Sort strækloft på badeværelset - med hvilke farver skal jeg kombinere?

Det sorte strækloft i badeværelset er det fuldstændige modsatte af traditionen, så du kan tage et nyt kig på kendte ting. Til badeværelset er hvid en vigtig bestanddel af farveområdet. Hvid VVS ser harmonisk ud med enhver farvefinish, er ingen undtagelse og natklassens farve.

Hvordan vælger man en faktura?

Der er en særlig betingelse i badeværelset - der er meget fugt, damp, spray. Under sådanne forhold er stoflofterne ikke komfortable, de absorberer fugt og lugt, bliver våde. På grund af overskydende fugtighed på vævet stof kan der forekomme pletter. I fugtige rum er PVC-film normalt monteret. Sort PVC strækloft på badeværelset, du kan installere enhver tekstur:
• Madfilm afspejler ikke rummet, giver ikke blænding, i udseende svarer denne tekstur til pudsede lofter.
• Glatte film kan afspejle plads som spejle. Refleksionskoefficienten når 90%!
• Satin. Sådanne film bruges oftest i det indre af stuer, i køkkenet. De afspejler ikke genstande, men spreder kun lyset forsigtigt.

Sort strækloft på badeværelset er en lys detalje, der er værd at stilfuldt indrettede. Ingen ville kalde badeværelset med mørke lofter typisk! Og vigtigst af alt er denne farve, som hvid, universel i form af farvekombinationer - det ser godt ud med fliser af enhver farve.

Funktioner sort

Når du installerer sort PVC strækloft på badeværelset, skal du overveje funktionerne i denne farve:
• Det gør rummet smalere.
• Det ser godt ud i stilarterne moderne, avantgarde, minimalisme, art deco.
• Favoriter med skinnende metal tilbehør.
• Armaturer placeret på et sort lærred ligner stjerner.

Badeværelset skal ikke gøres alt i sort - det er uoverskueligt dystre! Det er nødvendigt at fortynde det sorte loft med lyse farver. Prioriterede farvekombinationer - med skarlagen, lilla, blå, hvid, gul. Den store fordel ved PVC-lofter i badeværelset er, at de ikke tåler, afviser kondensat og er nemme at rengøre. Filmen er ikke bange for hverken fugtig eller skimmelsvamp - dine sorte lofter bliver en model af stil og praktisk. I "New Ceiling Style" kan du bestille udviklingen af ​​forfatterens design til lokaler med ethvert formål - fra badeværelset til stuen.

Sort ophængt loft på badeværelset

Det sorte hængende loft i badeværelset virker for mange konservative og klassikernes fans en originalitetstoppe, hvilket simpelthen ikke er muligt at bestemme. Tja, sande, sort farve til lofter er valgt af personligheder stærke og ekstraordinære, modstandere af traditioner og hackneyed frimærker. Sort lærred kan gøre det mest beskedne interiør stilfulde, originale og mystiske. Denne design løsning kan anvendes ikke kun i badeværelser, men også i stuer, køkkener og endda i soveværelser.

Sort eller hvid?

Sort farve i designet er et tegn på design arbejde, meget få mennesker vil beslutte at installere et strækloft natets farve uden at have forfatterens projekt til at dekorere badeværelset. Kun i designerens høje hænder kan denne dystre farve blive et redskab til at skabe spektakulære interiører. Badeværelset er traditionelt meget hvidt, forstyrrer ikke fortynding med strengere farver. Fordelene ved at bruge mørke klæder:
• I badeværelser er PVC-film overvejende monteret, da stoffets væskebestandighed ikke er nok her. Sorte vinylfilm med en lak tekstur, der har en høj refleksivitet, kan visuelt forøge højden af ​​rummet.
• Mørke lofter kan blive et centralt element i interiøret, der forbinder og holder alle dets elementer i et enkelt harmonisystem.
• Mørke lærred er særligt godt kombineret med hvide indvendige elementer. Mørkt strækloft med succes kombineret med hvid - farven på renlighed og VVS. På badeværelset ser sort og hvid kontrast udroligt stilfuldt ud.

Spektakulære kombinationer

Effektivt - dette er måske den mest succinte og præcise beskrivelse af sorte stræklofter i badeværelset. Designere rådgiver:
• For at fortyndes den svære ekstremitet, i indretningen, ud over hvidt, brug lyse nuancer af lilla, gule, lysegrønne, blå, orange og saftige røde. Disse farver bringer den nødvendige positive og friskhed ind i atmosfæren og blødgør skarpheden af ​​det mørke loft.
• Mørke lakark kombineret med brunt, burgunder og mørkeblå skaber en atmosfære af aristokrati.
• Spillet af kontraster og modsætninger er altid relevant - hvid og sort ser harmonisk ud, supplerer og understreger vigtigheden af ​​hinanden.

Beregn lofter af enhver farve og fra ethvert materiale vil hjælpe vores omkostningsberegner. For at få et resultat med en nøjagtighed på 85-90% indtast dataene og vælg lærredet. Opkaldet til målerteknologen er gratis, ring!

Sort loft på badeværelset

Sort farve er universel, stringent og på samme tid uden overskydende. Han ser altid stilfuld og dyr ud. Det sorte loft på badeværelset er meget relevant og ser præsentabelt ud. Et stort antal designere tilbyder sådan en usædvanlig løsning til badeværelset. Den nederste linje er, at du skal anvende mørk farve inden for rimelige grænser. Efter at have valgt den rigtige kombination, kan du skabe et unikt interiør: den rigtige sammensætning af nuancer eller sorte prikker på badeværelset.

Når man vælger et loft, er det vigtigt at overholde rummets generelle stil.

Undgå mørke

Det sorte loft på badeværelset er repræsenteret i billedet i katalogerne og er som regel kombineret med forskellige farver. Til kontrasten var korrekt, tage hensyn til belægningen af ​​vægge og gulv. Det er ikke nødvendigt at male det hele rum sort igen - alt vil se dyster og uinteressant ud. Hvis du tager et mørkt loft og et gulv i kombination med lette vægge, vil rummet øges visuelt, hvilket vil give rummet en temmelig god effekt.


Farver bør kombineres korrekt. Mørk farve ser godt ud med følgende nuancer:

 • rød;
 • gul og guld;
 • sølv og grå;
 • lysegrøn og orange.

Kombinationen vælges afhængigt af personlige præferencer og rummets stil. Ofte bruger de ikke et holistisk sort blankt loft på badeværelset, men laver lysinsatser eller rammebestandige lister. Derudover vil en sådan fortynding føje rum til rummet.

Stilistisk brug

Sort loft på badeværelset på billedet i katalogerne tilbydes i en række forskellige stilarter. Så, hvad tilbyder stylisterne os?

Et sort loft bad kan perfekt fremhæve en nøgle design ide.

