Klistermærker på et strækloft: designfunktioner

Traditionen med at dekorere loftet er blevet normen i den moderne mand på gaden. Et perfekt fladt loft er praktisk talt et blankt lærred, som ved udsmykning giver hver ejer af rigtige kvadratmeter en glimrende mulighed for at diversificere indretningen. Og den nemmeste måde at "genoplive" på værelset betragtes som klistermærker på et hængende loft.

Varianter af klistermærker

I sig selv er hængende loft allerede en imponerende type finish. Imidlertid udsmykker folk ofte også dette betydelige objekt af rummet. Klistermærker bidrager til at gøre værelset originalt og attraktivt.

De hjælper også med at skjule tilfældigt dannede defekter, for eksempel hvis et hul optrådte i loftet fra en tilfældig gnist af bengalsk ild, er klistermærket placeret på hullet, og der er ingen fejl synlig.

Moderne designere er kommet med mange forskellige måder at indrette sig på. At hjælpe fagfolk og almindelige mennesker:

Vinyl klistermærker

Denne indretning er en ideel dekoration til strækbelægninger, da den er lavet af samme råmateriale - polyvinylchlorid (PVC). Vinyl klistermærker er fugttætte, har en ubegrænset levetid, er sikre: de udsender ikke giftige elementer i luften. Præsenteret i en bred vifte, så du altid kan finde de nødvendige billeder til ethvert værelse: soveværelse, børnehave, korridor, hall. Tiltrækning af kunder og det faktum, at vinylindretningen er let at klæbe og fjerne, de ikke efterlader et spor, de kan nemt erstattes med et nyt klistermærke.

Fosfor klistermærker

Universal indretning, da den passer til stretch og andre typer af loftsbeklædning. Markedet præsenterer tematiske modeller til forskellige funktionelle lokaler.

Foto blinklys

PVC-klistermærke. Denne type indretning kan let lime og også blot fjernes. Der er en række muligheder. Omkostning mindre fotoudskrivning.

fordele:

 • At holde klistermærket tager et par minutter fritid.
 • Hvis et klistermærke er træt eller påvirket af visse faktorer, er udseendet blevet forringet, vil det være nemt at fjerne et sådant produkt.
 • En bred vifte af produkter giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning.
 • Dekorative klistermærker er perfekte i flere år. De er ikke bange for nogen fugt eller temperaturfald eller lys.

Sådan holder du dig

Styling stretch loft med klistermærker oversteg den simple udførelse af alle eksisterende indretningsmetoder. For at holde et klistermærke er der ikke brug for faglige instruktioner og fysisk hjælp fra uautoriserede personer. Med loftets design kan klistermærker håndtere enhver person.

Algoritmen virker som denne:

 • Det er nødvendigt at vælge et sted, hvor dekorationselementet vil hænge.
 • Flip en simpel blyant for at skitsere konturerne af klistermærket.
 • Langsomt at rive papiret ud af klisterens klæbrige base, fastgør det til det valgte område.
 • En tør klud skal glattes over klistermærket og forsigtigt trykke den mod loftets overflade.
 • I sidste fase skal du fjerne beskyttelsesfilmen fra bagsiden af ​​klistermærket og overveje frugterne af dit arbejde.

Hvis et dekorativt element er fodret, mistet sin interesse eller tabt sin attraktivitet, bliver det let at fjerne det fra loftet. Det er nok at trække kanten af ​​klistermærket, og udsmykningen er helt fjernet, hvilket ikke efterlader spor.

I det indre

Hvis du ser på statistikken, er måske det mest populære billede til dekoration af loftet møller. På det moderne marked er der forskellige variationer i dens former, farver og størrelser.

Hvis du har brug for at fokusere på en hvid overflade, skal du vælge to eller tre lyse sommerfugle af forskellig størrelse og teksturer - vingede skønheder vil ikke se for lyse og påtrængende, men de vil genoplive interiøret perfekt. Hvis loftet har to niveauer, skal du gøre farvepalet af dekorationen og selve loftet ekko.

Dekorer spændingsstrukturen kan være en anden effektiv måde ved at bruge et solidt lærred med et stort antal sommerfugle til indretningen. Små og store, med vinger spredt og frosset i forventning om flyvning, vil en flok smukke insekter supplere det indre både i voksne soveværelse og i børnenes værelse. Processen med at indsætte et stort lærred vil gøre dig nervøs, fordi det kræver stor omhu, men resultatet vil overstige alle forventninger.

Skyer er en anden populær løsning. Ideelt set skal skyerne være dekoreret med blå stræklofter, men en anden palette tillader sådan luftindretning.

Klistermærker kan bruges i monokrom design. For eksempel vil sorte blomster være højdepunktet i rummet, hvis du holder dem på en hvid baggrund. Win-win er en streng, kortfattet, men i mellemtiden elegant.

Klistermærker på strækloftet: finesserne af design

Nogle gange er det sædvanlige indre af rummet lidt irriterende, og det synes ikke længere som interessant og originalt som det var umiddelbart efter reparationen. Jeg vil have noget nyt og usædvanligt. Selvfølgelig kan du ideelt opdatere designen af ​​hele rummet, men du kan vælge en billigere mulighed. Nemlig: køb klistermærker til stræklofter, og dermed omdanne hele interiøret på en gang.

Egenskaber og sorter

Vinyl klistermærker til lofter, herunder stræklofter, er helt sikre for menneskers sundhed. Derfor kan de sikkert vælges til stuen, soveværelset eller endda et børnerum. Takket være sådanne klistermærker vil loftet ikke længere virke monotont og uinteressant.

Dekorative klistermærker kan være meget forskellige. Det kan være en slags monokromatiske eller flerfarvede ornamenter, naturlige tegninger, elementer af blomster, sommerfugle og endda usædvanlige 3D-billeder. Som de siger, er valget stort, for enhver smag og tegnebog.

Derudover kan klistermærker være af forskellig størrelse. Det kan være en stor applikation eller flere små, som kan limes som fantasy dikterer.

Hovedsageligt klistermærker til loftet er opdelt i to typer: vinyl og fluorescerende. Vinyl klistermærker, som vi har sagt, kan være meget forskellige. Desuden er teksturerne af dem også forskellige. Det er ikke nødvendigt, at billedet er glat, det kan være præget eller endog voluminøst.

Den største fordel ved fluorescerende klistermærker er, at de akkumulerer lys hele dagen, og om natten flimmer de glædeligt i mørket. Denne indstilling vælges normalt til børnenes værelser, så lysende applikationer kan helt erstatte barnets natlys.

fordele

Fordelene ved disse newfangled produkter er flere.

