Valg af håndsprøjtepistol til hvidvaskning

Tekniske fremskridt og indførelse i drift af forskellige enheder, der letter dette eller det pågældende arbejde og vedrører reparationsarbejdet. Nogle moderne værktøjer bruges sammen med materialer, hvis brug er blevet beregnet i mange årtier. For eksempel brugen af ​​sprøjtepistoler og hvidvaskning til overfladebehandling.

Særlige egenskaber

Når spørgsmålet om færdiggørelsen af ​​loftet i rummet er der behov for et bekvemt og effektivt værktøj, der kan hjælpe med at løse dette problem.

Planlægger at udføre arbejder på hvidvaskning af loft eller vægge, du kan bruge en rulle eller børste, men overfladebehandling på denne måde tager meget tid, og selve processen vil være forbundet med ubehag og forskellige vanskeligheder.

For at optimere og lette dette arbejde fremlægges specielle anordninger til maling af overflader på det moderne marked. De kaldes sprøjtepistoler, nogle kalder dette produktspray, spray og så videre. Sprøjten kan være manuel, pneumatisk og elektrisk type.

Hovedfunktionen ved at arbejde med kanoner til maleri er det niveau af sikkerhed, som de giver mesteren, fordi vi alle ved, at kalkmørtelet er ret kaustisk, derfor kan i kontakt med menneskets hud forårsage en forbrænding. Ved anvendelse af en børste forekommer sådanne tilfælde meget ofte, og brugen af ​​sprøjtepistolen eliminerer tilstedeværelsen af ​​sådanne ubehagelige situationer under færdiggørelsen.

Flydende kalk er ret vanskeligt at påføre overfladen et ensartet lag uden striber, og pistolen giver mulighed for sprøjtning i et jævnt lag og forarbejder selv de mest vanskelige områder.

Brugen af ​​en mekanisk airbrush til hvidvaskning kræver ikke tilstedeværelse af en trinladder, da de specielle fiskestænger, der er tilgængelige i enheden, gør det muligt at male lofterne og hjørnerne mellem loftet og væggene, mens de er på gulvet.

Håndværktøjer vil spare tid for maling, da deres ydeevne er nok til at klare et stort arbejdsområde, der arbejder i overensstemmelse med princippet om at male baserne med minimal forsmudsning og spray.

Som en øvelse viser en manuel sprøjtepistol på 20 V, samt andre modeller af enheder med eller uden skuldertank, hurtigt og effektivt at klare reparationsarbejdet i værelserne med egne hænder.

Standardversionen af ​​den mekaniske hvidvaskemiddel er en lille volumenbeholder, hvori farvesammensætningen, kalk, kalkopløsningen eller et hvilket som helst andet flydende stof pumpes.

Instrumentets hovedkomponent er fastgjort til tanken - et håndtag med en knap, der styrer sammensprøjtningen af ​​sammensætningen, applikationsvinklen og intensiteten. Derudover er sprøjtepistolen udstyret med en dyse, hvorfra opløsningen frigives på bunden.

I dag kan du finde et stort antal ændringer af de mekaniske værktøjer, der bruges til hvidvaskningen, de adskiller sig i deres designegenskaber og omkostninger.

Til industrielle formål er der kun sjældent brugt sprøjter til håndbrug, hovedområdet for deres anvendelse er drift i private huse og lejligheder.

En anden model af manuelle sprøjtepistoler anses for at være et stempelværktøj, det er bemærkelsesværdigt for dets størrelse og et lidt andet princip for udførelse af arbejde.

I en sådan indretning udføres injektionen af ​​luft analogt med en konventionel pumpe ved pumpning. Cylinderen indeholder flere slanger, hvoraf den ene er forbundet med tanken, hvori sammensætningen til behandling af baserne er placeret.

Den anden slange i enden har en spray, det er et langstrakt metalrør med en knap og en dyse.

Fordelene ved håndholdte sprøjter omfatter følgende instrumentkvaliteter:

 • enkel konfiguration - sprøjtepistolen er meget nem at demontere, hvilket gør det muligt at udskifte enhver del, der er blevet ubrugelig;
 • brugervenlighed - enhver mester vil kunne regulere udbuddet af toget, selv en person med minimal erhvervserfaring
 • Manuelle sprøjtepistoler er universelle anordninger, der ikke kun er egnet til at arbejde med kalk og kridt, men også til enhver anden form for farvestof til baser - værktøjet anbefales til brug sammen med fine farvestoffer;
 • produkter har en lav pris, den dyreste enhed anses for at være en pneumatisk sprøjtepistol;
 • den anvendte sammensætning ligger ensartet
 • der er ikke behov for at bruge ekstra enheder for at håndtere vanskelige ruter.

Ulemperne ved anordningen bør tilskrives behovet for manuelt at opretholde det krævede tryk i tanken, således at en konstant påføringshastighed blev holdt under arbejdet.

skæbne

Sprøjtepistolen anvendes til behandling af arbejdsbaser med farvestofforbindelser, kalkmørteler, pletter, primere eller som luftbefugtning til overflader ved brug af almindeligt vand. Med korrekt valg af håndværktøj kan det arbejde med tonere og nitrolak.

Manuel sprøjte mange gange bedre og hurtigere til at klare anvendelsen af ​​hvidvask i løbet af det selvstændige arbejde.

Det er korrekt at vurdere fordelene ved enheden i forbindelse med hvidvaskende lofter, da de største vanskeligheder opstår netop i dette område af rummet.

For at sikre håndværktøjets pålidelighed og effektivitet skal det tages i betragtning, at dets design skal opfylde følgende krav:

 • en meget vigtig nuance er vægten af ​​enheden - under arbejdet skal specialist ikke trætte af den ekstra belastning, der kommer fra sprøjten;
 • hullerne i dysen skal have forskellig diameter;
 • De vigtigste strukturelle elementer skal være fremstillet af et materiale, der er modstandsdygtigt over for slid og korrosionsprocesser.

