Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder. Installation tager ikke meget tid, men ikke alle ejere kan beslutte om design og tekniske problemer. Vi vil forsøge at løfte sløret af hemmeligholdelse og taler om stræklofterne i soveværelset - et rum hvor hver eneste detalje betyder noget!

Typer af stræklofter

Strækloft er en slags ophængte strukturer, som omfatter specielle profiler med dåser knyttet til dem. Trods sin enkelhed er dens eksterne og tekniske egenskaber forskellige på følgende måder.

Varianter af materiale

Den vigtigste funktion, som du skal være opmærksom på, når du vælger et strækloft til soveværelset - lærredets materiale. De er lavet af polyvinylchlorid (PVC) film eller stof.

En vinylbaseret film svejses fra enkelte strimler. Installationsprocessen kræver forberedelse og tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed - en varmepistol, hvor værelset opvarmes til 60 grader. Under sådanne betingelser strækkes filmen, hvorefter den strækkes på rammen.

PVC-film har i sig selv en anden overflade, men de mest almindelige muligheder er glatte, matte og satin, som er egnede til forskellige designbeslutninger.

Ulemperne af denne type er en mærkbar sømlinie, især med en blank finish, såvel som lav modstandsdygtighed mod mekanisk belastning og høje temperaturer.

Stræklofter fremstillet af stof er mere modstandsdygtige sammenlignet med den foregående type, men danner ikke sømme, men har samtidig en høj pris. Det er berettiget af gode egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed, smuk tekstur og en række farver.

Det menes at sådanne lofter "trækker vejret", hvilket er vigtigt for et behageligt ophold i soveværelset. Desuden kan de males, mens PVC-film skal opdateres, når designet skiftes. Men i tilfælde af oversvømmelse er det ikke muligt at returnere det oprindelige udseende til lærredet.

Når du vælger et materiale til et strækloft, skal du derfor starte med budgettet, den ønskede visuelle effekt og forholdene i lokalet.

Sorter efter type design

Alle typer stræklofter er fastgjort med en baguette - en profil, som er installeret rundt om rummet. Hver type konstruktion giver dig mulighed for at skabe lofter af forskellige former og designs.

Etage loft. Den nemmeste version af "første niveau af kompleksitet." Men i dette ligger skønheden og anvendeligheden af ​​dækningen. Det er mindre dyrt for penge eller arbejde, har lang levetid, samt lethed. Velegnet til minimalistisk, lille interiør, hvor der ikke er behov for at fokusere på den øverste del af rummet. Men selv i modsat fald - du kan vælge lyse farver, fotoudskrivning eller materialer med forskellige teksturer.

Fler niveau loft. Det andet og efterfølgende niveau opnås ved anvendelse af gipsvægkonstruktioner eller profiler til strækstof. Yderligere tier er ejendommelige øer med lige, geometriske, buede former, hvilket skaber komplekse figurer samt farvesammensætninger.

Lydtætte loft. Den virkelige frelse fra støjende naboer ovenfor, som altid hopper og smider tunge ting på gulvet. Et lag af polyesterfiber er monteret mellem skillevæggen og spændingsarket, hvilket skaber en hindring for den fri bevægelse af akustiske oscillationer og beskytter den mod uønsket støj.

Vælg din mulighed er ikke svært. For et rummeligt soveværelse i en moderne stil er multi-level strukturer velegnede, som desuden realiserer funktionen af ​​visuel zoneinddeling, der deler rummet i et sove- og arbejdsområde. I et værelse med lave lofter er det bedre at opgive lydisolering, som "stjæler" højden af ​​væggene.

Styrker og svagheder

Hver type stræklofter har sine egne positive og negative sider, men vi vil forsøge at opsummere oplysningerne og advare om de mulige konsekvenser af ukorrekt installation.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset omfatter:

- Lang levetid, som varierer fra 10 til 15 år, men i praksis kan det være længere, især når du køber kvalitetsmaterialer. Overfladen af ​​produkterne tærer ikke over tid, og stoffet kan endda genbelægges med maling. Den eneste betingelse er regelmæssig pleje.

- Miljøvenlighed. Og det drejer sig ikke kun om vævssorter: Moderne PVC-film, hvis de er lavet i overensstemmelse med internationale standarder, er sikre for helbredet, og denne indikator spiller ikke den sidste rolle i det rum, hvor en person er mest sårbar - i soveværelset.

- Evne til at skjule overfladefejl eller tekniske konstruktioner. Denne fordel og den største fordel ved alle hævede lofter over andre typer af overflader, som strækker sig helt godt.

- Hurtig installation, som ikke tager mere end 5-6 timer - bare optagelsestid! På samme niveau af konstruktion vil tage endnu mindre, mens du ikke behøver at rense rummet fra snavs.

- En bred vifte af design - alle slags farver, teksturer, mønstre der passer ind i næsten ethvert soveværelseinteriør. Glatte overflader med mønstre eller monokromatiske belægninger anvendes i moderne stilarter, men en glat matklæde passer til klassikerne, og måske endda fotoprint med det sixtinske kapellloft.

Derudover vil jeg gerne notere de vigtigste "fordele" af PVC-film - lave omkostninger og evnen til at bevare fugt. Ulemper på baggrund af fordelene ser ikke så skræmmende ud, og de varierer afhængigt af materialet.

Måske skulle man høre historier om, hvordan den enkle bevægelse af høje møbler førte til brud i loftet, eller hvordan champagnekorken ved et uheld brød igennem det tynde materiale. Disse "horror films" refererer til PVC film, som ikke har høj styrke. For at undgå ubehagelige situationer skal du vælge stofindstillinger.

Det samme gælder for fuldstændig stramhed, som på den ene side sparer fra oversvømmelsen og på den anden - tillader ikke luft ind i rummet. Købstof vil fratage dig den første fordel ved at beslutte den anden ulempe.

Men de fleste af historierne er relateret til konsekvenserne af ukorrekt installation: sagging, "collapsing" osv. For at undgå ubehagelige resultater er det bedre at bede om hjælp fra fagfolk, da det under installationen er vigtigt at tage hensyn til alle nyanser, som nybegyndere ikke har råd til.

