Multi-level stretch lofter

DECO tilbyder professionelle installationstjenester til loftsstykker.

Loftet med flere niveauer af højde er en designløsning, der har været brugt relativt nylig, men det har allerede mange fans. Et blankt eller matt strækloft på flere niveauer gemmer ikke kun defekter i hovedloftet og ser fantastisk ud, men giver dig også mulighed for at vælge funktionelle områder i rummet. Sådanne lofter ser godt ud i lejligheder og huse, de bruges til udsmykning af banket- og konferencehuse, offentlige institutioner.

Vores firma vil hurtigt og effektivt installere multi-level stretchlofter i dine lokaler. Prisen på vores tjenester er ret overkommelig for den russiske kunde.

Professionel installation af stræklofter

Hovedtræk ved multi-level stretch lofter er deres fantastiske æstetiske egenskaber. Ved design af sådanne lofter kan designere bruge:

 • Kontrasten mellem forskellige teksturer - for eksempel mat og blankt lærred
 • rigt udvalg af farver
 • fototrykteknologi, med hvilke stræklofter er dekoreret med farverige billeder

Arbejdet med at installere loftet begynder med, at vores måler vil komme til dig gratis. Når det har målt dit loft, begynder produktionen af ​​stræklofter. Arbejdet med fremstilling af lofter på flere niveauer kan tage lidt længere tid i forhold til den periode, der er nødvendigt for at skabe almindelige stræklofter. Det nøjagtige tidspunkt for fremstilling og priser for installationstjenester, bedes du kontakte vores ledere.

Til fremstilling af stræklofter anvendes kun europæiske materialer af høj kvalitet.

Med et billede af stræklofter med flere højder, som vi allerede har installeret, kan du finde på stedet.

Installation af stræklofter er hurtig og helt sikker. Erfarne fagfolk vil installere loftet, så det vil tjene dig i mange år.

Priser for installationstjenester multi-level stretch loft

Du kan beregne de omtrentlige priser for flerniveau-lofter og deres installation af dig selv. Til dette formål er der en speciel kalkulator på vores hjemmeside. Den nøjagtige pris vil blive kendt, efter at du har besøgt måleren. Omkostningerne til dig vil ringe til lederen af ​​firmaet DECO, og du kan være sikker på, at beløbet ikke ændrer sig.

Kontakt os, bestil smukke og funktionelle lofter på flere niveauer, og vi vil gøre dit værelse smukkere, hyggeligt og behageligt.

Multi-level stretchlofter: funktioner og typer

For nylig er stræklofter på flere niveauer kommet i mode, og de har taget deres plads i indretningen af ​​loftsbeklædning. Ud over det æstetisk attraktive og originale udseende har de samme kvalitetsegenskaber som almindeligt strakt lærred. Alt på grund af det faktum, at de har et stort antal fordele i forhold til gipspladelofter, der har givet deres positioner i designverdenne betydeligt. Gipspladedesign reducerer visuelt højden af ​​væggene, hvilket gør loftet lavt.

Særlige egenskaber

Stretch Loft er en solid aluminium ramme, som er monteret på lærredet. Med det kan du skabe forskellige designs på tekstur og form, herunder med flere niveauer. Den visuelle effekt opnås på grund af det store antal komponenter. Denne ramme er dækket af enten en speciel film af polyvinylchlorid eller stofstrækstof.

Geometrisk niveauer kommer i forskellige former: konisk, buet, trappet, zigzag. Rammen giver dig mulighed for at eksperimentere med både form og antal niveauer. Teknologien til at skabe stretchdug gør det nemt at udføre enhver ide om kunden og designeren.

Installation af flerniveauer, der er fremstillet i etaper.

 • Først ved hjælp af aluminiumsprofiler oprettes den ønskede form med et bestemt antal tier. For at montere det, brug ofte gips.
 • Derefter strækker du på kluden, lavet i henhold til bestemte størrelser. Efter installationen bliver overfladen af ​​filmen flad og glat. For store rum hvor det er nødvendigt at kombinere flere lærred, sættes de sammen med svejsning, hvilket gør sømene næsten usynlige.

Fleksible lofter på flere niveauer har en række funktioner, der er deres fordele i forhold til konventionelle enkeltstående produkter.

værdighed

Det varierede design af multi-level stretch loftbelægninger tillader dem at blive brugt i alle lokaler og i enhver indretning stilarter: både i den klassiske og i højteknologiske retning. De vigtigste fordele ved disse lofter er flere faktorer.

 • Eksklusivt dækdesign. Du kan anvende og kombinere med hinanden et hvilket som helst antal tier, former, teksturer og farver. Loftet, der består af flere niveauer, vil være et reelt højdepunkt i ethvert rum. Nattens stjerneklar himmel eller de glatte bøjninger, der minder om floden, bliver en klar accent, skaber det nødvendige humør i indretningen og fremhæver dets individualitet.

På PVC-film og satinlofter er der mulighed for at anvende et mønster ved brug af airbrushing eller fotoudskrivning.

Multi-level stretch lofter - hvordan er de lavet?

For nylig ved vi ikke noget om stræklofter, vi kunne kun konstruere indviklede gipspladestrukturer med belysning. Men nu spænder strukturer gradvist til at erstatte gipsvæggen, som viste sig at være ikke så holdbar som vi gerne vil, og efter et par år begynder det at knække og alle reparationer skal redone. Forkælet af det rige udseende af stræklofter, vil folk allerede ikke bare have en glat blank overflade, men noget slags multi-level og endda med krøllede trin.

Fordelene ved et loft på flere niveauer

I multi-niveau spændingsstrukturer er der utvivlsomme fordele:

 1. Stilloftet på flere niveauer er en fantastisk udsmykning til både lejligheder og erhvervslokaler.
 2. Ved at dividere loftoverfladen i niveauer, kan du zone et værelse, så denne type ville være meget nyttig, når du arrangerer en studie lejlighed.
 3. Taket på flere niveauer vil med succes dække alle fejlene i bundloftet, skjule ledninger, rør og anden kommunikation.
 4. Et klogt konstrueret design vil visuelt rette op på manglerne i rummet og aflede opmærksomheden fra indretningernes ufuldkommenheder. Dette er en ideel mulighed for designere at realisere deres mest kreative ideer. Du kan kombinere typer stretch lærred, eksperimentere med farver og forskellige belysningsarmaturer.
 5. Og endelig er dette et meget spektakulært og uforglemmeligt syn.

