Montering af et ophængt loft Grilyato: montageskema af en cellulær suspenderet struktur

En af de moderne suspenderede strukturer er grilyato-loftet, dets installation kan udføres uafhængigt, og derfor kan denne mulighed betragtes som en prioritet ved afslutning af en lejlighed eller et lille kontor.

I artiklen vil vi forsøge at beskrive detaljeret konstruktionen og typerne af Grilyato lofter, samt give instruktioner til deres installation.

Konstruktion og variationer

Enhedslayout

Hidtil har takhussystemer en temmelig stor popularitet blandt mesterne og blandt slutbrugerne. Faktisk ud over at lette installationen dækker et hæftet loft loftet og gemmer alle dens mangler.
De vigtigste detaljer er vist på billedet.

Bag suspension systemet kan du skjule kommunikation: ledninger, ventilationskanaler mv.

Former, der er typiske for grilyato-loftet, ses i kontorer, indkøbscentre og nogle gange i beboelsesbygninger. Derfor skal du forstå sit design og studere teknologien i sin installation for hånd.

Grilyatos cellulære loft er et ophængt system af gitterplader.

 • Grundlaget for ophængningssystemet er volumetriske gitter fremstillet af aluminium eller træplader.
 • Gitterene er samlet fra indbyrdes forbundne strimler af en speciel profil.

Konfigurationsindstillinger

Markedet for suspenderede strukturer er omfattende, Grilyato lofter er tilgængelige i flere versioner. Den vigtigste strukturelle funktion er loftprofilenheden.

 • I de fleste modeller er profilen lavet af hærdet aluminium ved kold dannelse. Den U-formede profil giver høje mekaniske egenskaber.
 • Gitterdelens standardbredde er 10 mm, og højden varierer fra 30 til 50 mm.

Hvad angår gitterets størrelse, er de meget forskellige: Grilyato 50x50 loftet er den mest populære, men der er også variationer med celler fra 30x30 mm til 200x200 mm.

Jo større cellestørrelse, desto højere er gennemsigtigheden af ​​loftet. Derfor skal installationen udelukkende udføres på det forberedte loft og i loftet, hvis der er tale om grove lofter i Grilyato, ellers vil alle mangler være synlige.

Hovedtyper

Der er også flere typer af loftkonstruktioner.

 • Standardmodellen er et fladt fjedringssystem, der er monteret parallelt med gulvet på samme niveau. Dette er den billigste sort, der anvendes i langt de fleste arkitektoniske løsninger.
 • Pyramidal modifikation er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​celler af en speciel form. Installationen af ​​et sådant ophængningssystem gør det muligt at visuelt forøge højden af ​​rummet på grund af perspektivets virkning. To typer Y-formede profiler bruges til at danne et pyramide system (de kaldes "mor" og "far" i byggeslang). Udseendet af pyramidale celler
 • Grilyato persienner - en god løsning til afslutning af loftet i stedet for lægning af kommunikation. Brugen af ​​en sådan profil letter adgangen til lofter og ledninger og rør, der løber gennem dem. Effekten af ​​persienner opnås ved at anvende profilsystemer med forskellige højder (som regel 30 og 50 mm).
 • Multi-niveau lofter er monteret fra profiler af forskellige højder. En klar adskillelse af sektionerne skaber den nødvendige designeffekt, så flere niveauer er monteret hovedsageligt i bolig- og kontorlokaler.

Mange er interesserede i et sådant aspekt som farve af suspensionsmoduler. På den ene side er den primære farveindstilling for de fleste producenter hvid grilyato, grå og sorte lofter lidt mindre almindelige. Men hvis du ønsker (og selvfølgelig, mod et ekstra gebyr) er det muligt at male panelerne i enhver farve. De dyreste er de forkromede paneler, guld og metal.

Installationsteknik

Loft forberedelse

Som vi bemærkede ovenfor, skulle installationen af ​​Grilyato udføres på det forberedte loft.

 • Fra gulvpladerne fjernes restene af den gamle finish.
 • Udfør om nødvendigt reparationer, især sammenføjning og tætning af revner.
 • Juster overlapningen, hvid den eller mal den med indvendig maling.
 • Forbered de meddelelser, der vil blive lagt til suspension systemet.
 • En markering er lavet omkring rummets omkreds, hvilket markerer det niveau, hvor Grilyato-grillen monteres. Dette kan gøres ved hjælp af et laser- eller vandniveau.

Hvis den indbyggede belysning er planlagt, så forbinder vi de ledninger, som armaturerne installeret i Grilyato-nettet bliver tilsluttet.

Når det forberedende arbejde er afsluttet, kan du fortsætte direkte til installationen.

Installation af ophængningssystemet

Rammeinstallation
I de fleste tilfælde udføres installeringen af ​​hængende arrays af medarbejdere i firmaet, hvorfra du købte loftet. Hvis du selv vil gøre installationen, skal du omhyggeligt studere monteringsordningen og følge anvisningerne nøje.

 • Rummets længde og bredde er divideret med 2,4 m for at beregne antallet af guider. Som regel prøver guiderne at montere parallelt med væggen, hvis længde er divideret med 2,4 med den mindste rest - på den måde kan du minimere antallet af rester.
 • På markeringen på væggene langs hele omkredsen er starthjørnet monteret. For at fastgøre det skal du bruge dykker med en plasthylster med en diameter på mindst 6 mm. Hjørnet er fastgjort til væggen og sikret med låseskruer.
 • Dernæst fortsæt til installationen af ​​styreskinner. Til deres vedhæftning anvendes tråd- eller trådsuspensioner (som regel er de inkluderet). Suspension er fastgjort i loftet ved hjælp af en paraply stik. Suspension pitch - højst 1 m.
 • Alle guider skal fastsættes på samme niveau. Til fastgøring skal du blot sætte dem ind i hængekrogen. For forbindelsen mellem dem skal du bruge specielle forbindelseselementer.
 • Monteringsrækkefølgen på skinnerne er som følger: Først monteres delene 2,4 m, så 1,2 m, så 0,6 m. Delene 2,4 og 0,6 m er monteret parallelt med hinanden. Samlingsplanen afhænger af størrelsen af ​​cellerne.
 • Paneler, der ikke passer til størrelsen, skal du skære med saks til metal (1 skinne, demonteret).

Artikel i emnet: installering af et hængende loft Armstrong.
Som følge heraf skal en kasse med en celle på 600x600 mm suspenderet fra loftet og sikret langs omkredsen, opnås. I det stabler hovedmodulerne.
Grilyato loft: installationsskema af de vigtigste guider og grilles

 • Grilyato gitter er samlet fra profiler af den tilsvarende konfiguration. De leveres i en demonteret form, så du skal indsamle celler fra "fædre" og "mødre" i en.
 • Det færdige modul løftes og indsættes i cellen fra styrene.
 • I de tidligere valgte celler installeres specielle lamper til loftet Grilyato. Hver lampe er forbundet til netværket og fastgjort med mindst to suspensioner.

Grilyato lampe LED i metal kuffert

Fra det første forsøg vil det være svært at finde ud af det, men det er nok at mestre teknologien en gang, og senere vil det være muligt at samle sådanne systemer meget hurtigt. Vi anbefaler at se installationsteknologien på video:

Fordele og ulemper

Lofter af denne type har både fordele og ulemper.

