Hvor meget rammer rammen af ​​Armstrong type loft på 1m2

Ofte opstår spørgsmålet: Er det muligt at finde ud af vægten af ​​Armstrong-loftsrammen pr. 1m 2

Albes-Norma ramme vægt pr 1m 2

Ved hjælp af almindelige skalaer vejede vi hver vejledning separat. Nogen kan spørge: hvorfor vejede hver for sig. Ja, fordi profilens højde er forskellig, og derfor er vægten 1m.p. også anderledes.

For nemheds skyld sættes dataene i tabellen:

Så beregnet vi vægten på 1 m 2 af Albes-Norma-rammen er 0,4802 kg

Dernæst vil vi fortsætte med at veje de forskellige rammer og tilføje til denne artikel.

Vægten af ​​rammen loftet. Hvorfor ved og hvor denne værdi anvendes

 • sikkerhed software

Suspenderet loftsramme er en understøttende struktur. Formålet med loftet er plads, der er behageligt og attraktivt for mennesker. Derfor vil nøjagtige beregninger sikre oprettelsen af ​​en struktur, som er sikker for personer i lokaliteterne.

 • installation af loftet

At kende vægten af ​​rammen er nødvendig for korrekt og korrekt beregning af belastningen i loftet og beregning af antallet af suspensioner. Antallet af suspensioner for Armstrong-loft og lignende anbefales af fabrikanterne, men om nødvendigt kan antallet af fikseringer øges. Dette vil øge loftdesignets sikkerhed.

For standard og mest almindelige loftsinstallationssystemer til Armstrong, se artiklen "Installation af Armstrong-type rasterophængt lofter" Stages of installation of suspended ceiling. "

Når du køber krkas-suspenderet Armstrong loftsystem og lignende til store genstande, skal du kende vægten af ​​komponenter til valg af transportkapacitet. Dette vil sikre rettidig levering og start af arbejdet.

Vi hjælper vores partnere med levering af sådanne varer. Se leveringsfrekvenser for leveret levering af loft.

Ved beregning og udarbejdelse af anlægsopgørelser og godkendelse af budgettet skal alle beregnede værdier falde sammen med de reelle og matchende satser. Derfor beregnes normerne for omkostninger, der indbefatter vægten af ​​rammen pr. Kvadratmeter.

Hvordan man beregner størrelsen af ​​forbrugsnormerne for komponenter i det nedhængte loft, fortalte vi her - "Forbruget af materialer på armstrongloftet"

Vægten af ​​rammen af ​​loftet på 1m2

Den mest pålidelige ramme - metal. Saml det fra galvaniserede stålprofilerede skinner, der producerede mange, på den mest lunefulde designsmag. Fra rails af forskellige sektioner, fra Lego, kan man samle praktisk taget enhver, selv den mest forvirrende (herunder krøllede) ramme for gipspladetrimmen.

Men sådanne podshivnye lofter skal ofte installeres ikke på grund af designerens indfald, men at lukke rørene, ledninger, luftkanaler passerer gennem loftet. Derudover er det hængende loft på en metalramme arrangeret med det formål at løse problemerne med dekorative efterbehandling, hvilket øger brandmodstanden af ​​understøttende strukturer af gulve og belægninger og lydisolering af lokalerne. Da det nedhængte loft ikke er en understøtningsstruktur, er det tilrådeligt at bruge ved dens anordning lyse bøjning tynde fjedrende profiler, fjedrende kraver og oscillerende suspensioner.

Suspended ceiling design på en to-tier metal ramme

Det hængende loft på en todelt metalramme består af hoved- og støtteprofiler, som er placeret på to planer vinkelret på hinanden. Profiler er fastgjort til hovedloftet med højhastighedsspændinger.

Hovedstrukturen i strukturen:

 • vægt på 1 m2 af loftet - ca. 13,5 kg;
 • Afstanden mellem fastgørelsespunkterne til rammen til hovedloftet <а) — 900 мм; 0 расстояние между осями несущих профилей (б) — 500 мм;
 • Den maksimale afstand mellem hovedprofilernes akser er 1000 mm;
 • Afstanden mellem væggen og aksen på den ekstreme hovedprofil er 100 mm.

Støtten på understøtningsprofilerne eller rammestængerne afhænger af metoden til placering af gipspladerne og kan have to muligheder: Hvis gipspladen er placeret tværs, er pladden 500 mm, og hvis de er langsgående i forhold til understøtningsprofilerne eller rammestængerne, er stigningen 400 mm. Professionelle anbefaler at bruge KNAUF-suspensioner som fastgørelsesanordninger.

Nu om fastgørelsen af ​​det hængende loft med en todelt metalramme. Til fastgørelse af metalrammen på bøjler er det ønskeligt at anvende selvlukkende skruer til metal 1B 3,5x9,5 mm. Og til fastgørelse af hoved- og understøttende profiler, to-niveau stik. Når der monteres et hængende loft på en todelt metalramme, skal afstanden mellem den yderste profil og væggen også ikke være mere end 100 mm (arkbredde uden foldet kant).

Rammen af ​​det hængende loft er påført på samme måde som vægrammen. Vanskeligheden er i de vandrette positioner af arkene. Derfor skal der anvendes t-formede understøtninger til fastsættelse af plader. Det er nødvendigt at trykke arkene omhyggeligt uden at beskadige overfladen, derfor skal der placeres et bredt stykke krydsfiner eller spånplader under understøtningerne. Professionelle til fastgørelse af gipsplader på loftrammen bruger en speciel metrostat, der gør det muligt at trykke det fast på rammen.

Monteringen af ​​loftet på en metalram på to niveauer skal udføres i følgende rækkefølge:

 • start arbejde efter "våd" processer;
 • lav et loft layout
 • bore huller til suspensioner;
 • installer bærer og forbindelsesprofiler
 • fastgør arkene med fastmonterede dowels;
 • gennembore sømme og gøre finishen.

Det er muligt at levere de krævede værdier af termiske præstationer og lydisoleringsegenskaber af gulvkonstruktioner og belægninger med lofter i lofter på samme måde som angivet i afsnittet for vægbeklædning.

