De vigtigste parametre ved valg af loftlamper

Loftslamper indbefatter i de fleste tilfælde som en uafhængig lysskilde og i form af lokal belysning. Strålens intensitet bestemmes individuelt for hvert enkelt rum (korridor, soveværelse, børnehave, badeværelse, køkken), fordi intensiteten og kvaliteten af ​​lys i forskellige rum kan variere.

Oversigt over typer af belysningsteknologi

Arrangementet af belysningssystemet udføres på forskellige måder. I hvert tilfælde vælges forskellige typer loftlamper: Fremragende i størrelse, type fastgørere, ydre kvaliteter og intensitet af stråling. De vigtigste grupper af konstruktioner til installation i loftet: suspenderet, væg-loft, forsænket. Nogle sorter står adskilt, især centrale lysekroner og en "plade" model.

Væg og loft strukturer

Dette er en universel mulighed, der vil belyse rummet, når det installeres under loftet og på væggen med samme effektivitetsindikator. Sådanne modeller har ikke udtalt ydre kvaliteter. Dette gør det muligt at placere dem på enhver overflade: vandret og lodret orienteret.

Væg og loft modeller: ser godt ud på lodrette og vandrette overflader, vundet høj popularitet i Rusland.

Installationsmetoden ligner også placering under loftet og på væggen. Denne gruppe af belysningsudstyr anvendes i arrangementet af rumbelysningssystemet. En af de typer - modulære enheder.

Indbyggede strukturer

Denne mulighed skiller sig ud fra en række analoge kompakte dimensioner. Den er repræsenteret af en lang række versioner: skjult i en suspenderet struktur; analoger med en fremspringende del. Der er også runde, rektangulære og firkantede mønstre.

Spotlights: Spotlighted kilder til lys, så de vender ofte og ikke-drejning

Indbyggede armaturer fungerer med en række pærer: "halogener", LED, fluorescerende. Det er dog bedre at bruge kun de sidste to muligheder på grund af deres minimale opvarmning. Disse pærer er velegnede til ophængt loftsdesign.

Indbyggede armaturer anvendes i form af lokal og dekorativ belysning, og hvis de er korrekt beregnet, anvendes de frit i stedet for hovedlyset.

Suspenderede strukturer

Loftslamper af denne gruppe kan findes i form af en central rumbelysning, eller de overvejes, når der er tale om et værelse. Valget påvirker lysets design og styrke.

Suspenderede modeller har et stort plus i tilrettelæggelsen af ​​belysning, især når installationen af ​​andre lamper ikke vil være effektiv.

I andet tilfælde anvendes enheder normalt med et ret langt dekoreret strømkabel (suspension) og i mængden af ​​flere stykker. Et slående eksempel er modulært design.

Centrale loft lysekroner

Dette er en af ​​de typer af suspension belysning udstyr. Det adskiller sig fra en række analoger med attraktive eksterne kvaliteter, da den er placeret i midten af ​​loftloftet og altid tiltrækker opmærksomhed.

Loftslamper i denne version skal nødvendigvis vælges under hensyntagen til rummets dimensioner og samtidig passe altid ind i indretningen.

Lysekroner, ud over den typiske form, er lavet ikke kun af krystal, men af ​​frostet, farvet glas, stål.

Lys "plader"

Denne type loftlampe i form af loftet er helt som en plade / tablet, derfor navnet. Den afrundede form af diffusoren giver dig mulighed for helt at skjule belysningselementet, hvilket giver en ensartet glød. Eksterne egenskaber ved sådanne anordninger er som regel gennemsnitlige, men de skelnes af høj effektivitet.

Nuancer af det korrekte valg af lampe

Det er nødvendigt at fokusere på flere grundlæggende parametre af enhederne: Formål og funktionalitet, grad af beskyttelse, strålingsintensitet og overensstemmelse med rummets designdimensioner.

funktionalitet

Der er flere hovedtyper: hoved og lokal belysning, dekorativt lys. Loftslamper af forskellige typer er designet til drift under visse forhold. For eksempel, hvis opgaven er at udstyre et dekorativt belysningssystem, bør man først og fremmest overveje spotlights.

Funktionelt (det primære) lys vil blive tilvejebragt af taklamperne i den suspenderede konstruktion, såvel som lysekroner, væg-loft analoger og "plade" enheder. En del af disse muligheder, nemlig suspenderede og væg-loft modeller involverer design af lokal belysning. Til samme formål ved hjælp af indbyggede lys.

Dimensioner af rummet

Valget af belysningsenhed skal laves under hensyntagen til rummets størrelse, ellers i fremtiden, når lyset tændes, vil loftet visuelt blive lavere / højere, hvilket ikke vil gavne interiøret. Hvis rummet er lavt, skal du vælge en model af enheden, hvor lyset er rettet opad. Det kan suspenderes design, og også væganaloger. Den anden mulighed er mere egnet til korridoren. Hvis du installerer lamperne forsænket i loftet på de rigtige punkter, kan du således slippe af med de mørke hjørner.

Cascading lysekroner ser meget store ud i store rum.

I tilfælde af at lofterne er høje, kan du påvirke rummets visuelle opfattelse ved at installere en stor lysekrone med mange detaljer og lamper. Grundregelen i dette tilfælde er at installere lampen i en afstand fra loftet.

Hvis lysintensiteten er lav, kan du udskifte lampen på LED / fluorescerende, da de er kendetegnet ved høj effektivitet med minimalt strømforbrug. En alternativ mulighed er at installere enheder med et langt dekoreret strømkabel.

Hvis du har højt til loftet: Lygter med indretning på lange suspensioner vil passe, de lyser og pynter samtidig rummet.

Falsk loftsmateriale

I dag er gipsplader, stræk- og plastloftkonstruktioner populære. Til alle tre typer spot indbygget loftslamper. Forskellen mellem dem ligger i de anvendte typer af pærer. Den mest modtagelige for eksterne faktorer (belastning, høje temperaturer under opvarmning) - spændingsark.

For dem anbefales det at anvende sikre lysdioder og lysstofrør. De opvarmer næsten ikke under driften. Det er farligt i sådanne tilfælde at anvende "halogener" såvel som enkle analoger med varmeens krop. LED- og fluorescerende pærer kan let skrues ind i belysningsudstyr designet til gipsplader og plastlofter.

Til hængende lofter: Det er bedre at bruge LED-lyskilder, de har en lav driftstemperatur.

anvendelsesformål

Til forskellige salgssteder finder du visse vedhængslamper. De kan variere i strålingens kvalitet (diffus, retningsbestemt), grad af beskyttelse og andre vigtige parametre.

For eksempel er det vigtigt, at et badeværelse vælger modeller med en grad af beskyttelse mod IP44 og mere, fordi i dette rum, uanset hvor der er plads, er der stor sandsynlighed for, at vanddråber falder på lampen.

På åbne områder uden for lokalerne (veranda, veranda, balkon) benyttes også belysning med høj grad af beskyttelse. For et soveværelse, børnehave, værelse eller korridor er rollen primært intensitet og kvalitet af stråling. Hovedlyset på områder som børn og soveværelse skal være diffunderet: LED- og fluorescerende pærer, "halogener".

Badeværelsesindretningen skal være mærket med IP24 og højere. Det betyder, at lysarmaturets design er vandtæt.

Men den første mulighed er kendetegnet ved et retningslys, hvilket betyder at du skal vælge en vedhængslampe med en lukket diffusor. Samtidig bruges lokal direkte belysning ofte målrettet (LED spotlight). Korridorbelysning kan kombineres: diffunderet + retningslys. Til dette formål er passende væg- og lofteredskaber.

Arrangement af belysning af forskellige rum

Valget af armatur samt lyskilde laves under hensyntagen til, at de grundlæggende parametre overholdes med kravene til lokaler med forskellige formål.

Normer og krav til belysning til forskellige boligområder

Brug ophængte center- eller spot-LED-enheder som funktionel belysning. Ofte er lokal belysning på visse steder udstyret: et toiletbord, natborde.

Hvis der i det første tilfælde er tilladt retningslys (spot-LED-enheder), er fluorescerende pærer egnede ved siden af ​​sengen, da de giver mere diffust belysning.

Stuen er den vigtigste

I dette rum kan du implementere forskellige ideer:

 • Central lysekrone;
 • Kombineret belysning (loft + spot LED-enheder);
 • Indbyggede lys som hovedlys;
 • Udover funktionel belysning arrangeres dekorative belysning.

Alle disse muligheder i dag er oftere realiseret ved hjælp af økonomiske lyskilder: fluorescerende og LED lamper. To af disse typer giver dig mulighed for at organisere et retningsbestemt eller diffust lys.

Belysning afregnes ved hjælp af to lyskilder: central loft + bordlampe. Som regel kræves der ikke yderligere lokalt lys i børnehaven. Er det, at du kan installere en dekorativ belysning på indersiden og i loftet. Lyset skal diffunderes, så de bruger "halogen" og fluorescerende lamper.

Den optimale belysning i børnehaven: en lysekrone af lukket type, eller i det mindste med nuancer rettet opad.

Hvad skal lyset være i gangen og i køkkenet

Her er det lokale og vigtigste belysningssystem normalt designet, fordi det er nødvendigt at vælge et antal zoner. For køkkenet er det: bordplade, spisebord og korridor - en bøjle, et spejl. I gangen er det ikke nødvendigt at installere en kraftig loftslampe, snarere dæmpet glød.

Detaljeret billede af instruktioner om tilrettelæggelse og placering af belysningsenheder i køkkenet under hensyntagen til bekvemmelighed og komfort

Men i køkkenet spiller hovedlyset en vigtig rolle og skal være effektiv, men modulære vedhængslys installeres ofte her.

