Armstrong hævet loftvægt pr. 1 m2

Ved etableret tradition bliver navnet på det firma, der først importerede produkter til Rusland, fælles for alle produkter med lignende egenskaber. Denne artikel fokuserer på Armstronglofter, der forener mange producenter fra Europa, Asien og Amerika.

Armstrong Classic Loft med indbyggede lys

De tekniske egenskaber ved Armstrongs loft indebærer installation af mineralfiberplader (moduler) i ophængningssystemet skabt i underloftrummet fra:

 1. metalprofiler;
 2. wire bøjler.

Og forfaderen til denne metode til udsmykning af lofter var firmaet Armstrong, som tilbød en sådan teknologi, der senere blev ekstremt populær. Derefter styrede andre virksomheder fra forskellige lande i verden også produktionen af ​​dette produkt.

I dag tilbyder det russiske marked for byggematerialer mange sorter af denne type ophængningssystemer, der hedder det samme for at gøre det lettere for forbrugerne:

 1. Armstronglofter;
 2. Loft systemer som Armstrong.

Typer og former for lofter

Armstrong var det første firma, der brugte forskellige materialer til fremstilling af moduler. Sammensætningen af ​​loftdesign Armstrong kan være alt afhængigt af kundernes ønsker.

Sammensætningen består oftest af:

 1. mineralfiber;
 2. polycarbonat;
 3. basalt fiber;
 4. stål;
 5. et træ;
 6. aluminium og andre.

Armstrongs loftssystems tekstur er også forskelligt og kan være:

 1. med præget
 2. med perforering;
 3. forenet af et fælles geometrisk mønster;
 4. med tilsætning af dekorative elementer.

Armstrong perforerede loftmoduler i hvid og sort

En sådan bred vifte og rige farver giver unikke muligheder for at skabe eksklusivt interiør og unikke lofter.

Armstrong taksystem størrelse kan også være som helst:

 1. fra 1,5 m2 (størrelse er ideel til en korridor og bryggers);
 2. og op til 1000 m2 (størrelse er ideel til handelsrum, venter områder i lufthavnen eller togstationen).

Armstrong system i indkøbscenteret

Ved hjælp af dette loftindretningssystem kan du oprette:

 1. glatte overflader;
 2. tredimensionale strukturer;
 3. farvepaneler;
 4. kompositioner på flere niveauer

i boligområder eller offentlige lokaler, i kontor- og industrifaciliteter. Disse kan være strukturer med et skjult eller synligt fjedringssystem, såvel som med indbyggede ventilationskanaler, belysningsudstyr, lyd- og videoudstyr mv.

moduler

Kernen i Armstrong loftsystemer består af mineralfiberplader kaldet moduler.

De fås i to størrelser:

 1. 600x600mm (firkanter);
 2. 600x1200mm (rektangler).

Armstrong loft tegning med moduler 600x600mm

Til reference: Pladens tykkelse varierer fra 8 til 25 mm, og vægten på 1 m2 af loftet ligger inden for 2,5-8,0 kg / m2. Denne variation skyldes brugen af ​​forskellige materialer - brugen af ​​træ- eller metalmoduler gør strukturen tungere, mens modulerne af mineral- og basaltfibre tværtimod gør det nemmere.

Moduler er også almindeligt præget af formen af ​​kanterne.

I dag er der 3 typer på det russiske marked:

 1. Board - moduler med glatte kanter, designet til montering på monteringstrimlerne (flush);
 2. Tegular - moduler med et bredt trin under et niveau 24 mm bredt;
 3. MicroLook - moduler med et smalt trin til ophængningssystemer 15 mm brede.

Tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet med en anden form af modulernes kanter

Suspension system

For at sikre, at modulerne er forsvarligt fastgjort over hovedet, er ophængningssystemet, der er monteret i underrummet, designet.

Den er lavet af metalelementer og består af:

 1. Carrier profil;
 2. Kryds profil;
 3. Hjørne profil;
 4. Justerbare trådbøjler.

Kombinerer profiler til et enkelt design ved hjælp af tekniske slots

Til reference: Profiler på forsiden er belagt med en polymer belægning, hvis farve kan matches med den generelle stil af rumindretning. Den mest almindelige er hvid matfarve.

