Hvordan og hvilke materialer til at gøre isolering lejlighed

Stilhed i lejligheden er et løfte om sund søvn og ikke løs nerver. Men for at opnå fuldstændig stilhed i en moderne lejlighedskompleks er det meget svært. For at slippe af med støj, skal du udføre et sæt værker om delvis eller fuld lydisolering af din lejlighed, hvilket kræver betydelige økonomiske omkostninger og tid. Men hvis ønsket om at leve i stilhed er dyrere for dig, anbefaler vi dig at lære dig vores artikel, hvorfra du vil lære at isolere din lejlighed fra støj udefra og hvilke materialer du skal bruge.

Typer og støjkilder

Før vi fortsætter med lydisoleringen af ​​lejligheden, lad os se på de typer og kilder til irriterende støj. Når alt kommer til alt for at slippe af med støj, er det til tider nok at isolere et bestemt element i opførelsen af ​​lejligheden og bruges ikke på fuld lydisolering.

Støj er af to typer:

 • Bølgelyd transmitteres gennem luften, fra kilden til trommehinden, ved hjælp af lydbølger. Bølgelyd indeholder høj musik, højhøjde snak, hundens gøen og så videre.
 • Vibrationstøj - overført af vibrationer på vægge, der kommer fra kilden. Vibrationstøj omfatter - et slag med en slæthammer på væggen, arbejdet med en puncher eller en vaskemaskine.

Lad os nu se på støjkilderne:

 • Støj fra gaden - kommer hovedsageligt gennem vinduerne. Lyden af ​​skrigende bremser, lyden af ​​skrigende børn og bedstemødre, en flyvende planes buzz - alt dette er støj fra gaden. Slap af med gadestøj, du kan installere vinduer af høj kvalitet med triple-vinduer. Et ekstra lydisolerende element kan tjene som et gardin af tæt materiale.
 • Støj fra indgangen - kommer gennem hoveddøren. For ikke at høre lyden fra en arbejdslifte eller naboer, der skælder på landingen, er det nok at lydisolere hoveddøren. Udover dørbeklædningen med lydabsorberende materialer er det nødvendigt at installere pakninger mellem bladet og kassen, ellers vil støjisoleringen være ineffektiv.
 • Støj fra tilstødende lejligheder - strømmer gennem væggene gennem stikkontakter og mellemrum mellem gulvpladerne. Støj fra naboer er den hyppigste årsag til ønsket om at producere lydisolering af lejligheden. Hvis kilden til den konstante irriterende støj er en, er det tilstrækkeligt at producere lydisolering af væggene ved siden af ​​kilden. Hvis du er uheldig, og støjende naboer omgiver dig fra alle sider, så skal du i dette tilfælde lave en komplet lydisolering af lejligheden.
 • Støjen fra din lejlighed - kommer til naboerne på de ovenfor anførte måder og irriterer dem. Hvis du ofte samler støjende virksomheder, hvis du er musikere, der træner hjemme, hvis du har børn, der elsker at hoppe og have det sjovt højt, så for at opretholde gode relationer med dine naboer har du bedre lydisoleret væggene, loftet og gulvet uden at vente på det besøgte sted.

Lydisoleringsmetoder

Lydisolering af vægge, loft og gulv er lavet på tre måder:

  • Ramme - denne metode indebærer installation af guider på væggen til montering af beklædningsplader. Mellem guider placeres lydabsorberende materiale, efter at der er installeret lydreflekterende paneler. I nogle tilfælde, for eksempel i indspilningsstudier, har paneler en overflade, der ikke afspejler, men absorberer snarere lyd.
   Fordelen ved denne metode er den høje kvalitet af lydisolering, og ulemperne er de høje omkostninger ved arbejde og reduktion af rummets anvendelige rum.
  • Installation af plader og membraner - på denne måde er lydisoleringsmaterialet installeret eller limet direkte på væggen, gulvet eller loftet. Hvorefter pladerne og membranerne er plasterede eller dækket af tynde paneler.
   Ved korrekt overholdelse af teknologien til installation af plader eller membraner er kvaliteten af ​​lydisolering ikke ringere end rammetoden, og de økonomiske omkostninger er betydeligt mindre.
 • "Flydende" - denne metode bruges kun til lydisolering af gulvet. Isoleringsmateriale spredes på gulvet og er dækket af et vandtætlag. Top er lavet forstærket screed og installeret gulvbelægning. Fordelen ved denne metode, i mangel af stive monteringer, hvilket bidrager til en signifikant reduktion af vibrationsstøj.

Lydisoleringsmaterialer


Lydisoleringsmaterialer er af følgende typer:

Blød isolering

Blød lydisolering omfatter materialer fra forskellige typer af fibre, der sælges i ruller:

  • Lydisoleringsmembraner er selvklæbende og konventionelle, fremstillet af syntetiske og naturlige fibre. Bruges til vægge, loft og gulv. Separat til gulvisolering, membraner er lavet af bituminøse polymerer med et lag af polyesterfilt.
  • Nålstøbt glasfiber materiale - Anvendes til vægge og lofter. God isolering til rammekonstruktioner.
  • Underlaget i polyestervævet - fremstillet specielt til det "flydende" gulv, godt som et substrat for laminatet.
 • Mineraluld er et simpelt og overkommeligt varme- og lydisoleringsmateriale, der anvendes i rammeisoleringsmetoden.

MaxForte SoundPro

Materialet i den nye generation skabte under hensyntagen til teoretiske udviklinger inden for akustikbygning og praktisk erfaring inden for installationsarbejde. Med en tykkelse på mindst 12 mm giver materialet maksimal beskyttelse mod luftbåren og støjen og er uundværlig i små lejligheder, hvor hvert centimeter tæller! Helt miljøvenlig: indeholder ikke lim og andre kemikalier. Maksforte-SoundPRO - ideel til alle lokaler: lejligheder, børnehaver, skoler. Materialet fungerer også som brandbeskyttelse (fuldstændig ubrændbar) og varmeisolering!

Maksforte EcoPlate 60

Maksforte-Ekoplita materiale er lavet af 100% vulkansk rock (uden urenheder, slagge og blastovneaffald). Maksforte-EKoplita har fremragende akustiske egenskaber, som gør det muligt at anvende dette produkt med succes til lydisolering af de mest komplekse akustiske genstande: multimediebiografer, optagestuer, lytterum, hjemmebiografer mv.

Maksforte Eco Acoustics

Den er lavet af 100% polyester (polyesterfiber) uden tilsætning af klæbemidler. En nyskabende teknologi til termisk binding (smeltning af polyesterfibrene selv) anvendes til formgivning. Materialet er lavet på moderne udstyr SIMA (Italien). Produktionen bruger kun primære råmaterialer. EcoAcoustic er helt sikkert for menneskers sundhed: pladerne udsender ikke og indeholder ikke skadelige stoffer!

