Aluminium rack loft vægt

Racklofter har fast besat deres niche på byggemarkedet og fortrænger nogle typer loftsbeklædning. Moderne aluminiumsophængssystemer har en bred vifte af applikationer. På grund af dets fremragende tekniske og driftsmæssige egenskaber anvendes sådanne lofter ikke kun indendørs, men også udenfor. Forskellige former og teksturer, rige farver giver dig mulighed for at legemliggøre enhver form for design.

Ikke det sidste argument til fordel for smalle metalplader er enkelheden ved deres installation. At installere det hængende loft er ikke engang en erfaren mester.

Aluminiumstativ: Tekniske egenskaber og funktioner ved drift

Suspended loft systemer anvendes i indretning i 60 år. I Rusland er denne type beklædningsloft i popularitet. Mange fagfolk og forbrugere har allerede formået at sætte pris på praktisk, dekoration og andre fordele ved aluminiumbelægninger.

Vi noterer de vigtigste tekniske og operationelle egenskaber ved aluminiumophæng:

 1. Vandmodstand. Aluminiumslofter er ikke bange for udsættelse for fugt, så deres installation er tilladt i pools, kældre, badeværelser og køkkener.
 2. Brandsikkerhed / brandsikker. På grund af disse egenskaber anbefales det at montere aluminiumstænger i opgaver med strenge brandsikkerhedsstandarder.
 3. Høj reflektivitet. Metallisk glansbelægning afspejler lyset fra lamperne - det giver dig mulighed for at vælge lysindretninger med lavere effekt og spare på strøm.
 4. Miljøvenligt materiale. Metal lameller er helt sikre for menneskers sundhed - materialet udsender ikke dampe, der er skadelige for menneskers sundhed.
 5. Modstandsdygtigt mod dannelse / spredning af skimmel og mikrober. Belægningen rotter ikke.
 6. Let vedligeholdelse. For at opretholde den oprindelige glans er det tilstrækkeligt at tørre loftet med en fugtig svamp med jævne mellemrum.
 7. Høj styrke. Metal lameller er resistente over for mekaniske skader. På grund af belægningens modstandsdygtighed er dette materiale brugt til både indre og ydre vendinger af rummet.
 8. Nem installation. Loftkonstruktionen består af flere elementer, hvis installation ikke vil forårsage vanskeligheder, selv for amatører af byggevidenskab.
 9. Lav vægt. Rackloftet har ikke en stor belastning på loftet.
 10. Æstetikksætningsoverflade. Nogle designere bemærker "forkølelsen" af metalplader og anbefaler ikke at installere aluminiumslofter i soveværelser og børneværelser.
 11. Lang levetid - ca. 20-50 år.
 12. Maintainability. Det er nemt at udskifte et beskadiget konstruktionselement med en ny. Du behøver ikke at afmontere ophængningssystemet og afslutte loftet igen.
 13. Dimensioner af loftsplader: standardtykkelse - 0,3-0,4 mm, længde - 3, 4 m. Nogle producenter fremstiller en separat serie af lamellofter til store rum med en længde på 6 m.

Oftest er aluminiumhæmmede lofter monteret i offentlige rum: svømmebassiner, fitnesscentre, kontorer, medicinske faciliteter. Sådanne ansigter ser spektakulære ud i salerne af store administrative bygninger, hoteller og restauranter. I lejligheder og private huse er det tilrådeligt at placere dem på loggier, balkoner, badeværelser og landinger.

Typer af aluminium hævede lofter

Aluminiumsklatloft adskiller sig i skinnens farve, dens bredde, profil og fastgørelsesmetode. Ifølge typen af ​​udstyr er der to typer lofter:

Design af åben type. Princippet om installation af denne type loft er installationen af ​​skinnerne, så der er et lille mellemrum mellem elementerne. Efterfølgende er dette mellemrum lukket interresex indsatser.

De vigtigste fordele ved "åbne" lofter:

 • Fremragende ventilation af tagloftet
 • farvespil - kombinere indsatser af kontrastfarve eller harmoniske nuancer vil lykkes med at skabe et originalt loftdesign.

Suspended lofter lukket. Reiki fastgøres tæt til hinanden og danner en kontinuerlig glat overflade uden pauser. For at undgå monokrom kan raki af forskellige teksturer og farver anvendes.

Montering af aluminiumsophæng

Suspended rackloft af aluminium har et ret simpelt design, der består af følgende elementer:

 1. Stringere (traverse eller kam) - bærende dæk, som er faste modstående paneler. Traverser lavet i form af profiler, hvis øverste del har "tænder" til installation af suspensioner. Kammens materiale er aluminiumlegeringer eller galvaniseret stål.
 2. Rackpaneler er lavet af koldpressning af tyndt aluminium. Den specielle form af panelets sektion gør den holdbar og giver ikke mulighed for at bøje under belastning. Laminaterne behandles med specialmaling eller dækkes med et lag anti-chok lak for at beskytte panelet mod ridser og chips. Bredden af ​​aluminiumstrimlerne er 10-20 cm. Valget af denne parameter afhænger af rummets dimensioner og designideen. Hvis du planlægger at arrangere loftet med en buet form eller en to-plan struktur, skal du bruge buede lameller.
 3. Justerbare ophængninger bruges til montering af dyserne og deres lodrette justering for at sikre glatheden af ​​den vandrette overflade. Suspensionen består af en stang og en beslag. Beslaget er fastgjort til traversen, og stangen direkte til bunden af ​​loftet.
 4. Interstitielle indsatser - smalle paneler af aluminium. Disse dele anvendes i slattedækket på et åbent system.
 5. Corner perimeter profil - et dekorativt element, der maskerer leddene i loftet med vægge.

Det er vigtigt! For at undgå montering af fejl og udseende af revner under loftsmontering skal lamellerne og strengerne være fra samme fabrikant.

Takket være et bekvemt monteringssystem kan aluminiumslister let demonteres og installeres tilbage, hvis der er brug for adgang til forsyninger, der er skjult bag loftet.