Valg af materiale

Hvis alt er klart med farveskemaet, så skal du stadig tænke over, hvad det er bedst at gøre. Der er flere klassiske materialemuligheder:

Utvivlsomt ser sort ud til at være stilfuldt i et rummeligt værelse

Designløsninger

Designet af et badeværelse med et sort loft kan vælges fra billedet på forskellige hjemmesider om interiøret. Moderne løsninger involverer ikke kun installationen af ​​et mørkt strækloft på hele rummet, men også skabelsen af ​​forskellige kombinationer. For eksempel kan området over badeværelset være sort, og resten af ​​omkredsen i en beige skygge. Pastell gamut vil blødgøre sort, og samtidig skaber ikke en så skarp kontrast som med den snødekte version.

Et eksempel på et stilfuldt interiør i hvide og sorte toner.

Sort-hvid tandem skal bruges klogt. Gulvet kan laves i samme kombination som toppen. Men væggene er bedst efterladt monotont. Indretning og møbler kan også vælges i to farver.

Lav et mørkt loft og gulvet er kun muligt, hvis rummets højde tillader det. Et badeværelse i en sådan ramme kan se endnu mindre ud. Det er derfor bedre, at gulvbelægningen er lettere, det samme med vægge.

Meget belysning er det vigtigste krav til et mørkt loft. Det er værd at overveje i det mindste den fremtidige installation af lysekroner, lamper og sconces. Carbonfarvet lærred kan omdannes til en stjernehimmel. Til dette formål skal du bruge en statisk eller dynamisk baggrundsbelysning. Samtidig er det muligt at opnå ikke kun skinner, men også blinker af pærer. Afhængig af dækningen vil lamperne se anderledes ud:

Sorte stræklofter: hvordan ser de ud?

Stræklofter værdiansættes ikke kun for deres tekniske kvaliteter, men også for et stort antal eksterne variationer. I de senere år er sorte stræklofter blevet mere og mere populære - spektakulære og usædvanlige med enhver tekstur.

Men ikke alle ved, hvordan de organisk passer dem ind i rummets design - farven er ret kompleks og kræver passende indramning. Vi har samlet for dig billeder af de bedste eksempler på sorte stræklofter i det indre af forskellige værelser i lejligheden.

Efter vores anbefalinger og råd kan du nemt dekorere ethvert værelse: fra stuen og soveværelset til badeværelset.

Indeholder sorte stræklofter

Det skal tages i betragtning, at sort er ret krævende. Hvis du vælger et blankt lærred, vil alle støvpartikler være synlige på den. I den henseende er sådanne lofter meget mere lækker end hvide.

Derudover skal du omhyggeligt vælge resten af ​​interiøret: kun i tilfælde af tøj passer sort til alt. Det er også nødvendigt at overveje valget af vægbeklædning, gulv; afhente møbler. Ellers risikerer du at få et mørkt rum, uden stil. Se dette billede.

Glem ikke den generelle tendens til nedhængte lofter - at skjule væggenes højde. Det er bedre at bruge sort lærred i rummelige værelser - mørke nuancer forbedrer visuelt denne effekt.

Brugen af ​​sorte stræklofter i interiøret

Hvis din stue eller soveværelse er af tilstrækkelig størrelse, og du er sikker på at du kan følge belægningenes renlighed, foreslår vi at du ser på de bedste designmuligheder for sorte stræklofter i billedet i dette afsnit. Lad os starte

Den klassiske version er et blankt sort lærred. Det passer selv ikke for høje værelser - glansen gør rummet visuelt højere. Vælg sømløse muligheder. I dette tilfælde vil behovet for at forkæle leddene forsvinde.

Overvej overfladens reflekterende egenskaber ved at vælge en lysekrone til stræklofter - køb ikke et horn. Stop ved de smukke hængende formede lamper eller begrænset til spotlights.

Et interessant trick: Hvis du vil stå hele rummet i sort / hvid, er det bedre at vælge tapet med en retroprint: landskaber, aviser, urbane udseende. I dette tilfælde afspejles billedet smukt i loftet og tilføjer rummængden.

Det blanke sorte loft er dog ikke egnet til alle former for indretning.

Hvis du vil holde dig til den klassiske stil, skal du vælge matte.

Her er det bedre at tage sig af kraftig belysning - ellers vil rummet virke dyster. Vær ikke bange for at bruge en sådan belægning på badeværelset eller i køkkenet - pleje af ham er meget lettere end for den glatte.

Bemærk dog, at eventuelle fejl i den matte lærred vil bemærke eventuelle ridser og fejl, så pas på, når du installerer lysekroner og baseboards.

Den klassiske kombination af sort / hvide farver kan overføres helt til loftet. Her er antallet af muligheder simpelthen ubegrænset: fra abstrakte hvide penselstrøg og mønstre til stylisering mod øst i stil med "yin-yang." En god mulighed for en stue eller soveværelse.

Det er sandt, at du skal bestille et strækloft med et tryk eller omhyggeligt samle detaljerne i lærredet i forskellige farver. I dette tilfælde er det bedre at stole på eksperterne.

Kombinationen af ​​et blankt sort lærred med gipspladeindsatser ser også godt ud. Du kan bruge både skarpe og afrundede linjer - det hele afhænger af din ide.

Lamper bedre placeret på gipsdelen. Hvis du ønsker det, kan du lægge LED-strimler langs sin indre omkreds - skuespillet af lys og skygger på en sort baggrund er fascinerende.

Små skjulte pærer giver dig mulighed for at skabe en stjerneklar himmel effekt. Dette er den enkleste og mest tilgængelige metode (vi vil se på et par mere komplekse muligheder nedenfor og læs alle måder at skabe en himmel fuld af stjerner i et rum her).

Du kan fremhæve et sådant loft med LED-bånd omkring omkredsen - så det vil virke højere.

Du skal blot installere små spotlights i belægningen - de giver det rigtige indtryk. Større lysekroner er bedre at vælge fladt, ikke for kompliceret figurer. Så de vil ikke distrahere opmærksomheden fra hovedideen.

Det sorte strækloft med et tryk på en galakse er meget smukt og spektakulært, ideelt til et soveværelse. Du skal bestille fotoprint på lærredet, men resultatet er det værd.

Styrke indtryk vil hjælpe LED strip og spotlights - så du kan skabe indtryk af at være tæt på Milky Way.

Selvfølgelig kan placeringen af ​​stjernesystemer, planeter og kometer være vilkårlig - måske kan du oprette dit eget univers? Hvis lyset fra baggrundslyset ikke er nok, køb en rund lysekrone - det vil efterligne månen for større realisme.

Det er ikke nødvendigt at installere en sådan belægning over hele loftets areal. Hvis du ønsker at dekorere på samme måde som stuen eller det rummelige køkken, er det bedre at bruge det som en indsats.

Et lille hjørne af kosmos på en hvid eller anden neutral baggrund ser meget imponerende ud og ser ikke ud på plads udenfor soveværelset.

Ønsker du ikke så udfordrende version af stjerneklar himmel? Dette er heller ikke et problem. Du skal blot dekorere stretch lærredet i sort med små stjerner.

Forresten ser denne teknik godt ud og er zonet og påføres hele belægningen. Som et eksperiment kan du prøve en mat finish - en smule usædvanlig løsning for den stjerneklare himmel, men meget smuk.

