Lofter fra gipsvæg (80 billeder)

Designet af gipsplader er et af de sværeste, men interessante opgaver under renoveringen af ​​en lejlighed. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du ikke går vild i forskellige designmuligheder, tænk belysningen korrekt og designe designet, så det til sidst bliver en klar endelig akkord til dit opdaterede interiør.

Hvad er typer af designs

Gipsvæg er et ideelt materiale, hvis du hurtigt vil lave et smukt loft. Det er brandsikkert, perfekt til både udjævning og opbygning af volumetriske former. Gipsens fysiske bøjelighed gør det muligt at skære ud nogen form, bore huller uden frygt for udseende af revner, chips, ridser. Individuelle elementer er fastgjort med skruer eller specielle bøjler på en metalramme, hvor det er meget nemt at skjule (og om nødvendigt udskifte) elektriske ledninger. Afhængigt af formernes kompleksitet kan gipslofterne være enkeltniveau, flerniveau og krøllet.

Enkelt niveau lofter

Deres største fordel er enkelhed og pålidelighed. Dette er den bedste mulighed for små værelser. Den eneste undtagelse er badeværelset og køkkenet: høj luftfugtighed i disse rum har en ødelæggende virkning på materialet. I andre tilfælde er det nok en gang at afslutte loftet med tynde gipsplader (GCR) for at få en helt flad overflade i årtier. I fremtiden kan du dekorere det efter eget valg: maler det med vandbaseret maling eller alkyd emalje, dækk det med dekorative kittet, lav håndmalet, pasta over med tapet. Hvis vægernes højde er mindre end 3 meter, anbefales det at fokusere på lys nuancer, da mættede og mørke farver visuelt reducerer rummet.

Multi-niveau lofter

I kombination med lyse belysning ser to- og tre-niveau konstruktioner af gipsvæg usædvanligt luksuriøse ud. Vanskelig geometri, bølger, zigzags, stiliseret indretning, skifte af matte elementer med glatte stretchindsatser eller 3D tapet - alt dette er kun en del af designer fantasi. Farve lysdioder, krystal lysekroner, krystaller, små spejle hjælper dem med at opnå en dejlig effekt. Klassiske flertallede lofter kan harmonisk supplere indretningen af ​​receptionen, kunstgallerier, teatre, restauranter. Fantasy reliefs vil dekorere legerum til børn, rummelige stuer, soveværelser.

Buede lofter

For at klippe ud gipsen og korrekt montere ikke-standardelementer (blomster, blade, sommerfugle, krøller, skyer, måned, stjerner) kræves der særlige færdigheder. Ikke desto mindre vil dette design erobre den unikke skønhed både børn og voksne. Det er ønskeligt, at loftsfarvepaletten ekko design af væggene og møblerne, og mønstrene er lavet i samme stil.

Gipsplader loftsbelysning

Belysning har en væsentlig rolle inden for indretning og traditionelt er de fleste pærer placeret i loftet. Gipspladskonstruktioner i denne henseende er meget bekvemme - du kan installere alle lysende genstande i dem uden risiko for brand.

lysekroner

Lysekronen er normalt placeret i centrum af sammensætningen og er den lyseste lyskilde. Mønstret loft kan skabe et interessant spil skygger. De sædvanlige pærer med en spiral skrues ind i de frie patroner.

lysdioder

Der er både hvid og farvet - i hele spektret af regnbue nuancer. Fordelene ved LED'er er lavt strømforbrug, lang levetid (fra 30 til 100.000 timer), sikkerhed (lav spænding, varme ikke op over 60 ° C), miljøvenlighed (i modsætning til fluorescerende lamper).

projektører

Den mest moderne, sikker og billig løsning. Inde i tilfælde af metal, keramik og holdbart glas - miniature, men meget lyse LED'er. Der er flade (faste) spotlights og bevægelige lys, som kan roteres for at lede lysstrømmen til en genstand. Sidstnævnte er monteret på specielle små beslag.

Design af gipsloft - foto

Når man planlægger loftets design, er det værd at overveje rummets funktionelle formål, placering af møbler i dem og udsmykningen af ​​væggene. Dette vil medvirke til at ordne rummet ordentligt og gemme dig fra fejl. Interessante ideer til hver type værelse er præsenteret i fotogalleriet.

Gipsplankloft i køkkenet

Under påvirkning af fugt og damp kan GCL suge og begynde at deformere. For at undgå disse virkninger er det nødvendigt at anvende vandafvisende emalje på loftet eller lim den over med PVC-film. En anden mulighed er at bruge gips kun til delvis efterbehandling, f.eks. Over spisepladsen, hvis køkkenet har et stort areal og er godt ventileret.

Gipsplankloft i stuen

Stue - det perfekte sted for dristige designbeslutninger. Volumetriske gipsplader lofter vil være et godt supplement til enhver stil. Aristokratisk viktoriansk, blid Provence, elegante klassikere understreger symmetriske hvælvinger, buer og stuck. I munter land eller rummelig hems kan du vedhæfte gipsbjælker. Til en tilbageholden moderne eller lakonisk japansk stil vil strenge geometriske former gøre.

Hvis du placerer loftets øverste niveau i midten i en smal ramme på det lavere niveau, vil stuen virke højere og lettere. Men samtidig er det værd at nægte den hængende lysekrone til fordel for en bred flad baldakin.

Gipsplankloft - 125 billeder af de bedste design ideer. Hvilket loft skal du vælge?

Når indretning er af høj kvalitet, er det nødvendigt at tage højde for lofterne, og det er på dem, at de besøgende skal være opmærksomme, når de kommer ind i lokalerne. Den sædvanlige mulighed for udsmykning i dag betragtes ikke længere som relevant.

Det justerede loft af pletfri hvidhed ser endog kedeligt ud. De populære løsninger omfatter multi-level og suspenderede strukturer. Den sidste variation involverer brugen af ​​gipsvægskonstruktion.

Designet af loftet på gips er præsenteret i en bred vifte. Eksperter bruger en række nuancer og former, de dristigt eksperimenterer med forskellige designs.

På trods af at stilarterne, universal gipsvæg, kan du nemt finde passende til interiøret.

Udsmykning er anderledes:

 • • To-tier design - krævet sort. Det kan indrettes på forskellige måder.
 • • Loft på tre plan - resultatet er luksuriøst, men designet er ret kompliceret.
 • • Kolonner - original og volumetrisk løsning, enkel med hensyn til design. Budgetalternativet kombineres med en række forskellige stilarter.
 • • Buerne er et uovertruffen mesterværk af moderne kunst. For at gøre dem skal du korrekt lave et projekt, der kræver visse investeringer. Resultatet vil overstige dine vildeste forventninger.

To-niveau konstruktioner

Gipsplanklofter giver dig mulighed for at skabe unikke interiører. To-tier-versionen kan gøres fantastisk eller kompliceret.

Loft af forskellige højder bruges ofte til zoneinddeling af et værelse. Det vil også bidrage til at placere de nødvendige accenter. For eksempel skal du vælge et skab eller kommode.

Tag et kig på billedet af loftet på gipspladen for at evaluere alle mulighederne for at bruge materialet. Denne designmulighed er ideel til børns værelser.

