Loftsleje på øverste etage: Hvad skal man gøre, hvem skal man kontakte?

Lækage af loftet i lejlighederne på øverste etage er et problem for mange højhuse. Dens essens er i strid med tæppets integritet, og årsagerne kan være mange. Resultatet er personskade og ødelæggelsen af ​​loftet og væggene i rummet.

Årsager til lækage

Vand strømmer let gennem loftet og gulvene, absorberes i materialet, og derfor kan lejligheden på øverste etage, hvor lækagen manifesterer sig, være meget langt fra skaderne. Af karakteren og tidspunktet for lækage kan du bestemme årsagen.

 • Regnorm - loftet strømmer i regnen eller umiddelbart efter det.
 • Sne - lækage observeret under aktiv snesmeltning.
 • Tør - loftet på øverste etage strømmer i varmt og tørt vejr. Dette er som regel et resultat af kondens i rummet under taget.
 • Glimrende - taget løber tilfældigt. Den mest almindelige årsag til lækage er en mikrorack i taget, der er tilstrækkelig til at lække vand. Hvad skal man gøre i dette tilfælde?

Uanset skades art bør en række handlinger træffes af de relevante organisationer for at fjerne dem.

appel

 • Den første påkrævede handling er et opkald til servicehusets kontrolrum med det formål at meddele, at loftet lækker. Telefon, som regel, er ved modtagelse af betaling af forsyningsselskaber.
 • En skriftlig appel til ledelsesorganisationen i navnet på hovedet, der angiver lekken i lejligheden på øverste etage og kravet til undersøgelsen. Dokumentet er skrevet i to eksemplarer. På den kopi, der er tilbage med ejeren af ​​lejligheden, bør navnet og den stilling være den medarbejder, der accepterede ansøgningen, hans underskrift, tidspunkt for registrering og registreringsnummer.
 • Det anbefales at tage billeder og video af skader med dato og tidspunkt for optagelse. Når du går til retten, vil billederne fungere som tegn på lækage.
 • Ansatte af boliger og kommunale tjenester til udarbejdelse af akten er forpligtet til at ankomme inden for 12 timer. I tilfælde af udeblivelse har lejeren ret til selvstændigt at udarbejde et dokument i nærværelse af vidner eller kontakte forbrugerbeskyttelsesorganisationen.

Hvad skal man gøre, når man udarbejder handlingen

Proceduren udføres i nærværelse af flere kommissionsmedlemmer og uafhængige vidner (normalt er naboer involveret).

 1. Handlingen skal indeholde en detaljeret oversigt over skaden, skadeens art, datoen, en angivelse af det sted, hvor loftet flyder, en angivelse af mulige årsager.
 2. Dokumentet angiver dato og klokkeslæt for udarbejdelse af akten, navnene, patronymiske navne og boligadresser for alle involverede personer.
 3. Omkostningerne ved beskadiget ejendom er ikke angivet i retsakten. Til dette er der et andet dokument: en defekt erklæring. For sin højkvalitetsfyldning anbefales det at bruge de resterende butikskvitteringer til køb af varer og kontrol af de købte byggematerialer.
 4. Ejeren af ​​lejligheden eller lejeren tegner handlingen kun i tilfælde af fuld vedtagelse. Handlingen er lavet i to eksemplarer, en forbliver hos ejeren af ​​lejligheden. Skal være signaturerne for alle deltagere i proceduren.

Hvis der ikke blev truffet nogen handling fra administrationsselskabet i løbet af dagen, har lejeren ret til at indgive en retssag.

Erklæring om krav

 • Dokumentet er skrevet i navnet på administrationsselskabets direktør.
 • En kopi af pas og dokumenter, der bekræfter retten til lejligheden, er vedlagt dokumentet.
 • Vedlagt er der også en kopi af akten, der er udarbejdet med deltagelse fra kommission fra boligen og forsyningssektoren, og med deltagelse af uafhængige vidner, hvis selskabets medarbejdere ikke reagerede på klagen.

Administrationsselskabet responderer oftest efter klager korrekt på klager over loftets lækage på øverste etage og bringer ikke sagen til retten.

 • Hvis de trufne foranstaltninger ikke havde en tilstrækkelig indvirkning, skal du kontakte de højere myndigheder: Du skal skrive en klage over virksomhedens manglende handling til Statens Husinspektorat. En kopi af klagen er vedlagt klagen.
 • Bekræftelsen af ​​klagen tager omkring 30 dage. Ifølge resultaterne af revisionen er servicevirksomheden pålagt ansvar.
 • For hurtigere og større effektivitet med klager anbefales det at kontakte distriktsadministrationen og anklagemyndigheden.

Forvaltningsorganisationen er ansvarlig for skaden og skal betale erstatning. Som regel bør der henvises til retten.

Hvad skal man gøre, hvis det drypper fra loftet: Første trin, typer og søg efter lækage, reparation

På et tidspunkt vender du hjem og finder våde pletter på loftet. En anden downpour eller naboer oversvømmede dig ovenfra? Hvad skal man gøre, hvis vandet drypper fra loftet?

Vand drypper fra loftet - hvad er årsagen?

Første skridt

Hvis du opdager, at loftet lækker, så prøv at beskytte de sårbare overflader så meget som muligt - laminat, elektriske ledninger, møbler og husholdningsapparater. Sluk for strøm for at forhindre kortslutning. Hvis grunden til vand i loftet er naboer, skal du først tale med dem om skader.

Hvis naboerne nægter at betale erstatning, eller årsagen til hændelsen er et utækket tag, skal du ringe til administrationsselskabet og rapportere hændelsen. En person, oftest en blikkenslager, skal sendes til dig for verifikation. Han er forpligtet til at udarbejde en skadesoptagelse og for at forsikre ham.

Tip! Optag floodfakta i et foto eller en video. Dette kan komme til nytte som bevis i en retssag. Billedet skal vise datoen for hændelsen.

Typer af lækager

Vand strømmer fra loftet - erstatningsbeholdere og redder gulvet og møblerne!

Loftleje i en lejlighed kan have flere typer.

 • Naboer ovenfra - den mest almindelige årsag til oversvømmelsen. Normalt forårsager en lækage et gennembrud af rør eller en glemt tryk på badeværelset.
 • Livni. Loftet lækker under eller efter regn.
 • Sne. Lækage ses om foråret, under sneens smeltning.
 • Tør lækage - sker i varmt vejr på grund af dannelsen af ​​kondensat.
 • Skinnende strøm - vises ikke altid. Den nøjagtige årsag er ukendt. Det kan være forårsaget af mikroskader eller blæse af nedbør ved vinden under taget eller en dårlig konstruktion af brystet.

årsager til

Ofte, hvis skaden på taget er gammel, så er det svært at bestemme den nøjagtige årsag.

Der er dog flere faktorer, som bidrager til lækage.

 • Forlænget holdbarhed af tagmateriale.
 • Mekanisk skade under arbejdet (rengøring af sne, løv, elektrisk arbejde).
 • Krænkelse af teknologi under konstruktion.
 • Eksponering for fugt og sollys.
 • Bøjning af metalplader ved vinden, og deres fiasko.
 • Høje eller lave temperaturer medfører lavere kvalitet og tab af materialegenskaber.