Design loft i soveværelset: 120 foto ideer

Den afslappede atmosfære i soveværelset afhænger hovedsageligt af designet på værelset. Og her er det umuligt at adskille udsmykningen af ​​forskellige dele af rummet fra hinanden, alt er sammenkoblet. Derfor er hvert element, og denne væg, gulv og loft, et særligt forhold. For mange almindelige mennesker er et soveværelse et sted for to, der er ingen nysgerrige øjne, der er en ånd af kærlighed og intima, så designet skal nødvendigvis svare til smag præferencer, og nogle gange endda ejernes fantasier.

Bogstaveligt talt for tyve år siden var der ikke nok opmærksomhed til loftet. Dens overflade var enten hvidt eller malet med vandbaseret maling eller klistret over med tapet. I sjældne huse kunne man se stucco. I dag er der meget ændret, designudviklingen giver et stort valg med hensyn til stilstilstand, valg af færdigmateriale, såvel som til loftets farve og lyse design.

Så hvad tilbyder designere i dag, det vil sige, hvilket design af loftet i soveværelset i dag kan tilbydes til brug? Dybest set afhænger det hele af det anvendte efterbehandlingsmateriale.

 • Falske lofter af gipsplader;
 • Stræklofter;
 • malet;
 • tapetserede;
 • PVC loftfliser.

Mal og tapet

Disse muligheder for afslutning af loftoverfladen har været kendt i lang tid. Deres teknologier er udviklet til mindste detalje og bruges nu med stor succes i moderne reparationsarbejde. Den vigtigste fase i den anvendte variant er indretningen af ​​loftet, som udføres i flere faser ved hjælp af en kit.

Hvordan laver man en smuk design lejlighed i Khrusjtjov? Lær på vores hjemmeside

Det ser ud til, at brugen af ​​maling og tapet skulle gå i glemsel, men livet besluttede anderledes, fordi disse muligheder tilhører klassikerne. Og som praksis viser, er mange mennesker allerede blevet trætte af den moderne tilgang til at løse problemet med at afslutte loftoverfladen i soveværelset. Nogle gange er et almindeligt hvidt loft, understøttet af stucco, en win-win-mulighed.

Og alligevel tror professionelle designere, at kun et rent og friskmalet hvidt loft ikke altid er smukt, især i soveværelset, hvor farver skaber præcis komfort. Hvad tilbyder de? I princippet er der mange muligheder, men du bør ikke bruge lyse og mættede nuancer. Soveværelset passer til pastelfarver, beroligende, som ikke vil knuse og irritere. For eksempel sand eller ferskenfarve, creme eller beige.

Nedhængt loft

I dag er det den mest populære og populære mulighed. Ved hjælp af et ophængt loft kan du trimme loftoverfladen på en sådan måde, at han kun vil skabe komfort og fred i soveværelset. Især er det nødvendigt at bemærke fladniveau lofter med belysning eller når du skal oprette et soveværelse design med et skrånende loft. Dette vil virkelig være den vigtigste udsmykning af værelset.

I sig selv har gipsvæv tendens til at absorbere overskydende fugt og med en mangel på fugt, tværtimod at allokere det til rummet. Et sådant loft vil skabe et bestemt mikroklima, hvilket er en vigtig faktor i soveværelset. Men den største fordel ved det hængende loft er evnen til at skabe forskellige former og designs, som giver dig mulighed for at opnå den perfekte kombination med andre elementer i rummet.

Som nævnt ovenfor bør belysningen i det indhængte loft i soveværelseets design spille en af ​​de vigtigste funktioner. Og der er noget at byde på. Den mest almindelige mulighed er LED-forsænket lys, som kan distribueres til alle niveauer. Deres forbindelse er lavet i henhold til separate ordninger, som giver dig mulighed for at inkludere en gruppe lamper efter behov, hvilket skaber belysning af enten hele rummet eller dets individuelle zoner.

Med hensyn til farvedesign af det hængende loft er der ingen forskelle fra malingsmulighederne. De samme farver og nuancer. Derudover skal det bemærkes, at denne type loftdesign betragtes som den enkleste og billigste.

Design af stræklofter i soveværelset

Denne type loftindretning syntes ikke så længe siden, men vandt hurtigt folkets kærlighed og præferencer. På nuværende tidspunkt er det muligt at installere stræklofter i ethvert opholdsstue, selvom de først blev brugt til at afslutte loftet i køkkenet, badeværelset og toilettet. Det moderne byggematerialemarked tilbyder tre typer stræklofter: blankt, mat og stof.

Bemærk venligst at glatte lofter i soveværelserne ikke gælder. Hvad er der tale om? Lysreflektioner afspejles fra deres overflade, hvilket forhindrer hvile og endnu mindre søvn. Men de to andre typer er perfekte i soveværelset, især stofloftet. Generelt er stoffets finish i soveværelset meget relevant. Stoffet blødgør den generelle baggrund, gør pladsen blød, værelset hyggeligt. Med en sådan finish bliver baggrundslyden dæmpet. En bred vifte af materiale er så stort, at det er let at vælge nøjagtigt under det overordnede designkoncept.

Soveværelse design med lavt loft

Matt strækloft er ikke ringere end dets egenskaber. Lavet af polyvinylchlorid, passer perfekt ind i ethvert rum. Farven er stor, men i dag tilbyder producenterne loftslofter med offset print. Dette er generelt den ideelle loftsbelægning, hvor du på forespørgsel kan male mønstre og tegninger samt personlige billeder fra familiealbummet. Men her stiller designere restriktioner og forsøger at skabe i soveværelset et design, der ville være hyggeligt. Derfor vil en favoritblomst i loftets hjørne eller en sommerfugl blive dens udsmykning. Mange mennesker bestiller en "stjerneklar himmel", men selv det ser undertiden meget prætentiøst ud. Loftets design i soveværelset skal være mere enkelt, det bør ikke knuse og irritere.

PVC fliser i soveværelset

Dette loftfinisheringsmateriale viste sig for nylig på byggemarkedet. Besidder gode fysiske, tekniske og operationelle egenskaber, fik han ikke straks popularitet. Og i dag er det ikke ofte brugt til at trimme loftet i soveværelserne. Men der er en ting, der karakteriserer ham på den positive side. Det er enkelhed og hastighed på installationen og lav pris på materialet. Hvis du kan sige det, er det en hjemlig version af loftoverfladen.