Du kan lave nogle dekorative elementer fra gipsvæggen. Som følge heraf er loftet på børnehaven dekoreret med bolde, stjerner, blomster.

Belyset loft

Takket være belysningen er det muligt at skabe en hyggelig atmosfære på værelset. Samtidig går antallet af belysningsenheder til "anden plan".

Hjem komfort hjælper med at skabe LED'er med LED strimler. Sådanne lyskilder udsender blødt lys, hvilket gør lofterne visuelt højere.

Designløsning til køkkenet

Til registrering er det vigtigt at vælge egnede geometriske former. For at skelne mellem den centrale del af loftet anvendes runde figurer, og for korrektionsformål er det bedre at vælge rektangulære.

For at udvide det visuelle rum i et smalt køkken hjælper loftet med en firkantet form.

I værelser med lave lofter anbefales ikke gipsvægskonstruktioner. Et af kriterierne for en passende løsning anses for at være harmoni.

Fordele ved gipsvæg

Ildfast materiale har en god praktisk funktionalitet. Gipsplader har fremragende fugtmodstand og gode lydisoleringsegenskaber. Dette materiale tjener til at skabe utrolige interiører.

Hvordan man arrangerer loftet i et lille køkken?

Gipsplanklofter skjuler højden af ​​rummet og tager lyset. Derfor er de ikke egnede til hvert værelse. De kan installeres sikkert, hvis lofterne i køkkenet ikke er lave.

Ellers skal du have en variation på to niveauer eller en lille cornice. Tænk på, hvordan du sætter loftet på gipsplader, så designet ser solid ud.

Den "flydende" mulighed er en smuk dekorationsløsning. Det andet niveau af loftkonstruktionen er monteret i midten, og inde i LED'erne er installeret.

Hvis lyskilderne placeres jævnt på loftet, vil enhver del af rummet være godt oplyst.

To-niveau designs udformer en række rumrum.

Lofter i køkkenet kombineret med stuen

I et sådant rum skal du lave et kompetent design. Designere afgrænser loftet og adskiller kogezonen fra hvilestedet.

Med henblik på afgrænsning anvendes geometrien, og desuden kan du montere en dekorativ belysning.

Loft i soveværelset

Bølger og ikke-standardformularer - dette er relevant og smukt. Loftet på flere plan er placeret over sengen. Designet bør undgå lyse farver. Det er bedre at bruge varme toner.

Loft til et lille soveværelse

Et lille værelse vil vinde, hvis du passer korrekt i loftets farve. Du kan flytte væk fra standardfarvningen i hvid.

Vis din fantasi og vis noget fantastisk, hvilket giver et unikt interiør.

Udvidelse af et smalt soveværelse

Belysning i rummet giver dig mulighed for at foretage de nødvendige justeringer. Den samme effekt kan opnås ved hjælp af udvalgte nuancer. Lys farver gør rummet højere, og mørkt, tværtimod, lavere.

Hvis du ikke har noget imod dristige forsøg, så brug farven lilla, rosa, orange eller kaffe til loftet i et smalt soveværelse.

Kreativt dekoreret børnelokale

Gipspladens loft - et design, der kan laves selvstændigt. Forskellige belysningsenheder er perfekt kombineret med hinanden.

Til udformningen af ​​loftet på gipspladen skæres alle figurer ud. Her skal forældre fokusere på barnets smag præferencer.

Lofter til stuen

Den bedste mulighed er at bruge geometriske former. Lofter tillader zoneinddeling, og lamper og dekorationer hjælper med at skabe en hyggelig atmosfære.

Det er vigtigt, at loftets design harmonisk kombineres med det indre rum. Glans finish er velegnet til moderne stil eller højteknologi.

Gipsplanklofter: 200 designmuligheder

Let at installere og praktiske gipsplader lofter - et af de mest populære muligheder for at afslutte loftet. En bred palette, evnen til at skabe komplekse design designs giver et stort rum for fantasi. Det er ingen overdrivelse at sige, at de er egnede til at skabe værelser af enhver stil.

For at vise dig, hvor fleksible gipsplader lofter er, har vi samlet den største samling af smukke billeder i interiøret i runet. Vi er ikke i tvivl om, at ud af 200 eksempler i 10 populære stilarter af indrettede værelser kan du nemt finde en ide, som du vil kunne lide!

Typer af gipsplader lofter

Før jeg går direkte til demonstrationen af ​​vindende designløsninger, vil jeg gerne snakke om, hvad de er i princippet: Billeder af gipsvægslofter giver ikke altid omfattende information om, hvilke designs der blev brugt til at oprette dem.

 • En enkel one-tier drywall belægning kan se meget interessant, især hvis du bruger forskellige dekorative elementer. Overvej det ikke så kedeligt: ​​I den rigtige version kan denne mulighed meget vellykket. Hvis du planlægger at afslutte et lille værelse, er det absolut uundværligt.
 • Universal to niveauer lofter - måske den mest brugte. De er elskede for multi-variant. Soaring, med slots, brugen af ​​en række belysning - og nu er designet forvandlet.
 • Mindre almindeligt anvendt dækning på flere niveauer. Dette skyldes både prisen og deres krav - de vil næppe se godt ud i værelser med vægge under tre meter. Ja, og de overordnede dimensioner af rummet er bedre at overveje, hvis du ikke ønsker at få for massivt loft.
 • Beregnede elementer som buer eller søjler er ikke kun smukke, men også funktionelle. De kan afgrænse rummet, fremhæve nogle af dens dele. Sandt nok er deres skabelse ret omhyggeligt arbejde, så du bør ikke engang forsøge at gøre det selv, hvis du ikke har den relevante erfaring.
 • Det kombinerede design af gipsvægs lofter og strækstof er en anden populær mode trend. På grund af kontrasten af ​​forskellige teksturer ser sådanne belægninger oprindelige ud. Læs mere om dem her.

Som du kan se, er antallet af mulige designmuligheder for gipsloft ganske bredt - vi har kun nævnt de vigtigste, uden at påvirke belysnings- og indretningstyperne. Vi tilbyder at forstå, hvordan de kan se i forskellige stilarter.

Skandinavisk interiør

Overfladen af ​​lyse farver, miljøvenlighed og enkelhed - hovedidéen i det skandinaviske interiørdesign - det er ikke overraskende, at denne stil har mange fans.

På trods af at naturlige materialer hovedsageligt bruges til det, viser et og to niveauer af gipsplader i de følgende billeder klart, at der er undtagelser fra nogen regler.

Det usædvanlige design af loftet, der efterligner sit lavere niveau baldakin, passer ind i begrebet den skandinaviske stil. Vælg hvid farve og klare, glatte linjer. Men inden installationen anbefaler vi stærkt dig at sørge for, at væggenes højde tillader sådanne beslutninger: de skjuler mindst 30 centimeter.

For køkkenet kan du give fortrinsvis en belægning på et niveau: det ser lakonisk ud, samtidig med at man lægger vægt på møblernes elegance og giver plads til rummet. Sådanne teknikker er typiske for Skandinavien, så overlad dem ikke til fordel for mere komplekse muligheder.

