Sådan isoleres loftet på selve balkonen

Opvarmning af balkonen eller loggia er en nødvendig garanti for varme bevarelse i lejligheden. Derudover kan en balkon eller loggia aktivt bruges til erhvervsmæssige formål eller til rekreation. Måske ejerne af lejligheden vil kombinere loggia med et værelse for at øge boligareal, hvilket eliminerer murstenbarrieren. I dette tilfælde er isoleringen af ​​balkonen / loggia afgørende. Hvordan isolere loftet på balkonen selv?

Preliminært arbejde

Før du går videre til direkte isolering af loftet på balkonen, skal du udføre en masse forberedende arbejde. Isoleringsarbejdet skal være konsistent.

Det første og vigtigste forberedelsesarbejde er vinduesrammen på balkonen. Indtil nu er der stadig mange balkoner i de huse, der er rejst i sovjetiske tider, som ikke kun glaserede, men havde ikke engang balkonrammer på dem. Selvom nogle udviklere i dag bygger huse med uglazed balkoner. Uden pålidelige balkonrammer med godt glas er der ingen mening at gøre isolering. I øjeblikket er der mange virksomheder og firmaer, der producerer plastrammer. Men du skal vælge ikke billig, men høj kvalitet og pålidelig. Dette betyder ikke den dyreste. Du kan finde virksomheder, der bekymrer sig om deres troværdighed på markedet for tjenester og derfor levere kvalitetsprodukter til meget rimelige priser.

Det næste skridt er vandtætning. Det udføres ved at fjerne eventuelle revner eller revner, hvorigennem varme kan undslippe, og som kan være kilder til kold luft fra gaden og fugt. Kold og fugt udefra fremkalder udseendet af skimmel og meldug, der vides at være skadelige for menneskers sundhed.

Kilden til varmetab og direkte koldt indtag med fugt kan være hjørner. Hvis hullerne er store nok, kan de løses ved at sprænge skum. Efter tørring og afskæring af den resterende del af skummet skal dette sted og muligvis hele pogonazhens vinkel dækkes med en cement-sandmørtel, en facadekitt eller kitt til tætningsgab, såsom "Trowel" eller "Karbolat".

Bemærk: Du kan også bruge specielle gummi- eller bitumengummiforseglingsmidler, hvis revner og sømme til tætning er små.

På alle måder skal gulvpladen laves indefra, ikke tilgængelig til overførsel af fugt udefra. For at gøre dette kan du bruge forskellige byggemixer som "Penekrit" eller "Penetron".

Sekvens af værker på balkon weatherization

Selv efter glasering og eliminering af direkte kilder til kulde på balkonen, vil det stadig være ret koldt. Hvis gulvet er beton, er væggene nøgne klodser, så vil loftet kun ændre sig lidt. Gulv og vægge skal også opvarmes. Derudover har hvert arbejde sin egen rækkefølge. I isoleringen af ​​balkonen eller loggia, også. Og dette: gulvisolering, vægisolering, og så loftisoleringen.

Gulvisolering med lag

Du kan varme gulvet på forskellige måder. Du kan lave et trægulv på bjælkerne, hvis gulvets højde tillader, at opvarme pladsen under gulvet med skum eller skumpolystyren. Og hvis gulvets højde ikke tillader det, lim derefter skummet / polystyrenet på gulvet, læg et forstærkende maske og hæld et lag cementcement sandplade på toppen. Gulvbelægningen (linoleum, laminat) kan lægges på det samlede træ eller hældte gulv.

Væggene kan også isoleres på forskellige måder. Det kan være en træ / metal ramme med isolering indeni og ydersiden af ​​træ eller plast clapboard. Og du kan isolere ved at klæbe polystyren / polystyren, forstærke det med et gitter og afslutte det med plastering og kittestoffer.

Efter isolering af gulv og vægge kan du sikkert flytte til loftet.

Jo bedre at varme loftet?

Byggemarkedet har et stort udvalg af isolering. Blandt dem er den mest berømte og populære isolering - mineraluld, skumplast, polystyrenskum (penoplex). Hvilken er bedre at vælge?

Demonstration af hvordan man opvarmer loftet på loggia med penoplex, fastgør det til overfladen med lim og dykker

Al isolering er god. Skum eller skum har dog vist sig at være bedre på grund af dens tæthed og ikke-hygroskopicitet. Derudover kan de varme loftet på balkonen med egne hænder på en træramme med efterfølgende foring og på en mere økonomisk måde - ved direkte limning til loftet med fiksering indtil fuldstændig tørring. Derefter forstærkningsmassen og screed spackling blandingen. Et andet positivt punkt med skum eller skum er bekvemmeligheden ved at arbejde med ham. Taler om mineraluld (minvat), mens du arbejder med det, bliver nogle elementer smidt ind i luften, der forårsager allergiske problemer. Det er nødvendigt at arbejde med det i beskyttelsesbriller og åndedrætsværn. Ved arbejde med polystyrenskum er det ikke nødvendigt.

Hvis der er et spørgsmål - hvad skal du vælge, kan du sikkert tage penekseks eller skum på trækassen.

Trinmontering

Først skal du tage følgende værktøj:

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • roulette hjul;
 • en blyant
 • niveau, niveau (længde 80-100 cm);
 • en hammer;
 • sporstof;
 • kniv på gipsvæggen.

mærkning

Du skal markere niveauet af loftet, det vil sige, hvor det er planlagt at afslutte flyet. Dette er nødvendigt, så når loftet er helt samlet, forhindrer det ikke vinduesrammen i at åbne. Derfor er det vigtigt, at loftet ikke når mindst 2 cm før bladet i åben form. Hvis beklædningsmaterialet er træbeklædning, er det 1,5 cm tykt, hvilket betyder at loftbeklædningen skal indstilles i en afstand af 3,5 cm fra rammen.

Da der sædvanligvis er balkonrammer placeret på niveauet, ud fra rammelementer, er det muligt at opnå en ekstremt flad linje i horisonten over vinduet. Det skal også flyttes til den modsatte væg. Dette vil hjælpe åndeniveauet. På en tilstødende mur overføres linjen fra vinduet til den modsatte væg. Ved de fire hjørner af blyanten sættes mærker. Tracer disse mærker er forbundet. I dette tilfælde kan en partner ikke gøre det.

Installation af kasser

Efter mærkning skal du montere kassen fra en slat eller bar. Fokusering på linjen langs omkredsen af ​​balkonloftet, langs hele længden af ​​det er en kant / skinne sat, fastgør sig til loftet. En perforator borer huller langs det sted, hvor der vil være en bar i 60 cm trin, en nylon dowel med en diameter på 8 mm vil blive hamret i hullerne med en hammer, og derefter en skrue svarende til diameteren af ​​dowel vil blive skruet gennem baren med en skruetrækker. Hvis der på grund af den ujævnhed, der ligger på pladen, bliver træet dybere fra horisonten, så i stedet for den skruede skrue skal du lægge en træchip under træet og fastgøre det med en lille stud, så den ikke hopper ud under træet over tid. Det samme princip er udsat og tømmer ved væggen.

