Når du vælger lamper fra træ, får du også de sundhedsmæssige fordele og velvære som følge af fordampningen af ​​æteriske olier og forskellige sporstoffer. De mest gavnlige virkninger på åndedrætssystemet er produkter fremstillet af fyr og gran, især for astma.
 • Trækonstruktioner er nemme at montere.
 • Ved hjælp af træelementer i indretningen får du et hyggeligt og præsentabelt udseende af rummet.
 • Det unikke af sådant materiale som træ gør det muligt at bruge det i forskellige stilarter af rumdesign i kombination med glas, klud, plastik, stål og andre elementer.
 • Hvis du skal visuelt understrege enhver designidee, kan træet fungere som en kontrast.
 • En række træarter giver dig mulighed for at realisere forskellige kreative ideer til generel indretning og specielt til belysning.

Ovennævnte fordele udelukker ikke tilstedeværelsen af ​​ulemper ved dette materiale. Disse omfatter følgende ulemper:

 • Træprodukter er ikke beskyttet mod brand. Derfor anbefales det at bruge lamper, der ikke opvarmes (halogen eller fluorescerende).
 • Træet kan forringes på grund af fugt, varme og tilstedeværelsen af ​​insekter. De mest sårbare er loftlysekronerne. For at undgå disse konsekvenser er det nødvendigt at tage behørigt vare på materialet eller bruge belysningsanordninger fremstillet af nåletræer, da de er mindre modtagelige for skade fra insekter.
 • Sjældne og eksklusive træarter har høje priser.
 • Træ lysekroner har en tendens til at miste fugt, hvorfor produktet kan ændre sig i volumen og blive beskadiget (for eksempel forskellige revner og chips).

For at spare deres penge, samt at opnå en eksklusiv lysarmatur, foretrækker mange mennesker lysekroner lavet for hånd. Før vi fortsætter til den uafhængige oprettelse af en lyskilde, bør alle mulige ubehagelige konsekvenser samt metoder til forebyggelse af dem undersøges.

Fremstillingsværktøjer

Før du gør en ting som en lysekrone med dine egne hænder, skal du huske, at en lysekrone med egne hænder kræver visse omkostninger. Først skal du købe et bestemt sæt værktøjer til arbejde på træ. Du skal også bruge tænger, der kræves ved udførelse af lednings manipuleringer. Yderligere værktøjer til fremstilling af lysekroner omfatter en hammer, en skruetrækker, en måleenhed (målebånd eller linjal), en boremaskine, en blyant og børster.

For at beskytte træet mod de skadelige virkninger af miljøet, bør du opbevare et specielt antiseptisk middel. Derudover nyttige dele af den gamle lysarmatur. Disse omfatter bunden med lygter, lamper, ledninger mv. For at dekorere en fremtidig lysekrone er det muligt at bruge emner som forskellige papir og vævede elementer, reb, badges osv. I princippet kan listen over materialer og værktøjer være forskellig fra det ovenfor beskrevne., suppleret med andre hjælpeposter.

Tips til fremstilling

Hvis du vil bygge højkvalitets og holdbare lamper af træ, skal du overholde visse krav.

Før du laver en lysekrone, skal du behandle materialet rundt omkretsen med en speciel beskyttelsesløsning. Således vil lampen, der er lavet for hånd, bevare sine egenskaber og øge driftstiden. Samtidig er det nødvendigt at sikre kvaliteten af ​​det anvendte beskyttelsesudstyr, ellers vil apparatet efter en vis tid blive ubrugelig.

Du bør også overveje at fastsætte belysningsarmaturet på loftets overflade. Fæsternes rolle kan udføre kæder, der er lavet i forskellige stilretninger. For store lysekroner med stor masse anbefales det at anvende multipoint fastgørere. Dette vil sikre en sikker betjening af enheden.

Tilslutning af belysningsenheden til det elektriske netværk skal overlades til specialister. Denne betingelse skal overholdes for at undgå skader på belysningsanordningen samt for at undgå elektriske skader.

Nogle typer af lysekroner

Lygter lavet for hånd, har en række forskellige muligheder. Det hele afhænger af fabrikantens fantasi og kapaciteter. De mest interessante og populære typer af sådanne belysningsanordninger diskuteres nedenfor. Det er værd at bemærke, at de beskrevne lysekroner præsenteres i generel form og kan suppleres og indrettes til et bestemt rumdesign.

De letteste lamper til fremstilling er lysekroner lavet af gardiner (eller en grenlysekrone). Lyspærer bruges som dekorationselementer. De spiller rollen som frugter, blade og andre ornamenter. Det eneste problem er at forkæle ledningerne.

For at montere lysekronen skal du fjerne barken og andet snavs, som du kan lide fra hængen, tørre det og sand det med sandpapir. Så skal du vælge en lampe, der passer til dine snags. Det anbefales at bruge energibesparende lyskilder, der ikke kan forårsage overophedning af enheden. I de præfabrikerede snit skal der placeres ledninger, hvorefter hullerne skal maskeres med kitt. Lyspærer installeres på strukturens kanter, hænger frit fra grenene eller placeres i loftet.

Grenkronen som dekoration kan omfatte forskellige legetøj, dekorationer fra en gammel lysekrone, perler og andre elementer. Denne enhed er fastgjort med skruer eller en kæde. Således kan lysekronens lysekrone være både loft og vedhæng.

Lysekrone lavet af krydsfiner kan laves antik. Som sådan står en lampe et meget populært lysekronehjul, som blev udbredt på grund af sin alsidighed.

Til fremstilling af en sådan lampe af krydsfiner med egne hænder skal du først lave et hjul. Materialet til lysekronen er valgt baseret på diameteren af ​​understøtningsstrukturen. Udover krydsfiner kan du bruge møbelbrættet. Hjulet skal bestå af to eller tre lag. For at gøre dette skal du tage det nødvendige antal ark og forbinde i hjørnerne med skruer. Så skal du markere midten og fælgen af ​​en vis størrelse.

Center og fælg skæres på markeringen. Kobberledning, keramiske pærer til pærer, nogle rembolter og en kæde til ophængning af enheden vil være nyttige til opsamling af strukturen. Lysekrone eger købes bedst hos en specialbutik. Lysarmaturets ledninger placeres mellem arkene eller på fælgets overflade.