Sealant MaxForte

Maksforte fugemasse er designet til at forsegle led, samlinger, huller, når lydisolering vægge og lofter, samt i opførelsen af ​​"flydende" gulve og gulve på logs. På grund af den lave elasticitetsmodul har tætningsmidlet fremragende vibroakustiske egenskaber og giver en signifikant reduktion af vibrationsbelastningen mellem bygningskonstruktioner, der fungerer som et dæmpelag.

VibroStop Pro

Anti-vibrationsbeslag designet til at bekæmpe stødstøj, der trænger ind i gulvplader og vægge. Brug af VibroStop PRO kan reducere vibrationsbelastningen væsentligt på profilen og give yderligere lydisolering til loftet og væggene ved 21 dB.

Maksforte Shumoizol

Rolls spredes blød side til gulvet, kanterne fører til væggene. Efter arbejde kan alt overskud let afskæres. Samlinger mellem ruller er belagt med MaxForte Hydrostop flydende gummi.

 1. Fald i niveauet af støjstøj 27 dB.
 2. Materialet revner ikke og springer ikke, når det lægges på grund af tilsætningen af ​​importerede blødgørere.

MaxForte SoundPro

Installationen udføres analogt med Shumoizol, kantene sættes på væggene, rullerne selv overlappes med 5 cm, og samlingerne mellem dem er belagt med MaxForte Hydrostop flydende gummi. Derefter lægges byggeprøven, dette gøres, så skrælens opløsning ikke trænger ind i laget af lydisolering.

 1. 34 dB støtreduktion.
 2. Reduceret luftbåren støjniveau på 10 dB.
 3. Ruller er modstandsdygtige over for fugt. Må ikke rådne.
 4. Det tilhører lydabsorptionsklassen "A" af de fem mulige.
 5. Materialet tiltrækker ikke gnavere.

MaxFort EcoPlate 110 kg / m 3

Til at begynde med, omkring perimeteret, er MaxForte tape lagt i to lag. Plader placeres på gulvet tæt på hinanden og lukkes med en konstruktionsfilm.

 1. Det tilhører lydabsorptionsklassen "A" af de fem mulige.
 2. Helt ubrændbart materiale.
 3. Indeholder ikke phenolharpiks.
 4. På grund af den optimalt valgte tæthed på 110 kg / m3 fjeder kobleren ikke og brister ikke med tiden.
 5. Lydisolering i niveauet 36-38 dB.

Hvis det viste sig, at der allerede er et skræl i lejligheden, eller det er et gammelt boligbestand, hvor loftet simpelthen ikke kan modstå vægten af ​​skræftet - en effektiv mulighed er gulvet på bjælkerne.

Massiv isolering

Til den type solide lydisolering indbefattes simple plader og kombinationsplader lavet af lydabsorberende materialer:

  • De kombinerede paneler - repræsenterer et design fra to ark og et lag. Ark er lavet af spånplader, kork eller syntetiske materialer. Kvarts sand og mineraluld anvendes ofte som mellemlag.
  • Basaltplader - lavet af basaltfiber. Derudover kan pladerne behandles med vandafvisende.
  • Plader af polyesterfiber - syntetisk lydisolering, let skåret til den ønskede størrelse, anvendes meget i rammekonstruktion.
  • Fiberglass stift vævning plader er designet til at fylde inter-profil rummet, isolere falske lofter og vægmonterede rammer.
  • Korkplader - lavet af korkfibre. Vægpaneler og korklaminat kan installeres uden ekstra lydisoleringsmaterialer.
 • Skumplader - det billigste og mest kendte materiale til lydisolering. Plader af skumplast, der er dårligere i lydisoleringens kvalitet til mere moderne materialer, men takket være en overkommelig pris forbliver en populær mulighed for billige reparationer.

Improviseret lydisolering

Få mennesker ved, at nogle møbler kan tjene som gode lydabsorbenter og reducere støjniveauet med 20-30 procent:

  • Stort tæppe - lagt på gulvet eller hængt på væggen, kan reducere niveauet for indgående eller udgående støj betydeligt.
  • Møbler væg - installeret langs den fælles væg med naboer, vil spare dig for højt støj, så det bliver blødt.
 • Gardiner af tæt materiale - kan dæmpe lydene fra gaden.

Lydisolering af vægge, loft og gulv

Lydisoleringsteknologierne af gulv, vægge og loft er forskellige fra hinanden, derfor vil vi overveje hver proces separat.

Lydisolering gulv

Lydisolering af gulvet er lavet til at blokere støj fra lejligheden placeret på gulvet nedenfor eller omvendt, så den støj, der produceres i din lejlighed, ikke irriterer naboerne fra bunden. For at isolere gulvet kan du bruge metoden til "flydende" gulv eller lave lagets ramme.

I den første version skal du lægge lydisoleret materiale over hele overfladen af ​​gulvet og derefter lave en betonplade. Derefter lægges laminat på skræftet eller en anden type gulvbelægning. I rammetoden er det nødvendigt at lave en kasse af træstænger (log). Isoleringsmateriale er lagt mellem lagene, feltet af denne kasse er lukket af spånplader eller brædder. For at reducere vibrationsstøj anbefales det at placere specielle vibrationsdæmpende puder under lågene.
Detaljeret artikel om lydisoleringsgulv.

Lydisolerende vægge

Du kan blokere lyde fra dine naboers lejligheder på gulvet ved hjælp af lydisolering af tilstødende vægge. Overvej at isolere alle væggene i lejligheden, herunder de indre skillevægge, giver ikke mening.
Til vægisolering kan du bruge selvklæbende lydisolerede membraner, kombinerede paneler eller plader installeret i en speciel ramme. Husk at jo tykkere lydisoleringslaget er, desto mindre forbliver det anvendelige område i din lejlighed.
En anden vigtig faktor i lydisolering af vægge er gennem stikkontakter, for at blokere lyde der kommer igennem dem, er det nødvendigt at fylde det tomme mellemrum mellem dit og nabokontakten med lydisolerende materiale, såsom skum.
Detaljeret vejledning til lydisolering af vægge.

Lydisolering loft

For lydisolering af loftet er det bedre at vælge lette materialer, der ikke skal skrælle på grund af sin egen vægt eller tungt belastning rammen af ​​loftet.
Hvis du allerede har installeret et hæftet loft, skal du bare fjerne panelerne og installere isolering på hovedloftet, og monter derefter panelerne på plads.

Husk den "gyldne" regel - lydisolering er meget nemmere og billigere at gøre, inden du er færdig med arbejdet, end efter reparationen!

Lydisolering gulv i lejligheden

Desværre har lejligheder i flere etager bygninger et meget lavt niveau af støjisolering. Dette gælder især for bygninger bygget af armerede betonpaneler. Vægens indvendige paneler har ikke alene en meget lille tykkelse, men deres strukturelle struktur bidrager ikke til lydoptagelsen, og nogle af deres komponenter er endda dens leder, fx beslag. Derfor er isolering af gulvet i lejligheden blevet for mange et presserende behov.