For at være sikker på, at overfladerne, når du bruger sprøjten, vil blive hvidkalkede kvalitativt, bør du følge en bestemt teknologi for driften af ​​enheden:

 • Efterbehandling skal tanken kun fyldes med sammensætningen kun delvis;
 • efter det skal du fjerne filteret fra enheden og udføre ca. 10 dobbeltstammetilgange, hvilket vil hjælpe enheden til at fylde med luft;
 • Udgangen af ​​væsken i en lille ensartet strøm vil indikere, at sprøjtepistolen fungerer korrekt;
 • beskytter lagret jævnt og smidigt mod overdreven sprøjt; stærkt pres bør undgås;
 • Når man reducerer trykniveauet, er det nødvendigt at bringe det tilbage til det normale, da dette kan forårsage et lag af farvestof, der er for tykt på overfladen;
 • I slutningen af ​​arbejdet skal du demontere enheden og grundigt rengøre alle dens dele.

producenter

Manuel spray til hvidvaskning anvendes i lang tid. Blandt de mest populære modeller er at fremhæve enheden CO-20B, KRDP-5 (4). Næsten alle produkter har lignende egenskaber, og den største forskel er i vægten af ​​enheden og dens omkostninger.

En oversigt over manuel sprøjtepistol CO-20B findes i følgende video.

Producenterne af håndspraypistoler er følgende indenlandske og udenlandske virksomheder: KSOM, Profmash, Auarita, Bosch, Einhell, Forte, Intertool, Miol.

Fordele og egenskaber ved hvidvaskning ved hjælp af sprøjtepistolen

På trods af de forskellige indretningsteknologier, mister hvidvaskning ikke sin popularitet som en enkel og billig måde at give et attraktivt udseende til loftet eller væggene. Ulempen ved denne reparationsmetode er, at det ikke altid er muligt at jævne whiten: der er pletter fra en børste eller rulle på overfladen. Men professionelle herrer har fundet en løsning på dette problem og anbefaler at bruge en sprøjtepistol til hvidvaskning.

Fordele ved enheden

Hvorfor er det værd at bruge en spray til hvidvaskning? Faktum er, at kalkmørtelet er ret kaustisk og flydende. Hvis det kommer på dine hænder, kan det forårsage forbrændinger, og hvis det påføres ujævnt på overfladen, kan det forårsage dryp og farvning, når det tørrer. Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du opnå følgende:

 1. Lime vil ligge jævnt.
 2. Det vil være muligt at male over selv de mest utilgængelige steder (især ofte problemer med en jævn anvendelse af løsningen opstår, når man maler hjørnerne).
 3. Du behøver ikke at bruge en stige eller geit til hvidvaskning af loftet eller toppen af ​​væggene.

Derudover når tiden hvidvaskes med egne hænder, reduceres tiden betydeligt - sprøjtepistolen giver dig mulighed for hurtigt at male store områder, anvende hvidvask med et jævnt lag og minimerer sprøjtningen. Alle fordele er mest mærkbare, når loftet er hvidt med en airbrush, fordi denne del af rummet altid får det værste af det, og du skal ofte genanvende et lag kalk for at skjule pletterne. Ved hjælp af en maling sprøjtepistol kan du blanke præcist, hurtigt, og selv en nybegynder mester kan få et fremragende resultat.

Modelvalg

Hvad er der nøjagtigt brug for spray? Der er ingen særlige krav, nogen vil gøre. Men sprayen er ikke købt til engangsbrug. Derfor er det værd at overveje egenskaberne ved alle modeller og deres anvendelsesmuligheder. Sprøjtepistoler er manuelle, pneumatiske og elektriske.

Håndholdt

Den mest populære type sprøjtepistoler. Det vælges af forbrugere, der har brug for hurtigt at lave reparationer med egne hænder eller male små genstande. Fordelene ved manuelle modeller omfatter følgende:

 1. Enhedens enkelhed. Sprøjtepistol er nem at demontere og montere, og om nødvendigt - at erstatte de fejlede dele.
 2. Komfort i ledelsen. Regulere strømmen af ​​farvestof kan endda begynder.
 3. Alsidighed. Passer til næsten alle fine farvestoffer.
 4. Lav pris.

Håndspraypistol til hvidvaskning og maling er praktisk, når en meget stor mængde arbejde ikke er påkrævet (for eksempel når du skal kalkbeje loftet eller væggene i en beboelsesejendom eller vaskerum). En lille minus af udstyret er behovet for manuelt at opretholde et bestemt tryk i tanken, ellers begynder malingenes stråling at falde.

Pneumatisk

Pneumatisk udstyr til hvidvaskning vælges af fagfolk, når en stor mængde arbejde er påkrævet. Det adskiller sig fra den manuelle en efter driftsprincippet: Konstant tryk på blækstrålen opretholdes af kompressoren. På grund af højtrykket ser det hvidkalkede loft næsten upåklageligt ud.

Men der er dyre pneumatiske enheder. For at gøre det selv hjemme reparation, når værktøjet ikke vil blive brugt meget ofte, er det upraktisk at købe dem.

elektrisk

Hvis det af en eller anden grund er upraktisk at erhverve en pneumatisk sprøjtepistol, og du vil foretage en perfekt reparation, anbefales det at være opmærksom på den elektriske sprøjtepistol. I det er tryk på maleriestrømmen tilvejebragt på bekostning af en elektromotor. Efter hjemmearbejdernes mening er resultatet af arbejdet med en elektrisk malingspistol næsten lige så god som et pneumatisk værktøj.

Hvordan virker sprøjtepistolen

Princippet om drift af enhver model er:

 1. I tanken er maling trykket gennem en speciel slange (en kompressor, tryk på en specialarm eller en elektrisk motor).
 2. Trykket letter afgivelsen af ​​farvestoffet til sugeslangen.
 3. fra slangen passerer opløsningen gennem en fiskestang og sprøjtes gennem en sprøjtedyse.

På nogle modeller er det muligt at justere dysens størrelse for at opnå den ønskede sprayradius.

Sådan arbejder du med værktøjet

Hele processen kan opdeles i to faser: forberedelse af mørtel og udstyr og den faktiske anvendelse af kalk på væggene eller loftet.

uddannelse

Det forberedende arbejde omfatter følgende:

 1. Kontroller værktøjshjælp Selvom skibsføreren indeholder sin forstøver i rækkefølge, er det også værd at tjekke udførelsen af ​​alle knudepunkter ved at fylde enheden med en lille mængde vand. Efter kontrol af helbredet anbefales det at justere dysernes størrelse, hvilket gør dem mindre. Dette er nødvendigt for den økonomiske og ensartede påføring af farvestoffet.
 2. Opløsning af opløsningen. Hvis dette ikke er gjort, vil dyseåbningerne på sprøjten hurtigt blive tilstoppet, og værktøjet vil ikke fungere godt. Stenkalk kan være gennem en fin sigte eller gennem foldet gasbind.

