Folie isolon og dets anvendelse

Hvert år bliver sortimentet af byggematerialer mere og mere, nye typer produkter vises. De nyeste isoleringsprodukter omfatter folie izolon. Efter masseproduktion fandt dette universelle materiale straks bred anvendelse, det bruges i mange byggearbejder såvel som i maskinteknik og industri.

I grund og grund opvarmer de væggene og gulvet, fordi det er en meget effektiv varmeisolator, der hjælper med at spare på energikostnaderne. Det unikke materiale har en række positive egenskaber, og vi vil forsøge at besvare disse spørgsmål i denne artikel med præcis hvilke egenskaber og isolon der anvendes.

Folie isolon

Til fremstilling af izolona brug polyethylen skum. For at give det færdige materiale varmeisolerende egenskaber kan det belægges med metalliseret polypropylenfilm på den ene eller begge sider. Der er også en anden produktionsmulighed, hvor skummet polyethylen er dækket af et ekstra lag af poleret aluminiumsfolie. Dette lag giver isolonen høj styrke og let vægt.

En folieisolon ligner et elastisk polyethylenskum, som har en struktur med ensartede celler, den fremstilles i forskellige tykkelser og tætheder. De reflekterende egenskaber af det folierede lag tilvejebringer materialet med lav varmeledningsevne. På nuværende tidspunkt er isolonen produceret i tre former - med folie på den ene side på begge sider og også med folie på den ene side og på den anden side dækket af en selvklæbende film.

Isolationsegenskaber

Ifølge dets egenskaber og egenskaber er folie izolon et ideelt varmeisolerende materiale. Sådanne egenskaber opnås på grund af det faktum, at den har en reflekterende overflade, det giver op 97% af varmen, idet den kun beholder 3% i sig selv. Når isoleringen afspejler varmen, forbliver overfladen kølig, isolonen opvarmer ikke.

Det unikke materiale er lavet på baggrund af miljøvenligt skum. Billedet viser tydeligt, at det er dækket af et tyndt lag aluminiumfolie. De mindste celler i strukturen af ​​materialet fyldt med luft passerer ikke varme gennem sig selv. Denne kvalitet bidrager til bevarelsen af ​​varme i beboelsesrummet. For at huset altid skal forblive varmt og hyggeligt, og varmeudslippet blev minimeret, er det nødvendigt at anvende folie izolon i isoleringen.

Nøglefordele

 1. Det er almindeligt anvendt som et isolerende materiale i interfloor lofter.
 2. Lyd og støjisolering.
 3. Den har høj elasticitet og blødhed.
 4. Lav vægt.
 5. Lange driftsbetingelser.
 6. Modstandsdygtig overfor kemisk angreb.
 7. Modstandsdygtigt mod dannelsen af ​​svampe og bakterier.
 8. Nul vandabsorption.
 9. Den forskellige tykkelse af isolonen giver dig mulighed for at vælge det materiale, der kræves i tykkelse.
 10. Høj dampspærre.
 11. Miljøvenlig.
 12. Enkel og bekvem at betjene.

Tekniske indikatorer izolona

 1. Lav densitet - 26-45 kg / m 3
 2. Lydabsorption er op til 32dB og højere.
 3. Reflekterer stråling - 97%.
 4. Dampgennemtrængelighed - 0,031-0,04mg / mchPa.
 5. Driftstemperatur fra -60 til +105 o C.
 6. Varmekapacitet - 1,95kJ.
 7. Isolon tykkelsen kan være fra 1 til 15 mm.

Isolon folied: ansøgning

Isolonens unikke egenskaber gør det muligt at bruge det ikke kun i byggeri, men har fundet anvendelse i maskinteknik, køleudstyr, medicinsk og olieindustrien til hygiejneformål. Det blev også relevant i fremstillingen af ​​redningsveste, emballage og sportsudstyr.

Ved opførelse anvendes den til opvarmning af altaner og loggier ved installation af et opvarmet gulv til opvarmning af ydre og indre vægge og tag. Hvis de planlægger at isolere væggene, skal isolonen placeres med folie indeni, den reflekterende overflade giver varme til rummet. Når en isolon ikke er nok, udføres isoleringen ved hjælp af sandwichteknologi og tilføjer en anden type varmeisolator. Det er nødvendigt at klæbe alle sømmerne på isolonen med et specielt reflekterende tape, hvilket vil medvirke til at opretholde stramhed og sikre høj varmeoverførsel.

Betonoverlapninger dækkes ofte med en folieisolator, så det er muligt ikke kun at isolere en bygning, men også at reducere lydisoleringen. Den ligger på gulvet i et enkelt lag, izolon kan også bruges i et tørt skræl eller som et underlag under gulvbelægningen. I sådanne værker er det vigtigt at vælge den rigtige tykkelse af isolering og følge alle de nødvendige instruktioner i arbejdet med materialet.

En anden fordel ved folieisolon er, at ved brug er det ikke længere nødvendigt at bruge yderligere hydro- og dampisolering, da den ikke er bange for damp og fugt.

Finesserne ved at bruge izolona folie

Izolon kræver omhyggelig håndtering, det er vigtigt, at overfladen forbliver uheldig. Måder der ligger til grund, kan variere afhængigt af hvilken del af bygningen det er planlagt at varme.

Hvis du tager indersiden, så skal isoleringsfolien være mellem væggen og overfladematerialet, så der er et luftgab mellem væggen og isolatoren. I dette tilfælde vil det være bedre at fylde tynde træplader og derefter fastgøre izolonen med små negle på dem efter at have forberedt den nødvendige størrelse af materiale. Alle led er limet med et specielt aluminiumstape. Til sådanne værker passer materialet med folie på begge sider bedst.

Når vi beton gulve, er det bedst at først bruge en anden varmelegeme og placere den mellem gulvbjælkerne, og læg derefter en izolon. Efter isolering skal du lægge hovedgulve. Izolon bruges ofte som et substrat under laminatet.

I isolering af balkoner anbefaler eksperter at lave flerlagsinstallation. Den første er lagt ensidet isolon med ekstern refleksion, hvorefter det er muligt at lægge f.eks. Skumplast og derefter igen isolon ved anvendelse af princippet om det første lag. Derefter skal du lave en kasse, som er nødvendig for at færdiggøre arbejdet.

Et sådant moderne materiale som izolon giver dig mulighed for at udføre forskellige typer arbejde. Dens lethed og elasticitet og andre unikke egenskaber har gjort det uundværligt i konstruktionen. Et tyndt lag af en isolon reducerer ikke rummet i rummet, skaber et behageligt indendørs mikroklima og for lidt penge.

Opvarmning af loftet med fyldt isolering. Hvad er fordelene ved folgoisolon?

Næsten alle ved om isolering, men ikke alle kender formålet med folielaget, der findes i en eller anden isolering.

Folieisolering til loftet består af to lag: isolering og aluminiumsfolie eller metalliseret polypropylenfilm. De er forbundet med termisk svejsning, hvilket sikrer god vedhæftning.

