To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design. Et stort udvalg af teksturer og farver i spændingsstoffer sammen med den lette bearbejdning og installation af gipsvæg giver mulighed for at fremhæve ethvert designidé. Ved hjælp af denne teknologi er det muligt at lave lofter upåklageligt på kort tid og holde dem i denne form i lang tid.

Fordele og ulemper ved to niveauer lofter

Kombinationen af ​​gipsramme og spændingsmateriale ser meget moderne, moderigtigt og pænt ud, helt gemmer ujævnhederne i basen, ledninger og andre kommunikationer, som om nødvendigt kan du nemt åbne adgang - lige nok til midlertidigt at løsne filmen. Denne mulighed for at afslutte loftet er en af ​​de mest praktiske: Der vil ikke være revner på det, gips vil smuldre og du behøver ikke at male noget igen.

Den største ulempe ved disse strukturer er den kendsgerning, at de reducerer den faktiske lofthøjde med mindst 3-5 cm. Problemet med lave rum er imidlertid let at løse ved hjælp af en spejlfilm - selv i sort farve fordobler det visuelt det vertikale rum visuelt, og de fremspringende gipsplader kan forbedre effekten.

Det andet minus af to niveauer lofter - den høje pris for materialer, sammenlignet med konventionelle maleri. Yderligere omkostninger skyldes behovet for installationstjenester. Holdbarheden og kvaliteten af ​​sådanne overflader i de fleste tilfælde berettiger dog fuldt ud prisen.

Baggrundsbelysning på to niveauer

Af alle typer lofter tilbyder to-tier-designere de største muligheder for belysning. For det første skjuler deres ophængsdesign bedst ledningerne, samtidig med at de giver fri adgang til reparation eller udskiftning af varer, hvis noget fejler. For det andet, både i film og i gipsvæggen er det meget nemt at lave huller til lamper, som kan være så mange som du kan lide. For det tredje giver forskellen i tekstur en interessant dybde, og indbefatter forskellige typer lamper - du kan ændre loftets udseende næsten på et øjeblik.

LED-bånd belyser figurens omkreds indefra og fremhæver deres form. En lignende effekt kan opnås ved hjælp af fleksible neonrør, selv om de udsender en skarpere glød og ikke er meget velegnede til hjemmet. Ribbons kommer i forskellige farver, og deres strømforbrug er sammenligneligt med julkrans.

Hvis du fastgør LED stripen i form af et mønster under en enkeltfarvet spændingsfilm, vil den gløde igennem den med små prikker.

Spotlights er monteret både i en gipsramme og i PVC-lærred. Som regel er de placeret i samme afstand fra hinanden, der udfører hjælpefunktion for at forbedre lysstyrken af ​​omkredsen.

Lysekrone - det centrale element. Normalt er det den mest kraftfulde kilde til lys og hovedindretningen af ​​loftet, og nogle gange rummet som helhed. Reflekterende i en spejlfilm bliver krystalkronen dobbelt så stor - dette skal tages i betragtning for ikke at vælge en for stor model, hvis rummet er lille.

Den stjerneklar himmel på det falske loft er skabt på forskellige måder: Det kan være en færdig film med et kosmisk mønster, mange miniature LED'er inde i, lysende fiberoptiske tråde, en halogenlysgenerator eller bare en natlys projektor (monteret på gulvet eller natbordet).

I modsætning til et fast web kan et to-tier-design ligne et vindue på taget eller et porthole af et interplanetært skib.

Design af to-niveau stretchlofter - foto

Loftets design kan afvige lidt afhængigt af de rum, hvor de er installeret. Disse karakteristiske træk ved designet kan ses detaljeret i billedet præsenteret i galleriet. Udvælgelsen vil være interessant for designere, specialister inden for reparation, samt til alle, der ønsker at se deres hjem hyggelige og smukke.

To-niveau stretch lofter i hallen

Forfølgelsen af ​​luksus og originalitet med det største omfang kan realiseres i stuen. Dette værelse er bedst egnet til realisering af dristige, ambitiøse beslutninger: rige farver, dybe kontraster, former med usædvanlig lindring. Desuden er jo større området jo mere interessant loftet kan se ud. Men under alle omstændigheder er det ønskeligt, at det supplerer resten af ​​interiøret og ikke konkurrerer med det.

Design muligheder for to niveauer lofter i salen - vælg de bedste muligheder

Forfalskning af kommunikation og uregelmæssigheder i loftet kan skyldes strækningstak. Nu har deres sædvanlige variation gennemgået mange ændringer, og to niveauer er særligt populære. De kan være lavet af forskellige materialer, med deres usædvanlige udseende vil sådanne konstruktioner ikke forlade ligeglade hverken hjemmeejere eller deres bekendte. Et værelse med dem er mærkbart forvandlet og bliver unikt.

Materialer til loft på to niveauer

De kan oprettes på to måder:

 1. Ved brug af gips.
 2. Brug af specielle profiler.

Ofte er den første mulighed valgt, den er en kombination af et gipspladeramme og et strakt lærred. Formen og størrelsen af ​​den dekorative del af loftet varierer alt efter rummets størrelse.

Vedhæftede baguetter giver dig mulighed for at lave en relief på to niveauer, det er brugen af ​​lærredet, der gør det muligt at genskabe en hvilken som helst figur i loftet for at skjule kommunikationen og luftkanalerne der passerer under den fra ventilation.

Der er flere typer loftmaterialer, når du vælger en af ​​dem, skal du tage højde for deres egenskaber:

 • PVC film. Dette er den mest populære type materiale, der er karakteriseret ved holdbarhed og rimelige omkostninger. Den er præsenteret i en bred vifte af nuancer, men den opfører sig godt selv med temperaturfald. Filmen kan bruges til værelser med høj luftfugtighed, såsom toilet og badeværelse. Når det bruges til store stuer, er et bestemt lærred lavet af strimler, der dannes svejste sømme mellem dem, men de er næppe mærkbare.

 • Klud. Suede stof ser fantastisk ud i stuen, det er ikke blænding, det har en mat overflade, men det akkumulerer hurtigt støv. På grund af at disse lærred er brede, når deres størrelse 5 meter, kan de dække et stort område uden sømme. Stoflofter, i modsætning til filmanaloger, er miljøvenlige, de er lavet af naturlige materialer, men har en høj pris.
 • Afhængigt af materialets tekstur er der tre typer stræklofter:

  1. Matt. Loftet tiltrækker ikke opmærksomhed, det passer næsten sammen med resten af ​​dekorationen i rummet, undertiden er det forkert for en pudset og malet overflade. På den matte lærred afspejler ikke blændingen fra belysningsenhederne, dens farve fortsætter i mange år.

