Indvendig plastikpose, typer og installation

Indvendig plastikpose er et interessant element til udsmykning af både lokaler og møbler. Interiør baguette, i modsætning til rammebaggen er lettere at montere på skabet.

Overvej flere typer indvendige baguette. Viden vil være nødvendig i udsmykning af mure, loft, lejlighedskerner, skabelse af et klassisk interiør.

En indvendig baguette er lavet af presset tæt polystyren, som derefter er dækket af en dekorativ film med virkningerne af forgyldning, farvet træ og andre typer af overflader, og der er derfor ikke behov for yderligere dekoration.

Sortimentet af producenter af indvendig baguette har forskellige plastkonfigurationer, som udfører forskellige dekorative belastninger.

Der er også baguetter af forskellige bredder, grænser, sokkler, lister, loftsplinter, hjørner, hjørner. Hvordan alle disse elementer bruges i indretningen er vist på billedet ovenfor.

Ved indretning af skabsrummet kan du potentielt bruge baguetter, loftlister.

Baguetten skæres let af en gips savklinge med en lille tand til skæring af plast og aluminium. Det er muligt at lim en sådan baguette med flydende negle.

Installation af indvendig baguette

Ifølge instruktionerne kan du gøre installationen af ​​den indre baguette med egne hænder.

Glem ikke, at den indvendige baguette i modsætning til de lofter, der er lavet af polystyren, som vi er vant til, som er i alle værksteder, allerede har en endelig finish, der ikke kan beskadiges under installationen.

Hvis du er begyndt at installere, så har du en færdigdesignet løsning, hvor og hvilken baguette du vil installere, for at hjælpe dig med billedet ovenfor.

Stadier af montering af indvendig baguette

1. Rengør vægoverfladen fra støv, inden du monterer baguetten, fordi der ikke vil være nogen normal klæbning af klæbemidlet på den støvede og beskidte overflade. Optimalt, således at væggene er justeret før installationen, så bliver de brugte penge og resultatet af installationen negativt, og der vil være et ønske om at omlægge alt og bruge penge igen for at gøre det bedre.

2. Bestem den ønskede længde af baguette og skær i den ønskede vinkel på emnet i overensstemmelse med projektet med stousla og hacksav. Skær om nødvendigt med fint sandpapir.

30 billedideer med baguette i interiøret

Hvordan til at dekorere din lejlighed? Et sådant spørgsmål opstår i enhver persons sind. Du kan ændre tapet, skifte møbler, tilføje nyt tilbehør. Få et strejf af friskhed til den irriterende indvendige dåse og nye baguette. Nej, dette er ikke et bageriprodukt. Bare rolig. Det handler om den dekorative baguette.

Baguette hedder en lille strimmel, der ligner en sokkel. Det er beregnet til maskering af sømme, led mellem loft og væg. Baguette - en bred strimmel af metal, plast eller træ, som er dekoreret med forskellige mønstre. For at visualisere, hvad en baguette er, husk ethvert interiør i en klassisk stil, udsmykkede ramme af et billede - alt dette kaldes en baguette.

Materialer til fremstilling af baguetter

Lav loftstifter med et dekorativt mønster fra den store liste over materialer. De mest populære er baguetter fra:

 • aluminium;
 • Polyvinylchlorid;
 • styrofoam;
 • polyurethan;
 • træ;
 • Gips.

Loftposuette lavet af plastik (polyvinylchlorid) anvendes til fastsættelse af stræklofter. Det ligner en profilstik med udsparinger til fastgørelsesdele. Sådanne baguetter har normalt hvid farve, men kan laves under træ eller marmor.

PVC-baguette monteres ofte, når der monteres et strækloft.

Den mest enkle og økonomiske løsning ville være en baguette af polystyrenskum. De har et flot udseende og er velegnede til ethvert loft. Indramning af polyurethan design er efterspurgt blandt ejere af ikke-standardiserede lofter.

På grund af sin fleksibilitet og elasticitet kan den fastgøres til enhver overflade. Den lille vægt af produkterne giver dig mulighed for at spare på limen, fordi bundpladen kun er fastgjort på den ene side. Disse baguetter er meget bekvemme i arrangementet af stræklofter eller belysning af cornice.

Der er valgmuligheder baguettes med specielle riller på baggrundsbelysningen.

Klassiske udskårne træplinter forbliver altid i trend. Baguetter af denne art kombineres perfekt med alle moderne materialer. En fremragende og billig løsning ville være en efterligning af en træoverflade "under træet".

Wooden baguettes er ofte lavet med hånden.

Gipsemballager anses for at være blandt de første materialer til indretning af lofter og vægge. I dag anvendes baguette-designs til indretning af interiøret i klassiske og tilstødende stilarter for at understrege vigtigheden af ​​rummet. Gips er meget skrøbelig og er bange for fugt, så det er svært at arbejde med det.

Det er svært at arbejde med en ape, derfor er kun mestere i deres arbejde engageret i at lave en sådan baguette.

Aluminiums baguette bruges til strækloft, det er let og fleksibelt, hvilket gør det muligt at gentage alle konturer.

Typer af baguette designs

Du kan lave en smuk ramme til ethvert møbel, der har en flad rektangulær eller firkantet form. Følgende baguetter er særligt populære:

 • væg;
 • loft;
 • Polstring;
 • Til gardiner;

Forskellen på væg dekorative element fra loftet kun i antallet af overflader til limning. Loftsplint limet side og topplan, og væggen er kun fastgjort på bagsiden. Vægplinten kan limes vandret eller lodret.

Baguette er i stand til at fordoble ethvert værelse og dække manglerne i dekoration.

Formålet med loftet baguette er en forklædning af grimme led mellem væggen og loftet. Med en wall baguette kan du lave et spejl, skjule et grimt hjørne, endda lave et eksklusivt tv.

Wall baguettes

De er designet til at adskille og dekorere væggene. De er nemme at klæbe, hvis du ønsker det, kan du endda male. Wall baguettes kan danne dekorative nicher. Du kan installere en vægmonteret baguette i en hvilken som helst position og vælg nogen elementer i rummet, du skal bare vise fantasi.

Med indretningen i stil med franske og engelske konger er det svært at undvære en sådan bred og udskåret sokkel.

Loft baguette

Den mest almindelige type baguette. Udfører de samme funktioner som skørtpladen. Baguette er designet til at dække leddene mellem loftet og væggen samt til at dekorere lokalerne.

Ud over dekorative formål udfører baguetter funktionen af ​​fastgørelseselementer. Disse baguetter hjælper med at holde stræklofter. De er synlige og usynlige.

Fastgørelse spænding klud til baguette.

For værelser med højt til loftet skal du vælge baguetter af betydelig bredde for at reducere rummet.

Baguette til tapet

Sådanne dekorative elementer skal bruges til at adskille væggene. Det er bedst at klæbe baguette strimler på væggene, og så begynde at klæbe tapetet.

Curtain baguette

Sådanne møbler udfører to funktioner: Hold gardinerne og udfør en dekorativ funktion. Rammer kan være single-row, double-row og three-row.

Antallet af rækker afhænger af vinduerne med designmuligheder. Med en tre-trins tværstang sender lambrequins til første række, gardiner til anden række og tyll til tredje række.

Hvordan man vælger limen og holder baguetten korrekt

Montering af baguette til loftet kan være af flere typer:

 • negle;
 • Selvdrejende skruer;
 • pudset;
 • alabast;
 • Ler;
 • Silikoneforseglingsmiddel.

Før installationen er det værd at kontrollere vægtenes ensartethed. Selv en lille bøjning eller ujævnhed kan forårsage revner i baguetten. For at undgå sådanne problemer skal soklen limes inden de endelige færdiggørelser (male væggene eller indsætte tapetet). Hvis væggene er ujævne, så skal du pre-pierce dem.

Efter montering kan baguetten males.

Loft baguette fastgjort, afhængigt af det valgte materiale. Til gips-baguette som fastgørelsesmiddel, brug kittet, men for yderligere styrkelse er det værd at bruge negle. Wooden baguettes er fastgjort med negle og skum - med lim.