Tilbyder belysning på badeværelset

Belysningsanordninger til områder med en fugtighedsgrad, der overskrider den normale grænse, ud over en høj grad af beskyttelse, bør karakteriseres af tilstrækkelig strålingsintensitet. På badeværelset er belysningen arrangeret i overensstemmelse med målene.

For et lille område er lokal belysning ret nok: fluorescerende, diodelamper, "halogener". Store værelser anbefales at blive opdelt i zoner: et spejl, skabe. I dette tilfælde udstyre de også hovedlyset, som de anvender fra væg til loft eller vedhængslamper.

Den bedste mulighed er at bruge LED-kilder. De er de sikreste og kan arbejde i mere end 10 år.

Ligeledes opmærksom på formålet med objektet, dets dimensioner. Lyset i værelser med lave lofter er meget forskellig fra belysningen i værelser med højt til loftet.

Sådan vælges indbyggede loftslamper

Producenter af elektriske apparater tilbyder et stort udvalg af lyskilder, der adskiller sig i design, formål, fysiske parametre mv.

For tilrettelæggelsen af ​​de vigtigste belysningsindretninger installeres i loftet. Det kan være klassiske lysekroner, lyse LED-strimler (selv om de ofte bruges som dekorative element), overhead og forsænket loftbelysning. På sidstnævnte vil blive diskuteret i vores artikel.

Design funktioner

I dag er arrangementet af loftet direkte relateret til installationen af ​​spændevævet. Sådanne designs er ikke i stand til at modstå vægten af ​​almindelige lysekroner, og derfor blev der skabt specielle lamper til loftet. Indbyggede enheder giver dig mulighed for at realisere eventuelle designbeslutninger, ikke at glemme så vigtige kvaliteter som ergonomi og anvendelighed.

Udformningen af ​​udstyret er enkel - en lampe, et hus og et fastgørelsesmiddel. Kroppen indeholder en patron lavet af varmebestandig plast eller porcelæn, en reflektor, som forhindrer lyset i at komme ind under eller på spændevævet og en diffusor.

Formen af ​​indbyggede loftslamper er opdelt i tre typer:

 • runde - bruges til at belyse store områder eller til at skabe snævre strømme af lys (placere accenter);
 • kvadratisk og rektangulær - standardbelysning af værelser i alle størrelser;
 • Bånd - belysning af individuelle genstande, skabelse af usædvanlige former for belysning.

Før du køber indlejrede loftslamper, skal du omhyggeligt studere deres sorter, for at forstå, hvad der kræves i en bestemt situation.

Derudover vil ikke altid i butikken elektroteknik vente på dig ærlige sælgere! For nogle af dem er det eneste vigtige mål at slippe af med uønskede varer, eller at afslutte en ugentlig salgsplan.

punkt

Spot (sjældent - "cardan") lamper, forsænket i loftet - en af ​​de mest populære muligheder. De er præget af designens enkelhed, uhøjtidelig under drift, og prisen er meget lavere end de andre.

Huset indeholder en enkelt eller dobbelt reflektor, en kappe og en forinstalleret pære. Skeden udfører to funktioner samtidigt - det pynter lampen og tjener som en platform til fastgørelsesanordninger.

Moderne belysningsapparater kan indbygges i møbelkroppen. De kan automatiseres - de kan tændes, når en bevægelse vises og slukker, når den ikke er der. Dette er meget praktisk, for eksempel når du organiserer belysning i et skab - når du åbner døren, tænder lyset, og du vil se indholdet. Det er absolut ikke nødvendigt, at det var et klædeskab. Spotlight armaturer kan placeres i små badeværelsesskabe, på den nederste del af køkkenvæggen for at belyse arbejdsområdet mv.

Specielle produkter med høj beskyttelse mod støv og fugt produceres. Sidstnævnte bruges i værelser med høj luftfugtighed, som inkluderer et brusebad eller et badeværelse.

Drejelig og stationær

Spotlys er opdelt i stationære og roterende (spot). I det første tilfælde styres lysstrømmen strengt nedad, i det andet - det reguleres ved at ændre lampens hældningsvinkel.

Fastbelysningsarmaturer installeres i badeværelser, gange og andre lokaler. Disse kan være enheder med generelt eller retningslys. Den lyse og mættede strøm giver mulighed for at zone rummet, for at skabe ergonomiske og behagelige betingelser for at leve.

Drejelygter anvendes sjældent som hovedkilden til lys - det kan være dekorativt eller yderligere belysning. Det skaber mere effektiv belysning, der ikke kan opnås med almindelige lysekroner.

Til organisering af høj kvalitet belysning og effektivitet anbefaler vi brug af udstyr med LED'er. De er præget af øget effektivitet, brugervenlighed og pålidelighed. Step-down transformatorer bruges til tilslutning, mens halvlederelementerne selv er modstandsdygtige over for spændingsfald.

lineær

Sådanne belysningsindretninger er designet til at skabe lange rækker af lamper. I de fleste tilfælde installeres disse enheder på produktionsanlæg, de er karakteriseret ved et simpelt design, de kræver et minimum af tid til installation.

Anvendelsesområde

Indbyggede spotlights kan bruges i lokaler til forskellige formål. I dette tilfælde taler vi om både bolig- og kontor- og industrifaciliteter. Nogle enheder bruges i gadebelysning, til at belyse udstillinger på udstillinger eller arkitektoniske strukturer. Og alligevel det vigtigste anvendelsesområde - i hjemmet.

For produktionsværksteder kræves der produkter med forstærket kabinet til badeværelser og brusebad, svømmebassiner, apparater med et hermetisk dæksel, der beskytter lyskilden mod stænk og kondensat.

form

Afhængigt af formen kan indbyggede loftslamper anvendes i forskellige interiør:

 • LED-enheder i form af halvcirkler er udstyret med kraftige diffusorer, derfor belyser de et stort område og bruges ofte på terrasser og i rummelige haller;
 • til almindelig indenlandsk brug runde produkter - den mest almindelige og populære form;
 • aflange enheder bruges til at belyse individuelle objekter, som er forbundet med en smalt indrettet lysflow (de kan ses i kunstgallerier);
 • cylindriske lamper er fastgjort til drejestativet, som gør det muligt at ændre belysningsretningen (egnet til implementering af forskellige designløsninger);
 • rektangulære eller firkantede enheder er designet til at skabe et unikt design - ikke-standard loftbelysning (for eksempel kan de arrangeres således, at lysstrømmen danner en rhombus).

Større produkter bruges i kontorlokaler og i generelle lokationer.

lamper

Forskellige typer lamper er kendetegnet ved deres fordele og ulemper:

 1. Glødelampe. Det billigste produkt, der under drift omdanner størstedelen af ​​elstrømmen til varmeenergi og overopheder loftkonstruktionen betydeligt. Da de indbyggede lamper er konstrueret til at blive monteret på et spændingsstof, kan glødelamper ikke anvendes til dette formål. Ellers vil det føre til deformation af spændingsvævet, dets brændende og jævne tænding. En anden ulempe er høje strømforbrug.
 2. Halogenlamper bruges mere ofte i punktanordninger end andre. Igen kan de ikke betjenes i forbindelse med brændbare materialer på grund af stor overophedning. Mange eksperter anbefaler at undgå lamper, hvis effekt overstiger 40 watt. Ellers bliver stoffet overophedet, hvilket kan forårsage brand. Det er vigtigt ikke at berøre halogenlampens overflade med bare hænder, da de fede partikler, som forbliver på fingrene, overføres til en kvartsflaske, vil føre til overophedning.
 3. Lysstofpærer er karakteriseret ved holdbarhed. Disse er forseglede kolber af forskellige former, hvor kviksølvdamp injiceres. Men hvis overfladen ikke er beskadiget, udgør kviksølv ingen trussel mod mennesker. Krævende efter bortskaffelse. For at opnå den maksimale effekt skal du vente 20-30 sekunder fra det øjeblik du tænder.
 1. Energibesparende lamper, eller husholderske, kan reducere energikosterne betydeligt. Tilsæt hertil de små omkostninger ved selve produkterne. På den anden side er lamperne meget store, hvorfor det er ubelejligt at bruge dem sammen med forsænket loftbelysning. Under drift genereres varme, som er tilstrækkelig til tænding, og derfor kan den ikke anvendes med brandfarlige loftsstrukturer.
 2. LED pærer - de bedste produkter til alle lamper. På trods af at deres omkostninger i forhold til resten er højere, er udstyret karakteriseret ved den længste levetid, det er modstandsdygtigt over for strømstigninger og forbruger den minimale mængde energi for at danne en stærk lysfløde. Halvledere, som er LED'er, udsender ikke varme, så effektiviteten er tæt på 100%. Lærredet er ikke deformeret, og lysstrømmen er normalt rettet nedad. Ud over omkostningerne kan en anden ulempe kaldes en forholdsvis kompleks installation. Ofte skal et elektrisk kredsløb tilføje transformatorer og andre enheder, som reducerer og stabiliserer spænding (strøm).

placering

Ifølge arrangementet kan armaturet indbygget i loftet være skjult eller eksternt.

I det første tilfælde taler vi om enheder, der bruges som en ekstra baggrundsbelysning. Ved installation af individuelle produkter er de karakteriseret ved en svag lysflow, men ved brug af et stort antal lamper kan der opstå problemer med overophedning af loftkonstruktionen.