  Designere bruger hovedsagelig denne tekstur til klassiske indvendige stilarter. Sommetider kombineres det med glatte overflader, mens de adskilles med gipsvægge, der skaber usædvanlige mønstre eller intrikate blomstermotiver.

 • Mirror. Lofter med en sådan overflade vil ikke tabe i størrelse, højden af ​​rummet vil virke højere. Spejl materiale blurs grænserne af loftet design og ser imponerende ud. Denne tekstur er ideel til små stuer, på grund af hendes værelse kan du slå under enhver plan.

  Hvis du vælger mellem europæiske og kinesiske producenter, er det bedre at give foretrukne til italienske, belgiske og franske producenter, omkostningerne ved deres lærred er dyrere, men dette er berettiget af deres kvalitet og holdbarhed. Spejloverfladen har en reflekterende effekt, og efter installationen gengives alle objekter i rummet.

 • Glossy. Udover den tidligere visning kan det skabe en spejl effekt, som det ændrer stuen og gør det mere rummeligt. Det glansede materiale har en lille bredde, så svejsesømmerne bliver mærkbare under installationen, men de passer til todelt loftkonstruktioner. Ved hjælp af dem kan du lave separate fragmenter i den samlede sammensætning, hvor deres bredder vil være nok. Glansende tekstur er billigere end spejlet, men har en mere sløret refleksion.

  Alle typer lofter hjælper med at legemliggøre enhver ønsker og design ideer, valget vil afhænge af stilen i stuen og smagen af ​​dens ejere.

  Variationer af to niveauer lofter

  Nu er der uendelige muligheder for at skabe originale loftsophængede strukturer, de tiltrækker øjet og gør rummets dimensioner større. Interessante løsninger er 3D-lofter, ethvert mønster på dem er imponerende i dets volumen.

  Fotoprint, der bruger film, hjælper med at gengive et hvilket som helst landskab og overfører næsten husejere under den stjerneklare himmel eller hvide skyer til det endeløse felt. Hvis du udfører belysningen korrekt og opfanger små lamper, kan du nyde stjernerne og blå om natten, og om dagen vil fotoudskrivning med et vindue på loftet være interessant, det er sikrere og smukkere loftsvindue.

  Former af stræklofter

  Der er flere muligheder for loftkonstruktioner lavet ved hjælp af gipsvæg og strækstof:

  • Indbygget form. Den kan opbygges takket være en gipspladekonstruktion langs omkredsen, i midten af ​​hvilken et ovalt eller cirkulært hul vil blive skabt, fastgør og spænd det valgte lærred ind i det. Denne formular er egnet til at skabe en stjerne, firkant eller rektangel.
  • Zigzag. Det giver mulighed for at gøre zoneinddeling af rummet. Når det er valgt, kan et lærred og en gipsvæg dockes såvel som forskellige i teksturdukker.
  • Konisk form Det ser positivt ud med et spejlfarve, der spiller glat med reflekser fra objekter.
  • Oval form. De glatte konturer lindrer udseendet, ovalerne på begge sider af rummet gør det længere.

  Tip: Nogle foretrækker den akutvinklede form, et sådant loft er mere egnet til moderne interiørtyper.

  Farveopløsning

  Lovers af beroligende toner og klassikere vil bruge lyse farver, eksperimenter kan bruge kontrasterende farver, der er helt modsatte i deres eget nuance. Kombinationen af ​​lys og mørk tone vil se økologisk ud.

  I glans vil enhver skygge spille med sin unikke overløb, mens den matte tekstur giver værelset varme og komfort.

  Sort farve eller mørk chokolade i designet af en hvid gipspladeramme i et spejl eller et blankt materiale giver stuen en rummelighed, rummet bliver luksuriøst. Sådanne mørke toner på et loft på to niveauer vil ikke kun reducere dets dimensioner, men vil også tilføje visuelt rum til det.

  Lyse farver er også velkomne, men de skal være moderate, ellers vil salen se aggressiv ud. Deres brug med kontrast mere stille nuancer vil være optimal.

  Belysning to niveauer lofter

  Rige på strømpaskerpaletten begrænser ikke fantasier, men når du opretter dem, skal du korrekt placere lys accenter, tænk over, hvad slags belysningsarmaturer at købe i rummet.

  Hvem repræsenterer ikke hovedbelysningen uden en lysekrone, kan hente en lille model med forskellige dekorative elementer. Indviklet væv af metalprodukter kombineres harmonisk med bølgeformede og zigzagformer i loftet. Og mere diskrete muligheder er velegnede til firkantede og enkle trinvise versioner.

  I den stjerneklare himmel er det optimalt at bruge spotlights, i gipsvægskonstruktioner med tagbøjler, vil det være interessant at give en intern belysning, og det kan ikke kun være den sædvanlige hvide eller gule skygge, men også andre farver.

  Spotlights kan placeres på hver tier af strukturen eller grupperes i særlige områder af rummet, de suppleres med vægsconces eller gulvlamper.

  Et veludstyret lysarmatur vil skabe den ønskede harmoni i rummet og afslutte designet af tofladens loft.

  Design Tips

  Visse viden vil bidrage til at skabe en multi-level struktur:

  • Sort farve på baggrund af lyse vægge vil gøre rummet mere rummeligt.
  • For solrige stuer er det bedre ikke at vælge blanke lofter, blænding vil ofte blive brugt på dem.
  • I tilfælde af upålidelige naboer ovenfor, som måske glemmer at slukke for vandet, er det værd at vælge materiale fra PVC-film.

 • For at øge rummets højde hjælper det blanke lærred med lyse farver, giver dybden af ​​de mørke spejlmaterialer.
 • Med et tilfældigt dannet hul i baguetten kan det forklæbes med en tynd kant eller støbning.
 • En stor stue med en kompleks konfiguration er bedre at klare de kombinerede materialer.
 • To-niveau loft gør stuen eksklusiv, på grund af det kan du visuelt øge sin størrelse. Det er muligt at udføre en simpel konfiguration af gipsplader selv, men installationen af ​​lærredet skal overlades til fagfolk, som bruger specialudstyr.