Separat skal man sige om de brandhæmmende egenskaber ved det hængende loft. Til dette formål kan der anvendes yderligere GVL'er, der opfylder kravene i GOST R 51829. Det er klart, at brugen af ​​brændbare materialer i loftet over loftet bør udelukkes.

Ophængt loftkonstruktion på en enkelt metalramme

Hvis der er et lavt loft i dit værelse, og du vil spare plads så meget som muligt, så kan du bruge opførelsen af ​​et enkelt niveau ramme af et hæftet loft. Den består af hoved- og forbindelsesprofiler. Hovedprofiler skal fastgøres til understøtningsstrukturen. Her kan du ikke uden parentes og suspensioner. Tilslutningsprofiler skal monteres på tværs vinkelret på hoveddelen. Til krydsforbindelse af metalprofiler mellem dem anvendes en engangskrabbeforbindelse oftere.

Der er også et universelt enkeltniveau stik, hvorved du ikke kun kan forbinde hoved- og bæreprofilerne, men også forbinde rammen med suspensionerne. Med dette stik kan rammens metalprofiler fastgøres på samme niveau i forskellige vinkler. Dette er meget bekvemt, når man går rundt i bygningens udragende bygningselementer (kolonner mv.), Samt ved montering af lofter af kompleks form, når du skal arrangere bæreprofilerne i en vis vinkel med hinanden. For at skabe en samling skal stikpladerne på stikket indsættes i profilsporene og bøjes således, at vinkelslitteren passerer gennem bøjningen.

Parametrene af metalplader afhænger af tykkelsen og antallet af strukturer. De vigtigste parametre er:

 • afstand mellem vedhæng
 • hovedafstanden af ​​hovedprofilen;
 • center distance carrier profil.

Ved montering af den hængende loftsstruktur på en enkelt metalramme er det nødvendigt at observere afstanden mellem den ekstreme hovedprofil og væggen. Det skal ikke være mere end 170 mm, hvilket svarer til bredden af ​​arkene uden foldede kanter, som i yderste af dem skal skæres. Den færdige struktur kan være beklædt med fugtsikre plader af grønt gipsplader eller GVL. Når arkplader skal lægges vinkelret på støtteprofilerne eller stængerne. Buttene i enderne skal ligge på lejeprofilen, forskudt fra leddene i tilstødende ark i en afstand på mindst 400 mm. Efter fastsættelse af arkene er det nødvendigt at lukke sømmen af ​​både det første og det andet lag (i tilfælde af tolags polstring).

Video: Falskt loft fra KNAUF-ark P 113

Følgende artikler:

Indhold Træimpregnering med antiseptisk montering af ramme til væg Facing af ramme med gipsplade Montering af kontakter og stikkontakter...

Indhold Anvendelse af mastiks på væggen Anvendelse af mastiks på et plade af gipsplader Overfor rammens gipsplader Video: Enkellag...

Indhold Træimpregnering med antiseptisk montering af ramme til væg Facing af ramme med gipsplader Video: hæftet loft, træ...

Indhold Grundlæggende krav til produktion af værker Måder at undgå revner Video: Sådan undgår man revner på gipsvæggen...

Indhold Installation af loft og buede strukturer Video: Master klasse fra gipsplader Halvcirkelformet buet loft kan...

Tidligere artikler:

Indhold Træimpregnering med antiseptisk montering af ramme til væg Facing af ramme med gipsplade Montering af kontakter og stikkontakter...

Indhold Anvendelse af mastiks på væggen Anvendelse af mastiks på et plade af gipsplader Overfor rammens gipsplader Video: Enkellag...

Indhold Træimpregnering med antiseptisk montering af ramme til væg Facing af ramme med gipsplader Video: hæftet loft, træ...

Indhold Grundlæggende krav til produktion af værker Måder at undgå revner Video: Sådan undgår man revner på gipsvæggen...

Indhold Installation af loft og buede strukturer Video: Master klasse fra gipsplader Halvcirkelformet buet loft kan...

Armstrong loftvægt 1 m2 med tilbehør

Armstrong hævet loft: beregning af komponenter og materialer.

Suspended lofter er blevet en populær løsning til at gemme kommunikation, udjævning af overfladen og installation af lys i nogen.

Ved at multiplicere området med den tilsvarende koefficient beregner vi, at der er behov for 9,45 m for de 3,7 m og 0,6 m elementer og 1,2 - 18,9 m for de kvantitative formål. 3 stk. Guiderne vil være 3,7 m. (i alt 11,1 m), 1,2 meter er nok 14 stk. (i alt 16,8 m) og 0,6 meter - 16 stk. (i alt 9,6 m).

Beregning af gipsvæg: en online regnemaskine.

Der findes metoder til nøjagtig beregning af forbruget af gipsplader med det formål at rationel og meget effektiv anvendelse af projektbudgettet. Beregning.

1658,5 / 300 = 5,52 stk.

Det nedhængte loft på Grilyato er et stilfuldt og letvægts honeycomb loftdesign.

Hængende loft Grilyato - en stilfuld og letvægts cellulær struktur i loftet. Med lofter kan du få en glat overflade uden brug af pudsning og kittens arbejde. One.

Ifølge materialerne skal du have loftsystemer i sætet - Armstrongpaneler, hjørneprofil, suspensioner, lameller, dowels.

LED lamper i et falsk loft - rentabel, smuk og moderne.

LED-lamper i et falsk loft - rentabelt, smukt og moderne Det sidste trin i reparation af loftet er installation af belysning. Korrekt design vil gøre interiøret holistisk, visuelt øge.

LED-lamper bruges i forskellige områder: i belysning af store arealer til industrielle formål, små kontorer og endog i gade lamper.

Forbrug af skruer på 1 m2 gipsvæg, profileret plade, metalfliser: hvordan man beregner korrekt.

Hvis du vil beregne det rigtige forbrug af skruer, pr. 1m2 af dit materiale, overvej funktionerne. Beregninger for gipsvæg, profileret ark og tagdækning vil være forskellige, så foretag en korrektion for detaljer eller brug en lommeregner.

Hej alle sammen! Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at lave reparationer alene og dele min erfaring. I dag vil jeg fortælle om den ubehagelige historie, der skete for mig og min ven. Vi besluttede at lave reparationer med venner, men fastslog ukorrekt forbruget af selvlukkende skruer, der kræves pr. Kvadratmeter. m. GCR. Og siden vi satte landet i orden, måtte vi stoppe arbejdet og gå til den lokale butik. Jeg vil ikke tale om overbetalinger, men tabet af tid var håndgribelig. For at undgå et sådant perspektiv skal du studere reglerne og få det nødvendige antal skruer!