Til tilrettelæggelsen af ​​hovedbelysningen er der passende udvendige strukturer, der kan dække et stort område. For at skabe den højeste kvalitet belysning er det nødvendigt at kombinere skjulte og udendørs enheder.

materialer

Til fremstilling af forsænket loftbelysning anvendes forskellige materialer. Bunddelen er lavet af varmebestandig plast eller metal. Fra oven sætter den specielle belægning overfladen glat. Uanset hvilken overflade der er monteret et standardarmatur, vil det i næsten alle tilfælde være det samme.

Original og unik vil se ud som krystalvedhæng monteret på lampens overflade. Sådanne indretninger ser godt ud i stuerne og hallen, men ikke alle har råd til køb af dem. For en økonomisk udsmykning af en almindelig lampe kan der vedhæftes glas vedhæng.

Funktioner af installation i forskellige lofter

Indbyggede spotlights er mørtel og hængende. Til montering af de første i lærredet skæres specielle huller, hvis diameter falder sammen med dimensionerne af belysningsenheden. Installation er kun mulig i lofter, lister eller gipsplader.

Den trinvise proces til montering af forsænket armaturer i ophængte loftkonstruktioner er som følger:

 1. Efter at hovedkonstruktionen af ​​loftkonstruktionen er installeret, lægges der elektrisk ledninger. Det er nødvendigt at føre ledningerne til det sted, hvor lamperne placeres, hvilket giver en margin på mindst 10-15 cm.
 2. Hullerne skæres under loftet. Dette gøres enten på forhånd før installationen af ​​lærredet, eller allerede efter, når loftet er fuldt monteret. Uanset tilgangen er det nødvendigt at markere lærredet og angive, hvor lamperne skal placeres.
 3. Apparaterne installeres - ledningerne er udgang og forbundet til sagen, hvorefter selve enheden er fastgjort til loftet.
 4. I sluttrinnet sluttes lampen og den dekorative del.

Beslag og ophæng anvendes til montering af vedhængslamper. Beslaget er fastgjort til loftet, med det hænger en ophæng, i den nederste del af hvilken belysningsarmaturet er installeret. Det er vigtigt at være opmærksom på suspensionens længde - det skal være tilstrækkeligt at gå gennem hele loftkanalen og give den nødvendige afstand mellem lampen og spændingsarket.

konklusion

Det første du skal fokusere på, når du køber indlejrede loftlamper, er kvaliteten af ​​produktet. Dette skyldes de øgede krav til elektrisk og brandsikkerhed, som pålægges ved tilrettelæggelse af belysningssystemer i ophængte og spændingsstrukturer, ofte lavet af brandfarlige materialer.

Disse belysningsenheder har en række funktionelle formål. De kan bruges som en hoved- eller dekorationskilde til lys, et værktøj til zonering af et værelse eller placering af accenter på visse genstande.

Loftslamper

Loftslampe er en kunstig belysningskilde, tilhører klassen af ​​stationære enheder med diffus eller retningsstrålingstype lysstråling. Forskellige modeller omfatter brugen af ​​forskellige lamper.

Belysningsenhederne adskiller sig i beskyttelsesgraden mod fugt og støv; denne parameter karakteriserer IP-indekset og tallene der følger efter.

Loftslamper er traditionelt opdelt i:

 • Overfladeinstallation.
 • Suspenderet.
 • Embedded.
 • Mortise.
 • Point.
 • Falsk.
 • Rotary.

Ifølge lysets stråling er:

For soveværelser og stuer er følgende typer enheder populære: overflade- og suspenderede strukturer og forsænket lys.

Overflademodellerne er opdelt i flere grundlæggende typer:

 • Firkantet (rund).
 • Oblong (oval).

Armaturer er monteret på et bestemt punkt i loftet. For lyse belysning på samme tid flere områder i rummet, er det muligt at installere flere enheder i forskellige dele af rummet.

Ved antallet af lamper er opdelt i enkeltlampe lamper, og ved hjælp af flere lyskilder.

Ifølge koncentrationen af ​​lyskilden er der lamper:

Funktioner og anvendelse

Overhead og suspenderede modeller.

Suspenderede belysningsenheder bruges i vid udstrækning til at skabe et interiør i en række forskellige stilarter. En nødvendig betingelse, tilstedeværelsen af ​​et hårdt loft og det korrekte valg af dimensioner.

For eksempel til brug i store rumområder anbefales det at vælge en belysningsenhed af større størrelse med mulighed for at bruge flere lamper til at give et acceptabelt lysniveau, som f.eks. Lysekroner. I værelser med lave lofter anbefales denne type belysning ikke på grund af det besværlige design.

Den langstrakte form af overfladearmaturen er yderst alsidig og nem at installere, velegnet til brug på mange typer overflader i enhver vinkel.

Suspended og overhead modeller bruges som hovedbelysning i soveværelser og stuer, i korridorer og gange, i toiletter og badeværelser

Embedded og embedded modeller.

De bruges med sådanne typer af efterbehandling strukturer som: hængende loft, gipsvæg, strækloft.

Forskel i høj funktionalitet og rentabilitet, og også mulighed for brug som den vigtigste kilde til lys og i form af en dekorativ komponent.

Mortise-belysningsteknologi bruges som en dekorativ komponent eller i en hybridform for udførelse, for eksempel når den indre ring af armaturer udfører funktionen af ​​hovedbelysningen og det ydre af den dekorative belysning (se c).

Den bruges til stuer, køkkener, stuer, gange osv.

værdighed

Blandt fordelene ved overhead og suspension modeller er:

 • Kan bruges på næsten enhver overflade.
 • En bred vifte af forskellige former.
 • Perfekt til udsmykning af boliger og kontorer.

Indbyggede LED-lamper anvendes i vid udstrækning i udformningen af ​​lokalerne på grund af lavt energiforbrug og harmoni med det omgivende interiør.

De vigtigste fordele ved indlejrede og forsænkede armaturer:

 • Omkostningseffektivt forbrug ved brug af LED'er.
 • Dimensioner.
 • Lav varmeafledning.
 • Retningsmæssig lysemission.
 • Fraværet af inert varme, som giver dig mulighed for øjeblikkeligt at få et højt belysningsniveau.

udnyttelse

Fabrikanten anvender en særlig IP-mærkning med tocifrede numeriske værdier, som indeholder oplysninger om applikationen i visse lokaler.

Det første tal angiver beskyttelse mod støv og slagfasthed på overfladen.

Beskyttelse mod indtrængning af faste stoffer afhængigt af den numeriske betegnelse

 • 0-ingen beskyttelse.
 • 1- op til 50 mm.
 • 2 til 12 mm.
 • 3- til 2,5 mm.
 • 4- op til 1 mm.
 • 5 Støv.
 • 6-Fuld støvtæt.
 • 0-ingen beskyttelse.
 • 1-vertikale dråber drypper i en vinkel på ikke mere end 15%.
 • 2 regner.
 • 3-modstand mod alle slags vanddråber og stråler.
 • 4-spray i en vinkel.
 • 5-Komplet beskyttelse mod en rettet vandstrøm.
 • 6-modstand mod bølger.
 • 7-midlertidigt dykke.
 • 8-Permanent tilstedeværelse i vandmiljøet.

Sikkerhedsforanstaltninger

Lyskilden skal være fastgjort på overfladen, der skal monteres.

Anvendelsen af ​​belysningsteknologi fabriksegenskaber, som ikke er beregnet til brug i bestemte typer lokaler. Du kan ikke installere en loftslampe i badeværelset, hvis producenten ikke garanterer bygningens sikkerhed fra virkningerne af et fugtigt miljø.

Brug ikke en lampe med større effekt end angivet i instruktionerne til denne enhed. Hvis fabrikanten angiver, at den maksimalt tilladte pære er 60 watt, anbefales det ikke at dreje lampen med en effekt på 100 watt, hvilket vil medføre opvarmning og deformation af kroppen, herunder fejl og tænding af overfladen.

Hyppige fejlfunktioner og deres løsning

Fejl i form af permanent flimmer af lampen.

Ved brug af LED- og fluorescerende lamper er der et problem med konstant blinking af lyset i slukket og på tilstand.

Årsagerne.

 1. Fejl i lyspærerudløseren (indbygget bord med kondensator).
 2. Forkert ledninger.
 3. Fittings design parametre, som ikke giver mulighed for brug med disse typer af belysning, såsom en switch med baggrundsbelysning.

beslutning

Den første grund er løst ved at erstatte det inoperative element. På forhånd er det værd at sørge for, at lampen ikke virker ved at skrue den ind i en bevidst fungerende armatur.

Omskifteren skal skabe et mellemrum på faselederen, hvis denne regel ikke følges, og lampen flimrer på grund af konstant start af startkondensatoren selv i slukket tilstand. Dette problem løses ved at ændre ledningerne på strømforsyningsmaskinen.

Producenter og modeller.

Blandt de mest kendte og betroede forbrugere er følgende producenter.

Edi lys

Producent Edi Light er specialiseret i produktion af belysning af forskellige typer og modifikationer. Et datterselskab af den østrigske koncern af virksomheder EGLO.

Armaturer til lofter

I XXI århundrede syntes en unik måde at dekorere loftet på, hvilket sparer kræfter på dets udjævning og maling - det er stræklofter. Men på det, som på et normalt loft, er der behov for at installere belysningsenheder. Placering af lamper til aftenbelysning på et strækloft er en skræmmende, men gennemførlig opgave.