Moderne teknologiske evner og et bredt udvalg af farver og teksturer giver dig mulighed for at vælge loftets konfiguration, som kun din fantasi kan klare. Når du opretter et komplekst loft, kan du bruge op til fire niveauer og give det nederste niveau med den originale fiberoptiske belysning eller skabe en stjerneklar himmel ved hjælp af reflekterende stifter. At understrege det komplekse design af loftet ved hjælp af gipsvæg, plast eller støbning.

To er bedre end en

To-niveau stretch loft er den mest vellykkede og mest almindelige løsning til indretning af et værelse. Denne loftmodel har de samme fordele som en enkel og flertallet. Det vil også pålideligt beskytte rummiljøet fra oversvømmelsen ovenfra, skjule fejlene ved den grove reparation, forklare kommunikation og ledninger.

Tak på to niveauer øger markant betydeligt på grund af zoneinddeling. Som vist på billedet er det ved hjælp af andet niveau muligt at udpege et soveværelse i et værelse, og ved at installere blanke eller spejlklæder bliver rummet lettere og mere behageligt.

2-niveau konstruktioner er egnede til alle lokaler, men den hyppigst to-niveau konstruktion er bygget i salene. På grund af det faktum, at dette er det største værelse i lejligheden, er der frihed til at "strejfe" og bygge et loft ved hjælp af konturbelysning, lave buede hvælvinger, "skubbe" dele af loftet, anvende andre designideer. Du kan vælge helt forskellige komfortzoner i rummet.

Selvom der på plader med flere niveauer er nævnt, kommer gipspladekonstruktion straks til at tænke på. Men ved hjælp af designerens oplevelse og fantasi kan du skildre noget usædvanligt uden at ty til gips. Det er enklere, smukkere og hurtigere at lave et strækloft på flere niveauer helt fra PVC-film, der kombinerer farver og teksturer, i stedet for fra gips. Tvivl ikke den fantastiske effekt af multi-level design, hvis din hjemmemur ikke er høj. Hele strukturen vil stjæle kun 10-15 cm i højden.

Er det muligt at lave flere niveauer på egen hånd?

Udtænker loftets design, skal det bemærkes, at prisen for det bliver meget højere, fordi det er en individuel ordre, der kræver særlig pleje. Det er usandsynligt, at en uerfaren person vil være i stand til at bygge en multi-level struktur med egne hænder. Dette skal ske af professionelle eksperter, for hvem dette arbejde vil tage fra 4 til 8 timer afhængigt af kompleksiteten.

Men hvis du er sikker på dine evner, så prøv ikke selv som en designer på lofter. Men først venter vi på det forberedende arbejde - målinger af rummet, definitionen af ​​den linje, som baguetten vil blive vedhæftet. Dernæst tegne en skitse af det ønskede loft. Installation af et loft på to niveauer, for de fleste, ikke komme tilbage, sker i flere faser:

 1. Mærkning af bundloftets overflade. Direkte på loftet forberedt og ryddet af det gamle gips tegner vi med markøren konturerne for det fremtidige lavere niveau.
 2. Monteringsprofil. Men først skal du vedhæfte små træstænger langs den udtrukne kontur og gentage alle bøjningerne på tegningen. Yderligere på disse barer fastgøres baguetten.
 3. Installation af elektriske ledninger, alle fastgørelsesdele, tagskinner, armaturer til lysekroner.
 4. Spændingen af ​​lærredets nederste niveau, og derefter i samme teknologiske hul er fastgjort det første niveau af strækloftet.
 5. Installation af armaturer.
 6. Tætning teknologiske huller camouflage tape.

For alle disse manipuleringer har vi brug for nogle værktøjer:

 • Punch;
 • stigen;
 • gasflaske;
 • varme pistol;
 • niveau, fortrinsvis laser;
 • plug;
 • hammer og skruetrækker;
 • skovl;
 • skarp kniv.

Hvad angår varmepistolen, er det stadig dyrt udstyr, og det er det værd at alene montere loftet for at gå i stykker for et sådant køb. Du kan leje det eller låne det fra dine venner, der har det. Men hvis du kan, så kan du købe. Sådan er det altid nyttigt at opvarme garagen om vinteren. Et andet vigtigt punkt at overveje er en gas cylinder. Du skal kun købe den på specialiserede stationer og under ingen omstændigheder genopfylde dig ikke på benzinstationer. Disse er grundlæggende sikkerhedskrav.

En mere detaljeret proces med at installere et loft på to niveauer kan ses i følgende video.


Vi håber, at denne videoinstruktion vil hjælpe dig med at realisere din drøm.

Tre-niveau stretch lofter.

Tre-niveau stretch lofter

Tre-niveau konstruktioner involverer skabelsen af ​​alle former og niveauovergange, brugen af ​​materialer, deres tekstur og kombination, hvilket åbner op for et stort omfang i projektets udformning. Evnen til at udskrive på et loft på flere niveauer giver endnu mere variation til denne fantastiske loftfinish.

Efter at have truffet beslutningen om at installere tre niveauer i loftslofter i sin lejlighed, vil alle forbrugere først og fremmest vide, hvor meget reparation af loftrummet vil koste. Prisen på et tre-niveau strækloft med installation og materiale afhænger af flere faktorer: rummets størrelse, antallet af hjørner i rummet, fabrikanten af ​​materialerne, loftets geometri, antallet af belysningsenheder.
Den nemmeste og mest overkommelige måde at beregne omkostningerne på tre niveauer stræklofter er vores online regnemaskine.
En kalkulator er et specielt beregningsprogram, der udelukkende er oprettet for nemheds skyld og hjælper alle med at beregne omkostningerne til materialer og arbejde.
Brug af en online-regnemaskine er ganske enkel, alle kan beregne, alt du skal gøre er at indtaste de grundlæggende parametre i særlige felter og klikke på "calculate" knappen. Regnemaskinen beregner automatisk omkostningerne ved den fremtidige konstruktion under hensyntagen til materialer og installationsarbejde. På blot et par minutter kan du finde ud af, hvor meget dit tredive strækloft vil koste med maksimal præcision.
Hvis du har vanskeligheder og spørgsmål, når du beregner prisen - kan du altid bruge den direkte onlineberegning for gratis service eller ringe til en almindelig telefon.