I første omgang installeres tømmeret ved vinduet og på den modsatte væg, og det midterste tømmer er flush med dem, der allerede er installeret. Åndeniveauet hjælper med at kontrollere, at alle stængerne er i en linje af horisonten. Dette vil sikre loftets ensartethed.

Hvis balkonen planlægger at skære gipsplader, skal kassen være fremstillet af metalprofiler CD og UD. Takket være markeringen er der en linje omkring omkredsen af ​​balkonen. Ved hjælp af en perforator spik vi UD-profilen langs mursten (beton) vægge og fastgør den med skruer ved hjælp af en plastramme. "Lopper", selvlukkende skruer 9,5 mm lang passer. CD-profilen er indstillet til bredden af ​​balkonen i trin på 40 cm. For stivhed er CD-profilen fastgjort af U-formede bøjler, der er fastgjort til loftet med dybere 6x40, og selve profilen er skruet med en "loppe" -skruetrækker. Åndeniveauet hjælper med at styre et enkelt plan på cd-profilen med en UD, der er fastgjort til væggene.

Metal loft drejning

Lægning af isolering

Når batten er monteret, kan du lægge isolering: polystyren skum, penoplex eller mineraluld. Efter at have målt bredden af ​​båndet mellem stængerne eller profilen, med en kniv på gipsvæggen, skærer vi den nødvendige størrelse fra isoleringsarket. Størrelsen skal laves 2-3 mm større end den fornødne størrelse, så de skårne stykker af penoplexen passer meget tæt på batten. Dette vil tillade det ikke at falde ud, når du spiker det modstående materiale (for højkvalitets fiksering af isolering, kan du bruge lim). Det anbefales at blæse eventuelle små sprækker med skum.

Vi udfører isolering af loftet med skumplettering, der ligger mellem trækassen

Vigtigt: Hvis isoleringen er lavet af mineraluld på en metalramme, skal du passe på, at den også fylder pladsen bag profilen. Metalet har en tendens til at fryse, men den omgivende mineraluld vil ikke tillade dette.

Andre mulige arbejdssekvenser

I den ovennævnte udførelsesform var der følgende rækkefølgen af ​​isolering af loftet på balkonen eller loggia med egne hænder: kappen - der ligger isolatoren mod. Men der er en anden mulighed med den omvendte sekvens af isolering og installation af trækasser eller metalramme. Dens essens er som følger. Allerede inden installationen af ​​batten / metalrammen skabes et lag af isolering fra skum / skum over hele området af balkonloftet. Det limes til loftet med en speciel lim, og plastikskiver, der ofte omtales som "svampe", er fastgjort til fem punkter på pladen - fire ved hjørnerne af pladen og den femte - i midten. Plader skal skummet med skum for yderligere isolering.

Vi laver penopleks på et loggia loft

Det samme kan gøres ved at opvarme loftet med mineraluld. Plast "svampe" ordner det godt, når det opvarmes, tæt presset på betonoverfladen. Hvis det limede skum / skumplast ikke vil blive underkastet yderligere efterbehandling (pudsning), kan der også trækkes et lag af folieret varmereflektor (penofol, izolon) over isoleringen. Hvis der vælges mineraluld til isolering, er det nødvendigt at stable varme reflektoren. Den indeholder flere vigtige og nyttige egenskaber: termisk isolering, lydisolering, vandtætning, dampspærre og vindisolering. Varmreflektorforbindelserne limes sammen med tape. Og så er det allerede muligt at montere kassen af ​​bjælker eller ramme fremstillet af metalprofiler, som desuden vil blive anvendt til isolering.

Fastgørelse af drejning ved opvarmning af loftet med mineraluld

Men vi skal huske på, at denne ordning er god, når balkonens plastramme ikke er installeret tæt på gulvpladen. Ellers kan det være mindre end fem centimeter fra toppen af ​​rammen til pladen. Og dette er meget lidt for isolationslaget, plus tykkelsen af ​​rammen / beklædningen, tykkelsen af ​​det modstående materiale.

Og hvis den sidste etage?

Hvis din lejlighed er på øverste etage og derefter isolere loftet på balkonen, bør tilgangen til isoleringsprocessen være noget mere alvorlig. For det første er det en reel trussel mod lækage fra taget. Derfor skal man sørge for, at altanen er korrekt isoleret fra vand og smeltet sne på altanen. For det andet vil det ikke skade, før du installerer skovlen, for at forsigtigt isolere alle vinkler mod fugtindtrængning. For det tredje, efter montering af lathing og lægges isolering, selv over hele området af loftet for at strække dampspærren, før lining væggen paneler eller andre materialer.

Forberedelse til efterbehandling

Når gulvet, vægge og loft er isoleret, kan du afslutte. Hvis hele balkonen var planlagt til at være klædt med træ clapboard, forhindrer ingenting det i at gøre det. Hvis loftet står over for plastklappladen, kan de resterende vægge ikke kun færdiggøres med klappladen selv, men om ønsket med spacklingblandinger. Dette kan gøres inden lining af loftet.

Vi udfører loftets afslutning med plastpaneler efter isolering med skumplast

Hvis balkonen var beklædt med gipsplader, så kan man til forberedelse af finishet skylle overfladen af ​​vægge og lofter fra støv for at få god adhæsion af kittens blanding til overfladen. Dette gøres ved at tørre overflader med en fugtig svamp eller priming.

Efter de trinvise instruktioner, der er beskrevet ovenfor, vil det ikke være svært at isolere loftet på balkonen selv med moderne materialer. Det vigtigste - vejes ikke, vejes. Dette vil ikke ødelægge kvaliteten og vil spare materiale overskridelser.

Opvarmning af loftet på altanen videoen

Her kan du se en video om vores artikel "Sådan isoleres et loft på en balkon - instruktion" og se udførelsen af ​​varmeisoleringsarbejder.

Vi varme balkonen penoplex gør det selv

Indhold:

Fordelene ved isolering penopleks

Der er flere typer isolering til balkonen på basis af skum, men ikke alle er lige så effektive. I en separat række er der en penoplex, som har en finporøs cellulær struktur. Celler med en størrelse på 0,1-0,2 mm er jævnt fordelt i isoleringens krop, isoleret fra hinanden og fyldt med luft. På grund af dette er materialet meget stærkere end dets stamfader - skum, som er let at bryde med hånden. Men den største fordel, som gør materialet så populært, er dets lave varmeledningsevne. Penoplex tillader ikke kulden og opretholder varmen i lang tid - dette kan mærkes selv i den bitre kulde ved at lægge en hånd på overfladen af ​​isoleringen.

