Stræklofter

Af en eller anden grund er der en opfattelse, at det naturligvis er fejlagtigt, at det er umuligt at fastgøre gardinstænger til strækloftet. Installer loftet cornices på PVC film er muligt, og uden meget vanskelighed. Det eneste du skal finde ud af, hvor du skal hænge dem. Og det hele er dette: Strækloftet er et tyndt polyvinylchloridark, som ikke er i stand til at modstå den belastning, der udøves på den af ​​kronen til strækloftet og tunge gardiner. Hvad skal man gøre i denne situation? Om dette vil vi tale videre.

Indhold:

Essensen af ​​tagene til strækloft

Som det viste sig, kan gardinestængerne under indretningen ikke blot bære en æstetisk belastning, men også en funktionel. Så for eksempel uden at gå i detaljer, kan du straks sige, at gardinstænger til et strækloft bidrager til en optisk stigning i højden af ​​dit værelse, tjener til at fastgøre gardiner og arrangere belysningen.

Eaves for stretch lofter har næsten ingenting at gøre med almindelige tagskærme, de er et fladt dæk, som er fastgjort direkte på loftet - suspenderet, normalt eller spænding. Ceiling cornice er et element, der begrænser loftet på den ene side og giver det fuldstændighed. Desuden skal tagskærterne udover designformål også fungere som en pålidelig fastgørelse til gardiner.

Loftsstænger til sig selv kræver en velovervejet tilgang, fordi efter installation af lærredet er det umuligt at placere genstande på overfladen.

Under tagene til et strækloft er det almindeligt at forstå to helt forskellige designs:

 • Gardinstang Formålet med brugen af ​​sådanne produkter er ret forståeligt. Det særegne ligger i, at fastgørelsen af ​​tagene til strækloftet er problematisk. Vægaksler under strækloftet skal også skabe forhold, hvor aluminiumsklipsen eller krogen til gardinet ikke rive en tynd PVC-film. Det er værd at tage højde for det faktum, at stoflofterne er meget mindre bange for utilsigtet skade på grund af deres egen styrke. Vægaksler til strækloft kan monteres uden rabatter på loftets nærhed.
 • Eaves for den skjulte belysning. Sådanne produkter er en polystyrenprofil, der er fastgjort til væggen med almindelig lim. Direkte til væggen eller den indvendige overflade af tagskæggene bag ham holder en LED tape. Kronen under strækloftet er designet til at gøre baggrundslyset skjult og gemmer kilderne til lys fra seernes øjne.

Typer af cornices for stretch lofter

Afhængigt af det materiale, fra hvilket loftlisterne er lavet, er de opdelt i:

 • Træ - dyre, tunge og massive produkter, der sammen med den ser mest præsentabel ud.
 • Aluminium - ret stærke og nemme tagskærme.
 • Stålkorn, der anvendes til fastsættelse af tunge gardiner. Stål og aluminium cornices er ofte dekoreret med plast eller træ overlays.
 • Plast - de mest almindelige tagskærme til hængende loft. Forskelligt i høj holdbarhed, giver den nemme bevægelse af gardiner, på samme tid er ret billigt.

Loftslister til strækstof på det moderne marked fås i forskellige priskategorier og en bred vifte af farver, så du nemt kan finde strækloftet og loftet der er helt matchende i farver.

Montering af væggitter

Muligheden for at installere væglister anses for at være at foretrække, hvis PVC-folien allerede er strakt, men loftet har ikke været installeret. Men nogle ejere vælger i første omgang denne løsning, og med hængende lofter hænger gardiner udelukkende på vægkornet. Der er flere grunde til dette:

 • Det mest almindelige loft tagger, selvom det er billigt, men at installere det, når man spænder loftet, tilføjer ca. 2.000 rubler til arbejdsomkostningerne. Ved at montere de samme vægafskærmninger til gardiner reduceres omkostningerne ved at arrangere spændingsdugen.
 • Nogle forbrugere ønsker ikke at krænke filmens integritet, for at være helt sikker på vandtætheden af ​​deres strækloft eller for tidligt at ændre indretningen af ​​huset ved at installere vinduer i stedet for gardiner af andre produkter, såsom persienner.

Der er mange forskellige konfigurationer og typer af taggitter vægmontering, deres omkostninger er lave. Ordinære stavskovler, designet til det traditionelle loft, adskiller sig ikke fra analoger til stræklærredet. Takskæggene er fastgjort til væggen, gardinerne er hængt på ringene, som de lægges på stokken. Det eneste, der anbefales at være opmærksom under installationen: afstanden til spændevævet. Selv ringe vendte opad med clips eller kroge bør ikke komme i kontakt med overfladen.

Profilkroner til stræklofter er ikke anderledes end traditionelle produkter. Desuden tillader konstruktionen af ​​profillisterne ikke, at kroge beskadiger PVC-folien. Alle farerne ved kluden ligger udelukkende under installationen af ​​tagskægget. Stoflofter og overhovedet føler sig i absolut sikkerhed.

Montering af tagskinner til LED belysning

For at installere LED-strimlen på loftet skal du bruge følgende værktøjer og materialer: All-purpose lim (flydende negle, titanium eller akryl kittet), en skarp kniv, en kasse med kampe, en vinkel til skærematerialer og en kitt til at forsegle hullerne mellem væggen og tagene.

Først skal du lim folieklæbebåndet på indersiden af ​​tagplankerne, hvis du har et specielt bånd fra producenten af ​​loftets taghætter til strækloftet, så lim kun hjørner og led. Dernæst bør du forberede LED-strimlen og beskytte den mod en kortslutning.

LED stripe kan samles fra segmenter og sammenkobles ved lodning, hvilket medfører en øget risiko for kortslutninger gennem foliebånd. Derfor skal du finde stedet for lodning og fjerne beskyttelsespapiret fra båndet. Forsigtig forsigtigt, forsøger ikke at beskadige klæbebasen.

Rive et stykke papir ud og hold en plaster på kontakterne, sådan en løsning kan gemme båndet fra forekomsten af ​​en kortslutning, og ejerne fra unødvendige handlinger. En lignende procedure bør gøres i hele LED-strimlen, det er bedre at gøre dette, før det monteres på tagskægget end at lide med arme hævet.

Det anbefales at montere loftet cornice på denne måde. Det er optimalt at holde tagene til tapetklisterne direkte på gipset, præ-wall primed. For at skære loftet tagene i en vinkel skal du bruge en blok. Et alternativ, og meget bedre, er at købe specielle dekorative hjørner.

Hver stribe af cornice skal limes ikke kun til væggen, men også til pantelisten, der tidligere var fastgjort. For forbindelsens stivhed anbefales det at bruge kampe som dowels. Afstanden til spændingsvævet skal være tæt på 7 - 10 centimeter. Samtidig skal taghuller på stræklofter ikke vise en skjult belysning til en person, der er på det modsatte hjørne af rummet.

Faktisk udføres selve installationen af ​​LED stripen for at skabe et let strækloft i denne rækkefølge. Fjern det beskyttende lag af papir og fastgør båndet forsigtigt på tagene. Vær særlig opmærksom på leddene i de to sektioner af LED stripen. Mange herrer gør ofte fejl på dette stadium af arbejdet, med det resultat, at lysdyser er mærkbare.

Leddene i de to sektioner af LED-strimlen ved ledningens tværsnit skal have en minimumslængde, som er lig med afstanden mellem de to LED'er på dette bånd. Efter montering af ledbåndet på ledningen kan du begynde at tilslutte forsyningskablerne.

For at skabe en pålidelig kabelkontakt er det lettere at komprimere forbindelsen med specialtang, så det viser sig at være meget pålideligt, især på små og vanskelige steder. Derefter færdiggøres montering af tagstænger til strækloft og LED-strimmel med installation af LED-forstærkere, controllere og strømforsyningsenheder, når som helst selve ledningsdiagrammet kan udskiftes eller omskiftes.

