Mønster til trykning af loft moderne teknologi

Moderne teknologier har givet unikke værktøjer: miljøvenlige PVC-film med fotoudskrivning, LED-lamper osv. En af disse teknologier til design af en lejlighed er installationen af ​​stræklofter med fotoudskrivning. Ved hjælp af storformatudskrivning på PVC-film omdanner moderne specialister en almindelig lejlighed til et unikt designer mesterværk. Selv små stuer, dekoreret med billedudskrivning på loftet (til køkken eller bad) bliver eksempler på stil.

Foto stræklofter med mønstre

Storformatudskrivning gør det muligt at realisere interessante ideer til loftdesign. Mange kunder elsker klassikerne i indretning. I sådanne tilfælde tilbyder designerne et mønster for billedloftet:

 • i form af et ornament
 • med dekorelementer "modellering";
 • Orientalske motiver og mønstre, mange andre.

Mønsteret kan optage hele loftets rum: store arealer er lavet af sømløs lærred. Hvis rummet ikke er stort - perfekt gennemsigtigt mønster i tone i hovedfarven. I store rum er det nødvendigt at gøre en lys accent, så ved at bruge et mønster i loftet ved hjælp af en storformat fotoprintteknologi kan du løse dette designproblem.
Stræklofter Fotoprint: mønstre, monofoniske, matte, calico eller blanke - valget er dit. Eksperter vil rådgive et eksklusivt interiør. Vores firma tilbyder et katalog - på stedet er der en mulighed for dig.
Moderne stræklofter med fotoprint, abstraktion eller mønster er mest populære blandt unge. Det er moderigtigt og smukt - bestil!

Copyright © "Euro Stroy" 2005-2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Stræklofter fotoudskrivning. Fototryk katalog

Katalog af fotoudskrivning til hævede lofter

På vores hjemmeside finder du unikke billeder til fotoudskrivning på loftslofter.

Hvis du kunne lide noget fra vores katalog, kan vi producere for dig et strækloft eller tapet med fotoudskrivning, og send ordren med kurertransport.

Du kan bestille et loft eller tapet med en fotoudskrivning af dig selv, og installationen vil f.eks. Foretages af installatører efter eget valg. Placer med os en ansøgning om stræklofter eller sømløs tapet, og vi sender dig et layout og beregning af bestillingsomkostningerne via e-mail eller i WhatsApp. Stræklofter med billedudskrivning og 3D sømløs tapet vi sender i hele Rusland
Bredden af ​​vores plottere er 320.350.500 cm.

Stræklofter med et mønster: Billeder af de bedste eksempler i interiøret

I denne artikel vil vi se på stræklofter med et mønster, vise et stort antal fotos i indretningen og diskutere relevansen af ​​forskellige motiver i visse områder af boliger. Vi vil også vise de mest rentable farvekombinationer og løsninger.

Hvad er billederne på hævede lofter

Tegninger er meget forskellige. Fra blomstermotiver, der efterligner stoffets overflade, til eksklusive dem, som skildrer portrætter af berømtheder og andre usædvanlige ting.

Valg af tegning er et rent personligt anliggende, og det er umuligt at give nogle præcise anbefalinger her. Nogen kan lide hieroglyfer, nogen har naturlige motiver, nogen har floristik, og nogen har geometriske former.

Det hele afhænger af det samlede design og farveskema for hele lejligheden. Det er herfra, at man skal starte med at vælge tegning til loftet. Hvis du dog har større reparationer, er møblerne endnu ikke købt, så er det helt muligt at starte fra loftet og hente resten af ​​indretningen til det.

Det skal bemærkes, at matstrækloftet med et mønster ser bedst ud, da der ikke er glares på det, og alt er tydeligt synligt. Men glansen, ofte meget reflekterende lys og se billedet bliver umuligt.

Stor eller lille tegning: Hvad skal man vælge?

Stor tegning - det er spektakulært, men ofte meget upassende. Hvis du har reparationer i enhver standard stil, der ikke indebærer at forårsage detaljer, så er det bedre at undgå et stort mønster på strækloftet.

Glem ikke at loftet er et meget vigtigt område i rummet, og hvis du gør det lyst og fængende, vil alle opmærksomheder fokuseres på det. Og hvis du udover loftet gør lyse pletter på væggene eller gulvet, kan udsigten være for meget overbelastet og ulempe.

Her skal det bestemmes: Hvis du vil have et loft med et stort og mærkbart mønster, bliver du nødt til at ofre andre elementer af dekoration, væg og loft dekoration. De skal allerede være så neutrale og rolige som muligt.

Og for at sætte alt sammen vil det ikke fungere. Eller rettere sagt vil det, men udsigten bliver bare fantastisk og smagfuld.

3D tegninger i udformningen af ​​stræklofter

Tegningens volumeneffekt er et relativt nyt fænomen på byggemarkedet. Og hvis vi på væggen indrømmer næsten ethvert motiv af volumetriske billeder, så er det i loftet lidt mere kompliceret.

"Live" tegninger af himlen med skyer, eller en stjernespredning ser meget flot ud. Også interessant er 3D tegninger, hvor et glas eller glasmosaik er simuleret.
Men store blomster, fabelagtige helte (som den flyvende Batman), vil kun være passende i ekstraordinære tilfælde og begynder meget hurtigt at irritere.

Hvad skal man ikke glemme, når man vælger et loft med et mønster

Glem ikke om hoveddesignreglen for farvekombinationer - 60/30/10. Det siger, at 60% af farven skal afsættes til baggrunden, 30% for den anden farve og kun 10% for den, du vil understrege og gøre opmærksom på.

Dette billede viser tydeligt denne regel i det indre:

I tilfælde af loftet - området her er simpelthen stort, og du bør forstå, at det meste skal gives til baggrunden, men ikke til hjælpefarven.

Hvordan kombineres mønster og monokrom stof i loftet?

En meget interessant løsning er et to-niveau strækloft. I dette tilfælde vil mønsteret i loftet ikke være for meget, og der er ingen risiko for overdrivelse.

Det er muligt at have et stof med et mønster på nogen af ​​tierne, og det vil se meget mere interessant ud end en kontinuerlig, flettet belægning.

For f.eks. Interiører i enhver landestil vil billeder med små blomster, der er vellykket kombineret med et almindeligt stof, være passende.

Men for interiører i stilen "minimalisme", "hi-tech" og andre lignende lofter med metalliske farver er meget interessant. Hvis sådan en fængslende dækning at gøre uden en kombination, så ville det se alt for besværligt. Og så - allerede interessant.