Men det er til stede på markedet, hvilket betyder, at det er efterspurgt. Derudover skal det bemærkes, at PVC fliser normalt er hvide i farve, som er installeret til maling. Dette er en fordelagtig kvalitet, så det er let at slå loftets design i soveværelset med loftfliserne.

Sammenfattende ovenstående er det nødvendigt at drage en konklusion. For at dekorere loftet i soveværelset i dag kan du bruge forskellige materialer ved hjælp af moderne designers arbejde. Men som altid vil der blive lagt en meget vigtig indikator i forkant, det er mængden af ​​penge, der er afsat fra familiens budget til arrangementet af soveværelset selv.

Men her er det nødvendigt at lave og tilføje. Ofte afhænger valget af loftets design af, hvordan det er repræsenteret af husets ejere. Det er på grundlag af deres smag, deres præferencer, og et sted kan der være fantasier, et valg vil blive lavet. Men designeren er simpelthen forpligtet til at lede dem i den rigtige retning, hvilket betyder at han skal vise loftets design i soveværelset, som han altid skal have i sin portefølje.


design af soveværelser i klassisk stil - se billede

Design loft i soveværelset: smukke indretning ideer

Byggemarkedet tilbyder et stort udvalg af materialer til efterbehandling af vægge og lofter i alle bygninger og strukturer. Et bredt udvalg gør kunderne til at tænke på optimale, smukke og enkle løsninger til lofter. Soveværelset er det sted, hvor valget skal være grundigt og tankevækkende.

Vores artikel vil fortælle dig hvorfor du bør være særlig opmærksom på dette, og på hvilken slags belægning er det bedre at blive.

Særlige egenskaber

Et soveværelse er et værelse i et hus eller lejlighed, hvor der skal være maksimal komfort og hygge. Efter en hård dags arbejde kommer du til hvile, slappe af og sove.

Loftet i dette rum undersøges, sandsynligvis meget oftere end i de andre (ligger på sengen). Derfor bør valget af loft i soveværelset tænkes ud specifikt til din smag og til de særlige forhold i rummet.

Bestemmer hvilken type loft der skal anvendes, du har brug for baseret på dets funktionalitet:

 • Farven og mønsteret skal være roligt, afslappende og i harmoni med væggene og gulvet.
 • Ved hjælp af forskellige finish kan du justere den indbyggede belysning for at slippe af med overskydende lamper på væggene.
 • Belægningsanordningen kan skjule manglen på form og størrelse på rummet.

Afslutningsmuligheder

Først og fremmest er det nødvendigt at overveje, hvilke efterbehandlingsmuligheder det er muligt at anvende i moderne forhold og hvordan de adskiller sig.

farve

Dette er en kendt metode for alle, der blev brugt til at færdiggøre næsten alle lejligheder indtil for nylig. Den utvivlsomme fordel ved sit overvejede budget og brugervenlighed.

En væsentlig ulempe er behovet for grundig overfladebehandling. Ingen maling kan skjule uregelmæssigheder, revner og andre grundfejl. Derfor var det nødvendigt at forsigtigt gipsede lofterne, nogle gange med et meget stort lag, hvilket utvivlsomt er meget besværligt, og det er svært for en uforberedt person at opnå et godt resultat.

Anvendte vigtigste farvestoffer:

 • Hvidtning. Traditionel finish, økonomisk og nem at bruge. Der kan ikke være noget interessant design, men hvis loftets overflade tillader det, og du skal hurtigt og billigt opdatere og opdatere udseendet af soveværelset, så kan du gøre med det.
 • Akrylmaling. Dyrere materiale, der ikke er bange for fugt, og det er også nemt at anvende. Stort udvalg af farver gør brugen mere rentabel.
 • Latexfarvestof kan næppe betegnes som en budgetmulighed. En væsentlig fordel er evnen til at maskere små revner. Latex forringes ikke af fugt og gør basen åndbar. I soveværelset er det sandt.
 • Hvis du er bekymret for høj luftfugtighed i huset, så kan du forblive på silikoneovertrækningen. Det er en elastisk væske, der dækker mindre defekter og har en antimikrobiell effekt.

klistre

Det er mere tidskrævende end at anvende maling. Men resultatet bliver mere interessant.

Der er to typer materialer til anvendelse:

 • Baggrund. Valgmuligheder for sådan færdiggørelse meget. Det kan være åndbart og miljøvenligt uvævet tapet til maling. Tegninger og teksturer er forskellige, plus du kan afhente maling af enhver skygge. Det er ret svært at limme dem alene på grund af den store vægt af lærredene.

Andre former for rullepasta materialer vil være kork eller bambus tapet. Dette er et produkt baseret på naturligt træ, der meget effektivt dekorerer interiøret. Naturlige temaer er meget relevante, og soveværelset vil være sikkert med et sådant loftbelægning. Valget af tegninger på tapetets lærred afhænger af dine præferencer, men du kan ændre den visuelle opfattelse af soveværelset.

For et smalt rum skal du f.eks. Vælge tapet med striber og arrangere dem parallelt med kortvæggen. I et lille soveværelse er det bedre at undgå lyse og store mønstre i loftet.

 • Tile. For nogen tid siden blev denne type finish opnået stor popularitet som erstatning for kedeligt hvidvask og hvid maling. Pladerne er lavet af ekspanderet polystyren. Lysprodukter er temmelig enkle at holde fast, og præ-mærker bunden. Mange typer af materialer kan males. Loftet fra polyfoam kan være forskellige former: rektangulært, firkantet, i form af en rhombus eller en sekskant.

Oftest brugt firkantede produkter. De er mere velkendte for øjet og lettere at montere for enhver form af loftet.

Tekstur kan lamineres, præges, glatte fliser, efterligning af udskæring og stucco, samt læder, sten, træ eller beton. Lavpris muligheder for belægninger kan erhverve en gullig tinge gennem årene, men dette kan styres med periodisk farvning. Den største ulempe ved polystyrenprodukter er deres manglende evne til at passere luft.