Lydisolering gulv i lejligheden

For meget længe siden var det meget svært, og til tider var det næsten umuligt at købe materialer til lydisolering, og ejerne af lejligheden kom på forskellige måder at beskytte deres hjem mod blomstrende musik eller følelsesmæssige samtaler af deres naboer. Gamle tæpper, rester af skumemballage og ligefrem æggebakker blev brugt.

I dag er der et stort udvalg af forskellige lydisoleringsmaterialer i bygningsbutikkerne, og herrerne tilbyder mange måder at oprette et støjisoleringssystem på. For at vælge den mulighed der er mere egnet til et bestemt rum, skal du overveje nogle af deres egenskaber og hvordan de er anbragt på betonggulvet.

Typer af lydisolatorer og metoder til deres installation

Ikke alle lydisolerende materialer passer til en bestemt lejlighed. For at arrangere et lydabsorberende system ved hjælp af trækasser er det for eksempel nødvendigt at have højt nok lofter. Kassen vil være mindst fem centimeter i højden, plus tykkelsen af ​​krydsfiner lagt ovenpå - og rummets rum vil blive reduceret betydeligt, loftet bliver lavere. Derfor er det i dette tilfælde nødvendigt at vælge materialer, der har en lille tykkelse og samtidig større effektivitet af støjabsorption.

Lydisolering MaxForte

Lydisolering til flydende gulvbelægning fremstillet ved hjælp af moderne materialer MaxForte. Hvert materiale har sine egne egenskaber under installationen.

Maksforte Shumoizol. Rolls spredes blød side til gulvet, kanterne fører til væggene. Efter arbejde kan alt overskud let afskæres. Samlinger mellem ruller er belagt med MaxForte Hydrostop flydende gummi.

Lydisoleringsruller Maksforte Shumoizol

 1. Fald i niveauet af støjstøj 27 dB.
 2. Materialet revner ikke og springer ikke, når det lægges på grund af tilsætningen af ​​importerede blødgørere.
 3. Kan bruges som vandtæt materiale, vandtæt.
 4. Det tilhører lydabsorptionsklassen "A" af de fem mulige.
 5. Materialet kan anvendes til tørrør og under laminatet.

Maksforte Shumoizol tilhører klasse A med fem mulige lydabsorption

MaxForte SoundPro. Installationen udføres analogt med Shumoizol: kanterne fører til væggene, rullerne selv overlappes med 5 cm, og samlingerne mellem dem er belagt med MaxForte Hydrostop flydende gummi. Desuden holder bygningsfilmen sig indenfor. Dette gøres, så screed-opløsningen ikke trænger ind i laget af lydisolering.

Lydisolering Max Forte SoundPro

 1. 34 dB støtreduktion.
 2. Reduceret luftbåren støjniveau på 10 dB.
 3. Ruller er modstandsdygtige over for fugt. Må ikke rådne.
 4. Det tilhører lydabsorptionsklassen "A" af de fem mulige.
 5. Materialet tiltrækker ikke gnavere.

MaxForte SoundPro under installationen

MaxFort EcoPlate 110 kg / m 3. Til at begynde med, omkring perimeteret, er MaxForte tape lagt i to lag. Plader placeres på gulvet tæt på hinanden og lukkes med en konstruktionsfilm.

MaxFort EcoPlate 110 kg

 1. Det tilhører lydabsorptionsklassen "A" af de fem mulige.
 2. Helt ubrændbart materiale.
 3. Indeholder ikke phenolharpiks.
 4. På grund af den optimalt valgte tæthed på 110 kg / m3 fjeder kobleren ikke og brister ikke med tiden.
 5. Lydisolering i niveauet 36-38 dB.

MaxForte EcoPlate Lydisoleringsplader 110 kg

Hvis det viste sig, at der allerede er et skræl i lejligheden, eller hvis det er et gammelt boligbestand, hvor overlapningen simpelthen ikke kan modstå vægten af ​​skræftet, så ville en effektiv mulighed være et gulv på bjælkerne.

Lægning af lydisolering MaxForte EcoPlate på gulvet på bjælkerne

I dette tilfælde påføres MaxForte EcoPlate 60 kg / m 3.

MaxFort EcoPlate 60 kg

 1. Det tilhører lydabsorptionsklassen "A" af de fem mulige.
 2. Helt ubrændbart materiale.
 3. Indeholder ikke phenolharpiks.
 4. Ikke tiltrækker insekter og gnavere
 5. Pladerne er modstandsdygtige over for fugt. Må ikke rådne.

"Teksaund"

karakteristika

Ikke så længe siden opstod et moderne lydisoleringsmateriale på det russiske byggemarked - Teksaund, som det viser sig, er blevet produceret i mere end tyve år, og i løbet af denne tid berettigede det fuldt ud alle de egenskaber, som fabrikanten hævder. Med en tykkelse på kun 3,7 mm betragtes det som en af ​​de bedste lydabsorbenter.

Sådan ser Teksaund ud i ruller.

Dette materiale er mineralbaseret og er ideelt til boliggulve. Udover gulve er den monteret på lofter og vægge, hvorved der opnås maksimal beskyttelse mod støj og samtidig minimerer tabet af gulvplads og rumvolumen.

. og så - spredt ud på gulvet

Det må siges, at Teksaund har en høj densitet og derfor en betydelig masse, der er syv kilo pr. Kvadratmeter, derfor vejer den tungt på strukturen, hvilket er vigtigt, når det placeres på vægge eller loft. Men det er dens høje tæthed og skaber beskyttelse mod støjets indtrængning.

Positive og negative sider

Materialet har følgende fordele i forhold til andre støjabsorberende materialer:

1. Det er fleksibelt og elastisk, og har også tendens til at strække sig.

2. Dens installation er enkel og ligetil.

3. Materialet reagerer ikke på temperaturændringer.

4. "Teksaund" er ikke hygroskopisk, ikke modtagelig for dannelse af forme eller rottningsprocesser.

5. Tilhører kategorien lavbrændbare selvslukkende materialer.

6. Passer perfekt på enhver overflade.

7. Har et ubegrænset driftstid.

8. Og vigtigst af alt har den en stor absorptionskoefficient for luftbårne lydbølger.

Ulempen ved "Teksaund" kan kun kaldes det faktum, at den skal bruges sammen med en tynd isolering eller andet materiale, dvs. For at opnå den ønskede effekt anbefales det ikke at lægge det på en betonplade uden substrat.

montering

Når du sørger for lydisolering, vil du altid opnå den maksimale effekt, og for at opnå dette skal du handle i overensstemmelse med instruktionerne og anbefalingerne fra materialets fabrikant.

Ca. læggemønster "Teksaundu"

Som nævnt ovenfor bør Teksaund lægges på en forberedt base. Ethvert ark eller rullet isolering er perfekt til det - det kan være tyndt polyethylen skum - polyethylen skum, gipsvæg, plast eller krydsfiner. Hvis lofterne er høje og der er mulighed for at lave støjisolering fra et tykkere lag, så for en af ​​komponenterne kan du bruge mineralulden.