På trods af at man bruger en sprøjte, er det muligt at undgå forbrændinger med kalkmørtel, den stråle, der trækker ud af dysen, maler ikke kun overfladen, men danner også en fin suspension i luften. Mikroskopiske partikler kan slå sig ned på huden, der forårsager tørhed og irritation af huden, komme ind i øjnene eller i luftvejene, slå sig ned på møblerne. Derfor anbefales det at arbejde i handsker, åndedrætsværn, der dækker alle hudpletter med tøj.

På gulvet og møblerne skal lægge en plastikfolie. Efter færdiggørelsen af ​​forberedelsesfasen kan du anvende kalk på væggene.

Lim applikation

Når du har forberedt alt, hvad du har brug for, og hæld den forberedte opløsning i sprøjteflasken, skal du ikke straks straffe strålen til loftet eller væggen. Det er bedre at prøve det på et uønsket pap: der kan være luft i dysen, og der vil forekomme uregelmæssig spyt i stedet for en stråle af maling. I sammenligning med malings- og lakprodukter fjernes våde lime let med en våd klud, men fagfolk anbefaler stadig at justere værktøjet på et unødvendigt stykke materiale. Når du har justeret enheden, kan du begynde at arbejde og overholde følgende regler:

 1. Ved maling af vægge skal malingssprøjten holdes vinkelret på overfladen, og når man måler loftet, skal vinklen være 60-70 °. Du kan ikke "skyde" en stråle direkte ved loftet - opløsningen er flydende, og strålen vil let smøre de farvede områder placeret på periferien.
 2. At køre værktøjet skal du jævnt og ikke opholde sig på ét sted.
 3. Det anbefales at begynde farve fra hjørnerne, male dem med spiralformede eller langsgående tværgående bevægelser.
 4. Det første lag påføres så tyndt som muligt. Det er ikke skræmmende, hvis mørkets mørkningsmateriale kigger lidt på steder - efter påføring af det andet lag forsvinder alt, og overfladen bliver så hvid som et ark papir.

Det fungerede ikke første gang, og laget viste sig med fejl? Så er det værd at huske, hvor mange gange det var nødvendigt at male over de pletter, der blev tilbage af penslen. En lille oplevelse, og alt vil fungere. Det tredje lag giver sandsynligvis det perfekte resultat.

Hvis du bruger en paint spray gun til hvidvask, vil selv en nybegynder mester få et glimrende resultat.

Hvidvaskepistol

Sendt 05/05/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Ved udførelse af indvendige efterbehandlingsarbejder står en specialist meget ofte over for behovet for at male eller male vægge og lofter. Du kan gøre det på gammeldags måde - med en børste, men denne proces er meget besværlig og har mange ulemper. For at lette reparationen bruger mange eksperter forskellige enheder, hvoraf den ene er en sprøjtepistol til hvidvaskning af vægge og lofter.

Fordele ved at bruge et spray hvidt loft

Kraskoraspylitel er en universel enhed, den kan bruges ikke kun som byggeværktøj, men også i andre industrier. Det er fremragende til kunstvanding af grøntsagsbed, bærbuske, frugttræer. Det kan bruges til at desinficere lokalerne, anvende lim og rengøringsløsninger.

Og hvis du vil hvidkalkede loftet, er sprøjtepistolen en uerstattelig ting. Kalkmørtel er en aggressiv og kaustisk væske, der forårsager forbrændinger, når den kommer i kontakt med huden, og hvis den er ujævnt påført, tørrer den ud og danner fnug og pletter. Resten af ​​overfladen, når hvidvaskning af loftet med en børste skal omhyggeligt dækkes og beskyttes. Brug af sprøjtepistolen giver dig mulighed for at opnå følgende resultater:

 • løsningen ligger jævnt uden pletter og ufortyndede pletter;
 • med sin hjælp kan du mætte problemområder godt;
 • der er ingen grund til at bruge en stige eller geit
 • giver dig mulighed for at male et stort område på kort tid.

Alle disse fordele er især håndgribelige når det gælder hvidvaskning af loftet, fordi dette område normalt skal males to gange for at undgå ujævnheder i malingslaget.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/b32af7b97fe7091357e65d971ce2b0d1.jpg "alt =" sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet "width =" 530 "height =" 705 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/b32af7b97fe7091357e65d971ce2b0d1.jpg 530w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / b32af7b97fe7091357e65d971ce2b0d1-226x300.jpg 226w "sizes =" (maks bredde: 530px) 100vw, 530px "/>

Valget af pistol til hvidvaskning

Der er ingen strenge restriktioner, krav og anbefalinger til valg af sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet. Men det skal huske på, at en sådan enhed ikke bliver købt til engangsbrug, så du skal nærme købet med fuldt ansvar. Der er forskellige typer sprøjter og for at vælge, skal du studere deres tekniske egenskaber. Der er manuelle, pneumatiske og elektriske sprøjtepistoler.

Håndspray

Dette er den enkleste repræsentant for enheder af lignende handling. Den består af en pumpe, 2 slanger, en ventil og selve sprøjten. Dette design kan bruges selv af en uerfaren person, og den er ideel til at male små rum. Før brug skal du undersøge anordningen og funktionsprincippet for den manuelle sprøjtepistol:

 • Kapacitet til løsning er normalt lavet af plast, mindre ofte af metal, det skaber manuelt tryk manuelt
 • To slanger strækker sig fra tanken, man skal sænkes ned i opløsningen, en sprøjter er placeret på bagsiden af ​​den anden slange
 • en styrestang er placeret under sprøjten, med hjælp hjælper opløsningen ind i sprøjten

Den manuelle model, som enhver anden, kræver opmærksomhed og rettidig service, især hvis den har været i drift i lang tid. På grund af den enkle struktur tager vedligeholdelse ikke meget tid, vil regelmæssig vask af slangerne og tanken med vand være tilstrækkeligt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya.jpg "alt =" spray til hvidvaskning af loftet " width = "500" height = "379" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya.jpg 500w, https: // remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya-300x227.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya-70x53.jpg 70w "sizes =" (maks bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Pneumatisk sprøjte

Praktisk set tager denne enhed andenpladsen, men prisen er højere i sammenligning med andre sprøjtepistoler. Det vigtigste plus - den pneumatiske sprøjte er kendt for sin høje produktivitet. Denne enhed bruges, hvis der kræves maling af store områder. Princippet om dets funktion er simpelt:

 1. Lufttryk genereres ved hjælp af en kompressor;
 2. Maling eller kalk under tryk føres gennem sprøjtedysen.

På grund af det faktum, at højtryk konstant er til stede, er den fine sammensætning glat og nem at påføre på overfladen.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kraskopult-pnevmaticheskiy-hp-intertool-pt-0140-photo-2. jpg "alt =" sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet "width =" 640 "height =" 530 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kraskopult-pnevmaticheskiy -hp-intertool-pt-0140-foto-2.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kraskopult-pnevmaticheskiy-hp-intertool-pt-0140-photo-2- 300x248.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px "/>

Elektrisk sprøjte

Denne enhed er væsentligt anderledes i pris fra den pneumatiske en - den er billigere, men i form af ydeevnen er de næsten på samme niveau. Det grundlæggende princip for den elektriske sprøjtepistol er dannelsen af ​​lufttrykt tryk. Det er skabt på grund af driften af ​​den elektriske motor, og ikke kompressoren, som i en pneumatisk sprøjtepistol. Ved hjælp af tryk leveres blandingen til sprøjten, maling er jævnt fordelt over overfladen.