Andre fordele ved Penoplex:

 • Nem installation;
 • Lav fugt absorption;
 • Udsender ikke giftige stoffer;
 • Temperaturoperationsgrænse fra - 50 til + 75 ° C;
 • Varighed af service op til 50 år;
 • Lav vægt, der ikke udøver en stor belastning på strukturen;
 • Savet med en regelmæssig hacksav;
 • Ikke tiltrækker gnavere.

Hvad penoplex vælger

Penoplex plader er lavet af forskellig tykkelse, densitet og termisk ledningsevne. Hver type materiale har sin egen mærkning og bruges til det tilsigtede formål. Den blødeste type penoplex mærke 31C. Det er designet til at isolere overflader, der ikke vil blive udsat for stærke mekaniske virkninger. Det anbefales at blive brugt til montering på loft og vægge.

Det er bedre at sætte en penoplex af mærke 35 på gulvet, da den er udstyret med øget tæthed og ikke deformerer under vægten af ​​møbler, kan du gå frit langs det uden at forlade bukser. Du kan hælde en cementplade på det eller installere et "varmt gulv" system.

Pladetykkelsen varierer fra 20 til 100 mm. Materiale med en tykkelse på 20 mm har glatte kanter, og tykkere ark fremstilles med fremspring på kanterne. Gennem disse fremspring er arkene tæt sammenkoblet, så kold broer ikke dannes. Dette fælles system eliminerer behovet for yderligere tætning af sømme og kræver ikke limning af leddene.

Til isolering af vægge og lofter er passende skumplader 50 mm tykke. Tykker materiale giver ikke mening at købe, fordi det "stjæler" det nyttige område på balkonen, mens effektiviteten af ​​isolering ikke vil øge meget. Tykkelsen af ​​arkene på gulvet er valgt ud fra hvor mange centimeter du kan løfte det. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at udføre beregninger, således at gulvhøjden ikke tager højde for tærsklen under hensyntagen til beklædningen og gulvbelægningen.

Opvarmning inde eller ude, hvilket er bedre

To opvarmningsteknikker anvendes til altaner: indenfor og udenfor. Intern isolering er mindre effektiv, fordi balkens ydre vægge fryser igennem i ekstrem kulde, og kondensformer dannes mellem isoleringen og overfladen af ​​væggen. Fordelen ved denne metode er kun, at du kan gøre det selv og spare penge på betaling af en medarbejder.

Når isoleret udefra, er væggen beskyttet mod frysning med isolerende materiale, hvilket bidrager til bedre varmebehandling. Selvom udendørsisoleringsteknologi er mere effektiv, kan den ikke altid anvendes. Det er muligt at udføre arbejde på 1. og 2. sal fra jorden eller ved hjælp af en trinladder, men hvis balkonen ligger over anden sal, er det meget svært at gøre arbejdet med egne hænder. Også efter limning af penoplexen skal du afslutte overfladen, så et andet problem er løst - det dekorative design af balkonen fra gaden.

Hvor meget at købe penoplex

Standard dimensioner af penoplex: bredde 60 cm, længde 120 cm. For at finde ud af området på et ark multipliceres disse værdier (0,6 m X 1,2 m = 0,72 m 2). Derfor er arealet af et ark penoplex 0,72 m 2.

Nu måles de områder af væggene, der skal dækkes med isolering, og resultatet er divideret med 0,72. Det resulterende tal er antallet af ark, du skal købe. Hvis du ved at dividere tallet dukket ud med resten (som det altid sker), skal du købe materialet med en margen.

Et eksempel på beregningen af ​​isolering. Vægområdet er 12,5 m 2. Vi deler denne indikator ved firkanten af ​​et ark og find ud af, hvor meget der skal købes penoplex: 12.5: 0.72 = 17.36. Så skal du købe ikke 17, men 18 ark isolering. Princippet om at beregne mængden af ​​materiale er ens for isolering udefra og fra indersiden af ​​balkonen.

Hvis isoleringen vil blive monteret i to lag, er det naturligt, at du skal købe to gange mere materiale.

Opvarmning af en balkon indefra en penoplex

Opvarmende værker begynder med overfladebehandling. De skal være faste, rene og lige. Fokus er på vægisolering, og bedst af alt, hvis de er lavet af mursten og pudset med cementmørtel. Penplex kan også monteres på træskillevægge, men de skal forstærkes for godt for at minimere borddelernes vibration.

Balkon forberedelse til opvarmning

Det vigtigste stadium i at forberede balkonen til opvarmning er forseglingen af ​​hullerne, hvorigennem vinden kan blæse ind, sne og regn falder. Alle forbindelser mellem husets forvæg og balkonvægge samt de øvre og nedre plader undersøges. Revealed revner ryddes og skummet med monteringsskum til udvendigt arbejde. Når skummet hærder, afskæres de fremspringende overløb med en byggekniv, der kan forstyrre installationen af ​​isolering. Du skal også forberede de nødvendige materialer og værktøjer.

Værktøj og forbrugsstoffer til installation af penoplex:

 • roulette;
 • markør;
 • nedstryger;
 • trappestige;
 • Limskum og en pistol til dens anvendelse;
 • Dowel med paraplyer;
 • Foliefilm (dampspærre);
 • Dowel til montering af kasser;
 • Stænger eller profil til kasser.

Fra hvilken del af balkonen der begynder opvarmning (gulv, vægge, loft) betyder ikke noget meget, men arbejdet udføres normalt fra de øvre overflader og falder ned. Men hvis det er mere bekvemt at straks lave gulvet, kan du starte med det.

Vægisolering

Installation af plader på væggen er fra et af hjørnerne under ruderne mod husets mur. Hvis en eller to sidevægge er døv på balkonen, skal du først lim dem over med isolering, og derefter fortsætte til forsiden, forvæggen.

Fasede instruktioner til vægisolering på balkonen:

 • Ved hjælp af en hacksav udføres skærepladens skæring på væggenes størrelse. De ekstreme elementer er skåret prøver fra siden ved siden af ​​hjørnet;
 • Hvis isoleringens overflade er glat, bliver der lavet lyskilder i en vilkårlig retning på det sted, hvor limen skal påføres;
 • Limskum appliceres langs omkredsen og i midten af ​​pladen. Det bør smøres straks inden limning af delen, så den ikke vind
 • Den første del anbringes tæt på væggen, kantet i hjørnet og presset mod hænderne;
 • Det andet element er monteret på samme måde, der tæt forbinder kanterne af begge dele;
 • Efter at have klistret hele indersiden af ​​balkonen, skummes de resterende huller mellem isoleringen og væggen af ​​huset;
 • Hvis væggene er foret med beklædningsmateriale, lægges et lag dampspærre over skumplastiket;
 • Obreshetka fra træstænger eller en metalprofil er arrangeret;
 • Vægbeklædning er lavet med gipsplader, klapbræt, dekorative træbaserede paneler eller plastpaneler.