 • Betonplade grundigt rengjort med støvsuger.
 • Yderligere er grundlaget lagt på det. Hvis det er et elastisk materiale, så er det bedre at klare det på lim.

Skum vil hæve gulvet med kun tre til fem millimeter. Den bedste løsning betragtes stadig som gipsvæg. Det skyldes for det første, at gulvene ideelt og ens lukker pladens mangler, og dette vil beskytte Teksaund mod skade, og for det andet er det selv en god lydisolator.

 • Efter at basen er klar, er den belagt med speciel lim på toppen, de venter i 10 til 15 minutter, og så lægges Teksaund omhyggeligt ned og kalder vægge 10 til 12 centimeter.
 • Når materialet er lagt, skal du forsigtigt forbinde leddene mellem arkene med varmluft eller lim. Ark skal skabe en lufttæt belægning, ellers vil lydisoleringseffekten blive reduceret.
 • Næste "Teksaund" topdæksel med et andet lag gipsvæg eller 10 mm krydsfiner. I alt uden gulvbelægning vil gulvene stige med 23,7 millimeter.
 • På toppen af ​​gipsvæggen kan du lægge gulvbelægning - linoleum, laminat, tæppe eller andre - det vil også skabe yderligere lydisolering.

Hvis du øger antallet af lag og anvender materialer med forskellige densiteter for dem, vil lydisoleringen blive bedre flere gange.

Mineraluld

Tre typer mineraluld anvendes til lydisolering og opvarmning - stenuld, slaguld og glasuld. Alle kan have en anden tykkelse og komme i ruller eller i plader.

Minvat kan have forskellig densitet, som afhænger af termisk ledningsevne og dens evne til at bære eksterne belastninger. Derudover er materialet forskelligt fugt- og varmebestandighedskoefficient.

 1. Stenuld

Stenuld er et varmebestandigt materiale, og tåler tydeligt høje temperaturer og når op til 500 - 550 grader. Denne lydisolator er lavet af fibre, der opnås ved smeltende rock.

Basalt uldruller og plader

Den bedste type stenuld - basalt, det er en miljøvenlig lydisolator, samt fremragende isolering. En anden fordel ved det - det indeholder ikke bindemidler - formaldehydharpiks, i modsætning til nogle andre typer mineraluld.

Basaltuld, produceret i plader og ruller, kan bruges til lydisoleringsværker uden montering af beklædningen, da materialet har større densitet.

Dette er den mest overkommelige type mineraluld, men det er sværere at montere på grund af den spiny glasfiber. Installation skal udføres med handsker og beskyttelsesmaske på ansigtet, da de tynde hårde fibre, der udgør det materiale, der bidder ind i huden, kan komme ind i øjnene og luftveje.

Den billigste løsning - stelovata

Glasuld har en lavere densitet end sten, og den skal lægges i kassen. Denne type materiale anvendes hovedsagelig til lokaler, som f.eks. Værksteder, eller til ekstern isolering eller lydisolering.

Denne type mineraluld er fremstillet af højovne slagger, og den kan ikke bruges i rum med høj luftfugtighed, da materialet indeholder sådanne stoffer, der, når de interagerer med fugt, vil påvirke metallet aggressivt. Derudover kan den ikke bruges til eksternt arbejde, da det ikke vil være forsikret mod fugt.

Slag - har mange ulemper

Materialet er hygroskopisk, dvs. absorberer fugtbrønd, hvilket hurtigt reducerer kvaliteten. I princippet kan dette materiale bruges til lydisolering ved at placere det mellem lagene, der er arrangeret obreshetki, men det er uønsket at anvende dem i boliger.

Ud fra de præsenterede egenskaber kan det konkluderes, at af de tre typer mineraluld er ideel til lydisolering af gulvet i lejligheden kun stenbasaltuld.

montering

Montering af mineraluld på gulve til lydisolering er ret simpel og kan gøres på to måder: ved hjælp af kasser fra baren eller uden den.

Ca. plan med kasser

 • Det første, de gør med en støjisoleringsenhed, er at forberede overfladen af ​​basen. Det fjerner alt snavs og støv med en støvsuger.
 • Yderligere, hvis der findes revner på betonggulvet, skal de udvides og forsegles med cementmørtel eller speciel reparationstæt, så lad disse områder hærde godt.
 • Så er det bedre at lægge en tynd varme på betonpladen - og en lydisolator - skummet polyethylen.
 • Hvis det besluttes at lægge logfilerne, er det nødvendigt at beregne trinet på deres installation korrekt, det skal svare til bredden af ​​mineraluldspladerne, så de passer tæt mellem stængerne.

- Stænger vælger den samme tykkelse som tykkelsen af ​​det lydisolerede materiale. Efter at have markeret gulvet er stænger fastgjort til det, de skal være placeret ikke tæt på væggen, men i en afstand svarende til isoleringens tykkelse.

- Derefter skæres striber ud af basaltbomuldspladerne, som er installeret langs hele rummet, mellem væggen og bjælkerne.

- Det næste trin er lægningen af ​​plader mellem stængerne.

Placering af plader minvaty mellem lags

- Når alt materiale er lagt, lægges krydsfinerplader oven på det og fastgøres til skærebjælkerne med selvdrejende skruer.

- Hvis der er små spalter mellem pladerne af krydsfiner, skal de patcheres med trækul.

- Efter tørring af kittet kan du lægge linoleum, tæppe eller laminat oven på krydsfiner.

- Hvis du vil øge effekten af ​​lydabsorption, kan du lægge korkbeklædning oven på krydsfiner, som også har fremragende lydabsorberende egenskaber.

 • En anden mulighed kan være lydisolering uden brug af trækasser, og arbejdet med installationen udføres på følgende måde.

- Polyethylenskum er også anbragt på det rensede gulv, som skal binde til hinanden med tape. Dette materiale skal findes på væggene for tykkelsen af ​​hele lydisolerende lag.

- På væggene i hele rummets omkreds skæres strimler i plader af mineraluld, deres højde er ca. 15 centimeter.

Langs omkredsens vægge af materialestrimlen

- Plader af krydsfiner eller stærkt gipsplader lægges på underlaget tæt på lydisolatoren installeret på væggene.

- Næste trin, tæt på hinanden, stak pladelydisolator. Hans mest tæt presset til strimler af materiale monteret på væggen.

Lægeplader uden brug af kasser

- På toppen af ​​pladerne af mineraluld lægges et andet lag af krydsfiner og fastgøres til gulvet.

- Desuden afskæres den fremspringende del af lydisoleringen, der ligger på omkredsen af ​​rummet, af spidsen med den lagt krydsfiner.

- Hvis der er små huller mellem arkene af krydsfiner, skal de også sættes i gang.

- Efter tørring kan kittet fortsætte til apparatets dekorative gulvbelægning.