 • Hvis du vil øge rummets højde visuelt, vil Grilyato gøre - grillen vil skabe et perspektiv og "hæve" loftet.
 • En række konfigurationsindstillinger giver dig mulighed for at eksperimentere med designet.
 • Pålidelig suspension giver liggende kommunikation.
 • Udformningen af ​​de bærende profiler skaber effekten af ​​et kontinuerligt loft, og gitteret selv giver lys og elegance til designet.
 • Om nødvendigt kan du kombinere Grilyato med andre lofter af tilsvarende design.
 • Suspensionssystemets profiler er yderst modstandsdygtige over for driftsbelastninger og vejrforhold.
 • Både træ og aluminium modeller er ret dyre.
 • Installation tager også meget tid uden erfaring, og du skal omhyggeligt studere instruktionerne, ellers er der risiko for at blive forvirret i profiler og vejledninger.

Hvis det nedhængte loft på Grilyato vælges som hovedindretning af loftet, skal installationen udføres i overensstemmelse med instruktionerne. Selvfølgelig giver funktionerne i enheden af ​​hoveddelene ikke plads til forkerte handlinger, men jo bedre forsamlingen er afsluttet, jo længere vil loftet vare.

Installationsanvisninger suspenderet loft af aluminiumsprofiler med egne hænder. Typer af lamper, foto montage i køkkenet og badeværelset.

Installationsvejledning for hængende kassetteplade. Tips til valg. Billeder af lofter fra forskellige producenter: Albes, Caveen, Cesal, Sky.

Hvad er Armstrongs hængende loft system består af, efterbehandling muligheder. Monteringsfaser Armstrong system: montering af rammen, suspensioner og lægning af fliser.

Sådan monteres et loft som Grilyato

For nylig er der mange innovative måder at trimme loft indre af bygninger med ophængte aluminiumsplader, nem betjening, og på samme tid har deres egne særlige fordele, der er almindeligt anvendt af designere i design af interiør. En af dem er installationen og brugen af ​​"Grilyato" loftet. For første gang blev den opfundet og brugt af italienske designere. Derfor betyder dets navn, som "grilyato" på italiensk - gitter.

Enhedstaket "Grilyato"

"Grilyato" refererer til sådanne strukturer, som er samlet fra individuelle standardmoduler. Den suspenderede del er en åben tredimensionel gitterstruktur i form af et gitter med stiv definerede dimensioner af firkantede celler, oftest 50 x 50 mm eller mindre almindelige - 30 x 30 mm eller endda 200 x 200 mm. Jo mindre cellestørrelse, jo mindre synlig er defekter og fejl i loftet, med det resultat at det forberedende arbejde kan gøres med ikke for meget omhu.

Elementer som går cellulær loft "Grilyato" udstedt præfabrikerede af pladealuminium stemplet i form af et omvendt "U", de vandrette hylde elementer sådanne trukket ned, mens to lodrette vægge anvendes til dekorative formål (bulking) og fastgørelsesanordninger suspension.

Standardloftet har en hvid farve, men dens præfabrikerede dele produceres undertiden i forskellige farver eller med en belægning, der efterligner guld, sølv, bronze eller krom, som kan bruges til forskellige designløsninger til indretning af offentlige rum i bygninger. Alle eller kun enkelte elementer kan være flerfarvede, hvorfra det er nemt at oprette forskellige mønstre og designs. Farven kan også fremhæves dele af loftet over sæderne til et bestemt formål.

Indstillinger for hævede lofter "Grilyato"

Afhængigt af hvordan de parallelle vægge af elementerne i "Grilyato" lofterne er arrangeret, kan de variere i følgende typer:

 • standard med parallelle lodrette vægge;
 • pyramide med skrånende vertikale vægge, hvilket giver cellerne udseendet af en afkortet pyramide;
 • persienner med vægge af forskellig længde i form af aflange rektangler, hvilket skaber en skjule effekt af "persienner", når de opfattes;
 • heterocellulær, med celler af forskellig størrelse, der passer ind i et fælles modul, hvilket gør det muligt at danne forskellige geometriske mønstre i loftet.

Fordele og ulemper ved at bruge "Grilyato" loftet

De vigtigste fordele er:

 • pålidelighed - med korrekt installation er der ingen afbøjninger og sagging;
 • relativ lethed og luftighed af strukturen
 • maskering mindre defekter i eksisterende loft, ledninger, kabler og anden kommunikation;
 • enkelhed og nem montering samt demontering om nødvendigt at overføre loftet til et andet rum
 • brugen af ​​elementer med forskellig farve, metallisk eller spejlbelægning, der passer ind i ethvert interiør;
 • frit ventileret rum mellem ophængt og eksisterende loft, der forhindrer dannelsen af ​​uønsket mikroklima, hvilket bidrager til udviklingen af ​​svamp og skimmelsvamp.

Ulemperne omfatter dens relativt høje omkostninger, såvel som det faktum, at designet med sin enhed "spiser" en lille del af rummets nyttige højde.

Montering af loftet "Grilyato"

Suspenderet lofttype "Grilyato" er forbundet med en metode, som i snedkervirksomheden kaldes et krydsformet indsats i halvtræet. For at den vandrette hylde altid skal drejes nedad, har en del af elementerne halvdelen af ​​elementets højde på siden af ​​hylden, den anden del har de samme udskæringer på toppen af ​​hylderne. Indsæt et sådant element langs sidebjælken - i en anden får vi et kryds af elementer med hylder placeret i den nederste synlige del af loftet.

Til installation af et sådant loft er der flere typer profiler til rådighed, der har forskellige længder, men adlyder et fælles modul for nem montering og installation.

Elementerne er af følgende typer:

 1. bærende langsgående elementer installeret med en hældning på 1200 mm, en længde på 2400 mm, med et indlæg fra toppen af ​​hylderne;
 2. understøttende tværgående elementer installeret med en hældning på 600 mm, en længde på 1200 mm, med et indlæg fra toppen af ​​hylderne;
 3. Yderligere elementer installeret parallelt med elementerne i type 1, med en tonehøjde og en længde på 600 mm, med et indlæg på siden af ​​toppen af ​​væggene; de samme elementer anvendes dels til samling af gitter og dannelse af celler;
 4. elementer med en længde på 600 mm med en nedre ramme fra siden af ​​vandrette hylder til dannelse af gitterceller;
 5. Hjørne monteret rundt om rummets omkreds, hvorpå bygningen delvis delvist afhænger af de områder, der støder op til væggene.

Etaper af installation af loftet "Grilyato" kan opdeles i forberedende arbejde og gennemførelsen af ​​den direkte samling og installation.

Forberedende arbejde

- Brug af en kitt til at justere og eliminere store fejl i det eksisterende loft Hvis loftet var hvidkalket med kridt, skal en sådan belægning fjernes ved hjælp af mekaniske midler;
- maling loftet med vandbaseret maling i tone eller i modsætning til farven på de hængende loftselementer; - en plan af rummet er tegnet, hvorpå "Grilyato" loftsinstallationsskema anvendes med monteringssteder og placering af længde- og tværgående elementer (type 1 og type 2) af loftet Hvis rummet er rektangulært - bør du beslutte dig for installationsmetoden langs rummets lange eller korte væg samtidig bør man styre det laveste forbrug af monteringselementer og minimumskrav til trimning af dem; Også i diagrammet er det nødvendigt at kortlægge suspensionsstederne til det eksisterende loft og installation af elektriske belysningsanordninger; - på grundlag af den trukkede plan beregne antallet af nødvendige elementer, der skal købes inden den øjeblikkelige påbegyndelse af arbejdet
- Forbered de nødvendige værktøjer og udstyr.

Nødvendigt værktøj

 • boremaskine eller hammerbor
 • skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • laser eller vand niveau
 • boble niveau;
 • målebånd;
 • sakse eller håndsav;
 • styrtdykke;
 • en hammer;
 • stiger eller stilladser;
 • sikkerhedsbriller.

