Typer, størrelser og farver på Grilyato

Original og elegant, åbent og stilfuldt - loftet Grilyato er et mesterværk af bygningskunst. Høj efterspørgsel og popularitet af designet på grund af praktisk og alsidighed. Et sådant loft vil være en værdifuld udsmykning af enhver struktur (fra lejligheden til indkøbscenter).

Generelle detaljer, beskrivelse og design funktioner i loftet Grilyato

Grilyato type loft er en slags suspenderet gitter bestående af sammenkoblede aluminium celler. I begyndelsen var sådanne loftstrukturer populært i Italien (bogstavelig oversættelse af ordet "griglia" - "gitter").

Gitterceller kan have forskellige størrelser. Når de vælges, styres de af loftets højde, området i rummet. De samlede dimensioner kan variere fra 50 til 200 mm.

Til reference! Det nedhængte loft Grilyato vil skabe effekten af ​​lydstyrken ved at regulere lysstrømmen.

Grilyatos loftdesign har en række vigtige særpræg.

 • Installation bevarer adgangen til ingeniørsystemet. I fremtiden er der ingen hindringer for vedligeholdelsen.
 • Gitterstruktur giver fuld lydisolering.
 • Det har en slidbelægning, der beskytter mod aggressive faktorer.
 • Lofthøjden øges visuelt.
 • Vedvarende materiale vil forlænge levetiden.
 • Aluminiumsramme forbedrer brandsikkerheden.

Du kan købe grilyato loftet i alle hjørner af landet fra forskellige producenter. Installationen er fremragende til både udendørs faciliteter og udstyr i lukkede rum.

Loft arrangement er tilrådeligt i haller af hoteller, rekreative områder, biografer, restauranter, medicinske faciliteter. Grilyato ser også positivt ud i lejlighederne, huse og boliger, hvilket giver designet et stilfuldt preg.

En række designs: En liste over de vigtigste typer af loft Grilyato

Blandt de vigtigste typer af byggeri udsender et par.

 • Standard. Dette er et kryds af kvadratceller. Størrelserne vælges efter kundens ønske. Hvis f.eks. Lofthøjden i rummet er mere end 5 m, kan Grilyato installeres med celler over 100 mm.
 • Grilyato CL15 ("loft til doven").
 • Blinds. Anvendelsen af ​​plader af forskellig højde. Visningen er nyttig i tilfælde, hvor det er nødvendigt at skjule kommunikation og åbenlyse fejl.
 • Pyramideformet. Celler i form af pyramider øger visuelt højden af ​​rummet.
 • Loft farve RAL.
 • Med ikke-standardiserede celler (består af forskellige geometriske former).
 • Multilevel - en kombination af moduler af forskellig længde. Består af metalgitter af forskellige højder.

Den største efterspørgsel er standarden. Modellen består af identiske celler i form af en firkant. Et særpræg ved en anden type - Grilyato CL15 - er installationsteknikken (det er muligt at erstatte det tidligere brugte og forældede design).

Pyramidal grilyato loft

Afbildet loft grilyato skodder

Grilyato persienner passer optimalt til bygninger med en lille bredde. I strukturen af ​​den pyramide Grilyato danner Y-formede profiler geometriske celler og danner et yderligere volumen.

Hvis det ønskes, udover klassisk ødem, kan du bruge en anden række farver. Sådanne ideer kan realiseres ved hjælp af Grilyato i RAL farve. Nye farver giver designere mulighed for at realisere enhver fantasi.

For mere ambitiøse ideer er der en Grilyato-model med ikke-standardiserede celler, der kan fremhæve skyggen af ​​det samlede interiør og klare opgaven med enhver kompleksitet.

Nuancer og specificitet af fastgørelse

Installationsteknologien afhænger af typen af ​​konstruktion. Den generelle planlægning af loftinstallationen Grilyato består af en række trin.

 • Montering af understøtningsrammen.
 • Fastgørelse langsgående og tværgående profil.
 • Fixation splejsning.
 • Et kvadratisk gitter er dannet, hvori kassetterne er monteret.

Til reference! Loftoverlapningen skal oprindeligt rengøres og males, al kommunikation er forberedt.

Hvad omfatter forberedelsesfasen?

På dette stadium skal du fjerne rester af den gamle finish, lave en god reparation af revner, niveau overfladen. Det er også nødvendigt at male overfladen af ​​hovedloftet med en opløsning af hvidvask eller specialmaling. På dette stadium skal du markere falsk loft på det indre område af strukturen.

For at tælle antallet af komponenter gør beregningen. Det endelige resultat afhænger af flere faktorer:

 • valgt strukturtype;
 • fremtidige celle størrelser;
 • Grundparametre (længde og bredde).

Vær opmærksom! Det er ekstremt svært at udføre beregninger alene. Specialister har i arsenalen af ​​specielle profilregnemaskiner til nøjagtig beregning af detaljer.

 • Korrekt opmærkning er en garanti for kvalitet.
 • Før direkte installation er det nødvendigt at markere bunden.
 • Måling af bygningens grundparametre (rum).
 • Oprettelse af et layout. På papir tegner de en præcis plan for, hvordan rammens lameller og lamper vil blive placeret.
 • Hvis længden af ​​lamellerne er 60 cm, kræver den 1-2 suspensioner, for 120 cm - 2-3.
 • Niveauet af falskloft bestemmes ved at tage hensyn til eksisterende kommunikations- og belysningsenheder.
 • Perimetermarkeringene skal anvendes ved hjælp af et bygningsniveau.
 • I sidste etape udføres boring af huller til fastgørelse af suspensioner og armaturer.

Afslutningsarbejde

1. Direkte installation er fasen med fastgørelse af hovedrammen og gitterene. På dette stadium er der næsten ingen byggaffald. Dekorative griller kræver en forsigtig, separat montering.

2. Der er specielle riller på hver plank (samling løber kun i ret vinkel). Derefter monteres gitterceller i sektioner af hovedrammen.

3. Den sidste handling er reguleringen af ​​loftniveauet og installationen af ​​lampen. Som belysningsanordninger til Grilyato, raster (60 x 60 cm), anvendes enkeltlampe og tolampe-retningslys. For ikke-standard størrelse armaturer kan kræve yderligere trimning loftet.

Find ud af detaljerne: pris og anmeldelser

Prisen pr. M2 Grilyato loft afhænger af en række faktorer (herunder model, farve, celle størrelse, basisbredde, metal tykkelse osv.). Så for Grilyato er standard startpris 200 rubler per kvadratmeter.

Prisen på taket Grilyato giver et godt indtryk på købere og er ekstremt overkommelig. Takket være alsidigheden og det moderne design vil selv den mest krævende kunde være tilfreds med købet. Foto lofter Grilyato præsenteret på forskellige steder (tilgængelig til enhver tid).

Hvis du har brug for effektivt at fremhæve det indre af rummet, er loftdesignet Grilyato den bedste løsning. Den ekstra brug af lamper vil skabe et unikt spil af lys og skygge, især når du installerer lamper i loftrummet.

