Oversigt over loftstænger med loftmontering

Daglig motion er nøglen til sundhed og en slank, fit figur. For at holde dig i form er det ikke nødvendigt at gå på gymnastiksalen, træne i parken eller købe dyrt træningsudstyr. Den enkleste og mest økonomiske løsning til regelmæssige træningsprogrammer kan være en loftbjælke, som er helt muligt at installere på et hvilket som helst bekvemt sted i en lejlighed eller et hus.

Typer af vandrette stænger til hjemmet

Moderne sportsudstyr butikker har mange modeller af hjem vandrette barer. Valget af denne enhed afhænger af typen af ​​vedhæftning, den tilladte belastning, og også for hvilke øvelser den er beregnet til. Disse produkter fremstilles i fabrikker og opfylder moderne standarder for kvalitet og sikkerhed, så deres pris kan være ret høj.

Loft vandrette barer til hjemmet har flere sorter:

 • Standard. Designet til pull-ups som smalt og bredt greb.
 • For et bredt greb. Den øgede længde på tværs og ekstra håndtag giver dig mulighed for at udføre øvelser med et bredere greb.
 • Til neutralt greb. Udstyret med en ekstra enhed til denne type greb.
 • Med vægt på pressen. Den mest multifunktionelle model, der kombinerer evnen til at udføre øvelser både på arme og skuldre og på pressen.

Ud over modeller med loftmontering til brug i huset og lejligheden kan du også overveje følgende muligheder for vandrette stænger:

 • Afstandsdør. Det mest almindelige design, der er installeret i døråbningen.
 • Spacer interstitial. Designet af den vandrette stang ligner døren, men denne model er designet til montering i gangene mellem væggene.
 • Hængslet. De har specielle suspensioner for nem montering på væggen eller sportskomplekserne.

Hvad ankre til at hænge en vandret stang

Hvis du installerer en vandret stang i loftet, bør du tage højde for den maksimale pålidelighed af dette design, da belastningen på den bliver ret stor. Den vigtige rolle i dette spilles af kvaliteten af ​​de vandrette stangdele og egenskaberne af det materiale, som det er fremstillet af. Men det vigtigste er pålideligheden af ​​ankre, ved hjælp af hvilken denne struktur er fastgjort til loftet og som tager hele den samlede vægt. Til disse formål anvendes specielle ankre, som kan være mekaniske eller kemiske.

Mekaniske ankre. De har et simpelt design, der er baseret på en mekanisk ærme. For at installere et sådant anker i et betonloft, er det nødvendigt at bore et hul i hullet svarende til hylsterets diameter og indsætte et anker i det og derefter hamre det ind, indtil det stopper. Ved hjælp af en skruenøgle er det nødvendigt at stramme møtrikken for at løsne ærmet.

Kemiske ankre. I modsætning til mekaniske analoger sikrer disse ankre fastgørelsessikkerhed, selvom der er hulrum i hullet. Forskellen er, at i stedet for en metalhylster anvendes et specielt klæbemiddel baseret på epoxy eller polymerharpiks. Limen hældes i hullet for 2/3 af dens volumen, hvorefter det er nødvendigt at skrue bolten ind i den og fjerne overskydende limmasse. Ankeret er klar til brug på en dag.

Montering af den vandrette stang på loftet

Efter en passende model af baren blev købt, kan du fortsætte til sin installation i loftet. Først skal du finde det mest bekvemme sted at installere i lejligheden. Træningsrummet skal være fri for fremmedlegemer, og loftoverfladen skal være flad. Ingen suspenderede strukturer kan modstå så stor vægt, så installationen skal kun udføres på en betonbase.

Når du vælger stedet for at installere strukturen, bør du også overveje højden af ​​rummet og afstanden fra den vandrette stang til loftet. Disse parametre skal vælges således, at højden på tværstangen over gulvet er ca. 2,2 meter, og afstanden fra loftet er højst 50 cm. Langtangstens længde skal være mindst 1,5 meter.