Ikke dårligt, hvis motivet på billedet på loftet har en fortsættelse i noget andet element i rummet. Eller i tekstiler, eller i en indretning, eller i et gulvbelægning. Det vigtigste her er foranstaltningen og regel 60/30/10.

Eksempler på lofter til køkkenet

De mest typiske tegninger til køkkenet er grøntsager, frugt og andre fødevarer i forskellige fortolkninger. Men det ser meget normalt ud, på trods af at billedet på loftet.

Det er meget mere interessant, hvis du vælger noget ekstraordinært, som f.eks. Design af et gennemsigtigt tag eller kuppel eller stenruiner eller træplanker i en rose-overdækket have. Forudsat, selvfølgelig, hvis disse motiver har fortsat i væggenes design.

Generelt, hvis vi taler om køkkenet, så er det mere vigtigt at tænke ikke på tegningen, men om det praktiske i loftet selv. Vælg et stofdæksel for dette er ikke det værd, da de stærkt absorberer køkken lugt og fugt. Men så at vaske dem meget vanskeligt, hvis ikke umuligt.

Design muligheder strække lofter til stuen

Stuen er allerede lettere. Du kan vælge noget, godt, valget er nu bare stort. Lofter, som gamle plakater og plakater er afbildet ser meget imponerende ud.

Imidlertid ser tegninger, der efterligner naturligt silke stof med tredimensionale mønstre, meget godt ud.

I dette tilfælde vil tegningen ikke være farverig og fængende. Simpelthen vil ornamentet være tydeligt synligt. Og som altid, glem ikke at loftet skal kombineres med andre ting i stuen.

Til spisning

For spisestuen er en god løsning på billedet, hvilket viser en klar himmel med skyer og synlig solblænding. Et sådant motiv hæver ånderne og skaber den illusion, at du spiser i fri luft.

I så fald ville en meget god løsning være en kombination af et blåt himmelloft og et hvilket som helst mønster på væggen i 3D-format.

For eksempel tegning af dæmningen med en udendørs cafe, hvor du kan se himlen. Og hvis himlen fra væggen og loftmønsteret falder sammen med himlen, vil den fantastiske virkning af nedsænkning i rummet blive frigivet.

I soveværelset

For soveværelset skal du vælge noget roligt. En meget almindelig mulighed, tegning en stjerneklar himmel. Loftet selv er mørkt, næsten sort, med stjerner og fjerne planeter.

Effekten kan forbedres ved at placere LED-lamper under loftet, som vil se ud som stjerner skinner fra en afstand.

Bare himlens overflade - er også godt for soveværelset, da der ses på dette billede i sjælen er der fred og ro. Hvad er nødvendigt for et godt humør, når man vågner op eller går i seng.

For et barns værelse

Og her kan du ikke være bange for at overdrive det. Børn som tegninger på loftet. Og her er det ikke fornuftigt at gætte - det er lettere at give barnet selv valget.

I forretningerne finder du noget! Og Winnie the Pooh, og Fixikov, og Barboskinykh, og Mary Poppins flyver på en paraply. Der er sommerfugle, farverige fugle og fantastiske blomster.

Tag hvad der vil se sjovt ud og bekymre dig ikke for meget om kombinationen af ​​farver. Alligevel er strækloftet i dette rum ikke for livet og skal ændres, så snart barnet beslutter at han allerede har dyrket dem.

Du bør ikke tage noget kedeligt, i betragtning af at barnet snart vil vokse op og skal ændre interiøret. Venligst nu, fordi barndommen kun er en gang, og det er meget kort!

Kabinet muligheder

Til en undersøgelse har du brug for noget, der matcher forretningsstillingen. For eksempel er forskellige kort af verden meget passende: fra den gamle til den politiske i vores dag.

Det er også ret passende at se billeder af bøger, dokumenter. Hvis kontoret er mand, kan du vælge billeder med billedet af skibe, vintagebiler, løbskurser og så videre.

Generelt kan alt, hvad der er forbundet med en bestemt type aktivitet hos ejeren af ​​rummet.

I gangen

Hvis du har en lejlighed med et typisk layout, og korridoren er en smal "passage i toget", er det bedst at bruge kun et hvidt loft uden tegninger. Fordi, hvis du hoper op, er effekten ikke den, du forventer.

For det første er det svært at vælge et mønster for et meget langt og smalt rum.

For det andet vil det næppe være synligt, da typiske korridorer normalt ikke er belyst med naturligt lys fra et vindue, og det vil være svært at se noget på et sådant loft.

Hvilke billeder passer til badeværelset og badeværelset

Forskellige seascapes, billeder af slugten i havets dybder, havdyr, fisk eller skaller vil se godt ud her. Generelt, eventuelle variationer i akvariet.

Derudover ser lofterne imiterende træbjælker meget interessant ud, hvilket får dig til at føle, at du ikke er i et almindeligt badeværelse, men i et bad. Dette er selvfølgelig betinget af, at væggene er korrekt indrettede.

Hvis du har en regelmæssig flise på væggene, og i loftet er som et træhus, så forstår du hvordan det ser ud. Ikke engang sjov.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige: Tegninger på et strækloft er gode. Men loftet uden et billede - meget bedre! Tro mig, det er i denne del af rummet at billederne kommer til at være hurtigste.

Mønstre på strækloftet og deres typer

Evnen til at bruge ikke kun monokromatiske overflader, men også at skabe alle slags billeder på dem gør lofter meget populære. Ved hjælp af visse tegninger kan du markere indretningen betydeligt, gøre det mere blidt eller omvendt, fængende og udfordrende. Populære mønstre.

Funktioner ved oprettelsen:

 • Fotoprint. Ved hjælp af denne teknologi er mønstrene på stræklofterne, hvoraf der er billeder på vores hjemmeside, oftest lavet. En storformat printer udskriver på lærredet de ønskede billeder. Malingen påføres kvalitet og holdbarhed. Sådanne mønstre vil ikke blive vasket væk under rengøring, de bliver ikke kedelige fra solens stråler.

Interessant nok giver fotoudskrivning dig mulighed for at lave billeder på belægningerne af forskellige teksturer. For eksempel se smukt ornamenter med blomster eller figurer på en mat overflade i køkkenet, blankt lærred i stuen eller satin - i børnehaven.