Antallet af tilfredse kunder vokser hver dag. I stigende grad er der dem, der vælger luftloftet Grilyato til udsmykning af lejligheden og huset. Prisen pr. Kvadratmeter er acceptabel, du kan købe designet i byens specialbutikker eller på websiderne.

Kundeanmeldelser i de fleste tilfælde positive. Nogle kunder påpeger de forholdsvis høje omkostninger ved installationen, men alle omkostningerne betales som følge af den lange levetid uden fejl og enkel vedligeholdelse.

Grilyato lofter: ordning og udstyr, installation, komponenter, omkostninger

Loftet grilyato er en type suspenderet kassette raster loft. Dens essens, "højdepunktet" er i næsten fuldstændig permeabilitet af interceilrummet for luftstrøm, hvilket udelukker dannelsen af ​​en kombineret cyklus gaspude der. Derudover har raster- og slattedempende lofter gode lydisolerende egenskaber: hvis størrelsen på deres celler er mindre end halvdelen af ​​lydbølgen, afspejles lyden som om den fra en fast overflade og vandrer mellem bunden og falske lofter stopper meget. Dette tillader i nogle tilfælde uden ekstra lydisolering, som i sig selv kan akkumulere skadelige dampe og et par brændbare væsker.

I begyndelsen blev der anvendt et dampgennemtrængeligt loft med lydisolerende egenskaber i industrielle lokaler, da det var nødvendigt at skjule kommunikation under bundloftet, forhindre brandfare og forringelse af hygiejne- og hygiejniske forhold. Indtil nu er de bedste grilyato lofter lavet af virksomheder specialiseret i produktion af brandsikre bygningskonstruktioner. Den globale afmatning af økonomien bidrog til deres udbredt anvendelse til en vis grad: Fabrikanter indså, at de ikke kunne overleve uden en hård kamp for forbrugeren. Designerne fik opgaven at "farve" tidligere rent utilitaristiske produkter. En god designer føler altid fint materiale, og de æstetiske mesteres bestræbelser på at give dekorative kvaliteter til slattede og rasterlofter kan ikke kaldes frugtløse, se fig. Navnet grilyato, synes det, er allerede på samvittigheden af ​​marketingfolk, det er forbundet med noget velsmagende: grillet kød, stegt i chokolade. Desuden, med en vis mængde fantasi, er loftbeklædningen ligner grillristen og slikene i kassen.

Hvordan virker grilyato?

Loftet grilyato er generelt ligner Armstrong-lofter, se næste. Fig. Vi har brug for det igen og igen. En understøtningsramme af kant L-formede profiler er monteret langs konturen af ​​et rum i en bestemt højde. Herefter samles lastrammen fra langsgående leje, tværgående understøtning og mellemliggende forbindelsesprofiler, med det resultat at et gitter med celler af standardstørrelse 600x600 mm er dannet. Men de passer ikke fast plader, og installeres såkaldte. Grilyato gitter - paneler monteret på forhånd fra tynde vægprofiler med en celle på 30x30, 40x40, 50x50, 75x75, 100x100, 150x150 eller 200x200 mm. Ifølge tværsnit af strømrammeprofilerne er den også suspenderet fra bundloftet af standardbøjlerne; Mere om montering af grilyato se nedenfor.

Enhedstak grilyato

Teknisk set skelnes grilyato og armstronglofter primært af metoderne til trimning af ufuldstændige paneler og lamper. Konventionelle rasterbelysningsapparater installeres på den sædvanlige måde, i de tomme åbninger, der er tilbage til dem, pos. 1 på den næste Fig., Samt stikkontakter af luftkanaler, fordamper af klimaanlæg, dynamikken i lydsystemer til lofter, etc. Men spotlights til Armstronglofter og stræklofter er ikke egnede til grilyato, de vil ikke holde sig der. I grilyato-grillene er der indstillet specielle spotlights (i oversættelse - samme punktbelysning), hvorunder åbningerne, pos. 2.

Lamper til grilyato lofter

Bemærk: I lofter af grilyato er det muligt at installere loftsmonterede belysninger, som gør det muligt at opnå attraktive lyseffekter og mønstre, pos. 3 og 4. Men i dette tilfælde er de loftsmonterede lyskilder kun fastgjort til bundloftet - grilyato-designet er ikke designet til yderligere belastninger af denne art.

Hvad er der galt her?

Helt almindelig misforståelse er forbundet med grilyato lofter.

Den første ting, der er særlig vigtigt: de skaber bare ikke yderligere brandrisiko i rummet. I sig selv er grilyato ikke brandhæmmende og ikke brandhæmmende. Brandsikre strukturer skal modstå et ophold i tændingscentrumet i en bestemt tid uden sammenbrud. Flammebestandige skal desuden have en styrke, fysisk og kemisk modstand, efter at være i en flamme. Grilyato er lavet af aluminium, som mister sin styrke ved +140, og smelter ved +660 grader Celsius.

Den anden ting, der er bekræftet i mange kilder, for at sige det mildt, er ikke fuldt ud forstående for essensen af ​​sagen, det er at loftet grilyato giver fri adgang til kommunikation. Det er virkelig muligt at skubbe en hånd med et værktøj i et hul på 200x200 eller 150x150 mm, men vi behøver ikke at tale om kvaliteten af ​​installationen / reparationen af ​​rør eller ledninger, men det er bedre ikke at stifte om TB.

Grilyato giver en inspektion af loftrummet uden at adskille loftet. En specialist fra en stige eller stillads på hjul, der belyser sig med en lommelygte, inspicerer gennem det op til 30-45 m spor per time. Og hvis loftet var Armstrong, ville det for den samme være nødvendigt at inddrage en brigade af arbejdere i en halv dag for at demontere og samle belægningen igen. Hvad dette betyder for omkostningerne ved arbejde i et produktionsmiljø, selvfølgelig. Og det egentlige arbejde i grilyatoens loftloftrum udføres på den sædvanlige måde efter demontering af panelerne i serviceområdet.

Hvad vil grilyato koste?

Fra workshops og hangarer kom grilyato lofterne primært til store og høje offentlige rum. Ikke desto mindre er der blandt private bygninger og værelser der grilyato er passende og endda nødvendigt, se i slutningen. Hvor dyrt er han?

Prisen for 1 m² færdiglavet grilyato svinger i et meget bredt område, 10 eller flere gange. Helt begrundet og med samme kvalitet af arbejdet. For eksempel lover producenter og store grossister med deres egne installationsafdelinger og køretøjer et nøglefærdigt grilyato-loft på 250-280 og endda 210-220 rubler / kvm. m. Men - læs detaljerne om betingelserne; undertiden falder mellem linjerne. Et team af erfarne installatører samler op til 200 kvadratmeter. m grilyato per time. Hvis gittercellen er 75x75 mm (dvs. 100x100 eller mere), og loftudstyret er standard, er der under åbningerne 600x600. Og hvis du skal sy en snoede korridor på 10 kvadrater, med hjørner udad, en niche og 3-4 spotlights? Må ikke gøre. Meget nødvendigt? Nå, lad os tælle... hvad er højden på det eksisterende loft? 2.7? Så cellen er 40x40... godt, 22.000-23.000 i alt eller 2200-2300 pr. Kvadrat. Hvorfor? Og gutterne derefter 4 timer for at komme til næste objekt, og så slutningen af ​​skiftet, forsvinder dagen. Og lønomkostningerne til trimning af kantgitterne svulmer til 1 / 2-2 / 3 i alt.