 • For det første kan du ved hjælp af sådanne enkle og ikke så dyre klistermærker give en unik stil til dit værelse. Derudover kan originale klistermærker med fordel fremhæve indretningens individualitet og den person, der ejer dette værelse.
 • For det andet kan de hjælpe med at skjule nogle af fejlene i loftet. For eksempel er det helt muligt at forkæle dem med et hul, forskellige typer pletter eller endda små revner. Som følge heraf kan du undvære alvorlige reparationer, slippe af med manglerne og let opdatere det kendte rums generelle udseende.

Det er vigtigt at nævne, at disse klistermærker er ret holdbare. De kan behage dig i flere år. Dette vil ikke dæmpe, miste deres farve eller skrælle. Derfor anbefaler vi at være opmærksom på disse moderne vinylklistermærker, som du selv kan vælge efter eget valg.

Hvordan vælger man?

I alle de forskellige loftklistermærker, der præsenteres i dag af producenter, er det helt muligt at blive forvirret. Vi anbefaler ikke at haste og ikke købe de første klistermærker. Valget af disse dekorative elementer skal tilgodeses med dygtighed, ellers risikerer interiøret at blive klumpet, og dets design skal genoptages.

 • Hvis du vælger klistermærker til stuen, studeren eller soveværelset, så vil lyse stjerner og fjollede blomster helt sikkert ikke fungere. I et rum med et stramt og koncist design, ser forskellige slags geometriske design ud. Sjove små dyr og stjerner - den bedste mulighed for børnenes værelse. I et romantisk soveværelse vil mere luftige motiver, som f.eks. Skyer eller sarte store blomster, se original.
 • Valg af klistermærker, glem ikke om farven. Husk, i hvilke farver designet af dit værelse er lavet, om klistermærkerne harmonisk ser ud og matcher med andre farver. Dette er meget vigtigt.
 • Et andet vigtigt punkt er prisen. Vi anbefaler kraftigt at vælge for billige klistermærker, da der er stor sandsynlighed for, at de er lavet af lavkvalitetsmaterialer, og dette kan medføre alvorlig sundhedsskader.

Hvordan holder man fast?

Så hvis dit værelse ikke er normalt, men et nedhængt loft, så er du nødt til at vide præcis, hvordan du klæber sådanne klistermærker på den. I princippet er der intet kompliceret i denne proces, det kræver ikke nogen faglige færdigheder, men netop gør ikke ondt.

 • Først skal du grundigt rengøre overfladen. Brug en fugtig klud til at tørre af noget akkumuleret støv, og tør derefter tørre for at forhindre overdreven fugt.
 • Hvis du allerede har bestemt præcis, hvordan og hvor klistermærkerne skal placeres, er det værd at lave små mærker i loftet, så du ikke forkæler det samlede udseende. Det er nemt at holde små klistermærker: Fjern kun beskyttelsesfilmen og hold dem i loftet. Men med de store har lidt arbejde.
 • Afskal ikke bagsiden fra hele overfladen af ​​klistermærket på en gang. Start i den ene ende, skræl tape centimeterne for fem til syv, og fix derefter klistermærket. Efterhånden at fjerne filmen, skal du holde hele elementet. Dette bør gøres omhyggeligt, vigtigst af alt, ikke haste. I løbet af denne proces skal du sørge for at hjælpe silikonspatelet og udglatte klistermærket til loftet. Så du undgår uregelmæssigheder, og klistermærket er bedre fastgjort på overfladen.
 • Husk at spatelen skal holdes fra den allerede limede kant i retning af klæbemidlet. Så mærkaten falder fladt, og der kommer ingen luftbobler. Når du har fuldført hele processen, gå forsigtigt hen over hele overfladen af ​​klistermærket med en blød og tør klud.

Hvis du senere vil ændre stilen og genbruge klistermærkerne, kan du nemt slippe af med de gamle ved hjælp af en almindelig hårtørrer. Det er nok at opvarme klistermærket, og det vil nemt bevæge sig væk fra loftet og efterlade ingen spor.

Indretning lofter med klistermærker: design eksempler

Hvis du vil ændre noget i udseendet af rummet, er det ikke nødvendigt at reparere eller købe nye møbler. Det er dyrt og ikke altid passende: for eksempel, hvis du lige er færdig med at færdiggøre rummet, men indså, at jeg gerne vil tilføje et par lyse visuelle accenter.

En god løsning kan være vinyl eller glødende klistermærker til hængende lofter: billeder af forskellige former, der adskiller sig i forskellige former og størrelser. Lad os se nærmere på, hvad det er, og hvordan denne indretning ser ud i indretningen.

Hvad er klistermærkerne?

Nu i butikkerne kan du finde et stort antal klæbende billeder - sommerfugle, blomster, lige hele billeder. Du kan vælge på ubestemt tid.

På trods af at materialerne bruges meget forskellige, foretrækker køberne vinyl eller plast, med tilsætning af fosfor. Begge typer er uskadelige for mennesker, ikke-giftige, let limes og fjernes.

Der er dog nogle mindre forskelle:

 • Farveområdet vinyl klistermærker er usædvanligt bredt, og plast er normalt lavet hvidt eller gennemskinneligt.
 • Vinyl passer godt i loftet og slår sammen i et ensartet lærred med det, hvilket efterligner billedudskrivning. Plast er ret lettelse.

Overvej disse forskelle, når du vælger.

Hvordan klæber eller fjerner klistermærket?

Plastik klistermærker er monteret som følger: Du skal kun affedt overfladen og fastgøre det dobbeltsidede tape (hvis fabrikanten ikke tog sig af det) af den passende størrelse.

At fjerne dem er meget simpelt: Hent en figur og træk, og tør derefter lakspor af med en fugtig klud. Det største problem er at vælge den rigtige placering.

Med vinyl bliver nødt til at arbejde lidt længere:

 1. 1. Defatér overfladen;
 2. 2. Glat etiketten ud, så selv de mindste luftbobler bliver tilbage mellem papiret og klæbemidlet;
 3. 3. Afskal forsigtigt filmen med 2-3 centimeter. Fastgør det til loftets overflade og træk yderligere, tryk det med en linjal (det er bedre at ikke bruge en spatel, det kan ridse belægningen). Så overfør hele mønsteret. Træk om nødvendigt det igen med en linjal, og fjern alle uregelmæssigheder.

Hvis du er træt af at tegne, er der ikke noget lettere: Fjern det gradvis ved at hjælpe med en hårtørrer. Varmluft hjælper med at fjerne klistermærket.

Denne indretning er velegnet til hævede lofter: det er ikke tungt og ødelægger ikke belægningen. Derudover giver en række billeder dig mulighed for at dekorere ethvert interiør.

I det indre

Ikke så længe siden troede mange, at en sådan udsmykning af værelset - prærogativet i børnehaven. Dette er dog ikke tilfældet. Nu kan klistermærker på loftet findes overalt: fra stuer til kontorskabe.