 • Figur. På stoffet kan overfladerne skabe mønstre med egne hænder. For at gøre dette skal du købe specielle olie maling og komme med en skitse af ornamentet. Denne mulighed passer til kreative personer, der elsker at realisere deres egne ideer og har kunstnerisk talent.

Hvis du vil bruge denne mulighed for at skabe et strækloft med mønstre, men du tvivler på dine egne evner, kan du invitere en professionel kunstner.

 • Vinyl klistermærker. Små, men i mange henseender vil det være universelle mønstre lavet med vinyl klistermærker. De bruges i kombination med filmcoating. Små portioner af vinyl med præmalede billeder og et klæbrig lag kan derimod blive en del af belægningen i hjørnet, nær lysekronen, over sengen osv.

I dette tilfælde kan klistermærker nemt fjernes, udskiftning af det nye. Så hvis du beslutter dig for at ændre designstilen, eller du bliver træt af et bestemt mønster, kan du fjerne det uden problemer. Denne ide om designere hjælper med at skjule stærke pletter eller limede snit på lærredet. Med alt dette er klistermærker meget billigere end ægte fotoudskrivning.

Varianter af mønstre på strækloftet i udseende:

 • Vegetabilsk. De mest almindelige muligheder er blomster, krøller og blade, der pryder den øverste del af rummet. Sådanne ornamenter er en del af det gamle interiør, ser godt ud i moderne stilarter.

For eksempel vil stræklofter med barok mønstre se sådan ud. På en mørk overflade (burgunder, blå, brun, grøn) vil guldkrøller, heraldiske liljer eller andre plantemønstre blive placeret. Og i en chebbi-chic stil, vil ornamentet ligne små roser, jævnt fordelt omkring rummets omkreds.

 • Dyrisk. Snarere stilfulde i moderne finish, mønstre ligner skindene hos forskellige dyr. For eksempel kan det være en tiger, zebra, slange, cheetah, fisk, giraf osv. Sådanne belægninger bliver integrerende elementer af art deco eller pop art. Her kombineres unikke tegninger i den øverste del af rummet med lyse tapeter, glas, metal, originale tilbehør.
 • Geometrisk. Sådanne ornamenter findes hovedsagelig i stil med minimalisme eller futurisme. Her giver de rigor, men samtidig understreger målets hovedkarakteristika. Du kan også se dem i spidsen.

Geometriske mønstre ser ud som en almindelig celle, et sæt cirkler, rhombusser, trekanter, firkanter osv. Separate elementer af et sådant mønster kan duplikeres i rummet, i form af møbler, gulvbelægning eller dekorationer.

 • Kaotisk. Abstrakte mønstre bliver ofte en del af boliger hos unge og kreative personer. De kan se ud som en samling af individuelle linjer, farver, en kombination af pletter eller tilfældigt udvalgte elementer. I de fleste tilfælde er disse mønstre meget lyse og mættede. De er centralt i designet og tiltrækker visninger.
 • Etniske. Oprindeligt ser ornamenter, der fremhæver karakteristika for et bestemt land eller nation. Disse er mønstre i indiske, egyptiske, orientalske osv. De hjælper med at gøre rummet fuldt af funktioner i den operatiske æra.

fund

Mønstre kan oprettes ved hjælp af fotoudskrivning, vinyl klistermærker, blæk tegninger mv. I udseende er de plante, etniske, geometriske, animalske. Hver type hjælper med at gøre et værelse på sin egen måde usædvanligt, giver det visse funktioner, fylder det med unikke.

Stræklofter med et mønster

Stræklofter er fastgjort på listen over de mest populære typer af overflader, og det er let forklaret: listen over deres fordele er ret stor, og materialet er stort. Sammen med monofoniske klæder bruger designere og efterbehandlere stræklofter med et mønster. Denne teknik giver dig mulighed for at gøre dekorationen unik og unik, samt visuelt ændre rummets proportioner og give rummets komfort.

Stræklofter med et mønster

Strekak med billedet

Typer af stræklofter med et mønster

Tegning på stræklofter er af flere typer:

 • tekstural, ofte monofonisk eller lidt forskellig fra hovedskyggen;
 • endimensionel fotoudskrivning, kan være i form af et ornament eller et stort enkelt mønster;
 • 3D-udskrivning, hvilket giver loftets lydstyrke og dybde.

Tekstur tegning opnås ved at give lærredet en reliefflade under fremstillingen. Et sådant loft svarer til et stof, men det er lavet på basis af en PVC-film og har alle sine fordele. Farverne på tekstildugser er som regel ikke lyse, og teksturerne kan være matte eller satin. Prisen på sådanne lærred er ikke meget højere end de sædvanlige monokromatiske, mens loftet får et ædelt stiligt udseende.

Fotoprint - tegner et billede på et monofonisk lærred ved hjælp af en printer eller plotter. Ved hjælp af fotoudskrivning kan der anvendes stort set ethvert ornament eller mønster, herunder forfatteren. Farverne på billedudskriften er lyse og saftige på grund af brugen af ​​moderne teknologier og materialer, samtidig med at alle grundtrækets egenskaber bevares.

Strekak med fotoudskrivning

Fotoprint på stræklofter

Nogle producenter af stræklofter producerer dåser med allerede trykt fotoudskrivning. Normalt er det populære billeder: dag eller nathimmel, blomster eller geometriske mønstre, vanddråber. Et sådant lærred ser godt ud i multi-level designs i kombination med et monokromatisk lærred. Mere komplekse og enkelt tegninger kan bestilles fra kataloger af virksomheder, der beskæftiger sig med installation af lofter.

Færdig lærred med fotoudskrivning

De mest populære motiver af tegninger:

 • himmel med sol, skyer, regnbue;
 • rum, stjerner og konstellationer;
 • arkitektur;
 • efterligning af fresker og glasmosaik;
 • gamle kort, malerier, mosaik;
 • frugter, blomster, insekter og sommerfugle;
 • dyr, plante og undervandsverden;
 • abstrakte mønstre og ornamenter.

Stretchloft med matfotoprint (mellemrum)

Interiørfotoprint giver dig mulighed for at dekorere det hængende loft med næsten ethvert billede

Matt strække loft med et mønster

Strekak i farver

Udgifterne til loftet med billedudskrivning består af prisen på basisweben og omkostningerne ved udskrivning, hvilket afhænger af det område, der er besat af mønsteret. I gennemsnit øger fotoudskrivningen omkostningerne ved strækloftet med 1,5-2 gange, men med et stort printområde kan det øge det betydeligt.