Beregning af aluminiumstænger

Før installationen er det nødvendigt at beregne komponenterne korrekt. Til dette måles værelset - området af rummet er bestemt (længden multipliceres med bredden). Fra denne værdi og skal afvises ved beregning af antallet af skinner.

 1. Fordeling af bredden af ​​rummet ved bredden af ​​panelet + bredden af ​​indsatsen, vi opnår det nødvendige antal skinner / dekorative indsatser. Det er tilrådeligt at forsikre og øjeblikkeligt købe en ekstra 1-2 plader.
 2. For at bestemme antallet af guide profiler skal beregne rummets omkreds. Forøg denne værdi med 3%. Dette mellemrum kompenserer for forbrug af materiale til trimning.
 3. Suspended aluminiumsloftlofter sat på tværs af rummets længde. Den samlede længde af strengere beregnes med formlen: V = (H / 0.9) * L, hvor
  • V er den samlede længde af stringers;
  • L er længden af ​​rummet
  • H - bredden af ​​rummet.
 4. At kende den totale længde af streamere og størrelsen på et element, kan du finde deres nummer.
 5. For at beregne antallet af justerbare suspensioner skal den samlede længde af streamers divideres med 0,3.

Det er vigtigt! Hvis beregningerne resulterer i et brøknummer, skal det afrundes.

Montering af aluminiumsloftlofter: trinvise instruktioner

Projektet vil kræve følgende materialer og værktøjer:

 • sæt af aluminium rack loft (dæk, suspension, sokliste, lameller og lamper);
 • elektrisk boremaskine;
 • konstruktion niveau og målebånd;
 • saks til metal eller bulgarsk;
 • skruetrækker;
 • vand eller laser niveau;
 • Punch;
 • dowels / skruer.

Den første fase af arbejdet - tegning markup. Fra kvaliteten af ​​anvendelsen af ​​landemærker afhænger af loftets ensartethed. Til dette arbejde, brugbart vand / laserniveau, blyant / linjal, maling huggetråd.

Det er vigtigt! Placeringen af ​​det hængende loft afhænger af typen af ​​belysning. Til montering af spotlights bør konstruktionens højde sænkes med 12 cm (kropshøjde). Når du bruger en lysekrone eller patchlampe, kan indrykket fra bunden af ​​loftet reduceres.

Mærkningsprocedure:

 1. Fra hjørnet af rummet laves et lille indtryk - ca. 15-20 cm. På dette tidspunkt måles den ønskede afstand, for eksempel 10 cm fra loftet.
 2. Fastgør den ene ende af hydraulikniveauet, så etiketten strengt svarer til vandstanden i røret. Ret en lille afstand og fastgør den anden ende til væggen - vandstanden viser hvor du skal sætte det næste mærke.

Efterfølgende installation af hængende rackloft:

 1. På det markerede mærke måles længden af ​​væggen og afskæres et stykke af profilen af ​​den tilsvarende størrelse. Standard profillængde - 3 meter. Udfør en lignende procedure for alle vægge i rummet, og forbered lofteretningselementerne for hele omkredsen.
 2. Efter mærkning fixes alle guider med dykker og skruer. Den anbefalede profilhøjde er ca. 50 cm.
 3. Fastgøring af styrene på rummets indvendige hjørner finder sted, når de monteres på udvendige hjørner - i en vinkel på 45 ° (profiler skæres).
 4. Marker fastgørelsespunkterne i strengerne. For at tegne det første mærke fra væggen er det nødvendigt at trække sig tilbage 40 cm, de efterfølgende punkter er plottet hver meter.
 5. Fastgørelsessuspensioner udføres i overensstemmelse med placeringen af ​​monteringshullerne på bærebussen. Alle suspensioner er strengt på samme niveau - efter installation kan de justeres. Suspension føje dowels til loftet.
 6. Fastgør de bærende dæk (stringers). De er installeret flush med profilen vinkelret på aluminiumpaneler (skinner). Afstanden mellem strengerne må ikke overstige 100-120 cm. Ved konstruktionen af ​​dæk er der specielle huller til fastgørelse til suspensionerne. Fra korrektionen af ​​fiksering af strengere afhænger af ensartetheden af ​​loftet.
 7. Hvis dækket ikke var tilstrækkeligt langt, skal det forlænges - fastgør et ekstra stykke ende til ende med den første.

Sekvensen for installation af aluminium loftsplader:

 1. Fjern beskyttelsesfilmen fra panelerne. Mål afstanden mellem de modsatte vægge og skær skinnen af, 3 cm mindre end den opnåede størrelse.
 2. Panel anbringes pænt i stringer og fastgøres langs hele længden - klik på klemmen på klemmen. Udfør alternativ montering af tilstødende skinner. Når du installerer, kan du justere højden af ​​strengerne, ændre længden af ​​suspensionerne.
 3. Hvis bredden af ​​den sidste lamell er for stor, skal den afbrydes. Mål den ønskede størrelse langs skinnen, fastgør en linjal eller lange sav, og træk forsigtigt en linje langs panelet med en byggekniv. Alternativt bøj / bøj skinnen til den går i stykker.
 4. Det anbefales at skære lange lameller i dele efter at have gennemført et tværsnit. Afskær lamellen efter installationen er fastgjort med træstænger i profilen af ​​væggen, og dens anden er fastgjort på dækkets tunge.
 5. Den dekorative sokkel er monteret sidst. Dette element maskerer hullerne og leddene mod væggen, hvilket giver loftet et færdigt udseende.

Når installationen er færdig, kan arbejdet placeres på loftet spotlights. For at installere dem skal du lave huller i aluminiumslister. På panelets rette sted er det nødvendigt at tegne en cirkel, og fra sit center lave radiale nedskæringer mod den ydre linje ("kronbladene" skal vise sig). Alle udskæringer er bekvemme at gøre med saks til metal. Bøj de dele af cirklen inde i skinnen. Omkredsen under lampen vil være bedre, hvis skæringerne er lavet med en lille afstand fra hinanden.

