Oversigt over loftstænger med loftmontering

Daglig motion er nøglen til sundhed og en slank, fit figur. For at holde dig i form er det ikke nødvendigt at gå på gymnastiksalen, træne i parken eller købe dyrt træningsudstyr. Den enkleste og mest økonomiske løsning til regelmæssige træningsprogrammer kan være en loftbjælke, som er helt muligt at installere på et hvilket som helst bekvemt sted i en lejlighed eller et hus.

Typer af vandrette stænger til hjemmet

Moderne sportsudstyr butikker har mange modeller af hjem vandrette barer. Valget af denne enhed afhænger af typen af ​​vedhæftning, den tilladte belastning, og også for hvilke øvelser den er beregnet til. Disse produkter fremstilles i fabrikker og opfylder moderne standarder for kvalitet og sikkerhed, så deres pris kan være ret høj.

Loft vandrette barer til hjemmet har flere sorter:

 • Standard. Designet til pull-ups som smalt og bredt greb.
 • For et bredt greb. Den øgede længde på tværs og ekstra håndtag giver dig mulighed for at udføre øvelser med et bredere greb.
 • Til neutralt greb. Udstyret med en ekstra enhed til denne type greb.
 • Med vægt på pressen. Den mest multifunktionelle model, der kombinerer evnen til at udføre øvelser både på arme og skuldre og på pressen.

Ud over modeller med loftmontering til brug i huset og lejligheden kan du også overveje følgende muligheder for vandrette stænger:

 • Afstandsdør. Det mest almindelige design, der er installeret i døråbningen.
 • Spacer interstitial. Designet af den vandrette stang ligner døren, men denne model er designet til montering i gangene mellem væggene.
 • Hængslet. De har specielle suspensioner for nem montering på væggen eller sportskomplekserne.

Hvad ankre til at hænge en vandret stang

Hvis du installerer en vandret stang i loftet, bør du tage højde for den maksimale pålidelighed af dette design, da belastningen på den bliver ret stor. Den vigtige rolle i dette spilles af kvaliteten af ​​de vandrette stangdele og egenskaberne af det materiale, som det er fremstillet af. Men det vigtigste er pålideligheden af ​​ankre, ved hjælp af hvilken denne struktur er fastgjort til loftet og som tager hele den samlede vægt. Til disse formål anvendes specielle ankre, som kan være mekaniske eller kemiske.

Mekaniske ankre. De har et simpelt design, der er baseret på en mekanisk ærme. For at installere et sådant anker i et betonloft, er det nødvendigt at bore et hul i hullet svarende til hylsterets diameter og indsætte et anker i det og derefter hamre det ind, indtil det stopper. Ved hjælp af en skruenøgle er det nødvendigt at stramme møtrikken for at løsne ærmet.

Kemiske ankre. I modsætning til mekaniske analoger sikrer disse ankre fastgørelsessikkerhed, selvom der er hulrum i hullet. Forskellen er, at i stedet for en metalhylster anvendes et specielt klæbemiddel baseret på epoxy eller polymerharpiks. Limen hældes i hullet for 2/3 af dens volumen, hvorefter det er nødvendigt at skrue bolten ind i den og fjerne overskydende limmasse. Ankeret er klar til brug på en dag.

Montering af den vandrette stang på loftet

Efter en passende model af baren blev købt, kan du fortsætte til sin installation i loftet. Først skal du finde det mest bekvemme sted at installere i lejligheden. Træningsrummet skal være fri for fremmedlegemer, og loftoverfladen skal være flad. Ingen suspenderede strukturer kan modstå så stor vægt, så installationen skal kun udføres på en betonbase.

Når du vælger stedet for at installere strukturen, bør du også overveje højden af ​​rummet og afstanden fra den vandrette stang til loftet. Disse parametre skal vælges således, at højden på tværstangen over gulvet er ca. 2,2 meter, og afstanden fra loftet er højst 50 cm. Langtangstens længde skal være mindst 1,5 meter.

For at installere stangen i loftet er der brug for følgende værktøjer:

 • Puncher;
 • Betonboring;
 • ankre;
 • nødder;
 • Skruenøgle;
 • Hammer.

Ved hjælp af en perforator med en boremaskine af passende diameter for ankerets diameter, laves huller i loftoverfladen. For at installere den vandrette bar er nok fire huller. Det er nødvendigt at bore så forsigtigt som muligt for ikke at falde i ledninger eller metalbeslag.