LED lamper til loftet af gipsplader.

De glødepærer i dag er allerede en ting fra fortiden, ledende steder bliver vundet af lysdioder af forskellige typer. LED lyser til.

LED-belysningsenheder giver mange fordele i forhold til andre typer armaturer og lamper.

Hvilket loft er bedre, materialer til hængende og niveau lofter.

Moderne renovering af værelset er ikke komplet uden at skabe det originale design, som vil være en rigtig dekoration for alle.

Det er svært at tale om priserne, fordi hvert værelse har sine egne egenskaber. Men hvis vi taler om at placere den korrekte form i størrelsen 10-15 kvadratmeter, vil installationen af ​​gipspladens konstruktion blive billigere. Dette skyldes primært, at sådanne reparationer kan udføres uafhængigt og sparer ved betaling for tjenester. Men i de tilfælde, hvor du skal lave et loft på flere planer, er det bedre at henvende dig til fagfolk.

Profil loft software 60x27 til gipsvæg - typer, installation, funktioner.

Metalprofil Knauf PP 60x27 til montering af gipsplader. Varianter af metalprofil. Montering og installation. Prisen på materialet og anvendelsesmulighederne.

Når du installerer gips, skal du helt sikkert have en profilguide PN 2 mm. PN 50 * 40 profiler bruges oftest til at skabe en solid og pålidelig rackstruktur og lintel. De er kun beregnet til installation under tape af polyurethan eller skumgummi. Hovedproduktet er galvaniseret metal.
Bygherrer hævder, at det er muligt at "glide" guideprofilerne 50 * 40 på tætningsmidlet, men oftere er sådanne metalkonstruktioner fastgjort ved hjælp af skruer, skruer eller dowels. Standard længden på profilerne 50 * 40 mm er tre meter, og der skal være en afstand på mindst en meter mellem hver selvdrejende skrue. Derfor er der normalt tre fastgørelsespunkter, der er tilstrækkelige til at fastgøre styrene fra Knauf.

GVLV - Tekniske egenskaber og brug af materialet.

GVLV - Tekniske egenskaber og anvendelse af materialet Fugtbestandige gipsfiberark er et miljøvenligt, vejrtrækningsmateriale. Høje tekniske egenskaber gør området til dets.

Ved køb af HB-plader skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​mærkning og overensstemmelsesattester.

Armstrong hævet loftvægt pr. 1 m2

Armstrongloft: designspecifikationer

Mange udenlandske varer bragt til Rusland fik deres navn takket være fremstillingsvirksomheden. Dette skete med Xerox-produkter, der gav deres navn til en hel genre af elektroniske produkter. Armstronglofterne led også en lignende skæbne.

De tekniske egenskaber ved dette loftdesign giver mulighed for installation af mineralfiberplade i underrummet.

Dette loftsystem kan monteres fra:

 • Metalprofiler
 • Trådbøjler

Udseendet af lofter af denne type skyldes det britiske firma Armstrong, som for første gang implementerede teknologien til montering af en metalramme på loftet. Snart solgte denne type af Armstrong-lofter over hele verden og fik den særlige kærlighed til ejere af kontorlokaler.

Det russiske marked er klar til at tilbyde forbrugeren en række varer i forbindelse med Armstrongs loftsystem, men for kunders bekvemmelighed henvises alle sådanne konstruktioner til:

 • Armstronglofter
 • Loftkonstruktioner som armstrong installationssystem.

Armstrong ophængte lofttyper

Det britiske selskab Armstrong var den første til at introducere et unikt modul applikationsprojekt til markedet. Der er mange materialer, der gør armstrong hævede lofter.

Tekniske egenskaber og typer af disse materialer:

 • Mineralfiber
 • polycarbonat
 • træ
 • Basalt fiber
 • aluminium
 • stål

Teksturfunktioner i lofter:

 • Med anvendelsen af ​​prægningen
 • Med perforering
 • Brug af det samme geometriske mønster
 • Med brug af forskellige dekorative elementer

Det bredeste sortiment og sortiment af farvepaletter gør det muligt at designe Armstrong-lofter, der er ideelt til forbrugere (læs også: "Suspended lofter: typer og egenskaber ved strukturer").

Tekniske egenskaber ved lofter efter anvendelsesområde:

 • Mindste dækningsareal i loftet kan være en halv kvadratmeter
 • Loftet kan dække et rum på op til tusind kvadratmeter. Dette område er tilgængeligt i de fleste stationer eller indkøbscentre.

Det unikke design giver dig mulighed for at oprette følgende Armstrong loftsdesign:

 • Helt fladt underliggende område
 • Forskellige former i tre dimensioner
 • Farverlakeret loft
 • Split loft

Disse typer af design kan anvendes overalt: i kontorer, kommunale organisationer, produktionsværksteder samt i boliger. Derudover kan du vælge designet af det hængende loft med et synligt ophængningssystem til loftet og med en skjult. Alt nødvendigt udstyr kan indbygges i loftet: belysning, lyd og video udstyr, aircondition.

Det specielle modulære design skelner mellem Armstrong-lofter fra den samlede masse.

Modulernes størrelse kan variere, men producenter forsøger at observere følgende parametre under produktionen:

 • 600x600mm eller firkantede plader
 • 600x1200mm eller rektangulære plader

Normalt overstiger tykkelsen af ​​loftkonstruktionsmodulet ikke 25 mm, og har også den mindste givne parameter i 8 mm. Baseret på dette er der ingen store vanskeligheder med at bestemme vægten af ​​Armstrong-loftet. Den mindste loftsvægt er 2,5 kg pr. M2, og maksimumet er op til 8, hvilket er en anstændig spredning. For at finde ud af hvorfor vægten på 1m2 af Armstrong-hænget loft er så forskelligt, hjælper det det materiale, som byggemodulerne er færdige med. Metal og træ gør loftet meget tyngre, mens mineral- eller basaltfibre reducerer vægten af ​​dele væsentligt.