Videoinstruktioner til installation af baguetter

Baguette Cost

Prisen på en sådan baguette (baget) med et mønster afhænger af materialet og på fabrikanten. Omkostningerne ved indenlandske baguette vil være meget mindre end indenlandske. Omtrentlig pris for en meter baguette:

 • aluminium wall baguette under harpunet - 18,5-30 rubler;
 • træ baguette - 200-300 rubler
 • plastvæg "klædepinde" - 30-35 rubler;
 • plast loft "klædepinde" - 40 rubler.

Afhængigt af mængden kan prisen variere.

Baguetter til loftet: hvordan man vælger og installerer?

Når reparationen er næsten forbi, ser man på hjørnerne, hvor loftet går ind i væggene og de ujævne kanter af det hængte tapet, vil jeg nå færdiggørelsen. I dette tilfælde vil baguetter og baseboards hjælpe. De skjuler helt alle uregelmæssigheder og supplerer det overordnede interiør.

Når du vælger typen baguetter og deres nummer, skal du være opmærksom på flere nuancer:

 • rum dimensioner;
 • loft og væg materiale;
 • baguette materiale.

Hvert materiale, hvorfra baguetten er lavet, har sine egne fordele og ulemper. Du skal kende dem, så arbejdet når du limer produkter er hurtigt. Dette kræver nogle færdigheder, men alle kan mestre denne videnskab. Hvis væggene og loftet har store uregelmæssigheder, anbefales det at holde fast i masteren.

Baguette eller sokkel?

I dag på internettet kan du finde to begreber: baguette og sokkel. Spørgsmålet opstår: Hvad er forskellen mellem dem? Disse to begreber angiver stort set samme indre detaljer.

Hovedforskellen mellem de to er bredden. Baguette - et produkt med en bredde på mere end 5 cm, som er lavet af gips, træ, skum. Et andet af dets vigtigste egenskaber er relief relief mønster, ovaler. Soklen er normalt lavet af skum uden mønster, dens bredde er mindre end 5 cm.

Typer af loft baguettes

Det moderne marked er bredt, når man vælger dette produkt efter model, størrelse, materiale, topografi og farve. Det kan have en kortfattet form eller udskåret modellering. Limet tæt til loftet og væggen. Men hvis du planlægger at udføre LED-belysning, så limes den kun til væggen med et par centimeter fra loftet.

Laconic kombination betragtes som den samme tone i loftet og baguette. Men der er mange stilarter, hvor du kan vælge farve til at matche vægge eller tapet. Eller i almindelighed kan du udføre finishen, som med held vil skelne mellem vægge fra loftet. Under alle omstændigheder skal du vælge denne del af indretningen, så i sidste ende får du et harmonisk udseende af interiøret.

 • Gips er monteret på alabaster. Produktet er ikke ønskeligt at male. Materialet har god fugtighedsbestandighed.
 • Træ. Dette materiale er fastgjort med negle eller selvlukkende skruer, hvis hætter er maskeret med et kit, og det lægges på en speciel lim. Produktet kan males. Pas på høj luftfugtighed. Materialet er holdbart og miljøvenligt, det giver interiøret et rigt udseende.
 • Polyurethan. Når du stikker dette materiale ved hjælp af silikoneforseglingsmiddel. Der vil ikke være nogen problemer med små uregelmæssigheder. Disse baguetter limes, før vægge og loft er lavet helt. Materialet er ikke bange for fugt og temperatur ekstremer. Polyuretanmateriale er den perfekte løsning, når du planlægger din LED-baggrundsbelysning. Til prisen er det lidt dyrere end de andre, men det ser mere raffineret ud.
 • Skum. Hvis uregelmæssighederne er større, så er det bedre at bruge et skumprodukt. Store huller på samme tid fyldt med et kit. Du kan vedhæfte produktet til kitt eller lim. De har god fugtighedsbestandighed. Om nødvendigt kan du male materialet. Det er lyst som i vægt og har et anstændigt udseende til en lav pris.
 • Plast. For at installere plastikpose skal du have metal eller træplader. De er vedhæftet baguettes med skruer. Materialet er letvægts, fugtbestandigt og giver mulighed for maling. På grund af sin fleksibilitet anbefales det til konstruktioner med ovale og buede linjer. For prisen på en sådan baguette er ret overkommelig.

Tre grundlæggende trin, før du klæber

 • Trin 1. Det første trin er at beregne mængden af ​​hele materialet. For at gøre dette skal du kende omkredsen af ​​det rum, som det er beregnet til. Størrelser af baguetter er forskellige. For et overordnet rum vil det være mere praktisk at tage en større længde for at danne færre samlinger. For en mindre omkreds af rummet og længden vil have mindre.

Det er bedre at købe det rigtige beløb med en lille margen. Når alt kommer til alt, har noget arbejde mangler, og der kan opstå et ulempe med arbejdsmaterialet - en sammenbrud, skade eller mangel på et meget lille stykke.

Til kvalitetsarbejde har du brug for specialværktøjer: en blyant til mærkning, en kniv med et skarpt blad, en hacksaw og metal sag samt passende lim til det anvendte materiale.

 • Trin 2. Når overfladerne allerede er beklædt med gips eller kittet, malet, dækket med tapet, er det lukningen af ​​limning. Hvis baguetten efterfølgende males med loftet, skal der påføres en primer på fastgørelsesstedet. Ellers er der ikke behov for yderligere arbejde.

Hvis du planlægger at udføre LED-belysning over basispladen, skal du lave en mærkning langs bundlinjen. For at gøre dette, hammer neglene ind i hjørnerne af rummet med den nødvendige indrykning fra loftet. Derefter mellem tilstødende søm, skal du strække ledningen langs væggen, fastgør soklestangen til ledningen og læg mærke på væggen med en blyant.

 • Trin 3. Forskær ikke materialet. Det er bedre at gøre det under arbejdet, for ikke at forveksle i størrelse. Kanten af ​​produktet, der når hjørnet, skal du skære ved hjælp af kroppen. Dette sikrer den korrekte skæringsvinkel, hvilket ikke fører til huller i leddene.

Hvis hullerne stadig er dannet, kan du forsegle dem med et kit eller skjule under dekorative indsatser. De kan maske leddene i de ydre og indre hjørner. Denne mulighed er ret passende, hvis du ikke er bange for unødvendige udgifter. To-niveau loft er bedst udført på denne måde.

Stick dig selv. Trin for trin

For at kunne klare sig så hurtigt som muligt skal du følge instruktionerne.

Polyuretan og skummateriale er fastgjort i flere faser:

 • Klistermærket skal starte fra indgangen til rummet. Ved leddene og på kanterne af loftet sokleslim er påført, soklen anbringes i henhold til markeringen på væggen og presses imod det i et stykke tid. Det er bedre at straks fjerne overskydende klæbemiddel med en fugtig klud.
 • Hver næste baguette måles, overskydende er afskåret og lignet på samme måde. Det er vigtigt at trykke produktet med din håndflade, ikke dine fingre. Ellers kan du efterlade diger på det.
 • Når alt limning er færdigt, er alt, hvad der er tilbage, at sætte leddene og lade hele strukturen tørre. Putty steder efter tørring skal tørres med fint emery papir. Derefter er baguetten belagt med maling, hvis den leveres.

træ

Med dette materiale bliver nødt til at tinker. Men den hele tidskrævende proces er berettiget af det udsøgte og luksuriøse udseende af en sådan finish.

Det er vigtigt at følge algoritmen for arbejdet:

 • Glat overflade af væggene.
 • Markup er færdig.
 • Samlinger og kanter skal måles godt, og derefter skæres af i kassen.
 • Letvægts lille baguette kan limes til de flydende negle. Men det brede og det tunge er bedre at fastgøre med skruer. Tidligere kan du gribe den med lim for at gøre det lettere at arbejde. Hvert næste stykke måles i den ønskede længde, kanten er trimmet med en hacksav, og hjørnedelen er i mousse.
 • Spidserne og hovedet af neglene er pudset med et kit. Du skal lade det tørre og derefter sandpapir.
 • Leddene skal males over med lak eller maling for at matche træets farve.

