Isolering af loftet på balkonen med forskellige materialer

At være involveret i ombygning af lejligheden med egne hænder og ønsker at gøre ekstra boligareal ud af balkonen (loggia), først og fremmest er det værd at gøre isolering. Desuden omfatter denne proces i modsætning til forventningerne til begyndere arbejdet med dannelsen af ​​et isoleringslag på væggene og gulvet samt isolering af loftet på balkonen.

Op til 20% af varmen kan gå ud gennem loftet på en loggia eller en balkon, og derfor skal gulvbelægningen isoleres fra naboerne. Med den rette erfaring med reparation og færdighedsniveau er det ret nemt at udføre loftets isolering på en loggia eller balkon med egne hænder. For at gøre dette er det vigtigt at bestemme det materiale, der vil spille rollen som isolering, og nøje følge den korrekte algoritme for handlinger.

Isoleret loft hjælper med at reducere varmetab på balkonen betydeligt

Isolering til loftet på balkonen

De materialer, som det er planlagt at isolere loftet på loggiaen eller balkonen, især når man arbejder med egne hænder, skal opfylde flere grundlæggende kriterier. Ud over det primære formål med isolering, bør isolering være let, nem at installere, pålideligt modstå fugtigheden i det ydre miljø for at være sikkert for mennesker.

På trods af det stadigt voksende udvalg af varmelegemer på byggevaremarkedet tilhører den største efterspørgsel fire typer materiale. Disse omfatter:

 • Mineraluld.
 • Folieret polystyrenskum.
 • Skum.
 • Penoplex.

Den fælles fordel ved alle de listede varmelegemer er let og nem at betjene. Med installationen af ​​et af disse materialer kan du selv gøre det. De holder perfekt varmen i rummet og tjener i lang tid. Forskellen er kun omkostninger og individuelle karakteristika for hver af dem.

Så, mineraluld, med brandmodstand, absolut harmløshed for mennesker og miljø, er bange for fugt og smuldrer stærkt, når den skæres. Dens første ulempe kan føre til rotting af isolering, den anden forårsager ulejlighed under installationen på grund af den store mængde af kaustisk støv.

Folieudvidet polystyren er et tyndt og blødt materiale med en eller tosidet foliecoating, som pålideligt opretholder varmen i rummet. Det er ikke så nemt at placere det under loftet og samtidig er det vigtigt at sikre, at overfladen af ​​loftpladen er glat, ellers er der stor sandsynlighed for brud.

Polyfoam er nem at bruge, let og ligeglad med fugtighedens virkninger. Men det er dyrere og mindre naturligt materiale.

Relativt nyt på markedet materiale penoplex er en dyr, men let og pålidelig isolering. Dens særegenhed består i en tæthed, som er meget større i forhold til andre materialer med en mindre pladetykkelse, hvilket gør det muligt at opretholde lofternes højde, hvis dette principielt er tilfældet.

Installationsprocessen for isoleringslaget med egne hænder afhænger af hvilket materiale der vælges til basen. Anvendelsen af ​​hvert af disse materialer har sine egne egenskaber, som skal tages i betragtning for at sikre hele konstruktionens lange levetid. Lad os se nærmere på, hvordan man isolerer loftet på en balkon eller loggia med forskellige typer materialer.

Rack til balkonen - hvordan man gør det selv, læs vores publikation.

Hvordan man vælger eller laver et skab til en loggia, findes i denne artikel.

Opvarmning af loftet på loggia eller balkon med mineraluld

Inden du udfører isolering af loftet på balkonen eller loggia med mineraluld, skal du sørge for sikkerhedsforanstaltninger. På grund af materialets smuldring dannes der en stor mængde støv, som kan forårsage skade på hud og slimhinder. Derfor er det obligatorisk at have en særlig beklædning (eller lukket tøj), hovedbeklædning, åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

Mineraluld - billigt og ikke brændbart materiale

Til pålidelig montering af isolering og efterfølgende plettering er et skelet af lath beam installeret på loftet i loftet. Stængernes bredde bør ikke overstige tykkelsen af ​​laget af mineraluld. Træstammer er fastgjort til loftet med dykker i trin på 50 centimeter langs loggiens bredde.

Det er vigtigt! For at sikre pålidelig fastgørelse af isolering, hammer neglene langs hele længden i trin på 15-20 centimeter. Neglehoveder skal være 2-3 millimeter over overfladen.

Efter afslutningen af ​​arbejdet med rammen er det afbrydelsen af ​​installationen af ​​isolering. Minvata skæres i stykker, svarende til de celler, der dannes mellem stængerne. Derefter er isoleringen fastgjort ved loftet ved hjælp af et specielt monteringslim.

Separat bør du passe på isolering mod fugt. Til dette formål påføres polyethylen på hele skumlaget.

Den endelige fastgørelse af mineralulden i rammen er lavet ved hjælp af en tynd tråd, strakt mellem neglene, der er hamret ind i stængerne. Efter at isoleringen er fastgjort, kan neglens hoveder tættere indføres i træet.

Det sidste stadium er færdiggørelsen. Dette kan være som foring af loftspladet og efterbehandling med gipsplader, fliser og andre materialer.

Folieudvidet polystyren i loftisolering

Opvarmning med dette materiale udføres i tilfælde, hvor det "indfødte" loft på balkonen eller loggien er glat, og den planlagte belægning er stiv. Ellers kan isoleringen blive skadet på en betydelig ruhed. Ved blød plating er der stor sandsynlighed for materialetformation over tid.

Skummet polystyren er velegnet til glatte overflader.

For at installere er det tilstrækkeligt at forberede et stykke isolering svarende til størrelsen af ​​balkonloftet. Derefter strækker den under loftspladen, fastgør den med tre eller fire flade træplader. På toppen af ​​den udvidede polystyren er plader med plader af gipsvæg eller foring.

Termisk isolering af loftet på altanen skum

Opvarmning med brug af polyfoam - en af ​​de mest enkle processer. Til gennemførelse er det nok at holde skumpladerne til det tidligere rengjorte loft på balkonen med maksimal tæthed til hinanden. Derefter fastgøres skummet med dykker i hver af hjørnene af fliserne og i midten.

Pladerne, hvis der er en sådan mulighed, skæres i en sådan størrelse, at de kan fylde rummet uden rest i bredden af ​​rummet. Resterende huller og fastgørelsespunkter af dowels efter montering er maskeret med monteringslim. På toppen af ​​isoleringen kan du lave en finish: Sæt loftet med hårdt materiale (vægpanel, gipsvæg) eller gips og mal det.