Lad os se et udvalg af fotos med den mest succesfulde, efter vores mening, eksempler.

Sandsynligvis et af de mest populære mønstre til udsmykning af loftet - sommerfugle. Der er mange forskellige farver og størrelser.

Vil du fokusere på det hvide loft? Vælg to eller tre lyse møller i forskellige størrelser - de ser ikke for påtrængende ud, men de bevæger sig indvendigt godt. Hvis loftet er to niveauer, skal du sørge for at farvemotiverne ekko indsatsen.

Du kan vælge en mere spektakulær mulighed - hele lærredet med flyvende sommerfugle. Hans limning er en besværlig proces, der kræver nøjagtighed. Men se, hvor godt resultatet ser ud!

For originalitet kan du lave en fælles sammensætning på loftet og vægvinylblomster og voluminøse plastiske sommerfugle. God løsning til små værelser. Vælg klistermærker, der er farvefarvede til belægningen - så de ikke vil gå tabt på deres baggrund.

En anden populær og smuk løsning er skyer. Bedst af alt, de er kombineret med blå stræklofter (du kan læse mere om dem her), men hvem forhindrer dig i at vise fantasi? Sådanne klistermærker er meget luftige, de passer både i børnehaven og i soveværelset.

En dristig mulighed er en overskyet himmel, som om man ser ud af et ødelagt loft. Enig, denne beslutning ser spektakulær og usædvanlig ud? Det er dog ikke egnet til ethvert interiør - i klassisk stil er det ikke sandsynligt, at dette klistermærke ser passende ud.

Det kan dog ikke nødvendigvis være skyer. Solen går gennem grene af træer er smuk og uventet. Vi anbefaler at bruge disse klistermærker i stuen, hvor de sikkert vil glæde dine gæster og øge komforten til aftenmøder.

Vinyl klistermærker kan også bruges til monokrom design. For eksempel, sorte blomster på en hvid baggrund - næsten en win-win-løsning, streng, men samtidig elegant.

Vil du dekorere et børnelokale? En interessant mulighed - klistermærker, der efterligner solsystemet. Lyse billeder, der er forståelige for børn, vil ikke kun tjene som indretning, men også hjælpe barnet med at forstå navnene på planeter og stjerner.

For nylig i tendensen af ​​etniske motiver. Dette er ikke overraskende: de ser usædvanlige og stilfulde ud, og passer til næsten alle former for interiør. Du kan prøve en stor mønster cirkel med blomster og mosaikker - et klistermærke efterligner en gammel fresco, der passer godt til stuen. Det vigtigste - at vælge en smuk, men ikke for frilly lysekrone.

En usædvanlig løsning - metal klistermærker af abstrakt form i et klassisk interiør. En lille eklektisk udseende er passende, hvis du ikke overdriver det - lad det være det eneste element i en anden stil i rummet.

Den stjerneklar himmel kan også varieres: dekorere loftet ikke kun med stjerner, men også med halvmåne, månen, rumskibe eller endda nykommere. Hvis du vælger lysende klistermærker for at matche loftet, vil de næppe være mærkbare i løbet af dagen.

Feature vinyl klistermærker - høj kvalitet efterligning af tredimensionale mønster. På denne måde kan du oprette en vidunderlig 3D-effekt, så billedet ser virkelig naturligt ud.

Du kan også bruge abstrakte udskrifter - de passer til ethvert design, det er nok at vælge de rigtige farvekombinationer og pas på, at mønstret ikke ser upassende ud.

Der er mere dristige tricks. Ønsker du en lejlighed i loft stil, ikke uden en bestemt chic? Lad glødelampen være uden lampeskærm. En vinylklister i form af en smuk lysekrone skaber en fantastisk kontrast, som ikke efterlades uden opsyn.

Vinyl er et vandtæt materiale, hvorfor sådanne klistermærker ofte bruges til badeværelset. Du kan vælge et tematisk mønster, og du kan dekorere rummet med sjove tegninger, der appellerer til dig.

Vælg et billede i farven på lysekronen af ​​lysekronen - en smuk og enkel teknik, der ser meget imponerende ud. Hvis du lidt belyser det indefra, bliver det virkelig voluminøst på grund af lysbrud.

Moderne 3D-klistermærker på loftet giver dig mulighed for at skabe sande mesterværker, som samtidig giver dig et virkelig dimensionløst rum. Vælg blot de relevante klistermærker, der passer til dem med den korrekte baggrundsbelysning. Enig, ser bare fantastisk ud?

Hvis denne beslutning virker for fed, kan du prøve en mindre ekstravagant version. For eksempel er et sådant klistermærke ideelt til et rummeligt værelse i højteknologisk stil.

Denne teknik bruges oftest til indkøbscentre eller biografer. Men hvad forhindrer du i at bestille et klistermærke med dine yndlingsbarn i mindre skala? Det er ikke nødvendigt at gøre det stort: ​​det nuværende niveau af typografi giver dig mulighed for at udskrive et klart billede af selv det mindste format. Derfor vil en sådan udsmykning passe til en lille børnehave.

Derudover har disse klistermærker en betydelig fordel i forhold til billedbaggrunden: Hvis smag af din søn eller datter ændres, kan du hurtigt erstatte billedet uden at bruge meget tid på reparationer.

For nylig begyndte simple og koncise mønstre at være populære. For eksempel i form af en vindrosa. Elegant og kortfattet - velegnet til en undersøgelse eller et bibliotek.

Du kan også bruge forskellige indskrifter: citater eller bare sætninger, som du kan lide. Sandt nok bør du ikke forsøge at bruge denne metode til noter til familiemedlemmer - alt det samme, og stikning og sletning af tekst er processer, der tager meget tid.

Som du kan se, er klistermærker til hængelofter meget varierede. Du kan købe færdige eller bestille deres produktion til ordre, hvis du ønsker at få et virkelig unikt billede. Vi håber, at vores ideer vil inspirere dig!

Er det muligt at sætte et klistermærke på strækloftet uden at skade belægningen?

Ved indretning af loftet styres mange af princippet om at vælge en universel belægning, som vil være af uhyggelig farve, ren design og passer til forskellige stilarter af interiør. Men ofte kommer der en tid, hvor denne mulighed bliver for kedelig og intetsigende.

En lignende situation kan opstå, når rummet omarbejdes fra en neutral gæst eller fra en streng undersøgelse til et lyst og interessant planteskole. I dette tilfælde foreslår vi at bruge specielle vinyl klistermærker. De vil give dig mulighed for hurtigt og billigt at diversificere loftsbeklædningen, især hvis du ikke ønsker at ændre den dekorative finish. Er det muligt at holde sådan et klistermærke på et strækloft og hvor kan man købe dette produkt? Du finder svaret på disse og andre spørgsmål i artiklen nedenfor.

Hvad er vinyl dekorative klistermærker?