For at installere stangen i loftet er der brug for følgende værktøjer:

 • Puncher;
 • Betonboring;
 • ankre;
 • nødder;
 • Skruenøgle;
 • Hammer.

Ved hjælp af en perforator med en boremaskine af passende diameter for ankerets diameter, laves huller i loftoverfladen. For at installere den vandrette bar er nok fire huller. Det er nødvendigt at bore så forsigtigt som muligt for ikke at falde i ledninger eller metalbeslag.

Hvis de findes, er det bedre at bore et nyt hul nogle få inches fra den forrige. Mekaniske eller kemiske ankre med en diameter på mindst 10 mm kan anvendes til fastgørelsesstrukturer.

Sådan laver du et loft vandret bar med dine egne hænder

Loft vandret bar, kan du købe allerede klar eller bygge dine egne hænder. Til fremstilling kræver der ikke specialværktøj eller dyre materialer, og installationen på loftet svarer til installationen af ​​det færdige produkt. Pålideligheden af ​​designet af den hjemmelavede vandrette stang er direkte afhængig af materialet på tværstangen. Metalrøret er i stand til at modstå en hel del vægt, og trætværet er kun egnet til relativt små belastninger.

Den vandrette stang til huset er lavet af følgende materialer:

 • Metal tværstang eller robust træstængel;
 • Stærk reb med en tykkelse på mindst 8 mm
 • Brandkarbiner, 2 stk.
 • Ankerbolte med ringe, 2 stk.

Barens installationsproces begynder med at lave to huller i loftet under forankringerne. Yderligere bolte twist mod stop, så karbiner indsættes i ringene ved deres base. Derefter føres tau gennem riflerne, som tværstangen er fastgjort til. Til metalrøret fastgøres tovene enten gennem specielt fremstillede huller eller ved hjælp af svejsede hængsler. På en træ tværstang, er tovene fastgjort på specielle riller og desuden spikret.

Loft bar i lejligheden: typer og beskrivelse af montering

Loft vandrette barer er en simulator, der er tilgængelig for alle. Konstante øvelser på den vandrette bar derhjemme har en god indflydelse på dannelsen af ​​en smuk figur.

I den varme årstid i parken kan du ofte se folk involveret i sport. Alle vil se godt ud og være i form før svømmesæsonen. Den mest populære øvelse på gaden trækker op.

Vandret bar i lejligheden

"Horisontal bjælke til husets loft"

Ikke alle har tid og mulighed for at spille sport på gaden. En anden ting - at etablere en pålidelig loftsbjælke, og hver gang forbi den trækker. Det tager dig ikke mere end et minut, men med hyppige tilgange vil effekten ikke vare lang tid.

Efter et år med klasser kan du udføre komplekse styrkeøvelser.

Typer af vandrette stænger i hjemmet

 • Loft vandrette barer - ved hjælp af bolte fastgjort til loftet. Der er også justerbare og modeller med forskellige gribere.

"Marboo: loft bar - 30 cm fra loftet"

Horisontal bar marbo loft: seks mh d008 grabs - denne model af vandret bar skiller sig ud separat. Dette er et højkvalitets sportsudstyr til huset fra den polske producent. Et stort antal yderligere krydsninger giver dig mulighed for at lave alle slags øvelser. Stål af høj kvalitet med sprøjtning og gummihåndtag gør dig ikke bekymret for erhvervets sikkerhed.

 • Væg - fastgjort til væggen med ankerbolte. De vigtigste egenskaber ved valg: afstanden fra tværstangen til væggen, længden og den tilladte belastning.

Væg vandrette barer er opdelt i flere typer:

 1. Classic - til pull-ups bredt og smalt greb.
 2. Med et bredt greb - der er ekstra håndtag på siden, for at øge længden af ​​tværstangen.
 3. Med et neutralt greb - har ekstra tværstang til et neutralt greb.
 4. Med parallelle stænger og vægt på pressen - en multifunktionel mulighed.
 5. Spacers - installeret i døråbningen. Det er let at installere en sådan vandret stang, men så vil der forblive huller på jambs.
 6. Mellemrummet mellem væggene - monteret på væggene i en smal passage på ankerboltene.
 • Suspenderet - monteret på Sveriges væg eller andre sports komplekser.
 • Derudover er der kombinationer af vandret stang og brædder.