Funktioner monteringsloft taggrunde

Installationsmetoder til gardinstænger, der anvendes til traditionel loftindretning, hvad enten det er beton eller gipsvæg, kan ikke bruges i en PVC-film. Før mesteren, der besluttede at forene gardinestangen til gardinerne og strækloftet, opstår der en vanskeligere opgave, der tilsyneladende er uopløselig - stræktekstøjet er tydeligvis ikke beregnet til at fastgøre en tung og dimensionel genstand, som gardinerne også vil blive hængt på, da det er muligt at strække loftet.

Løsningen i dette tilfælde vil være enkel. Lofter til loftslofter fastgøres ikke til loftets overflade, men til pantmonteret på forhånd. Normalt i denne rolle er et almindeligt tømmer lavet af ret holdbart træ. Selvfølgelig er realkreditlån fastsat før spænding af strækloftets lærred.

Øvelse kendte sådanne metoder til montering af tagbøjlerne til hævet loft:

 • Synlige loftkorn er fastgjort på skjulte støttestænger under loftet;
 • Skjulte loftholder er monteret på hovedloftet, og spændeklædet fastgøres foran tagene til en speciel stativ.

Den første metode er enklere og bruges ganske ofte, og den anden er vanskeligere at implementere, men fra designsynspunktet er det mere attraktivt. Lad os finde ud af, hvordan man handler på en eller anden måde for at kunne kombinere loftet og loftet i et enkelt system.

Åbent installation af taggafler

Den mest almindelige metode til montering af loftet dækker strækloftet, som vi har nævnt ovenfor, er åben installation med arrangementet af realkreditobjektet. Værker udføres i denne rækkefølge. Inden du installerer strækloftet på plads, skal du bestemme det sted, hvor du efterfølgende skal rette loftet. Anbring markeringen på det rette sted i loftet, marker derefter omkredsen af ​​rummet og fastgør spændingsstofets fastgørelsesprofil til væggene.

Nu er tiden kommet for den vigtigste operation: På loftet langs mærkelinjen skal du fastgøre realkreditbjælken. Det er vigtigt ikke at glemme at behandle træet med antiseptiske opløsninger og polere eller påføre en hydrofob primer på den, da rummet bag spændingsvævet ikke ventileres, og træet ellers kan rotere. Det anbefales at fastsætte det med dowels, som skal føres ind i de forborede huller i loftet.

Når du arbejder på at fastgøre tagene til strækloftet, skal du korrekt vælge tykkelsen af ​​den indlejrede stang, så den nederste overflade støder næsten tæt på strækloftets lærred. For at justere denne parameter, i nogle tilfælde, hæves samlingskile mellem loftet og bogmærket.

Når du har rettet en lignende bar, kan du strække loftet. Ceiling cornices er fastgjort gennem filmen med skruer, forsøger at forårsage en minimal skade på overfladen. Steder, hvor skruerne passerer gennem kluden, er som regel forstærket med polymerringe, og hullerne selv skal ikke skæres, men brændes. Hvis du gør alt rigtigt, vil pantelinjen, som fungerer som hovedforbindelsen sammen med cornice og stretch ceiling, være næsten usynlig.

Montering af loftkornet i en skjult niche

Denne metode til montering af tagbøjler fra den foregående adskiller sig ganske stærkt. Denne teknik er noget sværere at implementere, men skråningerne når skjult installation forbliver ikke synlig, og gardinerne falder som om fra under loftet. Hvis en lignende effekt på et billede af stræklofter med en cornice syntes interessant for dig, følg teknologien for skjult installation af loftet cornice på stretchloftet.

Kornstykket selv skal købes inden spændingsmaterialet måles - det skyldes, at de overordnede dimensioner af corniceen direkte vil bestemme størrelsen af ​​nicheen og dermed - det faktum at det bliver nødvendigt at reducere loftets størrelse.

Eaves skal installeres direkte på loftet. Til fastgørelsesformål skal du bruge dykker med metal eller plasthylster. I en afstand af nogle få millimeter fra loftet skal du vedhæfte en træbjælke, som du vil fastgøre fastgørelsesprofilerne på strækloftet. I dette tilfælde er det også nødvendigt at behandle træet med vandafvisende imprægneringer, således at tømmeret ikke bliver et hotbed af rot og meldug.

Profiler skal fastgøres fra siden af ​​tagskægget, så lærredet, når loftet strammes, dækker baren og gør det næsten usynligt. Et sådant design med et blankt loft vil se særligt imponerende ud.

Således ser du, at der er en følelse ved at installere et loftkornet til et strækloft, uanset om du tænkte på hængende gardiner eller skaber en LED-baggrundsbelysning. I det første tilfælde vil gardinerne hænge elegant bagved loftet, og du vil ikke mærke nogen monteringer, gardinstænger og andre egenskaber ved traditionelle gardinsystemer. I det andet tilfælde vil du modtage en ultramodern belysning af spændingsvævet omkring rummets omkreds eller et bestemt niveau af loftkonstruktionen, også uden synlige fastgørelsesdele.

Hvilke gardinskinner til gardiner under stræklofter er bedst at vælge

Hvis vi skal påtage os noget, så gør det med sjælen og vær sikker på slutningen. En fuldstændig udsmykning af loftoverfladen er ikke begrænset til lige strakte lærreder - for en kompetent integration i det indre format skal du forsøge at arbejde igennem alle elementer. Et af de mest almindelige spørgsmål er, hvilke gardinstænger til gardiner under stræklofter er bedst at vælge? Det ser ud til, at her for at tænke - tag det og montere det, men det eksisterende udvalg af loftlister på markedet gør alle ejere plaget af tvivl om det optimale valg. Hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Nogle af jer kan sige: "Men der er væggardinstænger, hvorfor genopfinde hjulet?" Ved første øjekast er det en ganske rimelig indsigelse, hvor der er nok sund fornuft og livserfaring, og et ønske om at fuldføre reparationen startede hurtigst muligt. Imidlertid er denne løsnings æstetik og ekspressivitet klart ikke nok: I tvisten mellem de sædvanlige vægafskærmninger og deres loftsversioner får sidstnævnte en sejr over den klare skala af visuel perfektion.

Tilhængerne af den første mere velkendte version har deres egne argumenter:

Og det er svært at være uenig med disse argumenter. Et stort udvalg af modeller med forskellige designfunktioner opfylder fuldt ud gennemsnitsforbrugerens æstetiske behov.

Ovennævnte billeder viser tydeligt, hvordan væggardinstænger med vellykket brug i interiøret succesfuldt komplementerer stræklofter og generelt bidrager til at skabe et stærkere indtryk af rummet.

Fordele ved loftet corners

 1. lyse individualisering af loftet og rummet som helhed;
 2. maskerende fastgørelsesanordninger;
 3. visuel udvidelse af rummet
 4. yderligere volumen;
 5. endeløse muligheder for at kombinere yderligere belysning og skjulte taggrunde.

Du kan liste i lang tid - enhver, der alligevel valgte de bedste gardinstænger til gardiner under stræklofter, kan utrætteligt tale om, hvordan en sådan lille indvendig detalje som en cornice kunne så radikalt omdanne dette eller det rum. Men det er bedre at fokusere på at bringe dig til det rigtige valg - og for dette er nedenstående oplysninger ret som en balm for sjælen.

Hvad er det?

 1. Træ - tunge, endda noget massive og omfangsrige konstruktioner, som dog oversætter godt ind i det indre ædle motiver, luksus og pragt. De er meget dyre, derfor kan de kun anbefales til brug i enkelte projekter.
 2. Aluminium - det nøjagtige modsatte af ovenstående valgmulighed er meget let og billigt, men samtidig holdbare elementer, der godt manifesterer sig i en række forskellige driftsforhold.
 3. Stål - perfekt til tunge gardiner, er noget dyrere end aluminium.
 4. Plast - En almindelig version af tagbøjlen til gardiner under stræklofter, det bedste, som bestemt ikke kan kaldes på grund af materialets objektive egenskaber, men ret krævet. Den lave pris og mange meget forskellige farver og teksturkompositioner giver dig mulighed for konsekvent at holde forbrugernes efterspørgsel.

Denne klassifikation påvirker det materiale, hvorfra en eller anden tagplades struktur er lavet. Aluminiums- eller plastikløsninger anvendes oftest i by-type lejligheder, i private huse med massive gardiner er det bedst at vælge gardinstænger til gardiner under stræklofter lavet af træ eller stål. Så det vil være meget mere pålideligt, og i forhold til rummelige værelser med højt til loftet viser sådanne muligheder meget større loyalitet over for den dominerende design stil.