Vigtigt at vide! Planlagt inspektion af taget ved boliger og kommunale tjenester skal ske 2 gange om året - i forår og efterår.

Lækagesøgning

Den vigtigste måde at søge efter lækager på loftet, for beboere på de sidste etager er en visuel inspektion af taget. Det vil være lettere at søge efter lækage på en flad overflade end på et skrånende tag.

Først skal du måle afstanden for lækagen i lejligheden og sammenligne den med taget.

Hvis du finder skade på belægningen, så er årsagen måske fundet. Normalt flade tage er dækket med rullet materiale, og ret sårbart for skade.

De kan akkumulere fugt under overfladen, så en regelmæssig plet vil ikke altid være i stand til at hjælpe. Især hvis hullet blev dannet for længe siden, kom fugtigheden mest sandsynligt ind i vandtætningen.

Hvad skal man gøre, hvis det drypper fra loftet? - Først og fremmest finde ud af årsagen til dette problem.

På det skrånende tag skal man begynde inspektion fra loftet. Et sted, hvor vandet drypper fra loftet, findes på de karakteristiske tegn på fugt - skimmel, våde pletter, rådne træstrukturer.

Du skal være opmærksom på, at det på taget med arkbeklædning ofte sker, at vandet løber væk fra det sted, hvor lækagen begyndte.

Derefter skal du inspicere det ydre lag af taget i mangel af revner og den korrekte krydsning af skråninger, afløb for vand.

Hvis der er et stort lag af løv og snavs på taget, kan dette skabe stagnation af vand og dens yderligere indtrængning under lagene af gulvet.

reparationer

Når du har fjernet årsagen til lækage, skal du vente, indtil væggene og loftet er helt tørre. Det kan tage 3 eller flere dage.

Naturligvis afhænger yderligere reparationer af typen af ​​dine finish.

Loftsleje - hvad skal man gøre i dette tilfælde?

 • Strækloft beskytter værelset mod vandindtrængning. Hvis loftet lækker, bevarer spændingsvævet fugt og hænger ned.

Så snart du bemærker dette, skal du straks slukke for strømmen. Ring til de eksperter, der pumper vandet ud fra loftet og straks strakte det. Overfladen vil se ud som ny.

 • Hvis du har et hæftet loft af gipsplader, så skal du se på hans tilstand. Hvis det er hævet og bøjet, er en erstatning absolut nødvendigt. Hvis alt er i orden, og der ikke var meget fugt, så kan du forlade de gamle plader - sand, behandle dem med blegemiddel (hvidhed), prime og maling.

Imidlertid kan der i dette tilfælde danne støber, svampe og ledninger indvendigt, så det anbefales fortsat at fjerne foringsrøret, indtil det tørrer.

Der er muligheder for at fjerne loftlekkage, men meget afhænger af materialet i loftet.

 • Hvidvask og malet loft skal rengøres fra spor af fugt. Våd pletter er skrabet af med en spatel, så overfladen er primet flere gange. Derefter skal du putte og male det, hvis du har brug for et par gange. Afhængig af omfanget af skade kan du foretage en lokal reparation.
 • Modulære lofter tillader udskiftning af beskadigede celler. I dette tilfælde skal du bare udskifte de gamle fliser med nye.
 • Baggrunde, der er flyttet væk fra væggene eller loftet, kan limes, forprimeret overflade. Hvis de viser stærke defekter, skal du helt tørre lærredet og lime det nye tapet. Du kan dekorere og skjule stedet med fotobaggrunde, maling osv.

konklusion

Afslutningsvis skal det tilføjes, at hvis vandet drypper fra loftet i lejligheden, skal grundene derfor elimineres af boliger og forsyningsselskaber. Du skal ringe til dem og overvåge arbejdet. Først da kan du begynde at reparere, hvilket skal kompenseres af ulykkesforbryderne. Hvis du vil undgå skader på dyre genstande og interiør, så brug moderne materialer, for eksempel - hængende loft.

Hvad skal man gøre, hvis loftet lækker - første skridt, lækagesøgning

Hjem / Installation, Reparation, Pleje / Oversvømmet / Hvad skal man gøre, når loftet flyder?

En sådan gener som en oversvømmelse ovenfra kan ske med ethvert hjem. Som regel strømmer det i loftet i køkkenet eller i badeværelset. Dette er hvis der er et boligareal over din lejlighed.

Vi bliver nødt til at løbe til naboerne og finde ud af årsagen til oversvømmelsen. Men nogle gange, over din lejlighed kun taget og i dette tilfælde vil alt blive meget mere kompliceret. Hvad skal man gøre i sådanne situationer og hvordan man kommer ud af dem med det mindste tab, overveje yderligere i materialet.

Hvad skal man gøre først

Naturligvis er det nødvendigt at tage sig af sikkerheden for, hvad der endnu ikke er påvirket af vand. Skovle, bassiner og andre lignende opgørelser går straks i gang - de er erstattet af steder, hvor vandet drypper fra gulvet.

Et andet emne fra listen over hvad man skal gøre, hvis det flyder fra loftet, vil være advarslen om kortslutninger. Nogle gange dræber vand ikke blot fra loftoverfladen, men løber også langs væggen - det afhænger alt af de naboer, der har oversvømmet dig og lekkenes natur. Derfor skal du straks slukke lyset i rummet og om nødvendigt slukke for det med en kontakt i panelet på landingen.

Fjernelse af vand fra gulvet og sørg for, at ledningerne er sikre, kan du gå til de øverste lejere for at afklare situationen. Du bør ikke straks starte med et skrig og krav - situationen kan være tvetydig, og selvom du lækker fra øverste etage, kan dine naboer ikke have noget med det at gøre. Dette sker, hvis røret strømmer i gulvet.

Hvis de er skyldige, er det værd at løse spørgsmålet om refusion af din skade.

I tilfælde hvor de nægter at betale erstatning, kan du gå til retten. Dette giver kun mening i de vanskeligste situationer, når mængden af ​​skader er stor nok. I andre tilfælde er det lettere at acceptere tabene eller stole på, at de oversvømmede vil stadig betale skaden.

Under alle omstændigheder vil foto- og videovidenskab, at oversvømmelsen fandt sted, samt fotografier af arten og omfanget af skade ikke forstyrre. Disse materialer kan være nyttige i tilfælde, hvor naboerne ikke skal bebrejde, og årsagen til oversvømmelse er i et udbrudt rør eller et lækagerigt tag. Her skal skader håndteres af det administrationsselskab, der servicerer dit hjem.

Hvis taget eller skorstenen skyldes

Hvis det flyder fra loftet på øverste etage, skal du vide, hvor du skal ringe.

Mange begynder at ringe til nødnummeret, hvilket ikke er den rigtige løsning. Opkaldet skal foretages ikke der, men til administrationsselskabet. De skal sende deres medarbejder, hvem der registrerer flommen og udsteder de nødvendige papirer på grundlag af hvilke virksomheden vil handle videre.