Fastgørelse af den vandrette stang til loftet

Den bedste mulighed i gamle huse ville være at fastgøre en vandret stang til loftet. Gips og tynde betonvægge modstår ikke intens undersøgelse og vil knække eller endda kollapse (se. Gipslofter, hvad er det?). Denne mount er ikke kun egnet til dem, der har et suspenderet eller hæftet loft i lejligheden.

Vi skal bruge

 • Perforator og borer med den ønskede diameter
 • Ankerbolte
 • hammer
 • Skiftenøgle og møtrik

"Ankerbolt til beton"

 1. Først skal du bestemme stedet, tænke over, hvor det vil være bekvemt at gøre, for ikke at forstyrre andre og ikke at bryde tingene rundt.

Det er tilrådeligt at hænge en vandret stang til en højde på 220 cm fra gulvet. Fra loftet skal være en afstand på 35-40 cm, for ikke at ødelægge det. Længden af ​​tværstangen anbefales fra 1,5 meter.

 1. Bor et ankerbolt hul. Det vigtigste er ikke at falde i forstærkning eller tomhed, da der er runde tomme hulrum inde i betonggulvene (se Armstrong Loftflise: parametre og funktioner). Det er bedre at bore et nyt hul, hvis du falder ind i et tomt område.
 2. Horisontal bjælke i loftet, vi vil montere med ankerbolte. 4 ankre vil være tilstrækkelige. Denne type fastgørelse er designet til beton, mursten, sten og tåler tunge belastninger.

Tip! Brug ankerbolte med en diameter på 10-12 mm. Ankre vil holde en vandret bar meget bedre end dowels.

 1. Hvis du bruger kemiske ankre - skal det borede hul fyldes med en 2/3 klæbemiddelforbindelse - epoxy eller polymerharpiks. Skru derefter ankerbolten helt ned og fjern eventuelt limrester. Når limen hærder (ca. en dag), kan du feste stangen til loftmonteringen med møtrikker. For detaljer, læs instruktionerne for lim. Fordelen ved sådanne ankre er, at de kan monteres selv i hule vægge, for eksempel i mursten.

"Fastgørelse kemisk anker"

 1. Ved anvendelse af mekaniske ankre er lim ikke påkrævet. Funktionsprincippet for en sådan fastgørelse er krumningen af ​​boltbøsningen inde i hullet.

Bor og rengør hullet i den ønskede diameter. Sæt derefter ankeret i hullet gennem den monterede del og kør den ind, indtil møtrikken hviler mod den del, der skal fastgøres. Stram møtrikken, men overdriv den ikke. Som et resultat vil ankerets ende kile på ærmet og sikkert passe ind i betonen (se Væg og loftets samling: hvordan man vælger den rigtige loftsplint).

"Fastgøringsankerbolt"

Det er det! En vandret stang med en loftsmontering vil ikke optage ekstra plads og vil aldrig falde af ankre. De er næsten umulige at trække ud af beton, det bliver lettere at skære kværnen.

Ophængt vandret stang gør det selv

Hvis du ikke har evnen og lyst til at købe en færdiggjort vandret bar, så kan du selv gøre det.

Til dette har vi brug for:

 • Metallisk rør eller tyk stængel.
 • Statisk reb 3 meter. Diameter 8 mm.
 • Ankerbolt med ring, 10-12, 2 stk.
 • 2 brandkarbiner
 • boremaskine

"Billige vandret bar gør det selv"

Gør vandret bar

 1. Bestem hvilken slags vandret bar du vil gøre - med en eller to understøtninger. Den anden mulighed vil være mere bæredygtig.
 2. Hvis du beslutter dig for at lave en pålidelig vandret stang til huset til loftet på et metalrør, skal du beslutte, hvordan du fastgør tovet til røret - bor gennem huller eller svejsesløkker.
 3. Hvis vi laver en mulighed for træ til en lille belastning, så skal du skære små riller, så tovet ikke glider af. Du kan bare søm det til håndtaget med små nelliker.
 4. Dernæst borer vi huller til ankre og fastgør dem. Til dem vedhæfter vi karbiner, hvorpå repet vil hænge.