I det tilfælde, hvor væggene simpelthen er malet eller dækket med tapet uden gipsplader, bliver de pudset med et tyndt lag limopløsning, der omslutter polymernettet i det. Når gipset tørrer, er det gemt med en primer, kittespindende kitt og producerer en finish.

Loftisolering

Penoplex er monteret i loftet på samme måde som på væggene, men det er desuden spikret med plastikpuder i form af paraplyer. Deres fordel er, at de i købet af isoleringen ikke skaber koldbroer. På toppen af ​​isoleringen er monteret drejning til gips.

Nogle gange er afstanden fra loftet til den øvre kant af åbningsrammen lille, og kappen forstyrrer dens bevægelse. I dette tilfælde skal kassen fastgøres direkte til balkonpladen, i en afstand på 1-1,5 cm fra overfladen, og strimler af skumplast skal lægges i hulrummet inde i metalprofilen. Det mellemrum, der er tilbage mellem profilen og pladen, er skummet, og efter det er penopleksisoleringen monteret mellem batten på batten.

Gulvisolering

Hvis balkonpladen er flad og ikke har nogen åbenlyse fejl, udføres isoleringen uden yderligere forberedelse, men forbehandler gulvet med en primer. Men når der er huller og revner på overfladen, skal du først fjerne fejlene og justere gulvet.

Yderligere isolering udføres i henhold til følgende plan:

 • Laying vandtæt lag (film, belægning pasta);
 • Penoplex plader lægges over isoleringen. De kan ikke løses eller fastgøres på skummet;
 • Dampbarriere lægges på penoplexen;
 • Monteret nivelleringslag af krydsfiner, fugtbestandigt spånplade, GVL eller andre træmaterialer;
 • Gulvbelægning er lagt: tæppe, laminat eller linoleum;

For enheden af ​​et varmt gulv eller fliser lægge arbejdet udføres i en lidt anden rækkefølge:

 • Vandtætning er lagt på undergulvet;
 • Penoplex er monteret på limblandingen. I dette tilfælde er hele overfladen af ​​pladerne belagt med lim ved hjælp af en hakket trowel. For at forbedre fiksering påføres opløsningen også på substratet;
 • Mellemrummet mellem pladerne og væggene er forseglet med skum;
 • Plastfilmen er dækket;
 • Hældet cementhøjdehøjde på mindst 2 cm;
 • Efter hærdning af skræftet bliver keramiske fliser lagt;
 • Hvis der installeres et system med elektrisk gulvvarme mellem penopleksen og fliserne, installeres folie termiske isolatorer i stedet for polyethylenfilm.

Video instruktion:

Opvarmning af en balkon ved Penopleks udenfor

Princippet om isolering af ydervægge på balkonen er det samme som de indre overflader. Den eneste forskel er, at arbejdet udføres i en højde. Hvis disse er øverste lejlighed lejligheder, er isolering udført af et team af bjergbestigning, og hvis lavere lejligheder, hvor altaner kan nås fra trappen, kan du gøre alt selv.

Væggene rengøres fra løs, skrøbelige steder, potholes og revner er forseglet og belagt med en primer. Derefter monteres skum på skummet eller klæbemidlet. Da tykkelsen af ​​materialet, limet udenfor, ikke kan påvirke balkens indre dimensioner, kan du bruge den tykkeste isolering, hvis økonomien tillader det. Efter montering af isoleringen til lim er den sikkert fastgjort med dykker med paraplyhætter, en ved hjørnerne af arket og en i midten.

Sidingpaneler bruges til at afslutte de ydre vægge. De vil beskytte isolering mod klimatiske påvirkninger og vil fungere som en indretning.

I stedet for at sidde for at afslutte balkonen, kan du anvende dekorative gips. Den anvendes i to faser. Det første lag af gips er påført med et lag på 2-3 mm, og et forstærkningsnet er indlejret i det. Det andet nivelleringslag anvendes efter at den første er tørret. Når væggene er justeret og helt tørre, kan de males i enhver farve.

En velisoleret balkon er praktisk talt ikke anderledes i komfort fra en stue. Det er muligt at arrangere en undersøgelse, børnelokale, spisestue og bruge rummet om sommeren og vinteren. For større varmeopbevaring udføres isolering på begge sider af balkonen - udefra og inde.

varmeapparater

Den loggia forvandlet til en hyggelig og varm fortsættelse af lejligheden giver ikke kun ekstra levende meter, men skaber også en hyggelig atmosfære. Korrekt isolerede rum kan være et godt sted at slappe af med en vinterhave eller en afsondret arbejdsplads. Men for at gøre disse drømme til virkelighed, skal du først opvarme det rigtigt og udføre opvarmning. Alt er vigtigt her - fra "kagen" af væggene til glaspakkerne. Artiklen vil blive givet trinvise instruktioner til logning af loggia med penoplex med egne hænder.

Indhold:

Hvad er penoplex

Dette er et moderne isoleringsmateriale, som erstattede skummet. På grund af dets høje vandtætte kvaliteter og god tæthed, som almindeligt udvidet polystyren ikke kan prale af, tog det hurtigt ledende position på det russiske byggemarked. Penoplex er blot navnet på mærket, der producerer ekstruderet polystyrenskum. Men siden han var en af ​​de første, blev han til sidst et nominelt navn. Dens anvendelse er universel og tilladt under alle temperaturer og vejrforhold, hvilket især værdsættes i det hårde klima.

Fordele ved penoplex over andre varmelegemer:

 • har lav permeabilitet, absorberer ikke fugt og mister ikke dens egenskaber selv i et fugtigt miljø;
 • den lave vægt og høj styrke af selv en tynd plade gør det meget enkelt at arbejde med det;
 • den er holdbar i drift, ikke smuldrer, og musene gnider ikke det (som ikke kan siges om skumplast);
 • høj kompressionsforhold gør det muligt ikke at bryde selv når vi afrundede overflader;
 • økologisk sikkert og ikke-giftigt;
 • Fabrikantens liv erklæret 50 år, men det vil faktisk være meget længere;
 • og den største fordel er lav termisk ledningsevne, hvilket opnås ved et stort antal celler lige adskilt og isoleret fra hinanden med en diameter på op til 0,2 mm.