Hvis du tror, ​​at det sorte strækloft på badeværelset er upassende, skal du se på de følgende fotos.

For eksempel vil brugen af ​​blanke sorte indlæg visuelt zone rummet og vælge badet direkte. På en hvid baggrund ser et sådant element elegant og smukt i kontrast til VVS.

Forresten er det ikke nødvendigt at tilføje sort til resten af ​​interiøret - et sådant design er selvforsynende og med et fastholdt farveskema i rummet ser passende ud.

For et lille badeværelse er en monokromatisk belægning af et niveau også velegnet. Egenskaberne af den glatte overflade hjælper med at visuelt udvide rummet og forbedre væggene.

Korrekt belysning vil tilføje rummængde. Ja, og vi må indrømme at dette design ser ud til at være meget attraktivt.

To-niveau loft med en kombination af sorte og lyse farver er en fremragende løsning til en stue i en moderne stil. Prøv at bruge røde, blå, grønne farver. De passer perfekt til sort. Sådanne kombinationer ser usædvanlige og friske ud.

Husk dog, at resten af ​​interiøret skal holdes fast og ikke indeholde mange nuancer: det er bedre, hvis disse er allerede anvendte variationer, med tilsætning af beige og hvid.

En interessant teknik: For at lægge vægt på farvekontrast, læg en tynd LED-strimmel på grænsen. Belysning vil hjælpe med at give designvolumenet.

Smukt se på denne belægning og en række abstrakte tegninger. Bestil et mat sort eller blankt lærred med billedet af væv af farvet røg: en god mulighed for et lille køkken eller en korridor.

Det lyse mønster vil tjene som en fremragende farve accent og dekorere rummet uden brug af komplekse strukturer. En god løsning til værelser, hvor der ikke er nogen mulighed for at tage lidt fri plads.

Du kan ikke vælge mellem det blanke og matte sorte loft? Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere. Vær opmærksom på satin. Det skinnende lærred gør ens sort farve blødere og dybere.

Et godt valg for små indsatser, for eksempel i korridoren.

Designere anbefaler: Undgå klare geometriske former i små værelser. Det er bedre at bruge plug-in elementer i den abstrakte form, hvilket gør dem delvist afrundet. Dette vil medvirke til visuelt at forstørre rummet.

For at understrege koncistensen af ​​et sådant design kan en smuk krøllet lysekrone. Da satinstrukturen ikke afspejler lys, kan du vælge en lampe af enhver form.

For langstrakte korridorer fungerer et blankt sort lærred af typen "bølge" godt. Usædvanlige bøjninger, der efterligner det stormfulde hav ser smukke ud, og skuespillet af lys og skygge er bare fascinerende.

Men det er vigtigt at bemærke, at denne teknik kun er tilladt i høje værelser: i lave rum vil det gøre lokalet for trængt, da det kræver mindst 50 centimeter væghøjde.

Gipsstrukturer af usædvanlig form, som f.eks. Dråber af voks, der flyder på en væg, kan også dekorere et sort loft. Det er bedre at vælge hvid farve eller lyse nuancer - de mørke kan gå tabt på lærredet, og effekten bliver sløret.

For at understrege skønheden i et sådant ekstra element er det bedre at bruge små lamper som en ekstra belysning. De vil hjælpe med at fremhæve grænserne og gøre indsættelsen mere mærkbar.

En smuk løsning - en sort oplyst ring lavet af blankt lærred, som om der flyder i et rum. Selvfølgelig kan du vælge næsten enhver form for ophængningselementet i et todelt design - men vi kunne godt lide denne mulighed.

Takket være baggrundslyset ser det ut som om en flyvende tallerken lander i et rum - en usædvanlig effekt, ikke?

En anden interessant design teknik er brugen af ​​et sort strækloft som den vigtigste baggrund for en perforeret indsats. Enkel, kortfattet og meget smuk.

Desuden ville et sådant design være passende i næsten ethvert rum i udformningen af ​​forskellige stilarter.

Det var alt, der var inkluderet i vores udvalg af fotos af de bedste eksempler på brugen af ​​sorte stræklofter i indretningen. Vi håber, at du vil lide et par foreslåede ideer.

Badeværelse med sort strækloft

Sort strækloft på badeværelset, mat eller blankt, vil tilføje elegance og stringens til rummet. Ingen vil være i stand til at kalde dit badeværelse et standard badeværelse.

Sort er desuden en fuldstændig non-whimsical farve - det er nemt for ham at samle fliser og tilbehør.

Og hvis du allerede er begyndt at understrege individualitet, så kan du tørre på et sådant ikke-standard badeværelse som en lysekrone.

Når du installerer et sort strækloft på badeværelset, så glem det ikke:

 • Sort farve indsnævrer altid rummet;
 • Sort kan bruges i moderne, avantgarde, art deco og minimalisme;
 • Sort farve vil kræve skinnende metalliske elementer;
 • Lamper på det sorte loft har effekten af ​​stjerner.

Helt sort badeværelse - dette er selvfølgelig brute force. Da rummet selv er lille, vil de lyse vægge, og måske gulvet ikke blande sig.

Sort farve kan med succes kombineres med lilla, skarlagen, blå, gul og hvid. Vær ikke bange for at kombinere lyse overflader og andre indvendige detaljer med et sådant loft. Dette vil gøre badeværelset mere sjovt, levende.

Sort loft i dit hjem - 12 grunde til at retfærdiggøre og 32 billeder af visuel implementering

Enkel loftsdekoration understreger den unikke lysekrone

De fleste borgere har en tydeligt foldet mening, at loftet skal være lys, og at det mørke loft er noget, der overskrider de tilladte grænser. Og det er meget forgæves! I hvert værelse vil det sorte loft se dyrt, præsentabelt og elegant, hvis du følger visse regler for design. Hvad, hvorfor og hvordan, find ud af det i min artikel i dag.

Tolv grunde til en usædvanlig beslutning.

På billedet er et eksempel på et luksuriøst soveværelse i en mørk version.

Sammen med hvid farve er sort universel, og derfor elsker designere fra hele verden det. Men grunden er ikke kun hans evne til at kombinere lige godt med rolige og lyse nuancer. Faktum er, at sort har en række fordele, som vi nu overvejer mere detaljeret.

Øverste rør er skjult for visning på grund af farve

 1. Hvis du skal skjule ingeniørkommunikation eller udstyr, er den ideelle måde at forkæle dem på at hente sorte kabinetter til udstyret, og male lofterne og rørene sorte;

Kontrasterende loftsflader deler rummet i to zoner

 1. Når det er nødvendigt at opdele et værelse uden at bruge skillevægge, kan du anvende kontrastprincippet og arrangere toppen af ​​rummet delvis i mørk farve, dels i modsat retning (oftest er det hvidt og trætrim);

Udsigten fra vinduet bliver klarere og mere spændende.