Her kan du komme i handy fotos. Faktum er, at loftet på tidspunktet for VVS-systemet kan stoppe at strømme eller endda tørre ud.

Skades natur kan i dette tilfælde se anderledes ud, og selskabet vil nemt reducere betalingsbeløbet. For ikke at nævne skaderne for nye reparationer. Derfor er foto- og videofiksering påkrævet.

I det udarbejdede dokument skal alle lækager, deres art og størrelse angives, samt ejendommen, der blev beskadiget, og skadenes alvor er bestemt - dette er obligatorisk. Skadesomkostningerne bestemmes senere af en særlig kommission og er ikke angivet i dette dokument.

Ejeren af ​​lejligheden skal underskrive handlingen og en kopi forbliver hos ham. Hvis det, der er beskrevet i retsakten, ikke er sandt eller af anden grund ikke passer til ejeren af ​​den berørte lejlighed, har han ret til ikke at underskrive den.

Som følge heraf skal virksomheden betale skaden og reparere overlapningen.

Dette sker dog ikke altid. Nogle gange har anmodninger om reparation af taget og forskellige klager om lækager ingen virkning. Nogle andre handlinger er nødvendige her, og det er vigtigt at vide, hvor man skal skrive, hvis loftet på sidste etage flyder, og der ikke er nogen reparation, samt erstatning for skader.

Du skal skrive en erklæring til direktøren for administrationsselskabet, hvor du angiver årsagen til ansøgningen, vedlæg en kopi af dine dokumenter til lejligheden, en kopi af erklæringen udarbejdet af virksomhedens medarbejder og beskrive ulykkes art i egne ord samt omfanget af skaden. I samme dokument er det nødvendigt at nævne, at hvis der ikke sker nogen handling fra bolig- og forsyningssektoren, indgives en retssag.

Efter at have modtaget en sådan erklæring forsøger selskabet ikke at anlægge sagen for retten, og som regel løses alle problemer og tvister ret hurtigt.

reparationer

I de fleste tilfælde er det ikke for svært at forsegle lækage i loftet. Før dette skal du finde og eliminere årsagen til lækager. Efter at have ventet i ca. tre dage, er skaden forseglet med det materiale, hvorfra finishen er lavet.

Det sværeste vil være med hvidkalkede eller malede lofter - mængden af ​​arbejde, der skal udføres, er meget stort. Det er nødvendigt at rengøre et ret stort stykke overflade fra hvidvaskning og rense det til beton. Derefter er det primet og igen dækket med flere lag af finish, herunder gips, og det ydre lag af hvidvaskning eller maling.

Den nemmeste måde er for ejere af stretchcoating - de kan simpelthen tørres og spændes igen. Før stramning skal du omhyggeligt kontrollere alle ledningselementer og fraværet af skimmelsvamp eller svamp på overfladen af ​​gulvpladen. Men alle disse handlinger vil kun hjælpe i tilfælde, hvor der er naboer over dig, og deres handlinger eller passivitet er blevet årsagen til oversvømmelsen.

Med spørgsmålet om, hvordan man reparerer loftet selv, hvis overlapningen af ​​sidste etage flyder, er alt ikke så enkelt. Det vil kræve et sæt værker, der kun kan udføres af kvalificerede specialister og skal håbe på, at bolig- og forsyningsselskabet er hurtigt.

Når alt kommer til alt, kan de beskadigede dele af loftet kun repareres fuldt ud, efter at årsagen til lækager er elimineret. Ellers vil alt være forgæves - strømmen vil snart igen få det til at føle sig. Først efter at boligen og servicevirksomheden har fjernet årsagen og lækagen selv, vil det være muligt at fortsætte til den uafhængige restaurering af den beskadigede del af finishen.

Oversvømmede naboer eller oversvømmes med god reparation - en grum drøm om beboere i højhuse.

Når alt kommer til alt, er en sådan begivenhed fyldt med store udgifter til restaurering af tidligere skønhed. Ikke desto mindre opstår der et rimeligt spørgsmål, når vand dråber fra loftet: Hvor skal jeg henvende mig til, hvad skal jeg gøre? Lad os prøve at svare på det.

Hvis det er et privat hus

Og vi vil begynde vores gennemgang ved at overveje situationen, hvis oversvømmelsen fandt sted i vores eget hjem.

Selvom taget var forsynet forsigtigt og professionelt, er der altid en chance for, at der opstår problemer, hvis der er store mængder regn eller snefald i store mængder. Efter alt kan vand trænge ind i de mest uhyggelige sprækker og stier. Derfor kan det være meget vanskeligt at bestemme årsagen til skader på taget, der forårsager lækage.

I et privat hus skal du selv løse problemet eller leje specialister til at gøre dette - du vil ikke være i stand til at tiltrække nogen hjælpeprogrammer som i situationen med lejligheden.

Derfor er det nødvendigt at klatre på taget for at finde fejl. Du skal omhyggeligt undersøge alt, især den tilsigtede zone. Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på afløbet: er det installeret korrekt?

Hvis huset er taget op, skal du flytte opad. Omkring vurderingen af ​​problemet i huset kan du klatre op fra taget fra det. Når problemområdet opdages, forbliver det kun for at fjerne fejlen ved hjælp af de nødvendige materialer til dette.

Hvad skal man gøre i dette tilfælde, hvor skal man hen? Hvis loftet drypper, og der er naboer på toppen (du bor ikke i sidste etage), så skal du først og fremmest kontakte dem. Imidlertid kan naboerne ikke være hjemme.

Hvad skal man gøre, hvis der ikke er deres mobiltelefonnummer? Vi bliver nødt til at løse problemet på en hurtig måde, der forbinder for disse hjælpeprogrammer, der kan afbryde vandforsyningen til stigerøret. Dette er i øvrigt et nødvendigt handlingsforløb, hvis det dråber fra loftet, og ingen lever over det - det tekniske gulv eller taget.

Derfor skal du ringe til boligkontoret, der betjener huset i kontrolrummet, og rapporterer hændelsen.

Glem ikke at angive navnet på den person, der accepterer ansøgningen. Disse oplysninger kan komme til brug senere, hvis noget går galt. Det er ønskeligt at beskrive alt "i farver" for at stimulere dispatcheren til hurtigt at overføre applikationen til rørlæggerne.

Mens de vil blive sendt til dig, kan du lave et lille fotografering. Det skal fange alle de fejl, der var forårsaget af vandstrømmen fra loftet.

Hvis det er muligt, kan du tilføje video. På udstyret er det ønskeligt at indstille dato og klokkeslæt på forhånd, så den er optaget. Disse data kan også være nyttige, hvis du skal beslutte spørgsmålet om kompensation for væsentlig skade gennem domstolene.

Af den måde vil skydningen blive påkrævet, selv om naboerne er hjemme, blokerer vandet og siger, at de er klar til at reparere skaden. Vi må ikke glemme, at de i morgen kan ændre deres sind. Derfor kan du desuden tage en kvittering, der bekræfter hensigten.