Klassifikation efter installationstype

 • Væg - en simpel mulighed og ideel til dig, hvis du forfølger målet bare for at sætte tagskægget og lukke spørgsmålet så hurtigt som muligt.
 • Skjult - placeret i en særlig niche og tjener som et fremragende middel til at gøre rummet mere volumen og ekspressivitet. Den såkaldte effekt af flydende gardiner er kun en konsekvens af en sådan installation.
 • Loft - fastgjort med en bjælke, som forsigtigt lagde over spændende lærred.

Hvordan er installationen af ​​et åbent loft cornice? Vi tilbyder dig detaljerede instruktioner i et bekvemt videoformat. Det lader til, at du efterfølgende ikke har nogen spørgsmål. Vi har også en særskilt artikel om, hvordan du sætter dækkene på loftet op til loftet.

Det er vigtigt at huske, at alle operationer skal udføres samtidig med installationen af ​​spændevævet.

Inden der lægges en træbjælke, skal den behandles med et antiseptisk middel - for at forhindre skimmelsvamp eller svamp.

Overhold reglen: længden af ​​det lagt træ skal være lig med rummets bredde.

Glem ikke om ringene, hvis diameter efterfølgende skærer de nødvendige huller for at tilslutte tagene til pantet ved hjælp af skruer

Skjult installation. Foto og video

Mange hævder, at det er bedst at montere gardinstængerne til gardiner under stræklofter på denne måde. Der er en vis sandhed i dette - flydende gardiner har en særlig æstetisk magi og er i stand til at skabe en lille designerrevolution selv i det grå interiør selv.

Den særlige egenskab ved denne metode er placeringen af ​​tagskægget i en særlig niche mellem vinduet og strækloftet.

Nøje gennemgå følgende video og sørg for, at der ikke er noget kompliceret.

Vigtigt punkt: Afstanden mellem baren og vinduet skal være højst 10 centimeter! Hvis du bestemmer dig for, at gardinstænger til stræklofter bedst udføres på en skjult måde, undersøger du omhyggeligt de forskellige muligheder, der allerede er blevet testet i moderne interiører. Pludselig var der en ide, der beder om dit værelse?

Hvilken cornice at vælge?

Sandsynligvis er det stadig ikke nødvendigt at sige, at hver cornice, der tilbydes på markedet, er god på sin egen måde: en truisme, hvor en anden besked er sløret noget - enhver gardinstruktur finder sin køber. Først og fremmest skal du starte med at du til sidst vil se i din lejlighed eller hus.

Særligt relevante gardinskinner under strækloftet i tilfælde af lave rum. Du vil være i stand til at overveje gardiner i fuld længde og opretholde illusionen om at øge rummets højde.

Den monterede cornice til gardiner under strækloftet suppleres perfekt af forskellige baguetter, som kan efterligne den samme stukkestøbning med førsteklasses kvalitet. For værelser med en klassisk indretning er sådanne muligheder et rigtigt fund, som til tider kan styrke indtryk af design.

Hvis du vælger en gardinstang til gardiner under et strækloft, fokuserer du hovedsageligt på omkostninger, så vil elementære vægindstillinger koste dig mindst. Passer de ikke til dig? Nå, så overfør dit blik til loftlisterne. Prisen for dem varierer afhængigt af typen af ​​konstruktion, kompleksitet og antal anvendte elementer.

Den dyreste - multi-stage eaves design.

Der er en opfattelse, at baguette cornices til gardiner under stræklofter har den største udtryksevne, men som passer bedre ind i interiøret, er det op til dig. Overholdelse af kompositionslovgivningen er ikke blevet annulleret.

Og selvfølgelig bør du ikke blande modstridende stilarter i design. I et værelse med minimalistisk indretning er der ikke plads til komplekse strukturelle baguetter.

Kompetent afspilning af tagene til gardiner under strækloftet med LED-strimmel er en separat sang. Weben er fuld af muligheder med mind-blowing muligheder for en sådan design løsning. Vi valgte fra dem de mest interessante og nontrivial, efter vores mening muligheder.

Sådan fastgøres cornice til strækloftet

Montering af cornice på strækloftet

Hvis du skal installere tagskæggene på et strækloft, skal du tage denne procedure meget ansvarligt. Og først skal du forberede alt. Dette gælder også for elementernes rimelighed, og de anvendte materialer og installationsteknikken.

Derfor lad os se, hvad disse tagger er, hvordan man gennemfører installationen korrekt, hvad er metoderne og så videre.

Om cornices

For bedre at forstå kompatibiliteten af ​​tagringene og stræklofterne, bør du først forstå, hvad de er, som passer til vores sag.

Så loftet cornice er en flad niche, der er installeret på loftet. Og sidstnævnte kan ikke kun være almindelig, men også spænding og suspenderet.

Generelt udfører disse enheder samtidigt praktiske og æstetiske funktioner. På den ene side fastgør de sikkert gardinerne, og på den anden side begrænser de rummet, hvilket gør loftet mere komplet.

På grund af den materielle fremstilling er gardinstænger:

 • Plast. Mest kørende udseende. De er praktiske, billige, og gardinerne flytter let. I et ord, en rentabel løsning.
 • Stål. Velegnet til tunge gardiner. De kan dekoreres med overheadelementer.
 • Aluminium. Holdbar og letvægt.
 • Wood. Kære, tunge, men ser meget flot og stilfuldt ud.

Sortimentet af moderne produkter er rig på mange forskellige farver, så det bliver nemt at vælge en harmonisk farve.

mount

Monteringsmetoder

En vigtig fordel ved lofter til lofter er nem installation. Hvis du vedhæfter dette design til hovedloftet, bør der ikke være noget problem.

Alt er meget mere kompliceret med gipsvægskonstruktioner. I denne sag vil en letvægtsversion med tynde gardiner passe, for ikke at klæbe på gipsvæggen.

Derfor, hvis der er et ønske om at hænge tunge gardiner, er designet bedre at klare på væggen.

Det er endnu vanskeligere, hvis loftet skal monteres på et strækloft. Det ser kun ud ved første øjekast, at opgaven er uopløselig. Der er dog måder:

I det første tilfælde er strukturen installeret på hovedloftet, og spændingen er fastgjort til stativet foran tagene.

Den anden mulighed - under loftet er faste støttestænger, hvorved fastgørelsen udføres.

Installation i en skjult niche

Denne installationsmetode er mere kompliceret, men effekten er bedre - gardinerne synes at være knyttet til loftet selv.

Produktet skal købes på forhånd, da størrelsen af ​​nicheen vil afhænge af den. Montering udføres på loftet med dowels.

Et par millimeter fra konstruktionen skal rette træbjælken, det vil tillade at rette profilen. Det er nødvendigt at fixere det fra siden af ​​tagskægget, så baren dækker lærredet.

Åbn installationen

Dette er den mest populære måde. Alt er gjort som dette. Først bestemmes det sted, hvor bjerget vil blive lavet. Yderligere udfører vi en markering på loft og omkreds. Så løser vi profilen.

Yderligere, i henhold til mærkerne, sætter stangen med dowels.

Tykkelsen af ​​træblokken skal vælges, så den nederste del ligger ved siden af ​​lærredet. Derfor er der undertiden ledninger påkrævet, kørt ind mellem overlapningen og bogmærket.

Det er fortsat at stramme lærredet. Produktet er fastgjort med skruer, men således at beskadigelsen af ​​stoffet var på et minimum. Til dette kan du også bruge polymerringe, og hullerne skal brændes.

Sådan kontrolleres om alt er gjort korrekt? Installationen kan betragtes som kvalitet, hvis stangen ikke er synlig.

Ser perfekt ud som dette design med et blankt loft. Selvfølgelig er det for en sådan installation bedre at invitere specialister, men med visse viden og færdigheder kan en sådan operation udføres uafhængigt og endda kvalitativt. Det vigtigste er at følge anbefalingerne!