Beregning af materialer

Efter at have besluttet at designe loftrummet ved hjælp af Armstrong-systemet, skal du bestemme mængden af ​​forbrugsstoffer.

Og til dette formål vil Armstrongs loftkonstruktion være påkrævet, da den på en så klar måde vil være umiddelbart synlig:

 1. Tegning fremtidige loft;
 2. Profil vedhæftede punkter.

Trådfastgøringsprofiler til loftet

For det første markeres en vandret linje på væggene, hvorigennem en støtteprofil vil blive installeret, og så lægges en række parallelle lige linjer på loftet, der tjener som landemærker til fastsættelse af tværgående profiler.

Profilerne har selv teknologiske slots og riller, så de kan slås sammen i en enkelt struktur. Og højden af ​​systemet bestemmes af tilstedeværelsen af ​​armaturer og kanalarbejde, som også bør overvejes, når markeringerne påføres.

Derudover er det let at beregne det krævede antal suspensioner ved hjælp af markeringen. Fabrikanter anbefaler at fastgøre dem i trin på højst 450 mm. Formen af ​​fastgørelsesorganerne har ofte en krog eller et øje, hvor det er nemt at fastgøre gimbalen.

Fordele ved Armstrong hæftet loft

Denne type loft har de højeste kvalitetsstandarder, som er bekræftet af et certifikat til Armstrong loftdesign, udstedt til kunder af installatøren. Både modulerne og suspensionselementerne i strømkassen opfylder alle kravene fra miljøforkæmpere.

Armstrong loft certifikat af russisk fremstilling

Den nuværende GOST R 53298-2009 beskriver kravene til ophængte loftsstrukturer.

Og i henhold til normerne for SNiP 21.01.97 tilhører Armstrong-type lofter lofter med lavfarekonstruktioner, og deres anvendelse er tilladt i lokaler med ethvert formål, hvor:

 1. temperaturregulering ikke lavere end + 12 grader Celsius;
 2. luftfugtigheden overstiger ikke 70%

Armstrong-loftsfunktioner giver dig mulighed for at bruge det i områder, hvor luftfugtigheden er 100%. Til sådanne genstande er moduler fremstillet af vandtætte og ikke-hygroskopiske materialer, og suspensionssystemet er desuden bearbejdet med polymer og indefra for at modstå korrosion.

Konklusioner: Armstrong-systemer blev udstillet for et par årtier siden og blev ekstremt populære på det russiske marked. På grund af dens forbrugskvaliteter har denne type loftindretning opnået anerkendelse.

Det anvendes med succes i bolig- og offentlige bygninger, hvor der er massemøder af mennesker og i produktionsforretninger.

Armstrong Ceiling Specifikationer

Som det allerede er sket efter tradition, bliver den første producent af lofter eller andre produkter importeret til landet et husstandsord for alle produkter med lignende egenskaber. Dette gælder også for Armstronglofterne, som i dag fremstilles af producenter fra forskellige lande i Asien, Europa og Amerika. Armstrongloft kan bruges i ethvert rum, refererer til de hævede lofter. Den består af en præfabrikeret struktur, som er en plademodul lavet af mineralfibermateriale. De fleste af dem er installeret i offentlige bygninger, men det er også velegnet til udsmykning af private huse og lejligheder.

Fra et producentnavn er Armstrong blevet et husstands navn

I hjertet af loftet er mineralfiber. Der tilsættes forskellige additiver og bindende komponenter. Det kan være gips, ler, stivelse og andre materialer.

Specifikationer Armstrong afhænger af forholdet mellem disse additiver i færdigvaren. For eksempel indeholder et loft designet til brug under høj luftfugtighed en stor mængde latex.