Træ lysekroner, hvis gulvlampe er lavet af farvede faldne blade, ser ikke mindre imponerende ud. Belysningsanordninger fremstillet af tøjspidser kendetegnes af deres oprindelige og ekstraordinære udseende. Kroppen af ​​sådanne lysekroner er et metalnet, hvorpå tøjspidser er fastgjort. Denne belysningsenhed er lakeret eller malet i en række farver.

Behandling af en sådan lysekrone anbefales ved hjælp af løsninger af naturlig oprindelse. Den mest hensigtsmæssige løsning er at bruge hjemmelavet pebermynteolie. For at gøre dette blandes en liter renset hørolie med et glas mynte. Denne sammensætning er infunderet på et mørkt sted i to uger, mens det skal rystes dagligt.

For at opnå mastik for træ er det nødvendigt at opvarme den opnåede mynteolie ved anvendelse af vandbadmetoden efter tilsætning af bivoks til den. En opløsning af kaliumpermanganat er perfekt som en plet.

Sammenfattende er det sikkert at sige, at lysekroner er en god mulighed for indretning af ethvert værelse. De er miljøvenlige, holdbare og bringer også til atmosfæren af ​​hygge og komfort, der er nødvendig for en god hvile.

Derudover vil energibesparende lamper, der anvendes i træarmaturer, give dig en betydelig reduktion af elforbruget. En belysningsenhed lavet uafhængigt vil ikke kun spare dine penge, men også bringe en originalitet og unikke karakter til dit indretning og giver dig også mulighed for fuldt ud at udtrykke dit kreative potentiale.

Online hjem guiden

Håndlavede trælamper passer perfekt til indretningen, hvilket gør atmosfæren i hjemmet mere varmt og hyggeligt. Originale lamper fremstillet af træ er ganske populære i de seneste tider og bliver et sædvanligt element ikke kun af boligindretninger - de findes ofte i caféer, restauranter, museer og andre offentlige steder.

En sådan ting kan perfekt passe ind i interiøret og forædle det, hvis du henter materialer, der passer bedst til indstillingen.

Resume af artiklen:

Materialegenskaber

Naturligt træ, ud over dets æstetiske egenskaber, har en række væsentlige fordele. Produkter fremstillet af det er nemme at bruge og miljøvenlige. Ved opvarmning udsender træ ikke giftige stoffer og omvendt - har en gavnlig effekt på mennesker med kroniske respiratoriske sygdomme, der har helbredende egenskaber. Især karakteristisk for en sådan handling for nåletræer.

Træ er et materiale, der er tilstrækkeligt fleksibelt, således at en mester i stand til at finde præcis de former, han opfattede. Derfor kommer ethvert kreativt designidé til liv. Luksuriøse billeder af eksklusive trælamper er let overbevisende.

Materialet er ret alsidigt, som det kan bruges bredt i næsten enhver form for interiør. Interessante konfigurationer og en række forskellige former giver dig mulighed for organisk at tilpasse ting i enhver stil.

Lamper af træ i interiøret ser godt ud og ædle og eksisterer også sammen med genstande fra forskellige materialer: plastik, glas, metal.

Sammen med de nævnte fordele har træet også ulemper. Det er meget brandfarligt, hvorfor produkter ikke bør placeres i lokaler, hvor der er pejse, gaskomfurer og andre kilder til mulig antændelse.

Materialet er meget følsomt for ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, så placering af lamper fra træ i badeværelset eller køkkenet er yderst uønsket. Derudover tiltrækker træ små skadedyr - termitter og andre insekter. Produkter skal fortrinsvis være dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer deres udseende og beskytter materialet mod deformation.

Følg en række enkle forholdsregler ved brug af apparatet:

 • Placer lyskilden i en tilstrækkelig stor afstand fra en åben ild (pejs, komfur);
 • Husk at det optimale sted at lokalisere enheden betragtes som værelser med et normalt fugtighedsniveau og stuetemperatur;
 • træ lamper tillader ikke installation af almindelige glødelamper i dem: deres opvarmningstemperatur er for høj, det er ikke sikkert; Brug LED, halogen, lysstofrør.

Anvendelse i forskellige interiører

Trælampens alsidighed giver dem mulighed for at finde anvendelse i udformningen af ​​et bredt udvalg af værelser, uanset stil. De er mest hensigtsmæssige i rammerne af et landsted, indrettet i stil med land, Provence, orientalske stilarter. Kombinationen af ​​naturlig enkelhed med sofistikation er den mest værdifulde kvalitet af træ.

Originale lamper "antikke" lavet af træ er meget efterspurgt i retro stilarter. Ofte er de lavet i form af hjul fra en vogn, omkring omkredsen er der lamper i form af stearinlys. Et sådant design bruges normalt i restauranter, barer, hoteller.

Loftmodeller ser godt ud i store værelser og stuer, hvilket bringer luksus og elegance til interiøret. Spotbelysning er relevant for små rum, især hvis de har lave lofter.

Til landstil passer armaturer af enkle former, uden alle overflødigheder. De kan se lidt ru, men de vil skabe en følelse af enhed med naturen og vil organisk passe ind i rummet uden at være i konflikt med andre objekter.

Orientalsk stil kræver brug af massivt træ, glæder sig over klare former og linjer, tilføjelsen af ​​orientalske motiver.

Til klassiske retro klassiske muligheder eller flere originale modeller, stiliseret antik.

Klassikeren giver mulighed for at bruge farvet glas, lampeskyggen kan laves af det; træstrukturer har glatte, strømlinede former.

High-tech giver dig mulighed for at lave originale designs, der kombinerer træ med metal, frostet glas og andre materialer.

Sådan laver du en lampe af træ med egne hænder

Selvfølgelig bestiller du produktet i specielle værksteder, får du et perfekt fremstillet poleret produkt. Men hvis du har erfaring med træ, kan du forsøge at lave en eksklusiv ting fra det materiale, der er tilgængeligt for dig.

Trælamper med egne hænder er lavet af:

 • grene;
 • boards;
 • bark;
 • SPIL;
 • logfiler;
 • finer.