Montering og installation

Ved hjælp af et laser- eller vandniveau omkring rummets omkreds markeres (med blyant, filtpenke, kridt) en lukket sløjfe i den ønskede højde svarende til bunden af ​​det fremtidige loft.

Vedhæft et støttehjørne til væggene langs den drejede linje af omkredsen ved hjælp af skruer-dowels. I overensstemmelse med planen skitseres de steder, hvor de bærende langsgående elementer vil blive installeret (type 1).

Disse bøjler er forbundet med loftelementerne med kroge. En type 1-profil af den krævede længde er etableret og justeret langs den påtænkte linje. De resterende profiler af type 1 er installeret med en pitch på 1200 mm, og de resterende profiler af type 1 suspenderes. Med en hældning på 600 mm, vinkelret på længden, monteres tværprofiler og fastgøres til loftet (type 2) ved hjælp af passende indsatser.

De færdigmonterede gitterpaneler installeres med enderne af deres elementer i de passende steder-rammer af gitteret, der er ophængt i loftet med celler på 600 x 600 mm. Installationen af ​​loftet "Grilyato" kan betragtes som komplet; Om nødvendigt kan lamper indsættes i individuelle celler, andre dekorative elementer af samme størrelse eller modul med gridcellerne i det færdige loft.

Designerens kommentar

Hvis den teknologi, der anbefales af fabrikanten overholdes, er montering og montering af Grilyato-loftet med egne hænder let og ikke for arbejdskrævende. Du kan organisere denne proces, så du ikke længere behøver at ty til hjælp fra kvalificerede kunstnere og specialiserede organisationer.

På trods af at de fleste af disse lofter er indrettet i værelser med en højde på 3 meter eller mere, er der en oplevelse af deres installation og i den sædvanlige lille lejlighed. For at gøre dette skal du opgive standardbøjlerne og få din egen fastgørelsesmulighed, f.eks. Snoet kobbertråd, specielt forberedte buede strimler af tyk aluminiumsfolie eller noget andet i samme retning for at reducere afstanden mellem den ophængte struktur og loftet så meget som muligt.. Det opnåede resultat kompenserer for visse installationsproblemer. Denne mulighed kan godt være egnet til at afslutte gangen eller soveværelset, hvilket giver disse værelser deres egne individuelle egenskaber.

lofter

På grund af mangfoldighed, med loftets konstruktion, vil installationen af ​​loftet Grilyato være en glimrende løsning. Grilyato loftet er anderledes, fordi det giver dig mulighed for at skjule alle uregelmæssigheder i hovedloftet uden nogen særlig indsats. På typerne, teknologi og installation af loftet Grilyato taler i denne artikel.

Indholdsfortegnelse:

Det generelle koncept og enheden af ​​loftet Grilyato

Loftet Grilyato ligner et trelliseret element fastgjort til hovedloftet. Celler er skabt ved at krydse en aluminiumsprofil, der består af et gitter og en opsætning. Særlige suspensioner gør det muligt at fastsætte denne struktur på hovedloftet.

Aluminiumsprofilen anvendes hovedsagelig, som har form af et bogstav U, profiltykkelsen er 0,5-1 cm, og højden er 3-5 cm.

Ved brug af profiler, der har forskellige højder, opnås effekten af ​​et faldende loft. Det viser sig således at opnå en smuk visuel effekt og skjule alle overhead kommunikation.

Gennemsigtigheden af ​​loftet Grilyato afhænger af:

 • cellestørrelse, som er fra 3x3 til 20x20 cm,
 • mængder af lys
 • afstanden mellem loftet og profilen.

Hvis loftets højde er ret lav, skal du vælge en lille cellestørrelse, en stor profilhøjde og en masse loftsbelysning.

De vigtigste fordele ved installationen af ​​loftet Grilyato:

 • Grilyatos loft skjuler fuldstændig alle kommunikationer: Elektrisk ledningsføring, ventilation, og dermed udfører en dekorativ funktion;
 • Grilyato-loftet giver dig mulighed for at reducere det støjniveau, der produceres af ventilationssystemet.
 • høj holdbarhed af aluminiumkonstruktion: moderne lofter Grilyato lavet af høj kvalitet aluminium, som ikke mister farve, har korrosion og koldt resistente kvaliteter, modstandsdygtig over for ultraviolet stråling og fugtighed;
 • i tilfælde af beskadigelse af en bestemt del af loftet kræver Grilyato, udskiftning eller restaurering af loftet ikke store økonomiske og fysiske omkostninger;
 • Grilyato-loftet er perfekt kombineret med andre typer loftsmål, så brugen af ​​Grilyato-loftet vil være en fremragende designløsning til ethvert interiørdesign;
 • Ved fremstilling af lofter Grilyato fabrikanter bruger ikke giftige produkter, så sådanne strukturer er sikre for menneskers sundhed;
 • Grilyatos lofter gør det nemt at komme til mellemrummet til teknisk arbejde;
 • Grilyatos lofter skjuler brandbeskyttelsessystemet helt, og selvom systemet fungerer, vil vandet ikke beskadige aluminiumsprofilen på grund af den specielle korrosionsbehandling.

Loft Grilyato foto:

Anvendelsesområde for Grilyato lofter

Grilyato lofter er installeret i disse værelser, hvor først og fremmest det praktiske loft er påkrævet. Disse er steder som:

 • cafeer,
 • restauranter,
 • kontorlokaler
 • butikker,
 • butikker,
 • teatre,
 • lufthavne,
 • togstationer
 • indkøbscentre
 • industrielle lokaler
 • boligkvarter.

Grilyato-loftet giver holdbarhed og pålidelighed i brug, så det bruges oftest som et element i design af industri- eller butikslokaler.

Men i boliger, hvor loftventilationssystemet er brugt - installationen af ​​grilyato-loftet er den bedste løsning.

Grilyato-loftet er en god løsning til praktiske mennesker, der elsker diskretheden og enkelheden i udformningen af ​​lokalerne.

De vigtigste typer af loft Grilyato

Afhængigt af den farve, i hvilken aluminiumprofilen er malet, er lofterne af Grilyato:

 • hvid
 • sølv,
 • forgyldt,
 • krom,
 • blå,
 • kobber,
 • metal og andre.

Suspended ceiling foto Grilyato:

Afhængigt af profilplaceringsmetoden skelnes der følgende:

 • Grilyato standard cellulære lofter,
 • lofter Grilyato pyramideform
 • louvered lofter
 • Fler niveauer lofter Grilyato.

Grilyatos standardlofter har de sædvanlige firkantceller, som kun er forskellige i størrelse og består af en U-formet aluminiumprofil.

Pyramidal loftet Grilyato, vil give loftet en ekstraordinær form og originale visuelle effekt. For enhedens pyramide-loft bruger Grilyato en Y-formet profil. Dette loft ser godt ud i guld, krom farve eller træ dekoration.

Grilyato loft i form af persienner er en stor mulighed for et værelse med begrænset plads, såsom en korridor. Loftet i form af persienner, er i stand til at give hurtig og nem adgang til hovedloftet. Derfor er Grilyatos lofter i form af persienner installeret på steder, hvor kommunikationer holdes i loftet over loftet. Grilyato's louvered lofter består af lige og tværgående aluminiumsprofiler, lavet i form af bogstavet U.

Grilyatos lofter på flere planer bruges til at udforme ekstraordinære designløsninger og består af almindelige U-formede aluminiumsprofiler, som er anbragt på forskellige afstande fra hovedloftet.