Volumetrisk loft med gipsplank bjælker, malet under træet - en anden sikker måde, der passer til næsten ethvert rum. Det vigtigste er ikke at gøre dem for massive - husk at interiøret skal gøre et let og luftigt indtryk.

I det indre af landet

Nogle mennesker tror, ​​at countrymusikken, ellers kaldet landestil, er rustik. Vi er klar til at sige med sikkerhed, at det slet ikke er tilfældet!

Sådanne gipslofter, som i det følgende billede, kan betragtes som klassiske i landlig soveværelse. Let gipsvæg fremhæver lindring af mørke træbjælker.

Vær opmærksom: Designeren valgte en lysekrone med tynde snoet design. Hun ser godt ud i en så grov ramme.

Enkelt landlig gipsplankloft er velegnet til små værelser, for eksempel stuer op til 20 kvadratmeter. m. Hvis de virker kedelige for dig, skal du tilføje et par dekorative elementer - men ikke mere, for ikke at overbelaste rummet visuelt!

To-tier design let at lykkes med at slå. Det vil ikke aflede opmærksomheden fra hovedindretningen, men tværtimod vil understrege det. Som en ornament, tag en lampe af usædvanlig form. Sandt nok skal glasvedhæng og en overflod af metaldele overlades - men i landestilen er de ikke helt egnede.

I det etniske interiør

For nylig er forskellige folkemotiver vundet stigende popularitet. Indisk, afrikansk, asiatisk... Det kunne ikke afspejles i loftsdesign.

Maleri teknikken gør det muligt at give et gipspladeredukt næsten ethvert udseende. Vær opmærksom på, hvordan stilfulde de orientalske mønstre ser ud på den flade overflade af korridorloftet. Denne metodes alsidighed er, at du nemt kan vælge den skala, der passer til størrelsen på dit værelse.

Kombinationen af ​​gipsvæg med farvet glas er en anden interessant måde at dekorere loftet på. Sæt glasset eller dets imiterende dyrkemønster eller maling til din smag. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at der for opførelsen af ​​et sådant smukt gipsloft med farvet glas, som i dette billede, har du brug for et forholdsvis rummeligt værelse med lofter, der ikke er under tre meter.

Et to-niveau lærred med skjult belysning og en ydre kant dekoreret i afrikansk stil er en interessant løsning, der vil fungere godt i ethvert rum - fra kontor til soveværelse.

Fresco imiterer det arabiske maleri er en fantastisk udsmykning til små værelser. For eksempel i køkkenet. En sådan indsats kan nemt installeres i et gipsplankloft, og det ser godt ud.

Vær opmærksom på kanten: figuren relief lægger vægt på glatheden af ​​vægmaleri og kontraster gunstigt med det.

Interiøret er hi-tech

Der er meget at sige om moderne højteknologisk design - næsten alle ved det. Overfladen af ​​lys og rum, koncise linjer, metalindretning... Alt ser meget interessant ud. Selvfølgelig kan gipsplader, der nemt tager nogen form, nemt passe ind i et sådant koncept.

Se på dette billede af et gipsplankloft med belysning. På grund af den komplekse to-tier design, mærkeligt nok, ser rummet mere rummeligt ud. Det er rigtigt, at vi ikke anbefaler at bruge denne metode til et lille soveværelse - der er bedre at vælge en anden mulighed.

Det usædvanlige arrangement af LED-strimler i det indre af high-tech kan ikke kun være en kilde til lys, men også en ekstra dekoration. Eksperiment, lav en plan for deres placering.

Et interessant trick: Placér en indsats lavet af spejl stretch lærred på et gipsplader. Det er helt i den valgte stiles ånd. Den metalliske glans og den ikke-standardformede form af indsatserne, der går ned til væggen, vil blive suppleret med en moderne lysekrone med dråber i nuancer.

Vil du have noget unikt? Tænk på et komplekst gipspladeloft på flere niveauer, som i billedet nedenfor - en god mulighed for udformningen af ​​et stort køkken.

Kolonner, flydende gipslofter og flerfarvede LED-strimler skaber en futuristisk effekt. Eksperiment med formularen: Det er ikke nødvendigt at arrangere alle elementer symmetrisk. I dette tilfælde er en vis uagtsomhed ret tilladt og vil tilføje charme til dit interiør. Men overdriv det ikke - vi råder dig ikke til at holde et dusin blokke overhovedet.

Af den måde, hvem sagde, at du skal begrænses til udelukkende hvid farve? Pink gipsplankloft er en glimrende løsning til en lille stue. Små spotlights, placeret i form af krøller, dekorere et glat lærred. Ja, og de ser meget originale ud.

Skåret indlæg, som i billedet nedenfor - hit i 2017. Vælg en formular, du vil kunne lide, og hold ikke din fantasi tilbage. Denne mulighed er også egnet til et barns værelse - børn vil sætte pris på silhuetter af sjove dyr eller rumlegemer.

Glem ikke om det skjulte LED-baggrundslys - det vil give designvolumenet.

I det indre loft

Udvendigt kan designet i loftets stil virke uhøfligt: ​​den målrettede enkelhed af efterbehandling, overhovedet af metal, beton og mursten...

Men med den rigtige tilgang bliver det meget elegant og attraktivt. Gipsvæg passer godt ind i et lignende interiør. Lad os se på billedet af smukke gipsplanklofter i loftsstil.

Foretrækker værelser af en usædvanlig type? Tænk på et loft med voluminøse indskrifter. Selv den højeste kvalitet fotoprint giver ikke en så imponerende effekt.

En sådan monokromatisk løsning er et godt valg for små værelser. Overfladen af ​​lyse farver vil gøre det meget mere rummeligt.

Den rigtige skygge af maling kan være ganske interessant at ligge på gipsvæggen. Forsøg ikke at opnå en perfekt glat dækning. Skilsmisser, uregelmæssigheder og ruhed vil tilføje tekstur til et sådant loft.

Ved første øjekast ser det ud til at gulvet er lavet af beton - det ville dog ikke være meget bekvemt. Selv i et privat hus er lofterne af gipsplader anvendt i dette billede meget mere funktionelle - de vil skjule rør og ledninger.

Bemærk: Normalt, når de er færdige med arbejdet, forsøger de at opnå maksimal ensartethed og maske leddene. Det er ikke nødvendigt at gøre dette i loftet stil, tværtimod understrege dem for at give ægtheden til designet.

Indretningen af ​​loftet til køkkenet bruges ofte: formularernes enkelhed og det minimale antal dekorative elementer garanterer bekvemmelighed, og det ser meget smukt ud.

Du kan forsøge at fremhæve disse kvaliteter ved hjælp af et enkeltgips gipsloft - en universel mulighed, der passer til både stort og lille køkken.

Hvis du er bange for at resultatet kommer ud for upersonligt, prøv at lege med belysningen - placeringen af ​​spotlights, en usædvanlig lysekrone, en interessant finish rundt omkredsen. Der er mange løsninger, der kan hjælpe med at dekorere rummet.