Nedhængt loft

Denne type finish er ret almindelig nu. Der er flere forskellige typer materialer til installation af suspenderede strukturer:

 • Gipsplader. Først og fremmest, når de taler om hævede lofter, betyder de netop afslutningen med gipsplader. Belægningen består af to overfladelag af pap og et lag af gips mellem den. Duftene er ret tunge og kan nedbryde på samme tid, så det er bedre at bære dem ud til loftet sammen eller at overlade det til en professionel brigade.

Ark er fastgjort til profiler for styrke og stabilitet. Soveværelset passer til det sædvanlige materiale HL, fordi vandmodstand ikke er påkrævet. Den største fordel ved denne type finish er evnen til at oversætte enhver designer fantasier. Materialet bøjer godt, derfor er det muligt at udføre multi-level strukturer med afrundinger, og at placere en baggrundsbelysning langs omkredsen. Dette kan bruges til zonering et rummeligt soveværelse, og for en fantastisk udsigt over loftet.

U-formet design eller en cirkel over sengens placering fokuserer på hendes opmærksomhed, som de centrale detaljer i interiøret. For værelser med høj loftsgips er den bedste måde at designe den øverste del af rummet på. Til lave vægge er det bedre at vælge et enkelt lærred af lyse farver.

 • Plader. I boligbyggeri tyder man sjældent på denne type finish. Firkantede eller rektangulære plader med dimensioner på 60x60 cm eller 60x120 cm monteres på en ramme bestående af profiler og guider. Produkterne kan være glatte eller præget (med celler, striber og andre mønstre). Den mest almindelige farve er hvid, men du kan også bestille andre muligheder, hvis du ønsker det. Et sådant loft er nemt at skabe, er billigt og hurtigt installeret.

Hvis du har kommunikation øverst, der muligvis kræver adgang, så med en sådan efterbehandling, vil de være let tilgængelige. Mineralfiberen, der bruges til at lave fliser, er ret skrøbelig, så det er let at beskadige. Men udskiftningen er lavet uden problemer. Ofte er kontorlokaler færdige på denne måde.

 • Kassette. I installationen af ​​denne type loft trimmer noget, der ligner den forrige. Firkanter af stål eller aluminium 60x60 cm i størrelse er overlejret på rammen. Basen kan være delvist synlig, men i de fleste tilfælde er den helt dækket af et kassettegitter.

Denne metode har mange fordele: det er let at montere som designer, du kan delvist udskifte elementer, komme til ledninger og kommunikation. Kassettecoating er brandhæmmende og er ikke bange for vand, det er let at tage sig af.

Den største fordel kan kaldes en række design: matte, polymer, metalliseret eller endda spejlet lofter. Det eneste, som dette system koster dyrt.

 • Rack lofter. Lavet en sådan belægning af lange skinner. En metallegering eller polyvinylchlorid tages som base. Fragmenter af aluminium har normalt en lille bredde på op til 200 mm. Men under ordren vil der laves et hvilket som helst format.

Nyanserne af metaller ser imponerende ud: guld, forkromet, bronze, sølv, men takket være farvning kan du tilføje enhver anden farve, fra pastel til syre. Ifølge strukturen kan du vælge lameller med et net, perforering eller den sædvanlige glatte.

Du kan ikke bare finde lige muligheder, men også produkter i form af bølger, V-formede og andre. For designer fantasy er omfanget enormt.

PVC lameller er lave omkostninger, let at vedligeholde og forskelligartede. De efterligner træ, marmor, stoffer, kan være absolut nogen farve, blank, mat, spejl.

 • Spændingsdug. Den mest populære mulighed for øjeblikket for at afslutte værelserne. PVC-ark og i nogle tilfælde er stof fastgjort til metalrammen. Skæring skræddersyet til hvert enkelt rum. Overflader kan være matte, blanke, med satinblank, mønstre og nogen toner.

Metoden, som suspensionen, er god til ufuldkommen basecoats. Alle defekter vil blive gemt ved hjælp af den påførte klud. I tilfælde af spænding af film eller stofmateriale skal du straks overveje placeringen af ​​lamperne og metoden til fastgørelse af gardinerne. De kan hænge på væggen cornice eller være fastgjort til loftet under installationen. Ulempen ved denne dekoration er dens temmelig høje omkostninger, især for rummelige soveværelser.

stilarter

Hvis du har valgt en bestemt stil til dit soveværelse, skal du støtte det ved hjælp af loftet.

 • Ethvert moderne design vil dekorere moderne stretch eller falsk loft. Multi-level designs og en kombination af flere metoder vil være trendy tilføjelser til det stilfulde interiør. Gipspladekonstruktioner på loftet med runde former, fremhævet af belysning, passer godt ind i det moderne soveværelse. Kassetteindsatser med et spejl eller en blank overflade vil også være spektakulære.
 • For fans af minimalisme strækker satin eller mat lærred med skjulte gardinskinner. Konturbelysning hjælper med at fortynde lakonisk design. Ved nedhængte lofter kan du kombinere to forskellige farver af belægninger på forskellige niveauer, for eksempel sort / hvid.
 • Højteknologi kan ledsages af et stort antal indsatser, overgange og brudte linjer. Det er interessant at understrege højteknologisk stil integreret multi-farvet belysning. Både blanke teksturer og rige lyse nuancer vil være passende.
 • Efterbehandling i en klassisk stil kan udføres ved hjælp af et strækloft eller med gipsplader. Afslutningen af ​​en hvid og beige skala med satin glans eller matte muligheder vil se godt ud. Den klassiske er vellykket kombineret med efterligning af stucco, udskårne loftsskiver, maleri på stræklærredet.
 • Nicher med guld udskæringer, blå farve, runde figurer og efterligninger af kuplen understreger det kongelige imperium. Men disse typer af finish er kun tilgængelige for store værelser.

design

Mange er bange for at bruge ikke-standardfarve løsninger til lofter i soveværelset, foretrækker hvid farve. Moderne materialer giver dig mulighed for at slå enhver række farver. Et mørkt loft er bedst til venstre for rummelige soveværelser. Rige variationer af chokoladebrunt, burgunder, malakit, lilla og dybblåt vil tilføje hygge og komfort til din hvileværelse.

Interessante ideer med tildeling af loftnicher i området over sengen. Det kan understreges mønstret tapet, der flytter fra væg til loft. Særligt vellykket vil stoffer med efterligning af stof (silke eller jacquard) eller store mønstre i orientalsk stil passe ind.