Hvis de findes, er det bedre at bore et nyt hul nogle få inches fra den forrige. Mekaniske eller kemiske ankre med en diameter på mindst 10 mm kan anvendes til fastgørelsesstrukturer.

Sådan laver du et loft vandret bar med dine egne hænder

Loft vandret bar, kan du købe allerede klar eller bygge dine egne hænder. Til fremstilling kræver der ikke specialværktøj eller dyre materialer, og installationen på loftet svarer til installationen af ​​det færdige produkt. Pålideligheden af ​​designet af den hjemmelavede vandrette stang er direkte afhængig af materialet på tværstangen. Metalrøret er i stand til at modstå en hel del vægt, og trætværet er kun egnet til relativt små belastninger.

Den vandrette stang til huset er lavet af følgende materialer:

 • Metal tværstang eller robust træstængel;
 • Stærk reb med en tykkelse på mindst 8 mm
 • Brandkarbiner, 2 stk.
 • Ankerbolte med ringe, 2 stk.

Barens installationsproces begynder med at lave to huller i loftet under forankringerne. Yderligere bolte twist mod stop, så karbiner indsættes i ringene ved deres base. Derefter føres tau gennem riflerne, som tværstangen er fastgjort til. Til metalrøret fastgøres tovene enten gennem specielt fremstillede huller eller ved hjælp af svejsede hængsler. På en træ tværstang, er tovene fastgjort på specielle riller og desuden spikret.

Loft vandret bar - hvordan man retter det og kan jeg lave det selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form. Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte. De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Monteringsvejledning til loftstangen til hjemmet

Det er ingen hemmelighed, at kun de, som regelmæssigt bruger tid til sportsøvelser, kan have en smuk stram figur. Jogging i parken, sportsudstyr på stadion, besøge en fitness klub - alt dette giver et effektivt resultat, men ikke altid praktisk for travle mennesker. Den ideelle løsning i dette tilfælde er loftet bar, som kan installeres i lejligheden og engageres i et roligt hjem miljø til enhver tid.

Sådan hænger du en vandret stang på loftet

Hvis du beslutter dig for at købe et loft vandret bar til dit hjem, vil det ikke skade for at lære at installere det korrekt.

Forbereder at installere den vandrette bjælke

Før du køber et sportsprojektil, skal du sørge for, at loftoverfladen i rummet er egnet til installation. Straks skal det bemærkes: Spændings- og ophængningsstrukturer er ikke en mulighed, da de ikke vil være i stand til at modstå en sådan belastning. Næsten alle andre typer materialer giver mulighed for at etablere en vandret stang.

Til installationsarbejde skal du i forvejen udarbejde visse tilbehør og værktøjer. Disse omfatter:

 • boreren, perforatoren af ​​de passende størrelser;
 • ankre;
 • en hammer;
 • nødder;
 • nøglerne.

Arbejdsordenen

Under installationen af ​​den vandrette linie skal du følge den angivne rækkefølge af handlinger.

 1. Vælg et sted på loftet for montering. Det skal være praktisk at øve. Det er bedre at der er nok ledig plads omkring det, og unødvendige genstande interfererer ikke under træningen.
 2. Overhold de anbefalede afstande: afstand fra loftet - ca. 40 cm, placeringshøjde - ca. 2,2 m fra gulvet. Eksperter anbefaler at vælge en tværstang med en længde på mindst 1,5 m.
 3. Bor et hul i loftet med den ønskede diameter for ankerboltene ved hjælp af et hul. Samtidig skal du være meget forsigtig med, at boret ikke falder ind i armaturen eller i det hule sted. Hvis der pludselig er sket en sådan hændelse, er det bedre at lave et nyt hul, lidt afvigende fra den mislykkede åbning. At installere loftet vandret bar for huset er nok til 4 ankre.

Dette burde være kendt!
Til installationen af ​​den vandrette stang er det bedre at vælge ankre, hvis diameter er 10-12 mm. Denne tykkelse på monteringsboltene gør montering mere pålidelig og høj kvalitet, hvilket er meget vigtigt for sikkerheden i løbet af klasserne. Denne type fastgørelsesanordninger er velegnet til loftoverflader med sten, beton, mursten.

Forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre

Installationen af ​​den vandrette stang til loftet vil variere lidt afhængigt af hvilken type anker du vælger.