 1. Det mørke loft på den matte tekstur er i stand til at øge panoramavirkningen af ​​udsigten fra vinduet - udsigten retter direkte til det vidunderlige landskab, og for at opnå et sådant resultat skal du installere romerske gardiner eller ikke forgøre vinduer med gardiner overhovedet;

Dette interiør kan ikke kaldes kedeligt

 1. Selvom værelset er minimaliseret eller indrettet på en standard måde, kan den gøres ekspressiv ved hjælp af en enkelt sort top, uden ekstra tilbehør;

Et eksempel på en mørk top i rollen som en bindende faktor

 1. Det samlende element - når interiøret er dækket af forskellige møbler og tilbehør, og nogle gange ser de fragmenteret ud, det mørke loft kan kombinere alt til et komplet billede;

Mørke bjælker tiltrækker øjne

 1. Multi-niveau og andre lofter af komplekse konstruktioner ser meget fordelagtige ud, når de fremhæves i sort, og skifter derfor opmærksomheden fra indretningen af ​​rummet til designen af ​​den øverste del af rummet.

Sagen, når den visuelle reduktion i højden af ​​væggene er til gavn

 1. Når loftet er for højt og endog lyst, bliver lokalet ubehageligt, og for at fjerne følelsen af ​​ubehag bør den arrangeres i sort;

På billedet er illusionen af ​​manglen på et loft

 1. Du kan også visuelt lave loftet højere - hvis du vælger det rigtige design, så vil den øverste del af rummet næppe være mærkbar, og på grund af dette vil rummet blive højere;

Et eksempel på et rum, hvor en enestående person lever

 1. En sådan loftplan er også velegnet til kreative mennesker og maksimalindstillede unge - sådan et element af interiøret afslører ejerens ekstraordinære personlighed så godt som muligt;

I kombination med pink skaber sort en munterhed.

 1. Mulighed for at blive kombineret med andre farver - sort er den bedst egnede som baggrund for kromatiske accenter og interessante udskrifter, ser godt ud i kombination med rige farver og samtidig smukt kombineret med delikate nuancer.

Det er dejligt at bruge tid i denne sort og hvide stue.

 1. Den ideelle tilsætning til det sort-hvide design - når du skal føle komfort og blødhed, er mørk farve til loftet at foretrække, og hvis du tilføjer her en spektakulær lampe med en diffust strøm af lys, fysisk og åndelig trøst du får;

Sekskantede spejlfragmenter bryder den matte finish og tilføjer kanten til interiøret.

 1. Hvis du allerede har valgt sort som hovedfarve til væggene, vil ingenting afslutte billedet af boligen, da loftet vil gøre samme farve, og du kan spille med forskellige teksturer på de vandrette og lodrette planer.

Sådan implementeres det

Kontrastbaseboards og stikkontakter gør rummet mere ekspressivt.

For at opnå et mørkt loft kan du bruge forskellige materialer. Der er dog 4 mest populære måder at implementere:

 • Plastfliser;
 • farvning;
 • tapetsering;
 • Strekak.

Dernæst overvejer vi hver enkelt mulighed mere detaljeret og opmærksom på, om det er muligt at legitimere denne ide med egne hænder.

Plastfliser

Det ligner PVC flise mørk farve

Efterbehandling med mørke plastfliser er en økonomisk og visuelt tiltalende mulighed. Hvis budgettet for reparationer er begrænset, vil denne løsning være optimal. Ud over de overkommelige priser har PVC fliser en anden stor fordel - installationsarbejde kan udføres med egne hænder.

Billede af køkkenet med mørkt PVC-loft

For at sikre, at din dækning er glat og smuk, tag dig tid til at rydde din markering. Når denne operation er afsluttet, vil decalprocessen selv passere hurtigt og nemt.

farve

Til dette loft blev der brugt sort matmaling.

Afhængig af bunden kommer moderne loftsmaling i følgende sorter:

 • Akryl - alsidig, nem at bruge;
 • Vandbaseret - nem at anvende og pleje;
 • Latex - modstandsdygtig over for fugt og slid
 • Silikone - vandtæt, ideel til beton og pudsede overflader;
 • Silikat - slidstærkt og vandtæt, falder helt på beton, mursten og gips, er dyre.

Det sorte loft i badeværelset er indrettet med mat latex maling.

Nedenfor er fire produkter, der har bevist sig hvad angår pris og kvalitet.

Tabellen viser prisen på hvid maling, som ved køb er tonet i henhold til producentens kataloger. Det vil sige, den endelige pris vil inkludere omkostningerne ved farve.

Maleri er en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder at afslutte loftet med dine egne hænder. For at malingen skal gå lige og resultatet tilfredsstiller dig i lang tid efter reparationen, skal materialet vælges omhyggeligt.

Fokus på sammensætningen, fordi det afhænger af malingens tekniske egenskaber.

tapetsering

Sort og hvidt loft trimmet med stripet tapet.

Dekorerende tapet - en almindelig slags loftdesign, der har sine egne nuancer og nogle forskelle fra væggene. Vejledningen til limning af tapet til loftet består af visse trin, såsom: valg af materialer, forberedelse af rummet og overfladen, forberedelse af tapet og lim og proceduren til limning af tapet.

Stribet tapet og monokromt mørkt overtræk afgrænser rummet

Hvis du beregner, hvor meget det vil koste dig at købe tapet, kan denne indretningsmetode tilskrives det gennemsnitlige prissegment.

Fra bordet kan det ses, at prisen ikke afhænger meget af dækningen, som på baggrund af hvilken tapetet er lavet.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du selv kan færdiggøre væggene, så vil det være meget svært at dekorere lofterne alene. Derfor, hvis du regner med et fremragende resultat, inviter en assistent - i fire hænder vil du klare dig bedre.

Strekak

Kombinationen af ​​sort og hvid - en klassiker til alle tider

På grund af pålideligheden og letheden af ​​yderligere pleje er spændstrukturerne meget populære. De kan installeres med andres hjælp, men du kan også gøre det selv.

Af praktiske og æstetiske årsager vælges strakte lærred til forskellige værelser, det være sig en stue, soveværelse, køkken eller badeværelse. Og fra teksturerne foretrækkes blankt, sjældnere mat og satin.

Den glatte overflade med refleksion af røde accenter ser fantastisk ut.

Rummet til vandprocedurer skal gøres så behageligt som muligt, fordi dit velvære afhænger af hendes besøg. Sort strækloft er et ideelt valg til et badeværelse, da det er damp- og fugtsikker, lav vedligeholdelse, velegnet til enhver VVS.

Matt loft til at slappe af

Soveværelset er det sted, hvor vi går i hvile. Derfor er det sorte loft i soveværelset mere end passende. Matte tekstur afspejler ikke blændingen fra lamperne, og dette vil medvirke til hurtigt at falde i søvn. Den glatte overflade skaber tværtimod en intim indstilling ved at afspejle lyskilder.

Sort og hvidt strækloft er udstyret med forbedret belysning.

Det må siges, at den strakte lærred ser lige så imponerende ud i en mørk version, og i sort / hvid kombination. Disse farver kompletterer hinanden perfekt og giver indvendig rigor og tilbageholdenhed. En korrekt valgt belysning vil placere accenter, hvor det er nødvendigt.