Udvendigt i Armstrong-loftet

Fordele ved Armstrong Loft

 • enkel og hurtig installation, demontering og delvis reparation. Det tager lidt tid at installere rammen;
 • ingen grund til at putte, prime og maling;
 • I tilfælde af skade kan du udskifte enkelte plader, du behøver ikke at ændre loftet helt. Denne procedure vil kun tage et par minutter;
 • giver dig mulighed for at skjule alle manglerne i loftoverfladen, kablet og ledningen og giver dem også hurtig adgang, hvis det er nødvendigt;
 • har varmeisolerende egenskaber;
 • har god lydabsorption, hvilket gør det muligt at bruge det i store administrative centre og kontorer
 • giver dig mulighed for at installere enhver form for belysning, brandslukningsanlæg og alarmsystemer;
 • stort udvalg;
 • enkel pleje.

Armstrong-loftkonstruktioner er lavfarekonstruktioner og kan bruges i lokaler, hvor lufttemperaturen ikke falder under + 12 ° C. Samtidig bør indikatoren for fugtighed ikke overstige 70%.

Der er også Armstronglofter, der er egnet til brug selv ved 100% fugtighed. I så fald er deres moduler lavet af ikke-hygroskopiske og vandfaste materialer, og selve ophængningssystemet er belagt på indersiden med polymer, hvilket øger korrosionsbestandigheden.

Skakplade Armstrong

Typer og former for loft Armstrong

I øjeblikket kan Armstrong-loftet indeholde en række forskellige materialer. Men de mest almindeligt anvendte er:

 • naturlige mineralfibre;
 • basaltfibre;
 • polycarbonat;
 • et træ;
 • stål;
 • aluminium.

Hvad angår tekstur af dette materiale, kan det være:

 • perforeret;
 • med præget
 • med tilsætning af dekorative elementer;
 • forenet af et fælles geometrisk mønster.

Takket være et stort sortiment og en række farver kan Armstrong-loftet gøre det muligt at oprette dit eget unikke indretningsrum, hvor det bliver realiseret. Med dette system kan du ikke kun lave en flad overflade, men også et flerniveau eller tredimensionelt design samt et farveskærm. I dette tilfælde kan designet udføres med et skjult eller med et synligt ophængningssystem. Designfunktioner er afbildet i dette billede:

Armstrong loftkonstruktion

moduler

Armstrong loft system består af såkaldte moduler. De kan bestå af to størrelser:

 1. firkantet - 600 x 600 mm
 2. rektangulær - 600 x 1200 mm.

Modulerne varierer også i form af kanterne:

 • Board - modul med glatte kanter;
 • Tegular - et modul med et bredt trin;
 • MicroLook - moduler med et smalt trin.

Armstrong loftmodul kant typer

Til pålidelig vedhæftning af moduler anvendes et specielt suspensionmetalsystem, som er monteret i underrummet. Den består af vinkel-, bære- og tværgående profiler samt ledningsjusterbare suspensioner.

Armstrong-loftkomponenter, nemlig profilens forside, kan belægges med en polymer belægning af enhver skygge med dekorativt formål.

Vigtigste tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet

Armstrongs standard loftsdimensioner er 600 x 600 mm og 1200 x 600 mm.

Tykkelsen på en plade kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm. Takket være dette kan du altid vælge den rigtige løsning under hensyntagen til den type arbejde, der udføres, værelset og kundens krav.

Vægten på en kvadratmeter konstruktion - fra 2,5 kg til 8 kg.

Fugtbestandighed i strukturen - fra 70 til 95%

Lysreflekterende evne - overstiger ikke 90%

Lydabsorption i området 0,2 til 0,5 (koefficient).

Takket være konfigurationen af ​​endefladerne er loftet opdelt i tre typer:

Afhængigt af dette anvendes til strimler af forskellig bredde til installationsarbejdet. For eksempel til bordplader, der har lige kanter og Tegularplader med kanter i form af et bredt trin, er det nødvendigt at tage elementer af ophængningssystemet 2,4 cm bredt, og for MicroLook plader med kanter i form af et smalt trin, har vi brug for plader med 1,5 bredde cm.

Armstrong loft, lavet i det oprindelige design

Beregning af loftmaterialer Armstrong

Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt først at beregne Armstrongloftet, nemlig at beregne antallet af alle nødvendige materialer og komponenter. For at gøre dette skal du markere loftet. Takket være dette vil det være muligt at straks se, hvordan det fremtidige loft vil se ud, samt de steder, hvor profilerne skal monteres.