Fordele ved foiled isolering

Folieisolering beskytter kvalitativt enhver overflade, der afspejler varme og forhindrer det i at undslippe. Dens vigtigste fordele er:

 • øget evne af det folierede materiale til at reflektere op til 95% af varmen;
 • fremragende vandtætning - foliemateriale bevarer fugtighed;
 • sådant materiale fryser ikke om vinteren og springer ikke om sommeren;
 • giver fremragende støjisolering - folie bidrager til den ekstra absorption af indgående støj;
 • er et miljøvenligt materiale, sikkert til brug i efterbehandling;
 • holdbar med korrekt installation
 • Fremragende løsning mod fugtophobning på loftet.

Opvarmning af loftet med fugtig isolering, især med penofol, er ved at blive populær hvert år af forskellige årsager.

Interessant nok er dette materiale en ny ultra-tynd polymerisolering, som er fremstillet ved skummetoden.

I dette tilfælde er det skummet polyethylen svejset til reflekterende aluminiumfolie. Fugtig isolering er fremragende til loftet inde i en lejlighed eller et privat hus - og i modsætning til folkelig tro kan ikke kun penofol eller folgoizolon anvendes til dette formål, men også basaltuld eller skumplast med metalliseret folie.

Isolering loft izolon

Izolon er et mærke, hvorunder polymere materialer med en lukket cellestruktur er fremstillet til isolering, lyd og støjisolering. Der er flere produktlinjer:

 • klæbende bånd;
 • Isolon 100 - ustiket udvidet polyethylen;
 • Isolon 300 - skummet kemisk tværbundet polyethylen;
 • Isolon 500 er et fysisk tværbundet polyolefinskum;
 • reflekterende isolering - skumfilmet polyethylen (metalliseret lavsanfilm).
 • Materialets massefylde er 25-100 kg / kubikmeter;
 • passerer ikke vand og damp;
 • har lav varmeledningsevne
 • Foliematerialet afspejler 97% af infrarød stråling.

Isolering med izolon som en uafhængig varmelegeme giver et ubetydeligt resultat på grund af sin lille tykkelse.

I dette tilfælde vil der i tillæg til hjælpebeskyttelse være risiko for varmetab, polyethylenskum, som en dampspærre. Glasuld på loftet er tilbøjelig til at absorbere fugt fra luften, hvilket gør isolering ved en isolon ikke så meget ønskelig som nødvendigt.

 • mineraluld er placeret mellem loftslagene;
 • izolon er fastgjort i lags;
 • krestobreshetka er fyldt;
 • sidste etape er den endelige efterbehandling.

Tilladelse lægge izolona som en lydisolator direkte under finishen. For at gøre dette er materialet fastgjort sammen ved leddet på arbejdsfladen med en byggestifter, og samlingerne er forseglet med tape.

Selv hvis der er fugt på isolatoren, vil det med held blive fordampet uden at blive absorberet i færdigmaterialerne.

Folgoizolon - Folieisolering til loftet

Folgoizolon er en relativt ny isolator på markedet, der leverer højkvalitets varme, fugt og støjisolering. Grundlaget for materialet er polypropylen eller polyethylen skum. På dette grundlag er der to typer produkter, betegnet PES og IPE.

 • Materialets lethed, der gør det muligt at trimme enhver base, forudsat at der ikke er behov for foreløbige foranstaltninger for at styrke det;
 • lille tykkelse - reducerer ikke dimensionerne af rummet, samtidig med at det opretholdes dets anvendelige område
 • elasticitet - i modsætning til nogle varmelegemer (såsom polystyrenskumplader) giver dette foliemateriale dig ikke mulighed for at spilde tid på en grundig forudjustering;
 • multifunktionalitet, eller kombinationen af ​​"3 in 1", bidrager til en betydelig reduktion i prisen på indkøbte materialer (mastik, film, fastgørelsesanordninger osv.) og reducere tidspunktet for konstruktion eller reparation;
 • Enkelhed med at skære - Folgoizolon kan let klippes med en skarp kniv, hvilket eliminerer behovet for at bruge specialiserede værktøjer;
 • Fraværet af fugtabsorption er en af ​​de vigtigste faktorer, der sikrer forlængelsen af ​​det operationelle liv ikke alene af folgoisolon selv, men også af de strukturelle elementer, der er omfattet af det;
 • miljøsikkerhed - udsender ikke skadelige stoffer selv ved temperaturer over 100ºі. Blandt andet vil insekter eller gnavere aldrig blive fundet i dette materiale.

Så er det muligt at isolere loftet med folie-insolone? I betragtning af materialet ovenfor vil vi dristigt give et positivt svar.

Opvarmning af loftet med folie-insolon

Ark af folgoizolon skal spredes på overfladen af ​​loftet, så folien "kiggede" inde i rummet. Derefter skal isoleringen presses med klemklemme. Folielaget tjener til at reflektere termisk stråling, som kan anvendes som en yderligere fordel, hvis folgoisolon anvendes sammen med skumplast eller skumplast. I dette tilfælde vil foliematerialet spille en dampbarrieres rolle.

Nyttig video

Lad os se på videoen, hvad er typerne af folieisolering:

Derfor er det bedst at anvende folgoizolon til indvendig isolering af loftet. De unikke egenskaber ved dette produkt, elasticitet og lyshed sikrer dens relevans på markedet.

(8 vurderinger, gennemsnit: 4.13 ud af 5)

Isoler isolering

Isolering Izolon: valget af isolering til vægge, gulv. Materialegenskaber

Selv for en person, der ikke er velbevandret i byggeriets komplicationer, er det klart, at varmen går tabt gennem alle bygningskonstruktioner. Denne proces afspejles ikke kun i komforten af ​​levende, men også i de omkostninger, der opstår til opvarmning.

I svære vintre stiger sådanne omkostninger med 25-35% af det samlede antal. Spørgsmålet er hvad man skal gøre?

Brugen af ​​Izolon reducerer varmetabet med op til 30%.

Kilder af kulde

Selvom du ikke sparer penge til varmeisolering af taget og fundamentet i løbet af opførelsen, så er der andre områder, hvorigennem varme kan undslippe:

 • Først og fremmest er disse indgangsdøre og vinduer;
 • Balkon, hvis tilgængelig.
 • Vægge - i tilfælde af at bygherrer af "koger" og reagerede ikke på arbejdsprocessen med behørig professionalisme.

Minimering af varmetab og opretholdelse af komfort i dit hjem er direkte afhængig af højkvalitetsisolering. Derudover vil god varmeisolering betydeligt spare dine penge på opvarmning, da den nuværende energipris er ret høj.

Foliemateriale er velegnet til bade og saunaer, holder perfekt varme og opretholder den ønskede temperatur.

Valget af isolering

Hvis du beslutter dig for at gøre husarbejdet dine egne hænder, skal du træffe flere beslutninger:

 • Hvilke konstruktioner kræver isolering.
 • Jo bedre at varme hver af dem.
 • Kan du håndtere det selv.
 • Hvor mange penge er du villig til at bruge på det.