Sådan hænger du en cornice på et strækloft

Fastgørelse af loftet af loftet til et almindeligt loft er ikke en vanskelig proces. Men hvis vi taler om et strækloft, så skal installationen af ​​denne struktur i dette tilfælde kontaktes med al ansvar.

Vi hænger cornice på strækloftet

Monteringsmetoder

En af fordelene ved takfladernes takflader er enkelheden ved deres installation. Men hvis vi taler om et strækloft, så kan vi i dette tilfælde skelne mellem to måder at fastgøre en kronik af denne type:

 1. Skjult samlingsmetode. I denne version monteres fastgørelserne direkte på loftet, før spændingsbåndet installeres. Apolotnatomnogo lofterne i dette tilfælde vil blive forstærket med en særlig støtte, som er installeret før designet.
 2. Synlig konstruktion fastgøring. I denne version af basen er der fastgjort særlige barstøtter, som fastgøres til bunden.

Eaves i en skjult niche

Dette er en af ​​de sværeste måder at hænge en cornice på, hvis der findes stræktavler under projektet. Denne monteringsmetode ser imidlertid særligt imponerende ud på billedet - fordi det skaber illusionen om, at gardinetøjet er fastgjort direkte til loftet. I dette tilfælde bør cornice købes på forhånd, fordi parametrene for den fremtidige niche vil direkte afhænge af parametrene for størrelsen af ​​dette design. Monteringen af ​​strukturen udføres på traditionel måde - når du bruger dowels direkte til loftet.

Yderligere et par millimeter fra den allerede faste struktur er det nødvendigt at montere en tømmerstang. Strækloftet kan monteres på denne bar. Under installationen skal dette lærred fastgøres fra siden af ​​de installerede tagskinner, så stoffet helt dækker baren fra nysgerrige øjne. I netværket kan du nemt finde trinvise fotografier og endda videoklip, som viser i detaljer hele processen med at installere dette design i en skjult niche.

Installation af åben type

Dette er en af ​​de måder, der giver dig mulighed for hurtigt og ubesværet at hænge tagene på loftet.

 • Start markeringen. Med tiden betragtes denne proces som stedet for fremtidig fastgørelse af denne struktur. Herefter er hele bærerens omkreds fyldt med et mærke, som vil blive brugt til at forstærke profilen til samling af vævets spænding og udføres direkte af samlingen af ​​profilstrukturen.
 • Derefter udføres fastgørelsen af ​​vognen på siden af ​​træbaren ifølge den præfabrikerede markering i fremtiden. Til montering af kabinettet skal du bruge stikkene.
 • Tykkelsen af ​​året rundt tømmerpuderne skal matches udenfor kanten af ​​tætsømmen til lofterne og efter samlingen. For at opnå de nødvendige indikatorer er det nogle gange nødvendigt at bruge specielle installationswirer, der er indsat mellem hovedloftets overlap og lægning.
 • Efter dette sker direkte til installationen af ​​et lærred med en tung væve, en profilstruktur. Denne proces udføres i overensstemmelse med producentens anbefalinger.
 • Dalshenadov udfører fastgørelsen af ​​slagtekroppen af ​​træbaren, som er gemt under loftets loft. Hæng strukturen i dette tilfælde ved hjælp af en af ​​følgende metoder - ved hjælp af specielle selvskærende skruer eller ved brug af specielle polymerringe. I tilfælde af, at installationen af ​​installationen udføres med selvskæring, er det værd at spore, så det er minimalt at beskadige loftets vægt.
 • Tjek nu den korrekte tømmermænd. Dette vil gøre det nemt. En ikke-bar, der er knyttet til udformningen af ​​stativets underside, blev trods alt korrekt og kvalitativt udført.
 • Især ser dette design i kombination med et strækloft af en blank type ud. Kun her for høj kvalitet installation kræver ikke kun lyst, men også erfaring. Som regel skal der anvendes tjenester af professionelle specialister til gennemførelse af fastgørelse af tagfladerne på strækloftet.

fund

Monter dækslerne på strækloftet under hver enkelt kraft. Men denne proces kræver fra en ufaglært arbejdstager en særlig tilgang og opmærksomhed. Korrekt monterede tagskinner på en klud af en spændingsdug ser meget smukt og effektivt ud. Og ikke høj kvalitet installation umiddelbart bemærkelsesværdigt til det blotte øje.

Metoder til fastgørelse af cornice til strækloftet

Under reparationen skal du tænke igennem og planlægge hvert trin på forhånd. I stuen kræver vinduer dekorativt trim, hvilket giver den indre individualitet. Derfor er loftrammer den mest egnede løsning. Hvis du ikke tænker på forhånd, hvor og hvordan tagene skal monteres, vil det være svært eller umuligt at gøre det senere. Før du vælger et produkt, skal du vide, hvilken type loft der skal anvendes. I dag udbredt stræklofter. Derfor opstår spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at montere tagene til strækloftet uden komplikationer. For at forstå det godt, skal du kende de eksisterende typer af taggrunde og hvordan man installerer dem.

Typer og egenskaber

Cornice er et fladt dæk. Fastgør den til loftoverfladen. Den udfører både æstetiske og mekaniske funktioner. Spiller også rollen som holdbare fastgørelsesgardiner eller gardiner. Ved at fastgøre en kant til filmloftet kan du visuelt øge loftets højde i rummet.

Strek loft med cornice

Eksisterende designs af taggrunde:

 1. Til gardiner. Dette design er ikke let at vedhæfte. Den skal monteres meget omhyggeligt for ikke at rive den tynde film af loftbunden med et aluminiumklip eller en krog.
 2. Til skjult baggrundsbelysning. Dette er en profil, der er limet til væggen med almindelig lim, og et LED-tape limes bagved det.

Gardin stænger varierer i materialeproduktion. De er: metal (stål, aluminium, smedet), træ, plast, også kombineret. Metal lameller modstår tunge gardiner, ofte med dekorationer af plast eller træ elementer. Trækværdier er ret massive, tunge, men de ser rige ud. De mest almindelige er plastfremspring, der er holdbare, overkommelig pris, nem bevægelse af gardiner. Hver type har separate måder at fastgøre tagene på.

Der er forskellige mønstre af tværstænger:

 • rørformede
 • String
 • profileret
 • bagetnye
 • Speciallister (til romersk persienner og gardiner).

Eaves strimler har forskelle i deres klasse: single row (fix gardiner og gardiner), dobbel række (rumme tyll og gardiner). Tre-rækker (de vil lægge gardiner, tyl og lambrequins), fire rækker (for et mere luksuriøst udseende kan de rumme lambrequins i to rækker). Det er muligt at montere sådanne møbelelementer ved hjælp af specialholdere, bøjler eller på specielle huller. Det moderne marked er cornices af forskellige farver, prisklasse, anderledes udseende.

Ceiling cornice monteringsmetoder

Ved udformning af et designprojekt er det nødvendigt at tage højde for den anvendte type tagskinner, metoden til dens installation. Umiddelbart inden du lægger loftet til loftet, skal du vælge en af ​​de eksisterende klasser: synlig eller usynlig:

 • Synlig måde. Dette er en meget almindelig fastgørelsesmetode. Til at begynde med er et sted bestemt hvor eaves stripen vil blive installeret. Inden installationen mellem loftet og filmen er det nødvendigt at installere en træbjælke, der fastgør den med dowels, bunden af ​​baren ligger på samme niveau som lærredet. Kvalitetsarbejde anses for at være, hvis det efter installation af strålen er usynligt. På filmarket, ved vedhæftningspunktet, skal du lave små mærker for at se, hvor du skal binde krogen. Fra rummet er det mærkbart, så du skal montere for at bevare rummets overordnede udseende. Fordelene ved denne metode: let installation, gardiner hænge på en sådan tværstang kan være af nogen art, udseendet har en æstetisk.