Mærkerne begynder med omridset af den vandrette linje, hvorpå monteringen af ​​lejeprofilen udføres. Derefter tegnes parallelle linjer på loftet, der bruges som referencepunkter til montering af tværgående profiler. På grund af tilstedeværelsen af ​​specielle slidser og spor i profilerne, er de meget let indbyrdes forbundet til et enkelt design. Lofthøjde beregnes under hensyntagen til armaturer og kanaler.

Efter markering af markeringen bliver det lettere at bestemme antallet af suspensioner. Det er ønskeligt at installere dem i en afstand på højst 450 mm fra hinanden. Fastgørelsesanordninger har som regel en krog eller et specielt øje, hvor suspensionen er rettet ganske enkelt.

Der er en anden måde, hvorpå du kan beregne det nødvendige antal Armstrong-loft og dets komponenter. For at gøre dette kan du bruge følgende tegn, hvor S er loftet, P er dets omkreds

Formel til beregning af loftet

fund

Sammenfattende kan vi med sikkerhed sige, at Armstrongloftene, på trods af dets mange års eksistens, og nu nyder stor popularitet. Og det skyldes høj kvalitet og fremragende udseende. I dag, med deres hjælp, er lofter installeret i industrielle lokaler, uddannelsesmæssige og sociale institutioner. De anvendes med succes i laboratorier, kontorer, supermarkeder, fitnesscentre og endda saunaer og svømmebassiner. For at gøre dette behøver du bare at vælge den passende type loftdesign Armstrong.

Hvor meget rammer rammen af ​​Armstrong type loft på 1m2

Ofte opstår spørgsmålet: Er det muligt at finde ud af vægten af ​​Armstrong-loftsrammen pr. 1m 2

Albes-Norma ramme vægt pr 1m 2

Ved hjælp af almindelige skalaer vejede vi hver vejledning separat. Nogen kan spørge: hvorfor vejede hver for sig. Ja, fordi profilens højde er forskellig, og derfor er vægten 1m.p. også anderledes.

For nemheds skyld sættes dataene i tabellen:

Så beregnet vi vægten på 1 m 2 af Albes-Norma-rammen er 0,4802 kg

Dernæst vil vi fortsætte med at veje de forskellige rammer og tilføje til denne artikel.

Vægten af ​​rammen loftet. Hvorfor ved og hvor denne værdi anvendes

 • sikkerhed software

Suspenderet loftsramme er en understøttende struktur. Formålet med loftet er plads, der er behageligt og attraktivt for mennesker. Derfor vil nøjagtige beregninger sikre oprettelsen af ​​en struktur, som er sikker for personer i lokaliteterne.

 • installation af loftet

At kende vægten af ​​rammen er nødvendig for korrekt og korrekt beregning af belastningen i loftet og beregning af antallet af suspensioner. Antallet af suspensioner for Armstrong-loft og lignende anbefales af fabrikanterne, men om nødvendigt kan antallet af fikseringer øges. Dette vil øge loftdesignets sikkerhed.

For standard og mest almindelige loftsinstallationssystemer til Armstrong, se artiklen "Installation af Armstrong-type rasterophængt lofter" Stages of installation of suspended ceiling. "

Når du køber krkas-suspenderet Armstrong loftsystem og lignende til store genstande, skal du kende vægten af ​​komponenter til valg af transportkapacitet. Dette vil sikre rettidig levering og start af arbejdet.

Vi hjælper vores partnere med levering af sådanne varer. Se leveringsfrekvenser for leveret levering af loft.

Ved beregning og udarbejdelse af anlægsopgørelser og godkendelse af budgettet skal alle beregnede værdier falde sammen med de reelle og matchende satser. Derfor beregnes normerne for omkostninger, der indbefatter vægten af ​​rammen pr. Kvadratmeter.