  Strek to niveauer lofter til hallen

  Hvordan laver man smukke toplader på to niveauer? Billeder til hallen, nyttige tips, alt dette kan findes på hjemmesiden for et større designbureau. Hvis tidligere sådanne loftstrukturer blev betragtet som en manifestation af luksus, er de nu blevet almindelige og udbredte.

  Funktioner to-tier strukturer

  To-niveau strammer til hallen kræver seriøst forberedende arbejde. Det er vigtigt at pre-skabe et design projekt, der tager hensyn til alle funktioner i dette rum, overveje dimensionerne på hvert niveau, hvilke materialer vil blive brugt til at oversætte planer til virkelighed, og kun derefter fortsætte til praktisk arbejde.

  Stuen er stedet i huset eller lejligheden, hvor ikke kun familiemedlemmer samles, men også mange gæster. Indtrykket af venner om rummet, hans smag og materielle velvære afhænger af udseendet af dette værelse.

  Valget af materiale til udsmykning

  Som det vigtigste materiale, der bruges til at dekorere overfladen af ​​loftet, er gipsvæg af særlig interesse. Med det kan du oprette et to-niveau spændingsstrukturer i stuen, kendetegnet ved et æstetisk udseende, maksimal funktionalitet.

  Med det rigtige valg af form og konfiguration kan du stole på det faktum, at det skabte to-niveau loft vil dekorere stuen, en god tilføjelse til det generelle billede valgt til stuen.

  Gipsplader har fremragende tekniske og operationelle egenskaber, har en acceptabel pris og betragtes derfor som det optimale materiale til organisering af to niveauer i loftsloftet i stuen.

  De vigtigste fejl i at skabe to-tier strukturer

  Loftet skal være en integreret del af det overordnede design valgt til stuen, og ikke dets separate element.

  Hovedformålet med loftsstrukturen på to niveauer er at opdele rummet i lokalet i separate zoner.

  For eksempel, hvis planerne omfatter et udvalg i hallen i rekreative og spisestue områder, er det muligt at udstyre en to-glans eller mat konstruktion af plader af gips.

  Hvis hallen har en beskeden størrelse, er det bedre at bruge et enkeltmattestof, og til zoneinddeling anvendes vægge og møbler.

  Så i en rummelig stue giver et to-niveau loft mulighed for zoneinddeling af rummet. Inde i dette lærred, kan du placere grundlæggende engineering kommunikation, samt nemt installere spotlights der.

  I en lille lejlighed er en to-niveau loft indstilling absolut ikke hensigtsmæssig, da det vil gøre rummet i rummet visuelt endnu mindre.

  Ud over den ekstra indvendige belysning er det også vigtigt at være opmærksom på udvælgelsen af ​​farveversionen af ​​loftet. Tænker gennem muligheden for farven på et to-niveau loft, er det nødvendigt, at skyggen passer til det samlede interiør, der udføres i stuen.

  Muligheden for et farveskala på to niveauer er kun relevant, hvis hvidt råder over. Lofter, der har en usædvanlig form, har et originalt udseende.

  Et "flydende" loft forudsætter, at der er nok ledig plads i rummet. Derfor anbefaler fagfolk kun at vælge sådanne komplekse loftsstrukturer, hvis de understøttes og suppleres med rummets layout.

  Design funktioner

  Strek to lofter i stuen er to dåse, som er monteret separat. De er placeret på forskellige niveauer, sammen repræsenterer de en komplet sammensætning.

  Stræklofter har betydelige forskelle fra gipsvægskonstruktioner. Først og fremmest er det nødvendigt at bemærke de forskellige teksturer og toner af stof og filmmateriale. Spændingsmulighederne er bekvemme, fordi i tilfælde af oversvømmelse, kan du forsigtigt dræne vandet til enhver tid og returnere filmen til sin oprindelige tilstand.

  Installation af strækloftet kan ske inden for få timer, men at skabe et to-niveau gipsloft vil tage meget længere tid.

  To niveauer lofter kan betragtes som midten mellem de forskellige design muligheder for overfladen af ​​loftet.

  Den konstruerede konstruktion vil have en betydelig højde, der passer til et rummeligt værelse. Ved hjælp af det færdige design kan du visuelt øge loftets højde, tilføje personlighed og ekstra charme til stuen.

  Specifikt design

  Selv med en grim og ujævn base kan du få en glat og smuk overflade af loftet. Taket på to niveauer har en betydelig driftsperiode, et fremragende æstetisk udseende, høj miljøvenlighed, brugervenlighed.

  Inde i det skabte indre mesterværk kan du nemt skjule alle tekniske kommunikation.

  Et moderne gipsloft med det rigtige valg vil være en af ​​de dekorative elementer i interiøret, udsmykningen af ​​stuen.

  Det afgørende øjeblik er valget af loftets farve. Mørke lofter - dette er en stor sjældenhed, fordi de reducerer højden af ​​rummet. Farveindstillinger foretrukne kreative ejere af fast ejendom, klar til dristige kreative eksperimenter.

  Nyttige tips

  Når du vælger de samme farver i loftet og væggene, eller med en lysere udgave af loftet, kan du regne med den visuelle udvidelse af rummet i rummet.

  Interiør fagfolk anbefaler glatte belægninger til mørke værelser. I et opholdsstue fyldt med store mængder af naturlig sollys er glatte lofter uønskede.

  Varme og lyse farver er velegnede til de stuer, hvor der ikke er nok sollys.

  Grå, grøn farve, du kan vælge at dekorere loftet i hallen, der ligger på sydsiden.

  Takket være denne kombination af farver kan du få det ønskede resultat, nyd den eksklusive mulighed for et todelt loft.
  For at give loftet et komplet billede, er baggrundsbelysningen monteret ved hjælp af LED-lamper eller optisk fiber.

  Takket være to-tier-designen er det muligt at fokusere på individuelle detaljer, for eksempel for at fremhæve et rekreativt område for at fremhæve et skorstens hjørne.

  konklusion

  Når du vælger en version af en gipsvægsbyggeri, er det nødvendigt at være opmærksom på funktionerne i rummets overordnede design. For en modernistisk stil kan du for eksempel skabe et loft med glatte og slanke linjer. Det klassiske interiør antager glatte og rene linjer, så du kan begrænse dig til enkeltniveau lofter. Fans af romantik kan samle op på to niveauer i form af et hjerte, en sky, en blomst.