 • Usynlig måde. Installation ved denne metode er mere kompliceret, men udseendet er langt bedre end den første mulighed. Cornice er bedst købt på forhånd for at bestemme størrelsen af ​​nichen selv. Det er også vigtigt at finde ud af, hvor meget du har brug for for at reducere overfladearealet. Et lågt niveau, bag en klud, bliver den særlige niche. Stoffet passer ikke tæt på væggen, men er fastgjort til en stang, der er fastgjort til bunden. Træ kan ikke behandles med imprægneringer, der kan afvise fugt. Det er vigtigt, at træet kan opretholde sin styrke, og forhindrer også dannelsen af ​​mug eller mugg. Randen er skjult, når den ses fra værelset, det ser ud til, at gardinerne hænger lige fra loftet. Eaves planken er usynlig, så den kan ikke dekoreres ved hjælp af en baguette. Den resulterende niche giver dig mulighed for at placere direkte i det nogle elektriske elementer, der styrer brandalarmen eller belysningen. Ved at gemme elementerne der, kan du opnå et æstetisk udseende.
 • Installationsværktøj

  Løftet om kvalitetsarbejde er det rigtige værktøj. Før du kommer i gang, skal du forberede værktøjerne. Uden bygningsniveau er det umuligt at udføre noget efterbehandling, her er det simpelthen nødvendigt. Konstruktion blyant, målebånd, dowel, beslag, elektrisk bor skal være til stede. Du har også brug for: pobeditbor eller med en diamantdyse, krydsskruetrækker, lille hammer, komfortabel trinladder.

  Følgende instruktioner hjælper med at etablere gardinstangen på den bedste måde.

  1. Produktet er monteret på loftet, men det kan også monteres på væggen.
  2. For at forbedre resultatet skal fremspringet vælges alt efter filmloftets farve.
  3. Det er vigtigt at bruge mekaniske drev, som er udstyret med fremspring. De er praktiske, når der bruges lange gardiner, der forhindrer vinduet i at åbne helt. Nogle modeller af tagskinner indeholder elementer af fixture med en teflon belægning. Dette gør det muligt for ringene at bevæge sig let rundt om bunden.

  Dowel til fastgørelse af tagene

 • Ved hjælp af dowels er installation af en profil ledge lavet. Portieres er fastgjort med velcro eller ringe.
 • String cornice har et stålkabel, spændingsmekanisme, specielle klip og kroge. Tunge gardiner det kan ikke stå. Selv om det kan modstå en stor belastning, vil der forekomme en stærk spænding af kablet, hvilket vil ødelægge udseendet ved at sænke gardinet. Crossbars er lavet multi-row eller single-row. Dowels er drevet ind i hullerne, og derefter fastgøres fastgørelseselementerne. Strengen strammes og fastgøres ved hjælp af en spændingsmekanisme. Luk designet med plastikbokse.

  Baguette cornice består af et hul hul, som er forbundet med en rem. Den er fastgjort med skruer. Til at begynde med skal konstruktionen være forbundet i henhold til en bestemt ordning, fastgør dækket med skinnen sammen, og fastgør derefter bunden. På de udpegede steder er der lavet udsparinger til dowels. Nu kan du vedhæfte cornice til loftet. Huller er maskeret efter installation med specielle stik, samtidig med at der opretholdes et æstetisk udseende.

  Korrekt specificerede dimensioner spiller en vigtig rolle i højkvalitets installation af cornice strip. Hvis du dør ud, er alt nøjagtigt, bliver det nemt at gøre arbejdet selv. Det er nødvendigt at måle højden af ​​taggrene. Sørg for, at afstanden i alle rum er passende. Efter bestemmelse af højden med en konstruktions blyant ved hjælp af et niveau, skitserer vi det sted, hvor beslaget fastgøres.

  Hvis byggeniveauet er af ringe størrelse, så for at afklare den korrekte størrelse, er det bedre at lave en anden mellemliggende etiket i midten. Vi fastgør beslaget til dowels, hvilket betyder at vi også skal notere den flade lodrette.

  Dernæst skal du skitsere, hvor fastgørelseshullerne skal være placeret. Antallet af huller afhænger af typen af ​​gardinskinne. Hvis den er lille og lys, er der to beslag nok. Hvis fremspringet er tungt og langt, skal der installeres et tredje ekstra element. Installer det strengt i midten med en lodret linje eller et niveau. Plastfastgørelser bruges oftest med cornice, men det er svært for dem at klare tunge belastninger. Hvis tagskæggene er store og store, skal fastgørelserne udskiftes med mere holdbare. Når du bruger dowels, skal du huske, at den mest optimale størrelse er skruer op til 8 millimeter.

  Montering af væggitter

  Wall Eaves - den mest foretrukne og nemme måde at installere. Sådan arbejde er ikke en stor ting at gøre selv. Et sådant møbel er billigt, og selve installationen reducerer også omkostningerne ved stramt loftudstyr. For at bevare filmens vandtætthed skal du installere tagskærmen meget omhyggeligt for at holde filmen intakt. Behørighed vil tillade senere at ændre interiøret (på vinduerne i stedet for gardiner til at installere persienner) uden synlige tegn. Det moderne marked er fyldt med et valg af væg cornice. De mest almindelige rørformede fremspring er installeret meget enkelt, det er kun vigtigt at respektere afstanden til strækloftet. Selv iført ringe bør ikke røre loftets overflade, så filmen forbliver intakt.

  Provident foranstaltninger, når du installerer tagbøjlerne

  Uanset hvilken metode der bruges til at installere tagskæggene, skal du give alle de ubehagelige små ting, der kan opstå i processen. Eaves har altid en skarp kant. For at strække loftet forblev intakt, er det nødvendigt at indpakke dækkets kanter med en klud. At lave huller i filmen, er det vigtigt at huske, at de er bedst styrket med specielle ringe for at forhindre yderligere brud.

  Hvis du følger alle reglerne, kan du selv fastsætte lygten til strækloftet uden at ty til hjælp fra specialister. Og selvvalgets valg afhænger af den stil, hvor værelset vil blive dekoreret, og hvilket materiale der skal bruges til gardiner.

  Ceiling cornice og hævet loft: monteringsmetoder, udendørs installation og i en skjult niche

  Installation af stræklofter er en ret kompliceret sag, derfor kræver det en ansvarlig tilgang og seriøs foreløbig forberedelse. Mange elementer skal gennemtænkes grundigt - og loftet takkanten til stræklofter er uden tvivl en af ​​dem.

  Hvad cornice er egnet til et strækloft, hvordan man vedhæfter det korrekt, hvordan går det at fastgøre loftsstænger - vi vil forsøge at finde svar på alle disse spørgsmål i vores artikel.

  Cornice i nichen bag strækningstaket

  Ceiling cornices: generel information

  For at forstå så meget detaljeret, hvordan kompatible stræklofter og gardinstænger er, skal vi først analysere hvilke loftsstænger er, hvad de er, og hvilke gardinstænger er egnede til montering på et strækloft.

  Loftet cornice er et fladt dæk, som er monteret direkte på loftet - normalt, suspenderet eller spænding. Eaves til loftet kombinerer to funktioner: æstetisk og praktisk.

  Plast loftstøbning

  På den ene side er loftet cornice et element, der grænser loftet på den ene side, hvilket giver det fuldstændighed. Men i tillæg til designformål skal lofterne til loftet også fungere som en pålidelig fastgørelse til gardiner.

  Afhængigt af det materiale, fra hvilket loftlisterne er lavet, er de opdelt i:

  • Træ - ret massiv, tung og dyr, men samtidig den mest præsentative udseende.
  • Aluminium - let og forholdsvis holdbart.
  • Stål - bruges til fastgørelse af tunge gardiner. Aluminium og stålkorn er ofte dekoreret med dekorative elementer af træ eller plast.
  • Plast - de mest almindelige tagskærme til loftet. Forskelligt i tilstrækkelig holdbarhed, giver den nemme bevægelse af gardiner på samme tid - ret billigt.

  På det moderne marked er loftsstænger tilgængelige i en bred vifte af farver, så du vil højst sandsynligt nemt finde gardinstangen og strækloftet, der er nøjagtig ens i farve.

  Fastgørelsestag dækker for at strække loftet

  Monteringsmetoder

  En af fordelene ved loftlister er deres nemme installation. Som regel, hvis cornice er fastgjort til hovedloftet (betonloft), så er der ingen problemer med installationen.

  Med gipsplanklofter er det lidt sværere: Gipsvæg kan ikke modstå en stor masse, så du skal vælge den letteste cornice og kun hænge tynde gardiner på den.