Efter at have fundet ud af vægten af ​​Armstrong-hængende loftramme, kan du finde ud af, hvilke moduler der er direkte i form af deres egne kanter:

 • Microlook er en type modul med et smalt trin til at hænge rammerne for et hæftet loft. have en bredde på en og en halv cm.
 • Board - Modulet af denne type har glatte kanter, som er beregnet til montering på monteringstrimlerne.
 • Tegular er en type modul, der har en slatbredde 2,4 cm og har et bredt trin.

Pålideligt fjedringssystem - nøglen til succes for ethvert loft. Armstrong hævet loft er ikke en undtagelse i denne parameter.

Karakteristika ved suspensionen af ​​dette design opfylder altid alle sikkerhedsstandarder, som sikres ved fremstilling af en ramme fremstillet af metalelementer, som er:

 • Carrier profil
 • Hjørne profil
 • Kryds profil
 • Justerbar Wire Suspension

For at loftet skal ligne på de bedste billeder af verdens kontorer, er det nødvendigt at følge en simpel regel, nemlig at vælge profiler i overensstemmelse med rummets generelle farveformat.

Sådan installeres Armstrong loft type, se på videoen:

Sådan beregnes forbruget af materialer på armstrong loft type

Når forbrugeren beslutter at bruge Armstrongs loftsystem i hans lokaler, skal han korrekt beregne mængden af ​​materialer, der er brug for.

For at lette løsningen af ​​dette problem kan du markere loftet i henhold til længden og størrelsen af ​​rammerne for loftkonstruktionen. Den sporede markering giver dig mulighed for visuelt at demonstrere, hvordan loftet vil se ud, og også for at bestemme de steder, hvor profiler skal løses (læs: "Armstrong hævet loft med egne hænder: installationstrin").

Det første trin i mærkning er omridset af en vandret linje, hvorefter lejeprofilen vil blive installeret. Endvidere er det nødvendigt at bemærke flere parallelle lige linjer, som vil spille rollen som referencepunkter ved fastgørelse af tværgående profiler.

Profildesignet giver dig mulighed for at montere det med andre, takket være tilstedeværelsen af ​​et bestemt antal spor og slidser. Armstrong hævet lofthøjde afhænger stærkt af størrelsen af ​​de lamper, der skal indbygges i rammen: Jo mindre belysningsenheden er, desto tættere er konstruktionen til loftet eller omvendt.

Markeringen vil også være nødvendig for at beregne det krævede antal ophængningselementer. Ifølge producenterne er det bedre at placere dem i trin på ikke over 4,5 cm. Hertil kommer, at formen af ​​fastgørelsen indebærer en krog eller et øje, der er let forbundet med hinanden.

De vigtigste fordele ved Armstrong type lofter

Forbrugeren kan gå tabt blandt de mange tilbud på loftmarkedet. Hvorfor skulle han vælge Armstrong hævet loft.

Gost er svaret. Ifølge normerne i Den Russiske Føderation er Armstrong-hæmmede lofter en lavfarekonstruktion, der er tilladt til brug i enhver form for lokaler med følgende forbehold:

 • Temperaturen i rummet bør ikke falde under baren ved +12 grader Celsius.
 • Fugtigheden skal forblive inden for 70%, ikke mere.

Desuden er det muligt at anvende loftet under 100% luftfugtighed, men samtidig er det nødvendigt at anvende fugtighedsbestandige materialer i loftdesignet, og ophængsrammen skal behandles med en polymer for at bekæmpe korrosion.

Armstronglofterne kom til Rusland for længe siden for omkring 20 år siden. I løbet af denne periode har de vist sig at være pålidelige og overkommelige. Herudover giver Armstrong-loftets lette vægt samt dets robuste design dig mulighed for sikkert at installere dette loftsystem i ethvert rum. Læs også: "Installation af Armstrong-type lofter - designfunktioner".

Hvor meget rammer rammen af ​​Armstrong type loft på 1m2

Albes-Norma ramme vægt pr 1m 2

Ved hjælp af almindelige skalaer vejede vi hver vejledning separat. Nogen kan spørge: hvorfor vejede hver for sig. Ja, fordi profilens højde er forskellig, og derfor er vægten 1m.p. også anderledes.

For nemheds skyld sættes dataene i tabellen:

forbrug pr. 1m 2

multiplicere vægten på 1 mp hver profil for forbrugsfrekvenser

Den største (bærende) guide, 3700 mm lange

1200 mm lang tværstang

600 mm lang tværgående stang

Så beregnet vi vægten på 1 m 2 af Albes-Norma-rammen er 0,4802 kg

Dernæst vil vi fortsætte med at veje de forskellige rammer og tilføje til denne artikel.

Vægten af ​​rammen loftet. Hvorfor ved og hvor denne værdi anvendes

Suspenderet loftsramme er en understøttende struktur. Formålet med loftet er plads, der er behageligt og attraktivt for mennesker. Derfor vil nøjagtige beregninger sikre oprettelsen af ​​en struktur, som er sikker for personer i lokaliteterne.

At kende vægten af ​​rammen er nødvendig for korrekt og korrekt beregning af belastningen i loftet og beregning af antallet af suspensioner. Antallet af suspensioner for Armstrong-loft og lignende anbefales af fabrikanterne, men om nødvendigt kan antallet af fikseringer øges. Dette vil øge loftdesignets sikkerhed.

Når du køber krkas-suspenderet Armstrong loftsystem og lignende til store genstande, skal du kende vægten af ​​komponenter til valg af transportkapacitet. Dette vil sikre rettidig levering og start af arbejdet.

Vi hjælper vores partnere med levering af sådanne varer. Se leveringsfrekvenser for leveret levering af loft.

Ved beregning og udarbejdelse af anlægsopgørelser og godkendelse af budgettet skal alle beregnede værdier falde sammen med de reelle og matchende satser. Derfor beregnes normerne for omkostninger, der indbefatter vægten af ​​rammen pr. Kvadratmeter.