Fordelen ved denne vedhæftning er, at du hurtigt kan ændre den vandrette stang til ringe eller endda en sving til børn.

Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

Varianter af vandrette barer til hjemmet

I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

 1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
 2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
 3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
 4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

Hvis svage vægge

Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

Hvad skal du installere

Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

 1. Borren med den tilsvarende diameter.
 2. Puncher.
 3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
 4. Møtrik og skruenøgle.
 5. Hammer.

Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

Installationsproces

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

Kemisk ankre anvendelse

Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

Anvendelse af mekaniske ankerbolte

Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Monteringsvejledning til loftstangen til hjemmet

  Det er ingen hemmelighed, at kun de, som regelmæssigt bruger tid til sportsøvelser, kan have en smuk stram figur. Jogging i parken, sportsudstyr på stadion, besøge en fitness klub - alt dette giver et effektivt resultat, men ikke altid praktisk for travle mennesker. Den ideelle løsning i dette tilfælde er loftet bar, som kan installeres i lejligheden og engageres i et roligt hjem miljø til enhver tid.

  Sådan hænger du en vandret stang på loftet

  Hvis du beslutter dig for at købe et loft vandret bar til dit hjem, vil det ikke skade for at lære at installere det korrekt.

  Forbereder at installere den vandrette bjælke

  Før du køber et sportsprojektil, skal du sørge for, at loftoverfladen i rummet er egnet til installation. Straks skal det bemærkes: Spændings- og ophængningsstrukturer er ikke en mulighed, da de ikke vil være i stand til at modstå en sådan belastning. Næsten alle andre typer materialer giver mulighed for at etablere en vandret stang.

  Til installationsarbejde skal du i forvejen udarbejde visse tilbehør og værktøjer. Disse omfatter:

  • boreren, perforatoren af ​​de passende størrelser;
  • ankre;
  • en hammer;
  • nødder;
  • nøglerne.

  Arbejdsordenen

  Under installationen af ​​den vandrette linie skal du følge den angivne rækkefølge af handlinger.

  1. Vælg et sted på loftet for montering. Det skal være praktisk at øve. Det er bedre at der er nok ledig plads omkring det, og unødvendige genstande interfererer ikke under træningen.
  2. Overhold de anbefalede afstande: afstand fra loftet - ca. 40 cm, placeringshøjde - ca. 2,2 m fra gulvet. Eksperter anbefaler at vælge en tværstang med en længde på mindst 1,5 m.
  3. Bor et hul i loftet med den ønskede diameter for ankerboltene ved hjælp af et hul. Samtidig skal du være meget forsigtig med, at boret ikke falder ind i armaturen eller i det hule sted. Hvis der pludselig er sket en sådan hændelse, er det bedre at lave et nyt hul, lidt afvigende fra den mislykkede åbning. At installere loftet vandret bar for huset er nok til 4 ankre.

  Dette burde være kendt!
  Til installationen af ​​den vandrette stang er det bedre at vælge ankre, hvis diameter er 10-12 mm. Denne tykkelse på monteringsboltene gør montering mere pålidelig og høj kvalitet, hvilket er meget vigtigt for sikkerheden i løbet af klasserne. Denne type fastgørelsesanordninger er velegnet til loftoverflader med sten, beton, mursten.

  Forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre

  Installationen af ​​den vandrette stang til loftet vil variere lidt afhængigt af hvilken type anker du vælger.

  Ved anvendelse af kemiske ankre skal du have en speciel klæbemiddelsammensætning, som er baseret på polymer eller epoxyharpiks.