Ved anvendelse af kemiske ankre skal du have en speciel klæbemiddelsammensætning, som er baseret på polymer eller epoxyharpiks.

For at montere ved hjælp af et kemisk anker skal du:

 • to tredjedele af det forberedte hul fyldt med lim;
 • skru skruen helt fast;
 • Fjern forsigtigt resterende lim;
 • give klæbemiddelsammensætningen tørre fuldstændigt i løbet af dagen;
 • installer en vandret stang på loftmonteringen.

Dette er interessant!
Den største fordel ved kemiske ankre er, at de gør det muligt at udføre installation selv hvor hule skillevægge finder sted. Det er i dette tilfælde, bør du ikke bekymre dig om boret falder ind i tomrummet. Det eneste punkt er, at ved en sådan udvikling af begivenheder vil det være nødvendigt at bruge flere fastgørere.

Det er meget lettere at arbejde med mekaniske ankre:

 • lav et hul med den ønskede diameter og rengør den fra støv og snavs;
 • indsæt den del, der skal installeres i ankeret;
 • hamre ankeret med lys hammer slag, indtil møtrikken hviler på denne del;
 • Stram møtrikken med en skruenøgle.

Mekaniske ankerbolte giver også en pålidelig fastgørelse af projektilet, det er næsten umuligt at fjerne dem fra betonbasen.

Loft vandret bar med egne hænder

I sportsbutikkerne er der et ret stort udvalg af vandrette stænger til loftet. De er ret dyre, så hvis dit budget er begrænset, bør du prøve at lave en tværstang med dine egne hænder.

Til dette har du brug for følgende materialer:

 • tyk trækrog eller metalrør;
 • ca. 3 meter reb (dens diameter skal være mindst 8 mm);
 • to ankerbolte med en ring (diameter - 12 cm);
 • et par brandgeværer.

Fastgør rebet til røret på to måder.

 1. Pass igennem hullerne i røret.
 2. Fastgør med kroge eller ringe svejset til begge ender af røret.

Tip!
Hvis du beslutter dig for at bruge en træstængel som en tværstang, er det bedre at strække tovet i specielle riller, der er lavet rundt om kanterne. Det kan også søges med små negle.

Installationen selv er ret simpel:

 • to åbninger er boret;
 • ankre er indsat i dem
 • Karbiner er installeret i ankerringene;
 • et reb passeres gennem karabinerne for at holde tværstangen.

Loft vandrette barer - en fantastisk måde at opretholde fysisk kondition på. Efter at have brugt lidt tid på deres installation, kan du øve hver dag til enhver tid optimalt for dig lige hjemme. Resultatet er en smuk og stærk krop uden ekstra omkostninger til at gå i gym og fitness klubber.

Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

Varianter af vandrette barer til hjemmet

I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

 1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
 2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
 3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
 4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

Hvis svage vægge

Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

Hvad skal du installere

Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

 1. Borren med den tilsvarende diameter.
 2. Puncher.
 3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
 4. Møtrik og skruenøgle.
 5. Hammer.

Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

Installationsproces

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

Kemisk ankre anvendelse

Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

Anvendelse af mekaniske ankerbolte

Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Hjem vandret bar gør det selv: tegninger, diagrammer, fotos

  For at opretholde fysisk kondition har ikke alle mulighed for at gå i gymnastiksalen, men motion kan gøres hjemme. For at styrke musklerne i armene, tilbage og tryk, kan du lave en vandret stang til huset. Design er forskellige - den mest enkle og mere komplicerede.

  Typer af vandrette stænger

  For at opretholde fitness er det ønskeligt at have sportsudstyr hjemme. Den enkleste af dem er den vandrette bjælke. Dette er en eller flere små mellemrum, som giver dig mulighed for at træne musklerne i armene, brystet, maven og ryggen. Det er kun nødvendigt at finde et passende sæt øvelser.