Hvordan man beregner størrelsen af ​​forbrugsnormerne for komponenter i det nedhængte loft, fortalte vi her - "Forbruget af materialer på armstrongloftet"

Loftsplader med tilbehør Armstrong, pris

Disse lofter blev berømt takket være en vellykket designløsning, nem installation og overkommelighed. Nedhængt loft type Armstrong bruges oftest til kontorer, men en bred vifte af plader giver dig mulighed for at vælge en model til næsten ethvert værelse.

Armstrong hævet loft

Armstrong hængende loft og dets hængende system er elsket for dets funktionalitet og enkel vedligeholdelse. Udseendet af panelerne giver dig mulighed for ikke at bruge finishet kitt eller malingen. I loftet kan du hurtigt og problemfrit montere alle taklamper. Det er muligt at skjule alle kommunikationer mellem pladerne og betonen. Armstrong præfabrikerede dele af loftet er aftagelige; hvis en flise er beskadiget, kan man tage ud uden at adskille naboerne.

Ulempen ved monterede plader er deres skrøbelighed - pladerne tåler ikke kraftige stød samt manglende evne til at modstå fugt. Udseendet af flisen kan også påvirkes, hvis det anvendes i rum med ustabil luftfugtighed og temperatur.

Profil system

Suspension systemet er grundlaget for hele loftet struktur. Standardramkomponenter er produceret, så de kan altid købes og erstattes uden problemer. Standard farveprofiler - hvid, under ordren kan du købe andre farver - guld, krom, metal.

Materialet til fremstilling af rammen er malet metal eller metalplast. Sidstnævnte findes på hullerne til suspensioner. Profiler kan fastgøres til enhver base: træ, beton, blok.

For at installere et hæftet loft skal du:

 • profil for paneler. Typen af ​​profil afhænger af installationsmetoden - der er et skjult eller synligt system. Forårslås eller foldet overskæg. Bredde - 15 mm og 24 mm. Længden af ​​tværprofilen - 0,6m, 1,2m. Bærerprofilens længde - 3,6 m;
 • hjørne af væggen. Størrelsen er 24x19mm. Længde - 3m;
 • suspension element. Sættet omfatter: stangsløjfe 6x250 mm, stangkrog 6x250mm og en fjeder, der forbinder dem;
 • ankerkrog. Størrelse 8x45mm.

I fastgørelsen af ​​rammen er enten en dowel under skruen eller et metalgreb. I strukturer med øget belastning anbefales det at bruge låse med en kappe.

Armstrong Panel Typer

Materialet til produktion af Armstrong-paneler er en miljøvenlig mineralfiber. Fiberens hovedkomponenter er: cellulose (sekundære råmaterialer), gips, stivelse og latex. Fugtbestandige plader er sammensat af mere latex, i budgetversionen domineres af stivelse. Under driften af ​​panelerne skal det tilladte maksimale fugtighedsniveau være fra 70 til 90%, afhængigt af modellen, temperaturen - ikke lavere end 12, ikke højere end 30 ° C.

Nu producerer producenten paneler fra andre materialer: træ, aluminium, plast, basalt og andre. For det meste anvendes denne type loft i specielle designløsninger.

Armstrong hængende loft og paneler har tekniske egenskaber:

 • Dimensioner af panelerne: 600x600mm, 600x1200mm. Den første variant anvendes oftest, da rammen bedre modstår belastningen på grund af det mindre område af en flise;
 • tykkelsen varierer fra 8 til 25 mm afhængigt af modellen;
 • vægtintervallet 2,5 til 8 kg / m2. Træ og metal gør strukturen tungere, mineralfiber og basalt letter det meget. Den gennemsnitlige belastning af hele systemet er 6,5 - 10 kg / m2;
 • evnen til at reflektere lys ikke højere end 90%
 • lydabsorptionskoefficient i området 0,2-0,5;
 • lydisolering inden for 30-34 dB;
 • Fugtbestandighed, som er angivet af fabrikanten, ligger i området fra 70 til 95%;
 • muligheden for at behandle en særlig antimikrobiel sammensætning mod svampe, skimmel og bakterier
 • muligheden for at montere paneler i et rum med øgede hygiejniske krav: medicinske faciliteter, fødevareblokke;
 • Sanitær pleje udføres ved hjælp af bløde materialer med sæbe og vand;

Af type af pladens endekant er opdelt i:

 • Bestyrelse - universal type panel med glat kant. Bruges i både skjult og synligt fjedringssystem;
 • Microlook er en type panel med et smalt trin langs kanten. Bruges i et skjult system med en profilbredde på 15 mm;
 • Tegular - fliser har en bredere kant. Designet til installation i et skjult system med en profil på 24 mm bred.