Hvis du har en ide, som du ikke kan vente med at implementere, er du velkommen til at starte. Til at begynde med skal træet være forberedt, behandlet med beskyttelsesopløsninger og imprægneringer, vent til fuldstændig tørring.

Denne fase er obligatorisk: råproduktet vil ikke tjene dig i lang tid. Derefter samles strukturen og forsegles. Vi foreslår at du forsøger flere originale indstillinger.

Lygternes lampe

Denne kreative idé kræver ikke meget arbejde og omkostninger til at implementere - brug snags fundet i skoven under dine fødder. De er eksklusive i sig selv: Hver bøjning af en gren er unik. Alt du skal gøre er at finde en passende prøve, rengør den af ​​bark og overskydende træ, og tør derefter grundigt. Til tørring er et ventileret sted velegnet væk fra direkte sollys.

Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at sande snagbrønden med sandpapir. Bestem den side, der vil blive fastgjort til loftet. Blad gør det til riller, hvor du lægger ledningerne. Ved afslutningen af ​​arbejdet med ledningerne skal hullerne anbringes grundigt og derefter behandles med en plet til kitt i træets farve.

Patronerne er fastgjort til enden af ​​snaggen, du kan tænke på forskellige måder at fastgøre dem på. Ved afslutningen af ​​processen træ lak. Det er nødvendigt at lægge flere lag tørring hver. Vælg akryl eller vandtæt lak.

På samme måde kan du også designe en bordlampe eller en væglampe - en snag vil tjene som et glimrende grundlag. Denne ide er let at implementere, selvom du ikke har tømrerfærdigheder.

Branchekroner

Omhyggeligt udvalgte mellemstore grene samler sig på en sådan måde, at nogle af dem er placeret vinkelret på loftet. Dernæst skal du fikse på enderne af loftets grene, og ledningerne blæser forsigtigt omkring dem. I stedet for grene kan du bruge det rigtige rhizoom, hvis du er heldig at finde den i skoven.

Find og oversæt dine egne ideer - træet giver mange muligheder for at eksperimentere ved hjælp af fantasi. Du vil blive belønnet for kreative impulser, der modtager forfatterens produkt, som vil dekorere interiøret.

Hvordan laver man lamper fra grenene med egne hænder

Naturen skaber smukke former, vi kan kun se og bevare denne perfektion. Sikkert nogensinde har du bemærket den usædvanlige form af en gren eller snag. Deres skønhed kan bruges i indretningen, ikke blot som dekoration, men også som et fuldt funktionelt element.

Mange ideer til hjemmet ved hjælp af træ udformet designere og håndværkere for at gøre stilfulde lamper fra grenene med egne hænder.

Næsten enhver lampe fra en gren kan laves for hånd, nogle enkle værktøjer og færdigheder vil være nødvendige. Men at arbejde med træ bringer dig glæde, det er et lydhør og varmt materiale. Du kan nemt finde i skoven eller parken fancy grene af træer, allerede tørret op. Brug denne gren som en base for lampen. Det er ikke nødvendigt at tage et helt rotet træ, basen skal modstå vægten af ​​nuancerne og vare i lang tid.

Afhængigt af filialens længde, diameter og form kan du lave et loft, gulv eller bordlampe. For gulvarmaturer fra grene skal du lave et pålideligt ben, for eksempel hæld cementmørtel i en slags beholder eller fordybning, hvor du skal indsætte en trægren. Derefter fjernes fordybningen og efterlader den rene cement eller lader den stå i tanken (stor keramisk gryde, spand, gryder).

Når armaturets bund er klar, skal du tilslutte en ledning med en patron og en pære til grenen. Ledningen kan simpelthen såres på en gren og lades gennem metalhjørnerne, der er fastgjort til træet. Med en gren, vintage lampeskærme, gamle lampeskærme eller bare bare pærer vil se lige så interessant og stilfuldt ud.

Økologiske lamper fra grenene vil harmonisk passe ind i næsten ethvert interiør. Det vigtigste er at huske, at alt har brug for en foranstaltning. Du bør ikke bogstavelig talt røre rummet med dekorative knuder, snags og grene.

Og her er en anden interessant måde at lave en lampe på:

Og dette er generelt dejligt:

FIXTURE-PICTURE EGNE HÅND FRA FRAME OG BRIDES

 • 2 rammer med en side på ca. 50 cm og en tykkelse på 4-5 cm,
 • LED ledning, LED strømforsyning,
 • elektrisk kabel med stik og kontakt,
 • bor, maling, dobbeltsidet tape, træstænger.

DIY gør-det-selv lampen vil dekorere ethvert værelse

Bor huller til stængerne i den øverste del af rammen til lampen

Fastgør LED-elementerne til armaturet på båndet.

Lampens billede, du gjorde med dine egne hænder, vil tilføje stil til dit interiør.

6. Når din første armatur er klar, følg de samme trin for den anden armatur. Når du har lavet en sådan fantastisk lampe med dine egne hænder i et par timer, vil du skabe en lysende accent i dit hjem.

Og en anden del af ideer ved hjælp af filialer:

Her kan du præcist samle grene i vores skove til et sådant panel.

Hvad skal man lave af kviste, snags og sticks?

Ofte at dekorere vores hjem, og uanset om det er en lejlighed eller et landhus, bruger vi naturlige materialer. Deres største fordel betragtes som økologisk renlighed. Igen ser sådanne materialer i interiør design meget originalt og smukt ud. Nå, det faktum, at de økonomiske omkostninger ved at erhverve dem ikke er påkrævet, er klart et stort plus.

I denne artikel vil vi tale om nogle ideer hjemmelavede produkter til hjemmet og give deres egne hænder fra grene og drivved. En anden mulighed for naturlige materialer er natursten. Om hvad der kan laves af småsten, læses i denne artikel.