Ved telefonopkald til brugskontoret anbefales det at supplere det med en erklæring. For at gøre dette skal du finde tid enten via mail for at sende et registreret brev med en erklæring til virksomhedens adresse eller gå direkte til receptionen og forlade en erklæring med sekretæren. Men sørg for at få en kopi af ansøgningen med dig, så den officielle sætte frimærket, underskrift og dato, hvor den blev accepteret.

Når medarbejdere i offentlig service kommer i gang, er det nødvendigt, at de udarbejder en handling, hvor alle konsekvenserne af oversvømmelsen vil blive angivet. Desuden skal akten udfærdiges i nærværelse af kommission og vidner. Den anden kopi skal overlades til sig selv, og sørg for, at den indeholder alle underskrifter, pakninger, datoen og alle dataene.

Vær ikke bange for ikke at underskrive handlingen, hvis noget ikke passer til ham. Det er din ret. Dokumentet skal ikke blot angive konsekvenserne, men også egenskaberne ved ulykken, dens gerningsmænd.

Bemærk, at skadesvurderingen ikke er angivet i den første handling, disse tal er samlet på defektlisten.

Hvad skal man gøre næste?

Hvis skylden til det faktum, at dit loft dråber, ikke opfylder sine forpligtelser - det kompenserer ikke for skaden, du har ret til at skrive til det skriftligt og give fristen for fuld opfyldelse af forpligtelserne. Dette gælder også situationen, hvis fejlen ligger hos det kommunale kontor. I så fald skal ansøgningen ledsages af en kopi af pas og et dokument, der bekræfter ejendomsretten til ejendommen.

Forvaltningsvirksomheder, hvis der er tegn på, at de drypper fra loftet, skal de ikke tage sagen for retten og eliminere alle konsekvenserne.

Ellers kan du ansøge om retten. Det anbefales naturligvis ikke at komme op til dette stadium, da det kan medføre yderligere omkostninger til behandling og indsendelse af en ansøgning, advokaters tjenester osv. Derfor er det vigtigt at vise alle dine kommunikationsfunktioner for at løse problemet i forsømmelsesordren og forklare over for gerningsmanden, at han efter domsafgørelsen også skal betale ekstraomkostninger som følge af manglende opfyldelse af forpligtelser.

Hjem / Installation, Reparation, Pleje / Reparation Arbejde / Hvad skal man gøre og hvor skal man dreje om det dråber fra loftet?

Dem, der aldrig har stødt på et husflod, kan siges at være heldige.

Desværre kender de fleste af os dette problem. Samtidig ved ikke alle, hvad de skal gøre, hvis vandet drypper fra loftet i dit hjem. Dernæst vil vi forsøge at forstå årsagerne til et sådant ubehageligt fænomen og finde svaret på dette spørgsmål.

Årsager til oversvømmelsen

For at løse problemet skal du finde årsagen til dens forekomst. Der kan være flere muligheder, og de kræver alle forskellige løsninger. Derfor, hvis du drypper fra loftet, skal du først erstatte den eksisterende kapacitet for at undgå oversvømmelse af naboerne fra bunden og derefter håndtere lækage.

Lækagtigt tag

Beboere i de øverste etager i boligblokke er ofte ofre for uagtsomme arbejdstagere, der har lavet reparationer til taget. Ved reparationer kan de ikke mærke området med nedsat vandtætning, og ved første regn kommer alt det vand, der falder på taget, ind i bygningen og drukner de øverste lejligheder. Og hvis du drypper fra loftet på grund af dårligt vandtætning af taget, skal du vide nummeret, hvor du skal ringe i sådanne tilfælde.

I de fleste tilfælde er dette dit administrationsselskabs eller en anden organisation, der betjener dit hjem. I dette tilfælde er det meget ønskeligt at kende navnet på den, der accepterede din appel. Derefter er det nødvendigt at fotografere alle spor af en lækage og bekræfte din ansøgning med en skriftlig erklæring på denne organisations kontor.

Hvis du er ejer af dit eget private hus, så er det helt klart, hvad du skal gøre, når det løber fra loftet på grund af et lækagerigt tag - for øjeblikkeligt at eliminere lækager med din egen indsats. Ingen vil komme til undsætning, og alle problemer skal løses uafhængigt.

Oversvømmelse af de øvre naboer

I denne situation skal du straks klatre ind i lejligheden placeret over din og rapportere problemet.

Ofte bemærker folk ikke straks det overfyldte bad eller tilstoppet vask, på grund af hvilken oversvømmelse opstår. Når det dråber fra loftet på toilettet, er røret for en lækage oftest en lækageinstallation af vand i toilettet eller strømmen ved krydset af forskellige rør. Når du har fjernet årsagen til oversvømmelsen, skal du være enige om skader.

Det sker ofte, at du har en strøm, der løber fra loftet. Årsagen er uagtsomheden af ​​ejerne af den øvre lejlighed, men de ønsker ikke at kompensere for den skader, der er sket - hvor skal man gå i sådanne tilfælde? Desværre bliver du nødt til at gå igennem mange bureaukratiske hindringer og få ret til ret. Det er påkrævet at afgive en erklæring til administrationsselskabet, som sender sin specialist til vurdering af skaden.

Med denne bekræftelse kan du afgive en erklæring til retten. Du kan dog igen prøve at forhandle med ejerne af den øverste lejlighed og forklare dem, at du har til hensigt at indsende ansøgningen til retsmyndigheden. I de fleste tilfælde er naboerne enige om at undgå retssager for at kompensere for tabene med en ikke for alvorlig betaling.

Brutte rør

Det sværeste vil være situationen, når den drypper fra loftet, og naboerne ovenfor er alle tørre, og der er ingen lækager.

Dette med næsten hundrede procent sandsynlighed indikerer, at skader på røret dukkede op i tykkelsen af ​​loftet. Reparation i dette tilfælde er mere kompliceret og bør kun udføres af specialister. Samtidig skal omkostningerne ved alt arbejde bæres af administrationsselskabet, hvis rørene ikke blev beskadiget på grund af din fejl.

Som i tilfælde af taget, skal du ringe til en specialist fra administrationsselskabet, skrive en erklæring og bekræfte skaden forårsaget af fotografierne. Eksperter bør identificere den beskadigede del af røret og foretage reparationer hurtigst muligt. De vil dog kun genoprette rørledningens arbejdskapacitet og eliminere lækagen.

Du bliver nødt til at genskabe udseendet af din lejlighed til sin tidligere tilstand.

F.eks. Hvis vandet drypper på strækloftet, skal det fjernes, så arbejdstagerne har adgang til rørene og derefter spænder belægningen igen. Omkostningerne ved reparation vil være meget vanskelige at genoprette, og dette sker enten gennem domstole eller, hvis virksomheden går til jer for et møde gennem sin regnskabsafdeling. Skønnet om omkostningerne ved at genoprette en lejlighed i dette tilfælde skal samordnes med eksperter fra boligen og forsyningssektoren.

Hvad skal man gøre, hvis det drypper fra loftet: Første trin, typer og søg efter lækage, reparation

På et tidspunkt vender du hjem og finder våde pletter på loftet. En anden downpour eller naboer oversvømmede dig ovenfra? Hvad skal man gøre, hvis vandet drypper fra loftet?