Montering af aluminium rackmonteret loft: video

Aluminium rackloft: billed ideer til brug i indretningen

Rack loft aluminium i køkkenet. Den alsidige retning af skinnerne giver volumen og udvider visuelt rummet i rummet.

To-niveau loft med indbyggede lamper og lysekroner. Loftet stof er lavet af børstet aluminium lameller.

Aluminium hæmmede lofter - den bedste mulighed for svømmebassiner. Multi-level lath loftet med lige og buede skinner afspejler brilliance af vandet og ligner efterligning af havbølgerne.

Relief aluminium loft (udstedelsespris - fra 1500 p / sq.) Med glatte og matte indlæg ændres opfattelsen af ​​rummet og rummet som helhed.

Kombination af reolloft med gipsplader med flere niveauer er en interessant mulighed for kontorlokaler og kontorbygninger.

Hvordan aluminiumsloftet er indrettet - egenskaber, installationsanvisninger

Rack aluminium lofter er ikke de mest populære, men stadig temmelig almindelige mønstre, der har en ret bred vifte. Sådanne lofter har et interessant sæt præstationsegenskaber, der tillader brugen af ​​sådanne strukturer både indendørs og udendørs, og deres installation er ret simpelt, og det kan gøres selv af en uerfaren mester. Denne artikel vil diskutere funktionerne i aluminiumskroglofter og teknologien i deres installation.

Tekniske specifikationer

Suspenderede lofter af aluminiumsprofiler - dette er ikke en ny type finish, men i det indenlandske rum viste det sig for nylig for nylig. Populariteten vokser imidlertid meget hurtigt, hvilket skyldes praktisk, gode dekorative egenskaber og andre fordele ved sådanne strukturer.

Suspenderet loft på aluminiumsplader har mange fordele, blandt hvilke der primært skiller sig ud:

 1. Modstandsdygtig overfor fugt. Aluminium er et materiale, som let kan komme i kontakt med fugt. På grund af denne kvalitet anvendes aluminiumslofter aktivt i rum med høj luftfugtighed.
 2. Brandsikkerhed. Aluminiumsstrukturer har den højeste grad af brandsikkerhed, som gør det muligt at anvende dem, hvor brandstandarder skal overholdes meget strengt.
 3. Gode ​​reflekterende egenskaber. Loftet på aluminiumprofilen afspejler lysbrønden, hvilket gør det muligt at bruge lamper med lavere effekt og dermed spare på el.
 4. Økologisk sikkerhed. Aluminium under drift udsender ikke aggressive stoffer, hvilket tyder på dets sikkerhed for menneskers sundhed.
 5. Modstandsdygtig overfor biologisk skade. Aluminiumsloftet rotter ikke over tid, reagerer ikke på skimmel og bakterier.
 6. Let vedligeholdelse. For at opretholde det normale udseende af aluminiumslisterne, er det kun tilstrækkeligt til at afmontere dem med en lidt fugtet svamp.
 7. Høj mekanisk styrke. Som alle metalprodukter har aluminiumstænger en høj modstandsdygtighed over for mekaniske belastninger. På grund af kombinationen af ​​højstyrke og fugtighedsbestandighed har aluminiumkonstruktioner fundet fremragende anvendelse inden for ydre beklædning.
 8. Nem installation. Konstruktionen af ​​aluminiumstativ indeholder kun nogle få dele, som hver især er installeret uden problemer.
 9. Lav vægt. Den lave vægt af aluminium forenkler kun installationen af ​​aluminiumsloftet, men giver dig også mulighed for at losse det loft, som hele konstruktionen er fastgjort til.
 10. Gode ​​visuelle egenskaber. Aluminium lameller kan bruges til at skabe dekorative designs. Den eneste advarsel - disse elementer ser ret "kolde", så de anbefales ikke at blive installeret i rekreative områder, soveværelser og børneværelser.
 11. Holdbarhed. Aluminiumophænget rackloft kan vare uden udskiftning fra 20 til 50 år.
 12. Maintainability. Om nødvendigt kan ethvert element i stativstrukturen udskiftes uden at afmontere hele aluminiumsloftet.

De resterende tekniske egenskaber ved aluminiumstativloftet ser ret simpelt ud. Standardtykkelsen på aluminiumslister er 0,3-0,4 mm, og længden er 3,4 m. Hvis du har brug for at arrangere et aluminiumloft i store rum, kan du søge efter ikke-standardindstillinger - for eksempel kan individuelle lameller være op til 6 m lange.

Klassificering af aluminiumsloftlofter

Rackophæng af aluminiumprofiler kan have forskellige farver på skinnerne, deres størrelser og fastgørelsesmetoder, men hovedklassifikationen udføres efter type design:

 1. Open. Åbn aluminiumophæng er monteret, så der er et lille mellemrum mellem de enkelte lameller. For at dække dette hul i fremtiden anvendes specielle inter-indsatser. Åbne lofter skelnes ved god ventilation og evnen til at skabe farvediversitet.
 2. Lukket. I dette design forbindes lamellerne tæt og danner en tæt glat overflade uden huller. Således at designet til sidst ikke viste sig at være monokromt, er det værd at vælge lameller med forskellige visuelle egenskaber.