Masters-individer tilbyder installation af et grilyato loft fra master materiale på 500-750 rubler per m². Først og fremmest udvider vi prisen eller spørger telefonisk: Er priserne gældende for sådanne og sådanne lokaler? Inkluderer prisen små åbninger til lamper? Hvor meget og hvad? Og også - udbulende hjørner, nicher, strøgkurver? Som følge heraf koster installationen dobbelt så meget pr. Gennemsnitlig lejlighed, og efter målinger på stedet bliver det som regel ikke billigere.

Køb et kit og monter dig selv? Her er undervandsstenen - afhængigheden af ​​priser på cellens størrelse. Med dens fald øges den nødvendige mængde metal pr. Arealareal med en firkant samt produktionsomkostningerne til metalforarbejdning. Hvis profilen for cellen er 150x150 ved 300 rubler per kvadrat. m er relativt let at finde, så 75x75 billigere 1300 rubler. pr. kvadrat er fundet med stor vanskelighed. En sådan pris er allerede mere eller mindre acceptabel for et gennemsnitligt budget, hvis du virkelig vil have en grilyato, men hvordan man monterer den? For at gøre dette skal du kende mere om grilyato lofterne.

Leje strukturer

Nu har vi brug for ris igen. med loftets anordning (duplikeret til højre). Designet af grilyato-loftet kan være alt-montage (hoveddelen af ​​figuren) eller fribære. I det første skæres strømprofilerne igennem og grilyato gitterene indsættes i dem "med en lås". Allroundgrilyato er stærkere, og i denne skaber dens største fordel udseendet af en ensartet struktureret overflade, siden Bredden af ​​strøm- og gitterprofilerne er den samme. Det er dyrere, installation og adgang til loftrummet er svært: installation / fjernelse af grillategaller i hele loftet kræver en vis indsats og dygtighed. Tykkelsen af ​​aluminiumgitterprofilerne - 0,32-0,4 mm; Skubbe / udstødning af grillen kan blive beskadiget uden erfaring.

I cantileverlofter bruger grilyato kraftprofiler med et tværsnit i form af et omvendt T-indløb A i fig. Gitterne i maskerammerne er simpelthen stablet, ligesom armstrongpladerne. Fritstående grilyato billigere end hele forsamlingen ca. med 12-15% og tillader om nødvendigt at gøre noget bag loftet uden at risikere at knuse paneler. Men hylder T vil være synlige i form af separatorer af hovedcellerne 600x600, som i Armstrong. Ved design er dette ikke altid acceptabelt.

Typer af gitter

Aluminiumsprofiler til grilyatolofter fås i farvet (budgetversion), lakeret med kemisk resistent lak, ikke-fading, anodiseret eller trykt med andre materialer trykt på andre materialer. Ifølge indretningen af ​​indsatte gitter er grilyato lofterne opdelt i:

 • Standard - den nemmeste at arbejde og billig, gennemsnitlig ydeevne.
 • Pyramide, eller pyramide - ca. 30% dyrere end standard, vanskeligere at installere, men mere funktionel og æstetisk.
 • Persienner - med celler af langstrakt form. Ikke billigere end standard dem. metal på profiler krævede tykkere. Hovedsageligt beregnet til funktionel brug.
 • Multi-level - med disse er der en fair forvirring, se nedenfor.

standard

Standard grilyato gitter er rekrutteret fra U-formede sektioner. Mere præcist er sektionen i form af en omvendt P, pos. 1 og 1a i fig. For at sikre, at standardloftet ikke vises gennem grillgitteret, skal siden af ​​sin celle ikke være mere end 2-3% af bundloftets højde, hvis dens værdi er op til 3 m. Standardgallatlydene undertrykkes kun fra top til bund med 6-10 dB ( 2-3 gange).

Typer af grillato grills

Pyramiden

Den afkortede pyramide er i dette tilfælde kun en imaginær fyldning af grilyato-cellerne, pos. 2. Den mest gitterprofil Y-formet, pos. 2a. Loftloftets synlighed er meget lavere (pos. 3b), så siden af ​​pyramidalgrilyato-cellen kan være 7-8% eller mere af bundloftets højde. Støjreduktion fra top til bund med 14-18 dB (5-8 gange) og fra bund til top med 8-12 dB (2,5-4 gange). Installation kræver dygtighed og opmærksomhed, så man ikke ved et uheld bøjer hylder Y.

Bemærk: Synlighed og omkostninger ved grilyato-loftet med lige store rektangulære celler fra den U-formede profil (se fig. Til højre) er omtrent det samme som pyramidalets, men samlingens særlige kvalifikation kræver ikke.

blinde

Grilyato-persienner i store haller giver dig mulighed for visuelt at organisere rummet godt og diskret. For eksempel i pos. 3a send på vej til døren, især da der ikke er tegn til at hænge der. Til teknisk funktionelle grilyato-persienner (pos. 3b) kan du for eksempel skjule store luftkanaler, som giver et kraftigt flow ved lavt tryk. Ved et bord i en cafe med en sådan forsynings- og udsugningsventilation kan en ikke-ryger tale stille med en ryger. Endelig er funktionaliteten af ​​grilyato-persienner muligvis æstetisk dekorative. at efterligne træplankloft. Grilyato koster "under skinnen" er næppe billigere end eg, men loftet vil være ubrændbart og ikke råtne.

flere niveauer

Igen har vi brug for ris. med planen af ​​loftet grilyato. Se nedskæringerne øverst på farsprofilerne? Yderligere bærere kan indsættes i dem, og de følgende sektioner kan samles med et opadgående skift. Men denne teknologi bruges ganske sjældent: For at danne en hylde af velmærket højde har du brug for en masse materiale og arbejde. Montering af grilyatolofter på flere niveauer udføres ofte ved hjælp af en kombination af teknologier:

 1. De samler en ramme for et gipsfladens loft ifølge baseteknologien for det, fra C- og U-galvaniserede profiler;
 2. Gipsplader beklædte lodrette overflader - sidevægge;
 3. I horisontale åbninger monteres grillatelejer;
 4. I åbningerne af de bærende rammer sætter gitteret og loftet udstyr.

Bemærk: Generelt, i teknisk jargon (officielt vedtaget i mange lande) "papa" - en del med en pin eller et fremspring, som går ind i konjugatbrønden, et hul, en rille eller et indsnit af en del - "mama". Og her synes begge detaljer at være "mødre", kun den øverste "mor" er bilateral.

En anden forvirring

Ordet "grilyato" kan betragtes som et mesterværk af reklame, før det lyder godt, bliver husket og forbundet. Det er ikke overraskende, at under falske lofter er der ikke dårlige lofter, men strukturelt, teknologisk og i forhold til de operationelle egenskaber i loftet er grilyato ikke relateret. For eksempel i pos. 1 billede - Stretchloft med understøtende dekorativt gitter. Det vil ikke lade panelet sakke, men med grilyato er der kun en ekstern lighed. Eller sige, rammeløs suspenderet loftsloft på bøjede metalprofiler, pos. 2. Til fælles med loftet grilyato har han kun det faktum, at begge er aluminium. Et gipsplade med flere niveauer med spændingsindsatser, pos. 3, udnytter bare skamløs den almindelige meme.