Penoplex i opvarmning af altanen loftet (loggia)

Som nævnt ovenfor er de høje omkostninger ved materialet mere end betalt af sine fordele, hvoraf den ene er let at installere. For at udstyre loftet med skumplastisolering er det tilstrækkeligt at forskære pladerne af materialet med monteringslim og fastgøre det på den rensede overflade af loftpladen. Den endelige fiksering udføres ved hjælp af dykker, fastgjort til kanten af ​​pladen. Kanter, led og fastgørelsespunkter af fikseringselementer behandles med lim, hvorefter loftet er klar til efterbehandling.

Penoplex er ret effektiv og nem at installere.

Tænker over behovet for varmeisolering af en balkon eller loggia, er det værd at huske på, at uden det ordentlige isolering af loftet, kan alt arbejde udført forgæves. Og når man vælger et materiale til termisk beskyttelse, er det vigtigt at gå ikke blot ud fra det planlagte budget, men også fra lokalernes behov. Så, opvarmning af loftet på balkonen, under taget, bliver nødt til at feje sådan isolering som folieret polystyren skum eller tyndt skum, og under betingelser med høj fugtighed vil mineraluld ikke tjene ordentligt.

Sådan isoleres loftet på selve balkonen

Opvarmning af balkonen eller loggia er en nødvendig garanti for varme bevarelse i lejligheden. Derudover kan en balkon eller loggia aktivt bruges til erhvervsmæssige formål eller til rekreation. Måske ejerne af lejligheden vil kombinere loggia med et værelse for at øge boligareal, hvilket eliminerer murstenbarrieren. I dette tilfælde er isoleringen af ​​balkonen / loggia afgørende. Hvordan isolere loftet på balkonen selv?

Preliminært arbejde

Før du går videre til direkte isolering af loftet på balkonen, skal du udføre en masse forberedende arbejde. Isoleringsarbejdet skal være konsistent.

Det første og vigtigste forberedelsesarbejde er vinduesrammen på balkonen. Indtil nu er der stadig mange balkoner i de huse, der er rejst i sovjetiske tider, som ikke kun glaserede, men havde ikke engang balkonrammer på dem. Selvom nogle udviklere i dag bygger huse med uglazed balkoner. Uden pålidelige balkonrammer med godt glas er der ingen mening at gøre isolering. I øjeblikket er der mange virksomheder og firmaer, der producerer plastrammer. Men du skal vælge ikke billig, men høj kvalitet og pålidelig. Dette betyder ikke den dyreste. Du kan finde virksomheder, der bekymrer sig om deres troværdighed på markedet for tjenester og derfor levere kvalitetsprodukter til meget rimelige priser.

Det næste skridt er vandtætning. Det udføres ved at fjerne eventuelle revner eller revner, hvorigennem varme kan undslippe, og som kan være kilder til kold luft fra gaden og fugt. Kold og fugt udefra fremkalder udseendet af skimmel og meldug, der vides at være skadelige for menneskers sundhed.

Kilden til varmetab og direkte koldt indtag med fugt kan være hjørner. Hvis hullerne er store nok, kan de løses ved at sprænge skum. Efter tørring og afskæring af den resterende del af skummet skal dette sted og muligvis hele pogonazhens vinkel dækkes med en cement-sandmørtel, en facadekitt eller kitt til tætningsgab, såsom "Trowel" eller "Karbolat".

Bemærk: Du kan også bruge specielle gummi- eller bitumengummiforseglingsmidler, hvis revner og sømme til tætning er små.

På alle måder skal gulvpladen laves indefra, ikke tilgængelig til overførsel af fugt udefra. For at gøre dette kan du bruge forskellige byggemixer som "Penekrit" eller "Penetron".

Sekvens af værker på balkon weatherization

Selv efter glasering og eliminering af direkte kilder til kulde på balkonen, vil det stadig være ret koldt. Hvis gulvet er beton, er væggene nøgne klodser, så vil loftet kun ændre sig lidt. Gulv og vægge skal også opvarmes. Derudover har hvert arbejde sin egen rækkefølge. I isoleringen af ​​balkonen eller loggia, også. Og dette: gulvisolering, vægisolering, og så loftisoleringen.

Gulvisolering med lag

Du kan varme gulvet på forskellige måder. Du kan lave et trægulv på bjælkerne, hvis gulvets højde tillader, at opvarme pladsen under gulvet med skum eller skumpolystyren. Og hvis gulvets højde ikke tillader det, lim derefter skummet / polystyrenet på gulvet, læg et forstærkende maske og hæld et lag cementcement sandplade på toppen. Gulvbelægningen (linoleum, laminat) kan lægges på det samlede træ eller hældte gulv.

Væggene kan også isoleres på forskellige måder. Det kan være en træ / metal ramme med isolering indeni og ydersiden af ​​træ eller plast clapboard. Og du kan isolere ved at klæbe polystyren / polystyren, forstærke det med et gitter og afslutte det med plastering og kittestoffer.

Efter isolering af gulv og vægge kan du sikkert flytte til loftet.

Jo bedre at varme loftet?

Byggemarkedet har et stort udvalg af isolering. Blandt dem er den mest berømte og populære isolering - mineraluld, skumplast, polystyrenskum (penoplex). Hvilken er bedre at vælge?

Demonstration af hvordan man opvarmer loftet på loggia med penoplex, fastgør det til overfladen med lim og dykker

Al isolering er god. Skum eller skum har dog vist sig at være bedre på grund af dens tæthed og ikke-hygroskopicitet. Derudover kan de varme loftet på balkonen med egne hænder på en træramme med efterfølgende foring og på en mere økonomisk måde - ved direkte limning til loftet med fiksering indtil fuldstændig tørring. Derefter forstærkningsmassen og screed spackling blandingen. Et andet positivt punkt med skum eller skum er bekvemmeligheden ved at arbejde med ham. Taler om mineraluld (minvat), mens du arbejder med det, bliver nogle elementer smidt ind i luften, der forårsager allergiske problemer. Det er nødvendigt at arbejde med det i beskyttelsesbriller og åndedrætsværn. Ved arbejde med polystyrenskum er det ikke nødvendigt.

Hvis der er et spørgsmål - hvad skal du vælge, kan du sikkert tage penekseks eller skum på trækassen.

Trinmontering

Først skal du tage følgende værktøj:

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • roulette hjul;
 • en blyant
 • niveau, niveau (længde 80-100 cm);
 • en hammer;
 • sporstof;
 • kniv på gipsvæggen.

mærkning

Du skal markere niveauet af loftet, det vil sige, hvor det er planlagt at afslutte flyet. Dette er nødvendigt, så når loftet er helt samlet, forhindrer det ikke vinduesrammen i at åbne. Derfor er det vigtigt, at loftet ikke når mindst 2 cm før bladet i åben form. Hvis beklædningsmaterialet er træbeklædning, er det 1,5 cm tykt, hvilket betyder at loftbeklædningen skal indstilles i en afstand af 3,5 cm fra rammen.