Før brug er det nødvendigt at teste mekanismen, hvis den er forkert justeret. For at gøre dette skal du anbringe enheden på overfladen og sprøjte lidt maling eller hvidvask. En spray vil være nok til at bestemme enhedens tilstand, og hvad der skal justeres.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/avtomat5.jpg "alt =" sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet "width =" 640 "height =" 460 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/avtomat5.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / avtomat5-300x216.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 640px) 100vw, 640px "/>

Forberedelse af opløsningen og sprøjtepistolen til hvidvaskning

Før du begynder reparationsarbejde, lav loftet og sprøjtepistolen til hvidvaskning. For at gøre dette skal du holde loftet med din hånd - hvis hånden er snavset, så er overfladen dækket af kridt. Hvis det forbliver rent, er loftet dækket af kalk, hvilket betyder, at den anden whitening vil være meningsløs, det friske lag vil bare falde sammen med den gamle. Lime skal fjernes med en spatel.

Hvis du planlægger at påføre en vandbaseret belægning, skal de gamle lag af hvidvaskning fjernes på de steder, hvor de er hævede. Dette kan gøres på følgende måde:

 • vaske loftet med en svamp dyppet i varmt vand, så du kan fjerne gamle lag whitewash;
 • Rens de steder, der ikke er spylt med en spatel;
 • lad loftet tørre og derefter primet det.

Når loftet er forberedt, kan du starte hvidvaskning.

Spray til hvidvaskning af loftet skal også omhyggeligt forberedes til arbejde. Der er en række anbefalinger, som efter den forberedende fase bør følges:

 • Det er obligatorisk at spænde blandingen, rense den fra klumper og andre fremmede elementer. Ellers vil alle hullerne blive spærret, og sprøjtepistolen fungerer ikke korrekt;
 • stamme hvidvask kan være gennem en lille metal grill eller gasbind, foldet flere gange;
 • For at gøre forbruget af råmaterialer mere økonomisk, skal du justere dyseshullerne - gøre dem små.

På trods af sprøjtepistolens arbejde forbliver de fine partikler ved anvendelse af hvidvaskningen i luften. De sætter sig på huden, håret, kommer ind i øjnene, forårsager irritation, rødme og øget rive. Derfor skal arbejdet udføres i lukkede tøj og åndedrætsværn.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pobelka-potolka-ruchnym-priborom.jpg "alt =" spray til hvidvaskning loft "width =" 602 "height =" 432 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pobelka-potolka-ruchnym-priborom.jpg 602w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pobelka-potolka-ruchnym-priborom-300x215.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 602px) 100vw, 602px "/>

Processen med hvidkalkning af loftet med en airbrush

Efter at have lavet alle de nødvendige forberedelser, kan du starte hvidvaskning af loftet. Anvend ikke opløsningen umiddelbart på overfladen, det er bedre at prøve på et unødigt bord eller stykke pap. Faktum er, at luften i dysen kan fanges, hvorfor den første del af hvidvaskning falder med ujævne slag. Processen med hvidvaskning af loftet indeholder flere vigtige nuancer:

 • blandingen skal være vinkelret på overfladen, så blandingen ligger jævnt
 • start arbejde bedre fra hjørnerne
 • sammensætningen påføres i glatte overlejrede bevægelser
 • startlaget skal være så tyndt som muligt.
 • det er bedre at blæse loftet sammen - for at processen skal være kontinuerlig, kan det være nødvendigt med hjælp
 • hvis det første lag, materialet er synligt, ikke være ked af det - efter den anden applikation bliver overfladen glat og snehvid

Alle mangler ved hvidvaskning af loftet skal korrigeres i løbet af arbejdsprocessen. Hvis belægningen er tør, vil det være svært at ændre noget.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc.jpg "alt =" spray til hvidvaskning af loftets bredde = 530 "height =" 403 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc.jpg 530w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / 6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc-300x228.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / 6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc-70x53.jpg 70w "sizes =" (maks bredde: 530px) 100vw, 530px "/>

Airbrushen kan blive den trofaste assistent, når man afslutter værelser af enhver størrelse. Dens brug gør det muligt at opnå høje resultater og spare meget tid.

Valget af sprøjtepistol til hvidvaskning: typer og principper for airbrush

Af Anastasia Isakova · Indsendt 05/17/2017 · Opdateret 17-05-2017

I den moderne byggebranche er der ganske mange typer finish. Men med dette mister maling og hvidvaskning af overflader ikke sin popularitet. Dette skyldes det faktum, at omkostningerne ved denne proces lidt, og rummet får et ret attraktivt udseende. Men der er ofte problemer med ensartet afsætning af farvestoffet. En sprøjtepistol til hvidvaskning kan være en assistent i denne sag.

Fordelene ved at bruge en airbrush

Når man starter hvidvaskningsarbejder, er der konstant problemer med en sådan plan, hvordan man udfører processen uden korroderende hænder med kalk, udseendet af pletter og udsmykninger på overfladen. Sprøjte til hvidvaskning kan næsten eliminere alle ubehagelige øjeblikke og gøre processen med hvidvaskning mindre problematisk. Fordelene ved sprøjtepistolen til hvidvaskning omfatter:

 • Fordelingen af ​​et lag af kalk er ensartet på overfladen, der skal males.
 • Evnen til at male svært at nå steder uden dannelse af stænk og strimler. Dette gælder især hjørnesæder.
 • Der er ingen grund til at bære stiger og geder til loftoverfladen.