Beige gamma i en blank version vil fungere på en ny måde. I kombination med gips mønstre eller udsmykkede lister og en krystal lysekrone får du et neoklassisk soveværelse. For romantiske naturer, helst kvindelige, ville en god løsning være at blive på et rosa loft. Satin eller blank glans, delikate hvide lys og klare lys fremhæver foråret friskhed og ømhed i interiøret.

Idéer med en blå farvetone kan afspejles både i et klassisk paladstema og i fantasilofter, der skaber effekten af ​​en klar og klar himmel over hovedet. Brugen af ​​strakt lærred med fotoudskrivning, som skildrer skyer, vil yderligere forøge følelsen af ​​åbent rum. Foto lærred giver meget plads til fantasi: Du kan dekorere soveværelset med orkideer, malerier, små blomstermønstre.

Dristige designløsninger giver mulighed for at efterligne på loftrummet eller den stjerneklare himmel. Spejlbelægninger i den øverste del af rummet er velegnet til ekstraordinære mennesker, men interiøret vil være usædvanligt spektakulært og trendy.

Tips til valg

Der er visse nuancer, der skal overholdes, uanset hvilken type loftdækning du vælger:

 • For enhver form for loft skal du kende den nøjagtige højde af væggene. Suspenderede og nedhængte lofter på flere niveauer skal installeres i værelser mindst 250 cm i højden.
 • Hvis vinduerne vender mod nord, er det bedre at bruge lette og varme nuancer i udsmykningen. Glat loft vil afspejle mere lys. Dette vil visuelt gøre lokalet mere behageligt.

Hvilket er bedre at lave et loft i soveværelset? (10 billeder)

At starte det indvendige efterbehandlingsarbejde i sin lejlighed eller hus, som regel er den første i køen soveværelset. Dette værelse er et hvilested for os, hvor vi sover og hviler, derfor kaster vi alle vores bestræbelser og midler til at afslutte soveværelset. Gør reparationer i soveværelset, som altid, starter vi med lofterne. Hvorfor? Ja, fordi loftoverfladen er udgangspunktet, hvorfra resten af ​​vores hjem design allerede danser. Hvilket i dette tilfælde er bedre at lave loftet i soveværelset, bestemmer du selv. Valget bestemmes ikke kun af dine ønsker og smag, men også af fremstillingsprocessen af ​​hele processen.

Til dato er der en hel del muligheder for afslutning af lofter i boligområder. Næsten alle typer design passer til soveværelset, men tiden vil fortælle, hvor smukt og retfærdigt det er med hensyn til hygiejne og hygiejne. For at undgå fejl og fejlberegninger anbefaler vi, at du undersøger i detaljer alle de eksisterende loftslag til soveværelset.

Loftet i soveværelset, hvordan skal det være?

Soveværelset, i modsætning til andre værelser i huset, har den særlige specificitet. Tænker over reparationen i dette rum er det vigtigt at opnå ikke kun skønhed og æstetik, men forsøg på at maksimere niveauet af komfort. Højkvalitets afslutning af lofterne i soveværelset giver dig et godt humør, og et korrekt udvalgt design af loftoverfladen giver dig et sikkert ophold og den nødvendige komfort.

I soveværelset vil du ikke installere suspenderede lofter med et stort antal lamper. Indretning af kontorudstyr til dette værelse ville ikke være hensigtsmæssigt. Det massive overhead design, der er udstyret med adskillige ultramoderne soveværelseslamper, er ikke egnet. Loftet skal være lyst og luftigt i udseende, der spiller rollen som et stort og komfortabelt sengeteppe. Elegance og tilbageholdenhed i denne situation vil ikke være overflødig, harmonisk inklusive loftet i soveværelset ikke kun i det indre af rummet selv, men også i overensstemmelse med designniveauet i hele huset.

Vi kan tale om de midler, der er afsat til reparation af loftdelen kun i lyset af implementeringen af ​​det generelle koncept om at bygge hele det indre rums design.

Til noten: Det er ikke nødvendigt at lave et illustrativt objekt fra soveværelset. Du laver reparationer til dig selv, så overdreven pretentiøsitet, rigdom og pompositet i indretningen af ​​værelser er ikke velkomne. Alt skal være pænt, hyggeligt og hyggeligt.

Materialer anvendt og design muligheder for lofter i soveværelset

Til at begynde med anvendes til udsmykning af indvendige boliger i dag en række forskellige materialer. Begyndende med de mest enkle og traditionelle finishmaterialer fra en række nye nyere udviklinger. Til afslutning af lofterne er det almindeligt at bruge:

 • kridt eller kalk;
 • maling;
 • tapet;
 • polystyrenskum;
 • plast;
 • drywall;
 • stof base.

I hvert tilfælde kan en bestemt type design anvendes. Det er dog værd at huske på, at ikke alle de anførte materialer vil være egnede til at arbejde med loftoverflader i boliger og især i soveværelset. Baseret på de anvendte muligheder vælger vi designmulighederne for loftoverflader i soveværelser. I øjeblikket vil vi fokusere på de mest praktiske muligheder, hvad angår brugssted og i popularitet.

 • renvaske;
 • maleri;
 • tapetsering;
 • polystyren fliser finish.

Dyrt og tidskrævende loft i soveværelset, som regel lavet af ophængte strukturer. Disse omfatter:

 • gipsplader loftoverflader;
 • loftslofter
 • strække.

Vi vil ikke tale om plastpaneler, kassettelofter og jernbanekonstruktioner, da soveværelset ifølge eksperter inden for lejlighedskonstruktion ikke er det bedste sted at bruge sådanne teknologier.

Hvidvaskning og maling

De første fire positioner i listen kan sikkert tilskrives de mest enkle og billige materialer. Med en kompetent og kvalificeret tilgang giver et af de nævnte materialer dig mulighed for at skabe et ret smukt praktisk loft i dit soveværelse. Sådanne designmuligheder er acceptable i situationer med hårde besparelser.

Borte er de dage, hvor der blev afsat et minimum af penge, tid og opmærksomhed til loftet. Normalt blev problemet med design af loftoverfladen i soveværelset løst ved hjælp af whitewash. Kridt og lime er de billigste og mest overkommelige byggematerialer.