Da der sædvanligvis er balkonrammer placeret på niveauet, ud fra rammelementer, er det muligt at opnå en ekstremt flad linje i horisonten over vinduet. Det skal også flyttes til den modsatte væg. Dette vil hjælpe åndeniveauet. På en tilstødende mur overføres linjen fra vinduet til den modsatte væg. Ved de fire hjørner af blyanten sættes mærker. Tracer disse mærker er forbundet. I dette tilfælde kan en partner ikke gøre det.

Installation af kasser

Efter mærkning skal du montere kassen fra en slat eller bar. Fokusering på linjen langs omkredsen af ​​balkonloftet, langs hele længden af ​​det er en kant / skinne sat, fastgør sig til loftet. En perforator borer huller langs det sted, hvor der vil være en bar i 60 cm trin, en nylon dowel med en diameter på 8 mm vil blive hamret i hullerne med en hammer, og derefter en skrue svarende til diameteren af ​​dowel vil blive skruet gennem baren med en skruetrækker. Hvis der på grund af den ujævnhed, der ligger på pladen, bliver træet dybere fra horisonten, så i stedet for den skruede skrue skal du lægge en træchip under træet og fastgøre det med en lille stud, så den ikke hopper ud under træet over tid. Det samme princip er udsat og tømmer ved væggen.

I første omgang installeres tømmeret ved vinduet og på den modsatte væg, og det midterste tømmer er flush med dem, der allerede er installeret. Åndeniveauet hjælper med at kontrollere, at alle stængerne er i en linje af horisonten. Dette vil sikre loftets ensartethed.

Hvis balkonen planlægger at skære gipsplader, skal kassen være fremstillet af metalprofiler CD og UD. Takket være markeringen er der en linje omkring omkredsen af ​​balkonen. Ved hjælp af en perforator spik vi UD-profilen langs mursten (beton) vægge og fastgør den med skruer ved hjælp af en plastramme. "Lopper", selvlukkende skruer 9,5 mm lang passer. CD-profilen er indstillet til bredden af ​​balkonen i trin på 40 cm. For stivhed er CD-profilen fastgjort af U-formede bøjler, der er fastgjort til loftet med dybere 6x40, og selve profilen er skruet med en "loppe" -skruetrækker. Åndeniveauet hjælper med at styre et enkelt plan på cd-profilen med en UD, der er fastgjort til væggene.

Metal loft drejning

Lægning af isolering

Når batten er monteret, kan du lægge isolering: polystyren skum, penoplex eller mineraluld. Efter at have målt bredden af ​​båndet mellem stængerne eller profilen, med en kniv på gipsvæggen, skærer vi den nødvendige størrelse fra isoleringsarket. Størrelsen skal laves 2-3 mm større end den fornødne størrelse, så de skårne stykker af penoplexen passer meget tæt på batten. Dette vil tillade det ikke at falde ud, når du spiker det modstående materiale (for højkvalitets fiksering af isolering, kan du bruge lim). Det anbefales at blæse eventuelle små sprækker med skum.

Vi udfører isolering af loftet med skumplettering, der ligger mellem trækassen

Vigtigt: Hvis isoleringen er lavet af mineraluld på en metalramme, skal du passe på, at den også fylder pladsen bag profilen. Metalet har en tendens til at fryse, men den omgivende mineraluld vil ikke tillade dette.

Andre mulige arbejdssekvenser

I den ovennævnte udførelsesform var der følgende rækkefølgen af ​​isolering af loftet på balkonen eller loggia med egne hænder: kappen - der ligger isolatoren mod. Men der er en anden mulighed med den omvendte sekvens af isolering og installation af trækasser eller metalramme. Dens essens er som følger. Allerede inden installationen af ​​batten / metalrammen skabes et lag af isolering fra skum / skum over hele området af balkonloftet. Det limes til loftet med en speciel lim, og plastikskiver, der ofte omtales som "svampe", er fastgjort til fem punkter på pladen - fire ved hjørnerne af pladen og den femte - i midten. Plader skal skummet med skum for yderligere isolering.

Vi laver penopleks på et loggia loft

Det samme kan gøres ved at opvarme loftet med mineraluld. Plast "svampe" ordner det godt, når det opvarmes, tæt presset på betonoverfladen. Hvis det limede skum / skumplast ikke vil blive underkastet yderligere efterbehandling (pudsning), kan der også trækkes et lag af folieret varmereflektor (penofol, izolon) over isoleringen. Hvis der vælges mineraluld til isolering, er det nødvendigt at stable varme reflektoren. Den indeholder flere vigtige og nyttige egenskaber: termisk isolering, lydisolering, vandtætning, dampspærre og vindisolering. Varmreflektorforbindelserne limes sammen med tape. Og så er det allerede muligt at montere kassen af ​​bjælker eller ramme fremstillet af metalprofiler, som desuden vil blive anvendt til isolering.

Fastgørelse af drejning ved opvarmning af loftet med mineraluld

Men vi skal huske på, at denne ordning er god, når balkonens plastramme ikke er installeret tæt på gulvpladen. Ellers kan det være mindre end fem centimeter fra toppen af ​​rammen til pladen. Og dette er meget lidt for isolationslaget, plus tykkelsen af ​​rammen / beklædningen, tykkelsen af ​​det modstående materiale.

Og hvis den sidste etage?

Hvis din lejlighed er på øverste etage og derefter isolere loftet på balkonen, bør tilgangen til isoleringsprocessen være noget mere alvorlig. For det første er det en reel trussel mod lækage fra taget. Derfor skal man sørge for, at altanen er korrekt isoleret fra vand og smeltet sne på altanen. For det andet vil det ikke skade, før du installerer skovlen, for at forsigtigt isolere alle vinkler mod fugtindtrængning. For det tredje, efter montering af lathing og lægges isolering, selv over hele området af loftet for at strække dampspærren, før lining væggen paneler eller andre materialer.

Forberedelse til efterbehandling

Når gulvet, vægge og loft er isoleret, kan du afslutte. Hvis hele balkonen var planlagt til at være klædt med træ clapboard, forhindrer ingenting det i at gøre det. Hvis loftet står over for plastklappladen, kan de resterende vægge ikke kun færdiggøres med klappladen selv, men om ønsket med spacklingblandinger. Dette kan gøres inden lining af loftet.