Grilyato Loft - omkostningerne ved køb og installation arbejde

Lofter Grilyato installationspris: fra 3 til 6 $ pr 1 m². På suspenderede lofter Grilyato prisen afhænger af sådanne faktorer:

 • celle størrelse;
 • området af hovedloftet
 • profil farve;
 • Tilstedeværelsen af ​​anti-korrosionsbelægning;
 • kvaliteten af ​​materialet
 • loft land;
 • kompleksiteten af ​​kombinationerne
 • mængden af ​​belysning;
 • type loft Grilyato.

På grilyato-loftet bestemmes omkostningerne ved installation først og fremmest af typen af ​​loft: Jo mere komplekse cellerne og profilen er, desto højere er installationen. For et standardophæng til grilyato er installationen $ 4 pr. 1 m². Når du installerer et hævet loft Grilyato, vil prisen på et loft på flere niveauer være meget dyrere end standarden. Installation af et loft på flere niveauer er ca. $ 6-7 pr. 1 m².

Montering af loftet Grilyato

Konstruktionen af ​​loftet Grilyato omfatter guider og blokke af aluminiumsprofil. Fastgørelsesguider opstår i loftet, og så skal du forbinde guiderne ved at installere en aluminiumsprofil.

Loftet Grilyato består af:

 • hovedguider,
 • korte ekstra syninger
 • suspensioner,
 • hjørne lister
 • aluminiumsprofil, forskellig i størrelse og højde.

Disse er de vigtigste elementer, designet til at samle en række forskellige design Grilyato loft.

Før du samler Grilyato-loftet, skal du udfylde alt kommunikationsarbejde relateret til loftet og bestemme antallet af inventar, der vil være til stede i loftet.

Instruktioner til montering af loftet Grilyato:

1. Brug et niveau og en blyant til at markere loftet. Vælg en væg, som markerer startpunktet for yderligere installationsarbejde.

2. Når du vælger et udgangspunkt, skal du sørge for, at Grilyato-loftet er fastgjort til hovedloftet, gemmer al kommunikation og uregelmæssigheder.

3. Når du vælger et mærke, skal du lave tre mærker på andre vægge, hvorigennem linjen, der forbinder rummets omkreds, vil passere. Under fastgørelsen af ​​væghjørnerne er højden af ​​det fremtidige Grilyato-loft fastgjort. Monter hjørnerne med skruer og dowels.

4. Fastgør skinnerne langs forbindelsesledningen. Efter fastgørelsen af ​​guiderne vil loftet have form af vedhæftede hylder. Forsiden af ​​den modtagne hylde skal vende nedad.

5. Afhængig af det materiale, hvor hovedloftet er lavet, skal du vælge skruer, som vil rette strukturen godt. Afstanden mellem skruerne må ikke overstige 45 cm.

6. Efter montering og fastgørelse af hovedstyrene, fortsæt til markeringen for at installere styringsprofilen.

7. For at sikre profilen skal du foretage en markering, afhængigt af cellestørrelsen, og fortsæt derefter for at installere profilen.

8. Profilen er fastgjort til skinnerne og loftet med suspensioner. Den maksimale afstand mellem suspension fixering er 1,2 m.

9. Systemet, hvor cellerne installeres senere, er samlet.

Installationsteknik Loft Grilyato

Længden af ​​lejeskinnerne kan være 180 eller 240 cm. Efter at have anerkendt bredden og længden af ​​loftet, bør du vælge den bedste måde at installere guiden på. Fordel længden og bredden af ​​rummet ved hjælp af længden af ​​føringen for at undgå et stort materialeforbrug.

Efter at have installeret placeringen af ​​bøjlerne og guiderne, bor huller for at rette dem.

Bestem placeringen af ​​lyskilderne og bor hullerne.

For at bestemme og beregne antallet af suspensioner, når du installerer belysning, skal du udføre en række handlinger:

 • en lampe kræver installation af to eller tre hængsler;
 • For at fastgøre styrene skal der laves fire til fire suspensioner afhængigt af længden af ​​loftet: Hvis længden af ​​føringen er 240 cm, skal du bruge fire suspensioner, hvis: - 120 cm, derefter tre, og hvis længden af ​​føringen ikke overstiger 60 cm, skal du kun rette en eller to suspensioner.

Installation af hovedguiderne er lavet fra de længste skinner til kort. Tilslutning af guiderne er lavet ved hjælp af specielle forbindelseselementer.

Når rammen er monteret, skal armaturerne installeres. Lamperne skal monteres på suspensioner.

Når aluminiumrammen er installeret, skal du kontrollere loftets fladhed ved hjælp af et niveau og derefter tilslutte og tjekke belysningen.

Installation af belysning til loftet Grilyato

For at belyse lofterne Grilyato installere raster-type lamper, som er den mest bekvemme type belysning til sådanne lofter.

Lethed og harmoni ved brugen af ​​disse lamper giver deres størrelse, hvilket er helt i overensstemmelse med størrelsen af ​​loftcellerne Grilyato.

Tilstedeværelsen af ​​GB-mærkning på armaturet angiver det faktum, at armaturet er beregnet til at blive installeret i cellerne i grilyato-loftet.

Montering af lamper på loftet Grilyato lavet på en hvilken som helst højde, afhængigt af placeringen af ​​celler. Fittings er fastgjort direkte på suspensionerne. Når du vælger en forkromet eller metallisk profilfarve, øger loftet visuelt rummet, takket være god refleksion af lys.

Installation af armaturer udføres i en hvilken som helst celle i loftet, så organisationen af ​​hoved- eller zonelys er ikke et problem.

Til Grilyato-loftet anvendes også andre typer armaturer, for eksempel punkt, fluorescerende, halogen eller LED. Lamperne er forsænket eller suspenderet. Valget af armatur afhænger af bygningens type, loftets funktionalitet, aluminiumprofilens farve og det overordnede indretning.

Grilyato lofter: ordning og udstyr, installation, komponenter, omkostninger

Loftet grilyato er en type suspenderet kassette raster loft. Dens essens, "højdepunktet" er i næsten fuldstændig permeabilitet af interceilrummet for luftstrøm, hvilket udelukker dannelsen af ​​en kombineret cyklus gaspude der. Derudover har raster- og slattedempende lofter gode lydisolerende egenskaber: hvis størrelsen på deres celler er mindre end halvdelen af ​​lydbølgen, afspejles lyden som om den fra en fast overflade og vandrer mellem bunden og falske lofter stopper meget. Dette tillader i nogle tilfælde uden ekstra lydisolering, som i sig selv kan akkumulere skadelige dampe og et par brændbare væsker.

I begyndelsen blev der anvendt et dampgennemtrængeligt loft med lydisolerende egenskaber i industrielle lokaler, da det var nødvendigt at skjule kommunikation under bundloftet, forhindre brandfare og forringelse af hygiejne- og hygiejniske forhold. Indtil nu er de bedste grilyato lofter lavet af virksomheder specialiseret i produktion af brandsikre bygningskonstruktioner. Den globale afmatning af økonomien bidrog til deres udbredt anvendelse til en vis grad: Fabrikanter indså, at de ikke kunne overleve uden en hård kamp for forbrugeren. Designerne fik opgaven at "farve" tidligere rent utilitaristiske produkter. En god designer føler altid fint materiale, og de æstetiske mesteres bestræbelser på at give dekorative kvaliteter til slattede og rasterlofter kan ikke kaldes frugtløse, se fig. Navnet grilyato, synes det, er allerede på samvittigheden af ​​marketingfolk, det er forbundet med noget velsmagende: grillet kød, stegt i chokolade. Desuden, med en vis mængde fantasi, er loftbeklædningen ligner grillristen og slikene i kassen.

Hvordan virker grilyato?