  En af de enkleste muligheder

  Til hjemmet (lejlighed)

  I huset er det normalt lettere at finde et sted for den vandrette stang. Lejligheden er normalt vanskeligere at gøre, så mange leder efter muligheder, der tager lidt plads, kan nemt fjernes og installeres: så du kan gemme, sige i et skab og hænge kun i løbet af lektionen. Til brug i lokalerne findes der sådanne modeller:

  • Vægmonteret. Der er forskellige størrelser og designs - fra en simpel tværstang på hjørnerne til mere komplekse designs til forskellige greb og forskellige muskelgrupper. De har en fælles type vedhæftning: kraftige hjørner, der er fastgjort direkte til væggen.
  • Corner. En af varianterne af væggen. Forskellen er tydelig fra navnet - de er knyttet til to tilstødende vægge, der danner en vinkel.
  • I døråbningen. Det kræver et minimum af tid til fremstilling, og endda kan fjernes. Der er to muligheder:
   • Installeret i døråbningen. Dette er normalt kun en tværstang. En mere kompleks struktur er stadig ikke styrket.
   • Monteret over døren. Lidt mere komplekst design, der giver mulighed for at diversificere klasser.

   To små væg vandrette stang: en til stramning, den anden til pressen og "hjørnet"

   I døråbningen eller i en smal korridor

   Metoder til fastgørelse af flytbar vandret bar i døråbningen

   Der er meget enkle udendørs vandrette stænger - to stativer med en tværstang, der er hele komplekser

   Universal version - med en svensk væg og enheder til pumpning af alle muskelgrupper

   Mini baggård sports kompleks

   Generelt kan du hænge en vægbar på husets ydervæg - en mulighed for sommer træning.

   Udvælgelse af materialer

   Vanligvis er den vandrette vandrette bar lavet af metalrør. De er runde og rektangulære (firkantede) sektion. Rektangulær med samme tværsnit (diameter og diagonal) og vægtykkelse har større stivhed, modstår en stor belastning. Men hvis røret er knust, bryder den rektangulære skarpt, og runden svinger langsomt. For at forhindre dette skal du vælge en tykkere væg (fra 2,5 mm eller mere). Den vandrette stang vil være sværere, men den bliver mere pålidelig og vil være i stand til at modstå store belastninger.

   Hvis vægge tillader det, kan du hænge tunge strukturer

   Det er stadig nødvendigt at vælge rør til en vandret stang efter bekvemmelighed. Hvis vi taler om operationen, er det mere bekvemt at lægge rundt i hånden. Men den rektangulære lettere at lave mad, fordi for runden kræver en højere grad af færdighed. En anden rektangulær er bedre placeret på væggen, dens støtteområde er større. Dette er vigtigt for vægkonstruktioner. Tilsyneladende er rammene og stativerne til hjemmene vandrette stænger lavet af et firkantet (profileret) rør og tværstængerne - fra runde.

   Som regel er diameteren af ​​den tværgående vandrette stang i området fra 27 mm til 32 mm.

   Stadig vandrette stænger til huset er lavet af træ. Men da træ er heterogent, er det svært at forudsige dets adfærd under belastning. Hvis vi mener, at bevægelserne kan være rykkede, er det sandsynligt, at træstangen vil knække. Så hvis du vil lave en vandret stang, er det bedre at ikke bruge træ.

   Pålidelighed er det vigtigste. Og i design og fastgørelsesanordninger

   Et par ord om den type stål, der kan og skal bruges. Det er muligt at lave en vandret stang til huset fra et sædvanligt rør - af jernholdigt metal. Efter svejsning rengøres det til rent metal, behandles med primer og males. Det er nok til brug i huset eller lejligheden. For gade vandrette stænger er det bedre at rengøre den korrosionsbestandige forbindelse efter stripping, efter priming, og derefter - i to til tre lag maling. Anvend om muligt pulverlakering. Den har en ujævn overflade, glider ikke under armen. Nogle typer af hammerblæk kan have samme overflade. De giver også en usædvanlig virkning: ujævn farve. På metal ser det godt ud.

   Mounten skal også være sikker.

   Det er stadig muligt at lave en vandret stang til huset eller gaden fra rustfrit stål. Det er næppe rimeligt at overføre dyrt materiale til rammen, men tværstangen kan være lavet af rustfrit stål. Bare tag ikke rør fra mad rustfrit stål - de er lavet med tynde vægge, så ofte står de ikke op og bøjes. Tag et godt legeret strukturelt stål. Det ruster ikke og opretholder tunge belastninger. Men der er et andet punkt: Røret kan være for glat, hvilket er ubelejligt. Med greb kan hænderne glide.

   Ordninger og størrelser

   Ordninger af vandrette stænger - det er hvad der er vigtigt. Vigtige diametre af rør, vægtykkelse. Dette er virkelig vigtigt, og dimensionerne er omtrentlige. De kan variere afhængigt af personens højde og størrelse. Normalt gives de under den "gennemsnitlige" vækst og den gennemsnitlige størrelse af brystet. Hvis du har flere parametre end "gennemsnittet", skal du øge størrelsen, så du føler dig komfortabel.