Se på dette billede: Et gipspladens falde loft passer perfekt i loftet stil. Dette er en universel enhed, der ser lige så godt ud i rummelige værelser og små studiolejligheder. Det vigtigste er at vælge den rigtige skala og beslutte om baggrundslyset. En velfungeret tone ændrer dramatisk endda det mest beskedne interiør.

En meget unik løsning er det åbne loft på gipsplader. Vær opmærksom på den subtilitet, som arbejdet blev gjort - ikke alle er i stand til at skære et sådant lærred af sig selv. Derfor er det bedre at overdrage realiseringen af ​​din ide til fagfolk, hvis du ikke er sikker på dine kunstneriske evner.

Et sådant design gipsplankloft i stuen, som på billedet - en bindende modtagelse. Du bliver nødt til at omhyggeligt nærme sig udvælgelsen af ​​andre elementer i interiøret, ellers vil det se latterligt ud.

Forresten er loftet et godt valg for at give et stilfuldt udseende til balkonen. Det er ikke engang nødvendigt at afslutte væggene - et loftsniveau på gipsplade og metallamper er nok på et niveau. De ser godt ud på baggrund af mursten eller beton.

I det indre af art deco

I modsætning til loftet tilbyder vi dig eksempler på værelser i art deco format. Delikate toner, krøllede elementer, antik stilering... Enig, det lyder meget interessant.

Kan ikke forestille mig, hvordan moderne gipsvæg passer ind i dette billede? Se videre!

Selvfølgelig er enkle lofter på et niveau usandsynligt at være passende. Men det komplekse multi-level design med belysning - hvad du har brug for!

Bedre opgive standard hvid. Men alt for lyse nuancer bør ikke blive båret væk. Delikat creme, pastelfarver, elegant brun... De supplerer interiøret, fuldt ud i overensstemmelse med konceptet art deco.

Det er ikke nødvendigt at bruge gipsvæg til hele gulvet: det glatte stretchstof i gipsvæggen ser fantastisk ut. Dette design er velegnet til værelser i alle størrelser - fra stort til det mindste.

For mere elegance, vælg en yndefuld vedhæng lysekrone med fine dekorative vedhæng.

Stucco molding på loftet er en teknik, der kan vise sig at være for fantasifulde i en anden stil. Men for art deco passer den næsten perfekt.

Det kompleksformede gipsplankloft med stuccoelementer vil dekorere rummelige værelser med høje vægge. Sørg for, at skulpturens kvalitet - hvis den er uhøflig, vil effekten blive forkælet.

I vintage interiør

Ikke så længe siden blev vintage design betragtet som ikke for universelt: en stue, et soveværelse, måske en undersøgelse... Men nyere modetrends afviser denne stereotype.

Hvordan indrettede du i en sådan stil badeværelse? Mærkeligt, som det kan synes, ser det ud til, at gipstaket med skjult belysning og dekorative indlæg ikke er på plads. Tværtimod understreger han interiøret i samme ånd.

Figurer gipsplader lofter - næsten klassisk vintage. Det vigtigste er at vælge et smukt og elegant mønster og sørge for lige installation. Du vil ikke have alt indtryk af dyre reparationer forkælet kurvesamlinger?

Et simpelt lærred kan se helt luksuriøst ud, hvis du supplerer det med en usædvanlig "antik" lysekrone og stilfulde bundkort. Prøv at vise opmærksomhed på detaljer, ellers vil den mindste uforsigtighed i fint efterbehandling helt ændre opfattelsen af ​​rummet og fratage det harmoni.

I det indre af "Moderne"

Glatte linjer, en kombination af naturlige materialer med moderne og minimale konventioner. Måske er det sådan, det skal beskrives, ikke helt standarddesign.

På trods af nogle tendenser kan man ikke sige, at der er strenge regler, der skal overholdes under reparationer.

Det hængende gipsplankloft vist på dette billede af stuen i jugendstil viser det meget godt. Møblernes klassiske træagtige toner er usædvanligt kombineret med jernlamper og LED-belysning. Du må indrømme, at et sådant design ikke kan kaldes standard - men det er her, hvor dens charme ligger.

Bølgede lofter af gipsvæg i moderne brug ganske ofte - deres tekstur er helt i overensstemmelse med det grundlæggende princip for glatte linjer. Prøv at installere et komplekst multi-level design, der placeres i midten af ​​den fremhævede stofindsats. Elegant og smukt.

Den oprindelige belægning vil vise sig, hvis du placerer figurerede gipsplader, f.eks. Ringe, på et enkelt enkelt lærred. Denne løsning ser meget interessant og frisk ud. Et godt valg til stuen eller børnehaven. I det andet tilfælde laves den volumetriske del af loftets farve - så resultatet bliver meget lysere.

I det klassiske interiør

Classic går aldrig ud af mode. Derudover anvendes en tilsvarende finish med succes i alle værelser - fra soveværelset til korridoren. Derfor er dens popularitet ud over elegance på grund af alsidighed. Lad os se eksempler?

Et simpelt hvidgipsplankloft er omdannet ved at tilføje en grænse på flere niveauer rundt om omkredsen. Det virker meget elegant, egnet til værelser af enhver størrelse.

Den vigtigste ting at overveje er, at hvis vægens højde er mindre end tre meter, bliver du nødt til at opgive for pludselige overgange - de vil virke overdrevent massive.

Gipsplankloftet i det følgende billede er en glimrende løsning til en rummelig stue eller hall. Vær opmærksom på de krøllede elementer. At skabe et sådant design kræver meget tid og penge, men resultatet er absolut det værd.

Et sådant design er et godt valg for kombinerede værelser: en hall med en spisestue, et køkkenstudio, et soveværelse med kontor. Spejl komposit loft forstærker indtrykket. Du kan supplere det med en elegant hængende lysekrone. På grund af materialets enkle struktur er der ingen grund til at begrænse dig selv i indretningen: krystalvedhæng og en interessant form er mere passende i dette tilfælde end nogensinde.

Luksuriøse flertallede lofter med stuck på gipsvæggen (f.eks. På billedet nedenfor) kan heller ikke betragtes som nemme at installere og bruge. De forpligter sig til at respektere det passende interiør: det er usandsynligt, at sådan dekoreret lærred vil blive kombineret med tapet i blomster.

Af den måde: harmonien med at dekorere et værelse er næsten den grundlæggende regel, der skal følges perfekt. Resten er mere rådgivende og i nogle tilfælde er de endda værd at bryde. Men her kan den mindste fejl være kritisk og dræbte hele tiden det indre.

En smuk løsning til soveværelset er et multi-lagdelt gipsplankloft med glatte farveovergange. Vælg en blød gradient eller brug den klassiske kombination af beige og hvid. Som en kilde til belysning foretrækker lysekronen, eller suppler det med spotlights, hvis rummet er stort nok.

Men vi anbefaler ikke kun at være begrænset til dem. En lignende design stil indeholder jo nogle begrænsninger, som skal lyttes til.

Bonus sektion. Usædvanlige gipsplader lofter

Vi viste dig 10 stilarter, blandt hvilke alle uden tvivl vil finde en, der vil tilfredsstille ham.

Afslutningsvis vil jeg gerne vise de mest uventede billeder af lofterne, som vi mødte under forberedelsen af ​​vores valg.