Loftet grilyato er generelt ligner Armstrong-lofter, se næste. Fig. Vi har brug for det igen og igen. En understøtningsramme af kant L-formede profiler er monteret langs konturen af ​​et rum i en bestemt højde. Herefter samles lastrammen fra langsgående leje, tværgående understøtning og mellemliggende forbindelsesprofiler, med det resultat at et gitter med celler af standardstørrelse 600x600 mm er dannet. Men de passer ikke fast plader, og installeres såkaldte. Grilyato gitter - paneler monteret på forhånd fra tynde vægprofiler med en celle på 30x30, 40x40, 50x50, 75x75, 100x100, 150x150 eller 200x200 mm. Ifølge tværsnit af strømrammeprofilerne er den også suspenderet fra bundloftet af standardbøjlerne; Mere om montering af grilyato se nedenfor.

Enhedstak grilyato

Teknisk set skelnes grilyato og armstronglofter primært af metoderne til trimning af ufuldstændige paneler og lamper. Konventionelle rasterbelysningsapparater installeres på den sædvanlige måde, i de tomme åbninger, der er tilbage til dem, pos. 1 på den næste Fig., Samt stikkontakter af luftkanaler, fordamper af klimaanlæg, dynamikken i lydsystemer til lofter, etc. Men spotlights til Armstronglofter og stræklofter er ikke egnede til grilyato, de vil ikke holde sig der. I grilyato-grillene er der indstillet specielle spotlights (i oversættelse - samme punktbelysning), hvorunder åbningerne, pos. 2.

Lamper til grilyato lofter

Bemærk: I lofter af grilyato er det muligt at installere loftsmonterede belysninger, som gør det muligt at opnå attraktive lyseffekter og mønstre, pos. 3 og 4. Men i dette tilfælde er de loftsmonterede lyskilder kun fastgjort til bundloftet - grilyato-designet er ikke designet til yderligere belastninger af denne art.

Hvad er der galt her?

Helt almindelig misforståelse er forbundet med grilyato lofter.

Den første ting, der er særlig vigtigt: de skaber bare ikke yderligere brandrisiko i rummet. I sig selv er grilyato ikke brandhæmmende og ikke brandhæmmende. Brandsikre strukturer skal modstå et ophold i tændingscentrumet i en bestemt tid uden sammenbrud. Flammebestandige skal desuden have en styrke, fysisk og kemisk modstand, efter at være i en flamme. Grilyato er lavet af aluminium, som mister sin styrke ved +140, og smelter ved +660 grader Celsius.

Den anden ting, der er bekræftet i mange kilder, for at sige det mildt, er ikke fuldt ud forstående for essensen af ​​sagen, det er at loftet grilyato giver fri adgang til kommunikation. Det er virkelig muligt at skubbe en hånd med et værktøj i et hul på 200x200 eller 150x150 mm, men vi behøver ikke at tale om kvaliteten af ​​installationen / reparationen af ​​rør eller ledninger, men det er bedre ikke at stifte om TB.

Grilyato giver en inspektion af loftrummet uden at adskille loftet. En specialist fra en stige eller stillads på hjul, der belyser sig med en lommelygte, inspicerer gennem det op til 30-45 m spor per time. Og hvis loftet var Armstrong, ville det for den samme være nødvendigt at inddrage en brigade af arbejdere i en halv dag for at demontere og samle belægningen igen. Hvad dette betyder for omkostningerne ved arbejde i et produktionsmiljø, selvfølgelig. Og det egentlige arbejde i grilyatoens loftloftrum udføres på den sædvanlige måde efter demontering af panelerne i serviceområdet.

Hvad vil grilyato koste?

Fra workshops og hangarer kom grilyato lofterne primært til store og høje offentlige rum. Ikke desto mindre er der blandt private bygninger og værelser der grilyato er passende og endda nødvendigt, se i slutningen. Hvor dyrt er han?

Prisen for 1 m² færdiglavet grilyato svinger i et meget bredt område, 10 eller flere gange. Helt begrundet og med samme kvalitet af arbejdet. For eksempel lover producenter og store grossister med deres egne installationsafdelinger og køretøjer et nøglefærdigt grilyato-loft på 250-280 og endda 210-220 rubler / kvm. m. Men - læs detaljerne om betingelserne; undertiden falder mellem linjerne. Et team af erfarne installatører samler op til 200 kvadratmeter. m grilyato per time. Hvis gittercellen er 75x75 mm (dvs. 100x100 eller mere), og loftudstyret er standard, er der under åbningerne 600x600. Og hvis du skal sy en snoede korridor på 10 kvadrater, med hjørner udad, en niche og 3-4 spotlights? Må ikke gøre. Meget nødvendigt? Nå, lad os tælle... hvad er højden på det eksisterende loft? 2.7? Så cellen er 40x40... godt, 22.000-23.000 i alt eller 2200-2300 pr. Kvadrat. Hvorfor? Og gutterne derefter 4 timer for at komme til næste objekt, og så slutningen af ​​skiftet, forsvinder dagen. Og lønomkostningerne til trimning af kantgitterne svulmer til 1 / 2-2 / 3 i alt.

Masters-individer tilbyder installation af et grilyato loft fra master materiale på 500-750 rubler per m². Først og fremmest udvider vi prisen eller spørger telefonisk: Er priserne gældende for sådanne og sådanne lokaler? Inkluderer prisen små åbninger til lamper? Hvor meget og hvad? Og også - udbulende hjørner, nicher, strøgkurver? Som følge heraf koster installationen dobbelt så meget pr. Gennemsnitlig lejlighed, og efter målinger på stedet bliver det som regel ikke billigere.

Køb et kit og monter dig selv? Her er undervandsstenen - afhængigheden af ​​priser på cellens størrelse. Med dens fald øges den nødvendige mængde metal pr. Arealareal med en firkant samt produktionsomkostningerne til metalforarbejdning. Hvis profilen for cellen er 150x150 ved 300 rubler per kvadrat. m er relativt let at finde, så 75x75 billigere 1300 rubler. pr. kvadrat er fundet med stor vanskelighed. En sådan pris er allerede mere eller mindre acceptabel for et gennemsnitligt budget, hvis du virkelig vil have en grilyato, men hvordan man monterer den? For at gøre dette skal du kende mere om grilyato lofterne.

Leje strukturer

Nu har vi brug for ris igen. med loftets anordning (duplikeret til højre). Designet af grilyato-loftet kan være alt-montage (hoveddelen af ​​figuren) eller fribære. I det første skæres strømprofilerne igennem og grilyato gitterene indsættes i dem "med en lås". Allroundgrilyato er stærkere, og i denne skaber dens største fordel udseendet af en ensartet struktureret overflade, siden Bredden af ​​strøm- og gitterprofilerne er den samme. Det er dyrere, installation og adgang til loftrummet er svært: installation / fjernelse af grillategaller i hele loftet kræver en vis indsats og dygtighed. Tykkelsen af ​​aluminiumgitterprofilerne - 0,32-0,4 mm; Skubbe / udstødning af grillen kan blive beskadiget uden erfaring.

I cantileverlofter bruger grilyato kraftprofiler med et tværsnit i form af et omvendt T-indløb A i fig. Gitterne i maskerammerne er simpelthen stablet, ligesom armstrongpladerne. Fritstående grilyato billigere end hele forsamlingen ca. med 12-15% og tillader om nødvendigt at gøre noget bag loftet uden at risikere at knuse paneler. Men hylder T vil være synlige i form af separatorer af hovedcellerne 600x600, som i Armstrong. Ved design er dette ikke altid acceptabelt.