Hvad det består af

Enheden af ​​aluminiumskroglofter indeholder følgende elementer:

 1. Stringere (et andet navn - kryds eller kam). Disse elementer udfører funktionen af ​​luftfartsselskaber, som hovedskinnerne er fastgjort til. Strenge er profiler, i den øverste del af der er tænder til fastgørelse af suspensioner. Aluminium eller galvaniseret stål kan bruges til at lave strengere.
 2. Rackpaneler. Disse elementer er lavet af koldpressning af tyndt aluminium. På grund af sektionens specielle form opnås en høj styrke på panelet - selv under belastning bøjer den sig ikke. Aluminiumsplader dækkes altid med en speciel maling eller lak - Tilstedeværelsen af ​​høj kvalitet belægning beskytter produktet mod ydre skader. Strimlernes standardbredde er 10-20 cm. Det er nødvendigt at vælge en bestemt størrelse afhængigt af rummets egenskaber og det planlagte design. Også på salg kan du finde skinner buet form.
 3. Justerbare suspensioner. Disse dele er konstrueret til montering af snor og deres lodrette justering, hvilket gør det muligt at skabe en glat vandret overflade. Suspensionens design omfatter en stang og en beslag. Den første er fastgjort til loftet, og den anden giver dig mulighed for at fastsætte strengerne.
 4. Interstitielle indsatser. Disse dele er smalle paneler af aluminium. De er vant til at skjule hullerne mellem hovedpanelerne, når der åbnes et åbent rackloft.
 5. Hjørne profil. Sådanne elementer er dekorative og er designet til at dække leddene i loftet og væggene.

For at undgå fejl under installationen af ​​aluminiumsloftet anbefales det at vælge enkelte elementer fra en fabrikant. Hvis denne betingelse er opfyldt, vil resultatet være en konstruktion af høj kvalitet, som blandt andet er meget let at demontere for at betjene kommunikationen der er skjult bag den.

Rack loft beregning

Hvis du installerer et loft af aluminiumsloft, skal du på forhånd beregne det krævede antal komponenter:

 • Først og fremmest måles længden, bredden og arealet af rummet - parametrene for at bestemme det nødvendige antal skinner;
 • Rummets bredde divideres med panelets samlede bredde og indsatsen, som gør det muligt at vælge det optimale antal elementer (det anbefales at købe skinner med en lille margin);
 • For at beregne antallet af profiler skal du beregne rummets omkreds og tilføje 3% til det, hvilket vil kompensere for trimning;
 • Dernæst beregnes den totale længde af strengere ved hjælp af formlen V = (H / 0.9) * L, hvor L er længden af ​​rummet, H er bredden af ​​rummet;
 • Ved at beregne længden af ​​strengerne og kende størrelsen på et stykke, kan du nemt beregne deres nummer;
 • For at bestemme antallet af suspensioner er den totale længde af strengere divideret med 0,3.

Hvis der som resultat af beregningerne opnås fraktionale tal, skal de altid afrundes.

Monteringsteknologi

For at montere et aluminium rackloft skal du på forhånd udarbejde følgende materialer og værktøjer:

 • Et sæt materialer til indretning af loftet;
 • bore;
 • Konstruktionsniveau og målebånd;
 • Bulgarsk eller sakse til metal;
 • skruetrækker;
 • Vand eller laser niveau;
 • Puncher;
 • Skruer eller dowels.

Installationen af ​​aluminiumsloftet begynder med mærket:

 • Fra hjørnet af rummet tages der et indsnit på ca. 20 cm, og i dette område måles den ønskede afstand fra loftet (for eksempel 10 cm);
 • Ved hjælp af vandstanden overføres dette niveau til alle andre vægge og markeres.

Denne fase af arbejdet er meget vigtigt - den korrekte mærkning af fremtidens loft vil gøre det glat og af høj kvalitet. Ved mærkning er det nødvendigt at tage højde for størrelsen af ​​den anvendte belysning. For eksempel, hvis spotlights er installeret i loftet, så loftet skal sænkes til skrogets højde. Det samme princip overholdes med enhver belysningsenhed.

Yderligere installation af aluminiumophænget loft er som følger:

 1. Fra det markerede niveau skal du måle længden af ​​væggen og afskære profilen af ​​en passende størrelse, da standardlængden er 3 m. Profilerne skæres til hver væg, så det nødvendige antal guider kan installeres langs hele omkredsen.
 2. Guider er fastgjort på plads med skruer og dowels. Det optimale monteringstrin er 50 cm, men når det monteres på vægge, der ikke er stærke nok, er det bedre at øge trinet.
 3. Guider, der passer ind i rummets indvendige hjørner, er skudt. Hvis de enkelte elementer skal monteres på de ydre hjørner, skal deres kanter skæres ved 45 grader.
 4. Derefter bestemmes stringer fastgørelsespunkter. Det første mærke skal være 40 cm fra væggen, og alle efterfølgende mærker skal arrangeres i intervaller på 1 m.
 5. Suspensioner installeres i overensstemmelse med installationen af ​​lejeelementer. Det er nødvendigt at placere suspensioner strengt på et niveau, men det vil være muligt at rette dem endelig efter installationen. Fastgørelseselementer på loftet udføres ved hjælp af dykker.
 6. Næste trin er installationen af ​​strengere. Disse elementer skal indstilles med profilerne og er placeret vinkelret på lamellerne. Afstanden mellem de enkelte lejedæk må ikke være mere end 100-120 cm. Ved installation skal du gøre alt for at sikre, at de enkelte elementer er installeret korrekt - Placering af det færdige loft afhænger af dette.
 7. Ved montering af dæk kan der være en situation, hvor en del ikke er tilstrækkelig til at fylde hele længden. I sådanne tilfælde er du nødt til at forbinde hoveddelen af ​​stringer med en ekstra en ved hjælp af en stødforbindelse.

Når de foregående elementer er monteret, kan du gå videre til installationen af ​​aluminium loftsplader:

 1. Den første ting at gøre med strimler er at fjerne beskyttelsesfilmen. Endvidere måles afstanden mellem de modsatte vægge. Skinnen, der skal installeres på dette sted, er skåret, så længden er 3 cm mindre end den målte.
 2. Panelet er installeret i stringer og er fastgjort langs hele låsens længde. Alle nærliggende lameller er monteret på samme måde. Om nødvendigt juster højden af ​​en bestemt del af loftet, du kan bruge suspensioner, hvis længde er justerbar.
 3. Hvis den sidste aluminiumsskinne i rækken er for bred, skal den skæres. Gentag for at bestemme den ønskede størrelse, du har brug for fra længden af ​​lamellerne. Ved hjælp af en linjal eller en lang regel skæres skinnen sammen med en konstruktionskniv og knækkes knap langs skråningen.
 4. Reiki af overdreven længde anbefales at skære dele, inden du går i tværsnit. De trimmede paneler efter installation er fastgjort med træstænger på væggen. Den anden kant af delen er fastgjort af stringer tunger.
 5. I sidste ende kan du installere dekorative bundplader, der lukker hullerne og leddene tæt på væggen, hvilket gør loftets konstruktion komplet.