Prøver af suspenderede lofter ikke grilyato, tilbydes som grilyato

Grilyato gør det selv

Selvmontering af grillataket udgør ingen uoverstigelige vanskeligheder, se for eksempel. populær video nedenfor.

Video: installation af loftet grilyato 60 * 60 cm

Det er kun nødvendigt at huske, at grilyato ikke er Armstrong, som for eksempel tolererer temmelig grove krænkelser af teknologi. udskiftning, for at reducere højden af ​​interceilrummet, regelmæssige suspensioner med trådsløjfer. Grillatgitterne er tungere end Armstrongs plader og mere skrøbelige, så rammen skal fastgøres til bundloftet "til fulde". Et andet vigtigt punkt - trim elementerne i gitterene, du behøver kun profilskærer; sløvede krydsede ender kan så ikke skjule. Generelt ser installationsvejledningen til loftet grilyato sig selv ud, her har vi igen brug for ris. med ordningen (igen duplikeret til højre):

 • Beregn loftet, se nedenfor.
 • Forbered bundloftet: Rengør, imprægner med en dyb penetrationsprimer, farvelægningen i den valgte profil eller i mørket, hvis rummet er lavt.
 • Lav i hjørnerne af rummærket til installationskanten, slå af segmenterne mellem dem med en ledning og kontroller de vandrette linjer med et niveau. Juster om nødvendigt med den laveste vinkel. Takets minimale højde er 200 mm.
 • Sæt kantprofil. Fastgørelsesanordninger - skruer fra 4,2x60 med en hældning på 300-600 mm afhængigt af vægmaterialet. Til træ og beton kan pitchen være længere; for svage materialer er der mindre behov. I stenvæggene er fastgørelsesanordninger anbragt i plastdykninger.

Enhedstak grilyato

Lejerprofiler (pos. 1) er anbragt langs rummets lange vægge, parallelt med den korte væg, de forbindes med støtteprofiler (pos. 2) og sættes i mellem pos. 3.

 • Under montage, ifølge specifikationen for dette sæt (som standard - efter 2-3 spændinger på 60 cm hver) monteres suspensioner, pos. 4. Hver suspension er fastgjort til bundloftet med en 6x80 selvdrejningsskrue i en propylenlanger. Umiddelbart, mens ca. med suspensioner sættes rammen ind i horisonten.
 • Endelig udsættes rammen vandret, og åbningerne 600x600 under udstyret understøttes af mindst to suspensioner hver i hjørnerne, der er placeret diagonalt.
 • Hvis der i loftrummet er kommunikation, der er mindre end 5 cm op fra rammen, samler de grillatgitter under dem på plads øverst og giver elementerne skråt. Små åbninger til lamper mv. er ikke tilladt her.
 • Saml en ufuldstændig gitter, tilpasse på plads og sæt også separat.
 • Desuden monteres en efter en og sætter komplette gitter med små åbninger.
 • Saml og sæt resten af ​​det fulde gitter på plads, pos. 5 og 6.
 • Og hvor mange vil være?

  Før installationen og før købet skal grilyato-loftet beregnes nøjagtigt for at undgå for stort forbrug af dyrt materiale og arbejdskraft siden Værelser med sider, der er nøjagtigt mange gange 60 cm, er sjældne. På dette stadium er det vigtigste at distribuere gitterene til trimning korrekt, så beregningen af ​​grilyato-loftet begynder med udviklingen af ​​udformningen af ​​faste og trimmet gitter. Nomenklaturen og antallet af monteringsstøtteprofiler bestemmes af designet af det valgte loft og trimningsskemaet.

  Overvej eksemplet på et værelse 4x5 m og et loft med en celle på 100x100 mm. Hvis loftet er monteret, er det nødvendigt at skære grillene, som vist til venstre i fig. Segmenter på 10 og 20 cm placeres et antal gange på 60 cm, og affaldsmaterialet vil være minimal. Og i den aksiale række af gitterene vil raster og spotlights let komme frem.

  Layoutet af de skårne griller i grilyato lofter

  Men hvis du tager et billigere loft, kan ordningen ikke passere. For det første vil der på grund af de særlige egenskaber af menneskesyn, smalle kantede celler, adskilt af en T-profildelingsstrimmel fra hovedfeltet, fremstå mere end andre, og loftet vil miste udseendet af en enkelt overflade. For det andet vil det være vanskeligt, om ikke umuligt at samle de gitter, der ikke er fastgjort ved kanterne, i smalle åbninger uden defekter (og de er meget godt synlige på lofterne af grilyato). Derfor skal loftet skære som i højre side af fig. Men så okay. 20% af materialet vil gå i spil, fordi Resterne af 10 og 20 cm kan ikke justeres her. Og der er problemer med lamperne: På rummets akse kommer nu T-profilen, som ikke kan halveres.

  Bemærk: I andre tilfælde, så udviklingen af ​​trimmeringsordningen ikke bliver til en uendeligt smertefuld procedure, bør du følge reglen: Den smaleste af de trimmede plader skal placeres langs væggen tættest i mange til 60 cm.

  Om kolonner

  Stroking loftet søjler grilyato

  En anden, ikke så hyppig i almindelige stuer, men et skadeligt problem er loftet, der omgår grilyato af runde søjler. På grund af de særegne af visuel opfattelse, på grænsen af ​​runden og vinklen, vil snitkantenes snitkanter simpelthen fange øjet, pos. 1 i fig. til højre. Denne effekt kan reduceres ved at lade et mellemrum mellem kolonnen og det suspenderede raster / slattedækk være mindre end siden af ​​gittercellen. For at forhindre bundloftet på dette sted fra afstøbning, er det bedre at bruge specielle grænser for kolonner med en konisk eller halvkugleformet klokke, pos. 2.

  Og hvor er det?

  Efter læsning af artiklen kan læseren måske tro, at loftsstedet er grilyato i store offentlige og industrielle lokaler med højt til loftet. Generelt gælder dette, men i private bygninger er der steder, hvor grilyato-loftet vil gavne.

  I sidstnævnte tilfælde vil grilyato-loftet hjælpe og fuldføre en fuld zoneinddeling af en lang, smal og kedelig korridorhal. Nøgleelementet her er buen, men grilyato vil perfekt supplere hallens design til synlighedspunktet. I dette tilfælde vil grilyato-standarden være bedre egnet til den sektion, der er tættest på indgangen, og for buegulvene orienteret langs gangen.

  Det andet sted kan uden et falsk loft, men hvis det er der, så kun grilyato. Af samme grunde som i værksteder, hvor der anvendes brændbare væsker: stedet er en veludstyret garage eller f.eks. En auto mekaniker-individuel værksted.