Du kan lave en masse nyttige og interessante hjemmelavede varer fra kviste, pinde og snags. Det ser meget originale møbler ud af dem med egne hænder. Og du kan drømme og eksperimentere. For eksempel kan du rydde alt fra barken til den hvide tilstand af materialet eller lade det være rigtigt med barken. I begge tilfælde ser det meget smukt ud. Men hvis du beslutter dig for at fjerne barken, anbefaler vi at du dækker det med specialværktøjer, når du har samlet hele strukturen. For eksempel akryl eller olie lak. Nå, hvad er det, der skal dækkes, er en enorm masse muligheder. Desuden kan disse midler være både farveløse og alle mulige nuancer. Med hensyn til tilslutning af dele kan de fastgøres som fastgørelsesanordninger (negle, skruer, skruer) og ved hjælp af teknologi "groove-spike". Igen, disse møbler kan du gøre for huset og til gaden.

pic.1 Møbler gør-det-selv

fig.2 DIY møbler

pic.3 Møbler gør-det-selv

fig.4 DIY møbler

fig.5 DIY møbler

pic.6 DIY møbler

En meget god mulighed for produkter fra naturlige materialer vil være alle slags lamper. De kan være lavet af zagryag, grene eller bare fra logs.

fig.7 Loglampen

Fig.8 Lampen fra hængen

Fig.9 Lygternes lampe

Alle slags hylder, stande og borde lavet af grene og snags, som ikke er vanskelige at lave dig selv, ser godt ud.

fig.10 Hylde af grene og koryag

fig.11 Hylde af grene og koryag

fig.12 Hylde af grene og koryag

Fig.13 Hylde af grene og koryag

fig.14 Hylde af grene og koryag

Ofte er forskellige tagbøjler eller bøjler lavet af pinde eller tynde bjælker. Nå, hvis du har et hus på mere end en etage, så ville en interessant mulighed være et rækværk til trapper lavet af træ.

fig.15 Railing af loggen

Fig.19 Eaves af snags

fig.20 Hænger fra snags

Forskellige hegn fremstillet af sådanne materialer ser også godt ud. Og her kan du heller ikke rense barken. Et sådant hegn ser ikke ud til at være meget sædvanligt.

Grener og snags kan hænges på væggen som dekoration. Mure dekoreret med pinde og logs ser meget smukke ud.

Nå, hvis du erstatter sengens ben med ægte udskæringer af træer, vil du springe ind i skovenes atmosfære lige i dit soveværelse.

Fig.22 Rum dekoration træ

rice.23 Rum dekoration med et træ

Fig.24 Rum dekoration træ

fig.25 Rumindretning med et træ

pic.26 Værelse dekoration med træ

pic.27 Rumindretning med træ

billede.28 Rumindretning med træ

Du kan også lave et stort udvalg af souvenirs og tilbehør til at dekorere dit hjem fra tynde kviste. Disse kan være forskellige kopper, lysestager, fotorammer, fuglehuse, nogle originale hjemmelavede produkter og meget mere.

fig.29 Tilbehør fra grene og koryag

pic.30 Tilbehør fra kviste og snags

fig.31 Tilbehør fra grene og koryag

fig.32 Tilbehør fra kviste og snags

Som du kan se, hvis du kan fantasere, kan du komme med et uendeligt antal hjemmelavede produkter til dit hjem og landsted med egne hænder fra grene, logfiler. Og vigtigst af alt er sådanne ting unikke og uendelige. Derfor skaber sådanne kreationer altid stolthed i deres skaber.

Designerlamper fremstillet af træ og krydsfiner - vi belyser ideer fra mesterklassen

Originale trægenstande giver komfort og hygge til indretningen. Hvis du ikke overrasker nogen med massivt træmøbler, udskærer på hylderne, så vil en gulvlampe, lysekrone eller vægsconce lavet af krydsfiner, grene eller snag definitivt tiltrække gæsterne.

Imidlertid er træprodukter dyre, især originale. Vi tilbyder at spare penge og skabe en belysningsarmatur med egne hænder. Derudover er det en fantastisk måde at gennemføre dristige ideer på, mens du bruger meget lidt tid. Til fremstilling af lamper og sconces vil der være brug for standard snedkeredskaber.

Praktisk evaluering

For at forstå, hvor godt lampen er lavet af træ, lad os veje fordele og ulemper ved denne usædvanlige indretningsartikel.

 • Økologisk renhed af træ er en vigtig fordel i forhold til polymerer og andre syntetiske materialer.
 • Ved opvarmning og i sin normale tilstand udsender træet aromatiske stoffer fra harpiksen - etheren, som slapper af og helbreder.
 • Enhver form er lavet af træmaterialer - råmaterialet er nemt at behandle med snedkeringsværktøjer.
 • Usædvanlig mulighed for indretning. Træ lysekroner i hjem og kontorer er sjældne.
 • Den største ulempe ved naturlige råmaterialer er brandbarhed. Farlige situationer kan opstå ved brug af glødepærer og patroner af dårlig kvalitet, forkert at forbinde dem.
 • Træ som parasitter og svampe.
 • Plantefibre absorberer vand og fugt, så produktet med en ændring i fugtighed får et nyt volumen og størrelse.

Ulemperne reduceres ved anvendelse af forskellige imprægneringer og passende forberedelse af strålen. Derfor kan lampen lavet af træ kaldes et nyttigt tilbehør, der vil understrege stilen på rummet og give det en charme.

Materiale forberedelse

Lamper og sconces er lavet af træmaterialer. I kurset er bestyrelser, grene, snags, krydsfiner - valget bestemmes af ideen. Ikke desto mindre, uanset design for lampen, tømmer, er det vigtigt at ordentligt forberede:

 • Træet skal tørres.
 • Billets bør behandles med komplekse imprægneringer med ildfaste og insekticide, antiseptiske komponenter.
 • Vælg værd solidt tømmer uden spor af rådner.

Udover træ fremstilles lygteholdere, snedkeredskaber og lim (fortrinsvis epoxy) til fremstilling af lampeskærme.

Hvilke lamper der skal bruges

Da træ er et meget brandfarligt materiale, skal du være forsigtig, når du vælger en lyskilde. Det er bedre at ikke bruge glødelampen til natlamper og lampeskærme - når det brændes, opvarmes det stærkt både patronen og træet.

LED lamper og bånd er egnede til sådanne hjemmelavede produkter - de udsender hvidt lys og opvarmer ikke overfladen, de er brandsikre. Diodebånd er ideelt kombineret med træ af enhver farve og tekstur.