Med den rette placering af LED-strimlerne og spejlet "bunden" kan volumengipspladens loft svare på det filosofiske spørgsmål "eksisterer uendelighed"? I hvert fald i loftet - ja!

Det er umuligt at kalde installationen af ​​en lignende konstruktion simpel. Men hvis du kan lide ekstravagant design, anbefaler vi dig at prøve det - det giver en virkelig fantastisk effekt.

Spejling af de figurerede gipsvæggeelementer på væggen betragtes også næppe som en standard teknik. Det kræver særlig pleje i installationen, omhyggelige målinger af rummet og det tilsvarende interiør. Men hvis disse vanskeligheder ikke skræmmer dig, er det absolut et forsøg værd - dette design ser meget stilfuldt ud og ukonventionelt.

3D-gipslofter anvendes oftest i restauranter og indkøbscentre. Men hvis gulvpladsen tillader det, hvorfor anvend ikke denne teknologi derhjemme? Det er bedre at vælge det til hallen - glæden af ​​de gæster, du har givet.

Overvej at det vil tage meget plads - med sin mangel på alle effekter vil blive smurt.

Som du kan se er gipsplanklofter universelle og velegnede til alle grundlæggende typer af interiører. Sikker på, du har fundet mere end en interessant løsning til reparation - held og lykke i deres gennemførelse!

lofter

Til konstruktion af loftet ved hjælp af mange forskellige løsninger. Hver indstilling har både fordele og ulemper. På grund af installationens enkelhed og de mange designprojekter har gipspladerne med indbygget belysning opnået stor popularitet.

Overvej hvordan installationen af ​​sådanne lofter, og også give praktiske råd om valget af lamper og arrangement af den suspenderede struktur.

Belyset loft: generelle tips og forsigtighedsregler

Belyset gipsplankloft er et eftertragtet designtrick. Dette er en meget stilfuld og praktisk finish, så du kan montere forskellige typer lamper, justere lysstyrken og ændre rummets opfattelse.

Installation af loftet på gipsplader har flere fordele:

 • evnen til at justere loftbelægningen
 • basen behøver ikke være forberedt før loftet installeres
 • Under konstruktionen er det let at skjule kommunikation (ventilationskanaler, ledninger osv.);
 • implementering af de mest usædvanlige multi-level projekter og spillet med belysning.

På trods af disse fordele har dette design flere ulemper:

 • loftniveauet skal reduceres med mindst 10 cm
 • Installationsproceduren er ikke kompliceret, men det vil kræve, at entreprenøren er dygtig i elektriske ledninger.

Det er vigtigt! Forkert forbindelse og tilslutning af belysningsenheder kan være farlig. Kompetent udført installation vil spare loftet med belysning fra kortslutning, og hele rummet - fra forekomsten af ​​ild

Når du planlægger loftets arrangement med belysning, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 1. Belysning er bedst indstillet til individuelle zoner. For visningen er det nyttigt at have forskellige lyskilder i stedet for en, men lyse nok.
 2. Rutenettet af punktbelysning bør tænkes på forhånd:
  • i køkkenet kan du fremhæve en separat arbejdsflade og et spisebord;
  • for soveværelset er det bedre at bruge konturbelysningen placeret over sengen; Derudover kan du installere lamper over skabet, bogreoler og et skrivebord;
  • belysning kan zoneres og korridoren - et par spotlights monteret på hængeren, spejle og resten - rundt om loftets omkreds.
 3. Belysning, der fremhæver rummets design og stil, kan efterligne solens, nordlysets eller stjernens himmelblænding.
 4. Det er vigtigt at tage sig af den rigtige belysningsretning - lyset fra lamperne skal ikke skinne i øjnene.
 5. Korrekt placering af baggrundslyset hjælper med at justere rummets proportioner. Lys rettet mod væggene udvider visuelt rummet, hvilket gør det mere rummeligt.
 6. For belysningsanordninger installeret i forskellige funktionelle områder i rummet, er det nødvendigt at installere separate kontakter.
 7. For små værelser er det bedre ikke at vælge loftsdesign på flere niveauer.
 8. Før installationen udføres, er det nødvendigt at udvikle en detaljeret tegning af det fremtidige design med angivelse af alle størrelser, type og placering af armaturerne.

Typer af loftlamper

Til belysning er loftet i vid udstrækning brugt flere typer lamper:

 • projektører;
 • almindelig lysekrone / LED lysekrone;
 • fluorescerende lamper;
 • fiberoptik;
 • led stripe.

Spotlights bruges som natbelysning, nødbelysning, ruminddeling, arbejdsområdebelysning mv. Denne belysningsmulighed er budget og gælder for lofter af enhver konfiguration.

Loftet med belysning fra spotlights er let at installere, og det kan gøres selvstændigt. For at det færdige design skal kunne se æstetisk glædeligt, er det nødvendigt at skære huller i loftet, der svarer til lampens diameter, omhyggeligt.

Spotlights bruges normalt som et supplement til hovedbelysningen - lysekrone eller diodelys.

Lysekrone almindelig, du kan vælge enhver størrelse, form og farve. Denne belysningsindstilling kræver ikke udskiftningsledninger. Overhead og vedhæng lamper er ikke altid egnet til gipsplader lofter - de "tager" nogle få centimeter rumhøjde.

Lysstofrør bruges mere ofte i lokaler uden for boligen. Prisen på lamper er ret overkommelig, og installationen er ret simpel. Ekstra fordele: økonomisk drift og lang levetid (forudsat en stabil spænding).

Fiberoptiske lamper er en nyhed på belysningsmarkedet. Ved hjælp af sådanne lamper oprette usædvanlige virkninger - stjernede landskaber. Installation af lofter med fiberoptik er tidskrævende og dyrt. Denne mulighed gælder kun for værelser med højt til loftet.

LED-strimler bruges oftest til at skabe et gipspladeloft med flere niveauer med baggrundsbelysning, som har følgende fordele:

 • overkommelig pris;
 • ensartet diffust belysning - båndet ligger omkring rummets omkreds skinner lysere end en konventionel 200W lampe;
 • nem installation - båndet er fastgjort til gipsvæggen med en klæbrig side;
 • høj energieffektivitet;
 • Det er muligt at fjernbetjene belysningen - skift lysets skygge, juster indstillingerne;
 • lang levetid.

LED Strip: Udvælgelseskriterier

LED stripen er en smal strimmel om 9 mm bred, lavet af fleksibelt materiale. Ledende spor, dioder og modstande er placeret på båndets overflade. LED strip er valgt ud fra flere grundlæggende parametre:

 1. Type diiode. De mest almindelige dioder er SMD3528 og SMD5050. Dioder med en numerisk værdi på 3528 - enfarve og 5050 - kan være hvid eller flerfarvet. SMD5050 båndene består af tre krystaller, så de er mere holdbare og koster mere. Livet i SMD3528 bånd er kortere, da fosforen forbrænder over tid, og gløden bliver blå.
 2. Tætheden af ​​LED'erne på 1 meter tape. Normalt brugt tape med en tæthed på 30,60,120 pærer pr meter. Jo højere tætheden er, jo lysere belysningen. Til kontur belysning SMD3528 tape med en tæthed på 30 eller 60 dioder er tilstrækkeligt. Hvis det er nødvendigt at tænde et strækblankt loft, der delvis belyser rummet, skal du bruge et SMD5050 tape med en tæthed på mindst 60 dioder.
 3. Farve. For flerfarvet belysning skal du vælge 5050 bånd - 3 dioder er placeret på en basis: blå, rød og grøn.
 4. Sikkerhedsniveau Tape er vandtæt og normalt. Det er bedre at vælge den første mulighed - sådanne bånd er dækket af silikoneisolering og beskyttet mod "våde" overraskelser fra naboerne ovenfor.