Når lath aluminium loftet er monteret, er det muligt at udføre noget arbejde på det - for eksempel installation af lamper. For at gøre dette er der i de nødvendige områder skåret huller. Inskårne aluminium "kronblade" er bøjet i indersiden af ​​strukturen. For at få den udskårne del af lamellerne til at se normal ud, anbefales det at gøre flere udskæringer - så bliver hullet mere afrundet.

konklusion

Suspended lofter lavet af aluminium lameller er en god løsning til en specifik række opgaver. Gode ​​tekniske egenskaber gør aluminium lofter tilstrækkeligt pålidelige og holdbare, og nem installation gør det muligt at installere en sådan struktur, selv i mangel af erfaring i konstruktion.

Montering af rackloftet, materiale til fremstilling, vægt 1m2

Rackloft blev for nylig almindeligt på byggemarkedet, fordi han vandt sin ære for nem installation, smukt udseende, varieret design, overkommelig pris. Alle disse egenskaber er ikke ubetydelige.

Dette design ser æstetisk glædeligt og også meget pænt. Det er muligt at montere det, hvor der er høj luftfugtighed. De er lavet af aluminium materiale, der ikke korroderer. De bruges oftest i badeværelset, i køkkenet, selv i garager.

Form, sammensætning og udseende

Den første var at anvende forskellige materialer til anvendelse af Armstrong-selskabet. Designet kan få helt udseende - det afhænger af kundens ønsker.

Materialet omfatter: aluminium, polycarbonat, mineral, såvel som basaltfibre, stål eller træ. Tekstur er varieret, det kan være trangt, med tilsætning af forskellige dekorative detaljer, med perforeringer, og også kombineret med et geometrisk mønster.

Et bredt udvalg og forskellige farveskala giver chancen for at gøre overfladen unik og unik. Størrelsen og vægten på 1 m² kan være anderledes.

Ved hjælp af indretningen kan du gøre overfladen flad eller tredimensionel. For at gøre dette er det nødvendigt at bruge et farveskærm såvel som at bruge både skjult og synligt gimbal med forskellige belysningsenheder, lyd- eller videoudstyr.

Design funktioner

Monteret rackloft af smalle, lange strimler, som har et spejl eller en krom finish. Dimensioner, tykkelsen af ​​elementerne gør det muligt at installere dem i meget små rum, der har en lille højde. Inkluderet er en mellemprofil og et panel samt en tværarm, hvorigennem fastgørelsen finder sted.

Tekniske kendetegn ved lofter

Rackloftets tekniske egenskaber er således, at de giver sine ejere mulighed for at betjene loftet uden forstyrrelse i lang tid. De paneler vi sælger er lavet af aluminium. Bagsiden af ​​panelerne er dækket af primer eller lak, eller primer plus emalje (Scandy) og forsiden - med en speciel dekorative belægning (Scandy) over primerlaget eller primer plus højkvalitets emalje. Denne belægning gør panelerne modstandsdygtige over for mekanisk belastning.

Rackloft kan monteres absolut i ethvert rum, både i en våd (panelerne er absolut ikke bange for fugt) og i værelser med høj brandsikkerhed (ikke brændbar).

Dimensionerne af rackloftet kan variere meget. Deres bredde varierer i området fra 83 til 165 mm afhængigt af designlinjen. Loftsplader PPR-84, fremstillet i italiensk stil, har en bredde på 84 mm, undtagen indsatser. Mere strenge tyske lofter PPR-83 83 mm brede. Der er brede paneler, lavet i hollandsk stil - PPR-149. Derfor er bredden af ​​slattedækket af denne type 149 mm. Hvis alt er helt klart med de ovenfor beskrevne loftlinier, så er det med lofterne af fransk design PPR-KF noget mere kompliceret. I denne linje har køberen mulighed for at eksperimentere med bredden af ​​lameller og indsatser. Bredden af ​​rackloftet i denne stil kan være 25, 100 og 150 mm. Panelerne er kombineret med hinanden i en hvilken som helst rækkefølge, afhængigt af designbeslutningerne.

Hele sandheden om aluminiumslattedækket Bard

Fordele ved rackloft

Aluminiumophænget lofter anvendes i tilfælde, hvor det er nødvendigt at skjule kommunikationsnet, uregelmæssigheder, elektriske ledninger, ventilations- og klimaanlæg, hvilket er særligt vigtigt i sanitetsfaciliteter og korridorer. De er meget nemme at installere. Dette er et uundværligt efterbehandlingsmateriale i områder med øget oversvømmelsesfare - strømmene vil ikke ødelægge udseendet og derfor behøver ikke at bruge penge på reparationer i tilfælde af oversvømmelse ovenfra. Moderne design giver plads til flyvningen af ​​designer fantasi i design af rummet.

Racklofter kan bruges i alle typer lokaler, herunder kontor- og industrihandel. Lavet af miljøvenlige materialer har de ikke negativ indflydelse på menneskers sundhed. Sikkerhedsbekræftet hygiejnisk standard. Disse produkter er fugtbestandige, støvbestandige, ikke brandfarlige, holdbare. De kan bruges på alle kvadrater.

Generel beskrivelse af rackloftet Bard

Aluminiumslofter Bard har en tykkelse på 0,3 mm, og samtidig er deres kvalitetsindikatorer ikke ringere end deres tyngre modstykker. Et karakteristisk træk ved disse produkter er brugen af ​​dobbelt tykkelsen af ​​metallet i de mest belastede steder - på punkter med maksimal modstand. Dette giver yderligere strukturel styrke. Hele designet er designet på en sådan måde, at loftets stabilitet ved maksimal belastning sikres. 1 kvm vejer 1,5 kg. Sådan lethed af produktet begrænser ikke anvendelsesområdet for dets anvendelse, det anvendes med succes til udvendig dekoration.