Særlige egenskaber

Ved første øjekast kan det virke som om absolut nogen armaturer kan monteres på stræklofterne, men det er ikke så enkelt. Belægningen selv er designet til en specifik temperatur effekt, så indbyggede lamper har en række funktioner. De kan opdeles i 3 kategorier. De er punkt, LED og energibesparelse. Spotlights er specialiserede og produceres specielt til ovenstående lofter. Lejekroppen består af et sikkert termisk materiale, som ikke forøger varmen fra glødetråd til loftoverfladen. Sådanne lamper ser godt ud i alle værelser, det vigtigste er at tænke på forhånd om deres fremtidige placering, da det skårne hul ikke kan returneres.

LED-lamper giver jævnt lys, hvis farve kan ændres (på nogle modeller). Ligesom de punkter, opvarmer de næsten ikke op og giver en ret kraftig strøm af lys. Det eneste punkt - sådanne lamper er meget dyrere. Hvad angår energibesparelser, taler deres navn for sig selv. Kernen er disse almindelige lamper, der har specielle lamper inde. De vil hjælpe med at spare på el på bekostning af belysning.

Et særligt kendetegn ved speciallygter til hævede lofter er den lave varmeledningsevne, således at PVC-stoffet ikke opvarmes og ikke udsender ubehagelige lugt, når rumbelysningen er tændt.

Som regel kan mastere straks tilbyde forskellige typer lamper, der er mest egnede til rummet, når man installerer strækloftet. Disse belysningsenheder er opdelt i flere kategorier, nemlig i form, farve, type vedhæftning og type af pæren selv.

Efter tilknytning er der følgende grupper:

 • Suspended Fra selve navnet er det klart, at lamperne eller lysekronerne er hængt på en særlig krog, der var monteret på et bestemt sted i loftet. Typisk er denne mount beregnet til store krystal eller glas lysekroner. Før du installerer lampen på spalten i belægningen, er en ring installeret, så materialet ikke kryber væk og har en smuk og pæn kant. Suspensionens design omfatter sporlys. De kaldes også dæk, da lysene selv er fastgjort til samlestangen. Et sådant system er praktisk, da du kan flytte lampen til et sted, hvor der ikke er nok lys. Ofte udføres sådan belysning i caféer, gallerier, museer mv.
 • Overhead Installation af disse enheder udføres i flere faser. Før loftet installeres, lægges ledningerne, hvilket vil give strøm til fremtidens lampe. Derefter strækkes loftet, og på de steder, der er markeret i forvejen, fastgøres ringenes ringe indeni, hvor lærredet skæres. Det viser sig, at lamperne selv er installeret på selve spændingsmaterialet. Det er meget vigtigt at vælge den korrekte effekt af belysningsenheder, da belægningen kan smelte fra høje temperaturer.

Prisen på sådanne enheder er ret lav og er ligeså lavere end hængende lamper.

 • Embedded. Armaturer af denne type har samme installationsprincip, med undtagelse af yderligere fastgørelse med fjedre. Efter det forberedende arbejde er lampen installeret i et dedikeret hul. Den forår, der er placeret der, retter sig og fastgør lampen tæt, så den holder fast i apiaryen. Denne type montering gør det muligt at skabe en følelse af monolitisk belægning på loftet. Denne løsning er velegnet til absolut alle værelser og værelser, og den behagelige pris er helt i overensstemmelse med resultatet.

Loftsbelysning er divideret med antallet af lyskilder. Der er punktlamper og cascading. Fra navnet er det klart, at spotlights er designet til at rumme en hætte og en pære. En sådan lampe giver ikke meget lys. Derfor er det nødvendigt at installere dem mindst 3-5 stykker, så det er let. Som regel er de installeret i korridorerne eller omkring omkredsen af ​​rummet. Hvad angår kaskadelamperne, har deres nummer flere stykker i ét tilfælde. Dette er praktisk, fordi en lille lysarmatur kan producere en stor strøm af guidet lys. Prisen på sådanne enheder er betydelig, men der er meget smukke og sofistikerede modeller.

Belysningsudstyr kan klassificeres efter selve lampens type. skelnes:

 • LED- eller LED-lamper. I dag er en sådan pære en af ​​de mest miljøvenlige. Den producerede lysstrøm kan både være hvid og kold, såvel som gul og varm. Desuden kan sådanne lamper være energibesparende. De bruges oftest til hævede lofter, fordi de næsten ikke opvarmes under drift.
 • Halogen. Denne lampe har en kvartsflaske, som er fyldt med en speciel gas med et stof kaldet halogen. De har fremragende farvegengivelse, og ved hjælp af dem kan du lave farve dekorative belysning. Denne type lampe varer meget længere end en almindelig lyspære.
 • Fluorescerende. Funktionsprincippet for en sådan lampe er unik. Den elektriske impuls omdannes til ultraviolet lys i kviksølvdamp, og videre er det, takket være den matte belægning af lyspærens ydre skal, omdannet til en almindelig strøm af lys, der er kendt for det menneskelige øje til læsning eller arbejde. Sådanne lamper tjener i lang tid og giver et diffust lys af høj kvalitet omkring rummet. Som regel er de også energibesparende. Nogle belysningsanordninger har evnen til at styre lysretningen i forbindelse med dette udsender statiske og bevægelige lamper til et strækloft. Statisk kan derfor ikke bevæge sig og forblive i en position, og de bevægelige har omdrejningsmekanismer, hvorved du selvstændigt kan lede lampen til det ønskede område.

form

Belysningsarmaturer til hævede lofter kan have standardformer og asymmetriske, og både krop og pære kan variere i udseende. Herved afhænger af lysets spredning og dens fordeling i rummet. Kroppen er typisk rund eller oval, da det er lettere at ordne og det er mere præcist. Det sker, at den ovale form har en vis bezel lavet af farvet glas eller plastik, så lyset "smager" smukt i rummet.

For elskere af klare hjørner og korrekte linjer kan du hente kvadratiske eller rektangulære lamper. De kan gå i spidsen med lærredet eller gå ud over det. Konvekse glas- eller krystalfirkantlamper på bekostning af fire sider skaber diffuse refleksioner, der vil tilføre romantik til atmosfæren i rummet. Der er lamper med en rund krop, men med et helt asymmetrisk arrangement af reflekterende spejlplader eller konvekse kuglelamper. I et ord kan du finde forskellige former for belysningsarmaturer i belysningsbutikkerne. Det vigtigste ved valg af dem er, at de svarer til loftområdet og ikke ser prætentiøst og smagløst ud.

Design tanke står ikke stille, så nye typer og former for lamper vises. En usædvanlig løsning ville være at installere lineære belysningsarmaturer. Deres egenskab er, at designet giver dig mulighed for at lave lange strimler af ensartet lys af forskellige former og bredder. Lampene kan enten være i niveau med et strækloft, der skaber en glat overflade eller går ud over det.

dimensioner

Hver type belysningsarmatur har sine egne standardparametre og dimensioner, baseret på hvilke du kan beregne fremtidens belysningssystem i rummet. Når man vælger størrelsen, skal man forstå, at store lamper er tungere, så du bliver nødt til at øge loftets monteringshøjde, da det kan sænke fra 5 til 7 centimeter fra installerede lamper. Derfor er det bedst at installere spotlights, da de bliver lettere, mindre i diameter end en enkelt lysekrone, og de ser også smukkere og æstetisk glædeligt ud på loftets skinnende overflade.

Spotlights har følgende parametre: i længden - 25-30 mm, diameter - 80-100 mm. Højden afhænger af lampens placering: intern eller ekstern. Som regel er det ikke mindre end 30-40 mm.

farve

En moderne butik af belysningsenheder kan tilbyde lamper til lofter i helt forskellige farver og nuancer. Desuden er det muligt at vælge lampens krop til loftets farve. Standardfarverne på armaturernes boldeelementer var hvide, sorte, guld og sølv, men nu er hele sortimentet leveret i et meget bredere sortiment. Det er også interessant, at lysflussens farve også kan vælges uafhængigt. Hvis du vil dekorere børnenes værelse, kan du indsætte et par lyserøde, blå eller lilla LED-lamper, som vil blødgøre aftenbelysningen og fordybe dig i afslapningstilstand og afslapning.

Eller der er mulighed for at installere en LED stripe med et kontrolpanel, hvorigennem du kan skifte lys nuancer hver dag eller nat. Det er værd at overveje, at farven aktivt påvirker den menneskelige tilstand, så du ikke bør overbelaste rummet med forskellige farvestrømme. Det er bedre at vælge toner under hensyntagen til, at farvebelysning ikke bør overstige 30% af det samlede antal lamper.

Til forskellige værelser

Hvis du installerer lamper i forskellige rum, skal du også vælge dem for det pågældende rum, for eksempel er badeværelset med høj luftfugtighed, og køkkenet er meget varmere end i andre værelser i huset eller lejligheden. Når du installerer spotlights eller cascading lamper på loftet i badeværelset, skal du huske at de skal være forseglede, ikke være bange for vand samt høj luftfugtighed i rummet. Den bedste løsning er halogenlamper med en effekt på ikke mere end 35 W, da jo lavere effekt er, desto mindre skade vil lampen forårsage i løbet af kortslutning.

For køkkenrummet er det vigtigste, at armaturerne ikke har en effekt på mere end 45 W, da belægningen ved kraftig opvarmning (fra 60 grader) mister sin form og lugt af plast. Det er også nødvendigt at have en side, der vil skjule lampens monteringsring. Hvis en lysekrone er installeret i køkkenet, er det nødvendigt, at glasset er frostet, så lysstrømmene vil diffunde og vil ikke overophede spændingsloftmaterialet. Nogle gange, for at undgå problemer med overophedning, lav en belægning af stofmateriale. Det ser ud som det almindelige strækloft, men har fremragende egenskaber.