Som du kan se fra beskrivelsen af ​​arbejdsprocessen, kan alt ske med dine egne hænder og derved beskytte dig mod støjende naboer, der lever nedenunder.

Video - et eksempel på lydisoleringsplader

Cork lydisolering og belægning

Et sådant materiale som kork er en glimrende lydisolator. Det bruges til at lave en dekorativ belægning, som er lagt i overensstemmelse med laminatprincippet. Derudover er korkstoffet lavet, som kan lægges under et dekorativt gulvbelægning.

Cork er en god lyddæmper

Kork gulv absorberer støj i lejligheden godt og afspejler fremmede højt lyde udefra.

Hvis vi sammenligner beskyttelsesniveauet mod korkstøj med en betonvæg, så vil den overvældende fordel blive afsløret - to cm kork kan godt erstatte ti cm af en betonplade eller fem cm af en mur bygget af fyrretræ.

Med en 2 cm tykkelse af stikket vil lydniveauet, der kommer ind i lejligheden udefra, næsten halveres. Hvis der er et ønske om at reducere støj mere, så kan du bruge en kork som et af lagene i lydisoleringspuden, f.eks. Ved installation af "Teksaund" - forskellige materialetyper vil bidrage til at øge støjisoleringseffekten.

Dekorativ kork - højere kvalitet. Det er lavet i form af fliser, paneler og ruller. Det kan bruges separat fra kork substratet, og sammen med det - for at øge effekten af ​​støjabsorption.

Begge muligheder er en fremragende forsvarer mod ekstern støj, men desuden er korken en vidunderlig varmeisolator, selv om den har en lille tykkelse. Den store fordel ved dette materiale kan henføres til dets økologiske renhed og det faktum, at den kan "trække vejret".

For at belægningen og underlaget skal fungere effektivt, er det nødvendigt at samle dem ordentligt.

montering

Da installationen af ​​en dekorative belægning og korkens substrat kan gøres i et kompleks, kan de betragtes samlet.

- Den første, selvfølgelig, sætte kork substrat. For sin enhed skal du forberede overfladen såvel som for enhver anden type støjisolering. På basis heraf bør der ikke være noget, selv små affald.

- Det er vigtigt at lægge plader af skummet polyethylen eller andet lignende materiale under korksubstratet. Den skal klatre op ad væggene på 5-7 centimeter. Polyethylen er fastgjort sammen med et specialtape.

Båndet mellem substratstrimlerne

- Så kan du lægge kork substrat. Hvis det rullede materiale lægges, så er det nødvendigt at give tid, så det ligger frit og ret.

- Så lægges plader af krydsfiner på korken og fastgøres til gulvet.

- På dette solide fundament lægges en udvalgt dekorative belægning, som kan være et korkbelagt laminat eller flise af samme materiale.

Dekorative korkdæksel forbedrer lydisoleringseffekten

Video - den oprindelige løsning på problemet med støjisolering

Videoen, der præsenteres her, er en meget interessant måde at udføre gulvlydisolering ved hjælp af moderne materiale med udtalte anti-vibrationsegenskaber "Shumoplast". Hvis der er mulighed for at købe, er det helt muligt at udføre sådant arbejde selvstændigt.

Når du vælger støjisolering til gulvet, skal du overveje, hvor meget lyd der går gennem gulvene. Fra dette vil afhænge af valg af materiale og dens tykkelse. Derudover skal du tage højde for lofterne i lejligheden - hvis de er lave, skal du vælge en tynd lydisolator.

Hvad der skal huskes - hvis du skal gøre rummet så tavt som muligt, skal du installere lydisoleringen ikke kun på gulve, men også på væggene og endda på loftet.

Nikolai Strelkovsky chefredaktør

Forfatter af publikationen 10/21/2014

Kan du lide denne artikel?
Spar for ikke at tabe!

Lydisolerende lejlighed

Lad os se, hvordan du indstiller opgaven for lydisolering af en lejlighed, hvordan du vælger egnede lydisoleringsstrukturer og passende lydisoleringsmaterialer.

Så moderne lydisolering af lejlighed kan løse problemet med næsten enhver støj. Men inden du vælger lydisoleringsmaterialer til en lejlighed, er det nødvendigt at indstille opgaven nøjagtigt. Det vil sige at bestemme hvilke lokaler, og hvilke støjkilder du vil isolere.

I de fleste tilfælde vælger kunderne en delvis lydisolering af en lejlighed fra deres naboer, når særskilt udvalgte lokaler udsættes for yderligere lydisolering: soveværelser, børneværelser, klasseværelser eller stuer. Samtidig, især i nye bygninger, er der hyppige tilfælde af komplet lydisolering af alle værelser i lejligheden - det betyder, at ejeren allerede har smagt de akustiske lækkerier i "hostel" i lejlighedsbygninger og nu ønsker fuldstændig fred og ro selv i opbevaringsrummet.

Valget af lydisoleringsforanstaltninger afhænger også af støjkilderne - disse kan være nøjagtigt kendte adresser (for eksempel inaktive naboer bag væggen fra lejlighed 45) samt alle potentielt mulige lyde, hvis vi taler om et nyt hus, hvor tilstødende lejligheder måske ikke engang er udsolgt.

Desuden skal ejeren i overensstemmelse med loven installere lydisolering i lejligheden fra støjbelastningen på gulvet i hans lokaler. Eller i tilfælde af at købe en lejlighed med en finish, at kræve dette fra bygherren eller den tidligere ejer. Mange ejere henviser til behovet for en struktur til at isolere støjen støjfrivilligt, da effekten af ​​det lydisolerede gulv følges af naboer nedenfor. Men de glemmer to ting. For det første kan en nabo ovenfra også uansvarligt behandle dem og gøre deres liv til et mareridt. For det andet er den retlige praksis i landet om dette spørgsmål allerede temmelig veletableret, og i mangel af det krævede krav til støjisoleringsisolering, der kræves ifølge loven, skal retten kræve montering af lydisolering i lejligheden, selv efter reparationen er afsluttet. Og da enheden er lydisoleret gulv - det er skjult og "vådt" arbejde, skal reparationer faktisk blive næsten fuldstændig omdannet.

Så den første opgave for alle lejligheder er enheden af ​​et lydisoleringsgulv i alle værelser. I dag anvendes systemerne af lydisolerede gulve af den "flydende" type hovedsagelig til dette, når udjævningen skrælmer under vægten hviler ("flyder") på laget af lydisolerende materiale og er ikke stift forbundet med andre bygningsstrukturer (figur 1). Den anden mulighed er enheden af ​​gulve på logs med deres støtte på pakninger af vibrationssikret materiale med påfyldning af det indre rum med lydabsorberende materiale. Den tredje variant af lydisoleringsgulvsenheden er brugen af ​​præfabrikerede lydisoleringssystemer til ZIPPS-POL gulvet. Et sådant system er et sandwichpanel, som hver har 8 punktstøtter lavet af elastomer. Måske er dette den hurtigste version af apparatet lydisolerede gulve i rummet. Når arealet af rummet er 15 kvm, om aftenen er opførelsen af ​​ZIPS-POL klar, og i 24 timer vil det være muligt at lægge en endelig beklædning på den.