Separat er det værd at tilføje vandbestandighed, da vi isolerer loggien, er dette øjeblik ekstremt vigtigt. Især hvis arbejdet foregår udenfor. Du kan udføre et forsøg: sæt et stykke penoplex i en spand vand og tryk den ned med noget for helt at nedsænke det i vand og lade det være i 10 dage. For hele denne tid absorberes ikke mere end 0,5% af væsken, hvilket betyder, at det er ubetydeligt.

Ved arbejde med ekstruderet polystyrenskum er der en række materialer, der er i stand til at ødelægge dens struktur. Disse er acetone og andre opløsningsmidler, olie maling, benzin og polyester forbindelser. Denne liste er ikke så stor, så det bliver ikke svært at vide det, når du opvarmer loggia med penoplex selv.

Men der er mange flere kompositioner, som han ikke reagerer på, hvilket betyder at de er fuldstændig harmløse for ham. Disse omfatter vanddispergeringsmaling, kalk og alkaliske opløsninger, cement og gipsplaster, ammoniak, butan.

Ulemper ved penoplex

 • På trods af det varmeisolerende materiales tilsyneladende ideel har det også en række ulemper, som ofte bliver grunden til at finde et alternativ til det.
 • Penoplex støtter dog ikke ild, men smolders, smelter og udsender samtidig akrid og giftig røg.
 • Ødelagt for langvarig udsættelse for direkte sollys. Derfor anbefales det, at de øjeblikkeligt lukkes med en overfladebehandling, når de opvarmes.
 • Ligesom skum har det lave niveauer af støjisolering. Den loggia, der er isoleret af ham, vil passere alle lyde fra gaden selvom vinduerne lukkes.

Sådan vælges penoplex til loggiaisolering

 • Den sælges i form af plader med udskårne kanter, således at der under installationen skabes et solidt lærred. Deres tykkelse varierer fra 2 til 12 cm. Bredden er altid standard - 60 cm, og længden er 120-240 cm.
 • Hvis det er planlagt at isolere en loggia eller en balkon indefra, er plader med en tykkelse på 2-5 cm passende, da du vil forlade boligareal så meget som muligt. Til udvendigt arbejde anbefales det at anvende isoleringstykkelse på 10 cm.
 • Skær dem med en simpel brevpapirkniv. Hvis du ikke har brug for en jævnt snit, er det tilladt at skære lidt og bryde det.

For at lette udvælgelsen af ​​de ønskede plader har producenten frigivet en hel række produkter med talende navne. Så på salg kan findes:

 • penoplex "væg". Velegnet til varmeisolering af vægge både indenfor og udenfor. Dens densitet er 25-33 kg / m3, hvilket garanterer betydelige energibesparelser under opvarmning;
 • penopleks "tag". Den har en lavere densitet end væggen. Perfekt til isolerende tagskråninger eller flade tage. I tilfælde af en loggia, der er egnet til varmeisolering af loftet
 • penoplex "komfort". At det oftest vælges til isolering af lejligheder, balkoner og loggier. Dens densitet er 35 kg / m3;
 • penopleks "foundation". Tykkere og mere holdbar end væg. Nogle gange er den lukkede loggia færdiggjort af ejerne af lejligheder på første sal. I dette tilfælde vil denne type isolering være egnet til isolering af fundamentet og kælderen;
 • penoplex "45". Det er den tætteste af de eksisterende arter, men også den dyreste. Det er så holdbart, at det bruges selv i opførelsen af ​​landingsbaner.

Penoplex sælges i pakker, men priserne er angivet i terninger eller plader og afhænger af tykkelsen. I gennemsnit koster et ark ekstruderet polystyren med en tykkelse på 30 mm 110 rubler og 50 mm 160 rubler.

Når du køber den i en butik, skal du være opmærksom på emballagens og pladernes integritet, så der ikke er chips eller andre defekter. Det anbefales at købe det med en lille margen i tilfælde af ægteskab under arbejdet (for eksempel hvis et stykke blev afskåret forkert).

Hvilken tykkelse at vælge penoplex til loggia isolering

Først skal du indstille opgaven, for hvilket formål er isoleringen af ​​loggiaen eller balkonen.

 • Nogle gange er der nok til at skabe en behagelig temperatur kun til opbevaring af mad i vintersæsonen eller til tørring af tøj. Desuden vil opvarmning af balkonen med et tyndt lag isoleringsmateriale gøre det tilstødende rum mere varmt. I dette tilfælde sættes vinduesprofilerne den billigste - enkeltkammer. Til sådanne formål er den tyndere penoplex 20-30 mm tilstrækkelig.
 • Men det bliver mere og mere populært at lave en loggia med ekstra boligareal beregnet til året rundt brug. Det bedste valg ville være plader 40-50 mm tykke.
 • Opvarmning af gulv og loft afhænger direkte af de lavere eller højere loggier. Hvis de allerede er isolerede, så er det helt muligt at gemme og købe de tyndeste af de viste muligheder. Men hvis balkonen ikke har varme "naboer", så skal materialet ikke være tyndere end vægark.

Tip: Sommetider, for at spare, for isolering bruges rester af forskellige varmelegemer. Men det skal huskes, at 3 cm skumplast i sine varmeisoleringsegenskaber svarer til 10 cm skumplast.

Teknologi isolering loggia penoplex

Forberedende arbejde

 • På tidspunktet for isolering og beklædning med en loggia blev alle ting og genstande fjernet. Det virker ikke, gør det i etaper og skifter dem fra et hjørne til et andet.
 • Fra væggene rulles alle bøjlerne eller hylderne op og alle neglene stikker ud.
 • Derefter fjern eventuelt den gamle belægning, som kan falde af. For eksempel falder af gips eller flager tapet.
 • Vinduerne skal allerede leveres. Præference gives til modeller med vinduer med dobbelt eller tredobbelt glas, da formålet med alt arbejde er at isolere rummets loggia.
 • Også selv før isoleringen laver vi ledninger og nødvendige kommunikationer. Alle ledninger skal placeres i et korrugeret rør af passende størrelse.
 • Da loggia er et rum, der udsættes for høj luftfugtighed, er det ønskeligt at behandle alle mursten eller token vægge indefra med specielle primere i antifungale additiver. De tørrer ikke mere end 5-6 timer ved tørt vejr ved stuetemperatur.
 • Processen med isolering af penoplex er ganske enkel, og enhver, der kan håndtere et elværktøj, kan klare det. Den består af belægning af vægge, gulv og loft med ekstruderet polystyren, på toppen af ​​hvilket der er monteret et dekorativt vendt dæk.