  Hvis man i en sådan situation er nødt til at hænge gardiner lavet af tungt stof, er det bedre at opgive loftet cornice til fordel for vægkonstruktionen eller installere cornice-strengen ved at fastgøre fastgørelserne på modsatte vægge.

  Flush montering af taggrene

  En meget vanskeligere opgave står over for mesteren, som beslutter at kombinere det hængende loft og loftet. Det ser ud til, at opgaven ikke er løst i princippet - det er umuligt at fastsætte cornice på den strakte film eller stof uden at strække loftet.

  Og alligevel er der flere måder:

  • Det synlige loftkorn er fastgjort på understøtningsstængerne gemt under loftet.
  • Det skjulte loftsstykke er monteret på hovedloftet, og strækloftet er fastgjort til en speciel stativ foran corniceen.

  Den første metode er enklere og bruges ganske ofte, men den anden er vanskeligere at implementere, men mere attraktiv med hensyn til design.

  Nedenfor beskriver vi begge måder at kombinere loftet og strække loftet i et enkelt system.

  Åbent installation af taggafler

  Åbent monteringsskema

  Den mest almindelige måde at installere loftet på på loftet er en udendørsinstallation med et realkreditlån.

  Det fremstilles som følger:

  • Før installationen af ​​strækloftet bestemmer vi det sted, hvor vores loftkornet bliver fastgjort i fremtiden. Vi anvender markeringerne på loftet på det rette sted.
  • Derefter - vi udfører en markering af rummets omkreds og fastgør strammerlovens fastgørelsesprofil til væggene.
  • Nu - den vigtigste operation: langs markeringslinjen på loftet fastsætter vi realkreditbjælken. Baren er fastgjort med dowels, som skal føres ind i hullerne, der tidligere er boret i loftet.

  Tykkelsen af ​​stangen skal vælges på en sådan måde, at dens nedre plan ligger tæt på strækloftets lærred.

  For at justere denne parameter, i nogle tilfælde, er samling kiler hamret mellem læggestang og loft.

  • Når stangen er fast, strækker vi loftet.
  • Ceiling cornice fastgør skruerne gennem stoffet, forsøger at forårsage minimal skade. Som regel forstærkes stederne for passage af skruerne gennem filmen af ​​polymerringe, og hullerne selv skæres ikke ned, men brændes.

  Eaves over stretch loftet

  Hvis alt blev gjort korrekt, så er realkreditobjektet (nemlig det vigtigste led, der forener loftet og cornice) næsten ikke synligt.

  Loftet cornice i en skjult niche

  Denne metode til installation er helt anderledes end den foregående. Det er noget sværere at gennemføre, men med den skjulte installation er taggene selv ikke synlige, og gardinerne falder fra under det strakte loft.

  Montering i en niche

  Hvis denne effekt virker interessant for dig, skal du være opmærksom på teknologien for den skjulte montering af cornice på stretchloftet:

  • Vi køber tagskæggene før måling af strækloftet - det skyldes det faktum, at dimensionerne af tagskæggene direkte bestemmer dimensionerne af nichen. Og dermed - og hvor meget vi har brug for at reducere loftets størrelse.
  • Monter tagene direkte på loftet. Til fastgørelse brug dowels med plast eller metal muffe.
  • I en afstand af flere millimeter fra tagbøjlerne fastgør vi en træbjælke - til det vil vi også fastsætte stramtætets fikseringsprofil.

  Profilen skal fastgøres fra siden af ​​tagskægget - så når loftet er strammet, lukker lærredet baren og gør det næsten usynligt.

  Særligt imponerende dette design ser ud med et blankt loft.

  De fleste af anbefalingerne på internettet kommer ned til det faktum, at det bedste resultat kan opnås, hvis stræklofter og loftkorn er installeret af fagfolk. Men hvis du har visse færdigheder og lærer alle nuancer, vil du være i stand til at klare installationen af ​​tagskægget og dig selv!

  Montering af skinneafskærmninger - gør det selv på strækloftet, detaljerede instruktioner

  Afslutning af loftet er et af de vigtige punkter i reparationen af ​​lejligheden.

  Særligt populære stræklofter. Deres installation kræver delikatesse og dygtighed, og derfor skal du overveje, hvilke cornice der skal installeres under strækloftet inden afslutningen. Meget afhænger af denne detalje i rummet, nemlig komfort og visuelt rum.

  Som alle ved, er glansen i stand til at reducere rummet, kun en strimmel til gardiner hjælper med at løse dette problem. Takfladerne og strækloftet skal kombineres, så din lejlighed bliver den smukkeste og mest usædvanlige.

  De vigtigste typer af cornices til loftet

  Eaves på et strækloft, afhængig af en fastgørelsesmetode, sker flere typer.

  Hver har en række fordele, der vil hjælpe med at gøre rummet alsidigt. Inden du lægger taggen til et stræk blank eller matt loft, er det værd at afslutte dit valg. Efter alt kræver hver type sin egen træning.

 • vægmonteret;
 • skjult eller hemmeligt;
 • loft.
 • Wall cornice til stretch loftet er en ret dristig og udbredt beslutning fra mange designere. Fordelen ved dette produkt ligger i dens enkelhed og lethed i opfattelsen.

  Du kan selv indstille en sådan bar på meget kort tid. Til installation er det nok at have et standard sæt værktøjer med dig. Fordelen ved sådanne anordninger er deres sortiment.

  Den skjulte cornice i strækloftet har sine egne egenskaber og fordele. Strækloft med en niche under tagene har unikke fordele. Det vigtigste er den måde, hvorpå den fastgøres.

  Installation af et forklædt design kræver ekstra tid. De skjulte taggrunde til gardiner i et strækloft ser meget smukke og interessante ud. Gardiner hænger fra en skjult enhed til lethed og nemt.

  Fastgør loftet cornice til stretch loftet kræver særlige færdigheder.

  Dens installation er bedre at betro fagfolk. Det giver dig mulighed for nemt at skjule de kroge, som gardinerne hænger på. Fastgørelse af tagene til strækloftet giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

  Loftslister til loftslofter passer perfekt ind i et rum med høje vægge. I et sådant design er det nemt at installere et fjernsystem, hvilket gør det let at flytte gardinerne. Dette vil give rummet individualitet og anvendelighed.

  Hvad er lavet af lameller til gardiner?

  Denne type enhed er ret almindelig blandt bygherrer. Ceiling cornice til hævede lofter er perfekt til enhver form for gardiner.

  De er lavet af:

  1. træ. Denne art er ret tung og dyr. Men på trods af sådanne mangler er det træstrukturen, der ser indendørs mere præsentabel end resten;
  2. plast. På grund af den lave vægt er produktet let at installere. Systemet er lavet af slidstærk plastik, der nemt modstår massive stoffer;
  3. stål. Montering af metalkorn på strækloftet bruges ofte til tunge gardiner. I de fleste tilfælde er overfladen dækket med elementer af plast eller træ. Således er deres massivitet og metal skjult, hvilket er ude af sted med et lignende loft;
  4. aluminium. Montering af metalplade på et strækloft er ret simpelt. Aluminiumkonstruktionen er let og taber ikke sin styrke og holdbarhed.

  Pålideligheden af ​​alle typer systemer er næsten den samme. De vigtigste forskelle er priskategori og farveinterval.

  Installation af et loftkornet på strækloftet af ethvert materiale kræver hånden til en mester. Selvfølgelig kan du vedhæfte det selv, men der er stor sandsynlighed for at beskadige overfladen.

  Hvordan vælger man den rigtige bar til gardiner?

  Mange spørger sig selv, hvilke gardinestænger der er bedre at vælge til stræklofter? Faktisk afhænger det hele af smagen og hvad du vil se på værelset. Det vigtigste er at strække lofter og cornice kombineret og opfylde standarderne.

  Før du begynder at montere skinnerne under gardinerne til loftet, bør du tænke på gardinerne selv. Den anvendte type enhed afhænger af gardinens type og vægt. Det er værd at være særlig opmærksom på dette, så gardiner vil vise sig på vinduerne i lang tid.