Det er ikke en skam at redde rimeligt. Derfor anbefaler vi at vende øjnene til isoleringen af ​​en ny generation - folie Izolon. På grund af den høje refleksivitet og lave emissivitet vil Izolon tillade at opnå den maksimale effekt fra bygningens varmeisolering.

Udførelse af isolering Izolon, du sparer ikke kun penge ved at reducere isoleringens tykkelse, men også boligareal. Dette er vigtigt, hvis du er den "glade" ejer af en lille lejlighed med lave lofter og kan kun opvarmes indefra. Omkostninger Izolona sammenlignet med traditionel isolering er den perfekte kombination af pris og kvalitet.

Glem ikke, at folie Izolon har en meget lav damppermeabilitet og vandabsorption.

Derfor kræver det ikke brug af yderligere dampbeskyttelsesfilm til at udføre isolerende funktioner.

Udkast til eliminering

I dette afsnit vil vi overveje sektionerne af ikke kun et landhus, men også en almindelig lejlighed, hvorved i de fleste tilfælde er varmen tabt.

Isoleringsvægge Izolon indeni - arbejde er ret overkommeligt selv for begyndere i konstruktionen. For at øge den varmeisolerende effekt mellem Izolon og væggens overflade er det ønskeligt at forlade et rum - en luftpude.

Du kan opnå det ønskede ved hjælp af følgende materialer og værktøjer:

Processen er opdelt i tre faser:

 • Det første skridt er at installere lamellerne på væggen. Pladsen mellem stolperne må ikke overstige 90 cm.
 • Så er Izolon selv vedhæftet. For at gøre dette skal du rette en kant på den mest ekstreme plank, og trække materialet, reparere det på den næste. Så indtil slutningen, forsøger at fastholde materialet i stramt.
 • Det sidste skridt - alle sømme og sømme skal limes med ethvert klæbebånd, maskeringstape er velegnet.

Til efterbehandling skal du rette træstængerne over Izolon

Som du kan se, er isoleringen af ​​vægge med folgoisolon indefra ikke den sværeste proces, selvom der er en særpræg. Det er bedre at varme med en assistent, og så vil arbejdet gå meget hurtigere og mere effektivt.

Egenskaberne af den fyldte varmeisolator gør det særligt fordelagtigt at skelne mellem dens modstykker, når Izolon isolerer gulve. Når der lægges en sådan varmelegeme under parket og laminat, udfører materialet funktionen af ​​et blødt substrat, hvilket øger lydisoleringen af ​​gulvet.

Det ser ud til, at indbyggerne i lejeboliger forstår, hvor meget lyden af ​​støjisolering fra støj er, hvilket gør det muligt at sameksistere med mange naboer.

For at øge varmen i huset kan du bruge systemet "varmt gulv" og Izolon

Sammen med dette gør det muligt at isolere gulvet isoleret med Izolon, uden at det medfører ekstra omkostninger til dampisolering og fysisk indsats. Derudover behøver du ikke instruktioner om gulvisolering Izolon.

Arbejdet er enkelt, materialet er let, værktøjet er ikke vanskeligt.

For at gøre alt selv har du kun brug for:

 • Faktisk foliemateriale.
 • Foliebånd til binding mellem panelerne. Selvom en billigere analog tape vil gøre.
 • Byggekniv til skæring af isolering.

Pakningsprocessen er som følger:

 • Rengør gulvfladen mod snavs og støv.
 • Juster eller fyld betonrøret før gulvisolering. Hvis gulvet er træ, så kontroller loggens integritet.
 • Spred materialet, så det er tæt fastgjort. Du kan bruge dobbeltsidet tape til midlertidig fiksering.

Der er et specielt tape med folieoverflade - det er lidt dyrere end normalt

Hvis du opvarmede huset indefra, valgte du Izolon ensidet folie, og læg den derefter med folie inde i lokalerne.

Selvfølgelig kan du ved at overholde denne ukomplicerede teknologi udføre loggia-isolering eller isolere den glaserede balkon indefra. Det vigtigste er at forsegle alle hullerne og hullerne, så varmen ikke ville have en chance for at forsvinde fra rummet.

Billedet viser tydeligt, hvordan Izolon bruges til at isolere altanen.

Materialegenskaber

På grund af sin mange funktionalitet har Izolon mange applikationer og ikke kun i konstruktion.

Det er værd at opholde sig særskilt på sine mange yderligere fordele:

 • Elasticitet, blødhed, lav vægt.
 • Holdbarhed er forbundet med mikrobiologisk resistens (materialet er ikke underkastet råtning).
 • Økologisk sikkerhed. Materialet er lugtfri, giftfri, har tilladelse til at komme i kontakt med mad og menneskelig hud. Brug derfor ikke Izolon til at bekymre dig om dyr og børn.

Vi anbefaler, at biavlere, mens du tager vare på bikonolonier i den kolde årstid, isolerer biprodukterne med Izolon.

 • Kemisk stabilitet Izolon har en høj olie- og benzinresistens, kompatibilitet med aggressive byggematerialer (lim, gips, cement osv.)

Dette giver dig mulighed for betydeligt at spare penge og reducere tidspunktet for opførelse og reparation i huset.

Izolon er ikke kun egnet til boligbyggeri, men også til garager og pakhuse.

Baseret på læseoplysningerne kan du selv selv udføre alt byggearbejde. Det vigtigste - tvivl ikke i dine evner, ikke haste for at overstige stadierne af installationen og pas på, når du er færdig.

Isolering Isononon

Sidste gang vi talte om hvad flydende keramisk isolering, dets egenskaber og omfang. I dag vil vi fortælle om det allerede kendte materiale af polyethylenskum. Vi vil afsløre effektive og hurtige metoder til isolering af gulvet med Izolon samt vægge og lofter. Vi vil på forhånd sige, at for at opnå et højkvalitets isolerende lag er det nødvendigt at anvende tykke isolatorer, fra 50 mm og mere. Selvom Izolons varmeledningsevne er ret lavt, men med en så lille tykkelse er det ærligt, at det ikke er muligt at isolere normalt. Samtidig har materialet andre nyttige kvaliteter.

Typer og egenskaber ved termisk isolering Izolon

Polyethylen skum isolon med folie og uden.

Izolon er et mærke, der producerer polymere materialer til isolering, støj og lydisolering med en lukket cellestruktur. Produktlinje:

 • Isolon 100 - unstitched polyethylen skum;
 • Isolon 300 - kemisk tværbundet polyethylen skum;
 • Isolon 500 - fysisk tværbundet polyolefin skum;
 • klæbende bånd;
 • reflekterende isolering - folieret polyethylen skum eller metalliseret polyester film.

Anvendelsesområdet for materialet er meget bredt: fra anlægsarbejder til produktion. Dette gøres lettere ved høj ydeevne. Isolering Izolon, egenskaber:

 • tæthed fra 25 til 100 kg / m. terning;
 • varmeledningsevne - 0,037 W / m * s;
 • tillader ikke damp og vand;
 • folierede materialer er 97% IR-stråling.

Nogle stillinger modstår opvarmning til 100 grader uden at ændre deres fysisk-kemiske egenskaber. Levetiden angivet af producenten er mindst 30 år. Alle typer polyethylenskum absorberer godt lyd- og vibrationsbølger.