   Denne model kaldes tre i en (3 i 1), da den giver dig mulighed for at træne næsten alle musklerne

   Vægmodeller

   En af de mest bekvemme og funktionelle - væg vandrette stænger. De er mere omfangsrige og komplekse i design, de er ganske enkle. Lad os starte med dem, der er mere komplicerede.

   Figuren har en vandret stang, hvor du kan øve dig i to positioner. På billedet til højre - stillingen til udarbejdelse af pressen til venstre - for at trække arme, ryg og brystmuskler ud. Dette design kan forbedres. Diagrammet til højre har to tværstænger, som bruges til at arbejde med et smalt greb. Du kan installere yderligere tværstang for mediet, og den ekstreme anvendelse til "normal". Bred greb giver klæbende på håndtagets sider. Praktiskere, hvis de har en hældning på ca. 30 °.

   To ordninger væg vandret bar under et andet greb. Forskellige størrelser, lignende designs

   At dreje den vandrette stang er ikke altid praktisk, så der blev opfundet et andet design - med håndtag på frontpladen. Det er mindre massivt, kræver færre rør. Men det vil være nødvendigt at pumpe pressen på en anden simulator. Denne mulighed giver ikke.

   Skema og dimensioner taget fra den færdige væg vandrette stang

   På trods af manglerne gentages ovenstående design mange gange. Det er enkelt, pålideligt, optager lidt plads, så det er populært. Dimensioner justeres let, idet rørets diametre og tykkelsen af ​​hjørnerne er uændrede eller forøger vægternes tykkelse. Et eksempel er på billedet nedenfor.

   Dette er en selvfremstillet version, lavet af fabriksmodellen.

   Der er et endnu enklere design. Dette er kun en tværstang, hvor du kun kan trække op. Men dette design er en af ​​de mest kompakte. Det kan hænge over døren og det vil ikke blande sig, vil ikke tiltrække opmærksomhed. Det er fornuftigt at lave en vandret bar af et sådant design, hvis der ikke er plads til at rumme et mere seriøst projektil eller der er en svensk væg.

   Størrelser - under lille statur

   Naddvernye strukturer - en af ​​de mest kompakte. Mindre plads er kun optaget af dem, der er installeret i døråbningen eller mellem to tæt adskilte vægge (de har generelt kun brug for et rør, under hvilket der fastgøres særlige fastgørelser).

   Vandrette stænger til gården

   På gården sætter man sædvanligvis mere komplekse strukturer: Der er ingen grund til at spare plads, så de gør modellen så komfortabel som muligt. Samtidig er det værd at henvende sig til spørgsmålet omhyggeligt: ​​For at gøre en vandret stang pålidelig, er der brug for rør med en solid vægtykkelse, og de er ikke billige. Derfor, da der allerede er søjler og tværstænger, kan du lave en svensk mur og et bjergbeslag til sving - så både børn kan lege og voksne kan træne.

   Vandret bar til gaden: tegning med dimensioner

   Bemærk at stativene er parret forbundet med jumpers. Jumperen er begravet i jorden og tjener til at stabilisere positionen under laterale belastninger. Hvad der mere skal være opmærksom på, er den dybde, som søjlerne er begravet. Hvis jorden er tilbøjelig til at hæve (ler og marmelade), er det tilrådeligt at grave under frysen dybden. I den midterste zone i Rusland er den omkring 120-130 cm. For at standene skal stå stabilt, kan rørstykker svejses til den underjordiske del vinkelret. Dette vil komplicere installationen, men polerne er ikke ligefrem løsnet.

   Hvordan man laver en vandret stang til en lejlighed med egne hænder - foto rapport

   Selv for den mest komplekse vægmodel er 2-2,5 meter af et formet rør og ca. 1,5 meter rundt tilstrækkeligt. For at lave en vandret stang til huset med egne hænder, er en folder med den valgte model og størrelse fortrykt. Til rammen blev der brugt et profileret metalrør på 20 * 30 * 3 mm til tværstang og "håndtag" - resten af ​​cornice til gardiner fra sovjetiden. Røret er tyndt, men står stadig. Til at begynde med savnede profilrøret i stykker af den ønskede længde.