Nogle gange anvendes følgende teknologi: Særlige små træhjørner er fastgjort til væggen i en afstand på ca. 40 cm fra hinanden. Baguetten er allerede fastgjort til disse understøtninger i trinene beskrevet ovenfor.

PVC loftplade

I de fleste tilfælde anvendes dette materiale i badeværelser og køkkener, hvor der er høj luftfugtighed. I sådanne produkter er der en speciel rille til forbindelse med plastpaneler, som ofte sælges i sættet. Panelerne udsmykker væggene eller loftet. Plast er meget praktisk. Den bliver ikke gul over tid, let at rengøre. Installation sker først efter montering af paneler i de tilsvarende spor. Klippet PVC-baguette har brug for et hacksav til metal.

Det anbefales at udføre følgende handlinger:

 • Fastgør rammens skinne til overfladen afhængigt af, hvor panelerne er placeret.
 • Baguette er fastgjort til rammen med hæfteklammer eller skruer. Kanterne skæres i miteren med en hacksav. De huller, der dannes under installationen, er dækket af silikone.

Gips baguetter

Et sådant materiale betragtes som den dyreste og tunge, men samtidig meget skrøbelige. Det er bedre at overlade arbejdet med et sådant produkt til erfarne håndværkere.

Valg af lim

Et universelt middel til limning af en baguette kan betragtes som flydende polypropylen eller akryl negle. De retter produktet på et øjeblik. Så det er ikke nødvendigt at holde designet med dine hænder, indtil det griber.

Efter reparationsarbejde forbliver sædvanligvis kittet. Nogle herrer bruger det som et klæbemiddel til baguetter. I løbet af limning kan du straks forsegle revner og huller, der danner mellem væggen og baguetten. Men eksperter foretrækker klæbemiddelopløsningen. Han greb hurtigt og holder varen fast i lang tid. Den eneste ulempe er, at opløsningen ikke er egnet til skumpose. Silikoneforseglingsmiddel kan også bruges som et klæbemiddel. Kun her er det umuligt at male det senere.

Klistermærke med strækloft

I nærværelse af stræklofter fastgøres baguetten strengt til væggen, og lukker kun fugen mellem væggen og loftet. Ellers kan du håbløst ødelægge ikke blot udseendet af to-niveau strækloftet, men også selve lærredet. Lim har tendens til at stramme overfladen og efterlader bølger og pletter på den. Sparsomme midler til fastgørelse virker heller ikke. Den glatte overflade af banen kræver en forholdsvis aggressiv lim med god grebstyrke. Derfor er det svært at klæbe noget at strække lofter.

En anden vigtig regel ved montering af loftbagetter er, at strækloftet skal være perfekt. Ellers vil der i nærvær af baguetter være den mindste ujævnhed i lærredet, hvilket ikke bliver løst. Når alt kommer til alt, vil kittespalt mellem spændingsstof og baguette desværre ikke fungere. Derfor, hvis der ikke er 100% tillid til loftets fladhed, er det bedre at nægte limning af baguetter, ellers vil alle defekter være synlige.

Baguetter til loftet: størrelser, materialer og funktioner

Ved installationen kan loftet ikke uden baguetten - en speciel sokkel, der giver designet et komplet udseende. Dette er et særligt element, der afviger afhængigt af den funktion, der udføres. Vi vil lære ham bedre at kende, finde ud af dens sorter, fremstillingsmaterialer, populære størrelser og funktioner gennem fordele og ulemper.

Hvad er det her?

Baguetter er en fantastisk måde at skjule visuelle reparationsfejl på. Disse er strimler af en vis størrelse og tykkelse, som anvendes i efterbehandlingstrinnet af efterbehandlede loftsystemer. Ofte kaldes de loftsplint. Men i virkeligheden er de forskellige i bredde og tilstedeværelsen af ​​figurerede ornamenter. De er mere sokkel, som er kendetegnet ved en glat form. Ved at forbinde sammen omkring loftsstrukturens perimeter skaber de rammens udseende.

Typer og funktioner

Eksisterende sorter kan opdeles i dekorative og montering. Den første er mere æstetisk appel. De er beregnet til fastsættelse til lofter eller vægge. Sidstnævnte er et skjult udvalg. De er holdbare og fleksible.

Ifølge fastgørelsestype monteres de i væggen med fastgørelseselementer eller limes til en meget stærk lim. I det første tilfælde er en stans, skruer og en skruetrækker tilstrækkelig til dette. I det andet kan flydende negle anvendes. Baguette presses til væggen og holder i et par sekunder. Det kan have en fortykket bund, samt en speciel rille til montering af en fleksibel LED-strimmel.

Loftet baguette adskiller sig fra væg analog. Den har to sider af limning: side og væg. Ud over hovedapplikationen anvendes den som dekorative rammepaneler, spejle til færdiggørelse af arkitektoniske elementer. Ved maleri ser det meget dyrt ud. Dette giver dig mulighed for betydeligt at øge anvendelsesområdet.

Godbidder

Baguetter til loftet er en populær form for dekoration af loftkonstruktioner (enkeltniveau, to niveauer, flerniveau). Vi angiver deres vigtigste fordele.

 • De skelnes af æstetisk appel. Denne finish er i stand til at tilføje elegance og fuldstændighed til konstruktionen af ​​loftet struktur.
 • I de fleste arter er de resistente over for temperaturændringer. Materialet vil ikke blive deformeret, vil ikke ødelægge det samlede udseende af loftet struktur.
 • Baguette smuldrer ikke og falmer ikke i solen. Dens overflade vil holde et attraktivt udseende i lang tid. Du behøver ikke at ændre det, før du demonterer loftet.
 • Denne finish er kompatibel med alle typer lofter og konfigurationer. Hvis det er nødvendigt, kan du afhente nogen form for materiale.
 • Det giver dig mulighed for at skabe udseende af relief i enkeltniveau strukturer af loft strukturer. Så du kan gøre noget lakonisk design interessant, hvilket sparer det fra kedsomhed.
 • Baguetter er ikke begrænset i den stilistiske beslutning. Med en lang række valg kan du vælge mulighederne for klassiske, moderne, etniske og vintage design grene.
 • Afhængigt af hvilken type materiale der anvendes, giver de dig mulighed for at indstille et skjult båndlampe. Med lav strøm og lavdensitets diodetape vil ikke smelte fileter.
 • Baguetter er i stand til at bringe det ønskede humør ind i rummet ved at understøtte den valgte stil ved hjælp af identiske figurer i form af et billede.
 • De er nemme at installere. Det vil tage et minimum af tid, og processen kræver ikke involvering af en specialist udefra.

Wall baguette - typer, omfang og installation

Baguette - et element af indretning og kun et element af indretning. Han spiller rollen som understreger eller fremhæver enten et særskilt element, for eksempel et dørkar eller et helt rum, for eksempel et værelse eller en hel lejlighed.

Der er to hovedtricks:

 • rammevalg;
 • Valg lukket sløjfe.

Foto træ dekoration element.

Denne vejledning vil fortælle dig om tricks, typer af baguetter og hvordan de er rettet.

Typer, omfang

Indvendige dekorative detaljer har flere fundamentale forskelle, som ikke kun omfatter et andet omfang, men også en prisbestanddel og fastgørelsesmetoder.

En vigtig division er den type materiale, hvorfra baguetten er lavet:

 • metalprodukter (hovedsagelig aluminium);
 • træ baguettes;
 • plastanaloger;
 • gipsprodukter.

Ved placering:

Den samme teknik kan udstedes træbue.

For information! Der er en designteknik, der giver dig mulighed for at bestemme tykkelsen af ​​produktet til forskellige rum. Hvis lofterne i værelserne er høje, er dekorationen lavet med brede lameller, hvis lofterne er standard, mindre end 3 m, så anvendes en smal baguette. En wall baguette bruges til udformning af døråbninger, en bred er valgt, og som uafhængige elementer kan f.eks. Rammer - smalt materiale anvendes.