  Slats til gardiner kommer i følgende designs:

  1. profil. Dette er en struktur, der er lavet af plast eller metal. Det har fra et til flere spor til at rumme gardiner. Der er også baguette typer. Deres ejendommelighed ligger i nærværelse af en vedhæftet baguette udefra;
  2. "String". For deres monteringsbeslag anvendes der, som er placeret i loftet. De er forbundet med de såkaldte "strenge". Disse elementer og holde gardinerne. Sådanne strimler til stræklofter giver ikke vægten af ​​tunge stoffer;
  3. sukkerrør. Fastgør tagg af denne type er let. Ved design svarer det til "strengen". Den væsentligste forskel er tilstedeværelsen af ​​rør i stedet for ledning.

  Den mest populære blandt de ovennævnte enheder er profildesignet. De sidste to er mindre populære på grund af det frie rum mellem loftet og gardinerne.

  Monteringsmetoder

  Der er mange metoder til at vedhæfte stangen.

  Valget afhænger af vægten af ​​de fremtidige gardiner. Hvis du planlægger at hænge gardiner i lungerne, så kan du selv installere boliglånsdesignet. For at gøre dette skal du blot installere lamellerne på loftets overflade.

  Det vil være lidt sværere at håndtere gipsbasen. Sådan arbejde vil kræve færdigheder. Det skal tages i betragtning, at dette design er i stand til at modstå kun visse typer af lameller og stof.

  For at kunne installere et synligt loftaksel, er det først værd at lave specialstøtter.

  De er installeret under tagene i strækloftet. Disse detaljer er nødvendige for at holde monteringen godt og i stand til at modstå gardiner af forskellig vægt. Under installationen er de parallelle stænger gemt under selve materialet, så de er generelt ikke synlige på overfladen.

  Stretchloft med skjult cornice kræver en særlig tilgang til installationen. Den indbyggede struktur bør kun fastgøres på betonplader i nichen under tagskægget, og selve loftsmaterialet spændes foran gardinerne.

  Korrekt lavet niche til installation af tagskægget i strækloftet spiller en stor rolle.

  Synlige enheder skal fastgøres efter nøjagtig mærkning i loftet.

  Suspended lameller er også hængt på træstænger. På toppen af ​​dem skal du stramme materialet, og efter fuld tørring af lærredet kan du fortsætte med fastgørelsen af ​​skinnerne. Det er nødvendigt at installere tagplankerne af denne type straks på lærredets overflade, men med yderste omhu for ikke at beskadige materialet.

  Ethvert arbejde på stræklofter bør være yderst sart. Lerret er meget sart, så det kan let beskadiges.

  Det er umuligt at sige præcis, hvilke hjørner til gardiner under stræklofter. Nogen ønsker at se de indbyggede taggrunde, og i nogen er der et ønske om at vælge udefra. Under alle omstændigheder er det bedst at stole på en professionel mester med at arbejde med taggen af ​​enhver art.

  Registrering af boligareal involverer ofte indretning af loftet. Mange har for nylig installeret vinyl på loftoverfladen, men senere står de over for det faktum, at de ikke ved, hvordan man installerer loftet cornice på stretchloftet. Spørgsmålet er virkelig vigtigt og kræver detaljeret overvejelse, fordi det rummelige æstetiske udseende vil afhænge af det.

  Generelle oplysninger om tagskæggene

  For tydeligt at præsentere billedet om skygger og PVC belægning er det nødvendigt at forstå, hvad det er - design til fastsættelse af gardiner, tuller og lambrequins.

  Som regel er det et fladt dæk, der kan monteres på både almindelige og nedhængte lofter. Eaves udfører flere vigtige funktioner på én gang: praktisk og æstetisk. De holder ikke kun gardinerne sikkert, men også smukt grænser loftet, hvilket giver det en vis fuldstændighed.

  Eaves på et strækloft udfører flere funktioner på én gang.

  Typer af cornices

  Ceiling cornices kan være lavet af forskellige materialer: træ, stål, aluminium og plast.

  Træstrukturer er massive og tunge, men udsigten er meget præsentabel. Stål modstår tunge materialer. Kan dekoreres med overlejrede mønstrede elementer af plast, specialpapir og træ.

  Meget lette aluminiumsgardinstænger, men samtidig er de stærke nok til at modstå en vis belastning i lang tid.

  Plastafskærmninger er mest udbredte. Billig, stærk, slidstærk, giver de nem og hurtig bevægelse af gardiner på et fly.

  Der er forskelle i typen af ​​design. Der er enkelt-, 2, 3 og 4-takhugger.

  Ifølge fastgørelsesmetoden er følgende kendetegnet:

 • på parentes
 • gennem hullerne i cornice;
 • på suspensioner.
 • Moderne producenter tilbyder et bredt udvalg af gardinstænger i forskellige farver. Og det gør det igen muligt at vælge en cornice i farve med en belægning af loftoverfladen.

  Monteringsmetoder

  Blandt fordelene ved taggafler - nem montering og demontering. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man installerer cornice på strækloftet, ikke så kompliceret, som det forekommer ved første øjekast.

  Visse vanskeligheder kan opstå med lofter af gipsplader, da denne type loftbeklædning måske ikke kan modstå en vægtig skinne med tilhørende gardiner. I dette tilfælde anbefales det at vælge gardinstænger fra lette materialer og hænge tynde gardiner på dem.

  Kombinationen af ​​strækloft og cornice har også sine egne nuancer.

  Til dato er der flere måder at montere. Dette er en synlig og skjult installation.

  Gardiner hænger fra under det strakte loft

  Synlig monteringsmetode

  Denne mulighed giver mulighed for montering af tagbøjlerne på støttestængerne, der er skjult under strækningen. Dette er den mest almindelige løsning, som arbejdere og kunder vælger.

  Det har følgende faser af arbejdet:

  • inden vinylbelægningen strækkes, bestemmes det sted, hvor kronen skal fastgøres i fremtiden;
  • mærkning anvendes
  • den tegnede linje bestemmer antallet af point, der bliver huller til dowels;
  • huller er boret;
  • dykkomponenterne er indsat;
  • en træbjælke er fastgjort (dens tykkelse skal vælges således, at den nederste side ligger tæt på det spændte lærred, hvis dette øjeblik ikke blev taget i betragtning, monteres kile mellem bjælken og loftet);
  • strakt lærred;
  • Taket cornice er fastgjort med skruer gennem lærredet (med så lidt skade som muligt): hullerne er brændt og ikke skåret, skruenes passage gennem filmen kan forstærkes med polymer ringe.

  Synlig metode til montering af tagene

  Hvis alle faser af arbejdet vil blive udført effektivt, vil pantelinjen forblive usynlig.

  Det er indlysende, at det er ret muligt at fastsætte loftet i hjørnet til strækningstaket, selv om denne proces er multistage og tidskrævende.

  Skjult monteringsmetode

  Takskæggene er monteret i loftet, og PVC-arket er fastgjort på et specielt stativ foran tagene. Som følge heraf er det ikke synligt at installere en skjult skinne, og gardinerne hænger straks ned under det strakte loft.

  • cornice er købt først, da det bestemmer størrelsen af ​​nicheen;
  • installation til loftet udføres (dowels med metal eller plast ærme anvendes);
  • kun et par millimeter fra tagskægget, en træbjælke er fastgjort, profilen af ​​strækloftet bliver fastgjort til den (det vigtigste er at huske at behandle træet med en særlig antiseptisk opløsning for at undgå råtning). Når stoffet strammes, lukkes baren og bliver næsten umærkelig.

  Skjult vej til montering af tagskægget

  Designet vil se meget imponerende ud, hvis du får en blank strækbelægning.

  Udvidede polystyren taggrunde

  Separat bør du overveje tagskæggene, som er lavet af polystyrenskum og er det dekorative element til hævede lofter. Men de kan også udføre et funktionelt formål: skjul LED stripen. Under alle omstændigheder er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt fastgør tagene til strækloftet.

  Ifølge den mest almindelige metode er profilen fastgjort til væggen med lim.

  Du skal bruge følgende værktøjer:

  • lim (flydende negle, Titan, du kan endda bruge akryl kittet);
  • godt skærpet skarp kniv;
  • kampe;
  • miter box

  Installation begynder med det faktum, at tagbøjlen er skåret med hjælp af kluden.