I dag byder markedet på et bredt sortiment af Armstrong-loftspaneler fra forskellige producenter: fra klassikere til designløsninger til forskellige rum, alle slags farver og trykte mønstre, prægede og perforerede.

Overvej de vigtigste typer af hængende paneler:

 • Baikal. Økonomisk og den mest populære type hængslet klud, samtidig med at der er et højt niveau af støjisolering. Den produceres hovedsageligt i lys nuancer, den bruges i uddannelsesinstitutioner og industribygninger;
 • Prima. Disse paneler er ofte brugt i caféer, restauranter, badehuse, badeværelser, i industrielle værksteder med høj luftfugtighed, og har en øget styrke og fugtighedsbestandighed (op til 95%).
 • Ultima. En række klud med høj støjbeskyttelse, som oftest findes i biografer, klubber, hoteller mv.
 • BIOGUARD. Hygiejniske paneler, der er beskyttet mod indtrængning af damp og fedt ved hjælp af en speciel antibakteriel sammensætning, anvendes i medicinske institutioner, fødevareblokke.

Armstrong design loft type er repræsenteret af en meget bred vifte af paneler af forskellige farver, teksturer, med påføring af præget mønster. Her kan du også finde plader med høj fugtighedsbestandighed og lydisolering.

montering

Før loftet installeres, er det nødvendigt at beregne den krævede mængde materialer. Du kan bestille beregningen af ​​elementerne i Armstrong-loftet fra sælgeren. Det er dog muligt at udføre beregningen alene ved hjælp af Armstrong-loftsregulatoren.

De vigtigste beregningstrin er:

 • vi måler rummets omkreds - han vil fortælle dig, hvor mange meter vægkanten du skal købe. Vi deler perimeteren med længden af ​​en bar - 3 meter, runde op til et helt tal;
 • Beregn antallet af transportørprofil under hensyntagen til, at afstanden mellem profilerne og mellem profilen og væggene ikke skal være mere end 1,2m. Hvis længden af ​​rummet er større end længden af ​​bærebjælken, kan du øge den;
 • find nummeret på den tværgående profil. For dette er spændvidden divideret med 600 mm - den mindste pitch af fastgørelsen, afrundet op til et helt antal stykker. Med slatlængder på 1,2 og 0,6m er det nemt at beregne den krævede mængde med næsten ingen affald;
 • Forbruget af suspenderede elementer beregnes som følger: 5 stk. Pr. 1m2 af loftet plus 2 stykker fastgørelsesanordninger til hver monteret armatur til loftet Armstrong.

Efter beregning, bestilling og levering af materialer, kan du fortsætte til installationen af ​​systemet. De vigtigste faser af installationen er mærkning af loftet, fastgørelsen af ​​rammen og installation af loftfliser og armaturer.

mærkning

Før du bruger markeringen, skal du sørge for, at alle væggene er forudjusteret, det er nødvendigt for en tynd pasform af profilerne. For det første anbringes en kontinuerlig vandret linje på loftets højde langs længden af ​​de tilstødende vægge ved hjælp af et laser- eller vandniveau, der monteres en vinkelstang langs den ved hjælp af dykker og selvskærende skruer.

Det næste trin er at anvende et gitter med parallelle linjer til at bestemme placeringen af ​​profilerne med det relevante trin. Det skal huskes, at man kun kan klippe de ekstreme rækker, og mellem dem skal ligge hele fliser. Samlede suspensioner installeres langs markeringslinjen med et trin på 400-450 mm. På en af ​​suspensionens komponenter er der en sløjfe, der er fastgjort til loftet, på den anden - en krog, og en bærerprofil er suspenderet fra den.