Træ på væggene

Det er meget logisk at antage, at trægrænsen bruges i de værelser, der oprindeligt var dekoreret med træplank eller træpaneler. Derudover er brugen af ​​træ tilladt i mange klassiske versioner af stilarter eller deres kombinationer.

Her kan du også lave en division med vægt på pris:

 • billige produkter fremstillet af fyr eller gran;
 • gennemsnit for prisen - birk, cedertræ eller lærk;
 • VIP dekorative elementer: mahogni, kirsebær, eg, valnød - deres pris vil være høj for mange.

Valget af træ som basismateriale skyldes meget mange faktorer, der forlader denne baguette ret bred niche.

 • Materialet er miljøvenligt, forårsager ikke allergier og kan anvendes i alle lokaler;
 • et stort antal farve- og teksturløsninger af naturlig oprindelse. Ved påføring af lak og plet på en billig fyrbase kan du reproducere næsten enhver slags træ;
 • Relativ let teknologi til fastgørelse af produkter til enhver overflade: træ, sten eller beton.

Rammer skabe stil.

Sammen med positive kvaliteter har dekorative baguetter til trævægge en række ulemper:

 • På vægge med ekstraordinær geometri er fiksering af træfileter ret problematisk. Det er nødvendigt, enten specielt blødgøring af træ eller adskillelse af lamellen i fragmenter, hvilket vil forværre udseendet af hele ensemblet;
 • Pris korridoren for træ vil være højere end for plast. PVC-baguetter er billigere, og de løser helt det første problem;
 • træ er underkastet rådner, krakning og andre deformationsprocesser, især hvis brættet blev brugt til produktion af naturlig fugt.

Naturligvis har andre materialer ikke disse ulemper. Imidlertid er træ altid et varmt materiale, og det er en trævægs baguette, der giver hjemmet komfort og varme.

Fastgørelse til forskellige materialer

Fastgørelse af materialet til træet er ikke vanskeligt, selvom fastsættelse til andre grunde ikke er meget vanskeligere.

Hele processen sker som sådan:

 • lamellerne samles langs hele omkredsen, overskydende materiale skæres af med en regelmæssig hacksav med en klud på træ, minisirkelsav eller stiksav;
 • Kulstofkonstruktioner er det nemmeste og mest kvalitative at danne med en mini cirkelsav, kaldet en drage;

Fastgør træet til væggen.

Tip! Hvis du ikke har en cirkelsag, er dette ikke så stort problem. Skæring ved 45 grader er ret simpelt. På detaljerne tegnes en firkant med en side svarende til baguettens bredde.

På firkanten er diagonalen tegnet således, at den øverste del er ved at skære det ydre forbindelsessted, og den nederste del er den indre. Wall baguette ret let savet med en hacksaw og rengøres med Emery papir.

 • Baguette på væggen til en træbase er fastgjort med konventionelle skruer. I dette tilfælde indsættes hylshullerne 1 mm ind i delens krop;
 • Hul under skruen er forseglet med en speciel kitt på træ. Efter tørring opstår slibning af lameller og fyldninger. Produkter med sæler er lakeret.
 • lidt hårdere er at fastgøre en træsukker til en betonbase eller mursten. I dette tilfælde, i væggen er det nødvendigt at forberede hullerne til dowels.

Skær i en vinkel.

Til dine oplysninger! Produkterne selv er ikke fyldt med ekstra funktioner; yderligere elementer, såsom ure, malerier mv. Er ikke fastgjort til dem, så for at fastgøre en baguette til væggene er der nok små dowels med en minimumslængde. Fastgørelsestrin 50-60 cm.

Detaljerne med mindre længde er fastgjort på to selvdrejende skruer. En reduktion i monteringshøjden er tilladt, hvis væggen har en halvcirkelform eller anden kompleks geometri, som en træplade kan klare.

Sammenlign, anvend

Aluminium vil klare loftet.

Træ er ikke det eneste materiale, som markedet tilbyder som dekorative elementer til vægge og lofter. I bogstavelig forstand indånder plastik og PVC i træets bagside. Til sammenligning vender vi hen til bordet:

 • Meget lys;
 • let fastgjort med lim på væggen eller til loftet med egne hænder;
 • vægten af ​​en pakke baguette eller loft vil være minimal;
 • Produkter kan males, især polystyren skum.
 • Plastprodukter er ikke miljøvenlige;
 • brænde godt;
 • den anvendes sammen med lim, som har toksicitet;
 • Under installationen, i tilfælde af klemning på delene, dannes der buler, som ikke fjernes, en ny del skæres ud.
 • Naturligt holdbart materiale;
 • det kan bruges ikke kun til silkebriller, tagskærme, men også til stræklofter;
 • materiale brænder ikke;
 • fiksering af produktet er det samme som træmodstanden.
 • I mangel af dekorative bånd med efterligning af andre naturlige materialer har aluminiumprodukter et ret kedeligt udseende;
 • Aluminium kan anvendes til et meget begrænset udvalg af stilarter og stilarter;
 • Prisklassen af ​​produkter er sammenlignelig med et træ, hvilket efterlader nogle sten langt bagud.
 • Rimelig holdbar og miljøvenlig;
 • giver dig mulighed for at genskabe ikke kun den krævede størrelse, men også dekorative mønstre på selve produkterne;
 • i pris korridoren vil være billigere end træ.
 • Materialet er skrøbeligt, når det brydes af fragmenterne, kræver hele delen udskiftning;
 • forfatterens værker er dyre;
 • baguetter er bange for fugt.

Tip! Det er nok at feste hjørnetakstrukturen kun med den ene side til loftet eller til væggen, og ikke to.

Generelle regler for valg

På trods af det store udvalg af produkter efter materialer og pris er der generelle regler for valg af baguetter:

 1. Vi nævnte tykkelsen i begyndelsen. Derudover vil jeg gerne fokusere din opmærksomhed på følgende punkt: Der er en bred loftsplint, som har en speciel rynke og en fortykning af vægdelen for stærkere fiksering.

Alle disse designfunktioner foreslår et specielt lyskabel, som giver yderligere belysning til loftet. Den er monteret i en afstand fra loftet. I værelser med små lofter vil denne baguette og lys se lidt nalyapisto.

 1. Prægede sokler. Dette er ikke længere en skrig af mode, men kun et smykke til mange, der er kommet til smag. Udvælgelsen af ​​produkter forudsætter en korrespondance mellem formularerne på lokalerne, de genstande der er placeret der og den relief, der er trykt på baguetterne.

Vi tilbyder en neutral form.

Vores hjælp! Hvis alt, fra tæpper og efterbehandling med møbler, er firkantet i form, så skal du ikke lim eller fixe baguetter med runde prægede former.

 1. Der er et par mere visuelle tricks til at udvide og øge boliger. Hvis du køber plastpose og male dem i loftets farve, bliver loftet visuelt højere. Spejlvæg eller en del af det, omgivet af træposuetter, kan visuelt udvide rummet.

Nogle gange bliver visuelle effekter mere udtalte, hvis skørtpladen fremhæves i en kontrastfarve, men glem ikke lovens harmoni. Alle baseboards skal være i harmoni med væggene og loftet.

Loft baguette i moderne design

Hver del i rummet skal være indrammet, have klare grænser og bære en komplet tanke. For at opnå dette sætter vi indvendige døre, vinduesrammer, gulvstifter. Men vi må ikke glemme loftet. Der er mange måder at ramme dette rum på. Den mest almindelige er brugen af ​​loft baguette (et andet navn "loftsplint").

Baguetter til loftet bruges ofte i moderne interiør i forskellige variationer. Du kan oprette en elegant Provence-stil, eller lave en streng minimalistisk design. Og for alt dette skal du bruge loftet baguette.

Loft baguetter bruges meget ofte.