Hvordan laver man et smukt og nyt loft i soveværelset, hvis der afsættes minimale midler til dette formål? Vær opmærksom på maling. For lofter er denne designmetode ret praktisk og omkostningseffektiv. For det første blev vandbaserede maling anvendt i kvalitet og egenskaber svarende til hvidvaskning. Lidt senere blev akrylbaserede maling, silikater og silikone maling brugt til at male loftoverfladen.

For al den relative tiltrækningskraft af begge metoder og hvidvaskning og maling har en stor ulempe. Før der påføres overfladebelægning, kræver det en stor indsats for at bringe den hårde overflade i korrekt form. Alle chips, fejl og uregelmæssigheder på hovedfladen skal omhyggeligt repareres. Ofte vil det være nødvendigt at anvende et lag af gips eller bruge gipsplader til dette formål at udjævne bundloftdelene.

Hvidvaskede lofter er miljøvenlige, komfortable og praktiske at bruge. Det eneste punkt, der skal tages i betragtning er, at sådanne lofter ikke er holdbare, foruden i færd med hvidvaskning er der meget snavs og snavs. Loftmaling ser mere attraktivt ud i denne henseende.

Omkostningerne ved materialer og arbejdshastigheden sætter imidlertid disse muligheder i første omgang. I tilfælde af en midlertidig løsning af problemet vil maling af loftet være den mest succesrige og omkostningseffektive måde at designe. Akrylmaling er sikker i økologi, og en stor palette af farver giver dig mulighed for at skabe de mest indviklede designløsninger på lofterne i dit eget soveværelse. Prøv kun at bruge materialer af høj kvalitet. Til indendørs arbejde i boliger er der specielle malinger og lakker til rådighed, der er sikre i sammensætning.

Det er vigtigt! Under udvælgelsen af ​​materialer til efterbehandling anvendes færdigmaterialer baseret på naturlige komponenter eller med et minimumsindhold af skadelige kemiske urenheder. Overfladen af ​​loftet skal være i live, kunne trække vejret.

For en enkel løsning af problemet kan du bruge tapetet. På grund af det faktum, at i dag blandt materialerne i denne kategori er der et stort udvalg, er efterbehandling af lofterne i soveværelset med tapet en meget bekvem og økonomisk måde. På loftoverfladen er der tegninger og ornamenter. Du kan altid vælge farven og farve dig selv.

Til reference: For at klæde loftet i et rum med et areal på 15-17 m2 vil det tage 2 kg. lim og 4-5 ruller af tapet. De samlede omkostninger ved materialer er ca. 2-2.5 tusind rubler.

Brug til dette formål vaske tapet af lyse farver eller materiale til maling. Men i denne situation er der en nuance, der er værd at være opmærksom på. Vil det være let at skulpte våd og tung strimler af papir på loftet. Er det ikke bedre at komme forbi med simpelt maleri eller allerede at være opmærksom på de suspenderede strukturer?

Polystyren fliser

Udseendet af dette materiale giver dig mulighed for at se helt anderledes ud på måden designet af loftoverfladerne i soveværelserne. Fremstillet af skum eller polystyren, sådanne fliser er meget rimelige at bruge til indretning. I dag sælges almindelige polystyrenskumplader til maling eller materialer med færdige mønstre i handelsnetværket. På grund af teknologien i fremstillingen i dag fremstilles efterbehandling af fliser af forskellig tekstur med filmbelægning eller uden, farvet og med det sædvanlige mønster. Ved hjælp af polystyren skumplader kan du opnå en efterligning i loftet i soveværelset af en dyr finish under et træ.

Til noten: Begyndelsen af ​​arbejdet skal udføres fra den centrale del af loftet. Ved at vælge retningen af ​​klistermærket, skal du omhyggeligt, flise fliserne, dække hele overfladen. Næsten nogen lim eller flydende negle vil arbejde. Efterbehandling af den færdige overflade vil give en loftsplint installeret omkring rummets omkreds. På grund af soklen kan du skjule slots og stedet for sammenføjning af fliser med vægpaneler.

Moderne typer af loftdesign i soveværelset

Hvilket loft at lave i soveværelset, hvis du har penge nok og de teknologiske parametre i rummet tillader brug af suspenderede systemer. Her er valget også betydeligt. Det største og store plus ved denne tekniske løsning er manglen på behovet for at niveauer bundloftets overflade. På grund af montering af rammen er det nemt at skjule alle de eksisterende fejl i gulvpladerne for at spare dig for at rive den gamle maling eller gips.

Suspended systemer giver dig mulighed for at vende rundt design ideer, og tilstedeværelsen af ​​rammen giver et bekvemt og organisk arrangement af lamper. I soveværelset spiller belysningen altid en vigtig rolle. Ved hjælp af ophængte strukturer er det muligt at opnå en optimal variant til placering af hoved- og dekorationsbelysning for at skabe en dekorativ fladt overflade.

Gipsplader lofter

Først og fremmest husk gipsvæggen. Dette materiale fortjener retmæssigt anerkendelse. Ved hjælp af gipsvæg kan du oprette de mest usædvanlige og originale hængende loftsstrukturer og derved dekorere og omdanne udseendet af ethvert rum.

Til reference: Med en rumhøjde på mere end 250 cm har ophængningssystemer et sted at være. Et stort område af rummet spiller også for at vælge denne designmulighed.

Ved hjælp af aluminiumskinner og stålbøjler installerer vi rammen for det fremtidige loft. Det er nemt at få nogen buet overflade ud af gipsvæg, bygge et loft på flere niveauer. Den eneste betingelse i en sådan situation er ikke at overbelaste hele strukturen. Materialet selv, rammens elementer og belysningsudstyret udgør sammen en betydelig masse.

Sådanne loftsoverflader kan males i enhver farve, forædle dem med fliser eller tapet med præget tekstur.

Spændingsstrukturer

Med stræklofter ser alt meget enklere ud. Du behøver ikke at montere en kompleks ramme. Med nogle erfaringer og færdigheder, er loftslofter temmelig nemme at installere på egen hånd. Hvilket loft er bedre for et soveværelse, stræk eller suspenderet gipsplader, bestemmer du selv.