Fabrikanten har udviklet forskellige standarder for komponenter. På store områder kan du indse loftet med knap synlige sømme. Det enkle, bekvemme design af aluminiumspladetaket gør det muligt at installere i forskellige planer. I rum, hvor der kræves luftcirkulation, kan et loft af åben type samles - det vil ikke kun udføre en dekorativ funktion, men også en ventilationsgitters rolle. I de lukkede versioner af forsamlingen ved hjælp af interpanelprofiler.

Designet giver dig mulighed for at integrere en række strøm- og designlamper. Specialudstyr gør det muligt at designe buede åbninger. Lofter modstår vibrationer på grund af den stive montering af panelerne på strengerne.

Udformningen af ​​aluminiumspladetak Bard

Produktet indeholder:

 • aluminiumspanel
 • lejer profil - stringer
 • interpanelprofil for varianten af ​​den lukkede type
 • ende profil
 • justering af strikkepinde og fjedre til fastgørelse til overfladen

Aluminium lofter er lavet af mekanisk styrket legering AMG-2. Panelerne fremstilles på en metallurgisk fabrik i byen Samara. Længden af ​​panelet er op til 5 m. Alle produkter gennemgår streng kvalitetskontrol og opfylder internationale standarder ISO 9002. Miljøvenlige materialer anvendes i produktionsprocessen, derfor kan de installeres i børne- og lægeinstitutioner. Produkterne har et hygiejnisk certifikat.

Overfladen af ​​aluminiumsstrimlen er beskyttet. På bagsiden af ​​produktet er belagt med lak. Udenfor - med primer og emaljeplante "Yaroslavl maling". Lignende lofter lavet i Kina, i modsætning til Bard lofterne, har en enkeltlags belægning.

Alle strukturelle elementer i loftet er lavet i henhold til TU 5271 - 001 - 41571832 - 99. Listerne er lavet af aluminiumstrimmel 0,33 mm tykt, vægt 1 m² - 1,5 kg. På trods af dets lethed kan lofter bruges til udvendig trimning.

Bearingselement stringer af galvaniseret stål. Den har flere versioner:
- 100 mm (PPR-083, PPR-084 til modifikationer 1 og 2)
- 90 mm (PPR-083, PPR-084 til modifikation 3)
- 163 mm (PPR-149 til modifikationer 1 og 2)
- dimensioner, der er multipler på 25 mm (PPR-025KF, 075KF, 150KF).

Interpanelprofiler er lavet af samme AMG-2 legering som panelerne selv. Dens længde er lavet på bestilling. Tykkelsen er 0,33 mm. Loftet er monteret med specielle suspensioner - fjedre og eger. Hvis loftets overflade tillader det, og der ikke er behov for at installere indbyggede lamper, kan paneler monteres uden bøjler.

Konstruktive fordele ved rack aluminium loftet Bard

Slut U-formet profil

 • kræver ikke installation på væggen. Loftdesignet muliggør justering og justering på ethvert trin i samlingen. Samtidig gemmes installationstid og fastgørelsesmateriale;
 • sikrer de frie ender af panelerne (i modsætning til det sædvanlige hjørne) og forhindrer dem i at flytte ud af det samlede lofts plan
 • giver dig mulighed for at lave et æstetisk samling af paneler langs alle længder;
 • giver dig mulighed for at forbinde paneler i forskellige retninger og overlappe hinanden.

Suspension (strik og fjeder)

 • giver dig mulighed for jævnt at justere loftets højde;
 • Foråret holder pålideligt loftet selv i tilfælde af vibrationer;
 • gør det nemt at installere en spotindbygget lampe.

Aluminiumspaneler og profiler

 • tykkelse 0,33 - 0,35 mm. Vægten på 1 kvadratmeter er 20-40% mindre end den for modparter fra andre producenter. Let konstruktion gør transport- og monteringsprocessen lettere.
 • fordoble metalets tykkelse på steder med maksimal modstand - ved fastgørelsespunkterne på profilen.
 • monteringshøjde beregnet på basis af testen.

Skriv PPR-084

Bredden af ​​panelet er 84 mm med en længde på 3, 4, 5 m. PPR-084/1-modifikationen omfatter en interpanelprofil 16 mm bred. Åbne modifikationer PPR-084/2 (interpanelafstand 16 mm) og PPR-084/3 (interpanelafstand 6 mm) er tilladt.

Skriv PPR-083

Bredden af ​​panelet er 83 mm med en længde på 3, 4, 5 m. PPR-083/1-modifikationen omfatter en interpanelprofil 17 mm bred. åbne versioner PPR-083/2 (interpanelafstand 17 mm) og PPR-083/3 (interpanelafstand 7 mm) udelades.

Skriv PPR-149

Panelbredde 149 mm, interpanelprofil "italiensk design". Panelets standarddimensioner er 3, 4 og 5 m. Designet hovedsagelig til store arealer (over 30 kvadratmeter). Fuld version af den lukkede type PPR-149/1 med interpanelprofil. En åben version af PPR-149/2 (interpanelafstand på 14 mm) er tilladt.

Type PPR-150

Panelbredde 150 mm med en længde på 3, 4, 5 m, "hollandsk design". Den anvendes hovedsagelig til indretning af store arealer (over 30 kvadratmeter) og korridorer.

Skriv PPR-KF

Afviger originalt design, der har form af en flad overflade. Standardmoduler har et størrelsesområde, der er et multipel på 25 mm: 100, 100 + 25, 150, 150 + 25. Du kan vælge en af ​​de præsenterede moduler, og du kan samle dine egne ved at kombinere paneler efter dine designmuligheder.


Alle artikler om dette emne:

2. Hele sandheden om Bard aluminium slattedlofter

Rack loft calculator.