Interessante løsninger

Et eksempel på brugen af ​​dekorative gips til afslutning af taget

Smukke eksempler er smitsomme. Bare se på billederne af succesfulde designløsninger, så du selv vil se et sådant design derhjemme hver dag.

Et eksempel på et spil farve kontrast og buede linjer

To-tier-designen af ​​en usædvanlig form kan fremhæves ved at bruge to kontrasterende farver. Billedet suppleres af vægge, dekoreret med diskret tapet og en lysekrone med stof nuancer. Denne mulighed er egnet til hallen eller stuen.

Sagen, når top- og gulvfladen efterligner hinanden

Sort gulvkombination Det sorte loft har en funktion svarende til en vandret bred stripe. Væggene udvider visuelt og rummet begynder at virke enormt. Samtidig er bunden og toppen tabt fra synsfeltet, og der opstår en følelse af vægtløshed. En god mulighed for trange værelser og korridorer.

I et langt smalt rum vil en hvid sokkel rundt omkredsen bidrage til at genoplive interiøret.

Indramning af lysstøbning vandret fjerner en følelse af dysterhed. Og hvis du bruger denne teknik lodret, ser rummet visuelt højere ud.

Minimalisme med etniske motiver

Det originale og meget stilfulde design, implementeret ved at male loftet på stencilen. På grund af de lodrette, vandrette og diagonale linjer skaber illusionen af ​​et multi-level design. En sådan teknik vil se godt ud i stuen eller soveværelset såvel som i studiet som isolering af nogen zone.

Billedet er et eksempel på "stjerneklar himmel" i indretningen

Nattenhimmelens effekt, dækket af stjerner, kan du oprette ved hjælp af indbyggede lys. Og jo kraftigere lampen, jo lysere bliver stjernen flimret. Denne løsning kan dekorere børnehave, voksen soveværelse eller stue.

Malet satinloft i børnehaven

En anden version af "stjerneklar himmel", denne gang til børnehaven. Sammen med stjernelamperne, i himlen er der fiktive konstellationer skabt i teknikken til børns tegninger. En usædvanlig lysekrone i form af en kugle ligner en planet og støtter dermed rumtemaet. Dette interiør passer til ethvert nysgerrige barn fra tre til ti år.

resultater

I denne artikel satte jeg ud for at bevise for læserne, at det sorte loft ikke blot ser ud til at være usædvanligt, men også giver en fantastisk effekt med sin skønhed og hensigtsmæssighed. Gælder i de rigtige doser og på de rigtige steder, vil sort give dig mulighed for at opnå gode resultater.

Videoen i denne artikel vil give dig mulighed for at gøre dig bekendt med andre måder at dekorere dit hjem på en ukonventionel men imponerende måde. Hvis du har noget at dele, vil jeg være glad for at lære om din oplevelse fra kommentarerne.

Hvidt eller sort strækloft på badeværelset

Hvilket strækloft skal installeres i badeværelset, hvidt eller sort? Anbefalinger om udvælgelse af typen af ​​klud. Fordele og ulemper ved filmprodukter. Indvirkning på mennesker i sort og hvidt. Råd for anvendelse af farve i det indre af indkvartering. Hvilken tekstur skal du vælge?

For at forstå det hvide eller sorte strækloft på badeværelset er det bedre at gøre, skal du forstå egenskaberne af virkningen af ​​hver farve på en person, samt tage højde for rummets egenskaber.

Hvilke lofter skal du installere på badeværelset?

Til at begynde med er ikke alle typer strækplader egnet til et badeværelse. Funktioner i dette rum er sådan, at der ofte er høj luftfugtighed, kondensering af vægge og loft. I denne henseende er hovedkravet for loftsbeklædning øget fugtmodstand. Sådanne egenskaber har kun strækfilmlofter, deres stof er ikke meget modstandsdygtigt over for fugt og er derfor ikke egnet til brug på badeværelset.

Billede af sort hængende loft på badeværelset

Folielofter er lavet af en meget tynd PVC-film. De sælges i ruller i bredde fra 120 til 230 cm. Farven på PVC-strækloftet kan være anderledes, så du nemt kan vælge den skygge, du har brug for. Derudover er de tilgængelige med forskellige overflade teksturer:

 • matteret
 • blank
 • satin
 • Tekstureret, efterligner overfladen af ​​sten, læder, fløjl osv.

Blandt fordelene ved strækfilmlofter er følgende:

 • Høj fugtighedsbestandighed
 • holdbarhed
 • Stort udvalg af farver og teksturer
 • Hurtig installation
 • Loftet falder ikke med tiden
 • Materialet er ikke modtageligt for ødelæggelse af mikroorganismer.
 • Produktet tiltrækker ikke støv, ophobes ikke lugt og snavs.
 • Nem pleje. Lærred kan vaskes
 • På belægningen kan du udføre fotoudskrivning
 • Rimelig pris
 • Produktet er giftfri og forårsager ikke allergiske reaktioner.

Ulemper ved PVC-produkter:

 • Loftet kan ved et uheld blive beskadiget ved uforsigtig håndtering af piercing og skæreobjekter.
 • Lille bredde tillader ikke sømløs installation i et stort rum
 • Forvarmning kræves til installation
 • Loft må ikke bruges i et uopvarmet hus.
 • Rummet bag PVC-folien er dårligt ventileret.

Sort eller hvid?

For at forstå, hvilken af ​​disse to farver der skal vælges, lad os studere de psykologiske virkninger af disse blomster på en person, samt hvordan de påvirker det indre af et værelse.

 • Sort farve absorberer alle omgivende farver. Det giver ikke mange reflekser og har en beroligende effekt på den menneskelige psyke. Den overdrevne tilstedeværelse i rummet kan dog forårsage en følelse af undertrykkelse, depression og frygt. Derfor skal du være meget forsigtig, når du bruger denne farve og ikke overdrive den.
 • Hvid farve giver en følelse af lethedens frihed. Det overskydende hvide i rummet kan dog forårsage en følelse af sterilitet, en følelse af tomhed og despondency. Brugen af ​​hvid bør afbalanceres ved brug af andre farver i udsmykningen af ​​rummet.