  Derefter påføres lim på den. Baren limes til væggen og stangen er fast tidligere (den er installeret under loftet, så LED-strimlen kan gemmes). For stivheden af ​​forbindelsen i kvaliteten af ​​dummiesne skal du bruge kampe.

  LED stripe kan være gemt bag polystyren taggrunde

  Det skal huskes, at mellem strækloftet og kronen skal der være ca. 10 centimeter, men den skjulte belysning bør ikke være synlig i det modsatte hjørne af rummet.

  Når du udfører reparationer, skal du følge flere anbefalinger:

  1. Ceiling cornice bør ikke forstyrre åbningen af ​​vinduet. Hvis det er muligt, skal det monteres 5 cm over vinduesrammen.
  2. Gardinerne skal falde ned frit for ikke at holde fast i batterierne, vindueskarm, vindueshåndtag, hvilket betyder at der tages højde for taggen, når man tager taggen ud.
  3. Hvis gardinerne er flerlagede, er det tilrådeligt at tage målinger fra det allerførste lag, som vil være så tæt som muligt på vinduet.
  4. Ved antallet af lag af stof skal vælges og antallet af rækker i tagene.
  5. I slutningen af ​​alt arbejde skal enderne af tagskæggene være dæmpet, så gardinerne ikke glider ud af sporene.

  Videoinstruktioner til montering af tagskinner på loftet

  En klar forståelse af, hvordan strukturen som helhed vil se ud, hjælper med at bestemme, hvilken kronkage der skal vælges til et strækloft, hvordan man installerer og monterer det.

  Hurra! Alle bygge- og efterbehandlingsarbejder står bag: Nye plastikvinduer erstattet gamle trærammer, loftet er malet, og der er hyggelige tapeter på væggene.

  Nu kan du gå videre til det mest interessante - design af vinduesåbninger med gardiner og gardinstænger til dem. Her har vi brug for ikke kun design færdigheder, men også dygtige hænder, så lad os tale om, hvordan du installerer tagskæggene på et strækloft, grundlæggende eller bare på væggen.

  Et vindue dekoreret dygtigt, med smag - nøglen til et hyggeligt interiør!

  Vigtigt at vide før installationen

  Den originale måde at hænge gardiner på

  Nedenfor har vi samlet en række regler, uden hvilke installationen af ​​holderen til gardiner sandsynligvis ikke lykkes:

  • Først og fremmest er du nødt til at vælge en passende tagskinne baseret på rummets kapacitet (størrelse, vægkonstruktion osv.) Og modeller af fremtidige gardiner. For eksempel kan gardiner med eyelets kun hænges på en rund cornice.
  • Holderen skal være 40 cm bredere end vinduet. Afstanden mellem den og vinduesåbningen er ca. 15 cm - kun sådan åbnes vinduet frit og gardinerne rører ikke batteriet. Derudover bør cornice installeres 5 cm over selve vinduets åbning.

  Tip! Hvis opvarmningsrøret passerer langs væggen i stedet for montering af tagringene, skal dets dimensioner også tages i betragtning.

  • Forbered dig på design af indehaveren. Saml det med dine egne hænder og se om alle detaljerne på skruerne, dowels er nok, om der er alvorlige mangler. Husk, montering beslag plast eller træ cornice er lavet på en skrue og dowel, men metal-tre.

  For information! Hvis du skal installere holderen på en murvæg, skal duerne udskiftes med træpropper.

  • I tilfælde af, at den samlede længde af tagskæggene er mere end 2 meter, øges antallet af skruer til tre: to på siderne og en i midten. Ellers vil produktet bryde, ikke kunne bære sin egen vægt og gardinernes sværhedsgrad.
  • Afstanden ved vinduets kanter skal være den samme. En undtagelse er situationen, når tagskæggene er installeret langs hele væggen.
  • Installation af tagskinner på et skrøbeligt loft eller vægge (for eksempel hvis de er lavet af gipsbeton) kræver særlig pleje. I sådanne tilfælde tages der 12 mm dowels. Der er dog en lille snag: Disse dykker er designet til tykke og lange skruer, der ikke er egnede til svage baser. Vejen ud af situationen vil være som følger: Vi sætter mindre dykker i store dowels og hammer ind med lyse slag af en hammer; Vi bor i to faser - først laver vi et lille hul med en boring, og kun derefter ream den til den ønskede diameter ved kun at bruge rotationsfunktionen.
  • Inden du installerer gardinskinner for gardiner, skal du sørge for, at der ikke er ledning i nærheden. Og indikatoren vil hjælpe dig med dette.

  Arbejde med forskellige modeller af tagskinner + installation på stræklofter

  Et standard sæt værktøjer, der kan findes i alle hjem.

  Algoritmen for handlinger til installation af alle typer indehavere er ret ens, men nogle funktioner eksisterer stadig. Derfor betragter vi dem nedenfor.

  Men først en liste over de nødvendige værktøjer til at arbejde:

  • en blyant
  • målebånd;
  • linje;
  • skruetrækker eller skruetrækker;
  • boremaskine eller hammerbor
  • bygning niveau;
  • hacksav til træ eller metal;
  • dowels, skruer;
  • trappestige.

  Montering af rund cornice

  Denne type holdere bruges oftest til dekorative formål, da de ikke er dækket med baguetter eller gardiner selv, men er helt synlige. Selv runde emner er valgt til gardiner med grommets, fordi andre i dette tilfælde ikke vil fungere.

  Installere runde gardin stænger kan være både på væggen og i loftet. Inkluderet med dem er altid montering, men det sker, at de ikke er egnede på grund af egenskaberne af væggene i huset (for løst). Derefter har du brug for skruer og dowels større til dybere penetration i støtten, for at øge pålideligheden.

  Round cornice + eyelet gardiner

  Så vi begynder at installere - tagene til gardiner med øjenlåg:

  Markup er lavet ved hjælp af et niveau, en linjal og en blyant. Det vigtigste ved at sikre, at afstanden fra vinduet til fastgørelsesstedet på holderen var den samme på begge sider. Se også på begyndelsen af ​​artiklen, hvor vi har angivet nogle af parametrene for placeringen af ​​tagbøjlerne, der skal opfyldes (hvis du selvfølgelig vil have vinduet til at fungere frit og være perfekt dekoreret).

  Dette billede viser tydeligt princippet om montering af en rund holder.

  Advarsel! Glem ikke, hvis den samlede længde af tagskæggene er mere end 2-2,5 meter, så i midten er det nødvendigt at styrke det ved at installere en ekstra beslag.

  Monteringsskinneholder

  Dette er det, hvor designet giver glidevalser. I dag er der mange sådanne modeller! De er som regel lavet af tre materialer: plast, aluminium, stål.

  Den første er den bedste mulighed for lysgardiner. Den anden er uerstattelig ved registrering af karrevinduer. Nå, andre er gode til massive gardiner.

  Afskæring af ekstra længde

  Ringeholdere med standardlængde sælges, men om nødvendigt kan de afkortes med en hacksav (ved skæring af skinnen, sæt den flade side opad). Inkluderet er skruer, beslag, glidere, ruller, kroge og stop, som forhindrer glidere og kroge i at glide.

  Du kan montere en sådan cornice på en væg eller et loft, her er vejledningen til hver af disse muligheder:

  Bor et hul på det markerede sted under den første beslag. Her passer 6 mm borekrone og dowel.

  På billedet kan du se fastgørelsesskruerne, der følger med tagene

  For information! Profil aluminiumskinner, single og multi-row, installeres ved hjælp af samme teknologi.

  Montering af snorlys til lysgardiner

  Strengen af ​​disse produkter er lavet af polymerkabel eller ståltråd. Hun forråder hele strukturen af ​​lyshed, subtilitet, nåde, som faktisk udelukker tunge gardiner, der hænger på det. Selvom du i løbet af installationen trækker strengen godt, vil den falde under vægten af ​​massive teater-type gardiner.

  Du kan installere en strengede tagskinner på både væggen og loftet. Fremgangsmåden er som følger:

  Når du installerer på væggen over vinduet, skal du først kontrollere niveauet af de korrekte mærker.