Loft hjørne

Efter at have besluttet at dekorere et værelse ved hjælp af loftsplinter, kan du ikke uden hjørneelement, da det er dette, der giver dig mulighed for at skjule forbindelsen mellem to tilstødende komponenter i strukturen.

Til salg finder du hjørner af træ, gips og endda marmor. Men populært i Moskva er nu hjørneelementerne af polyurethan. Og det er ikke bare prisen. De er praktiske, meget lette og forårsager ikke vanskeligheder under installationen.

værdighed

Fordele bestemmes af egenskaberne af polymeren anvendt til fremstilling. Vi vælger kun de vigtigste.

 • Komfort i arbejdet. I analogi med en fleksibel loftsplint kan polyurethan hjørner limes med almindelige flydende negle.
 • Sikkerhed. Polyurethan udsender ikke skadelige stoffer, så du kan montere i ethvert rum.
 • Holdbarhed. Vil tjene i mange år uden at miste sit oprindelige udseende.
 • Vælg. På Moskva-markedet og i vores onlinebutik finder du dekorative produkter af forskellige former med et interessant design. På grund af dette kaldes de også "stucco", som er forbundet med manuel arbejde.

Hjørner til loftsplinter: typer, materialevalg, rummålinger og installationsarbejde

Til hjørnet sammenføjning af sådanne typer af fileter er der to muligheder - dette er et skråt snit af enden af ​​hver af profilerne eller hjørnerne til loftplinten af ​​skumplast. Og hvad er bedre - at vælge selv.

Udendørs hjørne til PVC loftsplint

Naturligvis afhænger valget ikke altid kun af ønsket - det er påvirket af tre hovedfaktorer som:

 • interiør:
 • rummets rumfang
 • loft højde.

Samt en designplan, du følger, gør reparationer derhjemme. Faktisk handler det om dette, såvel som om metoderne til docking og installation, vi vil fortælle dig nedenfor, og videoen i denne artikel om et lignende emne venter på dig.

Installations- og dockingsfileter

Bemærk. Galtel i konstruktion kaldes planken, som overlapper krydset mellem loftet og væggen.
Navnet er lånt fra det tyske sprog - "Hohlkehle".
Også sådan profil er bredt kendt som en loftsplint.

Typer af hjørne hjørner

Til udvendige og indvendige hjørner

Sådan vælges tilbehør af denne type:

 • hjørner til loftsplint PVC, træ, gips eller skum kan dockes ved hjælp af special hardware;
 • Hovedforskellen mellem detaljerne her er naturligvis i form af en sammensætning, som kan være intern eller ekstern;

Forskellen i loftsplintens tværsnit i størrelse og konfiguration

 • Beslagene vælges også i overensstemmelse med størrelsen og konfigurationen af ​​sektionen af ​​loftplinten, som, som du kan se på det øverste billede, kan være meget anderledes end hinanden;
 • Fabrikanter af PVC-fileter af træ, gips eller skum producerer som regel koblingsbeslag, der svarer til hver linjal af en bestemt model;
 • Når du køber i en butik, kan du straks spørge om tilgængeligheden af ​​et sådant komplet sæt, da det vil være yderst svært at finde det separat;
 • i alle tilfælde, med undtagelse af gips, er dækningen af ​​fileterne ved hjælp af sådanne beslag lavet med lim;
 • Gipsforinger er monteret på et kit, men hvis de er for massive, kan de desuden fastgøres med et søm eller med en selvdrejende skrue, som efter hærdning af putty-blandingen er trukket ud og hullet er forseglet;
 • prisen på docking tilbehør afhænger af det materiale, hvorfra det er lavet og dets størrelse.

Materialevalg og rummålinger

Til udsmykning af lofter, selv de enkleste, bruger de altid loftsplinten, som kan fremhæve skønheden i tapetet eller for eksempel ekspansiviteten af ​​strækloftet.

Men selve fileten er ikke et ansigtsløst tilbehør til en bolig - uden at tiltrække særlig opmærksomhed for sig selv, er en sådan bezel altid kendetegnet ved sin nåde. Og til tider selv høj kunstnerisk færdighed, for eksempel som gips lister, som du ser i det øverste billede.

Hjørne på loftet sokkel gips - stucco

Lad os nu klare størrelsen og udseendet af fileterne i forhold til indretningen, rummets rum og lofternes højde, og det vil ikke engang være en instruktion, men blot elementært design bevæger sig. Så den sværeste løsning er gipsfileter, som kan være lige eller mønstrede.

Det vil sige, her mener vi profilering af deres forside, som er valgt afhængigt af interiøret. Selvfølgelig, hvis dit værelse er indrettet med antikviteter, så er stukkegods præcis det, du har brug for.

Lad os nu være opmærksom på bredden af ​​soklen i loftet:

 1. Hvis rummet har en højde på ikke mere end 2,5 m, så synes det for bredt en kant for kantning at trykke, og denne mulighed er mere velegnet til et rummeligt værelse med højt til loftet.
 2. Til lave værelser er fileter lavet af ethvert materiale - PVC, gips, plast, skum, træ, velegnet, men de skal være smalle for ikke at tiltrække opmærksomhed, da dette ikke er det vigtigste element i interiøret.

Linie pause

Når man installerer smalle fileter, laver de som regel ikke mærker - erfarne håndværkere gør et fremragende arbejde med dette med egne hænder og samtidig er kantningen ret vandret. Men for en bred bar er en sådan installationsmetode uacceptabel - selv af erfarne efterbehandlere.

Her er der uden behov for et vandret referencepunkt. For at gøre dette gør vand- eller laserniveauet på væggene omkring omkredsen mærker, og forbinder dem derefter med en solid linje, der anvender et bygningsniveau i stedet for en lineal, som regel eller slår en sådan retningslinje af med en chockline (lakledning).

Bemærk. Antallet af fileter afhænger af rummets omkreds og måles i lineære målere, da de kan sammenføjes i spændene.

Samlingsarbejde

Docking søm kan nemt fyldes med kitt

Galteller er monteret på lim, selvlukkende skruer (negle) og kitt, men i de fleste tilfælde er længden af ​​en bar ikke tilstrækkelig til hele spændingen. Derfor er du nødt til at gøre noget for at lukke sokledernes ledd, for eksempel som i det øverste billede.

Til gips og polystyren er kittens blandinger bedst egnet - efter en sådan tætning kan fugen kun visuelt findes tæt på hinanden, og derefter ved nærmere undersøgelse. Imidlertid hjælper det til tider ikke selv opmærksomheden med at bestemme, hvor sømmen er placeret - hjørnerne til bundpladerne på loftet er også forseglet på samme måde.

Trælister til lofter i de fleste tilfælde plantet på lim, men leddene kan også patcheres med kitt, kun på træ. Men sådan maskering er ikke altid acceptabel, da i nogle tilfælde den naturlige struktur af træ er vigtig. Derfor udføres en sådan docking i spændene ved hjælp af en skrå overlapning, hvor længden af ​​skiven er mindst dobbelt bredden af ​​den bredeste sektion af stangen.