Vand drypper fra loftet - hvad er årsagen?

Første skridt

Hvis du opdager, at loftet lækker, så prøv at beskytte de sårbare overflader så meget som muligt - laminat, elektriske ledninger, møbler og husholdningsapparater. Sluk for strøm for at forhindre kortslutning. Hvis grunden til vand i loftet er naboer, skal du først tale med dem om skader.

Hvis naboerne nægter at betale erstatning, eller årsagen til hændelsen er et utækket tag, skal du ringe til administrationsselskabet og rapportere hændelsen. En person, oftest en blikkenslager, skal sendes til dig for verifikation. Han er forpligtet til at udarbejde en skadesoptagelse og for at forsikre ham.

Tip! Optag floodfakta på billedet eller. Dette kan komme til nytte som bevis i en retssag. Billedet skal vise datoen for hændelsen.

Typer af lækager

Vandet drypper fra loftet - erstatningsbeholdere og gemmer gulvet og møblerne!

Loftleje i en lejlighed kan have flere typer.

 • Naboer ovenfra - den mest almindelige årsag til oversvømmelsen. Normalt forårsager en lækage et gennembrud af rør eller en glemt tryk på badeværelset.
 • Livni. Loftet lækker under eller efter regn.
 • Sne. Lækage ses om foråret, under sneens smeltning.
 • Tør lækage - sker i varmt vejr på grund af dannelsen af ​​kondensat.
 • Skinnende strøm - vises ikke altid. Den nøjagtige årsag er ukendt. Det kan være forårsaget af mikroskader eller blæse af nedbør ved vinden under taget eller en dårlig konstruktion af brystet.

årsager til

Ofte, hvis skaden på taget er gammel, så er det svært at bestemme den nøjagtige årsag.

Der er dog flere faktorer, som bidrager til lækage.

 • Forlænget holdbarhed af tagmateriale.
 • Mekanisk skade under arbejdet (rengøring af sne, løv, elektrisk arbejde).
 • Krænkelse af teknologi under konstruktion.
 • Eksponering for fugt og sollys.
 • Bøjning af metalplader ved vinden, og deres fiasko.
 • Høje eller lave temperaturer medfører lavere kvalitet og tab af materialegenskaber.

Vigtigt at vide! Planlagt inspektion af taget ved boliger og kommunale tjenester skal ske 2 gange om året - i forår og efterår.

Lækagesøgning

Den vigtigste måde at søge efter lækager på loftet, for beboere på de sidste etager er en visuel inspektion af taget. Det vil være lettere at søge efter lækage på en flad overflade end på et skrånende tag.

Først skal du måle afstanden for lækagen i lejligheden og sammenligne den med taget.

Hvis du finder skade på belægningen, så er årsagen måske fundet. Normalt flade tage er dækket med rullet materiale, og ret sårbart for skade.

De kan akkumulere fugt under overfladen, så en regelmæssig plet vil ikke altid være i stand til at hjælpe. Især hvis hullet blev dannet for længe siden, kom fugtigheden mest sandsynligt ind i vandtætningen.

Hvad skal man gøre, hvis vandet drypper fra loftet? - Først og fremmest finde ud af årsagen til dette problem.

På det skrånende tag skal man begynde inspektion fra loftet. Et sted, hvor vandet drypper fra loftet, findes på de karakteristiske tegn på fugt - skimmel, våde pletter, rådne træstrukturer.

Du skal være opmærksom på, at det på taget med arkbeklædning ofte sker, at vandet løber væk fra det sted, hvor lækagen begyndte.

Derefter skal du inspicere det ydre lag af taget i mangel af revner og den korrekte krydsning af skråninger, afløb for vand.

Hvis der er et stort lag af løv og snavs på taget, kan dette skabe stagnation af vand og dens yderligere indtrængning under lagene af gulvet.

reparationer

Når du har fjernet årsagen til lækage, skal du vente, indtil væggene og loftet er helt tørre. Det kan tage 3 eller flere dage.

Naturligvis afhænger yderligere reparationer af typen af ​​dine finish.

Loftsleje i lejligheden - hvordan man løser en lækage?

 • Strækloft beskytter værelset mod vandindtrængning. Hvis loftet lækker, bevarer spændingsvævet fugt og hænger ned.

Så snart du bemærker dette, skal du straks slukke for strømmen. Ring til de eksperter, der pumper vandet ud fra loftet og straks strakte det. Overfladen vil se ud som ny.

 • Hvis du har et hæftet loft af gipsplader, så skal du se på hans tilstand. Hvis det er hævet og bøjet, er en erstatning absolut nødvendigt. Hvis alt er i orden, og der ikke var meget fugt, så kan du forlade de gamle plader - sand, behandle dem med blegemiddel (hvidhed), prime og maling.

Imidlertid kan der i dette tilfælde danne støber, svampe og ledninger indvendigt, så det anbefales fortsat at fjerne foringsrøret, indtil det tørrer.

Der er muligheder for at fjerne loftlekkage, men meget afhænger af materialet i loftet.

 • Hvidvask og malet loft skal rengøres fra spor af fugt. Våd pletter er skrabet af med en spatel, så overfladen er primet flere gange. Derefter skal du putte og male det, hvis du har brug for et par gange. Afhængig af omfanget af skade kan du foretage en lokal reparation.
 • Modulære lofter tillader udskiftning af beskadigede celler. I dette tilfælde skal du bare udskifte de gamle fliser med nye.
 • Baggrunde, der er flyttet væk fra væggene eller loftet, kan limes, forprimeret overflade. Hvis de viser stærke defekter, skal du helt tørre lærredet og lime det nye tapet. Du kan dekorere og skjule stedet med fotobaggrunde, maling osv.

konklusion

Afslutningsvis skal det tilføjes, at hvis vandet drypper fra loftet i lejligheden, skal grundene derfor elimineres af boliger og forsyningsselskaber.

Du skal ringe til dem og overvåge arbejdet. Først da kan du begynde at reparere, hvilket skal kompenseres af ulykkesforbryderne. Hvis du vil undgå skader på dyre genstande og interiør, så brug moderne materialer, for eksempel - hængende loft.

Flere oplysninger om emnet: http://potolokspec.ru

 • wikipotolok.com
 • ceilingspro.ru
 • wikipotolok.com
 • mymylife.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Hvad skal man gøre, når loftet flyder?

En sådan gener som en oversvømmelse ovenfra kan ske med ethvert hjem. Som regel strømmer det i loftet i køkkenet eller i badeværelset. Dette er hvis der er et boligareal over din lejlighed. Vi bliver nødt til at løbe til naboerne og finde ud af årsagen til oversvømmelsen. Men nogle gange, over din lejlighed kun taget og i dette tilfælde vil alt blive meget mere kompliceret. Hvad skal man gøre i sådanne situationer og hvordan man kommer ud af dem med det mindste tab, overveje yderligere i materialet.