Stræklofter med en 3D-effekt kan være enkeltlagede og flerlagede. I det første tilfælde opnås den tredimensionale effekt ved at vælge et mønster, som i sig selv opfattes som en volumetrisk. Disse udskrifter omfatter billeder af vanddråber, frugter, blomster. På grund af den høje realisme og lyse farver er disse tegninger levende og dybe. Prisen på enkeltlags 3D-lofter er ikke meget forskellig fra konventionel fotoudskrivning.

3D loft effekt

Flerlags 3D-lofter består af flere lærreder, der er fast i en kort afstand fra hinanden. Det øverste ark er uigennemsigtigt, med et mønster trykt på det. De nedre lærred er lavet af transparent materiale, mens hvert lag påføres billedet på en sådan måde, at det endelige billede giver den maksimale dybde og lydstyrke. Sådanne lofter sænker loftet kraftigt, men billedet er meget realistisk. Er også dyre.

Stræk loft 3D

3D stretch loft

Perforeret hængende loft

Fotoudskrivningsteknologi

Til fotoudskrivning skal du bruge specialudstyr: storformatrulleprintere eller fladskærmsplotter. Lærredet lægges i printeren i form af en rulle på op til 5 meter bred, længden af ​​mønsteret er praktisk talt ubegrænset. I plotteren kan du lave et lærred af en vis størrelse, mens mønsterets bredde er meget mindre.

Produktion af strækloft med fotoprint på plotteren Mimaki SWJ-320

Fotoudskrivningsteknologien afhænger af de anvendte farvestoffer. I øjeblikket anvendt opløsningsmiddel, ultraviolet og latexmaling, med påføringsprocessen og den resulterende virkning kan variere lidt.

Opløsningsmiddel og økosolvent fotoprint

Ved opløsningsmiddelfotoudskrivning anvendes opløsningsmiddelbaserede maling afledt af olieprodukter. Det har en skarp ubehagelig lugt, især mærkbar i rummet, så oftere bruges disse farvestoffer til gadekonstruktioner.

Eksempel på opløsningsmiddeludskrivning (bybus)

Økosolvent maling er en mere moderne analog uden stærk lugt, de kan også bruges indendørs med tilstrækkelig ventilation. Fotoprint ved hjælp af økosolvent har lyse og rige farver, hvilket giver billedet et vist volumen. Denne type farvestoffer anvendes overvejende på lette stoflofter, på mørke lærreder, malingen skinner igennem, f designet er forvrænget. Loftene med miljøopløsningsmiddeludskrivning bliver ikke kedelige med tiden og forsvinder ikke, tegningen forbliver frisk og levende.

Vær opmærksom! På lærred med en relieftekststruktur, ved hjælp af økosolventudskrivning, kan du oprette en efterligning af lærred, malet med olie eller tapet.

Sammenligning af økosolvent og UV-tryk på stræklofter

UV fotoudskrivning

Ultraviolet fotoudskrivning indebærer brug af specielt miljøvenligt trykfarve, som bruges til at fremstille et helt uigennemtrængeligt mønster. Af denne grund bruges UV-udskrivning ofte til at skabe mønstre på et mørkt lærred. Malingen er fastgjort i stoffets struktur, så tegningen ikke springer under spænding.

Fujifilm Uvistar II - en storformat UV printer designet til højhastighedstryk udskrivning af udendørs reklame og selvfølgelig stræklofter

Malingen tørrer hurtigt nok, hvilket sikrer hurtig fremstilling. Bredden kan desværre ikke være mere end 2,2 meter på grund af de særlige forhold i trykkeriet.

Vær opmærksom! Ultraviolette farvestoffer har ikke stærk glans, så selv på glatte lærred er mønsteret mat - når du bestiller et lærred og vælger et mønster, skal denne funktion tages i betragtning.

Latex fotoprint

Udskrivning på lærred med latexblæk udføres på storformet rullede plottere, så denne metode giver mulighed for at opnå et sømløst loft med stor længde og bredde. Latex maling er fuldstændig harmløs, har en skinnende uigennemsigtig overflade og kan bruges på ethvert lærred.

Denne type trykning er dyrere end de foregående, men tegningen er saftig og lys, med høj detaljer og glans, så latexudskrivning bruges ofte til plante- og dyrmotiver, billeder af himlen og vandet.

Latex udskrivning. Denne sort er ikke begrænset i bredde. Udskriftskvaliteten er meget høj, malet tillader ikke de strukturelle elementer i nettet at skinne igennem, så billedet er meget realistisk. Latex maling er harmløs, så disse lofter er lavet som et soveværelse og en hall og værelser til børn.

Vær opmærksom! Latex maling - det bedste valg til barnets værelse. De er miljøvenlige og giver dig mulighed for at få et lyst og muntert billede, ikke taber friskhed, selv med regelmæssig vask.

Valget af tegning til forskellige værelser

Billeder på loftet er relevante i næsten ethvert rum, det vigtigste er det korrekte udvalg af mønsteret og farven på basislærredet. Når du bestiller klæder, vil du blive tilbudt kataloger med et stort udvalg af prøver, og for ikke at blive forvirret foreslår vi at du lytter til nedenstående tips.

 1. Jo lavere loftet er, desto lysere skal baggrundsskyggen være. Det anbefales at bruge glatte eller satinplader, der har en reflekterende virkning, samt tegninger i lyseblå eller lyserøde farver - de løfter loftet visuelt. Det ideelle valg ville være at tegne en blå himmel med lette luftskyer.

Blomstermønster i hjørnet

Strækloft i børnehaven

Stretchloft med billedet af et geografisk kort

Stretchloft med billedet af frugt i køkkenet

Strekak med fotoprint på badeværelset

Produktionsteknologi og installation af lofter med et mønster

Fremstilling og installation af lofter med mønster er en ret lang proces, men i betragtning af deres levetid er det værd at henvende sig ansvarligt. Tegningen af ​​billedet er ganske dyrt for lærredet, men det påvirker ikke installationens kompleksitet. Det er umuligt at udføre fotoprint på egen hånd - for dette har du brug for dyrt udstyr. Men at spare på installationen af ​​færdige lærred er helt muligt, for dette behøver du kun reparationsfærdigheder og ønske.

Installation af strækloft

Montager til stræklofter

Profil for strenge aluminium lofter

Du skal også bruge et udlejningsværktøj og en assistent.

En detaljeret beskrivelse af alle faser af arbejdet er givet i tabel 1.