Vi udfører loftets afslutning med plastpaneler efter isolering med skumplast

Hvis balkonen var beklædt med gipsplader, så kan man til forberedelse af finishet skylle overfladen af ​​vægge og lofter fra støv for at få god adhæsion af kittens blanding til overfladen. Dette gøres ved at tørre overflader med en fugtig svamp eller priming.

Efter de trinvise instruktioner, der er beskrevet ovenfor, vil det ikke være svært at isolere loftet på balkonen selv med moderne materialer. Det vigtigste - vejes ikke, vejes. Dette vil ikke ødelægge kvaliteten og vil spare materiale overskridelser.

Opvarmning af loftet på altanen videoen

Her kan du se en video om vores artikel "Sådan isoleres et loft på en balkon - instruktion" og se udførelsen af ​​varmeisoleringsarbejder.

Opvarmning af loftet på balkonen og loggia, tips om valg af isolering

Isoleringen af ​​balkonen skal være komplet, hvilket betyder at loftet skal isoleres ikke værre end vægge og gulve.

God varmeisolering vil skabe behagelige forhold på loggia eller balkon, både i varme og i kraftig frost. Opvarmning af loftet på balkonen vil tilføre tidligere ikke brugt brugbart område af lejligheden. Normalt kræver denne proces ikke betydelige bestræbelser, da det største problem er det korrekte udvalg af materialer og overholdelse af isoleringsprocessen.

Hvordan man vælger isolering

På markedet for byggematerialer udvides valg af isoleringsmaterialer konstant, idet de genopfyldes med nye, mere avancerede modifikationer, så en person uden erfaring kan let forvirre. For at isolere loftet på en balkon eller loggia bruges der oftest fire typer af termiske isoleringsmaterialer:

 • mineraluld;
 • skumplast;
 • skummet polystyren;
 • penoplex eller ekstruderet polystyrenskum.

Hvert af ovennævnte materialer er let at bruge og behøver ikke specialiseret udstyr, hvilket gør det nemt at udføre isoleringen af ​​loftet på balkonen eller loggia med egne hænder. Disse materialer har forskellige egenskaber, varierer i metoden til installation og pris, men alle er fremragende isolatorer.

Uanset hvilket materiale der foretrækkes - i hvert fald vil det endelige resultat være positivt. Alle disse materialer er meget populære i byggebranchen, så markedet for byggematerialer tilbyder et stort udvalg af sorter af sådanne populære varmeapparater.

Termisk isolering skum

Polyfoam, der består af gasfyldt plast, er et af de mest overkommelige og fælles materialer til varmeisolering. Hvis den er beregnet til at blive lagt under dekorative paneler - såsom MDF, gipsplader eller PVC - så vil den optimale tæthed være 15 kg / kubikmeter, hvis fyldstofet er 25 kg / kubikmeter.

Blandt dens fordele bemærker vi:

 • fremragende lyd og varmeisolering kvaliteter;
 • overkommelig pris;
 • nem installation;
 • universalitet - muligheden for montering på beton og under taget, samt at bruge den som hoved- og mellemisolering og forbinde den med andre materialer;
 • miljøvenlighed.

Ulempen ved skum er:

 • skrøbelighed;
 • ustabilitet
 • destruerbar, når den udsættes for acetone og andre tekniske væsker.

Det er muligt at opvarme loftet på loggiaen under ovnen eller direkte under taget, hvis det er placeret på sidste etage. Ark skåret i størrelse indsættes i åbningen og derefter blæst med skum.

Når der laves varmeisolering til puttying, skal skum først limes til pladen med lim (normalt lim til keramiske fliser bruges til dette), og derefter fastgøres med svampe-dowels. Med henblik på at fastsætte med fire punkter i hjørnene og femte punkt i midten.

Opvarmning af folie af polystyren

De vigtigste fordele ved skummet polystyrenskum er:

 • lav vægt og høj styrke;
 • fremragende lyd- og varmeisolering;
 • termisk stabilitet, når temperaturen falder;
 • miljøvenlighed
 • modstand mod naturlige og kemiske påvirkninger
 • høj fugtighedsbestandighed.

Der er ingen væsentlige ulemper.

Varmebestemt polystyren udføres hovedsageligt på betonpladen. Det er ret vanskeligt at installere denne bløde og tynde isolering under balkens tag - for eksempel under bølgepulver.

Under alle omstændigheder skal folieret polystyrenskum presses med noget for at rette det på loftet. Sommetider sættes det direkte på gipsvæg eller paneler, men dets effektivitet falder som følge af mulig deformation som følge af temperaturfald, hvilket fører til en signifikant reduktion i effektiviteten.

Skummet polystyrenskum er rettet på pladen og skinnen, som er en klemme, skrues straks under den. Korrekt installeret polystyren er effektivt nok - folien i dette tilfælde virker som en hydrobarriere og termo-reflektor. Så når den varme luft kommer i kontakt med folien, køles den ikke ned, men holder den samme temperatur.

Effektiviteten af ​​denne isolering afhænger desuden af ​​tykkelsen af ​​folien foldet på folien eller polyethylenskummet. Tykkelsen af ​​materialet kan være fra 2 mm til 10 mm, og længden af ​​rullen - 15, 25 eller 30 m.

En anden metode til isolering er installationen af ​​foringen af ​​rammen på de U-formede suspensioner. Her er der igen to muligheder: Du kan trykke på de isolerende U-formede bøjler på pladen - så får du det samme som når du spænder skinnen. Og du kan pålægge den samme isolering på ørerne af denne suspension - nogen af ​​mulighederne er ret effektive.

Mineraluldsisolering

Opvarmning af et balkonloft med mineraluld betragtes som den mest budgetmæssige løsning.

Dens fordele er:

 • god lyd og varmeisolering;
 • lav pris;
 • ingen grund til at justere loftoverfladen;
 • varmebestandighed i en bred vifte.

Blandt de mangler vi bemærker:

 • evnen til at passere vanddamp, hvilket resulterer i behovet for et vandtætningslag;
 • behovet for montering af trækasser på grund af den store masse;
 • kemisk fare - under reparationen er der brug for åndedrætsværn og maske.

Minvat i enhver form anvendes som mellemliggende isolering mellem tagdækningsmaterialet eller hovedloftet og ophængt beklædningsramme. Denne isolering kan fastgøres under hovedloftet, hvorved en talje under den bliver fremstillet af en nylon tråd eller gevindbøjning gennem U-formede suspensioner.

Derudover er mineraluld placeret direkte i loftet sinus, mens den vigtige betingelse er, at støvet og de mindste partikler af isolering ikke trænger ind i foringen.

Effektiviteten af ​​dette materiale afhænger naturligvis af dens tykkelse. Mineralulden, der anvendes til disse formål, kan være fra 20 mm til 200 mm.