Valget af isolering til ventfasada afhænger kun af det materiale, hvorfra væggene er bygget. Til træ anvendes materialer, der tillader damp at passere, alt er egnet til beton.

Opvarmning af loftet og gulvet Izolon

Metallic lavsan film Izolon.

Den nemmeste indstilling til Izolon gulvisolering er at bruge den som en beklædning til laminat, selvom linoleum også kan lægges oven på skummet polyethylen. Derudover kan dette materiale bruges i bygningselementer i bygningen, f.eks. På loftet og trægulvet, lagt på bjælkerne. Metoden til installation i begge tilfælde er meget ens, så vi vil overveje dem sammen.

Naturligvis giver Izolon termisk isolering som en uafhængig varmelegeme et lille resultat, da dens tykkelse er for lille. For at få en højkvalitets isoleringskage skal du bruge mere solid isolering, for eksempel mineraluld. I dette tilfælde kan polyethylenskum i tillæg til hjælpebeskyttelse mod varmetab fungere som en dampspærre. Mineraluld, især glasuld, er tilbøjelig til at absorbere fugt fra luften, især hvis den lægges på loftet. Derfor er isolering af loftet af Izolon i nogle tilfælde ikke så meget ønskeligt, men nødvendigt.

Den rigtige metode til isolering:

 • mineraluld er lagt mellem gulv eller loftslag;
 • langs lags er Izlon fastgjort;
 • modgitteret er fyldt;
 • passer til finishen.

Det er tilladt at lægge dette materiale direkte under finishen som lydisolering. For at gøre dette er det nok at fiksere materialet med en konstruktionsstifter på arbejdsfladen og slå limene sammen med klæbebånd. Hvis der er en teknisk mulighed, så er det bedre at forlade et mellemrum mellem skummet polyethylen og finish. Selv hvis der er fugt på isoleringen, vil det med held blive fordampet og vil ikke blive absorberet i færdigmaterialerne, hvilket vil forlænge deres levetid betydeligt. Mange er interesserede i spørgsmålet om, om det er muligt at isolere gulvet med Izolon i et træhus. Dette er tilladt, men igen, som en selvstændig varmeisolering, giver det næsten ikke noget resultat.

Stivcylindre af mineraluldisolering bruges til at isolere kommunikation.

Isoleringsvægge Izolon

Det er vigtigt at skære arkene og lime hullerne.

Som vi allerede har fundet ud af, giver almindelig skummet polyethylen ikke den forventede reduktion i varmetab, og derfor bør isolering af væggene med Izolon laves indefra med folierede materialer. Den skinnende overflade vil betjene varme stråler tilbage i rummet. Hvis folien limes til en polyethylenbase, tilføjes evnen til at absorbere lyde og vibrationer, samt at bevare vand og damp, til de reflekterende egenskaber. Alt dette er nødvendigt, når det er nødvendigt at varme badet, mere præcist et dampbad.

Overvej metoderne til installation med ekstra isolering mineraluld:

 • vi fastsætter træblokke på væggen - i ingen særlig rækkefølge er det vigtigste, at det senere ville være bekvemt at fylde modgitteret;
 • mineraluld er lagt mellem stængerne, det kan endda ikke limes til væggen;
 • Izolon-isoleringsfolien med en skinnende side i midten af ​​rummet spidses over stængerne med en hæftemaskine;
 • ruller er spredt butt-to-butt, og slots er tapet med aluminium-belagt tape;
 • den anden del af batten bliver spikret (modbræt);
 • enhver finish er monteret.

Det er vigtigt at nøje følge anbefalingerne for installation, især for kløften mellem folien og finishen. Den skal være mellem 15 mm og mere.

Dette er nødvendigt, så materialet kan realisere sit fulde potentiale ved 100%. Når alt kommer til alt afviser folien infrarøde stråler, og de overføres kun gennem luften, hvis der ikke er noget hul, så er stråling umulig i dette tilfælde. Temperaturen overføres fra et materiale til et andet, og aluminium udfører varme meget godt. Derfor kan du i stedet for opvarmning få det modsatte resultat.

Hvis vi taler om en sauna, så udover IR-stråling, er der masser af fugt der. Det vil kondensere med isoleringsisolering og i mangel af et mellemrum vil helt sikkert blive absorberet i finishen. Damphed er ikke gået i fremtiden for noget materiale, levetiden under sådanne forhold er drastisk reduceret.

Kompleks isolering af balkonen ved Izolon

Fotoalbummet er klar til efterbehandling.

Balkonisolering Izolon, såvel som loggier, bør udføres omfattende. Det betyder, at isoleringen skal fastgøres overalt: på gulvet, loftet og væggene. Overvej, at uden gode, energieffektive vinduer vil ingen isolering hjælpe. Løvenes andel af varme går gennem glasset (dette er hvis alt er forseglet). Vi skrev allerede om, hvordan man tjekker varmetabet. Kvalitetsisolering af balkonen ved kun Izolon er nonsens, tykke isoleringsmaterialer er nødvendige. Den bedste mulighed er skum med en tæthed på 25 kg / m. cu.

Vi præsenterer din opmærksomhed den hurtigste og nemmeste måde at komplekse værvarsel på:

 • skum limes til væggene og loftet med skumlim;
 • guider er lagt på gulvet langs niveauet;
 • mellem guiderne, kan du blot sætte skummet i to lag med en demontering af leddene, alle huller er skummet med det samme limskum;
 • hele balkonen er dækket af folie isoleret med en skinnende side i midten af ​​rummet, leddene er limet;
 • logs er placeret på gulvførerne, og OSB er syet op med en plade - gulvet er klar;
 • træstænger er boret ind i væggene og loftet gennem skumplastikken - dette er en kasse;
 • på toppen af ​​mantelmonteret finish.

Denne metode minimerer brugen af ​​en hammerboremaskine, og det er heller ikke nødvendigt at fortyndes almindelig byggemateriale. Sparer tid og nerver, og resultatet er fremragende. Alt vil blive holdt sikkert og vil aldrig falde, det vil ikke engang fungere med vilje.

Lad os nu opsummere vores dagens artikel om Izolon. Isolering til gulv, vægge og loft uden at folie flere værker som isolering, beskyttelse mod damp og fugt. Ofte bruges som en beklædning under laminatet eller endda linoleum. Termisk isoleringskvalitet af polyethylenskum er høj nok (0,037 W / m * s), men med en lille tykkelse er effekten ubetydelig. Foliematerialer forlade IR-stråler, hvilket er meget nyttigt, især i badet. Der skal være et hul på 15 mm eller mere mellem folien og overfladen.