Det er vigtigt! Komplet med LED-bånd skal være en strømforsyning. Ud over SMD5050-båndet kan du købe en fjernbetjening og controller

Belyset loftdesign

Baggrundsbelysningen på gipspladens loft kan gøres på en åben og skjult måde. Den første mulighed er ret simpel i udførelse. I gipspladens loft er der lavet et hul i hvilket lampen er indsat.

Ved anbringelse af et ophængt loft med åben belysning må vægten af ​​armaturerne ikke overstige 10 kg. Dette skyldes ikke den høje bæreevne af rammen og loftspladen.

Den anden måde at designe loftet (skjult belysning) indebærer at placere belysningsenheder i en specielt skabt niche - mellem to lag med gipsvæg. Med denne ydeevne er lysstrømmen rettet mod loftet og ikke ned. Lys reflekteres fra loftet, hvilket skaber en overbevisende effekt. Skjulte lys ser bedst ud med et glas eller spænding - blankt loft.

Gør-det-selv gipsplankloft: trinvis installation

Overvej hvordan man laver et loft på gipsplader med baggrundsbelysning skjult type. LED-lamper vil blive brugt som armaturer.

Værktøj og materialer

Omtrentlig liste over værktøjer og materialer:

 • gipsvæg (fugtbestandig eller normal);
 • guider og vægprofil;
 • loft direkte suspensioner;
 • fastgørelseselementer (dowels til fastgørelse af rammen til loftet, skruer til gipsvæg og profil);
 • mesh for at styrke leddene;
 • sakse til metal, tang og monteringskniv;
 • skruetrækker;
 • skruetrækker og hammerbor
 • blyant, niveau, huggetråd;
 • spatel, kitt;
 • LED-bånd med strømforsyning, ledninger til tilslutning til elnettet (tværsnit af den elektriske ledning ikke mindre end 0,75 mm).

Enhedsrammen øverste niveau

Den første fase af arbejdet i arrangementet af et loft på flere niveauer er installationen af ​​en top-niveau ramme:

 1. Fra loftet, trække sig tilbage 10 cm og tegne en vandret linje rundt om hele rummet.
 2. Løs startprofilen langs den markerede linje.
 3. Sæt hovedprofilen i starteren og fastgør den til loftet med suspensioner. Afstanden mellem fastgørelsesanordninger er ca. 40 cm.
 4. Indstil hoppere lavet af samme profil mellem hovedprofilerne. Dette vil give strukturen ekstra stivhed.

Klar ramme til sheathe gipsplader, fastgør lærredet med selvlukkende skruer. Grundlæggende, øverste niveau af loftet er klar.

Monteringsramme - kasse til belysning

Næste fase er opførelsen af ​​en niche til placering af skjult belysning:

 1. På det øverste niveau af loftet tegner grænsen for den anden.
 2. Fastgør styreprofilen i overensstemmelse med markeringen.
 3. Profilen, der er fastgjort i loftet, "ser" ud på hylderne og fastgøres på væggen - i retning mod væggen modsat. Vejledningen på loftet er fastgjort til profilen af ​​hovedrammen.
 4. Fra hovedprofilen for at forberede rack-suspensioner:
  • Profilen skæres i segmenter, hvis længde er lig med højden af ​​loftet på andet niveau;
  • Lav snit (4-5 cm) på den ene side af ophænget langs foldene og bøj bagvæggen indad;
  • beregne antallet af suspensioner baseret på loftets størrelse (en suspension for hver 50-60 cm).
 5. Sæt de forberedte stativer ind i føringsprofilen med den ubeskyttede side og fastgør dem med selvlukkende skruer.
 6. Lav emner fra loftprofilen - længden af ​​segmenterne er lig med længden af ​​bunden af ​​kassen. Der bør være så mange sådanne emner som racksuspensioner.
 7. Indsæt emnerne i styringsprofilen på væggen (hylder til toppen) og fastgør med skruer. Den anden ende af emnet til at forbinde med stativophæng i en ret vinkel.
 8. Som et resultat af det udførte arbejde får du en nicheramme med fremspringende profiler. De udragende segmenter skal være dæmpet - klippe loftprofilen og indsæt den indeni. Det viser grundlaget for fastgørelse af gipsvæggen - hylder til montering af baggrundslyset.
 9. Rammens udragende ender skal lukkes, iført en føringsprofil på dem og fastgøres med selvlukkende skruer.

Gipsplader ramme plating

Facing rammen skal ske ved smalle strimler af gipsvæg. Sekvensen af ​​montering gipsvæg:

 1. Skru gipsvæggen til nichen.
 2. Sæt den lodrette del af kassen, fastgør foderet til stolperne og loftsskinnen.
 3. Ansigt den vandrette del af nicheen.
 4. Skru gipsvægsstrimlen til boksens ende, bag hvilken baggrundsbelysningen vil blive skjult. Afstanden mellem loftet på det første niveau og den øvre kant er mindst 5 cm.

Installation og tilslutning af baggrundslyset

Under installationen af ​​lysdioder skal følgende regler følges:

 1. Klipp LED-båndet kan kun markeres steder.
 2. Du kan forbinde forskellige bånd ved hjælp af loddejern eller specielle LED-stik.
 3. Strømforsyningen skal have en strømreserve på ca. 20-30%.
 4. Fastgørelse til metaldele skal udføres strengt på isoleringsmaterialet.
 5. Installation af baggrundslys kan ikke udføres under spænding.

Baggrundsbelysning ledningsdiagram:

 • den ene ende af ledningen fra strømforsyningen går til LED-strimlen og den anden til 220 volt-netværket;
 • Når der tilsluttes et flerfarvet (RGB) bånd, er det nødvendigt at observere polaritet: blå og sorte ledninger - minus, rød - plus;
 • LED-ydeevne skal kontrolleres på forhånd; hvis alt fungerer, så kan du vedhæfte båndet til et fast sted.

Det er vigtigt! På lange afsnit af båndet, når de er tilsluttet i serie, er gløden i forskellige områder anderledes. Derfor er det sikrere og mere korrekt at forbinde sektioner på mere end 5 meter parallelt ved at bruge en ledning med et tværsnit på 1,5 mm. For en sådan forbindelse har du brug for en større strømforsyning.

Det afsluttende stadium - afslutter loftet. Putty led af gipsplader ark, vent til tørring og primer loftet. Gipsloft kan males, tapet eller dækkes med dekorative gips.