Indvendig hjørneformning til PVC loftsplint - Hjørne- og mellembeslag

Men loftsplinten af ​​PVC eller polyurethan på samme måde som gulvet er forbundet med beklædningen, som vi diskuterede ovenfor. Hele installationen af ​​plastkant er normalt lavet på lim, men selve puden kan have specielle monteringsører til spolmontering med selvdrejende skruer.

Jeg skyllede ned ved hjælp af tømrerdugen: til venstre - til ydersiden, til højre - til det indvendige hjørne

Hvis indvendige og udvendige hjørner i rummet har 90 °, bliver spørgsmålet om hvordan man skærer hjørnet på loftsplinten løst ved hjælp af snedkeren og en hacksav. Du skal bare indsætte profilen i stangen ved kanten i en vinkel på 45 og afskære det ekstra stykke i den retning, du har brug for i dette tilfælde (se billedet ovenfor). Dockingen er ret præcis, og afstanden er næsten usynlig, men det er kun muligt for vinkler.

Men hvordan man gash hjørnet af loftet sokkel, hvis du ikke har en tømrer sag eller, som ofte sker, er indersiden og udvendige hjørner af rummet skarpe eller udfoldede - med en afvigelse fra 90 ° i den ene retning eller den anden. Men her viser det sig, at der ikke er nogen særlige vanskeligheder, kun du skal nøje overholde guiden, som vi giver nedenfor i teksten.

Det indvendige hjørne af loftsplinten - den røde dobbeltsidede pil angiver skærelinien

For at gøre dette skal du vedhæfte en filet til parret mellem loftet og væggen, som vist på det øverste billede, og tegne en linje for referencepunktet langs strømmen, gør samme operation på den anden side. Hvis soklen er bred, skal du først slå ud af niveauet, som vi fortalte om det ovenfor - så markeringen for skåret vil være så præcis som muligt.

Fra skæringspunktet af linjerne i loftet tegner du en skrå linje langs fileten og leder den til det indre eller yderste hjørne af rummet (på billedet er det markeret med en dobbelt rød pil) - dette bliver markeringen for klippet.

Da det er nødvendigt at præcis afskære vinklen på loftsplinten, skal du styre knivbladet til slatens indvendige kant - ca. 45 grader.

Men det tager højde for ændringen for en afvigelse fra 90 °, hvis den opstår. Husk på, at hårde fileter af træ eller gips, kan have til at blive videreudviklet, polering snitfladen for en mere præcis pasform justering.

konklusion

Så hvordan man får den vinkel på loftet støbning er ikke meget vanskeligt, håber vi, at du vil beskæftige sig med det, blot for at starte popraktikuotes på unødvendige stumper. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om dette spørgsmål, forlade posten med et spørgsmål i kommentarerne - vores eksperter vil svare.

Hjørner til loftsplinter

Sådan skæres et loftstik i hjørnerne

Kvaliteten af ​​loftets overflade påvirker i høj grad udseendet af rummet. Fordi forsøge at gøre alt perfekt, eller meget tæt på det. Afslutningen er loftsplinten. De giver finish et komplet og komplet look. Strimlerne selv på glatte overflader er simpelthen monteret: På en speciel lim hvid farve, men med hjørnernes design er der problemer. Uden at vide hvordan man laver hjørnet af loftsplinten korrekt, er meget materiale forkælet. Om hvordan og hvad man skal skære det i hjørnerne og fortælle.

Hvad de gør og hvad der hedder

Den allerførste nederdel på loftet var lavet af gips. De blev støbt i specielle former, da blev løsningen installeret på loftet. Kaldet sådan figural ornaments filet. I dag kan de ses sjældent: de er dyre, men udadtil er de næsten ikke anderledes end billigere muligheder. Og navnet er næsten tabt.

Den mest populære loftsplint i dag er polyurethan eller polystyren. De er billige, flotte, nemme at installere, har en bred vifte af profiler og mønstre. Bredden kan være fra 5 mm til 250 mm. De bruges i næsten ethvert værelse indrettet i enhver stil. Undtagelsen er træhuse med tilhørende interiør. Træprodukter bruges oftest her - stilen dikterer sine egne forhold.

En del af sortimentet i en specialbutik

Der er en lignende finish af plastik. Det er hovedsageligt installeret i badeværelserne. Men selv i våde områder kan du sikkert installere polyurethanstrimler - de er ikke bange for fugtige.

Skær loftplinten i hjørnerne af ethvert materiale, du har brug for på en af ​​følgende måder. Den eneste undtagelse er plastrør: du kan kun arrangere et sådant hjørne ved hjælp af færdige hjørner.

Hvad og hvordan man skærer

At arbejde med bundplader af forskellige materialer indebærer brugen af ​​forskellige værktøjer til skæring. Under arbejdet med en loftsplint fra et træ er det mere bekvemt at arbejde en sav på et træ. Alle andre, herunder plast, skum og andre polymerer, er bedre skåret med et metalark. Det viser sig en mere jævnt snit, mindre burrs. Sager bruges normalt til arbejde med stusla.

Korrekt dekoreret hjørner ser attraktive ud.

Når du arbejder med skumlister uden specialværktøj, skal du skære dem med en god brevpapirkniv. Dens kniv er temmelig tynd og endda er skåret glat, ikke fastgjort. Hvis du arbejder med polyurethan eller polystyren med en sav, skal du ikke trykke hårdt: du kan moske.

Generelt, for at tilpasse lidt til værktøjet og materialet, tag et stykke og øve på det: klippe, sav, klippe. Så under arbejdet vil der være mindre problemer.

Sådan får du den rette vinkel

De fleste af problemerne, når man arbejder med loftlister, opstår, når man laver hjørner. Da overfladen af ​​produkterne er komplekse, bliver det kun skåret i den rigtige vinkel, at det ikke virker: Du skal stadig klippe, så de docker, og helst - uden store huller. Faktisk er der flere måder at gøre hjørnet af loftsplinten perfekt (eller næsten).

Med brugen af ​​dåsen

Hvis hjørner og vægge i rummet er lige, kan du bruge en speciel snedkerens værktøj - blokken. Dette er et trug i form af en omvendt "P", hvor linierne til skæring er markeret i en vinkel på 90 ° og 45 °. Indvendigt passer den del, i hvilken du vil lave gash, indsat i styresaven. Delen holdes på plads, afskåret i den ønskede vinkel.

Sådan ser det ud. Kan være plast, træ eller metal.

For sokklerne er ikke alt så enkelt: de skal samtidigt støde på to overflader, fordi de skal presses mod en eller anden væg af kroppen. Når man arbejder med loft, presses de i siden nærmest dig.