Ud over de vigtigste faktorer er det muligt at nævne forbedrede forhold og øge hastigheden af ​​det udførte arbejde. På en temmelig kort tid er det muligt at male et ret stort område af den malede overflade. Især relief arbejdet mærkes, når hvidvaskning af loftet. Dette er en problematisk del af rummet, som du altid skal tinker. Ved håndkalkning skal du anvende flere lag. Spray kan håndtere dette job på én gang, og resultatet er en godt malet loftoverflade uden pletter.

Sprøjtetyper

For at hvidvaske loftet, kan du vælge enhver form for sprøjtepistol. Der er ingen særlig forskel i farvningsresultater. Deres anordning og driftsprincip afviger lidt. Her er det nødvendigt at være styret af personlige præferencer. Til dette formål overvejer vi de eksisterende typer sprøjtepistoler til hvidvaskning med kalk og maling. Der er enheder manuel, pneumatisk og elektrisk type. Vi giver en kort teknisk egenskab af hver af dem.

manual

Den mest optimale og overkommelige løsning er en håndspray til hvidvaskning. Normalt foretrækkes de af nybegyndere eller forbrugere, der gør hvidvask med egne hænder. Fordelene ved håndsprayen omfatter:

 • Enkelt design, der er meget nemt at demontere og samle. Også uden problemer kan du erstatte ethvert element, der har fejlet.
 • At betjene en manuel spray giver ingen problemer. Det er meget nemt at anvende kalkmørtel.
 • Sprøjten af ​​denne type er en universel model, der ikke kun er egnet til kalk, men også til enhver form for farvestof.
 • Enheden har en relativt lav pris.

Dette udstyr til hvidvaskning er optimalt egnet til husholdningsarbejde, selv når der vaskes træer.

Det er vigtigt! Med alle fordele er der en lille ulempe. Det er problematisk i ham at holde det nødvendige tryk manuelt. På grund af dette er jetens hastighed tabt.

pneumatisk

Airbrush til hvidvaskning med en pneumatisk mekanisme er fortrinsvis foretrukket af fagfolk. Det bruges normalt til at udføre store mængder arbejde. Dens forskel fra en manuel airbrush består i mekanismen til understøttelse af det nødvendige tryk i en tank. For at gøre dette skal du bruge en kompressor, der kan give konstant tryk, og strålen går uden afbrydelse. Resultatet er en perfekt malet overflade.

Pneumatisk trækker koster sig væsentligt anderledes end manuel. I tilfælde af, at brugen heraf vil være sjælden, er overtagelsen uberettiget.

elektrisk

Hvis det pneumatiske værktøj er dyrt, men jeg ønsker virkelig at få den perfekte overflade, så er den elektriske type malingssprøjter ideel til husholdningsbehov. Trykket i det er forsynet af en elektrisk motor. Og hvis du lytter til mesterens mening, så er denne opfattelse næsten ikke anderledes end en pneumatisk enhed.

I videoen: Tips, når du vælger en sprøjtepistol.

Principen for airbrushen

Arbejdet af alle typer sprøjtepistoler udføres efter samme princip:

 • Kalkstenblandingen er fyldt i cylinderen, og det krævede tryk nås ved hjælp af en speciel slange ved hjælp af en kompressor eller en elektrisk motor.
 • Under tryk kommer opløsningen ind i den indbyggede fordelingsslange og derefter ind i stangen for at sprøjte maling.

Det er vigtigt! Nogle modeller har et specielt justeringsværktøj, som kan ændre opløsningens sprøjteradius.

Brugsbetingelser for sprøjtepistolen

Tiden er kommet til at overveje i detaljer reglerne for at arbejde med sprøjtepistolen. For at opnå høj kvalitet overflademaling, er det nødvendigt at overholde visse anbefalinger fra mestrene.

Fremstilling af opløsningen

Forbrugerne kan argumentere, fordi fremstillingen af ​​farvesammensætningen ikke virker med sprøjtepistolen. Til en vis grad har de ret, men hvor godt farvestoffet skal tilberedes afhænger af, at værktøjet fungerer glat. Nogle tips:

 • Farvestoffet skal fremstilles strengt i henhold til vejledningen. Dens konsistens bør ikke være for tyk. Ellers vil han glemme systemet for hurtigt.
 • Kontroller opløsningen for tilstedeværelsen af ​​klumper. Derfor er sammensætningen bedre at anvende en byggemixer til blanding.

Tip! For at sikre en kvalitetsfiltreringsproces, føres limemængden gennem en sigte, som har en maksimal cellestørrelse på 5 mm. Du kan også bruge "bedstemorens" måde - stamme gennem gasbind.

Pump justering

Før arbejdet påbegyndes, er det ønskeligt at justere pumpen. Det er bedre at gøre dette og danne en plet på overfladen. Prøven udføres på en overflade, der ikke bliver malet. Ellers skal du glatte lagret. Ideelt, hvis dette er et stykke tapet, der ikke kan bruges. De er fastgjort til væggen på en sådan måde, at deres overflade er vinkelret på sprøjten. Vi overholder afstanden fra tapetet, som er planlagt til at producere alt efterfølgende arbejde.

Det anbefales at justere pumpen i henhold til følgende parametre:

 • Vi begynder at sprøjte maling i en veldefineret retning, indtil vi får en ensartet plet, og der vises strimler ved kanterne. Det er nødvendigt at foretage justeringer.
 • I det tilfælde, hvor flosserne dannes, og pletten ikke er tilstrækkeligt ensartet, er det nødvendigt at reducere graden af ​​luftindtag.
 • Hvis der forekommer pletter i midten af ​​stedet, skal luftstrømmen øges.
 • I det tilfælde, hvor pletten dannes ujævnt, bør opløsningens viskositet reduceres.

Kom her opmærksom på størrelsen af ​​sprøjtetangen. En ensartet og økonomisk sprøjtemetode opnås med mindste dimensioner af diametriske tværsnit.

På videoen: funktionerne i sprøjtepistolindstillingerne.

Sprøjtefarve

Det er bedre at starte hvidtning fra loftet, nemlig fra hjørnet. På trods af at værktøjet til hvidvaskning giver et ret ensartet lag fra første gang. Det anbefales dog at udføre farvning i to faser. Det første lag skal være tættere. Efter dets anvendelse, giv tid til at tørre godt. Så fortsæt til anvendelse af en anden, men lavere densitet. Fordelene ved denne farvemetode er:

 • gemmer alle fejlene som loftoverfladen og malingslagene;
 • længere levetid.

Det er vigtigt! Ved hvidvaskning skal instrumentet placeres strengt vinkelret på den malede overflade. Den er placeret således, at enheden vil kunne garantere ensartetheden af ​​kalkanvendelsen.