Hvad skal man gøre først

Naturligvis er det nødvendigt at tage sig af sikkerheden for, hvad der endnu ikke er påvirket af vand. Skovle, bassiner og andre lignende opgørelser går straks i gang - de er erstattet af steder, hvor vandet drypper fra gulvet.

Et andet emne fra listen over hvad man skal gøre, hvis det flyder fra loftet, vil være advarslen om kortslutninger. Nogle gange dræber vand ikke blot fra loftoverfladen, men løber også langs væggen - det afhænger alt af de naboer, der har oversvømmet dig og lekkenes natur. Derfor skal du straks slukke lyset i rummet og om nødvendigt slukke for det med en kontakt i panelet på landingen.

Fjernelse af vand fra gulvet og sørg for, at ledningerne er sikre, kan du gå til de øverste lejere for at afklare situationen. Du bør ikke straks starte med et skrig og krav - situationen kan være tvetydig, og selvom du lækker fra øverste etage, kan dine naboer ikke have noget med det at gøre. Dette sker, hvis røret strømmer i gulvet.

Hvis de er skyldige, er det værd at løse spørgsmålet om refusion af din skade. I tilfælde hvor de nægter at betale erstatning, kan du gå til retten. Dette giver kun mening i de vanskeligste situationer, når mængden af ​​skader er stor nok. I andre tilfælde er det lettere at acceptere tabene eller stole på, at de oversvømmede vil stadig betale skaden.

Under alle omstændigheder vil foto- og videovidenskab, at oversvømmelsen fandt sted, samt fotografier af arten og omfanget af skade ikke forstyrre. Disse materialer kan være nyttige i tilfælde, hvor naboerne ikke skal bebrejde, og årsagen til oversvømmelse er i et udbrudt rør eller et lækagerigt tag. Her skal skader håndteres af det administrationsselskab, der servicerer dit hjem.

Hvis taget eller skorstenen skyldes

Hvis det flyder fra loftet på øverste etage, skal du vide, hvor du skal ringe. Mange begynder at ringe til nødnummeret, hvilket ikke er den rigtige løsning. Opkaldet skal foretages ikke der, men til administrationsselskabet. De skal sende deres medarbejder, hvem der registrerer flommen og udsteder de nødvendige papirer på grundlag af hvilke virksomheden vil handle videre.

Her kan du komme i handy fotos. Faktum er, at loftet på tidspunktet for VVS-systemet kan stoppe at strømme eller endda tørre ud. Skades natur kan i dette tilfælde se anderledes ud, og selskabet vil nemt reducere betalingsbeløbet. For ikke at nævne skaderne for nye reparationer. Derfor er foto- og videofiksering påkrævet.

I det udarbejdede dokument skal alle lækager, deres art og størrelse angives, samt ejendommen, der blev beskadiget, og skadenes alvor er bestemt - dette er obligatorisk. Skadesomkostningerne bestemmes senere af en særlig kommission og er ikke angivet i dette dokument.

Ejeren af ​​lejligheden skal underskrive handlingen og en kopi forbliver hos ham. Hvis det, der er beskrevet i retsakten, ikke er sandt eller af anden grund ikke passer til ejeren af ​​den berørte lejlighed, har han ret til ikke at underskrive den.

Som følge heraf skal virksomheden betale skaden og reparere overlapningen. Dette sker dog ikke altid. Nogle gange har anmodninger om reparation af taget og forskellige klager om lækager ingen virkning. Nogle andre handlinger er nødvendige her, og det er vigtigt at vide, hvor man skal skrive, hvis loftet på sidste etage flyder, og der ikke er nogen reparation, samt erstatning for skader.

Du skal skrive en erklæring til direktøren for administrationsselskabet, hvor du angiver årsagen til ansøgningen, vedlæg en kopi af dine dokumenter til lejligheden, en kopi af erklæringen udarbejdet af virksomhedens medarbejder og beskrive ulykkes art i egne ord samt omfanget af skaden. I samme dokument er det nødvendigt at nævne, at hvis der ikke sker nogen handling fra bolig- og forsyningssektoren, indgives en retssag.

Efter at have modtaget en sådan erklæring forsøger selskabet ikke at anlægge sagen for retten, og som regel løses alle problemer og tvister ret hurtigt.

reparationer

I de fleste tilfælde er det ikke for svært at forsegle lækage i loftet. Før dette skal du finde og eliminere årsagen til lækager. Efter at have ventet i ca. tre dage, er skaden forseglet med det materiale, hvorfra finishen er lavet.

Det sværeste vil være med hvidkalkede eller malede lofter - mængden af ​​arbejde, der skal udføres, er meget stort. Det er nødvendigt at rengøre et ret stort stykke overflade fra hvidvaskning og rense det til beton. Derefter er det primet og igen dækket med flere lag af finish, herunder gips, og det ydre lag af hvidvaskning eller maling.

Den nemmeste måde er for ejere af stretchcoating - de kan simpelthen tørres og spændes igen. Før stramning skal du omhyggeligt kontrollere alle ledningselementer og fraværet af skimmelsvamp eller svamp på overfladen af ​​gulvpladen. Men alle disse handlinger vil kun hjælpe i tilfælde, hvor der er naboer over dig, og deres handlinger eller passivitet er blevet årsagen til oversvømmelsen.

Med spørgsmålet om, hvordan man reparerer loftet selv, hvis overlapningen af ​​sidste etage flyder, er alt ikke så enkelt. Det vil kræve et sæt værker, der kun kan udføres af kvalificerede specialister og skal håbe på, at bolig- og forsyningsselskabet er hurtigt. Når alt kommer til alt, kan de beskadigede dele af loftet kun repareres fuldt ud, efter at årsagen til lækager er elimineret. Ellers vil alt være forgæves - strømmen vil snart igen få det til at føle sig. Først efter at boligen og servicevirksomheden har fjernet årsagen og lækagen selv, vil det være muligt at fortsætte til den uafhængige restaurering af den beskadigede del af finishen.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Og så skete der - du kommer hjem, og vand strømmer fra loftet. Dette sker normalt i to tilfælde: det regner udenfor, og dit tag lækker, eller naboerne fra oven glemte at slukke hanen eller et rør har sprængt igennem dem. Hvis du ikke bor i et privat hus eller på øverste etage ligger al fejl på naboerne ovenfor.

Vi vil ikke beskrive, hvordan man skal handle i denne situation eller overveje muligheder for, hvordan man fjerner en lækage fra loftet. Opgaven af ​​vores ressource er helt anderledes.

Udfyldning af revner i taget eller løsning af problemer med dine naboer om kompensation og genoprettelse af dit lofts udseende er opgaven med helt forskellige websider. Vores opgave er at reparere loftet efter en lækage.

Næsten ved Shakespeare - at ansætte eller udføre, det er spørgsmålet

Antag, at lidenskaber er faldet, kompensation er modtaget, fred med sine naboer er blevet genoprettet. Har du et problem, hvad skal man gøre med loftet?