Teknologi til fastgørelse af isolon til væggen og variationer af materialet

Det moderne byggemarked er fyldt med alle former for nyheder, ofte er de universelle materialer af en bred vifte af applikationer. På et af disse materialer er vi i dag og vil tale. Denne tekniske vidunder kaldet "izolon" bruges i vid udstrækning til byggeri som varme- og lydisoleringsmateriale. Senere beskriver vi mere detaljeret alle dens funktioner. Lad os først koncentrere os om hovedværdien - væg og gulvværdier. Fastgørelse af isolonen til væggen er en meget ukompliceret proces, og til gulvet er det generelt lettere end nogensinde. Vedhæftningsprincippet ligner andre bløde varmere - de er fastgjort til væggen ved hjælp af en batten, som også tjener som ramme til fremtidige vægafslutninger, f.eks. Plastpaneler.

Der er teknologier til at bruge isolon både indendørs og udendørs. Den anden mulighed er mere praktisk (kold luft er afskåret, væggene fryser ikke, og varmen fra indersiden af ​​huset går ikke overalt), men det er også mere økonomisk dyrt, da isoleringen af ​​væggene med en isolator udenfor primært udføres under sidesporingen. Sådan isolerer du - indefra eller udenfor - du bestemmer, vi vil forsøge at fortælle dig mere om selve mzolonen, dets anvendelsesområde, tekniske egenskaber og andre interessante fakta.

Hvad er izolon?

Izolon er et universelt isolerende middel lavet af fleksibelt polyethylen skum, der giver alle former for isolering. Det bredeste udvalg af isolon er præsenteret i:

 1. Materiale behandlet med elektrisk udladning og i stand til at blive befugtet med klæbende sammensætninger og maling.
 2. Lamineret folie ruller.
 3. Hårde og varmebestandige plader.
 4. Flerfarvede.
 5. Lav brændbarhed

Alle disse er forskellige undertyper af fantastisk materiale, men de har alle:

 • De unikke egenskaber af tynde varmeisolerende materiale (1 cm.), Som kan udskiftes med 5 centimeter mineraluld eller træ, murværk 150 mm, 12 mm polystyren.
 • Effektiv beskyttelse mod damp og fugt på grund af den lukkede cellestruktur. Vandmateriale absorberes ikke.
 • Bemærkelsesværdig lyd og stødisolering.
 • Blødhed, elasticitet, lav vægt (bortset fra hårde fliser).
 • Holdbarhed, modstandsdygtighed mod forfald, lav brændbarhed, der sikrer ham en garantiperiode på op til 90 år
 • Kemisk stabilitet, som gør det muligt at kombinere det med alle kendte materialer.
 • Miljøsikkerhed, fordi materialet ikke har en stærk lugt, udsender ikke toksiner enten ved opvarmning eller i ro. Materialerne, hvorfra isolonen er lavet, er ikke skadelig for naturen, selv i forbindelse med fødevarer er tilladt, så isolering af væggene ved isolon inde er helt sikkert.
 • Alsidighed og nem installation. Dette materiale er fremragende til gulve, vægge, både indefra og ude, taget i boliger og forretningslokaler. Installation kan udføres af alle, selv uden bygningskompetencer.

Izolon adskiller sig også i produktionsteknologi på unstitched og syet. Hvis vi taler om den første type, er det bare skummet polyethylen, hvis struktur indeholder en lille mængde kemiske bindinger, mens i andet sekund synges molekylerne sammen, således at strukturen ændres, hvilket gør det muligt at opnå et øget niveau af termisk isolering, modstandsdygtighed mod ekstreme temperaturer og virkningerne af organiske opløsningsmidler.

Hvordan ansøger du?

Anvendelsesområde izolona rækker langt ud over området konstruktion: det bruges aktivt i fremstillingen af ​​biler, køleanlæg, medicinsk industri, sanitære behov, og selv i olieindustrien. Han fandt også sin brug i produktion af redningsveste, sportsudstyr, emballage.

Oftest bruges isolonen til at installere gulvvarme og til at isolere loggier og balkoner. Der er teknologier, der tillader at bruge izolon til opvarmning af ydre og indre vægge, tage, men princippet er, som de siger, en. Den eneste forskel er, at i kolde, uopvarmede værelser, som omfatter en balkon, er en isolon ikke nok, så anvendes teknologien til en sandwich lavet af bomuldsuld eller udvidet polystyren og folieisoleret. Hvis rummet er lille, og du ikke kan give ekstra plads til isolering, skal du øge tykkelsen af ​​isolonen til mindst 2 centimeter. Ved hjælp af eksemplet med loggia weatherization, vil vi vise det princip, hvormed du kan varme (med disse eller andre udgravninger afhængigt af dine forhold) enhver overflade.

Hvordan man fastgør isolonen korrekt, er stadig meget ringe kendt, da teknologien er helt ny. Izolon på væggene lagde folie indvendigt for at reflektere varmen. Hvis du foretrækker en sandwich, er der mellem to lag izolon en pakning lavet af mineral eller glasuld, polystyrenskum, polystyrenskum; Alle sømme er forsigtigt limet med et specielt reflekterende tape. Tæthed i isoleringsprocessen er meget vigtig, så dette råd bør ikke overses.

For at tydeligere male alle processerne er der givet en kort trin-for-trin instruktion:

 1. Rengør og tør den overflade, der skal fastsættes.
 2. Mål område, tilbered den nødvendige mængde materiale.
 3. Spred ud, fastgør isolonen til overfladen med folie til dig.
 4. Lim alle tilgængelige sømme og fastgørelsespunkter med et specialtape.

Fabrikanten har flere måder at bruge izolona på:

 • Anvendelsen af ​​plader til betonhærdning - isolon forhindrer varmetab og hurtigtørring, derfor er det uvurderligt som materiale til betonlægning.
 • Ligesom et kuld under kunstgræs.
 • Som opdelingen skillevægge, når du fylder bunden.
 • Med isolering af vandforsyning, dræning, ventilationsrør.
 • Da varmebegrænsende skærme (fastgør isolonen til væggen bag batteriet giver dig mulighed for at omdirigere varme luftmasser ind i rummet, hvilket forhindrer hurtig afkøling. Ifølge statistikker er energibesparelser i dette tilfælde over 25%).

Alternative typer af materialer

Der er ikke noget alternativ til isolonen som sådan, men vi vil være forkerte, hvis vi ikke kort beskriver de materialer, der kan udskiftes i visse tilfælde.

Næsten det samme som izolon, varme og lydisolering har wadded materialer, som omfatter mineral, glas og økologi. Deres producenter insisterer på, at deres vigtigste fordele er:

 • Nem og enkelhed i installationen.
 • Lav varmeledningsevne.
 • Holdbarhed ved kompression, mekaniske påvirkninger, huller.
 • Høj lydisolering ydeevne.
 • Ikke modtagelig for brand.
 • Modstand mod temperaturforvrængning.
 • Biologisk og kemisk resistens.

Mineraluld fremstilles i form af ruller og plader, har en anden blødhed og tykkelse. Det er ekstremt nemt at montere strukturer ved hjælp af forskellige typer uld:

 1. Væggene skal lukkes med en damp- eller hydrobarriere med en hæftemaskine.
 2. Det næste skridt er at samle rammen fra specielle metalprofiler. Trinet til montering er 50 centimeter.
 3. Derefter lægges bomuldsuld, omhyggeligt fordelt over hele rummet og undgår huller.
 4. Så er bomuldsuld fastgjort på en hvilken som helst bekvem måde, designet er lukket med plader af gipsvæg, plastpaneler, klapbræt, fiberplader.
 5. Det sidste stadium er udsmykningen af ​​væggene, dets udseende afhænger af hvilket materiale du har valgt eller er tilgængeligt.