Opvarmning penoplex

Penoplex eller ekstruderet polystyrenskum - er et varmeisolerende materiale, der tilhører en ny generation af isolering. Han er faktisk et forbedret skum, der har forbedrede styrkeegenskaber, mindre tilbøjelige til ild og mere stabil. Dette fører til den stigende popularitet af dette materiale, der anvendes til installation af loftet på balkoner eller loggier.

 • lav dampgennemtrængelighed, der ikke tillader materialet at absorbere fugt
 • lav varmeledningsevne
 • evne til at modstå tunge belastninger;
 • nem installation;
 • lang levetid
 • god kombination af pris og kvalitet.

Ulemperne ved Penoplex er:

 • høj nok brandfare
 • modtagelighed for gnaverangreb
 • prisen er højere end skummet.

Termisk isolering af loftet på loggia / altan med ekstruderet polystyrenskum udføres på samme måde som skumisolering - forskellen er, at når du installerer skumgipset for kitt, behøver du ikke fem, men to dowel svampe placeret langs kanterne af panelet.

På grund af densiteten, som kan variere fra 35 kg / kubikmeter til 45 kg / kubikmeter, er penoplex præget af bedre varmeisolering, hvilket gør det muligt at anvende paneler med en tykkelse på 20 mm eller derover. Så, at have klare fordele i forhold til skumplast, har ekstruderet polystyrenskum den eneste ulempe - høj pris.

Opvarmning af loftet på balkonen i første omgang

Arbejdet med at isolere loftet er ikke multi-trin og tidskrævende, så de er helt i stand til endda nybegyndere bygherrer. Den enkleste metode til at lægge isoleringspaneler på loftet på en balkon / loggia ligger på lim eller svampe-dowels. En sådan installation er optimal, når man bruger polystyren, folieret polyethylen eller polystyren, efterfulgt af påfyldning af loftet. Til dette skal du:

 • trappestige;
 • Punch;
 • særlige lim;
 • plug;
 • polyurethanskum, pistol til polyurethanskum;
 • niveau;
 • nedstryger;
 • blyant linjal.

Først læg et lag af folieret isonol, som vil spille rollen som en dampspærre, der forhindrer kondens fra at bygge op på loftet. Dernæst skal du skære materialarkene af den passende størrelse, klæbe dem rumpen med den foldede side ud og lim sømme med aluminiumsfolie.

Det næste lag er polystyrenskum eller skum. Isolationsdæpper skæres af en brevpapirkniv eller hacksav og lægges på lim og fastgøres på toppen ved hjælp af dowel svampe: fem til polystyrenskum eller fire til polyfoam. Alle sømme lukkes med skum.

Opvarmning af loftet på balkonen i anden vej

For isolering med mineraluld eller skum / skum under panelet vil der være brug for flere arbejdskraftinvesteringer og tid. Til dette skal du:

 • trappestige;
 • særlige lim;
 • metal suspensioner;
 • træplader eller metalprofiler;
 • plug;
 • Punch;
 • polyurethanskum, pistol til polyurethanskum;
 • niveau;
 • nedstryger;
 • blyant og linjal.

For det første bør du gøre markeringerne for ophængninger på altanen loftet, rette dem nøjagtigt i forhold til hinanden, da profiler vil blive knyttet til dem. Så er det nødvendigt at lægge på limfoliepolyeten, som kan føres direkte gennem suspensionerne eller hakket på "ørerne".

Derefter passer det næste lag bestående af polystyren eller polystyren skum fastgjort af dowels på samme måde, og derefter installeres profiler. Derefter kan de monteres gips eller paneler.

Opvarmning af loftet på balkonen / loggia med mineraluld, efter isonola, er det bedre at straks installere metalprofiler eller træplader, hvilket giver plads til isolering. Det er nødvendigt at lægge bomuldsuld imellem profilerne - lamellerne holder materialet og danner grundlaget for montering af loftbeklædning.

Nyttig video

Lad os se på et videoeksemplar af vej- og loftsvejr på en loggia:

Behovet for isolering af loftet på balkonen er kun berettiget, hvis den isolerede altan eller loggia. Selvfølgelig kan varmen gå op, men i nærværelse af kolde vægge vil denne varme luft blive afkølet på grund af den lave temperatur, der afgives af væggene.

(3 vurderinger, gennemsnit: 3.33 ud af 5)

Sådan isolerer du uafhængigt loftet på balkonen

De fleste af vores landsmænd kan ikke prale af store lejligheder. Derfor er ændringen af ​​balkonen i stuen en af ​​måderne at udvide det vitale rum på. Opvarmning af loftet på en balkon eller loggia er det vigtigste rekonstruktionstrin, som giver dig mulighed for at beherske de ekstra "kvadratmeter" med maksimal fordel, reducere varmeomkostningerne og omdanne rummet til et hyggeligt hvilested for hele familien.

Selvisolering af altanloftet

Jo bedre at varme loftet: valget af varmeisolator

I dag byder markedet på en lang række forskellige termiske isoleringsmaterialer, blandt hvilke de mest populære er:

 • mineraluld isolering;
 • ekstruderet polystyrenskum og dets budgetform - skum;
 • folieret polyethylen skum (polyethylen).

For at isolere loftet på en loggia eller balkon, er et hvilket som helst af disse materialer perfekt. Den eneste forskel er i installationsteknologien og i nogle nuancer af efterbehandling. Overvej egenskaberne af hver varmeisolator. Kendskab til egenskaber, fordele og fordele ved materialer, er det muligt at vælge imellem en pålidelig isolering til termisk isolering af loftet.

Mineraluld

Det er en klasse af temmelig fælles varmeisolatorer, som omfatter tre materialer fremstillet på basis af smelten:

 • glas (glasuld);
 • højovne slagge (slagge);
 • sten (stenuld).

Hver af dem er en fiber med forskellige koefficienter af termisk ledningsevne, damppermeabilitet og hygroskopicitet, tæthed, modstandsdygtighed mod spænding og varme. Udgivelsesform: plader, måtter.

Mineraluldsisolering

Ved brug af mineraluld er varmeisolatorer opmærksom på densiteten, termisk ledningsevne, tykkelsen af ​​materialet. Baseret på egenskaberne har isolering af loftet på altanen eller loggia af mineraluld sine positive og negative sider. Fordele:

 1. Lav varmeledningsevne koefficient på 0,077 til 0,12 W / m / K.,
 2. Modstandsdygtighed over for varme. Basaltuld (en type stenuld) kan modstå opvarmning op til 1000 ° C og afkøling til -190 ° C.
 3. Gode ​​lydisoleringsegenskaber.
 4. Lav pris.