Hvordan man beregner størrelsen af ​​forbrugsnormerne for komponenter i det nedhængte loft, fortalte vi her - "Forbruget af materialer på armstrongloftet"

Armstrong Ceiling Specifikationer

Som det allerede er sket efter tradition, bliver den første producent af lofter eller andre produkter importeret til landet et husstandsord for alle produkter med lignende egenskaber. Dette gælder også for Armstronglofterne, som i dag fremstilles af producenter fra forskellige lande i Asien, Europa og Amerika. Armstrongloft kan bruges i ethvert rum, refererer til de hævede lofter. Den består af en præfabrikeret struktur, som er en plademodul lavet af mineralfibermateriale. De fleste af dem er installeret i offentlige bygninger, men det er også velegnet til udsmykning af private huse og lejligheder.

Fra et producentnavn er Armstrong blevet et husstands navn

I hjertet af loftet er mineralfiber. Der tilsættes forskellige additiver og bindende komponenter. Det kan være gips, ler, stivelse og andre materialer.

Specifikationer Armstrong afhænger af forholdet mellem disse additiver i færdigvaren. For eksempel indeholder et loft designet til brug under høj luftfugtighed en stor mængde latex.

Udvendigt i Armstrong-loftet

Fordele ved Armstrong Loft

 • enkel og hurtig installation, demontering og delvis reparation. Det tager lidt tid at installere rammen;
 • ingen grund til at putte, prime og maling;
 • I tilfælde af skade kan du udskifte enkelte plader, du behøver ikke at ændre loftet helt. Denne procedure vil kun tage et par minutter;
 • giver dig mulighed for at skjule alle manglerne i loftoverfladen, kablet og ledningen og giver dem også hurtig adgang, hvis det er nødvendigt;
 • har varmeisolerende egenskaber;
 • har god lydabsorption, hvilket gør det muligt at bruge det i store administrative centre og kontorer
 • giver dig mulighed for at installere enhver form for belysning, brandslukningsanlæg og alarmsystemer;
 • stort udvalg;
 • enkel pleje.

Armstrong-loftkonstruktioner er lavfarekonstruktioner og kan bruges i lokaler, hvor lufttemperaturen ikke falder under + 12 ° C. Samtidig bør indikatoren for fugtighed ikke overstige 70%.

Der er også Armstronglofter, der er egnet til brug selv ved 100% fugtighed. I så fald er deres moduler lavet af ikke-hygroskopiske og vandfaste materialer, og selve ophængningssystemet er belagt på indersiden med polymer, hvilket øger korrosionsbestandigheden.

Skakplade Armstrong

Typer og former for loft Armstrong

I øjeblikket kan Armstrong-loftet indeholde en række forskellige materialer. Men de mest almindeligt anvendte er:

 • naturlige mineralfibre;
 • basaltfibre;
 • polycarbonat;
 • et træ;
 • stål;
 • aluminium.

Hvad angår tekstur af dette materiale, kan det være:

 • perforeret;
 • med præget
 • med tilsætning af dekorative elementer;
 • forenet af et fælles geometrisk mønster.

Takket være et stort sortiment og en række farver kan Armstrong-loftet gøre det muligt at oprette dit eget unikke indretningsrum, hvor det bliver realiseret. Med dette system kan du ikke kun lave en flad overflade, men også et flerniveau eller tredimensionelt design samt et farveskærm. I dette tilfælde kan designet udføres med et skjult eller med et synligt ophængningssystem. Designfunktioner er afbildet i dette billede:

Armstrong loftkonstruktion

Armstrong loft system består af såkaldte moduler. De kan bestå af to størrelser:

Modulerne varierer også i form af kanterne:

 • Board - modul med glatte kanter;
 • Tegular - et modul med et bredt trin;
 • MicroLook - moduler med et smalt trin.

Armstrong loftmodul kant typer

Til pålidelig vedhæftning af moduler anvendes et specielt suspensionmetalsystem, som er monteret i underrummet. Den består af vinkel-, bære- og tværgående profiler samt ledningsjusterbare suspensioner.

Armstrong-loftkomponenter, nemlig profilens forside, kan belægges med en polymer belægning af enhver skygge med dekorativt formål.

Vigtigste tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet

Armstrongs standard loftsdimensioner er 600 x 600 mm og 1200 x 600 mm.

Tykkelsen på en plade kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm. Takket være dette kan du altid vælge den rigtige løsning under hensyntagen til den type arbejde, der udføres, værelset og kundens krav.

Vægten på en kvadratmeter konstruktion - fra 2,5 kg til 8 kg.

Fugtbestandighed i strukturen - fra 70 til 95%

Lysreflekterende evne - overstiger ikke 90%

Lydabsorption i området 0,2 til 0,5 (koefficient).

Takket være konfigurationen af ​​endefladerne er loftet opdelt i tre typer:

Afhængigt af dette anvendes til strimler af forskellig bredde til installationsarbejdet. For eksempel til bordplader. der har glatte kanter såvel som Tegular plader med kanter i form af et bredt trin, er det nødvendigt at tage fjedringssystemets elementer 2,4 cm bredt.

Armstrong loft, lavet i det oprindelige design

Beregning af loftmaterialer Armstrong

Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt først at beregne Armstrongloftet, nemlig at beregne antallet af alle nødvendige materialer og komponenter. For at gøre dette skal du markere loftet. Takket være dette vil det være muligt at straks se, hvordan det fremtidige loft vil se ud, samt de steder, hvor profilerne skal monteres.

Markeringen starter med en vandret linje. på hvilken installation af lejeprofilen vil blive udført. Derefter trækkes parallelle linjer på loftet. bruges som referencepunkter til installation af tværgående profiler. På grund af tilstedeværelsen af ​​specielle slidser og spor i profilerne, er de meget let indbyrdes forbundet til et enkelt design. Lofthøjde beregnes under hensyntagen til armaturer og kanaler.

Efter markering af markeringen bliver det lettere at bestemme antallet af suspensioner. Det er ønskeligt at installere dem i en afstand på højst 450 mm fra hinanden. Fastgørelsesanordninger har som regel en krog eller et specielt øje, hvor suspensionen er rettet ganske enkelt.

Der er en anden måde, hvorpå du kan beregne det nødvendige antal Armstrong-loft og dets komponenter. For at gøre dette kan du bruge følgende tegn, hvor S er loftet, P er dets omkreds

Formel til beregning af loftet

Sammenfattende kan vi med sikkerhed sige, at Armstrongloftene, på trods af dets mange års eksistens, og nu nyder stor popularitet. Og det skyldes høj kvalitet og fremragende udseende. I dag, med deres hjælp, er lofter installeret i industrielle lokaler, uddannelsesmæssige og sociale institutioner. De anvendes med succes i laboratorier, kontorer, supermarkeder, fitnesscentre og endda saunaer og svømmebassiner. For at gøre dette behøver du bare at vælge den passende type loftdesign Armstrong.