Denne vare er blevet brugt i lang tid. Husk det XVIII århundrede - århundredet af dominans af den aristokratiske kultur, være opmærksom på de luksuriøse stuer i paladserne. De gnistre med guld, og i lofterne kan du se gips lister. Siden da har en sådan ramme undergået nogle ændringer, og loftslister anvendes i stedet for stucco. Men de har det samme udseende, og kan genskabe stemningen i den æra. Vi finder også et stort udvalg af loft baguette. Du har mulighed for at vælge en sokkel til ethvert formål og for hvert budget.

I moderne design baguetter til lofter udføre en stor æstetisk og praktisk rolle. Ud over at dekorere rummet med hjælp af denne del, du vil skjule nogle af de fejl i reparation (ujævne søm tapet krumning vinkler, etc.), en glidende overgang af farver loft og væg af tapet, at foretage en jævn overgang mellem væggene og loftet.

Som du kan se i det moderne interiør loft baguette er en meget bekvem ting, der bruges ganske ofte. Overvej alle nuancer af brug, og bestem valg.

Vi kan opdele disse produkter i flere typer i henhold til mange kriterier: udseende, vedhæftningsmetode, fremstillingsmateriale, omkostninger mv. Men klassificeringen i henhold til materialet vil være den mest rentable, da både vedhæftningsmetode og egenskaber ved pleje og andre faktorer vil afhænge af det.

Evnen til at bruge i budget reparation

Ikke miljøvenlig, kan passere fugt

Praktisk, let at rette

Høj nok pris, stor vægt

Billig, nem at bruge

Slår gul med tiden

Vil give et ædelt kig på værelset, holdbart

Høj pris, du kan ikke undvære en guiden når du installerer

Praktisk, relativt lav pris.

Giftig, der er nogle problemer i plejen

Drejer dybere på fordelene af alle slags, og de vanskeligheder, som vi kan forvente at bruge.

 1. PVC
  Dette materiale bruges ofte i loftsdesign. Det er ret nemt at installere og kræver ikke særlig pleje. Det har også en lav pris, som gør det muligt at bruge det til budgetreparationer. Sammenlignet med andre billige materialer, er denne den mest holdbare og langvarige.

PVC-baguetter anvendes meget ofte. De kræver minimal vedligeholdelse og monteres uden problemer.

 • polyurethan
  Det er også nok at køre i brugen af ​​materiale. Det er let at installere, og giver dig mulighed for at legemliggøre intrikate ideer, da det bøjer let og gør det godt for enhver behandling. Den kan males med enhver form for maling og udsættes for våd rengøring - det absorberer ikke vand og bliver ikke et hotbed af muld. Men med stor vægt er en ansvarlig tilgang til fastgørelsesmetoden.

  Denne baguette kan males i enhver farve.

 • Polyfoam (polystyren)
  Sådanne baguetter slog rekorder under brug. Billighed gør dem tilgængelige for alle, de har også en bred vifte, nem at bruge og pleje, ikke mugne. Skummet har dog en række ulemper: et billigt look, fraværet er ikke fugtighedsbestandigt og bliver i sidste ende gul. Derfor skal der regelmæssigt opdateres skumpose til dit loft, og det sker ganske ofte.
 • Udvidet polystyren (ekstruderet)
  Betegner den samme gruppe som skum - polystyren. Forskellene mellem dem er i produktionsform og i de tekniske egenskaber. De har et fælles grundlag, så begge har en lav pris (polystyren er dyrere i denne tandem). De tekniske egenskaber ved dette materiale er tættere, det har ingen hulrum indeni, som kan fyldes med fugt, så det er fugtbestandigt (i modsætning til skumplast). Generelt er denne base lidt forskellig fra det skønnede skum, dets egenskaber er bedre, og prisen er højere.

  Denne baguette er forskellig fra skummet, fordi den er mere fugtbestandig

 • gips
  En af de dyreste og elegante baguetter. Med den kan du lave stucco. Ofte bruges til pompøse stilarter i middelalderenes ånd. Dens ulemper omfatter kun den høje pris og vægt. Ofte erstattes denne mulighed med polyurethaner. Det bliver billigere, og giver dig mulighed for at efterligne gipsplejeplad. Men hvis du ønsker at få så tæt som muligt på originalen, og ikke billigt udseende af interiøret, vil gips være den bedste løsning.

  Denne baguette er den dyreste og mest elegante

 • træ
  Endelig kom til den mest ædle slags. Træet er et rent økologisk produkt. Hvis du vil reducere antallet af skadelige dele i finishen, skal du vælge et træ. Du kan afhente enhver sort: aske, fyr, eg osv. Det er bedre at bruge sådanne produkter indendørs, hvor de fleste detaljer er lavet af træ for at supplere den generelle strømning. Denne type baguette til loftet har den højeste pris, men det er berettiget af produktets kvalitet.
 • Brug træbaguette i værelser, hvor der er meget træ.

  Monteringsfunktioner

  Installation af baguetter på loftet er et ansvar, uanset om du gør det selv eller stoler på en professionel arbejde. Installationen afhænger i vid udstrækning af installationen, da det under arbejdet er muligt at beskadige tapetet (hvis det er fastgjort efter limning) eller strækloftet, og generelt vil ukorrekt installation blive synlig i stærkt lys.

  Installationsmetoden afhænger først og fremmest af fremstillingsmaterialet og påvirker endvidere formen på monteringsbasis, størrelsen af ​​baguetten.

  Metoden til fastgørelse afhænger af det materiale, hvorfra baguetten er lavet.

  Den nemmeste måde at arbejde med polystyren (skum og ekstruderet), polyurethan og polystyren. Disse materialer er lette, kræver ikke yderligere fastgørelsesdele. Grundlæggende er lim brugt til at installere dem. Nogle gange er de knyttet, inden tapetet limes, så bliver de plantet på en våd kitt.

  Mindre vanskeligt er situationen med planker af træ og gipsplader. De er tunge, derfor kræver de speciel vedhæftning. Til installation bruges ofte dowels (ekstra fastgørelseselementer).

  Til gips og træ baguette brug dowels

  Generelt anvendes polymerlim til fastgørelsesanordninger. Det er nødvendigt at arbejde med ham omhyggeligt for ikke at plette tapetet eller lærredens strækloft.

  Der skal lægges særlig vægt på hjørnerne. Installation baguette på dette sted er ret kompliceret. Først skal du skære produktet i henhold til målingerne, og derefter behandle udskæringsstedet og derefter rette det. Du skal være forsigtig med de ydre hjørner, så i dette tilfælde skal du tilføje to bredder af soklen, når du måler, mens den nødvendige baguette længde for det indre hjørne måles langs længden af ​​væggen uden at tilføje centimeter.

  Det skal bemærkes, at sokkelbasen forarbejdes før installationen. Det er nødvendigt at omhyggeligt justere væggene og loftet. Du kan skjule mindre fejl ved hjælp af en baguette, men ikke store fejl.

  Vær særlig opmærksom på hjørnerne, de skal være glatte.

  Farve og størrelse

  Med den tekniske del fundet ud. Lad os nu tale om baguetteens æstetiske rolle. Ud over at skjule nogle fejl og gøre en jævn overgang fra loftet til væggene, kan en sådan detalje helt ændre stemningen i rummet. Korrekt udvalgte baguette er i stand til at supplere ideen, for at give rigor, elegance, gøre rummet lekkert, lyst og farverigt. Og på den anden side kan en mislykket beslutning helt ødelægge designet og den forkerte vedhæftning mere og mere. Derfor bør valget af farve og størrelse på loftsplinten kontaktes med fuldstændig alvorlighed.

  Baguette spiller en vigtig rolle i det indre af rummet

  Alt skal være passende. Baguette - en mindre detaljer i designet, så det skal vælges til hovedstrømmen af ​​designet. I trærummet vil skumplinten se upassende ud, det samme skal siges i den modsatte situation.

  I den moderne verden er der et stort udvalg af loft baguette. De varierer i form, indretning, materiale og farve. Du kan vælge produktet af den farve du har brug for eller male det selv. Med tekstur er det endnu nemmere. Du kan vælge den, du har brug for i kataloget, eller bestille produktionen efter dit ønske.