Montering af loftet på gipsplader med belysning: video

Belyset gipsplankloft: billedideer

Multi-niveau loft: gipsvæg, skjulte LED lys og åbne spotlights.

Blankt strækloft "Sky" og skjult monokrom belysning.

Falsk loft af gipsplader. Rummet anvender flere belysningskilder: en central lysekrone, spotlights og LED-stripe.

Spektakulær løsning: En jævn overgang af gipsplastekonstruktion til rummets vægge. Flerfarvet belysning giver dybde og struktur til sammensætningen.

En harmonisk blanding af mørkt glans stretchloft med let strækloft. Udendørs belysning har to retninger: ned i stuen og i loftet.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Rummets design vil se "levende", hvis den korrekte belysning bruges.
Hans valg afhænger af mange faktorer:

 • Rummængder
 • Vinduets højde og bredde
 • De nuancer, der bruges i designet
 • Tilstedeværelse af loftkonstruktioner

Belysning af gipslofter er ikke-standard, da belysning også i denne forstand udfører en dekorativ funktion, der fremlægger lofterne i lofterne i et gunstigt lys. I børnenes værelse bør lamper vælges ud fra ejeren af ​​rummet - en dreng eller en pige;
Under alle omstændigheder er prisen for børns lamper lavere end for stuer, soveværelser.

Belysningsarrangement

Der er flere typer belysningsarrangementer:

 • Ifølge zoneinddeling i rummet
 • Langs omkredsen af ​​gipsvægskonstruktioner
 • Ifølge vægt i design

På dette billede besluttede designeren at udjævne rummets "firkantede effekt" med et langstrakt design og sikret det takket være det varme islys.

Rektangulære hakkede former af gipspladerlofter

Bemærk, at blandt LED-belysningen udsender kupol, lineære, retningsbelyste lysdioder samt LED-paneler.

I mænds design råder LED-belysning med isbelyst, da det giver rigor og fremstillbarhed til værelset. Det er vigtigt at vide, at beregningen af ​​antallet af spotlights kommer direkte fra effekten af ​​hver enkelt lampe, der beskriver instruktionerne.

Dette rum har meget dagslys på grund af det store vindue og lyse nuancer af væggene, og om aftenen vil der være nok bordlampeskygge og flere indbyggede lamper af mellemstørrelse.

Blød, elliptisk belysning af afrundede lofter

En anden god måde at dekorere er at indlejre armaturer i træpaneler på væggene.

Studielejligheden er opdelt i zoner ved belysning, hvor et spiseplads, en stue, et opholdsområde er fremhævet og en række LED-pærer over hver af zonerne. Det største antal falder på stuen.

Belysning i dyre interiører

Designer til at fremhæve det allerførste lag anvendt det originale tapet med et klassisk ornament af guldfarve. Det går godt med forgyldt pompøs lysekrone.

Langstrakte lysekroner fremhæver med fordel et interessant gipsloft, hvor den første del er malet med trykteknik.

Det stille rum skyldtes det faktum, at designeren valgte lamper til loftet på gipsplader, de forsyner forsigtigt interiøret uden at afvise stærk blænding uden at irritere øjnene.

Belysning i demokratisk moderne interiør

Bemærk, at når man vælger en lysekrone til gipsplader lofter, er det vigtigt at tage højde for stilen af ​​det indre af hele rummet og ikke kun loftet, dets dekorative og funktionelle detaljer.
Hvis vi taler om små tier, så er de brede fladede lysekroner af lys nuancer og materialer det, du har brug for. Hvide og lidt gule nuancer giver blødhed og varme til interiøret.

At skabe et spektakulært gipsplankloft med belysning

At skabe et smukt og hyggeligt interiør er sandsynligvis ønsket af enhver person, der har deltaget i at reparere sit hus eller lejlighed. Blandt de vigtige stadier af at forbedre lokalerne, selvfølgelig, er du nødt til at fremhæve oprettelsen af ​​loftet.

I dag er der forskellige muligheder for lofter: fra stræk til multi-level. Selvfølgelig har hver deres fordele, men den virkelige udsmykning af interiøret kan være loftet af gipsplader med belysning. Hvad er deres værdighed.

Fordelene ved belyste lofter

 1. Belyset gipsvæg har en utvivlsom fordel - denne kombination gør det muligt for en moderat kombination af skønhed og funktionalitet at stilfuldt dekorere dit eget hjem med stil og smag.

 • Gipsvæg er et ret simpelt materiale til at installere og bruge. Hvis du har nogle færdigheder i elektricitet, opstår der ikke problemer med skabelsen af ​​lofter med nogen belysning med egne hænder.

 • Loftet bliver lige, da pladen har en jævn og jævn overflade.
 • Gipsvæg refererer til miljøvenlige produkter - udsender ikke toksiner.
 • Gipsvæg er brandsikkert.
 • ↑ tilbage til indhold

  Design funktioner

  På trods af den eksterne showiness og kompleksitet at skabe sådanne lofter vil være let. Selv i mangel af de nødvendige færdigheder i at arbejde med elektriske apparater, kan du bruge enkle anbefalinger, der gør det muligt for dig at opbygge det rigtigt med baggrundsbelysningen i dit gipsplankloft.

  Ifølge lampens design og placering kan sådanne lofter opdeles i hovedgrupper:

  • med åben baggrundsbelysning
  • med skjult baggrundsbelysning.

  Lofter med åben belysning

  Den første gruppe af lofter tyder på, at lamper skal bygges ind i loftet ved hjælp af specielt skabte huller i gipspladens loft eller en simpel suspension.

  Husk! For gipsplanklofter må vægten af ​​vedhængslamper ikke overstige 10 kg. En sådan anbefaling er forårsaget af foringsrørets lave bæreevne og rammerne for dette loft.

  Skjulte lofter

  I det andet tilfælde skal lamperne anbringes i særligt udstyrede nicher, der ligger mellem de to niveauer i loftet. Som følge heraf spredes lampens lys ikke direkte ind i rummet, men går til loftet og afspejles derfra og danner en unik atmosfære i rummet.

  Takket være denne belysning i rummet skaber komfort, understreger loftets design, og dit hjem tager et raffineret udseende.

  At skabe et loft på gipsplader med belysning, først og fremmest bør du beslutte dig for muligheden for belysning og formen af ​​loftet. For små værelser er det ønskeligt at anvende en konstruktion på en enkelt plan, da det på mange niveauer vil reducere højden af ​​rummet betydeligt, hvilket vil tabe 8-15 cm. Hvis rummet er stort, kan du konstruere et loft på flere planer med komplekse konfigurationer, hvor dine design ideer vil blive involveret.

  Typer af belysning, der kan implementeres

  Når du opretter et gipsplankloft med belysning, er det nødvendigt at vælge lamper optimalt til belysning. I de fleste tilfælde bruges fluorescerende eller LED armaturer til at skabe belysning til lofter, men andre muligheder kan bruges.

  Før du starter arbejde, skal du evaluere alle fordele og ulemper ved forskellige lys og vælge den der passer dig bedst.

  Typer af belysning:

  • lamper;
  • LED baggrundsbelysning;
  • lysekrone;
  • reb;
  • neonlys.