Ulempen ved materialet er dets allergenicitet, skal fungere i beskyttelseshandsker og en maske for at forhindre kontakt af materialet med slimhinderne og huden på hænderne. Det kræver også yderligere dampspærre, da det mister sine egenskaber fra fugt. Teknologien er i princippet simpel og du gør det nemt selv uden overbetaling af entreprenører.

Polyfoam eller dets analoger

Skumens utvivlsomme fordele omfatter det faktum, at:

 1. Polyfoam er ikke bange for fugt.
 2. Det er en god varmeisolator.
 3. Det er ikke underkastet rådne, dannelsen af ​​svampe eller skimmelsvampe.
 4. Let at installere og klippe.
 5. Det er letvægts.
 6. Varmebestandig mod lave temperaturer.
 7. Kræver ikke vandtætning.

Skum har også mange ulemper:

 1. Fragile, smuldrende, kræver yderligere beskyttelse med en tæt base.
 2. Undgå at trække vejret.
 3. Nemt ødelagt indgår kemiske reaktioner.
 4. Vi elsker gnavere.

Polyfoam anvendes hovedsagelig i lokaler eller til udendørs brug. Installation er lavet på klæbemidlet, kræver yderligere fastgørelse med "svampe", forsigtige promeryvaniya sømme, gips og efterfølgende maling.

Fordelene ved korkbelægninger omfatter selvfølgelig:

 • Bemærkelsesværdig isolering af ekstern støj og sikring af varmebesparelse.
 • Vandtætte egenskaber.
 • Modstand mod deformation og tryk.
 • Pozharobezopastnost.
 • Modstand mod dannelsen af ​​svamp og skimmelsvamp.
 • Allergivenlig.
 • Lav grad af forurening.
 • Det brede udvalg præsenteres i tallerkener, ruller, blandinger.

Der er ingen materialer uden ulemper, korken har dette:

 1. Store materielle omkostninger.
 2. Beskyttelsescoatingens lave holdbarhed.
 3. Fremvisning af spor af tunge maskiner eller møbler.

Korken på lim er monteret - akryl eller kontakt, eller ensidig eller med bilateral tegning. Arbejdet er omhyggeligt, kræver tilbageholdenhed og opmærksomhed, men det er ret realistisk at gøre det selv. Installation kræver en særlig temperatur og fugtighed på væggen - temperaturen er ikke lavere end 18 grader, fugtigheden er ikke mere end 3%. Ved limning bør luftbobler mellem væggen og materialet undgås. Før arbejdet påbegyndes skal materialet være i rummet i mindst 24 timer.

Som vi ser, er der intet materiale, som også ville være alsidigt og teknisk divergerende. Heraf følger, at moderne materiale - izolon finder sin anvendelse i ethvert hjem og for ethvert behov. Isolering af vægge indefra med en isolon er den mest effektive løsning. Nyd nye produkter med fornøjelse og giv dig øget komfort uden at bruge fantastiske summer på det!

Folie isolon som en måde at isolere en balkon eller loggia på

Det moderne marked for varmeisolerende materialer opdateres næsten kontinuerligt med nye produkter, der er universelle i deres egenskaber og har en bred vifte af applikationer. Til en ny generation af sådanne materialer bør der indbefattes en lys repræsentant for reflekterende isolationssfære - folie izolon.

Dette materiale anvendes i forskellige felter, hvoraf hoved er konstruktion og teknik.

Typer af materiale

Der er kun få typer folieisolon, nemlig:

 1. Folieret IPE izolon. Fremstillet i forskellige tykkelser og tætheder, selvklæbende og selvklæbende produceret
 2. Folie PES Isolon

Izolon til salg findes i form af rullede ruller, lagner eller ærmer. Det er blødt og porøst, behageligt for berøringsmaterialet.

Tekniske egenskaber folie izolona

Dette varmeisolerende produkt er lavet af lamineret polypropylen metalliseret film af skummet polyethylen fra en eller flere sider. Materialet kan også bestå af polyethylen lamineret med poleret aluminiumsfolie. Selv om izolon har et højt niveau af styrke i forhold til brud, er det på samme tid et af de letteste byggematerialer.

Folieret polyethylen er taget som basis for folieisoleret izolon, som har de højeste varmeisoleringsegenskaber. På grund af sin cellulære struktur absorberer polyethylenskum næsten ikke fugt og væske, og har også en fremragende evne til at lyde isolering. Produktet er i stand til at tjene i mange år, er et miljøvenligt og ikke rottende materiale, udsender ikke nogen stoffer, der er skadelige for menneskers sundhed. Alt dette giver dig mulighed for at bruge izolon til efterbehandling af balkoner / loggier af private huse og lejligheder.

Det ydre lag af folieisolonen er en aluminiumsfolie beskyttet med polypropylenfilm. Polypropylenfilm er karakteriseret ved høj styrke og modstand mod virkningerne af aggressivt miljø, alkalier, syrer; det er i stand til at yde pålidelig beskyttelse af folien mod oxidation og mekanisk beskadigelse for at give en god dampspærre.

Dette materiale har betydelige forskelle fra traditionelle materialer beregnet til opvarmning af balkoner og loggier. Dette er tæt forbundet med dets reflekterende egenskaber, hvilket minimerer niveauet af varmetab. Takket være folien absorberer isolonoverfladen ideelt op til 3-5 procent af termisk stråling, mens den forbliver kold. En hindring for varmetab er et lille niveau af termisk ledningsevne af isolonen selv.

Fysisk-kemiske egenskaber:

 • Isolering af interfloor overlapninger
 • Lydisolering
 • Lydisoleringsmateriale
 • Elasticitet og blødhed
 • Termisk isolering
 • Lav vægt
 • elasticitet
 • holdbarhed
 • Kemisk modstand
 • Modstand mod forfald
 • Nul vandabsorption
 • Bredt udvalg af farver, tætheder og tykkelser
 • Nem bearbejdning
 • Nem betjening
 • Fremragende dampspærre
 • Hygiejnisk og miljømæssig sikkerhed

Anvendelsesområde

Anvendelsen af ​​folieisolon er almindelig på områder som:

 • Maskinteknik (oftest brugt til varmeisolering og lydisolering af bilsaloner)
 • Byggeri (varmeisolering og støjisolering af forskellige rum, underjordisk konstruktion, interfloor lofter)
 • Flod og søtransport (obstruktion bonn, redningsveste)
 • Medicin (indlægssåler til specialsko, ortopædiske produkter, emballage til medicinsk udstyr)
 • Emballage (støddæmpende og stødabsorberende emballage til skrøbelige produkter som husholdnings- og elektronisk udstyr, redskaber, emballage ved lave temperaturer)
 • Rekreation og sport (elementer af sportsudstyr, fitnesscentre, måtter osv.)