Til arbejde skal du forberede følgende materialer og værktøjer:

 • vandtætningsmateriale, er det bedst at bruge skummet polyethylen med folie side. En af de mest almindelige typer er penofol;
 • det nødvendige antal skumplader;
 • polyurethanskum;
 • lim til penoplex;
 • Fastgørelseselementer vælges afhængigt af væggenes materiale. Så for loggia af murværker brug dowel-negle, og for træ slats balkon passende skruer. Men i begge tilfælde skal de have brede svampehætter, for bedre pressning af materialet;
 • primer med antifungale additiver eller anden imprægnering;
 • Aluminiumsramme eller træplader købes til rammen;
 • forstærket tape;
 • perforator eller skruetrækker til montering af bånd;
 • brevpapir eller byggekniv til skæring af penoplex;
 • niveau, trinladder og målebånd.

Trin-for-trin instruktion til logning af loggia penoplex

 • Når loggia er fuldt forberedt til opvarmning tages alle genstande ud og den gamle beklædning fjernes, de fortsætter til opvarmningen.
 • Først og fremmest fylder installationsskummet alle slots. Når det hærder helt (som normalt ikke er mindre end en dag), skæres det forsigtigt med en knivspids med væggen eller gulvet.
 • Første sal er isoleret. Uanset om der udføres arbejde på balkonen eller på loggiaen, er der altid lavet en betonplade på gulvet. Over tid kan det blive ubrugeligt, smuldre eller bare beslag. For ikke at deformere plasterne på skumgipset, og gulvet forblev selv, anbefales det i sådanne tilfælde at lave et udjævningslag af beklædningen. Hvis du tilføjer udvidet ler til det, får du yderligere isolering, og plader af penoplex kan tages tyndere.

Tip: Ved gulvbelægning skal man huske, at selv med isolering og gulvbelægning skal niveauet være lavere end i lejligheden.

 • At udstyre kassen på gulvet under den valgfrie penoplex. Men med sin tilstedeværelse bliver det lettere at lave gulvet, da træpladerne fungerer som log. Hvis du udelader dette trin, er det nok at sprede og passe pladerne til de ønskede dimensioner lige på gulvet og fastgør det til en særlig lim, der ligner fliser. Hvis penopleksen ikke har en groove-tong joint, så går samlingerne mellem arkene og væggene gennem samlingsskummet. Efter indstilling af opløsningen og tørring af skummet overskydes overskuddet nøjagtigt på niveau.
 • Den mest effektive isolering af loggia er penoplex og penofol i alt. Dette vandtætningsmateriale giver damptæthed og ekstra isolering. Men passer over den skummede skum side folie. Hvis der er led, limes de med forstærkede tape.
 • Dette fuldender isolationen af ​​loggia gulvet. Næste kommer et lag af undergulv og gulve.

Råd: Det er umuligt at lægge laminat oven på penopleksen, da det er for blødt, og laminatpanelerne hurtigt bliver ubrugelige på grund af brud på låsearbejder.

 • Dernæst opvarmer de væggene. Alle hullerne på dem er også skummet. Derefter behandles hele overfladen af ​​væggene (herunder dem, der grænser op til lejligheden) med vandtætningsmateriale. Det er bedst at bruge en flydende og klar til brug primer, den påføres med en simpel børste.
 • En af de to muligheder for isolering omfatter battenes enhed. Ikke grundlæggende vil det være lavet af træ eller metal, så længe lamellerne er glatte og af tilstrækkelig tykkelse. På grund af pladernes stivhed er det nok kun at lave vertikale guider med en afstand på 60 cm, hvilket svarer til skumgipsets standardbredde.

Opvarmning af loggia penoplex gør det selv video

Tip: Når du vælger en metalprofil, skal du tage højde for, at den ikke har en høj termisk ledningsevne, hvilket betyder, at koldbroer uundgåeligt dannes. For værelser beregnet til året rundt brug, er dette uacceptabelt.

 • Når rammen er monteret, indsættes isoleringsplader i den. Det skal heller ikke passe tæt ind i det. Men det er umuligt at de stikker ud, materialet skal passe tæt til væggen med hele overfladen. Hvis der er dannet fordybninger på grund af den trange kant, er de igen fyldt med skum. Dette gælder også for alle led, hvor materialet er løst fastgjort til hinanden. Således holdes penopleksen på væggen, yderligere fixering er ikke længere påkrævet. Rammen af ​​lathing er egnet til fastgørelse af det modstående materiale, for eksempel gipsvæg.

Loggia isolering penoplex foto

 • Den anden metode er at klæbe skumplastik til at klæbe uden kasser. Sammensætningen er ensartet påført med en notet trowel på overfladen af ​​pladen (og bedre på væggen) og den er fastgjort til bunden. Så fast fast i et minut. Lim kan udskiftes med negle med specielle svampe. De hvert ark er fastgjort i 5 steder, det anbefales desuden at fastsætte dem og hjørneforbindelserne. Erfarne bygherrer anbefaler at klæbe sømme med forstærket tape ud over skumdannelse.
 • Indvendigt er vandtætningslaget lavet af penofol. Hovedregelen i arbejdet med ham er manglen på huller eller overlapninger. Der lægges særlig vægt på krydset mellem gulv og vægge.
 • Det sidste stadium vil være isoleringen af ​​loggia loftet ved penoplex. Som i tilfælde af gulv og vægge er loftet først forberedt, herunder tætning af mulige huller og behandling med antisvampemidler.
 • Hvis loggiaen eller balkonen er placeret på øverste etage, skal du passe på vandtætningen separat. Det anbefales at erstatte den flydende sammensætning med en mere pålidelig rulle.
 • Ekstruderet polystyren i loftet er oftest knyttet til limen eller specielle negle. Dette letter endvidere opgaven med at afslutte putty og plastering. Men hvis det er planlagt at skære loftet med gipsplader eller andre plader eller rackmaterialer, så er det bedre at lave en batten.
 • Når det er monteret på lim, er det nødvendigt at smøre hele overfladen af ​​pladen og loftet og kun så trykke let på pladen. For pålidelighed er det nødvendigt at holde det i denne position lidt længere tid end det var gjort, når vejrvæggende vægge.
 • Når de monteres på negle, skal deres hætter være let presset ind i isoleringsmaterialet.
 • Uanset hvilken metode der vælges, når huller dannes, bliver de igen fyldt med skum. Det anbefales at købe en universal, der er egnet til hele sæsonarbejde.
 • Ved opvarmning af penoplex er det vigtigt at udstyre dampspærren fra rummet. Derfor er loftet dækket af penofol. For at fastgøre det skal du anvende skruer, og leddene limes med tape. Men i dette tilfælde vil det ikke være muligt at putte loftet direkte oven på isoleringen. Det er nødvendigt at lave en kasse fastgjort til dyvelen med negle. Derfor skal fastgørelsesorganerne have tilstrækkelig længde til at passere gennem hele tykkelsen af ​​isoleringen og træde helt ind i betonbunden. Dette er vigtigt, fordi pladerne GKL vejer meget, og oven på dem sætter de stadig flere lag kittemix.