De største ulemper ved at bruge mineraluld som varmeisolator i et boligområde:

 1. Det absorberer fugt godt, derfor kræver obligatorisk vandtætning.
 2. Kræver oprettelsen af ​​kontrbreshetki til montering af en dekorativ belægning.
Professionelt råd: For at isolere væggene inde i værelserne, loftet og gulvet på balkonen, skal du vælge mineraluldmærke P-125 med en tæthed på 125 kg / m 3. Fra producenterne bør man foretrække varemærkerne Rockwool, URSA, ISOVER, PAROC. Før isolering af loftet på loggiaerne og balkonen skal der lægges særlig vægt på vandtætning overfladen i rummet.

Skumplast

Dette er det mest populære og overkommelige isoleringsmateriale, som er en plade af komprimerede gasfyldte bolde. På det russiske marked er der flere typer skum, der varierer i tæthed, varmeledningsevne, modstandsdygtighed mod stress, lydisoleringsegenskaber mv. Fordele:

 • lave omkostninger;
 • høj varme- og lydisolering;
 • lav hygroskopicitet
 • nem installation
Varmeisolering af loftskummet

Ulemperne ved skum, når de bruges som varmelegeme:

 • manglende brandmodstand
 • ødelæggelse af strukturen, når den udsættes for acetone, dichlorethan
 • skrøbelighed.
Bemærk venligst: valget af skumtype som loftisolering afhænger af den anvendte efterbehandlingsteknologi. Under dekorative paneler kan du bruge plader med en tæthed på 15 kg / cm2 under putten - 25 kg / cm2.

ekspanderet polystyren

Det er alle de samme skum, kun mere tætte og brandhæmmende. Udgivelsesformen - plader af forskellig tykkelse og densitet. Installationen udføres på to måder: på batten og ved metoden til direkte limning med yderligere fiksering til flyet. Fordele ved materialet:

 • lille vægt;
 • god ydelse af varme og lydisolering;
 • montering variabilitet.
Isoleret loft polystyren skum

Blandt ulemperne er de gennemsnitlige hygroskopiske egenskaber, der påvirker materialets varmeisoleringsegenskaber. Denne mangel er let nivelleret af kompetente foranstaltninger til vandtætning af den varmeisolerede overflade.

Tip! Hvis du vælger udvidet polystyren, skal du være opmærksom på "Penoplex", som er en plade af tæt ekspanderet polystyren med et tornspor fastgørelsessystem.

Folie polyethylen

Det er et fleksibelt lærred lavet af skummet polymer, på den ene side, hvor et lag aluminiumfolie er svejset. På grund af denne kombination anvendes folieret polyethylen som hoved- eller mellemisolering, damp og vandtætning. Fordele:

 • fleksibilitet og lav vægt
 • montering variabilitet;
 • Mulighed for anvendelse som fugtbarriere;
 • lav dampgennemtrængelighed;
 • overkommelig pris.
Varmepolyethylen

Ulempen kan betragtes som muligheden for ødelæggelse af aluminiumlaget ved kemisk udsættelse for ætsende væsker: opløsningsmidler, maling og lak mv.

Professionelt råd: Før du begynder at varme på loftet på loftet, skal du lave en vandtæt overflade. For at opnå den maksimale varmeisoleringseffekt anbefales det at anvende folieret polyethylen i kombination med hovedisoleringen.

Trinmontering

Værkerne i forbindelse med opvarmning hører ikke til kategorien arbejdskrævende og multi-trin. Ved hjælp af dette afsnit af artiklen som en trinvis instruktion vil enhver hjemmehåndværkersæt med et sæt værktøjer og færdigheder til at bruge det klare det varmeisolerende arbejde. Lad os overveje teknologien til en af ​​de mest effektive måder at varmeisolere på et altanloft - en kombination af folieret polyethylenskum med skumpolystyrenplader til finishning af klapbræt.

Forberedende forberedelse

Før isolering af loftet på balkonen, skal du udføre en række forberedende aktiviteter: Rens malingen fra resterne og forsigtigt overflade overfladen.

Loftsoverfladebehandling

Overfladebehandling er et nødvendigt og afgørende skridt. Et lag med gammel maling og hvidvask skal fjernes, da den har dårlig vedhæftning, hvilket ikke vil tillade at holde vægten af ​​isoleringen. Derudover kan under maling være svampesporer, der skal fjernes for at forhindre spredning af skimmelkolonier i tykkelsen af ​​isolatoren.

 • For at rengøre overfladen af ​​RC-pladen fra malingen, brug en spatel eller en kværn, og fjern derefter det resterende støv forsigtigt, og før overfladen af ​​pladen forsigtigt med en dyb penetreringsprimer til betonunderlag.
 • Det næste trin i det forberedende arbejde er limning af foliecoated polyethylen til overfladen, som virker som en dampspærre, hvilket forhindrer udseendet af kondens på en betonbase.
Det er vigtigt! Duftene af polyethylenskum er strengt stødsvetsede, med folie i retning af rummet. For at eliminere varmetab bør alle sammenføjningssømme tapes med aluminiumbaseret tape.

mærkning

Opvarmning af loftet på en loggia eller balkon gør det selv med mærkning og forberedelse af emner til montering af bjælkerne. Mærket udføres fra den øverste kant af vinduesrammen. Afstanden mellem finishmaterialet og vinduets åbning skal være mindst 2 cm. Standardtykkelsen på træforing er 1,5 cm. Yderligere:

 • Markér kanten af ​​batten: 3... 5 cm fra vinduesrammens øvre kant.
 • Vi overfører indikatoren ved hjælp af vandstanden til den modsatte væg.
 • Vi udfører en markering på tværs af hele balkens omkreds.

Det største problem med at skabe rammen er det korrekte valg af bjælkens tykkelse for styringer. Udvælgelsen af ​​tværsnitsstørrelser afhænger af mærkerne og tykkelsen af ​​isolationen (i vores tilfælde polystyrenskumplader).

Installation af kasser

Start installationen af ​​rammen med installationen af ​​de langsgående stænger på loftpladen. Langs træbjælkens akse, i pladen (direkte gennem et lag af polyethylenskum) bores huller til dybden med en pitch på 500-600 mm. Hulets diameter er 6-8 mm. En dowel-plug af den krævede diameter indsættes i de forberedte huller. Der laves et gennemgående hul i træet til selvdrejende skrue, som skrues direkte ind i stikkontakten. Fastgørelsens størrelse skal svare til de anvendte dowels.

Monteringsvejledning:

 1. Den første er tømmer, der passerer nær vinduet.
 2. Den anden er en guide på den modsatte væg.
 3. Det sidste langsgående træ er fastgjort i midten af ​​pladen mellem styrene.