Sekvensen af ​​handlinger, når du afslutter det ydre hjørne, skal du lave en gash i en vinkel på 45 grader. Stuslo satte sig foran dig. Prøv på, hvordan baseboard vil blive placeret, og fastslå hvilken del der skal fastgøres til loftet. For ikke at blive forvirret og afskåret loftsplinten korrekt, ligger planken, der er placeret til højre, til højre, den til venstre er til venstre.

Sådan klippes et hjørne på loftplinten: Sæt det korrekt i en kasse

Den del, der viser sig at være på loftet, presses til bunden af ​​sprængeren. Den anden side er tættere på dig og hævet. Det hviler på enheden på enheden, så det ikke løses ved skæring. Det vil sige, at forsiden af ​​soklen vender væk fra dig. Klippets retning gør, som vist på billedet nedenfor. Ved at sætte de to skårne stykker sammen får du et fremspring - et ydre eller ydre hjørne.

Sådan laver du et eksternt hjørne af loftsplinten med en stol

Ved først at sætte de savede dele på plads "på tør", uden at lægge lim. Hvis vinkelgeometrien ikke var så perfekt, kan du finjustere lidt med en kniv. Små fejl lettere at dække med en speciel kitt.

Fra det indvendige hjørne af loftsplinten er situationen meget ens. Først forsøger du på hvilken side der vil være på loftet, tryk på denne del til bunden af ​​kroppen, den anden del du læner på væggen tættest på dig og lav klippet som vist på billedet nedenfor.

Sådan laver du det indre hjørne af loftplinten med kroppen

Og igen, prøv først uden at anvende lim, om nødvendigt, lidt korrekt. Påfør derefter en tynd strimmel lim på begge overflader, der limes til væg eller loft.

Hans version af hvordan man korrekt bruger stuslom, vist i videoen.

Sådan laver du et hjørne af loftplinten uden bagagerummet

Få mennesker i lejligheder eller huse har vinkler på nøjagtigt 90 °. Små afvigelser kan let korrigeres efter montering. Men ikke altid. Så skal du markere alt "på stedet" - under loftet.

Du skal bruge en fint defineret blyant (fast - det er ikke så synligt i loftet, men lader helt tydelige mærker lukke), et lille stykke bordplade, en linjal og en god kontorkniv, hvis du arbejder med polyurethanbagetter eller en metal sav til at arbejde med andre materialer.

Du anvender en sokkel i et hjørne, tegner en blyant langs yderkanten. Vedhæftning til den anden side af hjørnet, bemærk også. Du har et kors på loftet, hvor midten af ​​det markerer det sted, hvor loftlisterne skal konvergere (se billede). Efter at have monteret et stykke sokkel i hjørnet, der vil blive limet der og have lagt en ende mod væggen med sin ende, skal du overføre mærket til det.

Sådan laver du hjørner på loftsplinterne uden brug af specialværktøjer

Tag nu en linjal og tilslut kanten af ​​soklen med et markeret mærke. Hvis du bare lægger soklen på bordet og skærer den langs linjen, foldes de to dele stadig ikke i hjørnet: den indre del vil blande sig. Den kan klippes senere, forsøger i loftet. Den anden måde er at installere et stykke, der skal skæres på bordet, den del der vil være på loftet. Og skær langs linjen, men hold kniven i en vinkel på ca. 45 °. Det vil stadig være nødvendigt at rette op, men meget mindre (og mindre chance for fejl).

Gentag den samme operation med den anden bjælke. Sæt den på den ønskede væg, sæt støtmen mod den tilstødende væg, markerer det sted, hvor korset er tegnet, tegne en linje og skær den derefter af. Justering Udføres "på tør" uden at lægge lim.

Præcis de samme trin, som du gentager for den ydre (udragende) vinkel. Nu ved du en anden måde at lave vinklen på loftplinten, og uden brættet eller andre specielle enheder.

Ved hjælp af dekorative hjørner

Der er endnu en, den nemmeste måde. For plader af polyurethan eller polystyren anvendes færdige, dekorative hjørner i fabrikken. De er installeret i et hjørne, lameller sidder fast i nærheden af ​​dem. At skære dem, om nødvendigt, er meget simpelt: nogle få millimeter med en regelmæssig kontorkniv.

Eksempler på færdige hjørner til fileter

Hvordan man docker i hjørnerne

Hvis installationen af ​​det første hjørne er bestået, kan vi antage, at du allerede har lært næsten alt at gøre. "Næsten", fordi du stadig har brug for at lære at forbinde hjørnerne og trimme strimlerne i længden. Når en del allerede er limet og en lille afstand forbliver til hjørnet, hvordan kan man ikke forveksle med længden? Svaret er simpelt: Forlad lager.

I første omgang kan du klippe et stykke længere med 10-15 cm: det vil være muligt at gentage flere gange, hvis noget ikke trækker ud med det samme. Så laver du en vinkel som beskrevet ovenfor, prøv tørt, juster alt for at passe dig. Først derefter kan du sætte den allerede trimmet stang i hjørnet og markere det sted, som det kan forkortes. Det er nødvendigt at skære nøjagtigt under 90 °. Det er ikke nødvendigt at bruge en kasse. Bare prøv at sætte kniven (hacksaw) vinkelret på overfladen.

Sådan skæres en sokkel i loftet: hjørner

I dag er det umuligt at forestille sig det indre af et bolighus eller lejlighed uden loftsplinter. Plinten dækker ujævnhederne i det hængende loft eller tapet, revner og ufuldkommenheder af væggene, giver den indvendige fuldstændighed. Men hvordan man laver basispladen ideelt tildækket på det vigtigste sted - i hjørnet? Der er flere måder.

Brug af fartøjet

Korrekt skære soklen til montering i hjørnet hjælper stålkassen - en speciel enhed, der er en bakke til skærebræt, plast osv. Fra forskellige vinkler. Ting kan købes i butikken eller gøre dig selv. Normalt er en sav knyttet til lageret, der sælges i butikker, men du kan bruge dit eget værktøj.

Stuslo fabrik produktion

Kroppen har en forsænkning under udskæringsbrættet eller soklen og spalten til saven, som er i en vinkel på 45 og 90 grader. Du skal skære basispladen i en vinkel på 45 grader.

For at afbryde soklen med denne enhed skal du udføre følgende trin.

 1. Vi sætter soklen til det fremtidige fastgørelsessted.
 2. Vi bemærker, hvor vi vil afskære.
 3. Vi lægger soklen i rensens rende, så den nederste del presses mod apparatets overflade, og den del, der smøres med lim, "kiggede" op.
 4. Afkort plottet og skub saven ind i et af de 45 graders huller.
 5. Vi korrigerer sektioner ved hjælp af en kniv eller den samme sav (vi fjerner uregelmæssighederne).

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten med mousse

Herefter kan soklen limes på plads.

Hvordan laver man en flaske alene?

Hvis det ønskes, kan barrows laves derhjemme. Det kan være lavet af træ eller jern. Arbejdets dimensioner spiller ikke en særlig rolle, men jo bredere det er, desto mere præcist vil dine nedskæringer være. Men hvis bredden er større end længden af ​​hacksaven, hvormed du skal skære bundpladerne eller pladerne, vil klippet være ekstremt ubelejligt, så du behøver ikke at tage for bredt et emne.