  Hvad angår badeværelset og toilet, er grilyato naturligvis fugtfast. Men kondensat falder på det, som det gør på ethvert metal. Ikke rent destillat, men med støvpartikler fanget fra luften. Fra denne farve grilyato falder til sidst og farves. I almindelighed er der under loftet på fællesarealer dækdræn på øverste etage eller vandrør, så har du brug for et grilyato-loft, der kan støttes frit, så gitteret nemt kan fjernes til rengøring. Ellers er det bedre at overveje muligheden for en fugtbestandig vaskbar bundplade.

  Bemærk: I køkkenet kan loftet grilyato ikke anbefales entydigt. Køkkenbørnene, der uundgåeligt sætter sig på det, kan ikke rengøres uden at bryde den beskyttende belægning.

  I stuer er loftet grilyato ikke obligatorisk, men det er ikke kontraindiceret. Æstetiske begrænsninger på ham på sådanne steder pålægger deres lille højde, som følge af hvilket et ufrivilligt blik på loftet i en ret stejl vinkel er muligt. Til grilyato i lejligheden lignede et fuldt udbygget modul i indretningen, det skal suppleres med faste indlæg og / eller indramning langs konturen. Så kan grilyato-loftet dekorere rummet ikke kun med moderne lakoniske designstile, men også med traditionelle som rustikke, land, koloniale, imperium, se fig.

  lofter

  I dag udvikler kuglen af ​​byggematerialer meget hurtigt og giver verden flere og flere nye teknologier. En af dem er grilyato-loftet. For første gang blev denne type ophængt loft opfundet og designet i Italien. I dag har det praktiske og æstetisk smukke udseende af grilyato-lofterne hjulpet dem til at blive kendt og efterspurgte i hele Europa.

  Indholdsfortegnelse:

  Tekniske specifikationer loft

  Dette loft er et system af komponentprofiler. Hele enheden af ​​loftet grilyato indbefatter stelskinner med længder fra 60 til 240 cm, indlæg til forbindelsen, dekorationsprofiler, hvorfra gitter, væg hjørner og justerbare suspensioner er samlet, som holder hele strukturen.

  Selv efter oprettelsen er grilyato lofterne modtagelige for forbedring. For eksempel er der for nylig kommet et stort antal nye farver og formater i sortimentet, og også de tekniske egenskaber ved de materialer, der er anvendt i produktionen, er blevet forbedret.

  Dybest set, når man fremstiller brugt aluminium og dets forskellige legeringer. Det har en række positive egenskaber, og produkter fremstillet af det har dem:

  • nem konstruktion. Aluminium betragtes som et let metal, hvilket er grunden til strukturen i 1 kvadratmeter. svarer til 1 til 5 kg. Væg varierer afhængigt af værdierne af profiler og celler;
  • økologisk renlighed. Under driften af ​​metallet i luften udsender ikke giftige stoffer;
  • brandsikkerhed. På grund af tilstedeværelsen af ​​aluminium gælder ilden på loftet grilyato ikke;
  • høj grad af duktilitet af metallet. Tilstedeværelsen af ​​denne funktion gør det muligt at producere profiler af høj kvalitet med forskellige tykkelser og konfigurationer;
  • korrosionsbestandighed. Aluminiumlegeringer er ikke udsat for korrosion, hvilket hjælper med at forlænge loftkonstruktionernes levetid.

  Grilyato lofter kan laves af zink, men vi vil overveje aluminium, fordi de er billigere og har flere fordele.

  Fordele og ulemper ved grilyato lofter

  De vigtigste fordele ved loftet grilyato følgende:

  • designet er universelt, fordi det kan bruges i forskellige typer bygninger;
  • strukturen ved brug af celler og anvendelse af specielle membraner giver yderligere støjisolering af rummet;
  • anvende lofter grilyato i rummet, kan du visuelt ændre sin lydstyrke. De bidrager til visuelt at reducere rummets rum, men samtidig ser de elegante og lette ud;
  • hvis forskellige typer kommunikation er til stede eller planlagt, vil grilyato lofter være den bedste løsning. De vil nemt gemme dem uden at bruge ekstra udstyr. Loftsdesign gør det muligt for kommunikationen at fungere ordentligt, selv som klimaanlæg og brandslukningsanordninger. Samtidig vil udseendet af rummet forblive attraktivt;
  • Grilyato lofter er meget praktiske, med deres brug er det muligt at skabe et usædvanligt loft design. Enkeltniveau strukturer er de mest populære, men flere niveauer lofter, hvor moduler af forskellige nuancer af farver og forskellige typer belysning kan bruges, kan bidrage til at forbedre interiøret markant;
  • kan kombineres med andre typer af finish;
  • ved hjælp af grilyato lofter er der et valg fra et stort antal belysningsenheder muligheder. For eksempel: det er muligt at bruge indbyggede eller loftmonterede belysningsapparater;
  • strukturen vil ikke danne en svamp eller skimmel på grund af forarbejdning af metal med et særligt pulvermateriale. Det hjælper også med at forhindre støv i at samle sig;
  • I tilstedeværelsen af ​​et loftdesign grilyato fungerer ventilation af luften ordentligt, hvilket hjælper med at forhindre akkumulering af fugt i rummet.
  • Enkel vedligeholdelse af konstruktioner, som er en almindelig vådrengøring uden brug af specialværktøj.

  Som med ethvert byggemateriale har grilyato lofter ulemper:

  • Den største ulempe er deres høje pris sammenlignet med andre typer loftindretning, men prisen ved købet vil betale sig, takket være den lange levetid, enkel vedligeholdelse og attraktivt æstetisk udseende;
  • når man installerer grilyato lofter, skal man huske på, at de "stjæler" 10-15 cm i højden af ​​rummet. Derfor anbefales ejere af de allerede lave værelser ikke denne type loft.

  Typer af grilyato lofter

  Valget af grilyato-loftet afhænger ikke kun af farveskalaen, men også på enheden af ​​de indsatte gitter. Efter det andet kriterium blev lofterne opdelt i følgende typer:

  1. Standard. Denne type er repræsenteret af et ophængningssystem, der er monteret parallelt med gulvet. Hendes celler er lavet i den rigtige form af firkanten. Af alle eksisterende typer lofter grilyato er prisen for denne mulighed den laveste.

  2. Pyramiden. Dens forskel er den ikke-standardiserede form for celler. Også i samlingen af ​​pyramide-lofter er U-formede profiler erstattet af Y-formede. Med deres hjælp kan du visuelt øge rummets højde.

  3. persienner. Denne type bruges til at forenkle adgangen til de tilstedeværende kommunikationer. Installation af et sådant loft er lavet af forskellige profiler af højde. Nogle afsnit er lavet i form af et rektangel.

  4. Gitter med ikke-standard celletype. Hjælper med at tilføje mangfoldighed til interiøret.

  5. Multi-level griller. Ligesom blinds er de monteret med forskellige profiler bag højden. Som resultat heraf skabes en attraktiv designeffekt.

  Forberedende arbejde

  Grilyato lofter installeres kun på præfabrikerede lofter. Under det forberedende arbejde er det nødvendigt at gøre følgende:

  1. Fjern den gamle finish.

  2. Rengør loftet fra snavs.

  3. Reparer hullet (hvis det er tilfældet).

  4. Dæk leddene.

  5. Juster overfladen.

  6. Mal loftet med hvidvask eller specialmaling.

  7. Forbered kommunikation til installation.

  8. Marker niveauet af loftet i hele rummet.

  Også inden arbejdet påbegyndes er det nødvendigt at bestemme antallet af profiler, hvilket betyder at det er nødvendigt at beregne grilyato-loftet.