Typer af gitter

Aluminiumsprofiler til grilyatolofter fås i farvet (budgetversion), lakeret med kemisk resistent lak, ikke-fading, anodiseret eller trykt med andre materialer trykt på andre materialer. Ifølge indretningen af ​​indsatte gitter er grilyato lofterne opdelt i:

 • Standard - den nemmeste at arbejde og billig, gennemsnitlig ydeevne.
 • Pyramide, eller pyramide - ca. 30% dyrere end standard, vanskeligere at installere, men mere funktionel og æstetisk.
 • Persienner - med celler af langstrakt form. Ikke billigere end standard dem. metal på profiler krævede tykkere. Hovedsageligt beregnet til funktionel brug.
 • Multi-level - med disse er der en fair forvirring, se nedenfor.

standard

Standard grilyato gitter er rekrutteret fra U-formede sektioner. Mere præcist er sektionen i form af en omvendt P, pos. 1 og 1a i fig. For at sikre, at standardloftet ikke vises gennem grillgitteret, skal siden af ​​sin celle ikke være mere end 2-3% af bundloftets højde, hvis dens værdi er op til 3 m. Standardgallatlydene undertrykkes kun fra top til bund med 6-10 dB ( 2-3 gange).

Typer af grillato grills

Pyramiden

Den afkortede pyramide er i dette tilfælde kun en imaginær fyldning af grilyato-cellerne, pos. 2. Den mest gitterprofil Y-formet, pos. 2a. Loftloftets synlighed er meget lavere (pos. 3b), så siden af ​​pyramidalgrilyato-cellen kan være 7-8% eller mere af bundloftets højde. Støjreduktion fra top til bund med 14-18 dB (5-8 gange) og fra bund til top med 8-12 dB (2,5-4 gange). Installation kræver dygtighed og opmærksomhed, så man ikke ved et uheld bøjer hylder Y.

Bemærk: Synlighed og omkostninger ved grilyato-loftet med lige store rektangulære celler fra den U-formede profil (se fig. Til højre) er omtrent det samme som pyramidalets, men samlingens særlige kvalifikation kræver ikke.

blinde

Grilyato-persienner i store haller giver dig mulighed for visuelt at organisere rummet godt og diskret. For eksempel i pos. 3a send på vej til døren, især da der ikke er tegn til at hænge der. Til teknisk funktionelle grilyato-persienner (pos. 3b) kan du for eksempel skjule store luftkanaler, som giver et kraftigt flow ved lavt tryk. Ved et bord i en cafe med en sådan forsynings- og udsugningsventilation kan en ikke-ryger tale stille med en ryger. Endelig er funktionaliteten af ​​grilyato-persienner muligvis æstetisk dekorative. at efterligne træplankloft. Grilyato koster "under skinnen" er næppe billigere end eg, men loftet vil være ubrændbart og ikke råtne.

flere niveauer

Igen har vi brug for ris. med planen af ​​loftet grilyato. Se nedskæringerne øverst på farsprofilerne? Yderligere bærere kan indsættes i dem, og de følgende sektioner kan samles med et opadgående skift. Men denne teknologi bruges ganske sjældent: For at danne en hylde af velmærket højde har du brug for en masse materiale og arbejde. Montering af grilyatolofter på flere niveauer udføres ofte ved hjælp af en kombination af teknologier:

 1. De samler en ramme for et gipsfladens loft ifølge baseteknologien for det, fra C- og U-galvaniserede profiler;
 2. Gipsplader beklædte lodrette overflader - sidevægge;
 3. I horisontale åbninger monteres grillatelejer;
 4. I åbningerne af de bærende rammer sætter gitteret og loftet udstyr.

Bemærk: Generelt, i teknisk jargon (officielt vedtaget i mange lande) "papa" - en del med en pin eller et fremspring, som går ind i konjugatbrønden, et hul, en rille eller et indsnit af en del - "mama". Og her synes begge detaljer at være "mødre", kun den øverste "mor" er bilateral.

En anden forvirring

Ordet "grilyato" kan betragtes som et mesterværk af reklame, før det lyder godt, bliver husket og forbundet. Det er ikke overraskende, at under falske lofter er der ikke dårlige lofter, men strukturelt, teknologisk og i forhold til de operationelle egenskaber i loftet er grilyato ikke relateret. For eksempel i pos. 1 billede - Stretchloft med understøtende dekorativt gitter. Det vil ikke lade panelet sakke, men med grilyato er der kun en ekstern lighed. Eller sige, rammeløs suspenderet loftsloft på bøjede metalprofiler, pos. 2. Til fælles med loftet grilyato har han kun det faktum, at begge er aluminium. Et gipsplade med flere niveauer med spændingsindsatser, pos. 3, udnytter bare skamløs den almindelige meme.

Prøver af suspenderede lofter ikke grilyato, tilbydes som grilyato

Grilyato gør det selv

Selvmontering af grillataket udgør ingen uoverstigelige vanskeligheder, se for eksempel. populær video nedenfor.

Video: installation af loftet grilyato 60 * 60 cm

Det er kun nødvendigt at huske, at grilyato ikke er Armstrong, som for eksempel tolererer temmelig grove krænkelser af teknologi. udskiftning, for at reducere højden af ​​interceilrummet, regelmæssige suspensioner med trådsløjfer. Grillatgitterne er tungere end Armstrongs plader og mere skrøbelige, så rammen skal fastgøres til bundloftet "til fulde". Et andet vigtigt punkt - trim elementerne i gitterene, du behøver kun profilskærer; sløvede krydsede ender kan så ikke skjule. Generelt ser installationsvejledningen til loftet grilyato sig selv ud, her har vi igen brug for ris. med ordningen (igen duplikeret til højre):

 • Beregn loftet, se nedenfor.
 • Forbered bundloftet: Rengør, imprægner med en dyb penetrationsprimer, farvelægningen i den valgte profil eller i mørket, hvis rummet er lavt.
 • Lav i hjørnerne af rummærket til installationskanten, slå af segmenterne mellem dem med en ledning og kontroller de vandrette linjer med et niveau. Juster om nødvendigt med den laveste vinkel. Takets minimale højde er 200 mm.
 • Sæt kantprofil. Fastgørelsesanordninger - skruer fra 4,2x60 med en hældning på 300-600 mm afhængigt af vægmaterialet. Til træ og beton kan pitchen være længere; for svage materialer er der mindre behov. I stenvæggene er fastgørelsesanordninger anbragt i plastdykninger.

Enhedstak grilyato

Lejerprofiler (pos. 1) er anbragt langs rummets lange vægge, parallelt med den korte væg, de forbindes med støtteprofiler (pos. 2) og sættes i mellem pos. 3.

 • Under montage, ifølge specifikationen for dette sæt (som standard - efter 2-3 spændinger på 60 cm hver) monteres suspensioner, pos. 4. Hver suspension er fastgjort til bundloftet med en 6x80 selvdrejningsskrue i en propylenlanger. Umiddelbart, mens ca. med suspensioner sættes rammen ind i horisonten.
 • Endelig udsættes rammen vandret, og åbningerne 600x600 under udstyret understøttes af mindst to suspensioner hver i hjørnerne, der er placeret diagonalt.
 • Hvis der i loftrummet er kommunikation, der er mindre end 5 cm op fra rammen, samler de grillatgitter under dem på plads øverst og giver elementerne skråt. Små åbninger til lamper mv. er ikke tilladt her.
 • Saml en ufuldstændig gitter, tilpasse på plads og sæt også separat.
 • Desuden monteres en efter en og sætter komplette gitter med små åbninger.
 • Saml og sæt resten af ​​det fulde gitter på plads, pos. 5 og 6.
 • Og hvor mange vil være?