  Designbelysning indebærer mulighed for belysning, hvilket skaber en unik atmosfære i rummet. Ved hjælp af LED strips og lamper kan du få en blød og jævn belysning, som visuelt øger dybden af ​​loftoverfladen, hvilket skaber effekten af ​​en struktur, der flyder i luften.

  Når du kombinerer LED-strimler med forskellig effekt og farve, kan du give overfladen en unikhed og originalitet. Udover hovedbelysningen kan du desuden vælge gulvlamper som baggrundsbelysning.

  Gipspladeversionen kan betjenes uden problemer og reparationer i ti til femten år.

  Blandt de største ulemper, der kan identificeres i gipsloftens lofter, bemærker vi dens ustabilitet til høj luftfugtighed. Hvis der ikke er overskydende fugt i stuen, er det muligt at vælge dette loftindstilling til loftarrangementet.

  Strek to niveauer lofter - funktioner i udvælgelse og interaktion med interiøret

  Blandt de moderne metoder til at afslutte loftfladen strækker to niveauer et nøgleplads. De ser usædvanligt friske og præsentative på billedet i installationsorganisationernes og i det virkelige livs reklamebøger, der repræsenterer en yderst vellykket designløsning til meget forskellige indretninger i karakter. I mellemtiden vil det ikke være overflødigt at vide om deres indflydelse på lokalernes visuelle udseende - og hvordan det sker med specifikke eksempler for at kunne udnytte alle fordelene ved en todelt struktur. Vi præsenterer dig et omfattende materiale, der sikkert vil være nyttigt, hvis du er ivrig efter at installere to niveauer i loftsloftet i dit hjem - 100 billeder med de bedste ideer og nyttige tips om, hvordan du integrerer en kompleks loftstruktur i interiøret.

  Alle fordele ved at bruge

  Hvis stjernerne tændes, betyder det at nogen har brug for det. På samme måde implementeres spændinger på to niveauer i moderne bylejligheder og private huse af den simple grund, at de tillader ejere at realisere nogle design ideer på bekostning af deres åbenlyse fordele. Hvad er det?

  1. moderne stil - for dem, der er vant til at følge tendenser, er det relevant for en beslutning, der spiller en nøglerolle
  2. effektiv maskering af rør og kommunikation - intet vil ødelægge udseendet af rummet, og om nødvendigt kan du nemt få dem direkte adgang
  3. ubegrænset zoneinddeling kapaciteter - dette kan være en opdeling i rummet i flere dekorative og funktionelle zoner;
  4. forskellige lysforhold - yderligere niveauer af loftkonstruktionen kan bruges til at rumme forskellige belysningskilder og opbygge usædvanlige lyseffekter;
  5. forøgelse af rummets størrelse - på billedet bemærkes det, at støjdækens lofter fungerer fint for en synlig stigning i rummets højde - men ikke i meget beskedne rum;
  6. det enkelte projekts potentiale - der er ingen grænser for at skabe loftkonstruktioner med flere niveauer, hvilket betyder, at der er en reel mulighed for at designe dit interiør unikt samtidig med at det koster det mindste beløb, der bruges
  7. en kombination af forskellige teksturer og nuancer - på grund af en lignende stilistisk syntese opnås nye former for dekorativt design af loftet.

  Sammenfattende ovenstående kan vi med sikkerhed sige, at tofladens lofter kan udføres fuldt ud både i form af en almindelig bylejlighed med et lille areal og i et rummeligt landsted, hvor man som bekendt ikke tager højde for kvadratmeter. når de allerede nok?

  Alle ulemper ved at bruge

  Uanset hvad vi kan lide, men alt har en ulempe - og ofte har de fakta, der findes på den, meget større vægt og værdi. Men ikke i tilfælde af hængende lofter på flere niveauer - for det er det nok at se endnu et par billeder fra katalogerne. I det store og hele kan et lille antal af deres ulemper kun tilskrives følgende punkter:

  1. reduktion af loftets faktiske højde - tager kun en værdi op, hvis rummet selv ikke kan prale ekstra inches op;
  2. højere omkostninger - en stigning i mængden af ​​forbrugsvarer indebærer uundgåeligt en stigning i prislappen for det samlede projekt, du skal klare det eller vælge enklere og mere tilgængelige designmuligheder, der er ingen tredje mulighed;
  3. Kompliceret installation er en ret logisk minus, som faktisk kun betyder, hvis du beslutter dig for at installere sådanne lofter med dine egne hænder, men oftest falder dette arbejde på professionelle skuldre, derfor kan denne ulempe betragtes som temmelig tvivlsom.

  Egenskaber ved installation. video

  Ovenfor har vi bemærket, at installationen af ​​toniveauet strakte lærred er lidt kompliceret i naturen - på grund af behovet for at designe en metalramme, der vil fungere som en understøttende struktur til andet niveau. Hvis du adskiller hele algoritmen til samling punkt for punkt, så er der intet kompliceret om det:

  1. For det første udarbejdes en generel plan - du skal bestemme, hvordan det lavere niveau vil blive arrangeret;

  så er det nødvendigt at udføre de nødvendige målinger og forberede profiler til konstruktionen af ​​metalrammen;

 • efter at rammen er klar, er det nødvendigt at skære den med gipsvægge
 • alt efter dit ønske anvender du gipsvægge til finish - i overensstemmelse med, at det passer så godt som muligt ind i interiøret;
 • du strækker polyvinylchloridfilmen med en varmepistol ved hjælp af den standardteknik, der allerede er beskrevet mere end en gang i netværket og på vores hjemmeside.
 • Her er en detaljeret videoinstruktion, der giver dig mulighed for at præsentere alt dette tydeligt.

  Farvekompatibilitetstabel

  Anvendelsen af ​​flere niveauer af loftoverfladen i et enkelt designkoncept indebærer overholdelsen af ​​visse regler for farvekombination. Selvfølgelig er der skabt regler for at krænke dem - og i nogle tilfælde anbefaler vi endda at gøre det, men oplysninger om grundlæggende tonalkombinationer vil ikke være overflødige.

  For nemheds skyld har vi udstedt det i et kompakt bord. Brug den!