I hallen eller soveværelset bør strømmen også ikke overstige 35-40 watt. Det kan være både LED- og halogenlamper med energibesparende funktion. Ordinære lysekroner er også velegnede til sådanne rum, men med frostet spredningsglas.

Gangen er normalt forbundet med en korridor, så dette er et langstrakt rum. Det er bedst at installere en spotlight her for korrekt distribution af lys. Lamper skal have lignende egenskaber som i hallen eller soveværelset. De kan være placeret både på omkredsen og bølgerne. Eller du kan installere flere kaskadelamper med bevægelige lamper og rette hver til det rigtige sted i korridoren, og da strækloftet har en glimrende reflekterende overflade, behøver du ikke mange lamper.

Hvordan ordner man ordentligt?

Før loftet installeres, er det bedst at tegne belysningen, så det bliver meget nemmere at beregne det nødvendige antal lyspærer samt den nøjagtige placering af slots i lærredet. Der er en række generelle regler, der hjælper korrekt og smukt at distribuere lamperne i loftet.

 • Det er meget vigtigt, at afstanden fra væggen til lampen er mindst 15-20 centimeter.
 • Store lamper eller en lysekrone bør hænge i midten af ​​rummet eller tættere på arbejdsområdet.
 • Som en regel giver 1 punkt lampe belysning til 1 kvadratmeter.

For hvert værelse og værelse er der det mest foretrukne arrangement af belysningslygter. I soveværelset i midten kan du hænge en lille lysekrone, og omkring det placere spotlights, eller placere små lamper i en cirkel rundt om hele omkredsen af ​​rummet eller lige over sengen.

Hvis rummet har ikke-standard dimensioner, ville bølgeledningen af ​​spotlights være en glimrende løsning, så det viser sig at lyse hvert hjørne af rummet.

Til stuen kan loftlyset tage forskellige former. For eksempel kan du placere lampen i et rektangulært mønster, så rummet ekspanderer visuelt. Eller kombinér lysekronen med spotlysets vinklede placering - så lokalet vil tændes på hvert sted. For at udvide rummet skaber de også en gipsvægsplatform i midten eller langs rummets omkreds og fastgør lamper på den og derved trækker rummet ud og bliver visuelt højere.

I børnenes værelse er der undertiden kombineret spotlights med LED-belysning omkring omkredsen. Meget ofte bånd kommer i forskellige farver. For ikke at spilde tid på at vælge en skygge, kan du desuden købe en farvehåndteringskonsol. Således vil det være muligt at skabe en efterligning af den stjerneklare himmel, hvis der er et blåt lys omkring omkredsen, og små spotlights vil blive anbragt på selve loftet.

For køkkenpladsen er det meget vigtigt, at lyset var lyst nok og selv. Masters anbefaler at bruge spotlights til at opdele køkkenet i arbejdsområder. Du kan arrangere dem nøjagtigt efter hinanden, langs parallelle vægge eller bølgelignende langs hele omkredsen af ​​loftet. Hvis køkkenet er stort, er det bedre at bygge lamper først omkring rummets omkreds og derefter lave et rektangel midt i 6 eller 8 spotlights.

Hvordan ændres?

Under den lange drift af loftlyset er der situationer, hvor det er nødvendigt at udskifte pæren eller selve lampen. Du kan kontakte mesteren, der installerede dem, eller du kan ændre alt hvad du behøver og alene.

Som du ved, er lampen gemt i en speciel platform bag selve belægningen, og den holdes ikke af spændedækslet, men ved ringplatformen. Progressive og glatte bevægelser, forsøger ikke at røre loftet, så der ikke er spor tilbage, frakobl lampen fra den ene side. I denne mekanisme er der en fastgørelsesfjeder, der skal holdes, så den ikke gennemborer loftpladen. Efter at en forår strækker sig ud over hullet, er det muligt at fjerne hele lampen.

Derefter er det helt afbrudt fra strømforsyningen (du skal først slukke for strømforsyningen i panelet). Så skifter lampen til en ny instans. Tilslutningen til ledningerne kan du sætte den i det originale hul og holde fjederen igen. Herefter er lampen klar til drift.

Hvis det kun er nødvendigt at ændre en blæst pære, men ikke hele lampen, skal følgende trin udføres:

 • Det første skridt er at afbryde netværket for at undgå en ulykke. Derefter skal du afmontere hovedindvendingen, som fastgør lampen, tag så fat i basen og forsigtigt mod uret, sluk den brugte lyspære (hvis den er gevind) eller tag den ud af patronen.
 • Derefter tages en brugbar lampe og skrues med uret i stikkontakten eller indsættes i patronen, det afhænger af lampens type.
 • Hvis det er nødvendigt at udskifte hele lysekronen i loftet, er den også delikat afbrudt fra armaturet og netforsyningen, og derefter fjernet fra den bærende krog. Ny lysekrone hænger i omvendt rækkefølge.

Hvordan vælger man?

Normalt tager processen med at installere et strækloft og armaturer en lille smule tid i forhold til forberedelsesfasen, nemlig valg af loftdæksel og armaturer, der egner sig til et bestemt rum. Først skal du overveje designet af rummet, højden og bredden af ​​rummet. Hvis dimensionerne tillader, kan du føje til lysekrone spotlights indbygget i loftet, så rummet vil være så belyst som muligt.

I så fald er lofterne lavt, så er en kompakt lysekrone med almindelige pærer fint, men vigtigst af alt må deres effekt ikke være højere end 45 W, og de skal være 30 cm fra overfladen. Lyset skal falde ned, ikke til loftets overflade. Nogle gange for en visuel forøgelse i rummets højde gør de et lagdelt loft eller suspenderes. Til denne mulighed kan du hente LED stripen, som er skjult på leddene og belyser rummet som fra loftet. I øvrigt er det muligt at få monteringen af ​​belysningsarmaturer som gave fra firmaet, hvis du bestiller loftets design og installation af lamper i flere rum.

I dag vælger mastrene at vælge spot- eller sporlys til små rum, ligesom ved en sådan belysning er det muligt at opnå en forøgelse i rummet på grund af lys. Når du vælger inventar, skal du sørge for strukturens kvalitet og integritet, ellers er der risiko for at hænge strækloftet på en revnet eller revnet skarphed hjørne af lampens krop. Du skal også forsøge at hente lys til den samlede geometri af tilbehør i rummet. Hvis alle husholdningsartikler er afrundede, vil vinkel- eller trekantede lamper krænke rummets overordnede koncept. Det er værd at vælge lamper også af hensyn til funktionaliteten af ​​en spændeklud. Hvis det er vævet, udvides rækkevidden af ​​søgninger betydeligt, da stoffet tolereres godt af varmen fra lyspærerne. Hvad angår polyvinylchlorid, bør du vælge lamper med mindre strøm, som tidligere nævnt. Den bedste løsning er halogen eller LED-enheder.

Hvilket er bedre?

Det er svært at sige, hvilke lamper der er bedre eller værre for et strækloft, men nogle typer har flere værdifulde fordele, der kan spille en afgørende rolle ved valg. De fleste mestere råder over at fremhæve spotlights i stedet for massive og voluminøse lysekroner. Dette skyldes primært, at hver belysningsenhed har sin egen størrelse på indersiden, som er skjult i loftnichen. Som følge heraf er det nødvendigt at nedsætte loftets overordnede højde for indbyggede armaturer. Størrelsen af ​​nichen afhænger af typen af ​​armatur, det vil sige, jo mere du har brug for at skjule legemet af belysningsenheden, jo lavere er dækningen.

Typer af loftlamper moderne stil i det indre af lejligheden og belysning

Det er umuligt at forestille sig en lejlighedskonstruktion uden et sådant element som en lysekrone. Det har et ret vigtigt sted i design.

Takket være det korrekte valg af belysningsmetoden er det muligt at omdanne et rum uden for anerkendelse. Men forbrugerne har et dilemma i korrekt at definere en lysekrone type og design, fordi produktet ikke kun virker som en kilde til belysning, men også som et element i en design beslutning. For at fjerne alle valgmuligheder, tilbyder vi at se billeder af forskellige modeller af lysekroner i det indre af lejligheden.

Hvordan vælger du en lysekrone?

Lysekronen er ifølge sin tekniske enhed et komplekst produkt, der bør overvejes i henhold til flere parametre. Hvis du køber dem korrekt, kan du vælge den ønskede indstilling til et bestemt interiør.

Lysekrone stil

Vælg belysningsenheder skal være i overensstemmelse med indretningens indretning.

Moderne design af lejligheden kan udvikles i forskellige retninger: klassisk, etnisk, moderne, højteknologisk og andre stilarter. Baseret på det specifikke, og valget er lavet til fordel for en bestemt model lysekroner. Produktet skal gentage nogle elementer, der er til stede i det indre af rummet.

For nylig er det blevet fashionabelt at blande stilarter i interiøret. I dette tilfælde er det vigtigste ikke at gå ud over og forsøge at arrangere alt harmonisk.

En klassisk lysekrone kan også blandes med moderne indretning.

Farve spiller en rolle

Sortimentet af farve løsninger giver dig også mulighed for perfekt at matche belysningsenheden til enhver design beslutning, selv den mest usædvanlige.

Eksperter anbefaler at vælge et produkt på en sådan måde, at dens skygge er den næststørste i indretningen. Men alt dette er betinget. Hovedvægten er lavet, afhængigt af rummets design og de vigtigste farveskemaer.