Når tykkelsen af ​​laget af elastisk materiale er op til 20 mm, løser opførelsen af ​​et lydisolerende gulv kun problemet med at reducere støjen. Men hvis lagtykkelsen øges til 20-50 mm, øger en sådan konstruktion samtidig den luftbårne lydisolering ved overlapning. Dette kan være nyttigt i tilfælde af støjende naboer under eller potentielt høje lydniveauer i dit værelse. Ifølge effektiviteten af ​​at reducere niveauet af støjen fra systemet af flydende gulve, viser gulve på loggene og panelerne ZIPPS, afhængigt af tykkelsen af ​​det elastiske lag, værdier på 23 - 43 dB. Værdien af ​​yderligere isolering af luftbåren støj sådanne strukturer viser værdierne 6 - 12 dB (med en tykkelse af elastisk soja mere end 20 mm).

Til lydisolering af vægge og lofter anvendes i øjeblikket to versioner af strukturer - ramme- og rammeløse systemer af facings og loftslofter. Både de og andre håndter helt opgaverne, forudsat at designparametrene er korrekt beregnet, og installationen af ​​støjisolering i lejligheden er lavet uden krænkelse af teknologi. Hvis du ikke er sikker på din evne til at foretage en beregning korrekt, er det bedst at henvende dig til specialister. Samtidig tilbydes lejlighedens lydisoleringstjenester ofte af mennesker, der har ringe forståelse for dette emne. Derfor har Acoustic Group en gratis telefonlinje 8 (800) 707-20-77 til teknisk rådgivning. Vores akustiske ingeniører hjælper dig med at vælge den bedste løsning til din lejligheds lydisolering i dit tilfælde.

Retur til rammen og rammeløse systemer er det værd at bemærke, at den grundlæggende forskel mellem dem ligger i installationens egenskaber. Hvis du planlægger at udføre arbejde på lydisolering af lejligheden alene, er du bedre af med enklere og uhøjtidelige rammeløse løsninger. Desuden er deres installation betydeligt mindre tidskrævende. Derfor vil du for det første bruge flere gange mindre tid på at installere lydisolering i en lejlighed. Og for det andet vil du væsentligt reducere sandsynligheden for teknologiske fejl, der ofte opstår i leddene i de bestanddele af komplekse strukturer.

En fremtrædende repræsentant for rammeløse lydisoleringssystemer er Sound Insulating Panel System (ZIPS). Det er et arbejde lag af sandwichpaneler med en tykkelse på 40 til 120 mm, som efter at være monteret på en væg eller et gulv, er lukket med et finishlag af specialvægtet 12,5 mm AKU-line gipsplader. Dette system er produceret i det 17. år, og i øjeblikket er dets mest effektive repræsentant tredje generationens model af ZIPPS-Ultra med en samlet tykkelse på 55 mm. Ved den angivne tykkelse er indekset for yderligere isolering af luftbåren støj 11-13 dB.

Video om lydisolering panelsystem ZIPS-III-Ultra

Ved første øjekast er rammekonstruktioner til ekstra lydisolering af vægge og lofter meget ligner standard, kendt for alle bygherrer, beklædningsgenstande og lofter i gipsplader. Efter nærmere undersøgelse består strukturerne for lydisolering udover de generelle konstruktion elementer af et sæt specielle akustiske komponenter, som hver især tilføjer fra 2 til 5 dB til det samlede resultat. Hovedelementerne er den akustiske belægning af Soundline dB og vægtet AKU-line gipsplader samt vibrasjonsfaste fastgørelseselementer af rammen til væggene og loftet på Vibroflex-mærket. Samtidig er det materiale, der bruges til at fylde det indvendige rum af klædninger eller loftslofter, også vigtigt - de lydabsorberende plader af Schumant-modellerne BM eller ECO. Og når man monterer rammekonstruktioner af facings og hængende lofter, er det nødvendigt at adskille dem fra andre bygningskonstruktioner ved hjælp af Vibrostek-M pakninger, efterfulgt af forsegling af sømme med Vibrosil vibroakustisk fugemasse. Udtalte plus ramme konstruktion - muligheden for samtidig med enhedens lydisolering udjævning af overfladerne af vægge og lofter. Korrekt lavet loft med en total tykkelse på 130 mm øger isoleringen af ​​luftbåren støj med 19-21 dB under forudsætning af den indledende isolering af loftet - 49 dB.

Fig. 2 Skema af indirekte stier af støjudbredelse

I slutningen af ​​en kort gennemgang af foranstaltninger til yderligere lydisolering af en lejlighed er det nødvendigt at tage fat på spørgsmålet om en integreret tilgang til løsning af dette problem. I moderne højhuse er strukturelle elementer stift og fast sammenkoblet til en enkelt helhed. Det betyder, at lyden fra naboen bag muren også kan høres fra forvæggen, bag hvilken gaden og fra den indvendige skillevæg i din lejlighed, bag hvilken er et uskyldigt opbevaringsrum (figur 2). Og hvis du kun isolerer den fælles væg med dine naboer, kan effekten af ​​foranstaltninger være så lav som 2 - 3 dB, selv når du bruger de mest effektive materialer med 10-18 dB indikatorer. Fordi støj udbreder sig samtidigt i alle retninger og i alle strukturer. Passerer "omgå" en isoleret overflade, det vil blive udstrålet af sidevægge eller lofter. I sådanne tilfælde kræver alle "svage links" yderligere lydisolering. Disse er fysiske objektive love, og de skal tages i betragtning ved design af akustiske begivenheder i en lejlighed.

Vibration isolation

I enhver bygning er der altid tekniske og teknologiske systemer. Arbejdsmekanismer forårsager vibrationer af de bærende strukturer i huset, hvilket fører til øget støjniveau i lejligheder eller kontorer.

Vibrationer kan skabe:

 • Ventilations- og klimaanlæg
 • Vandforsyning og varmesystemer
 • Elevatorer
 • transformers
 • Køleenheder
 • generatorer

Vibrerende udstyr skaber strukturel støj, der spredes over hele bygningsrammen, såvel som luftbåren støj, der trænger gennem kanaler og rør. Støjudbredelsesveje i bygningen fra det støjende aggregat er tydeligt vist i figuren:

Det ses, at støjen kan trænge ind på forskellige måder, ikke kun i tilstødende områder, men også i fjerntliggende områder af bygningen.

Ifølge målinger bestemmes 70-80% af den støj, der frembringes af mekanismerne, ved deres vibrationer, dvs. strukturelle komponent. Derfor er det meget vigtigt at være opmærksom på den korrekte vibrationsisolering af udstyret!

Måder at reducere vibrationer

Der er to måder at bekæmpe udstyrets støj på - vibrationsisolering ved kilden og isoleringen i lejligheden.