Installation af profiler

Profiler er nivelleret ved hjælp af en tråd strækket mellem modsatte vinkelplanker. Efter installation af bæreprofiler kan du installere tværgående profiler. Alle lamellerne har specielle huller og riller, med hjælp fra dem er der dannet som et enkelt ophængningssystem.

Montering af lamper og fliser

Når rammen er forberedt, installeres 600x600mm armaturerne i de krævede celler, og de er monteret på profilernes hylder. Hvis der købes spotlights, skæres hullerne i pladerne. Pas på, når du arbejder med lampens fjedermekanisme for at forhindre ødelæggelse af panelet.

Ved at installere og forbinde armaturerne kan du fylde de tomme celler med de resterende loftfliser. På deres sømfulde side markerede retningen af ​​installationen.

Armstrong ophængt loft pris 1m2

Til dato, for loftpaneler med armstrongkomponenter, er prisen pr. M2:

 • økonomiklasse - 150-450 rubler / m2;
 • Prima samling - 670-800 rubler / m2;
 • lydisolerede og akustiske lofter - 700-1500 rubler / m2;
 • hygiejnepaneler - 480-1100 rubler / m2;
 • fugtbestandig linje har en gennemsnitlig pris - 800-1200 rubler / m2;
 • Prisen på designbeslutninger er diskuteret ved ordren.

Priserne angivet i artiklen er omtrentlige. For Armstrongs hævede lofter afhænger prisen af ​​sælgerfirmaets geografiske beliggenhed og prispolitik.

Loftsplader med armstrongkomponenter, der har en ret god præstation og en bred vifte af produkter, har bevist sig på det internationale marked for byggevarer. Overholder anbefalingerne om drift og installation, kan du permanent løse problemet med loftet.

Installering af et hæftet loft armstrong gør det selv er vist i videoen:

Hvordan Armstrong loft bestemme forbruget af materialer pr 1 m2?

Før du går i butikken og køber alt, hvad du behøver for at installere loftet, skal du vide, hvad og i hvilken mængde der kræves. Hvis du køber mindre end nødvendigt, så midt i reparationen skal du slippe alt og gå til butikken for at købe de nødvendige komponenter. Og du skal måske gå til butikken mere end én gang. Hvis du køber flere materialer, du har brug for, vil du bruge ekstra penge, og efter reparationen vil du stadig have unødvendige komponenter, der kun tager plads.

Sådan bestemmer du mængden af ​​materialer, der er nødvendigt for at installere loftet

Hvis du ikke ønsker at udføre beregningen selv, har du to måder:

 • Du kan gå til fabrikanten af ​​lofter og udføre beregningen ved hjælp af en online-regnemaskine. For at gøre dette skal du angive arealet af rummet, størrelsen af ​​loftfliserne og størrelsen af ​​rummet i rummet. Og så vil du på basis af formlerne ikke modtage det helt rigtige antal nødvendige komponenter. Denne beregning kan ikke altid passe slutbrugeren.

Online regnemaskine

 • At overdrage beregningen direkte til udøverne af loftinstallationen. Ofte skal folk, der er involveret i installationen, ofte beskæftige sig med sådanne beregninger, ikke i teorien, men i praksis. Og derfor vil de i deres beregninger tage hensyn til alle nuancer, for eksempel bjælker, søjler og meget mere.

Der er en opfattelse af, at de mest præcise beregninger af forbrug af materialer til installation er lavet af kunstnere fra Armstrong.

Ordningen for beregning af forbruget af varer leveret af Armstrong

Før du starter beregningerne, skal du lave alle de nødvendige målinger. Derefter vil du på grundlag af formlerne kunne bestemme antallet af plader, bøjler, guideprofiler og længden af ​​vægprofilen.

Uden at tage hensyn til alle rummets funktioner, såsom tilstedeværelse af skillevægge, søjler eller bjælker, vil beregningerne være unøjagtige.