Lysekrone kan fungere som hovedfarve accent

dimensioner

Eksperter anbefaler at bruge følgende beregninger: Rummets længde og bredde i meter foldes, så bliver resultatet forøget med 10. I sidste ende få en værdi, der betyder diameteren af ​​produktet i centimeter.

Store lysekroner er kun passende i rummelige værelser.

Lofthøjde er også vigtigt. Til indretningen af ​​værelser med højt til loftet er suspenderede lysekroner egnede. I et rum, hvor rummet er lille, er det bedre at bruge flade produkter.

form

Belysningsudstyr til hvert værelse bør vælges under hensyntagen til dets design og formål. Lysekrone bør passe perfekt i sin stil ind i interiøret og udføre grundlæggende funktionelle formål.

Lysekrone Typer

Den første opdeler produkterne efter typen af ​​enheden i loftet og suspenderes. De kan variere både i enhedens princip og i designteknikken. Også vigtigt er det materiale, der anvendes til fremstilling af lysekroner.

smede

Udseende af produkter ser usædvanligt ud, og minder om en antik version. Brug dem sammen med nuancer, og nogle gange uden dem.

Det ødelægger absolut ikke deres udseende. Særligt værdsatte lysekroner lavet med hånden, der har forskellige størrelser. De kan være massive og mere raffinerede, med glatte linjer i design.

Disse lysekroner er perfekte til indretningen, lavet af træ eller natursten. Mest egnet til stue eller kontor.

krystal

Krystal lysekroner var især efterspurgt i indretningen for et par årtier siden. I moderne tiders designere som andre materialer. Krystalprodukter ser rige ud og bruges primært til store værelser med højt til loftet.

Sort-hvide lysekroner

Lysekroner i mørke farver, modeller i farven på chokolade, indigo eller wenge er ikke de mest almindelige indstillinger i interiøret. Det er alle en amatør, de er egnede til ekstravagante mennesker, for eksempel dem der kan lide den gotiske stil. Men i moderne design er det i stigende grad påtænkt brugen af ​​mørkefarvede lysekroner.

Produkter med hvid farve - til enhver tid universel mulighed. Passer til brug i ethvert rum, og primært på grund af at de rolige og neutrale toner er perfekt kombineret med lyse nuancer.

Udvælgelse af produkter til et bestemt rum

For hvert værelse er det nødvendigt at bestemme belysningsenhederne efter størrelsen og typen af ​​belysning. Dette skyldes det faktum, at deres praktiske formål er anderledes, derfor kræver de en individuel tilgang til dækning. Selvom en smuk model kan dekorere ethvert interiør.

Stue

loft

Loftslysekroner er særligt velegnede til moderne stil.

Du kan vedhæfte dem direkte til loftet, selvom der er muligheder for montering på en kæde. Loftslamper er lavet i minimalistisk stil. Oftest lavet af metal og glas.

Loftsprodukter bliver i stigende grad i dag, især i lavt loftrum.

suspensioner

I det moderne interiør suspenderes versioner af lamper usædvanlige. I udseende er de loftlamper af forskellige former, suspenderet på en ledning eller kædelængde. Længden af ​​fastgørelseselementerne kan varieres afhængigt af højden af ​​hallen og personlige præferencer.

Lamper af denne type er særligt velegnede til stuer og soveværelser, hvis indre er lavet i barok eller rokokostil.

køkken

Det næste funktionelle formål med lysekronen i køkkenet er at skabe komfort og hygge. Denne kendsgerning er påvirket af køkkenets størrelse og form. For lave værelser er det bedst at købe en lysekrone, for et langt køkken er en langstrakt lysarmatur valgt, og for en rummelig en er en stor version bedre.

soveværelse

Belysning i soveværelset skal have ro og skabe en gunstig atmosfære for hvile og søvn. Her er det nødvendigt at give et blødt og diffust lys. Selve produktet skal være i fuld harmoni med indersiden af ​​soveværelset, men ikke tabt på baggrunden.

Soveværelset er markeret som et lille værelse, så lysekronen skal vælge en lille lofttype.

planteskole

Entré

Da teatret begynder med en hænger, så begynder huset med en gang. Et af højdepunkterne er korrekt organiseret belysning.

badeværelse

For nylig er det blevet fashionabelt at bruge indbyggede spotlights i badeværelset. De kan placeres på en sådan måde, at de belyser de nødvendige områder, f.eks. Ved spejlet.

I videoen: anbefalinger til valg af lysekrone.

Lysekroner i interiøret i en anden stil

klassisk

I klassisk retning er lysekroner krystal, glas eller metal.

Og legeringerne er forskellige. Indretningen er dekoreret med blade, blomster, dråber og curlicues. Hvis modellen er valgt til værelser med store størrelser, så skal det være spektakulært og i udseende ligne lysestager.

moderne

Lysekroner i moderne stil med det moderne udseende, for deres præstation, vælger frostet glas og metal. Sådanne modeller af minimalistisk stil er meget velegnede til børn, soveværelser eller køkkener. For at gøre dem mere hyggelige er den vigtigste opgave med den moderne stil.

Loft stil refererer til industrielle retninger, præference for kreative unge og frihedsbevidste mennesker, for hvem der ikke er særlige grænser. En interessant løsning er følgende mulighed: Baggrunden er nøgle mursten og tabeller lavet af skuffer, armaturer fra ledningsbure eller lysekroner på lange metalkæder vil passe dem organisk.

Provence

Lysekroner i Provence-stil er i grunden en multi-track-struktur, de er luftige og lette i vægt.

Loftslamper er oftest lavet af tekstiler og andre naturlige materialer. Hovedfarverne er hvide og pastellfarver. Denne version af lysekronen understreger perfekt provinsens stil, bringer romantik og en særlig charmerende charme til interiøret.

Art Deco

Art Deco lamper har meget til fælles med den klassiske stil.

I hvert fald er et af elementerne i deres design i hvert fald til stede: fra den lyse farve af stoffet, lampeskærme, krystalvedhæng, krøller i indretningen, alt dette observeres i art deco. Der er ikke grund til at være bange, men tværtimod er det værd at eksperimentere og kombinere den inkompatible. Hvis du er i tvivl, så kan professionelle designere, der er meget i Moskva, komme til undsætning.

Højteknologi

Højteknologisk stil er præget af hovedmaterialet - forskellige metallegeringer. En særpræg funktion er minimeret dekorative ornamenter. Designet har klare og enkle geometriske linjer.

Pop art

Denne stil optrådte under en kunstform som abstraktion.

I lampens udsmykning er der obligatoriske øjeblikke: rige nuancer og følelsesmæssige positive. Dette opnås takket være udseendet af plast og polymerer. Det er med deres hjælp, at du kan opnå den ønskede effekt, da de kan gives ganske fancy former.

Country musik

Vigtige populære belysningsprodukter i stil med countrymusik. De er lette at skelne fra andre på grund af nogle funktioner: brugen af ​​træ eller enkelte dele af dette materiale.

Tilladt kombination af elementer i smedning med træ. Nogle gange kan man observere brugen af ​​tekstiler, der har farver i naturlige nuancer. Tilstedeværelsen af ​​et mønster af små elementer af vegetation.

Nautisk stil

Maritime stil betyder produktet i blå nuancer. Sådanne modeller i forskellige variationer er egnede til design af soveværelser. Se perfekt ud i værelserne, hvilket design udstedes på havet eller i minimalistisk stil.

Usædvanlige muligheder

I princippet er der ingen grænser for fantasi. Det bør kun vise kreativitet og flid. Vil bidrage til at gøre kreativitet og fotos præsenteret nedenfor som illustrative eksempler.

Uafhængig udskiftning af lysekronen

Nogle gange er der tidspunkter, hvor det er nødvendigt at udskifte lysekronen. Der er ikke altid tid eller ønske om at ringe til en elektriker.

Ændring af en lysekrone er faktisk ret simpel, og du kan selv gøre dette arbejde. Denne operation er enkel, men kræver ansvar og overholdelse af visse regler. Den består af to faser: demontering af det gamle produkt og fastgørelsen af ​​den nye lysekrone.

Korrekt udvalgt lysekrone vil ikke blot være en tilføjelse til interiøret, men også et objekt, som vil skabe komfort og hygge i huset med sit lys. Du kan dele dine indtryk og kommentarer samt fotografiske muligheder med vores læsere.

Forskellige modeller af lysekroner (130 billeder)

Modernistisk stil lampe

Loftslampe er et integreret element i designet af hele rummet. Art nouveau loftlamper er ikke en undtagelse - de er lunefuld og forskelligartede, de vil ikke være passende langt fra hvert værelse. Men hvis din lejlighed er netop til denne stil - så velvalgte lampe kan være en sand udsmykning af det.

Så, lamperne i den moderne stil - hvad er de og hvordan man vælger en lofthængende lampe, det mest egnede til dit interiør?

Art Nouveau stil gennem øjnene af en designer

Lejlighed indretning

Ved at analysere moderne loftslamper kan man ikke uden at analysere stilen selv - når man kun har udstyret dit værelse, kan man få et komplet billede. Ellers vil det vise sig at være bare en "grød", om end af dyre tilbehør af høj kvalitet, men ikke at matche hinanden. Og lampen i dette tilfælde er ingen undtagelse.

Interiør i moderne stil

Moderne stil er paradoksalt på mange måder: Det regerede kun et par årtier (fra slutningen af ​​1900 til begyndelsen af ​​1900-tallet) - men samtidig lykkedes det at forlade et markant mark i verdenskulturen. For den moderne stil er karakteristisk:

 • Glatte buede linjer i interiøret og tilbehør (der starter fra konturerne af møbler og slutter med ornamenter på keramik og lamper);
 • Store åbne rum;
 • En overflod af glas og især - farvet glas (ægte og imitationer);
 • Rummets komplekse geometri: Værelserne er opdelt i zoner ved hjælp af catwalks, trin, buer mv.