  Produktets størrelse afhænger af højden af ​​loftet og gulvpladsen. Jo højere loftet, jo bredere baguetterne skal være. Denne korrespondance fungerer i modsat fald.

  Hvis lofterne er høje, skal du bruge store baguetter.

  Særegenheder af pleje

  De fleste lister kan vådt rengøres. Men at gøre det, skal du være forsigtig, fordi der på plasterne kan polystyrenskum og polyurethan forblive pletter. Derfor bør lommen være lidt fugtig og ikke våd. Dette er den eneste regel værd at huske. Pas på loftet baguettes er ret simpelt. Glem ikke at tørre støvet fra disse produkter, og gør det omhyggeligt for ikke at plette tapetet eller lærredens strækloft.

  Hvordan man bruger baguetten i indretningen?

  Tror du stadig, at baguetten i indretningen kun tjener til at ramme billederne på væggene? Vi vil bevise at baguettes muligheder er meget bredere.

  oprindelse

  Oprindelig kaldet træskåret planke, beregnet til fremstilling af rammer og cornices. Gradvist er konceptets anvendelsesområde blevet bredere, nu lister, baseboards, fileter, plader bruges som dekorative baguette, de organiserer rummet, placerer accenter, producerer design af vægge, lofter, åbninger og nicher.

  Baguette Typer

  Takket være moderne teknologier i produktionen er mulighederne for at bruge baguette ekspanderende. Nu er polyuretanstøbning vanskeligt at skelne fra barokgipsformstøbning, den uvirkelige glans af aluminiumsprofilen kaster tanker om rumskibe, lette plastplanker efterligner rigt forgyldte rammer.

  Lav strimler af træ, plastik, aluminium. Hvert materiale har funktioner, der bør overvejes, når man planlægger design af lofter og vægge.

  Wooden baguette er en traditionel og klar løsning. Der er stadig ikke noget bedre materiale til indramning af billeder. Især hvis rammerne er lavet for hånd og opbevarer mesterens positive energi. For masseproduktion er det desværre et komplekst, lunefuldt materiale i forarbejdning og opbevaring. Selvom dens anvendelse er berettiget i interiøret i stil med land og Provence.

  Gipsemballager passer perfekt ind i interiøret i klassisk stil eller luksuriøs barok. De lægger vægt på respektabilitet og soliditet i hjemmet. Det er svært at arbejde med gips, det er skrøbeligt, tungt, bange for fugt. Derfor foretrækker forbrugerne i stigende grad at bruge indretningen af ​​polyurethan og plastik.

  Polyuretanlister er let nok, fleksible og holdbare. Derfor er de ud over vægge og lofter brugt i udformningen af ​​buede strukturer. På grund af deres lave vægt kan de kun limes fra den ene kant, f.eks. Til væggen, når de stiller stræklofter og belyser tagene. Producenter løser løbende nye samlinger, udvider sortimentet og forsøger at overholde modetrends.

  Plastic baguetter i interiøret bruges til arrangering af stræklofter og gipsplader. Yderst repræsenterer de sokklerne med riller til låsene, oftest hvide. Det findes i salget af dekorative baguette, der efterligner mønsteret af træ eller marmor. At have færdigheder til at arbejde med maling, kan du selv anvende et mønster eller malingstænger.

  Aluminiumprofil anvendes i enheden af ​​stræklofter. Slibene let bøjes, følg konturerne af et buet design. Mulighederne for at bruge aluminium er ret varierede. For eksempel i den højteknologiske stil er metallisk glans en værdig ramme til en plakat, et spejl, et fotografi.

  Forsigtig: Baguetter lavet af skum er billige og nemme at bruge. Men smig ikke dig selv med deres smukke udseende, fordi materialet bruges til at smuldre, arbejdet vil se billigt og sjusket ud.

  Sammenfattende bemærker vi: Den mest naturlige baguette - lavet af træ og gips, den mest holdbare - lavet af aluminium, den billigste - af skum.

  Loft dekoration

  Loftet baguette har en dobbelt opgave: På den ene side maskerer sømmen mellem væggen og loftet, på den anden side refererer det til indretningens elementer, udsmykker værelset. Det er nemt at installere det. Til installation brug en speciel lim, der påføres baguetten og klistes over væggenes overflade. Til brug for forbrugere fremstilles vinkelmodeller, så du ikke behøver at tænke på, hvordan du kan klippe hjørnet korrekt.

  En moderne løsning: loftsplinten med en fortykket nedre del og en speciel rille er limet i en afstand på 20 cm fra loftet. På toppen af ​​væggenes omkreds placeres LED-båndet. Det skaber en interessant effekt af belysning af loftet.

  Væg design

  I designet af væggene i baguetten er mangesidige og forskelligartede. Han tildeler et bestemt sted på væggen og tiltrækker publikum. For eksempel, en collage af familiebilleder eller antikke gøgur.

  I et andet tilfælde vil zoning af rummet glatte grænserne mellem de forskellige tapet på billedet. Krydset bliver usynligt, og rummet er mere harmonisk.

  Du kan installere en kontrastfuld baguette omkring nichens omkreds. Et sådant design vil gøre opmærksom på objektet. For at gøre nichen mystisk og romantisk udseende, rammes dens inderside, tilføj belysning, tilføj et lysgardin til sammensætningen.

  Billeder og plakater på væggene vil ikke overraske nogen. Designerne gik videre, billederne blev fjernet, de forlod kun indramningen. Her er det fremhævet: Baguette i interiøret fungerer som en ramme. Det er ofte lavet af dyre raffinerede materialer. Afhængigt af stilen på rummet fungerer baguetter af træ, polyurethan, gips eller aluminium som ramme på væggen.

  Tip! To-tre rammer af A3-størrelse, der ligger i en afstand på 15-20 cm fra hinanden, vil harmonisk se på væggen.

  Indramning af små genstande

  Spejle, malerier, trykkerier, plakater, gobeliner, fotografier... Alt bliver genstand for opmærksomhed fra designer. Korrekt brug gør disse elementer til en højdepunkt i interiøret. Dekorativ baguette giver dem en ny lyd, der passer organisk ind i rummet.

  Tip: Selv et simpelt rektangulært spejl bliver moderne og attraktivt i en ny ramme fra en baguette. Klip strimlerne af den ønskede længde, lim dem rundt om omkredsen. Interiøret vil glitre med nye farver!

  Det endelige tryk i designet

  Endelig nogle flere anbefalinger fra designere.

  • En smal loft baguette vil visuelt øge højden af ​​væggene, gøre loftet højere, lodrette tynde linjer vil øge sværhedsgraden til rummet, og vandrette dem vil tilføje dynamik. De brede muligheder er velegnede til store rum, de vil "vægt ned" et lille rum, visuelt vil det virke trange.
  • Ønsker du at vælge en baguette med en relief - være styret af den overordnede stil af det indre, farve, teksturerede løsninger. Husk at hvid farve er universel, den harmonerer med alle nuancer. Hvis du mener, at designet skal have en anden farve, skal du eksperimentere og male baguetten inden du starter arbejdet.
  • Kompetent kombinere i interiør design stil, måle, fantasi. Derefter behøver du ikke at fortryde tid, indsats og penge. Resultatet vil tilfredsstille dig i mange år.

  Baguetter på væggene i interiøret med et billede

  Når det kommer til baguetter, vises kunstgallerier straks foran øjnene for flertallet af publikum. Dette er selvfølgelig korrekt, men i dag har dette element fundet en helt ny anvendelse.