Sådanne indretninger er fremstillet af polyvinylchloridfilm og har et andet design, farve og størrelse. På den ene side er de belagt med et specielt klæbemiddel på den anden side en beskyttende film, som fjernes umiddelbart efter installationen.

Sådanne originale produkter kan anvendes på overfladen af ​​vægge, vinduer, døre, møbler. Mange af vores kunder spørger os om, hvorvidt du kan holde en vinyl klistermærke på et strækloft? Vi ser ikke nogen hindringer for dette, fordi lærredet slet ikke vil lide af denne metode til dekoration.

Fordele ved dekorative vinyl klistermærker:

 • universalitet (egnet til forskellige overflader: hængende og hængende lofter, møbler, malet vægge);
 • funktionalitet (spiller ikke kun en dekorativ rolle, men også maskeringsbelægningsfejl);
 • fugt modstand og skimmelsvamp (de kan bruges på badeværelser, i værelser med pool, i køkkener);
 • modstandsdygtighed over for fading (de bevarer farve selv når de udsættes for sollys);
 • hurtig anvendelse og nem fjernelse (du behøver ikke have særlige færdigheder eller have et særligt værktøj);
 • lang levetid
 • lav pris

Hvis du tvivler på, om det er muligt at holde vinylklisteren på strækloftet selv, så foreslår vi, at du bestiller denne service fra specialisterne i vores firma, som vil dekorere lærredet umiddelbart efter installationen.

Hvornår anvendes vinyl klistermærker til stræklofter?

Udover den dekorative funktion kan disse produkter spille en vigtig praktisk rolle. Det er en ting at bruge klistermærker, når du bare vil tilføje nye farver til designet af stretchloftet, og det er allerede for sent at lave fotoprint efter installationen eller af en eller anden grund ikke virker. En anden ting - at maske med deres hjælp en lille defekt på nettet. For eksempel en punktering, et snit eller en uudslettelig plet.

På den måde viser det sig at være billigt og hurtigt at vende tilbage til materialet æstetik uden at bruge på installation af en ny PVC-film.

Er det muligt at holde et klistermærke på strækloftet et andet sted end børnehaven?

Hvis du mener, at sådanne produkter udelukkende er børns dekorationer, anbefaler vi dig at blive bekendt med deres sortiment. Vinyl klistermærker har mange muligheder. Du kan møde dem i form af emne, abstrakte eller silhuetbilleder. De er monokrome, farvede, selv lysende i mørket. Billederne er normalt sommerfugle, blomster, frugter, citrusfrugter, fisk, killinger og meget mere.

Vinyl klistermærker er et billigere alternativ til stræklofter med fotoudskrivning. De vil være en god udsmykning af et moderne interiør. De kan placeres på loftet i ethvert rum: i køkkenet, badeværelse, soveværelse, stue eller hall. Vi tilbyder dig at blive bekendt med hele produktkatalogen på firmaet Time Siling eller på anmodning fra konsulenter.

Hvordan anbringer du et klistermærke på spændevævet?

Stakningsprocessen er ret simpel. Først skal du lave en markering i loftet, hvor du vil lægge et klistermærke. Dernæst skal du fjerne beskyttelsesfilmen fra klæbemiddelfladen og fastgøre produktet på loftet, begyndende fra den ene side og gradvist at bevæge sig mod det modsatte. I forbindelse med limning skal du glatte klistermærket med din hånd eller med en gummispatel. Dette gøres for at "udvise" luftbobler. Så overfladen er helt glat.

Derefter kan du passe på vinylklisteren og det sædvanlige PVC-strækloft: vask med en fugtig svamp, tør med sæbevand og andre godkendte produkter.

Fjernelse af "appliqué" er endnu nemmere end at sætte det på lærredet: det er nok at varme produktet med varm luft fra en hårtørrer, og det vil let afpudses. Efter at du skal tørre loftet fra støv. Der bør ikke være nogen forskelle i farve på kvalitetsfilmen.

Omkostningerne ved vinyl klistermærker

I vores firma kan du købe sådanne produkter af forskellige designs til en overkommelig pris. Klistermærkerne har følgende standardstørrelser: fra 20x20 cm til 40x40 cm. Omkostningerne er fra 100 rubler per stykke. Om nødvendigt kan vi udskrive et billede af forskellige størrelser.

Loft klistermærker

Loftet er et af de vigtigste elementer i rummet. Første indtryk ved indgangen til et rum afhænger ofte af udseendet. Korrekt og smukt indrettede loft giver straks rummet et hyggeligt udseende. Derfor skal indretningen behandles med al opmærksomhed.

Indstillinger for at dekorere loftet nu er der meget. En af de mest enkle, billige og derfor populære - brugen af ​​klistermærker. Med deres hjælp er det muligt at ændre udseendet af et rum uden for anerkendelse og tilføje visse lyse accenter til en kedelig loftoverflade.

3d loft klistermærke

Typer af loft klistermærker

Teknologisk design af loftet ved hjælp af klistermærker kaldes "vinyl styling." Dette navn består af to ord - stil, hvilket betyder "stil" og vinyl, som lader os vide, hvad disse loftklistermærker er lavet af. Det er rigtigt, de er lavet af tynd PVC film, påført på en speciel klæbebase.

Vinyl klistermærker på loftet - enkle og usædvanlige

Fra et miljømæssigt synspunkt er sådanne klistermærker helt sikre - ingen skadelige stoffer anvendes i deres fremstilling. Derfor kan klistermærker limes i ethvert rum, selv i børnehaven, uden frygt for deres helbred og deres elskendes sundhed.

Den nemmeste måde at dekorere et kedeligt hvidt loft på - brug dekorative klistermærker

Processen med at lave et sådant klistermærke er ret simpelt. For det første skabes en klæbemiddelbase direkte fra en tynd plast- eller filmvirksomhed. Klistermærker på basis af filmen kan være af nogen størrelse, men plastsubstrater er kun egnet til fremstilling af små dekorative elementer.

Sky 3D Broken vægmaleri klistermærke

Derefter anvendes en tegning, eller i tilfælde af lysende klistermærker begynder en speciel maling baseret på et specielt pigment af phosphoren, som akkumulerer lys om dagen, og om natten begynder det at give det væk, hvorfor nogle typer klistermærker lyser. Den nederste del af de dekorative elementer har et lag lim, takket være, at de kan klæbe på enhver overflade. Nogle faste klistermærker kan have dobbeltsidet tape i stedet for klæbende lag.

Sæt med klistermærker fra fosforiske sommerfugle i forskellige størrelser

Dekorative klistermærker på loftet kan kun have en farve eller være flerfarvet - alt kan afbildes på dem. Blomster, sommerfugle, dyr, 3D-tegninger - dette er kun en lille liste over, hvad du kan dekorere dit loft.