Vibrationsisolering ved kilden er det mest effektive og overkommelige middel til beskyttelse mod støj i tilstødende områder. Når vibrationsisolering ved kilden er umulig, er det nødvendigt at udføre støjisolering af de omgivende strukturer direkte i det "beskyttede" rum (lejlighed, kontor).

Vibration isolation ved kilden

Vibrationsisolering ved kilden opnås ved at fjerne de hårde forbindelser af udstyret fra bygningen - med andre ord fjernes lydbroer, hvorigennem der transmitteres støj. Til dette formål anvendes specielle vibrationsdæmpere, flydende fundament og vibrerende bøjler til vedhæftede dele.

Ud over brug af vibrationsisolatorer er det nødvendigt at overvåge udstyrets tekniske tilstand: enhver fejlfunktion øger mekanisk vibration. Moderne støjsvagt udstyr med en korrekt beregnet driftstilstand skaber i starten mindre støj og giver dig mulighed for at spare på vibrationsisolering!

Lydisolering af tilstødende værelser

Hovedproblemet ved denne fremgangsmåde er, at strukturel støj i form af vibrationer overføres gennem bygningsrammen. Derfor er det nødvendigt at udføre lydisolering af loft, vægge og gulv for at opnå stilhed. Dette fører til tab af plads og betydelige kontantinvesteringer fra kunden.

Som et eksempel kan man nævne det fælles problem med beboere på de sidste etager - støj fra en arbejdslifte (lyd af motor og relæ klik).

Vibrationerisolering i kilden indebærer i dette tilfælde dæmpning af motorens understøtninger og vibrationsisolering af kabinettet på kabinettet med relæet.

Når isolering fra siden af ​​din lejlighed er begrænset til lydisolering, virker loftet eller væggen, der grænser op til akslen, ikke: alle lukkede overflader gør det muligt at transmittere støj.

Det er jo mere ubrugeligt at engagere sig i lydisolering af vægge fra siden af ​​et teknisk rum eller en trappeopgang: Fra den side er støjen strukturel og chok i naturen, og inden i lejligheden udstråler væggen allerede luften. Derfor er det nødvendigt at isolere indefra, afskære den luftbårne støj fra væggen. Ellers vil vibrationerne fortsætte med at sprede sig ind i lejligheden og omgå lydisoleringsforingen.

Korrekt lejlighed layout

Ofte er et øget niveau af strukturel støj i lejligheder forårsaget af en forkert arkitektonisk og planlægningsløsning. Ifølge reglerne skal elevatorskakter i boligbyggeri placeres således, at de ikke støder op til væggene i stuer (og på en mindelig måde til væggene i lejlighederne).

Som led i din lejlighed skal du forsøge at placere soveværelset i den maksimale afstand fra elevatorakslen.

Hvis du har brug for højkvalitets lydisolering og professionel installation, kontakt venligst! Vores eksperter vil samle beviste ordninger, der pålideligt beskytter dig mod naboer. Afgang af mesteren til målinger og høringsfri i Moskva og regionen!

Dmitry. Installation Engineer 8 (916) 575-26-10

Nikita. Fysik-akustisk 8 (915) 251-71-93

Moderne materialer til lydisolering af vægge i en lejlighed eller et hus

Problemet med overdreven støj i huset er ikke så harmløs som det kan synes. Med den moderne rytme af livet i byen bliver den ekstra støj, der overstiger det tilladte niveau selv med få decibel, en trusselfaktor, der forhindrer at slappe af, lindre spændinger og forårsager nervøs udmattelse. Løsningen på dette problem er den vigtigste opgave for arkitekter og bygherrer. Forskellige typer støjisolering på forskellige måder håndterer deres funktioner, men på en eller anden måde reducerer støjtrykket.

Lydisolerede materialer er udviklet på basis af både naturlige og syntetiske komponenter, der er designet til at komme i kontakt med forskellige vægmaterialer, afviger i forskellige tætheder, elasticitet, vandstandsevne, brændbarhed og selvfølgelig installationsteknologi. Hvad er de moderne materialer til lydisolering af vægge i en lejlighed eller et hus, og hvordan man vælger den bedste visning for hvert enkelt brugssag, vil blive diskuteret i denne anmeldelse.

Lydisolerende materialer Maksforte

Den russiske producent Maksforte tilbyder en bred vifte af innovative lydisoleringsmaterialer, der er udviklet i samarbejde med forskere fra Fakultetets Fakultets Fakultet, Moscow State University og testet i Institut for Bygningsfysik fra Det Russiske Videnskabsakademi, NIIMstroy og Institut for Vibroakustik. Produktprogrammet giver dig mulighed for at udføre højkvalitets lydisolering med kompositmaterialer, både boliger og kontorer, hoteller, indkøbscentre og industrianlæg.

Hovedmaterialer i Maxforte:

De er forskellige i anvendelsesområdet og nogle tekniske egenskaber, men de er lige så sikre i økologisk forstand og er tilladt uden begrænsning til brug i civil og industriel konstruktion.

Maksforte EKoplita

Designet til lydisolering af lokaler med en stor indikator for lydtryk - biografer, optagestuer, koncertsale, hjemmebiografer. Selv i tilstødende lokaler med lignende eller lignende rum er lyden næsten uhørbar - støjabsorptionsniveauet ifølge NRC-indekset er kun 0,92 enheder (lagtykkelsen er 50 mm, med 100 mm - 0,95 enheder)

Støjisolatoren er lavet af vulkanske mineralske sten uden tilsat phenoler, formaldehyd eller andre bindemidler med giftige egenskaber. Når det opvarmes til en høj temperatur, udsender materialet ikke lugt og flygtige stoffer, som kan forårsage allergiske reaktioner.

EKOPLITA MaxForte brænder ikke og opretholder ikke forbrænding, beskytter huset perfekt mod varmetab, er modstandsdygtigt over for høj fugtighed, er ikke bange for gnavere, skimmel og svampeinfektioner. Omkostningerne ved ECO-plader er tæt på en lignende rockuldsolulator, men i mange henseender er den langt foran den.

Tekniske egenskaber ved Maxforte Eco-Panel:

Installationen af ​​ECO plader udføres både udenfor og inde i lokaler til udvendig gips, sidespor, vægpaneler og gipsplader.

Maxforte Standart

Standart rullet materiale er kendetegnet ved dets lave lydgennemtrængelighed og et højt lydabsorptionsniveau, som bestemmer dets brug i værelser med høje krav til akustik - biografer, koncertsale, optagestuer og klasseværelser. Ved isolering af vægge og lofter i lejlighedsbygninger giver den næsten fuldstændig isolation fra gadebuller og lyde fra naboboliger.

MaxForte Standart har også et højt hydro- og varmeisoleringsniveau. En sådan kombineret indsats kombineret med nem montering sikrer efterspørgslen efter materiale i bolig- og industribyggeri på alle niveauer. Materialet brænder ikke (gruppe G1) udsender ikke flygtige stoffer, interagerer ikke med cement, gips, kalk og andre komponenter af byggematerialer.