Modern reparation involverer ikke kun brugen af ​​højkvalitets efterbehandling materialer, men også tilstedeværelsen af ​​originale og ikke-standardiserede løsninger til konstruktion af loftrummet, såsom tre-niveau-stræklofter. Muligheden for zoning rum, en kombination af forskellige teksturer, former, nuancer - dette er ikke hele listen over fordelene ved tre-niveau spænding strukturer. Takket være det originale design og den veletablerede belysning bliver multi-level design en ægte udsmykning af din lejlighed.

Tre niveauer hævet loft i indretningen:

Multi-level designs vil se lige så godt ud i ethvert rum.

Hvis du vil opdele din stue i funktionelle zoner - en hvilzone og en måltidszone, skal du bruge tre-niveau strukturer med krøllede former og bløde kurver. I dette tilfælde vil den øverste del af loftet være placeret over spisepladsen og den nedre del over sofaen. Effekten vil øge brugen af ​​to eller flere forskellige nuancer af lærred samt forskellige teksturer.
Hvert niveau af design kan skelnes af LED-baggrundsbelysning i forskellige farver. Til dette formål, ideel LED strip.

En ganske populær løsning er installationen af ​​buede flerniveaustrukturer. Dette design giver en glat overgang fra loftet til væggene. Som et resultat danner luksuriøse buer langs rummets omkreds.

Hvis dit interiør er lavet i avantgarde, pop-art eller højteknologiske stilarter, skal du stoppe dit valg på en multi-level struktur i form af "dune". I dette tilfælde bliver dit loft lavet i form af en klokke.

En bølgeformet spændingsstruktur med flere niveauer, der ligner en havoverflade, ser meget imponerende ud. For at skabe bølger kan du kombinere hvidt og blåt strakt lærred.

Hallen, hvis interiør er lavet i den klassiske sort-hvide stil, passer perfekt til det tre-niveauet strækloft i samme farver.
Disse kan være krøllede former, der blander sig sømløst ind i en cirkel i midten af ​​rummet.
Grundlaget for designet er hvidt gipsvæg, hvor der er monteret sort blankt lærred. I den centrale del af loftet vil du se stor lysekrone med aflange elementer.

Soveværelset er et hvilested og ensomhed, så lofterne skal se i dette rum harmonisk og diskret. Hovedopgaven af ​​den tre-niveau struktur installeret i soveværelset er at opdele rummet i et hvilested og et soveområde.
Sengen kan skelnes af en udragende detaljer med lys, som ligger lavere i forhold til de andre elementer i loftet på tre niveauer. Jævnt flydende linjer, der afgrænser niveauerne af konstruktion vil give rummet en atmosfære af ro og ro.
Det er bedre at bruge pastellfarver, så du undgår lyse og opsigtsvækkende nuancer.
Den del af loftet, der ligger over søvnområdet, kan laves i form af en stjernehimmel eller skabe effekten af ​​et flydende loft.
Elementer af fotoudskrivning eller kunstmaleri ser meget smukke ud i flere niveauer. De vil tilføje en interiør chic og glamour.

Ved hjælp af multi-level stretchlofter kan du lave et multifunktionelt og ekstraordinært rum fra et almindeligt køkken.
Et loft på tre niveauer vil fremhæve hovedelementerne i dette rum, hvilket gør dit køkken eksklusive. Moderne design af lofter på flere planer hjælper med at opdele arbejds- og spisepladser, og i hjørnet køkkenet bliver et loft på tre niveauer en ejendommelig højdepunkt.
Hvis dit køkken har en streng geometrisk form, kan du glatte det med et bølget multi-level design.
Kompetent udvalgt belysning vil give originalitet til loftet, vil med fordel lægge vægt på dets design.

I vores fotogalleri kan du gennemse de færdige værker. Stræklofter, installeret af erfarne installatører "NPO RPS", vil tjene dig i mange år og opretholde dets oprindelige udseende. Alle billeder er lavet af høj kvalitet, så du nemt kan se alle detaljer i det færdige design.

Tre-niveauet stræklofter vil kunne ændre lokalet uden for anerkendelse, for at blive dets nøgleelement, hvis de installeres af fagfolk.
Virksomheden "NPO RPS" er et tæt team af højt kvalificerede specialister, rigtige mestere i deres arbejde med stor erfaring. Ved at overdrage installationen af ​​flere niveauer i vores firma - får du et virkelig højt kvalitetsresultat og officielle garantier.

Multi-level stretch lofter i interiøret

Takflader på flere niveauer bliver stadig mere populære i dag. Du kan vælge en valg på to niveauer og tre niveauer. Det er nødvendigt at tage hensyn til den overordnede stil i det indre rum.

Særlige egenskaber

Multi-level stretch lofter er design, der giver dig mulighed for at placere lærredet i forskellige højder. Et sådant loftdække kan bestå af krøllede figurer eller have fremskrivninger.

Loft kan flytte ind i buen, buer, trin eller zigzags. Ved hjælp af sådanne produkter, med en god designer, kan du skabe illusionen af ​​dybden eller visuelt forstørre rummet.

En af de største fordele ved sådanne lofter er et stort udvalg af designløsninger. Spektakulært udseende gør disse lofter til et fremragende valg for ethvert værelse. Sådanne lofter giver dig mulighed for at "lege" med belysning: spotlights, LED strips, paneler, svævende linjer - dette er kun en lille del af hvad der kan gøres på dette loft.