  Beregning af den krævede struktur

  Først og fremmest, lad os se på størrelserne af grilyato loftsprofiler:

  1. Tykkelsen af ​​metallet, som anvendes til fremstilling af U-formede profiler, ligger i området fra 0,33 til 0,49 mm.

  2. Skinnernes bredde kan variere fra 5 mm til 24 mm, og deres højde - fra 30 til 50 mm.

  3. Cellestørrelsen har et stort antal muligheder og afhænger udelukkende af køberens personlige ønsker. Den mest krævede på markedet for byggematerialer er 10 cm. Den største størrelse kan nå op til 20 cm, den mindste er 4 cm.

  Efter at have besluttet den ønskede celle størrelse og metal tykkelse, skal du måle følgende punkter:

  • loftets overfladeareal
  • loft højde i m;
  • omkreds vinkel i m;
  • hjørne tykkelse;
  • hjørnes størrelse.

  Bevæbnet med de tal, du har modtaget, på internettet, finder du en speciel regnemaskine, som uafhængigt vil beregne antallet af nødvendige stykker af hver profiltype, deres længde og bredde.

  Base mærkning

  Som allerede nævnt skal grilyato inden for montering af loftet markere overfladen af ​​basen:

  • Det første målte dimensioner af bredden og længden af ​​rummet. Alternativt deler vi de værdier, der opnås ved hjælp af længden af ​​styringsprofilerne. Bestem antallet af rester af skinnerne og længden og bredden for at spare på komponenternes omkostninger. Rammprofiler skal fastgøres parallelt med væggen, hvor restene kom ud den mindste.
  • Dernæst tegner vi i en notesbog, hvordan rammeprofiler og planlagte armaturer vil blive placeret. Så overfører vi denne tegning til basen. På disse kredsløb vil der være suspensioner, der holder hele strukturen og fastgørelseselementer under lamperne.
  • For en profil, der har en længde på 60 cm, kræves 2-3 suspensioner, og med hver ekstra øget længde tilsættes 1-2 suspensioner.
  • Bestem niveauet af design, når der tages hensyn til alle eksisterende kommunikation og inventar. Ved hjælp af byggeniveauet anvender vi markeringen over hele perimeterområdet.
  • Efter markeringen er klar, borer vi huller på bunden af ​​loftet, som er nødvendige for at fastgøre suspensioner og armaturer.
  • I tilfælde, hvor visse steder i loftet også har en sekundær belastning, er det nødvendigt at styrke rammens lameller ved siden af ​​hinanden ved hjælp af yderligere suspensioner.

  Hvis den originale emballage indeholder tips om, hvordan du anbringer bøjlerne, skal du følge dem. Dette vil hjælpe dig med at skabe en ensartet belastning i hele strukturen og dermed forhindre skade på nogle dele.

  Montering af lofter grilyato

  Ideelt set har du brug for en grilyato loftsinstallationsplan for at kontrollere det, når du arbejder. Nedenfor angives en sådan ordning, men i betragtning af at rammen har en sektion på 60 * 60 cm.

  Samlingen omfatter skabelsen af ​​hovedrammen og fastgørelsen af ​​dekorative gitter til den. Under arbejdet har vi ikke brug for specielle værktøjer til at installere loftet, og bygningsaffald vil være minimal.

  For at lave installation uden problemer, har du brug for:

  1. Ved hjælp af den tidligere anvendte markering installerer vi et væghjørne, det er nødvendigt for at understøtte det krævede byggeriiveau. At fastsætte brugen dowel-negle;

  2. Fastgør alle suspensioner ved hjælp af en paraplyplugg og selvdrejende skruer med et trin på mere end 1 m. Juster om nødvendigt deres højde, så krogen er 5-6 cm højere end væghovedet;

  3. Rammerne indsættes i suspensionerne. Først og fremmest fastgør den lange bæreprofil, og fortsæt til den kortere. For at loftet skal være en enkelt hel og robust konstruktion, bruger vi skruer. I intet tilfælde skal du ikke rette rammen tæt på væggen! Dette vil medføre mekanisk skade på grilyato-loftet.

  4. For at forkorte aluminiumsprofilen skal du bare bruge saks til metal;

  5. Vis de ønskede ledninger uden for loftet.

  Samlingen af ​​dekorative grids er lavet særskilt, det er en ret simpel opgave, som selv en person uden særlige byggevidenskaber kan gøre. På hver af lamellerne, den såkaldte "mor" og "far" er der riller, bag hvilke strukturerne er samlet i rette vinkler. Herefter monteres gitteret fast i rammesektionerne. Det gør vi meget omhyggeligt.

  Det sidste trin er at justere loftets niveau ved hjælp af suspension og installation af lamper. Som du kan se, er installationsvejledningen til grilyato-loftet meget enkelt og kan gøres uafhængigt.

  Værelser til at installere grilyato lofter

  Ofte når man læser om grilyato lofter, har folk det indtryk, at de kun kan bruges i offentlige bygninger med højt til loftet. Men det er slet ikke tilfældet, og i stuerne er der værelser, hvor grilyato installationen kun vil gavne.

  Først er entreen. Røgene fra våde tøj og sko akkumuleres ofte i intercetal-rummet, hvilket bidrager til dannelsen af ​​svamp og skimmelsvamp. Efter at have etableret lofter grilyato, løser du ikke kun dette problem, men også perfekt udsmykker din "kedelige" gang.

  For det andet, dette værelse sanitære zone. Her vil grilyato lofter også være påkrævet på grund af den høje procentdel af fugtighed. Men på trods af det faktum, at konstruktionen er vandafvisende, såvel som på ethvert metal kondensat vil akkumulere, hvilket vil medføre udseendet af hvide pletter. Derfor kræver lofter i disse værelser mere grundig pleje. Hertil kommer, at i badeværelset eller på toilettet er der et spildevandsdæk på anden sal, vil disse lofter give fri adgang til det.

  Af æstetiske grunde kan grilyato lofter anvendes i ethvert rum.

  Det eneste sted, hvor deres installation ikke anbefales, er køkkenet. Køkkenchadden sætter sig på strukturens elementer og kan ikke rengøres uden at bryde den beskyttende belægning.

  Grilyato lofter tillader din fantasi at strejfe fuldt ud. 190 nuancer af farver, forskellige former for celler og gitter, skabelsen af ​​en række designeffekter. Med al denne installation er meget enkel og mulig med egne hænder. Følg de ovenfor beskrevne regler, og se også hvordan du installerer loftet grilyato videoen korrekt i slutningen af ​​artiklen, og din reparation vil passere hurtigt uden problemer, og resultatet vil glæde øjet i mange år.