  To-niveau stretch lofter - stilfulde ideer og design muligheder

  To-niveau loftslofter er en fantastisk måde at forvandle et værelse til og skabe et unikt design. Designet er monteret meget nemt og hurtigt, mange designere foretrækker denne mulighed på grund af mange fordele.

  Udformningen af ​​et to-niveau strækloft

  Enheden af ​​et to-niveau strækloft er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Det er en ramme lavet af tynd aluminium profil, som er fastgjort til loftet. Endvidere er denne ramme beklædt med gips rundt omkretsen, og vi får den nederste del af loftet. Under drywall-boksen strækkes filmen og danner det øverste niveau.

  To-niveau stretch lofter har en stor fordel i forhold til andre muligheder. Ved hjælp af gipsplader kan du skabe et helt design, lige fra rummets klassiske konturer og slutte med design i form af sol, sommerfugle og meget mere til et børnelokale. Højden af ​​et sådant loft forbliver acceptabelt, vi taber kun ca. 10 centimeter.

  Indstil to niveauer stræklofter

  Materialerne til fremstilling af et sådant design er meget forskellige i design og i egenskaber. Det er umuligt at fastslå, hvilke af dem der er bedre og hvilke der er værre - hver af mulighederne har mange ubestridelige fordele. Lad os se nærmere på, hvilke typer to-niveau-stræklofter er de mest populære i moderne indretning.

  Glatte tofladens loftslofter

  Mange hævder med sikkerhed, at de smukkeste to-niveau-stræklofter er design med et blankt lærred. Og intet overraskende - sådan film ser meget elegant og højtidelig ud, det er i stand til visuelt at udvide rummets rum. Til specielt design kan du bruge usædvanlige spotlights med originalbelysning - glansende loftsbelægning afspejler lys meget smukt.

  Det er vigtigt at bemærke ulemperne ved glatte to-niveau lofter. De er meget mærkbart støv, og hvis dit hus er nyrenoveret, bliver du nødt til at tørre loftet næsten hver dag. Et andet problem er, at når man vasker på en blank film, dannes der pletter, hvilket ødelægger loftets udseende og rummet som helhed. For at undgå dette skal specielle plejeprodukter anvendes.

  To-niveau matte stretch lofter

  Med alle fordelene ved designet kan ikke alle lide udseendet af en blank PVC-film, og på mange måder kan to-niveau matte stræklofter være en bedre mulighed. Deres fordel er, at de med rette kan kaldes universelle. Et sådant loftbelægning kan med held anvendes både i stuen og i korridoren eller i badeværelset. I forskel fra glans vil uigennemsigtige typer af to-niveau-stræklofter se organisk ud og i et klassisk interiør.

  To-niveau stof stretch lofter

  Hvad er to niveauer satin stretch lofter? Ifølge deres design er de ikke anderledes end loftet med lofter med PVC-film, kun i stedet for det, strækkes et stofbelægning under en gipsvæg. Fordelene ved denne mulighed er:

  • naturlighed og miljøvenlighed af materialet
  • stilfulde og originale design;
  • Materialet er godt åndbart.

  Der er to-niveau stof lofter og ulemper. Den første store ulempe er den meget høje pris. Den anden, men ikke mindre vigtige ulempe - lunefuld pleje, rengøring af stoffet loftet vil give dig en masse problemer. Af denne grund må du ikke installere det i køkkenet. Stadig stoflofter tåler ikke for høj luftfugtighed, de kan ikke installeres på badeværelset.

  Strek to niveauer loft med fotoudskrivning

  Smukke tofladens loftslofter er en ultramodern løsning, der giver dig mulighed for at realisere din interiør fantasi. Lerret kan være enhver - mat, glans eller endda satin. Hvilket svingende mønster, her er dit valg ikke begrænset på nogen måde. Ofte i loftet bruges sådanne billeder som:

  • art;
  • blomster;
  • abstraktion;
  • tegneseriebilleder (til børn);
  • fragmenter af malerier.

  To-niveau stretch loft himmel

  Dette er en af ​​de typer af stræklofter med fotoudskrivning, og den har den største popularitet ikke kun i det indre af børnenes værelse, som det ser ud til at blive udtænkt, men også i udformningen af ​​stuen eller soveværelset. Der er sådanne muligheder for to niveauer stræklofter med billedet af himlen:

  1. Skyet himmel Det er en lys skøn blå baggrund, hvorpå hvide skyer flyder. Billedet kan være både realistisk og tegneserieagtig.
  2. Stjerneklar himmel Nathimmelens billede kan også være anderledes - store stjerner på en mørk baggrund eller realistiske rumbilleder. I mange tilfælde anvendes fluorescerende maling, hvilket skaber en fantastisk effekt om natten.

  Strek loft to-niveau med en bøjning

  Hvilket to-niveau strækloft i rummet vil se bedst ud? For dette skal du tage højde for alle nuancer i rummet, der starter med sit område og slutter med den stilistiske retning. For et værelse, der er designet i moderne stil, vil den bedste mulighed være to loftslofter med bøjning - bundgipset har ikke en lige form, men med afrundinger - en bølgeagtig eller i form af en oval.

  To-niveau svævende loft

  Soaring loft udgør ikke noget specielt design. Dette er det mest almindelige loft på to niveauer, mat eller blank, under gipskassen, hvor der er installeret en LED-strimmel, der tjener som dekorativt lys. Hvad er fordelen ved denne mulighed? Ved hjælp af båndbelysning er det let at løfte loftet visuelt eller visuelt udvide rummets rum. Og udelukker ikke fra det oprindelige design af værelset, især det smukke, to niveauer svævende loftshimmel.

  Farver på to niveauer stræklofter

  Farveområdet på to niveauer stræklofter, blanke og matte, er meget forskelligartede, du kan nemt finde den skygge, du har brug for. Desuden kan en række farver ikke kun være en PVC-film, men også en gipspladekasse. I det moderne interiør er de mest populære:

  1. Hvidt to-niveau strækloft. Dette er en neutral baggrund i indretningen, den ideelle mulighed for alle værelser og områder i designet, især den klassiske eller skandinaviske stil.
  2. Beige. Denne farve i loftet vil bidrage til at skabe en følelse af hjemme komfort og varme i interiøret.
  3. Sort. Dette er en meget modig beslutning, der passer utrolig smukt ind i et stort værelse indrettet i stil med art deco.
  4. Rød. Den lyse og prangende farve, der skal bruges i indretningen, er meget doseret. Du kan vælge dette loft valg, hvis dit interiør har en rød farve, men i små mængder.
  5. Lyserøde lofter. Denne beslutning vil give en følelse af ømhed og lethed til interiøret.