Med hensyn til de tekniske egenskaber vil jeg gerne bemærke, at sådanne lofter helt skjuler bump og overflademæssige forskelle. Lommetørklæder kan også "skjule" systemerne for strømforsyning, ventilation, brandalarm og brandbekæmpelse. Sådanne stoffer er ikke-toksiske og kræver minimal vedligeholdelse. Det er kun nødvendigt at tørre dem lejlighedsvis. Hvis du sammenligner disse lofter med gipsvæg, har de klart fordel af dem, da de er mere holdbare, vandafvisende og også meget lettere at installere og bruge.

En vigtig faktor er muligheden for at opdele et værelse i funktionelle zoner takket være brugen af ​​forskellige farver i lærred. Udformningen af ​​disse lofter giver dig mulighed for at skabe komplekse kombinationer af vedhæng og indbyggede lamper for at indstille et bestemt lys til rummet. Også med forskellige typer belysning, for eksempel en prik eller lampe, vil interiøret se anderledes ut.

Teknologien til fastgørelse af stræklofter ligger i, at en ramme er lavet af baguetter, hvor selve lærredet allerede er indstillet. Baguetter kan være aluminium eller plast.

Blandt profilerne til montering kan identificeres:

 1. Universal, som er designet til installation af alle slags systemer.
 2. Væg, hvor fastgørelsen udføres helt til væggen.
 3. Loft, der bruges ved montering direkte til loftet.

Tøjet kan fastgøres på tre måder: harpun (den dyreste og højeste kvalitet), kile (hvad angår kvalitet 2. efter harpunen) og også hæftning (den mest upålidelige måde). Fordelene ved et sådant loft omfatter en perfekt flad overflade, gode isolerende egenskaber. Dette loft giver ikke lyde, lugter og fugt. Desuden er et sådant loft brandtæt, hvilket er en vigtig fordel.

Loft kan være single-tier, to-tier, tre-tier og så videre. Hvor meget fantasi dig eller din designer. Der er en hovedanbefaling: Det er ønskeligt at designe mere end to tier kun for værelser med højt til loftet, for eksempel et landhus. Lofter kan være lige eller bestå af talrige buede linjer, har glatte overgange eller skarpe fremspring.

Brug ofte en kombination af gips- og stræklofter eller trækkede, flerlagsbelægninger med komplekse geometriske former.

Der er også lofter med 3D-tegninger, der bedst bruges på øverste niveau, ellers kan lærredet skinne, hvilket vil resultere i et værre overordnet indtryk.

Hvis vi overvejer to niveauer lofter, så er der 3 muligheder:

 • spændingsstof og ramme fremstillet af gipsplader;
 • plast og gipsvæg;
 • kun gipsvæg eller plastik.

Takflader på flere niveauer er et glimrende valg til enhver form for lokaler, det være sig et soveværelse, et køkken, en hal eller en cafe, en klub eller enhver anden kommerciel virksomhed. Sådanne lofter passer overalt, fordi de er meget fleksible med hensyn til design og vil være i stand til at tilfredsstille selv den mest kræsne klient. Antallet af sorter af sådanne lofter er enormt. Afhængigt af det anvendte materiale kan overfladen, udskriften, være blank, mat, satin, metallisk, velour, gennemsigtig, spekulativ, med glitter og fotoudskrivning. Hvad angår valg af farve, er hele rækken af ​​farver til din tjeneste.

Multi-niveau loftsbeklædning er det bedste valg med hensyn til design og kvalitet. Der er enkle rektangulære lofter eller afrundede, som oftest anvendes i lejligheder med lave lofter, for ikke at indlæse værelset. Ellers vil et komplekst loft "lægge pres" på indretningen af ​​rummet og forstyrre al harmoni. Loft i form af bølger eller buer er også populære, de bruges, når loftet er ret højt, og plads giver dig mulighed for at skabe en så kompleks struktur.

 • To-tier design - en af ​​de enkleste muligheder, navnet gør det klart, at loftet består af to rammer.
 • Arch - denne version af loftet design er mere original, det bruger ganske komplekse strukturer, hvis essens er at skabe en jævn overgang af loftet til væggen.
 • Wave - en ganske interessant version af loftet. Når du installerer arbejdere, læg kluden som folder, hvilket skaber effekten af ​​havbølge. For at forbedre det behøver du et korrekt valgt farveskema, samt om ønsket spotbelysning.
 • Cone - sådanne lofter installeres, hvis det er nødvendigt at dekorere en kolonne eller en del af rummet, der skiller sig ud.
 • Der er runde lofter, der passer til næsten enhver indretningstilstand, såvel som oval, spiral og i form af forskellige former.

stilarter

Det er på tide at tale om stilarter. Der er forskellige retninger: antikke, klassiske, etniske, koloniale, moderne og også blandede. Et loft på flere niveauer er velegnet til alle disse stilarter, da mulighederne for at dekorere et loft dækker en drøm, er lige meget: alle mulige buede linjer, pludselige eller glatte overgange, forskellige lamper inde i loftet eller som et supplement til det. Alle farver er tilgængelige for at skabe det perfekte loft på flere plan.

Som tidligere nævnt letter tilstedeværelsen af ​​mat, glans, spejl og andre overtræk stærkt designernes arbejde og hjælper også klienten med at realisere sin tilsyneladende utænkelige drøm. Teknologier går ofte bag design, men det handler ikke helt om hævede lofter, fordi de kan skabe enhver form for lettelse. Vigtigst, materialets og farven på loftet i harmoni med resten af ​​interiøret. Tross alt er æstetik ikke det sidste kriterium om komfort og et sikkert liv i en lejlighed eller et hus.

Med lofter under 2,5 meter i højden anbefales det ikke at bruge flere niveauer, ellers vil belægningen bogstaveligt talt røre ved hovedet. Du behøver heller ikke at jage efter komplekse synspunkter og strukturer, med et kortfattet og simpelt interiør, fordi et sådant loft vil overbelaste rummet og skabe ubehag. Det er bedst at bruge lyse farver for at give lys til værelset og øge dets vision.

Disse loftsbeklædning passer bedst til moderne trends: art deco, land, alpine stil (chalet), minimalisme, modernisme, popkunst, øko-stil, hi-tech, postmodernisme, loft. Korrekt valgt dækning vil spille en væsentlig rolle i skabelsen af ​​stil.