Hvis du med al flidskonflikt sluttede med tilstedeværelsen af ​​nogle fejl, så skal du ikke være foruroliget. Når alt kommer til alt, med manuelle hvidvaskende pletter, viser det sig meget mere og lønomkostningerne meget mere. Alt kommer med erfaring. Det er værd at øve flere gange, og resultatet vil ikke vare lang tid.

Hvis du arbejder med sprøjtepistolen for at udføre de anbefalede ekspert anbefalinger ovenfor, så kan en nybegynder endda få et kvalitetsresultat.

Sprøjtepistol til hvidvaskning eller håndskyde og ikke mere!

Nødvendige værktøjer

En håndspray til kalk hvidvask er en fantastisk enhed, der kan bruges til en hel del operationer inden for konstruktion og reparation på et helt professionelt niveau, selvom du tidligere ikke havde nogen ide om, hvordan man anvender maling til en overflade. Vi vil forsøge at afsløre alle fordele og ulemper ved dette udstyr og endda lære dig at bruge det.

Hvad er en spray til hvidvaskning?

En manuel spray til hvidvaskning kan naturligvis være et eksempel på den enkleste repræsentant for enheder af denne type, men derudover er der flere flere teknologiske sorter. Den pneumatiske sprøjtepistol bruger komprimeret luft som arbejdsstyrke, den injiceres ved hjælp af en kompressor. Som et resultat er belægningen mere ensartet, og arbejdshastigheden øges.

Elektrisk sprøjtepistol er det mest ønskelige for dem, der ønsker at opnå maksimale resultater med minimal indsats. Løsningen til applikationen kommer fra tanken under pumpens omfang, oftest ved tyngdekraft, og han danner på sin side en strøm og skyder den gennem dysen. På trods af deres lille størrelse leveres disse værktøjer med justerbare dyser, forskellige anordninger til styring af materialeforbrug, sprøjtningshastighed og andre parametre.

Men tilbage til den manuelle version af sprøjten, som består af en pumpe, et par slanger, en ventil og en sprøjte. Alt dette er samlet i en enkel struktur, hvis handlingsprincip vil blive klar selv til en nybegynder mester, og han vil være i stand til at reparere det selv i tilfælde af mindre problemer. Et stort problem her kan kun være mekanisk skade på en del, det fører kun til køb af en ny enhed. Heldigvis er deres priser lave. Og da der næsten ikke er noget at bryde der, er han anerkendt som den mest forståelige og pålidelige. Men denne medalje har en omvendt side: den vil have et stort hvidtvandsforbrug og en lav overfladebehandling.

Manuel airbrush til hvidvaskning - driftsprincip

Men du har besluttet, at du sjældent arbejder med hvidvaskning, du behøver ikke airbrush til andre formål, hvilket betyder, at det ikke giver mening at erhverve høje teknologier, derfor stoppede du i den manuelle version. Lad ikke med kosmisk hastighed, men du maler stadig lofterne hurtigere end med en børste. Når valget er lavet, er det tid til at finde ud af, hvad du skal arbejde med. Selvom enheden er ligetil, men der stadig er noget at tale om.

Det vigtigste arbejdselement er en stempelpumpe, der er indkapslet i et cylindrisk legeme, til hvilket en sugeslange, der sænkes ned i en hvidtank, passer på den anden side, går en trykslange ud. En malestang er fastgjort til den, der har form af et konventionelt plastrør, og en sprøjtedyse er anbragt oven på den. Der er et filter i slutningen af ​​sugeslangen for ikke at tilstoppe pumpesystemet med mulige uregelmæssigheder, klumper eller snavs.

Røret kan have en låsemekanisme, der aktiverer strålen med hver tryk eller gør det muligt at låse det i en bestemt position, hvilket skaber en kontinuerlig stråle med et bestemt tryk.

Selve pumpen består af en cylinder, stang og håndtag. Et passende og forlader muffen er forbundet til pumpen ved hjælp af ventiler (tryk og sugning). Under drift begynder vi processen ved at indsprøjte farvestofsammensætningen i pumpen ved at hæve stammen, dette åbner sugeventilen og flydende rushes til udløbsventilen. Når stangen sænkes, forekommer der en slags kasteling, sugeventilen lukker, og udløbsventilen åbner, og væsken har tendens til at være i reservoiret inde i pumpen.

Videre trækkes hvidvaskningen ud af tanken ind i malestangen på anmodning fra låsemekanismen eller under påvirkning af det tryk, der dannes af den. Et fiskestangsrør kan sammenfoldes, så vi kan justere længden, og dysen i enden kan sædvanligvis justeres i overensstemmelse med diameteren af ​​den resulterende fakkel og intensiteten af ​​strålen. En sådan sprøjtepistol giver dig nogle gange ikke mulighed for at erhverve trinladdere, og at få en jet til loftet, selv fra gulvet, samtidig med at man får en god ensartet belægning.

Hvad er en sprøjtepistol til hvidvaskning?

Håndspraypistol til hvidvaskning anvendes til ensartet påføring af farvestoffet. At udføre sådant arbejde med en børste eller rulle, især i højden, er ubelejligt og lang.

Plusser spray til hvidvaskning

Hvidvaskning af væggene med kalk fører ofte til udslip af udslip på overfladen såvel som irritation (erosion) af huden i hænderne på hjemmeproducenten. Hvordan gør processen mere praktisk og mindre problematisk?

Det er for disse tilfælde, at sådanne værktøjer som sprøjtepistoler er tilvejebragt. De har mange fordele. Når du bruger dem:

 1. Kalklag fordeles jævnt.
 2. Svært tilgængelige steder kan blive whitened uden dryp eller sprøjt.
 3. Limforbruget er reduceret.
 4. Stepladders til arbejde i højden er ikke nødvendig.

For at male loftet med vandbaseret maling er sprøjtepistolen simpelthen en uerstattelig ting. Det er også fordi, at der ikke er nogen uregelmæssigheder i lagene af maling, for at opnå et glimrende resultat, skal denne del blødgøres flere gange.

Når du bruger sprøjtepistolen, kan du få en kvalitativt malet loftoverflade på bare 1 gang. Der er endnu et vigtigt plus sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet - en stigning i hastigheden af ​​det udførte arbejde. I kort tid kan du male et relativt stort område.

Specielt følte fordelen, hvis du skal hvidvaskede loftet med kalkblanding. Før jeg fortæller mig selv, at jeg vil købe en sådan enhed, er det tilrådeligt at kende de arter, der findes i dag på byggemarkedet.