Vær opmærksom! Moderne stil gør det muligt at blande flere efterbehandlingsmaterialer på den ene overflade: Det er f.eks. Muligt at indsætte vægge med tapet med forskellige teksturer. Hvis du vælger det rigtige ornament, vil efterbehandling af værelset som helhed være til gavn!

Moderne og lys

Særlige krav til den moderne stil og belysning. For interiøret i denne stil er det mest fordelagtigt blødt, svagt belysning - og derfor er det nødvendigt at vælge lamper.

Suspended lysekroner i moderne stil

For eksempel er den klassiske kombination af lamper til stuen i moderne stil:

 • Den centrale lysekrone på et langt ben eller ophæng med flere ikke meget lyse lamper.
 • Flere væglamper - de er inkluderet, når et lyst lys fra lysekronen ikke er påkrævet.
 • Og selvfølgelig - en gulvlampe. Generelt gulv lamper er et af visitkortene i moderne stil.

Valg af lamper til værelset, indrettet i moderne stil, du skal huske: Det er optimalt, hvis væglamperne, gulvlampen og loftlampen vil tilhøre samme serie. Så kan du modstå den stilistiske enhed - og samtidig give det nødvendige niveau af belysning.

Valg af en lampe i moderne stil

Varianter af lamper

Begynder at vælge en lampe i moderne stil, vil alle blive udsat for problemer. Og moderne lamper - loft, gulv, væg - ramte en række forskellige former og farver. De mest almindelige typer af loftlamper i jugendstil er:

 • Moderne loftslysekroner til 5-8 horn med svage lamper beskyttet af glasskygger. Formen af ​​loftlamperne kan være meget anderledes - fra en strengt geometrisk (kugler, kegler, prismer) til grøntsager og efterligning af stucco. Disse klassiske moderne lysekroner er som regel fastgjort til loftet på en lang suspension eller ben.

Vær opmærksom! En sådan lysekrone - med "stucco" nuancer - er ideel til et loft med gipsstøbning. Og hvad er det moderne interiør uden et loft med stucco?

Lysekroner med vedhæng

 • Lysekroner, der er fastgjort direkte til loftet. I de fleste tilfælde er sådanne lysekroner omkring omkredsen indrammet med krystal (eller glas, hvilket er betydeligt billigere) vedhæng.
 • Lysekroner til en lampe med en stor sfærisk, halvkugleformet eller cylindrisk baldakin. Loftet på en sådan lysekrone kan være både glas og tekstil - det ville være rart, hvis stoffet var i harmoni med andre tekstilelementer i interiøret i farve og tekstur.

Lysekrone med "plante" nuancer

En separat - stor nok, og samtidig absolut uklassificerbar gruppe - består af originale loftlamper i interiøret. Og dette er helt i overensstemmelse med ånden i den moderne stil, fordi både blæksprutekronen og lysekronen, indrammet af flere gardiner af mousserende krystalvedhæng, vil finde "deres" interiør og "deres" køber.

Installer lampen med egne hænder

Som regel har mesteren, som besluttede at installere lampen i den moderne stil, ingen særlige vanskeligheder.

Og alligevel, når du starter installationen af ​​en sådan lampe, skal du være opmærksom på nogle af nuancerne:

 • Montering af store og tunge vedhængskroner bør kun udføres på loftkrogen indlejret i betonloftet. Denne fastgørelsesmetode er den mest pålidelige, og samtidig den mindst tidskrævende. Det er nok at hænge lysekronen på krogen, tilslut ledningerne til klemblokken og luk vedhæftningspunktet med en dekorativ hætte.
 • Til Art Nouveau-inventar, der er monteret direkte på loftet, er situationen noget anderledes. Til at begynde med vedhæfter vi en monteringsplade til loftet - en speciel metalplade med huller til fastgørelsesanordninger. Fastgør monteringsbjælken med hængsler på loftet, vi vedhæfter lysekronen til den elektriske installation. Derefter - vi sætter lampehuset på monteringspladen og fixer det med en eller flere skruer.

Fastgør lysekronen til loftet

 • Der skal lægges særlig vægt på montering af moderne armaturer med træ- og tekstilelementer i deres design. Her er du nødt til at isolere ledningerne i meget høj kvalitet, og også for at styre opvarmning af lyselementets metalelementer. Alt dette skal minimere risikoen for tænding af lysekronen.

Alle andre krav til installation af lamper i moderne stil vil ikke være en overraskelse for mesteren, der mindst en gang har hængt en lysekrone i lejligheden.

Så hvis du har planlagt at lave reparationer og bringe et stykke præ-revolutionær modernitet ind i din lejlighed, skal du være opmærksom på tipsene i denne artikel. Og dekoration og møbeldesign, og loftslamper skal være i harmoni med hinanden. Og så vil resultatet være værdigt for de midler og indsatser, der investeres i det.

For moderne stil er det vigtigt at vælge de rigtige lamper

Ordet "Moderne" i oversættelse betyder nyt.

Denne stil opstod lidt mere end et århundrede siden i England. Efter den industrielle revolution blev meget af det, der blev produceret i en enkelt kopi, begyndt at blive stemplet i industriel skala. Ikke kun rige mennesker, men også masserne var i stand til at købe møbler.

Der er et bredere udvalg af alle slags tilbehør til hjemmet. Disse produkter er aktivt fordelt i udlandet og har en god efterspørgsel. På denne bølge blev den tidligere populære klassiske stil personificeringen af ​​filistinisme.

Omstændigheder i verden blev dannet på en sådan måde, at den nye generation afviste fra de gamle traditioner og ønskede mere frihed i udsmykningen af ​​dekorelementerne.

Den franske hedder moderne "ar nouveau" - den nye, italienerne sagde "frihed" - fri. Moderne bære fuldstændig frihed i udformningen af ​​forskellige interiører. Berømt repræsentant for den modernistiske stil - arkitekten fra Spanien Gaudi.

Han konstruerede ikke kun bygninger, men også art nouveau lamper, som f.eks. Kandelabre, hvor stearinlys blev erstattet med aflange løg. Smykker designer Tiffany lavede unikke og storslåede væg sconces i den moderne stil af farvede glas. Så han begyndte at skabe smart belysning.

Senere i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede gav den modernistiske stil liv til nye retninger: abstrakt kunst, kubisme og absorberede derefter deres bedste manifestationer.

I moderne design anses moderne for en tidstestet stil.

For at genskabe interiøret i denne retning kræver ikke mange penge. Modernitet er præget af praktiske og trang til det naturlige og det naturlige. Disse træk er udformet i en træviklingstrappe, glatte former for møbler og køkkenredskaber, blomsterdesign, naturlige farver og meget mere.

For eksempel bragte brugen af ​​lyse grøn farve præcis den moderne stil ind i indretningen. Sommetider lidenskaben for lyse farver fører til for lurid udseende af rummet.

Funktioner af indvendig belysning i moderne stil

Moderne tilladt gratis indretning af værelser og flerniveauer: trin, tærskler, elevatorer. Væggene i rummet er undertiden simpelthen gipset, malet med hvid maling eller klistret over med ren hvid tapet. Og i nogle tilfælde tværtimod - væggene er trimmet med lyst tapet eller maling.

Møbler, lamper og tilbehør erhvervet enkelhed, blev mindre ædle. Hovedkravet for dem var brugervenlighed og det faktum, at en lampe eller møbel måske kan lide det. I lyset af disse krav har volumenlampekronerne mistet deres relevans, og massive klassiske møbler er blevet lysere og mere koncise.

Moderne stil har gjort møbler vokse til loftet for at spare plads. Taklamperne er dog faldet i størrelse og reduceret antallet af detaljerede detaljer. Det er blevet fashionabelt at understrege naturens naturelementer, dekorere dem med udskårne eller brændte mønstre.

Korrekt belysning spiller en vigtig rolle i moderne design. Sollys skal trænge ind i de store vinduer og belyser rummet. Hvad angår loftarmaturerne, kom smedede strukturer til stedet for massive forgyldte lysekroner, der tiltrækker med deres enkelhed.

Den moderne stil er iboende i overflod af lamper: loft lysekroner, sconces, hængende lamper.

En funktion ved belysning i modernitet er dens alsidighed. Mange moderne modeller af lamper, lige bord og diode diode lamper passer perfekt ind i denne stil. Selv børns værelser kan designes i passende design ved hjælp af loftlysene i form af klovner og rumskibe som belysning.

Hver lampe i jugendstil udfører sin funktion og belyser det krævede område i rummet.

Ofte i lamperne i jugendstil anvender plantemotiver: lampeskærme og lamper i form af blomster, halvåbnede knopper, klatring vinstokke med blade.

Sådanne interiørelementer supplerer perfekt udformningen af ​​rummet med en overflod af potter med planter. Denne stil introducerede også mode til farvebelysning. Nu kan du vælge en takkroner med farveindsatser, der giver belysningen en vis farve.

Moderne stil er kendetegnet ved enhver placering af lamper, alt afhænger af ejerens ønsker. Han får absolut frihed i rækkefølgen af ​​placering af lysekroner, lamper, væglamper mv.

I de lokaler, hvor der ikke er nok naturligt lys, er der i tillæg til loftlyskronen nødvendigt at placere lamper med yderligere belysning. Især vil de være relevante på steder, hvor højkvalitetslys er vigtigt funktionelt, for eksempel på skrivebordet, i nærheden af ​​sengen eller bogreoler.