For det første er den tværgående retlinie lagt i midten af ​​emnet. Derefter fremstilles mærker i en afstand på 1/2 af bredden af ​​emnet fra skæringspunktet mellem den lige linje med emnernes kanter. Derefter forbindes disse mærker på tværs af hinanden, som vist i figuren.

Træ tønder fastgjort med skruer

Så begynder processen med at markere molluskens sidevægge. Vedhæft dem til den allerede markerede base og lav et mærke, der fokuserer på basens layout. Træk derefter fra disse mærker lige over hele væggen.

Ordningen med fremstilling af træ stusla

Herefter begynder installationsprocessen. Vægge skal fastgøres til bunden med skruer, hvis enheden er lavet af træ eller spånplader eller hjørner med bolte, hvis det er af stål. Først efter installation i snit saves savspalter.

Efter at have lavet slots er kufferten klar. Hvis du har en stor mængde arbejde, eller du gerne vil reparere regelmæssigt (professionelt), kan denne enkle enhed fremskynde processen med at trimme skørtbræt 5-10 gange.

Sådan afskæres en sokkel uden flush?

Den nemmeste måde er at tegne en fremtidig skærelinje på papir (pap, tapet) og derefter ved at knytte den til en blank sokkel.

For at gøre dette skal du først fastgøre den tomme sokkel på papiret og tegne to parallelle linjer, der markerer sokkelens sider. Derefter skal du ved hjælp af en vinkelgrader måle 45 grader og tegne en linje for fremtiden. Så bruges tegningen på samme måde som blokken: Et emne sættes på det og savnes langs linjen.

Sådan skæres hjørnerne af loftsplinten uden mursten

Ulempen ved denne metode - saven skal holde vægt, fokusere på tegningen, og ikke indsætte i en slot forberedt på forhånd.

Hvis vinklen ikke er lige

Desværre er vinklen mellem væggene i rummet i nogle tilfælde ikke lige, men skarp eller omvendt kedelig. Dette skyldes strukturelle mangler forårsaget af ikke-professionelle bygherrer, arkitektens idé eller konsekvensen af ​​jordbundens nedslid nogle gange efter bygningens opførelse. Dette er især almindeligt i landsbyhuse og landhuse.

Husplan med skarpe og ydre hjørner

Ingen blok- eller udskiftningstegning i dette tilfælde hjælper ikke, og du skal lave markeringen på plads.

 1. Fastgør emnet til en af ​​væggene, så det hvilede mod den anden væg med sin ende.
 2. Tegn en linje i loftet langs emnet.
 3. Udfør den samme funktion på en anden væg.
 4. Ved skæringspunktet mellem to linjer skal du sætte et mærke på selve emnet.
 5. Tegn en linje fra mærket til hjørnet af emnet og skær det langs.
 6. Gør det samme med det emne, der bliver fastgjort til en anden væg.
 7. Lim begge emner de vil passe tæt.

Udvendige hjørner

Det sker, at der i rummet ikke kun er interne, men også ydre hjørner, som også skal klistres over med en sokkel (se billede). Hvordan gør man det? Der er også flere måder. Den nemmeste måde, som ved interne hjørner, skæres ved hjælp af miterboksen. De ydre samlinger skal skæres, så den side, der skal limes til loftet, er på overfladen af ​​kroppen, og den side, der trykkes mod væggen, vender mod væggen på armaturet.

Som i tilfælde af indre hjørner kan du bruge markeringen "på plads", dvs. tegne linjer på loftet. Her er teknologien nøjagtig den samme som den, der bruges til de indvendige hjørner.

Du kan bruge markeringerne på væggen ved at fastgøre emnet og tegne en linje langs dens nederste kant (se billede).

Hvis det ydre hjørne er for rundet, kan du ændre forbindelsen med en kniv.

Trim loftplinten. Yder- og indvendige hjørner

Til det punkt, hvor de konvergerer, tegnes en linje direkte langs forbindelsens fremtidige del. Fra det punkt, der er på loftet til det andet. Den resulterende markering er den linje, på hvilken du skal slukke eller afbryde forbindelsesdelene. Ved hjælp af disse teknikker kan du ikke længere spekulere på, hvordan du dræber hjørnerne af loftsplinten.

Hvilke værktøjer kan jeg bruge?

Muligheden for brugen af ​​visse værktøjer i forbindelse med materialerne vil blive lavet soklen.

Tabel. 1. Typer af materialer og egenskaber ved deres brug.

Hjørner til loftsplinter: typer, materialevalg, rummålinger og installationsarbejde

Til hjørnet sammenføjning af sådanne typer af fileter er der to muligheder - dette er et skråt snit af enden af ​​hver af profilerne eller hjørnerne til loftplinten af ​​skumplast. Og hvad er bedre - at vælge selv.

Udendørs hjørne til PVC loftsplint

Naturligvis afhænger valget ikke altid kun af ønsket - det er påvirket af tre hovedfaktorer som:

Samt en designplan, du følger, gør reparationer derhjemme. Faktisk handler det om dette, såvel som om metoderne til docking og installation, vi vil fortælle dig nedenfor, og videoen i denne artikel om et lignende emne venter på dig.

Installations- og dockingsfileter

Bemærk. Galtel i konstruktion kaldes planken, som overlapper krydset mellem loftet og væggen.
Navnet er lånt fra det tyske sprog - "Hohlkehle".
Også sådan profil er bredt kendt som en loftsplint.

Typer af hjørne hjørner

Til udvendige og indvendige hjørner

Sådan vælges tilbehør af denne type:

 • hjørner til loftsplint PVC, træ, gips eller skum kan dockes ved hjælp af special hardware;
 • Hovedforskellen mellem detaljerne her er naturligvis i form af en sammensætning, som kan være intern eller ekstern;

Forskellen i loftsplintens tværsnit i størrelse og konfiguration

 • Beslagene vælges også i overensstemmelse med størrelsen og konfigurationen af ​​loftsplintens sektion. som, som du kan se i det øverste billede, kan være meget forskellige fra hinanden;
 • Som regel producerer producenter af PVC-fileter af træ, gips eller skum også forbindelsesdele. som svarer til hver linjal af en bestemt model;
 • Når du køber i en butik, kan du straks spørge om tilgængeligheden af ​​et sådant komplet sæt. da det vil være yderst vanskeligt at finde det særskilt
 • i alle tilfælde, med undtagelse af gips, er dækningen af ​​fileterne ved hjælp af sådanne beslag lavet med lim; men det er kun i tilfælde, hvor der er en skjult montering af hjørnet;
 • Gipsforinger er monteret på kittet. men hvis de er for massive, kan de desuden fastgøres med et søm eller med en selvlukkende skrue, som efter hærdning af kittens blanding er trukket ud og hullet er forseglet;
 • prisen på docking tilbehør afhænger af materialet. hvorfra den er lavet og dens størrelse.