Hovedsageligt klistermærker er opdelt i to typer, hvis beskrivelse er angivet i tabellen.

Tabel. De vigtigste typer klistermærker på loftet.

Hvorfor har du brug for klistermærker på loftet

Klistermærker på loftet har mange nyttige egenskaber og har længe været brugt i design af interiører.

Klistermærke på loftet i soveværelset

Hovedformålene med ansøgningen:

 • skabelsen af ​​et specifikt design af rummet
 • tilføjer originale rum accenter;
 • maskerer fejlene i loftet - klistermærker kan nemt skjule pletter, bukser og andre synlige fejl;
 • visuel udjævning af uregelmæssigheder på alle overflader.

Klistermærke på loftet i børnenes værelse

Lysende klistermærker vil se særligt imponerende ud i børnehaven. Havets indbyggere kan bosætte sig i badeværelset på loftet, og smukke knopper kan blomstre i hallen. Naturligvis vil valg af mønster i høj grad afhænge af rummets overordnede stil.

Glød i mørke Space Star Ceiling Stickers

Fordele og ulemper

Klistermærker på loftet har mange fordele. En af de største fordele er den lave pris og muligheden for at spare på designerens ydelser, når man reparerer lokalerne. Sådanne klistermærker findes i næsten enhver bygning eller hardware butik. Dette er den hurtigste og mest overkommelige måde at bringe en zest på designet af rummet eller drastisk ændre loftets udseende.

Dekorative klistermærker 3D Fix Price

Lyse accenter på et almindeligt hvidt loft ser altid fordelagtigt ud, hvis de er ordentligt og smagfuldt indrettede. Værelset, hvor loftet er plasteret med vinylklistermærker, kommer straks til live, bliver mere behageligt.

En vigtig faktor, der påvirker populariteten ved brugen af ​​loftklistermærker, er at før overfladen påføres, behøver overfladen ikke være forberedt på en særlig måde. For at klistermærket kan klæbe godt til loftet, er det nok at rense det af støv. Samtidig vil indretningens selvklæbende loftselementer nemt holde sig til stort set alle overflader - plastik, papir, træ, glas. Derfor kan du dekorere med dem, ikke blot loftet, men også dekorere vinduer, vægge, kabinemøbler og andre indvendige emner i samme stil.

Klistermærker på væggene og møblerne

Vinyl klistermærker på et strækloft ser særligt fordelagtigt ud, og de tillader også at spare penge på billedudskrivningstjenester.

Vinyl klistermærker på strækloftet

Plus, brugen af ​​klistermærker på loftet er også i det faktum, at de ikke falmer, og det er meget nemt at passe på dem - nogle gange er det nok at pudse støvet af dem. Takklistermærker er heller ikke bange for varme, kulde, fugt og derfor kan de bruges på badeværelset.

En bred vifte af farver og forskellige variationer i kombinationen af ​​farver, samt evnen til at lave din egen tegning og sætte den på film giver meget plads til fantasi. Regulære børnehaver kan for eksempel omdannes til en jungle eller en cosmodrome, idet der kun anvendes klistermærker på loftet.

Indvendige collager af klistermærker til loftet i børnehaven

Hvis du på en eller anden måde har rodet op i loftet, eller der er pletter af en eller anden oprindelse på den, så vil vinylklisteren nemt spare dig for besværet med at udskifte loftet. Bare hold det på den synlige plet, og loftet vil være lige så godt som nyt.

En anden fordel ved at bruge loftklistermærker er evnen til at dekorere små dele i rummet. For eksempel kan du arrangere stedet for fastgørelse af en lysekrone eller lamper, så det vil virke som om disse ikke er belysningsenheder, men de rigtige blomster.

Lav plads til lysekronens vedhæng med et klistermærke

En anden åbenlyse fordel ved at bruge loftklistermærker er den nemme anvendelse. For at klare et billede til overfladen behøver man ikke at have nogen specielle evner og talenter - om ønsket kan selv et barn klare denne procedure.

Klistermærkerne er også enkle og i demontering - for at fjerne det irriterende billede, er klistermærket lige nok til at opvarme håret. Du vil kunne fjerne klistermærket og erstatte det med et nyt, mere interessant mønster.

Den eneste ulempe ved at bruge loftklistermærker er, at hvis du klæber dem tankeløst, kan overfladen få et luncht og billigt look. Det er nødvendigt at estimere på forhånd og afgøre, hvor klistermærkerne skal placeres, ellers er der stor risiko for at forkæle udseendet af rummet.

Fluorescerende klistermærker

Video - Dinosaur klistermærker på loftet og vægge

Sticker Tips

Nu på markedet er der et stort udvalg af alle slags dekorative klistermærker. Og i gang med at finde en tegning der passer til dit værelse, skal du huske nogle få enkle regler for at forhindre fejl, når du vælger.

 1. Først skal du bestemme hvilken etiket du vil have. I et værelse indrettet i en simpel stil er det usandsynligt, at blomster vil se harmonisk ud, men et bestemt geometrisk mønster vil højst sandsynligt passe. I børnenes værelse ser sjove glødende figurer (ikke nødvendigvis stjerner), billeder af superhelte, balloner godt ud. I det forsigtigt indrettede soveværelse vil du se søde skyer, blomster. Men for en teenagers værelse er det helt muligt at bruge kreative klistermærker.
 2. Glem ikke om farven. Klistermærket skal kombineres med alle farver i rummet. Røde store mønstre vil se dumt ud, hvis du har vægge, for eksempel af blå farve.

Gule klistermærker på et grønt stretchloft

Vinyl glødende Star Sky klistermærker til vægge og lofter

Stretch loft med vinyl klistermærker

Forresten, kan du oprette et loft klistermærke med et mønster, du kan lide. For at gøre dette er det nok at købe en speciel klæbende film til udskrivning på en printer, vælg et billede og udskrive det.

LAN-MUL-A4-00. Selvklæbende film til trykning på en laserprinter, gennemsigtig

Hvordan man holder et loft klistermærke

Processen med limning af klistermærket er meget enkel. Vanskeligheder i denne sag bør ikke opstå. Til denne procedure kan du i tillæg til selve klistermærket også have brug for en plastikspatel og en klud. Hvordan anbringer man et klistermærke på loftet?

Trin 1. Begynd at rengøre overfladen, der skal dækkes af støv, tørre den af ​​med en fugtig klud.

Støvfrit loft

Trin 2. Derefter afgøre, hvor klistermærket skal være. For at gøre dette kan du endda tegne på papir en simpel ordning. For ikke at forveksle under limning, kan små, næppe mærkbare mærker laves på overfladen af ​​loftet. Forresten kan du arrangere klistermærkerne på samme måde som fabrikanten anbefaler, eller tænk fantasien og komme med et helt nyt design.