Master klasse: lamper fra brædder

Ideer til at lave hjemme lamper overvejes ikke. Vi vil fortælle hvordan man laver en hjemmelavet lysekrone - den kan tages som grundlag for kreativitet.

Til fremstilling af brugsstråler af ethvert tværsnit, for eksempel 100 × 100 mm eller derunder, afhængigt af de ønskede dimensioner af det færdige produkt samt et spejl. Vi anbefaler, at du på forhånd udarbejder en tegning af lysekronen, som afspejler sidens længder og spejldelens område (den skal stikke ud over den indre omkreds for at hvile på bjælkerne).

 1. Vi laver emnet fra 4 stænger af samme længde.
 2. Dernæst danner vi en "lås" - skærer en rektangulær kop halv tykkelsen. Dette vil hjælpe chaskorez eller puslespil.
 3. Vi samler strukturen og lim delene sammen.
 4. Derefter udfører vi maleri.
 5. Fra topkanten strækker vi ledningerne med en chuck og fixer den indvendigt med beslag eller små negle.
 6. Ovenfor løser vi et spejl. Det vil spille rollen som en reflektor af lys. Vi gør fastsættelse på hjørner.
 7. Det er fortsat at vedhæfte suspensionen, for eksempel en kæde.

Videoen viser produktionsversionen af ​​et lignende objekt af belysning, driftsprincippet er det samme:

Flere ideer til armaturer fra bestyrelserne:

Lampe indbygget i falske lys. For at lave dem, forbinder vi 3 boards i U-form, i den resulterende niche skjuler vi ledninger og patroner.

Hjulet vil skabe effekten af ​​en gammel eller jagthytte, en skov bungalow. Elektriker fastgjort til toppen af ​​hjulet mod loftet.

En anden interessant løsning fra bestyrelserne, se videoen

Master klasse: lampeskærme og lamper lavet af krydsfiner

Krydsfiner er et letvægtsmateriale, der nemt kan behandles. Fra det kan du oprette en række forskellige produkter. For eksempel en usædvanlig nattelys lampe til en børnehave eller hall. Det ser ligeså godt ud på et landhuss terrasse og i en bylejlighed.

For en natlampe lavet af krydsfiner i form af et hus, tag en universel ordning, hvor du kan lave et mønster!

Nu fortsæt til fremstilling af:

 1. De skabeloner, der er forberedt til alle 4 sider, overføres til et stykke krydsfiner af enhver tykkelse.
 2. Sendt til at skære under det elektriske stiksav (eller en lasermaskine til den fineste undersøgelse af kronblade og små fragmenter). Du kan bruge manualen, men med et komplekst mønster bliver nødt til at tinker.
 3. Snitkanterne er malet med sandpapir.
 4. På samme måde arbejdes der på taget. Skær det til størrelse, lav et mønster og grind.
 5. Lim sammen emnet. For at holde de tynde ark fast sammen, indenfor huset i hjørnerne installerer vi stænger, på hvilke vi limer væggene.
 6. Vi starter patronen og fixer den på højre side af interiøret. Tråden kan indsættes i tegningen eller gøre et separat hul til det.
 7. Fastgør taget, lav bunden. Vi limer alle detaljerne også på hjørnebjælkerne.
 8. Gør en suspension eller monter en bekvem måde.

Huset er klar. Et hjemmelavet natlys eller lysekrone kan være enkelt med en almindelig ornament eller designer med en kompleks ide, væg eller bord. Vi præsenterer et video værksted om at lave et hus med flere sektioner.

Krydsfiner armatur kan være af nogen art. Det vigtigste ved at arbejde med dette materiale er behovet for at skære huller til lysets passage. Flere billeder af natlamper og lampeskærme:

For at montere en sådan lampeskærm fra krydsfiner, skal du klippe en låselås på hvert emne. Derefter kan forbindelsen af ​​dele udføres uden lim.

En lysekroner diffunderer lyset gennem rummet. Forbindelsen af ​​dele udføres med dekorative skruer.

Master klasse: lamper og lysekroner fra grene

Grener - dette er det mest tilgængelige materiale til kreativitet. De kan indsamles når som helst i parken eller i den offentlige have og begynder straks at skabe. Forskellen i grene fra andre træpræparater - de behøver ikke at blive tørret. Så længe de har fugt, kan du bøje dem og skabe forskellige former. Over tid vil de tørre ud og ikke længere håndtere.

Før du høster kvisterne, skal du beslutte dig for design af lampeskærm eller lysekrone. Vil det væve eller binde tykke pinde med et reb, vil træ kombineres med andre produkter - smedning, metalrammer, etc. Vi præsenterer nogle interessante ideer:

En mesterklasse hjælper med at gøre et sådant interiør tilbehør:

Generelle anvisninger for at skabe et loft på filialerne:

 1. Forbered grenene af den ønskede størrelse. Det bør fjerne fokuserne på ødelæggelse, parasitter, behandle dem med antiseptiske midler.
 2. Efter at have besluttet design, begynder vi at samle formularen. Vævning har ikke en streng algoritme, det er vigtigt den nemmeste måde at blande kvistene indbyrdes. Fastgørelseselementer bæret tømrerlim.
 3. Vi introducerer en patron eller LED tape, fastgør på ledningen.
 4. Hvis det er nødvendigt, maler du produktet.

Det er nemt at lave en lampeskærm fra grene, der kræves ingen specielle færdigheder til dette såvel som værktøjer.

Master klasse: lampe fra en log

Som en blank til en lysekrone kan en almindelig log og endda en snag handle. Det vigtigste, at materialet blev tørret og neutraliseret fra insekter og mikroflora.

 1. Vi giver den tomme størrelse den nødvendige størrelse.
 2. På de steder, hvor patroner introduceres, laver vi huller med samme diameter som den skjulte del af den elektriske enhed.
 3. Vedhæft suspensioner.
 4. Vi indsætter elektrikeren.

Master klasse kan ses i videoen:

En snag eller pind med usædvanlig form kan omdannes til et mesterværk ved at tilføje en simpel lampeskærm til den:

Lysekroneflasker

Ikke-standard look kombinerede lamper, for eksempel en træbase og glasflasker som loft.