For rammen under isoleringen bruger ikke nødvendigvis en træbjælke. Den kan samles af en galvaniseret metalprofil, som bruges til at afslutte overflader med gipsvæg.

 • Læg UD-profilen langs den vandrette markeringslinje (langs balkonets perimeter). Profilen er fastgjort til vinduesrammerne med selvdrejende skruer, profilen er monteret på væggen med selvdrejende skruer i en stikkontakt.
 • I sporene i UD-profil indsatte segmenter af CD-profilen skæres til bredden af ​​balkonen. Trinet mellem guider - 400 mm. Rammerne er fastgjort med metalskruer indbyrdes.
 • For at stive rammen er elementerne desuden fastgjort i loftet med metalbøjler.

For jævnt at rette rammestyrene skal du bruge vandstanden. Det skal forstås, at en mester med dette design ikke kan klare: brug for hjælp. Efter en pålidelig fastgørelse af rammen kan du fortsætte med processen med at lægge isolering. Det er vigtigt at ordentligt gøre isoleringen af ​​altanen loft skum bord.

Lægning af loftisolering

Udvidet polystyren er et fremragende materiale, der nemt kan behandles. Efter at have målt afstanden mellem hjælpelinjerne, ved hjælp af en kniv, skåret det nødvendige fragment af isolering ud.

Det er vigtigt! Varmeisolatorens dimensioner skal være 2-3 mm større end rammecellerne. For at eliminere mulige varmetab i løbet af revnerne, bør isoleringen passe tæt ind i sædets sæde. Det er bedre at fastsætte isolering i rammen ved brug af polyurethanskum. Montering af loftisolering

Til pålidelighed kan hvert stykke polystyrenskum fastgøres direkte til loftet på balkonen. Dette er lavet med specielle plastdykler, paraplyer i hjørnerne og i midten af ​​hvert stykke. Gennem en varmelegeme i pladen bores et hul i den krævede diameter, hvorved en klinker ved hjælp af en hammer hamres.

Termisk isolering på øverste etage

Hvis i den sidste etage skal du omhyggeligt overveje fjernelsen af ​​steder med mulig indtrængning af fugt. Polyethylenskum, som blev lagt som det første lag af isolering, er også et fremragende vandtætningsmiddel. Derfor bør du ikke spare på brugen.

Hvis lejligheden ikke er på øverste etage og den øvre balkon er isoleret, så vil et lag med folieret polyethylen udføre fugtbeskyttelsesfunktionen i tilfælde af lækager ovenfra. Hvis lejligheden er placeret på øverste etage, vil et lag af polymerisolering forhindre dannelse af kondensat og holde alle strukturelementerne tørre.

PE skum - fremragende hydroisolator

I sidstnævnte tilfælde er det nødvendigt at stramme dampspærren over hele loftområdet efter at have lagt og fastgør varmeisolatoren. Isoleret, på denne måde skal pladen være beklædt med et efterbehandlingsmateriale. Her er valget enormt: dekorative PVC paneler, plast eller træforing, gipsvæg mv.

Efter at have løst problemet med opvarmning, kan du gå videre til den afsluttende fase - opvarmning af altanrummet, så det virkelig passer til livet og resten. At isolere loftet på balkonen, du har brug for: Vælg den rigtige varmeisolator, udfør forberedende aktiviteter, monter rammen og reparer isoleringen. Ved hjælp af den beskrevne teknologi vil det være nemt at gøre dette. For en bedre forståelse af processen, tjek videoen, der tydeligt viser faserne af isoleringsarbejdet.

Sådan isoleres loftet på balkonen med egne hænder (10 billeder)

Balkoner og loggier for indbyggerne i bylejligheder er et meget vigtigt element i boligen. På grund af det begrænsede areal af lejligheder, begrænsede levesteder i forhold til tæt urban udvikling, bliver balkoner en behagelig tilsætning til vores liv. Nogen ønsker at lave en ekstra komfortzone i lejligheden fra balkonen, mens andre forsøger at bruge balkonrummet som et boligareal. I dette og i et andet tilfælde skal balkoner og loggier isoleres for at opnå den ønskede effekt. Af særlig interesse blandt netbrugere forårsager arbejde på loftets isolering i loggia og på balkoner. Vi vil forsøge at håndtere, hvordan det er nødvendigt at opnå højkvalitets varmeisolering af balkonrummet ved at installere isolering.

Værdien af ​​varmeisolering til altanen

Til indretning af høj kvalitet af balkonrummet, vægpaneler, gulv og loft på balkonen har brug for ekstra udstyr. På grund af dampen og vandtætningen opnås stabil isolering af hele konstruktionen. Ellers bliver den smukke indretning af balkonen en dekorativ og ubrugelig skærm, der ikke giver nogen gavn, undtagen æstetisk opfattelse. Loftet på balkonen er ikke kun en æstetisk komponent, men er designet til at udføre forskellige teknologiske funktioner.

Til notatet: I moderne studielejligheder er området med balkoner ofte 1/3 af det samlede boligareal. I enrums småboliger er boligareal teknologisk stigende på grund af store loggier i form af karrevinduer.

Det er ikke nok at installere en vinduesramme på balkonen og beskytte dig mod det ydre miljø. Udvendig finish udfører en beskyttende funktion, mens indersiden af ​​panelerne og loftkonstruktionen bærer en stor teknologisk belastning. Den vigtigste betingelse, som ikke bør glemmes, begynder at genudstyre balkonen i et varmt rum, er isolering af loftet på balkonen. Årsagen er, at loftoverfladen normalt er en betonbundsplad. Beton, som andre stenelementer af boligstrukturer, har en lav varmekapacitet. Under påvirkning af lave temperaturer fryser betonpaneler hurtigt og holder omgivelsestemperaturen i lang tid.

Hvilke materialer anvendes til isolering

I dag er markedet for varmeisolerende materialer ret mættet. Det er altid muligt at vælge det mest egnede materiale til hver situation. Valget afhænger stort set af deres egne økonomiske muligheder og teknologisk gennemførlighed.

Det er vigtigt! Begynd at varme loftet på loggia eller på balkonen med egne hænder, prøv at bruge teknologisk avancerede og praktiske materialer til brug. Vær opmærksom på tykkelsen af ​​isoleringen, da det er meget vigtigt at bevare den dyrebare kubik i det indre rum under afslutningen.

Professionelle gør sådan arbejde hurtigt, og vigtigst af alt, kompetent. Som regel udføres sådanne værker i komplekset under afslutningen af ​​balkoner. Listen over værker omfatter direkte isolering, montering af drejebænk, der er praktisk til arbejde og efterfølgende installation af modstående materialer.