Der er kun to muligheder:

 1. Leje håndværkere
 2. Udfør restaurationsarbejde alene

Beslutningen træffes - at gennemføre

Vores ressource eksisterer kun for at hjælpe folk med at udføre arbejde på enheden af ​​forskellige lofter, derfor foreslår vi at du selv skal klare denne opgave, og vi vil fortælle dig, hvordan du gør det korrekt.

Hovedtyper af loft

Forstå det punkt, at lofterne i forskellige huse og lejligheder og selv i individuelle rum kan være af forskellige typer og typer, vi vil overveje flere muligheder for dækning på én gang. Og også diskutere måder at reparere efter en lækage i loftet.

Der er flere typer lofter:

Vi førte de fire mest almindelige typer. Til gennemførelse af reparation efter lækage overveje hver mulighed separat.

Mulighed One - Gips

Gipslofter er meget almindelige. Samtidig indbefatter de ikke kun lofter med træbjælker og helvedesild, på hvilke der er påført en gipsbelægning, men også beton med en spackling-nivellering og efterfølgende maling. Lad os starte med dem.

Start: Forbered værktøjet og materialet

Det første trin i reparation

Normalt i løbet af en lækage falder loftet ikke helt i forfald. Vand finder det svageste punkt i overlapningen og lækker ud. Som regel er disse leddene af pladerne og ledningsklemmerne.

Derfor behøver vi ikke helt at genoprette hele dækningen:

 • Inden reparationsarbejde påbegyndes, er det nødvendigt at tørre loftet i lækageområdet.
 • For at gøre dette skal du fjerne den våde kitt med maling med en spatel.
 • Vi vil ikke vente, før det tørrer ud på en naturlig måde, men vi bruger en tørretumbler.
 • Gennemtrækket kittet fjernes ganske enkelt med en spatel. Hvis du beslutter dig for at reparere hele loftet, skal du bruge en særlig trowel til at fjerne det gamle gips.
 • Rengøring sker til selve betonbasen. Derefter kan du tørre lækagen med en hårtørrer.

Advarsel! Denne metode kan kun anvendes, hvis lækagen er placeret i gulvet. Hvis lækagen er placeret på de steder, hvor den elektriske ledningsføring kommer frem, hvilket ikke er ualmindeligt, er det nødvendigt at afbryde strømmen helt før rengøring. Når rengøringen er færdig, forekommer tørring i mangel af strøm naturligt.

Den anden fase - stripping

Efter at overfladen er tørret, er det nødvendigt at udføre en stripping. Den udføres med sandpapir.

Vores råd er at bruge en åndedrætsværn eller en medicinsk maske, når du rengør det tørre loft. Solgt i et apotek.

Vi rengør helt, overfladen bør ikke forblive kittet og maling. Krydset af den intakte coating og den rensede overflade skal glattes. Fugen bør ikke være skarp. For at gøre dette går vi med sandpapir på hele belægningen i en afstand på 20-30 mm.

Efter at overfladen er rengjort er det nødvendigt at fjerne støv. Du kan gøre dette med en børste eller støvsuger.

Restaurering af et beskadiget område

Du kan fortsætte til den vigtigste type restaureringsarbejde.

Anvendelse af primer og kitt: nuancer

Nu skal overfladen være primet. Det er nødvendigt at gøre dette, fordi:

 • For det første giver primeren dig mulighed for at slippe af med individuelle støvpartikler, som ikke kan fjernes med støvsuger, meget mindre en børste.
 • For det andet vil vi opnå en signifikant forbedring af adhæsionen af ​​kittelaget til overfladen.
 • For det tredje styrkes den understøttende belægning, som er påvirket af vand, på denne måde.

Bemærk: Primeren påføres med en børste, eller hvis du reparerer hele loftet - en rulle. Pas på, at primeren ikke kommer på den næste uberørte vandoverflade. Om nødvendigt kan primer gentages en gang til.

Nu er det kildeskiftet. Det er godt, hvis du har en tilstrækkelig mængde kittet fra den tidligere reparation, eller husker du præcis, hvilken sammensætning der blev anvendt tidligere. Hvis ikke - ikke noget problem, brug en kittespecificeret specielt til din overflade.

Vores råd: I vores tid er kitt til de samme overflader sædvanligvis perfekt tilgrænsende til hinanden. Men ikke risikoen værd. Fortynd en lille mængde kitt og anvend ren og uberørt overflade ved grænsefladen. Anvendelsesområdet skal være 50x50 mm. Hvis tømmeret efter tørring ligger fladt uden dannelse af bobler og afvisning, kan det bruges.

Putty på den rensede overflade. Påfyldningen skal være ensartet med en lille overlapning på det tilstødende område af en intakt, men bare overflade. Nu skal du vente til kittet er helt tørt.

Endelig trimning - stripping

Og nu har kittet tørret, du kan starte strippen. Nu har vi brug for en spotlight. Fremhævende fra forskellige vinkler ved hjælp af en flyde er det nødvendigt at opnå et sådant resultat, hvilket vil resultere i en helt flad overflade.

Brug af lys er ikke svært. Alle uregelmæssigheder vil være helt synlige. Hvis det er nødvendigt, tilsæt kittet i hulrummet, vent det tørre helt og fortsæt udjævning med et rivejern.

Fuldfarvning - ikke et indfald, brug for

Som regel, efter at have udført denne type arbejde, er fuld maling af hele loftet nødvendigt, uanset om malingen har lidt af fugt.

 • Enhver maling, selv fra den samme producent, men fra forskellige partier, har en lille forskel.
 • Virkningen af ​​lys og andre faktorer på den tidligere anvendte maling påvirkes også.
 • Med andre ord, for at få en præcis matchning af malingen uden en fuldstændig gentagelse vil ikke fungere.
 • Ny malet overflade vil være forskellig fra den gamle.

Farvning gør ikke meget arbejde. Brug en rulle til dette, men påfør først et lag maling på den fyldte overflade.

Lækage - gipsplankloft

Hvad skal man gøre, hvis det flyder fra et gipsloft? Fortvivl ikke, lad os rette virkningerne af force majeure.

 • I almindelighed er vandet gipsens fjende. I modsætning til det første tilfælde lider gipsplader belægningen meget mere alvorligt. Her er kitt og maling uundværlig.
 • Hvis loftet flyder i lejligheden, betyder det at vandet har ødelagt gipsvægens indre struktur. Derfor handlingshastigheden - mindre effekt.
 • I så fald tøv ikke med; det er nødvendigt så hurtigt som muligt at fjerne det indre rum af vand. Med andre ord skal lækagen udvides så hurtigt som muligt.
 • Dette kan gøres med en skruetrækker eller andet værktøj. Du kan bruge en kniv af passende størrelse. Anbring en beholder foran hullet.
 • Efter at lidenskaberne falder, skal du begynde at reparere. Hvad er de vigtigste vanskeligheder, og hvordan fastsættes arbejdsbyrden?
 • Kompleksiteten i denne sag ligger i det faktum, at fra bunden er det næsten umuligt at vurdere den skade, der er forårsaget af gipspladens belægning.
 • Det er bestemt, at det sted, hvor lækagen er dannet, skal skæres ud. Ved hjælp af et spejl og en lommelygte kan du se på loftet og bestemme størrelsen af ​​skaden på pladen. Dette vil kunne ses ved den karakteristiske hævelse af den ydre kartondel.
 • Tryk på bunden af ​​disse steder. Hvis lyden ringer, er den interne gipsbelægning ikke beskadiget, hvis det viser sig at være døv, og der er buler på overfladen fra at tappe, skal disse steder udskiftes.
 • Husk at fjerne mindre er at gemme mere. Skær gipsvæg, pas på placeringen af ​​understøtningsrammen. Når du har nået det, kan du blot fjerne arket helt.