Folie isolon til opvarmning af altan eller loggia

I de senere år har det "varme gulv" system fået stor popularitet blandt beboere i lejligheder og private huse. Dette system indebærer funktionerne energibesparelse, varmeisolering, samt lydisolering og ensartet fordeling af varme over hele gulvfladen.

Sådan lægger du folie izolon korrekt? Når man opvarmer balkens vægge, skal man være meget forsigtig, når man vælger et materiale til varmeisolering. Det skal opfylde alle kriterier: Har lav varmeledningsevne, lav vægt, høj vandtætningsegenskaber, være nem at installere / demontere, være vandtæt. Efter at have lavet et valg til fordel for det fyldte izolon, kan du være sikker på at alle disse kriterier bliver helt tilfredse.

Opvarmning af altanen kan ofte konfronteres med et sådant problem som forekomsten af ​​vand. Det kan forekomme, fordi du kun har valgt intern isolering, mens det også er nødvendigt at varme på balkonen udenfor.

I byudvikling er det undertiden simpelthen umuligt at udføre udendørsisolering. I sidste ende går den varme luft gennem isoleringen og går direkte til en kold gade og bliver så til vand, som efterfølgende strømmer ned i væggen på din altan og danner vandpytter. For at undgå dette anbefaler eksperter stærkt brug af glas og mineraluld eller ekstruderet polystyrenskum i kombination med folie izolon.

Da hver millimeter er vigtig, når vi opvarmer balkonen i en lille lejlighed, gør den lille tykkelse sammen med den unikke dampspærre og varmeisolerende egenskaber af isolonen det uundværligt.

Det er også muligt at bruge izolona til opvarmning og lydisolering af en balkon uden ekstra isolering. Det skal dog tages i betragtning, at det er nødvendigt at vælge en folie izolon med en tykkelse på mindst 20 millimeter.

I dette tilfælde anbefales det at installere kabel gulvvarme, med andre ord en opvarmet elektrisk gulv.

Det er også vigtigt at bemærke, at når man tilslutter sig en isolon, er det vigtigt at klæbe leddene med aluminiumsfoliebånd for at sikre et højt niveau af dampspærre.

Instruktioner til opvarmning af altan eller loggia

For højkvalitetsisolering af en 6 x 1 m balkon med en isolon skal du:

 1. 25 meter 5mm folie isolonon
 2. 25 meter 3mm folie isolonon med lavsan
 3. varmt gulv (6 kvadrater tages som standard)
 4. tømmer til væg-, gulv- og loftbalkoner (tømmer 50 x 40 mm er perfekt)
 5. lim til varmt gulv (du kan tage en halvpose lim Bernauf)
 6. 6 meter forstærkende mesh
 • Det første lag af isolonen (5 mm) lægges med den reflekterende side indad, så skummet går, og så er det andet lag af isolonen med lavsan (3 mm), som ligesom den første lægges med det reflekterende lag indvendigt. Det viser sig således sandwich fra folie izolona og skum
 • Derefter opvarmes loftet på samme måde og batten til plastpaneler
 • Folie izolon holder altid inde, når altanen bliver opvarmet.
 • Efter at have lagt skum og kasser er det nødvendigt at zapenit alle rillerne, sørg for at justere batten på niveauet
 • Næste trin er installationen af ​​termiske feltpaneler.
 • Som belægning er det tilrådeligt at tage et magnetiseret ark med centimetertykkelse (hvis det ikke er planlagt at afslutte gulvet med fliser eller laminat, skal du bruge flere centimeter af et sådant ark eller 2 lag)
 • For at forbedre limmontering på gulvet anbefales det at lægge gitteret.
 • Den sidste fase er at lægge fliser eller laminat, forsegle sømme (i tilfælde af lægning af flise), trimning af overskydende isolon

Endelig er det vigtigt at understrege, at folie izolon som et varmeisolerende byggemateriale er fuldt godkendt til brug af Sundhedsministeriet, Gosstroy og CIS-landenes departement for brandsikkerhed baseret på udviklingen i Moskva Design- og Forskningsinstitut for offentlige og beboelsesbygninger.

Isolering gulvisolering

Termisk isolering af et gulv afgør i vid udstrækning både brugervenlighed og boligudgifter til opvarmning. Til isolering af ovennævnte konstruktion anvendes en bred vifte af materialer: fra budget savsmuld og anden efterfyldning til traditionelle mineraluld og skumplader og moderne sprøjtede sammensætninger. På baggrund af de fleste af de tilgængelige typer varmelegemer opstår isolonen positivt - et materiale fremstillet på basis af polyethylenskum med en ekstra belægning i form af aluminiumsfolie.

Isolering gulvisolering

Dernæst inviteres du til at gøre dig bekendt med de grundlæggende oplysninger om denne moderne varmelegeme og at studere instruktionerne til dens installation i tilfælde af arrangement af gulve lavet af forskellige materialer.

De vigtigste operationelle egenskaber izolona

For et komplet billede af det foreslåede isoleringsmateriale, se beskrivelsen af ​​de vigtigste driftsegenskaber, der er angivet i nedenstående tabel.

ISOLON - elastisk isolering, præsenteret i en bred vifte af tætheder og tykkelser

Materialet er ikke underkastet råtning.

Om nødvendigt kan isolon anvendes i kombination med andre varmelegemer.

Udover fremragende varmeisoleringsegenskaber har Izolon god støjabsorption, hvilket er en ekstra fordel.

Forskellige former for isoleret isolering

Traditionelt sælges isolonen i form af ruller, men de tykkeste typer af isolering (normalt 15 mm) kan fremstilles i form af plader med en standardiseret størrelse.

Isolering baseret på polyethylenskum er repræsenteret af tre hovedvarianter:

 • med ensidig foliering;
 • med dobbeltsidet folie. Sådanne varmeapparater anvendes om nødvendigt, yderligere styrkelse af termiske isoleringsindikatorer;
 • med ensidet folie og selvklæbende lag på den anden side. Limbasen er dækket af en beskyttende film. Normalt anvendes dette materiale til isolering af forskellige former for lodrette og skrånende overflader. Takket være det selvklæbende lag bliver processen med at udføre isoleringsarbejder så bekvem og hurtig som muligt.

Også betragtes varmere klassificeret afhængigt af egenskaberne af kildematerialet. Budgettyperne produceres således oftest på basis af almindelig polyethylen. Materialet opskummes gentagne gange under produktionen. Som følge heraf skabes en lukket porøs gasfyldt struktur. Sådanne isoleringsmidler har 2 store ulemper: tendensen til krympning og lav modstand over for deformationsbelastninger.

Mere attraktivt med hensyn til ydeevne er isoleringsmateriale fremstillet af den såkaldte. "Stitched" polyethylen. Denne isolering har en meget højere densitet, bedre tolererer mekaniske belastninger og søger at genoprette sin oprindelige form efter ophør af dynamiske effekter.

ISOLONTAPE selvklæbende materiale belagt med lim på den ene eller begge sider

Proceduren for installation af varmeisolering

Du bliver tilbudt instruktioner til at arrangere termisk isolering, som indeholder en isolon og ekstra isolering i form af mineraluld (du kan erstatte skum / skum med polystyren eller anden isolering at vælge imellem).