  Loftet "Grilyato": fordele og ulemper, finesser ved installation

  Indretningsdesign udvikler sig i overensstemmelse med modetrends. Takket være udviklingen af ​​byggemarkedet og den konstante udvikling af nye materialer er det blevet vigtigt at være opmærksom ikke kun på væggene, gulvet, men også på loftindretningen i lokalerne. Loftet "Grilyato" - en frisk løsning til udsmykningen af ​​din lejlighed eller hus. Hvad det er, og hvordan du indtaster denne nyhed i dit indretning vil blive beskrevet nedenfor.

  Særlige egenskaber

  Grilyato-systemet er en loftsbeklædning i form af et bulkgitter. Anvendelsen af ​​en sådan dækning med kontor- og butikslokaler er begyndt. Men for at udvide produktionen formåede designerne at tilpasse rasterdesignet til udsmykningen af ​​de levende lokaler.

  Gitterets struktur består af aluminiumsprofiler eller træelementer. Profiltykkelsen overstiger normalt ikke 5 mm. Bredden er fra 3 til 5 cm. Celler har dimensioner fra 3 × 3 cm til 20 × 20 cm. Mesterens profiler hedder "mor" og "far". De er sikkert fastgjort til metalskinnerne fastgjort sammen. Guiderne er standardstørrelser 60, 120, 180 og 240 cm. Systemet er fastgjort til bunden af ​​loftet ved hjælp af specielle lys og pålidelige fastgørelsesdele.

  Funktionerne i designet af det hængende loft har nogle fordele ved brugen:

  • Brandsikkerhed. Aluminiumelementer smelter ved temmelig lave temperaturer. Så brandfast kan en sådan belægning ikke kaldes. Men yderligere problemer i form af udslip af skadelige stoffer i luften umiddelbart efter forbrændingsbegyndelsen skaber ikke "Grilyato". Og det frie mellemrum mellem risten og bundlaget vil hurtigt ventilere.
  • God ventilation. Hverken basen eller de dekorative celler selv vil ikke kondensere og fugt.
  • Mulighed for brug i våde områder. Aluminiumbasen er ikke udsat for forskellige virkninger og korrosion.
  • Pålidelighed og holdbarhed af designet. Det dekorative udseende forbliver i lang tid, det falder ikke under indflydelse fra sollys.
  • Suspenderet loft har en lav vægt og giver ikke en betydelig belastning på loftet.
  • "Grilyato" let monteret og demonteret.
  • De elektriske ledninger og kommunikationer, der passerer gennem loftet, er ikke synlige for øjnene, men samtidig er de let tilgængelige til visualisering og reparation.
  • Individuelle genstande let at udskifte.
  • Gennem brugen af ​​malinger af forskellige typer kan du vælge enhver skygge af loftet.
  • Gitteret gør rummet visuelt højere, hvilket giver en følelse af lyshed.
  • Dette loft kan kombineres med andre systemer af samme type og design.
  • Raster systemet giver yderligere lydisolering, som ofte er tilstrækkelig i et boligområde. Lydene afspejles fra gitterene og dullet - du behøver ikke bruge lydisolerede paneler, som helt sikkert ikke vil tilføje miljøvenlighed til belægningen.

  Ulemper ved loftet "Grilyato" har også, som enhver anden metode til efterbehandling. Først og fremmest er det en ganske høj pris. Men omkostningerne vil udbetale usædvanlige og lyse fashionable design.

  Det er nødvendigt at tage højde for, at det nedhængte loft vil tage mindst 15 cm af rummets højde fra dig. Så kun ejere af lejligheder og huse med højt til loftet har råd til en så fed og spektakulær finish.

  Der er flere typer loft "Grilyato" afhængigt af, hvordan bygningen af ​​gitter er arrangeret:

  • Standard. Dette er det mest budgetmæssige cellulære loft. Fælles i industrielle bygninger. Profiler til dannelse af celler vælges i form af et omvendt bogstav P. Installer rasterdækslet strengt parallelt med gulvet. At montere det er ret simpelt. Det vigtigste er at vælge bredden af ​​cellerne i den synlige del. Det skal ligge i intervallet 0,02-0,03 fra loftets højde. Dette vil medvirke til visuelt at skjule basisfladen med alle dens fejl og kommunikation fra nysgerrige øjne. Lydisoleringsevne af sådan dækning er gennemsnitlig. Suppression forekommer vertikalt ovenfra og ikke mere end 3 gange.

  Standard systemer skal vælges i lokaler hvor hyppig adgang til loftoverfladen ikke er nødvendig, og der er ikke mange meddelelser om det. Det dekorative lag er ret problematisk at demontere til permanente reparationer.

  • Pyramideformet. Før standarden har en fordel i udseende, koster en tredjedel dyrere end hvad angår installation og indkøb af materialer. Navnet på dette var fordi inde i cellen lignede skære pyramider. Dette opnås ved brug af Y-formede profiler. De er sværere at installere, men de giver loftet flere positive kvaliteter. De skrå dele af komponenterne i meshloftet slører også grundfladen, hvilket gør det muligt at lave større celler. Dette vil visuelt gøre loftet mere behageligt for øjet. Undertrykkelse af støj i "pyramiden" er mere effektiv end ved brug af de U-formede profiler. Fra top til bund er lyden dæmpet 8 gange. Og fra bunden op - op til 4 gange.
  • "Blinds" kaldes så for ligheden med enheden, der erstatter gardinerne. Cellerne er aflange, fremstillet af en tykk metalprofil. Derfor svarer prisen til standardloftet. Vælg dem oftest på grund af høj funktionalitet. Sigtbarheden gennem dem er minimal, men de aflange huller giver mulighed for øget luftudveksling. Derfor er der i rum, hvor luften skal cirkulere og være fri for lugt og røg, udsugningsanlæg placeret bag et sådant loft. Til dekorative formål kan "persienner" bruges som en efterligning af et slattet træloft.

  Farve under et træ giver mulighed for at overføre naturlig nok struktur til naturlige og nuancer af træ. Prislappen for denne type materiale vil være ret høj, men brandsikkerhed og holdbarhed er højere end ved træ.

  • Multilevel. Med design er dette det mest komplekse loft. Behovet for sin enhed opstår, hvis overfladen har en stærk hældning. Montageproblemerne, behovet for ekstra støtteelementer, perfekt justering, for ikke at banke billedet, gør denne metode upopulær. Oftest går producenterne til en form for bedrag og udstikker standardrammen afhængigt loft lavet af gipsplader med den rigtige mængde niveauer. Lodrette elementer er dækket af gipsplader, vandrette dem - ved hjælp af standard Grilyato teknologi. Fordelen ved flere niveauer er en dekorativ effekt, hvis man på forskellige niveauer bruger forskellige nuancer af loftet. Men et sådant design ville naturligvis være gavnligt og se udroligt smukt kun på forholdsvis højt til loftet.

  Nyanser og farver giver loftet med maling i omkostningseffektive versioner, lakeret med specielle modstandsdygtige maling og andre sammensætninger for at give en særlig tekstur. Farveskemaet er meget traditionelt: hvidt, nuancer af aluminium med glitter eller mattekstur, beige, guld, sort og chokolade. Mørke sorter ser især imponerende ud.