  Design af to-niveau-stræklofter

  For at bestemme hvilket loftdesign der skal vælges, er det ikke kun nødvendigt at overveje egenskaberne ved forskellige materialer og strukturer, som vi allerede har gjort. Det er vigtigt at tage højde for funktionerne i layoutet og det indre af et værelse. Det afhænger af, hvor godt du tager højde for alle faktorer, om et to-niveau-strækloft i rummet vil se smukke ud.

  To-niveau stretch lofter i stuen

  Stuen er hovedrummet i lejligheden eller i huset, fordi vi her tilbringer fritid, modtager vi gæster. De to niveauer stræk loft i hallen skal være speciel, understreger stilen i rummet og den udsøgte smag af værtinden. Sådanne løsninger er meget populære i interiøret:

  1. Klassisk stil. Farven på loftet er hvid eller beige, drywallboksen har en smuk rektangulær form med afrunding i hjørnerne. PVC film skal være mat, glans i klassikerne er ikke afskrevet.
  2. Moderne. I Art Nouveau-stilen ser gipspladekonstruktioner med mange kurver, glansfilm og dekorative punktbelysning godt ud.
  3. Højteknologi For højteknologisk stil er loftet af hvid eller lysegrå den bedste mulighed. Gipsplader kan være som i et minimalistisk design og med en masse element. Det er vigtigt at overholde en regel - strenge og lige linjer, konturer, bøjninger bør undgås. Smukt i design af stuen hi-tech pasform stigende strækloft.
  4. Skandinavisk stil. I stuen, designet i denne stilistiske retning, råder der hvid farve - det er den eneste regel, der er vigtigt at overveje. Formen af ​​kassen og designet kan være noget, filmen skal være hvid, blank eller mat.
  5. Art Deco. Til stuen, indrettet i denne luksuriøse stil, ville den ideelle mulighed være et loft med en mørk film (selv sort) med en udsmykket gipspladekonstruktion.

  En interessant løsning, der er meget populær i det indre af stuen moderne, to niveauer stræklofter med billedet af himlen, stjernen eller skyen. Dette design af loftet skaber en usædvanlig atmosfære i rummet, og hjælper også med at visuelt udvide rummet. Loftet med himlenes billede kan bruges i både store og små stuer.

  En anden design indstilling af loftet, som bruges i stuen - er stof klud. En gipskasse er lavet enkelt, rektangulært eller med kurver, men hovedfokuset skal være på stoffet. Tegning på satinloftet til stuen kan være noget, oftere er det et interessant ornament eller usædvanlige abstraktioner.

  To-niveau loftsloft i soveværelset

  Soveværelset er designet til at sove og slappe af, og ikke en enkelt detalje bør forstyrre det harmoniske interiør designet til fred og afslapning. To-niveau lofts lofter til soveværelset kan laves i ethvert design, men der er en række regler, der ikke kan forsømmes.

  1. Loftet i soveværelset bør ikke være for lyst. Meget spændende toner bedre ikke at vælge.
  2. To niveauer lofter bør ikke se massiv.
  3. Strækloft skal harmonisk kombineres i farve og design med det overordnede design og bør ikke blive en indvendig accent.

  Hvilken slags design af et to-niveau-strækloft kan vælges til et soveværelse? De mest populære muligheder er:

  • bøjning lofter;
  • lofter med en rektangulær gipspladeramme;
  • to-niveau lofter med fotoudskrivning;
  • loftslofter på to niveauer
  • loft himmel
  • strække to niveauer lofter med en lysekrone i midten (til soveværelser med et stort område).

  To niveauer i loftet i køkkenet

  Loftet i to plan i køkkenet er en smuk og praktisk løsning, der har mange fordele, hvoraf det vigtigste er let vedligeholdelse. I tilfælde af forurening kan gipspladkassen let farves, og strækfilmen kan vaskes med specielle midler. Ved hjælp af et to-niveau strækloft er det nemt at opdele rummet visuelt i funktionelle zoner. Den mest almindelige mulighed er en gipspladeboks med bøjninger over arbejdsområdet.

  Det virkelige fund er et to-niveau-strækloft i stuen køkkenet som et zoning værktøj. Med det er det meget nemt at visuelt adskille kogezonen fra spisestue eller siddeområde, for eksempel for at fremhæve området over sofaen eller køkkenbordet med separat farve, mønster, krumning, mønster eller dekorativt loftbelysning.

  To-niveau loftsloft i børnehaven

  Hvor to niveauer smukke stretchlofter er særligt uundværlige er i børnehaven. Ved hjælp af gipsvæg på loftet kan du nemt skabe et rigtigt eventyr - solen, skyer, sommerfugle og meget mere. Baggrunden for den smukke sammensætning er monokromatisk PVC-film, blank eller mat. Du kan tilføje dekorativ skjult belysning, der skaber en tredimensionel effekt.

  Forskellige typer af to-niveau-stræklofter med fotoprint ser ikke mindre smukke ud i børnenes rum. For piger kan disse være billeder af blomster, feer, sommerfugle, til drenge, tegneserie eller realistiske biler, fly. Universal muligheder - stjerneklar eller overskyet himmel, abstraktion, illustrationer fra foretrukne eventyr og tegneserier.

  To-niveau loftsloft på badeværelset

  Umiddelbart skal det bemærkes, at de to niveauer stræklofter i badeværelset - ikke den bedste ide for grunden til, at fugt er dårligt for gips. Du kan implementere denne ide i de tilfælde, hvis rummet er stort, og emhætten fungerer godt. Hovedopgaven for loftets konstruktion er zonering, så det er værd at fremhæve det område, hvor badekar eller brusebad er placeret ved hjælp af en gipspladerkasse.

  To-niveau stretch loft i korridoren

  Varianter af to niveauer stræklofter bruges i alle værelser, og korridoren er ingen undtagelse. Det er nødvendigt at tage højde for, at det ofte ikke er meget stort. Derfor er det vigtigt at sikre, at designet ikke ser ud som visuelt massivt og tungt i betragtning af loftets design. Gipset bør være pænt og spændingsvævet - i lyse farver. Effekten af ​​at udvide rummet vil tilføje en blank film og LED lys.