Anbefalinger til brug i det indre:

 1. Sort strækloft på badeværelset kan gøres i tilfælde af at dit værelse har en stor størrelse og højde. I et lille, lavt badeværelse kan sorte lofter visuelt reducere højden, gøre rummet mindre.
 2. Hvis du brugte en sort belægning, skal væggen på gulvet og gulvet være meget lettere. Så rummet vil ikke virke dystre box.
 3. Takets sorte farve kan understøttes af de samme detaljer i indretningen. Gulvet kan for eksempel være lavet af hvide og sorte keramiske fliser, og på lette vægge anvendes dekorative indlæg med sorte tegninger.
 4. Meget godt, den sorte farve i interiøret er kombineret med skarlagen, gul, blå, lilla, hvid. Derfor være ikke bange for at kombinere lyse detaljer og dekoration i rummet med sorte lofter. Så rummet vil virke lysere, livligere og sjovere.
 5. Sorte lofter kan installeres i badeværelserne, indrettet i minimalistisk stil, art deco, avantgarde, moderne.
 6. Hvide stræklofter i badeværelset giver dig mulighed for visuelt at forøge højden på rummet og udvide den. Denne farve anbefales at bruges i små, små badeværelser, men i store rum vil det være nyttigt.
 7. Med hvide lofter ser væggene og gulvene af lys beige, oliven, lyserød eller lyseblå meget godt ud. Detaljer om lyse, mættede farver kan opfriske og fortynde monotonyen af ​​det hvide loft. Derfor kan du sikkert bruge lyse røde, blå og gule farver i udsmykningen og detaljerne.
 8. Hvide lofter er ideelle til værelser indrettet i traditionel eller klassisk stil. Men i andre stilistiske beslutninger vil de være passende.

Valget af tekstur af strækloftet

Det er lige så vigtigt, når du vælger en loftsfinish for at vælge ikke kun dens farve, men også tekstur. Så den samme sort eller hvide overflade vil se helt anderledes ud med en mat eller blank tekstur.

Vi håber, at vores råd om valg af fakturaer vil være nyttigt for dig:

 1. Meget ofte i netværket kan du finde anmeldelser, at det sorte strækloft på badeværelset ser meget tungt og støvet ud. Dette skyldes det forkerte valg af overfladestruktur. Så, mørke matte stræklofter skaber en følelse af et knusende lavt loft. Disse loftsbeklædning er mere egnede til værelser med en højde på mere end tre meter.
 2. Glatte sorte lofter giver den modsatte effekt. De har fremragende refleksivitet (spejl effekt) og på grund af dette øges de visuelt rummets rum. Sådanne belægninger kan anvendes selv i lave rum.
 3. Hvis du vil fuldføre det traditionelle badeværelseindretning, er hvide matlofter det bedste valg. Desuden vil omkostningerne ved en sådan dækning være minimal.
 4. For lave værelser er det bedre at foretrække hvidglansede film. De vil visuelt øge badeværelsens højde.

Hvis du stadig tvivler på, skal der installeres hvide eller sorte belægninger på badeværelset, ring til os på telefonnumrene på webstedet, og vores designere hjælper dig med at finde det rigtige materiale og vil udføre det originale design af loftet.

Sort loft i indretningen af ​​badeværelset

Badeværelset er det afgørende rum for hele interiøret. Et badeværelse er et rent intimt værelse, det er normalt lavet for sig selv uden hensyntagen til gæster og bekendtskabers indtryk eller bekvemmelighed. Det er her, at ejernes individualitet manifesteres tydeligst.

Den første ting at vælge, når man beslutter et badeværelse design er farve. Det var han, der i sidste ende forudbestemmer atmosfæren i rummet. Hvad kan man sige om en person, der valgte ikke en hvid, ikke blå eller beige, men en sort farvetone? Hvad med en person med et sort badeværelse? En sådan person er en individualist. Han er iboende i stil, han lever i trit med æraen. Mange vil selvfølgelig blive forfærdet, for for de fleste sorte farver betyder dysterhed og sorg. Hvis du tror det, skal du bare finde et foto på internettet. Når du er væk, er det usandsynligt, at du tænker på samme måde.

Video: Sort og hvidt badeværelse (35 billeder)

Et særskilt tryk i design - mørkt loft

Et badeværelse med et sådant loft vil ikke ligner typiske badeværelser af sovjetiske lejligheder. Sort belægning, mat eller blank, passer godt til alle prægede og multi-level løsninger. Sort er desuden en fuldstændig non-whimsical farve - det er nemt for ham at samle fliser og tilbehør.

I moderne keramikbutikker findes der mange løsninger i sort og guld, sort og brun, og sort og rød. Et særskilt emne - loftet og væggene i det aggressive dyr tema (krokodille, slange, forskellige leopard og tiger udskrifter og endda zebra) - alt dette vil gøre din lejlighed unik. Eksempler på billeder af sådanne tegninger kan findes på internettet.

Hvilket omslag vil se bedst ud i sort

Den bedste løsning - hævet loft. Se, hvordan en sådan belægning vil se sort ud, du kan på det tilsvarende billede. For det første ser det altid smukt og relevant ud. For det andet tilpasser det sig let til forskellige designbeslutninger (forskellige niveauer og reliefs, forskellige belysningsalternativer). For det tredje er det nemt at rengøre, fantastisk til enhver VVS (vælg en mat eller blank mulighed). Du skal være forsigtig med mørke farver, hvis badeværelset har et stort område (20 kvadratmeter eller mere), da sømmen af ​​belægningen i sort er mest mærkbare. Forresten fungerer strækloftet, på trods af almindelige misforståelser, perfekt i et "vådt" miljø, og det overfører perfekt damp og fugt.

Video: Tre-værelses lejlighed med ny designer renovering og en storslået udsigt over Kazan

Hvis strækloftet af en eller anden grund ikke passer dig, er der andre sorte belægningsløsninger:

 • Metal hængslet;
 • Hængslet rack;
 • Fugtbestandige fliser;
 • Facing plast;
 • Malet.

Video: Sort loft på badeværelset

Bemærk at badeværelset i de sidste to versioner såvel som i rack-versionen ser for at sige det mildt, billigt, så vi straks kasserer dem.

Metal loft og sort farve er to løsninger, der kan gøre dit badeværelse smarte. Det er værd at huske kun, at stålbelægningen tiltrækker en stor mængde støv, hvilket især er mærkbart på badeværelset. Du kan også vælge en fugtighedsbestandig flise - et budget og en simpel indstilling, der ser godt ud i mørk farve.

Begrænsninger ved montering af sorte lofter

Af den måde kan der være vanskeligheder ved montering af sort belægning, hvis selve loftet er ujævnt (flisen gentager loftets relief, vil den mindste ujævnhed være endnu mere mærkbar). Også, hvis du har brug for at skjule rørene - her er fliserne magteløse.

Derudover er der nogle begrænsninger for montering af mørke belægninger i visse badeværelser. For hvilke bade passer det sorte loft ikke? Der er kun få begrænsninger:

 • Meget lille badeværelse område. Sort belægning smækker rummet lidt visuelt.
 • Lavvægge. Næsten enhver installationsmulighed (spænding, metal), "snip off" en betydelig del af rummets højde.
 • Uoverensstemmelsen med det overordnede design af lejligheden eller huset.

Video: Sådan laves et loft på badeværelset. Få ideer

Og for resten - gå efter det! Sort farve kan gøre dit interiør helt unikt, som du kan se ved at se på billeder af dette design til badeværelset.