Lysekrone sæt

Fordele og egenskaber ved lamper i moderne stil

Overvej de vigtigste fordele ved lamper i den moderne stil:

 1. Giv en følelse af lethed og lethed. Lamper i denne stil er kendetegnet ved bløde, tynde, klare linjer. Der er ikke store voluminøse loftslysekroner, massive gulvlamper og tunge sconces.
 2. Forskellige design af lamper til alle værelser. Moderne har lignende træk med den klassiske stil, men den er iboende i et større antal moderne funktioner.
 3. Godt kombineret ikke kun med det indre af moderne, men med andre stilarter: loft eller high-tech.
 4. Karakteriseret af nåde og elegance.
 5. Bruges som farvekontrast detaljer. Bordlampen i denne rolle skaber en særlig effekt.

På trods af modernitet og en vis originalitet kan lamper i jugendstil hænge i et respektabelt rum, hvor de vil skabe en vis let atmosfære. Når du har valgt en loft- eller væglampe af denne stil korrekt til din stue eller køkken, vil du vise dig som en person med delikat smag.

Ordinære og LED lysekroner, gulvlamper og lamper vil give en enkel indstilling elegance og raffinement. Almindelige møbler i køkkenet eller soveværelset i kombination med lamper - moderne vil se mere stilfuldt og dyrt ud.

Mange Art Nouveau væg og bordlamper er en kombination af moderne funktioner og vintage.

Instrumenter til belysning i denne stil er uden dikkedarer og unødvendige detaljer. De har ikke lyse forgyldning, nalapistoy skulptur og andre ekstravagante detaljer.

Loftslysekroner med planteelementer i form af en vinstok, klatrerroser, tropiske vinstokke mv. Er perfekte til belysning af køkken, stue eller soveværelse.

Lampen i moderne stil hjælper med at opdele rummet i zoner. Arbejdspladsen betegnes med en bordlampe, et sted til læsning vil blive tildelt af en gulvlampe eller vægsconce. Steder, som ejerne vil tildele i rummet, kan du lyse med væglamper.

Hvis du tænker rumbelysningen korrekt, kan du bruge den til at skjule nogle af fejlene i rummet. Hvis du for eksempel placerer en lampe på et smukt sted i et rum, vil det tiltrække øjet nøjagtigt deri og derved aflede opmærksomheden fra en ujævn væg eller en mislykket form.

Loftlamper - moderne vil være stedet og i soveværelset, og i køkkenet og i den elegante stue og endda på badeværelset.

Lamper til sådan belysning er bedre at vælge med et blødt diffusionslys. For lyst og skarpt kunstigt lys er ikke egnet til et sådant interiør. Derfor, hvis du købte en LED-lysekrone i moderne stil, skal du supplere den med en almindelig væglampe eller en gulvlampe, der giver et blødt lys.

Hvilket loftlampe vælger et bestemt rum

I køkkenet vil et loft eller en væglampe i jugendstil være en meget god løsning. Uden at bryde rummets funktionalitet, vil det gøre køkkenet mere dekorativt og give en atmosfære af komfort. Især godt passet ind i køkkenmodellen med en skygge i pastellfarver samt loftsplettede muligheder.

Badeværelset er kendetegnet ved en funktion, hvor brugen af ​​lysekroner er udelukket. Derfor er praktiske og kompakte lamper med LED'er bedst egnet til dette værelse.

Standardhallen adskiller sig normalt ikke i størrelse, så loftet LED og almindelige lysekroner af lille størrelse passer bedst til det indre af et sådant rum.

I det indre af børnenes lampe i moderne stil vil det være meget velkommen. Dens glatte, diskrete linjer vil ikke lægge pres på barnets psyke, men bidrager snarere til pacificering og koncentration. Lamper i form af bier, blomster, fugle, dukker med hængende sjove figurer eller billeder fra tegnefilm vil ikke forlade børn ligeglade.

Lampen til en børnehave

Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at hvis tapetet i rummet er lyst, så bør lamperne vælges i et roligt lys farveskema. Og hvis væggene er hvide eller lette, vil belysningsarmaturer med lyse farver supplere dem, men de skal være i harmoni med farvningen af ​​andre genstande i rummet.

Hvad er typerne af lamper i jugendstil

Før du vælger den optimale model af lampen i moderne stil til dit værelse, skal du finde ud af, hvilke typer sådanne belysningsenheder findes, og til hvilke formål de anvendes:

 1. De vigtigste. Disse omfatter loftkroner, gulvlamper, væglamper og LED-lamper, der gør det muligt at opdele rummet i zoner.
 2. Target. Sådanne belysningsanordninger kan skelne mellem et bestemt område eller objekt af interiøret. For eksempel kan et smukt billede eller en niche med en statuette fremhæve lyset fra en lille spotlight i den moderne stil. Også ved hjælp af LED-lampen over bordet udsender spisepladsen.
 3. Baggrund. De har et diffust dim lys, dette er nødvendigt for at rummet kan tændes uden pludselige dråber. Oftere ligger de tættere på gulvet. Med denne rolle vil LED-modeller gøre et fremragende arbejde.

Hvis du vil lyse lokalet i den moderne stil, skal du købe tre lamper: et lysekrone, en væglampe og baggrundsbelysning i form af små lyspærer for at få lyset til mørke hjørner. Kun i dette tilfælde vil din stue eller soveværelse være ensartede.

Lys bør give et blødt lys.

De vigtigste stilistiske egenskaber ved lamper - moderne

For lamper i moderne stil er præget af en bestemt kombination af materialer. Oftest til fremstilling af lamper med glas, herunder farve, keramik og metal.

Når du designer et værelse i moderne stil, skal du huske den vigtige regel: bunden af ​​loftkronen eller gulvlampen skal matche møblernes og dens metaldele.

Art nouveau loftlamper og bordlamper har normalt buede, strømlinede og raffinerede former.

Til brug i køkkenet findes ofte lampe med en oval baldakin, som er en lys repræsentant for denne retning.

For at tilføje naturlige motiver til indretningen er nogle modeller af loft- og væglamperne i jugendstil indrettet ikke blot med blomster, men også med fugle og sommerfugle. Bordlamper supplerer i nogle tilfælde de elegante kvindelige figurer.

Varianter af loftlamper

Hvis du vælger en passende lampe i moderne stil til dit værelse, kan du nemt gå tabt. Faktisk er sorten af ​​loft, gulv, vægmodeller enorm. De mest almindelige typer af loftlamper er som følger:

 1. Plade lysekroner til 5-8 glasloft med dim lamper. Lofter kan have en anden form fra planten i form af blomster og knopper til geometrisk: rund, oval, kegleformet. Disse loftslysekroner er typisk fastgjort til loftet med et langt ben eller en suspension. Der er også lysekroner med loftslister. De er ideelle til loftsloftlofter.
 2. Lysekroner med vedhæng er metalloftstrukturer, der er hængt rundt omkretsen med glas (i de dyrere version - krystal) elementer.
 3. Loftslamper med en stor cylindrisk eller halvkugleformet baldakinform. Dens loft kan være både glas og tekstil. Hvis lampen er lavet af klud, skal den være i harmoni med andre tekstilelementer.
 4. Originale lysekroner, der ikke kan klassificeres. For eksempel ser loftkronen i form af en blæksprutte eller sommerfugl meget ekstravagant ud og passer ind i det tilsvarende interiør.

Under loftlampen, som spiller rollen som hovedkilden til belysning i rummet, vælges væglamper og en gulvlampe.

Den ideelle kombination ville være, hvis alle belysningsenhederne er lavet af de samme materialer. Nogle gange på salg er der hele sæt af flere lamper. Derfor, hvis du ikke ønsker at hente enheder til yderligere belysning til din lysekrone - moderne, skal du købe hele sættet på en gang.

Original lysekrone til loft

Ceiling light installation

Processen med at hænge loftlampen i jugendstil til loftet er ikke svært. Det er kun nødvendigt at være opmærksom på nogle nuancer.

Installation af store tunge lysekroner skal laves på en stærk metalkrog, der er fast indbygget i loftet. Denne monteringsmulighed er den mest pålidelige og ikke for tidskrævende. Det er nødvendigt at hænge loftet struktur på krogen, føre ledningerne korrekt og dække dem med en dekorativ hætte.

For de fleste loftlamper - moderne, der har et lysere design, monteres i loftet et andet mønster.

For det første er en metalbøjle med monteringshuller fastgjort til loftets overflade ved hjælp af dowels. Efter dette ledningsloft lysekrone er forbundet til ledningerne. Lampens monteringsstrimler skrues så på en plade, der er fastgjort til loftet.

Ved montering af loftkroner med tekstil- eller træelementer er det nødvendigt at isolere ledningerne godt såvel som at styre graden af ​​opvarmning af metaldele. Generelt bør risikoen for brand minimeres.

Moderne Art Nouveau er en af ​​de mest populære inden for indretning. Det er ret simpelt, kræver ikke betydelige investeringer og har et stort udvalg af lamper og andre indvendige genstande til realisering. Interiøret i moderne stil er præget af en overflod af åbent rum, tilstedeværelsen af ​​træ, læder, glas og især glasmosaik.

Belysning i dette tilfælde har et særligt sted, det er vigtigt at slå det korrekt, så der ikke er pludselige lysdråber i forskellige dele af rummet. Lysekroner, sconces og gulvlamper i jugendstil vil dekorere ethvert værelse. Hvis du vælger dem korrekt og placerer dem, vil de ændre atmosfæren i rummet til det bedre.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.