Beregningsordningen krævet til installation af antallet af loftplader "Armstrong"

For at finde ud af, hvor mange loftfliser du har brug for, skal du bestemme rummet. For at finde ud af, formere længden af ​​rummet ved bredden. Nu kan du bestemme antallet af loftfliser, for at gøre dette, opdele rummet af rummet ved hjælp af det område af den anvendte plade og tilføj en eller to til reserven.

For eksempel installerer du loftet i et værelse med en længde på 8,3 og en bredde på 5,4 meter. Vi finder gulvplads på 8,3 * 5,4 = 44,82 m2. Nu skal du kende loftpladens område. Det kan være 0,36 m2 til plader med dimensioner på 600 × 600 millimeter (reelle dimensioner er 610 × 610 millimeter) eller 0,74 m2 til plader på 600 × 1200 millimeter (virkelige dimensioner er 610 × 1219 millimeter).

Beregningsskemaet for antallet af guideprofiler "Armstrong", der kræves til installation

For at bestemme, hvor mange guider du har brug for, skal du dele rummet i rummet med længden af ​​den profil, du vil bruge, og multiplicere resultatet med en faktor afhængigt af profilens længde. Denne koefficient er lig med 0,8 for en profil med en længde på 3,66 meter og 1,55 for en profil med en længde på 1,22 meter.

Antallet af komponenter, herunder Armstrong-guideprofiler, kræves til installation

Et eksempel på beregninger. I samme rum med et areal på 44,82 m2 bestemmer vi nummeret på en profil med en længde på 3,66 meter: (0,8 * 44,82) / 3,66 = 9,79, det vil sige, du skal købe 10 stk.

Ordningen til beregning af antallet af nærvægsprofiler

Vægprofilens længde er 3,05 meter. For at beregne, hvor mange af disse elementer der er behov for, skal du dele rummets omkreds med længden af ​​en vægoverfladeprofil - 3,05.

Elementer af design Armstrong, herunder suspensioner

Ordningen for beregning af antallet af suspensioner og dowels

For at bestemme det krævede antal suspensioner og dowels skal du formere området med rummet med en faktor på 0,7. For vores lokaler: 44,82 * 0,7 = 32,37. Således skal vi have 33 dowels og 33 suspensioner.

Loftvægtberegningsskema

Suspenderede lofter kan laves af forskellige materialer, og det afhænger af deres type og tykkelse af loftfliser hvor meget vægt pr 1 m2. Armstrongs gennemsnitlige loftvægt ligger i området fra 2,5 kg / m2 til 8 kg / m2.

Yderligere udstyr

Nedhængt loft kan ikke forestilles uden smukke ventilationsgaller, loftlamper og andet ekstra udstyr. Ventilationsgitteret "Sota" installeres uden suspensioner.

Ventilationsgitter "Sota"

Ventilationsrist "Sota" er lavet af slagfast plast og er monteret i loftslofter uden særlige suspensioner. Dens dimensioner er 595 × 595 millimeter, en tykkelse på 8 millimeter, en cellestørrelse på 25 × 25 millimeter. Et sådant gitter passer perfekt til sine funktioner og passer ind i rummet.

Der er fire typer armaturer til hævede lofter:

 1. Indbyggede lamper har eksisteret i mange år, kendetegnes af deres pålidelighed og nem installation og drift.
 2. Overhead monteret direkte på overfladen af ​​loftet på bøjlerne. Anvendelsen af ​​sådanne lamper tillader at reducere afstanden mellem bundloftet og suspenderet.
 3. Dekorative lamper er designet til at forbedre udseendet af rummet.
 4. LED-paneler er holdbare og økonomiske.

Sammenfatning af beregning af komponenter

At lave en uafhængig beregning af de nødvendige komponenter er let, men det vil spare dig for problemer og uanstrengelige udgifter. Det overskud af råvarer, for hvilket der allerede er betalt penge, vil trods alt ligge under dine fødder i årevis og forstyrre dig. Derfor, før du køber alt til installation, udfør selv de nødvendige beregninger selv eller spørg de personer, der vil installere det hængende loft for at gøre dette.

Listede komponenter til loftet "Armstrong", du nemt kan købe i enhver hardware butik.