De adskiller sig i tekniske og operationelle egenskaber. Knapsack sprøjten er meget bekvemt. Når du arbejder med en sådan enhed, kan hvidvaskning ske hurtigt og bruge lidt tid og kræfter. I dette tilfælde vil hvidvaskning af loftet med en airbrush af denne type laves med høj kvalitet.

Håndpistol

Håndholdte enheder betragtes som de bedste og overkommelige. De foretrækker at bruge nybegyndere bygherrer. Airbrush manualen er fordelt med fordele:

 1. Enkelheden af ​​designet. Dette giver dig mulighed for hurtigt at udskifte en brudt del, hvis det er nødvendigt, fordi det nemt kan demonteres og monteres.
 2. Nem at styre sprøjten, dvs. tilførslen af ​​kalkopløsning.
 3. Pålidelighed.

Den manuelle airbrush koster mindre end elektriske og pneumatiske modeller. Det er perfekt til at arbejde derhjemme, især for små rum. Hovedelementet - pumpen, enheden består også af:

De kan kun anvende vandbaserede maling. For at male med højkvalitets vandbaseret maling, skal du fjerne det gamle lag fra overfladen. Hvis du maler på den gamle hvidvask, så vil der over tid være revner på væggen, da belægningen vil smuldre.

Manuel mekanisk spray kræver ikke særlig pleje. Det er nødvendigt at skylle tanken og slangerne systematisk med vand. En lille ulempe - at opretholde det nødvendige tryk i en sådan anordning er problematisk. Som følge heraf går jethastigheden tabt.

Hjemmelavede sprøjtepistoler til hvidvaskning

Mange beslutter at bygge en hjemmelavet sprøjtepistol, som perfekt opfylder sin opgave.

Til fremstilling af en sådan pistol til hvidvaskning skal du forberede en plastikbeholder, hvor der skal laves et hul. Fra indersiden er det nødvendigt at fastgøre brystvorten fra cykelkammeret.

Han vil være ansvarlig for lufttrykket. Fra aerosolbeholderen fra enhver parfume betyder det, at du skal fjerne sprøjten og fastgøre den på plastflasken med kold svejsning, og fastgør den ordentligt.

En sådan anordning, der er bygget uafhængigt, er en analog af en luftløs sprøjtepistol. Denne hjemmelavede håndspray kan bruges til både hvidvaskning og maling med vandbaseret maling.

Du kan gøre en sprøjtepistol med hænderne mere strøm. Lav en mekanisme, hvor luften vil strømme automatisk, muligvis ved hjælp af en støvsuger, især enheden af ​​den gamle type.

Denne enhed er simpelthen forbundet med luftindtaget og -udtaget. De kan let anvende en mørtel eller vandbaseret maling.

Pneumatisk enhed

Limeblegning lofter kan udføres af pneumatiske modeller. Sådanne anordninger giver deres præference til professionelle bygherrer.

Pneumatisk sprøjtepistol bruges hovedsagelig til maling af store områder. Det adskiller sig fra den manuelle model med den mekanisme, der er ansvarlig for at opretholde det nødvendige tryk i tanken.

Til dette formål er der en kompressor, der giver konstant tryk. Dette gør det muligt for jetflyet at afslutte uden afbrydelse. Og som et resultat - immaculately malet overflade.

I sådanne sprøjtepistoler er der ikke brug for, hvis du skal bruge dem sjældent. Da de koster mere end manuelle modeller, og sjælden brug ikke berettiger et sådant køb. Den største fordel er deres høj ydeevne.

Enheden fungerer på grund af det lufttryk, der genereres af kompressoren. Gennem en dyse af en spray under højt tryk leveres kalk eller anden farvestof.

Og da dette tryk er til stede kontinuerligt, påføres den sprøjtespredte fine sammensætning let og jævnt på overfladen.

Hvis du følger alle reglerne for brug af denne type enhed, så kan du på kort tid se den ideelle overflade, hvor der ikke er nogen:

 • overskydende opløsning
 • pletter;
 • skilsmisser.

Elektriske modeller

Elektrosprayer er billigere end pneumatiske modeller, og klare arbejdet ikke værre, ikke ringere end ham i præstation. Det er perfekt til hvidvaskning, som værelserne i huset og garagen.

Princippet om drift af elektriske sprøjter er luftløst tryk, som skaber en elektrisk motor. Blandingen pumpes af motoren og pumpes ind i sprøjten. Maling eller kalk hviler jævnt på overfladen, der skal behandles.

Før du begynder at arbejde med en elektrisk mekanisme, skal du sørge for, at den er justeret korrekt. For at gøre dette skal du anvende en lille limemørtel eller male på overfladen med den.

Kun 1 sprøjtning vil vise i hvilken tilstand mekanismen og om der er behov for dens regulering. Korrektion af hullernes diametre vil forbedre kvaliteten af ​​anvendelsen af ​​hvidvaskning af sprøjtepistolen samt reducere forbruget af brugte farvestoffer.

At købe elektriske modeller til lokaler i et lille område er urentabelt. For hjemmet vil den bedste akkvisition være en håndholdt enhed.

Det vigtigste er at blanke med en kvalitativ løsning, hvor der ikke bør være klumper og urenheder.

Ellers vil enheden tilstoppe og bryde. Nøjagtigt beregne hvor meget lime mørtel går til hvidvask er ret svært. Og da kalk er et billigt materiale, vil omkostningerne ved købet være ubetydeligt.

Sprøjtepistol til hvidvaskning: Vi laver et valg, vi hvidvasker os selv

 • 1 Hvad er en sprøjtepistol til?
 • 2 Hvordan laver man det rigtige valg?
  • 2.1 Manuel modeller
  • 2.2 Elektriske modeller
  • 2.3 Pneumatisk model
 • 3 Hvordan tilberedes enheden før arbejdet?
 • 4 teknologi hvidvaske loft
 • 5 Opsummering

Når der udføres små mængder indvendig udsmykning, er der behov for hvidvaskning og maling af lofter og vægge. Manuelt er det ikke særlig bekvemt at udføre disse værker, og i så lang tid har mange reparations- og udsmykningsvirksomheder, private hold og almindelige borgere færdiggjort arbejde i huse og lejligheder med egne hænder, og foretrækker at bruge specielle sprøjtepistoler.

For eksempel gør en håndspray til hvidvaskning fra 20V og andre mærker af udstyr et fremragende arbejde med opgaven, gør arbejdet meget lettere og sparer tid, når du udfører reparationsarbejde.