Materialevalg og rummålinger

Til udsmykning af lofter, selv de enkleste, bruger de altid loftsplinten, som kan fremhæve skønheden i tapetet eller for eksempel ekspansiviteten af ​​strækloftet.

Men selve fileten er ikke et ansigtsløst tilbehør til en bolig - uden at tiltrække særlig opmærksomhed for sig selv, er en sådan bezel altid kendetegnet ved sin nåde. Og til tider selv høj kunstnerisk færdighed, for eksempel som gips lister, som du ser i det øverste billede.

Hjørne på loftet sokkel gips - stucco

Lad os nu klare størrelsen og udseendet af fileterne i forhold til indretningen, rummets rum og lofternes højde, og det vil ikke engang være en instruktion, men blot elementært design bevæger sig. Så den sværeste løsning er gipsfileter, som kan være lige eller mønstrede.

Det vil sige, her mener vi profilering af deres forside, som er valgt afhængigt af interiøret. Selvfølgelig, hvis dit værelse er indrettet med antikviteter, så er stukkegods præcis det, du har brug for.

Lad os nu være opmærksom på bredden af ​​soklen i loftet:

 1. Hvis rummet har en højde på ikke mere end 2,5 m, så synes det for bredt en kant for kantning at trykke, og denne mulighed er mere velegnet til et rummeligt værelse med højt til loftet.
 2. Til lave værelser er fileter lavet af ethvert materiale - PVC, gips, plast, skum, træ, velegnet, men de skal være smalle for ikke at tiltrække opmærksomhed, da dette ikke er det vigtigste element i interiøret.

Linie pause

Når man installerer smalle fileter, laver de som regel ikke mærker - erfarne håndværkere gør et fremragende arbejde med dette med egne hænder og samtidig er kantningen ret vandret. Men for en bred bar er en sådan installationsmetode uacceptabel - selv af erfarne efterbehandlere.

Her er der uden behov for et vandret referencepunkt. For at gøre dette gør vand- eller laserniveauet på væggene omkring omkredsen mærker, og forbinder dem derefter med en solid linje, der anvender et bygningsniveau i stedet for en lineal, som regel eller slår en sådan retningslinje af med en chockline (lakledning).

Bemærk. Antallet af fileter afhænger af rummets omkreds og måles i lineære målere, da de kan sammenføjes i spændene.

Samlingsarbejde

Docking søm kan nemt fyldes med kitt

Galteller er monteret på lim, selvlukkende skruer (negle) og kitt, men i de fleste tilfælde er længden af ​​en bar ikke tilstrækkelig til hele spændingen. Derfor er du nødt til at gøre noget for at lukke samlens ledd i soklen. For eksempel, som i det øverste billede.

Til gips og polystyren er kittens blandinger bedst egnet - efter en sådan tætning kan fugen kun visuelt findes tæt på hinanden, og derefter ved nærmere undersøgelse. Imidlertid hjælper det til tider ikke selv opmærksomheden med at bestemme, hvor sømmen er placeret - hjørnerne til bundpladerne på loftet er også forseglet på samme måde.

Trælister til lofter i de fleste tilfælde plantet på lim, men leddene kan også patcheres med kitt, kun på træ. Men sådan maskering er ikke altid acceptabel, da i nogle tilfælde den naturlige struktur af træ er vigtig. Derfor udføres en sådan docking i spændene ved hjælp af en skrå overlapning, hvor længden af ​​skiven er mindst dobbelt bredden af ​​den bredeste sektion af stangen.

Indvendig hjørneformning til PVC loftsplint - Hjørne- og mellembeslag

Men loftsplinten af ​​PVC eller polyurethan på samme måde som gulvet er forbundet med beklædningen, som vi diskuterede ovenfor. Hele installationen af ​​plastkant er normalt lavet på lim, men selve puden kan have specielle monteringsører til spolmontering med selvdrejende skruer.

Jeg skyllede ned ved hjælp af tømrerdugen: til venstre - til ydersiden, til højre - til det indvendige hjørne

Hvis indvendige og udvendige hjørner i rummet har 90 °, bliver spørgsmålet om hvordan man skærer hjørnet på loftsplinten løst ved hjælp af snedkeren og en hacksav. Du skal bare indsætte profilen i stangen ved kanten i en vinkel på 45 og afskære det ekstra stykke i den retning, du har brug for i dette tilfælde (se billedet ovenfor). Dockingen er ret præcis, og afstanden er næsten usynlig, men det er kun muligt for vinkler.

Men hvordan man gash hjørnet af loftet sokkel, hvis du ikke har en tømrer sag eller, som ofte sker, er indersiden og udvendige hjørner af rummet skarpe eller udfoldede - med en afvigelse fra 90 ° i den ene retning eller den anden. Men her viser det sig, at der ikke er nogen særlige vanskeligheder, kun du skal nøje overholde guiden, som vi giver nedenfor i teksten.

Det indvendige hjørne af loftsplinten - den røde dobbeltsidede pil angiver skærelinien

For at gøre dette skal du vedhæfte en filet til parret mellem loftet og væggen, som vist på det øverste billede, og tegne en linje for referencepunktet langs strømmen, gør samme operation på den anden side. Hvis soklen er bred, skal du først slå ud af niveauet, som vi fortalte om det ovenfor - så markeringen for skåret vil være så præcis som muligt.

Fra skæringspunktet af linjerne i loftet tegner du en skrå linje langs fileten og leder den til det indre eller yderste hjørne af rummet (på billedet er det markeret med en dobbelt rød pil) - dette bliver markeringen for klippet.

Da det er nødvendigt at præcis afskære vinklen på loftsplinten, skal du styre knivbladet til slatens indvendige kant - ca. 45 grader.

Men det tager højde for ændringen for en afvigelse fra 90 °, hvis den opstår. Husk på, at hårde fileter af træ eller gips, kan have til at blive videreudviklet, polering snitfladen for en mere præcis pasform justering.

konklusion

Så hvordan man får den vinkel på loftet støbning er ikke meget vanskeligt, håber vi, at du vil beskæftige sig med det, blot for at starte popraktikuotes på unødvendige stumper. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om dette spørgsmål, forlade posten med et spørgsmål i kommentarerne - vores eksperter vil svare.

Hjørner til loftsplint: installation og installation

Forskellige hjørner til loftsplint

Dockingfileter på loftet kan laves som ved hjælp af dekorative hjørner og uden dem. Det vil sige, hjørnerne til loftplinten kan skæres af dig selv, men du kan bruge beslagene. Installation af fileter i begge tilfælde er næsten ens, med en lille forskel i målingerne.