Glas spredter lys og skaber nuancer af forskellige farver. At lave et sådant loft er simpelt:

 1. I træskærmen danner åbningerne til flasker. Nakken skal passe tæt, så diameteren vælges så præcist som muligt.
 2. Til toppen af ​​brædderne fastgøres suspensionen. Kæderne, som konstruktionen kan hænge fra loftet, ser originale ud.
 3. Forbereder flasker. For at give lys skal bunden fjernes. Dette kan gøres ved at opvarme glasset med kogende vand og derefter hurtigt overføre flasken under en strøm af koldt vand.
 4. Flasker indsættes i hullerne i brættet, gennem nakke stræk elektriker.

Videoen viser processen med at skabe en interessant bordlampe.

DIY håndlavede artikler: et udvalg af stilfulde ideer og 4 trin-for-trin master klasser

Efteråret er en interessant sæson. I første omgang træder kronerne på træerne en gul og rød farve, og så falder bladene ned og forårsager despondency. Det er i denne periode, at du skal diversificere dit liv med noget interessant og originalt.

Det vil være et spørgsmål om håndlavede artikler fra kryag. Det viser sig, at unødvendig ved første øjekast kvist kan være meget nyttigt for dig i det indre eller ved dacha. Overvej de 5 workshops i forbindelse med fremstilling af skønhed med egne hænder.

Stilfuldt interiør lavet med hånden

Et rådent træ kan omdannes til et spektakulært dekorativt element.

Hvordan laver man grene til håndværk?

Fra de sædvanlige unremarkable snags kan der laves af originalt træ, som senere vil blive brugt til hjemmelavede ting. Mange faglærte arbejdere undrer sig over de komplicerede forberedelser af dette materiale. Processen er enkel, hvis du følger en bestemt procedure. For de forberedende aktiviteter skal du have følgende elementer (de er i næsten alle hjem):

 1. Plastbeholder.
 2. Soda as
 3. Sandpapir.
 4. Klædeblegemiddel.

Soaking gamle gren i løsningen

Branchforberedelse
 1. Tag en plastikbeholder og tilsæt et halvt glas sodavand til det, og hæld derefter dette indhold med varmt vand.
 2. Nu skal du sende grene til denne beholder og trykke dem stærkt ned - indtil træet er helt dækket med vand. Så på træet skal du lægge en tung belastning, som vil fungere som et anker for at holde det under fugt. Lad i to dage.
 3. Efter renseprocessen vil du bemærke, at træet har en ikke-ensartet farve. Nu skal vi gøre det med hvidt. Det er nødvendigt at hælde blegemiddelet i rent vand og hæld det med vand i et forhold på 1:15. Træet er igen 100% nedsænket i tanken og efterladt i 48 timer.
 4. Efterfølgende nåer snags og foldes ind i et solrigt sted i nogle få dage. Efter tre dage får du produkter, der er klar til kreativitet. Men for tiden er de meget rue, derfor er skarpe steder underlagt rengøring og slibning.

Original Photo Frame Idea

Brug af grene til møbler

Store snags er ideelle til at skabe bord og bøjler til tøj. Middelstore råvarer vil være den bedste mulighed for fremstilling af hylder, børnemøbler. Og små snags vil falde lige i tide til individuelle dele. Ved fremstilling af møbelkonstruktioner er det vigtigt at overveje nogle punkter.

 1. Snags skal være stærke, fordi de skal påtage sig en enorm byrde, især når det kommer til møbler af imponerende størrelse.
 2. Råmaterialer er forberedt til drift i overensstemmelse med ovennævnte oplysninger. De skal bleges og poleres.
 3. Udfør derefter værktøjerne. Du skal bruge en boremaskine, en skruetrækker, negle til at slå ned kryag, hvis dette leveres af møbelstrukturen. Forberedelser og andet udstyr, der er nødvendigt for at oprette det originale håndværk.
 4. Efter produktionsprocessen bør snags behandles igen med forbindelser, der forhindrer rottning, skadedyr. Forlad et par dage, og kom så ind i møblementet i drift.

Interessante eksemplarer med usædvanlige former bliver et uundværligt funktionelt møbel.

Da møbler designer fra kagyag et stort udvalg, er det værd at bruge tips til at lave bestemte typer møbler.

Belysningsarmaturer

Fra snags, det viser sig, du kan lave en smuk lampe! Selvfølgelig er designmulighederne mange, men vi vil overveje processen og algoritmen ved hjælp af eksemplet på et klassisk produkt. Uanset hvad vi siger om dets standard, vil det se usædvanligt ud, men dets udseende gør det muligt at passe ind i absolut ethvert interiør.

Lampen lavet af træ og reb

Nu - på rækkefølgen af ​​fremstillingen. Bevæb dig selv med visse materialer og fortsæt til handling.

Tag en stor snag (op til 1 m lang). Det er ønskeligt, at det havde en interessant form (snoede grene, placeret i den oprindelige rækkefølge). Ras vælger efter eget valg, men det er bedst at give preference til egetræ eller nåle: produktionsprocessen giver dig mange hyggelige følelser, og resultatet vil forbløffe med dets usædvanlige karakter.

Bearbejdet træet i henhold til den første mesterklasse, og derefter langs hele længden af ​​bunden og de enkelte grene i en afstand af 10 cm fra hinanden, lav huller i den for at indsætte dekorationer i dem. Det kan være metalartikler af tilbehør, dekorative småsten, bue af bånd.

Lampens unikke afhænger af træets form, som tjener som grundlag

Et godt eksempel på omdannelsen af ​​en dekorativ lampe

Klargør bunden til lampen. Det kan være en købt vare i form af en almindelig stativ. Derefter skal du forbinde stativet og hængen på en bekvem måde. Det bliver nødt til at erhverve snedkerfærdigheder, det vil være svært for en nybegynder. Den tykkeste del af snags skal placeres tættere på pallen, og den tyndeste vil fungere som toppen.

Et dekorativt bånd eller et reb på 20-30 cm i længden suspenderes fra toppen af ​​strukturen. På den anden side af denne tykke tråd vil der være en elektrisk mekanisme, det vil sige et system til at tænde og slukke lampen.

For en pære ikke at være "nøgen", giv en lampeskærm til den. Dette trin er et spørgsmål om din fantasi. Du kan lave det selv eller købe den færdige version.