Trin 3. Tag derefter klistermærkerne ud, og på den ene side adskiller du bagsiden og klistermærket med ca. 5-10 cm, afhængigt af størrelsen. Små dele kan fjernes straks fra bunden.

Fjernet en del af substratet

Trin 4. Sæt forsigtigt klæbemidlets unstuck på det sted, der er markeret i loftet, og træk derefter underlaget gradvist ud under det. På samme tid skal du bruge en plastikspatel eller hånd til at glatte klistermærket og holde det i loftet.

Klistermærket er fastgjort til loftet.

Trin 5. Før broget fra den tidligere limede kant mod afrivningsunderlaget. Dette er nødvendigt for at fjerne luftbobler fra under filmen.

Luftbobler fjernes under binding.

Trin 6. Mange klistermærker har en speciel monteringsfilm. Det fjernes efter at mønsteret er påført på overfladen af ​​loftet.

Trin 7. Afrundingen vil være udjævning af klistermærkerens overflade med en blød klud.

Klistermærke limet til loftet

Det er bedst at klæbe klistermærkerne sammen med assistenten. Stående på en trinladder under loftet, er det ikke altid muligt at se resultaterne af aktuelle handlinger, og den anden person vil kunne styre dit arbejde nedenunder. Dette er især praktisk ved limning af små kaotisk anbragte elementer.

Alternativ mulighed - klæbende glødende stjerner på loftet fliser

Video - Hvordan lim klistermærker på loftet

Video - Sådan limes klistermærker på vægge og husholdningsapparater

To-farve stretch lofter

Her finder du alt, du behøver at vide om to-farvede stræklofter, samt trinvise installationsanvisninger! Vi råder dig også til at læse om, hvordan du vasker stræklofter blanke uden pletter.

Idéer til brug af loftklistermærker

Og endelig, et par ideer til udvælgelse af loft tegninger i overensstemmelse med formålet og design af rummet.

 1. I rummet hvor der er blomster på tapetet, kan sommerfugle limes til loftet, som om der flyver til væggene.

Stretchloft med en smuk sommerfugl

Regler for pleje af klistermærker på loftet

Når du bruger klistermærker på loftet, skal du huske en simpel regel: overdriv ikke det. Selv små stjerner vil se grove ud, hvis du holder dem tilfældigt i store mængder. I det hele skal der ikke være for mange klistermærker på loftet. Moderering når du bruger klistermærker på loftet er nøglen til succes, når du bruger dem.

Dekorative indvendige klistermærker på loftet

Vinyl klistermærker på ethvert loft

Vinyl indvendige klistermærker er ikke kun en meget populær type indretning, men også universel. De kan dekorere ikke kun mure og overflader af møbler, men også loftet.

Stencils til at trække på loftet

Ved hjælp af klistermærker og stencils i loftet kan du slå hjørner, søjler, lamper. Da hele overfladen af ​​loftet ikke er optaget af noget, kan din fantasi legitimere ideer uden grænser! Du kan gøre passende vægt eller skabe en interessant visuel effekt uden at ty til dyre reparationer. Resultatet ser meget stilfuldt og respektabelt på trods af dets overkommelige pris.

Indretning loftsindretning

Valget af klistermærker og stencils til dekoration af loftet er ikke begrænset til stjerner og skyer. Sommerfugle, blomster, geometriske, abstrakte eller delikate blomstermønstre ser meget imponerende ud på loftet. Med design af dit værelse som et referencepunkt, kan du nemt vælge fra kataloget af vores online-butik klistermærket, der bliver den meget højdepunkt, der understreger individualiteten af ​​dit hjem.

Hvilke lofter kan vinyl klistermærker limes til?

Komfort i at arbejde med vinyl klistermærker og stencils er, at de holder sig perfekt på næsten enhver overflade. Strækloft eller gipsplader, plastik eller spejl, dækket med tapet eller behandlet med vandbaseret maling - i hvert fald holder klistermærket perfekt!

Restriktioner gælder kun for hvidt kalk og ubehandlet træ. Et klæbende lag er tilstoppet på sådanne overflader, så klistermærket holder sig ikke fast.

Vinyl klistermærke er ikke bange for solskin, samt fugtighed og temperaturændringer, så du kan dekorere med dem ikke kun værelserne, men også badeværelset og køkkenet.

Lille interiør tricks

En sådan irritation, som en lille revne, en rustfarve eller en fnug kan fjernes uden en større overhaling. Klistermærket på loftet er en fantastisk måde at bringe rummet til en flot udsigt, i forventning om fuldskalaændringer.

Dekorative klistermærker i loftet - hvor det er relevant

Omfanget af klistermærker er ikke begrænset til fladt. Stilfulde og sjove klistermærker og stenciler til loftet kan give ethvert værelse et specielt udseende, det være sig et kontor, en frisør, en natklub eller en børnehave.

Klistermærker på loftet.

Vinyl klistermærker, en populær og universel type indretning. De holder perfekt på vægge, møbler og selvfølgelig et loft. Også med deres hjælp kan du oprette nogen sammensætning, slå hjørner og lige kolonner. Klistermærkerne er forskellige i sortiment, stil og muligheden for at oversætte interessante dekorative ideer og derfor meget populære.

Klistermærker på loftet: Billeder af indstillinger til indretning

Ceiling klistermærker hjælper med at skabe interessante visuelle effekter. Ved hjælp af klistermærker på loftet kan du nemt ændre designen af ​​rummet.

Lav en stjerneklar himmel på loftet.

For eksempel skaber vi en "stjerneklar himmel" til soveværelset og en "stjerneklar himmel" til børnenes værelse.

Til design af soveværelset loftet blev der brugt et sæt klistermærker "Asterisks" til loftet på børnehaven - et sæt klistermærker "Solsystem".

Det er svært for næsten alle mennesker at forestille sig, hvordan det samme (i dette tilfælde et klistermærke) kan se anderledes ud, hvis det placeres i en anden sammenhæng. Især til sammenligning tog vi et antal billeder, da de samme klistermærker ser på væggene.

Klistermærkerne på loftet kan laves af både mat og blank film. Det betyder noget, hvis du har et blankt loft. På et sådant loft er det bedre at placere blanke klistermærker på et matt loft - klistermærker fra en matfilm ser mere passende ud.

Vælg klistermærker på loftet for at matche indretningens farveskema.

Hvis du vælger klistermærker på loftet, skal du være opmærksom på den foreslåede palette, fordi Klistermærker kan være ens i plot, men forskellige i farve.

Lad os give et eksempel med klistermærker "Planet". Online-butikskataloget indeholder et billede i det indre i rødt, men under paletten betyder det, at du har mulighed for at vælge en anden farve. For eksempel den i billedet nedenfor. Du kan vælge farverne på klistermærket på loftet for dit interiør, og dermed harmonisk løse opgaven med at dekorere dit værelse.