Vores informationer - som regel er de mest berørte steder leddene af kantede gipsplader.

I stedet for fabriksforbindelsen er det nok at simpelthen erstatte kittet:

 • Berørt blad skæres ud.
 • Du skal installere et nyt ark.
 • Dette gøres relativt nemt: et nyt ark købes og installeres på plads.
 • Derudover gøres alt i en streng sekvens af installation, puttying og maling af gipsloftet.

Nogle gange er der tidspunkter, hvor et relativt lille område lider:

 • Det beskadigede område skal skæres til nærmeste transportprofil.
 • I dette tilfælde forbliver hovedarket på plads.
 • Det eneste du har brug for er at skære et nyt stykke i størrelse og sætte det på plads.
 • Stedet for krydset af det nye ark med det gamle skal broderes med en maleskniv.
 • Sømmen skal fyldes med kitt.

Når et nyt ark er installeret, skal det primeres og puttes. Efter tørring er overfladen nivelleret ved hjælp af et rivejern. Ved hjælp af en spotlight kan du gøre dette job perfekt. Som i det første tilfælde er hele belægningen malet. Undtagen når loftet er lavet i forskellige farver. Se omstændighederne.

Stræklofter - løsningen på problemet efter lækage

Hvis du har stræklofter, kan en lækage helt ødelægge belægningen eller omvendt, ikke forårsage ham nogen skade. Det hele afhænger af den type strækloft.

 • Hvis du har et strækstofloft, vil vandlækage forårsage alvorlig skade på den. For eksempel har du et stofstrækloft med naturlige mønstre. I dette tilfælde dannes pletter på stoffet, det er mere hensigtsmæssigt at fjerne et sådant loft helt. Men der er et resistent stof
 • Der er importeret stræk loft stoffer, struktur og farve, som lækager har ingen virkning overhovedet. Et sådant loft er nok til at tørre - og det vil igen tage sin oprindelige form og farve.
 • Stoflofter indenlandske stræk kan ikke prale af sådanne fordele. Selvfølgelig kan du prøve at fjerne og vaske stoffet, men det gør det ikke det samme som det var før.
 • I en af ​​vores artikler fortalte vi om enheden af ​​stofstræklofter med egne hænder. Der brugte vi som en belægning en grov calico, og udsmykningen blev udført i den sædvanlige farve. Et sådant loft vil klare sig godt i denne situation.
 • Reparation af loftet efter lækage vil bestå i simpel tørring ved naturlige midler og efterfølgende maling. Det eneste der kan ske er dannelsen af ​​flere folder på belægningen.
 • Men da vores loft var sikret med en hæftemaskine, vil det ikke være svært for dig at fjerne nogle hæfteklammer, niveauer dækslet og derefter skyde det igen.
 • Heldigvis er der vinyl stretchfilm. I tilfælde af vand, der strømmer fra loftet, er din ejendom ikke i fare. Filmen kan modstå betydelig vægt, og når den er fyldt med vand, strækker den sig kun.
 • Vinyl stretch loft som en stor kapacitet, er i stand til at indsamle væske. Samtidig vil det ikke bryde, og det eneste der kræves af dig er at fjerne vandet over loftet. Det er dog ikke helt nemt.

Vores råd - prøv ikke at dræne vandet ved at gennembore loftet. På denne måde forkæler du kun lærredet.

 • Lad os sige med det samme, at den bedste måde at slippe af med vand i denne situation er at kontakte installatørerne. Stretch vinyl lofter er meget dyre, og de mindste forkerte handlinger kan forårsage uoprettelig skade på belægningen. Du skal bare smide det ud.
 • Selvfølgelig vil vi rådgive dig om, hvordan du gør dette arbejde korrekt, men igen: gør det kun, hvis der ikke findes sådanne specialister i dit område eller i nærheden.
 • I ethvert vinyl strækloft har en speciel dekorative indsats. Den har en forbindelsessting, og at finde den er den primære opgave.
 • Når du installerer et strækloft, skal du som hovedregel arrangere indsætningssømmen i hjørnet. Derfor skal du først omhyggeligt kontrollere hjørnerne, hvis du ikke finder en søm, skal du kigge på hele omkredsen.
 • Der findes en søm, du kan trække indsatsen ud. Det fjernes ret let, bare forsigtigt trække i den ene ende.

Da vi kun skal dræne vandet, bør vi ikke fjerne hele indsatsen - 500 mm vil være nok.

Vinylcoating - Special Care

Nu er det dækningen af ​​dækningen - det er den sværeste opgave. Rumtemperaturen skal opvarmes til 40 ° C. Under påfyldningen af ​​vinylpladen under kanten forbliver kanten normalt.

 • Hvis der ikke er en sådan kant på det sted, hvor du fjernede indsatsen, skal du fortsætte med at gøre det, indtil der findes en passende. Det er nødvendigt for at fange hende med tang.
 • Specielt vil jeg sige om tangen. De skal være forberedt: svampens kanter skal afrundes. Dette sker på sandpapir efterfulgt af slibning.
 • Yderligere blev det sted, hvor indsatsen blev fjernet, opvarmet af en industriel hårtørrer. Grib fatet og træk forsigtigt. Stop med at trække kun 15 - 20 mm. Det er det, afløbshullet er klar.
 • Ved hjælp af klæbebånd fastgøres et stykke plastikfilm til væggen, ellers vil flydende vand ødelægge overfladen. Udskift beholderen, og du kan dræne vandet.
 • For at gøre dette skal du løfte den slanke del af loftsbeklædningen nedenunder og lede tricklen i den ønskede retning.

Fordelen ved dette loftsbelægning er, at når vandet er drænet, tager det på sin oprindelige form. Lad hullet tørre et stykke tid. Derefter skal du fylde dækslet på plads og installere dekorationsindsatsen.

PVC paneler og lækager

Jeg vil gerne sige lidt om PVC-fliselofter. Hvis rammen er lavet af metal på et sådant loft eller trækassen behandles med en hydrofob sammensætning, er vand praktisk talt ikke bange for det.

Du kan fjerne et par paneler for hurtigere tørring af loftet over loftet. Og du kan bare vente, indtil den tørrer ud af sig selv. Hvis der ikke er materialer, der er underkastet forfald i bygningen, kan lækager ikke forårsage skade på det.

Så vi gennemgik emnet: loftslækage og tilbød dig opmærksom på mulige muligheder for reparation. Vi vil være glade, hvis vores anbefalinger vil hjælpe dig i vanskelige tider, men ønsker med venlig hilsen, at dette ikke skete for dig.