* Antal svarer til rummets omkreds
** mængden er lig med dobbelt så mange meter af vinkelprofilen

Hvis du beslutter dig for at lave et slattedækslag hjemme, så foreslår vi at beregne prisen selv. For at beregne omkostningerne til rackloftet er det nødvendigt at bestemme dens konfiguration og konstruktionstype.

Hver moderne onlinebutik har en lommeregner til beregning af omkostninger og forbrug af den krævede mængde materialer. For at bruge tabellen, der er angivet på webstedet, skal du angive type konstruktion og bredden af ​​de valgte paneler. Yderligere i produktkatalogen vælger du det panel, du har brug for i henhold til de tekniske egenskaber. Glem ikke at angive parametrene for det rum, hvor loftet skal installeres. Når du har lavet alle de nødvendige data, åbner du et vindue med en foreløbig beregning af det fremtidige loft.

Denne tabel vil fremhæve antallet af paneler, skinner og andre komponenter, du har brug for, hvilket vil være nødvendigt under installationen af ​​slattedækket. Derfor vil du se prisen på hele den færdige struktur. Som du kan se, er det ikke så svært at beregne uafhængigt omkostningerne til rackloftet, og også at se, hvordan det vil se på dine huse. På vores hjemmeside kan du foretage en sådan beregning på blot et par minutter.

Ud over beregningen af ​​beregningen af ​​loftet på loftet gav vores hjemmeside mange nyttige oplysninger. Her kan du vælge de materialer, du har brug for i produktkatalogen, konsultere erfarne online konsulenter og bestille.

design

Det vigtigste lejeelement af slået aluminiumsophæng er vejledninger (dæk), der danner understøtningsrammen. Guider kan monteres direkte på loftet eller bruge springbøjler og / eller mini bøjler til dette.

I guideens design er der specielle låse, hvor de dekorative paneler (lameller) snapper på plads. Låsens design giver mulighed for hurtigt at demontere de dekorative paneler uden at skade dem.

Suspenderede lofter af metalprofiler, loftkonstruktion - del 2

Afhængigt loft lavet af aluminiumsprofiler uden belægning PPA-1.00.00 TU 5271-021-04001597-98

Generelle oplysninger
Mærke (type) PPA-1.00.00
GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
OKP-kode 5271620216-001

Tekniske egenskaber Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 uden perforering. -245,2 Masse 100 kvm pr. Kg (total uden perfo-362,55

Hængende loft lavet af aluminiumsprofiler uden belægning PPA-1.00.00- 03 TU 5271-021-04001597-98

Generelle oplysninger
Mærke (type) PPA-1.00.00- 03
GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
OKP-kode 5271620216-004

Tekniske egenskaber Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 pr. Stans) 191,3 Vægt 100 kvm pr. Kg (total pr. Stans) - 308,4

Afhængigt loft lavet af aluminiumsprofiler uden belægning PPA-1.00.00-01 TU 5271-021-04001597-98

Generelle oplysninger
Mærke (type) PPA-1.00.00-01
GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
OKP-kode 5271620216-003

Tekniske egenskaber Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 pr. Slag) -191,3 Masse 100 kvm pr. Kg (total pr. Stans) - 308,4

Afhængigt loft lavet af aluminiumsprofiler uden belægning PPA-1.00.00-02 TU 5271-021-04001597-98

Generelle oplysninger
Mærke (type) PPA-1.00.00-02
GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
OKP-kode 5271620216-002

Teknisk karakteristik Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 uden perforering - 245,2 Masse 100 kvm pr. Kg (total uden perforering - 362,55

Kassettehæftet loft af aluminiumprofiler med skjult ophængt system "Rhombus" TU 5271-001-98162987-2007

Generelle oplysninger
Brand (type) "Rhombus"
GOST, TU TU 5271-001-98162987-2007
Producenter af CJSC "ASP-Engineering" (OOO "TD" Albes ")
OKP-kode 527162

Teknisk specifikation Malet aluminium med en tykkelse på 0,4 mm til 2,0 mm med og uden perforeringer. Malet malet stål med en tykkelse på 0,4 mm til 2,0 mm. Udvidet metalnet lavet af aluminium og galvaniseret stål med en tykkelse på 0,3 mm til 3,0 mm. Dimensioner i henhold til kundeskitser.

Sammensætning af den indstillede Rhomb-kassette - diagonal 600x1028 mm (3,24 stk pr. 1 m²); Stringer VT-600 - diagonal op til 4000 mm (pr. 1 kvm - 1,93 p. M.); Profil galvaniseret PP 47x26 - diagonal op til 4000 mm (1 kvm - 1 pm); Galvaniseret profil ППН 27х28 - diagonal op til 4000 mm (for 1 kvm - 0,5 p. M.); Suspension anker til PP 47h26 - 800 mm diagonal (pr 1 m2 - 2,5 stykker); Suspension suspension - 800 mm diagonal (pr 1 m2 - 2,5 stykker); Connector 2-niveau til PP 47h26 (pr. 1 kvm - 5 stk.); Hjørne PL-19x24 (pr. 1 kvm - ved beregning)

Beskrivelse En dekorativ diamantformet kassette af maleret aluminium eller galvaniseret stål har formede kanter, der danner en dekorativ rille og understreger loftets design. Kombinen VT-600 (stringer) bruges som et skjult ophængningssystem, i hvilket kassettkanterne klikker på plads fra bunden. Den efterfølgende kassette "Rhomb" installeres ende-til-ende med den forrige, hvilket gør det muligt at helt skjule fjedersystemet. Takets design med et skjult fjedringssystem og en kassette "ROMB" gør det muligt at: - om nødvendigt let fjerne en eller flere kassetter; - Skift kassettens retning i forhold til væggene.

Stativophæng af aluminiumprofiler PPR-2.00.00 TU 5271-021-04001597-98

Generelle oplysninger
Mærke (type) af PPR-2,00.00
GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
OKP-kode 5271610037-001

Teknisk karakteristik Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 pr. Stans) - 189,81 Masse 100 kvm pr. Kg (total pr. Stans) -245.24

Sætets sammensætning Loftet består af koldvalsede aluminiumskinner til styringer, forbindelseselementer og fjedringsdele.