Tabel 1. Faser og teknologi til fremstilling og installation af et strækloft med et mønster.

Stretched lofter med et mønster: typer og fordele

Stretchloft med et mønster - en ny udvikling af designere, som er meget populær. Farve i storskala udskrivning giver dig mulighed for at skabe stræklofter med et mønster. Dette er en original måde at dekorere rummet på, giver det en unik og unik stil. Stræklofter er meget funktionelle, de beskytter værelset perfekt mod fugtindtrækning i det, dekorerer loftfejl og udfører også en vigtig dekorativ funktion. Det er derfor stræklofter med tegninger og mønstre kan udstyre rummet og harmonisk komplementere det overordnede interiør.

Tegninger på stræklofter: materialer og trykmetoder

Fotoudskrivningsmetode giver dig mulighed for at sætte på tegnet stræklofter enhver tegning eller et billede.

De mest egnede materialer til anvendelse af mønsteret er matte eller satin lærred. Når der påføres en blank overflade, er der mulighed for forvrængning og billedets dårlige kvalitet.

Virksomheder, der beskæftiger sig med fotoudskrivning på stræklofter, giver klare eksempler på udført arbejde samt giver mulighed for selvvalg af tegninger eller billeder. Alt kan således skildres på lærredet: fra den stjerneklare himmel, planeter og kometer til værker af store kunstnere.

Fotoprint giver dig mulighed for at lave tegninger af høj kvalitet, der vil passere tidstesten, ikke miste deres udseende, når de interagerer med fugt og sollys.

Som regel er tegninger kun lavet på matte og satinstræklofter, da mønsteret på en blank overflade vil være af dårlig kvalitet og forvrænget.

Fordelene ved malerier med tegninger

 • Farvede stretchlofter ser godt ud med ethvert niveau af belysning. Klæder med tegninger er ikke udsat for sollys.
 • Malerne trænger dybt ind i lærredet og giver lærredets funktionalitet. Det kan vaskes med vand uden frygt for at ødelægge billedets kvalitet.
 • Evnen til at installere hævede lofter med et mønster på badeværelset. Selv i et rum med høj luftfugtighed vil billedet ikke falme og fastholde den oprindelige farve.

Pas på denne type produkt er ikke svært. Det er bedst at foretrække rensning, lejlighedsvis våd rengøring, aldrig at bruge kemiske, aggressive rengøringsmidler.

Hvordan man laver en tegning på et strækloft (video)

Stræklofter med mønstre: hvordan man træffer det rigtige valg

I katalogerne for firmaer, der beskæftiger sig med fotoudskrivning, kan du finde et bredt udvalg af mønstre, der overføres til lærredet takket være billedudskrivningsteknikken. Billedet er valgt afhængigt af smag præferencer, nødvendigvis under hensyntagen til indretningen af ​​interiøret i rummet.

Takket være det rigtigt valgte mønster og tekstur af lærredet er det muligt at gøre rummet visuelt bredere og højere. Spille med plads og visuelle effekter hjælper med at omdanne og maksimere rummet.

Mønster til hævede lofter kan vælges ud fra det funktionelle formål med rummet.

Mønsteret på strækloftet kan visuelt omdanne dit værelse

Sådan vælges et mønster i forskellige rum:

 • Stue. Det hele afhænger af designet af det vigtigste interiør. Hvis dette er en minimalistisk stil, vil et loft med abstrakte mønstre passe, et græsk mønster passer til den klassiske stil og blomstermønstre for at give rummet en atmosfære af friskhed og komfort.
 • Soveværelset. Til soveværelset egnede delikate mønstre i blomster og dyrestil. Afhængigt af stilen kan du bruge abstrakte motiver.
 • Køkken. Løvfældende og blomstermønstre passer godt ind i den overordnede stil.
 • Badeværelse. Monter mønstre med marine motiver.

Ved udskrivningsmønstre er det vigtigt at overvåge malingens kvalitet. Højkvalitets trykning og maling sikrer en lang service strækloft uden at ændre tekstur og farve på lærredet.

Klistermærker på strækloftet: en universel løsning

Klistermærker på strækloftet giver fuld handlefrihed for designere og amatører. De giver dig mulighed for at skabe din egen unikke og unikke stil.

Stræklofter er den ideelle base til klistermærker. Der er mange designmuligheder: fra enkle klistermærker til lysende klistermærker med eksklusivt design.

Vinyl klistermærker giver dig mulighed for at realisere de mest levende og dristige fantasier.

Hvis du allerede har installeret et strækloft uden et mønster, men gerne vil se det med en slags mønster eller billede, så er klistermærker til strækloftet det, du har brug for.

Fordele ved vinyl klistermærker

 • Alsidighed. Sådanne klistermærker vil se godt ud på overflader og teksturer.
 • Økonomi. En mulighed for at give friskhed til et interiør uden omfattende reparationsarbejde.
 • Variabilitet. Et bredt udvalg af stilfulde figurer og designs.
 • Usædvanlighed. Evne til selv at udvikle designet og bringe det til liv.

Anvendelse af vinyl klistermærker til loftet er meget simpelt. Det er nødvendigt at fjerne klistermærket fra beskyttelsesoverfladen, fastgør det til loftet på det rigtige sted, glat mønsteret og uddriv de bobler, der har dukket op.

Stræklofter med farver: variationer på temaet

Dekorer stræklofter kan være en bred vifte af farver. Denne indretning er velegnet til ethvert værelse, uanset om det er en stue, soveværelse eller badeværelse.

Stække lofter med blomster vil give plads friskhed, visuelt udvide rummet. Den eneste nuance i dette design er de nøje overholdelse af lofterne med de vigtigste indretninger.

Stretch canvases kan males over så meget som muligt, det er også muligt at arrangere en blomst i en bestemt del af loftet.

Variationer på blomstemaet mange. Hovedkriteriet her er personlige præferencer og harmoniske farvekombinationer i interiøret.

Stræklofter med blomster - vil skabe et fremragende og æstetisk attraktivt udseende til dit værelse

Prøver af stræklofter med blomster:

Valget af tegning og foto af blomster afhænger kun af personlige præferencer. Det er vigtigt, at bukets farve og overordnede udseende kombineres med den overordnede stil og supplerer den.

Kunststræklofter: En unik løsning til indretningen

Smukke kunststræklofter udgør et stof eller en PVC klud, hvorved det flotte billede ved hjælp af storformatpressen udskrives. Dette kan være et billede, et fotografi, et billede af planter, dyr (med en kat, en hund, heste, delfiner), himmellegemer (stjerner, kometer, planeter, konstellationer), naturlige fænomener.