  To-niveau stretch lofter: typer og alle de subtiliteter valg

  Moderne teknologier giver et nyt kig på hjemmet. Tag i det mindste udformningen af ​​stræklofter: PVC-film giver mange muligheder for design. Det unikke af dette materiale ligger i, at intet andet materiale har samme kvaliteter til at afslutte loftet. Overvej den mest populære type design: to-niveau stretch lofter; Vi vil studere deres typer, fordele og ulemper, samt alle de finesser, der er valgfrit.

  Særlige egenskaber

  To-niveau stretch lofter er en konstruktion af metal profiler med et PVC film bælte knyttet til dem. Installationen udføres ved at tilføje til designet af gipsvæg, som angiver ønsket design og størrelse af spændingsindsatserne. Teknologien i disse systemer kan være sømløs (når belægningens bredde er tilstrækkelig og er ca. 5 m) eller sutur (3,5 m), hvor panelerne er forbundet med svejsning.

  I modsætning til konstruktioner på enkelt niveau anvendes gipspladformularer her snarere end bundplader og lister for at give storhed og lindring.

  Sådanne lofter er nemme at installere. Når du har fået en detaljeret trin-for-trin vejledning og de nødvendige materialer, kan du installere dem inden for mere end et par dage. Samtidig vil resultatet af det færdige arbejde afvige lidt fra erfarne håndværkers arbejde. Dette giver dig mulighed for betydeligt at spare budgettet, idet du lægger større vægt på køb af kvalitetsmateriale og enkel opgørelse, hvis den ikke er tilgængelig.

  Installationsprocessen er fastgørelsen af ​​lejeprofiler til bunden (loftet) for at danne de nødvendige linjer, som i begyndelsen er markeret med maksimal nøjagtighed på tegningen, hvilket angiver dimensionerne. Køb af spændingsstof udføres kun efter måling, i nogle tilfælde opkøber den efter de indstillede profiler. Den skæres ud og sys op til selve kassen eller til rammen, hvilket sikrer en høj densitet af profilens anlæg til to-niveau strukturen. Denne faktor bestemmer levetiden for et to-niveau strækloft.

  Tøjet er fastgjort på flere måder (kile, hæftning eller harpun). Oftere til fastsættelse bruger de sidstnævnte metode, svejsning specielle kroge til at strække materialet og fastgør det til rammen til kanterne af kluden. Nogle gange til fastgørelse anvende et specielt tape. Et træk ved installationen af ​​spændingsstrukturer er opvarmning af panelerne ved hjælp af en særlig hårtørrer eller varmepistol.

  Ved opvarmning bliver materialet elastisk. For det første er det fastgjort i et hjørne, så i modsat, og først efter det i de to resterende, korrigerer uregelmæssighederne. Efter dette er kantene fastgjort til profilen eller baguetten med et trin på 8 cm. Teknologiske slidser er maskeret med et fleksibelt bånd.

  Hvis du vil indlejre baggrundsbelysningen, laves huller på lærredet, og du må ikke undgå at beskytte filmen fra højpære lamper ved hjælp af en termisk isolerende ring. Så lyskilder vil ikke røre filmen.

  materiale

  Hovedelementet i spændingsstrukturen er lærredet. Oftere er det en polyvinylchloridfilm, mindre ofte glasfiber og polyester tekstiler bruges til at dekorere loftet. Stoffet adskiller sig i termisk rengøringsevne: Det er monteret uden forudgående opvarmning, det er i stand til at absorbere fugt delvis. Tekstur ligner almindelige tekstiler, eliminerer muligheden for genmontering. Det bruges til at kombinere glatte og matte paneler i forskellige niveauer af to-niveau designs.

  Som fastgørelsessystemer anvendes profiler lavet af metal eller plast. Disse systemer giver dig mulighed for at placere spændingsmaterialet på forskellige afstande fra basen. Med deres hjælp kan du skjule forskellige kommunikationer, hvis de er placeret på toppen. Hvis shtapikovaya-teknologien leveres, skal du bruge plastindsatser. I andre tilfælde er den kløftige montering.

  Hvis du har brug for specielle formularer, skal du bruge gipsvæg, som om nødvendigt kan males eller indsættes med tapet i samme stil med et strækpanel.

  Et karakteristisk træk ved sådanne designs er de ubegrænsede muligheder for design: Gipsvæg gør det muligt at udføre en række fancy linjer og former, hvor spændingsindsatsen ser på en særlig måde. Disse designs er anerkendt som den mest æstetiske og komfortable type loftindretning af et moderne hjem. De kan have en anden overfladestruktur, som giver dig mulighed for at vælge dekoration af enhver værelsestype med den ønskede virkning. Overvej nuancerne for hver type dækning.

  blank

  Dette materiale er en af ​​de populære malerier til at dekorere moderne interiører. Det er særligt harmonisk, når det er nødvendigt at demonstrere den syntetiske base af råmaterialer og glans. Det er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​reflektivitet, som det bruges til visuelt at øge højden og bredden af ​​væggene i små rum.

  Med al æstetik på en sådan overflade skaber et sådant materiale følelsesmæssig spænding, derfor er det nødvendigt at bevidst anvende det i designet af to-tier stræk loft design.

  En interessant nuance er stigningen i refleksivitet med stigende mætning og mørke af farve. Derudover er der blandt disse belægninger spejlalternativer, der sammen med udvidelsen af ​​rummet introducerer en ubalance i sin opfattelse, hvilket fordobler rummet med detaljer. Derudover tiltrækker en sådan faktura opmærksomhed, som tvinger os til at tænke over hvert element i dens indretning, fra begyndelsen af ​​tegningen og slutter med belysningen. Men det er ikke så nemt at vedligeholde, fordi det ofte er efter synlige pletter ofte efter en våd rensning af overfladen.

  kedelig

  Et sådant materiale er relevant i forskellige retninger af indretning, så det kan understøtte enhver stil eller blive dens højdepunkt uden at forstyrre det overordnede koncept for interiøret. Matt overfladetype i to-tierstrukturer bruges i kombination med glatte belægninger, da det er i stand til at blødgøre glansens skarphed. Mattfilm kombineres perfekt med forskellige belysninger og gør det muligt at udføre komplekse kompositteknikker, når både indbygget og ekstern belysning bruges til at give lyd og lyd.