Beskrivelse Beskyttende og dekorative belægning af aluminiumsdele: anodoxid eller lakering ved anvendelse af pulverfarvestoffer baseret på polyesterharpikser.

Stativophæng af aluminiumprofiler PPR-2.00.00-01 TU 5271-021-04001597-98

Generelle oplysninger
Mærke (type) af PPR-2.00.00-01
GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
Producenter af "Mosmetallokonstruktsiya"
OKP-kode 5271610037-002

Tekniske egenskaber Vægt 100 kvm pr. Kg (A1 uden perforering) - 216,45. Masse 100 kvm pr. Kg (total uden perf.) - 271,88

Sætets sammensætning Loftet består af koldvalsede aluminiumskinner til styringer, forbindelseselementer og fjedringsdele.

Beskrivelse Beskyttende og dekorative belægning af aluminiumsdele: anodoxid eller lakering ved anvendelse af pulverfarvestoffer baseret på polyesterharpikser.

Hængende loft solid af HL plader på en to-tier metal ramme P-112 Knauf TU 5271-021-04001597-98

Generelle oplysninger
Mærke (type) P-112 Knauf
GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
Længde, mm 1 000
Bredde, mm 1 000
Vægt, kg 13
Fabrikanter LLC "KNAUF Gips"
OKP-kode 5271613001

Tekniske egenskaber Loft fra Knauf-ark på en todelt metalramme. Vægt 1 kvm M - 13 kg. Relativ synlighed af overfladen fra lejebolaget fra 70 til 1000 mm. Levering - indstillet på 1 kvm

Sammensætning af sættet Gipsplader KNAUF-GKL (GKLV) (1); Loftprofil 60/27 (2); Profilforlængelse 60/27 (3); To-niveau profil stik (4); Suspension suspension (5a) eller i stedet - Suspension lige for PP-profil 60/27 (5c); Selvdrejende skrue LN 9 (5d); Selvdrejende skrue LN25 (6); Ankerelement (7); Forstærkningstape (8); Hård kittet "Fugenfyuller" (9); Primer Tiefengrund (10)

Hængende loft solid af HL-plader på en enkelt metalramme P-113 Knauf TU 5271-021-04001597-98

Generelle oplysninger
Mærke (type) P-113 Knauf
GOST, TU TU 5271-021-04001597-98
Længde, mm 1 000
Bredde, mm 1 000
Vægt, kg 13
Fabrikanter LLC "KNAUF Gips"
OKP-kode 5271613002

Tekniske egenskaber Loft fra Knauf-ark på en enkelt metalramme. Vægt 1 m2 - 13 kg. Relativ synlighed af overfladen fra understøtningsgulvet fra 45 til 1000 mm. Levering - indstillet på 1 kvm

Sammensætning af sættet Gipsplader KNAUF-GKL (GKLV) (1); Loftprofil 60/27 (2); Vejledningsprofil 28/27 (3); Profilforlængelse 60/27 (4); Connector single level (5); Suspension med klips (6a); Suspension suspension (6b) eller i stedet - Suspension lige (6c); Selvdrejende skrue LN 9 (6d); Skruen selvskærende TN 25 (7); Ankerelement (8); Dowel "K" 6/35 (9); Forstærkningstape (10); Putty "Fugenfüller" ("Uniflot") (11); Primer Tiefengrund (12)

Rackloft fra aluminiumprofiler af den lukkede type "hollandsk" design PPR-150 (Bard) TU 5271-001-41571832-99

Generelle oplysninger
Mærke (type) af PPR-150 (Bard)
GOST, TU TU 5271-001-41571832-99
Bredde, mm 150
Fabrikanter LLC "Bard"
Udvikler LLC "Bard"
OKP-kode 527161

Rackloft fra aluminiumprofiler af lukket type "italiensk" design PPR-084/1 (Bard) TU 5271-001-41571832-99

Generelle oplysninger
Mærke (type) af PPR-084/1 (Bard)
GOST, TU TU 5271-001-41571832-99
Bredde, mm 84
Fabrikanter LLC "Bard"
Udvikler LLC "Bard"
OKP-kode 527161

Rackloft fra aluminiumsprofiler af den lukkede type "tysk" design PPR-083/1 (Bard) TU 5271-001-41571832-99

Generelle oplysninger
Mærke (type) af PPR-083/1 (Bard)
GOST, TU TU 5271-001-41571832-99
Bredde, mm 83
Fabrikanter LLC "Bard"
Udvikler LLC "Bard"
OKP-kode 527161

Suspension system forstærket til installation af designer lofter "Bandraster" TU 5271-001-98162987-2007

Generelle oplysninger
Brand (type) "Bandraster"
GOST, TU TU 5271-001-98162987-2007
Producenter af CJSC "ASP-Engineering" (OOO "TD" Albes ")
OKP-kode 527100

Teknisk specifikation Malet aluminium med en tykkelse på 0,7 mm til 1,5 mm med og uden perforeringer. Det malede galvaniserede stål, fra 0,5 mm til 1,5 mm tykt. Bredden af ​​en profil er 160, 200, 300 mm. Længde op til 2500 mm. Tilslutningselement "Hex" 160, 200, 300 mm.

Beskrivelse Bandraster er et bredt system med øget stivhed. Bredden kan være forskellig fra 50 mm til 125 mm, højde 35 mm. Designet til beklædning af loftet til genstande til byggeri og rekonstruktion af bolig- og offentlige bygninger i det behandlings- og profylaktiske område samt sports- og sundheds-komplekset, skole- og førskoleinstitutionerne. Velegnet til drift i et moderat koldt klima ved en temperatur på -50 til + 50 grader. C og den maksimale overfladevarme temperatur op til + 90 grader. Med og relativ luftfugtighed til 95%.