Typer af stræklofter og deres farver

Loft reparation er en ret kompliceret og vanskelig opgave, hvis gennemførelse ofte forårsager visse vanskeligheder. I øjeblikket er der forskellige design, der giver mulighed for at løse dette problem, men de mest populære af dem er spændingsstrukturer. Og det er slet ikke mærkeligt, fordi de på trods af de forskellige typer af loftslofter har mange fordele i forhold til konventionelle typer af dekoration:

 • Hjælper med at skjule alle fejl i loftet;
 • Har lang levetid
 • Besidder lydisoleringsegenskaber
 • brandsikker;
 • I tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor beskytter de rummet mod vandlækage;
 • Udført i et stort sortiment;
 • Hurtigt monteret.
 • Typer af stræklofter

  To-farve stretchlofter - foto gennemgang af eksempler i interiøret

  To-farvede stræklofter bryder alle registreringer af popularitet, fordi for nylig flere og flere mennesker har valgt denne type stræklofter. En af de faktorer, der påvirker høj efterspørgsel, er alsidighed - sådanne lofter er perfekt kombineret med både dristige og lyse interiører såvel som klassiske, lavnøgle. Hovedbetingelsen er at vælge den rigtige kombination af farver tofarvet strækloft i gangen, salen eller et hvilket som helst andet rum.

  Disse 2 billeder bryder ind i fluff og støder på nogle folkes ord, at tofarvede lofter ikke passer til værelser lavet i klassisk eller retro stil.

  Opvarmning af loftsskummet med egne hænder

  Termisk isolering af loftet ved hjælp af skum kan være nødvendigt i et privat hus, såvel som i en lejlighed, garage, sommerhus eller i et bad. Efter denne operation bliver rummet meget varmere, og dets ejere vil bruge mindre penge på opvarmning. Selvfølgelig giver isoleringen af ​​væggene og gulvet også god varmeopbevaring, men du skal vide, at ca. 20% af varmen går gennem loftet

  I øjeblikket er der et stort udvalg af isoleringsmaterialer, men det mest anvendte er netop skummet.

  Vægmaleri på loftet - video anmeldelser og foto eksempler

  Vægmaleri er en lys løsning til at dekorere loftet på dit hjem, lejlighed eller kontor, du kan bruge dem til at skabe hygge, visuelt udvide rummet af huset og hæve loftets højde. Photowall-papir til et loft er meget mere bekvemt og gunstigt end plast og andre materialer, som forblev i den fjerne fortid. Du er velkommen til at sige, med fremkomsten af ​​alle slags fotobånd, fik loftets design et hurtigt skridt fremad.

  Ramme til hængende loft: Sådan monterer du dine egne hænder?

  Suspenderet loftsramme

  I dag er Armstrong-systemer ganske ofte brugt til at afslutte lofterne i værelser med forskellige formål, hvilket er ret forståeligt. Disse moderne stilfulde designs ser godt ud i kontorer, lejligheder, landehuse, handelsgulve og mange andre værelser. Desuden er jo større området, jo mere smukt udseendet af strukturen.

  Desuden er installationen af ​​strømme af denne type ret simpel, og selve designet vil medvirke til at skjule uregelmæssighederne i de vigtigste lofter og eventuelle under-loft kommunikation. Desuden kan en simpel mester installere en metalramme til et hængende loft med egne hænder, lige nok til at bekendtgøre de nødvendige oplysninger og opbevare de nødvendige materialer.

  Tekniske specifikationer

  Armstrongloftens egenskaber er simpelthen imponerende:

 • Ved en fugtighed på 90-92% og en temperatur på ca. 32-35 grader kan loftet kun bøje 2-3 mm.
 • Reflekterende effekt overstiger 92%.
 • Undertrykker støj op til 38-39 dB.
 • Materialet indeholder ikke asbest. Det mangler formaldehyd, så materialet er miljøvenligt.
 • Overfladen af ​​belægningen behøver ikke yderligere efterbehandling - den er helt klar til brug.
 • Du kan bruge enhver belysningsenhed.
 • Hele strukturen er let, så den vil ikke have stor belastning på overlapningen. Takket være dette er det muligt at installere loftssystemer selv i huse af gammel konstruktion.

  montering

  Udfør monteringen af ​​rammen til det hængende loft af denne type efter afslutningen af ​​reparationen, da der ikke vil forekomme støv eller affald under installationen.

  Beregning af loftet kit

  Det er her, hvor hele processen begynder. For korrekt udførelse af beregningen af ​​alt nødvendigt, skal du vide den nøjagtige størrelse af rummet. Til arbejde skal du:

 • Suspensionen er universel. Det kan være en fjeder eller en nål.
 • Krydsprofiler. Du kan bruge T 23 eller T 15.
 • Leje profil. Type produkt T 38? 24 eller T 38? 15.
 • Væghjørne 24? 19.
 • Dekorative plader. Standardstørrelser 60? 60 cm, tykkelse 1,5 cm.

  • længden af ​​væghjørnet skal svare til rummets omkreds. For at løse det skal du have en nagel negle 6? 40 mm. Fastgørelseshøjde - 40-45 cm;
  • lejeprofilen fastgøres langs rummet. Den er installeret, så pladen ligger på hylderne på profilelementerne i nærheden;
  • suspension hældning - 10 dm;
  • Lejeprofilen er forbundet til væghjørnet med en jumper, som er installeret efter 60 cm.

  Nu er det kun at tegne layoutet af alle detaljer.

  mærkning

  Laser niveau markering

  Før du fortsætter med markeringen, skal du huske, at den højde, som strukturen kan sænkes på, svarer til lampens højde. Tilføj 1 cm til denne figur. Dette er den såkaldte teknologiske kløft. Opmærkning sker bedst med et laserniveau, men det kan også være et vandniveau.

  Det er vigtigt at vide: Bearbejdningsprofiler placeres således, at de er placeret symmetrisk til rummets længdeakse.