Et sådant loft ville også fungere godt for en blandet stil - eklekticisme (fra det græske ord "valgt"). Denne stil blev født i de steder, hvor forskellige nationaliteter og nationer ofte mødtes. Eclecticism er en stil, der ikke er underlagt nogen love, det kan omfatte to modsatte retninger, som perfekt vil komplimentere hinanden, og loftet kan tjene som en "bro" fra overgangen fra en stil til en anden.

Og nu skal vi snakke lidt om færdigmaterialerne. For at skabe en visuel forøgelse i rummet, egnet glansmateriale. Hvis du har brug for den mest glatte overflade, så er dit valg en satin belægning med en finkornet tekstur. For at ordentligt dekorere et værelse, der er lavet i klassisk stil, skal du bruge matte lofter, de vil ikke distrahere gæsten fra det lyse interiør.

Det mest alsidige stof er stoffet på grund af sin specielle struktur, det opretholder et behageligt klima i rummet. For at skabe lofter anvendes materialer med en perleoverflade, der efterligner træ, metal, ruskind og marmor.

zoneinddeling

Multi-niveau lofter bruges ikke kun med et rent æstetisk formål. Med deres hjælp kan du opnå ret mærkbare visuelle ændringer i rummets størrelse. For eksempel, hvis du sænker loftet i gangen og installerer belysning i køkkenet, vil det virke som om køkkenpladsen er meget lettere og mere rummelig end det faktisk er. Denne teknik bruges ofte af designere, bygherrer og arkitekter: for at øge et rum reducerer de den anden.

Mange mennesker er interesserede i at opdele et værelse uden at forklare det med unødvendige vægge eller skillevægge. To- eller tre-niveau loftsbeklædning løser dette problem meget let ved hjælp af glatte bevægelser fra den ene stil til den anden, såvel som farverespillet. Selvfølgelig er dette ikke det direkte formål med et loft på flere planer, det er primært skabt som et ornament, det kan være en utrolig buet form, eller det kan have et enkelt og beskedent design. På de lige dele af loftet kan du finde tegning, ornament eller endda fotoprint, så længe det hele passer sammen og ser harmonisk ud.

I sig selv kan loftet ikke helt opdele rummet i zoner, det er også nødvendigt, at møblerne, gulvet, væggene bidrager til dette. Skillevægge, små skærme, podier og andre strukturer kan forbedre zoningens effekt.

Hvis du vil placere et spisebord i hallen, så kan dette område skelnes ved hjælp af en oval takfigur over bordet samt forbedret belysning af dette område. Det anbefales at bruge forskellige farvekombinationer for hver af de zoner, du vil fremhæve. For dette er det bedst at vælge mindst tre eller fire forskellige nuancer. Hvis loftet er lavt, reducerer dette kraftigt de mulige designmuligheder, men selv i denne situation med velvalgte farveskemaer kan du forøge rummet i rummet.

Hvis du ønsker at koncentrere opmærksomheden i midten af ​​rummet, så er en plan oval, cirkel eller firkant ideel til sådanne opgaver, hvor du kan installere en lysekrone, der fjerner overflødig opmærksomhed fra hjørnerne af rummet. Ud over det faktum, at rummet kan udvides visuelt, kan det også indsnævres for at gøre det mere behageligt og reducere trykket af loftsbeklædning og vægge.

Smukke eksempler i interiøret

Den klassiske kombination er brugen af ​​brunt og beige loft. Det kan bruges til mange interiør stilarter. Et sådant loft på flere plan vil gå selv for små rum, men væggene skal være lette.

Tak på flere niveauer kan suppleres med stilfuld belysning. Det ser meget smukt og spektakulært ud, når lyset afspejles i et blank gulvbelægning.

Loftet dækker oftest neutrale farver, og møbler bliver en klar accent i rummet.

Vi laver flere lofts lofter: 5 mode muligheder

Multi-niveau loftsloft vil give dit hjem et unikt design og vil være en klar accent i interiøret. Et smukt loft giver dit hjem eller kontor mange fordele. For det første ændres status for rummet øjeblikkeligt, når loftet bliver blankt og dekorativt. For det andet er det lave loft let at løfte visuelt ved hjælp af specielle teknikker. For det tredje, i et værelse med et multi-level stretchloft, vil du altid føle dig selvsikker, kreativ og positiv. Tilføje et strejf af luksus ved hjælp af flere lærrede, der passer godt ind i rummet og med hinanden.

Fordelene ved multi-level stretch lofter

Tænker for at sætte en ide i gang, vil alle gerne vide, hvilke fordele denne eller den mulighed vil give ham. Hvis vi taler om et multi-level stretch loft, så efter ordet bliver du ikke nødt til at gå i lommen! 6 åbenlyse ubestridelige fordele vil gøre endda en inveterate skeptiker værdsætter ideen om at installere et loft på flere niveauer i sit hjem, lejlighed eller kontor.

Flerhæmmede lofter er ikke kun vandtætte og holdbare, men også meget smukke

Plusser multi-level stretch loft:

 1. Eksklusivitet. Det er ikke let at finde 2 identiske lofter på flere niveauer. Projektet er oftest skabt under indflydelse af rummets, lysets og kundens krav.
 2. Muligheden for zoneinddeling. Hvis du har brug for at opdele et værelse i zoner, er et loft på flere plan det, du har brug for!
 3. Skønhed. Moderne materialer til hængende lofter er i stand til at efterligne næsten enhver tekstur, har nogen farve, passer til enhver stil! Dette giver et utroligt æstetisk potentiale i multi-level stretchlofter.
 4. Let at bruge. PVC stretch loft kræver ikke særlig pleje! Du kan simpelthen slippe af med snavs eller støv med en våd rengøring.
 5. Holdbarhed. Stretchloft med ordentlig behandling kan vare i mange, mange års god service!
 6. Vandmodstand. Der er legender om underværkerne af interaktionen mellem PVC og vand! Stretch vinyl loft kan installeres lige over bruser, og i tilfælde af lækage fra toppen, PVC vil holde en stor mængde vand.