Montering af loftsplinter

Installation af fileter med hjørner

Indvendigt hjørne til loftplint

 • Installation af loftsplinten med hjørner er ikke meget forskellig fra installationen uden dem. Den eneste forskel er i filets størrelse, fordi profilerne ikke er forbundet med hinanden, men er forbundet via beslag.
 • Ved montering af hjørneelementet skal du vedhæfte tilbehørene til hjørnet og måle afstanden fra startpunktet til begyndelsen af ​​hjørnet og tilføje 5 mm. Disse ekstra 5 mm sokler vil blive begravet i hjørnet til fastgørelsessiden. Cutet af filet til tilbehør udføres uden skråning ved 90 °.

Mellemliggende tilslutning til loftlister

 • Loftplanker skal sædvanligvis være forbundet i væggen, fordi de normalt ikke er i stand til at blokere hele væggen. Målingen af ​​fileten er lavet på samme måde som for hjørnerne, dvs. netafstanden plus 5 mm. Det er muligt at måle på en anden måde: To profiler er forbundet med et hul på 5 mm, hvilket er nok til en tilslutningsindsats.
 • Nogle gange kan man forbinde hjørner med deres finish. På en lille del af beslagene kan der anvendes mønstre i form af gravering og lige indlæg. Men at bruge disse dele eller ej er et spørgsmål om smag og designer, men du skal altid huske at du har mulighed for at diversificere samlingen af ​​fileter.

Hvordan man selvstændigt laver et hjørne på fileter

 • For at trimme hjørnerne af loftsplinten bruger vi en tømrerbænk, som normalt har stenciler til en vinkel på 45 °, 60 °, 67,5 ° 90 °. Til fileter er to stenciler nok - 45 ° og 90 °. De resterende vinkler, hvis de forekommer, snarere som en undtagelse.
 • For at lave et snit til det indvendige hjørne af venstre bundkort, indsæt profilen i blokken og tryk den på den nærliggende side. Fileten er indsat på hovedet, dvs. kanten ved siden af ​​loftet skal være på bunden. Når vi ser på bagagerummet, ser vi en sokkel i samme perspektiv som i loftet, hvis vi løfter hovederne op (se Sådan laver du et hjørne af loftsplinten: anbefalinger fra herrerne).
 • For det indvendige venstre hjørne sænkes hacksaven i stencilen, der ligger fra højre til venstre. Til højre inde i hjørnet er soklen indsat på højre side af slibemaskinen, og håndsaven er placeret fra venstre mod højre.
 • For at afskære det udvendige hjørne forbliver alle procedurer ens, kun stencilretningen ændres. Det vil sige til venstre hjørne bruger vi en stencil placeret fra venstre mod højre og til højre - fra højre til venstre. Stiften, afskåret for samlingen i det indvendige hjørne, vil have en fremspringende nedre kant, og for det ydre hjørne vil den øvre kant stikke ud.
 • Men hvad skal man gøre, hvis der ikke var nogen hånd i hånden? Det kan imiteres. For at gøre dette skal du på bordet holde to parallelle linjer.
 • Afstanden mellem disse linjer kan gøres den samme som i kanten af ​​standard squat - 85mm eller efter eget valg. Nu mellem de to lige linjer finder vi en firkant og tegner diagonaler i den, som vil fungere som stencil med 45 ° (se Sådan klippes hjørnet af loftplinten første gang).
 • Alle manipulationer med soklen er nøjagtigt de samme som i tilfældet. Tryk blot på profilen ikke til siden, men for at udsætte, fokusere på linjen. Du kan erstatte en slags boks, så den spiller rollen som en fælg.
 • Det er ikke altid muligt at bruge hæftene eller dens efterligning, fordi væggene undertiden ikke konvergerer i en ret vinkel, og i dette tilfælde er markeringen lavet i loftet. Soklen sættes på hjørnet af parringsvæggen og loftet med vægt på den tilstødende væg. Tegn en linje langs loftet langs fileten og gør det samme på den anden side. På det punkt, hvor linjerne krydser, vil der være en øvre ledd på hjørnet af basispladerne.
 • Fastgør basispladen igen, og du vil se, at den er krydset af en vinkelret linje. Krydsningspunktet bliver det øvre cut-off punkt, og det nederste punkt vil være i hjørnet (se Sprækker i gipsloftet). Det samme vil være udformningen af ​​det ydre hjørne, kun det nedre punkt af klippet vil ikke udstikke, men aflytning.
 • Dockinglister mellem sig selv i løbet er lavet med et skråt snit, men dette gælder ikke for produkter fremstillet af gips. Gipsplinter er forbundet med glatte kanter med en vinkel på 90, og sømmen er forseglet med kitt. Det samme princip gælder for skumplastprofiler - det vigtigste er, at mønsteret præcis falder sammen ved krydset af fileterne.

Anbefaling. Hvis du bruger et hjørne til armaturets loftplade (normalt sker det på polyuretanprofiler), og derefter installer det ikke efter installation af fileterne, men samtidig med dem.

Når du går ind i det indre hjørne uden beslag, skal du gøre den sidste sokkel 1 mm større, så forbindelsen er stram. Tæthed vil minimere afstanden mellem profilerne. Det ydre hjørne skal afskæres nøjagtigt, op til 1 mm uden tolerancer.

konklusion

Vil du bruge hjørnerne til loftsplinten til tilbehør eller vil du lave dem selv - der må ikke være huller i nogen af ​​forbindelserne. Bemærk, at godtgørelsen kun er til rådighed for det indvendige hjørne - de ydre hjørner og mellemledene er lavet i overensstemmelse med nøjagtige målinger.

Plastloft: 5 panelvalg

Plastloftet er næsten blottet for ulemper, hvilket gør det til en favorit blandt fremtrædende og praktiske lejlighedsejere. Blandt de mange typer loftbelægning er der et meget populært plastplast. Loftsplader er lavet af polyvinylchlorid. Plastloftet er en form for hængende loft. Det er let at installere og relativt overkommeligt. Med installationen kan du klare dig selv, designen er meget enkel. Det vigtigste er at foretage beregninger for køb af materiale korrekt. Desuden gør denne type finish ikke strukturen tungere, plastloftet er let og meget smukt, det kan indrettes på forskellige måder.

Typer af plast til loftet

Der er forskellige typer plast til loftet. Stort sortiment giver dig mulighed for at vælge den ønskede indstilling til realisering af design ideer. Plastpaneler er forskellige, for loftbrugsplader er tynde, selv skrøbelige, deres tykkelse overstiger ikke 5 mm. Dette giver dig mulighed for at lave taklyset. Der er også vægpaneler, de er stærkere end loftet, deres tykkelse er 6 - 10 mm. Det anbefales ikke at udskifte loftpaneler med væggen.

På grund af dets unikke tekniske egenskaber anvendes PVC sandwichpaneler både i byggeri og i boligindretningernes indretning.

Plastpaneler kan opdeles i undertyper:

 • Rustpaneler er en type paneler i enderne, hvor der er en særlig udsparing;
 • Problemfri - denne type paneler efter lægning har en flad overflade med ubesværede sømme, ideel til loftet;
 • Prægede - efter lægning er udseendet af træforing;
 • Plader - paneler har form af en firkant;
 • Rektangulær - i form af et rektangel;

Der er en anden type plast - sandwichpanel. Disse paneler er universelle, de kan ikke kun bruges til loft og vægge, men ofte udfører de pyntegenstande på skinnerne og skaber skillevægge fra dem.