Originale paneler af snags

Hvis du vil være involveret i processen med et sådant håndarbejde, vil stilfulde og interessante paneler hjælpe dig. De er hængt på væggen og bruges som malerier eller står for stearinlys, souvenirs. I vores tilfælde vil en mesterklasse om fremstilling af stearinlyspaneler blive overvejet.

Fantastisk materiale til at skabe originale genstande.

 1. Forbered en rektangulær snag (det kan være en bjælkehytte) 30 cm lang og 10 cm bred. Behandl den i overensstemmelse med den første mesterklasse. Dette vil være basis for panelet.
 2. Over bunden er fastgjort et andet element. Den skal være parallelepiped i form og sammenfaldende med bredden af ​​bunden. Fastgøring kan laves med negle eller god lim på træ.
 3. Derefter skal du bare behandle træet og sætte et lys på det fremspringende element - dit hjem vil blive forvandlet i blinke i øjet!

Lysestage fra en massiv gren af ​​tørt træ

Her er det originale panel. Hvis du følger ovenstående instruktioner, vil resultatet behageligt overraske dig.

Fotoramme fra snags

Vil du gøre interiøret unikt og fange de bedste øjeblikke i livet for evigt? Hvorfor ikke lave en ramme til en fotoramme? For at gøre dette behøver du kun et par små kviste og god lim. Brancher skal udarbejdes omhyggeligt i overensstemmelse med den første mesterklasse, og derefter fortsætte til hoveddelen af ​​arbejdet.

Nemt og nemt at gøre for at dekorere dit eget hjem

 1. For det første er stoffet selv lavet. Dette er en træstang med en tykkelse på 2 cm. Længden og bredden bestemmes af billedets størrelse (9 * 13, 10 * 15 cm og så videre). Overvej at disse tal skal have en margin på 2-3 cm, så i virkeligheden behøver du en stribe på henholdsvis 12 * 16 cm eller 13 * 18 cm.
 2. Tøjet bliver behandlet af et smaragdpapir, bliver dækket af strukturer mod råtning og beskadigelse. Derefter sættes et foto på det med forsiden opad, og rundt omkredsen, 2-3 cm indent, små kviste påføres og fastgøres med lim.
 3. Hvis du vil sprede dit billede, kan du ikke blot sætte grene, men snags, malede i forskellige farver. Ordren for udlægning bestemmes af forfatteren.

Som et resultat får du en original stilfuld fotoramme, som vil være en vidunderlig gave til familie og tætte mennesker.

Trælamper i indretning (50 billeder)

Forbløffende kombinerer stil og nærhed til naturen er træ lysekroner tidløse.


Træ loft-lysekrone med masser af pærer

Lamper af naturligt træ ledsaget af hængende dekorative elementer af keramik, metal og farvet glas var altid i mode, ingen skrev dem som design junk. Simpelthen har de altid tilhørt dyre møbler, og de adskiller sig altid med eksklusive interiører, som ikke alle har råd til.


Designer lamper af træ

Om uforenelighed

Forestil dig en ottehåret egetræet lysekrone med smedejernskandelabra, der hænger på en lang kæde i et trangt stue af et panelhus, og alt vil falde på plads.

Hvis du stadig vil dekorere dit interiør med en sådan lysekrone lavet af træ, så lad det være mindre, men kortheden og stilen forbliver.


Træ lysekrone i form af horn

Træ lysekrone i interiøret

Elite lyskilde

Trælamper fra den værdifulde serie producerer ikke i store serier, de er unikke og oftest håndlavede produkter.

Deres høje pris afspejler det unikke udseende. De er blandt de elite kilder til lys, hængende loft træ lysekroner udføres ofte i en enkelt kopi, ofte de suppleres med smedede metalelementer.


Bordlampe i form af en pyramide med lampeskærm

Bag en traditionel træ- og metalindretning af lysekroner er moderne LED-lyskilder gemt. De utrolige muligheder for LED-teknologi og elektronisk styring af belysningssystemet er endda svært at forestille sig, indtil du ser dem med dine egne øjne.

Tabletop lille lampe lavet af træ

Forfatterens design

En sådan forfatters designværker betragtes som kunstværker. De er skabt af kunstnere til individuelle ordrer under et bestemt interiør under hensyntagen til den unikke farve og størrelse af det fremtidige produkt. Håndværkere, der udvikler design af inventar, kan arbejde med træ, lave smedede metaldele, lave glas til lysekroner, glasmosaik, skulptur og brænde keramiske dekorationer.


Usædvanlig træ bordlampe

Som regel designer og fremstiller de ikke kun suspenderede trælysekroner, men også hele komplekset af eksklusive belysningsenheder til et bestemt interiør: trælamper til montering på vægge, bord, gulvlamper, spotbelysning samt udendørs væglamper til lyseffekter i landskabsdesign på kundens websted. De udvikler forskellige typer dekorative lofts- og væglamper til køkken og soveværelse, børnehaver og stue, gang og veranda i haven, men alle lamperne har typografier i en enkelt designstil.


Stilfuld lyst træ lysekrone

Almindeligt miljø

Utroligt højt til loftet med træbjælker, et rummeligt værelse, store gulvvaser, væggobelænger, tunge udskårne møbler, store spiseborde, fladrottestole ved pejsen - dette er det miljø, hvor naturlige lysekroner ser ud som naturlige og organiske som muligt.


Bordtrælampe med stofskygge

Her vil der i deres sted være vintage trævægslamper med bronzeindsatser og endda vægmonterede LED-spotlights af træ, der styrer smalle stråler til det originale glasmosaik med skåret glas.


Tabel trælampe i form af en mand

I harmoni med indretningens stil

Selvfølgelig er trælysekroner ikke så arrogante, at de kun oplyser ildstederne og de primære stuer i aristokraternes slotte og de rige ejendom. Efter alt kom de engang derfra fra almindelige bønder og håndværkere.