Vinylplade på flere niveauer er ikke kun utroligt smukt, men også meget behageligt.

Multi-niveau stretch lofter med belysning

Flere niveauer af stræklofter er også gode, fordi de er i stand til at indarbejde forskellige typer belysning. Inde i det hængende loft er det praktisk at lægge ledningerne i spotbelysning, hvilket skaber et enormt felt for fantasi om lysets placering.

Derudover kan moderne strækloft udstyres med spotlights

Hvad kunne lysene være i et multi-level stretch loft:

 • Spotlights. Den mest almindelige mulighed for yderligere belysning. Spotlights er gode, fordi de giver dig mulighed for at fremhæve det område, du gerne vil understrege, og også skabe "aften" belysning, som ikke er så lys som fra en lysekrone.
 • LED tape. LED strips skaber en særlig effekt af det flydende loft. Ved hjælp af sådanne bånd belyser de loftet langs omkredsen eller skaber baggrundsbelysningen for yderligere niveauer.
 • LED paneler. Med en sådan enhed som LED-panelet har du en chance for at have den meget originale belysning blandt venner og bekendtskaber! Panelerne har høj effekt, og du kan bestille størrelsen, i betragtning af dine økonomiske muligheder og personlige præferencer.
 • Svævende linjer. Linjer på strækloftet vil skabe et unikt design og hjælpe med at adskille et funktionelt område fra en anden.

På udkig efter det perfekte lys må du ikke glemme det korrekte valg af lysekroner. Hovedkilden til lyset skal være ret kraftig, men det opvarmer ikke vinylfilmen.

Multi-level stretch lofter i soveværelset

Flere niveauer af loftet i soveværelset er en vindende mulighed for dette værelse, da det er bekvemt at vælge separate zoner i soveværelset, der ikke er meget funktionelle. Overvej dette punkt mere detaljeret.

Ved hjælp af et loft på flere planer kan du hurtigt opdele soveværelset i flere funktionelle områder.

Hvilke zoner kan adskilles i soveværelset med et loft på loftet og hvordan man gør det:

 1. Soveområde. Stedet hvor sengen er placeret er den centrale position i soveværelset. Sengen vil se fantastisk ud, hvis du placerer 2. niveau ovenover med spotlights, der kan arbejde uafhængigt af hovedlyskilden. Denne mulighed vil fylde soveværelset med romantik og komfort.
 2. Omklædningsrum. Hvis i soveværelset er der et klædeskab eller endda bare et klædeskab med spejl, så bliver den separate belysning og loftindretning af dette element meget komfortabelt og smukt. For nøje at overveje dine tøj og vælge den mest passende tøjfarve, skal du have god retningsbelysning i omklædningsområdet.
 3. Arbejdsområde. Hvis du gør en del af dit arbejde derhjemme, så er det bedre at have et skrivebordsområde. Selvfølgelig er det ikke den bedste ting at kombinere arbejde og sove i samme rum, men i mangel af det bedste kan du også komme væk med det faktum, at du har designet rummet korrekt ved hjælp af loftszonering og retningsbelysning ovenfra.
 4. Omklædningsbord. Kvindelig plads kræver den bedste belysning fra alle sider! Ofte er lejligheden placeret, så sollyset bliver lidt, eller han besøger soveværelset kun i et par timer. I dette tilfælde vil kunstig belysning komme til undsætning. Et lavt loft med god belysning over ombordbordet vil gøre loftet til et brugbart rum.

Forskellige lofter i soveværelset skaber vigtige accenter.

Valgmuligheder for stræklofter på flere niveauer: lav skitser

Antallet af muligheder for at oprette et loft på flere niveauer er kun begrænset af din fantasi. Hvis du "druknede" i hundredvis af attraktive skitser, så kig på vores 5-ku mest almindelige og bekvemme muligheder for at skabe et loft på flere niveauer.

Multi-niveau hængende loft vil se godt ud i køkkenet

De mest populære og komfortable flertallede lofter:

 • Perimeter niveauer. 1 eller 2 ekstra niveauer omkring rummets omkreds vil medvirke til at skabe en pæn overgang fra loftet til væggene, samt visuelt løfte loftet med et passende udvalg af nuancer.
 • Figuren i midten. Oprettelsen af ​​et yderligere niveau i form af en geometrisk figur eller endda i form af flere figurer har en lidt anden effekt, hvis området giver dig mulighed for at svinge.
 • Den basrelief. Figuren niche i loftet er et stærkt billede. Især hvis du fylder det med farve og lys.
 • Bølger. Særlige tricks vil hjælpe med at skabe effekten af ​​bølger i loftet.
 • Lister og gulve. Efterligning af loftets naturlige relieffer - dette er et ret stort område, som designere også gør.

Faktisk er der ikke mange typer skitser til et multi-level stretch loft. Trivia og ekstra elementer afhænger kun af dit valg.

Hvor du kan installere et tre-niveau strækloft

Mange niveauer på loftet - dette er sindssygt originalt og smukt. Men er det muligt at have råd til 3 niveauer af strækloft overalt? Det er klart, at kun få værelser kan prale med en sådan evne.

Du kan gøre dit loft originalt og usædvanligt ved hjælp af et kreativt loft på tre plan.

Hvor passer tre niveauer lofter:

 1. lejligheder med højt til loftet;
 2. hytter og landhuse.

Hvis din lejlighed ikke har meget højt til loftet, så er 3. niveau acceptabelt, det er kun hvis den nederste del har et lille område og ikke forstyrrer den visuelle opfattelse af rummet.

Profil til multi-level stretch lofter

For at installere et loft på flere niveauer skal du have specielle profiler til specifikke strukturelementer. Det er tilrådeligt at studere formålet med hver, at vide, hvilke materialer der skal bruges til at oversætte din ide til virkelighed.

Inden du installerer et multi-level stretchloft, skal du installere metalrammen korrekt

De vigtigste profiler til multi-level stretch loft:

 • profil for trinovergang;
 • design med skjult belysning;
 • forbindelsesprofil.

Husk at gemme på en profil er en stor fejl! Kun højkvalitets aluminiumslegeringsmodeller sikrer det lange levetid i dit loft.