  For at montere ved hjælp af et kemisk anker skal du:

  • to tredjedele af det forberedte hul fyldt med lim;
  • skru skruen helt fast;
  • Fjern forsigtigt resterende lim;
  • give klæbemiddelsammensætningen tørre fuldstændigt i løbet af dagen;
  • installer en vandret stang på loftmonteringen.

  Dette er interessant!
  Den største fordel ved kemiske ankre er, at de gør det muligt at udføre installation selv hvor hule skillevægge finder sted. Det er i dette tilfælde, bør du ikke bekymre dig om boret falder ind i tomrummet. Det eneste punkt er, at ved en sådan udvikling af begivenheder vil det være nødvendigt at bruge flere fastgørere.

  Det er meget lettere at arbejde med mekaniske ankre:

  • lav et hul med den ønskede diameter og rengør den fra støv og snavs;
  • indsæt den del, der skal installeres i ankeret;
  • hamre ankeret med lys hammer slag, indtil møtrikken hviler på denne del;
  • Stram møtrikken med en skruenøgle.

  Mekaniske ankerbolte giver også en pålidelig fastgørelse af projektilet, det er næsten umuligt at fjerne dem fra betonbasen.

  Loft vandret bar med egne hænder

  I sportsbutikkerne er der et ret stort udvalg af vandrette stænger til loftet. De er ret dyre, så hvis dit budget er begrænset, bør du prøve at lave en tværstang med dine egne hænder.

  Til dette har du brug for følgende materialer:

  • tyk trækrog eller metalrør;
  • ca. 3 meter reb (dens diameter skal være mindst 8 mm);
  • to ankerbolte med en ring (diameter - 12 cm);
  • et par brandgeværer.

  Fastgør rebet til røret på to måder.

  1. Pass igennem hullerne i røret.
  2. Fastgør med kroge eller ringe svejset til begge ender af røret.

  Tip!
  Hvis du beslutter dig for at bruge en træstængel som en tværstang, er det bedre at strække tovet i specielle riller, der er lavet rundt om kanterne. Det kan også søges med små negle.

  Installationen selv er ret simpel:

  • to åbninger er boret;
  • ankre er indsat i dem
  • Karbiner er installeret i ankerringene;
  • et reb passeres gennem karabinerne for at holde tværstangen.

  Loft vandrette barer - en fantastisk måde at opretholde fysisk kondition på. Efter at have brugt lidt tid på deres installation, kan du øve hver dag til enhver tid optimalt for dig lige hjemme. Resultatet er en smuk og stærk krop uden ekstra omkostninger til at gå i gym og fitness klubber.

  Hvordan laver man den vandrette stang til loftet?

  Vandret bar på loftet

  For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt. Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

  Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig. For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

  Processen til fastsættelse af den vandrette stang

  Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

  Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

  Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

  Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet". Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks. To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet. Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form. At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Loft vandret bar

  I dag har ikke alle mulighed for at opretholde deres fysiske form. Årsagerne til dette er meget forskellige, men den mest almindelige er manglen på tid. Men en vej ud af denne situation kan findes, hvis du køber en loftbjælke.

  Denne sportsudstyr er perfekt til enhver form for lokaler. Det kan installeres selv i dit værelse. Det er meget praktisk, fordi du ved hjælp af loftbjælken kan forbedre din figur betydeligt og forbedre dit helbred uden at forlade dit hjem. Efter lidt tid er det ikke længere at komme med regelmæssige sessioner på linjens resultater.

  Vores onlinebutik tilbyder forskellige typer loftstænger, som afviger fra hinanden, hovedsagelig ved afstanden fra loftet (30-40-50 cm.). Disse vandrette stænger er fastgjort til loftet med bolte. Takbjælken kan justeres og have forskellige greb, så du kan trække forskellige typer og bredde af grebet. Dette vil gøre det muligt at bruge forskellige muskelgrupper under øvelserne, hvilket i høj grad øger effekten af ​​træning. Derudover kan du ved hjælp af loftbjælken træne musklerne i bukene, f.eks. Ved hjælp af øvelsen "hjørne".