  Denne film er nem at rengøre og tillader brug af en fugtig klud, støvsuger til rengøring. På grund af det antistatiske afstød det støv, så belægningen næsten altid ser pæn ud. Denne form for tekstur hjælper med at skabe en hyggelig atmosfære, så den kan bruges i ethvert rum i hjemmet.

  Især bidrager til dette er, at udseendet af kondensat på overfladen er umuligt; Dette gør det muligt at bruge det i værelser med en høj procentuel fugtighed.

  satin

  Dette materiale er en anden type filmcoating. Dens karakteristiske egenskab er, at den er frostbestandig og kan bruges i uopvarmede lokaler (for eksempel i design af et sommerhusloft). Denne form for belægning gøres til en separat gruppe på grund af overfladens pearlescentreflektion, som ikke er karakteristisk for matte eller glatte typer.

  I dets operationelle egenskaber overstiger dette materiale de første to analoger. Det ser dyrere ud, æstetisk mere attraktivt og i stand til at passe ind i ethvert indretning, uanset kreativiteten i dens retning. Dette lærred er dyrt, giver udsmykningen af ​​overfladen af ​​enhver indretning op til billedet. Det konkurrerer ikke med dekorative elementer og belysning.

  Fordele og ulemper

  To-niveau design stretch lofter har mange fordele. Angiv det mest relevante.

  • Loftet er holdbart. Med overholdelse af installationsteknologien, omhyggelig pleje af belægninger og korrekt rengøring af overfladen, vil de tjene i mere end 10 år.
  • På grund af lysstyrken af ​​komponenterne i strukturen skaber de ikke en stor vægtbelastning, så de ikke skader overlapningen af ​​lokalerne, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt i alle rum i en lejlighed eller et hus.
  • De skelnes af muligheden for selvvalg af loftets højde, hvilket er praktisk, hvis du skal skjule vægernes højdeforskel.
  • Alle anvendte materialer er ufarlige for helbredet og må ikke forårsage allergiske reaktioner, så sådanne strukturer kan installeres i børnenes værelser.
  • De er ikke begrænset i farver, som giver dig mulighed for at dekorere loftrummet i overensstemmelse med dine egne smagspræferencer.

  To niveauer lofter - 100 rigtige billeder af design ideer

  Valget af loftdesign er et vigtigt punkt i reparationen af ​​ethvert værelse. Med udviklingen af ​​nye teknologier inden for design er det ikke længere muligt at blot kvæle loftet. Denne metode er en ting fra fortiden.

  To niveauer gipsplader lofter er blevet meget populære, deres installation tager kun et par timer.

  Karakteristik af to niveauer gipsplader lofter

  Varieret gamma. Sortimentet af farver til denne kategori af lofter giver dig mulighed for at lave ethvert design.

  Installation. Installation kan ske med hånden.

  Belysning. Indlejret enhver belysningsteknologi. På grund af tilstedeværelsen af ​​niveauer i loftet skabes et lysstykke.

  Til opførelse af et loft på to planer kan du dække alle ledninger.

  Vandmodstand. Kan holde vægten, når røret går op til 100 kg. Dermed beskytter værelset mod oversvømmelsen.

  Forøger højden af ​​rummet. På grund af dens design trækker visuelt silhuetten af ​​rummet.

  Se på billederne af to niveauer lofter lavet af designere og find den rigtige eller brug vores tips:

  Udfør geometrien af ​​mønstrene

  Efterligning af den stjerneklare himmel på loftet er en anden måde at sprede stilen på rummet. Det udføres på grund af lamperne, der er bygget i gipspap.

  Et to-niveau loft med belysning omkring omkredsen er en af ​​de attraktive og ofte fælles muligheder.

  På grund af lamperne i niveauer bruger de diffunderende baggrundsbelysning, som intelligent opdeler rummet i flere zoner: blødt lys og hovedet.

  Duplex loft gør det selv

  Hvordan man laver et to-niveau loft? Mange mennesker, der har set mindst en gang et smukt to-niveau loft, stiller dette spørgsmål.

  1. Tegn omkredsen af ​​vores struktur, hvor rammen vil blive placeret.

  2. Rådgivning. Brug et laser- eller hydroniveau til jævn markering.

  3. Læg profilen på det nederste niveau efter markering af skeletet på skeletet.

  4. Fastgør den ekstra profil ved krydset mellem niveau 1 og 2.

  5. Fastgør dowel-nail guide profilen.

  6. Fra midten måler du den ønskede afstand og og sætter betegnelsen.

  7. Tag en kædeledning og rul det gennem profilen på den tidligere beskrevne notation.

  8. Skru metalprofilen rundt om halvcirkel, forskær den med saks.

  9. På vægge og loftindsats guider.

  10. Skru gipsvæggen rundt om rummets omkreds.

  Rådet. Glem ikke at lægge ledningerne i rammen.

  1. På nogle steder skal du bøje drywall. For at gøre dette vil let våd en side af vandet og gipsvæggen trække fleksibelt.

  2. Skru metalprofilen til stykkerne af pap langs den nederste inderside..

  3. Lav jumpers og indsæt den flade side i styringsprofilen.

  4. Det næste skridt er at skære i hvert hjørne af rummet et stykke gipsvæg og fastgør arkene til profilen.

  5. Tag ledningerne til lyset i midten og skru siderne.

  6. Installation af et loft på to niveauer er afsluttet. Det er fortsat at afslutte kittet og tilslutte belysningselementer. LED-lamper eller ledbånd anvendes mest.

  Hvis du vælger at lave et loft på flere niveauer eller ej, skal du ikke glemme, at dette loftdesign ikke knytter dig til eksponeringen af ​​et bestemt lejlighedskonstruktion. Du laver nogen form af loftet efter din smag.

  Det vigtigste element i loftet på to niveauer er i sin oprindelige form. Efter at have lavet et sådant loft derhjemme, vil du ikke blot forvandle dit hjem, men også gøre det hyggeligt uden store kontante udlæg.

  Indtastning af lejligheden, hvor der er et flerniveau loftsystem, der tigger opad, føles en person opmuntret af munterhed. Så lagt ned i vores psyke.

  Installation af to niveauer lofter i den moderne verden er ikke en luksus, men en nødvendighed.