  Før installationen og før købet skal grilyato-loftet beregnes nøjagtigt for at undgå for stort forbrug af dyrt materiale og arbejdskraft siden Værelser med sider, der er nøjagtigt mange gange 60 cm, er sjældne. På dette stadium er det vigtigste at distribuere gitterene til trimning korrekt, så beregningen af ​​grilyato-loftet begynder med udviklingen af ​​udformningen af ​​faste og trimmet gitter. Nomenklaturen og antallet af monteringsstøtteprofiler bestemmes af designet af det valgte loft og trimningsskemaet.

  Overvej eksemplet på et værelse 4x5 m og et loft med en celle på 100x100 mm. Hvis loftet er monteret, er det nødvendigt at skære grillene, som vist til venstre i fig. Segmenter på 10 og 20 cm placeres et antal gange på 60 cm, og affaldsmaterialet vil være minimal. Og i den aksiale række af gitterene vil raster og spotlights let komme frem.

  Layoutet af de skårne griller i grilyato lofter

  Men hvis du tager et billigere loft, kan ordningen ikke passere. For det første vil der på grund af de særlige egenskaber af menneskesyn, smalle kantede celler, adskilt af en T-profildelingsstrimmel fra hovedfeltet, fremstå mere end andre, og loftet vil miste udseendet af en enkelt overflade. For det andet vil det være vanskeligt, om ikke umuligt at samle de gitter, der ikke er fastgjort ved kanterne, i smalle åbninger uden defekter (og de er meget godt synlige på lofterne af grilyato). Derfor skal loftet skære som i højre side af fig. Men så okay. 20% af materialet vil gå i spil, fordi Resterne af 10 og 20 cm kan ikke justeres her. Og der er problemer med lamperne: På rummets akse kommer nu T-profilen, som ikke kan halveres.

  Bemærk: I andre tilfælde, så udviklingen af ​​trimmeringsordningen ikke bliver til en uendeligt smertefuld procedure, bør du følge reglen: Den smaleste af de trimmede plader skal placeres langs væggen tættest i mange til 60 cm.

  Om kolonner

  Stroking loftet søjler grilyato

  En anden, ikke så hyppig i almindelige stuer, men et skadeligt problem er loftet, der omgår grilyato af runde søjler. På grund af de særegne af visuel opfattelse, på grænsen af ​​runden og vinklen, vil snitkantenes snitkanter simpelthen fange øjet, pos. 1 i fig. til højre. Denne effekt kan reduceres ved at lade et mellemrum mellem kolonnen og det suspenderede raster / slattedækk være mindre end siden af ​​gittercellen. For at forhindre bundloftet på dette sted fra afstøbning, er det bedre at bruge specielle grænser for kolonner med en konisk eller halvkugleformet klokke, pos. 2.

  Og hvor er det?

  Efter læsning af artiklen kan læseren måske tro, at loftsstedet er grilyato i store offentlige og industrielle lokaler med højt til loftet. Generelt gælder dette, men i private bygninger er der steder, hvor grilyato-loftet vil gavne.

  I sidstnævnte tilfælde vil grilyato-loftet hjælpe og fuldføre en fuld zoneinddeling af en lang, smal og kedelig korridorhal. Nøgleelementet her er buen, men grilyato vil perfekt supplere hallens design til synlighedspunktet. I dette tilfælde vil grilyato-standarden være bedre egnet til den sektion, der er tættest på indgangen, og for buegulvene orienteret langs gangen.

  Det andet sted kan uden et falsk loft, men hvis det er der, så kun grilyato. Af samme grunde som i værksteder, hvor der anvendes brændbare væsker: stedet er en veludstyret garage eller f.eks. En auto mekaniker-individuel værksted.

  Hvad angår badeværelset og toilet, er grilyato naturligvis fugtfast. Men kondensat falder på det, som det gør på ethvert metal. Ikke rent destillat, men med støvpartikler fanget fra luften. Fra denne farve grilyato falder til sidst og farves. I almindelighed er der under loftet på fællesarealer dækdræn på øverste etage eller vandrør, så har du brug for et grilyato-loft, der kan støttes frit, så gitteret nemt kan fjernes til rengøring. Ellers er det bedre at overveje muligheden for en fugtbestandig vaskbar bundplade.

  Bemærk: I køkkenet kan loftet grilyato ikke anbefales entydigt. Køkkenbørnene, der uundgåeligt sætter sig på det, kan ikke rengøres uden at bryde den beskyttende belægning.

  I stuer er loftet grilyato ikke obligatorisk, men det er ikke kontraindiceret. Æstetiske begrænsninger på ham på sådanne steder pålægger deres lille højde, som følge af hvilket et ufrivilligt blik på loftet i en ret stejl vinkel er muligt. Til grilyato i lejligheden lignede et fuldt udbygget modul i indretningen, det skal suppleres med faste indlæg og / eller indramning langs konturen. Så kan grilyato-loftet dekorere rummet ikke kun med moderne lakoniske designstile, men også med traditionelle som rustikke, land, koloniale, imperium, se fig.

  Grilyato loft: typer, funktioner, udstyr, installation

  Grilyato loftet kan ikke kaldes den mest spektakulære, men det er helt harmonisk og æstetisk. Dette er en letvægtsophænget struktur, hvor installation og montering er i mange henseender ligner Armstrongs.

  Med trinvise instruktioner kan en nybegynder nemt håndtere disse opgaver.

  Hvad er loftet Grilyato

  Nedhængt loft Grilyato er en gitterstruktur, der består af individuelle elementer. Alle er lavet af aluminium og pulverlakeret. Designet blev opfundet af specialister fra det italienske selskab "Grilyato" og fik samme navn.

  De særegne af disse systemer i mangel af kontinuerlige lærred, der danner overfladen af ​​lofter. Suspended strukturer af Grilyato er gennemsigtige, synlige og blæste, da de består af mange små gennem firkantede celler. På en afstand ligner en sådan overflade som et kontinuerligt, spektakulært udseende strukturelt lærred. Derfor er det helt muligt at gemme alle manglerne i grundflow og kommunikation: ventilationssystemet, ledninger, rørledninger.

  Udformningen af ​​det nedhængte loft Grilyato

  Suspended ceiling type Grilyato består af metalplader, sammenkoblet med riller. Alle elementer er lette, så installation kræver ikke kraftige overflader.

  På grund af den cellulære struktur er denne type loft ofte forvekslet med Armstrong. Men disse systemer adskiller sig i den type overflade, de danner: i Armstrong er den solid, i Grilyato er den "perforeret". Dette medfører en forskel i de tekniske egenskaber ved disse strukturer og metoder til deres installation.

  Enheden af ​​et falskt loft Grilyato simpelt. Systemet består af mange lignende dele til forskellige formål. Hovedelementerne i designet:

  • lejeprofilen med en længde på 60, ​​120, 180 og 240 cm;
  • forbindelseselementer som "far" og "mor" til montering af gitter;
  • G-formede guider installeret omkring rummets omkreds;
  • suspensioner for at holde lejeprofiler.

  Varianter af design Grilyato

  Producenter tog hensyn til efterspørgslen efter hurtigt monterede suspenderede strukturer til udsmykning af offentlige og kontorlokaler og udviklede flere typer systemer, der afviger i overfladen "mønster".

  Standard system

  Det mest populære og mest billige enkeltniveau design, der består af mange identiske firkanter. Overfladetegning - "firkantet gitter". Den har flere versioner, der adskiller sig i profilhøjde og maskestørrelse. Størrelser af kvadrater - fra 30x30 mm til 100x100 mm. Den mest almindelige variant af dette system er det hvide Grilyato loft.