Loggia isolering penoplex video

 • Men i en sådan kasse over penoplexen er der en fordel. Mellem det og huden er dannet et luftrum, der giver dig mulighed for at skjule ledningerne.

Opvarmning af loggia penoplex gips video

 • Som følge heraf skal hele loggia være som en kasse, som er monolitisk på alle overflader dækket af penoplex med penofol. Dette gør det muligt at anbringe varmeapparater der eller et opvarmet gulv, der skal installeres, hvilket vil skabe den samme hyggelige atmosfære som i selve lejligheden. Men selvfølgelig vil denne metode tage en hel del af loggiaens boligareal, især i betragtning af dets oprindelige lille størrelse. Et alternativ kan være mere komplekst, men ikke mindre effektiv isolering af penoplex udenfor. Det anbefales ikke at gøre det selv (med undtagelse af balkoner i stueetagen), da der kræves særligt højhøjdeudstyr.

Opvarmning af loggia penopleks udenfor

 • Fra siden af ​​gaden kan du kun isolere væggene, loftet og gulvet isoleres indefra.
 • Hvis det er nødvendigt, skal du rengøre loggiaens ydre vægge fra den gamle belægning. På træbalkonen skal du fjerne hele trækassen og kun efterlade stålstængerne.
 • En primer til facader påføres overfladen. Det er praktisk at gøre denne rulle med et teleskopgreb.
 • Den samme rulle (med en kort lur) smøres i to lag med en flydende vandtætningsmiddel.
 • Til fastgørelse af plader af penoplex kan du montere en kasse, bruge lim eller negle. Alle tre metoder er egnede til udendørs arbejde, alt afhænger af, hvor praktisk det vil være at udføre dette arbejde under særlige forhold.
 • Her vil det være svært at lave en indledende montering af pladerne selv, derfor er det vigtigt at foretage målinger specielt præcist og at beregne alt først. Isolering er pre-cut til den rigtige størrelse.
 • Læg derefter lim og skum tæt på væggen. Hvis hænderne ikke når, er det nødvendigt at opfinde en improviseret enhed for en stram trykning af arkets nederkant. I slutningen af ​​arbejdet er alt tilbage til at tørre helt, i omkring en dag eller mere. Hvis installationen blev udført på en batte eller negle, går du straks videre til næste trin.
 • De resulterende huller i sømene zapenyvayut og efter hærdning afskåret flush med pladerne.
 • Som allerede nævnt, vil loftet og gulvet isoleres indefra ved hjælp af den ovenfor beskrevne teknologi.
 • Hvis isoleringen udenfor er dækket med dekorative gips, er det forstærkende facadenet fastgjort til arkene ved hjælp af neglesvampe. På toppen af ​​uden en primer påføres en startcement kittet straks.
 • Men oftere end balkoner og loggier går af med plastpaneler. Selv om de ser mindre æstetiske ud, er de hurtigt samlet, uhøjtidelige til vejrforholdene, holdbare og billige. Derfor er det bedre at lægge penopleksen ved isolering straks ind i skovlen, for ikke at gøre det yderligere efter at termisk isolering virker.

Opvarmning af loftet på balkonen og loggia, tips om valg af isolering

Isoleringen af ​​balkonen skal være komplet, hvilket betyder at loftet skal isoleres ikke værre end vægge og gulve.

God varmeisolering vil skabe behagelige forhold på loggia eller balkon, både i varme og i kraftig frost. Opvarmning af loftet på balkonen vil tilføre tidligere ikke brugt brugbart område af lejligheden. Normalt kræver denne proces ikke betydelige bestræbelser, da det største problem er det korrekte udvalg af materialer og overholdelse af isoleringsprocessen.

Hvordan man vælger isolering

På markedet for byggematerialer udvides valg af isoleringsmaterialer konstant, idet de genopfyldes med nye, mere avancerede modifikationer, så en person uden erfaring kan let forvirre. For at isolere loftet på en balkon eller loggia bruges der oftest fire typer af termiske isoleringsmaterialer:

 • mineraluld;
 • skumplast;
 • skummet polystyren;
 • penoplex eller ekstruderet polystyrenskum.

Hvert af ovennævnte materialer er let at bruge og behøver ikke specialiseret udstyr, hvilket gør det nemt at udføre isoleringen af ​​loftet på balkonen eller loggia med egne hænder. Disse materialer har forskellige egenskaber, varierer i metoden til installation og pris, men alle er fremragende isolatorer.

Uanset hvilket materiale der foretrækkes - i hvert fald vil det endelige resultat være positivt. Alle disse materialer er meget populære i byggebranchen, så markedet for byggematerialer tilbyder et stort udvalg af sorter af sådanne populære varmeapparater.

Termisk isolering skum

Polyfoam, der består af gasfyldt plast, er et af de mest overkommelige og fælles materialer til varmeisolering. Hvis den er beregnet til at blive lagt under dekorative paneler - såsom MDF, gipsplader eller PVC - så vil den optimale tæthed være 15 kg / kubikmeter, hvis fyldstofet er 25 kg / kubikmeter.

Blandt dens fordele bemærker vi:

 • fremragende lyd og varmeisolering kvaliteter;
 • overkommelig pris;
 • nem installation;
 • universalitet - muligheden for montering på beton og under taget, samt at bruge den som hoved- og mellemisolering og forbinde den med andre materialer;
 • miljøvenlighed.

Ulempen ved skum er:

 • skrøbelighed;
 • ustabilitet
 • destruerbar, når den udsættes for acetone og andre tekniske væsker.

Det er muligt at opvarme loftet på loggiaen under ovnen eller direkte under taget, hvis det er placeret på sidste etage. Ark skåret i størrelse indsættes i åbningen og derefter blæst med skum.

Når der laves varmeisolering til puttying, skal skum først limes til pladen med lim (normalt lim til keramiske fliser bruges til dette), og derefter fastgøres med svampe-dowels. Med henblik på at fastsætte med fire punkter i hjørnene og femte punkt i midten.

Opvarmning af folie af polystyren

De vigtigste fordele ved skummet polystyrenskum er:

 • lav vægt og høj styrke;
 • fremragende lyd- og varmeisolering;
 • termisk stabilitet, når temperaturen falder;
 • miljøvenlighed
 • modstand mod naturlige og kemiske påvirkninger
 • høj fugtighedsbestandighed.

Der er ingen væsentlige ulemper.

Varmebestemt polystyren udføres hovedsageligt på betonpladen. Det er ret vanskeligt at installere denne bløde og tynde isolering under balkens tag - for eksempel under bølgepulver.