Installation af stræk på flere niveauer gør det selv

Hvis du tør at lave et loft med flere niveauer med dine egne hænder, så er du en modig mand. Multi-level vinyl loft - det er meget hårdt arbejde. Men hvis du har nogen erfaring på dette område, så vil du måske lære alt.

Se instruktionsvideoen for nøjagtigt at repræsentere handlingsmåden, når du installerer et loft på flere niveauer.

Det er ret vanskeligt at lave et flerniveau strækloft uafhængigt; det er bedre at søge hjælp fra specialister.

Generelt er installationsprocessen som følger:

 1. loftmærkning for profiler og niveau
 2. installationsprofil og baguette;
 3. installation af alle kommunikations- og elektricitetslinjer
 4. spænding af klæder fra lavere til øverste;
 5. installation af belysning;
 6. Tæt alle sprækker med maskeringstape.

Sådan laver du strækninger på flere niveauer: værktøjer og materialer

For ikke at gå i stykker med valg af materialer og værktøjer, er det bedst at kontrollere i forvejen tilgængeligheden af ​​det nødvendige arsenal. I tilfælde af stræklofter er det bedre at forberede alt på forhånd. Forsinkelse i arbejdsprocessen kan ende op med resultatet for aktiviteten.

Før du laver denne slags lofter, skal du købe og tælle alle materialer og værktøjer.

Hvad skal du installere et multi-level stretch loft:

 • perforator og boremaskine;
 • bygning niveau;
 • skruetrækker med dowels;
 • varme pistol;
 • profiler;
 • stigen;
 • en hammer;
 • skruetrækker;
 • skarp kniv.

En imponerende liste ser faktisk ikke så imponerende ud. Faktisk kan problemet kun være erhvervelse og brug af en varmepistol. Det er derfor, at de fleste vinyllofter stadig er installeret af fagfolk.

Hvis du har problemer med at købe eller leje en varmepistol, så lad dig ikke bruge professionelle serviceydelser.

Installation af stræk på flere niveauer (video)

Niveauinteriører ser meget moderne og smukke ud. Niveau spil er relevante for både loftoverflade og gulvbelægning. Kanonen af ​​en kubisk form af rummet bryder af moderne designbeslutninger. Derfor afvise konservatisme og dristigt skridt ind i fremtiden med luksuriøse lofter på flere niveauer!

Multi-level stretch lofter

I et forsøg på at skabe et originalt design af rummet vælger mange mennesker en så enkel, hurtig og stilfuld måde at løse dette problem på, som multi-level stretch lofter.

Sådanne designs tillader ikke blot at give rummet et ekstraordinært udseende, men også at skjule de mindste ufuldkommenheder på den oprindelige overflade: ujævne led af pladerne, revner, elektriske ledninger, kommunikation og meget mere. Desuden gør lærredet i konstruktionen det muligt at undgå oversvømmelse af lokalet, hvis naboerne har en ulykke øverst.

Bestil multi-level lofter med installation i virksomheden "Home Decor". Her finder du materialer af høj kvalitet og pålidelige kunstnere, der giver dig mulighed for at få et varigt og smukt design i rummet af enhver størrelse og konfiguration.

Installation af stræklofter på flere niveauer

Moderne byggematerialer tillader bogstaveligt en dag at reparere loftet. En af disse metoder er stræklofter på flere niveauer, hvor vi vil tale med dig i dag.

Stretch loft - et lærred af PVC film, der er strakt på rammen af ​​profilerne. Efter installationen bliver overfladen glat, glat og sømløs. Til store rum limes klæder sammen ved svejsning, og de er næsten usynlige. Det forskelligartede design af to-niveau-stræklofter giver dem mulighed for at blive brugt i ethvert rum - fra klassisk til højteknologisk.
Når du vælger et strækloft lavet af PVC-film, skal du være opmærksom på, at dette materiale ikke "trækker vejret" og støber og patogene bakterier kan udvikle sig under det. For at minimere risikoen for deres forekomst skal loftet behandles med en antifungel forbindelse før installationen.

Mange fortsætter med reklame, lovende fremragende kvalitet til den laveste pris og erhverver lofter fra lav kvalitet kinesisk PVC film. Denne film udsender skadelige stoffer, der er skadelige for dit helbred. Ud over den lave pris skal du være opmærksom på den specifikke lugt og subtilitet af selve materialet. Du er velkommen til at kræve certifikater og garanti. En ærlig installatør vil give dig alt.

PVC film alternativ

Nu vinder popularitet lofter stof. Deres største fordel er fuldstændig sikkerhed for sundhed, da de ikke udsender skadelige stoffer og har en "vejrtrækning" effekt. Det er muligt at anvende et mønster på stoflofter ved hjælp af airbrushing eller fotoudskrivning. Tekstilloftet er frostbestandigt og er velegnet til montering i rum med pludselige temperaturændringer. De største ulemper er de høje omkostninger og manglende evne til at holde vand i lang tid i tilfælde af oversvømmelser ovenfra. Alle kan afveje fordele og ulemper, når man vælger et materiale til stræklofter og foretager et valg, styret af deres prioriteter.

Funktioner af installationsarbejdet

Det strækker lofter er mest egnede til at skabe multi-level strukturer. I modsætning til gipsvæg stjæler stoffet næsten ikke højden af ​​lofterne, så du kan frit kombinere forskellige teksturer og niveauer af spændevævet.

Normalt tilføjes indbyggede lys, mønstre, billeder og en fiberoptisk stjernehimmel til det andet niveau af loftet.

Diagram over harpun og kilmontering
Der er 2 måder at fastsætte det nedhængte loft på.

 1. Ved hjælp af et harpunsystem. Denne mulighed er mest populær på grund af den nemme installation og de nødvendige færdigheder. Harpoon fastgørelse opstår under fremstillingen, så det er vigtigt at måle størrelsen på rummet korrekt. Eksperter anbefaler at bestille spændingsstof med 7% mindre end rummets størrelse. Vi vil fortælle dig om denne vedhæftede metode.
 2. Ved hjælp af et kilesystem. Denne metode er teknologisk mere kompliceret og kræver flere installatører erfaring. Men dens utvivlsomme plus er universalitet på grund af fraværet af en harpun på lærredets omkreds. Det er ikke nødvendigt at observere spændingsfilmens strenge dimensioner, og du kan gentagne gange trække over det, justere spændingen, afbryde overskuddet.