  System "Pyramid"

  Den har den mest "volumetriske" overfladetegning, i installationen ved hjælp af V-formede profiler. Dette er de smukkeste lofter, kendetegnet ved åbent arbejde. Visuelt øge bundfladens højde, tag ind i rummets design et notat af "luftighed" og skabe en følelse af dybden af ​​mønsteret. Der er flere muligheder for farve løsninger: hvid, guld, blå, sort.

  Persienner system

  Den består af et sæt rektangulære moduler, udseendet ligner design af persienner. Visuelt "skubber" væggene i rummet, hvilket gør det mere rummeligt. Giver lettere adgang til kommunikation end med modulmoduler.

  flere niveauer

  Inden for Grilyato systemer er der også kombineret multi-level, der giver mulighed for at lave tegninger som "dobbelt gitter". Niveauer dannes på grund af forskelle i lejeprofilens højde: 30 og 50 mm.

  System "Grilyato CL15"

  Systemet omfatter T-15 og V-formede profiler. Disse er spektakulære og stilfulde lofter, der ofte bruges til udsmykning af koncertsale, værelser hvor festligheder og sociale arrangementer afholdes. De er en god løsning til at arrangere hotelkomplekser.

  Cellio Armstrong System

  Med navnet på dette ophængningssystem bliver det klart, at dets design og overflade design på mange måder minder om Armstronglofterne. Består af mange firkantede moduler, samlet fra profiler med en bredde på 150 mm. Designet består af to dele: Suspensionssystemet Prelude T15 og modulære plader Cellio.

  Fordele og ulemper ved lofter Grilyato

  Som alle andre loftsystemer har Grilyato sine fordele og ulemper.

  1. Brandsikring.
  2. Nem installation og vedligeholdelse.
  3. Letvægts.
  4. Fugtmodstand og anti-korrosion.
  5. Æstetisk appel.
  6. Gennemskinnelighed.
  7. Luftgennemtrængelighed.

  Blandt manglerne kan man bemærke den svage modstand mod mekanisk belastning. Når du monterer moduler og installerer bæreprofiler, skal du være yderst forsigtig. Alle elementer i systemerne er lavet af tyndt, let bøjende aluminium. For dens deformation er en lille indsats nok.

  Hovedkarakteristika for designet af disse lofter - geometrins rigtighed. Bøjede lameller kan ikke levere det. Derfor kræver installationen af ​​et ophængt loft, Grilyato, nøjagtighed og præcision af bevægelsen.

  Beregning af den krævede mængde materialer

  For at beregne de krævede materialer skal du først beslutte på overflademønsteret. På hjemmesiderne for fabrikanter af lofter Grilyato er der regnemaskiner designet til at udføre beregningen af ​​et komplet sæt strukturer af den krævede type og størrelse.

  Profilregnemaskinen har held til at klare denne opgave. Det er nok at indtaste rumparametrene og angive systemtypen.

  Montering af loftet Grilyato gør det selv

  Hvis loftet på Grilyato er valgt til udsmykning af rummet, kan installationen udføres af dig selv. Dette vil hjælpe trin-for-trin instruktion, der påvirker alle nuancer af samlingen af ​​disse systemer.

  Øverste overlap forberedelse

  Som det er tilfældet med enheden af ​​andre hængende loftsystemer, kræver installationen af ​​Grilyato forberedelsen af ​​overfladen af ​​overetagen. For at løse dette problem skal du udføre flere enkle, men ret arbejdskrævende arbejde, hvis formål er at styrke basisoverfladen.

  På trods af Grilyato's lette vægt skal loftet installeres på et solidt fundament. Dette forhindrer mulig for tidlig ødelæggelse af overfladen af ​​den øvre overlapning. Så gør du følgende:

  • Ved hjælp af en spatel med et metalblad, renser de alle de eksisterende huller, fjerner løs gipspartikler eller cement-sandmørtel;
  • børste fjerner støv fra hullerne;
  • læg et lag af primer og vent på det at tørre;
  • Fyld hullerne med cement-sand mørtel, gips eller cement gips;
  • fjern overskydende blanding, niveau overfladen med en spatel og lad det hærde.

  Lægge kommunikation

  Bag suspension systemet kan du skjule forskellige tekniske netværk. Denne teknik bruges ofte til forbedring af offentlige bygninger. Derfor følgende trin:

  • installation af elektriske ledninger, som er nødvendig for at forbinde belysningsenheder;
  • enhed ventilationssystem;
  • lægning af anden kommunikation.

  Vægmærker

  For at udføre mærket er det ønskeligt at have et laserniveau eller niveau. Det vil være nødvendigt at bestemme, hvor meget det bliver nødvendigt at sænke den ophængte struktur fra bundloftet.

  1. Mål højden af ​​alle hjørner af rummet og find den laveste.
  2. De måler fra det mod gulvet den afstand, at det blev besluttet at sænke det nedhængte loft på Grilyato.
  3. Indstil laserniveauet med fokus på dette mærke.
  4. Tegn lige linjer langs væggene i overensstemmelse med laserens linjer.

  Loftmærkning

  Loftmærker er nødvendige for at bestemme placeringen af ​​suspensioner og transportørprofiler. Trinnet mellem suspensionerne langs profillinjen er 60 cm. Aluminiumstrimlerne skal være adskilt fra hinanden i en afstand, der er et multiple på 60: 60 cm, 120 cm, 180 cm, 240 cm. Valg af trin afhænger af længden af ​​den erhvervede profil, men den afstand, som anbefales af specialister, er 120 cm.

  Installation af en ophængt konstruktion

  Efter at loftet er blevet markeret under Grilyato, begynder konstruktionen af ​​konstruktionen med opsætningen af ​​suspensioner. For at gøre dette bores huller på de markerede steder, og ved hjælp af plastdykninger og selvdrejende skruer er suspensionerne fastgjort til det øverste loft. Udfør derefter følgende arbejde i etaper:

  • langs linjerne langs murenes omkreds er der en l-profil (hjørner, der anvendes til montering af Grilyato, Armstrong, slattede lofter);
  • kroge er installeret guide profiler;
  • saml gitter fra forbindelseselementerne "far" og "mor";
  • installer gitter i sporene på styrprofilerne.

  Montering og demontering af loftet Grilyato er simpelt. Men for en bedre forståelse af opgaven skal du kende alle nuancer af dens gennemførelse.

  1. Lejerprofiler øges ved hjælp af specielle forbindelseselementer, som indsættes i slats fra slutningen. Stikkene er forsynet med små fremspring, der skal komme ind i slidserne på hver af parringslejerne. Således er der en fiksering af to strimler.
  2. Ved montering af gitterene må man ikke anvende overdreven kraft, hvilket forhindrer bøjning af lamellerne.
  3. Ved montering af monteret gitter bliver den først slået på over bæreprofilerne, centreret i forhold til slidserne og sænket, og snapper ind i dem.
  4. Grilyato loftsdesign er udformet på en sådan måde, at suspensionerne også er placeret over slidserne på de understøttende profiler, derfor kan de forstyrre installationen af ​​gitter. I dette tilfælde bøjes nålene til suspensionerne opad.

  Montering af lamper Grilyato

  Specielt til loftet producerer Grilyato lamper med samme navn. Men til enhedens belysningssystem kan du bruge enhver:

  Det er vigtigt, at enhederne har en firkantet eller rektangulær form svarende til gitterets dimensioner. Spotlights er installeret i små celler, der dannes, når de krydser stængerne "far" og "mor". Square LED armaturer erstatter grillene og matcher deres størrelse.

  Nyttig video

  Dernæst vil vi se en video af installationen af ​​Grilyato lofter:

  (1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)