Bordlampe fra skåret træ

Der er flere stilarter af indretning, hvor trælamper passer let og naturligt. Her er de mest populære:

 • Land (Anglo-American landsby)
 • Provence (fransk rustikke)
 • Orientalske stilarter (Kina, Japan, Korea)
 • Chalet (enkelhed af alpine hus)
 • Rustik (bevidst, håndlavet grovhed af møbler)
 • Moderne (chic stil i slutningen af ​​det sidste århundrede med en antik touch)


Bordlampe lavet af træ og metal

Alle disse stilarter, født på forskellige kontinenter og i et specifikt kulturmiljø, er forskellige på deres egen måde. Men de er forenet af deres enkelhed af former, overvejende træelementer, stoffer, keramik og sten i det indvendige indretning, der skaber en ægte og naturlig økologi.


Sort træbordslampe

I sådanne interiører ser store suspenderede træloftkroner naturligt ud og fremhæver dem positivt. Væggen vil blive dekoreret med sconces fra et gennemsigtigt skive af harpiksholdige cedar, sengeborde skal lette smedede gulvlamper med udskårne indlæg, originale bordlamper fra en usædvanlig snag passer perfekt på skrivebordet, og elegante lampeskærme vil give et blødt lys i soveværelset.


Træ gulvlampe

Brun og beige, hvide og pastelfarver kombineres let med trælamper, smedejernsarmaturer, højdepunkter i farvede glasskærme og lampeskærme.


Tabel mørk lampe lavet af træ

Vildfarende enkelhed i Provence og Land

Provence, som landmusik, forklarer enkelhed og varm rustik komfort. Det fylder huset med lugten af ​​skov og en afslappende atmosfære.

Men Provence er ikke så simpelt. Dette er stilen med meningsfulde detaljer. Som en lysende lysekrone benyttes der ofte et godt færdigt massivt træ, der afslører den vidunderlige tekstur af træ. Lamphorn er også lavet af træ, de kan dækkes med vævede lampeskærme for at matche indretningen.


Usædvanlig lampe lavet af træ

Spotlights lavet af poleret birk chaga med miniature LED'er ser godt ud. Deres naturlige charme er, at hver chaga har en unik form, placeret på en trævæg, det ser ud til at være en naturlig vækst, indtil den afslører sin hemmelighed ved et klik på en switch.

Vidunderligt materiale til dekoration af lysekroner - basen af ​​gamle frugttræer. Hvor rødderne passerer ind i bagagerummet, viser træet fantastiske mønstre. Når du opretter unikke produkter, bruges denne del af træet også. Særligt værdifulde og smukke stykker giver et udvalg af valnød, kastanje, kirsebær, karelisk birk, hvidt ask af aske og akacia.


Bordlampe lavet af træ og stof

Chalet: Bjerghytte

Boligen fokuserer ikke på de elegante detaljer i Provence. De grove, ofte ujævne former af træmassivet, der er vedtaget i denne stil, omdanner de mest almindelige ting til hængende lysekroner: gamle tønder og stiger, bikupere, kurve til grøntsager eller bare en bark-ryddet log.

Horn til LED i en rustik og uhøjtidelig chalet stil er lavet af de virkelige horn. De er forsynet med lampeskærme og fastgjort på væggen som en væglampe, med horn monteret i optik og fancy rhizomer, der tjener som punktlys.


Træ lysekrone i form af horn i det indre af badeværelset

Et værelse med en stor pejs, som er uundværlig for et alpine hus, kan tændes med lamper, der giver formen af ​​lommelygter til væggen.

Den rustikke stil kan på mange måder skelnes fra hyttestilen, og alligevel forsømmer det endnu mere retfærdigt de glatte former. Her er lampens træ med vilje behandlet, og det kan vise sig at være fuldstændig ubehandlet.


Enkel træbordslampe

Østlig filosofi om nåde

Den populære stil i interiøret med en orientalsk accent indebærer ikke kun mejslede trækroner, tynde udskårne detaljer af vægmonterede trælamper. Her anvendes vin, rotting, bambus, tyndt metal og endog palme bark, der ligner pels.

Fra denne række naturlige dekorative materialer kan lampeskærme af bordlamper, gulvlamper og takkroner være dygtigt vævet.


Lysekrone lavet af træ i den marine stil

Interiøret med en orientalsk note er meget smuk med elegante lysekroner lavet af buet massivt træ, smedet og støbt metal med malede fajance på malede lofter.

Ikke mindre spændende er lamperne lavet af træ og rattan, vævet ind i et sfærisk loft, skrøbeligt i udseende og holdbart at bruge.


Designer træ lysekrone

Retro skønhed

Sådanne retrolamper kræves af interiørdesign i moderne stil.

Modernismens kunst blev tilbudt det europæiske samfund af unge bøhmiske kunstnere i slutningen af ​​det nittende århundrede. Det var en eksplosion af ideer, en reaktion på det fantastiske fremskridt. Edison havde netop opfundet en pære og lancerede verdens første kraftværk i nærheden af ​​New York. Med fremkomsten af ​​elektrisk belysning og belysningsanordninger krævede modernisering.


Medieval stil rektangulær træ lysekrone

Loftslysekroner, bordlamper og væglamper tog nye futuristiske former.

Denne atmosfære bringer en moderne stil til interiøret. Under loftet er det belyst af en gammel trælysekrone.


Usædvanlig træ lysekrone

Kun i sin smidede kandelabra brænder ikke lys, hvorfra grundlæggerne af modernitet havde tid til at nægte, men elektriske lamper, for hvilke de daværende designere endnu ikke havde fået en anstændig ydre skal.


Bordlampe lavet af sten og træ

Rustik chic i lejligheden

Vi bør ikke tro, at smukke interiør med træ lysekroner og lamper er udelukkende til rådighed for udsmykning af rummelige landområder.

De kan dekorere og by lejlighed. Se, hvor mange succesfulde eksempler på lejlighedskomplekser der bruger trælamper, er på nettet. Særligt populært er stilistik tæt på Provence og Land.


Originalhængende lampe lavet af træ

Lette, men massive udseende bjælker, der er fastgjort i loftet, gør rummet øjeblikkeligt mere behageligt. Et par mere design tricks vil give lejligheden et rustik touch.

Men glem ikke at vælge det vigtigste element i interiøret - en vidunderlig træ lysekrone. Den passer ind i næsten enhver stil, fordi træet kan få nogen form i fremstillingen af ​​lampen.


Vedhængslampe med træindsats