   Start - vi skærer rørene i stykker af den krævede længde, vi slår vinklen på stopene

   Der er ingen vinkelstop på diagrammet, de er lavet "ved øjet". Vinklen er ca. 50 °. Næste ting er lille - kok. Ved hjælp af en inverter svejsemaskine er det ikke for svært. Desuden har røret en tykk væg: 3 mm brygges normalt.

   Det viste sig de to halvdele af rammen i form af bogstavet "G" - de skal forbindes med hoppere. For at holde rammeposterne parallelle bruger vi lameller, der retter dele på samme afstand. Samtidig svejser vi håndtagene, som vi holder fast ved, når pressen presses, fra røret af rustfrit stålrør i bunden.

   For at gøre afstanden mellem racks det samme bruger vi skinner

   For en tæt anlæg af et rundt rør og en rektangulær, i baren med en kværn var en halvcirkel fuld. Jeg var nødt til at ændre filen, men pasformen er meget god. Det er fortsat at skoldes.

   Design af forbindelsen mellem et rundt og rektangulært rør

   For at svejse håndtagene til det smalle greb til røret, danner vi også fordybninger i rørsektionerne. Det er sværere at lave mad - rørtykkelsen er meget mindre. Og generelt går andre elektroder til svejsning af rustfrit stål. På grund af manglende erfaring viste stingene sig at være grimme, men uden et indlysende ægteskab.

   Næste skal du bøje røret rundt om kanterne. For at gøre dette skal du indsætte en stang med mindre diameter i røret, tage en gasbrænder, varme bøjningen og bøje lidt. Det er nødvendigt at bøje på 30 °. For at gøre dette, trak jeg en vinkel på gulvet med kridt, bøjede det for at kontrollere de trukkede linjer.

   Vi tilføjer "holdere" til et smalt greb, bøje og kan males

   På kværnen lægger vi et smaragdhjul, vi rengør svejsepunkterne. Derefter fjerner vi med et mindre korn, vi fjerner plak fra hele strukturen og sliber også sømene. Klar til maleri. Maling i en sprøjtbeholder, anbragt i tre lag.

   Kroge til hængende bar lavet også med egne hænder

   Til montering på væggen er kroge lavet af metalstrimmel 15 * 4 mm. Det var ikke let at bøje - ved at holde et helt stykke i tangerne lykkedes det os at bøje det fra to sider. Færdige kroge skæres til den ønskede længde og borede huller til dowels. Der blev brugt en boremaskine med en diameter på 8 mm, boret til 12 mm til fastgørelseshætter. Kroge er trimmet og malet med samme maling.

   Før du laver en vandret bjælke, bestem det sted, hvor du vil hænge det. Ikke alle ægtefæller vil tydeligt acceptere sådan innovation... En selvfremstillet vandret stang 3 i 1 på væggen i to arbejdsstillinger

   Næsten alt er klar. Det er fortsat at gøre puder under skuldrene. Til bunden tages der stykker af krydsfiner på dem - tynde møbler skumgummi i to lag, dækket af økologisk læder med huller. Til fastgørelse af læderklæder og hæfteklammer, men du kan bruge møbler negle, hvis der ikke er en hæftemaskine.

   Gør puder under skuldrene

   Ifølge driftserfaringen: Hooks på væggen skal gøres længere, under mindst tre dowels. Og en anden ting: Designet blev ændret - håndtagene til det smalle greb i den version, der er ubehageligt i billedet, derfor er en anden tværstang svejset.

   Den selvfremstillede vandrette vandrette bar viste sig at være ret tung - 19,8 kg, men i denne form er det mere bekvemt.

   Afslutningsvis straffer en lille underholdningsvideo "bedstefar" turnikmenov. " Velsigne dig!

   Hvordan man laver en vandret bar af enhver kompleksitet

   Alle forsøger at holde sig i form, men ikke alle har nok tålmodighed og viljestyrke. Nogen er tilbageholdende med at gå i gymnastiksalen, og nogen er for doven selv at hænge på de vandrette barer i gården. Hvad man skal gøre, er menneskelig dovenskab en stor magt. Om sommeren er det alligevel godt, men så snart som det slyngede vejr sætter ind og mængden af ​​tøj, der øges, glemmer alle straks behovet for træning.

   Til sport skal du lære fra barndommen. Hvor er der uden en vandret bar!