  Loft vandret bar for huset har mange fordele i forhold til lignende sportsudstyr monteret på væggen. Den største fordel er den nemme placering. Takket være det sammenfoldelige design kan en sådan vandret stang installeres overalt, så den ikke forstyrrer nogen. For et behageligt greb giver takstænger bløde neoprenhåndtag. Dette vil spare dig for smertefulde corns, forhindre skade og øge komforten under træning.

  For at udvide de forskellige øvelser, der kan udføres betydeligt, kan forskellige sportsudstyr desuden fastgøres til loftets vandrette stang: gymnastikringe, stempelpose, klatretov, rebstige, sving for børn, funktionelle sløjfer og så videre.

  Hvis du vil købe en loftbjælke, er ingenting nemmere! Det er nødvendigt at starte med at vælge et passende sted derhjemme. Så gå til webstedet, vælg et passende sportsudstyr og bestil. Og i tilfælde af yderligere spørgsmål, kan du altid få omfattende information fra vores konsulenter. Og husk - det er aldrig for sent at begynde at leve et sundt, aktivt fuldt liv!

  Vandrette stænger med montering i loftet

  Med et stort ønske om at deltage aktivt i sport, kan du endda i forhold med begrænset plads. For at hjælpe med at udvikle musklerne og få konstant fysisk aktivitet vil det tillade loftet vandret stang. Denne ting er tilgængelig for alle, hvilket er uundværligt om vinteren. hans kan installeres i en lille korridor, et lille rum eller endda på en balkon.

  Online butik Sportlim tilbyder aktive sportsgrene til at købe en vandret stang på loftet. Dette er et kvalitetsprodukt, der er designet til en lang driftstid. Den har en enkel boltbaseret montering. Uden nogen særlig installationserfaring kan du nemt installere det på det krævede sted. Du kan købe forskellige modeller fra os:

  • hård;
  • justerbar;
  • afstandsstykker;
  • med forskellige former for grabs;
  • med lige eller buede tværstænger.

  Efter at have gennemgået en bred vifte af vores produkter, kan du selv vælge en vandret stang på loftet:

  1. i den klassiske version;
  2. med komfortable og bløde neoprenhåndtag;
  3. fra holdbart og kvalitetsmateriale.

  Det er nødvendigt at købe en vandret stang til loftet, hvis dine vægge og indvendige skillevægge er lavet af gipspap. Dette grundlag er utilstrækkeligt til træning i baren. Betonloft i loftet giver dig mulighed for sikkert at fastgøre en vandret stang og sætte alle slags belastninger på den i mange år uden frygt for at bjerget falder.

  Med denne vandrette stang kan du udøve belastningen på forskellige muskelgrupper:

  Online butik Sportlim giver mulighed for at købe en vandret bar af høj kvalitet. Alle modeller har et let design, maksimal holdbarhed og optimal fjernelse af tværstangen fra loftet. Produkterne er svejsede strukturer, der er beskyttet mod påvirkning af eksterne faktorer ved hjælp af pulverlakering. Den høj tilladte belastning tillader atleter med en stor masse til fri og sikkert at vride sig ud på den vandrette stang, mens man bruger forskellige vægtninger.

  Loft vandrette barer til boliger med levering i Moskva og Rusland

  I Turnik-Home-butikken kan du vælge og købe en loftbjælke til huset til en overkommelig pris. Vi tilbyder vores kunder produkter, der har bestået kvalitetskontrol, præget af pålideligheden af ​​strukturer og lang levetid.

  Fordelene ved sportsudstyr til hjemmet

  Loftvæg vandret bar er designet til installation i et lille område. Det er optimalt til små lejligheder, det kan også placeres i et kontor rekreativt område - så medarbejderne har mulighed for at tage en pause fra hårdt arbejde med fordele for kroppen.