Træ clapboard eller plast paneler er egnet som beklædning til balkon konstruktioner. Disse efterbehandlingsmuligheder er mest tilpassede de teknologiske forhold ved installation og efterfølgende drift af lukkede rum.

Hvad angår typer og typer af varmelegemer, kan du her bygge på dine egne præferencer og prioriteter i de anvendte teknologier. Den mest velegnede til brug vil være fire typer isolering:

 • polypropylen, forskellig tykkelse og densitet;
 • polystyren eller penoplex, da det er mere bekvemt for nogen at kalde dette materiale;
 • mineraluld;
 • foul mineraluld;
 • skummet, folieret polyethylen.

Alle ovennævnte materialer er lige så velegnede til opvarmning af balkoner, med de nødvendige fysiske egenskaber og teknologiske parametre.

Tekniske detaljer ved valg af varmeisolator

Korrekt udførelse af isolering kan skabe et effektivt varmebesparende lag. Efterfølgende efterbehandling giver et aftryk på valget af brugt isolering, så inden du køber det færdige materiale i butikken, skal du beslutte dig for at afslutte balkonrummet eller loggia. Som en praktisk hjælper til dig vil du være en arbejdsskitse, hvor alle strukturelementer, efterbehandling parametre og materialefotografi vil blive angivet. I betragtning af alle finesser og nuancer af designet kan du optimalt udnytte efterbehandling materialer og rationelt installere isolering.

Det er vigtigt! Glem ikke, at isoleringen af ​​balkonloftet med plader af konventionelt skum eller folieret polystyrenskum (en slags skum) vil kræve at opnå den nødvendige virkning for at lægge isolering i to lag.

Opførelsen af ​​rammen opstår normalt ved valg af mineraluld som varmelegeme, og hvis færdiggørelse er vigtig for dig. I de celler, der er skabt af rammen, er det meget bekvemt at lægge stykker mineraluld, fylde alle eksisterende hulrum og mellemrum. På den færdige ramme er det praktisk at videreføre installationen af ​​træplader, plastpaneler eller paneler.

Efter at have stoppet valget på polyfoam, glem ikke at effektiviteten af ​​alt arbejde afhænger af tætheden af ​​en varmelegeme. Normalt anbefaler eksperter, når de interagerer med gipsplader eller plastpaneler, at bruge skum med en tæthed på mindst 15 kg / m.

Bemærk: Når du laver et færdigt loft i en loggia, ville det være bedst at lægge et skum med større densitet - 25 kg / m eller mere.

En holdbar og pålidelig ramme giver ikke kun rummets nødvendige æstetik, styrken og pålideligheden af ​​den ophængte konstruktion, men skaber også betingelserne for god ventilation af loftloftet.

Arbejde med isolering af lofter på altaner. Fremgangsmåde og sekvens

Efter at have besluttet på typen af ​​isolering, er det tid til at begynde at forberede loftoverfladen. Beton har dårlig vedhæftning med materialer, der har en porøs overflade og en ustabil struktur, så den hårde overflade skal omhyggeligt forberedes til efterfølgende lagring af isoleringslaget.

Trin 1 - forberedende

Den første ting at gøre er at rengøre betonpanelet på altanen fra gammel maling eller gips. Under rengøring er det nødvendigt at fjerne ikke kun overfladelaget, men fjern også snavs og støv på ovnen.

Til noten: For den bedst mulige afslutning af balkonen skal betonloftfladen behandles med fungicider. Således fjerner du svampformationerne og eliminerer skimmel på overfladen af ​​pladen. Opvarmning af loftet på loggia uden en sådan behandling er fyldt med den yderligere spredning af svampen i alle indvendige paneler af boligen.

Efter rengøring og forarbejdning af den hårde overflade skal der foretages en grundig inspektion af betonoverfladen for at identificere uregelmæssigheder og åbenbare fejl. For dem, der foretrækker at arbejde uden ramme, kræves omhyggelig justering af basen. Ellers vil isoleringslaget og det efterfølgende dekorative foring ligge skævt og ujævnt. Denne mulighed bruges ofte i praksis.

Trin 2 - æglæggende isolering

Når din loftsoverflade på balkonen er klar til yderligere arbejde, er det nødvendigt at udføre mærkning, hvor mange skumplader der kræves og i hvilken rækkefølge isoleringspladerne skal lægges.

Til noten: Det er bedre at starte skumets styling fra det indvendige hjørne. Dette er den eneste, hvor der er relativt lige linjer.

Udvidet polystyren er meget bekvemt hvad angår isolering af loftkonstruktioner. Let og høj fremstillbarhed giver mulighed for at bruge dette materiale som varmelegeme til altaner og loggier uden at gøre tyngre den grundlæggende grundoverflade. Ark med en tykkelse på 40-120 mm anvendes, afhængigt af isolationsgraden og designfunktionerne i det indvendige rumfang på balkonrummet.

Det er vigtigt! Husk, når der anvendes skum af lille tykkelse, anbefales det at lægge i to lag.

Normalt gælder dette for de kunder, der valgte poleret polystyrenskum til isolering. Dette materiale har en tykkelse på kun 20-30 mm, så det skal lægges i to lag.

Når du bruger mineraluld, skal du oprette en suspenderet struktur. Du kan gøre med træplader, fyldt rundt om balkens omkreds, og du kan skabe en solid træ eller aluminiumsramme. Den sidste mulighed er at foretrække til balkonværelser og loggier i et stort område.

Til loftkonstruktioner er tilstanden af ​​loftoverfladen på balkonen ikke kritisk. Alle uregelmæssigheder og defekter vil blive skjult af et lag af termisk isolering og efterfølgende foring. Ved at skabe celler i den ophængte struktur passer mineraluld let ind i det tomme rum. På grund af brugen af ​​mineraluld er det muligt at bruge hele den anvendte højde af det hængende loft og fylde hele interceilrummet så tæt som muligt.

konklusion

Opvarmning lofter på balkoner og loggier vil kun være effektive og effektive, når alt er gjort i orden og i en klar rækkefølge. Korrekt isoleret altan skaber ikke ubehag under driften. Kompetent lavet loft, hvor der nødvendigvis er et lag af damp og vandtætning, vil god ventilation på balkonen give dig komfortable og hyggelige levevilkår i altanen. Glem ikke om følgende punkter:

2. For højkvalitets termisk isolering skal du desuden gøre:

 • korrekt valgt type glas
 • afslutter den ydre del af balkonen;
 • forsegle alle sømme, åbninger og revner
 • skaber damp og vandtætning.

3. Valg af materialer skal overholde rummets fremstillbarhed.

4. Følg proceduren under arbejdsprocessen.