   Alt ville have været meget lettere, hvis hjemme var et sportsområde. Men virkeligheden i vores hverdag er sådan, at alle hjørner er besat med nødvendig ejendom. Derfor er den bedste mulighed at bygge en lille vandret bar derhjemme med egne hænder. Dette design vil ikke tage meget plads, men det vil være sværere at unddrage sig træning.

   Typer af vandrette stænger

   Før vi går videre til fremstilling og installation af baren, lad os først forstå, hvad de er i princippet. Så alle kan vælge den perfekte mulighed for sig selv.

   Så, typer af vandrette stænger

   1. På uddannelsesstedet:

   Dette er sportspladserne i hver gård. Hvis du forsøger, så kan noget sådant blive bygget ved hans dacha

   1. Ved vedhæftetype:

   Spacer vandret stang kan installeres både i døråbningen og mellem vægge

   1. Med funktionalitet:

   - vandrette stænger med stort greb

   - modeller 3 i 1 (vandret stang, parallelle stænger, vægt for pressen).

   Den vandrette stang 3 i 1 er hele sportskomplekset hjemme

   Loft vandret bar

   Fra navnet er det klart, at denne slags vandrette stænger er boltet til loftet. Fastgørelsen skal være pålidelig og massiv, fordi belastningen på tværstangen vil være betydelig. Hvis du shalturit under installationen, er der risiko for at falde og såres under træningen.

   Tværbjælken på loftets vandrette stang skal være 220 cm fra gulvet og mindst 35 cm fra loftet

   Nødvendige materialer

   • To længder af vandrør 20-30 cm lange;
   • Rørets længde er 1-1,5 m (vælg denne størrelse baseret på længden af ​​tværstangen), den nødvendige rørdiameter er 32 mm;
   • To vand hjørne.

   Arbejdsordre

   Vandret bar installeret i åbningen

   Den mellemliggende vandrette stang er installeret i døråbningen eller mellem vægge, for eksempel i korridoren. Med hensyn til træning kan denne vandrette bar kun give dig grundlæggende øvelser, og vægge og døråbninger kan begrænse din bevægelse under træning.

   Det er tilrådeligt at installere en sådan vandret stang mellem væggene, fordi dørrammen over tid ikke modstår belastningen og kan vride.

   Nødvendige værktøjer og materialer

   • Metal rør, 40 cm længere end åbningen;
   • bulgarsk;
   • Puncher;
   • Boremaskiner og metalboringer;
   • skruestik;
   • Selvskærende skruer.

   Arbejdsordre

   1. I slutningen af ​​røret er det nødvendigt at lave fire stykker for at danne fire "tænder". Dybden af ​​nedskæringerne skal være 2-2,2 cm.

   Under metalskæring og svejsning er det meget vigtigt at overholde alle sikkerhedsregler.

  • To modsatte "tænder" skal skæres.
  • På de to resterende er det nødvendigt at bore et hul på 4-4,5 cm. Nu kan disse "tænder" bøjes udad fra tværstangen i en vinkel på 90 °.

   Her er hvad slutningen af ​​røret skal se ud, det er kun for at rette kronbladene

  • Gentag alle disse trin med den anden ende af tværstangen.
  • Dette er scenen for installationen af ​​den vandrette stang i åbningen. Hvis installationen er lavet i dørkarmen, er det nok kun at fastgøre hele konstruktionen med skruer.

   Hvis røret er grundigt rengjort, så vil krydsstangen i slutresultatet se perfekt ud

  • Til montering mellem væggene skal du desuden forsynes med metalhjørner. Røret skal først svejses til hjørnerne, og derefter fastgør hjørnerne på væggen med skruer.
  • Væg vandret stang 3 i 1

   Den vandrette stang 3 i 1 er et design, hvor den vandrette stang, stænger og en vægt for en press kombineres. En sådan model af en vandret stang er kompakt og giver dig mulighed for ikke at kigge i gymnastiksalen i lang tid. Lad os se nærmere på, hvordan du selv kan lave en sådan shell.