Det er vigtigt at sikre, at billedet svarer til lærredets størrelse, da billedet udskrives, ellers vil kvaliteten ikke være den bedste.

Du skal også nøje overvåge valget af farver. De skal være giftfri, må ikke indeholde bly og andre farlige kemiske elementer.

Kunststræklofter - originale løsninger til at skabe en unik stil i rummet

Unikke træk ved kunstlofter:

 • styrke
 • elasticitet
 • miljøvenlighed
 • vandtæthed
 • holdbarhed.

Kunststræklofter er ikke kun en fremragende praktisk løsning til loftindretning. Dette er en unik mulighed for at gøre dit interiør stilfuldt, luksuriøst, ikke som de andre.

Kunstnerisk maleri på stræklofter (video)

Stretchlofter med et mønster - dette er en fantastisk måde at opfriske rummet på, for at give interiøret nye farver og usædvanlige former. Takket være et bredt udvalg af tegninger, mønstre og fotografier, hæmmede lofter giver en unik stil. Når du vælger et billede til udskrivning, er det vigtigt at tage højde for dets kvalitet, at overvåge materialerne til udskrivning nøje, det er netop det, der bestemmer den lange service og udseende af stræklofterne.

Stræklofter med et mønster: nuancer af fremstilling, typer af billeder og de mest interessante ideer

Stræklofter med mønster har længe været brugt i formatet af både bylejligheder og et privat hus. Dette giver ingen overraskelse: Det er jo en temmelig effektiv måde at diversificere rummets visuelle design på og give boligarealet et uforglemmeligt udseende. En af sine utvivlsomme fordele er ubegrænset kreativ frihed, som giver dig mulighed for at belægge ethvert billede eller en ide på loftoverfladen, ligesom kunstneren udtrykker sit syn på verden eller følelsesmæssige oplevelser på lærredet. Man må dog ikke glemme, at kunstnerens lærred er selvforsynende og udtrykker ideen perfekt i ethvert rum - mens stræklofter af denne type kun opnår mening i forbindelse med et specifikt interiør. Og det betyder, at de skal indarbejdes i det så organisk som muligt. Overvej egenskaberne ved deres fremstilling, de vigtigste grupper af billeder, der anvendes, samt de mest interessante og vigtigst succesfulde ideer på dette område med eksempler i helt forskellige interiører.

Alle fordele og ulemper ved at bruge

Nogle af fordelene ved stræklofter med billeder er umiddelbart tydelige og indlysende selv for folk langt fra designkunst, andre kræver en form for træning og evnen til at se objektet fra en eller anden vinkel. Men generelt gælder følgende: Hvis en niche med succes udvikler sig og efterspørges ved den endelige forbindelse i kæden - forbrugeren, så har den mange flere fordele end minusser. Hvis sidstnævnte er overhovedet.

 1. give det visuelle design af rummet originalitet og unikhed;
 2. direkte indflydelse på dannelsen af ​​atmosfæren i rummet
 3. "tricks" med den visuelle opfattelse af rummets dimensioner: et fald eller forøgelse i rummet;
 4. deltagelse i et enkelt kunstnerisk koncept for design
 5. miljøsikkerhed
 6. placering af logiske accenter i design af rummet, oprettelse af funktionelle områder;
 7. stilistisk alsidighed;
 8. uafhængighed fra rummets funktionelle funktioner.

Hvis du forsøger at opsummere alle de positive positive øjeblikke, kan du komme til en logisk konklusion:

Det er svært at undvære en skål tjære i et fælles hul honning - nogle gange synes det, at uden det taber honning al sin appel. Hvad er de objektive ulemper, der kan kaldes?

 1. høje omkostninger ved det samlede projekt
 2. i nogle tilfælde er ujævn farvefyldning mulig;
 3. begrænsning af webens bredde på grund af egenskaberne ved nogle printerenheder.

Det er dog svært at ødelægge en honningfyldt tønde med en så beskeden del af tjære. Især når du overvejer at nogle af de nævnte ulemper er løst med elegant lethed:

 • Du kan vælge en anden trykningsteknik og bruge et bredere lærred;
 • Du kan vælge en anden metode til tegning af billedet og opnå en jævn og udtryksfuld udfyldning af enhver farve uden nogen antydning af fejlen.

Hvilke metoder til tegning af et billede findes, og hvorfor er det så vigtigt, hvis dit valg er strækket lærred med billeder?

Måder at tegne

Hvis du omhyggeligt studerer et dusin eller så muligheder for stræklofter af en sådan type, så vil du helt sikkert bemærke, at billederne, der er trykt på lærredet, er meget forskellige. For eksempel ser vi ikke engang en tegning som helhed, men en bestemt kunstnerisk tekstur. Sandt nok er det svært for hende at afvise udtryksevne - her er vi nødt til at blive enige.

Og her lægger et smukt prydemønster allerede plads på møblerne i rummet. Sandsynligvis den mest almindelige mulighed.

Lad os vende os til eksempler vanskeligere. Tag et kig på lærredet nedenfor. Her i al sin herlighed vises 3D-udskrivning. Loftet får den nødvendige dybde, alle i rummet føles bogstaveligt talt dette storslåede rumfang. Tegningen i transit gennem synsorganet påvirker personens følelsesmæssige sfære og giver anledning til de tilsvarende billeder i hovedet.

Så hvor skal vi hen? Bogstaveligt til følgende: Typen af ​​mønsteret, der påføres lærredet, kan afvige ikke kun i varierende grad af visuel kompleksitet, men også ved anvendelsesmåden.

 • tekstudgave er den nemmeste og mest tilgængelige måde for alle befolkningsgrupper, hvilket ikke er særlig udtryksfuldt, men det kan godt være en god måde at gøre interiøret mere interessant, en bestemt form for relief er knyttet til et mat eller stof lærred;
 • ornament - klassiske abstrakte mønstre, bredt repræsenteret i katalogerne af tjenesteudbydere til installation;
 • endimensionel tegning - Jeg vil bare kalde det 2D, men det lyder på en eller anden måde ynkeligt og reducerer alvorligt sin storslåede kunstneriske fortjeneste, billedets karakter kan være anderledes, men oftere end ikke det er en forholdsvis mere kompliceret ornamental abstraktion lavet i teknikken til endimensionel udskrivning;
 • 3D-udskrivning er den mest "lækre" og som ofte sker en dyr type stræklofter med et mønster, der er karakteriseret ved at give dig fuldstændig frihed ved at vælge et billede ved hjælp af det, opnås det nødvendige volumen, skalaen øges, og rummet får et helt unikt og ædelt udseende.