Hvis det ønskes, kan du ikke udstyre det andet lag af strukturen. For eksempel i tilfælde af isolering i en lejlighed i et kompleks med et opvarmet gulvvarmesystem eller under anvendelse af isolering som substrat for laminatet, kan det begrænses til kun at anvende en isolon. De relevante afsnit i instruktionerne forbliver de samme. I resten skal du styre den særlige placering og driften af ​​det udstyrede værelse og dine personlige præferencer.

Udbredt i opførelsen af ​​boliger modtog gulve med varmeledninger og kanaler, de såkaldte "varme" gulve. ISOLON folie bruges som reflekterende isolering i opførelsen af ​​sådanne gulve. Mulige varianter af materiale ISOLON 500, ISOLON 300 3-5 mm folie

Den første fase. Afmontering af dækslet

Hvis du planlægger at varme gulvet, der allerede var i brug, skal du udføre en række forberedende aktiviteter, hvoraf den første er demontering af det eksisterende gulvbelægning. Vi slippe af med det og tage skraldet ud af rummet.

Gamle etage skal demonteres.

Det andet stadium. Forberedelse af basen

At slippe af med den gamle efterbehandling, undersøge tilstanden af ​​den underliggende struktur. Slap af med peeling og krakket skræl til selve fundamentet. Hvis efterbehandlingen blev lagt oven på en træstruktur, skal du udskifte de ødelagte elementer med nye eller, hvis der er væsentlig skade, montere den nye struktur efter at have slettet den gamle.

Om nødvendigt styrker basen med fokus på den særlige situation. For eksempel, hvis gulv på en balkon er isoleret, undersøge tilstanden af ​​parapet, sørg for integriteten af ​​leddene af strukturelementerne mv. Udslip revnerne med skum. For at eliminere individuelle mangler i betonpladen, brug den passende mørtel, f.eks. Cement-sandmørtel. Hvis der opdages væsentlige forskelle i overhøjde, giver det mening at udfylde en ny plade med en tykkelse på ca. 30-40 mm.

Leveling skræl gulve

I tilfælde af opvarmning af en træstruktur er izolon som regel lagt oven på en undergulv, præsenteret i form af et gulv fremstillet af ejervalgt materiale (krydsfiner, plader mv.). Denne situation kan variere, fokusere på de særlige forhold i din situation. For eksempel kan det være nødvendigt at isolere gulvet med en isolon langs lags.

Laying izolona på prnovoy gulv

I dette tilfælde er følgende gjort:

 • På toppen af ​​undergulvet fastgøres bjælker i trin på 1 m;
 • brædder eller krydsfiner er fastgjort mellem lagene. Træstænger er traditionelt brugt til fastgørelse;
 • Isolon lægges over pladerne / krydsfiner og fastgøres med scotch tape.

Den tredje fase. Arrangerer vandtætning

Den nødvendige hydro-, dampbarriere på det flydende gulv er tilvejebragt af et lag af IZOLON-materiale. Til hydro, dampbarriere flydende gulvmateriale egnet ISOLON 500, ISOLON 300 4-8 mm

Dæk bunden med en passende primer. Giv belægningen tørre i det tidsrum, der anbefales af producenten af ​​den valgte grundpræparat. Derefter dækker vi overfladen med et simpelt plastikpakke eller en speciel vandtætningsmembran.

Når vi lægger vandtætning, starter vi filmens kanter omkring 10-15 cm i højden af ​​væggene og reparerer det med en hæftemaskine, negle eller anden egnet metode. Stykkerne af film stables med 10-15 centimeter overlapning. Samlinger fastgøres med tape.

Hvis du foretrækker det, kan du give præference til fordel for obmazochnoy vandtætning. Arbejdet er reduceret til påføring af to lag bitumenmastik med en tykkelse på 1-1,5 mm hver på en tidligere dedikeret base. Inden du anvender et nyt lag, vent på en pause, som anbefales af producenten af ​​vandtætningsforbindelsen.

Fjerde etape Vi lægger det første varmeisolerende lag

Den nødvendige isolering af gulvet er tilvejebragt af et lag af IZOLONA. Anvendt materiale: ISOLON 500, ISOLON 300 4-10 mm

Om nødvendigt justerer vi den rullede / flade isolonon i størrelse og lægger skæret over vandtætningslaget. Vi fylder hele overfladen med stykker af isolon, så sørg for, at der ikke er huller i leddene siden På grund af dem vil strukturens varmeisoleringsegenskaber forringes. Direkte fuger lim med foliebånd.

Hvis lægningen af ​​det andet lag af isolering ikke er tilvejebragt, skal du dække izolon med vandtætningsmateriale og fortsætte til efterbehandlingen i overensstemmelse med den valgte teknologi. Ved hjælp af enheden med samme dobbeltlagsisolering skal du følge nedenstående foranstaltninger.

Femte etape. Installer logfiler

Forbehandlet med en antiseptisk imprægnerings træbjælke skæres i det nødvendige antal elementer langs længden (for små rum som en balkon kan være bredden) på bunden og indstilles over isolering. Ekstreme lags sat direkte på væggene. Mellemliggende placerer vi med et trin på 0,5-0,6 meter. Kontroller niveauet af installationsforsinkelsen ved hjælp af niveauet. Sørg for at der ikke er dråber, vi fastgør elementerne med dykker og skruer. For hvert lag skal der være mindst 4 monteringer. Ekstreme fastgørelsesdele er snoet, idet de afviger fra enden af ​​træet ca. 70 mm.

Den sjette fase. Vi sætter det andet varmeisolerende lag

Mellem lagene lagde isolering

I rummet mellem lagene placerer vi det valgte varmeisolerende materiale. Isoleringen skal først tilpasses størrelsen af ​​de dannede celler og lægge så tæt som muligt uden huller. I nærvær af revner fjernes vi af dem på en passende måde, for eksempel blæser vi det med skum.

Eksempel lægge minvaty

Et lag af vandtætningsmateriale lægges oven på mineraluldisoleringen. For at rette filmen til lagsne brug en passende metode. For eksempel kan et beskyttende materiale fastgøres med en hæftemaskine.

Hvis du beslutter dig for at erstatte mineralulden med polystyren eller polystyrenskum, er der ikke behov for at udstyre et ekstra lag af vandtætningsmateriale.

Syvende fase. Afslut jobbet

Afslutningsvis forbliver det for os at lægge oven på laggulvene. For sit arrangement traditionelt brugt et bord med en tykkelse på 3 cm eller plader krydsfiner. Elementerne lægges vinkelret på lags og fastgøres med negle eller skruer.

Afslutningsvis kan vi kun lægge oven på laggulvene

Nu er vi kun nødt til at arrangere det valgte efterbehandling materiale - det vil falde på en flad og varm platform uden problemer.

Teknologisk kort til enheden af ​​lydisolering af interfloor overlapninger og gulve ved anvendelse af fysisk tværbundet polystyrenskum Isolon 500 som lydisoleringslag