Hvidvaskning med sprøjtepistol

Hvad er en sprøjtepistol til?

Forestil dig at du står over for opgaven med at male eller hvidte en ujævn beton, mursten, pudset eller trævæg / loftoverflade. For at gøre dette, for eksempel ved hjælp af en rulle er ret ubelejligt og lang. Samtidig er kvaliteten af ​​det udførte arbejde ikke det bedste.

Elværktøj TM Fiolent

Mange foretrækker stadig nogle grunde til at designe f.eks. Lofterne i deres lejlighed med slagtet kalk- eller kridtløsning. Det er her, at de uundværlige manuelle eller elektriske og pneumatiske sprøjtepistoler kommer til undsætning.

Ved hjælp af dette værktøj kan du anvende nogle typer maling, der er beregnet til lignende formål, slagt og kridtkalk, alle typer pletter, primeropløsninger, og fugter kun overfladen med rent vand.

Hvordan laver man det rigtige valg?

Afhængigt af hvilket formål du skal købe udstyr, skal du vælge en eller anden model af enheden.

Manuel modeller

Alle typer sprøjtepistoler er forskellige i deres tekniske og driftsmæssige egenskaber. Prisen på dette udstyr afhænger af selve værktøjets mærke og type. For eksempel er et håndværktøj billigere end dets elektriske eller pneumatiske modstykke på grund af dets tekniske egenskaber, funktionalitet og formål.

Den mest tilgængelige og tilstrækkelig funktionelle til en lille del af arbejdet kan kaldes en håndspray. Fordelen ved dette udstyr ligger i apparatets lave omkostninger og enkelhed, men samtidig er en tilstrækkelig høj ydeevne ret nok til selvhvidvaskning eller maling praktisk talt nogen lige komplekse overflader.

Enheden af ​​en manuel airbrush består af et plastreservoir eller mindre ofte metallisk, i hvilket tilstrækkeligt tryk pumpes med en manuel metode, og hvorfra to slanger fordeles, hvoraf den ene er nedsænket direkte i en beholder med en opløsning, og i slutningen af ​​det andet er der en sprøjter med en bekvem styrespindel. Nedenstående billede viser denne type sprøjtepistol.

Manuel handling enhed

BEMÆRK: Selv om manuelle modeller af sprøjter er billige og nemme at bruge, anbefales det at anvende en pneumatisk eller elektrisk model, når de udfører store mængder arbejde.

Elektriske modeller

Efter manuel tilgængelighed og praktisk kan du sikkert lægge en elektrisk model.

At være meget dyrere end manuel - dette udstyr er bestemt mere produktivt og kan let bruges til produktion af tilstrækkeligt store mængder arbejde på hvidvaskning af overflader.

Funktionsprincippet for enheden er at forsyne løsningen fra en specialtank. Kompressoren injicerer igen luft, hvorigennem opløsningen tilføres gennem sprøjtens dyse under et tilstrækkeligt stort konstant tryk, som sikrer tilførsel af en fin sammensætning til overfladen, der behandles, hvilket igen dækker overfladen jævnt og kvalitativt med et lag af hvidvask.

Tip: Hvis du følger anvisningerne og teknologien, når du arbejder med at vaske lofterne med et pneumatisk billede af sprøjtepistolen, bliver den hvidkalkede overflade behandlet jævnt uden synlige mærkbare pletter og pletter.

Pneumatisk model

Hvis opkøb og brug af pneumatik af en eller anden årsag er upraktisk, så kan en billigere elektrisk enhed være velegnet. Med hensyn til ydeevne er denne type sprøjtepistol næsten lige så god som dens pneumatiske modstykke, og prisen på enheden er ofte meget lavere og mere end overkommelig for den gennemsnitlige kunde.

Apparatets elektriske model fungerer på det luftløse princip, når det tryk, der pumper blandingen, pumpes af en elektrisk motor og ikke af en kompressor i både en manuel og pneumatisk anordning.

Hvordan tilberedes enheden før arbejdet?

Flere anbefalinger til forberedelse af enheden inden selvkalkning:

 • Den første ting du skal gøre uden at fejle er at ordentligt sammensætte kompositionen. Alle store dele af opløsningen skal fjernes fuldstændigt. Ellers vil dysen åbninger hurtigt blive tilstoppet, og enheden vil ikke kunne arbejde normalt;
 • Til filtrering af kalk- eller kalkopløsning kan du bruge en finmetalsigte med en celle på højst 5 mm eller bruge f.eks. Gasbind foldet i flere lag;
 • Der skal tages hensyn til dysåbningens størrelse. For en mere ensartet og økonomisk anvendelse anbefales det at justere hullet og bringe det til den mindste mulige diameter;
 • For at justere kvaliteten af ​​justeringsmekanismen skal du bringe værktøjet til væg- eller loftsafsnittet til en testkontrol, læg lidt af sammensætningen og se på hvilken afstand det er bedst at holde enheden med de justerede dyser for at få et garanteret kvalitetsresultat.

Ceiling Whitening Technology

Når du hvidvask loftet med dine egne hænder, bør du ikke skynde dig for meget eller forsinke. Det er nødvendigt at anvende opløsningen jævnt, mens værktøjet skal holdes vinkelret på den overflade, der skal behandles, og kun i dette tilfælde kan man få et plan uden pletter og ikke-malede områder, der er mere eller mindre synlige, når de inspiceres visuelt.

Vær bedre at starte fra hjørnerne. Det er nødvendigt at anvende opløsning med den spiralformede blokering og indførende bevægelse. Det første retoucheringslag er så godt som muligt at anvende så tyndt som muligt. Vær ikke foruroliget, hvis du ikke kunne få arbejdet gjort første gang.

Whitewash loft håndholdt enhed

For at få et hvidt loft som et landskabsark - juster instrumentet omhyggeligt og følg whitewash-teknologien.

Sammenfatning

Nu ved du, hvad en sprøjtepistol er, hvilke egenskaber denne enhed har, samt hvordan og med hvilken det virker at hvidvaskes og male næsten alle overflader.

Ved hjælp af en manuel sprøjtepistol kan du nemt udføre små mængder arbejde indenfor og uden for lokalerne uden at kræve særlige færdigheder i at arbejde med dette værktøj, og du kan sikkert gøre alt arbejdet med dine egne hænder.

Og hvis du skal organisere en stor mængde arbejde, skal du se på de mere produktive elektriske og pneumatiske enhedsmodeller.

For tydelighed anbefaler vi at se videoen i denne artikel, der kun dækker dette emne.