Ved at bruge en plastikpose, som også er en speciel profil, monteret rundt om rummet, strækker du lærredet ud. Den strakte overflade kan males i enhver farve. Under belysningsudstyret er der specielle huller. På grund af vinylbasen er sådanne overfladeflader meget praktiske og nemme at rengøre. Attraktivt udseende og holdbarhed er de vigtigste kriterier for valg af denne løsning.

Til noten: Vær opmærksom på vægten og strømmen, når du vælger armaturer. For spændte loftkonstruktioner skal disse tal tages i betragtning.

Til sidst

Sammenfattende vil jeg gerne fremhæve de vigtigste aspekter, der vedrører afslutning af lofter til soveværelser. De vigtigste aspekter er:
1. Loftet i soveværelset skal ikke kun være smukt, men også sikkert.

2. Der er visse teknologiske begrænsninger i brugen af ​​efterbehandlingsmuligheder:

 • rum højde;
 • gulvplads
 • praktiske og lette pleje
 • holdbarheden af ​​loftoverfladen.

3. Bruges til at afslutte en række forskellige muligheder:

 • renvaske;
 • maleri, wallpapering;
 • installation af suspenderede strukturer

4. Suspended gipsplader lofter og spændingsstrukturer er den mest bekvemme loft mulighed for soveværelset.

Loftet i soveværelset: TOP-100 billeddesign af det moderne loft

Reparationen i soveværelset skal nærmer sig meget omhyggeligt og omhyggeligt, fordi soveværelset er det rum, hvor vi bruger mest tid. Her skal du absolut overveje alt: fra reparation til møbler.

Det er især vigtigt at være opmærksom på loftets design i soveværelset - det er det vi ser at falde i søvn og vågne op. Det skal være behageligt og nyd udseendet og sæt et godt humør til hele dagen.

De vigtigste typer reparation af lofter omfatter: malet, indsat, hængslet, spænding og kombineret. Naturligvis har de deres fordele og ulemper.

Retro løsning

Siden tiderne hos vores bedsteforældre havde lofterne i alle boligområder i landet den samme løsning - et lag af gips, et lag af kitt og hvidvask. En sådan beslutning var ikke en flyvning af kreativitet. Siden da er kun de materialer, der er blevet anvendt til disse lag, ændret, men interiøret er slet ikke ændret.

Udskiftet hvidvaskning den mest dristige begyndte at bruge maleri. Dette gjorde det på en måde muligt at ændre loftsfarven i soveværelset. Men ulemperne ved denne teknologi er mange flere fordele: malingen falder og bliver snavset, kræver konstant opdatering, reparationen selv kræver grundigt forberedende arbejde.

Endelig blev lofter designet. De gav mere valg til designbeslutningen.

Lim loft

I stedet for retro-løsninger, er moderne indtil for nylig lofter klistret over med skum polystyren plader er kommet. Selv under hensyntagen til de forskellige former og mønstre af disse fliser, som tillader modellering af stucco eller sten og farvning i forskellige farver, er dette materiale og lim ikke sikkert for menneskers sundhed og forårsager kronisk forgiftning under langvarig kontakt.

Derfor er anvendelsen af ​​denne løsning ikke den bedste til at sove.

Nedhængt loft

Takket være en række designløsninger er hævede lofter i soveværelset og andre værelser blevet den mest populære løsning. Især glad for både bygherrer og "brugere" gipsplader lofter.

De tillader ikke at fokusere opmærksom på ulige lofter, undertrykke støj og gøre loftet unikt. Og på grund af kombinationen af ​​forskellige former og multi-farvet belysning kan man afsløre grænserne for fantasi.

Ulempen ved denne teknologi er brugen af ​​lofter i lave rum. På grund af dets design skjuler den 10-15 centimeter. Nogle gange bliver dette tab kritisk.

En anden god mulighed for hævede lofter er en spejloverflade, monteret på en metalramme. Dette spejl øger belysningen og som følge heraf udvider visuelt rummets grænser, bliver det mere rummeligt og voluminøst.

Strekak

En anden mulighed for at skjule fejlene i loftet og give det en funktion er at bruge et strækloft, det ses tydeligt på billedet af stræklofter i soveværelset.

Dette loft er meget let at installere og har mange farve- og teksturløsninger. Det er meget nemt at vedligeholde og er sikkert for boliger. Ligesom spejloverfladen giver den glatte tekstur af strækloftet større belysning og forbedrer rummet visuelt.

Også på lofterne kan anvendes fotoprints, der vil diversificere de visuelle aspekter. Ved anvendelse af sådanne lofter er det vigtigt at vælge en pålidelig producent og performer.

Kombineret opløsning

Dette er en af ​​de mest ekstravagante måder at dekorere et soveværelse på. En god kombination på loftet - træ og gipsvæg og på vægge af bambusfibre, silke tapet.

Med denne fremgangsmåde er fantasien ikke begrænset. Det vigtigste er ikke at overdrive det og sørge for, at materialerne ikke bringer visuel cacophony ind i rummets design. De skal være i harmoni med hinanden.

Et par tips:

 • Når du bruger ophængte eller hævede lofter i soveværelset, skal du forstå, at de gemmer lodret rum.
 • Hvis du ikke har nok naturlig belysning, er det bedst at gøre uden dikkedarer.
 • Fremhævning af loftet i soveværelset skal være prikket for at give loftet ny maling.

Soveværelse dekoration

Den ideelle løsning til højt til loftet ville være stucco. Det vil give rummet et rigt udseende. Til romantik kan du hænge en baldakin. For at forbedre loftets søvn kan du bruge statiske limede eller malede stjerner og give dynamikken - for at bruge et natlys med en fremspring af den stjerneklar himmel.

Disse og andre løsninger kan ses på billedet af loftet i soveværelset på internettet.

Loft i soveværelset - 100 billeder af stilfuldt design

Et stort udvalg af materialer på byggemarkedet giver dig mulighed for at realisere enhver fantasi.

Loftets design i soveværelset er muligt i et stort antal muligheder afhængigt af præferencer og økonomiske muligheder.

Hvidvaskning og maling

De mest konservative muligheder - hvidvaskning og maling bruges for nylig mindre og mindre. På trods af enkelhed og billighed er der en række ulemper, der gør metoderne irrelevante.