Den mest spektakulære er multi-lagede 3D-lofter, hvor det øverste basestof med hovedmønstret er gjort uigennemsigtigt, og alle efterfølgende, derimod, tilføjer hvert nyt lag et ekstra element til mønsteret. Af tydelige grunde anvendes sådanne strukturer kun i høje værelser.

Forskellen mellem de to sidste typer er undertiden ikke så håndgribelig som i sammenligning med en almindelig tekstur eller ornament. Ja, og til en pris er de omtrent ens. Selvfølgelig, hvis dine æstetiske krav ikke er grandiose, og du vil ikke arrangere det andet Hermitage fra dit loftoverflade.

I sidste ende bestemmes prisen også af det brugte trykudstyr. Læs om funktionerne ved fotoudskrivning og hvordan det påvirker det endelige resultat, læs nedenfor.

Karakteristik af trykudstyr, funktioner anvendte farvestoffer

I øjeblikket er der 2 kendte typer trykteknologi, der aktivt bruges til at oprette sådanne strukturer:

 • roll (widescreen) printere - giver dig mulighed for at bruge meget brede ruller (op til 5 meter) med ubegrænset længde;
 • flatbed plotters - brug et materiale med begrænset bredde, normalt op til 2,2 meter, rullens længde er også begrænset.

Du bliver dog ikke træt af en printer eller plotter - du skal fylde udstyret for at få et højkvalitetsbillede på lærredet. Og her er pladsen for de anvendte muligheder væsentligt voksende og afhænger direkte af hvor og for hvilke formål lofter anvendes. Overvej dem alle nærmere. Der er i alt 4 udskrivningsmuligheder afhængigt af hvilke farvestoffer der bruges til at genopfylde patroner:

opløsningsmiddel

 • opløsningsmiddelbaseret farvestof opnås fra råolieprodukter;
 • ekstrem skarp og ubehagelig lugt;
 • anvendes hovedsageligt udenfor
 • lav pris.

Det anbefales ikke at bruge dette farvestof indendørs og af den grund, at det er corny skadeligt for menneskers sundhed. Det er derfor, det oftest bruges til forberedelse af gadekonstruktioner. Det er meget tvivlsomt, at en af ​​de installationsorganisationer, der er involveret i installationen af ​​spændingsduger i hjemmet, ville bruge denne fotoudskrivningsmetode - denne kendsgerning er svært at skjule, og det er i modstrid med sanitære standarder.

ecosolvent

 • Brug af samme farvestof - opløsningsmiddel;
 • ingen skarp lugt
 • Mulighed for brug inde i godt ventilerede områder
 • anvendes hovedsagelig til trykning på lette satinplader;
 • giver lyse og rige farver;
 • garanteret lang levetid og bevarelse af den samlede tonal friskhed;
 • rimelig pris.

Dette er en ret anstændig erstatning for det tidligere populære, men ikke for sikkert opløsningsmiddel, som gradvist erstatter den første trykmetode. Selv om bunden af ​​farvestoffet forbliver den samme, på grund af moderne forarbejdning er det endelige blæk ikke så giftigt og praktisk talt harmløst for menneskekroppen.

ultraviolet

 • Miljøvenlige blæk anvendes;
 • ideel til farvning af mørke dåser;
 • lærredets bredde er begrænset til højst 2,2 meter;
 • Manglende mærkbar glans i tilfælde af enhver form for spændingsstof;
 • hurtigtørrende maling og god præstation;
 • relativt overkommelig pris.

En af de mest populære måder at tegne på lærredet. Det er meget udbredt til både hjemme- og udendørsprint. Især til fremstilling af reklame billboards.

latex

 • ubegrænset længde og bredde;
 • Udskrivning på storformatplottere;
 • miljøsikkerhed
 • vidunderlig og spektakulær glans
 • den bruges både på lys og på mørke klæder;
 • giver højdefinerede og ekspressive nuancer;
 • høj pris.

Måske den mest optimale måde at anvende mønsteret på lærredet på. Som det er tilfældet, og det dyreste på samme tid. Men hvis du står over for opgaven med at lave så imponerende dekorative beslutninger, at kæberne med hvert blik hænger fra virkeligheden af ​​det, du ser, tror vi ikke, at dette vil stoppe dig. Lad selv kæben slippe først på grund af den annoncerede pris.

Vil du se, hvordan processen med at anvende projektet på lærredet? Se videoen nedenfor.

Tematiske grupper af billeder

For at beskrive alle de forskellige billeder, der normalt bruges til applikation, er der selvfølgelig ikke nok flere snesevis af sider. Det er meget mere konstruktivt at identificere de vigtigste tematiske grupper, hvorefter billederne kan klassificeres på en eller anden måde for lettere navigation og det endelige valg. Lad os prøve at gøre det:

 • mønstre - ideelt passer ind i vintage stilen, udføres begge i en farve og i flere er abstrakte i naturen og er i de fleste tilfælde uden nogen konceptuel skal;
 • blomster - en af ​​de mest populære grupper, de mest almindelige makroskopiske billeder, der arbejder betydeligt på dybden og volumenet;
 • tegnefilm - sfæren af ​​deres "habitat" er selvfølgelig børnenes værelse, og hovedformålet er at skabe resonans med barnets indre verden;
 • plads er altid en spændende gruppe af billeder, der ser særligt imponerende ud i soveværelser, og omfatter stjerner, måne og planeter;
 • natur - det er også svært at forblive ligeglade med denne type billeder, herunder et uendeligt antal scener, lige fra solopgang eller solnedgang, havbølge, skovlandskab osv.
 • skyer - bragt til en separat gruppe ved en tilfældighed, da billederne af den himmelske overflade er meget forskellige og kan forårsage fuldstændig polære følelsesmæssige tilstande: fra tankevækkende til afslapning;
 • Glasmosaik er et relativt nyt ord, der beskæftiger sig med at tegne billeder på strakt lærred, og passer perfekt ind i retrograd stil af indretning, som oftest anvendes i rummelige badeværelser og stuer.
 • fresker - indtil for nylig syntes det, at de var døde, men uventet fandt en anden vind, meget vellykket kombineret med venetiansk gips på væggene, fremhæver positivt det indre og ædle indre;
 • arkitektur - repræsentationen af ​​både typiske bymotiver og objekter, der har erhvervet den kulturelle og historiske værdi
 • frugter - saftige og appetit-tiltalende billeder vil utvivlsomt komme til retten i ethvert køkken.