  Efter markeringen er færdig, markér de steder, hvor lejeprofilprodukterne vil passere. Til dette formål fastgøres dowels til vægdollerne i vægoverfladen. Derefter trækkes den parallelt med væggen. Den næste akse udføres på samme måde, afviger fra den forrige med en bestemt afstand. Nu er det kun at se, hvor universelle suspensioner vil blive installeret.

  Rammontering

  Gipspladeramme

  Hele processen sker som sådan:

 • Forbered størrelsen på væghjørnet. Ved hjørnerne skæres, så det kan dockes med segmentet fra den næste væg. Lav huller på hjørnet.
 • Vedhæft et hjørne til væggen og marker hullernes steder med en markør, og så bor hullerne i væggen og hammer i dowels.
 • Fastgør hjørnet til væggen med skruer.
 • Vedhæft suspensioner langs markerede akser. Forud for at forberede hullerne med en bore og hammering dowels i dem.
 • Profilerne skal fastgøres til suspensionerne med kroge, som skal placeres i hullerne på profilproduktet. Hvis profillængden er kortere end nødvendigt, kan flere elementer slås sammen ved hjælp af færdige led. Men du kan gøre dem selv fra profilens sektioner.
 • For at fastsætte fjederens nåle er fjederprodukter installeret. De kan modstå enhver strækning og sikkert fastgøre strukturen på gulvpladerne. På grund af det faktum, at vægten af ​​rammen til Armstrong-loftet er lille, kan installationen udføres alene.
 • Kryds profilen bruges til at oprette hoppere. For at deltage i enkelte elementer i profilproduktet er der hak og kroge. Sidst i nærheden af ​​væggene at skære.

  Det er vigtigt! Vinklen mellem den tværgående og understøttende profil skal være 90 grader. For at bekræfte dette skal du bruge bygningens niveau.

  Installation af armaturer

  Før arbejdet påbegyndes, skal du kontrollere, om alle ender af ledningerne er isoleret, og ledningerne selv placeres i et bølgepap.

 • Træk tråden.
 • På det sted, hvor armaturet skal tilsluttes, skal røret skæres og ledningen sløjes ud.
 • Når du installerer i spotlights, skal du trykke på foråret, installere det i hullet og forsigtigt løse det. Nu er enheden trykt fast på panelet.

  Panelmontering

  Efter afslutningen af ​​ledningerne til belysningselementerne lægges panelerne selv. Først før skal du forberede huller til belysningsenheder.

  Nogle gange har kanten af ​​rummet behov for ark at blive lidt reduceret. De kan skæres med en kontor eller kniv. For metalplader bliver nødt til at bruge kværnen.

  Læs også: Profil for hængende loft.

  Builder's Guide | Suspenderede lofter

  OPLYSNINGER FRA PLACEREDE PANELER

  VAREMÆRKE TIGI KNAUF

  Et af hovedelementerne i "tør" konstruktion er den såkaldte "tørre gips" - et gipsplader, der er et gipsark med lag af metal eller andet materiale, der omslutter det. Der produceres flere typer gipsplader: Gipsplader (Gipsplaster), som kan være fugtbestandige (GKLV) og brandsikre (GKLO), specielle gipsplader med høj brandmodstand (GLO), forskellige typer kombinerede plader (GKP).

  Elementer af metalrammen - loftsprofil (PP), profilstyringsloft (MO) og suspensioner. Profiler er lavet af 2,5-6,0 m lange fra galvaniseret rullet stål med en tykkelse på 0,5-0,7 mm.

  Tre typer lofter anvendes:

  1. Loft med træramme (П111):

  Træramme af rektangulære stænger. Hovedstængerne, der er direkte fastgjort til det konstruktive loft, og de bærestænger, hvortil gipspladen er fastgjort, er placeret i forskellige niveauer;

  vægten af ​​en kvadratmeter loft er ca. 13 kg;

  den maksimale afstand mellem rammepunkterne for rammen til det strukturelle loft - 850 mm

  Maksimal afstand mellem lejer - 500 mm;

  Maksimal afstand mellem hovedstængerne er 850 mm.

  2. Loft med metalramme (П112 / П113):

  metalramme af loftprofilen. Hovedprofilerne, suspenderet ved brug af suspensioner direkte til det strukturelle loft og de støtteprofiler, som gipspladen er fastgjort på forskellige niveauer / på et niveau;

  vægt på 1 m 2 af loftet - ca. 13 kg;

  den maksimale afstand mellem rammepunkterne for rammen til det strukturelle loft - 900 mm / 1000 mm;

  Maksimal afstand mellem bæreprofiler - 500 mm;

  Maksimal afstand mellem hovedprofilerne er 1000 mm / 1200 mm.

  Komponenter til hævede lofter P1 P112, P113 kan ses i tabel. 1.

  Forbruget af materialer gives til 1 m 2 af loftet baseret på området 10 m x 10 m = 100 m 2 uden hensyntagen til mulige tab.

  3. Lofter med brug af ppgz plader (perforerede gipsplader lydabsorberende plader).

  PPGZ-pladen er et tolags materiale, hvis ydre lag er en perforeret plade af gipsplader, med et indre underliggende lag - nonwoven klud eller filterpapir.

  God lydabsorption, brandmodstand, høj styrke, evnen til at male pladerne i den ønskede farve - alt dette giver dig mulighed for i vid udstrækning at bruge lofterne af denne type.

  Armstrong Ceiling Specifikationer

  Som det allerede er sket efter tradition, bliver den første producent af lofter eller andre produkter importeret til landet et husstandsord for alle produkter med lignende egenskaber. Dette gælder også for Armstronglofterne, som i dag fremstilles af producenter fra forskellige lande i Asien, Europa og Amerika. Armstrongloft kan bruges i ethvert rum, refererer til de hævede lofter. Den består af en præfabrikeret struktur, som er en plademodul lavet af mineralfibermateriale. De fleste af dem er installeret i offentlige bygninger, men det er også velegnet til udsmykning af private huse og lejligheder.

  Fra et producentnavn er Armstrong blevet et husstands navn

  I hjertet af loftet er mineralfiber. Der tilsættes forskellige additiver og bindende komponenter. Det kan være gips, ler, stivelse og andre materialer.