Hvilket loft på badeværelset ville være bedre

Indhold:

Lad os begynde med tipsene

Hvis vi vælger efterbehandling materialer til stuer, kun styres af æstetiske præferencer, i badeværelset skal vi kombinere skønhed med praktiske egenskaber. Et rum med høj luftfugtighed kræver en kompetent tilgang, ellers kan gentagne reparationer og nødsituationer ikke undgås. I dag vil vi tale om, hvilken slags loft det er bedre at lave på badeværelset for at gøre det stilfuldt, funktionelt, holdbart og ikke byrdefuldt for familiens budget.

Når du vælger, skal du overveje følgende punkter:

 • Holdbarheden af ​​materialet i et vådt miljø. Det er i loftet at kondensat opsamles, efterlader spor, ødelægger belægningen og forårsager udseendet af skimmel.
 • Det er tilrådeligt at give mulighed for oversvømmelse ovenfra. Kun spænding af PVC-stof giver fuld beskyttelse mod en sådan gener. Andre typer af finish er ikke i stand til effektivt at modvirke strømmen, der faldt på dem.
 • Hvis ulykken pludselig skete, er det vigtigt, at loftet var i stand til fuldt ud at komme sig. Suspenderede strukturer skal let demonteres og eftertages igen. Delvist skal de demonteres for at forhindre forme eller reparere den indbyggede lampe.
 • Af stor betydning er materialets hygiejne. Kigger gennem loftet muligheder i badeværelset, bør du være særlig opmærksom på denne indikator. Belægningen skal være miljøvenlig, udledes ikke giftige dampe og skal let rengøres mod forurening.
 • Overholdelse af indretningens overordnede stil. For eksempel vil praktisk talt ethvert efterbehandlingsmateriale være egnet til moderne. Men klassikeren, Provence eller Art Deco er mere "lunefuld" i denne henseende: Plast- eller aluminiumspaneler bliver nødt til at blive forladt, og stræk lærredet, der skal bruges meget selektivt.

Mulighed for at afslutte loftet på badeværelset

Vi opregner de mest populære materialer og teknologier:

 • vandemulsionsmaling
 • skumfliser
 • aluminium batten eller kassette design
 • PVC paneler
 • fliser og mosaik paneler
 • stræklofter
 • fugtbestandig gipsvæg
 • naturligt træ
 • glasplader

Malet loft - den mest budgetmæssige løsning og derfor behov for hyppige opdateringer.

Vi finder et godt forhold mellem pris og kvalitet i rack-, panel-, fliser og spændingsbelægninger. Det er svært at sige, hvilken der er bedre, meget afhænger af designet af et bestemt rum.

Gipsvæg - materialet er ikke helt egnet til badeværelset, det bruges kun i rummelige værelser med god ventilation. Men det giver dig mulighed for at oprette hævede lofter af kompleks form, herunder buede og multi-level. Sådanne designbeslutninger vil være dyre, men resultatet er det værd. Gipspladskonstruktioner bruges bedst i landhuse, hvor der ikke er nogen trussel mod at blive oversvømmet med naboer.

Spejlloftet i badeværelset ser ekstraordinært og imponerende ud. Denne type og stadig farvet glas betragtes som den dyreste og eksklusive.

Varianter af at afslutte loftet i badeværelset længere på billedet:

Sort loft - unikke ideer til et elegant interiør.

Ved design af et boligdesign ønsker jeg at skabe noget ejendommeligt i designet. Ved hjælp af mørkefarvede overflader kan du skabe en særlig følelsesmæssig atmosfære i rummet, visuelt ændre rummets proportioner. Sort loft i interiøret ser specielt ud. Det er et tegn på luksus, elegance og upåklagelig smag.

Sort loftdesign

Denne farve er mystisk og universel på samme tid. I monokrom version af loftet ser strengt, stilfuldt og tydeligt ud. Fremragende dette farveskema kombineres med alle nuancer i dekorationen - saftigt, lyst, delikat, pastel, hvidt. Du kan male loftet sort, indsætte det med almindeligt eller mønstret tapet, brug stræk og figurerede ophængte strukturer. Dette design giver dig mulighed for at skabe et fashionabelt design på værelset, og en god belysningsaddition vil tilføje stor raffinement til rummet.

Matt sort loft

En sådan farve anses prim og blottet for overskud, det skaber en atmosfære med særlig præsentation. Sort matte strækloft er lavet af film eller stof, det bruges i højværelser. Materialets uslebne tekstur skaber ikke blænding, afspejler ikke lys, gør værelset squat, stramt og behageligt. Matte stof er kendetegnet ved en blød, dæmpet skygge. Den er velegnet til dekoration i en ædelt engelsk stil eller under moderne minimalisme, højteknologiske tech, tidløse klassikere.

Det monokrome plan kan være dekoreret med hvide grænser, udskårne kontrastfyldte rosetter under lysekronen. Store muligheder for at skabe usædvanlige former og farvekombinationer giver en ramme på flere niveauer. Udførelsen med et mørkt lærred kræver en omhyggelig tilgang til højkvalitets belysningsdesign. Du kan hente en spektakulær diod tape eller flere farverige lamper placeret i forskellige hjørner af rummet.

Blankt sort loft

Stretchmaterialer gør det muligt at legemliggøre de utrolige design ideer. Det blanke sorte loft er lavet af blank film, har reflekterende egenskaber, fylder rummet med blænding og giver dig mulighed for visuelt at forstørre det. Du kan lægge en monokromatisk belægning, skabe effekten af ​​"stjerneklar himmel", "kosmisk galakse" på den, strew med spotlights. Enhver lysekrone med masser af pærer på et blankt lærred skaber luksuriøse effekter. I kombination med smuk belysning ser reflekterende belægninger festlige ud.

Den specielle glansglans øger indtryk af mørk farve. Det sorte blanke loft er lavet enkeltniveauet eller består af flere niveauer, hvor forskellige nuancer kombineres. Glans afspejler objekterne i rummet og lysfløften, hvorfra interiøret forbliver i gevinsten. Særligt chic er belægningen i lejlighederne, stilet som klassikere med krystalkroner på flere niveauer og luksuriøse møbler. Mørk glans er en ideel overflade til kontrast til valg af genstande i interiøret og skabe smukke takfigurer.

Sort falsk loft

Ud over spændingsmaterialer er der rammekonstruktioner, der bruges til at skabe en flad overflade på toppen af ​​rummet. De består af klare, mobile, flisebelagte moduler, der er samlet i et komplet system. For at understrege det sorte lofts skønhed kan du bruge den suspenderede struktur, hvilket giver ubegrænset fantasi. Cirkelformet dekoration rundt om perimeteren, afveksling af striber, klare geometriske former, bølgelignende, krøllede figurer med glatte overgange, farverige celler - Langline-designen bringer sin lakoniske stil til rummet.

Som materiale til hængende figurer kan du bruge strækstof eller gipsvæg. Niveauer giver dig mulighed for at opdele rummet i zoner, tilføje fantastiske lyseffekter. Det er bedre at lave et niveau i kontrast, da begge farver vil være til gavn. Det sorte loft på gipsvæggen går til metalrammen, materialet kræver yderligere efterbehandling. Med det er det nemt at oprette multi-level designs, geometriske, bølge mønstre, i midten af ​​figuren er det hensigtsmæssigt at bruge et stræk lærred.