  Designere er meget involveret i udsmykningen af ​​lokalerne. Baguette i interiøret - det er prestigefyldt og moderigtigt. De dekorerer ikke kun væggene, men også loftet. Tilstedeværelsen af ​​sådanne overflader forårsager ægte glæde. Ønsket om at få noget lignende i dit eget hjem opstår allerede i forbindelse med at se billeder af baguetter i interiøret. Så hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed, fordi den ikke er så dyr som det kan virke? Interesseret? Så lad os bekendtgøre baguetter nærmere.

  oprindelse

  En gang baguetter kaldte den skårne skovl af træ, som udelukkende gik til fremstilling af billedrammer. Gradvist udvides anvendelsesområdet for sin ansøgning, og i dag omfatter dette koncept:

  Ved hjælp af disse typer baguetter i indretningen organiserer de rummet, udsmykker væggene og lofterne, gør åbningerne i almindelighed anbragte accenter.

  Døråbning dekoration baguette

  Udvalget af moderne lister er ret forskelligartet. Alene i udseende, de er næsten identiske med baguetter af svundne dage, med den gave, de nogle gange er lavet af rene syntetiske stoffer. Andre er forbundet med rumteknologi ved deres metalliske glans. Se på billedet af baguetter i det indre: Du finder ikke to identiske løsninger. På fremstilling af lameller i dag er et træ, skum, gips og ikke kun. Hvert materiale er godt på sin egen måde, men stadig ved, at dets ledende egenskaber ikke vil være overflødige. Dette vil hjælpe med at vælge en baguette af netop den kvalitet i det indre, der passer ind i den generelle stil og vil ikke ødelægge indtryk af reparation om et par måneder. Så lad os blive bekendt.

  Baguette i interiøret

  Wooden baguettes

  Træ betragtes som et materiale, der er i stand til at bære unik komfort og særlig hygge i atmosfæren. Ofte producerer loftfileter fra det. Men baguetter af træ i det indre er ansvarlige ikke kun for dekoration, men også for at skabe et helbredende mikroklima. Den sidste opgave håndteres perfekt af produkter fremstillet af gran og fyr. Baguetter af dem er gode i alle henseender, herunder prisen. Dog er de ikke tilladt i luksuslejligheder. Her har du brug for noget mere elegant, der hæver interiørets prestige til transcendentale højder. Sammenlign hvordan baguetterne i interiøret, lavet af blødt træ og valnød eller kirsebær ser på billedet. Forskellen vil være ret mærkbar. Hvad skal man sige om friser af mahogni og lignende materialer!

  Wooden baguettes vil give speciel komfort

  Men tilbage til de originale specifikationer. De positive kvaliteter af træsuetter kan overvejes: deres miljøvenlighed, nem installation, muligheden for at implementere forskellige designideer.

  Blandt ulemperne er det værd at bemærke den lave plasticitet, såvel som tendensen til at rotte og deformere baguetter i interiører med høj luftfugtighed.

  Wooden baguette er ikke egnet til våde værelser

  Gipsfileter

  Produkter har ikke ulemperne ved træstrukturer. I dag bruges de ofte til at designe rige interiører, hvor du skal implementere de mest komplekse designudviklinger. Ofte har gipsfrieset udseende af meget kunstnerisk stuck, og er derfor i stand til at gøre rammerne elegante og dyre. Ligner et foto på en gipsbagus i indretningen.

  Gipspose i interiøret

  Fordelen ved at arbejde med gips er evnen til at kaste de fileter af enhver dekorativ kompleksitet.

  Blandt manglerne skal det bemærkes, at sådanne baguetter er tunge og skrøbelige. Dette tvinger de professionelle bygherrer til at samle indretningen.

  Plastlister

  Denne kvalitet baguette i interiøret supplerer ofte gipsplankloftkonstruktionerne og rammer rammerne. Eksternt - dette er remmen med låsespor. Dybest set fremstilles produktet i hvidt. Dette er praktisk, fordi det giver dig mulighed for at tilpasse finishen til enhver indvendig palette. Til salg kan du også finde dekorative versioner af lister, efterligne tekstur af træ og marmor.

  Plast loft baguette

  Plastmodeller er lette, billige, æstetiske. På sidstnævnte viser tydeligt billeder af baguetter i interiøret. Derudover er listerne homogene strukturer, ikke bange for ultraviolet stråling, ikke tilbøjelige til at falme, må ikke rådne. De er nemme at skære, bare passer og klar til at tjene i århundreder.

  Plastpose har en lang levetid.

  Aluminum Baguetter

  Lysmetalstrukturer anvendes til udsmykning af moderne interiører. En sådan baguette er særligt relevant inden for hi-tech, pop art, avant-garde, hvor der er behov for at fordybe krumme former. I aluminium-baguetten i det indre "kjole" ikke kun lofter eller vægge: de er dekoreret med spejle, plakater, fotografier.

  Aluminiums baguette passer ideelt til et moderne interiør

  Skumlister

  Produktet har en misundelsesværdig popularitet på grund af dens lave omkostninger og gode dekorative kvaliteter, men ikke smigre dig selv. Skum baguette - en midlertidig løsning, da materialet har tendens til at smuldre. Indretningen mister sin attraktivitet og forkæler udseendet af resten af ​​situationen.

  Skumlister kan smuldre over tid.

  Polyuretanfileter

  Meget populært materiale. I modsætning til gips og træ er polyurethan lys, men det forhindrer det ikke i at blive slidstærkt, og baguetten fremstillet af polyurethan, der har optrådt i interiøret, vil vare i mange år. Målet er ikke bange for eksponering for fugt og tør luft, og for arbejdet med at samle det kræver ingen specifikke færdigheder. Da cornicesne er bemærkelsesværdige for deres fantastiske fleksibilitet, kan de let monteres på lofterne af den mest komplicerede konstruktion eller monteres fra dem indviklede former på vægflader. Hvordan vil sammensætningen af ​​polyurethan baguette på væggene i interiøret se på billedet.

  Polyuretanfileter vil vare i mange år

  Friser fra sådant materiale er fremragende i maleri, så de vil ikke være vanskelige at tilpasse sig situationen. Forbrugerne vil sætte pris på de mange forskellige produkter. Der er modeller til moderne og classicisme, imperium og rokoko.

  Polyuretanfrieser kan males i enhver farve

  Loft dekoration

  "Baguetter i indretningen kan være involveret i at organisere belysningen"

  Baguette i interiøret, der anvendes i loftets design, bærer en dobbelt belastning. Hans opgaver omfatter:

  1. Forkæle væggen og loftoverfladen.

  2. Dekorer rummet.

  Baguette loft dekoration

  At montere indretningen er enkel. Detaljer lagt på limen. Sammensætningen behandles og den del og overfladen, til hvilken den vil blive fikset. Hvis du ikke vil trimme hjørnerne, kan du købe hjørne modeller af lister.

  Installation af loftet baguette

  Baguetter i interiøret kan være involveret i tilrettelæggelsen af ​​belysning. Sådan loftsplinten adskiller sig i en fortykkelse i den nederste del og på en måde, der skal monteres. Det fastgøres ikke tæt på overfladen, men afviger fra det 20 centimeter. Tidligere løber LED-strimmel langs lofterens omkreds. Se på billedet af baguetter i interiøret, hvor interessant det ser ud.

  Belyset loftsplint

  Væg design

  I udsmykningen af ​​disse overflader manifesterer baguette al sin mangfoldighed og mangfoldighed. Hans opgaver er også tvetydige. Han skal da henlede opmærksomheden på et bestemt område, for eksempel et fotogalleri, og derefter blive et element i rumzonering. I sidstnævnte tilfælde maskerer man samlingen ved krydset af den diversificerede udsmykning af sektorerne, hvilket gør interiøret mere harmonisk.

  Baguette væg indretning

  Hvis du nøje ser på fotoet af baguetter på væggene i indretningen, så vil din originalitet af nicheindretning ikke undslippe din opmærksomhed. Denne enkle måde klarer at fremhæve den arkitektoniske integration og præsentere den i en mystisk og romantisk form. Ud over lister i niche-tilføjelsesbelysningen. Afslutningen vil være udseendet af et elegant gardin af letvægtsmateriale.