  Men producenterne er klar til at møde kunder og producere den ønskede farve fra RAL-borde. Så du vil helt sikkert vælge den mulighed der passer til dine præferencer.

  design

  Systemer "Grilyato" primært egnet til rummelige huse og lejligheder med højt til loftet. Hvis du er ejer af småboliger, men virkelig ønsker at installere et rasterloft, skal du vælge lyse nuancer: hvid eller beige vil tilføje luft og lethed til interiøret. Ejere af rummelige værelser med dybe mørke farver - sort og chokolade, vil give en ekstraordinær og uventet stil til interiøret.

  Guld og sølv nuancer passer nemt ikke kun i moderne stil trends, men også i klassiske variationer af indretning.

  I salen eller gangen er brugen af ​​"Grilyato" lofter af to grunde attraktivt: støv og snavs dannet af gadebeklædning og fodtøj vil ikke skade gulvbelægningen af ​​loftkonstruktionerne. Luftventilation ved hjælp af et ekstra lag mellem hovedloftet og den dekorative komponent sikrer normal luftfugtighed.

  Den anden fordel er evnen til at zone smalle gange kombineret med korridorer ved hjælp af niveauforskelle, farveforskelle eller forskellige strukturelle celler. "Blinds" vil visuelt gøre de smalle korridorkanaler bredere og mere rummelige. Effekten kan forbedres med dekorativ belysning.

  I stuer og soveværelser kan gitterlofter bruges efter ejerens skøn. For rummelige værelser vil det være en ikke-standard løsning. Lysekroner med smukke nuancer eller krystal vil forbedre den stilistiske kontrast og tilføje krydderier til indstillingen. Interiøret skal omhyggeligt gennemtænkes, så Grilyato kan supplere det smukt eller blive dets centrale element.

  I køkkenet fra brugen af ​​sådanne systemer er det bedre at nægte. I rum af denne type opsamles ikke kun støv, men også fedt og forskellige dampe fra mad i luften. Hvis de kommer til overfladen af ​​cellerne, bliver det næsten umuligt at rengøre dem uden at beskadige det dekorative lag.

  Bad og toilet på grund af høj luftfugtighed kan også ikke være et godt valg til dekoration af "Grilyato". Fugtighed vil sætte sig på det indre lag af loftet og kan bidrage til forringelsen af ​​dets udseende og udseendet af defekter. På grund af de høje omkostninger ved konstruktion, er det bedre at give en mere holdbar og fugtbestandig type finish i tilfælde af reparationer i badeværelser.

  Systemer "Grilyato" perfekt supplerer stil loft og industri. Hvide sorter og dekoreret under et træ fremhæver perfekt romansk Provence og rustik stil. Om ønsket kan rasterlofter indtastes i næsten enhver retning af indretningen. Værelset vil altid se frisk og ubehagelig.

  belysning

  Udvælgelse og installation af belysningsarmaturer kræver altid omhyggelig planlægning. Først og fremmest, inden du udfører installationen af ​​"Grilyato" -systemet, er det nødvendigt at bestemme, hvilken type armaturer du vil bruge, i hvilken mængde og på hvilke steder. Efter installationen af ​​loftbelægningen vil ændringer i ledningerne blive gjort næsten umulige.

  Det er nødvendigt at tage højde for egenskaberne ved belægningen af ​​rasterlofter - den har en høj refleksevne, derfor er der ikke behov for et stort antal belysningsenheder til behagelig og jævn belysning.

  Enheder kan installeres på en skjult måde inde i loftet, du kan placere dem direkte i cellerne, og du kan stoppe valget på udendørs- og vedhængslamper. Omfanget af fantasi er enormt og giver ikke blot mulighed for at opnå en smuk visuel effekt, men også for at understrege stilen og zone rummet.

  Valg af lamper, kontroller med sælgeren, om det er muligt at installere dem på lamellofter, hvad er deres typer af inventar og strøm.

  En fælles mulighed for "Grilyato" er brugen af ​​raster fixtures, der er designet specielt til cellulære lofter. De bruger mest fluorescerende lamper med et relativt lavt strømforbrug, men de kan diffunde en tilstrækkelig mængde lys.

  Den anden mulighed - spotlights, der er specielt designet til lofter. De kan bruges både som primær belysning og som ekstra dekorative lyskilder. LED produkter er meget økonomiske, har et stort udvalg af muligheder for design og tekniske funktioner. Deres levetid er længere end for andre typer belysning. Hensigtsmæssigt er det nødvendigt at skifte lamper meget sjældnere.

  Enheder er ikke bange for temperatursvingninger. En anden fordel ved LED-belysning er dens maksimale nærhed til det naturlige solnet. Lampens konstruktion giver ikke mulighed for brug af inerte gasser og andre farlige komponenter.

  Der er muligheder for inventar designet specielt til loftet "Grilyato." De harmonerer mest harmonisk med rasterbelægningen, har en rektangulær form og god belysning.

  Beregning af materialer

  Da Grilyato ikke er en budgetmulighed til efterbehandling, er det nødvendigt at beregne den nødvendige mængde materialer korrekt.

  Hele gitteret har i kraft af sin konstruktion en regelmæssig form Men sandsynligheden for at det rum, hvor det er nødvendigt at installere loftet, bliver perfekt rektangulært, er ekstremt lille. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til alle fejlene. I det tilfælde, hvor installationen vil blive involveret i efterbehandlingsteamet, er alt nemmere. Men du kan udføre beregningen og arbejde selv.

  Gitterets hoveddimensioner - en firkant med en side på 600 mm. Det er nødvendigt at beregne skæringen på den mest økonomiske måde for at minimere de faste elementer og minimere komponenter til fastgørelse og tilslutning.

  Lejeprofilguider vælges oftest i størrelsen 180 og 240 cm. De placeres efter størrelsen af ​​rummet.

  I tilfælde af at rummet har store dimensioner, kan profiler tilføjes til de krævede værdier. Af disse elementer skal man udstyre det nødvendige gitter.

  Designet er monteret på suspensionen hardware. Dens mængde kan beregnes ud fra det forhold, at der kræves 2 suspensioner for hver 120 cm. Det vil sige, hvis du har en maksimal profillængde på 360 cm, så har du brug for 5-6 fastgørelseselementer for pålidelighed. Antallet af fastgørelsesanordninger afhænger af byggematerialet (jo tungere er jo jo flere fastgørere). Stadig brug for at supplere beregningen på grund af installation af belysning. På hver enhed plus mindst 2 flere fastgørelsesdele.

  Der bliver lige så mange gitter, som cellerne viste sig ved installation af guideprofiler. Profiler "mor" og "far" beregnes af tallet baseret på cellernes størrelse. Hvis celler med en størrelse på 100 pr. 100 mm er installeret i et gitter med en side på 600 mm, vil profilerne kræve 5 elementer i hver retning, det vil sige 10 stk. Det samlede antal "moms" og "dads" kan beregnes ved at gange deres nummer i et gitter ved antallet af gitter i rummet.

  Disse beregninger vil være omtrentlige. Flere nøjagtige data kan erhverves ved at bruge en af ​​de online regnemaskiner, som næsten alle fremstillingsvirksomheder "Grilyato" placerer på sin hjemmeside. Under alle omstændigheder er det værd at tage produkter med en lille margen for at tage hensyn til skader og fejl i beregningerne.