Plader af sandwichpaneler er de største blandt alle typer paneler, de er 3 meter lange og 1,5 meter brede. Paneler er forskellige i udseende og er matte, blanke og farvede. Plast til loftet har også et stort udvalg af farver. Panelerne kan bruges både i en enkelt farvetone og i en kombination af forskellige farver og nuancer. Farveindstillinger er ikke begrænset til monokrome modeller, der er meget interessante farver: marmor, efterligning af træ, med forskellige mønstre. Takket være velvalgte farveskemaer vil indretningen være fremragende.

Plastloft i interiøret

Plastloft i interiøret ser meget originalt ud, understreger designet. Glatte paneler afspejler lys godt, gør rummet visuelt mere rummeligt. Det har mange muligheder og kan laves på forskellige niveauer. Plastdetaljer på loftet kan kombineres efter den måde, de placeres på, f.eks. Diagonal med tværgående eller langsgående montage af paneler på et loft på flere planer, hvilket vil give interiøret et specielt udseende.

Plastpaneler gør værelser med et højt fugtindhold: saunaer, køkkener, badeværelser

I det indre af værelserne er plastloftet dekoreret med belysning, LED-lamperne, der er monteret i det, ser godt ud. I hallen af ​​kulturelle underholdningscentre kan loftet have form af forskellige buer og andre strukturer.

Plastloftet i interiøret bruges oftest i følgende rum:

 • For badeværelset er plastloftet ideelt på grund af den høje luftfugtighed;
 • Køkkenet er meget bekvemt på grund af muligheden for at vaske loftet om nødvendigt;
 • En korridor er et sted, der møder alle dem, der kommer ind, og skønheden er lige så vigtig for den som resten af ​​værelserne;
 • Lobbyen i bygningerne byder også gæsterne på bygningen;
 • Indkøbscentre;
 • Catering steder.

Fugtighedsbestandighed og lethed, skønhed og holdbarhed, et stort udvalg af farve, udseende og mange andre kvaliteter er værdsat, når man vælger et plastloft til indretning. Ofte anvendes plastpaneler til færdiggørelse af vægge og lofter i landet. I sommersæsonen er det umuligt at undgå at bo i landehuse, og så skaber de komfort og skønhed ved at installere et plastloft.

Er plastloftet skadeligt

Der er meget kontroverser om, hvorvidt plastloftet er skadeligt. I moderne tid kan efterbehandling af plastpaneler findes både i butikker og i beboelsesbygninger. De har flere fordele i forhold til andre typer af finish. Og alligevel er det værd at finde ud af om der er skade fra plastpaneler.

Polyvinylchlorid er bunden af ​​panelet, en fælles polymer, der har en bred vifte af applikationer, og er absolut uskadelig og med lav toksicitet.

Plastpaneler fremstilles ved hjælp af følgende værktøjer:

Basiset af panelerne er polyvinylchlorid, det er opnået fra natriumchlorid og olie. Ud over plastikplader lavet af PVC er der mange andre produkter.

Det er til stede i sådanne genstande, som er meget almindelige i hverdagen, de er lavet af det:

 • Engangs- og plastskål;
 • Flasker til drikkevand og andre drikkevarer;
 • Bassiner - ingen husstand kan klare sig uden dem;
 • Emballage til mad og ikke kun;
 • Medicinsk udstyr og dets elementer;
 • Nogle børns legetøj.

At dømme ved, at polyvinylchlorid er til stede i produktionen af ​​nogen varer i større eller mindre grad, kan man sige, at det ikke er farligt.

Denne type plast kan være skadelig i tilfælde af stærk varme og kontakt med ild. Det er dog selvslukker, det brænder meget, men det afgiver giftige dampe ved forbrænding. Det følger heraf, at plastpaneler ikke må anvendes nær varmekilder.

Det skal bemærkes, at produkter fremstillet af polyvinylchlorid, når de anvendes korrekt, ikke udgør en trussel for miljøet og mennesker. At vælge paneler til loftet, du har brug for af høj kvalitet, lavet af gode komponenter og så spørgsmålet - er der nogen skade fra plastlofterne, er ikke længere relevant.

Smukke plast hjørner til loftet

Ved installation af et plastloft er det værd at tænke på typen af ​​indretning efter installationen. Ved krydset af loftet med væggene er der altid et hul i tilfælde af bygningskrympning og fugtighedsfald.

Det dekorative hjørne maskerer leddene af basisplader og unøjagtige sømme i de indre hjørner af rummet.

Der er flere måder at dekorere krydset på, hvor forskellige plast hjørner til loftet vil blive brugt:

 • Den nemmeste mulighed er at fastgøre et U-formet plasthjørne, inden du lægger loftet, med panelerne indsat i hjørnet med kanten;
 • Det er også en nem måde at indretning det - Bonded sokkel allerede ved afslutningen af ​​installationen af ​​loftet, dekorative indvendige og udvendige vinkler brugte dele forbinder fittings - plasthjørner;
 • Og nok den sværeste måde er specielle sokler af plast til loftet af plastpaneler, de har en rille til panelerne på den ene side og et dekorativt element på den anden.

Montering af plastloft (video)

Så det er ikke svært at vælge en indretningsopsætning, de er alle gode og har farveindstillinger. Plast hjørner kommer i en række forskellige muligheder, størrelsen skal vælges sammen med panelerne til loftet. For klisterplader i tillæg til plasthjørnerne skal du købe lim.

Sådan installeres lamellofter, styr hjørner og paneler

Hvert år er der nye teknologier til konstruktion og dekoration, og designudførelsesformer stiger til et højere niveau. Dette gælder også for lofter.

Hovedopgaven for ejerne af lejligheden er at skabe et hyggeligt og varmt rum, uden at der er behov for særlig pleje. Nu løser disse opgaver takket være nye materialer og moderne teknologier. En af løsningerne på denne type problem er installationen af ​​et striptak.

Køkkendesign med aluminiumsark

Hvad er det?

Sådanne designs er en ramme af metal lameller, som er monteret på specielle guide profiler. Dette er en bekvem løsning til badeværelser, gange og køkkener. Overfladen er præsenteret i form af matte, skinnende strimler eller elementer med et mønster. Materialet, hvorfra lamellerne er lavet, er holdbare og pålidelige. Et stort antal komponenter giver dig mulighed for at kombinere en sådan overflade med ethvert design i rummet.

Opret også design af komplekse figurer, vil det ikke være svært, for i dag er de bredt repræsenteret. Ventilatorer på lofter på flere niveauer vælger selv den rigtige designmulighed.

Alle udbudte lofter er opdelt i flere typer.