Standart på gummi basis er produceret, dens tykkelse er kun 12 mm. Elasticitet og lyshed gør det muligt at isolere komplekse arkitektoniske strukturer mest effektivt uden at mærkbare effekt på rummets indre rumfang. Materialet er unikt på sin egen måde, et patent fra Den Russiske Føderation nr. 105195 dateret 25. januar 2011 er blevet modtaget for det, ikke en enkelt plante i Rusland og Europa producerer analoger.

Tekniske egenskaber ved Maxforte Standart

Materialet anvendes udendørs og indendørs på vægge og lofter, det er tilladt at installere gulvvarme i systemet.

EcoPanel MaxForte

Den komplekse flerlagsbygning, der er fyldt inde med tørkvartsand, absorberer lydene fra hele lydspektret, herunder de laveste. Lydisoleringsindekset er 48 dB. Kraftig konstruktion på grund af sandfylderen eliminerer ikke kun muligheden for resonans, men minimerer også reflektionen af ​​lydbølger, hvilket er meget vigtigt i lydisoleringsstudier eller rummelige auditorier og haller.

Designede paneler til lydisolering af vægge og lofter, installation af skillevægge, herunder mobile dem. Lav tykkelse - kun 12 mm giver samme lydisolering som lag af rullede materialer op til 50 - 100 mm. Stor iboende stivhed forenkler installationen. Den holdbare flerlagsramme af celluloseholdige materialer og hårde foringer gør ECO-panelerne til et uafhængigt strukturelt materiale. Installationsteknologi ligner installationen af ​​gipsvæg.

Tekniske egenskaber ved EcoPanel MaxForte

EcoPanel Maksforte anvendes i form af faste strukturer til dækning af vægge og lofter, installation under gulvbelægninger og også i form af separate fragmenter - til isolering af højttalere, døre og indkapslinger af stationære maskiner.

Maksforte Eco Acoustics

ECOAcoustic er lavet af polyester - et derivat af polyester i form af fibre. Typisk anvendes forskellige harpikser og syntetiske bindemidler til at sammensætte og forme dem. Men i Akustik anvendte innovativ teknologi til sintring af filamenterne ved høj temperatur. Dette var tilladt at udelukke fra sammensætningen af ​​miljøfarlige stoffer, samtidig med at man beholdt den krævede styrke.

Polymerfibre er lagt ud på en særlig måde, beregnet ved Institut for Akustik i Moskva State University. Strukturen af ​​den ikke-vævede lærred, den resulterende, tilvejebringer ikke kun høj mekanisk styrke, men også en lav transmittans af lyd med en høj absorption af støj fra hele lydspektret.

Polyester i dets fysiske og kemiske egenskaber - materialet er helt unikt. han:

 • brænder ikke
 • absorberer ikke vand
 • Interagerer ikke med de fleste organiske opløsningsmidler;
 • ikke bange for biologiske skadedyr, skimmel og meldug;
 • fremragende varmeisolator.

I modsætning til glasuld og nogle andre varme- og støjisolatorer skaber materialet ikke ubehag under installationen - fibrene holder fast i volumenet af materialet, og når der arbejdes med det, er der ingen grund til at bruge beskyttelsesudstyr og arbejdstøj. Du kan skære lærredet med almindelig saks.

Tekniske egenskaber ved MaxForte Eco Acoustics

Den bruges i boliger og kontorer, rammehuse og metalkonstruktioner i lodret og vandret stilling.

Maksforte ShumoIzol

Designet materiale til lydisolering af gulvet. Afviger i den øgede fleksibilitet og elasticitet i kombination med mekanisk holdbarhed. Den er lavet i form af ruller og lagt under parket, trægulv, laminat, keramisk flise. Fremragende hydroisolator. Det kan installeres på de første etager i uopvarmede lokaler - ShumoIzol er ikke bange for lave temperaturer, der opretholder dets egenskaber og integritet op til 25 grader af frost.

Den fremstilles i form af et tolags materiale med en ikke-vævet polyestercoating og et bituminøst grundlag. Afhængigt af gulvtypen lagt den ene side opad eller den anden. Før installationen skal du omhyggeligt studere instruktionerne. Rulle-og-rulle ruller er forbundet, sømme er isoleret med montering tape eller enkeltkomponent flydende gummi.

Tekniske egenskaber ved MaxForte ShumoIzol

Den bruges til støj- og vibrationsisolering i boliger, produktionsværker, elproducerende virksomheder. Der er ingen begrænsninger for brugen af ​​miljøindikatorer.

Lydisolerende materialer TermoZvukoIzol

Lydisoleringsmaterialer fra det russiske firma LLC "RUS" KORDA "tilhører multilagsfamilien. De består af en ekstern belægning - holdbart spunbond stof og det lydabsorberende lydisolerende lag i sig selv - glasfiberfyldstof.

Der er følgende typer af materiale:

 • ThermoZvukoIzol 10 mm
 • ThermoZvukoIzol 14 mm
 • TermoZvukoIzol Forte
 • TermoZvukoIzol tape

Dette er et ret elastisk materiale - det kan rulles ud på flade overflader såvel som bøjning rundt bjælker, bjælker og andre strukturelle elementer. Den er monteret både i vandret og lodret stilling, det kræver mekanisk beskyttelse fra toppen med efterbehandling materialer. Velegnet til sidespor, vægpanel, spånplade, fiberplade, CSL, tør gips og gips. På gulvet under screed passer under vandtætningsfilm.

ThermoZvukoIzol har fremragende dampgennemtrængelighed, er ikke brandfarlig, det opbevarer varme godt i huset og kan bruges uden yderligere isolering af vægge og gulve. Som lydisolering af væggene i lejligheden har moderne materialer fra CORD praktisk talt ingen konkurrenter.

Den er produceret i ruller af standardstørrelse - 10000 x 1500 x 10-14 mm. Der er ingen andre former for frigivelse, hvis butikken tilbyder materiale i form af måtter, puder eller andre formfaktorer - så er der en falsk foran dig, som desværre er ret meget på markedet. Dette indikerer ikke kun bedragernes ønske om at tjene svigagtigt, men også materialets popularitet. Ikke efterspurgte produkter falder ikke.

Den samme udgivelsesform og materiale ThermoZvukoIzol Forte, præget af forbedret ydelse. Ligesom almindelig TermoZvukoIzol anvendes den på vægge, lofter, gulve. Du kan også købe et lydisoleringsbånd med dimensioner på 1000 x 130 x 14 mm til isolering af rørledninger og konstruktionselementer.

Materialets driftstemperatur ligger i området -100 ° C til + 140 ° C, termisk ledningsevne inden for "A" - 0,034 (W / mK) og vandabsorption op til 49,5%. Den fremstilles i tykkelser på 10 og 14 mm, modifikation Forte - 12 mm.