Selvfølgelig er der også sådanne billeder, der ikke kan tilskrives de ovennævnte grupper. Og det er vidunderligt, at uden for klassifikationen fortsætter en hel del projekter, der ikke passer ind i nogen rammer, at "gå". En niche er trods alt levende, så længe en person har interessante ideer til at udtrykke dem på et stræk lærred. I øvrigt er dette den fantastiske funktion af stræklofter med forskellige billeder - stimuleringen af ​​levende menneskelig fantasi og dens omdannelse til praktisk brug.

Som du kan se, er nogle af de tematiske grupper begrænset i brug. For eksempel, den samme frugt, relevant udelukkende ser udelukkende i køkkenets format. Hvordan bedre at vælge et billede baseret på et rums funktionelle egenskaber?

Udvælgelse af mønstre til forskellige typer værelser

Faktisk er der ikke noget særligt problem her: i alle kontorer af installatører af stræklofter er der mange biblioteker, hvor forskellige grupper af billeder er omhyggeligt sorteret efter rum. Men de er let forvirrede, og oftest er de repræsenteret af fuldt ud og fuldt kopierede billeder, der kan findes i hvert andet hus. Eller endda en nabo, som er endnu værre. Men et af de vigtigste mål for ejeren af ​​"hjemmet" er skabelsen af ​​et originalt interiør.

Lad os prøve at forstå tricks ved at bruge disse eller andre mønstre på stræklofterne på eksemplet på forskellige lokaler til deres formål.

Stue

I dette rum er relevante en række billeder. Faktisk er tilstanden kun én ting - den harmoniske kombination af strækloftet med indretningsdesign.

Hvis rummet føles godt håndgribelig vintage spiritus, vil fresker eller farvede glasstemmer falde til nytte.

Ornamentalmotiver til stræklofter passer perfekt ind i hallformatet.

Vær opmærksom på størrelsen på værelset. Hvis antallet af kvadratmeter ikke behøver at eksperimentere, skal du begrænse dig til et lille mønster eller mønster i et hjørne af spændingsdækket eller i midten for at understrege en af ​​detaljerne i interiøret. Så du dræber to saftige fugle med en sten

 1. arbejder på udtryksevne
 2. visuelt øge rummet.

soveværelse

Soveværelse - for at sove i det. Eller i det mindste hvile. Derfor skal du vælge et fotoprint til strækloftet, som ikke vil påvirke den maksimale brug af det til det tilsigtede formål.

Et af de populære muligheder for hævede lofter - blomstertema. Unobtrusive blomster tegninger har en gavnlig effekt på en persons humør og bidrage til hans afslapning.

Hvis blomsterne ser ud til at være lidt hackneyed eller bare ikke din, så kan du hente lidt diskret abstraktion, se mod dyrenes verden. Eller endda placere dit familiefoto på strækloftet. Hvad er ikke en original, en-of-a-kind løsning?

Mørkeblanke stretchlofter med pladsfotoprint ser meget seje ud fra alle synspunkter. Samtidig er det vigtigt at indfange stemningen på billedet korrekt: ofte bruges sådanne motiver med en ret mængde ungdommelig romantik i værelser hos børn i mellem- og seniorskolealderen.

badeværelse

Du behøver ikke at være en raketforsker for at gætte hvilken fotoprint der passer bedst til et strækloft på badeværelset. Ja, det er rigtigt: Alt om undervandsverdenen og dens mange flora og fauna:

Du kan fortsætte i lang tid: Forbind din egen fantasi, hvis du vil gøre noget virkelig fantastisk og ikke slået.

Sandt nok må vi ikke glemme lovene for udvælgelse af farvekombinationer. Badeværelset er som regel ekstremt trangt i størrelse, og skrigende toner kan se meget påtrængende i det og forårsage ubehag. Ønsker du visuelt at hæve strækloftet lidt, skal du stoppe udvælgelsen på lys nuancer. Lyseblå eller lyserød vil se godt ud, hvis du skriver dem i en tegning, der passer til rummets ånd.

Børneværelse

Når du vælger et billede til et strækloft i et planteskole, er det vigtigt at overveje alderen på dit barn. Hvis du stadig har en baby, så er den ideelle mulighed - fantastiske motiver, sommerfugle, solen. Generelt, alt hvad der hjælper et barn til at føle sig trygge og komfortable.

For ældre fyre, for eksempel allerede i skolealderen, er det helt muligt at bruge tomter på stræklofterne og mere kompliceret. De ovennævnte kosmiske elementer, geografiske objekter, arkitektoniske strukturer. Målet er at vække interesse for viden i den.

Vigtige oplysninger om note plejepersoner og mødre: En grøn og meget lys skygge af blå hjælper den voksende "lille mand" til bedre at koncentrere sig om noget, forbedre hans humør og regulere aktiviteten så godt som muligt.

køkken

Enhver fotoprint på loftslofter er passende her, hvilket bidrager til husets generelle positive stemning og selvfølgelig deres sunde appetit.

Derfor er kaffebønner, vilde bær, moden frugt - et af de mest almindelige grafiske motiver til hævede lofter. Er det hvad der generer dig? Det er aldrig for sent at omarbejde selv et krævet billede for at få et uventet resultat, der passer dig. Et helt nyt kig på de sædvanlige løsninger kan forekomme, hvis du bruger et interessant perspektiv, det forkerte perspektiv. Eller så tæt som muligt objektet, der skaber et vidunderligt makroskopisk billede, der hjælper med at understrege rummets omfang.

Nedenfor præsenterer vi den succesfulde, efter vores mening, fotos af stræklofter i køkkenet, hvor tegningerne nøjagtigt afspejler rummets specifikationer. Og endnu flere eksempler, du kan se i artiklen: "Strekklofter i køkkenet - designmuligheder med 70 billeder."

Kombination med interiør af forskellige stilarter. bord

I tilfælde af at du er bekymret for kompatibiliteten af ​​visse grafiske motiver på stræklofter med den generelle stil i lejligheden eller huset, vil det være nyttigt at gøre dig bekendt med nedenstående tabel. Vi har valgt det mest harmoniske, som det forekommer os, varianter af kombinationer af forskellige grupper af billeder på stræklofter med helt forskellige interiører.