  Baguette niche trim

  Det er svært at overraske nogen med opfyldelsen af ​​situationen med malerier og forskellige indhold med plakater. Derfor skal du i rummets design gå videre og ikke fokusere på standarddekorerne. Lad kun baguetter være fra dem i interiøret. Som en ramme af væggene kan de laves af ethvert materiale i overensstemmelse med stilen af ​​den samlede løsning.

  Baguetter kan fremstilles vægkomposition, samle tre eller flere rammer af A3 format og sikre dem i en lille afstand i en geometrisk eller kaotisk rækkefølge. Som ramme kan du tage hele væggen. Denne teknik bruges ofte i klassiske miljøer. Mulige muligheder for at bruge baguetter på væggene i indretningen bliver bedt om af et foto.

  Baguette væg sammensætning

  Indramning af dekorelementer

  Alt der skal gøre interiøret levende og attraktivt, har brug for en designforbedring. Kun engravings hængende på væggene, spejle, gobeliner - kan ikke formidle ideen om deres udseende i miljøet, og vil blive betragtet af udlændinge på væggene. Men det er nødvendigt at ramme dem med en dekorativ baguette, og de vil mirakuløst transformere. Tilbehør finder en ny lyd og passer ind i rummet uden problemer.

  Billeder i en baguette vil give interiøret et færdigt udseende.

  Se eksempler på at bruge baguetter i det indre på billedet og forsøg at udføre et simpelt eksperiment. Tag et almindeligt og rent rektangulært spejl og lav en ramme til det, simpelthen ved at skære og indsætte baguette strimler til overfladen af ​​den passende størrelse. Læg det igen på plads og vurder resultatet. Du vil bemærke, hvordan det omkringliggende rum ændres.

  Spejl indrammet med baguette

  Et par designtips til brug af baguetter i interiøret

  "Samlede baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart vejer rummet ned og præsenterer det endnu tættere"

  Behovet for korrektion af indendørs rum opstår ofte. Vidste du, at lister kan tiltrækkes til at løse dette problem? Smalle loftmodeller vil gøre rummet højere. Baguette, fyret på væggene lodret, vil gøre situationen mere streng og officiel. I den vandrette installation tilføjer han rumdynamik til atmosfæren.

  Lodrette baguetter tilføjer dynamik til interiøret.

  Store fileter skal dekorere de rummelige værelser. Dimensionelle baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart svækker rummet og gør det endnu tættere.

  Hvor ofte ser vi billeder af interiører med baguetter på væggene i præget design! For at afhente noget, der ligner din situation, styres af den indvendige dekorations farve, struktur og stil. Det skal bemærkes, at de hvide lister er universelle. De kan tilføjes til indretningen med enhver baggrund. Hvis der er et ønske om at bruge farvede baguetter i indretningen, skal du derefter, før du vedhæfter dem, lave prøveversion. Mal et lille stykke af planken i den valgte nuance, fastgør den til overfladen og se hvad der sker.

  Farve baguette i interiøret

  Når du tilføjer baguetter til interiøret, skal du observere foranstaltningen, tage hensyn til det indrettede rums design stil, analysere den rastløse fantasi, og så er der ingen grund til at fortryde indsatsen og pengene. Den resulterende effekt vil være i stand til at behage øjet i mange år.

  Baguette i et stilfuldt interiør: skabe et harmonisk rum

  I dag betragtes baguetten som den vigtigste nuance af en indretning. Det oprindelige design af elementet vil være let at passe ind i det overordnede interiørkoncept og kan endda blive en accentdetalj i designrummet. Komplet overholdelse af ideen om en designidee vil hjælpe ham med at fungere som et økologisk supplement. Det vil sige baguettes farvestoffer, dets teksturformat, skal være i overensstemmelse med den stilistiske beslutning i rummet.

  Se på billedet af baguetter i interiøret. Hvor subtilt lægger de vægt på, at en stil tilhører en eller anden retning. Du vil aldrig forveksle land med barok eller moderne med klassikerne. Desuden kan du i en sådan udsmykning ramme ikke kun malerier, men også:

  Original design af bogreoler baguette

  Og det er ikke hele listen over ideer til brug. Hvordan kan du stadig bruge baguetter på væggene i det indre, se på billedet, men for nu vil vi forsøge at overveje illustrative eksempler på indretningen af ​​værelserne løst i de mest populære stilarter.

  klassisk

  Stilen er elegant og viser sin rigdom levende. For at blive en organisk bestanddel af et sådant interiør skal en baguette i det mindste være en værdig udførelsesform for glemt luksus. Den ideelle løsning kan betragtes som en træbaguette belagt med stucco og malet med guld eller mælkemaling overflade.

  Baguette til soveværelset i klassisk stil

  barok

  Baguette i barokens indre - et symbolsk element, der understreger rigdom og position i samfundets ejer af huset. Da stilen er en slags symbiose af den klassiske tendens og modernitet i sine bedste manifestationer, herunder kompleksitet og forværring af små detaljer, skal de baguetter, der vises i det, være slående i deres høje omkostninger, luksus og skønhed. Det er under kraften af ​​produkter fra dyrebare skove. Hvordan skal der ligne baguetter på væggene i barokens indre, se på billedet.

  Baguette i det indre af barokken fremhæver luksusen af ​​situationen

  Moderne avantgarde

  Værelset, dekoreret i avant-garde retning af design, puffy. Det skiller sig ud for beslutternes dristighed, modet af deres indsendelse. Alt der vises i indstillingen er en skrigende protest mod traditionerne, og en baguette bliver hovedelementet i ødelæggelsen af ​​de sædvanlige stereotyper.

  Bright baguette passer perfekt ind i det moderne interiør

  Den orientalske model af rammen i et lyst saftigt farveskema med dekorative sorte eller guldprægning passer perfekt ind i situationen. Kig på billedet af baguetter i det indre af kitsch og papirkurven. At være enkel fladt, de tager lysstyrken af ​​farver. Indretningen kan fremstå i en skarlagen og rig grøn tone eller en farvet cocktail med effekten af ​​spildt maling, der tiltrækker strangenheden ved at blande gul med cornflower-blue og violet.

  Minimalistisk konsistens

  Harmonisere plads, stramning, vil være en grafisk baguette. Rammens laconisme, enkelhedens form og den maksimale lysstyrke vil gøre det muligt at forfine de spejle, der er til stede i indretningen, moderne kunstværker, grafiske tegninger, moderne billeder i dag i retrospiritus og samtidig ikke krænke det grundlæggende stilistiske koncept.

  Laconic baguette harmonerer minimalistisk rum

  Usædvanlige ideer om at bruge baguette i interiøret

  Den menneskelige fantasi er utrættelig, og den konstante søgning efter nye løsninger giver nogle gange uventede resultater. I forhold til baguetter er der også mange interessante udviklinger. For eksempel er en sådan designteknik i dag ved at blive populær som baguetteindretning af dør- og vinduesåbninger. Det viste sig at være et glimrende alternativ til huset og harmonisk harmoniserer med vinduesdækslet. Hvordan ser baguetten i denne rolle i det indre, se på billedet.

  Baguette vinduesåbninger

  En anden ikke-trivial brug af materialet - akvariernes design. Efterligning af træstøbninger fremhæver positivt dekorativiteten af ​​hjemmedammen og bringer endnu tættere på skønnernes overvejelser til naturen.

  Baguette understreger dekorative akvarium

  Bare ser dejligt dupliceret af en anden linje af loftet baguette. Modtagelse er utrolig effektiv, men den kan kun bruges i lejligheder med højt til loftet.

  Hvordan er det gjort? Se billeder af baguetter på væggene i interiøret. 5-10 centimeter trækkes tilbage fra loftet og en ekstra tynd, jævn lysstribe lister lanceres rundt om rummet. Diskret sammensætning ser elegant og tilføjer adel til interiøret uden at gå ud over den koncise begrænsning.

  Duplicate baguette til værelser med højt loft

  konklusion

  Ser man på billedet af baguetter i indretningen, kan man ubevidst forstå, at et virkelig storslået værktøj er blevet givet i vores hænder, korrekt håndtering, som man kan forestille sit hus i det mest fordelagtige og attraktive lys.