  Specifikationer Armstrong afhænger af forholdet mellem disse additiver i færdigvaren. For eksempel indeholder et loft designet til brug under høj luftfugtighed en stor mængde latex.

  Udvendigt i Armstrong-loftet

  Fordele ved Armstrong Loft

  • enkel og hurtig installation, demontering og delvis reparation. Det tager lidt tid at installere rammen;
  • ingen grund til at putte, prime og maling;
  • I tilfælde af skade kan du udskifte enkelte plader, du behøver ikke at ændre loftet helt. Denne procedure vil kun tage et par minutter;
  • giver dig mulighed for at skjule alle manglerne i loftoverfladen, kablet og ledningen og giver dem også hurtig adgang, hvis det er nødvendigt;
  • har varmeisolerende egenskaber;
  • har god lydabsorption, hvilket gør det muligt at bruge det i store administrative centre og kontorer
  • giver dig mulighed for at installere enhver form for belysning, brandslukningsanlæg og alarmsystemer;
  • stort udvalg;
  • enkel pleje.

  Armstrong-loftkonstruktioner er lavfarekonstruktioner og kan bruges i lokaler, hvor lufttemperaturen ikke falder under + 12 ° C. Samtidig bør indikatoren for fugtighed ikke overstige 70%.

  Der er også Armstronglofter, der er egnet til brug selv ved 100% fugtighed. I så fald er deres moduler lavet af ikke-hygroskopiske og vandfaste materialer, og selve ophængningssystemet er belagt på indersiden med polymer, hvilket øger korrosionsbestandigheden.

  Skakplade Armstrong

  Typer og former for loft Armstrong

  I øjeblikket kan Armstrong-loftet indeholde en række forskellige materialer. Men de mest almindeligt anvendte er:

  • naturlige mineralfibre;
  • basaltfibre;
  • polycarbonat;
  • et træ;
  • stål;
  • aluminium.

  Hvad angår tekstur af dette materiale, kan det være:

  • perforeret;
  • med præget
  • med tilsætning af dekorative elementer;
  • forenet af et fælles geometrisk mønster.

  Takket være et stort sortiment og en række farver kan Armstrong-loftet gøre det muligt at oprette dit eget unikke indretningsrum, hvor det bliver realiseret. Med dette system kan du ikke kun lave en flad overflade, men også et flerniveau eller tredimensionelt design samt et farveskærm. I dette tilfælde kan designet udføres med et skjult eller med et synligt ophængningssystem. Designfunktioner er afbildet i dette billede:

  Armstrong loftkonstruktion

  moduler

  Armstrong loft system består af såkaldte moduler. De kan bestå af to størrelser:

  1. firkantet - 600 x 600 mm
  2. rektangulær - 600 x 1200 mm.

  Modulerne varierer også i form af kanterne:

  • Board - modul med glatte kanter;
  • Tegular - et modul med et bredt trin;
  • MicroLook - moduler med et smalt trin.

  Armstrong loftmodul kant typer

  Til pålidelig vedhæftning af moduler anvendes et specielt suspensionmetalsystem, som er monteret i underrummet. Den består af vinkel-, bære- og tværgående profiler samt ledningsjusterbare suspensioner.

  Armstrong-loftkomponenter, nemlig profilens forside, kan belægges med en polymer belægning af enhver skygge med dekorativt formål.

  Vigtigste tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet

  Armstrongs standard loftsdimensioner er 600 x 600 mm og 1200 x 600 mm.

  Tykkelsen på en plade kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm. Takket være dette kan du altid vælge den rigtige løsning under hensyntagen til den type arbejde, der udføres, værelset og kundens krav.

  Vægten på en kvadratmeter konstruktion - fra 2,5 kg til 8 kg.

  Fugtbestandighed i strukturen - fra 70 til 95%

  Lysreflekterende evne - overstiger ikke 90%

  Lydabsorption i området 0,2 til 0,5 (koefficient).

  Takket være konfigurationen af ​​endefladerne er loftet opdelt i tre typer:

  Afhængigt af dette anvendes til strimler af forskellig bredde til installationsarbejdet. For eksempel til bordplader, der har lige kanter og Tegularplader med kanter i form af et bredt trin, er det nødvendigt at tage elementer af ophængningssystemet 2,4 cm bredt, og for MicroLook plader med kanter i form af et smalt trin, har vi brug for plader med 1,5 bredde cm.

  Armstrong loft, lavet i det oprindelige design

  Beregning af loftmaterialer Armstrong

  Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt først at beregne Armstrongloftet, nemlig at beregne antallet af alle nødvendige materialer og komponenter. For at gøre dette skal du markere loftet. Takket være dette vil det være muligt at straks se, hvordan det fremtidige loft vil se ud, samt de steder, hvor profilerne skal monteres.

  Mærkerne begynder med omridset af den vandrette linje, hvorpå monteringen af ​​lejeprofilen udføres. Derefter tegnes parallelle linjer på loftet, der bruges som referencepunkter til montering af tværgående profiler. På grund af tilstedeværelsen af ​​specielle slidser og spor i profilerne, er de meget let indbyrdes forbundet til et enkelt design. Lofthøjde beregnes under hensyntagen til armaturer og kanaler.

  Efter markering af markeringen bliver det lettere at bestemme antallet af suspensioner. Det er ønskeligt at installere dem i en afstand på højst 450 mm fra hinanden. Fastgørelsesanordninger har som regel en krog eller et specielt øje, hvor suspensionen er rettet ganske enkelt.

  Der er en anden måde, hvorpå du kan beregne det nødvendige antal Armstrong-loft og dets komponenter. For at gøre dette kan du bruge følgende tegn, hvor S er loftet, P er dets omkreds

  Formel til beregning af loftet

  fund

  Sammenfattende kan vi med sikkerhed sige, at Armstrongloftene, på trods af dets mange års eksistens, og nu nyder stor popularitet. Og det skyldes høj kvalitet og fremragende udseende. I dag, med deres hjælp, er lofter installeret i industrielle lokaler, uddannelsesmæssige og sociale institutioner. De anvendes med succes i laboratorier, kontorer, supermarkeder, fitnesscentre og endda saunaer og svømmebassiner. For at gøre dette behøver du bare at vælge den passende type loftdesign Armstrong.