Sort loft grilyato

Suspenderede materialer har mange muligheder. Grilyato-systemet er en metalgittercelle af forskellig størrelse med symmetriske eller ikke-standardformer. Designet giver dig mulighed for at skabe forskellige belysningsalternativer med interessante effekter. Design af et værelse med et sort loft Grilyato passer perfekt ind i den moderne højteknologiske stil, der passer godt sammen med chrome interiørdetaljer. Volumetriske net har forskellige typer celler (kvadratisk, rektangulær, pyramidal, multi-level), giver mulighed for at vælge et individuelt designprojekt.

Sort spejlede loft

Mørkt materiale ser spektakulært ud i det indre af moderne lokaler. Spejldugen er lavet af filmen med lakeret belægning eller af en mosaik, patroner, en flise. På en sådan overflade reflekteres det omgivende rum. Under trimmen kan du placere baggrundsbelysningen, som smukt bryder gennem flyet og skaber mousserende lyseffekter.

Du kan bruge et spejlmateriale med hængende strukturer - lav originale figurer i den øverste del af lejligheden, helt eller delvis dække overfladen. For eksempel ser indramning af spejloverfladen på et loftslys på lyset smukt ud. Det sorte loft i rummet, som har spejlegenskaber, gør det meget mere rummeligt. Det kan bruges selv til små værelser, især harmonisk ser det ud på badeværelset.

Rack sorte loft

Suspensionssystemer er unikke og praktiske. Rackkonstruktion består af smalle aluminiumsstrimler med dekorative overlays. Indsætninger adskiller metalet og gør overfladen mere ekspressiv og skaber et stilfuldt mønster på det. Ved hjælp af sådanne paneler kan du arrangere en enkelt og multi-level top, lige, buet, buet. Mørk farve ser godt ud med hvide, chrome eller guld accenter. Sort metalloft i lejligheden er relevant for design af badeværelser, køkkenområde. Et sådant materiale er ikke bange for fugt og holdbarhed.

Sort loft med et mønster

Moderne teknologier giver dig mulighed for at skabe rigtige mesterværker i interiøret. En interessant løsning er et strækmateriale med et mønster, et kontrastbillede overføres til lærredet ved hjælp af fotoudskrivning. For eksempel opnås et stilfuldt design, når du bruger et stort blomstertryk på toppen af ​​rummet. For at gøre dette kan du bruge et satinstof, der har en behagelig perlekunst.

Som billede kan du vælge et foto, landskab, abstraktion, stort eller lille mønster. Stræklofter med sort mønster giver rummets elegance og aristokrati. Et mørkt billede påføres på et lyst lærred eller omvendt, du kan placere det i midten af ​​loftet omkring lysekronen eller lave en original asymmetrisk sammensætning.

Sort loft i interiøret

Efterbehandling overflader er ikke betragtet bortset fra interiøret, bør få et sammenhængende og komplet billede. Sort loft vil se godt ud i et hvidt rum. Denne kontrast er en klassiker, når man opretter et luksuriøst design. I indstillingen kan der bruges gråtoner til accent - grøn, lilla, rød. Et blødere design betragtes med et sort loft i kombination med et blåt, beige, guldfarveskema. Kontraster kan skabes mellem dele af dækningen, vægge, for at tilføje dekoration med møbler og indretning af egnede nuancer.

Sort loft i stuen

Indehavere af ekstraordinær tænkning bruger dristigt en mørk farve i design af boliger. Rummelige lejligheder er velegnede til efterbehandling med denne tone på toppen af ​​rummet. Det er vigtigt ikke at overdrive det med mørke farver. Udformningen af ​​stuen med et sort loft skal dække vægge og gulvbelægninger i en lys palette. En mørk bund i kombination med vægternes snehvide overflade kan også give en god effekt. Indsatser af lyse farver på loftoverfladen, der rammer det med lette nederdele, vil dekorere designet og fortyndes koncentrationen af ​​en mørk skygge.

I stildesignet vil luksuselskere nyde Art Deco-stilen. Sort loft i glans, lyse møbler, en overflod af mousserende krystal, vægge med store rige mønstre giver lejligheden en kongelig chic og elegance. Fans af moderne design passer til en streng minimalistisk stil. Rumindretning er lavet i to farver, for eksempel i sort / hvid. Møblerne bruger en smule møbler, åbne hylder, centrum af lejlighederne er egnet til at supplere hvilestedet med en solidfarvet sofa, et lakonisk bord og et fluffet lysfarvet tæppe.

Sort loft i soveværelset

Det sovende område kræver en afslappende og behagelig atmosfære. Sort strækloft i soveværelset giver interiøret et særligt luksus og fashionabelt udseende. Maling, tapet, paneler kan bruges som efterbehandling materialer. Spændstrukturen har en stor designer sort, den matte tekstur vil dæmpe lysrefleksionerne, og den blanke vil tværtimod forbedre deres skønhed og give rummet et volumen. Efterbehandling med en suede-tekstur ser kongelig ud og minder om orientalsk luksus. Væggene og gulvet i et sådant soveværelse skal udføres i en lys palette.

For at skabe et komplet billede i interiøret skal der være til stede detaljer om en mørk farve - en seng med en elegant ryg eller et stort billede. Juicy cape, fængende tekstiler hjælper med at skabe et par accenter og diversificere farveskemaet. Den mørke top er egnet til et modernistisk soveværelse. Suspenderet design med glatte linjer er perfekt kombineret med en elegant, lyst seng med en strømlinet form og en multi-track lysekrone, du kan elegante lyse farver.

Sort loft i køkkenet

Mørke farver i spisepladsen er også passende. Sort strækloft i køkkenet er bedre at lave et blankt materiale til visuelt at forstørre rummet. Under det kan du hente et kortfattet sæt uden dekorative overflader. Facaderne vil se harmonisk ud i farven på naturligt træ eller lys. Bordpladen og arbejdsfladen kan også laves i et mørkt område.

Sort loft på badeværelset

Sort loft på gangen

Den mørke top giver dig mulighed for visuelt at fremhæve andre dele af rummet. Det vil se godt sort loft i korridoren, forudsat høje vægge. Det er bedre at dekorere det med en elegant hængende struktur omkring omkredsen for at bruge punktdioder. Harmoniseret med en mørk top vil være lakoniske møbler med regelmæssige former eller små bøjninger, spejlet garderobe, rektangulære lamper, åbne hylder med klare kanter.

Sort loft kan blive et link til interiøret. Hvis du skaber ham en kompetent ramme, vil atmosfæren blive fyldt med komfort og en følelse af sikkerhed. Mørk farve kan dominere rummet eller tjene som kontrastfarve. Afhængigt af mængden og den valgte stil er designet varieret - klassisk, stramt, asketisk, luksuriøst. Med en gunstig skygge med lys detaljer, kompetent belysning giver en mørk belægning indvendig dybde og uhøjtidelig elegance. Dette interiør gør hjemmet moderigtigt, moderne og unikt.