  De vigtigste fordele ved denne type sportsudstyr omfatter:

  • Kompakthed. Vandret bar monteret på loftet tager ikke meget plads og forstyrrer ikke nogen.
  • Styrke. Til fremstilling af sportsudstyr bruger vi metallegeringer, så alt udstyr er pålideligt og holdbart.
  • Sikkerhed. Loftstangen er fastgjort ved hjælp af pålidelige fastgørelser til loftet af beton eller mursten (ikke egnet til hængende og nedhængte lofter).
  • Stilfuldhed. På grund af det moderne design passer den vandrette stang ind i næsten ethvert interiør.

  For at bestille en vandret stang til et hus i loftet, bedes du kontakte vores manager eller bruge online ansøgningsskemaet. Indbyggerne i Moskva kan afhente deres køb fra selvopkaldspunkter, og i Nizhny Novgorod, Perm, Yekaterinburg og andre byer i Rusland sender vi ordrer til transportvirksomheder i Den Russiske Føderation.

  Loft bar

  Vi har kun valgt det bedste!

  Vælg den mest passende mulighed for dig!

  Loft vandrette barer til hjemmet

  • Afstand fra loftet - 30 cm
  • Bredden af ​​stangen - 110 cm
  • Tilladt belastning - 200 kg.
  • Diameteren på tværstangen - 28 mm
  • Fastgørelseselementer inkluderet!
  • Stål tykkelse 2 mm
  • Afstand fra loftet - 40 cm
  • Bredden af ​​stangen - 110 cm
  • Tilladt belastning - 200 kg.
  • Diameteren på tværstangen - 28 mm
  • Fastgørelseselementer inkluderet!
  • Stål tykkelse 2 mm
  • Afstand fra loftet - 30 cm
  • Bredden af ​​stangen - 110 cm
  • Tilladt belastning - 200 kg.
  • Diameteren på tværstangen - 28 mm
  • Fastgørelseselementer inkluderet!
  • Stål tykkelse 2 mm
  • Afstand fra loftet - 40 cm
  • Bredden af ​​stangen - 110 cm
  • Tilladt belastning - 200 kg.
  • Diameteren på tværstangen - 28 mm
  • Fastgørelseselementer inkluderet!

  Loft vandrette barer til boliger er monteret i loftet. Du kan købe en loftbjælke ved at udfylde en ansøgning på hjemmesiden eller blot ved at ringe til os.

  2011 - 2018 © 105082, Moskva: m. Nagornaya, elektrolyt passage d. 9 korp.2 (man-lør fra 9:00 til 20:00, søn fra 9:00 til 18:00)
  Moskva: metro Strogino, Marshala Proshlyakova str. 4 (hver dag fra 9:00 til 21:00)
  St. Petersburg: Embankment Canal Embankment, 40, Lit. A. (man-lør fra 9:00 til 21:00, søn fra 9:00 til 15:00)
  Telefon: RF: +7 (905) 767-54-54

  Køb loft bar til hjemmet i Moskva

  Tilbudet om at købe et loftbjælke i online-butikken Master-Horizontal Bar åbner mange muligheder for vores kunder og har en række ubestridelige fordele. Denne model er bedst egnet til installation i områder, hvor installation af vægudstyr ikke er muligt. Dette er en gammel crumbling gips og indvendige gipsvægge partitioner. På de andre fordele ved loftets horisontale stænger til hjemmet, som vores online butik tilbyder at købe, vil de typer af dette udstyr, der præsenteres i firmaets katalog, samt nogle funktioner i installationen af ​​denne model, blive diskuteret yderligere.

  Udformningen af ​​det vandrette bjælkloft og typer af udstyr

  De loftstænger, der tilbydes i vores onlinebutik, som kan købes til de laveste priser på kapitalmarkedet, er lavet af højstyrkestål, hvilket gør det muligt for udstyret at modstå en vægt på op til 200 kg med en kvalitetsinstallation. Modellen består af flere basiselementer, håndtag med specielle skridsikre dæksler og fastgørelsesdele.

  Samtidig vil sortimentet fra vores designere give dig mulighed for at købe en loftbjælke til huset, der tilhører en af ​​følgende kategorier:

  • model med et gennemsnitligt greb;
  • udstyr med stort greb
  • kombineret loft vandret bar med et parallelt og bredt greb.