Klistermærker på loftet: Luk revnerne i loftet.

Vi har allerede fundet ud af, at klistermærkerne på loftet hjælper med at realisere interessante dekorative løsninger, men de er også i stand til at rette nogle fejl i loftet. For eksempel, revner i loftet. Samtidig løser reparationen af ​​loftet ikke altid problemet med revner, da selv efter reparation vises revner ofte efter kort tid. Det var muligt at håndtere dette problem, da vinyl klistermærker dukkede op på loftet.

Sådan fjerner du en revne fra loftet?

Vinyl klistermærker på loftet vil let fjerne revnen fra loftet, eller rettere, de vil forkæle det. Samtidig maskerer du revnen i loftet, kan du skabe en interessant og frisk indretning, som harmonisk passer ind i dit interiør. På loftet, ved hjælp af vinyl klistermærker, kan du oprette en udsmykning, som så bliver grunden og den centrale del af hele rumindretningen.

Klistermærker på strækloftet - en kreativ tilgang til registrering

For at dekorere det hængende loft, for at gøre det mere interessant og attraktivt, er der mange muligheder. En af de mest overkommelige og enkle måder at dekorere loftoverfladen på er klistermærker på et strækloft.

Med deres hjælp bliver rummet omdannet, og det vil ikke være svært at sætte dem på egen hånd, og de koster meget mindre end kunstnerisk maleri eller fotoudskrivning.

Varianter af dekorative klistermærker

Takket være det store valg kan du vælge den bedste løsning, der er ideel til interiøret. Designere har udviklet mange forskellige design muligheder. Overvej nogle af dem.

vinyl

Først og fremmest er det værd at bemærke, at vinyl klistermærker er bedst for spændingsflader. De er lavet, såvel som en film belægning af polyvinylchlorid.

Deres fordele omfatter fugtmotstand, holdbarhed og holdbarhed. Materialet udsender ikke giftige stoffer, derfor påvirker det ikke menneskers sundhed. De er perfekte, som for soveværelset, børnehave og til badeværelset, køkken. Om nødvendigt er de let at erstatte med nye.

Flere tilfælde hvor vinyl klistermærker er mest relevante:

 • hvis rummet skal gives individualitet og lysstyrke
 • hvis der er en defekt på overfladen, der skal skjules, forklædt
 • hvis du skal "opdatere" interiøret;
 • anvende dem som en midlertidig dekoration (for eksempel dekorere et værelse til fødselsdag eller en anden fest);
 • Hvis belægningen ikke harmonerer med rummets design, så fungerer det korrekt valgte design af klistermærket som et link.

Fosfor klistermærker

Denne designmulighed er universel, den er ikke kun egnet til spænde dåser, men også til andre overflader. Ofte dekorerer de børnenes værelse. Men de er også velegnede til andre værelser. For eksempel i soveværelset eller stuen med klistermærker kan du oprette en "nattehimmel".

"Starry Sky" - måske den mest populære mulighed for at dekorere et værelse med brug af fosforklistermærker. Flimrende stjerner skaber en romantisk og hyggelig atmosfære, så du kan slappe af og slappe af fra alle problemer.

Der er andre muligheder, der ikke er mindre populære - blomster, mønstre, monogrammer, ornamenter og meget mere. Blomster er perfekte til køkken og soveværelse, og ornamenter og mønstre til stuen og badeværelset.

Til notatet: På trods af at et sådant design betragtes som den mest overkommelige, ser det ikke værre end fotoudskrivning. For eksempel anbefales det at se billedet på stræklofterne.

Billeder - Klistermærker

Grundlaget er PVC-film, som er let at påføre på nogen belægning. Billeder kan være alle, afhængigt af personlige præferencer og interiør. Denne mulighed er fornyet i øjeblikket.

Hvordan laver man et vinyl klistermærke?

Vinyl klistermærker er gode, fordi du nemt kan fjerne eller erstatte dem med nye. Processen med at anvende dem på overfladen tager ikke meget tid og kræfter.

For at sætte et klistermærke på lærredet skal du fjerne beskyttelsesfilmen og klæbe den på overfladen. Hånd eller med en klud fjerner alle de dannede uregelmæssigheder og bobler.

For at tage et gammelt billede skal du opvarme det med en hårtørrer. Efter opvarmning fjernes det let. Til fjernelse er det forbudt at anvende skarpe og gennemborede genstande, og også børster med en hård bunke og spatler.

Når du vasker overfladen, skal du ikke bekymre dig om det faktum, at det påførte billede eller mønster vil vaske eller forringes. Til vask passer de samme midler som til strækloftet (pulver, spray til briller, vaskesæbe).

Klistermærker til hævede lofter (6 billeder)

Stretch loftet selv er ganske spektakulær type finish. Men ganske ofte ty til sin ekstra dekoration. Dekorer dit værelse, gør det originalt og attraktivt på mange måder. Klistermærker på strækloftet - en af ​​de mest almindelige muligheder for at dekorere overfladen. Med deres hjælp kan du nemt tilføje originale noter til indersiden af ​​rummet, udover det er meget lettere at klæbe dem, og de koster meget mindre end kunstnerisk maleri eller fotoudskrivning. Vi vil tale om dette materiale i denne artikel.

Hvad er dekorative klistermærker

Moderne designere har udviklet mange forskellige muligheder for indretning. Der vil altid være løsninger til værelser indrettet i forskellige stilarter. Lad os se nærmere på nogle af dem, nemlig kunstneriske klistermærker.

vinyl

Denne indretning er mest velegnet til strækbelægninger, da de er fremstillet af et identisk materiale - polyvinylchlorid. De er også fugttætte, holdbare og udsender ikke giftige stoffer. Han præsenterede i et bredt temaområde, fordi du altid kan finde det egentlige billede til soveværelset, børnehaven eller hallen. Særligt attraktivt er, at de let kan udskiftes med nye, hvis det er nødvendigt.

Tip! Dekorative klistermærker kan ikke kun bruges til at dekorere loftet, men også at skjule en form for defekt eller udskæring af lærredet.

Fosfor klistermærker

Disse produkter er universelle, de er ikke kun egnet til lofter, men også andre loftsbeklædning. De er vant til at skabe effekten af ​​nattehimlen. Flimrende fosforstjerner skaber en særligt hyggelig romantisk atmosfære, der hjælper med at slappe af og hvile af hverdagsproblemer hurtigere. Der er også fosfor udsmykkede mønstre, blomster, ornamenter og meget mere. Der er tematiske muligheder for værelser til forskellige formål.

Foto blinklys

Grundlaget for disse produkter er også PVC film, som let kan limes til enhver, ikke kun spændingsbelægning. De har en række fotos. Du kan også finde en masse muligheder, der passer til et soveværelse, børnehave eller køkken. Fotooverlejringer er for nylig blevet særlig populære, hvilket ikke er overraskende. De er trods alt meget billigere end fotoudskrivning.