Hvidvasken skrælmer over tid, overfladen bliver ujævn, den kan kun vaskes af med gipset, hvilket betyder at loftet i soveværelset skal nivelleres igen.

Malingen har de samme fordele og ulemper som et hvidvaskemiddel. Selvom de smukke lofter i soveværelset med vandbaseret maling, set ud fra de almindelige farver, er ganske enkle at lave takket være den enorme farvepalet.

Til maling anbefales det at vælge et stille lysfarveskema, der ikke forstyrrer korrekt hvile.

Wallpapering er en interessant mulighed, som man kan se på loftet i soveværelset, så du kan passe loftet og væggene ind i det overordnede koncept.

Manglerne er tydelige fra manglerne, fordi selv med den højeste kvalitet af arbejdet, vil tapetet med tiden komme ud. Og i tilfælde af en oversvømmelse ovenfra vil udseendet forringes en gang for alle.

gips gipsplader

Fremragende muligheder for at skabe usædvanlige former og design giver gips. To-niveau loft i soveværelset er muliggjort ved brug af dette materiale.

Hvis ideens kompleksitet ikke giver dig mulighed for at implementere det selv, vil det nemt blive gjort af fagfolk. Og alligevel kan du altid finde en mulighed, der er mulig for uafhængig udførelse.

Gipsvæggen er meget miljøvenlig, hvilket øger sin rating betydeligt, når man vælger et materiale. På den anden side er der ulemper - et fuldstændigt tab af æstetiske egenskaber i tilfælde af befugtning og et fald i højden af ​​et rum med et par tituscentimeter, hvilket gør dets anvendelse upraktisk i værelser med lave lofter.

Et ophængt loft i soveværelset er muligt og vil ikke "skubbe" på en person, hvis den samlede højde af rummet er tilstrækkelig.

Spændingssystemer

En anden måde at lave et originalt design på er at bruge et ophængt loft i soveværelset. Løsningen er blevet populær takket være en række faciliteter, der opstår under implementeringen.

Absolut flad overflade, muligheden for våd rengøring, en stor belastning modstå (op til 100 liter) lavede stræklofter en hit opfindelse. Kort installation af systemet sker normalt af specialister.

Det er bedre at overlade denne virksomhed til professionelle, da selv en lille mekanisk skade gør hele systemet ikke funktionelt. Det enorme tilbud på markedet giver dig mulighed for at vælge den rigtige producent og specialister i installationen af ​​stræklofter.

Desuden er den reducerede højde (ca. 15 cm) af loftet også en af ​​de få ulemper i spændingsstrukturer.

På nogen måde er der fordele og ulemper, bør du omhyggeligt afveje alt, før du træffer en beslutning om, hvilke lofter der skal gøres i soveværelset. Hvis det primære kriterium er budgettet, er acceptable muligheder hvidvaskning, maling og dekoration af tapet.

Hvis funktionalitet er vigtigst, er stræklofter et glimrende valg. I et tilfælde, hvor designets originalitet er vigtigst, bliver gipspapir den uerstattelige assistent.

Selvfølgelig afhænger af smag og fantasi. Enhver valgt metode hjælper med at gøre loftet i soveværelset stilfuldt og æstetisk.

Dette er vigtigt, fordi soveværelset er et specielt sted i lejligheden, en person bruger en tredjedel af dagen i dette rum. Det er nødvendigt at gøre dette ophold behageligt og befordrende for hvile.

Stræklofter til soveværelset: Valgmuligheder og design

Valget af efterbehandling materialer i vores tid er rig og varieret. Hver køber har mulighed for at vælge de passende væg-, gulv- og loftbelægninger til din smag.

I dag taler vi om, hvordan du kan arrangere loftet i soveværelset. Til dette perfekte stretch stof. Lad os undersøge mere detaljeret hvilke funktioner der er karakteristiske for udformningen af ​​en sådan finish.

Særlige egenskaber

I øjeblikket er hængende loft - den mest populære mulighed for boligindretning. Sådanne efterbehandling materialer har forskellige teksturer og farver. Desuden kan du i butikkerne finde originale lærred med tegninger af forskellige størrelser, smukke udskrifter og spektakulære kombinationer af kontrasterende nuancer.

Funktion af stræklofter er, at de er ret acceptable at installere i næsten ethvert rum. Det kan ikke kun være en stue, men også et køkken, et børnehave eller et soveværelse.

Med dette loft kan du omdanne et værelse eller endda ændre strukturen radikalt. F.eks. Kan installation af et lyst lærred skabe en følelse af et mere rummeligt og "frisk" område, så ejerne af små lejligheder oftest vender sig til denne løsning.

Også værd at bemærke er, at stræklofter kan installeres både i lejligheder og private hjem. Det vigtigste er at vælge den rette farve og tekstur af lærredet.

Ved hjælp af et kvalitetsstrækloft kan du visuelt ændre højden på rummet. Dette gælder især for de boliger, hvor der ikke er høje vægge. Sådanne områder ser som regel lidt trangt ud, men ved hjælp af et velvalgt strækloft er det muligt at løse dette problem.

I dag er mange ejere henvender sig til en anden interessant designløsning - et loft på flere niveauer. Ofte består sådanne mønstre af tørvægskasser af forskellige former. Ved hjælp af et loft på flere planer kan du omdanne situationen og gøre den utrolig stilfuld. Sådanne designs kan installeres i interiøret af forskellige stilarter.

Fordele og ulemper

Stræklofter er de mest populære og almindelige færdigvarer.

Dette skyldes deres mange fordele:

 • Først og fremmest bør du være opmærksom på det attraktive design af et sådant finishmateriale. Ved hjælp af en smuk strækbelægning kan du gøre atmosfæren virkelig unik og harmonisk.
 • Inden du installerer et strækloft, behøver et trækloft ikke være forberedt. Dette vil medvirke til at spare tid på reparationsarbejde betydeligt.
 • Under installationen fra spændingsduger er der ingen konstruktion støv og snavs. Du behøver ikke at lukke møblerne eller tage det til et andet rum. Selvfølgelig dækker mange ejere indretningen med en film under installationen af ​​loftet, men ifølge eksperter er dette ikke en forudsætning.