  Separat skal det tilføjes, at den blandede model af udstyret kan laves i hvide eller sorte farver, hvilket let giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning, der svarer til indretning og personlige præferencer.

  Fordele ved loft vandrette barer fra Master Horizontal bar

  Lavet af unikke teknologier i vores eget produktionsselskab af vores firma, har loftstængerne, bestilt fra online-butik Master-Horizontal Bar, en række vigtige fordele. Køb af sådant udstyr giver dig mulighed for at opnå den maksimale fordel for dig selv, hvilket udtrykkes i følgende:

  • Høj styrke og holdbarhed ved anvendelse af kvalitetsstål 1,5-2 mm, samt en særlig metode til svejsningselementer. Som det fremgår af øvelsen, kan det horisontale barloft, hvis pris i gennemsnit er lavere end prisen på vægmodeller, med alle kravene til installationen tjene meget længere end andre muligheder.
  • Kompaktitet, takket være, at du kan købe en vandret stang på loftet med installation i ethvert rum, herunder smalle korridorer og gange. Hvis du også skal flytte eller midlertidigt overføre udstyr til et andet rum, vil modellen tage minimal plads uden at give dig unødige bekymringer.
  • Universaliteten, især hvad angår de kombinerede vandrette stænger fra loft til rækkefølge, forener i sig to muligheder for grebet på en gang. Den logiske tilføjelse til denne indikator er omkostningseffektivitet, manifesteret i det faktum, at man kun erhverver én model af sportsudstyr, og erstatter flere typer simulatorer, der er designet til at vokse armmusklerne og pumpe pressen op.
  • Æstetik, udtrykt i en anstændig og præsentabel præstation af de vandrette stænger i loftet, for at købe, som tilbyder online butik Master-Horizontal Bar. Separat skal det igen nævne repræsentationen af ​​en af ​​sorterne i to farver på én gang, hvilket giver dig mulighed for at vælge den optimale model af udstyr til næsten ethvert rum.

  Specifikationer for installation af den vandrette bjælke i loftet: ekspertrådgivning

  Den vigtigste faktor for at sikre maksimal manifestation af alle ovenstående fordele ved vandrette stænger i loftet, hvis omkostninger er helt acceptable for kunder med forskellige økonomiske muligheder, er korrekt installation af udstyr.

  Derfor er her nogle nyttige anbefalinger til installation af denne model:

  • Loftstænger installeres i en afstand af mindst en meter fra døren;
  • Lofthøjden må ikke være lavere end to meter;
  • hvis boring afslører et hulrum, kræves en afstand på 20 cm eller mere fra dette sted;
  • Til montering af loftets vandrette stang anvendes almindelige eller kemiske ankre i en mængde på ikke mindre end fire;
  • i tilfælde af brug af kemiske ankre kan lektionerne på den vandrette stang begynde ikke tidligere end en dag efter installationen;
  • Ved afslutningen af ​​installationen kræves der en obligatorisk kontrol af pålideligheden af ​​installationen for fravær af rysteri.

  Gennemførelsen af ​​alle ovenstående anbefalinger vil sikre maksimal pålidelighed og holdbarhed af de foreslåede loftstænger, som sikres af vores virksomheds garanti.

  Hvor kan man købe loftbjælke i Moskva: Kun Master-Horizontal Bar

  Købet af vandrette barer i vores onlinebutik har en række fordelagtige fordele. Vi taler om sådanne muligheder som hurtig bestilling, hurtig levering og betaling ved modtagelse. Fordelene er også, at du kan købe en vandret stang fra os billigt. Hertil kommer, at gratis konsultation i telefonmodus giver dig mulighed for at få alle de interessante oplysninger om udstyr, begyndende med hvor meget loftlinjen koster og slutter med spørgsmål vedrørende installationen. Kontakt Master Horizontal Bar nu, og du vil selv se den upåklagelige kvalitet af vores service!