Ved princippet om tilslutning

Hvorledes lamellerne er monteret i forhold til hinanden afhænger af monteringsmetode og udseende af loftet som helhed. Der er tre typer af forbindelser:

1. Åbn. Monteringsprofiler er monteret på en speciel monteringsprofil med et hul på 1,5 centimeter. Efter montering af skinnerne fjernes disse huller på grund af den dekorative indsats, men du kan ikke bruge den, hvis højden af ​​rackloftet i rummet er mere end 5 meter.

2. Lukket. I denne form for tilslutning sættes monteringsskinnerne til hinanden på en "en-til-en" basis. Dekorative indlæg i denne version bruges ikke længere.

3. Gapless. Denne form for tilslutning er monteret til ledning. Når gaveløs forbindelse heller ikke kræver dekorative indlæg.

Ved vedhæftetype

Når du vælger monteringsskinner, kan du støde på følgende navne:

Forskellene mellem dem er manifesteret i princippet om fastgørelse af disse skinner til styrhjørnerne og udpeger profilen selv efter oprindelsesland. Oftest på salg fundet italienske rake. Tværsnittet af en sådan profil har afrundede sider, som ikke kan siges om den tyske. Dens sidevægge er U-formede. Det franske system kombinerer to slags præstationer samtidigt. Men dette påvirker ikke udseendet på nogen måde, da sidevægge ikke er synlige efter installationen.

Ifølge materialet

Rackkonstruktion er normalt lavet af aluminium. Dette materiale er modstandsdygtigt over for aggressivt miljø og holdbart. Ud over aluminium er der profiler lavet af tyndt stålplade med en tykkelse på op til 0,7 millimeter. For at undgå udseende af korrosion er metallet belagt med et specielt beskyttende lag. Levetiden for et sådant materiale er kortere end aluminium og er ca. 15 år. Denne slags materiale er billigere.

I udseende

Racklofter tiltrækker brugeren med et stort udvalg af farver og varierende grad af glans:

 • SLR. På grund af anvendelsen af ​​en krompoleret poleringsbelægning på produktet opnås en spejlreflekterende effekt indendørs. Denne form for beslutning vil visuelt øge størrelsen på dit værelse.
Spejl klud
 • Glossy. Denne form for overflader giver en følelse af lysstyrke og festlighed. Ved hjælp af kombinationer af flere nuancer kan du oprette originale løsninger til rumdesign.
 • Matt overflader. Disse slags paneler anvendes til at skabe indendørs rolig stil. Dette vil give det et respektabelt og diskret udseende.

Efter størrelse og størrelse

For at bestemme den nøjagtige mængde materiale, der kræves, er det nødvendigt at have målt værelset, som skal styres af standardstørrelserne af profiler. I sig selv er et af disse bånd en U-formet profil. Dens sidevægge er fastgjort på ledningsvinkler, som er ca. 2 centimeter i størrelse, og for strimlen selv er der en plads på 5 millimeter til termisk udvidelse.

Parametre og dimensioner af skinnerne:

 • Længde - 3 eller 4 meter;
 • Bredde - størrelsen på 10,15, 20 centimeter tilbydes på vinduerne, men under ordren kan producenterne producere fra 2,5 til 40 centimeter.

For at købe det nødvendige materiale skal du beregne den bedste mulighed, baseret på rummets størrelse. Den korrekte beregning hjælper med at bestemme profilens størrelse korrekt og gemme dit budget.

Fordele og ulemper ved materialet

 1. Rackloftet er ikke udsat for korrosion, nogen form for deformation, fugtighed og temperaturforskel.
 2. Materialet fra hvilket stoffet er lavet, holdbart.
 3. Det kræver ikke særlig pleje, det tørres af og til med en fugtig klud.

Suspensionrammen er i stand til at skjule ledninger og udstyr, defekter af den gamle overflade. Bag den er indbygget ventilation og aircondition. Det er bekvemt at indlejre armaturer i loftet

 1. Installation af en ophængt struktur er let og kræver ikke specialværktøj. Du kan selv gøre det.

Ulemperne omfatter følgende:

 • Tab af højde i rummet i området 10 centimeter. Kritisk for lave rum, men det er en ulempe for alle suspenderede strukturer.
 • Prisen på et rackloft er dyrere end analoger, for eksempel en spændingsstruktur.

Installation af væg hjørner og lameller, en liste over værktøjer

For at starte installationen skal du:

 • målebånd;
 • blyant eller markør;
 • niveau (fortrinsvis laser);
 • nedstryger;
 • Punch;
 • et sæt øvelser til beton 6 mm;
 • en hammer;
 • skruetrækker eller skruetrækker.

Før installationen udføres overfladen:

 • fri for affald;
 • behandlet med svampedræbende stoffer;
 • lægge fremtidig belysning og anden kommunikation.

Den første fase af installationen er udførelsen af ​​markeringen. Til dette er en linje afgrænset på væggene, som tjener som loftgrænse og niveau for montering af væghjørner. Vær opmærksom på højden på de forsænkede armaturer, så det ikke virker, at de ikke kan installeres. Derefter anbringes etiketten for placeringen af ​​føringsprofilerne, idet afstanden er 30-40 centimeter fra væggene og 120 centimeter fra hinanden.

Næste trin er installationen af ​​væghjørner. Skære delen i overensstemmelse med rummets størrelse, forkanten kanterne ved 45 grader for et kvalitetsforbindelse i hjørnerne af rummet. De borer huller i hjørnet med et trin på 40 cm og fastgør dem til væggen med galvaniserede skruer. Armaturet i hjørnet af rummet i en afstand af 5 centimeter fra det udføres sikkert.

Montering af væghjørnet

Montering af transportørprofil. Profilen er skåret i størrelsen 1 centimeter mindre end bredden af ​​rummet. Installer den på mærkerne markeret på væggen. Indsprøjt 5 mm på hver side for termisk udvidelse. Til fastgørelse tilvejebringes en stiv ophæng til loftet ved hjælp af parenteser eller direkte suspensioner. Overhold niveauet i hele profilen, med fokus på væghjørnet. Vandret kontrolleres ved hjælp af en lang regel, en strakt tråd eller et laserniveau.

Montering af transportørprofil

Montering af lameller. Markér og afskær lamellerne i overensstemmelse med rummets størrelse og gør dem 1 cm kortere. Når indlejring armaturer markere placeringen og bor huller. Efter fjernelse af beskyttelsesfilmen installeres lamellerne ved forsigtigt snapping. Efter installationen er strimlerne indsat og forbundet til lampen, og derefter fortsæt. Efter færdiggørelsen skal du udføre installationen af ​​dekorative elementer og indsatser.

Slipping af lamellerne i bæreprofilen

Sammenfattende bemærker vi, at for de relativt lave omkostninger ved materialet får du mange fordele. Dette er en praktisk og attraktiv loftløsning. Når du har beregnet og designet designet korrekt, kan du reducere omkostningerne betydeligt. Ved overholdelse og overholdelse af reglerne er det muligt for alle at installere sådanne lofter.