  LED baggrundsbelysning

  Til belysning kan LED-lamper eller LED-stripe bruges. I tilfælde af gipslofter med side nicher på flere niveauer vil baggrundsbelysningen i form af et bånd ser ganske interessant ud, det vil være meget praktisk og funktionelt.

  Baggrundsbelysningen kan laves i forskellige farver, for at styre tilstande, du kan bruge RGB-controlleren eller lysdæmperen.

  Fordele ved LED-baggrundsbelysning:

  • manglende opvarmning af strukturelle elementer;
  • lavt strømforbrug;
  • nem placering af baggrundslyset.

  ulemper:

  • lavt belysningsniveau i rummet
  • omarbejde er påkrævet
  • det er nødvendigt at installere en down-down transformer.

  Lysarmaturer

  Denne indstilling er meget almindelig. I denne indlejring finder armaturer stedvis. Til placering foretages der markeringer, og huller til den ønskede diameter skæres ud under lamperne. Deres nummer, samt placeringen er valgt ud fra formålet med rummet, loftdesign, naturlig belysning.

  Fordele ved lamper:

  • moderne design;
  • nem montering på egen hånd.

  ulemper:

  • lave lysniveauer;
  • lamper, der bruger glødelamper, forbruger en betydelig mængde energi og bliver også meget varme;
  • omarbejde er påkrævet.

  Klassisk lysekrone

  Denne mulighed er den enkleste, fordi du kun skal vælge farve, form, antal lamper, og brug derefter de gamle ledninger til at forbinde lysekronen. Lampe anbefales at bruge energibesparelse. Til kombination kan du bruge varmt eller koldt lys.

  Fordelene ved lysekroner:

  • den nemmeste og hurtigste installation;
  • højt belysningsniveau.

  ulemper:

  • visuel reduktion af lofthøjden
  • betydelig kontrast til det moderne interiør.

  Neonlys

  Takket være neonlamperne kan du skabe helt originale figurer med glatte konturer. Samtidig kan du oprette et unikt design ved hjælp af en række farver, der er vrimler.

  Neonlys kan placeres i væggenes nicher, på loftet på rummet. Installatorteknologien er i dette tilfælde relateret til installationen af ​​LED-strimler, men i dette tilfælde kan du have brug for faglige færdigheder til at udføre disse værker.

  Fordele:

  • stort udvalg af farver;
  • moderne design.

  ulemper:

  Rope

  Et træk ved denne type belysning er, at rør med glødelamper (duralight) er arrangeret i serie, og en glødelampes fejl vil kræve udskiftning af det tilstødende segment. Det er ønskeligt at bruge moderne duralight, hvor i stedet for glødelamper anvendes LED'er. Dette vil også reducere energiforbruget, øge ressourcen og lysstyrken af ​​belysningen.

  Fordele:

  • en af ​​de billigste muligheder.

  ulemper:

  • lav holdbarhed og pålidelighed af duralight ved brug af glødelamper.
  ↑ tilbage til indhold

  Frame Assembly Instruktioner

  Først og fremmest for at skabe en niche af gipsplader til skjult belysning, skal du bygge en ramme ved hjælp af en metalprofil.

  Installation af rammen på første niveau er som følger:

  1. Det er nødvendigt at trække sig tilbage fra loftet omkring 100 mm og tegne en vandret linje rundt om rummets omkreds. For at linjen skal være glat og korrekt, skal du bruge et hydroniveau eller et laserniveau.
  2. Langs linjen skal der fastgøres til vægprofilen.
  3. Derefter skal du indsætte i hovedprofilens startprofil og fastsætte det i loftet yderligere ved hjælp af suspensioner (afstandsmålere). Profilen er fast med intervaller på ca. 40 cm.
  4. For at give stivhed til strukturer ved hjælp af krabbe stik, er jumpers lavet af samme profil installeret mellem hovedprofilerne.
  5. Ved hjælp af krabber og suspensioner er profiler og lintel forbundet.

  I slutningen er rammen beklædt med gipsplader med skruer. Som et resultat vil det første grundniveau af loftstrukturen være klar.

  Det næste skridt er installation af en niche til belysning. For at skabe en niche for skjult belysning skal du bygge et andet niveau.

  Andet niveau ramme

  1. På det første niveau af loftet skal tegne grænsen for den anden.
  2. Du skal trække sig tilbage 4-6 cm (under bredden af ​​cornice), hvorefter du skal rette startprofilen til loftet.
  3. Saks til metal skal skære segmenter af hovedprofilen, som vil have størrelsen på højden på andet niveau. De skal fastgøres med skruer i startvejledningen, som følge heraf vil de spille rollen som suspensioner.
  4. Du skal også sikre startprofilen fra bundsiden til suspensions.
  5. I den formede ramme skal du indsætte de vigtigste loftsprofiler, der forbinder dem med en fælles struktur.
  6. De nødvendige ledninger skal trække og skære rammen på samme måde som den blev gjort med den første.
  7. I slutningen af ​​pletteringen af ​​gipsvægssømmerne udføres udragende hætter af selvlukkende skruer såvel som over det resterende område. For at beskytte sømmen mod revner, kan du anvende glasfiber "web".

  LED baggrundsbelysning montering

  Ved tilslutning af LED-baggrundsbelysningen skal du følge de grundlæggende regler for montering af LED'er:

  1. Båndet skal kun skæres på de udpegede steder.
  2. For at forbinde til et bånd flere, skal de sluttes ved hjælp af LED-stik. Du kan også lodde båndet med et almindeligt loddejern.

 • Det skal tages i betragtning, at strømforsyningen skal have en strømreserve på 20-30%, ellers kan den brænde ud i den nærmeste fremtid.
 • Ved montering på metalarealer skal der anvendes isoleringsmateriale.

 • Det er forbudt at arbejde under spænding. Derudover skal du huske at du skal forbinde indgangen nøjagtigt med en spænding på 220 volt og 12 volt af udgangen.
 • ↑ tilbage til indhold

  Strømforsyning beregning

  Tilslutning af et kredsløb kræver en strømforsyning, der fungerer som en down-down transformer. Dens magt vil blive betragtet som følger. For eksempel betragter vi kraften af ​​en down-down transformer pr fem meter bånd SMD 3528, som har en effekt på 9,6 W: vi multiplicerer 9,6 W ved 5 m, vi får 48 W. Dette er dog ikke nok, da du har brug for et lager. Anvend en faktor på 1,25 og få 60, ​​det vil sige, du skal bruge en 60W strømforsyning.

  LED-stribeforbindelse

  • Fra strømforsyningen er den ene ende forbundet til 220 volt, og den anden til LED-strimlen. Ved brug af et RGB-bånd skal det være forbundet med polaritet, der bevares gennem controlleren. Blå eller sort ledning til minus, rød - plus. Vær ikke forvirret!
  • Slut tilslut systemet til strømforsyningen og kontroller operationen. Hvis alt fungerer, kan du vedhæfte det til et markeret sted med en selvklæbende film.

  Ved at vise omhu og observere algoritmen til installation af gipspladens loft med lys, kan du skabe et spektakulært og hyggeligt loft uden stor indsats.