Tip! På trods af det faktum, at et sådant design betragtes som den mest overkommelige, ser det ikke værre end fotoudskrivning.

Sådan lim og fjern dette produkt

De limes i overensstemmelse med dekaleringsprincippet: en beskyttende film fjernes, og produktet er fastgjort til overfladen med en klæbende side. En hånd eller en speciel fleksibel tapet spatel glider ud støt og bobler, hvis nogen. Det er bedre at fjerne beskyttelsesfilmen gradvist, da produktet stikker, så bliver der slet ingen bobler.

Sådan fjerner du produktet fra overfladen?

Det er meget enkelt - at varme det med en hårtørrer, hvorefter det er meget nemt at fjerne. Brug aldrig skarpe genstande som tænger eller børster med en hård bunke til sådanne manipulationer.

Alle typer loftindretning kan vaskes såvel som stræklofter, tegningen påvirkes ikke af dette. Pas på loftet som normalt, uanset om der er dekorative klistermærker eller ej.

Kreativ tilgang - ved hjælp af vinyl klistermærker

Hvordan vil du undertiden ændre noget i det indre af din lejlighed for at opdatere, indsprøjte en fremhævning. Monotoni og grynhed af interiøret, som undertiden ikke forlader vores hjem i årtier, har en dårlig effekt på den mentale tilstand, og kan endda forårsage depression hos beboerne. Hvad kan ændres i indretningen uden at foretage endeløse reparationer og uden ekstra omkostninger?

Nyligt kommer ind i vogue grafisk design af det indre kaldet vinyl styling. Dette er intet andet end anvendelsen af ​​vinyl klistermærker på overfladen for at give et stilfuldt og originalt udseende til vægge, stræklofter, møbler, vinduer, døre. Valg til vinyl klistermærker eller klistermærker sæt. Der er dekorative elementer til indretningen af ​​en monokromatisk farvefilm og fuldfarve vinyl klistermærker. De kan placeres på overfladen som i en strengt defineret rækkefølge, som var tilvejebragt af producenten eller vilkårligt, skåret i fragmenter, som foreslået af en flyvning af fancy.

Et klistret billede kan vare op til syv år eller længere, så længe dit ønske om at se det samme er nok i lang tid.

Eller er det stadig bedre at jævnligt opdatere billedet og glæde dig selv med nye smukke elementer. Desuden er det den hurtigste af de eksisterende måder at ændre interiøret på og er relativt billigt. Vinyl klistermærker er ikke bange for vand eller varme, eller temperaturfald. Derfor kan de limes selv udenfor eller i værelser med høj luftfugtighed, f.eks. På badeværelset. Vinyl kan rengøres og rengøres. Og for at ændre det irriterende klistermærke er det nok at varme det med en hårtørrer, og det adskilles nemt fra overfladen. I dette tilfælde sker der intet i væggen eller i loftet.

Sådan vælger du klistermærker

På grund af det omfattende udvalg af vinyl klistermærker er det ikke altid nemt at vælge hvad der er brug for. Nu for designere fuldføre handlefrihed. Indendørs mode tilbyder i dag mange originale løsninger, der kan gøre dit interiør unikt. De mest populære er glødende klistermærker. De er alsidige, de kan dekoreres med absolut nogen overflade, uanset om den er monteret, stræk eller malet loft. Sådanne lysende fosforelementer er perfekte til at dekorere børns værelser.

Loft i form af en stjerneklar himmel er meget populær nu. De giver interiøret en følelse af eventyr, magi, romantik. Men stjerner er ikke alle i valget af glødende vinyl klistermærker.

Den nemmeste mulighed - stjerner der glød i mørket

Fosfor-lysende dekorative elementer kan have form af flotte farver, sommerfugle, mønstre, grafiske ornamenter. Lette klistermærker til rådighed og enkle i design, udover det ser meget imponerende ud (eksempler kan ses på billedet) på loftet.

Stræklofter - en meget velegnet base til vinyl klistermærker. Med deres hjælp kan du få sindssygt smukke lofter. Derudover ser billedklister ud på loftet. De er lavet af PVC-film af minimal tykkelse, således at filmen pålideligt klæber til enhver overflade. Du kan gøre sådanne klistermærker til ordre på din egen skitse eller et billede, du kan lide.

Labelfordele

Vinyl klistermærker - den perfekte løsning til ethvert interiør. Dette design har flere fordele:

 1. Alsidighed. Passer til alle overflader og lofter - stræk, suspenderet, malet, vægge, møbler. Enhver indretningstilstand vil drage fordel af loftets udsmykning. Derudover kan vinylklistermærker dække eventuelle fejl på loftet eller væggen. Ved hjælp af klistermærker er det muligt at fordelagtigt understrege eller "gøre venner" farveformet af det overordnede interiør med et strækloft, hvis det tidligere var valgt farvelængde ikke helt succesfuldt.
 2. Økonomi. Start ikke storstilet reparation af lejligheden for at opdatere udsigten og skabe udseendet af netop foretagne reparationer.
 3. Stort udvalg af stilfulde designs. Du kan købe noget klar til dig selv eller bestille ved at vælge det ønskede billede på internettet.
 4. Kreativitet. Du kan gøre dit værelse ikke-standardiseret, lyst eller midlertidigt dekorere før en ferie eller lave en usædvanlig gave til en elsket ved at dekorere loftet med et billede med vigtige oplysninger.

Sådan klæber du klistermærker

Stakprocessen er elementær og kræver ikke yderligere færdigheder, færdigheder eller værktøjer. Det er lige så nemt at holde en vinyl klistermærke på loftet, da det er at holde tyggegummi klistermærke. Det er nødvendigt at fjerne det beskyttende lag, der beskytter klæbemiddelfladen, vedhæfte billedet til loftets overflade, tørre med en hånd og udvise boblerne samtidig med, at tegningen slibes.

Derefter kan lofterne sammen med billedet vaskes ved hjælp af husholdningskemikalier, vinylbelægninger og billeder kan let modstå hårde kemiske miljøer. Efter det foregående billede er allerede træt, og du vil have noget nyt, kan du fjerne det, forvarmet med en hårtørrer. Så anbefaler vi at vaske loftet, fordi stedet hvor klistermærket var, vil være lysere end resten af ​​loftet. Alt på grund af at overfladen under filmen var beskyttet mod støv. Når du har ryddet loftet, kan du tænke på at ændre billedet eller forlade loftet uberørt. Køb vinyl klistermærker er ikke svært. De sælges i enhver hardware butik. Du kan normalt finde dem i afdelingen for hævede lofter eller tapet.

For nylig er det blevet særligt populært at shoppe online. Dette er praktisk, alle varer foran dig er konsulenter altid i kontakt.