   Detaljeret tegning af en væg vandret stang med parallelle stænger og en vægt for pressen. Svejsede pletter i rødt

   Listen over materialer og størrelser

   1 - metalrør med en diameter på 30 mm og en længde på 750 mm;

   2 - seks segmenter af samme rør, længden af ​​hvert segment - 150 mm;

   3 - metalprofil 30 x 30 mm, længde 700 mm;

   4 - to rør med en diameter på 30 mm, længden på hver - 200 mm;

   5 - to metalprofiler 30 x 30 mm, længde - 550 mm hver;

   6 - to profiler 30 x 30 mm 400 mm hver;

   7 - to profiler 30 x 30 mm 650 mm hver;

   8 - profil 30 x 30 mm, længde 550 mm;

   9 - metalplade, 5 mm tykt, arkstørrelse 140 x 120 mm;

   10 - to ark på 5 mm 300 x 70 mm.

   Derudover skal du:

   Arbejdsordre

   1. Den første ting, du skal bestemmes ved installationen af ​​den vandrette bjælke. Vælg et sted i lejligheden, hvor du ikke vil forstyrre husstanden, og nærliggende ting vil ikke være begrænsede. Når du har skåret metal, skal du sørge for at montere rammen for at sikre dig, at du aldrig har lavet en fejl.

   dine bevægelser.

  • Nu skal du købe alt det nødvendige metal og skære det i størrelse i henhold til tegningen.
  • Dernæst skal du svejse hele strukturen i en sammenhængende helhed. Crossbar håndtag til bredt greb skal svejses i en vinkel på 20 °.
  • To plader af 300 x 70 mm og en 140 x 120 skal skæres ud af krydsfiner. Dette vil være bunden til puderne. Sæt skumgummi på krydsfiner, dækk alt sammen med dermantin og lim det med Moment lim.

   For større pålidelighed kan fastgørelserne svejses fra en metalprofilramme med to par kroge. Ramme på flere steder fastgjort til væggen til 6-8 ankre. Således bliver belastningen på væggen omfordelt, og sandsynligvis vil sammenbruddet af dine træningsvægge ikke ende.

   Video ved at lave en vandret stang 3 i 1 gør det selv

   Vandrette barer til gaden

   Hvis du har et privat hus eller i det mindste et sommerhus, så i gården vil der helt sikkert være lidt plads til at bygge en lille vandret bar. Det er bedst at installere på en flad græsplæne, der skal ikke være træer, bygninger eller hegn i nærheden.

   Til den vandrette bjælke skal du bruge

   • To støtte rør med en diameter på 80 - 100 mm, længde 3 m;
   • Rør til tværstang med en diameter på 32 mm, en længde på 1,2 - 1,8 m;
   • Beton løsning;
   • Bore og krone på metal;
   • Håndgreb eller skovl;
   • Svejsningsomformer.

   Arbejdsordre

   1. I den ene ende af hvert understøtningsrør bores et hul, hvor tværstangen sættes i.
   2. Grave huller i jorden med en håndbor eller spade. Sæt støtte rør ind i gruberne, niveau for niveau og hæld beton løsning.

   Jo stærkere rørene er faste, jo længere den vandrette stang vil stå. I mangel af cement kan den erstattes med et brudt mursten. Mursten skal ram sammen med jorden

  • Efter at mørtelet er tørret, skal du sætte tværstangen ind i hullerne i støttestolperne og svejses. Den vandrette bjælke er klar.

   Selv de mest beskedne udseende rør kan males i en munter farve. Den vandrette bjælke vil ikke være værre end den købte

  • Dette er et eksempel på den enkleste vandrette bar for gaden. Hvis du har færdigheder til at arbejde med metal, og små børn løber rundt i huset, så vil det ikke være svært for dig at bygge et lille børns sportshjørne.

   Et eksempel på en simpel og lyst barns vandrette bar. Gør det nemt, hvis du ønsker det, kan du komplicere designet af ringe eller pærer. Et andet eksempel på en børns vandrette bar. Dette er ikke kun en tværstang, der er håndtag til forskellige greb og en lille fodstøtte til små børn.

   Vandret bar - en ting der er nødvendigt for alle. Selvom ikke til træning, så i hvert fald for helbred af rygsøjlen og leddene. Hængende på baren - den nemmeste måde at aflæse rygsøjlen på. Dette hjælper børn med at forebygge skoliose, og voksne sparer fra irriterende rygsmerter.

   Det er ikke nødvendigt at købe dyre massive modeller af vandrette barer i sportsforretninger. Det er nok at hænge en simpel tværstang derhjemme, og dit helbred og din fysiske tilstand vil mærkbart blive bedre. Hvis du går ind i smagen, kan du, takket være vores artikel, altid opbygge en avanceret version af den vandrette stang med ekstra håndtag, kroge og andre lotioner.