Under alle omstændigheder skal folieret polystyrenskum presses med noget for at rette det på loftet. Sommetider sættes det direkte på gipsvæg eller paneler, men dets effektivitet falder som følge af mulig deformation som følge af temperaturfald, hvilket fører til en signifikant reduktion i effektiviteten.

Skummet polystyrenskum er rettet på pladen og skinnen, som er en klemme, skrues straks under den. Korrekt installeret polystyren er effektivt nok - folien i dette tilfælde virker som en hydrobarriere og termo-reflektor. Så når den varme luft kommer i kontakt med folien, køles den ikke ned, men holder den samme temperatur.

Effektiviteten af ​​denne isolering afhænger desuden af ​​tykkelsen af ​​folien foldet på folien eller polyethylenskummet. Tykkelsen af ​​materialet kan være fra 2 mm til 10 mm, og længden af ​​rullen - 15, 25 eller 30 m.

En anden metode til isolering er installationen af ​​foringen af ​​rammen på de U-formede suspensioner. Her er der igen to muligheder: Du kan trykke på de isolerende U-formede bøjler på pladen - så får du det samme som når du spænder skinnen. Og du kan pålægge den samme isolering på ørerne af denne suspension - nogen af ​​mulighederne er ret effektive.

Mineraluldsisolering

Opvarmning af et balkonloft med mineraluld betragtes som den mest budgetmæssige løsning.

Dens fordele er:

 • god lyd og varmeisolering;
 • lav pris;
 • ingen grund til at justere loftoverfladen;
 • varmebestandighed i en bred vifte.

Blandt de mangler vi bemærker:

 • evnen til at passere vanddamp, hvilket resulterer i behovet for et vandtætningslag;
 • behovet for montering af trækasser på grund af den store masse;
 • kemisk fare - under reparationen er der brug for åndedrætsværn og maske.

Minvat i enhver form anvendes som mellemliggende isolering mellem tagdækningsmaterialet eller hovedloftet og ophængt beklædningsramme. Denne isolering kan fastgøres under hovedloftet, hvorved en talje under den bliver fremstillet af en nylon tråd eller gevindbøjning gennem U-formede suspensioner.

Derudover er mineraluld placeret direkte i loftet sinus, mens den vigtige betingelse er, at støvet og de mindste partikler af isolering ikke trænger ind i foringen.

Effektiviteten af ​​dette materiale afhænger naturligvis af dens tykkelse. Mineralulden, der anvendes til disse formål, kan være fra 20 mm til 200 mm.

Opvarmning penoplex

Penoplex eller ekstruderet polystyrenskum - er et varmeisolerende materiale, der tilhører en ny generation af isolering. Han er faktisk et forbedret skum, der har forbedrede styrkeegenskaber, mindre tilbøjelige til ild og mere stabil. Dette fører til den stigende popularitet af dette materiale, der anvendes til installation af loftet på balkoner eller loggier.

 • lav dampgennemtrængelighed, der ikke tillader materialet at absorbere fugt
 • lav varmeledningsevne
 • evne til at modstå tunge belastninger;
 • nem installation;
 • lang levetid
 • god kombination af pris og kvalitet.

Ulemperne ved Penoplex er:

 • høj nok brandfare
 • modtagelighed for gnaverangreb
 • prisen er højere end skummet.

Termisk isolering af loftet på loggia / altan med ekstruderet polystyrenskum udføres på samme måde som skumisolering - forskellen er, at når du installerer skumgipset for kitt, behøver du ikke fem, men to dowel svampe placeret langs kanterne af panelet.

På grund af densiteten, som kan variere fra 35 kg / kubikmeter til 45 kg / kubikmeter, er penoplex præget af bedre varmeisolering, hvilket gør det muligt at anvende paneler med en tykkelse på 20 mm eller derover. Så, at have klare fordele i forhold til skumplast, har ekstruderet polystyrenskum den eneste ulempe - høj pris.

Opvarmning af loftet på balkonen i første omgang

Arbejdet med at isolere loftet er ikke multi-trin og tidskrævende, så de er helt i stand til endda nybegyndere bygherrer. Den enkleste metode til at lægge isoleringspaneler på loftet på en balkon / loggia ligger på lim eller svampe-dowels. En sådan installation er optimal, når man bruger polystyren, folieret polyethylen eller polystyren, efterfulgt af påfyldning af loftet. Til dette skal du:

 • trappestige;
 • Punch;
 • særlige lim;
 • plug;
 • polyurethanskum, pistol til polyurethanskum;
 • niveau;
 • nedstryger;
 • blyant linjal.

Først læg et lag af folieret isonol, som vil spille rollen som en dampspærre, der forhindrer kondens fra at bygge op på loftet. Dernæst skal du skære materialarkene af den passende størrelse, klæbe dem rumpen med den foldede side ud og lim sømme med aluminiumsfolie.

Det næste lag er polystyrenskum eller skum. Isolationsdæpper skæres af en brevpapirkniv eller hacksav og lægges på lim og fastgøres på toppen ved hjælp af dowel svampe: fem til polystyrenskum eller fire til polyfoam. Alle sømme lukkes med skum.

Opvarmning af loftet på balkonen i anden vej

For isolering med mineraluld eller skum / skum under panelet vil der være brug for flere arbejdskraftinvesteringer og tid. Til dette skal du:

 • trappestige;
 • særlige lim;
 • metal suspensioner;
 • træplader eller metalprofiler;
 • plug;
 • Punch;
 • polyurethanskum, pistol til polyurethanskum;
 • niveau;
 • nedstryger;
 • blyant og linjal.

For det første bør du gøre markeringerne for ophængninger på altanen loftet, rette dem nøjagtigt i forhold til hinanden, da profiler vil blive knyttet til dem. Så er det nødvendigt at lægge på limfoliepolyeten, som kan føres direkte gennem suspensionerne eller hakket på "ørerne".

Derefter passer det næste lag bestående af polystyren eller polystyren skum fastgjort af dowels på samme måde, og derefter installeres profiler. Derefter kan de monteres gips eller paneler.

Opvarmning af loftet på balkonen / loggia med mineraluld, efter isonola, er det bedre at straks installere metalprofiler eller træplader, hvilket giver plads til isolering. Det er nødvendigt at lægge bomuldsuld imellem profilerne - lamellerne holder materialet og danner grundlaget for montering af loftbeklædning.

Nyttig video

Lad os se på et videoeksemplar af vej- og loftsvejr på en loggia:

Behovet for isolering af loftet på balkonen er kun berettiget, hvis den isolerede altan eller loggia. Selvfølgelig kan varmen gå op, men i nærværelse af kolde vægge vil denne varme luft blive afkølet på grund af den lave temperatur, der afgives af væggene.

(3 vurderinger, gennemsnit: 3.33 ud af 5)