Hovedelementer i harpoon fastgørelse

 • Profil af aluminium eller plast, placeret rundt om rummet (baguette). Med det er spændevævet fastgjort til loftet eller væggene. Normalt på salg er en baguettes dimensioner 2,5 m og den er opdelt i flere typer: med loft, vægmontering og tilslutning (adskillelse).

  Normalt til montering brug vægprofiler, men hvis betingelserne ikke tillader at rette dem, så brug loftet. Til store værelser mere end 60 kvadratmeter. m. For at undgå at falde i lærredet, er det opdelt i flere dele, som er forbundet ved adskillelse.

  Typer af aluminiumsprofiler til stræklofter

 • Tekken svejses fra flere stykker med en harpun på omkredsen.
 • Indsæt for at lukke det teknologiske hul i væggen efter montering.

  Som regel sker installationen af ​​to-niveau-stræklofter ved den sidste tur efter færdiggørelsen af ​​de vigtigste støvrige trin i reparationen.

  Før installationen skal du færdiggøre installationen af ​​alle nødvendige elektriske ledninger og strække dem på det rigtige sted ved at hænge på dowels.

  Brug ikke lamper og elektriske apparater, der er varme, de kan medføre, at strækloftet sænkes. Den maksimale tilladte effekt for glødelamper og lysstofrør - 60 watt. Til halogenlamper 12 V - maksimal effekt 35 watt. Til halogenlamper 220 V - 20 W. Til installation af 12V indbyggede armaturer skal der anvendes trin-down transformatorer på 11,5 V.

  Hvis bunden af ​​loftet er i dårlig stand, bør alle former for gips udelukkes. Strip den gamle gips og prik den.

  Rammontering

  • Som andet niveau kan du bruge loftkonstruktionen af ​​gipsvæg og installere en baguette langs dens omkreds. Ordningen med gipspladkasser til fastgørelse af spændevævet
  • Hvis du beslutter dig for at lave et to-niveau-strækloft helt ud af PVC-film, skal du danne en stang til at adskille første niveau fra det andet, for at få fat i baguetten på den. For at gøre dette skal du fastgøre en metalprofil eller en træblok til loftet præcis på niveau. Multi-level split bar
  • I princippet er det ligegyldigt hvad man skal gøre rammerne for - du kan gøre det som du vil. For eksempel at skabe afrundede strukturer ved hjælp af tynd krydsfiner, som er bøjet og fastgjort til loftet. Det vigtigste er at fjerne alle uregelmæssigheder for ikke at rive filmen.
  • Langs rummets omkreds fastgør du profilen til strækloftet til dowels. Den skal placeres strengt vandret, så sørg for at bruge et niveau. I modsætning til gipsloftet kan spændingsvævets indrykning fra overfladen være flere centimeter. Men overvej den afstand, der kræves for at installere baggrundsbelysning og lys.

 • Samtidig med dette trin skal du sikre profilen for andet niveau. For at skabe en jævn vinkel på loftbøjningen skal du rette den vandrette bjælke under den første. Den endelige form af rammen
 • Fastgør et glat plasthjørne til hjørnet af stangen for at undgå at rive stoffet i folden.
 • For at montere de indbyggede armaturer, lav hjemmelavede monteringer fra to bøjler. Selv om de ikke ser meget æstetisk glædeligt ud, men de giver dig mulighed for at justere deres højde.
 • På samme måde fastgør du armaturet til lysekronen som vist på billedet.

  Lysekrone mount

  Fastgørende spændingsklud harpun teknologi


  Hvis du beslutter dig for at lave to-niveau-lofter med dine egne hænder, skal du helt sikkert bruge en gaspistol til at opvarme luften i rummet. Prisen på sådant udstyr er normalt mere end 5.000 rubler. Derfor, hvis du ikke har mulighed for at leje det, giver det ingen mening at købe det til et engangsarbejde, og det bliver lettere at ansætte specialister.

  • Ved hjælp af en varmegasspistol opvarmes luften i rummet til 50 ° -75 °.
  • Indsæt et lærred, der er blevet blødere fra varmen ind i profilrillerne, efter afkøling strækker den endnu mere. Det sværeste er at fastgøre det sidste hjørne. Hvis der opstår rynker på overfladen, varm dem og de forsvinder.

  Se den fulde processteknologi i denne video:

 • For at skjule hullerne skal du indsætte et fleksibelt plastsplat i dem. Den er monteret på baguettes indre tand, som er tættere på væggen, som vist på billedet. På grund af dets design vil det hjælpe med at skjule mindre uregelmæssigheder på væggen. Monteringsanlæg indbygget armaturer
 • Når luften i rummet køler ned, skår hullerne til lysene. For at gøre dette, find deres fastgørelse ved at skubbe, og holde fast ved denne sted isolerende ring. Inden i knivens radius, lav et rundt hul. Monter pærerne på de monterede monteringer.
 • Hvordan er installationen af ​​lysekroner i loftet, du kan se på denne video:

  konklusion

  Som du kan se, for at lave et to-niveau loftsloft, kan der laves en installation med egne hænder med en varmepistol. Det er ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Men da omkostningerne til hævede lofter omfatter deres installation, giver det ingen mening at gøre det med egne hænder og erhverver dyrt udstyr. Under alle omstændigheder vil viden om teknologi hjælpe dig med at kontrollere, om installationen er korrekt.

  Installationsvejledning for hængende kassetteplade. Tips til valg. Billeder af lofter fra forskellige producenter: Albes, Caveen, Cesal, Sky.

  Trinvise installationsanvisninger til Grilyato-ophængningssystemet: montering af rammen, aflægning af gitteret og installation af lamper.

  Opret et to-niveau gipsvæg loft med dine egne hænder. Fastgøringsordning af loftets andet niveau. Monteringsramme fra profiler til flere niveauer.